Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 5:59

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 194 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 11:12 
Tollforgató

Szióka!

Nah, látod, hozzád sepercalatt eltaláltam, saját házam táját meg elfelejtettem merre vanxD

Igen köszönöm, azok a felhők ideértek^^ már szabályszerüen fázom, szóval, lassan beindul a gépezet, h ide ne fagyjak a klaviatura elé :g

Csak, tegnap megszállás volt nálunk, előszöris 3 éves keresztlányom rohant fel a lépcsőn, és itt ragadt, de betettem neki a Harry Potter és a Titkok kamráját, és viszonylag élvezte, meg akarta, h olvassam neki Halál ereklyéit, csak azt nem fogta fel szegénykém, h az nem képes könyv xD lehet keresek ma boltba neki valami HP-s képeskönyvet, vagy nemtom, és ha lesz money veszek neki xD nem lehet elég korán megszerettettni Dracot :x

De mielőtt elmek itthonról, lehet pötyörészek még én is vmicskét, hogyha nagyobb lesz, rá is rákényszerítsem a sületlenségeimet :twisted: ^^

Köszönöm h voltál, és a jókívánságokat, nagy ölelés és sok puszi: szia!
:-*:-*:-*:-*:-*:-*>:D<:-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 18 (vasárnap), 13:26 
Tollforgató

A szabadság mindenkinek kijár... na, az enyémet általában lenyúlják :(( De majd keresek megoldást a problémára ^^

Hát látom azért haladsz lassacskán te is. Jó az, nem kell elsietni semmit sem, a lényeg, h halad az ember, aztán már nem azt kell nézni, h csiga tempóban, vagy musztángként; halad, az a fontos :)

Küldök még felhőket, nálunk úgyis van elég ;)

További kellemes hétvégét, ihletgazdag percekben úszkálva :)

Szióóóó :-h :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 16 (péntek), 19:44 
Tollforgató

Hello :)

programhoz jó szórakozást, már meglátogattalak, ott is említettem, a szabadság mindenkinek kijár^^

Kívánságokat köszönöm, ma bnőmre má rátelefonáltam, h jön-e msn-re, vagy mi van :roll:
és a saját is bővült 35 sorral xD

Annak a felhőnek nagyondenagyon örülök, köszönöm >:D< a fagyit szívesen máskor is, ha van^^

Szép hétvégét, jó mulatást, millio puszi :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 16 (péntek), 15:04 
Tollforgató

Szia :-)

Izgalmasan hangzik továbbra is, rettentően kíváncsi vagyok már, úgy küldök egy kis esőfelhőt, h mihamarabb tudj írni ;) A véleményem nem fog nagyban eltérni az eddigiektől, ez biztos :) Szóval hajrá hajrá :-)V

A fagyi jól esik ebben a nagy melegben, úgyh köszönöm :)

Viszont pár napig nem jövök látogatóba, a család programot szervezett a hétvégére, ugyh... 8-| De természetesen jelentkezem ahogy tudok ;)

Addig is ihletben gazad szép napokat és kellemes hétvégét neked >:D<

Pusz :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 16 (péntek), 10:10 
Tollforgató

hello :)

Csóki jó dolog^^

jaj, már jártam nállad, és persze a legfontosabbat felejtettem el :roll: De itt pótolom^^ a közelgő frissnek nagyon örülök, de ha kicsit csúszunk, persze az sem baj, kitartást^^

Hát én rajta vok az ügyön.... de ez a meleg nekem tényleg nem tesz jót :roll: azért... rajta leszek^^ ami a gombot illeti, én még egy darabig nem nagyon tudom kikapcsolni, úgyhogy...:) egyébként viszonylag azért abba a sztoriba majd lesznek túlfűtött jelenetek, csak a gyermekkoron kell túllendülni^^ és az nem kevés^^ jaj, annyira kiv vok, h mi lesz a véleményed róla^^ szerintem ma hozzátoldok ahhoz a tegnapi 37 sorhoz -.-" szal, látod ennyire lassan megy :/

Örülök, h láttalak, legközelebb, mikor erre jársz, lesz tiramisu fagyi :)

Addig is sok pusszantás, bye :-*:-*:-*:-*:-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 15 (csütörtök), 18:16 
Tollforgató

Akkor újra csoki :-* *egész nap milkázhatnéka van, erre fel a csokis köszöngetés* :g

Én villogtatom ezerrel, ha ez szükséges a használathoz :-* Mivel én hanyagolom cseppecskét és nem lesz szükségem villanásokra :roll: Egyenlőre... ^^

A jó dolgokhoz idő kell :lol: Nem kell semmit sem elsietni, ha lasssna megy, hát lassan megy,lényeg, h megy :D

Puxy :-*:-*:-*:-*:-*

Majd jövök még ;)

További szép estét :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 15 (csütörtök), 17:51 
Tollforgató

Szia!

Persze, h felhasználom, hamár villog mindkettőnknél :g

ma már irogattam, vagy ink firkálgattam :/ De haladgattam xD
Köszönök mindent^^ pussz :-*:-*:-* :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 15 (csütörtök), 9:09 
Tollforgató

Jaj, ne is mond, az a hüvi most mennyire jól esne =P~ =P~ =P~ Váááh :D

:-S:-S:-S Ezt szomorúan hallom, de persze megértem :roll: Rákényszeríted? :)) Háh, ez jó :)):)):))

Na, hát akkor erről a lóról letettem. Azért remélem, h fel tetszik majd valahol használni, ha már be tetszett kapcsolni azt a perverz fantázia gombot *fura, mintha nála is villogni kezdett volna* :g

Teljesen mindegy, h milyen, kezdő vagy sem, engem érdekel ;;) És biztos vagyok benne, h izgalmas olvasmány ;) :)

Természetesen jövök amikor csak tudok :-* De most már zötyögök is tovább, a takarítás nem vár örökké :roll:

Ihletben gazdag szép napokat :-h :-*:-*:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 15 (csütörtök), 8:41 
Tollforgató

Helooo! :)

Nah, mára délelőttösök lettünk mindketten^^
Ilyen melegben nem lehet aludni xD ennél jobban még sosem vágytam a Mardekár klubhelyiségébe :g

Ami az Ezt-Azt illeti, ebben nem lesz :-S utalás rá, talán, de... Olyat ketten nem szoktunk beletenni^^ barátnőm nem szokott olyat írni, olvasni talán, mert rákényszerítem, de ő írni nem szokott ilyet, és ezt tiszteletben tartom :)

Hát persze, nem morzsákat kapsz, egy egész odaégett tortát xD elvileg most azért ültem géphez, h hasznosan töltsem az időm, ha már aludni nem tok xD
De, az még mentségemre szóljon, h a történet kicsit kezdetleges, vagy nemtom... szóval az alapötlet az még kezdő HP-sként jött, szóval, én próbálhatom csinosítani, de... meglátjuk^^

Nálad találkozunk^^ addig is köszönöm, h voltál, és sok-sok puszi a hazaútra^^ :-*:-*:-*:-* :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 15 (csütörtök), 8:16 
Tollforgató

Jó reggelt :)

Hehe, váltóműszak, ez jó :)) Tetszik :)

Ha perverz fantáziát kapcsoltál be, annak én csak örülni tudok :D:D:D Mert akkor biztosra vehetem a jövőbeli Ezt-Azt by Caley >:D< És annak mindig nagyon, de nagyon örülök :D:D:D:D:D Szóval sok sok türelmet, szerencsét és kitartást az írogatáshoz ezen a téren... is ;) :-*

Hát látod, erre nagyon ráéreztél :) Kiváncsivá tettél nagyon és ezt csak fokozod, fokozod és fokozod. És tudva, h nem is lesz feltéve... :((:((:(( Azért legalább abban reménykedhetek, h a hálózatos baglyon keresztül kapok morzsákat belőle? ;;);;);;);;);;)

Na, most szaladok haza leadni a jelentést, mer van ám az is ;)
Neked pedig még egyszer nagyon sok türelmet és kitartást, meg persze hatalmas múzsapusszantásokat :-*:-*:-*:-*:-*

Szióóóóóó :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 18:51 
Tollforgató

Ismét Jó estét xD

váltóműszakban vunk, úgy látszik xD

he-hehe, bár nekem lettek volna ilyen unalmas, és kevésbé félelemmel teli angolóráim xD

hááát, elvileg olvasható lesz majd, egyszer, nagysokára xD de rajta vunk^^ most saját részecském kéne írnom, de, nah majd mindjárt^^
igen, Dracocica, és az én javamra stipi-stopizva :oops: dehát, egyenlőre eléggé munkakapcsolatnak néz ki xD Mármint, jaj, mért érzem, h perverz fantáziát kapcsoltam be xD szóval, majd rajta leszek, h lassan egy szép kis szál bimbozzon ki XD

ajjajj, asszem ezzel a vérfertőzőssel jobban felcsigáztalak, mint amilyen minőséget biztosítani tudok xD hát, majd... igyekszem.... de olyan meleg van :roll: esőben, szélben, hóviharban jobb írni :)

Köszönöm h erre jártál, és a jókívánságokat is :) puszi :-*:-*:-* :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 14 (szerda), 7:20 
Tollforgató

Akkor ismételten Jó reggelt :-*

Ejj, te lány, ezzel a vérfertőzős történettel nagyon felcsigáztál már :-SS :-SS :-SS Már nem tudom h fejezzem ki mennyire kívááááncsiiii vaaaaagyoooook :D:D:D

Na, felvilágosítást viszont köszönöm :) Izgalmas lehet ez a meló. Mi egyszer bocsyval csináltunk ilyet egy lyukas angol órán a suliban, egy Dramione volt, és kemény PWP :g
Viszont az ötlet tetszik :D Nem tudom, de ha a hatodik évet emlegetik, nekem mindig Dracocica jut eszembe :) És ha olyan történetet, ami a köré épül, akkor meg pláne h ő jut eszembe :) Na nem tudom, meglátjuk... legalábbis remélem, h meg láthatjuk... megláthatjuk? Meg fogjuk látni :D:D:D

Focis slash? :shock: :D Ez már milyen jól hangzik :lol: Már párral találkoztam az oldalon, de túl sokkos párosokkal, nekem durva volt elképzelni ahogy Sweinsteiger és Ballack együtt zuhanyoznak :-? Bár egyikkel sincs semmi bajom, sőt, csak... fura volt. Viszont eszpánnyá... hm 8->
Ha megírod, ezer % h el fogom olvasni :D >:D< Szóval... hajrá :-*

Na, fejleményeket köszönöm :x:x:x

Sok sok ihletet és múzsacsókot :-*:-*:-* Meg persze kitartást kívánok :)

Viszlááááááááát :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 19:46 
Tollforgató

Szép estét :)

én is elhanyagoltam magam^^ bár, van már másfél oldal, egy hét alatt :/ azokat a csókokat köszönöm, nagy hasznomra vállnak^^

nos, két dolog, ha érdekel^^ 1.: azon gondolkozom, h a vérfertőzős sztorit elküldjem-e a kb. felét (több mint 30 oldal, tördelés nélkül), vagy ink egybe XD merh egy része kész, kicsit át kell írni és ennyi^^ meg toldok hozzá^^ nah majd meglátom XD a többihez semmi kedvem XD

2: háááát, most mondanám, h elárulnék én titkokat is, de ez speckó módon készül, vagyis úgy, h ő ír egy bekezdést - én írok egy bekezdést XD aztán idővel ő ir 3 oldalt, énírok 3 oldalt XD és még mi sem tudjuk, h mik lesznek itt, a pillanatnyi ihlet dönt el XD annyit elmondhatok, h a 6. évben játszódik, próbáljuk követni az eredeti szálat, mindketteőnknek van saját karaktere, szóval relative kétszálon megy, de ugye barátnők^^ szóval, két ember történetét írjuk, megpróbáljuk fele-fele arányban^^ csak... bnőm ritkán van msn-en :/ és nem naon haladunk XD pedig szeretek így írni XD szóóval: közérdekű közlemény: ha valaki szeret így írni, igy msnen ilyen társasírás feelingben, várom a jelentkezőket ;)

köszönöm, h voltál, sokat jelent^^

OFF: igen, nyerünk^^ kínszenvedéses volt, de megvan^^ és h utánna milyen cukik voltak XD ON: erősen van bennem egy olyan, h kéne egy focis-slasht írni XD de ez nagyon terv XD

Még1X köszönök mindent, sok puszi :-*:-*:-*:-* :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 8:14 
Tollforgató

Jó reggeleket :-*

Édes Merlin :shock: :shock: :shock: Elhanyagoltalak :-S Ne haragudj $pray Csak... elrohant mellettem az élet és nemrég értem utol :roll:

Na, na, na, de ha már itt vagyok megdorgállak :g Mi az, h csak fejben néznek ki jól az ötletnek? :evil: Nagyon is hivogatnak, és most, h fel tetszett kelteni az érdeklődést nem hagylak békén, amig vmelyik képernyőre nem kerül >:) muhahahaha ^^

Jó, jó, na nem fenyegetőzök én >:D< Csak türelmetlen és kíváncsi vagyok egyszerre ;;)

Oho, új fic van akkor a láthatáron? *malfoyféle ezer wattos vigyor* :D:D:D
;;) Szabad tudni részleteket, vagy secret? ;;)

Ééééés, bár nagyon nem kéne itt hangoztatni de: NYERTÜÜÜÜÜNK <:-P :D:D:D

Na, jó, soraim végeztével küldök sok sok sok múzsacsókot :-*:-*:-* És ihletben gazdag napokat kívánok :x >:D<

Puszika :-* :-)V

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 03 (szombat), 21:48 
Tollforgató

Szijamija!

örülök, h jobban vagy^^

először is, azon gondolkozok, h át kéne nevezni a ficblogot, nehogy moderátorok megszóljanak^^ merh kegyednek nincs külön ficblogja, ahol lehetne nyaggatni, nyúzni, és isteníteni, napi ötször imátkozni kegyedhez :) Szal, vmi olyasmin gondolkozom, h Suzy&Caley's ficblog.... vagy vmi ilyesmi XD hogy tetszik az ötlet, mert nekem nagyon^^

hááát.... sztem csak fejben néznek ki ilyen hívogatóan az ötletek^^
am.. elvileg bnőmmel dolgozunk egy közös ficen, az is fel lesz téve... szal, most az is elvonja a figyelmem^^

A frisset beértem^^ de... kegyetlenségből neked is ötös alá :P azér csak alá, mert azért nem haltak meg^^ báááár, ha Voldemortot nézzük..... ok, megkaphatod a csillagos ötöst :)
Utazol? te is? csak nem te is Pestre? *-*

Jah.. nah az a meccs.... jobb h a fejezetet olvastam^^ 1-0, ráadásul milyen kínszenvedve xD nahmindegy, Villa volt, és ezért örülünk, mint majom a farkának :)

Gratulációt köszönöm, és viszont Gratulálok én is :)
:-*:-*:-*:-*:-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 03 (szombat), 14:38 
Tollforgató

Csokicső >:D<

Nyugalom, már jobban vagyok :) Igaz, szomorúan pillantok még a történet felé :( De a sok sok szép emlék elnyomja a fájdalmat :-*

Nagyon izgalmasan hangzanak ezek az ötletek, nem is tudom mennyire várom h elméletből gyakorlatba vigye kegyed ;;) Nem baj, ha beteg, sötét és depis, az is kell, erre rájöttem, az élet nem habos torta, és tudni kell állni a sarat, feltápászkodni a földről és elfelejteni a könnyeket... s mi szolgálna erre erősebb támaszként, mint egy jól megírt fanfiction?! :roll: 8-> :-*

Igen, a frissről lemaradtál :roll: Volt benne pár hiba, de majd ma kiküszöböljük ;) Muszáj lesz, mivel a hétvégén már nem leszek itthon, majd csak kedden jövök haza (kis nyári kiruccanás ;) ), ugyh a történetet még pihenés előtt be köll fejezni :)

Na megyek még meccs előtt intézkedem :-*

És a történethez még egyszer Gratulálok _U_ :-* >:D< >:D< >:D<

Puszika :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 21:22 
Tollforgató

Szia!

Jaj neee! Ne sírj! Kérlek! $pray

Igen, volt benne Ez-Az.... egészen addig, amíg Voldemort meg nem ígéri, csak rád gondoltam, vagyis, hogy reméltem, h neked tetszeni fog :roll:
De amikor arra a pontra jutottam.... nem terveztem, öszintén, de a vasvillás-ördögszarvas-vörösruhás pokolszökevény-énem a vállamon suttogta, hogy tegyem bele :roll:

Ezt még a régi programmal a fejemben találtam ki, vagyis, hogy szomorú vége lesz, de azóta rengeteg szép Happy Endes történetet olvastam, többek közt Tőled, és a mi bocsynktól ^^ Szóval, frissült a processzor idebent, de.. ahogy a kritikaválaszban írtam, ha szeretnél még ilyen szomorkásat, óhajod számomra parancs :oops:

hazudnék, ha azt mondanám nem örülök, h megérintett az, hogy Voldemort megígérte, és nem tudta betartani, hogy folytatják.... De nem akartam, hogy ennyire fájjon, sajnálom :roll:

Köszönöm szépen, nem lett annyira mesteri, olvastam már jobbat is, az előbb említett alkotóltól, de jólesik a dícséret :)
öszinte leszek, én is kiváncsi vagyok, melyik lesz a következő....
mostanság, ha elkalandozok, a vérfertőzős sztori emlékfoszlányai derengnek..... de, a legélénkebben Liliane van a fejemben... ugyanakkor, kezd körvonalazódni egy Lily-James-Sirius háromszög is xD A háromból kettő újdonság a javából nekem is xD szóval, majd meglátom, még neveket keresek... vagyis, úgy általánosságban, van egy nagyon jó oldal, több mint 8000 női név *csorog a nyála* és vagy ugyanennyi férfi, szal, női fronton vadászok ^^ de lassan valamelyiket elkezdem ^^
Mivel... kettő a felsoroltakból közérdekü, lehet azokkal kezdem, meg azok elvileg ilyen rövidek... novellák (nállam még egy novella is hosszú, de nah mindegy xD) Szóval, majd sorsolok, melyikkel kezdem^^

Remek, fecsegtem megin sokat, mint a kritikaválasznál, de most már reppenek hozzád is, mint a kajálásnál, a legfinomabb falatot hagytam utoljára^^ "Gabriel, angyalom, várj meg!"

Köszönök mindent, még ma írok neked, addig is sok-sok puszi, Szia! :-* :-* :-* :-* >:D< :-h
~~~~~~~~~~~
Nenenenenenenenenneeeeeeeeeee! eltünt a fris fejezet :(( :(( :(( :(( :((
ez a büntetésem, mert ilyen gonosz voltam :( előbb kellett volna jönnöm :( gondolom valami kis apró hiba lehetett benne :oops: várom türelmetlenül, de... holnap sem leszek délután itthon (Eclipse filmet megy megnézni^^) de... első dolgom lesz, amint beindul a gép, h figyeljem a frisst >:D< >:D< :-* :-* :-* :-* :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 17:24 
Tollforgató

Hát akkor üdv itt is :)

Még mindig szomorú vagyok, azt tudnod kell :((:((:(( Nem számítottam ilyesmire, még csak meg sem fordult a fejemben, h... h... megölöd azt a kedves, édes, aranyos Lenaht, akit megismerhettünk, akit megkedvelhettünk, akit... megszerethettünk :( Most meg... nincsen :( Jaj, te lány :cry:

De mint már a kritikában is említettem, ettől a gyászos befejezéstől lett ennyire kerek az egész, csodás, meseszerű. Akkor is imádtam minden sorát, és még csempésztél bele egy kis Ezt-Azt... és ha most belegondolok... búcsú Ez-Az volt... amit... nem tudtak folytatni, pedig Voldemort azt mondta, h majd... :-S :(( *nem megy bele a részletekbe, mert ismét megeredtek a könnycsatornái*

Gratulálok _U_ Lehengerlő történet volt, csodás :)
Kiváncsian várom elkövetkezendő alkotásaidat ;;)

Üdvözlettel hűséges olvasód: suz :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 01 (csütörtök), 20:04 
Tollforgató

Köszönöm >:D< >:D< >:D<
Ígérem, megpróbálok majd engesztelni :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 01 (csütörtök), 19:05 
Tollforgató

Csodáááás volt... egyszerűen mesés. :) :-*

>:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 30 (szerda), 19:18 
Tollforgató

*a sarokból ide ellátogató suzyt nagy öleléssel fogadja, és kicsit bocsánatért esedezve ölelgeti >:D< *

Sok siert és kitartást a géppel szembeni hősi akciókhoz :lol:
Kárpótlás? Nem-nem, még én tartozom neked :roll: Tényleg nagyon csodás lett :oops:

hát, csak aztán nehogy csalódj, és nem kellemesen.... elakadtam xD nem jönnek a szavak xD kicsit, kellemetlen, hogy pont a közepén adtam fel, de... nemtom mi van, pedig az ajtót is becsuktam, anyu most kellt fel, h menjen dolgozni, és azért zavar, ha itt sertepertél körülöttem, de becsuktam az ajtót, de ígyse nagyon megy... Talán éjjel még vsszatérek rá, most megyek 'társasági életet élni' vagyis megskubizom mizu msnen xD aztán fojtatom, ha hnap du elég kitartó leszek, taláán estefelé lesz friss is, de nem ígérem xD

Oh, én örülni fogok, ha már vége lesz, kicsit a vége már nagyon szenvedős volt, pont a hosszú fejezetek miat, belefáradtam, mire végeztem xD De megtanultam, ha legközelebb fejezetes történetet teszek fel, előbb végigírom, és aztán szedem szét,
1: Így nem lesznek olyanok, h 3000 szavas - 6000 szavas fejezetek közti külömbségek,
2: hamarab lesznek frissek :P

Oh, csokifagyi jöhet :D :D :D holnap lehet csinálok, olyan még van :P
Köszönöm, h erre jártál, és bocsi amiért ennyire leszidtalak, de... epekedtem a frissért :oops:
Sok sok puszi :-* :-* :-* :-* :-* >:D< :-h
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nos, reménykedvén, kedves suzym, hogy ide előbb tévedsz fel, minthogy bármit is észrevégy, mérhetetlen büszkeséggel jelentem, kész a befejező de nem utolsó fejezet :P hajnali fél kettő, én kb egy inferus szellemi szintjén, szóval friss délután várható, és ha még sikerül jégkockát találnom esetleg (hajnali)háromig befejezem az epilógust is XD és akkor fognak nagyrabecsült adminjaink a halálba elküldeni, ha egyszerre teszem fel mindkettőt XD bár erre reális esély nincs, jó eljátszani a gondolattal ^^

a feji maga 15 és fél oldal, mondtam, h nem érdekel, ha hosszabb, mint a novellám xD merth hosszabb xD de a vége nagyon jó lett xD nekem tetszik xD nem a teljesen vége, hanem előtte egy picivel xD nah, de megyek is jégvadászatra, remélem holnap viszontlátlak valamerre ^^ :-*:-* :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 30 (szerda), 18:52 
Tollforgató

*kisomfordál a sarokból saját magára kiszabott büntetése végeztével és bűnbánó szemekkel besomfordál hozzád*
Nem magyarázkodom újra, még kikapunk az offokért, de... remélem kárpótoltalak :roll:

Nem vagyok én hangulatember (dehogynem) csak a gépem tesz azzá, ennyi mentségem van :roll: De majd felülkerekedem rajta, becsszó ;;)

Lesz egy kis EZ-AZ? ;;) ;;) ;;) Tyűha, tyűha, ez ígéretesnek hangzik. EZ-AZ by Caley, hm... abból mindig jó sül ki ;) >:D<
Nem kell remélned, h tetszeni fog, biztosan tetszeni fog, s ha csalódni is fogok, az csak is kizárólag kellemes lesz :) Meg szomi leszek picit mert... vége lesz :((:((:((

Még egyszer elnézésed kérem, engesztelésképp csak egy hatalmas adag hideg csokifagyival tudok szolgálni, mást nem találtam a hűtőben ;;)

Frissed töretlen várom, igyekszem én sem késlekedni :-)V

Pusszantás :-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 30 (szerda), 17:20 
Tollforgató

hellooo!

igen, szép győzelem volt, és persze Villának köszönhető *-*

khöm..... már íram még egy kommentet a Gabrielhez, de itt is elmondom:

Tessen akkor Ön is frissíteni! :twisted: majd én is hagyom állni a mappájában a friss fejezetet, ha végre egyszer készen lesz, jó? :lol: :lol: :lol:
Jaj, nagyon kiakasztottál.... :-D ha még nem lenne kész, nem is érintene érzékenyen, de a tudat, hogy készen van... és csak feltöltésre vááár! és ezzel eggyütt várok én is 8-}
mondom én, hogy ki akarsz nyírni xD Először megnevettetsz, aztán szívrohamközeli állapotba juttatsz, most meg a két kezeddel téped szét az idegeim... köszi :P

Nah, te, hangulatember, mondj valamit, amitől megjön a kedved, hogy feltedd a friss fejezetet, és megteszem 8)
Bármit, egy kis frissét, országomat egy friss fejezetét!! $pray
Lécciléccilécciléccilécci!

Am, jaj, köszönöm :oops: igyekszem, gépelgetek, ma is haladgattam :oops: és.. az utcsó fejezetben lesz egy kis Ez-Az, csak a te kedvedért, remélem, nem esek a ló másik oldalára, félek, hogy Tom/Voldemort kicsit... voldemortatlan xD szóval, remélem, most tényleg remélem, hogy tetszeni fog :oops: hogy nem túloztam el.... nem-e lett túl emberi... :roll:

Nah, szóval tessen kegyed is frissíteni, és mégegyszer köszönöm, pussz :-* :-* :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 30 (szerda), 16:44 
Tollforgató

Buenos dias :)
*igen, jó hatással volt rá a tegnapi győzelem* <:-P

Izgalmasan hangzik :) Tőled a hosszú fejezet már megszokott. Irigylésre méltó, h tudsz 9, meg 10 oldalas fejiket írni, aminek aztán közel 10 ezer szó lesz a vége :shock: Érdekes ^^
Nem baj az, ha hosszú lesz, csak legyen :D Várom nagyon ;;)

Fagyi??? :D:D:D Az jöhet, mindenféle, nem válogatok, bármelyiket megeszem ;)
Köszönöm szépen, legközelebb ha jövök hozok én is valami finomságot ;)

A novellához pedig még egyszer gratulálok, és természetesen kiváncsian várom a folytatást... legyen az bármihez is :)

Puszika :-* :-)V

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 29 (kedd), 20:13 
Tollforgató

and Love^^

Köszönöm szépen^^
Hátigen, a japcsik nem voltak vmi érdekesek, és egyenlőre az én Villámtól sem láttam még gólt, szóval errefelé lógok még mindig xD írni foci alatt nem írtam, de előtte igen, átklikkelek a másik ablakba és mondom is h kora délelőtt meddig jutottam... 5 oldal és öt sor, történetileg meg.. 2/5öde xD szóval, hosszú fejezet lesz, gondolkoztam, h kettészedem, de nem :P mert így az epilógus lesz a 18. fejezet, és 18án születtem, szóóval :oops: ha hosszabb lesz ez az egy fejezet, mint a HPs novellám, az sem érdekel xD

Nem sorvasztok ígérem^^ de figyelemelterelésnek írogatok kis beteg-novellákat xD látom előre, ha egyszer kötetben kiadom, ez lesz a kötetcím: "Beteg-novellák" xD

a Teához azonnal hozok jégkockát, és ma csináltam ilyen porból tiramusu fagyit, vagy milyet, az is van MÉG, ha érdekel ^^ de ha elfogyott, vagy mást szeretnél, van még csoki meg vaniliapor :P

Várlak szeretettel legközelebb is, és köszönök mindent pussz :-* >:D< :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 29 (kedd), 16:48 
Tollforgató

Peace :-)V :)

Jöttem ide is gratulálgatni, nagyon szép novellát alkottál... ismét =D>=D> =D> Elbűvölő volt, mágikus... tündéri ;) Tetszett. Sok sok sok ilyet és ehhez hasonlót követelek még! ;;)

Uff, akkor reménykedem benne h lesz jóóóó sok uncsi és nem ragadnak el az antiihletes percek téged is :roll: Túlságosan felcsigáztál már ahhoz, h békén hagyjalak a frissig :lol:

Igen, igen, tessék szépen áskálódni, mert nem szép dolog megpiszkálni szegény olvasó fantáziáját aztán hagyni kiváncsiságba elsorvadni :|N Nem, nem ^^

Tea? Jöhet, de csak ha jóóóóóóó hideg :g

Köszönöm a szívélyes vendéglátást >:D< Jövök legközelebb is ;)

Puszika :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 29 (kedd), 13:25 
Tollforgató

Szijamija! :-D :-D

Hát, most én is elnézést kérek, hogy csak mostan tévedtem erre ^^
Köszönöm, köszönöm, köszönöm >:D<
Hát igen, lassan én is olyan kiváncsi vagyok a kövi fejezetre, mint ti xD pedig én tudom mi lesz benne :twisted:

A focira való kifogások bármikor kétely nélkül elvannak fogadva, mais milyen szép két meccs lesz... japánok is... spanyolok is... :x
nahszóval, ha kicsit uncsi lesz, majd folytatgatom a fejezetet, két teljes oldal kész ^^ igen, szeretek helyzetjelentést adni, és olvasni is szeretem, ha valaki már eljutott valameddig ^^

A többi lesz majd, mert meg akarom csinálni, de lassan lesz kész.... ma így néztem azt a keveset, amit levázlatoltam, a vérfertőzősből... jaj, nagyon sok minden kiesett, de, majd mélyre ások a pókhálós fiókokban a fejemben ;)

A sátorverésnek kifejezetten örülök, van itt hely bőven, teát? :)

Nah de addig is amíg szenvedek a fejezettel, addig egy kis beteg novella is megszületett xD tegnap éjfélkor valahogy nem volt jobb dolgom xD de csak most tettem fel :oops:

Köszönöm hogy voltál, szívesen látlak máskor is, pussz :-* :-*
:-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 17:11 
Tollforgató

Csokicső :D

Nya, kérem szépen, elnézést, h csak most jövök, de magával ragadott a meccs :D:D:D Nem merülök bele jobban, mert még kikapunk az offokért ;)
Viszont a friss fejezet 8-> Annyira... váááááh lett >:D<>:D< Jaj, már kifejtettem zagyva véleményem egy morzsácskában, de még most sem nagyon találom rá a szavakat. Viszont a következő fejezetet, na azt nagyon de nagyon várom ám ;)

Természetesen igényt tartok arra a történetre, ha már ennyire felpiszkáltad a fantáziámat :lol: ;;)
Jókívánságaimtól szabadulni egyhamar nem fogsz, édes bocsym a megmondhatója mennyi értelmetlenséget tudok elhordani a beszabadulok egy ficblogba >:) Itt meg már valósággal sátrat vertem <):)

Köszönöm jókívánságaid :-* Eddigi terveim szerint valóra is váltom őket ;) Te viszont alkoss szépen, behajtom rajtad azt a sok sok sok sok ficet, amiket említettél ^^

Még egyszer Gratulálok :) Várom a kövi fejezetet.

suz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 26 (szombat), 19:06 
Tollforgató

Szióka! :-D

Jóhír: az a 30 sor, 135-re duzzasztotta magát ^^ Haladok de rendesen :-D

Háát, meggondolni nem hiszem, h meggondolom magam, nem kedzek ki az adminokkal, jobban félek én tőlük xD hát... elvileg fel lehet tenni a JóL mEgÍrT vÉrFeRtŐzÉsT.... dehát embere válogattja, kinek mi a jó xD ha, egyszer valahára készen lesz, esetleg elküldhetem mailbe, semeddig nem tart^^

Rendben, örülök, h nem bújhat el előled ^^

Köszönöm a jókívánságokat továbbra is, így a szünetekben nagy erőt adnak, hogy a nagy piros X-et nyomjam be, az elküld után, és ne a facebookot linkeljem be xD
Nekem már szeptember 1-ig hétvége van, tény, h valszeg hamar eljön, hamarabb, minahogy most látom ^^ De remélem, h írásban és olvasásban gazdag nyaram lesz ^^ és ezt viszont kívánom ;)

Puszi, szia >:D< :-* :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 26 (szombat), 18:28 
Tollforgató

Szióóóóó :)

A 30 sor is jobb, mint a semmi ;)
Jaj, akkor megnyugodtam, h nem én vagyok ennyire dark ma este :lol:
Nekem az icuripicuri valamicske is megfelel, de ha nem lesz akkor se dobállak meg paradicsommal :g Majd nosztalgiázom az előző fejikből, csináltam már olyat ^^

Nem ijedtem én meg, csak megörültem neki :-> Viszont annak nem örülök, hogy nem teszed fel :-S Van vérfertőzős sztori már a merin... vagy... nincsen? Na látod, ebben teljesen nem vagyok biztos :roll:
Mindegy, én azért kiváncsi lettem volna rá nagyon. Esetleg ha meggondolnád magad ;;) szólj és rohanok ;)

Hát, nem volnék valami éjszakai bagoly, de ugyis megtalálom azt a frisset, előlem nem menekülhet el ;) Várom nagyon :)

Fogadd további jókívánságaimat :-*

És kellemes hétvégét >:D< (már amennyi maradt még belőle)

Puszika :-)V

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 26 (szombat), 17:51 
Tollforgató

Hali! :-D

Nah, kicsit ma már ráhangolódtam, jobban, mint eddig, van +30 sorom xD nem vittem túlzásba, de elkalandoztam Liliane-nel ^^ kicsit pakolgattam (visszakézből bevágtam az ágy aljába a tételeket) és megtaláltam a papírt, amire az első bekezdéseket irogattam egy unalmas rajzórán, még anno ^^

Hi-hi-hi :-)P nem is baj, ha nem értettél sokat Prince kisasszonyból, direkt úgy írtam, h ne nagyon értsd XD mert ha többet írtam volna, a story lényegét lőném le, és mivel közvetlen szerelmi szál nem lesz, ezt a kis titkot örizgetnem kell XD

Ajjajj... túlfűtött jelenet.... túlfűtött jelenet.... hát, olyan már nagyon nem lesz :roll: de megpróbálhatok valamit belecsempészni... de hova? xD már csak 2 fejezet lesz, és az epilógus.... talán ennek a végére... Voldie úgyis jó hangulatban lesz, hiszen Hepzibah most fogjja megmutatni neki a 'kincseit' :lol: Egy icuripicuri kis valamit teszek bele, de csak a te kedvedért ;)

A hajvarázslásban benne vagyok, de úgy, h anyu meg ne lássa xD hát igen, kötődtem a vöröshöz, de.... a barna van, meg kell szokni :)

hihihi, a vérfertőzős sztoritól nem kell így megijedni, az csak magamnak írom, mert.... hát igazából abbol nőtte ki magát Lenah története, de a vége teljesen más, és az még nincs megírva, viszont meg akarom írni... szóval... azzal a sztorival leáltam, amikor rájöttem, hogy merire nem igazán lehet feltölteni, és... akkor kezdtem agyalni másokon... így lett az Életkép 2017-ből, bár ahhoz besegített a BKV-sztrájk, ami +1 hét lógást jelentett a suliből :P aztán jött igazából a... de hosszú címet adtam neki.... öhm... nah, szóval a mostani xD De a lényeg, hogy a történetvezetés, a kronologikusság nagyon hasonló, szóval, egyfajta átirat, feldolgozás... persze másabb a sztori, de én látok párhuzamot ^^ Amúgy, az egy Malfoy-Lestrange páros, Draco és az unokatestvére, a nevét azért nem mondom, mert azt is meg akarom változtatni xD
Nah, de erről ennyi elég is, hiszen úgysem teszem fel merire ^^

Köszönöm a jókívánságokat, éreztem az ihletlöketet, mikor elklandoztam xD De nagyon jó volt ^^

Friss-friss... ha így haladok, talán holnap este... nagyon este, 10 és éjfél között, esetleg... ez egy rövidebbecske fejezet lesz, remélem XD

Megyek is vissza, jól esett egy kis pihenő... oh, a régi szép idők, amikor 7 oldalt együltő helyemben legépeltem... -álmodozás OFF-

Köszönök mindent, sokat segítettél, puszi, szia :-* :-* :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 26 (szombat), 17:07 
Tollforgató

Csokicső :)

Egen, hiányzik Tom... nem is kicsit :roll: Nem sokan vállalják be Denem-et, mint karaktert megformálni, te viszont nagyon merész vagy és nagyon ügyesen csinálod. Jó, jó, bevallom, hiányoznak azok a túl fűtött jelenetek is :#-) Nagyon hottttttttt volt mindegyik :-)V =P~

Oh, érettségi? :shock: Hát akkor gratulálok >:D<
És persze reménykedem, hogy nem vette el teljesen a kedved Voldikánktól meg Lenahcicánktól a csúnya csúnya töri, meg a többi csúnya csúnya tantárgy :)
Am, akkor szurkolok, hogy ismét vörös legyél $pray Ha ezen mulik átküldöm a LondaColor-os fickót a reklámból, hogy varázsolja át a te hajad is :g

Új ficek? :D:D:D Ezen nagyon jól hangzanak. Bár bevallom, nem sokat értettem ebből a Lilianás dologból $? Kicsit sötét vagyok ma, lehet azért :oops: De mindenképp kecsegtetően hangzik az összes, úgy remélem hamar képernyőre veted majd :)
Vérfertőzős story? :shock: Erről se tudok sokat. Hm, nagyon érdekes paletta, egyre kiváncsibb vagyok, te lány :)

Hát akkor nincs más hátra, ihletben gazdag napokat kívánok és türelmesen várom a frissességeket tollad alól :)

pusz: suz :-)V :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 26 (szombat), 14:21 
Tollforgató

Halihoooo! :-D

Itt vagyok itt vagyok, itt voltam eddig is, inkább a Word-öt kerültem el, de nagyon xD
Igen láttam, jól esett, még mindig, jól esik, és csak egy lapáttal tesz rá, hogy itt is látlak >:D<

El sem tudom mondani, mennyire irigyellek, h neked hiányzok Tom.... mert nekem nem... és ez nagyon megijeszt :-SS
Viszont.... két alternatívám van, hogy mitől ment el a kedvem... 1: az érettségi; ugyanis, van egy olyan hülye tulajdonságom, hogy csak azt tanulom meg, ami érdekel... szóval, az 1hónapos szünetemben rábeszéltem magam, hogy érdekel a töri, az irodalom, az üzleti.... és ment, sikerült is, de azthiszem, a Tom iránti érdeklődésem valahova nagyon mélyre eltemetődöt...
a másik, hogy visszafestette anyám a hajam barnára :evil: és... ennek csak annyi köze van hozzá, hogy Lenah vörös haját, és hozzá a kicsit "halálfalósabb" személyiségét vörösen, - merthogyugye olyan is voltam egy pár hónapig, szóval, - úgy találltam ki, mert akkor egy kicsit én is örültebb voltam... de mindenképpen életvidámabb xD DE! Ma nagybátyám kocsijának üvegében láttam, h egész faxán lekopott a barna, és a fejem tetején egész vörös vagyok ^^ persze csak természetes fénybe ..... -.-"

nyahm... szóval, napról napra egyre jobban leszek :oops:
ami a beteg novellákat illeti =)) majd.... talán.... xD
viszoont, amiért most végighalgattad az idióta nyavalyáimat, elárulom, hogy terveimben vannak még-még-még ficek ^^ Ha érdekel, kicsit mesélek róluk: az egyikhez kötődik az itteni avatárom, ez a kis vöröske ^^ Liliane Prince xD talán elárul egy-két dolgot a neve :wink: a történet alaphangon a Nagyterembe megy majd, szerelmi szál csak közvetve lesz benne, az én egyik legkedvesebb párom a rendes történetből, de... hát... igazából nem egy pár ők, de nagyon szép lenne, és szerintem aranyosak, vagyis, főleg a férfi tagja xD Liliane apja.... nah mindegy xD Közvetlenül a Roxforti csata után játszódik majd ^^ 1-2 fejezetes, vagy egy nagyobb novella, majd meglátom hány oldalasra sikerül XD a mááásik amin nagyon töröm a fejem, az egy paródiafeelingű dolog, WVV-s kategória, aszthiszem... Lenne benne Slash meg Dramione, de csak érintőlegesen, de én nem vagyok jó vicces történetekben, náha talán van egy-két poén, így a rendes sztorikban, de nagyon elvétve, szóval ezzöl félek kicsit, és még meggondolom, hogy felrakjam-e xD már ha kész lesz xD Jah, és fel akarom újítani a vérferőzős story-m, de az csak magán-project, vérfertőzéssel nem zaklatom az adminokat xD

Húúúha, nah most jó sokat fecsegtem, elnézést :oops:
Örültem, hogy erre láttalak, majd, ha kicsit "rendbe jöttem" benézek hozzád, láttam van most valami új finomságod :wink:
Sok-sok puszi és köszönet, hogy itt voltál >:D< :x :-* :-* :-* :-* >:D<

szijja :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 25 (péntek), 16:41 
Tollforgató

Hello-hello :)

Mizujs feléd? Jól eltűntél, te lány :roll:

Érdeklődtem már merin is felőled és a frissek felől, érdeklődöm itt is. Hiányzik a drága Tom Denem, hiányoznak a kissé beteg novelláid $dead
Persze megértem én a magánélet nehéz gondjait, lehet még suli zavar be a képbe, vagy akármi... csak gondoltam érdeklődöm :)

Remélem jelentkezel hamar.
Addig is sok sok ihletgazdag percet >:D<

Pusz: suz :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 04 (péntek), 20:07 
Tollforgató

Szia! :-h

Zavarhatsz nyugodtan, más ugyse nagyon téved ide :P Szóval, itt magányomban üldögélve üdvözöllek :)

Köszönöm szépen :) Teljesen jó, h csak most találtál frisst, mert így kevésbé fog feltűnni, h a HPs regényemhez majd csak legkorábban 2, legkésőb már nem is merek számot mondani hány hét múlva lesz friss XD Szóval, így a kíváncsikodó ovasók is ki vannak némelyest elégítve, meg én is ráérek akkor most XD Kicsit megnyugodtam ^^

Jaj, nem akartalak elszomorítani :-O Bocsánat, remélem a következő kicsit jobb hangulatú lesz :)

Köszönöm szépen a szép szvakat, még mindig jól esnek :)
Frissel, megpróbálok igyekezni, látom nagyon megtetszett 8->
Sok puszi :-* :-*

szerk.: És igen, végre egy ígéret, amit tudtam teljesíteni, ez mostanában sajnos nem nagyon volt így :oops:
Szóval van friss 02. Dark Moon és ez közkívánatra nem olyan szomorkás, de olyan is lesz még :P de fő a változatosság :)

puszi: Caley :-*:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 04 (péntek), 16:55 
Tollforgató

Üdvözlet :)

Elnézést kérek a zavarásért, csak gondoltam benézek és gratulálgatok. Igen, kicsit megkésve, de csak ma találtam meg az újdonságot, amivel szolgáltál nekünk és csak ma volt szerencsém elolvasni.

Bár kicsit letaglózott és sírós-pityergős lettem tőle :( De attól független Gratulálok _U_

Kiváncsian várom a folytatást ;;)

:-)V

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 13:37 
Tollforgató

Hi-hi!

Egy kis érdekesség azoknak, akik olvasták az Életkép 2017-ből - t :)

Előre mentegetőznék: nem egy profi kép, és nem is vagyok jó paint-használatban, meg árnyékoláshoz sincs térlátásom, mind emellett utálok kezeket és lábakat rajzolni XD de próbálkoztam :)

Íme Auorora:

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 19 (hétfő), 18:20 
Tollforgató

Sziiiiiaaaaaa!!!!

Köszönöm szépen :oops:

a tied is :-* >:D< és én is neked :x

millio pussz :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 19 (hétfő), 15:51 
Tollforgató

Nagyon jó lett a friss! >:D< Gratulálok hozzá. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 15 (csütörtök), 20:00 
Tollforgató

Szia!

Dehogy baj :) Egy teát? :-D

De a tárgyra térve; ugyan, ne szégyeld magad, én kifejezetten örülök, ugyanis mindig egy fejezettel vagy "lemaradva", hát én nem szeretem ezt a szót, de most fogalmazzunk így :-)
szóval ez így nekem is jó, mert amíg nem érsz be, addig én is ráérek :P

De persze ha lesz időd, szívesen látlak ott is :-*

Köszönöm a jó kívánságokat, és természetesen viszont kívánom :wink:
sok puszi :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 15 (csütörtök), 17:24 
Tollforgató

Huha, kit látnak szemeim >:D< Jó itt is találkozni :)

Gondoltam meglátogatlak, ha már kinyitottad házad ajtaját. Remélem nem baj ;)

S ha már a tárgyra akarunk térni: én őszintén szégyellem magam, amiért még kissé le vagyok maradva a regényedet illetően :oops: , de ígérem, bepótolom :-)V

Addig is ihletben gazdag szép napokat :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 15 (csütörtök), 16:59 
Tollforgató

Szia!

Köszi szépen, jó itt látni :-D

Sok-Sok puszi :-* :-* :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 15 (csütörtök), 14:39 
Tollforgató

Szia!

Nagy örömömre szolgál, hogy már te is blogolsz. :) Sok sikert és nagyon sok látogatót! Puszillak :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Caley's ficblog
HozzászólásElküldve: 2010 április 14 (szerda), 19:54 
Tollforgató

Hello!

Nos, én is megnyitom kapuim, s szeretettel látok vendégül itt mindenkit, ki betér ide >:D<

Oké, hagyuk ezt a magasztosságot, az ok amiért úgy döntöttem, én is csinálok egy ilyet, az az, hogy néha én sem tudom, mit akarok kihozni egyes dolgokból, és van hogy én sem értem; így ezért nem is várom el, hogy más is megértse ;;)

Persze arról se feledkezzünk meg, milyen király dolog már, h van ficblogja az embernek O:-)

Szóval, ha kérdésed van, valami nem tiszta, vagy egyserüen késik a friss, ami sosem kizárt, de én próbálok ellene tenni :oops: , szóval akkor itt nyugodtan lehet érdeklődni, faggatózni :)

Esetleg tippeket is szívesen fogadok, mit hogy lenne jobb csinálni, vagy épp mit csináltam rosszul; ilyen gyakrabban előfordulhat :)

Nos, azt hiszem épp eleget fecsegtem, ideje búcsúznom, puszi: Caley :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 194 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4

Időzóna: UTC + 1 óra