Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 16:44

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 24 (szombat), 18:30 
Betűmániákus

Hallali!

most néztem meg az Alice-t... Igen, ennyire megkésve, de hozzám a megjelenés után egy hónappal jutnak el az újdonságok :D :D Vélemény: láttam már jobbat xDD. Nem dobtam hátast. :roll:

Egyébként meg: hol van mindenki??? :-S

*kezd begolyózni...*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 24 (szombat), 11:19 
Billentyűzetgyilkos

Juj, de jó, ennyi bika van itt? :)

Nagyon boldog szülinapot!! :-D :-D Hányadik, ha szabad tudnom? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 24 (szombat), 7:34 
Betűmániákus

BOLDOG SZÜLINAPOT NARA!!!! <:-P >:D< :-* :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 24 (szombat), 7:15 
Írópalánta

Sziasztok!

Nem haltam meg. Csak 1: nincs időm, mert majd mesélek, miért, 2: anyám eltiltott a géptől :-S Nah majd ezt is elmesélem egyszer :D Meg visszaolvasok :) Csak gondoltam adok így lopva egy életjelet. ;) Puszi :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 23 (péntek), 6:21 
Betűmániákus

Hella Nép! (:|
Na, kérlek szépen titeket: beégtem. Nagyon :-S Legalábbis szerintem, de Klemi szerint várnom kellene... Ki is borítottam szegényt... :oops: Meséltem nektek, vagy legalábbis utaltam rá, hogy van nyú emberke... nos, azt is meséltem, hogy a barátnőim meg elkezdtek szekálni, hogy hajtsak rá... úgy volt, hogy tegnap meg is tesszük közösen a könyvtárban - mármint megfogalmazunk egy levelet vagy valami, de nem lett belőle semmi, mivel nem volt lyukasóránk végül :-( Aztán hazaértem, fűztem egy megjegyzést a képéhez és semmi. Kitette, de nyomorult "kösz"-t sem eresztett meg, holott egy csomó megválaszolatlan hsz-e van... :roll: Most vagy ego, vagy szimplán bunkó... vagy csak megint én várok el túl sok mindent olyan dolgoktól, amik eleve el vannak ítélve. Ráadásul mindenki látni fogja a kommentárt is. #-o Komolyan nem vagyok ép... :?

Viszont tegnap kaptam egy olyan ötöst, amire nem számoltam. Botanikát tanultam, erre kiderült, hogy nincs meg egy anyagrész, ezért nem felehettem, mert pótolnom kell... Aztán fölszólított az egészségvédelem tanci és bekérdezett mindent, amit ebben a félévben tanultunk, de hogy honnan tudtam...?? Még füzetem sincs :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 22 (csütörtök), 18:29 
Billentyűzetgyilkos

Kyky: pké ,majd leütöm :]
öhm, csak annyit szeretnék kérni, h maradjunk a Doo-nál vagy a Dorothynál, a Dórit, úgy utálom :?
Hm, flörtölés :D

Shanci: hm, hát drukkolok, h minden a legjobban menjen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 22 (csütörtök), 8:04 
Betűmániákus

Sziaaa! :)
Nos, igen... :-S Majd este nyilatkozok róla pü-ben, hogy mi a szitu, mert a már említett barátnőim a fejükbe vették, hogy ma az előrelátott lyukasóráinkon írnak neki üzit :oops: De én csak elkottyantottam nekik egy-két dolgot, és most... nem tudom, remélem, hogy nem égek be. Az a baj, hogy habozni kezdtem és lecsaptak... úgyhogy ma go-go városi könyvtár és majd kiötlünk valamit. Pontosabban kiötlenek... :roll: Áááá.... flörtölünk? Az jó, abban nincs semmi. Én nem szoktam velük többet talizni, szóval.. :lol:
D. meg nem izgat, csak már kezdtem reménykedni, hogy elfelejti a nevem, meg azt hogy létezem... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 22 (csütörtök), 7:59 
Könyvmoly

Eőször is: Dory, nagyon király az avád, ez erre az oldalra tökéletes. :D nagyon tetszik. :)
a csajt meg üsd le a nevemben... milyen jogon bitorolta el a nevemet? :-P :D dühi leszek. :D

Shanci új kiszemelt? :D nem vagy semmi, nálad gyorsan váltakozik az ilyesmi... :D még én sem tudok lépést tartani veled. :D
várom már nagyon azt a pü-t. ;)
D.-vel meg ne foglalkozz... figyuzz ide. nálam is volt egy srác, aki bepróbálkozott, de aztán Ő mondta, h nem akar mégse semmit, mégis utána ő tette nekem a szépet. :-S fura egy helyzet, de a pasik kiismerhetetlenek. xD
ők maguk sem tudják, hogy mit akarnak... D. viszont a legbénább ezek közül is. :D

ma amúgy szemeztem... én :shock: :roll: nem szoktam, általában nem merek, de ez a srác olyan helyes volt, és úgy gondoltam, miért ne? :D aztán persze mikor leszálltam, nem küldött felém búcsúpillantásokat... azon is agyaltam, h lehet, h csak azért nézett, mert én is néztem őt, de ő kezdett el figyelgetni, magamtól én nem szoktam nézni pasikat... (csak a nagyon jókat :-P)
mindegy. egybk marha jó feneke volt, úúúgy belemarkoltam volna... *nyamm*

na, asszem most van ideje mennem, mert kezdek begolyózni :roll:

csók a csajoknak! :-*

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 21 (szerda), 21:08 
Billentyűzetgyilkos

shanon widow írta:
Jaaaj, dorothy! Adj hálát azért, hogy nem ismered a szitut! $pray Komolyan :-)P Én inkább azért imádkozom, hogy vége legyen, hogy lerázzam... De hamarosan sor fog kerülni rá, mivel elballag :) Ja, és hívj ahogy jólesik! :lol:

A másokhoz pedig... rám fér a szerencse :-D

Hát akkor sok sikert :)

és joccakát, így most...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 21 (szerda), 19:06 
Betűmániákus

Jaaaj, dorothy! Adj hálát azért, hogy nem ismered a szitut! $pray Komolyan :-)P Én inkább azért imádkozom, hogy vége legyen, hogy lerázzam... De hamarosan sor fog kerülni rá, mivel elballag :) Ja, és hívj ahogy jólesik! :lol:

A másokhoz pedig... rám fér a szerencse :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 21 (szerda), 15:51 
Billentyűzetgyilkos

Oh Shanci (hívhatlak így? ) sajnálom, én nem ismerem a történetedet, de ebből sok minden megtudtam... hát, akárkihez is, de szurkolok :)

Kyky: ja oké :) csak egyből te jutottál az eszembe. Nem, én hip-hoppozok, Kelenföldön a No Comment nevű hm, egyesületbe (?)
És am Csepelen lakom, de mivel a sulimhoz ez van közel....

puszi mindenkinek^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 21 (szerda), 7:45 
Betűmániákus

Sziaaa! :D

Nos, se a cipőt, se a ruhát nem hordanám... :oops: Csak annyira szépek voltak, hogy még én is fölvenném, pedig nem szeretem ám a szoknyákat... :oops: De csak szép álom :wink: :wink:

Igen, én is örülök a kiemelésnek, épp most fogalmazom a kritikáját :)

Új fejlemények: tegnap, mivel ugye volt egy csomó időnk, beszélgettünk a barátnőimmel... Bea, Klemi, Emese, ők osztálysátrak, barátnők meg minden... Kiöntöttem nekik a pici szívemet valakiről, aki... hát még nektek se mertem mesélni, de van új kiszemelt :-S Majd írok pü-t mindenkinek, ok? :) Túl nyilvános lenne. :roll:
Valamint D. szakított az osztálytársammal és megint kezdi. :-O $fal $fal $fal $fal $fal Most mondjátok, miért üldöz a balszerencse? Mit vétettem Istennek? :(
Tegnap hamarabb mentünk be a suliba, mivel ugye gyaxi, és ott voltak, Bea meg odament Cs.hez beszélgetni, mi a többiekkel meg ottmaradtunk D.ékkel... Egyszer csak bevágja, hogy van-e már pasim? :shock: Köpni, nyelni, semmit se tudtam... Erre gyorsan mondtam, hogy folyamatban van a dolog, ő meg bevágta, hogy kár, mert ő... és itt nem mondta tovább. /:) Este már nem volt erőm legépelni. :roll:

Na, megyek. Legyetek jók! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 21 (szerda), 7:20 
Könyvmoly

jó reggelt, lánykák! :)

Amphe, a metek kettesednek megint gratulálok (én vagyok az, aki igazán át tudja érezni, hogy milyen érzés, ha megvan MATEKBÓL a kettes... :D), de ezt már msn-en kitárgyaltuk. :)
ó, igen, megbeszéltük a szüli- és névnapdolgot, fel is írtam valahova, csak a jóisten sem tudja, hogy hova. xD egy szóval, újra megkérnélek rá, mert itt bent van egy kis füzetem, amiben vezetem az ilyesmiket. :D

Shanci... nem drága egy kicsit az a bizonyos cipellő? :D te ki hamupipőke! nem tudom így elképzelni, de nem hiszem, h nincsen semmi más, ami tetszik, ami kevésbé kihívó, és még az ára is megfizethető. :)
milyen ruhát néztél ki, és miért érzed feleslegesnek? :-O

Dory, nem hiszem, hogy én lennék, mert konrkétan én két emberrel szoktam csak tánolcni, az egyik a barátnőm, a másik pedig egy idősebb hölgy, plusz a táncon még nem ismerik a becenevemet. :) ott sima, puritán Kriszti vagyok... :/
egybk. milyen táncra jársz? te is hastáncizol? :)
merrefele laksz? és hova jársz táncolni?
több krédésem nincsen... :-P

na, lányok most megyek, képzeljétek, az én drága Lanám kiemelt lett a HHSz-szel :D *büszkeséges* :D

pusszancs mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 20 (kedd), 21:22 
Billentyűzetgyilkos

*bepoff*

csak kérdezni szerettem volna, pontosabban egy személytől, de remélem mindenki él és virul, élvezi a szép időt... *summer feeling*

Szal Kyky, képzeld ma táncon, hm, hát van egy lány, akinek szintén Kyky a neve, és gondoltam megkérdezem, h nem-e te voltál az. :] :oops: mert egyből te jutottál az eszembe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 20 (kedd), 19:28 
Betűmániákus

Halihó! :-S Annyira fáradt vagyok, hogy az már... pfff. (:| De már panaszkodni sincs erőm... dióhéjban annyi, hogy a semmittevés is fárasztó, sőőőőt. :roll: Illetve tök fölösleges volt a mai gyakorlat, ráadásul uncsi is. Titrálás... -.-'

Amphe, végre! >:D< Hűűű, boncolás? Ti is? Mi is^^ Alig várom, csak nem tudjuk, hogy melyik nap megyünk :) Gratula a matekhoz és sok szerencsét a többihez. Jelenleg velem is tök hasonló a helyzet, a különbség meg annyi, hogy én nem érettségizek... :? Annyit követelnek, hogy már tényleg észbontó.

Kinéztem egy cipőt... - hála annak, hogy 3 órát kellett elflangálni, mert csak 2 órás volt a gyakorlat... -, de anyum tuti nem engedné, hogy megvegyem: 1. irtóra magas a sarka és tuti nem tudnék benne menni... 2. nem tudnám hova fölvenni 3: piros és fekete csipkével van beborítva... ez így most tök durvának/undorítónak vagy randának hangozhat, de higgyétek el, hogy nem az. Ízléses... én finnyás vagyok az ilyesmire és áhh! Szerelem első látásra... 3000 dinár, ami forintba átszámolva olyaaaan... 10-11000 Ft.??

Meg kinéztem egy csini rucit is, csak azt nem tudom minek... :oops:

Na, legyetek jók! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 20 (kedd), 14:09 
Fanfic-faló

Sziasztok KisCsillagok! :x

Tudom, gondolom már utáltok gondolatban, amiért ilyen sokáig ide sem szagoltam, de mentségemre szóljon, hogy mindenki érzékeli, milyen, mikor időhiányban szenved az ember xD :(
Oltári zsúfolt napjaim vannak, de ma kicsit fellélegezhetek, azt hiszem legalábbis.
Kiosztották a matekot... végül 30%tól volt kettes, 32 pontom lett <:-P nembaj, az nagyérettségin már egy erős kettes ^^ Félreértés ne essék, nem kifejezetten a 2re gyúrok, megpróbálkozom majd feltornázni a teljesítményem legalább 3asig, de mivel segg vagyok ugyebár matekból, nálam ez nagy szó! :D Jó az a kettes, elég ahhoz, hogy ne bukjak év végén, pff -.-

Egész hétvégén Szívem csücskével voltam azért nem tudtam jönni :oops: Együtt aludtunk, Margitszigeten sétiztünk, kocsikáztunk, meg ilyesmisek :) Maratoni Gyilkos elmék estet rendeztünk :D Leszedtem az első 3 évadot, azt néztük, két kis fanatikus ^^

Más említésre méltó nagyon nem történt... Tanulok ezerrel, rengeteg dolgozatot iratnak, ugye már alig van két hét vissza a suliból, mindenki most akar javíttatni, meg bepótolni az elmaradt dogákat... :-S Holnap is írok nyelvtanból, csütin töriből, nyáh...

Apró hírmorzsa: lehet, hogy nagyon csendben vagyok, de mikor előbújnak az ihlettündérkék, azért alkotok ám :oops: Igaz, gyűlnek a cuccosok, de nem publikálok most. Úgy érzem, nem kéne. Még élénken él bennem az a néhány kellemetlen hangvételű kritika, és most túl labilis a kis lelkem, rosszul esne egy újabb. Tudom, nem így kell hozzáállni, de most nagyon érzékeny vagyok az ilyesmire, ennyi :) Majd lesz másképp ^^

Véletek mizujs Angyalkáim? o.O Próbálok sűrűbben feljárni, de az írásbelik letudásáig nem igérek inkább semmit.. :( Jövőhét ballagás két napos szerenád, díszebéd, éneklések, bolondballagás, stb... Bele fogunk gebedni xD Gyönyörűek leszünk csütin a szerenád után, mindenki csatak másnaposan :D xD Nem baj, várom már :twisted:

Krisztizmusom, a névnap szülinap témát kitárgyaltuk msnen, de ha esetleg a többiek is kíváncsiak rá, akkor bepötyögöm majd :)

Millió csók nektek :-*:x

szerk.: pénteken megyünk igazi boncolásra :shock:

mod szerk.

Akit esetleg érdekel, frissítettem a ficblogban.. nincs benne túl sok minden, csak szóltam, ha már mindig mindenki szól xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 19 (hétfő), 9:46 
Könyvmoly

:) de jó kis pillangósat találtál! :D :)

háát... igen... :( de Amphe hova lett? :( hétvégén sem volt msn-en, pedig néha-néha felnéztem, de nem volt... :(( jól vagy, drága?

Aila ugyebár naaagyon elfoglalt, szóval ő azért nincsen, Nara is eltűnt... :(( Maycsinkról ne is beszéljünk! :((

Te, Riika és én tartunk ki a végsőkig, és húzzuk fel a hajót! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 19 (hétfő), 9:31 
Betűmániákus

De cukor az avád! :x
Én most egy csomó kék lepkéset találtam, de nem tudom, melyiket tegyem ki /:)

Semmi gond... :) A filmek vezettek a könyvekhez, még jó, hogy várom őket... bárhogy is írják át az egészet :lol:

Na, átolvasom a botanikát holnapra, meg belenézek a magyarba :-)

Este jövök, aztán meg szerdán... bár úgy tűnik, hogy szegény topic visszasüllyed oda, ahol még nem is olyan rég lubickolt :( A suliba a...*sípol* :-<

Azért szép napot, bár nálunk is zuhog... azt se tudom, mit vegyek fel. :? :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 19 (hétfő), 9:22 
Könyvmoly

Nem tudóóóóm... arra emlékszem, hogy valaki nem szereti a filmeket, de akkor ezek szerint nem te... :oops: sorryyy :D

nekem is haszonssá kéne tennem magamat. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 19 (hétfő), 9:05 
Betűmániákus

Héééé, honnan a zsírból veszed, hogy nem érdekel a HP7? Szerinted minek vagyok itt? ;;)

Óóóó, Így jártam anyátokkal? Immádom! Egy sorozat... egy apuka meséli a gyerekeinek hogyan jött össze az anyjukkal, tök király. Olyan poénok vannak benne, hogy kész. :D

Na, megyek és hasznossá teszem magam xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 19 (hétfő), 8:49 
Könyvmoly

ú, holnap én is hosszús vagyok, suli van... :(( ami azért rossz, mert esik ez a geci eső, és tök jól el fogok ázni... :@ mindegy... *sóhajt*

így jártam anyátokkal? én azt sem tudom, miről szól ez...

hát, igen, áldom az eget, h már nem kell kötelezőket olvasnom (nem mintha olyan szorgalmasan olvasgattam volna eddig is... xD)... moziba csak nyáron? ú, ki nem bírnám... xD addig még jön majd nekem (téged asszem ezek úgysem érdekelnének) két film is. :D Eclipse és a Hp 7/1. :D alig várom már őket... ^^)

á, én tök nyugodt voltam, nem voltam zaklatott... :D csak simán megjegyeztem, h jó neked, h már elkezdted (bár, akkor kb. ugyanazon a szinten lehetünk, mert én sem tudtam még befejezni az első bekezdést... :-P)... :D

na de most tényleg lépek. jó kislány voltam, megválaszoltam a kritexeket, szóval dolog letudva. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 19 (hétfő), 8:15 
Betűmániákus

Halihó! :)

Én kivégeztem az Így jártam anyátokkal első évadát :D Abba se lehet hagyni, komolyan @-) Pedig lett volna dolgom dögivel, de... :roll: Jól jött már a lazulás... Ja, és nagy meglepi volt, mert elb***ódott a dvd és beraktam a gépbe, erre volt hang :-O Rendesen. Tökre meglepődtem... aztán kiderült, hogy amikor bedöglött a gépem anno, tettek rá rendes programot :g Hát igen, shanon mindig körültekintő, figyelmes... :-Ą

Óóóóó, szóval nem volt olyan jó? :-S De egynek elment, nem?
Dunsztom sincs, mikor megyünk moziba... jelenleg semmi esély rá, hogy valamikor is eljussak. Kivéve persze a nyarat, de akkor meg kilométeres sorok állnak a határon :roll:

Hűűű, nekem a kötelezőre sincs időm... azt se tudom, mikor fejezem be... ráadásul meg kell tanulni egy Petőfi verset, de annyi kikötése van a tanárnak (terjedelem és tartalom...), hogy csak a szerelmes versek maradtak $sick Szó sincs róla, tök szépek meg minden, de nem nekem találták ki őket. Van egy sejtésem, hogy emiatt nehezebben fogom megtanulni...

Holnap egész nap bent leszek, úgyhogy készülhetek arra is. A szerdámat még mindig nem tudom...

KyKy, nyugi... nem haladtam oldalakat, sőt még az első bekezdést se sikerült legépelnem, mert elszállt a kedvem. Úgyhogy szépen filmeztem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 19 (hétfő), 8:00 
Könyvmoly

jó reggelt mindenkinek! :)

hát, tényleg pangott a fórum... ajnye. bár, nem lehet okom panaszkodni, mert én sem jelentkeztem... :oops:
bár, mentségemre szolgál, hogy szombaton moziba mentünk, és hiába csak a 4 órásra, már kettőkor el kellett indulnom otthonról, előtte egy óra a készülődés, előtte ebéd volt... oké, h nyolckor keltem, de leragadtam egy nagyon jó film előtt... Négyen egy gatyában 2. és hát... totál szuper. :D nagyon-nagyon tetszett, most meg meg akarom szerezni az 1-et is. :D
utána meg elkedztem nézni a Hotel Rwandát, de fél óránál totál megállt... újraindította magát, és lemez hibára hivatkozva kikapcsolt... :@ olyan rohadt dühös voltam. aztán kicsit felmentem msn-re, mert ígértem Lanának, de utána kész, mennem kellett készülődni.

a mozi sz@r volt. így simán. csak a Jake Sulley miatt volt nézhető, de amúgy unalmas, és még látványosnak sem igazán mondható. :( Titánok nem is voltam benne, pedig hát a címe alapján számítottam rá... -.-" mindegy. :/ ja, és 3D-sen néztük, mire úgy fájt már a film végére a fejem, hogy anélkül néztem. semmi igazán hű de nagy 3D-s effektus nem volt benne... -.-" plusz a hülye szemüvegben visszatükröződött a lépcső fénye... xD ez van, kellenek a rossz élmények is, h utána tudjam értékelni a jót. :D

honlap meg barátnőmnek (Nórinak) lesz a születésnapja, már meg is vettem neki az ajcsiját. :D

vasárnap rajzolni akartam, mert Lana ihletet adott, és le akartam rajzolni Haley-t, de egyszerűen nem ment... csomó papírt elhasználtam... :(( majd még a héten próbálkozom... :)

fú, tök, jó Shanci, h elkezdted már a kihívást, én még nem igazán. vagyis elkezdtem, de aztán gyorsan abba is hagytam, mert tök tanácstalan lettem. megint a fiú szemszögéből kezdtem el írni, és nem értem, h miért. ha erről a párosról van szó, mindig a fiú szerepébe képzelem magam, és ez most megakasztott... :/ majd valakivel, akit érdekel, konzultálok erről, mert ez így tök... tré. :-S

ma sztem inkább a VB-t folytatom, mert ott nincsen ilyen probléma... xD

az én jeles napjaim:
1990.02.04. (hihi)
illetve 08.05. :)

na, de most megyek is... dolgozni... xD ajj, de nincsen kedvem... :-S

ja, és... xD elkezdtem újra a Hp-t. most az egyet olvasom, senki ne krédezze, honnan jött, most kicsi Harry-t akarok olvasni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 18 (vasárnap), 14:04 
Betűmániákus

Bezony. :)
Hát igen, fergeteges volt :D Mmmm... ez a kávézó jól hangzik, de hozzám picit messze van :(
Nekem is kellene tanulnom, de pfff :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 18 (vasárnap), 13:10 
Szárnybontogató

Igenigen, 1991 november 7. :) Nocsak, Cs. is??? :shock: Még ilyet... :D

Örülök, hogy jól telt a szombatod, Shanci!! :) Nekem a péntek volt hasonló, bár kissé nyugisabb... Egy barátnémmal beültünk egy nemrég nyílt kávézó/bár/étterem szerűségbe meginni valamit. (Pestieknek: pontban a Vígszínházzal szemben van a sarkon (Cafe Jubilee) ;)). Picit drága, de nagyon hangulatos, kicsit retrós, olyan 70-es évek. 8-> Összességében szuper volt!!

Annyira nincs kedvem tanulni... :(( Angol szavakat kéne, meg törit ismételni. :roll: Ráadásul a régi Meseautó is most megy a tövöben. Lehet, hogy elcsábulok... 8->

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 18 (vasárnap), 12:02 
Betűmániákus

Szép napot, reggelt, jóétvágyat... kinek mit! :)

Úgy gondoltam nem floolgatok magamban... nem sok értelme lett volna, inkább megvártam, amíg valaki jelentkezik. :lol: Hát igen... pangunk... ráadásul jövő héten én se leszek annyit... kedden egész nap... szerdán használhatatlan leszek, ráadásul valahogy akkortájt (szerda vagy csütörtök) megyünk boncolásra... ráadásul tanulnom is kellene valamikor. :?

Csigatempóban haladok mindennel! :(( Bétáztam... el is küldtem két fejezetet, de maradt még egy, amihez semmi kedvem... lehet, hogy be is zárom és majd valamikor sort kerítek rá...Csak az bibi, hogy nem tudom mikor... :-S Ja, és elkezdtem begépelni a kihívást, illetve lekörmöltem két tantárgyat. Najó, a többségét tegnap csináltam. Öööö, egyébként nem volt netem karbantartás miatt, szóval, ha akartam se tudtam volna jönni. :roll:

Jaaaaj, szuper volt a tegnap! 8-> Viszont nem volt kertiparti. :roll: Fölmentünk a központba, ahogy egyébként is szoktuk... amúgy minden úgy zajlott ahogy szokott, csak azzal a különbséggel, hogy most voltak ajándékok is. :D Aztán 11 körül átmentünk Zentára és kicsit még jobban kirúgtunk a hámból...előtte 8kor szintén, de annak 11-re már elmúlott a hatása, szóval... :g Találkoztunk osztálytársakkal, haverokkal, ismerősökkel... (Baliban Tibibácsi volt, úgyhogy a nép inkább az utcán tolongott) Ja, pizzáztunk is meg minden... csokit is ettünk... és valamikor ma keveredtem haza :roll:

Cs. D után volt... valamikor. :) 1991-es... Te is, Riika?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 18 (vasárnap), 11:22 
Szárnybontogató

Jó reggelt! :) *nemnem, azért legalább két órája már ébren vagyok... :-Ą :#-)*

Jáj, de kicsi a forgalom, hová tűnt mindenki??? :( Jó lenne picit többet hallani rólatok!! ;;) (Bár meg se szólalok, tudom, hogy viszonylag én is ritkán jövök, csak hát... :()

Shancim, köszönöm az infót, már fel is jegyeztem a kis szüli-névnapos noteszomba! ;) :-*
Amúgy azt, hiszem én Cs. felől nem nagyon hallottam, akkor még nem voltam itt... :-S Ő volt D. előtt nem? Vagy valamit nagyon összekeverek?? :oops:

Báááh, megyek tanulni... A tegnapi napot nagyon ellébecoltam, tulajdonképpen nem csináltam semmit, bár azt elég szorgosan... :D Mára viszont minden felhalmozódott. :roll:
Tényleg, Shanci, hogy sikerült a tegnap?? :)

Pusszancs :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 16 (péntek), 20:02 
Betűmániákus

Tyűűűű!
Egy: november 23 :) :) és '93. Jeles egy dátum :roll:
Van egy ismerősöm, aki november 7-én született *bezony, Cs. az :g *

Amúgy döguncsi napom volt, látom erre se volt élet... :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 16 (péntek), 15:23 
Szárnybontogató

Sziasztok! :)

Jáj, Shanci, sajnálom, hogy ilyen rosszul jött ki a hétvégéd. :( Rémes, ha az emberlányának csak arra nincsen ideje, amire szeretne... :(( De reméljük, legalább a szombatod jól telik majd, barátokkal, szép időben... :)

KyKy, nékem november 7.-én van a születés, míg február 6.-án a névnapom. ;;) :D
Viszont én túlságosan is későn csatlakoztam a fedélzethez, úgyhogy nem tudhatom, Néktek mikor van... Nagy kérés lenne, ha leírná mindenki még egyszer?? :oops: Jó tisztában lenni az ilyen dolgokkal... ;)

Amphém, soksoksok kitartást ehhez a macerához, nem sokára túl leszel rajta!! Gondolom, mindenki ezt mondja, de szerencsére igaz, aztán meg odáig úgy is egy rakás boszorkánytanonc szorít érted... ;) >:D< Amúgy kiosztották már? Hogy sikerült a matek?

Jáj, és mielőtt elfelejtem... Ailának megvan az olasz nyelvvizsgája!!! :x <:-P (És KyKy, már írtam, Aila azért nem jön mert rengeteg pótolnivalója van, plusz: kisérettségik, tanfolyamok, tételkidolgozás, stb... A KASMÍRt elkezdte már vissza-visszaolvasgatni, de nem jutott még túl sokáig. Nemsokára ő is befut, csak legyen túl ezeken a fránya vizsgákon... :?)

Borzasztó ez az idő... >:P Bár nem panaszkodhatom, a mai hangulatomhoz pont illik, jól is esett picit az eső, mikor jöttem hazafelé... :roll:
No, de megyek is lánykák, zongora órám lesz, majd még jövök!

:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 16 (péntek), 9:00 
Betűmániákus

Sziasztok! :-S

Áááá, nincs jó kedvem a szép idő ellenére... Nemrég értem haza, elolvastam a HHSZ frisset, kajáltam, most pedig itt vagyok :roll: A betervezettekből semmit sem valósítottam meg - egy mondatot nem tudtam leírni! :-< A hétvégém már eleve el van ítélve a házikkal, valamint ugye szombaton nem is leszek itthon... Fogalmam sincs, mikor tudok majd bétázni. Jövő kedden egésznapos leszek, szerdára vagy csütörtökre pedig boncolás van betervezve... Valószínűleg májusban lesz annyi időm, hogy fölkészüljek és megírjam a kihívásra szánt törit... :oops: Egyszerűen nem jutok oda sehogy se. Ha valami mégis beugrik, azt lekörmölöm, ennyi a haladás.

Na, megyek bigit tanulni, mert ma ismétlés lesz és duplaóra-.-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 16 (péntek), 6:56 
Könyvmoly

hűű, de kihalt a fedélzet, jányok! Amphe, merre kóborolsz??? :) tegnap msn-en sem írtál, habár akkor szerelmeztél... :#-) ezért megbocsátható. :)

köszönöm lányok a dátumot, és most esett le, Nara, hogy nekem van másik Anita ismerősöm is, Lana, szóval tudnom kellett volna... :oops: mindegy, most már tudom. :) szülcsi napcsi mindjárt itt lesz! mennyi is leszel? 16? 17? :oops:

hát, a tegnapi időjárás, borzalom volt... egyszer szitált az eső, máskor csöpögött, aztán meg szakadt... és ez egész nap így, egy szép körforgásban... :( marhára idegesített... jól el is áztam... -.-"

de írtam! :D VB kövi fejezetét elkezdtem. mondjuk nagy dilemmában vagyok vele... :oops: no, majd kiderül! :D max kapok tőletek egy kis savat, annyi belefér... :D de csak finoman... :oops:

na csókkancs, csajszik! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 15 (csütörtök), 16:27 
Írópalánta

ESÍÍÍÍÍK!!!! :'( :'( :'( Nemrég értem haza az esernyőmbe csimpaszkodva -.-" brr... remélem 7végére elmúlik, mert kivételesen jó kis szabadtéri progijaim lennének :)

Szülinapom, az ápr. 24, névnapom júni. 2 :D A szülinapod az fel van írva neked, de a névnapodat én sem tudom :)

Jah nem túl kedvező az idő az irogatáshoz :-S

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 15 (csütörtök), 7:19 
Betűmániákus

Szia KyKym! :)
Névnap? Én december 3-án tartom, de van több is állitólag... :roll: Már nem mintha annyira tartanám... Nálunk nem divat, de rendes tőled :lol:

Én is hmmm, pocsékul vagyok. Bár nálunk is szép idő van, de gyanús ez nekem... Én is azt terveztem, hogy majd haladok, de nem megy. Totál ki vagyok mindennel... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 15 (csütörtök), 7:12 
Könyvmoly

sziasztok! :)

először is, mielőtt elfelejteném... :oops: Shancinknak, Ailának, Maycsinak már tudom, hogy mikor van a születésnapja, de a neve napjukat nem. Kérek tőlük egyetlen dátumot... ;)
A többiektől, azaz Nara, Amphe, Riika, meg kettő dátumot: szüli- és névnap! :) fontos, mert szeretem tudni. :)
kösszentyű! :)

hú, gyerekek, hulla vagyok. mint akit jóól megrágtak, aztán kiköptek. azt sem tudom, hol áll a fejem... :( írni ezen a héten nem fogok, mert ahhoz sincsen engergiám, hogy olvassak. halál komolyan, bealudtam tegnap a gép előtt... :( utána meg a tánc is lefárasztott, így a Lisát is csak fél álomban néztem. hogy ez a David mekkora egy pöcs szegény Lisával... xD :D de pont ezért imádom ezt a sorozatot! :)

jííí, kisütött a napocska! :D remélem, ez nem csak két percig fog tartani... -.-"

na, de visszatérve... szóval, nekem lenne időm, csak energiám nincsen... :( de már csak két nap, és végre vége a hétnek. :)

amúgy, Nara, szerintem is elég felejthető ez a villámtolvaj, most kezdtem el olvasgatni, ott a srácot 12 évesnek írják... és kétlem, hogy ugrani fogunk az időben pár évet - bár ki tudja? -, akkor meg tök izé, hogy egy idősebb srácot szereztek... :/ mindegy. furi.

na, de most nem csacsogok tovább, megyek aludni... xD meg "dolllgozni" :twisted:

pááá, csajok *nyaff*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 15 (csütörtök), 6:49 
Betűmániákus

Halihó! :-*
Hát igen... kissé elengedtük magunkat, de túl sok volt az akció... :oops:

Nara, elfelejtettem írni, hogy jobbulást! >:D<

Egyébként semmi újdonság :-S Az életem még mindig olyan dögunalomszerű diáklány séma...

Veletek? Merre jártok? Suliban? KyKyt tudom :D :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 14 (szerda), 18:34 
Írópalánta

:D Azt a villámtolvajosat én is láttam... Vannak benne jó poénok, bár felejthető :)

Hát Amphe, sorstársnőm!! :'( Nekem sincs időm semmire, pedig most jelenleg benne van a fejemben az Árnyéklil 2 lehetséges befejezése (pff -.-' na szép lesz), írni akarok szonetteket, Hpnovellát, meg egy új sztorin is töröm a fejem. Csak holnap én bioszból írok tz-t. Mondjuk szerencsére azt szeretem is, meg nem is olyan nehéz. Viszont a fizika dogánál nem voltam ott, így vszínűleg felelek holnap :-S

Tyűha, tényleg szép bagy bevásárlást rendeztetek. Én pedig kiválasztottam az egyik szülinapi ajándékomat már, egy tök fincsi kis parfümöt, holnap meg megyünk cipőboltba :-P Igaz, így nem lesz nagyon meglepi, de ezeket nélkülem nem lehet :D

Nya, puszi lányok!

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 14 (szerda), 10:56 
Könyvmoly

:D barátnőm már nem tudom én hány hete fűz, h nézzük meg azt a sárkányos mesét, de nincsen hozzá lelkierőm... xD annyira nem érdekel... :$

igen, fantázia, Olümpioszi történet ez is... mint a Percy Jackson! :D A villlámtolvaj. :D
és 3D-sen nézzük... 8) már várom. :)

a hétvégén állítólag jó idő lesz, de csak országosan tudom biztosra. de bízzunk benne, hogy nálatok is. :D ;)

Aila azért nincsen szerintem, mert nincsen kedve visszaolvasni, mert már marhára lemaradt... :( biztos, én érzem. :((

hű, ti aztán bevásároltatok! :D az anyját! :D így köll ezt! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 14 (szerda), 7:50 
Betűmániákus

Jó reggelt!
*agyhalott*

Már egy ideje vagyok, csak nem reagáltam... meg elküldtem egy kritikát, ami egész értelmes lett, szóval mégis csak kezdek ébredezni... :-S :D

Én is lezártam :lol: Ha mindenben egyetértenénk, dögunalom lenne... Mondjuk, ha csak cikket olvasom el, én se hinnék neki. :roll: De ha már rendelkezel némi háttérinfóval meg egy-két olyan aprósággal, ami könyvekben is csücsül... de csak néhányan hajtanak fejet. Én köztük vagyok :oops: :oops:

Más! Én is akarok mozizniiiiiii :(( Most meg idő nincs :(
Hétvégén kertiparti Sári szülinapján - föltéve, ha nem mossa el az idő.... -, ez szombat, vasárnap meg megpróbálom behozni a lemaradást a leckét illetően, illetve valamit igazán kellene már kreálnom fic téren. :roll: De most itt csücsülök ahelyett, hogy kezdenék magammal valamit. De mikor olyan nehéz! :#-) Visszatérve. jó film? Ez is valami fantasyféleség?
Én azt a sárkányos mesét szemeltem ki... Így neveld a sárkányod???? talán... :-? Meg a J. Depp rajongó barátnőm majd elhozza az Ailce-t és én is megnézem... :lol: Illetve már egy ideje itt várakozik az Így jártam anyátokkal 3 évada, de nincs időm nézni... Ráadásul a gagyi gépemen rossz a hang, hangosabb a háttérzene, mint a szinkron... egyszer be lett állítva, de amikor kikapcsoltam és másnap filmeztem, visszaállt :|| Úgyhogy a tesómmal fogunk dvdézni :D Förszt közös program.... ebben az évben. Nála van a lejátszó -.-'

Juuuuj, berendeltünk az Avonból. Nagyon. Egyébként magyar, mert a szerbben nem pont azok a színek voltak jó áron, ami tetszett... Két táska, szemhéjfesték, parfüm, egy piperetatyó és egy szájfény gazdijai leszünk hamarosan... 8)

Aila? Aila visszajelölt féjszbúkon :-S Asszem tegnapelőtt... De semmi több. Már ő se jön! :((

De bizti megvan az oka! L-)

Amphe, sajnálom, hogy nem mentél át, de okos vagy és legközelebb menni fog! >:D<

Na, lelépek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 14 (szerda), 7:03 
Könyvmoly

Amp! :( ez nagyon gáz. megkérdeztem többeket is erről, és ezt elvileg nem tehetnék meg. akármennyire is felnőttek... :-S

Shanci, nem olvastam el a cikket, nem hiszek én ebben, meg egy tiniújságban, ne haragudj! :)
ha akarnék, én is találnék a saját igazam alátámasztására cikket. :D csakhogy én lezártam ezt a témát. két barátnőnek is különbözhet erről-arról a véleménye, nem? :)
amúgy meg az, hogy "elfuserált" nő vagyok, kicsit cinikusan értettem. :D :-P

képzeljétek, megyünk moziba hétvégén! :D megnézzük ezt a Titánok harcát... :D a drágám szerepel benne, aki az Avatárban is játszott, Sam Worthington. ^^) Tökre várom már. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 13 (kedd), 20:38 
Fanfic-faló

Csókolom! :)

Nya, kellően kipihentem magam, kellően sokáig áztam a forróvizes kádban és most itt vagyok xD ami viszont elszomorító, hogy megjött az ihletem, erre ilyen késő van és már nem fogok tudni dolgozni :-S rosszul vagyok ettől az időtlenségtől -.-

Az a szörnyű KyKym, hogy megtehetik, és meg is teszik :| Mert ők a felnőttek, nekik mindent lehet. Ez a mi sulinkban mindigis így volt, mármint a kisérettségi. 11-ben meg is buktam matekon, pótérettségiznem kellett és akkor is felemelték a ponthatárt 20ról 30ra. 19ponttal buktam, szerintetek? X'D Nem bőgtem el magam az idegtől, dehogyis XD a másodikat viszont 36%ra írtam, bekaphatja :lol: már csak azt remélem tényleg, hogy legalább a 40 meglesz -.-

Annyi mindent szeretnék írni, de hót lyukas az agyam :-S nem tudom összerakni a mondatokat :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 13 (kedd), 20:19 
Betűmániákus

Sziasztok!

*bevágódik*

Hűűű, én csak zene mellett tudok koncentrálni... :-S Pölö, ha matekozok, akkor állandóan a Nickelbacket nyomatom. :lol: De olyan köcsögségeket tanulunk, hogy nem is kell számolni, mert függvények és le kell olvasni meg minden baromság. Valami majd' 500 esztendő jó öreg Descartes-féle matek. Csúcs-.-'
Magyarból pedig a forradalmat vesszük Petőfivel párhuzamban. Ma tanultuk a 12 pontot, az aradi vértanúkat meg hasonlók... :roll:

Holnap elég izé napom lesz ahhoz képest, hogy két tantárgyból lesz felelés - legalábbis így előreláthatólag...

KyKy, ugyan már, dehogy vagy elfásult! Amúgy elolvastad a cicifixes cikket? Ott van egy praktika, hogy mit kell lemérned a helyes melltartó választásához. Én megmértem és működik :-S :#-) :#-) :g Csak az a baj, hogy nagyobbnak tűnik, mint egyébként :roll: Optikai csalódás RULZ!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 13 (kedd), 18:35 
Könyvmoly

tévedés ne essék, én is szoktam zenét hallgatni írás közben IS, csak az néha vagyis olykor nagyon is bezavar. elkezdem dúdolni (jobb esetben) és olyankor aztán belelendülök, elveszik az ihlet, és bumm... :( lőttek az írásnak... :((
de bent pl. muszáj mennie, és nem is hangos, így nem vonja el a figyelmemet. de a tv-re képtelenség rákoncentrálni, mert vagy az eseményeket figyeled, vagy írsz. a kettő szerintem összeegyezthetetlen, bármennyire is tud valaki több felé figyelni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 13 (kedd), 15:26 
Írópalánta

Sziasztok!

:D Nem tudom, KyKy, én szeretek írás közben zenét hallgatni. Csak azt utálom, amikor beugrik hirtelen valami olyan, ami nagyon nem illik ahhoz, amit írok, vagy éppen a hangulatomhoz :D

Dorothy én Sony Vegas Pro-val szoktam vágni :) Nagyon állat kis progi, én csak ajánlani tudom ;)

Szegény Amphe, ezek a tanárok...

Jajj elálhatna már ez a rohadt eső!!!! Olyan plötty leszek tőle... Bár mondjuk felvidít, hogy a mostani 7végém várhatóan jó lesz. Megyünk bnőmékhez Agárdra :x Aztán amellett ugyebár ott van Fehérvér is, és a múltkor is nagyon jól elvoltunk ott ;) kivéve, ha nem múlik el a rekedtségem és nem leszek betegebb :-S Szal igyekszem meggyógyulni :)

Puszi

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 13 (kedd), 14:24 
Könyvmoly

szia Amphe! :)

én leírtam a saját újságomat, miszerint megy a Lisa megint, szóval velem semmi... xD ma meg nagytakarítottam a melóhelyemen. xD

mi az, h nem engedi érettségizni azt, akinek nem éri el a 40%-ot a dogája? ez mekkora geciség már könyörgöm?! ilyet nem is csinálhatna. egyébként is nehéz összeszedni annak a 20 pontot is, akik nem értenek a matekhoz, vagy hülyék a reálhoz, majd pont 40-et tudnak összekaparni... jézus úristen! anyámék idejében nem is volt kis érettségi, mindenki úgy ment oda, ahogy, most meg ehhez kötik, h valakinek egyáltalán esélye legyen? ez szánalmas és felháborító! ilyet nem tehetnek meg, Amphe, lebbezzetek fel, vagy valami, de ezt ne engedjétek.
nem volt meg a szóbelid? drágám... :( pedig az sokkal egyszerűbb szerintem, mint az írásbeli (minden tantárgyból), mert ott a tanár is tud segíteni. :( nem segített? :(
sajnálom, de biztosan jobb lesz a 2. alkalommal! :)

Ailának vajon hogy sikerült? tényleg, rá mikor lehet újra számítani? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 13 (kedd), 13:55 
Fanfic-faló

Sziasztok Lánykák!

Az utóbbi elmaradozásom elég sajnálatos volt, már hiányoztatok :) :-* Rengeteg dolgom volt; tegnap el kellett intéznem Csepelen a pótvizsgakérelmet német szóbelire, ugyanis 3 ponttal lecsúsztam a határról, nincs meg :( Ma pedig matek kisérettségit írtam első 4 órában :(( Elég nehéz volt, de voltak könnyű feladatok, amik talán majd felhúzzák a jegyemet. Szemetek voltak viszont, mert a 20% kettes határt felemelték 40re :shock: hozzáteszem, ezen múlik az év végi jegyünk, továbbá akinek ez kettesnél rosszabb lesz, nem mehet érettségizni -.- Szuper nem? Így ballagás előtt alig 3 héttel... Mind1, remélem, meglesz a kettes, bár mindenkinek rosszul sikerült :-S volt olyan anyag, amit 10edikben tanultunk és azóta egyetlen típus feladatot sem gyakoroltatott velünk a tanár :(( volt aki sírva adta be a dolgozatát -.- szerintetek? Vicces lesz, ha 60 emberből 40en megyünk pótkisérettségi szóbelire XD sok baromarcú, már nem lehetett volna tovább húzni, tényleg :D

Másik a magyar tanárom... most 2 hét alatt 3 író életét vettük, mert elcseszte az időt, amikor még haladhattunk volna lassabban. Radnóti, Örkény és Kertész Imre... mindegyik műveiről csak 4 oldal kinyomtatott anyagot adott, plusz az életrajz, meg egyebek... meg vannak ezek bolondulva 8-|
Napok óta alig alszom, úgyhogy szerintem ma kihasználom az alkalmat, hogy holnapra nem nagyon kell készülni, és lefekszem pihizni, megnézek egy jó filmet :)

Veletek mi újság?:)
Lehet, később benézek ^^ Csók Rátok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 13 (kedd), 13:28 
Könyvmoly

háát... nem tudom... ha én írok, sokszor még a zene is be-bezavar. jobb olyankor a nyugi, és át tudom adni magam az írásnak. nem úgy megy, hogy most filmezek, de közben írok. olvasni sem tudok, hogyha tv-zek... :D mindegy, ezek szerint én marhára elfuserált nő vagyok.. még a melleim is lógnak a melltartótól... :-P

mi ez a pangás amúgy? :-O

tegnap képzeljétek, bedőltem az ágyba, unatkoztam, és elkezdtem zongorázni a csatornák között... erre mire akadok? Lisa csak egy van! :D :D :D :D gyerekek, elkezdtem sikoltozni, ugrálni, öröm táncot járni... ki- és beszaladgáltam anyuhoz, hogy elújságoljam neki is. valami FEM3 adón megy - nem is tudtam, h nekünk van olyanunk -, és minden hétköznap (feltételezem, mert a tv-ben lévő műsortárban csak csüt-ig szerepelnek az adatok) megy... :D dupla rééész! :D

*kilibben a fórumról* :D

puszi mindenkinek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 13 (kedd), 10:46 
Billentyűzetgyilkos

Shanon, nagyon édes az avatrarod :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 12 (hétfő), 20:08 
Betűmániákus

kykyke írta:
iigen, tegnap volt neki, 18 éves nagyfiú lett. :D

nyert, igen, a FIDESZ, de ez várható volt... :) boldog vagyok, most kapnak egy esélyt!

igen, Lana írtó tehetséges... :) úgy irigylem érte. Én is ma lettem kész az enyémmel, az Imagine-ssel, szóval most van ám happyzmus! :D már csak át kell párszor néznem. nekem, meg a bétámnak, és kééész. :)

de ha szerdán sorikat nézel, akkor úgysem tudsz írni... nem?

A nők egyszerre többfelé tudnak koncentrálni :lol:
Többször csináltam a leckémet House közben. Sőt még aktuális is sokszor... volt olyan, hogy például patológiából ugyanazt tanultuk, amilyen problémája volt a betegnek. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 12 (hétfő), 14:16 
Könyvmoly

iigen, tegnap volt neki, 18 éves nagyfiú lett. :D

nyert, igen, a FIDESZ, de ez várható volt... :) boldog vagyok, most kapnak egy esélyt!

igen, Lana írtó tehetséges... :) úgy irigylem érte. Én is ma lettem kész az enyémmel, az Imagine-ssel, szóval most van ám happyzmus! :D már csak át kell párszor néznem. nekem, meg a bétámnak, és kééész. :)

de ha szerdán sorikat nézel, akkor úgysem tudsz írni... nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 12 (hétfő), 8:46 
Betűmániákus

Szia! :-*

Én elaludtam a szavazást... :-S Na, persze én tök laikus vagyok, még csak nem is értem, minek volt ez az egész. :D Nem vagyok otthon a politikában.
Nyert valaki? :oops:

Hát én még mindig itt lebzselek, ahelyett, hogy mondjuk angoloznék... de semmi kedvem hozzá :roll:
Most olvastam a HHSZ! új fejezetét és áhh! Az a csajszi nagyon ügyes :x
Nekem meg hiába van ihletem, ha nincsenek körülmények és idő... az íráshoz. Na, majd valamit kitalálok. Az bizti, hogy szerdán tovább fönt leszek, mert ugye House és Szülcsifelcsi... valamint ma is, mert Győzike :D meg holnap Graice-klinika... :-? Lehet, hogy időközben meglesz a vázlat, meg tegnap gyors lekörmöltem az egyik párbeszédet... Na, mégse lennék annyira elveszve? /:)

Tegnap volt a szülinapja? Vagy mikor? Mert akkor gratulálok neki... $? <:-P 18? Az szép...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra