Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 16:43

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 03 (hétfő), 9:41 
Betűmániákus

Szia! :)
Köszönöm szépen :#-) Én valójában nem is betegségnek mondanám, hanem egy állapotnak... :) Viszont még egy csomó dolog rejtély számomra, még többet szeretnék tudni róluk. :D

Szerk: egyébként még át kell írnom ezt-azt, pontosítani meg ilyesmik. Vannak benne kisebb bakik, sajnos, de még kiküszöbölhetőek. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 03 (hétfő), 9:19 
Írópalánta

:D Most olvastam el az autizmusos írásodat Shanon! *.* Nagyon profi :) Szerintem a legérdekesebb az egészséges és az autista gyerekek rajzainak összehasonlítása volt. Eddig nem tudtam túl sok mindent az autizmusról, úgyhogy nekem külön jól jött ez a kis "továbbképzés". De tényleg rohadt érdekes, hogy ezek a gyerekek néhány szempontból nagyon elmaradnak a többiektől, viszont egy-két dologban szinte felnőttnek számítanak... Meg ami még jó volt, ahogy a vért folyóhoz, meg mocsárhoz hasonlítottad :)
Szal köszi Shanon hogy elküldted ;)

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 03 (hétfő), 7:20 
Betűmániákus

Halihó!

Én kipurcantam... :-S Tegnap este órákig kerestem a történelem beszámolómhoz Görögországról hírmorzsákat, de semmi. Szerdára kell, én azt se tudom, mit csinálok még, ráadásul azt mondta, hogy úgy rakjuk össze, hogyha egy tárhelyről szerezzük az információt, akkor peca, mert azt ott is el tudja olvasni... :roll: Na, majd kitalálok valamit.

De meg van a botanikás anyagom, szóval lassan, de haladok. Viszont van még egy magyar vers is, kötelező olvasás, biológia... Bele fogok roppanni.

Kihívás? Azzal is haladni kellene, de sajna nem megy. Nincs időm nyugodtan megfogalmazni... :cry:

Várom a véleményeket az autizmusról! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 03 (hétfő), 7:06 
Könyvmoly

hallihó mindenki! :D

hű, nem mondom azt, hogy túl csorgott hsz-ügyileg a topik, de lényegesen több jött, mint eddig. :D Nara, látom, kezdesz visszatalálni közénk. :D Aila, végre! Ezt amúgy már megtehetted volna kicsivel korábban is... :-P Mizu veled? Mi és hogy sikerült? Most gondolom a héten nem igen leszel az érettségi miatt... :( szurkolok ám, öcsikém is most érettségizik, neki is szurkolok. :D majd mesélj!
Nara, a vidit majd megnézem otthonról, itt bent nem igen szabad, és majd meséld ám el, hogy sikerült az osztálykirándulás. A pü-t pedig minnyá megnézem, és megpróbálok rá válaszolni is. :D meg a nyú fejit is. :D

Shancii! Megkaptam az üzit, ma elszándékozom olvasni, és írok majd véleményt is pü-ben, vagy mailban még nem tudom. :) akkor neked is felejthető volt a hétvége? enyém is... ballagott öcsém, szóval péntek szombat kihullott... szombaton még itt maradtak rokonok, velük voltam, meg pilledeztünk barátnőmmel, kivoltunk. hp-maratont tartottunk, két és fél filmet néztünk meg... xD
Juj, képzeljétek! 15-én megyek Bereczki-Szinetár musical duettes koncertre! :D :x szabadtéri lesz, asszem a városligetben... :) nagyon várom már. :)

hú, és egy - számomra - örömhír: elkezdtem a kihívásra a törit. :D msáfél oldal megvan belőle, ó jeee! 8) :D

most viszont megyek, olvasgatok, meg írogatok! :)

pussszaaa :-*

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 02 (vasárnap), 19:54 
Betűmániákus

Sziasztoook!
Elküldtem a versenyre készült munkákat a címetekre, remélem, mindenkinek jó helyen landolt :wink: Várom a véleményeket. KyKy, neked a kykysziv-esre küldtem... :roll: Ha nem jó, szólj és elküldöm a másikra :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 02 (vasárnap), 18:27 
Írópalánta

Jesszusom, Shanon, ez borzasztó sok(k) :-S Szegénykém, akartam mondani, hogy ha még nem nézték meg az adminok, akkor is nyugodtan írj kritit, mert én nem haragszom a csalásért, ha cserébe kapok normális kritikát, de ezek mellett nem mondom :D Tanulj csak nyugodtan ;)

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 02 (vasárnap), 15:06 
Betűmániákus

Sziasztok!
Ismét én. :roll: :-) Szóval: Nara, megyek és megnézem a frisset, kell egy kicsi kikapcs... :?
Annyi dolgom van... de már elkezdtem csinálni csak... :-( Botanikából a hibiszkuszról kell beszámolót csinálnom, töriből a II. világháborúról bármit és én a görög csatákat szeretném, illetve bigiből a gerincesek vázrendszeréről, de nem találok semmit az utóbbiról ~x( De emellett kellene tanulnom, kötelezőt olvasnom és bétáznom, valamint nem ártana gépelni a kihívást, mert egy cseppnyi időm se lesz, és bétázni félő, hogy nem tudom elküldeni. De jól vagyok. És ép is. :-S

Amúgy a hétvégémről elfelejtettem nyilatkozni az imént, de nem történt semmi érdekes :roll: Főztünk, dumáltunk, ittunk egy keveset, ma pedig már jöttem is haza, pénteken meg ugyebár mentem. Anyámék vittek és haza is hoztak, ennyi nagyjából. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 02 (vasárnap), 12:51 
Írópalánta

Sziasztok!

Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy sikerült az Árnyékliliom c. írásomat kihúznom a mocsárból :-P Legalábbis most írtam egy fejezetete :d Szal tök happy vok, plusz elkezdtem papíron egy másik P.D-s sztorit. Csak nem tudom eldönteni, hogy egy helyszín hol legyen. mert mindenképp külföldi hely kéne, és én vagy Bajoro.-ra gondoltam, mert azt ismerem is, meg németül is tudok, viszont van mgé egy-két hely, ami szép + melegebb, pl. Provance, csak ott meg nem voltam, és nem is tudok franciául xD

Na mind1, ez most nem fontos ^^"

Szegény Shanon, hát igen, azért a tanárok sem képviselik a mintapéldát: mindig mindent az utsó pillanatban :-P

Szia Alia! :D Az jó, nálunk is volt bolondballagás, beöltöztek ovisnak, meg összevissza ökörködtek ;) Poén volt. Szerintem mindig jó érzés társasággal úgy ökörködni, hogy közben mindenki más hülyének néz xD

Na puszi, csak gondoltam beköszönök, hogy én is segítsek élesztgetni a topicot ;)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 02 (vasárnap), 11:15 
Betűmániákus

Sziasztok! :) Megérkeztem! Aila! Mesélj, hogy vagy! Naná, hogy megismerünk... még :-P De tessék jönni sűrűbben! Ez pedig mindenkire vonatkozik! :wink: A következő heteimről nem nyilatkoznék, két hét kiesik, és semmire sem lesz idő. Már beindult az utolsó lélegzet nevű gépezet és mindegyik tanárom megbolondult :( Nem tudom, mi lesz...

Igen, jelöltek több kategóriában is :x Totál meglepődtem... :cry: Úgy örültem, és teljesen meg is hatottak... 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 01 (szombat), 20:38 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Sziasztok! :)

Megismertek még? :wink: *halkan sompolyogva, behúzott füllel beoson*
Zajlik az életem, lányok, gondolom nektek is (illetve hát látom is :) - nagyjából igyekeztem ám tartani a lépést ha csak olvasás szinten is).
Tegnap szépen el is ballagtam, ahogy azt kell, előtte meg ravaszkodtunk a városban, botránkoztattuk a népet a bolondballagós jelmezben meg hasonlók! :) Vicces volt, tetszett! :-D
De azért látom, nem én vagyok itt a legrosszabb kislány, mások illegális autóversenyezést azért nem tudom überelni! ;-)

Shanci szívem, most néztem, benne van a top kritikázókban az Aranypennában?! :D Gratulálok!

Látom, Mayácskánk is itt járt, jó volt hallani felőled! :)

Puszi lányok!

>:D<
Ailana

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 30 (péntek), 19:17 
Billentyűzetgyilkos

Szia Nara :]

Jaj, én tavaly voltam így a ballagással... idén sajnos nem tudtam menni.
Nekem hétfő-kedd-szerda osztkir, csüt tanulás, pénteken barátnők és tanulás

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 30 (péntek), 19:06 
Írópalánta

Sziasztok!

:) Én most értem haza ballagásról (mármint nem én ballagtam, csak a suliban volt ;) ) Tök furcsa, mert előző években vhogy sokkal fárasztóbbnak éreztem, mint most :) Meg igazából kevésbé lett tőle rossz kedvem. Mondjuk azért ha belegondolok hogy mi lesz akkor, amikor majd én ballagok, akkor azért kicsit félek :-S És az sem lesz annyira sokára... Viszont most olyan jó volt, mert ismertem néhány embert is a ballagók közül. Igazából egyikükkel sem beszéltem sokat, de olyan aranyosan meg voltak hatódva :) És kb. régi ismerősként köszöntek, szal :)

Nekem a jövő hetem lesz laza/érdekes. Hétfőn nincs suli, bár én megyek nyelvvizsgaelőkészítőre, kedden, szerdán meg csak 3-3 óránk lesz :D (2 töri, 1 magyar; 2 magyar, 1töri, szal rosszabblu is járhattunk voltna ;) ) Aztán csüt-péntek-szomat: osztálykirándulás. :D:D:D:-S (hehe, kicsit vegyesek az érzelmeim)

Am kész van a Heroesos videóm, aki kíváncsi rá, itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=PnzxxffZw3Y

:D Mindenkinek kellemes hétvégét, és vigyázzatok magatokra! ;)

Megyek pü-t olvasni, látom jött egy :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 30 (péntek), 15:35 
Billentyűzetgyilkos

Szia Shanci, vigyázz magadra :]

Én nem ünnepelek, ill. engem meg a tesómat fogja a család holnap...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 30 (péntek), 15:24 
Betűmániákus

Hallali Hölgyek! :x
Én estefelé elhúzok és vasárnap jövök, hogy milyen tájt, azt nem tudom még :) De majd följövök és mesélek egy-két dologról, élményekről és még hasonlókról... Valamint fölfedek néhány kilétet pü-n keresztül ;)
Nara, a múltkor elmaradt: köszönöm a pü-t a nyomozásról. :-) Amiről nem tud az ember anyja, az nem fáj neki :-Ą

Legyen jó hétvégétek! Ti ünnepeltük amúgy? Mert én részben azért húzok el... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 29 (csütörtök), 19:15 
Betűmániákus

Nara, én voltam a kiállításon... :-S
Mayaaaa! Gratula sokszorosan :D Úgy örülök. Nekem ma 3 órám volt. Pff... Ráadásul totál fölbolydult minden a holnappal kapcsolatban. 35 perces órák lesznek, új járatokkal, de a mi társaságunk rendes munkanapnak veszi. Azt se tudom, hogy jutok el suliba... nehogy a barátnőmhöz... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 29 (csütörtök), 16:56 
Billentyűzetgyilkos

Maya, nagyon gratulálok :D :d

Nara, itt is koszi a pü-t, és majd szurkolok, én csak augusztusban megyek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 29 (csütörtök), 16:53 
Írópalánta

Sziasztok!

:D Örülök, Maya!! :D:D:D Gondoltam rád ;) Jó színháznézést...

Röpült pü ;)

Hú, KyKy durvának hangzik ez a drogkiállítás. De persze ennek az a célja, hogy nagy hatást gyakoroljon az emebrekre, és akkor nagyon jól megcsinálták az elomondásod alapján. Én pedig máj. 14-én nyelvvizsgázom :D :-S

Puszi

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 29 (csütörtök), 15:37 
Írópalánta

Halihó, kedveseim!
Mivel ígértem, gyorsan dobok egy üzenetet: Jól sikerült a felvételim, egészen elégedett vagyok vele :)
Később bővebben is kifejtem, de most rohannom kell. Vár a színház... :)

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 29 (csütörtök), 10:23 
Billentyűzetgyilkos

Szia :)

Vagy még?

Jaj, ez jól hangzik, én most voltam orvosnál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 29 (csütörtök), 10:19 
Betűmániákus

Szépséges napot! :x

Este még jövök, de pénteken elutazok a barátnőmhöz és nála töltöm a hétvégét. :) Főzőcske, dumcsizás, sok-sok tv meg ilyesmik. Úgyhogy egyáltalán nem lehet elérni... :-S De este még leszek. :) Bár akkor egyik KASMÍR se szokott itt lenni, de nem baj :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 28 (szerda), 20:28 
Billentyűzetgyilkos

Bocsánat, már nyugodt vagyok.. ill. beteg, de ez mellékes...

Shanci, mi jót csináltál ma?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 28 (szerda), 20:20 
Betűmániákus

Én nem szavaztam :-P Nem én voltam... de miért ne értékelhetne más?? :lol: Hűűű... nagyon hosszú napom volt... (:|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 28 (szerda), 15:29 
Billentyűzetgyilkos

bocsi... :oops:
én nem akartam rosszat... akkor ha nem érdekellek többet nem írok ide :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 28 (szerda), 13:32 
Könyvmoly

Pedig az voltál, Shanci! :) Mikor valami olyanról beszélsz, ami szeretsz, vagy érdekel, máshogyan fogalmazol. Teljesen átadod magad az érzésnek, belelkesülsz, és olyan igazi kistündér vagy! :)

Tényleg nincs mit, Darkesz... és nem fognak utálni, ha a rosszban észreveszed a megbújó jót is.

szerk.:

Úristen... :shock: jelöltek engem több kategóriában is az Aranypennán! :-O Ezt még mindig nem tudom felfogni... :-O :shock:
*megy, és leönti magát hideg vízzel*
Ki volt, aki engem jelölt? Shanon? Csak te lehettél... xD :shock: bárki is volt, imádom érte, olyan jól esik... :oops: :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 28 (szerda), 12:54 
Szárnybontogató

shanon widow írta:
Erre van megfelelő topic, ott tessék reklámozni... Thx. /:)

Jól van na. :-( Megbocsátasz? :oops:
Kykyke, nagyon köszi hogy véleményt mondtál, el is fogadom, és remélem, nem fog mindenki utálni... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 28 (szerda), 8:04 
Betűmániákus

Tündér?? Jááááj >:D< :-* Ezt még sose mondták... :g
Hű, annyi dolgom van, hogy már azt se tudom, mibe fogjak :?
Amúgy a ficblogomban van egy pici életjel... 8) Oda is sikerült eljutnom tegnap.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 28 (szerda), 7:36 
Könyvmoly

Ú, Shanci, ez nagyon izgalmasan hangzott... biztos tök jó volt. Nagyon jól csinálták meg, egy ilyenre én is elmennék szívesen. :) És igazi átéléssel mesélted, nagyon kis tündér vagy! :)

Dorothy, nálam a veszekedés máshonnan indul, meg amúgy sem a te véleményedre lettem volna kíváncsi, én Riikához írtam, tudtommal Shanci is Riikához írt, szóval elhiheted, ha neked nem tetszett, az minket nem hoz lázba. :)

Darkesz, nem hiszem, hogy én lennék jó kritika kritizáló, én történetekhez írok szubjektív véleményt, de ha igazán jó akarsz lenni - hiszen láttam, hogy jelentkeztél az EKLE-be -, és nem akarod túl sok emberrel megutáltatni magadat, akkor a sok-sok hiba, baki, rossz mellé, egy-két jónál többet jegyezz meg. Kivéve persze, ha a történet nívón aluli, és nincsen benne mit dicsérni.
Egybk. meg nem vagyok benne biztos, hogy a negatív kritikákat is elfogadod...

Most viszont lépek, csajok! :) Írok, olvasok, minden, mi szem-szájnak ingere. :D
Puszó-nyuszó! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 27 (kedd), 20:12 
Betűmániákus

Darkesz írta:
Hej! emlékszik valaki rám?
Tudjátok, én vagyok Zsuzsi, 11 éves... blabla. :D
Ha nem, akkor is kérném segítségeteket kritika ügyben. Mivel tudom, hogy shanon és kykyke is EKLE lúd, szeretném, ha kritizálnák az én majdnen kritizálásomat ezen a linken: http://www.fanfic.hu/merengo/reviews.php?sid=50205&a=1

Elfogadok bármit, legyen az pozitív vagy negatív. :D

Erre van megfelelő topic, ott tessék reklámozni... Thx. /:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 27 (kedd), 19:48 
Szárnybontogató

Hej! emlékszik valaki rám?
Tudjátok, én vagyok Zsuzsi, 11 éves... blabla. :D
Ha nem, akkor is kérném segítségeteket kritika ügyben. Mivel tudom, hogy shanon és kykyke is EKLE lúd, szeretném, ha kritizálnák az én majdnen kritizálásomat ezen a linken: http://www.fanfic.hu/merengo/reviews.php?sid=50205&a=1

Elfogadok bármit, legyen az pozitív vagy negatív. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 27 (kedd), 10:30 
Betűmániákus

dorothy snape írta:
Hát ízlések és pofonok... nekem akkor sem tetszett. Mopst ezen csak nem fogunk összeveszni? :-D

Itt nem veszekszik senki :roll:
Csak mindenki makacs és megáll az igaza mellett. Ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 27 (kedd), 10:23 
Billentyűzetgyilkos

Hát ízlések és pofonok... nekem akkor sem tetszett. Mopst ezen csak nem fogunk összeveszni? :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 27 (kedd), 8:14 
Betűmániákus

Iggen... ha elfogult az ember, akkor lehet neki mondani bármit. :D Fantasy téren válogatós vagyok, de az avatar! Mamám! Előtte el nem tudtam képzelni, hogy mért és miről énekel Leona, erre tessék! Imádtam... 8-> Az üzenete a legszebb... komolyan megdöbbentő és én azóta sok dologhoz máshogy állok. És ezt nem azért mondom, mert annyira be akarom bizonyítani Riikának van bárkinek az igazamat... csak tényleg érdemes megnézni. Még a tesómnak is tetszett, aki még a HP-t se nagyon komálja... Fantasy téren elégé zárkózott. :?

Az előadás? Engem hihetetlenül megfogott. Egy drogközpontban dolgozó nő beszélgetett velünk... vagy pszichológus vagy pszichiáter... legalábbis én ezt vettem ki a szavaiból. Az egész a Szabadkai Szociális központban volt megrendezve, ami egy pici, jelentéktelen utcában van, de annál jelentősebb dolgok történnek benne. Például családoknak adnak tanácsot beteg, drogos, szellemileg sérült családtag esetén... Az egész egy külföldről hozatott ház, amelynek értelemszerűen vannak szobái. A szobák tulajdonképpeni lépcsőket jelképeztek, hogy is kezdődik az egész... a rászokás... a következmények és velejárók...

A nappaliban kezdtük, ahol minden kezdődik. Tulajdonképpen az egész drog-ügy az anyaméhben kezdődik el. Az anya akarja-e gyereket? Szereti-e? Később törődik-e vele? Milyen a család?? Nem feltétlenül szegény vagy hátrányos gyerek szokik rá ezekre szerekre... lehet gazdag is, de a lényeg és ami mindegyikben közös: NINCS ELÉG SZERETET, VAGY EGYÁLTALÁN. Összehasonlítottunk két srác életét. Ugyanazon a napon születtek, ugyanabban az évben. Az egyikük drogozott, a másik nem.... és durva volt. Szülőket is hoznak ide és minden korosztályt, hogy meglássák, hogy is van ez az egész, mit is jelent. Tapasztaljuk, átéljük, mit éreznek a narkománok.

A második szoba egy gumiszoba volt... ahogy beléptünk, egy tök puha szivacson álldogáltunk, aztán leültünk... éreztették velünk, hogy mennyire tompulnak az érzékek... A falon a drogokat tüntették fel, annak hatásit... mi mire hat, mit roncsol... itt hallottuk a legdurvább dolgokat.

A harmadik szoba egy szimulátor volt, tele tükrökkel és fényekkel: alis hogy érzi magát a beszívott ember. Miket lát/hall? Érdekes. Az állítják, hogy : a drog rossz, ne szokj rá! Épp ellenkezőleg! Láttunk interjút drogos gyerekkel. Ő családi okok miatt szokott a drogra, és mikor kipróbálta azzal kezdte: a drog rossz! Épp ellenkezőleg: marhajó érzés. Olyan, mint az orgazmus, vagy az anyaméhbeli lebegés. Csak hosszabb. A jó életet idézik vissza, amikor még értékelték. Ahogy egyre többször lövöd be magad bárhogy bármivel, a szervezeted szokik hozzá... és az elméd keresi a tulajdonképpeni "jobbat" namost, minél többször nyúlsz hozzá, annál többet igényelsz, mert csökken a hatás ergo, növeled az anyagot. A fizikai leszokás például a heroin esetében TESTILEG-FIZIKAILAG 9 nap. A pszichikai leszokás nőknél 3 év, férfiaknál egy és fél. Egy emberre 5 év után mondjuk azt, hogy tiszta. De például én ismerek olyat, aki egyszer LSD-zett és 10 év múlva hallucinálta be ugyanazt.

A negyedik szoba egy áttekintés. Mit vesztett? Hova tűnt a család? Minden régi és poros volt...elavult, romlott. Képek, drogosokról... képek egy házról, aminek ha kinézel az ablakán, eleinte minden fényes és szép... és folyamatosan halványul. Először még átlátsz az ablakon, látod a szomszéd házat, a fákat,a fényt, aztán egyre homályosabb, halványabb... végül lehúzzák a rolót.

Az ötödik szobában egy utcán voltunk, ahol egy boldog pár ült egy padon... a másik sarokban két ember áll egymással szemben... az egyik egy tasakot, a másik pénzt tartott a kezében. Ezzel ábrázolták, hogy mi nem történik egy utcán...

És végül a hatodik szoba, ahol egy gipszszobor ült egyedül, sötétben, összekucorodva... Egyedül nem lehet végigcsinálni, kell a család a biztos háttér, hisz velük kezdődött. Nem volt kijárat, ezzel jelezve, hogy meg kell tenni a visszautat... csak úgy lehet végigcsinálni...

Én... lesokkoltam. 12 éves korom óta hallgatok minden nyavalyát a drogokról, de egy se volt ennyire kézzelfogható. Hoznak drogosokat, szülőket, diákokat... hogy lássák, mi ez az egész.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 27 (kedd), 7:33 
Könyvmoly

Szentséges szalamandra! :D Az Mi M betűnk tért vissza közénk, ha csak egy hsz erejéig is, de akkor is! :D :D :D Nem lehet levakarni az arcomról a vigyort. Miközben tiszta szerelmes hangulatban vagyok, mert olvasom a Fogadj rám! c. sztorit, és annyira nagyon tetszik! :D Örülök neked Maycsikám, majd csütörtökön felhívlak, hogy s mint sikerült! :) Nagyon szorítok, keresztbe tett lábakkal fogok ülni holnap. :D (a kezem sajnos kelleni fog a munkához...)

Shanci, mesélj, mi volt ezen a kiállításon, vagy milyen volt? Bemutattak mindenféle drogot, esetleg voltak függők is, akik meséltek? Egyáltalán milyen alkalomból volt, csak úgy? Meséééélj!
És te is, Nara, hogy mit ügyködik anyukád, érdekelne. :) Szóval várom a pü-ket, főleg, hogy Shanci még a srácról is ígért... szóval lemaradásban van! :D

Hűha, Riika, khm... először inkább válaszolok a kérdésedre: mivel nem akartam anyának egy használhatatlan kis szobrocskát, vagy egy gyorsan hervadó virágcsokrot adni, ezért kiötlöttem, hogy mivel anya szeret kreatívoskodni (értsd: mindig készít valamit... lámpa búrát fest, ajtóra való táblácskát nevekkel, borokat/pezsgőket díszít, képeket, vázákat, stb.), veszek neki a hobbi boltból ilyen festékeket, plusz ott találtam egy fa cserepes szívet. Vagyis úgy néz ki, mintha virág lenne, de szív alakú, miközben közé csíptethető bármiféle kis papírka. Bentre az íróasztalára tökély. :) És azt találtam ki, hogy egyik oldalára öcsém képét teszem, a másikra az enyémet. Befestem, díszítem, stb. Meg majd szedek neki orgonát, a közelben van egy régi temető, és ott rengeteg orgona van, meg keresek valami megható verset, és lejátszok valami "mamás" számot, hogy bőgjünk egy kiadósat. Nagyjából ennyi. :D

Aztán az Avatáros téma. Komolyan kíváncsi lennék, mivel tudjátok alátámasztani az igazatokat, vagyis hogy gagyi a film. Tulajdonképpen miért? Szerintem egy nagyon is reális képet fest le az emberekről. Pénzért mindenre képesek vagyunk. Kb. ugyanezt csináltuk annak idején az indiánokkal is, és az hót ziher, hogyha tényleg felfedeznénk egy másik bolygón egy másik fajt, ugyanezt tennénk velük is. Mert a "pééénz". Miközben azt mondják a filmben, hogy a Föld már egy halott bolygó. Nem számít, mert a "pénz" fontosabb.
És mivel egy inidános film ad1: nem Cameronos, ad2: nem túl látványos, hát megteremtett egy csodálatos új fajt, a Na'vi-kat, meg egy káprázatos bolygót. Csodás, ahogyan a természettel kapcsolatban állnak, elképesztő látványvilágot hozott létre, lenyűgöző tájakkal, növényekkel, élőlényekkel.
És az egészben az a leg... leghatásosabb, hogy egy ember szemével láthatjuk a világot, beleképzelhetjük magunkat a helyébe, és bizony mindenki a Pandorát választaná, a Na'vi-kat, nem pedig a silány, gyarló embereket.
És hogyha ez nem lenne elég, még beletett egy megindító szerelmi szálat is. Hogy nem az a fontos, hogy külsőleg összapasszoljunk, hanem a szerelem. (Neyteri egybk. szerintem nagyon szép Na'vi :oops: )
Aztán meg jön a tetőpont. Kiderül minden, hogy elvileg Jake (L) csak beépített ember, de közben már kicsit fordult a kocka... Jake megszerette az új életét, ahol tudott járni, futni, szaladni (hiszen ő egy rokkant ex-tengerészgyalogos a való életben), beleszerett Neyteribe, elbűvölte, magához láncolta őt Pandora és a törzs. De persze kell a dráma, ezért nem mehet minden olyan simán.
Amúgy. Minden alkalommal végigbőgöm a filmet. Vagy az ámuldozás miatt, vagy mert sajnálom őket, vagyis a szomorúság miatt, de mindig bőgök rajta. Hatalmas hatással van rám a film, és eddig bárkivel beszéltem, rájuk is.
Két - nálamnál fiatalabb - ismerősöm mondta, hogy neki nem tetszett, de szerintem ők alapból nem tudták felfogni a lényegét... utána volt egy barátnőm, aki sztem csak azért mondta, mert ő imádd ellent mondani mindenkinek, mindennek, és már csak azért is azt mondja, hogy rossz, hogy igaza legyen...
Egybk meg tök szkeptikusan ültem be a filmre, na mondom, mit tud ez nekem nyújtani, miért ajnározzák halálra, és életemben nem csalódtam még ekkorát - ilyen kellemesen.

Mindegy. Befejeztem. Bizonyára a barátnődnek megvan a nyomós oka, hogy miért nem tetszett neki egy ilyen film, de annyit mondhatok, hogy nem csak a klasszikusok tudnak nekünk nagyot és sokat adni. Egy Büszkeség és balítélet is nagyon jó film, de ettől nem zárkózom el az újjításoktól, nem csak a szerelem létezik. Lenyűgöző film, és emellett kiállok, szóval, Riika, nézd meg, és ha tényleg nem tetszik, akkor kérlek, írd le, hogy mi és miért nem. Kíváncsi lennék egy korban hozzám illő véleményére is, aki váltig állítja, hogy semmi extra nincsen a filmben. Pássz! - ahogyan Édua mondaná, igaz Shanc? :)

Na, de tényleg befejeztem, de az ilyen elfogult igazságtalanság, amiben a kedvenc filmemet fikázzák, fel tud bőszíteni, és nem hagyhatom! Még Shanonnak is tetszett, pedig ha valakire, akkor őrá mondtam volna, hogy neki nem fog! :D Kééész!

Sziasztok csajok, ne haragudjatok, hogy lefárasztottalak titeket! :( :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 27 (kedd), 6:08 
Betűmániákus

Igen, értem... De én mindent velük csinálok és velük nézzük a filmeket is. Eddig nem volt rá példa, hogy külön, csak az Avatar, mert én moziban néztem, aztán meg lett szerezve a CD és együtt is megnéztük xDD De megértem meg minden... :roll: Ízlések és pofonok. Alice!??? Istenem, ha nem lenne benne Depp - aki mellesleg nekem egyáltalán nem tetszett, nem tudom, hogy miért vannak úgy oda érte... nekem ebben a filmben nem igazán csillogtatta meg a tehetségét - senki se nézte volna meg a filmet.

De hagyjuk. Én majd hamarosan kézhez kapom a Sweeney Toddot, mert bár már láttam, még mindig nincs meg. Szerb lesz magyar fölirattal...

Lehet, hogy ma laza napom lesz, mert fele osztály nem lesz ott. :roll: De attól még készülnöm kell. Pfff :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 26 (hétfő), 20:37 
Szárnybontogató

Shanci. :) A legeslegjobbam - akivel négy éve úgy össze vagyunk nőve, hogy levakarni nem lehet minket egymásról - mondta azt, hogy nem nekem való az Avatar. Azt ajánlotta, hogy ha már mindenképpen filmet akarok nézni, akkor pótoljam be a lemaradásaimat a klasszikusokkal. Igazán megértem a kiakadásod, Shanci, de úgy érzem picit félre értettél. Nem más véleménye alapján ítélkezem, hiszen nem mondtam az Avatarra, hogy rossz, csak azt, hogy nem valószínű, hogy meg fogom nézni, mert azok alapján, amit hallottam/olvastam róla, nem érdekel és ugyebár nem erőszak a disznótor. :D
Egyébként meg, gondolom Neked is van olyan barátod, ha nem is a legjobb, mint nekem, akinek a véleményére adsz. Tudom, hogy engem Á. úgy ismer, mint a tenyerét, szóval ha egy idegen állít meg az utcán, hogy ne nézzem meg az Avatart, mert neki nem tetszett, akkor az nem befolyásol, ellenben Á. véleménye igen. No, remélem értjük egymást. :) Ha bármi van még akkor sztem inkább püben értekezzünk. ;)
Óh, és az Alice-hez írtam, hogy nem várok tőle sokat, csak hát Johnny minden filmjét láttam, így ezt sem hagyhatom ki. :)
No, most már tényleg megyek ágyba bújni. :-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 26 (hétfő), 20:26 
Betűmániákus

Halihó!
Végre él a topic!
Riika, örülök, hogy j volt a kirándulás... ma mi is nagyon jól éreztük magunkat, bár az osztály két részre volt osztva és másik része holnap megy :roll: Na,mindegy. Viszont haragszom rád, Riika! Mi az, hogy mások véleménye alapján ítélkezel?? :( Tessék megnézni a filmeket és ha csalódsz, legalább magadon tapasztalod... Ha én is mások kritikái alapján döntök, sosem nézem meg a HP filmeket, és most nem is lennék itt. :roll: De, persze ez teljesen szubjektív, csak nem szeretek ilyesmit hallani/látni/olvasni. Bocs, hogy kiakadtam... Egyébként meg én az Alise-ben csalódtam totál. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 26 (hétfő), 20:14 
Szárnybontogató

Sziasztok!! >:D<

Ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem eddig, de ma értem haza az osztálykirándulásról, teljesen hulla vagyok... @-) Viszont már nem akartam tovább húzni a KASMÍRkodást, mert nem tudom holnap hányra esem haza. Ötig zeneirodalom, aztán meg készülni kell a pénteki ballagásra, ugyanis búcsúztatunk és az osztályfőnököm a nyakamba varrta a szervezést... :roll:

A kirándulás amúgy egész jó volt, bár inkább túra jellegű. Bélapátfalván volt a szállás, az első nap felmásztunk a Bélkőre és ott sétálgattunk kicsit, második nap a Szalajka-völgyet és Szilvásváradot látogattuk meg, ma pedig Egerben várost néztünk. Egész jól éreztünk magunkat, nem is gondoltam volna, persze a lábaimat nem érzem és a nemesebbik felem is szörnyen sajog. :oops: :D :g

Maya!!! :) Nagyon örülök neki, hogy erre látlak, sokat hallottam ám Rólad. ;) Nagyon szurkolok, hogy jól sikerüljön a felvételid/vizsgád! :-*

Nara, így utólag is nagyon boldog szülinapot! >:D< Jó ajándékokat kaptál ám, főleg a parfümért irigyellek, nekem elfogyott a kedvencem és most nincs pénzem rá, hogy újat vegyek... :(( :)
Ha van kedved ennyiszer lemásolni, én is szívesen venném, ha püben mesélnél, mi is anyukád részéről ez a nagy ellenőrzősdi...

Jáj, hát ebbe a vitába nem tudok beleszólni, ugyanis se a csodaországos dolgot, sem az avatart nem láttam, bár ez utóbbi nem is nagyon érdekel, ugyanis a baráti körömből csakis rosszat hallottam róla vagy olyat, hogy nem nagy szám. Úgy látszik, KyKy, igen más fajta az ismeretségi körünk. :D Az Alice-t viszont be szeretném pótolni, bár nem várok tőle sok jót, viszont a szereposztás miatt látni kell... :)

KyKy, mit csinálsz anyukádnak?? Ha nem nagy titok elárulod?? ;;) Mi testvéremmel mindig virágot veszünk meg énekelünk, de jó lenne már egy picikét újítani. :)

Shancim, még visszatérnék egy régebbi bejegyzésedhez. Emlegettél egy új srácot, meg egy képhez való hozzászólást. Nem nagyon értettem, hogy egy komment mért lenne ennyire égő, bár Te tudod, mit írtál. Hogy alakulnak a dolgok, van valami fejlemény? Mesélj nekünk, ne tessék semmiből se kihagyni a társaságot!! ;)

Hüpp, most látom, hogy már megint kisregényt írtam, bocsánat érte...

No jól van Lánykák, bedőlők az ágyikómba, ha el tudom odáig vonszolni magam... xD Ülni egész jó, csak a felállással meg a mendegéléssel vannak gondok. :roll:

Amphe hová tűnt?? Olyan régen nem járt erre... :( Az a fránya érettségi...

No joccakát!! :x

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 26 (hétfő), 16:56 
Írópalánta

:D:D:D:D:D Jéééé, MAYA!!!! Sztem felvételihez kell szurkolni, ugye? :D szorítok, mint állat jó? :D

Am én pedig bejelentkeztem nyelvvizsgára, szal május 2. hetében megyek előkészítőre, pénteken pedig vizsga :-S 4 óra... teljesen lehűltem, hogy ez ilyen hoszzú o.O Nah mind1, addig még túl kell élnem ballagási díszítgetést, meg osztálykirándulást is :-P

Nyugi KyKy, nem a merit találta meg, hál'istennek... ;) Majd írok, pü-t... de sajna most is épp rohanok :( ááááh...

Nah puszi

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 26 (hétfő), 15:49 
Betűmániákus

Szentisten!!!!
Maaaaayaaaaaaaaaaaaaaa!*nyakába ugrik és szinte fulladásig öleli* El se hiszem!!!! :-S :D :D :D >:D< :x :x <:-P <:-P :-* :-* Naná, hogy szurkolok, csak nem tom, mihez... xDDD

Aztán nehogy megint ne gyere!

Én meg hamarabb jöttem... és durva volt, de isteni... Én teljesen lesokkoltam :roll: És még egy lehetséges munkalehetőség számomra: függőkkel foglalkozni. :oops: központokban. Tehát ha nem megy a pszichológia, akkor valami ilyesmi dolog, de mindenképp olyan, ahol emberekkel kell foglalkozni :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 26 (hétfő), 14:30 
Billentyűzetgyilkos

Szia Maya, hova felvételizel?
Nagyon szurkolok :-D

Oké, KyKy, megjegyeztem ;)
Hát.. nem szeretem az ilyen...hm. nem tudom milyen filmeket.
Eleve nem vagyok nagyon oda a fantasyért, ami eléggé furcsa, mivel az életem 3 éve a HP körül forog, de ez óriási kivétel. :-D
Ez olyan, mintha megkérdeztél egy anti_HPst, h miért nem szereti a HPt...

Mindenki további szép napot/hetet :)
csak éljem túl csütrötök estig, utána már... egy kis fellélegzés, bár a kisérettségi :? :? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 26 (hétfő), 11:15 
Írópalánta

Üdv, üdv, kedveseim! >:D<

Ah, minő nem várt megjelenés, nem igaz? :-D
Az a helyzet, hogy nem bírok magammal, muszáj volt beköszönnöm hozzátok. Már annyira hiányoztok, majd megőrülök!
De már nemsokára vége a kálváriámnak, szerdán (28-án) reggel lesz a naaagy megmérettetés. Állítólag vmi 5 órás lesz :shock:
Szóval csak annyit szeretnék kérni, hogy nagyon-nagyon-nagyon és iszonyatosan szurkoljatok nekem!!!
Amint túlleszek rajta, ígérem, elkezdem a visszatérést köreitekbe. Hogy az írást is, azt még nem ígérem, mert még majd május 17-én lesz 2. forduló (ha továbbjutok persze). Bár arra már nemigen lehet készülni, és az írás pont jó gyakorlás rá, úgyhogy... :)
Ó, bár már túllennék rajta! Kezdek egészen becsavarodni. De most már tényleg csak pár nap. És aztán: ELŐRE, MATRÓZOK! Nekilódítom a KASMÍRt egyszemélyű matrózhadammal. x)

Szóval gondoljatok rám kérlek!
És most sok-sok millió puszit küldök Nektek, pótolandó a rengeteg elmaradásomat. Szeretlek Titeket nagyon!
:x :-*

u.i.: Szerdán vagy csütörtökön jelentkezem, hogy hogy sikerült a felvételi. Addig meg még eltemetem magam kicsit a tanulnivalóimba utolsó nekifutásként.

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 26 (hétfő), 6:46 
Könyvmoly

jó reggelt! :)

a hétvégém unalmas volt... msn, játék, Bubuzás, szavaztam, aludtam. XD

Nara, mi az, hogy magánnyomozóvá vált anyud? utánad kíváncsiskodik, és megtalálta a merit, meg a fórumot? :-O

Shanci, drogkiállítás? wow, miért? sulis bigyusz? majd mesélj, milyen volt! :D

megyek tovább szenvedni, tök melegem van... xD de kaptam két nacit, meg négy felsőt! :D tök csincsik. :)

csók, csajok!

ui.: jaj, még mielőtt elfelejteném!
Doo - ha már a Dory baj, de egybk nem probléma, én is allergiás vagyok a nevemre, szóval nem Kyky, hanem KyKy - mindkét K nagy :) -, mi bajod az Avatárral? te vagy a 2. ember (a millióból) az ismerőseim közül, aki azt mondta, nem tetszett neki. de ő sem úgy, hogy "nagyon nem". kíváncsi lennék, mivel tudnád indokolni. miért jobb egy Alice mint egy Avatár? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 25 (vasárnap), 20:16 
Betűmániákus

Ismét én jelzek... úgy tűnik, haldoklóban a topic... Csináljatok már valamit, rajtam semmi sem múlik! :-P De kitartást, bármihez kell! :-*

Szóval, csak azért jövök, hogy szóljak: holnap egyáltalán nem leszek, vagy legfeljebb csak este... drogkiállításra megyünk és egész napos lesz. Alig várom! :D Na, nem rosszra gondolni! xDD

Csak azt nem tudom, hogy ezt minek jelentem be, amikor senki nem csinálja rajtam kívül. Úgyis észreveszitek, ha nem írok... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 24 (szombat), 19:55 
Betűmániákus

Én a kihívásra szán bizét írogatom... :roll:
Jééé, ezek tök jók... én mindig zsét kapok, hogy vegyek rajta valamit... vagy ruhát, a bnőim kendőket/sálakat vesznek, mert gyűjtöm őket... szóval.. De régen rengeteg használhatatlan dolgot kaptam, és azoknak örültem a legjobban... A kedvencem a nagyim, kínai éneklő plüssmacija volt. Még ma is énekli az "I only kiss, kiss, kiss" c. számot. 10 évesen kaptam.

Nyomozás?? Mesélj!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 24 (szombat), 19:35 
Billentyűzetgyilkos

:) ezek tök jók. én is parfümöt kértem/kérek...

Hűha, Nara, engem érdekel :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 24 (szombat), 19:34 
Írópalánta

:) Nem tudom, szerintem aranyos volt :D Jó, tényleg nem nagy szám, de azért nézhető.

:D 15. xD És nagyon jó kis dolgokat kaptam. Pl. ruhákat, parfümöt, meg körömápol szettet :-P Szal tökre örülök mindennek. Köszönöm szépen a jókívánságokat ;)

Am azt, hogy mi történt velem, nem igazán akarom kiírni ide, miután anyám gyakorlatilag magánnyomozóvá vált, de akit érdekel, annak szívesen elmesélem püben ;)

puszi csajok!

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 24 (szombat), 19:21 
Betűmániákus

Hmm... Számomra az Ailce egyáltalán nem okozott meglepetést, ráadásul gyakorlatilag végiguntam. Még jó, hogy nem mentem moziba és fizettem érte. Nem, nem vagyok skót... sőt, a szórakozás kell, de tutira sajnáltam volna a pénzt. Én nagyobb durranást vártam tőle. Az Avatar részemről azért volt jobb, mert bár kevesebb volt a színészi szerep és több a technikai megoldás, sokkal többet kaptam... Nem is véletlenül jelölték oszkárra :roll: Viszont az is igaz, hogy az Ailce-t már ismertem... bár nem kezdtem félni a sárkányos jelenetnél... ami szerintem eléggé béna volt... :roll: Na jó, abbahagyom. Én még ennyire se tudtam volna megoldani Burton helyében a dolgokat... Mindenesetre nem tett rám nagy benyomást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 24 (szombat), 19:09 
Billentyűzetgyilkos

Szia Kyky :)

Nekem tetszett, de többször nem nagyon nézném meg, max. még 1x de akkor is ereti szinkronnal Alan miatt. :x
Az Avatar meg az, ami nagyon nem =/ dehát, ízlések és protonok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 24 (szombat), 18:57 
Betűmániákus

Az avatar jobb volt. ;;) És ezt nem azért mondom, mert a kék a kedvenc színem. :-S
KyKy, amúgy itt is kösz az avákat. :x Jó akármit csinálást! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 április 24 (szombat), 18:49 
Könyvmoly

szia nép! :)

csak egy pillanatra ugrottam fel, megyek is tovább... :)

Boldog születésnapot, Nara!!! :) kívánok sok szépet és jót! :) miket kaptál? 8)

Ugye, hogy nem volt nagy szám az Alice? :D Én mondtam, de akkor senki nem hitt nekem, merthogy... "jaaj, Jhonny Depp... " :-P pedig szerintem nem ez karrirje csúcsa. :D de azért elment... ő alkotott.... főleg az öröm csörgéssel... :D egybk a macska volt a legjobb... főleg, mikor kérdezték, h mit csinál a Kalapos, és felelt... "öröm csörög" :D kééész az a hang! :D

na, de lépek is tovább szenvedni az anyáknapi ajcsival, meg a fejemmel... :/

pusssszancsolok mindenkit! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra