Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 19:36

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 24 (szerda), 21:53 
Fanfic-faló

Hű, Aila, pedig biztosra vettem, hogy Te jobb pontszámokkal végeztél mint én :shock: Ezt most nem leszólásból vagy ilyesmi, csak meglepődtem, mert... :oops: Ilyenkor mindig úgy érzem, azt gondolom és azt is mondom, hogy tuti mindenki jobb volt nálam, stb. :oops: :-S
Jó neked, hogy már túl vagy rajta, remélem nekem is hamar vége lesz már végre :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 24 (szerda), 21:42 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Sziasztok! :)

KyKy, válaszoltam neked e-mailben, és itt is nagyon köszönöm, én így is elégedett vagyok az eredménnyel! Szóval köszikösziköszi itt is! 8->
Nem, persze, hogy kijelöltem, nem vagyok olyan butus, ne aggódj ;-), de még így is rossz volt olvasni kijelölve. Amphe, te pedig ne magyarázkodj, csak kis nyöszörgés miatt mondtam! :-P

Jaj, Shancikám, szegény, jól rád jár mostanában a rúd...:( Sajnálom én is a versenyt, de gondolj arra, hogy "ennek így kellett lennie", merthogy ugye nincsenek véletlenek, tudod! ;-) Csak az okokat nehéz megfejteni, de biztosan vannak, az Univerzumban bízni kell, még ha fölösleges dolgokról, okokról van is szó (vagyis azt hisszük, milyen értelmetlen oka lehet ennek, de hát ki tudja? ;-) ).

Amphe, gratulálok, nekem is ugyanilyen szisztémájú a nyelvvizsgám és én is csak az első részt tudom, bár én már mindhármon túl vagyok, és túlszárnyaltál, én 41 pontot kaptam!:) Szóval biztos menni fog, szurkolunk majd a többihez is!:)

Majd még lehet, hogy jövök!:P

Pussz: Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 24 (szerda), 18:12 
Betűmániákus

Szívás volt, de gyakorlatilag végigröhögtük az egészet... nem sikerült tragikusan fölfogni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 24 (szerda), 18:08 
Fanfic-faló

Hát sajnálom ezt a versenyes dolgot, mert ahogy levettem a hszeidből, elég sokat készültél és lelkiismeretesen is tanulsz, tehát ha szóltak volna, biztos elolvasod a könyvet. Sajnálom, hogy így jártatok :( Sose bánkódj, lesz még elég alkalmad bizonyítani az életben, de érnek majd kudarcok is, ezt bizonyára tudod. Ne is törődj velük :):-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 24 (szerda), 16:23 
Betűmániákus

Sziaaa!
Majd várlak, bár nem fontos a dolog. Megvárnak a fejezetek :) A nyelvvizsgához pedig természetesen szurkolok :mrgreen:
Óóó, visszatérve a pasi témához:Teddy Geiger. Annyira fenomenális a pasas, és a hangja! 8-> Fogalmam sincs, hogyan maradhatott le a listámról, de ő... Most találtam meg az egyik mappámban. 8-> Hallgassátok meg tőle a For You I Will c. számát...

És a versenyről akartam még beszélni nektek, ami ma volt -.- És amin oltári nagyot égtünk medikuskezdemény létünkre, de segond. :-)P Asszem néhány héttel ezelőtt már említettem, hogy 24-én megyünk. Hát el is mentünk. Elvileg az volt a föltétel, hogy 5ös csoportok, plakát készítés valamint az ott megoldandó feladatok összesítése... és akkor ezalapján a győztesek. Namármost, ma derült ki, hogy lesz teszt, és hogy nincs fölkészítőtanárunk. A mi osztályunkból 11en jelentkeztünk, vagyis a mi csapatunk, plusz az osztály hölgyesei, akik csak úgy voltak hajlandóan elmenni, ha 6an mehetnek 8-| Úgyhogy el is engedték őket, haaah! Nade, reggel 9kor kezdődött, erre odajön az egyik zsűritag, hogy ugye mi is elolvastuk a könyvet, amiből készülni kellett... Na, láttuk, hogy jól kezdődik, mert mi se könyvet nem kaptunk se megfelelő épkézláb információkat... Nem is részletezném tovább, visszafelé lettünk a 3-ak - csaknem utolsók. Tudjuk, hogy fő a részvétel, de valójában nem volt fair... nem is mondtak semmit a tesztekkel meg ilyesmivel kapcsolatban. A legégőbb talán az, hogy gimisek meg közgázosok lealáztak minket, holott a mi szakterületünk volt... :-S Végül az elsők a negyedikes nővérek, a másodikak pedig a szülészek lettek, de ott benne volt a zsűri keze is, mivel az oszijuk benne volt a buliban -.-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 24 (szerda), 15:02 
Fanfic-faló

Csillagaim!

Túl vagyok a szóbeli első részén ^^ Huhm..*
Aki esetleg most így hirtelen nem tudná, talán máshol is így van, na szóval:
Ezen a vizsgán 110 pontot lehet összeszedni szóbelire; a szóbeli szóbeli felelésből és hallott szöveg értéséből, vagyis laborból áll. 66 ponttól összesítettben megvan a teljes szóbeli vizsga. Nyamármost, én ma csak szóban feleltem, erre 43 pontot kaptam xD Szombaton megyek a hallott szöveg értésére; az 40 pontot tesz ki a 110ből, ha 23pontot elérek, már pro vagyok, akkor átmentem a vizsgán xD
Az írásbeli csak májusban lesz :(
De nem baj, most nagy boldogság van, örül a májam, remélem a labor is ilyen jól fog menni ^^

Úgy elmennék már színházba vagy moziba :( Időtlen idők óta készülünk de valami mindig keresztbe tesz, már a tököm tele van -.- Na, majd tavaszi szünetben remélem... :)

Aila, azért írtam fehérrel, mert nem kifejezetten itteni téma, inkább a ficblogban a helye, csak itt hamarabb el tudod olvasni :D Nem akartam, hogy seggre pacsit kapjak érte, tudod xD
Örömmel olvastam, hogy szereted D/Hr-t, majd ha lesz egy csöpp időd, várlak szeretettel :)

KyKym, majd válaszolsz, amikor tudsz, nem sürgős, én sem nézem mindig a mélem :)

Shancim, összetakarítok, már válaszoltam az érkezett jó és rossz kritikáimra is xD Aztán repülök hozzád :) Már elolvastam a káoszt egyszer, mikor D-ről olvastam, de újra elolvasom az egészet egyben és érkezik a kritika Neked :)

Csókollak Titeket :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 24 (szerda), 14:23 
Betűmániákus

Nem rátok céloztam KyKy, :roll: És tudom,hogy mindenki elfoglalt, én is az vagyok... És nem is várom el, hogy azonnal véleményezzék... de ha megjelenik a főoldalon, általában kapok egy potyakritikát, de most pár10as megtekintés után egy se jött... :oops: Elnézést kérek, ha kétértelműen fejeztem ki magam.

Amúgy most értem haza, de már húzok is el. Legyetek jók, majd mesélek! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 24 (szerda), 9:04 
Könyvmoly

Sziasztok! :)

Nos, a Rebecca nagyon-nagyon jó musical! :) Valószínűleg félnek, hogy nem lesz befutó, és azért tették be nekünk ilyen hamar (két hétre a premierre :-O ), pedig szerintem az épp elég reklám, és sikerszagú, hogy Bereczki és Szinetár a sztárjai. :) No mindegy, azért tetszett! :) dallamos, szerethető zenék. :)

Aila, megkaptam a mailt, megpróbálom ma megcsinálni, de semmit sem garantálok. :)
Egybk. meg miért folyt ki a szemed a fehér betűtől? Ugye nem úgy olvastad, hogy közben ki sem jelölted, vagy valami? :D Mert úgy tényleg árt a szemnek... :D

Nara, szóval ennyire tetszett az Alice? :D Nekem a kedvencem az a szívkirálynő volt ez a mindenre rávágta, hogy "halál reá!" :D "a kalapos segít neki, halál reá!" :D nekem ő volt a kedvencem. :D de a film alapjába véve felejthető... :-S
no, mindegy.

Amp, megkaptam a leveledet, de ma 101%, hogy nem lesz rá időm, hogy válaszoljak, mert el vagyok havazódva (tegnap is 3 órán keresztül tépkedtem a kapcsokat a papírokról, amit aztán bevágtunk egy zsákba... izgi, mi?) otthonról meg csak kivéletes esetekben szoktam írni, olvasni. De holnap igyekszem, meg azért ma is. :)

Shanci, nem értem, mirért mondasz ilyeneket, hogy senkit nem érdekel a történeted... azért mert nem vesszük észre azon nyomban, hogy jött friss, még érdekel minket. Tegnap pl. hosszús voltam, nem volt időm olvasgatni, és valszeg ma sem lesz, de ettől még nem hiszem, hogy okot adtunk volna rá, hogy így vélekedj... :( én speciel alig kapok kritikákat, kevesen olvasnak (és most ne a megtekintések számát nézzük, mert az mindig csalóka), és már mióta áhítozom egy EKLE-kritikre, de még nem kaptam. xD :D Mondjuk lehet, jobb is, mert több negatívum lenne benne, mint pozitívum... xD
Egyszóval nem értem ezeket a folytonos kirohanásokat... :(

Mindegy, most megyek, mert össze kell írnom, hogy kik fognak gépkarabély lövészetre menni... -.-" marha izgi ez is... :-S

Pussszantalak titeket, Amphe, neked meg nagy-nagy szurkolás van, amint megtudtál valamit, illetve készen vagy, írj! :)

Csóóókos a KASMÍRoknak :-* :D

szerk.: Aila, ment egy csomó mail, remélem, megkapod őket, mert állandóan visszaírt, h nem ment el... -.-"
de sajnos, nem tudtam összehozni... leírtam, h miért... :-S

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 23 (kedd), 22:26 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
amphetamin írta:
Ez így igaz :D Lassan már csatakiáltást is írhatnánk xD

Mielőtt megköveznek, hogy nem ide tartozik a téma xD Na szóval: Nem tudom, Te mennyire Draco párti, de ezek a szösszenetek majd főként őt, a gondolatait és érzéseit helyezik majd előtérbe. Mivel még nem olvastál tőlem, ezért nem tudhatod, de most leírom:) : Kedvenc leírásmódom a gondolati megjelenítés, és a belső monológ bemutatása; a szöszikéimet általában így írom meg. Nos, ez is ilyen stílusú lesz. Több fejezetet tervezek, de ezek szinte egyike sem lesz összefüggő a másikkal. Épp amikor elkap a gépszíj, alkotok valamit, kiragadok egy momentumot az életéből, illetve olyan eseményekből leginkább, ami Hermionéhoz kapcsolódik, és ezeket fogom papírra, illetve monitorra vetni :D Azt, még tudni kell ezekről az "egypercesekről", hogy keveset vagy egyáltalán nem beszéltetem a szereplőket, és nem is igazán írok neveket. Én elképzeltem valamit, de esélyt adok az olvasónak, hogy ő is azt képzelhesse oda, akit ő akar :)
Hát ennyi lenne :) Nekem az összes eddig felkerült irományom Dramionés, úgyhogy, ha esetleg nem komálod őket, valószínűleg veszett az ügy :| Meglátjuk :)

Na most már tényleg libegek aludni xD Csóközön

Ó, hát ez felettébb jól hangzik!:) Bár kicsit kifolyt a szemem a fehér betűktől! ;-)
Na, majd nyáron mindenképpen letámadom az adatlapodat aztán nem lesz megállás!:P
Egyébként nagyon is D/H-s vagyok, ők az első nagy nagy kedvenceim! :x Nélkülük itt sem lennék!:) Évekkel ezelőtt, mikor rátaláltam a ficek világára, csak ilyeneket olvastam. Lettek is nagy, örök kedvenceim (majd ha gondolod, mondok címeket, hátha ismered és egyeztetünk:) )! 8->
Úgyhogy nálam a témában nem lehet tévedni!:) Főleg belső monológokkal, gondolati dolgokkal, filozofálgatós bigyókkal!:) Szóval sok sikert hozzá, aztán majd mindenképpen szólj! ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 23 (kedd), 22:17 
Fanfic-faló

Ez így igaz :D Lassan már csatakiáltást is írhatnánk xD

Mielőtt megköveznek, hogy nem ide tartozik a téma xD Na szóval: Nem tudom, Te mennyire Draco párti, de ezek a szösszenetek majd főként őt, a gondolatait és érzéseit helyezik majd előtérbe. Mivel még nem olvastál tőlem, ezért nem tudhatod, de most leírom:) : Kedvenc leírásmódom a gondolati megjelenítés, és a belső monológ bemutatása; a szöszikéimet általában így írom meg. Nos, ez is ilyen stílusú lesz. Több fejezetet tervezek, de ezek szinte egyike sem lesz összefüggő a másikkal. Épp amikor elkap a gépszíj, alkotok valamit, kiragadok egy momentumot az életéből, illetve olyan eseményekből leginkább, ami Hermionéhoz kapcsolódik, és ezeket fogom papírra, illetve monitorra vetni :D Azt, még tudni kell ezekről az "egypercesekről", hogy keveset vagy egyáltalán nem beszéltetem a szereplőket, és nem is igazán írok neveket. Én elképzeltem valamit, de esélyt adok az olvasónak, hogy ő is azt képzelhesse oda, akit ő akar :)
Hát ennyi lenne :) Nekem az összes eddig felkerült irományom Dramionés, úgyhogy, ha esetleg nem komálod őket, valószínűleg veszett az ügy :| Meglátjuk :)

Na most már tényleg libegek aludni xD Csóközön

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 23 (kedd), 22:08 
Fanficbúvár

Milyen típusú új, Apmhe? :)
Bár tudom, gáz, hogy pont én kérdezem, aki még nemigen olvasott tőled... :oops:, de ettől függetlenül természetesen érdekel és fogok is olvasni tőled, amint túl leszek ezeken a dolgokon!:)

A szurkolás pedig alap, jár mindenkinek, aki "csatába indul"! ;-) Mi, önsanyargatósak már csak tartsunk össze, nem igaz? :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 23 (kedd), 21:56 
Fanfic-faló

Shancika, elolvasom mindenképpen, amint lesz egy kis pihim, meghalni nincs időm :(
Belekezdtem egy újabb szösszenetes dologba, de ez nem egy fejezetes lesz, hanem több apró.
Nagyon szeretem a Káoszodat, igazán kellemes és szép leírások vannak benne, szeretem, hogy nem túl egyszerű és snassz, és tetszik, hogy nem csak nekem uralkodik káosz a buksimban. :) Szépen fogalmazol nagyon! ^^
Sajnálom, hogy lezártad, de ennek is el kellett jönnie.

Tényleg Kyky, milyen volt a színház?? 8->

Köszönöm a szurkolást holnapra, nagyon remélem, hogy minden simán megy majd!

Jóéjt Nektek, Csóközön!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 23 (kedd), 21:36 
Fanficbúvár

Shanci, már véleményeztem is! Gyönyörű volt, megint csak! 8-> 8-> 8->

KyKy, köszönöm, akkor igénybe is venném a felajánlásodat, épp most küldöm neked e-mailben, majd szólj, hogy megkaptad-e! ;-)
Köszi szépen! :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 23 (kedd), 21:20 
Írópalánta

Sziasztok!

MEGNÉZTEM AZ ALICE-T!!! :D:D:D 8-> 8-> Annyira tetszett!!!! 8-> Johny Depp és Helena B. Carter is olyan jól játszott! :D na igen, meg a zane, emg minden... Kedvenc mondatom (term. by alias Kalapos): "Miért van az, hogy vagy túl nagy vagy, vagy túl kicsi?" :D és ahogy mondja...
Meg a cicus :D

Najó abbahagytam, csak kb. 2 perce értem haza róla :D

Hú, a Tearset majd elolvasom ;) Sztem nem baj, ha nem happy end, mert nem is illene hozzá. De ha megbocsájtasz, majd akkor olvasom, ha kicsit több időm lesz, jobban fel tudom fogni és jobb kritit írok ;)

Nah rohanok, majd máskor rendesen reagálok, most tényleg csak felugrottam beköszönni ;) :-* Pucca!

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 23 (kedd), 21:01 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Halihó!

Gondoltam, beköszönök... bár jelenleg... úgy érzem magam, mint egy sültkrumpli... *hulla*

Amúgy volt friss, de nagyon senkit se villanyozott fel a tudat... :(

Jaj, Shancikám, miket beszélsz?? :( Hogyhogy senkit se villanyozott fel?? Már mondtad? Én még nem hallottam, de repülök is és lehet, hogy ma el fogom tudni olvasni a ficedet is!:) Én nagyon nagyon imádom a Káoszodat, hogy ne érdekelne, hogy van-e friss! Ne butáskodj már! ;-)

Jaj, lányok most nem tudok már visszaolvasni, mert azt se tudom hol maradtam le, de már tegnap elolvastam a hsz-eiteket, csak nem tudtam reagálni, de lélekben veletek voltam!:-P

KyKy, nem fárasztottál, legalábbis engem nem!:) Viccesek voltak a listák és érdekes volt elővenni a régi kiszemeltjeimet is! 8->
Na milyen volt a Recceka? Én is tervezem, hogy megyek majd rá, de csak érettségi után! :))

Riika, hát kb egy hónap a nyelvvizsga, míg kiderül...:-(

Amphe, holnapra nagyon nagy kalappal!:) Nem mondom, hogy ne izgulj, mert szerintem ez a leghülyébb tanács amit adni lehet, ugyanis ez nem akaratlagos dolog, van le tudod nyugtatni saját magad, vagy nem, ezen mások szavai nemigen változtatnak. Legalábbis nálam nem. Viszont gondolj rá úgy, hogy sikerülni fog, mert sikerülnie kell és nincs más lehetőség!:) Nálam ez szokott erőd adni! ;-)

Puszi lánykák!:)

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 23 (kedd), 20:55 
Betűmániákus

Halihó!

Gondoltam, beköszönök... bár jelenleg... úgy érzem magam, mint egy sültkrumpli... *hulla*

Amúgy volt friss, de nagyon senkit se villanyozott fel a tudat... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 23 (kedd), 17:04 
Fanfic-faló

Drágaságaim!

Végre van egy lélegzetvételnyi kis szünetem, megfőztem a kaját és hasonlók :)
A pasik többsége elég kelekótya ez nem újdonság! És az sem ismeretlen, mikor olyan ember talál meg a rajongásával, akit a hátam közepére sem kívánnék xD Rengetegszer előfordul, de igyekszem tapintatosan, finoman leépíteni :oops:

Sherlock Holmes nagyon jó volt Kykym :D Ne félj tőle! ^^ Tele volt olyan dolgokkal, olyan fordulatokkal, amiért szerintem érdemes megnézni; nekem nagyon tetszett :)

"Viszont nem tudnám nélkülük elképzelni az - eddigi siralmas és fölösleges, de majdcsak lesz jobb - életem :oops: Kellenek, hogy befoltozzák a fehér papírunkat :) " --> Na, Shancika, valahol én is így érzem. Ha nem lennének, hogy boldogítsanak vagy megkeserítsenek, akkor unalmas lenne és egysíkú xD

Kykykém, sok sikert a pályázathoz, szurkolok Neked! :D Majd ha kész, szeretném elolvasni, ha szabad ^^
Örülök, hogy a sztárok iránti rajongásról IS azonos a véleményünk :D Megnyugtató :wink:
Azért láttam, csak betetted a lejátszóba a HP1-et :D Pedig Téged nem érdekel :P XD

Hű, csajok.. :oops: Annyira félek a holnaptól! :cry: Eljött a nagy nap és holnap szóbelizek németből. Rég beszéltem már ezen a nyelven, mert suliban már nem tantárgyam és különtanáromhoz nem volt pénzem beugrani hogy egy órácskát társalogjunk :( Júj, kiver a víz, ha arra gondolok, hogy esetleg nem fogom érteni, mit mond, vagy nem tudok válaszolni, vagy elcseszem... MERLIN, SEGÍTS! Nembírom ezt a stresszt xD
Majd szurkoljatok :oops:

Most több dolog nem jut eszembe. -.- Jók legyetek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 23 (kedd), 9:23 
Könyvmoly

sziiasztok! :)

tyűha, már megint a pasik! :D xD ne aggódjatok, azokon én is ki tudok akadni. rám is mindig olyanok másznak, akiket speciel bottal sem piszkálnék meg... :oops: ritkán fordul elő, hogy olyan valaki találjon meg, aki nekem is tetszik, ha meg mégis, nos a kapcsolatunk előbb-utóbb (és inkább előbb) zátonyra fut... :/ nem is baj, jó nekem egyedül! :)

Sherlock Holmes? Jaj, én tisztára tartok az ilyen filmektől, nem tudom eldönteni, hogy megnézzem, vagy ne nézzem... :-S Kíváncsi is lennék, amellett, hogy az ilyen történetek nem hoznak lázba... :-S No, majd kitalálom, mi legyen... :)

Küldjek neked dvd-t, Shancim? :) Mert kiírhatom neked, ha gondolod. Avi-s, nem tudom, hogy az ilyen filmeket lejátsza-e a dvd-t. :) Az enyém, pont azért mert gagyi, minden kis fika filmet lejátszik... xD :D bezzeg apuék eredeti panasonic-ja csak az eredeti dvd-ket csámcsogja el erőszeretettel... :D

no, mindegy, döntsd el! :)

most viszont megyek, puszilok mindenkit! :-* :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 22 (hétfő), 22:46 
Fanfic-faló

Hű, Lánykák!

Szépen termeltetek ma is, ma én voltam a sereghajtó, aki kimaradt a buliból :-S
Viszont befejeztem a Tearset, az utolsó rész elbírálás alatt van. Nem épp happy end, de nekem tetszik. Akit érdekel, majd kukkantsa meg esetleg :oops:

Holnap ha lesz egy szusszanásnyi időm, reagálok a hszekre :x

Jóéjt mindenkinek! Csóközön :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 22 (hétfő), 16:47 
Betűmániákus

A pasik hülyék. Már, bocs, de... $blah
Viszont nem tudnám nélkülük elképzelni az - eddigi siralmas és fölösleges, de majdcsak lesz jobb - életem :oops: Kellenek, hogy befoltozzák a fehér papírunkat. :)
Én is mindig kifogom, mint ahogy az ábrák is mutatják. :roll: De van még remény... vagy nincs már? :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 22 (hétfő), 16:44 
Írópalánta

Ciasztok!

Fizikából én jelenleg mérési jegyzőkönyvet csinálok :roll: Fúúúj de útálom!!! :D

Tegnap megnéztem a Sherlock Holmest :D Nagyon teccett, bár a vége kicsit DaVinci kód- Angyalok és démonok feelingű bolt... És a csaj rucijai 8-> Imádom az ilyeneket...

Egyébként pedig teljesen kivagyok. Hogy a francba lehetek olyan szerencsétlen, hogy mindig az nyomul rám, akitől én rohadtul nem akarok semmit??? Most is egy nálam 50 centivel magasabb, rossz humorú, érzelgős, még csak nem is helyes pasi kezdi el, aki egyszerűen taszít!!! Na de most majd előbújik belőlem a démonka :twisted: Tudjátok, a pofont mindig tovább kell adni... :D De nem csak ezért kapja majd meg a magáét, hanem mert ma folyton beszólogatott nekem, meg minden. És nem csak ma... Gyűlölöm, ha valaki ENNYIRE ovis módszerrel próbálkozik!!! X-(
Az egy dolog, ha poénkodik, meg ugrat, de ez??!!

Hjajj bocs, csajok :roll: Nem akartam kifakadni... csak annyira felhúzott :((

ajjajj mennem kell ;) Még jövök...

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 22 (hétfő), 15:30 
Betűmániákus

Hali csajok! (:|
Áááá, most semmi időm sincs... Komolyan. :? Mindjárt megyek és fizikázok, mert holnap teszt, valamint a szokásos mikrobigi felelés és még be kell vágnom 2 baktériumot. :roll:
Leadtam a pszichónak a tanulmányt és csütörtökön hozza vissza, szóval ha minden jól megy, akkor már hétvégén ti is megkaphatjátok :)
Az avatart én is szívesen megszerezném, de nincs kitől. Akinek meg megvan, az minőségtelen... ráadásul az én jó öreg DVDém valami német kütyü, és amellett, hogy még mindig nem tanultam meg rendesen kezelni, egy rakás dolgot nem játssz le... :twisted: A gépemen meg a hangeffektekkel van a baj :( Na, de majd megoldom. Nem sok lehetetlen van.
Ákos? Nos, maradjunk annyiban, hogy kissé fölindultabb voltam, mint kellett volna, ő meg támadással védekezett tipikus férfi módjára. :roll: Abban maradtunk, hogy majd még beszélünk, de még nem volt hajlandó fordítani a kockán, én meg úgy vagyok vele, hogyha akar valamit, akkor szépen jelentkezik. Tudom, hogy bunkónak és makacsnak tűnök, de jelenleg nem érdekel -.-" A magyarázat viszont bonyolultabb lenne, ráadásul semmi érdekes. :D

KyKy, sok sikert a kihíváshoz - vagy mihez xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 22 (hétfő), 13:15 
Könyvmoly

Luna Aurora írta:
na, örülök h így sikerült beletalálnom ^^ hajrá :)

nagyon, Luna, nagyon jó vagy! :D >:D< köszönöm! az oldalalatokra is íram a chat-falra :D ^^)

ja, amúgy Aila, megcsinálom én szívesen, amit kértél, mert amit Luc mondott, én sem értem... xD tudni illik, én is tök hülye vagyok az informatikához, de ha egyszer valamit megmutatnak, akkor az általában szokott menni... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 22 (hétfő), 12:32 
Billentyűzetgyilkos

kykyke írta:
megkaptam Lunától a pályázatos feladatot, és azzal kell most dolgoznom, mert hihetetlen ihletet kaptam, és olyan feladatot, amit már régóta terveztem megírni, csak eddig még sosem mertem, és magamtól nem is tettem volna meg sosem. :oops: :D boldogságos vagyok! :)

na, örülök h így sikerült beletalálnom ^^ hajrá :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 22 (hétfő), 9:37 
Könyvmoly

Sziasztok csajok! :)

Hát, Aila, azért nem voltam, mert szombaton elhívott engem bulizni uncsitesóm, akivel kb. 14-15 éves koromban pariztam ilyen jót utoljára (bár ez nem teljesen igaz, mert évente egyszer-kétszer eljártam, és az jó volt... :-O ) No, mindegy. Elhívott egy zártkörű szülinapi buliba. Egy csajszinak volt tartva, és ott volt egy csomó zenekar. pl. Hooligans. Nos, ciki, nem ciki, én csak őket ismertem fel. xD Nem nagyon kommunikáltak amúgy, tökre be voltak tojva ennyi lánytól. :-S Mindegy. Mi Esztivel (uncsitesóm) olyan éfjél körül elhúztuk a csíkot, és átmentünk Morrisonsba. :) Jó volt, flörtölgettünk egy kicsit. :D

No, aztán ott aludtam nála, és vasárnap meg hulla voltam, nem volt erőm írni ide... :( De olvasgattalak titeket... :)
Ja, és képzeljétek *nagyon boldog* megvan jó minőségűen (vagyis kiválóan) az Avatár! :D :x (Meg a New Moon is, de az előbbi a fontosabb. :D) Hogy mennyire csodás az a film... :x Megnézettem anyuékkal, és tökre tetszett nekik, pedig azt hittem, nem fogják szeretni. De IGEN! :D

Mindegy. A sztáros rajongás... nos, én nem hiszem, hogy olyan elvetelmült lennék, de lehet, úgy tűnök, pedig konkrétan nem hiszem... :-S Aztán ki tudja. Sajnos, az élő emberekben csalódom. Nem érdemes őértük rajongani, mert csak csalódást okoznak. Legalábbis nekem. És legtöbbször semmivel sem megfoghatóbbak, mintha egy hollywoodi színészbe lennék "szerelmes". Egyetértek Amphe-val, sokkal megbocsájthatóbb, ha egy ilyen sztárocskát istenítünk, mint "a szomszéd fiút". Hát, Aila, el kell, hogy keserítselek, de az élet nem egy tündérmese, hercegnőkkel és életre szóló szerelemmel. :) Ezt te is tudod, csak még nem láttad be. Hidd el, hogyha jön is a nagy Ő, nem csak őt fogod megnézni. Hűséget fogadsz, nem vakságot. És miért ne tetszhetne bárki más? Egyébként meg mi legalább csak megnézzük a pasikat, míg ők meg is dugják a másik nőket. Nekik ez mást jelent, mint nekünk. Ők a farkukkal gondolkodnak... xD :D Ez persze nem mindenkire igaz -akinek nem inge, ne vegye magára -, de a többségre ez a jellemző. Ezért is nem hiányzik annyira egy kapcsolat. :-S

Örülök neki, Amp, Nara, hogy jól sikerült az éjszakázás! :) Hajnali ötig én is kitartottam veletek! :D
Egybk. ahhoz képest, hogy azt mondtam Amphe-nak, hogy engem nem izgat, hogy most lesz a Hp1 a tv-ben, tegnap este lefekvés előtt ezt a filmet tettem be a dvd-be. xD :D :oops: Én nem jutottam el a végéig, már a beosztásnál elaludtam. xD De majd ma végigsasolom.
Miután megjöttem a színházból! :D

Ugyanis ma megyek megnézni a legújabb musicalt, a Rebeccát. :) Hú ,de várom. Egyetlen csalódásom volt csak ezzel kapcsolatban még pénteken, mikor olyan hisztit levágtam a gép előtt, hogy csak na. Ami nem volt más, minthogy megnéztem a szereplőket. Nos, kitalálhatjátok; nem Bereczkiékkel látom. :(( Annyira igazságtalan az élet, és engem külön utál! :(( Sírtam is amúgy, annyira kivagyok... :(

Shanci! Nem értelek... de nagyon nem. Olyan fura tudsz néha lenni... :-O Egyik pillanatban még Ákost véded, a másikban meg se szó, se beszéd, lepattintod. Mi olyat mondott anyukád? Miért nem tudhatjuk? Mindegy, bizonyára nagy dolog történt, nem erőltetem... :( Azért ezt sajnálom, ő igazán jófejnek tűnt.

Riika, Amhpe, ma válaszolok az e-mailetekre! :) Örülök, hogy mindkettőtöktől kaptam egyet-egyet! :) És Riika, tegnap nem vettél fel, ugye? Mert kicsit fent voltam, de nem láttam visszaigazolásra váró kapcsolatot. :)

No, de most megyek, mert sok-sok dolgom van. Pl. megkaptam Lunától a pályázatos feladatot, és azzal kell most dolgoznom, mert hihetetlen ihletet kaptam, és olyan feladatot, amit már régóta terveztem megírni, csak eddig még sosem mertem, és magamtól nem is tettem volna meg sosem. :oops: :D boldogságos vagyok! :)
Meg ugye azt a másik kihívást is kéne csinálnom, amit már két hete csak lóg a levegőben. Először betegségem miatt nem tudtam írni, előző héten, meg mert helyettesítettem... :-S
És a munkáról ne is beszéljünk! :D XD Szóval csókollak titeket, csajszikáim! :) :-*

Ja, és köszönöm a top 10-es listákat! :) De látom, annyira nem vált be a dolog, nem éreztem azt a lekesedést, főleg Shancitól, szóval nem fárasztalak tovább benneteket ilyesmikkel... xD Majd folytatjuk a trécselést más mederben. :)

Tényleg puszim mindenkinek! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 21 (vasárnap), 22:02 
Fanficbúvár

Halihó mindenkinek!:)

Látom, szépen termeltetek most is, örülök neki! :-D De KyKy merre csámborog? ;-)

Shanci, egyetértek veled (majd együtt futunk max :-P), nekem sem az esetem Orlando Bloom. Nem volt, nem is lesz, de hát ízlések és pofonok.:)

Viszont előkerestem én is a "valaha tetszett" listámat, most válogatok! ;-)
Az első helyet illetően (KyKy, tudja az elő sztorit:) ) nincs kétségem, szóval el is kezdem:

1. Fernando Torres (az örök - akármilyen gáz friszkót is csinál magánakXD)
2. Kucsi (vagy magyart nem lehet? ;-) )
3. Heath Ledger (hát igen, Riika, Ő...8-> :cry: )
4. Garrett Hedlund
5. Chad Michael Murray (kizárólag NEM kopaszon ;-) - bonyolult vagyok, tudom... :oops: )
6. Ryan Reynolds
7. Matt Czuchry (csak a GG-ben, de ott nagyon)
8. Milo Ventimiglia
9. Brady Beau
10. ezt nem tudom... maradt még pár lehetőség befutónak, de inkább maradjon üresen, mert akik maradtak mindnek van cuki képe, de olyan is, ahol zsákot húznék a fejükre szóval...;-)

Ja, és azt még hozzá kell tennem, hogy az első négy az sorrendben van, a többit viszont nem tudom. Ő régi nagy kedvenceim, ma már nem tudok egyértelműen preferálni közülük senkit sem a többi felett.
Bocsi, de már nincs erőm képeket is keresni hozzájuk... :oops: Van, amelyikükről nincs is normális kép, hol az utolsóról, akit egy kevésbé ismert sorozatban láttam, de képet nemigen találtam róla akkor se, csak youtube videót.

Nem, persze, hogy nem lenézni akarom az éjszakai focit, Nara, jó élményeim vannak nekem is róluk, de azért jacuzzi meg minden! 8->
Egyébként megértelek titeket éjszakázók! ;-) Nekem is volt már ilyen foci után, de egyébként nálam ez úgy szokott lenni, hogy az alvás nélküliség fura módon még frissebbé tesz.XD Múltkor is, utoljára mikor volt, reggel ahelyett h hazamentem volna, ahogy terveztem, elmentem különórára és nem is voltam fáradt. Persze előtte nekem is volt holtpont, olyan 5 körül, aludtam vagy 20 percet aztán felvertek a tülköléssel, utána pedig már nem is voltam álmos!:-D Nagyon élveztem. Persze a másnap nekem is használhatatlan volt, nem tudtam mit kezdeni magammal, ott aludtam el, ahol vízszintesbe kerültem. :oops:

Igen, Riika, megkaptam, már válaszoltam is!:)

Érdekes elmélet Amphe, bár én pillangós rózsaszín ábrándjaim között úgy képzelem, hogy ha megtalálom Őt akkor nem lesz szükségem arra,hogy mással álmodozzak, mert róla akarok majd. Vagy ez túl naív elképzelés? :oops:

Jaj, Shancikám... :cry: Úgy sajnálom, viszont büszke vagyok rád, hogy sikerült túllépni rajta. Én se akarlak nyaggatni, ha nem szeretnél beszélni róla, bár tagadhatatlanul kíváncsi vagyok, de megértettük és tiszteletben tartjuk, ha nem, hát nem!:)

Puszi mindenkinek!

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 21 (vasárnap), 18:53 
Betűmániákus

Örülök, hogy ilyen pozitívan vélekedsz rólam^^
Te is édes vagy...
Akkor lesz valami a Blaise/Hörmből? Vagy ne követelőzzek? És emezt mikor kapjuk? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 21 (vasárnap), 18:32 
Fanfic-faló

Én az eddigi ismereteim alapján egy valóban őszinte csajnak tartalak és szerintem ez jó. Inkább legyen valaki őszinte, mint hátulról támadós, kibeszélős és egyéb nyalánkságok. Néha picit nyers vagy talán, de ez a tulajdonság bennem is megvan, igyekszem leplezni :D Olykor hihetetlenül tapintatlan és goromba tudok lenni, főleg, ha előtte felcseszték az agyam xD Karattyolásról meg annyit, hogy én sem bírom befogni a pofám kb soha :D Nem hinném, hogy annyira szörnyű és elviselhetetlen lennél! Meglehet, hogy nehéz a természeted, de aki ismer és szeret, az így fogad el :) Az idegesítő és irritáló tulajdonságaidat, mint olyanokat, még nem sikerült felfedeznem, bocsi xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 21 (vasárnap), 18:08 
Betűmániákus

Addig örülj, még nem tudod. xDD
Óóóó, nos idegesitő vagyok, irritáló, mindig karattyolok... tapintatalan is... ez eddig hány volt? Így neten keresztül persze nem ez jön le - még jó. Például sokan azért nem szeretnek, mert túl őszinte vagyok... Meg mert nem megy a nyalizás, jópofizás. :roll: Evvan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 21 (vasárnap), 17:58 
Fanfic-faló

Drága Riika, végre eljöttél hozzánk is :D Már nagyon vártam, hogy írj! >:D< Örülök, hogy örültél a kritikáknak, én pedig örülök, hogy elolvastam a kis történeteket :O Júdás imádsága... Édesjóistenem! Kedvencekhez repült :x
Bizony, jót dumcsiztunk, vártalak is azóta sokszor! :oops: Elég valószínűtlennek tűnt, bár megfordult a fejemben, hogy kész, ennyi, eleged is lett belőlem :D xD Ezek szerint mégsem :x :-*
Hű, hát örülök, hogy felkeltette a hosszabb történet az érdeklődésed; sokan nehezebben vállalkoznak több tíz fejezetes sztorikra... Igaz, az enyém bezárólagosan 17 lesz/lett. :roll:

Most lehet érdekes, hogy ezt mondom, de teljesen megértem azt az álláspontot, mely szerint már nem rajongtok annyira a sztárokért, mint korábban. Lehet, hogy ez gyermekies rajongás, ami nálam megmaradt, valahol mégis osztom a véleményeteket. Fura, nem tudom hogy megfogalmazni :D
Én úgy gondolom mindemellett, hogy a sztárokért való rajongás "nem bűn". Most vegyünk engem pl.. (egoista pitsa xD) Szóval: ugye kapcsolatban élek, és az eléggé gáz lenne, ha mittudomén a helyes szomszéd fiú képére csorgatnám a nyálam :D Elég hülyén venné ki magát! Viszont egy elérhetetlen személy iránti rajongás már más tészta. Ezért nem lehet haragudni a másik félnek, és ráadásul a dolog veszélytelen, ha sikerült érthetően leírnom :) A magyar pasinak nem kell attól félnie (többnyire xD), hogy esetleg a barátnője mondjuk Kanadában élő színészbálványa lenyúlja a csaját :D Ez most szép magyar mondat lett, nembaj xD Na szóval, nekem ennyi lenne a véleményem erről :) Jó érzés valakit "bűntelenül imádni" ^^

Orlandoról pár szót! Nekem főként a szerepeiben tetszett, sőt, mondhatom azt is, hogy inkább a szerepeiben tetszett. Vagány volt Will Turnerként, kalózként a Karib-trilógiában; odáig voltam a tünde íjászért a Gyűrűk urában... Egyszerűen vonzotta a tekintetem, megtetszett, tetszik, nem tehetek róla :) Életben sok képe kifejezetten nem tetszik, hmm.. :roll: Hát, ezvan :)

Shanci, a fiók nem olyan fontos, ami életbevágó, azt lerendezzük pü-ben :) Orlandoért pedig senki nem fog összeverni, értelmetlen, hiszen mindenkinek mind más a természete, mind az ízlése :D Extrasügér aszondja X'D Ezen jót röhögtem :D De amúgy mit értesz ezalatt?:oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 21 (vasárnap), 17:46 
Sztorihajhász

amphetamin írta:
Hogy eddig, míg írtál nekem freemailemre, mindent megkaptam, de mikor szerettem volna válaszolni, nem küldte el :( Tudod, ezzel másoknál is volt gond a mélnél :( :oops:

*bepof*
nem tudom, hogy úgy próbáltad-e már, hogy nem a válasz gombra kattintasz, hanem új levelet írsz.
én is küzdöttem ilyen problémákkal, aztán a végén átpártoltram xD
*kipof*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 21 (vasárnap), 17:40 
Betűmániákus

Ákosról már nem szeretnék nyilatkozni. :g A "problémák" pedig amolyan... mindegy mik. Maradjunk ennyiben ;)
Amphe, nos... próbáltam csinálni új fiókot, de nem megy :( Majd ha sok időm lesz meg türelmem.
Én is vagyok facebook-on egyébként, úgyhogy bátran jelöljetek :D
A tanulmányt meg majd akkor akarom megmutatni nektek, ha a mentorom is átnézte/javította/kifogásolta. És ti látjátok majd először, Sári után. >:D<

Nekem se jönnek be sztárok, talán ezért is van a top10emben 4 pasas, akik közül az egyik még csak nem is ismert. De elég, ha én tudom ki az. Amit viszont mindegyikőtöknél láttam, az Orlando $ear Fúúúúj lányok! Csak én utálom? Nekem egyáltalán nem jó pasi *elszalad, mielőtt megverik*
Én inkább maradok az egyszerű pasasoknál, csak kár, hogy egyikkel se jön össze. :-S Bár ehhez nagyban hozzájárul az extrasügér természetem...
Na, megyek kémiázni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 21 (vasárnap), 17:29 
Szárnybontogató

Sziasztok Lánykák! :)

Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de minden összejött a hét végére, mint angol verseny, nem várt színház, témazárók, ilyesmi... :roll: Elég sokat kellett visszaolvasgatnom, de megpróbálok mindenre reagálni! :)

KyKy, még ma felveszlek mösönre, aztán dumcsizunk! :) (De lehet, hogy csak holnap, mivel fél óra múlva családi banzáj, utána pedig tááánc! 8-> )
Nagyon tetszik ez az ötlet, megpróbálom én is összeszedni a top10-et, bár összességében Ailával értek egyet. Már nem hoznak úgy lázba ezek az istenféleségek, mint mondjuk három, négy évvel ezelőtt, de lehet, hogy csak azért mert már én is találtam valakit, aki "pótolhatja" őket... :oops:
Szóóóval:
1. Heath Ledger (az örök első :x) - http://mahathileo.files.wordpress.com/2 ... ledger.jpg
2. Hugh Jackman - http://www.shoppingblog.com/pics/hugh_j ... arade1.jpg
3. Orlando Bloom - http://wallpapers-diq.org/wallpapers/72 ... Bloom_.jpg
4. Guillaume Canet - http://www.laboiteasorties.com/wp-conte ... 60x300.jpg
5. Johnny Depp - http://phantasmagoric_splendor.theplebo ... igger2.jpg
6. Brad Pitt - http://images.fanpop.com/images/image_u ... 77_580.jpg
7. Ashton Kutcher - http://www.mediabistro.com/webnewser/or ... utcher.jpg
8. Tom Felton - http://userserve-ak.last.fm/serve/_/274 ... pshoot.jpg
9. Eric Bana - http://tarotquest.files.wordpress.com/2 ... c_bana.jpg
10. Viggo Mortensen, főleg mint Aragorn ^^ - http://the-hobbit-movie.com/wp-content/ ... mbzoom.jpg
De Heath... :x Rajta nem tesz túl senki! :)

Amphe, ne haragudj, hogy azóta nem voltam mösönön, nagyon jót beszélgettünk, remélem még sokszor lesz alkalmunk rá!!! >:D< Aztán nem sokára hozzáfogok a hosszú történeted olvasásához, nagyon kíváncsi lettem, főleg, hogy azt írod, mindjárt vége. :(
Jaj ééééés nagyon köszönöm a kritikáidat, úúgy örültem nekik!! :-*

Nara, Amphe, jó lehetett nálatok ez az éjszakai foci meg sportnap féleség, sajnos a mi sulinkban nem rendeznek ilyet, pedig annyira nagyra vannak azzal, hogy 'a Teleki egy minden szolgáltatást kifogástalanul nyújtó, elit iskola'. Hát frászt. >:P
Még a délutáni sportrendezvényekért is úgy kell könyörögni, mivel a tanárok lusták bennmaradni. Engem mondjuk nem nagyon érint - kifejezetten rossz viszonyban vagyok a sportokkal -, de rossz nézni szegény srácokat, hogy úgy szenvednek emiatt... :(

Shancikám, hát sajnálom, hogy nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy tervezted, de talán jobb is, ha anyukád álláspontja igaznak bizonyult. Emellett ügyes vagy, hogy úgy tudtad alakítani a dolgokat, hogy jóban maradjatok. Ami azt illeti ebben én nagyon béna vagyok, de legalább annyit megtanultam, hogy a 'maradjunk barátok' szófordulatot ilyen esetben nem üdvös használni.... :D
Amúgy, ha van kedved egy püben leírni, hogy mi is volt ez az egész Ákos-ügy, akkor azt szívesen veszem, mert nem tudtam mindent levenni, abból amit a fórumon írtál. Legalábbis azt nem, hogy milyen problémák voltak... No nem kötelező persze, csak ha van egy csöppnyi időd meg türelmed.
A prezentációt pedig nagyon szeretném elolvasni, már kíváncsiskodtam régebben is, szóóóval stipistopi... ;;)

Ailám, van valami hír azóta a nyelvvizsgáról?? Amúgy küldtem neked rövid pü-féleséget fészbúkon... Megkaptad?? :)

No most megyek lánykák, majd még tánc után igyekszem benézni, de ha nem akkor holnap beszélünk!! Puszi néktek!! :-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 21 (vasárnap), 17:11 
Fanfic-faló

Hogy eddig, míg írtál nekem freemailemre, mindent megkaptam, de mikor szerettem volna válaszolni, nem küldte el :( Tudod, ezzel másoknál is volt gond a mélnél :( :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 21 (vasárnap), 16:32 
Betűmániákus

Ööö, mi az, hogy én tudok írni, Te meg nem? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 21 (vasárnap), 16:05 
Fanfic-faló

Végre befejeztem a Mámor vagyok 3 utolsó fejezetét, amiről lemaradtam, már annyira epekedtem érte, hogy elolvashassam o.O Kellemes 800 oldalas kritikát írtam hozzá xD Zara remélem örülni fog nékem :)

Ha nem vagy letört, akkor minden rendben! Jól döntöttél! A pizzára meg rá se ránts :D De milyen érdekes :| Nekem is gyomorproblémáim voltak a héten, szenvedtem, úgy éreztem magam, mint egy lufi; állandóan fájt, görcsölt.. -.- borzalmas! egy fél zsemlétől úgy éreztem, mintha megettem volna egy mekit épületestől X'D

És most! következzék a begépeléses stádium. Remélem, jó hosszú lesz!
Narám, majd megsasollak, ha "végeztem magammal" :D

Nekem is tanulni kéne, de annyira nem megy -.- Szerdán német szóbeli.. egyszerűen semmi humorom hozzá :cry: :-S

Az autizmusos irományra majd igényt tartanék én is 8-> De kitolás, mert Te tudsz nekem írni, én viszont neked nem :( :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 21 (vasárnap), 15:54 
Betűmániákus

Jó alkotást csajok!
Nekem is azt kellene, mert már nagyjából kész van, de pfff. :?

*megy*

*tanul*

*vagy inkább úgy csinál*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 21 (vasárnap), 15:40 
Írópalánta

:) Hát Shanon legalább jóban maradtatok. Ez is valami... És ha tényleg volt alapja, akkor biztos jól döntöttél :D

Am pedig tök ügyi vagy, hogy befejezted az autizmusos dolgot ;)

Én is hasonlóan vok Amphe ;) Tényleg vicces lett volna, ha egy helyre megyünk xD Még így is poén, hogy egyszerre jött ránk az éjszakázási kedv :-P

Nálam most van egy pici friss, akit érdekel, most ez rövid lett, de cserébe már van sok ötletem a kövihez ;) :)

Nya pussz... megyek is dolgozni rajta...

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 21 (vasárnap), 15:19 
Betűmániákus

Szia! :)
Én is nyomott vagyok annak ellenére, hogy fél kilencig aludtam... Fél 12-től :roll: Este eljöttek a barátnőim és pizzáztunk, holott diétáznom kéne -.-" Csúcs.
Most is tanulnom kéne, de se ihlet,se kedv, se energia :-<

Befejeztem az autizmust, úgyhogy a napokban majd postázom. :) Jelenleg ennek örülök a legjobban.

Óóóó, nem vagyok letört. Azon izgultam, hogy megharagszik-e, de tök rendes volt. :) És nem is vagyok szomorú. Egyáltalán.

Pihenj csak, a friss miatt ne aggódj! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 21 (vasárnap), 15:02 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Shanci, sajnálom, hogy vége lett, pedig még el sem kezdődött. Erre nem feltétlenül tudom azt mondani, hogy talán jobb lesz így, mert nem tudjuk, milyen lett volna. Viszont, ha úgy érzed, anyudnak igaza volt, akkor a döntés mindenképpen pozitív. Nem akarok faggatózni, hogy mit mondott, amivel meggyőzött, hogy nem jó neked, ez a Te/Ti dolgotok, semmi közöm hozzá, bár nem tagadom, érdekelne!

Nem, Narával sajna nem egy helyen voltunk sportolgatni, de jó móka lett volna :D 14 órát aludtam egyhuzamban.. 42 órát voltam fent, úgy érzem rám fér az alvás :) Mikor hazajöttem nem tudtam elaludni, és utána se, teljesen átbillentem.

Tegnap átjött Norbika, este néztük a Hp1-et, ne aggódjatok a végét már elaludtam xD pedig alig volt 10 óra, pff -.- Még most is olyan kis nyomott a hangulatom, punnyadok... Mindenhol izomlázam van :D

A frissel kapcsolatban, már bizonyára legszívesebben letépnétek a fejemet (már akiket érdekel a dolog), de annyira nem voltam/vagyok strapálva, hogy még mindig nem sikerült befejeznem az utolsó fejezetet. Már gyönyörűen meg vannak az alapok, rengeteget írtam, csak begépelve nincs. Már dolgozom rajta, van szabad időm most, mert épp egyedül vagyok. Nagyon merem remélni, hogy ma végre sikerül lezárni :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 20 (szombat), 14:48 
Betűmániákus

Na csajok! Ezt az Ákos ügyet is leépítettem... :roll:
Délelőtt volt egy érdekesebb beszélgetésünk anyámmal, és rájöttem, hogy totál igaza van egy-két dologban.
Végül irt sms-t, hogy akkor mi lesz ma? Találkozunk-e? Én meg teljesen őszintén leírtam, hogy mi van... mármint, hogy rosszul vagyok meg ilyenek... Aztán azt válaszolta, hogy nyugodtan mondjam meg őszintén, hogy mi bajom van vele... erre visszaírtam, hogy semmi, csak nekem nem hiszem, hogy menne a haverságánál komolyabb fölállás, majd megkérdeztem, hogy ő mit tervezett... erre azt írta, hogy semmit :roll: Úgyhogy asszem ennyi. De legalább nem tartott hónapokig, mint D.vel :-S
Na, szánalmas vagyok? Tuti, hogy most hülyelibának gondol... $dead
Picit sajnálom, mert nem épp egy sms-téma és tiszta hirtelen fölindultság volt részemről, de...
Amúgy meg azóta nem irt... /:) Kicsit durci lehet.
De legalább nem mondhatja, hogy hülyítettem. :roll:

Szerk: na, azóta beszéltünk és nincs harag #:-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 20 (szombat), 11:08 
Írópalánta

:D nem hiszem, mert nálunk csak focimeccsek voltak (jakuzzi persze nem :-P) Plusz mi csak szurkoltunk és hülyéskedtünk :D

De én is úgy voltam vele reggel Amphe, hogy túlzuhantam a holtponton, és semmi kedvem nem volt aludni. Most sincs... pedig már kéne xD

Asszem sorstársak lettünk :D

Friiiissss??? Lesz? Dejó!!!! :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 20 (szombat), 10:55 
Billentyűzetgyilkos

lécci a hosszú linkekbe tegyetek egy entert, vagy használjátok az url kódokat, mert széthúzzák a képernyőmet :s köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 20 (szombat), 10:20 
Betűmániákus

Amphe, Nara! Ti egy helyen voltatok? :-S
Vagy valamit félrenéztem? :#-)
Óóóó, várom a frisset!
Én ma körmölök meg gépelek, hogy holnapra csak elmélet maradjon, mert... jaaaaj, szerdán lesz a közös verseny, amitől nem félek... az autizmust meg már ideje lenne leadnom, hogy átnézzék és leküldjék. Meg akkor ti is olvashatjátok :oops: Aztán megyek előadni a suliban -.-"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 20 (szombat), 10:12 
Fanfic-faló

Csók Rátok!

Nos, itt vagyok, élek, túléltük a sportéjszakát és már 28 órája pörgök, mint valami búgócsiga :D Durvára sikeredett az éjszakánk :D
Este 10től hajnali 6ig röpiztünk (végül mégis beálltam :D:oops:), és állati jó volt :) Itt nem féltek a labdától, visszaütöttek, vetődtek, lecsaptak, nem úgy mintha osztályszinten játszunk... Persze, itt is volt pár esetlenke, de mindenhol előfordul :)

Kisebb megszakításokkal kb másfél vagy két órát fagyoskodtunk kint a műfüves pályán és teli torokból szurkoltunk a kedvenc csapatainknak :D Lényegtelen, most kockára fagytunk, NYERTÜNK! xD Illetve az a csapat, akiket bátorítottam :x

Jakuzziztunk is eleget, volt ingyen kaja :D Megismerkedtem egy csomó emberkével ^^Nagy élmény volt az tuti, örülök, hogy elmentem :)

Egy a gond! Átestem a holtponton, olyan háromnegyed 6 környékén, mikor a tanár-diák röpi meccs kezdődött. :-S Néha bebólintok, de nem vagyok álmos megint xD Fene bele :| Nem tudom, mi lesz a mai nappal xD

Viszont egy biztos: Tegnap két teljes óra állt rendelkezésemre a zavartalan alkotáshoz, úgyhogy van mit begépelnem és formáznom :) Remélem még ma elkészülök a befejezővel és lezárom a Tearset (valamennyire).

Később lehet, benézek :) Puszika

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 20 (szombat), 7:48 
Betűmániákus

Szia Nara!
Jóég... :shock: Te aztán még rajtam is túlteszel... :) Ma annyi dolgom lesz és... én olyan rosszul vagyok. :( Egész héten gyomorproblémáim voltak és szinte minden nap csak sós pálcát ettem (nálatok így mondják? ropi, talán? :-S ) meg ilyen ba**ott gyümölcsleveket... :roll: Semmi több, anyám meg még diétára is fogott -.-"

De, hogy ne lógjak ki a sorból:

1.Plushenko (anyáááám, azok a lábak és az a fenééék)
2. Tom Felton
3. Az egyik negyedikes közgázos :lol: Róla sajnos nincs kép.
4. Mario Winans

Több nincs. Bocsesz :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 20 (szombat), 7:38 
Írópalánta

Meglepetéééés!!!

xD mégis itt vok. A legkorábban. Hú, én még mindig prögök... Mi az, hogy max. éjszakai foci? :-P Én pont most jöttem haza egy ilyenről xD és bár délutánra tutira össze fogok esni, most még ébren vok. Kerek 25 órája és kb. 35 perce :D

És teljesen totálisan túl vok pörögve de jó volt. Csak aszem túl sok bennem a koffein :-P

Az Én Top8-as Listám (sorrend az nem olyan komoly :-P):

1. Tom Felton :-P
2. Craig Parker
3. Tuomas Holopainen
4. Johny Depp
5. Orlando Bloom
6. Christian Bale
7. Milo Ventimiglia
8. Jason Statham

:D

Nah ennyi. És most asszem megyek is írni... Cupp és szép napot mindenkinek :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 19 (péntek), 22:09 
Fanficbúvár

KyKy, milyen ötleteid vannak neked!;-)
Régen én is csináltam egy ilyen listát (bár az nem 10 volt, hanem kicsit több... :oops: - de mentségemre szolgáljon, hogy azon tényleg mindenki rajta volt, aki valaha tetszett vagy esetleg tetszeni fog :-P). Nem tudom, mennyire aktuális, igazából azt sem tudom, hol van... :roll: :oops: (csak egy halvány sejtésem van ;-) ), de majd megkeresem, aktualizálom, aztán kiválogatom a top10-et. Bár nekem 3 olyan igazán nagy örök kedvencem volt (KyKy, neked egyszer megmutogattam őket msn-en :-P). Meg hát őszintén szólva (és ezért most lehet, hogy ki leszek dobva innen :oops: ), de a sztárpasik engem már nem igazán hoznak lázba, én a hús-vér fiúkat szeretem, akik "elérhetőek"... :( Persze félreértés ne essék, nem vagyok vak, szóval ha egy filmben vagy bárhol meglátok egy jó színészt, sportolót, énekest vagy bárkit, persze, hogy megjegyzem, de már nem rajongok értük olyan elvetemülten, mint régen. Lehet, hogy egyébként ez azért van, mert most Valakit nagyon szeretnék és Őt szeretném, nem egy híres ideált. Lehet, hogy ha épp nem lenne kiszemeltem, akkor favorizálnék valakit (az én első számúmat, ugye KyKy? ;-), aki az én visszatérő örök legnagyobbom), így viszont pillanatnyilag nem igazán. Inkább Róla álmodozom, most az rajta való töprengés tölti ki inkább a szabad perceimet... 8-> 8->
De oké, befejeztem, leállítom magam... :oops:
A listámat meg majd megkeresem, bár a hétvégém kicsit sűrű lesz, meg utána a hét eleje is... :-S

Jaj hát igen, a szép idő!!! :-D Úgy vártam már!:)

Amphe, sportéjszaka?? 8-> És engem el se viszel? Csúnya dolog! ;-) De milyen jó sulid van már neked! :) Nálunk max éjszakai foci van, amit bár nagyon szeretek, de azért éjszakai wellness centrum, hűűű! 8-> Mi ezt pár éve az osztálykiránduláson használtuk ki, mikor "tanulmányi kirándulás" címén meglátogattuk és kielemeztük a jacuzzi, szauna, uszoda hármast! Jaj, de jó is volt! :) :) :)

Riika, merre vagy? Rég hallottam felőled? Hogy sikerült a verseny?

Köszönöm Luciatus a tanácsot, bár megmondom őszintén, fogalmam sincs, mi az a kiexponálás ( egyáltalán nem értek a gépekhez... :oops: ). Úgyhogy KyKy, te esetleg meg tudnád csinálni, amit mondtál?? 8->

Na lányok, egyelőre asszem megyek, aztán majd meglátjuk! :)

Puszi: Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 19 (péntek), 18:04 
Írópalánta

Sziasztok!

Most csak felugrottam gyorsan, úgyhogy nem olvastam még vissza, csak azt akartam közölni, hogy a pasilistám már készül, nyugi KyKy :D Majd felírom, holnap, amint felébredtem...

... bár az asszem sokára lesz, mivel ma éjszakázni fogunk a barátaimmal ;) Szal ne lepődjetek meg, ha ma eltűnök :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 19 (péntek), 16:48 
Fanfic-faló

Sziasztok Lánykáim!

Iiiigen, olyan szép, jó idő van O.o Ma már szőrös mellényben mentem suliba, végre 8-> 8->

Shancika, azért vigyázz, ha túl vehemensen véded az igazad (ahogy én szoktam), hajlamosak átmenni házisárkányba. Ügyesen csináld ;) Szurkolásos (L)

Ma végre eljött a nagy nap: Sportéjszakára megyünk az egész sulival majdnem :D Iskolaszinten meghirdették ezt a sporteseményt, és mivel volt rá elég jelentkező, kibérelték nekünk a szomszéd városban lévő ún. wellness és fitness centrumot :D Lesz szauna, pezsgőfürdő, aerobic meg minden és tök ingyen :) Házibajnokságok röpiben, floorballban, fociban meg asszem talán squashban is. Tiszta joo ^^ Este 6tól holnap reggel 7ig ott leszünk :D
Én is nagyon szeretek röpizni, bár most nem jelentkeztem... A srácok nagyon durván játszanak, és most lehet hülyén fog hangzani és pláza picsának bélyegeztek, DE: nem szeretném, ha letörne a körmöm :oops: Mindig vadállat módjára játszok, mert tudom, hogy osztálytársnőim többsége fél a labdától, és nem ütnek nagyot. A srácok viszont igen... :( :cry: Kegyetlenül tud fájni, mikor husi fölött betörik!Bevállalós vagyok, de most valamiért mégsem mertem :( Nem baj, ha esetleg lesz lehetőségem, úgyis beállok, szal :D
Volt, mikor kisujjamon úgy betörtem, hogy alig maradt körmöm wááááá! x'D Nem tudtam, hogy sikítsak, káromkodjak, vagy verjem földhöz magam... Borzasztóan fájt!

Kyky, rá se ránts, ha tudunk, úgyis dumcsizunk :) :x

Éés most: hosszas keresgélés, mérlegelés és tanakodás után megszületett a TOP 10 szexi pasi listám ^^ xD (Dobok mellé képet, akit esetleg érdekel, majd sasolja meg. Nem bírálkodni és nem röhögni :D :-*)

1. Tom Felton természetesen ki más :x
http://feltbeats.com/gallery/displayima ... m=85&pos=5
2. Taylor Lautner :x
http://chuvachienes.com/wp-content/uplo ... w-moon.jpg
3. Shemar Moore :x
http://www.babble.com/CS/blogs/famecraw ... _moore.jpg
4. Bradley Cooper :x
http://www.pophalo.hu/kepek/szereplok/2 ... oper04.jpg
5. Eric Mabius :x
http://warrenandderrick.typepad.com/.a/ ... 970b-500wi
6. Brad Pitt :x (főleg mikor még fiatalabb volt)
http://winewriter.files.wordpress.com/2 ... d-pitt.jpg
7. Antonio Banderas:x
http://www.banderas-mall.com/websiteinfo/latina604a.jpg
8. Orlando Bloom :x
http://medias.ados.fr/people/1/8/1803/O ... om/photos/
1221-orlando-bloom-dans-pirates-des-caraibes-2.jpg
9. Cam Gigandet :x
http://www.babble.com/CS/blogs/famecraw ... gandet.jpg
10. David Beckham :x
http://www.topnews.in/sports/files/David-Beckham.jpg

Nos, igazából nem állítottam őket sorrendbe, úgy írtam, ahogy eszembe jutottak :) Mindet hazavinném xD Kyky, benne vagyok a pasi elrabló akcióban :D xD

Többiek listájára is kíváncsi lennék ám :P

Ma már nem leszek, de holnap ha magamhoz tértem, elolvasok mindent!
Sok csókocska Mindenkinek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra