Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 30 (vasárnap), 20:50

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 16 (vasárnap), 20:53 
Sztorihajhász

Najóó. nagyon nem bírom Mihályt szerintem egy öntelt f... de azért azt nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy Johnként és Adamként is lenyűgöző volt a stílusa..mindkét karaktert miatta szerettem meg. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 16 (vasárnap), 20:11 
Sztorihajhász

nyo, hát akkor SPN 5x22

megszólalt a Carry on, és azonnal bőgni kezdtem... és eszembe jutott Phoebe, aki említette, hogy az évadzáróban tuti ez lesz :-D szóval bejött... az Impala szülinapját meg ugye minden igazi rajongó megjegyezte? ^^
Castiel LOL :-D ahogy aludt a kocsiban... meg később, amikor kezet rázott Sammel, na, így a részben már tetszett :-D főleg hogy Misha még mindig vigyorogva sétált el a háta mögött x'D az "apple pie life" pedig első évad, első rész flashback :)
a katonák, meg a legó a kocsiban, istenem :shock: és hogy amikor tropára ment a kocsi, Dean mindent visszatett :shock: az hihetetlenül aranyos. szóval senki nem mondhatja már, hogy "nekem lesz egy ilyen Impalám" mert ilyen nem lesz ;)
Skywalker... hát lol. azért ennyire sírva se nevettem még :) meg mikor Cas mondta, hogy "you don't have to be mean", az annyira cuki volt :)
Mihály meg jaj... eddig csak John papa állt neki jól... már vártam hogy elővegyék a pengéiket vagy valami, erre jön Dean, és a Rock of ages :-D gyáj, nagyon jó az a szám. és Dean tényleg "got something to say"... odaillett. és csoda, hogy volt (még egy) zene. vannak olyan epizódok amikben nem is játszanak semmit...
a szentelt-Molotov koktél durva volt :shock: és ha elhibázza? hiszen Cas nem volt már ember... na mindegy ezen ne is gondolkodjunk.... most másodszorra nézve már nem néztem oda, amikor szegény felrobbant... jézusom, ott nagyon kiakadtam már.... arról beszéltek, hogy egy szeretett személy meghal. és egy csomóan azt találgatták hogy Bobby, vagy Cas. hát erre föl mindketten meghaltak :shock:
na hát amikor Sam meglátta a kis katonákat a hamutartóban, és jöttek az emlékek, ott megint nagyon sírtam :cry: egy csomó első évad, meg egy tesóölelés, annyira szép volt :(
és amikor Sammy berántotta magával Mihályt is a lyukba, hát én úgy meglepődtem :o azért erre nem számítottam...
és meglett amit kívántunk, Cas visszakapta a szárnyait ^^ sőt, még jobb lett :-D annyira jóó ^^ tévedtem, így édesebb, mint ember... és meggyógyította Deant, visszahozta Bobbyt, jaj lehetne ennél jobb? ^^
"The fans are always gonna bitch" :-D lol. én most kivételesen nem. a függővég tökéletes, évadzárónak nem is kívánhatnék jobbat. de az, hogy Chuck=Isten? :-D lol máár... amúgy nekem ez eszembe se jutott, akár elpárolgott abból a székből, akár a könyvet írta, akár nem, csak amikor vége lett, és bejöttem ide olvasni, mindenki ezt hozta fel, és ja, csak én vagyok lemaradva? x'DD egyáltalán nem esett le amíg néztem :D
Béke vagy szabadság? nehéz kérdés.... egyelőre egy picit a szabadság felé jobban hajlok... de Cas ne menjen már visszaaa, itt is lehet sheriff :-D
örülök, hogy Dean visszament Lisához, de azért Benből is mutathattak volna valamit, oké, ott ült az asztalnál, nah de mindegy.
és Den tuti nem kezdene el egyszerre csak normális életet élni... oké, hogy megígérte, nade mégis.... vagy lehet hogy ez volt a legtöbb, amit elviselt, feladja a vadászatot.... ez a teória mindaddig megállná a helyét, ha a végén nem lett volna az a furcsa utcai lámpa, (amiből Crowley már egyet szétrobbantott) és nem ácsorgott volna alatta az az akárki Sam testében.
"nothing ever really ends, does it?" reméljük ;) meg úgy általában a fanficíróknak ez nem is kérdés :-D

érdekes, ez után a rész után nekem már szinte kell a szünet... megemészteni az egészet, hú... olyan gáz a szeptembert várni, amikor suli van x'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 22:10 
Sztorihajhász

Vampire diaries:
Nah ezt is megnéztem, bár nálam nem ütött akkorát mint a supnat, de azért a vége nagyon adta. :D

Annak én külön örülök, hogy Elena nem csalta meg Stefant... csak az a baj, hogy ezt Damon nem tudja... kíváncsi vagyok, hogy mi lesz még ebből. : ))
szerk.: jah és Annát kihagytam.... annyira reménykedtem, hogy valahogy megmenekül... pedig kedveltem őt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 21:02 
Szárnybontogató

verity írta:

Meroko, Doctor Who-ban már a második évadnál tartok, és David Tennant egyszerűen ZSENIÁLIS :D imádom őt :x[/color]

wiiii!^^ De örülök, hogy tetszik. Én is imádom őt, annyira jól adja ezt a dilis jellemet és a fejeket amiket vág és ahhhh...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 19:43 
Fanficbúvár

Sőt, Gabriel meg a Halál is megmondta :D Mind a ketten le hisztiskölyközték Lucy-t. És egy hisztis kölyök jellemvonása meg ugye az, h ő sosem hibás...

Ilyen apróságok miatt is lehet imádni a Supernaturalt :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 19:35 
A Legnagyobb Fandomvadász

amúgy, nem tudom, figyelitek-e Lucifer logikáját, nekem nagyon bejön, és csak így második nézésre esett le :D Mihály is megmondta, hogy Lucy mindig másokat hibáztat, ő sohasem bűnös blablabla. és amikor mondta Samnek, a tükörben, hogy Azazel bandája már gyerekkora óta figyeli őt, és hogy mindenki körülötte démon volt meg minden, de azt már nem említi meg, hogy ez a sárgaszemű az egészet Lucifer miatt csinálta. minden azért történt, hogy őt kiszabadíthassa, de ezt az aprócska kis információt elfelejtette közölni. mindig ezt csinálja, nagyon ügyesen hárítja a felelősséget :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 18:59 
Fanfic-faló

Assa, egyetértek veled, a VD nekem is jobban ütött. :)

Meroko, Doctor Who-ban már a második évadnál tartok, és David Tennant egyszerűen ZSENIÁLIS :D imádom őt :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 14:21 
Ó-nagy-admin "on stage"

Évadzárók.

SPN: vegyes érzéseim vannak. Sam és Lucifer, Dean-Cas-Bobby a kezdődő apokalipszis közepén, Chuck szövegei az Impaláról és temetős jelenet kb. fele: ezek jók voltak, tetszettek.
De Mihály-Lucifer téren nagyon elmentünk abba az irányba, hogy ez két teó vitája, apuci kisfia (ki is jelentette magáról) meg a "hisztis, félrenevelt kölyök" (by Halál), és így kicsit komolytalan, meg az utolsó csata mezeje... Hát először minimum egy GYU-léptékű síkságra asszociáltam, bár visszatérni Lawrence-be, az nagyon is rendben volt. :) Lucifer keménykedése, hogy "őt csak én bánthatom" határozottan gáz volt.
Chuck mint Isten egy vicc. Viccnek, csattanónak oké, de egyébként nem tetszik. Mert ha megnézzük, milyen jelenetekben, vagy tényleg szeret színészkedni (és akkor baromi szemét) vagy szánalmas.
örültem, hogy Sam végre jól csinált valamit a sok hülyesége után (bár a flashback miután visszaszerezte az irányítást kicsit hosszúra sikerült).
A csillagnézős arckifejezésük: =))

Az utolsó jelenet tetszett. Nekem elmenne sorozatzárónak is (de azért az érdekel mi van most Sammyvel, hogy mi ő, és hogyan tért vissza). Nem hiszem, hogy tövig rágnám a körmöm a következő évadig, nekem rendben volt így. :)

Viszont ha már 6. évad: mit fogak kezdeni vajon Lisával és Bennel (aki úgyis Dean fia, most már be kéne vallani ^^), Dean eljárogat vadászni, esetleg titokban, vagy valami az első évad elejéhez hasonlóval nyitnak? (Remélem, nem.)
Ami jól lenne, ha visszatérnének a "régi fekete-fehér" ügyekhez (plusz esetleg Deant közben várja otthon a család), egy epizód=egy lezárt sztori és valami főtörténet csak a háttérben.

VD: kövezzetek meg, de nekem ez ütősebb volt. Egyrészt benn volt minden amire számítottam: Tyler és Tyler-papa (csak előbújt a szög a zsákból; de azért ironikus, hogy Lockwood így kiszúrt saját magával), befutott Katherine... De Jeremy és Anna és John és Caroline. :shock: Jeremy így vagy úgy, de megmarad, és így vagy úgy, de pocsék lesz neki. Vártam, hogy Damon valami olyan mondattal zár, ami a vámpírság ellen szól, de nem. (Pedig amúgy az övüké az egyik legjobb jelenet.) Annát iszonyatosan sajnáltam, egy pillanatra még az is megfordult a fejemben, hogy esetleg megmenekülhet... :-( Johnt is pont akkor kell kiradírozni, mikor az apa-lánya szál miatt épp jó lenne, ha maradna. Caroline? Nem tudom. Bánnám, ha kiírnák. Spoiler a spoilerben: állítólag behozzák a sztoriba Meredith-t, Elena könyvbéli másik barátnőjét. (Ruby version 1. az Odaátból).
Damon jellemfejlődését meg ki tudja, derékba töri-e Katherine visszatérése.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 14:09 
Szárnybontogató

Tegnap néztem NCIS Los angelest és beleszerettem Callen G. ügynökbe. Vele is álmodtam (de azt nem mondom meg mit:P)

Teljesen más mint a rendes NCIS de ez is nagyon jó és nagyon nagy arcok az csapat embereiXD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 11:38 
Sztorihajhász

színészi ambíciói.. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 10:55 
Szárnybontogató

aaaaj, nem hiszem el, hogy csak szeptemberben folytatódik. meg azt sem, hogy akkora nyomorék vagyok, hogy észre sem vettem a végén Samet kukucskálni - nem néztem már. amúgy amikor Cas "felrobbant", le kellett állítanom az egészet, hogy felfogjam... nagyon duuurva volt, nem akartam elhinni, hogy meghalt. az szerintem kicsit viccesre sikerült, amikor Sam magával rántotta Adamet is... XD na, és most megnéztem újra a végét, és tényleg ott van Sam, de annyira semmitmondó az arckifejezése, hogy lehetetlen megállapítani, hogy ő most ő, vagy Lucy... :D na meg Chuck... annyira votl egy ilyen érzésem :D csak túl bénának tűnt Istenhez. de igazából tök logikus, Isten szeret szórakozni, biztos vannak színészi ambíciói is :D legyen szeptembeeeeer.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 22:30 
Sztorihajhász

aztarohadtaztarohadtaztarohadt...

Kivagyok borulva a supernaturaltól....

Chuck az Isten. Nem hiszem el basszuus ilyen nincs. :D ha arra gondolok, hogy hogyan ismerték meg, hogy hányszor fenyegették meg, hogy kinyírják, hogy miket csinált... : )) ilyen nincs!!!
Egyébként végig bőgtem az egészet. komolyan feldagadt az arcom... amikor azt hittem, hogy Castiel meghalt... úristen. összeomlottam. Mihály meg egy beképzelt, gőgös szemétláda volt. pf. Lucifer még fel is ajánlotta neki, hogy hagyják a francba az egészet erre meg... naa de a végére őt is megutáltam. miért akadt ki azon, hogy cas felgyújtotta Mihályt? csöppet képmutatás volt... rohadt angyalok.
De Cas most már rendet rak közöttük.

Viszont még egy hatalmas kérdés. Bezárták a ketrecet. Beleesett Sam/Lucifer. Akkor mégis hogy a francba került vissza?? 1. az lucifer volt vagy sam? 2. lehet, hogy csak szellem vagy ilyesmi? 3. lehet Isten hozta vissza, de megkérte, hogy dean hadd éljen normális életet? 4. vagy nem kérte meg, de sam nem akarja ezt neki tönkre tenni, de a következő évadban úgyis rá fog jönni, hogy vissza jött??

ahhjj... mennyi kérdés.
Ki tudja, hogy mikorra várható a következő évad??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 20:39 
Billentyűzetgyilkos

verity írta:
Egyébként csak nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy Chuck egy és egyenlő Istennel, vagy csak szimplán hülye vagyok? :roll:

Az emberek nagy része ugyanezt mondja, én is hajlok felé, bár nem tudom, mennyire szokása a prófétáknak csak így eltűnni. amiket éppen leírt, meg ahogy beszélt, simán beleillik a képbe, hogy ő Isten.
A függővéggel én is hasonlóképp vagyok. Jelenleg is a hajamat tudnám tépni, és még teljesen fel sem fogtam, hogy hónapokig nem lesz folytatás.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 18:26 
Fanfic-faló

Bizony csajócák, máma dupla rész vann :D végre :x:x:x:x:x RTLen szoktam nézni pénteken mindig :) szerdánként a coolon fogom x)
igen az volt miután Gideon lemond... azt hiszem még egy egyetemi gyilkosos ügyet elvállal, ami sokkal könnyebb volt már csak azért is, mert számára ismert emberke nem volt benne érintett.. naplót vagy levelet ír, amiben leírja, hogy még sosem volt olyan szétszórt, már semmit nem ért, és sugallja, hogy el fog menni, kilép. Én először azt hittem megmondom őszintén hogy öngyilkos lett :(( de hála istennek nem :x
na nem lövöm le a poént, bocsi :D a mai részek nem tudom mik lesznek :oops:

< ukume sok sok gratula Nekeeed :x:-* >

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 18:09 
Fanfic-faló

ÚRISTEN :shock:
Amikor az elején meghallottam a Carry On-t szabályosan kirázott a hideg... nagyon durva rész volt, zseniális évadbefejező, habár ez a függővég olyan szinten felb*szta az agyamat, hogy nem tudom elmondani. Az utolsó 10 percet én is hangosan végigsírtam...annyira borzasztó volt :(( :(( :(( és aztán amikor megjelent Cas, ennyit tudtam kinyögni könnyeim közepette: de hát ő meghalt... :((
Egyébként csak nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy Chuck egy és egyenlő Istennel, vagy csak szimplán hülye vagyok? :roll:
Az impalás részek nekem is nagyon tetszettek. Meg az az abszolút kedvenc, amikor elkezdtek pörögni az emlékek... áá, nagyon sírtam a végén :(
Nagyon ajánlom, hogy ne rontsák el a 6. évadot, mert ennek a vége... hát enyhén szólva megdöbbentő, hogy mutatják, hogy Dean ott zabál, Sam meg csekkolja őt az ablakból és kialszik a lámpa. Bár azért sejthettük, hogy úgyis visszakerül, na de ez... :roll:

Vampire Diaries 1x22
No comment. Függővég sucks... azt hittem megtépem magam... de szegény Damon, most azt hiszi, Elena volt az :(( bár kicsit furán nézett, miután becsukták előtte az ajtót, mintha ismerős lett volna neki... :D én már akkor sejtettem, hogy Katherine az, amikor Johnnal beszélgettek, mert Elena együttérzőbb lett volna. ááááááá NO COMMENT teljesen kiakadtam ezen is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 17:04 
Billentyűzetgyilkos

Jah, végülis, ha így nézem, akkor igaz, de én valami kicsit tartósabb halálra számítottam :lol: De mondjuk ez a SupNat, szóval én vagyok eltévedve xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 16:54 
Fanficbúvár

Luna Black írta:
Amúgy mikor a végére értem, sok más mellett még egy kérdés vetődött fel bennem: Akkor most ki is volt az a szeretett karakter, aki meghalt? xD Vagy az csak kamu hír volt és senki? Vagy csak én vagyok ennyire reménytelenül hülye? :oops: :lol:

Gondolj bele: Castiel meghalt. Más kérdés, hogy visszajött. Bobby is meghalt. Más kérdés, hogy ő is. Sammy és Adam... a pokolba vetett fejes felér egy halállal. Más kérdés, hogy Adam annyira nem rajongás tárgya, Sammyt meg láttuk a végén.

Szóval nem hazudtak, tényleg meghalt... elég sok szeretett karakter (minimum három, Adamet számítva négy, mert spec én őt is imádom), csak... nem mondták el a teljes igazat XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 16:44 
Billentyűzetgyilkos

Phoebe Halliwell írta:
Sokan az EGÉSZ ÉVADOT lesz*rozzák. Ennyit erről. Én imádom.

Én is, és akármi lesz, ez így is fog maradni ^^

Amúgy mikor a végére értem, sok más mellett még egy kérdés vetődött fel bennem: Akkor most ki is volt az a szeretett karakter, aki meghalt? xD Vagy az csak kamu hír volt és senki? Vagy csak én vagyok ennyire reménytelenül hülye? :oops: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 14:17 
Billentyűzetgyilkos

hát szerdánként a coolon van, ezek szerint péntekenként meg az rtl-en, de szerintem ezt sosem fogom megjegyezni. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 14:15 
Betűmániákus

Te a Cool-osat mondtad? Én az RTL-eset. Nem baj, mind a kettőre kíváncsi vagyok, csak Cool-om az nincs. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 14:05 
Billentyűzetgyilkos

(ukume, gratuláloook ^.^)

ma is duplarész van? a coolon? péntekenként nem az rtl-en szokott lenni? xD de lool, ma sem vagyok itthon este, ha minden igaz. ejj... xD nem baj, majd nézem a dvd-ket. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 13:56 
Betűmániákus

Srácok, ez a nap lehetne még ennél is jobb? Most esett le, hogy ma este Gyilkos elmék, ráadásul kettő. :x $star :x $star :x Emellett ma megtudtam, hogy eddig minden írásbeli érettségim sikerült. <:-P <:-P <:-P A közgáz az egyetlen aminek még nem tudom hogy sikerült-e, mert azt ma írtuk. De úgy érzem jó lett. :D

mod. szerk.

Ez jó kérdés. :-? A mai részek tartalmát nem olvastam még, szóval nem tudom, hogy most mi következik. De már nagyon kíváncsi vagyok. $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 13:55 
Billentyűzetgyilkos

srácok, ne offoljunk. az érettségit, meg a férjhezmenést nem itt kell megbeszélni. : D

inkább tárgyaljuk ki a múltkori duplarészt :D ez lesz az, ami után Gideon lemond, vagy felmond, vagy mit csinál? már alig emlékszem xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 13:52 
Fanfic-faló

Tania írta:
amúgy néztem ám én is a duplarészt, csak nem voltam itt, és ááá, tök durva volt o.O nagyonnagyon.
vele párhuzamosan az axn-en meg az a rész ment, amikor Morgan először a részleg vezetője, tudjátok, miután Hotch átadta neki a posztját.

na végre már, kezdtem rosszul érezni magam, hogy eltűntél :D:oops: tegnap egész nap csendbe nurkolóztál, kis csúnya :-Ą :-P >:D< hogy megy a tételtanulás a hatalmas és végeláthatatlan Morgan imádás közben? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 13:51 
Betűmániákus

Tania írta:
ukume írta:
Szóval, ki szeretne Morgan második felesége lenni? :)

már bocsi, de te vagy a második, én az első :lol:

Rendben, ha így szeretnéd, legyen így. :) Második feleségként amúgy is jobban passzolok Morgan-hez, mert nekem is ő a második férjem lesz, és így mind a ketten egymás másodikjai leszünk. :D Ez a Sors keze. :D :x

Amphetamin, akkor neked jó a "hármas számú feleség" megnevezés? Ettől persze egyikünk se fontosabb neki, mind egyenjogúak vagyunk, és ugyanannyi időt leszünk vele. Mit szóltok? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 13:46 
Fanficbúvár

Sokan az EGÉSZ ÉVADOT lesz*rozzák. Ennyit erről. Én imádom.

Midseason...? Na nem, AZT nem tehetik. Azt nem tehetik meg velünk. Affene, pedig megtehetik.

most megnyugodtam, hogy Kripke marad Executive Producernek. ergo fenékbe billenti Serát, ha elcseszné a hatodik évadot XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 13:36 
Billentyűzetgyilkos

Jó-jó. persze tudom, hogy a legtöbb emberre nagy hatással van, de azért vannak páran, akik ezt is simán lesz*rozták -.-" Pedig annál mindenképpen többet ér, ha tetszett valakinek, ha nem...

Durva dolog volt így zárni az évadot, de ha nem lett volna ott Sam (teste) az utolsó pár másodpercben, akkor nem csak a hajamat téptem volna, hanem haragudtam volna arra is, aki kitalálta, hogy azzal hagynak ott minket pár hónapra, hogy Dean tök nyugodtan elvan a tesója nélkül.
Az Impalás részek nagyon jók voltak, tényleg!

Huhh.. Hol van még az ősz? Abba meg már bele sem merek gondolni, hogy mi lenne, ha midseasonben adnák le. Azt tényleg nem tehetik meg velünk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 13:33 
Billentyűzetgyilkos

ukume írta:

már bocsi, de te vagy a második, én az első :lol:

amúgy néztem ám én is a duplarészt, csak nem voltam itt, és ááá, tök durva volt o.O nagyonnagyon.
vele párhuzamosan az axn-en meg az a rész ment, amikor Morgan először a részleg vezetője, tudjátok, miután Hotch átadta neki a posztját.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 13:30 
Betűmániákus

amphetamin írta:
Nézzenek csak oda :D Én hajlandó vagyok osztozni, és Te is, akkor mik is leszünk? sógornők? vagy őőőh... nem tudom hogy nevezik az ilyesmit :D majd klónozzuk Morgant, akkor Tania nem haragszik meg, hogy nekünk is van xD off ki*

Oké, akkor én leszek az egyes számú feleség, te a kettes számú feleség, és ha szeretne, Tania lehet a hármas számú. :D Osztozkodásban jó vagyok. :D ;)

Amúgy az én duplaesküvőm január 23-án lesz (leszek én, meg a két vőlegényem, ezért dupla ;) ), a tied mikor lesz? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 13:06 
Fanficbúvár

Luna: szerinted ezután ki NINCS sokkhatás alatt?

szerintem ha nem lenne 6. évad, Kripke képes lett volna úgy lezárni, hogy Dean ül, és eszik Lisáékkal. Sam nélkül. áááááááá. akkor is anyáztam volna, de... remélem Sera nem cseszi el a hatodik évadot.

Nekem az elején az Impalás hasonlat tetszett nagyon. Hogy az százmilliomodikat mekkora sajtóvisszhang követte, de a három nappal későbbire senki nem figyelt... Pedig kellett volna... Óóóó, <3 Metallicar <3

Igen, azt már az évad elejétől mondják, hogyha Lucy és Misi egymásnak esnének, a fél világ elégne. Kb.

Szerintem... nem Lucy van benne. Angyaloktól nem alszik ki a lámpa. Démonoktól meg szellemektől igen, angyaloktól nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 12:45 
Billentyűzetgyilkos

SPN 5x22
Előre is bocsánat ezért a sok zagyvaságért...
:shock: :shock: :shock:
Én teljesen lefagytam... Az se akart leesni, hogy Chuck kicsoda. De most tényleg? Huhh... Nem semmi... "Kicsit" még sokkhatás alatt állok, én már akkor majdnem bőgtem, mikor meghallottam a Carry on-t az elején... Te jó ég... Ez nagyon durva volt. A végét nem értem, de ááááááááá basszus hogy lehetett ilyen kegyetlen módon befejezni??? És most így várjunk őszig vagy még tovább? Teljesen készen vagyok, hangosan sírtam az utolsó 10 percben, aztán a végén jött a nagy WTF. Nincsenek értelmes gondolataim, ráz a hideg, ez most engem nagyon kiütött.
Remélem, hogy azért mikor az EGÉSZ sorozatnak vége lesz, nem ilyen durván fogják befejezni, mert azt nem bírnám ki. Akkor mindenki legyen önmaga, akár életben marad, akár nem.
Castielről most megint nem tudom, mit gondoljak. Nagyon bírom, és kíváncsi vagyok, visszatér-e a 6. évadban, a vége alapján úgy sejtem, igen... Legalábbis én örülnék neki, mert most kicsit úgy nálam visszalépett a 4. évad eleje szintjére, nem tudom, érthető-e, mire gondolok. De ettől még mindig fantasztikus karakternek tartom, Misha Collins meg.. áhh, hát érte meg magas szinten rajongok.
Dean... Szegény... Nagyon durván szétverte Luci, örülök, hogy Cas meggyógyította. Jó, hogy legalább Lisánál talált valamilyen vigaszt, az is durva volt, mikor Chuck mondta, hogy Bobbyval egy ideig nem találkozik. Szegény Bobby.. Áhh, szegény mindenki.
Samre azért büszke vagyok, hogy át tudta venni az irányítást. Mondjuk már kicsit elvesztettem a fonalat, mikor Michael mondta, hogy neki az a sorsa, hogy leszámoljanak egymással, de Sam mégis inkább a gödörbe ugrott. Ha marad akkor elpusztul a világ egy része? Vagy mi? Kicsit lassan működik az agyam...
De nagyon remélem, hogy azért nem arról fog szólni az egész 6. évad, hogy Lucifer Sam testében flangál, vagy pedig már az elején kinyírják. Én nem biztos, hogy tovább tudnám nézni az igazi Sammy nélkül.
De Castiel is nagyon hiányozna, csak ne legyen olyan tipikus angyal, mert azt szintúgy nem bírnám elviselni. Ehh, magasak az elvárásaim. Még nem igazán tudom, mit gondoljak erről az évadzáróról, tudom, hogy jó, és meglepő és minden, és tisztelem az alkotókat, elismerem, hogy zseniálisak, de lehet, hogy nekem túl megrázó volt ahhoz, hogy szeretni is tudjam. Talán, majd ha túltettem magam az első sokkon, akkor másképp fogom gondolni, nem tudom. Most egyelőre rettenetesen kivagyok miatta, pont ez volt az a befejezés, amit nagyon nehezemre esik elfogadni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 12:42 
Fanfic-faló

Nézzenek csak oda :D Én hajlandó vagyok osztozni, és Te is, akkor mik is leszünk? sógornők? vagy őőőh... nem tudom hogy nevezik az ilyesmit :D majd klónozzuk Morgant, akkor Tania nem haragszik meg, hogy nekünk is van xD off ki*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 11:45 
Betűmániákus

amphetamin írta:
Megszökött az én Morgan-függő Taniám :(( hát kivel fogok én most imádni? :( csak fű alatt megsúgom, hogy éjszaka betegre néztem magam CM-mel xD

Hé, én is Morgan-függő vagyok. *veszettül jelentkezik*

Én meg a föld alatt rejtőzködve jegyzem csak meg, és nagyon halkan, hogy Tania meg ne hallja, :-$ hogy odaát az Ismerkedő topicban Anyu (Lil)megengedte, hogy Morgan legyen a második vőlegényem. :D :-P

*ukume kész bárkivel megverekedni érte, de hajlandó kompromisszumra is, mint például a többnejűségre, mivel neki is két férje lesz, szóval Morgan másé is lehet, nem csak az övé :D *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 11:13 
Fanficbúvár

fuhh. lehiggadtam. akkor most nyugodtabban.

FIGYELEM! Iszonyatosan spoileres, aki még nem látta, de meg akarja nézni, az... no. tudjátok. Már harmadik mondatomban lelövök egy nagy poént, szóval... khm.

SPN 5x22 - Swan song

Oh Istenem. Szó szerint. Tegye fel a kezét, aki számított arra, hogy Chuck az. Mi barátommal szinte MINDENKIT végigvettünk. Számítottunk Bobbyra, Johnra, Castielre, Crowleyra, Gabrielre... de rá nagyon nem. De ha belegondolunk... végül is logikus. Ő írja a történetet, nem?
Az elején az Impalás felvezetés nagyon tetszett. Az Impala, mint az univerzum legfontosabb tárgya? Szééééép. És a második gyártott darab? Yeah, baby. És persze Carry on my wayward son, mert mi más.
Castiel mint új nagykutya odafent? HELL YEAH XD De azért remélem látni fogjuk még hatodik évadban. Kell ide a fiúk mellé, na.
No igen. A fiúk. És itt a legnagyobb WTF számomra.
Mi. A. Fene? Az ott a végén...
Javítsatok ki ha tévedek, de az angyaloktól nem aludt ki soha a lámpa, ugye? Ergo... nem lehet az Lucifer benne. És végül is a pokolban volt Sammy... démonként tért volna vissza? De a saját testében? És Luciferrel mi van? Mert még benne volt, amikor leugrott. És így Adam meg Michael?
Egy biztos. Kripke egy zseni, és ezt ismét bebizonyította. És nagyon magasra tette Sera Gamble-nek a mércét a hatodik évadra. Nagyon-nagyon magasra. Kíváncsi vagyok, mit fog belőle kihozni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 10:11 
Fanficbúvár

megnéztem az spn finálét. bővebb reakcióra nem vagyok képes egy mondatnál.

nem spoileres, a szalonképtelensége miatt fehérítem ki:

A jó büdös kurva anyádat, Erik Kripke, te kibaszott zseni.

bővebb reakció... ha magamhoz térek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 9:28 
Fanfic-faló

Megszökött az én Morgan-függő Taniám :(( hát kivel fogok én most imádni? :( csak fű alatt megsúgom, hogy éjszaka betegre néztem magam CM-mel xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 21:06 
Sztorihajhász

még arra leszek nagyon kíváncsi, hogy az Odaát 6. évadának mi lesz ez a kis belépőképe vagy mije :-D (mint az aláírásomban a gif) szerintem eddig ez, az ötödiké volt a legjobb ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 17:37 
Fanfic-faló

igazából talán a képajánlókban a helye, de aki nézte a Skinst, talán itt jobban megtalálja, viszont 3-4. évad, szóval lehet még spoiler, de fogalmam sincs, hol jár a magyar adó X)

Naomi és Emily, szerintem hihetetlen édes rajz :x

Katie, szerintem nagyon jó stílusban

egy Freddie/Effy, így rajzolva tényleg édesek :D

de sztem nézzétek végig a csaj galériáit, nagyon jó fanartjai vannak :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 13:32 
Sztorihajhász

Luna Black írta:
Ez már jó rég volt, de azért inkább kifehérítem xD
Szóval amikor Sam és Dean különváltak és Cas meg Dean megkeresték Raphaelt.

gyhááj, tényleg :-D köszi ^^
úristen ma/holnap éjjel :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 13:24 
Billentyűzetgyilkos

Nemámka írta:
Phoebe Halliwell írta:
Ó, szerintem arról, hogyv az embernek hazudnia kell, egyből Dean jutott az eszébe a kettecskén elkövetett nyomozásuk óta XD Szerintem ezért próbálta így. Szerintem.

milyen kettecskén elkövetett nyomozásuk óta? :D
nem rémlik :?

Ez már jó rég volt, de azért inkább kifehérítem xD
Szóval amikor Sam és Dean különváltak és Cas meg Dean megkeresték Raphaelt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 13:23 
Sztorihajhász

Phoebe Halliwell írta:
Ó, szerintem arról, hogyv az embernek hazudnia kell, egyből Dean jutott az eszébe a kettecskén elkövetett nyomozásuk óta XD Szerintem ezért próbálta így. Szerintem.

milyen kettecskén elkövetett nyomozásuk óta? :D
nem rémlik :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 10:32 
Fanficbúvár

Nemámka írta:
Luna Black írta:
Hát, nem tudom, de azért az a mondat nekem nagyon castieles volt, hogy: Oh, I'm supposed to lie! xD

igen, odáig pont oké volt még nekem is :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 8:55 
Fanfic-faló

Reggelt! :x

Meroko igen az volt, már emlékszem, valaki korábban említett hasonlót. nem gyengén morbid az üvegbe hasalós rész, aúúúúú! :cry: Át tudom érezni, milyen érzés, én is szedtem ki magamból üvegdarabokat mikor autóbalesetem volt, nyau :(
Jaja, Reidet három ember kínozta egy személyben az a rész iszonyat beteg volt. Utána JJ is hogy ki volt készülve szerencsétlen :| Úgy sajnáltam őket :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 21:12 
Sztorihajhász

Luna Black írta:
Hát, nem tudom, de azért az a mondat nekem nagyon castieles volt, hogy: Oh, I'm supposed to lie! xD

igen, odáig pont oké volt még nekem is :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 21:10 
Billentyűzetgyilkos

Amúgy azt hittem nem fogok Spn promókat nézni, de muszáj volt xD De ahhoz még mindig tartom magam, hogy szinopszist semmi esetre nem olvasnék el a fináléról. Azért nem akarom teljesen elrontani a saját szórakozásom xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 20:33 
Szárnybontogató

én most nem nézem, mert anyu átkapcsoltatott CSI-re, de elejét láttam. ez az amikor csöveseket ölnek? kicsit fűrész feeling.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 20:33 
Sztorihajhász

Phoebe Halliwell írta:
Nemámka: Én is megnéztem a 2. klippet, SPN fináléból és igazából nekem úgy tűnt Cas... arckifejezése, mintha Dean általános smartass-arckifejezését próbálná utánozni, azt a tipikus "no chick-flick moments" meg "ugyanmár nem lesz semmi baj" kifejezését. Mintha tanulná, hogy kell embernek lenni.

igen, pont ez nem tetszett. Dean az Dean, Castiel meg Castiel. Deannél még bejönne, ha vizsgálgatna egy puskát és "jéé, ez tényleg hasznos kütyü" de Castielen már nem működik, hogy "ezt a csajt is jól meg...." szal csak ennyi :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 20:14 
Betűmániákus

Bizony, Reidet megkínozták. És... be is drogozták. :-S :( Öhm, azt a részt nem merem újra megnézni, mert azon is bőgtem. XD

Nem biztos, hogy itt leszek, de azért: néhány perc, ééés...! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 20:10 
Sztorihajhász

Mit csináltak Reiddel? :(( Melyik részben? És ki? Megverem :evil:
Ukume, ügyes vagy :D

Mindjárt kezdődik, mindjárt kezdődik. :D :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 20:07 
Fanfic-faló

Nagyon jó kis képecske lett, csupa Derek mindenhoooool :oops::x:x:x

az a 911-es nem a Tobias Henkel-es rész?:D mikor a srác alteregója a saját faterja? az nagyon beteg egy rész volt XD És szegény Reidet meggkínozta az a vadbarom :(:( :x

Az átveréses sem volt egyszerű, jesszus mária, el sem tudom képzelni , mi lenne, ha valaki ismerőssel történne ez :shock: vagy bármelyik ilyen "agyamentség"

Már alig 10 perc és kezdődik a rituálééé :oops::x

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra