Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 28 (vasárnap), 12:53

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 46  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 11:47 
Zöldfülű

Sziasztok!!! :-)

Nos, ha már mindenki sorba áll a kritikákért, akkor jövök én is. :-)
Lenne egy PD-s történetem, és nagyon kíváncsi lennék rá, hogy ki-mit szól hozzá. :oops:
Ha esetleg van egy kis szabadideje és elolvasná, annak nagyon örülnék. És ha nyomott is hagyna maga után, annak meg különösen. :lol:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=67676

Köszönöm szépen!!! További szép napot!! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 14:19 
Zöldfülű

Sziasztok! Pár napja csatlakoztam a Merengőre, és szeretnék véleményt kérni a történetemről. Írjátok meg nyugodtan a véleményeteket! Minden kritikának örülni fogok, hiszen a jó és a rossz megjegyzések csak segítenek a további munkámban. :)
Az oldalam: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71453

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 24 (hétfő), 18:30 
Zöldfülű

Milda írta:
Helló, megint itt vagyok. Szeretnék néhány kritikát a két novellámra, Remus/Tonks párosítás.

Elég sokan megtekintették, de kevés kritika van, és nem igazán derül ki, hogy akkor most ez jó, vagy rossz. Főként EKLE kritiká(ka)t szeretnék, de természetesen mindn kritikának örülök! Előre is köszönök mindent!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71165

A kérésem még mindig áll, csak annyit fűznék még hozzá, hogy közben kaptam egy elég negatív kritikát, úgyhogy ha nem terhelem vele túl az EKLE ludakat és ha van kedvük arra kérnélek titeket, hogy ha van időtök nézzétek meg azt a bizonyos kritikát, és az írója szempontjai alapján írjatok, mert nagyon kíváncsi vagyok más is így gondolja-e, érdemes-e átírnom a novellát.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 24 (hétfő), 12:16 
Fanficbúvár

Szijjasztok!

Most én szeretnék kritikát kérni. Most kezdtem publikálni a régóta tervezett Harry Potter - X-Men crossoverem első részét, és hát egyelőre igencsak kísérleti stádiumban van. Ez lenne az első leginkább akción alapuló, romantikát 100%ban nélkülöző sztorim.

Tehát szívesen fogadok minden építő véleményt, amivel sikerülhetne kis életet lehelnem az akciójeleneteimbe. :D

A sztori itt található:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71573

Kényszer-szövetség

Hermione mindenáron el akar menni egy mutánsjogi konferenciára, ahová magával rángatja Harryt és Ront is. Dumbledore viszont kísérőt is ad melléjük, pontosabban Perselus Pitont, így kedvenc bájitaltan professzorunk is kénytelen részt venni a rendezvényen.
A körülményekhez képest minden egész jól megy, amíg fel nem bukkan a Gonosz Mutánsok Szövetsége, hogy bebizonyítsák: a mutánsoknak nincs szüksége az emberek támogatására, sőt! Ebből csata kerekedik, aminek nem várt következményei lesznek...

Xwoman csigaháza

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Xwoman 2010 május 28 (péntek), 13:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 14:36 
Tollforgató

Halihó!

Most egy számomra teljesen új műfajban jelentkezem, méghozzá slashben. Harry és az ő partnereinek köszönhetjük a slash részt, a a bonyodalmakat pedig Ginnynek, aki elszegényedett íróként tengeti mindennapjait. Nagyon örülnék a véleményeteknek. EKLE kritikát most ne, majd a végén :-D :-D Összesen 5 fejezetes lesz, amik már készen vannak és kéthetenként kapjátok majd őket.
A link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71444
Mindenkinek előre is köszönöm :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 20 (csütörtök), 15:03 
Zöldfülű

Helló, megint itt vagyok. Szeretnék néhány kritikát a két novellámra, Remus/Tonks párosítás.

Elég sokan megtekintették, de kevés kritika van, és nem igazán derül ki, hogy akkor most ez jó, vagy rossz. Főként EKLE kritiká(ka)t szeretnék, de természetesen mindn kritikának örülök! Előre is köszönök mindent!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71165

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 19 (szerda), 19:46 
Fanficbúvár

Nos heló, ismét én volnék :)
A két Bellatrixszal kapcsolatos novellám után, amelyekre remek visszajelzéseket kaptam, most feltöltöttem a HP témájú regényem kezdetét.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kinek, hogy tetszik. Már rengetegen megtekintették, de véleményt még nem kaptam. Jól esne néhány sor :D
Túlélni farkasok közt
Köszi: Hild' :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 20:04 
Fanficbúvár

Talihó! :)

Nos nem régen töltöttem fel az első verseimet, szóval nagyon örülnék ha megszánátok és írnátok véleményt. Bármi jöhet, jó, rossz vagy akarmi! Csak szerenék visszajelzést kapni :)

Itt lehet olvasni:

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71131

Előre is köszönöm szépen :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 20:50 
Billentyűzetgyilkos

Nagyon szégyellem magam, hogy máris itt vagyok, de ha nem jövök kéregetni, általában nem nagyon fedezik fel a dolgaimat, pedig én nagyon-nagyon-nagyon szeretek kritikát kapni *.* (jó, tudom: ki nem... :roll: )
Mostanában amúgy is ritkán fogok tollat, úgyhogy remélem, valaki majd bekukkant hozzám, főképp azért, mert ismételten nem tudom eldönteni, hogy amit írtam, minősíthető-e versnek. :oops:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71128&i=1

*kisunnyog és reménykedik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 19:22 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nos, nem tudnám, hogyan lehetne tovább fokozni, de eljöttem kritikát kérni, és remélem, megajándékoztok e csekély ajándékkal.
Cím: Egy poéta szavai
Leírás: Bár magamat nem igazán nevezném poétának, a versek benne valódiak és szilárdak. Tőlem, Nektek.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71106

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Milka 2010 május 16 (vasárnap), 14:10-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 12:30 
Zöldfülű

Sziasztok!

Néhány hónappal ezelőtt már jöttem ide kritikát kérni erre a történetre, de azóta befejeztem, és - bár elég sokan olvasták - a kritikák száma nem tükrözte ezt (bár van néhány ember, aki szorgalmasan írt véleményt, ezt köszönöm nekik).
Sherlock Holmes írásról van szó, igazából egy kidfic.
Nagyon örülnék EKLE/nem EKLE kritikáknak egyaránt, kérlek örvendeztessetek meg, mert nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Íme a link:
Pipa és nyalóka

Köszönöm :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 09 (vasárnap), 18:26 
Zöldfülű

Sziasztok :)

Nos, eléggé kezdő vagyok ezért pár építő kritika SSHG történetemhez nagyon jól esne :) előre is megköszönném :) :x

Egyedül.Nélküle

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 09 (vasárnap), 18:06 
Fanficbúvár

Hello... úgy érzem, mintha ezer éve nem jártam volna erre, holott szánalmasan sokat kéregetek errefelé... :)
nahhszóval. az a harci helyzet, hogy: tegnap debütált a Draco/Ginny krimim második, és egyben befejező része a prológussal és az első fejezettel! (csak úgy látszik, senki nem vette észre vagy nem is érdekel nagyon...)

Ginny rájött, hogy ki a gyilkos, konfrontálódott vele, majd... hagyta elillanni. Persze, most aztán itt a kérdés, mégis hogy fogja megtalálni és levadászni...
Mindeközben George múltjából bukkan fel egy-két kép, arról, hogyan is cserélt helyet Kelsonnal, mi az igazi oka annak, hogy hazatért Indiából, és hogyan függ mindez össze Draco Malfoy örökségével...
Remélem, bár tudom, hogy pocsék vagyok leírások gyártásában, azért megtalál majd egy-két vállalkozó szellemű olvasó! :)

link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=70947

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 08 (szombat), 22:57 
Zöldfülű

Hello!

A minap egy beszélgetés alkalmával felötlött bennem egy gondolat, amit úgy éreztem, muszáj megírnom, mert annyira pihent és abszurd. :)) =)) Örülnék, ha valaki lenne olyan merész, hogy elolvassa és kritikával látja el. O:-)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=70868

A történet címe Bunny pack, avagy a wolf pack kicsit másképp
Twilight kategória, és természetesen ez egy paródia!

Rövid ismertető: A quileute farkas fiúk, mint nyulak az erdőben? Ha érdekel, hogyan is esett meg ez a fajtabeli változás, olvasd el a történetem, és rájössz, hogy a gének bizony képesek eltorzítani az embert, bocsánat, állatot.

és egy angyal jót tesz
Lehet, hogy okom lenne félni
de legalább én még tükörbe tudok nézni...

Alvin és a mókusok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 07 (péntek), 10:08 
Zöldfülű

Sziasztok Fanficfalók!

Szeretnék kritikát kérni egy új storymhoz aminek a címe: Betty Michelle P. Blackwood - Egy griffendéles lányról :)

Itt van hozzá egy kis ízelítő:

- De mi lenne, ha Augustin Adamsonét kérnénk el? – Ártatlan volt a kérdés és én mégis megsejtettem a valódi szándékát.
- A mostani barátnődét? – összeráncoltam a szemöldökömet és a farmerem hátsó zsebébe süllyesztettem a kezeimet.
- Aha. Akkor lenne mire fognom, ha ”véletlenül” megcsókollak – először mosolyodott el úgy, hogy láthatóvá vált igazi énjéből egy darab: a szemei izgalomtól csillogtak, száján csibészes félmosoly terült el, a kezei görcsösen markolászták az inge szélét akár egy elsős kisgyerek, aki legelőszőr lépett oda egy lányhoz és megpróbált valami olyasmit mondani, amitől a kislány arca netán kipirul. Szemeiben apró ezüstös pontok lebegtek közre fogva az árválkodó éjszakát.

- Alan… - sóhajtottam. – tudod én nem… - kerestem a szavakat, de a szótáram cserbenhagyott.
- Tudom. Nem akarod túl gyorsan kimondani, hogy járunk. – Megértése jeleként a vállamra tette a kezét, amit abban a pillanatban leráztam. Seggfej!

Remélem, hogy megszántok némi véleménnyel. Előre is köszy. Pus
Vampire Girl

S eltűnsz, ahogy gondolom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kritka
HozzászólásElküldve: 2010 május 05 (szerda), 14:37 
Zöldfülű

Sziasztok!

Szeretnék kritikát kérni egy játék fanfictionhoz. Elder Scrolls IV. Oblivion játék regénybe szedéséhez :). Jöhet bármilyen véleményt :)

http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=10320

Előre is köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 04 (kedd), 7:12 
Szárnybontogató

Sziasztok! Nem nagyon szoktam kritikáért kuncsorogni, de most végre már sok idő elteltével felraktam egy fejezetet, és hiányoznak a régi kritikaíroim!!! Írjatok emberek! Van fönn új fejezet!
DÉs természetesen nem csak a régieket váromXD :-D jöhetnek újak is.
Íme a történet, egy saját szereplő/Draco "love" story 8)
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=62061

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 03 (hétfő), 14:51 
Szárnybontogató

Kae Westu írta:
Sziasztok!

Újonc vagyok még, és az egyik kedves kritikusomtól azt a tanácsot kaptam, hogy itt kérjek kritikát. Tehát szeretnék kritikát kérni (EKLE és nem-EKLE egyaránt érdekel :P ) erre a történetemre. Természetesen ha valaki igényli, viszonzásul én is írok az illetőnek. :) Előre is nagyon köszönöm!

A kérés még mindig áll, légyszi szánjatok meg! ^^ Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kérés
HozzászólásElküldve: 2010 május 01 (szombat), 19:43 
Tollforgató

Sziasztok!

Jöttem kritikáért kuncsorogni :oops:

Felkerült egy újabb romantikus fantasy novellám, saját világ, csak egy aprócska szösszenet, de örülnék, ha volna valaki, aki elmondja a véleményét róla.

A címe Álomtolvaj, az írásaim között megtalálható:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=9598

Nagyon-nagyon hálás volnék, ha valaki írna pár sort!

Előre is köszönöm!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 29 (csütörtök), 19:30 
Fanficbúvár

Na, beállok ismét a "kritikát ide!!" táblás Meripolgárok közé :D
A Gloomy Sunday (Szomorú Vasárnap) című dalra épülő romantikus novella, nem egészen szokványos párosítással.
Szeretnék minél több embert buzdítani ezen HP alapú rövid írásom elolvasására, s ha tetszett, ha nem, kérlek, írjatok rá egynéhány sorocskát :)
Singin' in the rain
Köszönöm:
Hildegard

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 29 (csütörtök), 18:58 
Szárnybontogató

Alisa002 írta:
Hát, asszem én is belépek az önreklámozók sorába... *bizonytalan léptekkel kiáll a merifórum tagjai elé, előveszi a papírkáját és elkezdi felolvasni*

Szóval... Visszatértem, becsléseim szerint fél év után és új történettel örvendeztetem meg a nagy közönséget. Már, ha van rá igény, mert még nem vagyok biztos a sztori sikerében, ezért volna szükségem némi tartalombeli visszajelzésre!
Egyszóval, aki úgy érzi, hogy szereti a vámpíros töréneteket (nem Twilight, True Blood vagy Anita Blake univerzumban, hanem egyedi vámpírvilággal) akkor az legyen olyan kedves és nézze meg a történetem.

Cim:
The Para Dies

Köszönöm! *elballag, várja a visszajelzéseket*

Hétfőre igértél magadnak egy véleményezőt. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 29 (csütörtök), 14:43 
Zöldfülű

Hát, asszem én is belépek az önreklámozók sorába... *bizonytalan léptekkel kiáll a merifórum tagjai elé, előveszi a papírkáját és elkezdi felolvasni*

Szóval... Visszatértem, becsléseim szerint fél év után és új történettel örvendeztetem meg a nagy közönséget. Már, ha van rá igény, mert még nem vagyok biztos a sztori sikerében, ezért volna szükségem némi tartalombeli visszajelzésre!
Egyszóval, aki úgy érzi, hogy szereti a vámpíros töréneteket (nem Twilight, True Blood vagy Anita Blake univerzumban, hanem egyedi vámpírvilággal) akkor az legyen olyan kedves és nézze meg a történetem.

Cim:
The Para Dies

Köszönöm! *elballag, várja a visszajelzéseket*

http://theparadies.blogspot.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 28 (szerda), 19:07 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Újonc vagyok még, és az egyik kedves kritikusomtól azt a tanácsot kaptam, hogy itt kérjek kritikát. Tehát szeretnék kritikát kérni (EKLE és nem-EKLE egyaránt érdekel :P ) erre a történetemre. Természetesen ha valaki igényli, viszonzásul én is írok az illetőnek. :) Előre is nagyon köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 27 (kedd), 20:13 
Betűmániákus

Én is beállok a sorba, hogy egy kicsit reklámozzam egy rövidke novellámat. :)

Címe: Ébredj álmodból!
Kis leírás: Talán e novella által jobban meg lehet ismerni, elrejtett és szándékosan felfedett információkkal mutatom be álmaimat, egyre visszafelé haladva az időben.

Történet linkje:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=70448 - Jó olvasást, ha valaki rá mer kattintani! :) PD kategória, de ha valakinek egy kis HP témához lenne kedve, szívesen várom a többi történetemhez is. Előre is köszönöm! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 25 (vasárnap), 7:26 
Fanficbúvár

Humoros, kissé abszurd novellácskámat jöttem reklámozni.
Owen Olivander szerint a pálca él. Ez persze csakis egy öregember fanatikusságából fakadó legenda. Vagy mégsem?
Rövid, mindösszesen ezer szó, de nagyon jól esne, ha otthagyná valaki a láb-, no meg tollnyomát :D Azaz aki olvassa, kérem szépen írjon néhány sort :)
A pálca él
Köszönöm szépen:
Hildegard

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 24 (szombat), 18:03 
Tollforgató

Az új novellám népszerűsítésének érdekében jöttem ismét. :)

A történetben most nincsen romantukis szál. A főszereplő Draco és az ő édesapja, Lucius Malfoy.
Az ifjabb Malfoy súlyos hibát követ el, és tudja, hogy ezért meg kell fizetnie, ám fél attól, miként büntetei meg apja.
A novella a sötét világban élő apa-fiú kapcsolatot írja körül. (Vagy legalábbis próbálja)
A sötét világ rabjai
Hálás köszönettel fogadnám a véleményeket, legyenek azok pozitívak vagy negatívak! :)

Előre is köszönöm! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 21 (szerda), 19:55 
Zöldfülű

Sziasztok!

Ha lenne időtök és hajlandóságotok elolvasni és netalántán véleményezni ezt a rövidke Privet Drive novellát, nagyon boldoggá tennétek!:wink:

Egy drogfüggő fiú gondolatai, Bret Easton Ellis Nullánál is kevesebb című könyve alapján.

On a road to nowhere

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 18 (vasárnap), 21:42 
Betűmániákus

Sziasztok!
Én is beállnék a kritikáért kuncsorgók sorába. :lol:

Tudom, kicsit hosszú, de ha valaki venné a bátorságot elolvasná és írna rá egy olyan kritikát amiben felhívja a figyelmemet a hibákra, elmondja mit lehetne jobban annak nagyon-nagyon megköszönném! :)

Történet linkje:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=59682

Örök hálám annak aki ír! _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 18 (vasárnap), 20:37 
Könyvmoly

itt még nem jártam :) de most az, amit reklámozni akarok, nagyon távol áll az írási stílusomtól, és szeretném tudni, mennyire vagyok jó ebben :)

a történet egy fiktív családról szól, Lucról, rólam, és fiunkról, Ödönről :) a négy egyperces reményeim szerint humorosra, és elég lightosra sikerült. szóval szeretnék kritikákat kérni :)
előre is köszönöm ^^

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=70062

So call me Hamy. ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 18 (vasárnap), 20:04 
Szárnybontogató

hmmm... akkor én is.

ide

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=69748

és ide

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=69003

kritikákat és észrevételeket, ötleteket. köszi. tudom, hogy a verses résznél nem mindenütt passzolnak a sorok mennyiségben, egyik hosszabb, mint másik, de amúgy jó. és persze biztos lehet kivetni valót találni mindkét történetben, de lehurrogásokat nem szeretnék, köszi. sztem alapjáraton semmi baj a történetekkel, jó kritikákat kérnék, megint köszi. meg ötleteket amiket beletehetek még. bár nem biztos, h beteszem.

más: slash témában, ha van profi hölgy itt :D, akkor kérem vegye fel a kapcsolatot velem privátban, mert én tapasztalatlan vagyok és érdekel. szívesen írnék ilyen sztorit, de kell vki, aki profi slashben :D. kösz. tanácsot kérnék tőle, meg ilyenek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 18 (vasárnap), 18:35 
Zöldfülű

lécci lécci:D
egyszer már kértem, nem kaptam, megpróbálom mégegyszer:P

kívánságüst, lizie eyre ajándéka:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=67371

márciusban volt a szülinapom, vegyük úgy, hogy ez a ti ajándékotok:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 17 (szombat), 18:42 
Fanfic-faló

Sziasztok! :D

Már egy jó ideje felkerült egy pályázatos novellám, ami elég jól sikerült, dícsérték is, de ezek szerint nem lett valami jó, mert alig kaptam rá kritikát... :-(
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=69004

Szóval, ha van valakinek van egy kis ideje, szánna rám belőle? $pray *igen, kritikáért kuncsorog* _U_

Előre is köszönöm! Puszóóó :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 15 (csütörtök), 18:55 
Tollforgató

Üdv Mindenkinek. Hosszas gondolkodás után lám, én is itt.

Nemrégiben felkerült Draco/Hermione történetemmel kapcsolatban érdekelnének a vélemények. A negatívtól egészen a pozitívig, jöhet hideg, meleg, nyugodtan ;;)

Egy rövidke, szomorú novelláról lenne szó, mely Szívhasadás címmel került fel az oldalra.

Előre is köszönöm mindenkinek, aki arra tévedne :)

( a történet mazsy név alatt található )

Köszönöm! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 15 (csütörtök), 17:53 
Zöldfülű

Kedves mindenki! azért írok, mert kíváncsi vagyok arra, vajon hogyan sikerült az a két művem amit mostanában írtam és tettem fel a Merengőre. Kezdő vagyok, ez gondolom látszik is az írásokon. szeretnék kritikát kapni, lehet építő jellegű, vagy akármilyen. Kíváncsi vagyok miben kell fejlődnöm, bár lehet hogy két rövidke írásból nem lehet megállapítani. A link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=69727. Arra is kíváncsi lennék, vajon elég jó-e a leírás meg a cím, mert lehet hogy nem nagyon kelti fel az érdeklődést. Mindent köszönök előre is, további szép napot!

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 15 (csütörtök), 14:44 
Tollforgató

Sziasztok!

A napokban felkerült novellámhoz jöttem kuncsorogni. Slash.

Utolsó korty a múlt tavából

A történetben Brian Molko, a Placebo frontembere kap szerepet, ám most egy kissé talán OOC lehet a karaktere. A mindig menő zenész is képes szerelembe esni, és egy hozzá hasnoló függetlenségben élő férfi életében is eljöhet az a pillanat, amikor úgy dönt, összeköti valakivel az életét. A banda többi tagja – főként Stefan és Sunshine –, meg kívánják ajándékozni a társukat: egy feledhetetlen éjszakát kínálnak fel neki, mint nászajándékot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 15 (csütörtök), 12:07 
Fanficbúvár

Az ember mindig több véleményre vágyik, mint amennyi van. Gyarló vagyok, tudom. :wink: De nagyon megtisztelnétek, ha elolvasnátok az új történetemet, és írnátok rá véleményeket. Nagyon szeretnék EKLE-s kritikákat is. :-)

A történetről:
Tíz év magány után az özvegy Hermione Weasley újra megházasodik. Csakhogy az új apukával és a vele járó mostohatestvérrel meg kellene barátkoznia két gyermekének, Rose-nak és Hugónak is. Hugo esete még nem is olyan nehéz, de Rose az apja kiköpött mása. Az új családtag pedig az ősellenség: Scorpius Malfoy.

Ez egy Draco/Hermione és Scorpius/Rose történet. Ismét játszottam az idősíkokkal: minden fejezetben van két jelenet a jelenben, és kettő a múltban. Draco és Hermione kapcsolatának kezdetei a múltbeli jelenetekből derülnek majd lassacskán ki. A jelenben pedig ott vannak az új család nehézségei.
Korhatár: 18-nak jelöltem meg, de egyelőre csak visszafogott, 16-os jelenetek voltak benne. És most jó darabig nem lesz semmi korhatáros, 18-as pedig csak sokkal később, egy kevés.

Most már lassan túl sokat beszélek... Hát akkor itt a link, remélem, kedvet kaptatok hozzá:
Mostohák

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 14 (szerda), 17:21 
Szárnybontogató

Na... szóval mit is kellene mondanom? Teljesen kifogytam az ötletekből. :( Na, de most térjünk a tárgyra: borzasztóan segítenél nekem, ha írnál egy kritikát. Tudom, ez már lejárt duma, de mit szépítsek, ha máshogy nem tudom kifejezni?
Cím: Bűnös szerelem
Linkje: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=69789
Leírása: Bellatrixnak elege lett abból, hogy mindig szolgaként bánjanak vele, így ki akar törni a körből. Ehhez azonban csak egy út vezet, a menekülés. Vajon létezik-e boldogság a másvilágon?

És bármilyen olyan kritikát jó lenne kapni, ami végre kicsit szigorúbb hangvételű lenne!
Köszönöm szépen (és lécciiiii): Darkesz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 11 (vasárnap), 9:12 
Szárnybontogató

Sziasztok! Nagyon boldoggá tennétek, hogy ha van időtök és kedvetek, elolvasnátok az új regényem első fejezetét, mert kíváncsi vagyok , hogy van e értelme folytatni...? Rövid ism.: Lucius/Saját sz. Au. Angyal létedre nem menekülhetsz a démon elől, aki titokban csábít szerelemre. De mikor az ármány mögé látsz, már késő harcolni a sorsod ellen. Hiszel a végzetben és a babonákban? Talán jobban tennéd, ha hinnél…

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=69634

Előre is köszsönöm:
Aremeh

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 19:02 
Fanficbúvár

Jöttem kunyizni 8->
Nostehát. Ha esetleg kaphatnék néminemű visszajelzést újonnan feltöltött szabadversemre... azaz, ha van időtök és kedvetek, dobjatok meg néhány - ha lehet ilyet kérni - nem egyszavas kritikával, akármilyen is a véleményetek róla :oops:
Linkecske:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=69626
_U_
örök hálám :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 08 (csütörtök), 17:10 
Zöldfülű

Hello! Még régebben a tanárom unszolására írtam egy történetet Madách Imre Az ember tragédiája című művéhez, és most úgy döntöttem, hogy felrakom a Merengőre. :wink: Kicsit elszomorít, hogy 100 ember már megtekintette, de egyetlen kritika sem érkezett. :(( Ha valaki lenne olyan szíves, és megajándékozna pár sorral, annak nagyon örülnék. _U_ :)

A történetről: Lucifer egy este újra meglátogatja Ádámot a Paradicsomban. Vita kerekedik közöttük Isten megkérdőjelezhetetlen hatalma miatt, ezért Lucifer a 21. századi Magyarország egy nagyvárosába repíti Ádámot és családját. A férfinek mindennapi gondokkal kell szembesülnie, amiket csak pénzzel tud orvosolni, azonban nem éppen legális módon próbálkozik. Lucifer ismét közbeszól, de talán most utoljára.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=69512

és egy angyal jót tesz

Alvin és a mókusok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 06 (kedd), 20:36 
Fanfic-faló

Hali!

Ismét jöttem... Sajnos eddig a folytatásos ficem új fejezetére csak rövid és szinte semmit mondó kritikákat kaptam :( (Röviden összefoglalva a történet: egy osztálynyi ember testet cserél.)
Ha esetleg valakit érdekelne egy kis nevetés és írna is rá hosszabb kritikát (EKLE nem EKLE, mindegy), akkor itt a link:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=58915
Nagyon megköszönném! ;;)

Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 05 (hétfő), 23:28 
Zöldfülű

Szép napot!

Ecce Homo! c. rövid novellámra szeretnék kritikát kérni [EKLE, non-EKLE, as you like it - nem vagyok finnyás].
Illetve bármiféle, -fajta megjegyzést, pl. "tetszett/nem tetszett, mert..." típusú hozzászólást vagy kérdés(eke)t szívesen fogadok, és válaszolok rá, amint lehet.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=69063
Privet Drive, 16-os korhatár a képi sík miatt [ha lehet, ne egyetek közben... :? ] #:-S

Köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 04 (vasárnap), 18:02 
Fanficbúvár

Jó reggelt!

érdekes, mióta nem jeleznek errefelé azok, akik írtak kritikát, hogy kihalt ez a hely...

EKLE kritikákért jöttem kuncsorogni újszülött irományomhoz, aminek tartalma... ööö... tudom, most nagyon hatásos vagyok, és ezzel aztán ráveszek mindenkit, hogy megnyissa az alábbi linket:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=67158
de: a középpontban Lucius és Hermione, két erős, makacs jellem, szilárd, megingathatatlan elvekkel. Hermione egyedül van, Lucius betegen.
Mit tesz az aranyvérű isten, ha az élete egy mocskos sárvérű kezébe kerül? erre keresem a választ a Valakit, valamiért című kis izében.
remélem, meggyőző voltam :)

(nekem ez nagyon nem megy, tudom... :()

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 03 (szombat), 15:15 
Zöldfülű

Tegnap elkapott a gépszíj, és írtam egy rövid kis novellát. :P Nagyon örülnék, ha valaki néhány kellemes perc olvasás után kritikával látná el. Mindegy, hogy EKLE, avagy sem.

A történetről: A férfi szerelme a tűz martalékává válik, ám egy éjszaka a nő megjelenik, és talán ez lesz az utolsó alkalom, amikor utoljára együtt lehetnek. Mármint, amikor a férfi még életben lesz.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=69300

és egy angyal jót tesz

Alvin és a mókusok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 02 (péntek), 17:03 
Szárnybontogató

Nohát, errefelé lehet kritikáért kuncsorogni? Akkor beállok a sorba, sokat nem veszíthetek ;)
Úgy vettem észre mindenki a kissé borongós/érzelmes/slash művére kér EKLE kritikát, úgy hogy jöttem, hogy tisztelettel ajánljam magamat és elszántan értelmetlen művemet.

Név: Venom
Mű, melyre EKLE kritikát kérne, bociszemmel-virágokkal: Harry Potter és a Félvér Herceg - egy kicsit másként
Van neki linkje is: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=60225

Köszönet és hála!
Tisztelettel, Venom voltam

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 31 (szerda), 16:09 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nagyon szépen megköszönném, ha valaki miután elolvassa az eddig megírt fejezeteket, egy kritikával lep meg engem. Tudom, hogy 21 fejezetet nem egy perces munka elolvasni, mégis, aki belefog, annak kellemes szórakozást. O:-)

A történet címe Side by side.

Leah Clearwater tíz év után visszatér a szülővárosába, La Pushba, ahol az addigra tizenhét évessé cseperedett lenyomata, Rage Uley várja. Jace Black, Jacob és Renesmee fia ugyan még csak tíz éves, de a vámpír génjeinek köszönhetően ugyanannyi idősnek hat, mint a legjobb barátja, Rage. Adott két tinédzser, akik így vagy úgy, de ráébrednek, hogy többet éreznek a nő iránt, mint barátság. Leahnek nemcsak az érzéseivel kell megküzdenie, hanem három fiatal férfival is, akik mindannyian őt akarják, de mint tudjuk, ebből csak az egyikük a lenyomata és akiért hevesen dobog a szíve. Talán a bevésődés semmisé nyilvánítható? Ráadásul a rezervátumban egy új falka is születőben van, de az ő Alfájuk már nem Sam Uley, hanem Jace Black lesz.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=63884

és egy angyal jót tesz

Alvin és a mókusok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 31 (szerda), 10:50 
Zöldfülű

Jöttem kuncsorogni *.*
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=67371

kívánságüst novi
kritikát pls :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 29 (hétfő), 14:58 
Fanfic-faló

Csókolom!

Hát, jöttem kuncsorogni kicsikét... :roll: :oops:
Már korábban megfordultam itt ezzel a kis történettel, akkor félkész állapotban volt, most viszont jelentem alássan "befejeztem" az eseménysort :D Lezárt gondolatmenet, de hangsúlyozom, nem az egész történetet zártam le! Néhány itt megkezdett cselekményszálat továbbviszek, egy most készülő történetben (ez még nem olvasható a merin). Kaptam már sok véleményt, de mint tudjuk, az ember lánya hajlamos a telhetetlenség csapdájába esni, úgyhogy... :oops: Nagyon örülnék minden véleménynek! :)
Nem kell attól tartani, hogy nem fejezem be, hiszen már minden ide tartozó fejezet elfoglalta az őt megillető helyet :) ;;) Kéretik elolvasni a tartalmi leírást, fontos infókat tartalmaz :)
Kérlek Benneteket, olvassatok és írjatok! Nekem ez nagyon fontos lenne :oops: Előre is köszi ^^

Damns and Teardrops ~ Átkok és könnyek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 28 (vasárnap), 0:14 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Egy újabb 'sajátszereplős' történethez kérem a véleményeteket. Röviden annyi, hogy Harry utolsó nyarának kezdetén, amit még Dursleyéknél tölt, összeismerkedik egy mindaddig ismeretlen alakkal, pedig ugyanabban az utcában lakik, mint ő. Utána pedig egy csavarral már egy másik cselekmény indul.
A történet címe Sunshine.

Előre is köszönöm, annak, aki hozzáfűz pár szót.

Cum Deo Pro Patria Et Libertate

Sen'Jin Headhunters - Heads gonna' roll

"Some things are just worth fighting for." Jim Raynor

scraps->http://thefreestyle.deviantart.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 március 25 (csütörtök), 20:12 
Könyvmoly

Halihó :)

Szívesen vennék egy/ több kifejtős vagy tömör és lényegre törő kritikát EKLE ésnem EKLE tagtól egyaránt a Stoobie-val közös Exmemoriam című írásunkra.

A történet arról szól, hogy Draco egy veszekedés következtében megátkozza az édesanyját, aki ennek következtében egészen tizenegy éves koráig visszamenőleg elveszíti az emlékeit, s még a természete is száznyolcvan fordulatot vesz: őszintévé és ártatlanná válik, ezzel rengeteg megoldásra váró problémát zúdítva Lucius nyakába.

Romantikus történet, de Luc nem lesz nyálas "szőkeherceg" benne :)

Előre is köszönöm annak, aki arra jár majd ^^

CzUpP,
Mila

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 46  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra