Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 30 (vasárnap), 21:14

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 15:32 
Fanfic-faló

Mennyivel könnyebb lenne az élet, ha mindenhol ilyen kitartó és erős lelkületű emberkék dolgoznának :)

Kellemesen kielemezzük a csapatot, hamarosan megalapíthatjuk a saját profilozói körünket :D úgyis sok háttérinfó van már xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 15:22 
Billentyűzetgyilkos

(lool, 162 vagyok, még éppen beleférek XD)

negyedik évad? az még soká van, bár elég gyorsan haladok vele XD
igen, egyébként tényleg küzdött azért, hogy őt elfogadják, meg befogadják teljesen új emberként egy összeszokott csapatba, megdolgozott érte rendesen, és sikerült is neki : D követendő példa. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 15:18 
Fanfic-faló

Így is van. Jó fej ő, meg olyan természetes. Már ha ebben a közegben akad bármi is amit ennek lehet nevezni. Néha, mikor zavarában csak össze vissza nevetgél, vagy megpróbál beszédbe elegyedni másokkal, vagy beilleszkedni, az annyira emberi és természetes. Mindenért tenni kell, és ezt a karaktere szerintem jól szemléltei.

A negyedik évadban volt valahol a második felétől, de pontosan nem tudom, hanyadik rész. Kiakasztó volt szegény srácot, vagy csajt ennyire feldúltnak látni xD :|:|:(

lyukas az agyam: 160 a magasság limit, én 156 cm vagyok. Kicseszés, nem?:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 15:15 
Billentyűzetgyilkos

amphetamin írta:
Én takarítósra emlékszem de az alfa hímeket gyilkolt szállodában egy csaj segítségével, és végül kiderül, hogy a srác alteregója Amanda gyilkolt XD
Adamnak hívták, am ő játszotta az Alkonyatban Jaspert :D

loool, így már rémlik. az tényleg ő volt? XDDD muszáj azt is visszanéznem, hanyadik évad? :D:D

most a második évad 10. részt nézem, ebben viszik először magukkal Emilyt, és rájöttem, hogy tulajdonképpen bírom XDDD kicsit kotnyeles, ja, de azért itt az első pár részben párszor megdöbbenti a többieket az eszével :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 15:14 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Jesszus, igen, a necrofilek... brr... $sick

Annyira durva elhinni, hogy tényleg vannak ilyen emberek. :?

Hát jaja, tényleg eléggé lenézik szegény rendőröket a sorozatban. De ált. az összesben, pl a helyszínelőkben sem a sima rendőrök a királyak... :roll:

szerk.: igen, az Amandás is jó rész volt.

Hát ez az a takarítós, mikor egy helyi rendőr megy el hozzájuk profilozást kérni, mert h senki nem hisz neki, h tűnnek el a csövik meg a prostik. És az volt abban a részben, ahogy egy prosti próbált elmenekülni arról a helyről, ahova az a takarító vitte, de ugye nem tudott, direkt úgy volt kitalálva. Tiszta Fűrész volt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára polly 2010 május 11 (kedd), 15:16-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 15:11 
Fanfic-faló

Én takarítósra emlékszem de az alfa hímeket gyilkolt szállodában egy csaj segítségével, és végül kiderül, hogy a srác alteregója Amanda gyilkolt XD
Adamnak hívták, am ő játszotta az Alkonyatban Jaspert :D

Az a baj, hogy a rendőrök sok esetben tényleg esetlenek és sokszor nem úgy csinálnak dolgokat, ahogy kellene, vagy egyáltalán nem csinálnak semmit. Tapasztalatból mondom :\

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 15:05 
Billentyűzetgyilkos

jaja, ez az a rész volt : D ebben volt először Emily :D

egyébként ez a sorozat néha úúúgy lealacsonyítja a rendőröket (vicces szóhasználat az előbbi hsz-edet figyelme véve, de ez jutott eszembe xD). Szóval egy csomó olyan rész van, amikor ők mondanak valamit, és a helyi rendőr/seriff/akárki meg a saját feje után megy, meg csakazértis mást csinál, vagy valahogy elb*ssza, vagy ilyesmi XDDDD

(mennyi a magasságlimit? bár rémlik, hogy anno én is néztem... xD)

polly: a takarítós nem rémlik o.O arra nem emlékszem, de így, ahogy elmondtad... huuh.. x"DDD hát igen, vannak durva részek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 14:59 
Fanfic-faló

Az nagyon jó rész volt :D besírás ez az üzengetés dolog xD bár az elég morbid volt, hoyg visszajárkált a holttesteihez az erdőbe :S ez a Millcreek gyilkosos rész nem? nem tudom, hogy írják, de vmi ilyesmire emlékszem.

Lehet nevetni fogsz, de én is csinálnám :D Családcentrikus vagyok, szeretem ha körülvesznek a szeretteim, de megvagyok egyedül is, nem szükséges, hogy mindig sündörögjön körülöttem valaki. Ha felvettek volna a rendőrtisztire kriminálpszichológusnak szakosodtam volna, csak túl alacsony vagyok a limithez pfff. de ez mekkora rossz már! az ember tudását nem a magasságban kellene mérni, mennyi hülye rendőr van már az utcákon :S (Elnézést, a kivételektől és azoktól, akiknek van ismerőse, csak nagy általánosságban értettem)

Én szívesen csinálnám ezt a melót, szerintem élvezetes dolog egy ismeretlen ember szinte tökéletes profilját megalkotni a viselkedése alapján. Ok, nem feltétlenül gyilkosokra gondolok :P

azt a kisöccs gyilkolás épp a minap néztem... szociopata és megbánásra képtelen.. elég beteg dolog, ha valakit még az sem érint meg, ha megöli a saját testvérét :S ráadásul milyen módon...
akiktől falra mászok azok a necrofil gyilkosok.. a hideg kilel a gondolattól, hogy hogy képes valaki ilyesmire :S a kizsigerelés is iszonyúan durva, de ehhez még több gyomor kell $sick

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 14:59 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: HP univerzum, Malfoy bolygó, Draco és Lucius ország között ingázva
Hm, az a rész hirtelen nem ugrik be. :? Valószínű, ha látnám, akkor leesne melyik, de így most nem tudom.

Nem tudom miért, de nálam azok a legdurvább részek, mikor kisgyerekek követnek el valamit. Pl mikor egy kisfiú megölte az öccsét, és a szülei próbálták valahogy elsimítani. Az nagyon durva volt. A másik "kedvencem" meg az a rész, mikor van az a takarító, aki csöveseket és prostikat kínoz és öl meg abban a gyárszerűségben. Tisztára Fűrész életérzés volt, majd összetojtam magam, mikor néztem. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 14:51 
Billentyűzetgyilkos

XDDDD hát mondjuk nem valószínű, hogy ez lesz belőlem :D:D pedig én csinálnám biztos :D addig meg tanulok a sorozatokból.
Most épp azt a részt nézem, amikor két sorozatgyilkos van egy városban, és az újságban apróhirdetéseken keresztül kommunikálnak : D ééérdekes.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 14:47 
Könyvmoly

Én nézni imádom az ilyen sorozatokat, de tuti nem tudnám ezt dolgozni. Szerintem összeesne az idegrendszerem az első ügy után. Sőt lehet már közben. xD A vizsgáimat is épp hogy kibírom idegösszeomlás nélkül, de ha ilyen vadállatokkal kellene foglalkoznom, tuti a diliházban végezném. :roll:

De neked azért hajrá, remélem jó sok rosszfiút elkapsz. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 14:43 
Billentyűzetgyilkos

én tök szívesen csinálnám, úgysem vagyok olyan családcentrikus XDDDDDD szívesen elkapnám a rosszfiúkat :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 14:41 
Könyvmoly

Hát jaja, nehéz az ilyen munka. Állandóan őrültekkel, szadistákkal meg sorozatgyilkosokkal foglalkozni. Brrr... bele se tudok gondolni, milyen szörnyű lehet. :?

Tényleg kissé dinós feje van Hotchnak. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 14:36 
Billentyűzetgyilkos

jah, ez a szomorú az ilyenekben, hogy mindannyian magányosak a munkájuk miatt.
ja, épp erről is volt szó múltkor, amikor azt a részt elemztük, amiben Reid a színésznővel smárol a medencében. XDDD Megkérdezte a végén Morgantől, hogy volt-e már egyéjszakásnál hosszabb kapcsolata, és Morgan azt mondta, a munkájuk ezt szinte lehetetlenné teszi. Hotchnak is ráment a házassága, de Elle meg ígyis-úgyis lelépett volna, ha nem lövik meg, akkor is, mert ő is akart még családot, és tudta, hogy ügynökként esélye sincs rá.
amúgy Hotchnak, már rájöttem, olyan feje van, mint egy dinoszaurusznak :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 14:32 
Fanfic-faló

Hát igen :) Elég nehéz az élete a munkája mellett, ezért is veszítette el a családját szegénykém. És ezzel az a gond, hogy ez nem egyedüli eset, annak ellenére, hogy csak filmbeli szereplőkről van szó. Nem egy olyan ember van a való életben, aki a túlzott munkamániásságával, vagy állandó elfoglaltságával űzi el maga mellől a hozzátartozókat.
Szeretem, mikor mosolyog, olyan ritkán látni úgy :( :oops:
Nekem per pill nincs olyan a csapatban, akit nem bírnék. kivéve persze, mikor Todd a képben van addig a bizonyos ideig :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 14:28 
Billentyűzetgyilkos

én ahogy egyre többet nézem a sorozatot, egyre szimpibb Hotch : DDD néha, amikor elmosolyodik, akkor főleg : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 14:22 
Könyvmoly

amphetamin írta:
Így hirtelen elég fura ez a gondolat, de szerintem Garcia és Morgan szépek lennének együtt :P Sokkal jobb pasi, mint kocka Kevin :D

Én is így vagyok vele, szerintem édesek lennének együtt. :x

A paranoia meg együtt jár ezzel a sorozattal, amióta nézem, másképp látom az embereket, akik szembe jönnek velem az utcán. :lol:

Én Hotchot nem bírom. Nem tudom, valahogy olyan érzésem van tőle, mintha inkább ő lenne a sorozatgyilkos és nem a profilozó. xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 14:16 
Billentyűzetgyilkos

Morgan az enyém, nem olvastad vissza végig, mi? :D:D:D:D Egész az elején letisztáztam már, hogy ha jól megnézed, villog rajta a nagy, piros FOGLALT-tábla : DDD épp ezért még Garcíának se vagyok hajlandó átadni : DDD de amúgy én nem tudom őket elképzelni. Mármint ez rendben van, hogy így flörtölgetnek, de semmi több. Olyan, mintha csak a kishúga lenne, jó nyilván azért a húgának ilyeneket nem mondana, de érted... XDDDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 13:49 
Fanfic-faló

Azt tisztelem a sorozat készítőiben, hogy legalább nyomós indokkal léptették ki a szereplőket. Valóban nehéz egy személyes trauma után semleges fejjel végezni egy ilyen munkát, mint ahogy Elle-t lelőtték, vagy hogy Gideon lakásában gyilkol az az elmeháborodott állat. Jól van megcsinálva nagyon :)

Todd már csak azért is mumus, mert tetszett neki Morgan :D és Morgan az enyém xD (meg még azé, aki annak tartja :D) Így hirtelen elég fura ez a gondolat, de szerintem Garcia és Morgan szépek lennének együtt :P Sokkal jobb pasi, mint kocka Kevin :D

Am szerintem nem leszel egyedülálló 30 évesen :) Ha mégis, hát akkor "Garciára fel" ^^ jó lenne mindig olyan kis vidámnak és leleményesnek lenni :D

Ezerrel tanulom a hackerkedést, szal lehet a nyomdokaiba lépek egyszer :D xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 13:38 
Billentyűzetgyilkos

Hát mondjuk még mindig inkább Emily, mint Elle, őt még annyira se szerettem, nem bántam, hogy lelépett a sorozatból XD Rossival meg főleg az a bajom, hogy Gideon helyére jött, merthogy őt én is nagyon nagyon szerettem, és sajnáltam, hogy kiírták.

Morgan nekem is favorit :x:x ahogy Garciával beszél, hát az egyszerűen... :x annak a csajnak meg a stílusát nagyon szeretem, ha harminc évesen egyedülálló leszek, valahogy így képzelem el magamat is XDDDDDD
Reid meg a későbbi évadokban, ahol a haja egy kicsit hosszabb már, nagyon jól is néz ki :x meg mindig megmosolygom, amikor okoskodik, olyan kis aranyos XD

JJ-t is bírom nagyon, szóval Todd, csakúgy mint Rossi, eleve hátránnyal indul, mert pont az ő helyére jött -.-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 13:32 
Fanfic-faló

Én Emilyt eleinte utáltam.. idegesítő volt, falra másztam a kotnyelességétől, de aztán rájöttem, ha valaki el akar érni valamit, akkor ilyennek kell lennie, mindig ott kell lennie, mindenben számítani lehessen rá, stb.
Rossit is szeretem, nincs vele bajom :)

Gideont imádtam nagyon. Nem tudom megmondani pontosan, milyen érzés fogott el, mikor megláttam a képernyőn, de egyszerűen imádtam! Szerintem nagyon jól játszott, néha tényleg elhittem róla, hogy profilozó :D Annyira nyugodt és megfontolt volt mindig :x

Morgan egyértelmű és örök favorit :D "Nyafatka" xD Hős csokifiú :P:x

Garcia grácia a szívem csücske :) Üde színfoltja a társaságnak ^^ Mindig van valami vicces beszólása, néha olyan kis szerencsétlen :D

Reidet is nagyon nagyon :x Kis okos fejét neki :) De szeretnék én hasonlóan okos lenni XD Bár lehet, nem mindig jó :P

Feketeleves: Todd ügynöktől feláll a szőr a hátamon. Nem elég hogy JJ helyére jött (ok, hogy ideiglenesen, de akkoris), még hülye is szerencsétlen. Fejbe tudnám csapni egy féltéglával. Hála Merlinnek, viszonylag hamar kikerül a sorozatból.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára amphetamin 2010 május 11 (kedd), 13:50-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 13:26 
Billentyűzetgyilkos

iiigen, én is mostanában kezdtem elölről az egészet, a második évadnál járok : D de ja, kihat a hétköznapi életre is, szerintem ha sokat nézzük, paranoiások leszünk, amilyen beteg emberek vannak benne XDDD

én mondjuk nem szeretem az egész csapatot. Mármint Rossi meg Emily pl. nekem tök semleges : D de a többiek :x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 12:27 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Látom, nagy a Gyilkos elmék című sorozat iránti rajongás :D Ennek nagyon örülök, jómagam fanatikusan imádom! ^^
Megvan az elsőtől negyedik évadig az összes rész, éjjel nappal azt nézem, ha van egy csöpp időm :oops: Fantasztikus!
Annyi a problémám vele, hogy más néha a metrón is azt figyelem, kinek van elvetemült feje meg hasonlók xD Nem baj, oda se neki :D Ez egész csapatot imádom, mindegyik személyt másért ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 10:29 
Billentyűzetgyilkos

tessék, még egy, akiknek nincs meg dvd-n a CM :D:D

Gideon és Reid kihallgattak valami informatikus zsenit, és amikor a csávó lelépett, Reid mögött belépett Morgan az ajtón.
G: Beszéltél már olyan emberrel, aki folyton azt éreztette veled, hogy okosabb nálad?
Morgan Reidre mutat: Nem is egyszer...
G: Nagyon utálom.

A merénylő egy könyv alapján cselekszik, amit Reid már olvasott, és itt a köv. párbeszéd ezzel kapcsolatban:
R: Útközben meg kell állnunk, meg akarom venni a Kihalt bolygót. Hat évesen olvastam utoljára.
M: Hat évesen? Én akkor még tricikliztem!
R: Nem gond? Tíz perc az egész.
Gideon: Megvenni, vagy elolvasni?
R: ... Mindkettő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 11 (kedd), 7:53 
Billentyűzetgyilkos

második évad eleje, pont tegnap futottam bele :D:D asszem negyedik vagy ötödik rész, vagy azon a környéken XD
amúgy cooltv-n is szokott lenni, de a legtöbbször az axn-en kapom el, meg ott van elég gyakran NCIS is :D tegnap is azt néztem, pont a tv2-s rész után kapcsoltam oda :D

Ja, és a CM-hez visszatérve: a leányzó, akit baltával leütöttek, meghalt. Merthogy nem leütötték a baltával, hanem hátbavágták vele, és otthagyták XDDDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 19:08 
Sztorihajhász

én meg nyáron a Gyilkos elméknek esek neki letölteni :)) elleszünk :D
(nem úgy értettem x'D hanem hogy péntek este van itt aki kijár, vagy bejár a tescoba ha pont éjjel kell valami x'D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 19:06 
Betűmániákus

(Igen, minden egyes nap, éjjel kettőkor a Tescoba megyek. :D)

Lehet, hogy nyáron megtámadom és letöltöm. :D De addig is - és azután is - itt van nekem a Gyilkos elmék. *megölelgeti* XD Kissé fanatikus vagyok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 18:57 
Sztorihajhász

ejj x'D de inkább töltsd le én aszondom :D fene se marad fent 2ig O.o (hacsak nem discoba/tescoba megy)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 18:55 
Betűmániákus

Én tényleg el akartam kezdeni... :D Csak az keresztezte a terveimet, hogy nem mindig bírok fent maradni éjfél utánig pénteken (addigra már kivagyok... de ugye akkor megy az rtl-en? XD), odáig pedig nem jutok el, hogy a neten nézzem meg. Ha idemászok, inkább Gyilkos elméket nézek. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 18:50 
Sztorihajhász

na most máá nekem is :shock: :-D
na és akkor cserébe mindenki kezdje el a Supernaturalt :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 18:48 
Betűmániákus

Azt se tudom, hogy nekem van-e ilyen csatorna. o.O Tania, máshol nem megy még? *fanatikus üzemmód* :D

Azért látom, rendesen meghoztuk a kedvet ehhez a sorozathoz. Terjesztjük az igét... XDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 18:46 
Sztorihajhász

Tania írta:
ha van axn-ed, azon kb. minden este el lehet kapni egy-egy részt. :D

Minden este? :shock: Mamiii :D Mikor? :D *imádja a CM-et, igaz, csak egy hete, de akkor is :D *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 18:42 
Betűmániákus

Tania írta:
én emlékszem arra a részre : DDD legalábbis azt hiszem XD
Nem az volt az, hogy bezárta őket egy pinceszerű helyiségbe, és csak várt? Nem csinált velük semmit, nem bántotta őket, csak meg akarta mutatni nekik, hogy mire képesek az életükért. Azt mondta, abból a helyiségből ketten jöhetnek csak ki, és bedobott nekik egy baltát. Nekik kellett kiválasztani, hogy ki marad, és nekik is kellett megölni az illető lányt. Durva rész volt. XD

Azaz!! Igen!!! Tania, Isten vagy, imádlak!!!!! >:D< Már emlékszek, úgy volt, hogy a három lány közül az egyik eléggé rosszul volt, és volt egy másik, aki győzködte a harmadikat, hogy öljék meg a beteg lányt, és menjenek végre el, mert az a lány úgy se éri meg a szabadulást, vagy valami ilyesmi. De a végén a beteg lány ütötte le a harmadikat, és így a másik kettő kiszabadult. De arra nem emlékszek, hogy a harmadik most akkor meghalt, vagy csak elájult. De azt hiszem, meghalt. :-? Tényleg nem volt semmi az a rész.

Azt nem tudod véletlenül, hogy mikori rész? Vagy nem tudsz esetleg valakit, aki tudhatja? $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 10:07 
Billentyűzetgyilkos

péntekenként rtl klub, de ha van axn-ed, azon kb. minden este el lehet kapni egy-egy részt. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 10:03 
Billentyűzetgyilkos

O.o Most érett meg bennem az elhatározás, hogy én NÉZNI AKAROM ezt a sorozatot, de egyszerűen nem érek rá xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 9:09 
Billentyűzetgyilkos

én emlékszem arra a részre : DDD legalábbis azt hiszem XD
Nem az volt az, hogy bezárta őket egy pinceszerű helyiségbe, és csak várt? Nem csinált velük semmit, nem bántotta őket, csak meg akarta mutatni nekik, hogy mire képesek az életükért. Azt mondta, abból a helyiségből ketten jöhetnek csak ki, és bedobott nekik egy baltát. Nekik kellett kiválasztani, hogy ki marad, és nekik is kellett megölni az illető lányt. Durva rész volt. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 09 (vasárnap), 21:18 
Betűmániákus

Ugyan, én a Harry Potter-könyvek olvasását kezdtem az 5. résszel. És a CM-et se az elejétől kezdtem.

Emlékszek, egy véletlennek köszönhetem, hogy megnéztem egy részt. Nem volt semmi a tévében, és a gyilkolászós hajlamom már akkor megmutatkozott, miszerint kapcsolgattam a csatornákat, és az egyik csatornán a CM ment. A filmben épp arról beszéltek, hogy elraboltak 3 lányt, és az egyiknek a háza előtt vagy hol cigarettacsikkeket találtak vagy miket, amik bizonyították, hogy ott sokáig várakozott valaki. Valószínű a lányt figyelte. Aztán mutatták a három lányt, be voltak zárva valami terembe, de már nem emlékszek, hogy a rabló végülis mit akart velük pontosan csinálni. A lényeg az, hogy ez volt az első rész amit láttam, és onnantól kezdve mindig néztem. :D
*fura egy szerzet vagyok* :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 09 (vasárnap), 20:58 
Szárnybontogató

Gyerekek, annyit ódáztok, hogy egész rászoktattok a CM-re, bár eddig is szerettem... Lehet mondjuk nem az 5. évadnál kéne csatlakozni? :roll: Na mindegy, majd letöltögetem!:P

Dorothy, cuki az aláírásban a képed! *nyálcsorgat, bár tudja, hogy Zseni foglalt* :)

A Táskakezű Vonyító Vérszívó Vokalista

"- Ez itt Bori, a kislányunk!
- Hé, ne Bori legyen!
- Jó, akkor kisfiunk..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 08 (szombat), 22:11 
Betűmániákus

Hát, ma még én se láttam egyet se... lehet, azért van ilyen hiányérzetem. :D Én is holnapra halasztom... reggelre, ha egyáltalán felébredek. (Értük mindenképpen! XD)

Szép álmokat, Vöröske! :D Muszáj volt. :-P

Doo, mindjárt megnézem, hogy nekem hogyan hozza be attól a résztől...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 08 (szombat), 22:07 
Billentyűzetgyilkos

én ma egyet sem néztem, nagyon fáradt vagyok, megyek is mindjárt aludni. XD de majd hoolnap :D

Joan, megkaptad a választ. XD

szép álmokat nektek, én lelépek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 08 (szombat), 21:49 
Billentyűzetgyilkos

Tania, épp most nézem/nézném ezen az online filmes oldalon, de nem igazán akarja ezt most nekem letölteni... lassú.
ma már megnéztem 3 részt délután 5 óta :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 08 (szombat), 21:48 
Billentyűzetgyilkos

töltsd le : D vagy kérj meg valakit, hogy vegye fel : D vagy nézd meg ilyen netmozin, vagy hasonló oldalon : D
no, akkor majd igyekszem azokat is nézni XD De közben a dvd-kkel meg sorban haladok :D

(Kilométeres... majd meglátod. XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 08 (szombat), 21:46 
Billentyűzetgyilkos

Basszus, és nem leszek jövőhéten, és 4 részről maradok le :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 08 (szombat), 21:45 
Betűmániákus

Na, ez a rész homályos az emlékezetemben, szóval lehet, hogy reggel ezt is újranézem. :D Ennyit a sorban haladásról... XD

Pénteken dupla rész, plusz szerdán is. :D

(Kilométeres? o.O Ugye nem kilométeres letolás? XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 08 (szombat), 21:45 
Billentyűzetgyilkos

Dupla :D
Csak az a bak, h az első rész, az a normális, a második meg ismétlés, a második évadnál tartanak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 08 (szombat), 21:42 
Billentyűzetgyilkos

deeee :D:D :x arról hát : DD am péntekenként duplarész van, vagy csak egy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 08 (szombat), 21:40 
Billentyűzetgyilkos

Csak nem CMről folyik a szó? :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 08 (szombat), 21:39 
Billentyűzetgyilkos

inkábbb csak linkeld, és szólj előre, hogy slash lesz. XD de akkor már mehet avataros topicba is.
(Amúgy kilométeres választ kapsz. XD Belelendültem. XD)

Tegnap néztem egy részt, és azon úúgy sírtam, asszem első évad 19-es. Amikor egy házaspár a kivégzésére vár, mert a férfi megölt egy csomó tizenéves lányt, de valószínűleg több hulla van, és ki akarják deríteni, hogy azok hol vannak. És ááá, olyan szomorú, a nőről kiderül, hogy ártatlan volt, csak a fiát akarja megvédeni, mert a férfi ráparancsolt, hogy ölje meg, de nem tette, hanem örökbe adta. És nem akarta, hogy ezt a férje megtudja, aztán meg, amikor a férfit már kivégezték, azt mondta, nem akarja, hogy a fia megtudja, kik a szülei, és ő inkább meghal, pedig az, hogy a gyerek él, bizonyítaná az ő ártatlanságát. És nem, inkább meghal. Eszméletlen szomorú rész volt, olyan igazi sírós. =(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 08 (szombat), 21:33 
Betűmániákus

Tania írta:
[img]kép%20linkje[/img] íme a nagy titok XD de linkelhetsz is, az sokkal egyszerűbb XD

lool, akkor nem csak mi vagyunk ilyen őrültek XD hát nem tudom, nekem azt mondta egy barátnőm, hogy tökjó, csak neki ne meséljem el inkább xDDDD

Köszönöm a titkot. XD De nem arra gondoltam, hanem hogy a gépemről hogyan tehetek be ide képet, hogy rendesen meg is jelenítse... :D

Az őrült szó eléggé... enyhe? :D Barátnődet nagyon bírom. XD Tök jó, de azért inkább ne... az én barátnőim is ezt mondták volna. :roll: :D És neki erről a párosról beszéltél, vagy a ficről?

Most, hogy így jobban belegondolok... lehet, hogy pár embert sokkolnék azokkal az avákkal, ha beletenném a hsz-be. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 08 (szombat), 19:55 
Sztorihajhász

Phoebe Halliwell írta:
SPN:

És szakadtam, amikor Halál is hisztis kölyöknek titulálta Lucyt XD

x'DD hát de az is :D
és persze, az a 2014 már nem fog megtörténni. az meg inkább valószínű, hogy Jesse jelenik meg, mint hogy Gabriel :? szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra