Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 16:45

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 12 (hétfő), 8:24 
Könyvmoly

Jó reggelt!

Tyű, nem semmi, majd' fél óráig olvastam vissza... :) szép termés! :)

nos, tegnap végre megjöttünk, hála istennek aránylag korán (11kor már home voltam), ebédeltünk egy gyorsat, elmentünk szavazni... xD családi program volt, öcsém pont aznap lett 18 éves, ráadkásként első szavazó is... ami a szép az egészben, hogy én is először szavaztam (mert anno csak önkormányzatin voltam még, nagy országoson még nem...), és mégis csak ő kapott emléklapot... pedig könyörgöm, '90-es vagyok, hogy a jóistenbe tudtam volna még szavazni? -.-" mindegy.
aztán meg elvittük őt a Sir Lancelot lovagi étterembe. Pöstiek, ismeritek? Jó kis hely, csak marha drága... xD :D de annyi kaját adnak, hogy még ma is azt hoztam ebédre... xD

ihletmanók engem is megtaláltak... :) nem is akráhol... :oops: álmomban... tök perverzek amúgy... :D de legalább megvan az imagine-s kihívásra a szex-jelenet. :D

most viszont megyek, dolgozom, meg írok. :) szeretném befejezni mihamatább, hogy utána a hp-sre tudjak koncentrálni. :)

puszillak titeket! :-*

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 12 (hétfő), 7:02 
Betűmániákus

*próbál fölébredni, pedig extraerős a kávéja*

(:|

Úgy tűnik, mégiscsak teret kell adnom skizofrén hajlamaimnak... De nem baj! Egészen megszoktam már... pedig tegnap Amphet is láttam fönt, de ezek szerint nem irkált sehova :(

Ma suli... bár csak részben sajnálom, mert hát ugye a barátok :x Viszont jelenleg...tiszta kedvetlen vagyok! Úgy el van borulva, hogy szinte sötét van...
Ráadásul előreláthatólag.... jáááj. Időhiányban szenvedek. Nagyon. Ez a hetem végig azzal fog telni, hogy majd próbálok visszarázódni a Pokolba, tanulás, lecke és minimális net. Ergo az alkotás lehetősége=0
Bétázás? Nos bejelentettem, hogy igyekszem, meg minden, de már a hétvégém is zűrös, mivel Sári szülinapja lesz szombaton, és ha jó lesz az idő, akkor kertipartizunk Robiék tanyáján. A szombat tehát foglalt. Maradt az egy szem kis vasárnapom arra, hogy utolérjem magam következő hétre mindennel... + kihívás.

És legyen jó kedvem :-S :D

Na, jön valaki? KyKy? Asszem lesz mit visszaolvasnod :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 11 (vasárnap), 19:08 
Betűmániákus

Kész, lenyaltuk sikeresen. Így egészen tűrhető :D
De hol van mindenki? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 11 (vasárnap), 17:11 
Billentyűzetgyilkos

Nara írta:
:) Én pedig őjra rákaptam a videóvágásra... Néhány éve Animékkel volt ez, most meg Heroes-zal ;)

Én is :d Jó, az elmúlt 2 hétben ne, de előtte nagyon rákaptam a Movie Makerre. Nem tudsz ajánlani egy jó videóvágó progit?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 11 (vasárnap), 17:03 
Írópalánta

Sziasztok!

Mi szilveszterkor vasalgattuk egymás haját :-P Sminkelni azt nem tudok mást, és nem is bírom, ha valaki sminkkel matat az arcomon :)

Hú, Shanon, hát a latin bonyolult nyelv. Bár ha én ennyire értenék hozzá, tudod :-P

A vízipipa sztem csak társaságban jó. De akkor nagyon :D

:) Én pedig őjra rákaptam a videóvágásra... Néhány éve Animékkel volt ez, most meg Heroes-zal ;) De azért nem hanyagolom el az írást, sztem most fogom is írni az új sztorikát, amit elkezdtem :D

Puszi

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 11 (vasárnap), 8:06 
Betűmániákus

Hallali Hölgyek! (:|
Holnap suli :-S :(( És kevesebbet is jövök, max délelőtt meg este... :roll: Ami nekem nagyobb szenvedés. KyKy, remélem, hogy ma vagy valamikor benézel már... de a nagyilátogatás is jó dolog, nem? Mondjuk, nekem mindkettő az utcámban lakik, szóval én nem tudom /:)

Hűűűű... kopik a tudásom. :-( Magyarul akartam fordítani latinra és totál tanácstalan vagyok :( Van benne egy melléknév és egy főnév, amit többes számba kell tennem, de a többesszámra van külön jelentés... nem tudom, hogy melyik deklinációba tegyem, de nem is kell ragoznom... Áhh, hülye nyelvtan!!!!! De nyilván hagyom a francba a latinozást, és lesz valami frappáns magyar címecske és kész :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 10 (szombat), 23:09 
Billentyűzetgyilkos

*bepofátlankodik*

Hej lányok :)

Oh, Amphe, neked most nagyon jó :)
Én nem szeretem a vízipipát, eddig 2x szívtam. buliba elmegy, de am meg nem...

Shanon jó hajvasalást :wink:

Riika, mi a barátnőmmel csináltunk régen ilyen "sminkeljük ki egymást és csináljuk meg egymás haját" dolgokat :)

Hulla vagyok... :-D megyek is

*kipofátlankodik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 10 (szombat), 21:51 
Szárnybontogató

Áj, Amphe, dehogy zavar, sőt nagyon jó olvasni, hogy ilyen boldogságosak vagytok!! 8-> Csak mesélj mindig nekünk! ;) No persze, azért osztom Shanci álláspontját abban is, hogy piszkosul féltékeny vagyok! :D Nem vágyom semmire jobban, mint egy viszonzott szerelemre, ugyanakkor most képtelen vagyok akár csak elképzelni is, hogy hogyan működhetne... :roll:

Shanci, jó mulatást a holnapi hajasbabásdihoz. :) Mi unokatesómmal tartottunk mindig ilyen 'fodrászkodjunk egymáson' partit, csak hát most Londonban van, és ez kissé megnehezíti a dolgokat...

Vízipipa? Hát én már kipróbáltam néhányszor, de annyira szerintem nem nagy szám, inkább csak a társaság miatt voltak jók azok az esték... :oops: Bár én a cigit se nagyon csipáztam anno, szívtam egy kis ideig, de elég könnyen letettem, amikor szétszéledt az a baráti társaság, ahol ez dívott. :)

Igen, Nara, megértelek. :D Már én is sokszor megfogadtam, hogy nem azonnal pakolom fel a frisseket Merire, hanem hagyom érni pár napot... Eddig még sosem sikerült... :#-) :g

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 10 (szombat), 18:39 
Betűmániákus

Szia!^^
Jaj, nagyon jó olvasni, hogy ennyire dúl a lááááááw 8-> Bár nem mondom, hogy nem vagyok irigy... :oops: :D :-P Én még sosem vizipipáztam :-S
A hajam? A hajam kérlek épp vizes... Holnap megyek Sárihoz és kivasaljuk egymás buráját :wink: :wink: Jóféle. Le lett minden beszélve, ma kirobizza magát :)

Na, megyek, kezdek magammal valami értelmeset.... :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 10 (szombat), 18:17 
Fanfic-faló

Drágáíííím! >:D<

Én az imént estem haza, Norbikánál voltam :)
Hajacskám csúcs lett, tegnap voltam délután fodrásznál, bár lehet írtam is, hogy megyek xD Meglett a frufru végül :oops: Fodrászomnak annyira tetszett, hogy lefényképezte a telójával :D:D édes ^^
Aztán végigkocsikáztam fél Pestet... Kicsimnél összeültünk, 3an pipáztunk sárgadinnyéset :) Isteni volt! :shock: Olyan töményen sárgadinnyét még sosem szívtam pipából :lol: Legjobb :x
Aztán átjöttünk hozzám, itt aludtunk, elalvás előtt még sorozatoztunk persze :D Aztán reggel simis szeretgetéses ébredés :oops: Tündérke volt :) Nem tudom mi volt velünk az éjjel :roll: Többször azon kaptam magunkat, hogy vagy ő megfogta a kezem, vagy átkaroltam és hozzábújtam, de mindezt mindketten félálomban xD Ha "történt" valami, egymásra néztünk, mosoly és alszi tovább xD Annyira imádom :oops: :oops: ( Nem azért írtam le Csajócák, hogy rosszul érezzétek magatokat, csak jól esik megosztani Veletek :oops: :-* :x) Ha zavar, szóljatok nyugodtan :)

Örülök Riika szívem, hogy sikerült megbirkózni a dallal, Debussy zenéje gyönyörű :) Elhallgatnálak szívesen :) Mikor kicsi voltam én is beiratkoztam zongora tanfolyamra, csak én túl "keménykezű" voltam hozzá xD Eltanácsoltak :oops: Gitárom van, de nem tanultam meg rajta játszani :((

Örülök Neked is Shanci, hogy jól sikerült a tegnap estéd :) Végül is mizu lett a hajaddal? ^^

Csajok, tessék összekapni magatokat, mindig azok a bulik, osztálykirándulások szoktak a legjobban sikerülni, amikre nem akar elmenni az ember :lol: Többszörös tapasztalatból mondom :) de ha mégsem sikerülne jól, ne kövezzetek meg :oops:

Engem is megszállt az ihlet, csak most szörnyen lusta vagyok, épp kínai sült tésztával tömöm a fejem xD majd talán később nekiülök :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 10 (szombat), 15:28 
Betűmániákus

Ihlet? Engem is hátbavágott az imént :lol:
Most levázlatolom a kihivásra szánt akármit, illetve elkezdem a förszt fejezetét a törinek, amit beharangoztam addig, ameddig van időm, mert jövő héttől csupa zűr lesz az életem. Aztán meg lefordítok egy olvasmányt angolból - légzés/légzőrendszer - meg szerbből - ez meg dögunalom... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 10 (szombat), 15:16 
Írópalánta

Sziasztok!

melegkutya? :):):) Hát akkor már ketten vagyunk, akiknek nincs kedve az osztálykiránduláshoz -.-" Nekem mondjuk az a bajom, hogy nem éppen a kedvencem az a tanár, akit ofőnt elhívott :-S

Az én hajam szerencsére ált. egyenesen marad :) kivéve, ha nincs erőm megszárítani, mert akkor mre felkelek olyan, mint egy szénakazal :-P

Én is szeretem hallgatni, ha valaki hangszeren játszik, bár én nem nagyon értek egyikhez sem... különösen a zongorát és a gitárt szeretem így hallgatni :D

Nekem is van jelenleg néhány ihletem, bár most megfogadtam, hogy adok magamnak egy kis előnyt, mielőtt elkezdek töltögetni merire ;)

puszi

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 10 (szombat), 13:50 
Betűmániákus

Szia Riika! :)
Örülök, hogy jól telt a zongoraórád... most olyan szívesen meghallgatnám, ahogy játszol 8-> Biztos szép lehet. Egyébként szeretem a klasszikus zenét... :)
Jaaaj, este én is nagyon jól éreztem magam. Találkoztam a régi barátnőimmel és olyan jót beszélgettünk. Ittunk is egy keveset, aztán megérkeztek az easyk... 8-| , de végül egy jót dumáltunk velük is... Mind autóval jött és elkezdték bömböltetni a zenét meg hasonlók. De mi jókat nevettünk raktuk, hajnalban meg hazamásztunk. (:| Most bétáztam, még átolvasom, aztán postázom a gazdájának, mert már egy hete tartozom neki a fejezettel... :g

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 10 (szombat), 11:21 
Szárnybontogató

Igenigen, Shanci, a meleg kutya az a hotdog. :D Legjobbam mindig így mondja, aztán én is rászoktam, annyit hallom tőle... :)

Köszönöm Csajszik! ;) Jó is volt a zongora órám, csak olyan fránya nehéz dalt tanulok, hogy kis híján beletört a bicskám... :roll: Hat b előjegyzés, néhol bejön a hetedik is, kicsit nehezen tudom leolvasni, de tegnap meggyakoroltuk tanárnénimmel szóval most már remélhetőleg menni fog. :) Amúgy Debussy, és nagyon széép... ;;)

Amphe, milyen volt a tegnap este? Nagyon jól hangzott, vízipipa, Norbid, barátok... 8->

Ma végre van egy pici időm írni, és nem csak időm, hanem kedvem is. Előmásztak az ihlettündérkéim... :x

Szerk.: Jajjj és Hildegard, nagyon tetszik az avatarod... :oops: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 16:02 
Betűmániákus

Tényleg :-S Mondjuk, nekem először a forrócsoki ugrott be valamiért :oops: De sose a logikusabb részét nézem... xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 15:46 
Fanfic-faló

Riika >:D< Jó zongorázást :)
Én mindjárt kezdek készülődni, mert fodrász után, megyek Szerelmecskéhez :oops: Aztán este barátokkal közös vizipipázás a kertben :) már nagyon várom ;;)
Shancika a meleg kutya az a hot dog :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 15:31 
Betűmániákus

Szia Riika!
Jó zongorázást! :) ööö... de mi az a melegkutya? :oops: :oops:

Nyugi, azért nem hallottál róla, mert külföldön egyáltalán nem ismert, sőt. :) Londonba én is szívesen mennék, de nincs lehetőségem. Talán majd egyszer :( Na, húzok Stendhalt olvasni :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 15:18 
Szárnybontogató

Sziasztook! :)

Hazaugrottam gyorsan zongora óra előtt, mivel a legjobbam, akivel ilyenkor péntek délutánonként ikeázni szoktunk (100 ft egy melegkutya 8)), orvoshoz ment. Szóval most, hogy van egy pindurka szabadidőm, jöttem rögvest hozzátok! :)

Óóó, tényleg nagyon gyönyörű ez a város. 8-> Bevallom én sem ismertem, bár ezen nincs mit csodálni, földrajzból még egy lukas zokni is többre képes nálam. :oops: Amúgy főként a második kép tetszett, az ilyen erdős, völgyes, lankás, tavas vidék való nekem. :x

Amphém, köszönöm, hogy hiányoltál, drágaság vagy!! >:D< :) Ééés igen, London nagynagy szerelem. Nekem sem lett volna egyhamar lehetőségem kijutni, ha unokatesóm és a vőlegénye nem dönt úgy, hogy szerencsét próbál esküvő előtt. :) Aztán szerencsére mindketten találtak munkát, és elég jól álltak ahhoz, hogy nyáron kihívjanak magukhoz egy hétre, sőt már annyira, hogy unokatesóm szabadon festhet, készülhet a kinti kiállítására. :)
Ájj, én eddig háromszor voltam külföldön. Tavaly nyáron Londonban, öt éve anyával Lengyelországban (Krakkó és Zakopane - amúgy ez utóbbi nagyon hasonlít Zlatiborra, főként a havazós képekre :D) és egyszer Párizsban a kórussal, bár az nem volt igazi nyaralás, ugyanis egyik fellépés követte a másikat, alig volt időnk bármi másra... :roll: Mindegy, azért gyönyörű volt. :)

Mi osztálykirándulni most megyünk majd április 24.-25.-26. Semmi kedvem hozzá, főként, hogy nagyon drága, és másra spórolgattam a zsebpénzem, nem kifejezetten erre, főként, hogy Eger már nem éppen ismeretlen számomra... :roll: Azt hiszem majd inkább látványosan végig szenvedem mindhárom napot. :D *igenigen, okoslyány*

Azt hiszem a hajamról már meséltem. :D Nem göndör, inkább hullámos, kiegyenesíteni lehetetlen, bár a fodrászomnak sikerült múltkor, de neki is beletelt vagy fél órába. :-D Nem egyszerű... bár ma pont jól beállt, egész jó helyre aludtam este a hullámot, szóval az újabb hajmosásig most nincs gond. :D

No jó, szaladok Lánykák, fél óra és indulnom kell órára... :roll:

Csókoltatás :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 14:38 
Betűmániákus

Köszkösz^^

*megy és bétázik*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 14:25 
Fanfic-faló

De szép az új avid! 8->8->8->

szerk.: Hühűű, tollforgató kisiparos lettem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 14:12 
Betűmániákus

Valójában az egyetlen előnye, hogy sose látszik, ha zsíros, de egyébként nagyon izé. Sose áll úgy, ahogy akarom :-<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 14:00 
Fanfic-faló

Uram atyám! :shock: Mennyire örülnék, ha nekem ilyen rengeteg hajam lenne o.O Az enyém vékony szálú, ezért nagyon kevésnek tűnik :( nincs 10 perc mire tűegyenesre vasalom :roll: Most irigy vagyok :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 13:47 
Betűmániákus

Hullámos a hajam, ha megmosom begöndörödik, de most kinyúltak.. /:) És brutál... :-( Amúgy ha kivasalom egész jó... mármint ha kivasalják, mert rengeteg van... kb 1,5 óra, mire kész... ha pedig vizes hajjal fekszem, reggelre sose szárad meg... ha szárítom borzalmas... Kezelhetetlen :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 13:27 
Fanfic-faló

Loknikat? Én épp hogy mindig kivasalom az enyéimet xD Utálom hogy hol hullámos, hol göndör a hajam, wáá az idegeimre megy!
Jó kis csajos estek 8-> de biztos nem olyan szörnyű, mint ahogy előadod, túl kritikus vagy magadhoz mindig :D

Én nagyon vacillálok azon az egyenes frufrun :oops: volt már korábban is és szerettem is, csak akkor fekete hajam volt... Nem tudom, most barnával milyen lenne (ez a saját hajszínem)

Katonának megy a srác? :shock: Uhh :| Én nem tudom, mit csinálnék, ha Norbit vinnék katonáskodni :-S Belegondolni se akarok.. -.-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 13:03 
Betűmániákus

Én épp most akarok lecsapni a barátnőmre, hogy vasárnap csinálja meg a hajam. Loknikat akaroooook! Bár necces lesz, mert hétfőn találkozott legutóbb barátjával, ma este megyünk csajos estre, valszeg nem lesznek oda, ha elkérem a vasárnapját :-S Júniusban megy katonának, szóval... de azért egy órácskát - najó - kettőt talán ki tud csikarni... :oops: Nekem is brutális a fejem. Estére csinálnom kell vele valamit, ha nem akarom, hogy mindenki sikítva szaladjon el a közelemből... :roll:
Én épp a pestist kiváltó baktérium tulajdonságait körmölöm...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 12:50 
Fanfic-faló

Na, már mondhatni csillog a nappali, de felsöpörni már nincs lélekjelentétem xD Mi sem bizonyítja jobban, hogy az egyik Karib filmzenére derékon ragadtam a partvist és eszeveszett táncba kezdtem vele XD nem vagyok leépülve amúgy :D

Ma végre elmegyek fodrászhoz :oops: Frufrut akarok vágatni, már unom mostani frizum :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 11:33 
Betűmániákus

amphetamin írta:
Ez tényleg nem semmi, már így le írva is durva :S nálunk legalább (általában) van elég szék és asztal, de egy egy rendezvény után ha nem úgy van visszapakolva nekünk is járkálni kell xD És tényleg, ilyenkor mindenki téged néz, és ez annyira égő.. végignézik, ahogy kivonszolod a kis székedet, mintha kb valami gyilkos lennél xD

Mi jókat röhögünk =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 11:30 
Fanfic-faló

Ez tényleg nem semmi, már így le írva is durva :S nálunk legalább (általában) van elég szék és asztal, de egy egy rendezvény után ha nem úgy van visszapakolva nekünk is járkálni kell xD És tényleg, ilyenkor mindenki téged néz, és ez annyira égő.. végignézik, ahogy kivonszolod a kis székedet, mintha kb valami gyilkos lennél xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 10:56 
Betűmániákus

Tudod, milyen kövér? :roll: Pffff.
Biztos érdekes lehetett a jelenet, de így van. 32 emberre jut 30 szék. Namost, vagy átmész kunyizni a szomszéd terembe, ahova természetesen vissza is kell vinned, amikor már eleve az égő, hogy bekopogsz, elmondod miért jöttél, mindenki téged néz; vagy átsettenkedsz egy üres terembe, ami általában közgázos, és tolvaj módra figyeled a környéket... amikor asztal kell, szintén eksön, van, de lelehet, hogy egy emelettel feljebb vagy lejjebb van üres asztal/szék, és akkor az egész osztály hangyamódra lopkod. Az kész röhej... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 10:15 
Fanfic-faló

Ez vicces volt most :D Pont a Karib egyik filmzenéjét hallgatom és a hszed végén lévő szmájl Shanci nagyon passzolt a drámai zenéhez és a székvadászathoz xD Bocsi, nem rajtad nevetek meg semmi, csak jól jött ki, ahogy elképzeltem lelassítva a "bunyót" a székekért :D

Én még sosem voltam gyógyszergyár látogatáson, üveggyárban és colagyárban voltam cak xD

Még lopni megy aszondja :D Majd meglátjátok sikerül e neki, bár ha sikerül valszeg akkor sem az oskolára fogja költeni :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 10:06 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Gyááá! Jó reggelt Hölgyek!

Hmmm... mindjárt megyek takarítani, mert a tesóm hajcsárkodik, csak egy pillanatra szöktem ide... :-SS
Nem is kell egyetérteni, csak én szeretek vitázni... :-Ą Meg lehet, hogy sokszor kioktató a hangnemem, de ez sose szándékos. Élőben még rosszabb vagyok, szóval....
Amphe, néhány kép:http://c0278592.cdn.cloudfiles.rackspacecloud.com/original/103377.jpg
http://c0278592.cdn.cloudfiles.rackspacecloud.com/medium/501020.jpg
http://www.glassrbije.org/info/images/stories/Galerija/djaci/zlatibor.jpg

Az egyik barátnőm itt volt - amúgy mi is mentünk volna, de hetedikben nem voltunk kirándulni, ezért nyolcadikban mentünk oda, ahova akkor kellett volna, Zlatibor pedig a nyolcadikos program - és gyönyörű. Azok nem voltak ilyen profi képek... és friss a levegő. Az asztmásokat nálunk ide küldik terápiára.

Hát ez de édes kis hely :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 10:05 
Betűmániákus

Értünk is most kaparnak először. Nálunk tanárfüggő a helyzet. A közgazdászok minden évben mennek, bevált program, mi meg csak nézünk -.- A mi dirink is egy fasz, már bocs, ráadásul most még politizál is. Na nem mintha értene hozzá, inkább lopni megy... Bár a sulin nem látszik. Olyan harcok folynak a székekért, hoyg öröm nézni xDD Ami egyedüli hagyomány az a gyógyszergyár látogatás... Asszem jövőre megyünk. :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 9:59 
Fanfic-faló

Zlatibor tényleg nagyon tetszik :oops: Nem is értem, eddig hogy nem hallottam felőle :|

De szuper már :shock: Nekünk nem igazán szerveznek vagy pályáznak ilyenekre :( Karácsonykor Bécsbe szoktunk kimenni a karácsonyi vásárra, de akkor sem mindenki, kell minden osztályból elegendő ember, hogy kimehessenek. Mi kétszer voltunk,. idén a szalagavató miatt nem volt rá keret sajnos :cry: Pedig csodaszép és nagyon hangulatos 8->
Bécsben még nem voltam sosem, csak télen, azt a tájat ismerem nagyjából :)
Görögország csodálatos hely (lehet), még sajnos nem voltam ott sem. Horvátországban voltam 3x :) Csudijó volt ^^:x a görögök azért is vonzanak nagyon, mert hát a kultúra :P az istenek, Herkules meg a legendák meg minden ilyenek, ahh :D Úgy szeretek elhinni minden ilyen badarságot, nem baj oda se neki xD

Nekem sem igazol a suli semmit, még a nyílt napok látogatását sem, pedig szigorúan csak kettőre mehettünk el és a tavalyiaknak még megadták rá a szabadot. Nálunk ettől az évtől új diri volt és katasztrófa amit művel... -.-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 9:52 
Betűmániákus

Akinek jól megy...! :D
Nekem sosincs mese... a suli nem igazol ilyesmit, meg az oszim se. Erős indokok kellenek a potya szünetekhez... :-< De örülök, hogy itthon maradtál :)
Komolyan tetszik? Én is sajnálom, hogy nem jutottam el, de majd egyszer. A diri állitólag most kijelentette az oszimnak a pszichológiának, hogy kizárólag görögbe mehetünk vagy sehova annak ellenére, hogy több helyre pályáztak... kiderült, hogy benne volt a pakliban Bécs, Prága, olasz, görög, esetleg valami itt nálunk... :roll: Úgyhogy kissé letörtek a csajok - mármint az oszik, de a pszichó résen volt és kijelentette, hogy jó, de akkor ha görög, akkor Athén. Úgyhogy reménykedjünk... :lol: De ez a jövő zenéje...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 9:40 
Fanfic-faló

Jó reggelt Angyalkáim!

Nos, én ma félig önjelölten itthon maradtam, nem mentem oskolába xD
Anya tegnap megkért, hogy az óvodai munkájához kell készítenie egy begépelt anyagot laptopra, gyorsan írok csináljam már meg légyszi, ő meg diktálja, 10 perc. Rendben, kimentem írni. Azt hittem már előre kész anyagot fog bediktálni, de nem, akkor rakta össze fejből és néhány könyvből XD Szívrohamot kaptam kb, 3/4 10 kor -.- 3/4 12ig gépeltem szorgalmasan, már kifojt a szemem, aztán mondta anya, hogy maradjak. Igaz, hogy csak fél 8ra kellett volna mennem, de hajat se mostam és nekem 5 és fél óra alvás kifejezetten kevés. Használhatatlan vagyok ilyenkor. A lényeg, hogy 10kor keltem és itthome vagyok :D Nem mulasztottam sokat, a többiek is csak délig lesznek, van két lyukas óra, egy angol egy fizika amin nem csinálunk semmit és egy irosz. Na bumm, majd leírom az anyagot :) ("off" vége)

Jajjjajjajjj, megnéztem a képeket Shanci és úúúú! Rögtön megdobbant a kicsi szívem 8-> Gyönyörű, határozottan mesés hely! :oops: Imádom az ilyen(képes sugallta) hangulatú helyeket 8-> Mindenképpen szeretnék ellátogatni oda, felkerült a listám élére :oops: Meseszép! 8->

Túrok valami tápot, aztán összedobom a szamárfészket xD
Később még benézek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 8:05 
Betűmániákus

Gyááá! Jó reggelt Hölgyek!

Hmmm... mindjárt megyek takarítani, mert a tesóm hajcsárkodik, csak egy pillanatra szöktem ide... :-SS
Nem is kell egyetérteni, csak én szeretek vitázni... :-Ą Meg lehet, hogy sokszor kioktató a hangnemem, de ez sose szándékos. Élőben még rosszabb vagyok, szóval....
Amphe, néhány kép:http://c0278592.cdn.cloudfiles.rackspacecloud.com/original/103377.jpg
http://c0278592.cdn.cloudfiles.rackspacecloud.com/medium/501020.jpg
http://www.glassrbije.org/info/images/stories/Galerija/djaci/zlatibor.jpg

Az egyik barátnőm itt volt - amúgy mi is mentünk volna, de hetedikben nem voltunk kirándulni, ezért nyolcadikban mentünk oda, ahova akkor kellett volna, Zlatibor pedig a nyolcadikos program - és gyönyörű. Azok nem voltak ilyen profi képek... és friss a levegő. Az asztmásokat nálunk ide küldik terápiára.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 09 (péntek), 6:58 
Írópalánta

Jó reggelt csajok! :D

Hé-hé-hé! Mi ez a veszekedés? :( Ráadásul egy ilyen dolog miatt? :roll: Na mind1, az, hogy valakiknek nem egyezik a véleményük, az teljesen természetes, egészséges dolog. (Nem mintha én nem veszekednék :-P)

Bár ehhez a témában én két dolog miatt nem foglalnék állást: 1. nem rendelkezem túl nagy cicikkel :-P Szal sztem akinek nagy annak sokkal problémásabb ez a kérdés 2. Én mondjuk rendszeresen sportolok és oda meg egyszerűen kell sportmelltartó, ami rendesen tart, különben borzasztó zavaró, meg fáj, ha ugrálsz, és a melleid meg veled ugrálnak :-P

Hát igen, London, Párizs... stb. vannak helyek, ahova muszáj elmenni egyszer :) Zlatiborról viszont még én sem hallottam... ^^"

Mi Pécsre fogunk most menni osztállyal. Szerintem az is szép város. Csak most voltunk családdal is, és borzasztóan feltúrták :shock: xD Pedig már azt hittem a budapestinél nagyobb kátyúk nincsenek az országban :D

Puszi

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 08 (csütörtök), 22:55 
Fanfic-faló

Utólagos bocsánat Shanci, ha megbántottalak volna valamivel, vagy olyan lett volna a hangnemem, nem akartam kötözködni, csak nekem anyukám mindig azt mondta/mondja, amit én leírtam. A melles cikket majd elolvasom, mert érdekel ám, csak már leragad a szemszerkezetem -.-

Riika >:D< Végre, kicsilány, hiányozódtál! :) :x Londonban közös a vélemény, bár nálam így látatlanban, mert én még nem voltam :(( De majd egyszeeeer 8->
Én is kaptam ilyen privit, megnyitottam... nekem nem tűnt el, de látszott, érződött, hogy valami "büdös" a dolog körül, így inkább hagytam, még mielőtt valami vírust szabadít a gépemre :D az a robot, szinte végig a priviküldések fülnél volt, más topikba be se nézett xD

Ailácskának pusszantás és nagyöleléééés :-*>:D<

Orfűn még nem voltam, de mondják, hogy szép hely :) Szilvásváradot tudom ajánlani, mi ott voltunk most októberben, meg régebben Nagymamámmal minden évben, amíg még tudott járni szegénykém :( :x Csodálatos hely, szuperfriss a levegő és ahhm :oops: I M Á D O M !
Zlatiborban miféle szépségek vannak? 8->

Szaladok, mert már kifolyik a szép szemem xD Szépjóéjszakát Mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 08 (csütörtök), 21:22 
Betűmániákus

hmmm.
Láttam képeket és egy hmmm a duna tévén egy ilyen akármit és gyönyörű :lol:
Meg Ópusztaszer... Nálunk mondjuk nem sok szép hely van. Talán Zlatibor. Oda érdemes elmenni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 08 (csütörtök), 21:20 
Szárnybontogató

Gaeriel írta:
nyugi, azt egy robot küldte, ami már törölve lett. előfordul az ilyesmi, nem kell vele foglalkozni. :)

Köszííí :) Mázsás követ vettél le a szívemről, furdalt ám, hogy ki küldte... :D

Shanci, Orfű gyönyörű. :) Ott voltunk két éve osztálykirándulni, tökéletes két nap volt, kivéve, hogy egy üveg Heineken kemény 550 Ft-ért kelt, és nem találkoztunk Lovasival. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 08 (csütörtök), 21:13 
Betűmániákus

Van implantátum xDD Valószínűleg ez az utolsó módszer, amihez folyamodnék... :D

Hát igen... gyönyörű hely. 8->
Meg Sevilla. Meg Kanada. Meg London, Prága... nálatok például szívesen megnézném Orfűt. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 08 (csütörtök), 21:11 
A Legnagyobb Fandomvadász

Riika írta:
Kaptam valakitől egy pü-t, de mikor rákattintottam, hogy 'egy új privát üzenet', eltűnt. XD :oops: Béna vagyok, tudom, a kezem alatt tönkre mennek a gépek. Szóval ha az, aki küldte erre jár, és látja, hogy elbénáztam, akkor keressen még egyszer, ha még aktuál. :D

nyugi, azt egy robot küldte, ami már törölve lett. előfordul az ilyesmi, nem kell vele foglalkozni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 08 (csütörtök), 21:08 
Szárnybontogató

Babákok!! >:D<

Pff... de rég jöttem. Fene a suliba. >:P
Aila üzeni, hogy szánja-bánja, nagyon igyekszik jönni, csak sok mindent kell visszaolvasni, plusz a suliban is rengeteg a pótolnivaló. De amint tud, jön. Kölcsönös hiányolás van ám! :)

Kaptam valakitől egy pü-t, de mikor rákattintottam, hogy 'egy új privát üzenet', eltűnt. XD :oops: Béna vagyok, tudom, a kezem alatt tönkre mennek a gépek. Szóval ha az, aki küldte erre jár, és látja, hogy elbénáztam, akkor keressen még egyszer, ha még aktuál. :D

Nálam London az abszolút favorit. :x Skandináviába nem nagyon húz a szívem, bár a bátyám svéd-angol szakon végzett az egyetemen, volt is kint sokat, és hát az igaz, hogy gyönyörű Svédország. Csak annyira más mentalitás, ahogy bátyám mesélt róla, hát nem hiszem, hogy annyira jól el lennék ott... Londonban viszont nagyon, már voltam is és szívem csücske lett. No meg Párizs. 8-> Ott is voltam egyszer, még általánosban a kórussal, de nagyon vágyom vissza. :)
Shancim, egy régi barátom Abu Dhabiban lakott egy ideig, oda járt gimibe. A képek alapján, amiket mutatott nem semmi az Arab Egyesült Emirátusok. :)

Ami meg a melleket illeti... hát terhesség után már szinte úgyis mindegy, szóóval... :-Ą :D
Ne tessék bolondságokon összekapni...

:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 08 (csütörtök), 20:16 
Betűmániákus

Ok, úgy látom sikerült világháborút robbantanom egy ártatlan véleménnyel, amit jónak hangsúlyoztam. Nem mosom magam, mert nincs miért. Én ezt tanultam anno, illetve találkoztam már vele cikkekben is. :roll: Nem részletezném... Sajnálom, hogy rossz néven vetted. Én nem kötekedésből írtam, nem is annak szántam, de ha direkt olyan hangnemben olvassák, akkor nem ér semmit a szép szó se. Tudom, hogy nem rám céloztál a dologgal a kritikában, mert én csak annyit említettem meg hogy ciki, mivel én se szeretek nézettség tárgya lenni ilyesmi miatt... :roll:

Ööö, de viszont-ot meg visszaszívom, már nem tom hol volt.

http://tiniszaj.hu/pages/divat-szepseg.php?id=38
A miért kell melltartó? rész a fontosabb.

Bocs... ha valakit megsértettem vagy ilyesmi, de nem szoktam csak úgy dobálózni dolgokkal. Mea culpa...[/b]

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shanon widow 2010 április 08 (csütörtök), 21:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 08 (csütörtök), 19:30 
Fanfic-faló

Nyugi, szerintem senki nem szólna meg :) más "pöttömök", fiatalabbak is vannak itt, aki pedig megszól érte, szerintem az olyan is :) Mindenki egyenrangú, mindenkinek joga van mindenhez, főleg, ha a dolog nyilvános. Nem szólhatnak le azért, mert fiatalabb vagy valakinél; ha elgondolkodik, mindannyian ugyanott kezdtük, mindenki volt vagy lesz annyi idős :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 08 (csütörtök), 19:15 
Fanficbúvár

kykyke írta:
kamasz. oké. :) én felnőttnek néztelek, ezért kérdeztem. :)
egybk. meg nem tudom, én korból nem hiszem, h túl sok mindent ki tudnék deríteni... :-P
annyira bátor voltam, hogy e-mail címeket is megadtam, sőt még az eredeti nevemet is. :) nincs mitől vagy kitől félni itt a merin. :)

:D :D :D
nem is félek senkitől, a meri jó hely, nagyon szeretem, csupán máshol neten megszóltak már a korom miatt, hogy nem vagyok ide, vagy oda való :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 08 (csütörtök), 19:12 
Könyvmoly

kamasz. oké. :) én felnőttnek néztelek, ezért kérdeztem. :)
egybk. meg nem tudom, én korból nem hiszem, h túl sok mindent ki tudnék deríteni... :-P
annyira bátor voltam, hogy e-mail címeket is megadtam, sőt még az eredeti nevemet is. :) nincs mitől vagy kitől félni itt a merin. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 08 (csütörtök), 18:55 
Fanfic-faló

A táborba majd elcsalom úgyis, nincs apelláta :D :x :-* Kellesz oda kicsi KyKy! :x:x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 08 (csütörtök), 18:46 
Fanficbúvár

öh. hát ezt egyszer itt már kérdezték tőlem, és csak azt tudtam válaszolni, hogy amennyit kinézel belőlem :-D mindig ráhagyom az emberekre, amit ők gondolnak, hadd legyen igazuk. nem szeretem neten megosztani a koromat, csak ha feltétlenül szükséges, mivel volt ezzel kapcsolatban egy-két rossz élményem. persze nem feltételezek rólad semmi ilyesmit, de annyit mondok, hogy lényegesen kamasz vagyok, és nem csak hippi- valamint "lázadozókérdésben", hanem valós korom alapján is :D

szerk.: és ha jössz meritalálkozóra majd, vagy talán táborba, akkor úgyis megtudod, mert feltett szándékom eljárni mostantól a lehető legtöbbre :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 08 (csütörtök), 18:40 
Könyvmoly

nincsen mit. lehet egy személyes kérdésem? mennyi idős vagy? :oops: nem tudom, miért, kíváncsi vagyok, aztán majd elmondom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra