Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 19:34

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 29 (hétfő), 8:16 
Könyvmoly

shancííí >:D< *boldogságos*
örülök, hogy már írtál is! :D épp most olvastam a fénypontokat... hát, mit ne mondjak, szakadtam a röhögéstől. az utóbbi pár hónapban nem nagyon voltak az ínyemre, annyira nem volt mulatságos, de most... xD kész... :D több kedvencem is volt... :)

Én is néztem tegnap a beépített sz. 2-t, nekem is nagy kedvencem, de az az igazság, hogy minden, ami S.B. :oops: ezért is szenvedek, hogy végre megnézhessem már a Ház a tónál c. filmet, csak kölcsön adtam, és még nem kaptam vissza... :( no, mindegy, majd lesz valahogy... :)

Hát, én nem tudom garantálni, hogy este leszek, mert ma tánci van, de holnaptól három hétig nem kell mennem keddenként suliba, szóval most tök happy vagyok! :D most viszont megyek dolgozni, mert azt még ma nem nagyon csináltam... :oops: :)

pusszancsolok!

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 29 (hétfő), 8:09 
Betűmániákus

Sziaaa! >:D< Végre, hogy jelentkeztél :-*
Igen, végre egy olyan pályázat, ami nekem is bejön. Slasht nem mernék irni, a többségük ráadásul mind-mind suli közben van, én meg örülök, ha a bétázáshoz odajutok, nemhogy agyaljak, kész legyek időre... Talán most be tudom ékelni valahova. :lol: Te meg ügyes vagy :) Biztos jó lesz^^
Én az avatar óta nem voltam moziban, de most úgy megnézném megint... 8-> :( Asszem hamarosan megrendelek pár filmet. Már nagyon nézhetnékem van :D Tegnap volt az egyik kedvenc filmem a beépített szépség2 :x Még mindig imádom. Rengetegszer láttam, de fölülmúlhatatlan. *föl is írja a filmes listájára a többi rendelés mellé*
Nohát... nem is tudom. Mármint nekem így az elmondásod alapján nem valami /:) Nem hinném, hogy az én világom.

Ja, és mint látjátok, váltottam. Szóval legfeljebb este jövök, addig nem. :-( KyKy, majd várlak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 29 (hétfő), 7:52 
Könyvmoly

Itt vagyok, de csak a te kedvedért, Shancim! :) :-* Mert csak neked hiányoztam... :-P

Örömmel jelenthetem be, hogy készen van a tvájlájtos pályázatomra a történet, már elküldtem bétámnak, remélem, hamarosan kijavítja... ^^) Igazából kicsit parázom, de sajnos nem mondhatok többet, mert akkor elárulnám, h kikről írok, és azt meg nem lehet... :-P :D mindegy... *gondterhelten sóhajt*

Most viszont minden erőmet a másik, imagine-s kihívásba feccölöm (annak ellenére, hogy láttam, lehet, hogy indulni fog egy hetero pályázat is... :( láttam, Shanci, neked is felkeltette az érdeklődésedet! :D), de majd még kitalálom, hogy mi legyen... :)

Egybk. szombaton elmentünk moziba - mostanában gyakran járunk, ez engem is meglep ám -, és megnéztük ezt az új filmet, a Légiót. Nos... khm... elég gusztustalan volt a sok zombi "égi kutyáákkal". Dióhéjban arról szólt, hogy Isten megharagudott az emberiségre, ezért meg akarta őket ölni... leküldött egy angyalt (Paul Bettany - miatta néztem meg a filmet... :x ), hogy ölje meg egy terhes nő gyerekét, aki megmenthetné az emberiséget... kb. se füle, se farka a történetnek, inkább a látványra mentek rá, és nem mentek bele a történetbe... ami kár, mert láttam benne fantáziát. Amúgy meg fix, hogyha a Isten valóban megharagudna ránk, millió %, hogy nem zombikat küldene, akiknek fura hegyes foguk van. xD :D Ennyi, meg egy bambi! :D

Most viszont megyek... :( Nara, Shan, ma elolvaslak titeket, áj promisz! :) :-*

Csóxi a népnek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 29 (hétfő), 6:15 
Betűmániákus

Jó reggelt lánykák! >:D<

Igen, mindig korán kelek... már ha figyelitek az időpontot. :roll:

Juuuj, én nem tanultam soha, semmilyen hangszeren, pedig úgy szerettem volna... :-( A hangom is béna. Ehh. Nem vagyok valami művészi beállítottságú. :oops: És olyan botfülem is van, szóval, lehet, hogy igaza volt anyumnak, amikor azt mondta, hogy nem :-?
Nyade, Riika, voltam nálad. :D És még majd megyek is egy párszor :-Ą Óóóó, hát én túl nagy terveket dédelgetek szerintem. Többek között el szeretném olvasni a házi olvasmányom, plusz végre befejezni a Burkot, ami a gépemen van. Átrágni azokat a dolgokat, amiket, év közben nem értettem meg rendesen. Nem, nem stréberség csajok, de ezt visszakérik gyakorlaton :oops: Átrázni a fordítást - magyarosítás - béta. Még télen elvállaltam és 19 fejezetből kettőt küldtem el. :oops: Tervben van pihenés, "némi" takarítás... És egy csomó törit itt is el akartok olvasni. És erre van kerek 10 napom, beleszámolva a hétvégéket...

Najó. Mondták már páran, hogy túl sokat akarok... :-S

KyKy, gyere már föl! :-*

Majd még jövök! :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 21:27 
Szárnybontogató

Jááááj, itt a nagy áttörés, végre nyitottam egy ficblogot! :D Igazából azért szántam rá végre magam, mert ma feltöltöttem egy új versfélét a Tündértemetőbe. Ha van egy picurka időtök, örülnék, ha benéznétek... :oops:

Műköröm? Ejj, nekem sosem volt és nem is nagyon vágyom rá. Szeretem a sajátom. :D Festeni persze szoktam, de általában csak ilyen szolid színekre, nem szeretem, ha hétköznaponként világít a kezem, főleg mivel zongorázás közben nagyon zavar. Ha alkalom van az persze más. :)

Örülök Amphém, hogy örülsz nekem! Én is hiányoltalak ám titeket, csak hétközben sehogy sem tudtam időt szakítani, hogy a géphez üljek... :( De most jön a szünet. :x Amúgy megértelek Shancim, én is rengeteg tennivalót felhalmoztam a tavaszi szünetre, fogalmam sincs, hogy fog minden beleférni... :roll:

No, joccakát Lánykák, már nagyon hívogat az ágyikóm... Holnap igyekszem jönni!
:-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 19:19 
Betűmániákus

Én nemrég szedtem le Sárival... ketten a buszban...egy élmény volt. Cseszettül fájt, de föl voltam... cukkolva. Letört 4 egymás után és kiakadtam. Aztán hazáig azzal bíbelődtünk, most meg totál megviselt, elvékonyodott és amúgy sem volt sose erős, akármivel kentem... :? Most átlátszó... de már erre sincs rendesen időm... ki sincs reszelve, az egyik hosszabb, mint a másik... :roll: Nade, majd a szünetben... érdekes, hogy mindent akkor akarok véghez vinni. De most egyszerűen esélytelen. :-S

Olasz? Én spanyolul tanulnék meg... vagy hollandul, de ez csak tegnap óta rigolyám. Noémi apukája most ment ki munkaügyben és gyönyörű 8-> A tulipán viszont méregdrága és nem hoz /:) Meg nálunk - meg lehet, hogy máshol is - a határon probléma lenne vele. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 19:00 
Billentyűzetgyilkos

Én szeretem a németet, csak hát, a sulis tanár eléggé furcsa...
nem szeret minket.
Járok külön németre, egy ide jön, és egyik rokonunknak van nyelvsulija, és oda is, de csak szombatonként 4 óra.
Augusztusban nyelvvizsgázok, előtte lesz egy intenzív 2 hetes felkészítő, aztán jövőre meg ráállok az angolra, aztán majd vmikor olasz vagy spanyol. :lol:

amphetamin: manikűrös az anyukád? :)

Én úgy szerettem lovagolni :) lovastáborban voltam

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 18:36 
Fanfic-faló

Hűű Lánykák, szépen termeltetek, de nem baj így tovább :D :wink:

Elolvastam mindent, de valamiért teljesen hulla vagyok, nincs agyam válaszolgatni... :( Örülök Riikám, hogy most aktívabb vagyok és többet látunk :oops: Hiányoltalak nagyon nagyon nagyon! :x
KyKy, amikor beszéltem vele akkor épp a pályázatos irományával alkotott most szerintem pihen, de nem vagyok benne biztos, majd ő elmeséli xD

Anyucim megcsinálta a karmocskáimat :oops: így 5 hét után már igazán rám fért, kb túlnőtt a saját körmöm felén :lol: Csodaszép lett, kis fehér francia (hegyes), és szivárványos csíkok vannak benne :) gyűrűsben és a hüvelykben egy-egy rózsaszín kő ^^ Angyalköröm :x ;;) Ha lesz róla képem, felteszem és küldök linket, ha esetleg érdekel valakit >:D<

Én németes vagyok, angolt elvileg 6 éve tanulok, de szart se tudok, mert olyan tanárom volt, aki semmit sem követelt. A némettudásom is eléggé kopik, mert két éve nem tanulom.. Gimiben már nem tárgyam, mert a 13 fős csoportunkból csak én akartam tovább tanulni, ezért leállították, nem indítottak haladó oktatást -.-

Lovagolni lovagoltam én is, nagyon imádtam, csak egy igen súlyos baleset után anyu nem engedett többet :( :cry:
Volt egy fehér lovacska, Lucifer, mindig rajta lovagoltam, és ha lehet ilyet mondani, engem nagyon szeretett, megtűrt. Vad ló volt, sűrűn kellett fegyelmezni :| Aztán egyszer edzésen miután leszálltam róla és az utánam következő ráült, megvadult a ló a csaj meg olyan szerencsétlenül esett, hogy eltört a gerince. Anyu teljesen kész volt, hogy mi lett volna ha alattam dinkul meg... Hát igen sok életveszélyes helyzetbe sikerült már keverednem, ezek csak ízelítők xD Nagyon sajnáltam a lányt, és tényleg rossz belegondolni, mi lett volna ha velem történik ez :-S Onnantól anya nem engedett többet, máshová sem, sajnos.

Na elcillanok pihikélni, nagyon kiütött az óraállítás, leragad a szeme, pedig még matekoznom kéne :(( :((

Jók legyetek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 17:54 
Szárnybontogató

Óóóó a németet én sem nem szeressem... :-S A gimiben angolul és olaszul tanulok, mindkettőt lassan négy éve. Az angol jóó, de az olasz förtelem (bocsi Ailám :oops:)... Én a franciáért vagyok oda meg vissza, de ha egyszer nagy leszek majd megtanulok japánul meg görögül is. :D Szép álmok. ;;)

:D Tényleg összekavartam a dolgokat Nara... Akkor ez a szalagos, labdás változat? Vagy megint mellé lőttem? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 17:42 
Betűmániákus

Én sosem szerettem a németet :#-) 4 évig tanultam, igaz, hogy ötösöm volt, de csak amiatt tanultam. Az angolra nálunk 3. osztályban lehetett jelentkezni, nem volt kötelező, de azóta már szerepel az órarendben is. A szerb mindig is kötelező volt, de azt már régóta dumálom... :roll: Az angol meg megyeget, de még mindig nem megy a forditás... :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 17:36 
Írópalánta

Hát nem tom, mennyire vagy tisztában a dance aerobic fogalmával, de én ezalatt most nem a konditermet meg a csoportos tükör előtt súlyzóval ugrálós változatot értem :D Hanem azt, ami nagyon hasonlít az akrobatikus rockira :-P Van egy 7*7 m-es versenyterület, meg egy gyakorlat amit csapatban, trióban, vagy egyéniben adunk elő :D Szóval inkább a tánc kategória...

Én is inkább németes vok, angolban kezdő :) Amikor megyünk ki síelni ált. hazafelé már egy német könyvvel gazdagabban jövünk haza ;) És elkeztdtem néhány ficet olvasni németül, bár elég macerás volt minden átkot meg ilyesmit megkeresni a googliban, mert ugye tök másképp van :D Am pedig tiszta poén, hogy Piton csak nálunk Piton :D made in hungary xD

Najó befejeztem a marháskodást

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 16:46 
Betűmániákus

Áááá Riika! Szia! :x
Azonnal megyek és válaszolok... :lol:
De jelenleg tiszta lökött vagyok... nemrég keltem föl (:| Most meg matekozok majd egyet :roll:

KyKy, merre bóklászol? :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 16:30 
Billentyűzetgyilkos

Riika, én is ilyen vagyok: minden sportban holtbéna, kivéve tánc és torna
( lement a bal spárgám :D)

Én idén kezdtem el angolt tanulni, úgyhogy az angol HP még nem, de más kezdő szintű angol könyveket olvasok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 16:04 
Szárnybontogató

Drága Shancim, elolvastam, írtam... és most nem nagyon tudom, hogy mit kezdjek magammal. Annyira elszomorít, hogy vége, viszont itt is szeretném megköszönni az egész káoszt!! Sokat jelentett, tényleg! >:D< :)
Ömm... ficblog?? ;;) Igen, arra ritkán nézelődöm, valahogy mindig kimegy a fejemből... :oops: Pedig már én is gondoltam rá, hogy nyitok egyet, mert ha az adminnénik egyszerre túl sok történetet engednek fel, akkor gyakran alig akad olvasóm, ami persze természetes, mert hát ha nem is tudtok róla, hogy keresnétek rá... :D No ezt jólmegaztmondtam! /:)

Ehhe, Nara, jók ezek a lovas-balesetes sztorik. :D Emlékszem, mi még régen mennyit nevettünk egy-egy ilyen eseten. Jó lenne újra lovagolni járni, csak hát se időm, se keretem nincs rá. :( Pedig... 8->
Hűű, elég sportos leányzó lehetsz, lovagolsz, aerobicra jársz, még valami? :D (Najó lehet, hogy ez csak nekem tűnik soknak, nem vagyok nagy sport barát, csak is a tááánc!! :x)

Ohó, jó dolog idegen nyelven olvasni Rowling tündérkeresztanyánktól, bár én csak angolul szoktam, de úgy nagyon szeretem. ;) Most épp a Deathly Hallows a nyerőő. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 12:59 
Billentyűzetgyilkos

Sziasztok :lol:
Én 10-kor keltem xD :-D

Tanultam, meg zenéztem, meg olvastam a HP5-öt németül....
Jaj, már a Félvér Herceget akarom olvasni :-D :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 12:54 
Betűmániákus

Óóóó, én már fél 7óta fönt vagyok. Piacra mentünk a tesómmal :D
Riika, eszem a szíved, ezt a problémát már megoldottam a ficblogommal! :lol: Tessék arra érdeklődni/nézelődni ;)
Nara, kösz, hogy szóltál, megyek és intézkedem! Válaszolok meg olvasok :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 11:35 
Írópalánta

"Jó reggelt!" ? xD én már reggel fél 8 óta fent vok :D Ami mint tudjuk most inkább fél 7et jelent...

Igen, lovagolok, már kb. két éve, és nagyon imádom :D Hát engem is dobott már le paci nem is egyszer. Első esésemkor konkrétan átvágtázott fölöttem, és tök mázlim volt, hogy nem lépett rám :-P Meg volt olyan, hogy nekiindult ilyen rodeóvágtába, fent is maradtam, meg minden, de a meglepődéstől, amikor megállt khm... "túl gyorsan akartam leszállni" (legalábbis a tanárnőm férje így szépítgette a dolgokat :D) szal álló helyzetben lefordultam a lóról xD

Shanci ment kritika, meg kritika-válasz. Asszem átolvasom az Árnyékliliomot és még eldöntöm, hogy vége legyen-e... xD de lehet hogy tényleg nem húzom már tovább :-P

Puszi

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 11:24 
Szárnybontogató

Jóreggelt Csajsziik!! :)

Ejjj ez az óraátállítáááás... :(( Bevallom irulva-pirulva körülbelül 20 perce keltem fel. 8) Telefonom riasztott tíz órakor, én meg gondoltam, hogy vasárnap van, nyugodtan lustizhatok még, erre mikor kitámolygok a szobámból, anya úgy köszönt, hogy fél12 elmúlt. :shock:
Így a délelőttre tervezett dolgok kicsit eltolódtak... :D

Jájjj, Amphe ez az autóbalesetes dolog nagyon csúnyán hangzik... :shock: *jajdemegölelgeti* Szerencse, hogy nem történt komolyabb baj!! :roll:
Nekem még (ismétlem még :D) nem volt autóbalesetem, legalábbis komoly nem, csak egy-két összekoccanás. A biciklivel viszont már meggyűlt a bajom :evil:, bár nem úgy, mint neked Shanci. :shock:
Illegális?? Az csudijó dolog lehet... Mi még régebben rendeztünk hasonló kis "összejöveteleket" a régi baráti körömmel, csak hát már közülük mindannyian végeztek gimit vagy egyetemet, és szétszéledtek a világban. :( Néha még hiányzik az az idő, meg még jobban az, hogy nincs jogsim, habár mint azt nagyon jól tudjuk, nem jogsival megy az autó... :-Ą (Csak ezt anyának nehéz megmagyarázni... 8-| )

Igen, igen nálam is a suli kezdetét jelenti, bár sokkal jobban jártam, mint te, Nara, mert nekünk legalább négy napot adtak, nem kettőt.
Phűűű, lovagolsz??? 8-> Én eddig csak kétszer jutottam ló közelébe, kis koromban ugyanis jártam lovastáborba, és csudijó volt, attól eltekintve, hogy egyszer egy kutya miatt az én kis fehér paripám, úgy ledobott a hátáról, hogy konkrétan seggre ültem. :D

Najó, Lánykák, megyek Mikszáth-témazáróra készülődni. (Igen, Shanci, jól tudod, Csáth Géza. Én nagyon szeretem, de majd óvatosan olvasgasd, nem egy könnyű valami, legalábbis engem mindig megráz... :?)
Majd még jövök ma! :-*

Jajj és Shanci, persze, hogy olvasom a frissed, csak nem vettem észre, hogy raktál fel újat... :oops: Még a mai napom írok is hozzá! :)
Ailám, Néked pedig jó táborozást!!! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 10:24 
Betűmániákus

Hű, ez durva :shock: De azért minden jól sült el végül, hisz itt vagy! >:D<
Nekem mindkettő esetemnél a biciklim bánta. Nekem semmi bajom nem lett... ja, meg az autók is megsérültek. :roll: De már 10 éve ennek...

Óóóó, nekem a fizika az... hmmm, nem ilyen könnyű, nekem meg nagyon is kérik (fenetudja minek) -.- Puskázásra nem sok esély van, de nekem megvannak a magam módszerei ;) :-Ą Úgyhogy... A magyar meg eléggé könnyű volt ahhoz képest, hogy milyen volt a múltkori. :lol:

Nara, röppent egy rövidke vélemény!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 9:55 
Fanfic-faló

Szép reggelt Csajócák!

Oltárira megviselt az óraátállítás, még lóg az arcom valahol a térdem környékén és mindjárt dél, hát ez mesés... -.- xD

Az illegális az mindig jó móka :D Főleg, ha én hívok ki valakit, aztán el is verem =))

Fizikám hát...:D Szörnyen pofátlan leszek, ha elmesélem. Na, de azért mégis, egy ilyet nem tudok megtartani magamnak =)) =))
Hatodik órában írtuk a dogát, az évfolyamtársaink meg az ötödikben. Nekünk a földszinten volt csereóránk, nekik a másodikon a lépcsőtől legtávolabb. Mint vadbarmok úgy rohantunk fel a 10 perces szünetben és láss csodát! Órakezdésre már mind a 28 emberkénknek megvolt a tökéletesen kidolgozott fizika puska XD Megoldva az A és B csoport számításai hibátlanra, továbbá oldalszám mindkét csoportnak, hogy mit és honnan kell kimásolni a könyvből :D:D:D a 45 perces dolgozatot 20 percnél beadtam XD Hát igen, csúnyák vagyunk, de hát ez van és olyan jóó :D

Az autóbalesetemről annyit, hogy maradandó élmény volt mind lelkileg, mind fizikailag. Éjszaka mentünk haza május 1-én a moziból Csepelen keresztül és volt egy nem teljesen belátható útkereszteződés. Főutak találkozása, a lámpa is sárgán villogott... Mi a kis régi opel corsával mentünk 50-nel, a BKV busz, ami meg belénk jött az én oldalamról 55-tel. Épp köszöntem el Kicsimtől, hogy jó éjt szeretlek, miegymás, és egyszer csak artikulátlanul elkezdtem ordítani, hogy BUSZ BUSZ BKV BUSZ --> csatt. Igazán kellemes volt xD A jobb karom darabokban volt, ami azt illeti. Nem tört el, csak szétvágta a kezem az üveg (még mind a mai napig szedek ki belőle darabokat wá :? ) Azt mondta a mentés gyerek, ha kicsit gyorsabban megyünk, akkor engem pont eltalál és nem a sürgősségire megyünk hanem a hullaházba. Köszi megnyugtató :lol:

Na befejezem a hülyeségeimet, megyek tanulni kicsit -.- De előtte reggelíííííí :D
Csók Nektek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 7:37 
Betűmániákus

Sziasztok!
Nara, majd rád kukkolok, de Te is benézhetsz hozzám :D Most segítek anyumnak, aztán én is leszek majd. :P Jó lovaglást neked!

Amphe, milyen vagány hölgyemény vagy - bagoly mondja verébnek, mi? :roll: Óóóó, baleset? Egy év leforgása alatt kétszer is elütöttek, úgyhogy... már kezdett lassan rutinszerűvé válnia dolog. 7 éves voltam...

Öööö, ja. Részemről a suli folytatódását jelenti. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 7:30 
Írópalánta

Sziasztok!

:D Amphe, illegális autóverseny? Ejnye-bejnye :-P De biztos vicces lehetett. A baleset már nem annyira :S Szegénykém, én még szerencsére soha nem voltam ilyen helyzetben (csak olyan hajszál híján majdnem balesetben, amikor a BAH fölötti felüljáról előttünk elkezdett füstölni egy kocsi kipufogója és vmi rácsöpögött az úttestre, erre mind a két kocsi totál megcsúszott és a végén majdnemhogy lezuhantunk a felüljáróról :D)

:S Ne riogass engem a nyelvizsgával... mert majd én is menni akarok tudod. De így kezdek félni :D

Tavaszi szünetem nekem most nagyon rövid lesz, megkapjuk a húsvéti hosszúhétvége előtti, meg utáni napot azt kész... szal 5 nap, amiből 2t szíveskedtek megadni...

ööö lehet hogy én vok hülye, de hogy érti mindenki azt, hogy tavaszi szünet után "indultok"? ^^" :oops: szóval úgy, hogy suli, vagy vizsgák, vagy mentke vhová? bocsi tényleg :oops:

Milyen jó annak, akinek már nincsen fizikája -.-"

Tegnap megnéztem a Vörös Báró c. filmet! :D:D Nagyon teccett. Látta vki még rajtam kívül?

Ja és akit érdekel: van friss :D:D

(Am Riika igen, te pont lemaradtál, dance aerobic edzésről dumáltam :D)

Most megyek lovagolni, de utána még benézek :x Puszi

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 18:28 
Fanfic-faló

Sziasztok Drágaságok!

Végre letettem a kis fenekem és most pihi van...

Hát a nyelvvizsga kérdés, öhm, érdekes volt... 2 szöveg ugye, hallgasd, írd ki amit értesz... Na már most: mi a csajszival, aki mellettem ült, kiguvadt szemekkel bámultunk egymást és hasonlóképp tátogtunk: "TE ÉRTED?"
Nem, nem értette és én sem... Annyira gyorsan és tájszólással beszéltek, hogy csomó infót találomra írtam be :cry: X'D Rettentően felhúztam magam, hogy még magyarul is nehéz megérteni azt, aki hadar, nemhogy németül! Áhh, mindegy, lesz ami lesz; anyukám nagyon bízik a sikeremben >:D<
Anyukámról jut eszembe :roll: Mentünk ma a rakparton, arra volt legegyszerűbb elérni az V. kerületet, és belecsúsztunk egy másik kocsiba. Előttünk az idióta satufékez a dugóban, anyu meg nekicsúszott hiába fékeztünk, wá. Olyat sikítottam xD Pff. Élénken él még bennem a tavalyi autóbalesetem, igaz, ez közel sem volt olyan életveszélyes és nagy volumenű, mint tavaly májusban. Kiakadtam csöppet, majdnem elsírtam magam xD
Vizsgára visszatérve, remélem meglesz :) :oops: Kb 2 hét múlva tudom meg, vagy több. Szólok, ha lesz infó!

Voltunk ma anyukával shopping kicsit :oops: Feldobta a napom, elég nyűgös voltam :oops: A tegnap este kicsit húzósra sikerült, de arról majd később ^^ Vettem szép fehér cipőcskét :) :x Annyira gyönyörűűű! ^^
Kajáltunk kínait, nagyon finom volt :)

A tegnap este háttőőő... XD Csúnyálkodtunk :D Gyrosozni indultunk eredetileg :oops: Gyros után jött a telefon, hogy megyünk e illegálisra. HÁT HOGY A VIHARBA NE MENNÉNK???! :D Szépen fél 10től kint voltunk éjfélig Rákoskeresztúr határába az iparterületen és gyorsulási versenyek ezerrel xD Jöttek ki a rendőrök razziázni, chhh! Húzós volt :| :D Olyan agyontuningolt kocsik voltak kint, hogy majd összeestem :oops: Mindenki menekült amerre látott, mikor kiszúrták a rendőröket; volt aki a határba bement a szántásba X'D Motorral is voltak sokan, azok átmentek a rendőrök között, természetesen rendszám nélkül =))
Mi meg ott álltunk, 3 kocsiból ugyanazt a zenét ordíttattuk, hadd örüljenek a rohadékok :D Beálltak keresztbe a pályára, hogy ne tudjunk versenyezni -.- De előtte nyomtuk rendesen, szinte mindenkit elvertünk, aki kiállt ellenünk, végére már nem maradtak ellenfelek XD Vicces volt :D Hajnal fél 2kor értünk home, hulla vagyok még most is :D :D

Hírek Mayáról? Szuper! :) Legalább tudjátok, hogy még él :oops:

Riika, ne haragudj, hogy nem írtam vissza este, de már nem voltunk itthon, csak így maradt az msn :-S

Ailám, jó táborozást, kellemes pihit, érezd jól magad!!! >:D< :x :-*

Tavaszi szünetemet tekintve elég gyászos a helyzet :-S Jövőhét csütitől vagyunk szüneten aztán kedden már megyünk is :cry: Kicseszés!!!!!!!

A Szomorú kritika dologról csak annyit, hogy "befejeztem" a hosszú történetemet, sőt inkább csak a jelenetsorozatot zártam le, ne az egész eseménysort, és volt pár emberke, aki kicsit lehúzott, hogy elb**tam a sztorit egy ilyen véggel, nem jó, nem tetszik nekik, írjam újra stb. Pedig, ha reálisan gondolkodnak rájönnek, hogy nekem volt igazam, és nem lett volna kivitelezhető oda egy happy end. Ennyi, akinek nem tetszik, nem olvas tőlem többet. Marad még elég rajongóm azt hiszem :oops:

Ha esetleg nem reagáltam volna valamire, sikítsatok! Több most nem jut eszembe, totál zokni vagyok agyilag :oops:

Csók Nektek :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 18:12 
Betűmániákus

Uhh, félreolvastam, bocsesz... :#-)
Természetesen kiboncoljuk a témát! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 18:08 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
shanon widow írta:
Nincs baj :)

Hát akkor? Csak kötözködsz? :-P

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 18:03 
Betűmániákus

Nincs baj :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 17:54 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
shanon widow írta:
Te hova mész? :-O
Most lesz az a tábor? :-S Mert akkor érezd jól magad! :-* És nem, nem fogok írni senkinek semmit $ear Sajnálom :-P

Aha, aha! :-D

Miért nem? Már megint lemaradtam, mi a baj? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 17:31 
Betűmániákus

Te hova mész? :-O
Most lesz az a tábor? :-S Mert akkor érezd jól magad! :-* És nem, nem fogok írni senkinek semmit $ear Sajnálom :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 17:07 
Fanficbúvár

Oké, Shanci, akkor ezt meg is beszélhetjük, mert vigyázz, nem menekülsz, számon fogom majd kérni rajtad a balkezes-témát, mert érdekel! ;-)
És én is kérem majd az előadásodat, bár azt ezek szerint már csak ha hazajöttem, tudom elolvasni.

Gratulálok mindenkinek, akiknek sikeres lett a fizikája, annak is, aki boszorkányos bűverővel eltusolta, annak pedig, aki nem érzi olyan fényesnek, hát a kitartás mindenképpen díjazandó! ;-) :)
Igen, igen, nekem már nincsenek ilyen rémek az életemben, nekem a fizika 3 éves tárgy, a filó csak egy (hál'a jó istennek _U_ ) - Riikám, félre ne érts, szeretek én filozofálgatni "az élet nagy dolgairól", szoktam is gyakran... :oops:, de a magam módján és arról, ami érdekel. De tantervszerűen barokk körmondatokban zagyváló emberek elméleteit nem tudom átérezni. Viszont jókat szoktam nevetni a tanáron. Olyan lelkes és vicces! XD Bár pont ezért sajnálom kicsit... bele fog gyöpösödni... :? (Jaj, erről jut eszembe, pont tegnap láttam a Másnaposokat és :-D gyp-s=gyöpösXD)

Hát igen, néha a tanárok sem teljesen a megbízhatóság mintaképei, képzeljétek, egyszer színházba mentünk - volna -, de a tanár elnézte az időpontot és szépen felöltözve, elkészülve, a kapuból küldött haza minket, hogy bocsi, lányok, elnéztem... :-w

Riika, megyek is olvasom a leveled!:)

Amphe, hogy sikerült??

Nem tudom, lányok, be tudok-e még nézni ma, de ha nem, akkor itt a könnyes, zsepis búcsú ideje! ;-)
Hsz-eljetek szorgalmasan, aztán ne felejtsetek el, jövő vasárnap jövök, de legkésőbb utána hét elején. :)

Mindenkinek jó tavaszit, KyKy, neked pedig kitartást!

>:D< :-*
Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 14:11 
Betűmániákus

Nem olyan téma :)
Tudom, hogy bármikor fordulhatok hozzátok, és hogy nem teherként kezelitek az ilyesmit, de tudom, hogy mi olyan és mi nem :) Roppantmód hálás vagyok >:D<
Csáth Géza? Vagy rosszul tudom? :oops: Hallani hallottam már róla, de még nem tanultam. Ó, és ha végzel, akkor napokban rámkukkantanál? :oops: Jól esne. :( Persze, csak ha nem gond. Ezúttal igazán rövid lett :-S

Amphe, szorítunk ám, nyugi! ügyes leszel :wink:

Megyek, mert még bőven van dolgom -.-'

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 11:14 
Szárnybontogató

Szorítunk Amphe!! ;) *boszorkányos lábujj, kézujj keresztbetevéés* Ügyes legyél, kicsi KASMÍR!!!! >:D< :-*

Shanci, persze, megértem, ha nem szeretnéd megosztani, akármi is az indok, de azért tudd, ha kell, akkor megtalálsz!! ;)
Szobát takarítani nekem is kéne, de most a Csáth-kiselőadásomon dolgozom, amit majd hétfőn kell bemutatnom. Nagyon is szeretem a munkásságát, elbűvöl, és egyben összeszorul a szívem a borzalomtól miközben olvasom, csak most szívesebben vetném be magam az ágyba durmolni... /:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 11:08 
Fanfic-faló

Jó reggelt!
Jelentem alássan: 13:30 ~ német szóbeli második felvonás. Szorítsatok!!!!!!! :cry::opps:

Ha hazajöttem elolvasok mindent és reagálok, meg mesélek!
Csóközön

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 27 (szombat), 9:35 
Betűmániákus

Halihó Lánykák! :)
Riika, végre! Jaaj, gondoltam, hogy suli-baj van, és amiatt nem jelentkezel... de örülök, hogy volt időd jelentkezni :-* Hát úgy látszik, a fizikatanárok tényleg összeesküdtek... :D Nekem a tavaszi szünet pénteken kezdődik és... öööö, egy hét, aztán hétfőn indulunk. :roll: Már alig várom, hogy kipihenhessem magam, mert így. Ráadásul most még több dolog szakadt a nyakamba, de ez nem fórumos téma... irkálgatni meg most nem szeretnék külön, mert nem akkora valami. :( Remélem, megértitek. :)
Hát ami igaz, az igaz, nem volt fair a verseny, de ez van. A becsület azért részben megmaradt, mert D. osztálytársi taroltak - mint eddig minden évben - mivel az osztály krémje ment a versenyre, azaz azok a lányok, akik a legjobban ütik vágják a dolgokat és mind orvosira megy. Ráadásul mi, gyógyszerészek nem is igazán tanultunk még annyira sok értelmes dolgot a betegségekről. Átlagban még mindig a kémiát nyomatják, és ez csak jövőre fog változni valamelyest. :roll: De erről még órákig társaloghatnák, úgyhogy az a lényeg, hogy én baromi jól szórakoztam, meg a csajok is :))

Na léptem csajok, vár a szobám takarítása. :||

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 26 (péntek), 20:01 
Szárnybontogató

Sziasztoook Lánykáim!!! >:D<

Úgy, de úgy szégyellem magam, hogy eddig nem jelentkeztem, de mentségemre szóljon, hogy iszonyatos heten volt... :(( Bár ez mostanság egyáltalán nem újdonság. Az a legnagyobb baj, hogy elhatároztam, az évvégi bizonyítványom a lehető legjobban zárom. No igen, szép tervek, csakhogy első félévben világszenvedő királykisasszonyosdit játszottam, és nem igen törődtem olyan csekélységekkel, mint például a dolgozatok. Így most csak pótolok és pótolok és javítok és javítok. Így felváltva. :roll: :(

Viszont nagyon hiányoztatok, szóval most megpróbálok ezentúl rendszeresebben feljárni! :x

:-O Itt csak és kizárólag valamiféle összeesküvésről lehet szó, ugyanis én is ma írtam fizikából. :D Ömm, nem érzem túl sikeresnek, bár a fizika sosem tartozott azok közé a tantárgyak közé, amit a kisujjamból kiráznék, úgyhogy elégedetlen nem vagyok. :) (Ailám, neked már nincs?? Nálunk négy éves tantárgy... :roll:, filó meg bezzeg csak két évig van heti egy órában...)
Jobban aggódom a jövőhét szerda miatt, amikor a töri verseny döntője lesz. Szóóóbeli. :(( De utána rögtön szünet, egészen a rákövetkező szerdáig. :x Nektek is hasonlóan adták ki a tavaszi szünetet?? :)

Shanci, sajnálom ezt az egész verseny dolgot, én biztosan rém zabos lettem volna hasonló helyzetben. Totál köcsögség, amit műveltek. Hogyan lehet úgy versenyhelyzetbe hozni diákokat, hogy nem tájékoztatják őket megfelelően, még arról sem, hogy miből kellene készülni?? X-( Najó, lehet, hogy ez csak engem érintett ilyen mélyen :D, jó, hogy te pozitívan tudsz visszatekinteni, hozzáállni az egész szituációhoz. :)
Az autizmusos dologgal pedig még mindig, tudod!! ;) :-c

Amphe, abból a palacsintából én is szívesen csipegettem volna! :D
Mi ez az egész? Rossz kritikát kaptál valakitől? Nem igazán sikerült követem a témát... :oops:
Öt perc és fenn leszek mösönön, remélem ott talállak, és akkor dumcsíííí! 8-> :-*
Áhh, a csokibarnára sülés jó dolog lehet. :D Én nem igen járok szoliba, szeretem a jó kis fehér bőröm... ;)

Nara, milyen edzés? Sportolsz valamit? :)

No most megyek leveket irkálni! ;) Ailám, néked nemsokára küldöm, mert már félig kész vagyok vele... Viszont mikor is mész táborba?? $? Lehet, hogy már mondtad, csak kiment a fejemből... :oops:
KyKy-m, néked is!!! >:D<

Pusszancs!! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 26 (péntek), 19:45 
Írópalánta

Sziasztok!

Ezen a héten először jó napom volt! :D:D Ugyanis se fizikából, se töriből nem volt semmi :-P Úgyhogy nagyon jó kedvem van...

Csak elfáradtam edzésen, meg úgy az egész héten -.-"

Örülök, hogy Maya még él - igaz, ahogy hallom egy hatalmas tananyagkupac közepén eltemetve. Remélem jól sikerül neki a felvételi + majd meglátogat mindet is. :)

puszi :)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 26 (péntek), 18:58 
Betűmániákus

Halihó! :)

Na, a fizika jól sikerült meg a magyar is, szóval ismét segített, hogy szurkoltatok! >:D< Tudom, hogy balkezesek szépen írnak, nem is azt állítom, hogy a tanárom azért ír csúnyán... egy rakás balkezes ismerősöm van és ők is szebben írnak... én eléggé sietek, ezért nagyon csúnya :oops: Sőt, a balkezesek igazi kis egyéniségek, de majd egyszer bővebben is kitárgyalhatjuk :wink: Az autizmust meg lehet, hogy vasárnap kapom kézhez, hamarabb nem. A tanárnőm sajnos nagyon elfoglalt, így is örülök, hogy rám is szakít időt, úgyhogy majd küldöm, amint lehet. :lol:

És végre Mayáról is hírmorzsák! <:-P Nagyon jó, hogy nem felejtett el minket.... már megijedtem. Sok sikert neki!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 26 (péntek), 16:38 
Fanficbúvár

Jaj, de jó Maycsiról hallani, hiányoljuk ám rendesen! :) Milyen felvételi, mi ez a nagy titkolózás, KyKy? ;-) Semmit sem tudhatunk? :oops:

Amphe, hát igen, okosabb vagy, ennyit! :-P Na, de komolyan, én ezzel is nagyon meg vagyok elégedve, mert hát így is 82%, amit álmomban sem gondoltam volna, főleg szóbelin (bár a hallgatás majd biztos lehúzza... :( ). De mentségemre szolgáljon, hogy az olasz nekem csak 2. nyelv, csak 3 és fél éve tanultam. :oops:
Mi volt ez a kritika szomorúság? Úgy érzem, valamiről lemaradtam...:#-) Valaki lehúzott? :o
Én is kérek palacsintát, úgyis épp éhes vagyok! :-P

Hogy sikerültek azok a fránya fizikák?? Hál'Istennek az én életemben már nincsenek ilyen réme! _U_
Shanci, nem azért ír a tanárod csúnyán, mert balkezes! ;-) Ezt biztos állíthatom, mert én is az vagyok *büszkén kihúzza magát* és én szépen írok! :-P

KyKy, én akkor is örültem ám a segítségednek!:)

Riikával én se beszéltem már napok óta, nem tudom, mi lehet vele... :-( Remélem azért még visszatalál, mielőtt elutazom...:(

Shanci, repülök is a blogodba! :)

Arrivederci ragazze!;-)

Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 26 (péntek), 15:05 
Könyvmoly

sziasztok! :)

bocsika, de sajnos totál el vagyok havazódva... :-S meló ügyileg is, meg itthon is... a kihívásokkal kell kicsit vesződnöm, mert még ápr. végén szeretném eküldeni, addig pedig már nincs sok időm... :((

igen, fent voltam msn-en, de nekem nem feltétlenül megy a kettő együtt fórum-msn)... van, mikor 5-6 emberrel is beszélek, de még ha csak néggyel is, akkor sem tudok ide is koncentrálni... :-S ne harizzatok! :)

viszont ma felhívtam az elveszett bárányunkat. :) tényleg nincsen ideje, ugyanis április 27-én fölvételizik. nem modhatok többet, a lényeg, h még nem tanult sosem ilyet, és most mindent meg kell tanulnia, h legyen egy kis esélye. be van zárkózva egész nap, nem mozdul ki, csak időnként, és azért nem jár fel, mert tudja, hogy ez elvonná a figyelmét. annyi biztos, h májusban követelni fogom, hogy írjon hozzánk, mert nehogy már az alapítónk tűnjön el! :-O :)
ja, úgy nincsen ideje, hogy a könyve kiadatásával is húzódik, mert nem ér rá elküldeni egy e-mailt. :( kész van teljesen...
azt mondja szeret minket, és hiányzunk neki, nem is beszélve az írásról... :(

no, ennyi, most, mivel én is el vagyok veszve, megyek is. :)

a dogák/felelések hogyan sikerültek? mert úgy láttam, mindenkinek volt valamije... :-S remélem, hogy jól! :)

pusszancs, csajocskák! :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 26 (péntek), 12:40 
Fanfic-faló

Szép Napot Angyalkák!
Mi ez a pangás? :(
Megyek, sütök palacsintát ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 25 (csütörtök), 21:23 
Fanfic-faló

Hát, egyszer majd csak visszatalál :oops: Ha nem, akkor nem tudom.. -.-

Jelentem alássan érkezett még hozzám pozitív kritika, lassan teljesen visszanyerem az életkedvem xD
Narácska, nagyon köszönöm a sok sok dicséretet, örülök, hogy meg voltál elégedve :oops: Illetve, remélem :)

Riika, merre vaaaaaagy? :cry:

Szépjóéjszakát Mindenkinek! ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 25 (csütörtök), 21:00 
Betűmániákus

Na, én befejeztem mára... (:|
Maycsi karácsony óta fölszívódott. Egyetemre jár, de... Gyanús nekem ez... Ne értsetek félre, én elhiszem, hogy nagy a hajsza és hogy nem könnyű, de tényleg nem volt neki 10 perce se egyszer sem? :-( Én ezt nem tudom lenyelni, na de mind1.

Jó8 csajok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 25 (csütörtök), 20:08 
Fanfic-faló

Iiigen, megtaláltalak, köszike :-*

Hát mindenkinek (aki érintett), egy kalappal a fizikához ^^

KyKyvel msneztem eddig, nem tudom, miért nem nézett fel ide :| Riikáról semmi hírem, pedig már olyan jó lenne megint dumálni 8-> :((

Maycsit én nem ismertem, nem is tudok róla nyilatkozni sajnos :oops: Remélem, egyszer majd azért visszatalál :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 25 (csütörtök), 19:53 
Betűmániákus

Sok sikert, bajtársak! ;)
Amphe, már jeleztem a blogodban! Aila, te meg látogass el az enyémbe, és hogy képben legyél, olvasgass vissza egy pettyet. Mindent ,megtalálsz - remélhetőleg - ami magyarázatot ad a Káosz végére. :)
KyKy, merre császkálsz? Riika?
Amúgy Maycsiról tudtok valamit, vagy nyugodtan lemondhatok arról, hogy valaha is értekezünk vele...? :-S

Valamint még ezt imádom teddytől: :oops: http://www.youtube.com/watch?v=yLmHQ1OQR0c

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 25 (csütörtök), 19:22 
Fanfic-faló

Na, Narám, amíg ezt a hsz-t meg nem írtam, addig "ugyanannyit írtunk", 177et :D
Köszi, hogy elolvastad, Csillagvirág vagy! :-*:x Elolvastam a kritit, még matekozok picit, aztán vissza is írok Néked :) Annyira jól esett, hogy pozitívan álltál hozzám >:D< :x

Akkor, hogy ne maradjak ki a sorból, ünnepélyesen bejelentem, hogy mi is holnap írunk fizika dolgozatot :D X'D Komolyan :D Elhalálozok, ha csak eszembe jut, bár nekem egyszerű lesz; mindig mindent puskából írunk és nem figyel =)) :twisted: majd mutatok róla képet, hogy tart órát :D XD
Elvileg hnap nekem irosz tz lenne, de már vagy 3 hete írom, mert a cunci mindig elfelejti :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 25 (csütörtök), 19:05 
Betűmániákus

Szia Nara!
Úgy látom, jól egymásra találtunk. Én is fizika tz-t írok holnap... Csúcs -.- Szeretem, de ez a mostani anyag tök gagyi. :roll: Ráadásul a tanár egy csomó dolgot irt magától, valami 4 oldalt lefénymásolt a belőle és a kezünkbe nyomta, hogy az alapján tanuljunk, de nem tudom kiolvasnia hieroglifáit. Bal kezes és bűnrondán ír. Most próbálom megfejteni a rejtvényeit, de reménytelen... :-S
Plusz holnap még nyelvtan tz is lesz szófajtanból... felelés biológiából, valamint egészségvédelemből szintén ismétlés... DE a lényeg, hogy nem lesz mikrobiológia. Szemináriumra megy a dr néni. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 25 (csütörtök), 18:42 
Írópalánta

:D Még nem haltam meg teljesen :) Megint cska épphogy felugrottam, ugyanis megígértem magamnak, hogy ma írok és még nem igazán kezdtem el begépelni, amim van :-S

Amphe, tuti el fogom olvasni ;) Mellesleg hagytam kritikát a Teardropsnál... :D

Shanon szegénykém :-S Ez a versenyes dolog... A szám viszont teccik :D

uhh bocs, most csak ennyit tudok írni, de majd még strapálom maga, hogy értelmesebb hszt írjak ^^"

Am én meg sztem felelek holnap töriből :-S Meg lehet, hogy fizikadogát írunk. Be sem akarok menni... :(( És félek a töritanáromtól. Tudjátok, róla már meséltem egyet s mást...

Puszika :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 25 (csütörtök), 17:56 
Fanfic-faló

Köszi, köszi, hogy drukkolsz a vizsgához! >:D< Igyekszem jól teljesíteni! :)
Még ennél is jobban sikerült volna, ha 12dik végén a a 13 fős németes csoportból nem adják le a tárgyat 12en, mert akkor indítottak volna haladó csopit xD

Épp matekozok.. kaptam feladatsort a tanáromtól, hétfőre le kell adni, de annyira sügér vagyok hozzá :| le fogja osztályozni, és én úgy megbukok év végén, mint a pinty HAHA* Picsába... :cry: Annyira elfelejtettem mindent, hogy mivel tudom, eddig is kuka voltam hozzá, még ettől is félek, amit anno értettem... :-SS ~x( :(( :(( :((

Már nem szomorkodom annyira, erőt veszek magamon, és a hisztit berakom a fiókba. Akinek nem tetszik, tényleg ne olvassa, kész. Írtam vissza Shancika a ficbloghoz, nem feltétlenül várok választ, csak tudatni akartam, hogy reagáltam :) Köszönöm! :x :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 25 (csütörtök), 15:59 
Betűmániákus

Sziasztok lánykák! :x
Na, összedobom a szobám, aztán húzok tanulni, mert holnap nehéz napom lesz. :?
Csajok, én is újfent kitartást kívánok a nyelvvizsgákhoz! Úgy volt, hogy én is belekezdek a dologba, de mivel havonta váltok a suliban úgy esélytelen volt... Másik iskola meg nem szervezett, csak németül (de hogy miért?), pluszban utazgatni meg fogok azért másik helyekre... anyagilag és időügyileg is padlóra tett volna... tehát maradtak a privát órák, ott meg azt gyakoroljuk, amit én mondok :D
KyKy, én is imádom azt a számot, épp ezért ajánlottam 8-> Nézd meg a klipjét is, az is nagyon jó! Ez azon kevés számok közé tartozik, amit nem tudok megunni... :P
Amphe, ne csüggedj a negatív kritikák miatt! >:D< Mondom, nem éri meg.. persze lelombozó, hisz mindent beleadtál és nem úgy értékelték, ahogy azt megérdemelted volna, de ez ördögi kör. Ha nem jönnek össze az első két fejezetben és nem ooc-k, akkor betörik a jónép nagy részének a feje :?

Többiek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 25 (csütörtök), 14:38 
Fanfic-faló

Sziasztok Tündérkék!

Végre valahára sikerült összekaparnom annyi aprót, hogy elmehessek szoliba xD *nagy röhögés, na gyerünk, bátran*
Olyan a fejem, mintha olvasztott csokis bödönbe dugtam volna :D Wííííííí

Hát, Kyky, sajnos nincs sokkal jobba hangulatom... -.- Valahogy rosszul érintett a tegnapi kritizálós dolog, pedig tudom, hogy nem kéne ennyire a szívemre venni. Őszintén megmondom (nem drámázni akarok), de kurwára elment a kedvem az publikálástól. Tiszta letargikus vagyok egész nap. Folyamatosan írok, írok, mintha muszáj lenne, de hogy egy jó darabig egy betűt sem fogok közszemlére tenni, az is biztos.
A kis hülye fejem, valamiért úgy érzi, mintha mindenki ellenem fordult volna és jajh xD Tudom, hogy nem így van, de "nagylány vagyok" és ilyenkor sokkal érzékenyebb is -.- Talán hamarosan elmúlik végre.

Amúgy is borzasztó szar napom van. Ma lett volna kész a szemüvegem, már kifolyik a szemem; megyek érte: HÁT NEM ELTÖRT A KI***OTT LENCSE? Nincs szemüveg, kösz, kösz; majd csak jövőhét kedden. Törpöm tele. El se hiszem már, wáááááááá! Rohadtul nyűgös vagyok :(:( Már teleírtam mindenfélével egy vékony füzetet ma, egy cent hely nincs még egy betűnek... Kicsit túlcsordultam, a hej de nagy rossz kedvemben :-S

Na mindegy, nem fárasztok tovább senkit! Puszika

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 25 (csütörtök), 8:39 
Könyvmoly

sziasztok! :)

Gratulálok lányok a nyelvvizsgához! :) :D 41-43 pont, nagyon szép teljesítmény! :) én kb. 0,5-öt értem volna el. xD :D
A többihez meg majd nagyon szurkolok, tessék tudósítani! :)

Shanci, neked pedig sajnálom, hogy így alakultak az események, de nem tüntél nagyon elkeseredettnek... :) ez a helyes hozzáállás! :D
már lementettem a Káoszod lezáró részét, ma elolvasom, és írkálok hozzá! :)

Amphe, ugye már megnyugodtál? Mert tegnap elég ramaty hangulatban voltál... :(
Ha egyszer rá tudom venni magam, hogy elolvassak egy dramione regényt, eskü a tiéd lesz az! :)

Aila, szerintem nagyon gagyi lett... így is nagy maradt, de már torz betűkkel... :-S Sajnálom, ennyit tudtam kihozni belőle. :(

Most viszont megyek. Ha minden igaz, holnap be tudjuk fejezni a selejtezést, tökre jó lenne, mert már nagyon unom. xD

Pussz a KASMÍRoknak! :-*

szerk.: amúgy Shanci a számot köszi, h ajánlottad, ugyanis tegnap óta ezt hallgatom... xD :x nagyonnagyon jóóóó!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra