Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 15:31

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 16 (vasárnap), 14:50 
Betűmániákus

Majd továbblépsz, nyugi! >:D<
Pfff... nem szeretem annyira a költőket, az a bajom. Valahogy nem tudok azonosulni a verseikkel, mert nekem vagy túl hosszú, vagy túl érzelgős, vagy túl valamilyen. Eléggé izé vagyok. Most épp az irodalmi népiesség lényegét próbálom fölfogni, de reménytelen. Ha nem érdekel a téma, egyszerűen nem megy :( Ráadásul max csütörtökre be kellene fejeznem a szerb házi olvasmányt... egy elsőre tök egyszerűnek tűnő balladáról van szó, aztán ahogy olvastam, rájöttem, hogy a felét se értem az egésznek, mivel tele van idegen eredetű szavakkal :? Lepasszoltam Sári mamájának, de ős se érti, és ott akkor már gond van. Kerítenem kell egy nyelvészt vagy mi? Annyira jellemző, hogy semmi sem megy úgy, ahogy kellene... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 16 (vasárnap), 14:44 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Hát igen, Shanci, ismersz már... :oops: De most muszáj lesz, mert valószínűleg többet nem látom (csak msn-en kínoz a látványa - de akkor sem bírom letörölni :roll: )

Shanci, ejnye, ne bántsd Petőfit! ;-) De tényleg, örülj, amíg nem az orosz realisták jönnek, mert ott aztán véged lesz. De Petőfi érthető és jó!! :) Csak elkezdeni nehéz, utána tetszeni fog (persze a tanulás mindig nehezebb, mint bármi szórakoztató-pihentető dolgot csinálni, de akkor is).

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 16 (vasárnap), 14:12 
Betűmániákus

Nekem azért könnyebb, mert szerintem mi csak flörtöltünk és kerülgettük egymást, semmi több vagy komolyabb. :roll: Mármint látszólag. Hűűű, de bonyolult, szerintem hagyjuk is, mert csak belezuttyanok megint és nincs kedvem elemezgetni :D

Sajnálom a géped, remélem, hogy megjavul :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 16 (vasárnap), 14:01 
Írópalánta

Sziasztok!

Asszem tönkrement a gépem X-( ~x( :-S Olyan idióta mifelénk az áramszolgáltató! $fal Egy kisebb viharocskától is rögtön áramszünet lesz, most is levágott a gépem. Akkor most kivételesen szerencsére egy 3/4 óra alatt megcsinálták és visszajött az áram. Most viszont bekapcsoltam, meg minden, de nem indul el. Sem normális, sem csökkentett módban, hanem ilyen kékhalál szarságot ír ki :-S X-(

Szal most apám gépéről írok. Még szerencse, hogy mindkét szülőm informatikus... Talán megoldják :)

Igen, PD-s sztorira tervezem ;)

Hát Shanon akkor te nagypn erős vagy :) Én mondjuk inkább a pechesebb kategóriába tartozom. 1. Mindig az startol rám, akitől én csak annyit akarnék, hogy húzzon el jó messzire. 2. Aki nekem bejött arról kb. most derült ki, hogy állítólag, többszörösen áttétes információval ( :D ), de bír engem... na hát most már menjen a fenébe :D

De abban egyetértek, hogy az ilyen pasikkal, mint ez a D. nem érdemes kezdeni... csak összetörik az ember szívét :( Én is annyira aggódom egy bnőmért, mert teljesen bele volt zúgva egy hasonló stílusú pasiba, aztán úgy tűnt, hogy kiábrándult belőle, lett másik pasija is meg minden, de most úgy látszik, hogy kezdene belemenni abba, hogy idézem "csak kavarjanak" :-S

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 16 (vasárnap), 13:00 
Betűmániákus

Hát igen! Akinek jól megy :D
Nekem holnaptól kezdődik a rémálmom... :cry: Magyar dolgozat lesz, de még nem sikerült rávenni magam a tanulásra... ezt még megspékelte az angoltanárnőm egy kiadós, egész órán át tartó feleléssel. :?

Igen, már túlléptem rajta. Nem élhetek a múltban, mert semmi értelmét nem látom azon rágódni, hogy mi van akkor, ha beadom a derekam. Valószínűleg egy csomó csaj nézett volna rám csúnyán, a többi meg D.t nézte volna hülyének, hogy velem van :roll: Nem lett volna hosszú élete az ügynek, tehát kár lett volna belevágnom. :) Te sokkal érzelgősebb vagy Aila, ami nem gond... ebből kifolyólag kötődsz és nehezebben válsz meg dolgoktól. Viszont ha nem megy, meg kell tanulni. Nem lehetsz kivétel. El kell engedni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 16 (vasárnap), 12:48 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Hát igen, szánom-bánom, de még nem volt alkalmam LanaSwan műveihez... :oops: Bár nekem egy másik Lanám van, ha hozzá még nem jutottatok el, mi Riikával csak ajánlani tudjuk, ő a mi nagy nagy tanítónk! :):)

Tudom, mire gondolsz, Shanci, a suliban az egyik tanár is ilyet csinált, pont egyik nap mutatta be a tanároknak, hogyan kell használni. Kár, hogy én már nem leszek ott, hogy lássam, mit szenvednek vele, pedig biztos vicces lesz. Van nem egy olyan tanárunk, aki még a gépet se tudja bekapcsolni, akkor ezt hogy is tudná kezelni. De aki megcsinálta, őt nagyon szeretem, becsülöm és tisztelem, igazi jó tanár - fehér holló! ;-)

Hát jó neked, ha te már csak nevetni tudsz a D-s írásaidon, én még mindig teljesen egyetértek azokkal a szavaimmal, ami a Levelekben van, pedig az első már nem mai darab... De én nem változom. :oops: Pont most írtam egy újat néhány napja, de az túl szánalmas, hogy feltegyem.... :roll:

Nara, akkor PD-sztori lesz? Kíváncsian várom, főleg a szinesztéziás dolgot, ha már művészlányról van szó, jól illik ez hozzá biztos. Sok ihletet! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 16 (vasárnap), 7:45 
Betűmániákus

Sziasztoooook!
Kösz a gratulációkat, élmény volt minden egyes perc. 8-> Most már tudom, hogy milyen is ez az egész, melyek a követelmények, hogy csináljam... lépésekkel vagyok előre. :) Nem, nem voltak szerbek, csakis magyar ajkú diákoknak találták ki.
Nálunk a Tudok se ér semmit... sajnos. De én nem is a pontokért tenném, hanem azért, mert olyan dolgokat tudsz meg, amire álmodban se gondolnál. Többek között van egy ikerpár, akiket kicsi korom óta ismerek, mert valahogy mindig ugyanazokba a táborokba mentünk $? Na, az egyikünk Bolyais és számtech-matek kategóriában kiemelten első lett. Valami érintő képernyős bizét csinált... vagyis úgy láttam, hogy a mutatóujja volt az egér kurzorja, vagyis annak felet meg... most így nehéz lenne elmesélni, de én csak néztem. Amúgy vele váltottam pár szót. :wink: Olyan idős, mint én. Egyébként magyarázta, hogy mi az a cucc, de én zokni vagyok az ilyenekhez :roll:

Hű, nos. Azt éreztem, hogy el akarom ásni magam, de gyorsan, mivel a nevemet kiabálta és mindenki engem nézett, mert csak engem hívnak így-.-" Sajnáltam egy picit, de semmi több. Nem viselkedése miatt, inkább a következményekért... értitek? De semmi meg se fordult a fejemben. Majd megbékél, elfelejt vagy nem... de én nem fogom :D Ahhoz túl sokat jelentett egykor. Tudjátok, Maszk meg minden... Így visszaolvasva olyan izének tűnik. Tök libás. De legalább van min nevetnem. 8)

Nara, sok szerencsét!
Aila! Még nem olvastad Lana műveit? :shock: Én azt hittem, igen :oops: Én két vagy három délután alatt átrágtam, asszem... nagyon jók! :wink: :wink: Amúgy mindenkinek ajánlott!

Maya, neked is sok-sok szerencsét! Mindenhez... Neked elküldtem a versenyes cuccot? :oops: Ha nem, akkor szólj, de nem kötelező ám! Csak ha érdekel az ilyesmi!
Riika, én ráérek! És amikor jöttök, jöttök... Én speciel naponta vagyok minimum fél órára, aztán leteszem az asztalra és úgy járkálok. Ez eléggé megtévesztő, mert már ösztönből jelentkezek be, aztán meg elfelejtek kilépni.
Amphe, örülök, hogy túl vagy a nagyján... Nekem még csak most jön minden. Szerb dolgozat, holnap magyar Petőfiből, aztán angol matek... ehhez még párosulnak felelések meg ellenőrzők... Fájni fog.

Szerk: Egyébként ma lesz az Esőember c. film. Az autizmusról. Tessék nézni, már amennyiben kíváncsiak vagytok rá :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 16 (vasárnap), 7:09 
Írópalánta

Sziasztok!

:D Hát igen, praktikus... Bár én csak ennek az egy helynek a vizsgamódszeréről tudok, úgyhogy nekem ez így a tök természetes :D Meg az a jó, hogy ha itt egy bizonyos szinten felül teljesítessz, akkor két papírt kapsz, az egyik a magyar nyelvvizsga papír, amit itthon fogadnak el, a másik pedig amit külföldön is, legalábbis egy-két helyen :D

Egyébként pedig vhol kérdeztétek, hogy miről szól majd az új sztorim, de igazából nem akarok itt áradozni róla... :oops: meg aztán még csak kb. két írott oldal van meg belőle :D És most szeretnék adni magamnak egy kis előnyt, mielőtt feltöltöm :-P

Najó, akit érdekel, annak annyit elmondok, hogy a főszereplő csajt kirúgják egy suliból, ahol mellesleg csak művészeteket tanultak, így elég nehéz visszailleszkednie. Az, hogy miért rúgják ki, az titok :-P És ezért az elején kicsit depressziós is lesz, de főleg azért, mert így egy olyan ember csalódott benne úgymond, aki neki nagyon fontos volt ;) Ezen kívül pedig bele akarom vinni a szinesztéziát is xD szal az érzéseihez színeket fog társítani... :-S Remélem nem túl szar :(

Én is gratulálok Shanon! :D Biztos nagyon érdekes lehetett. Nálunk sem szoktak ilyen érdekes versenyeket rendezni, bár egyébként szerintem elég jók a programok :D

hmmm... palacsinta? :D Nálunk is van jelenleg (L)

Nem, Alia, nem maradtál le semmiről :D Csak azt a rész, ahol harcolnak, és Roxy szétvágja Marcus ingét, azt Maya egyik félrenézése alapján írtam :-P Remélem nem baj :-S

Tök szép ez a szám, KyKy. A másiknak nem tudod véletlenül a linkjét? Azt is szívesen meghallgatnám :)

Najó, ennyi. Megyek reggelizni :-P

Puszi

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 21:38 
Fanficbúvár

Hát, Amphe, viharnap ide vagy oda, most már azért túl sok volt a "romantikus záporokból"... legalábbis nekem. Túl sokszor áztam meg az utóbbi napokban, most már jöhetne egy kis napocska. Főleg miattatok, KyKy miatt, hogy több programja ne maradjon el (vagy azért mégis elmentél? ;-) ), mert nekem személy szerint tökéletes ez az idő, jobb így "szobafogságra ítéltetve lenni" mint rekkenő napsütésben, de nem akarok önző lenni.:)

SHANCIIII!! :-D :-D Gratulálok!!! >:D< >:D< <:-P Olyan ügyes vagyok, nagyon büszkék vagyunk rád! :) :)
Tényleg, ezt magyarul kellett tartani vagy szerbül? A többi téma is nagyon érdekesen hangzott. És jól hallottam, TUDOK? Tyűha, te aztán tényleg tudsz! ;-) Ahhoz is sok sikert, nálunk azért ha jól tudom, pontok járnak, nem is kevés.
D miatt pedig ne szomorkodj, teljesen egyet értek az előttem szólókkal, ezzel csak magát égette le, nem téged. Mindenki látta biztos, hogy te csak szenvedője vagy a dolognak, nincs hozzá semmi közöd, úgyhogy emiatt nehogy rosszul érezd magad. Rendben? :)
Viszont lehet egy kérdésem? Ha túl nagy sebeket tép fel, akkor hagyjuk, csak kíváncsi vagyok... :oops: Éreztél valamit, bármi? (persze szégyenkezésen kívül) Vagy jó érzés volt, hogy nem látod többet? Őszintén érdekel, de csak ha nem okoz gondot felidézni a dolgokat. :roll:

Amphe, engem nagyon is érdekel a Norbis történet, jöhet a pü! ;-)

Maya, nagyon nagyon szorítok, mesélhetnél még erről a testhezálló feladatról, amit KyKy említett, akár KyKy tolmácsolásából is, ha felhatalmazod! ;-)
Mindig olyan jó a szivárványos életedről hallani! :)

Nara, nagy kalappal a vizsgához. Ilyenről még én se hallottam, hogy így előre megadják, hogy az egyik szituáció utazós városbemutató lesz, bár tényleg elég praktikus tudni. ;-)
Marcus? Lemaradtam valamiről? :oops:

KyKy, főleg neked akartam még mesélni, hogy elkezdtem Lanátok Hazudd, hogy szeretsz!-ét, bár szánom, bánom, de véleményezésre még nem jutottam. :oops: Mindig este, éjfél körül keveredek oda (olyankorra lesz tiszta a lelkiismeretem, hogy ezt az időt úgysem tudnám tanulásügyileg hasznosan eltölteni), viszont mire végzek egy-egy fejezettel, vagy már olyan fáradt vagyok, hogy csak az ágyikómat vágyom vagy inkább még egy fejezetet olvasok. Majd egybe akarok egy hosszú véleményt, ha végigértem. Viszont csak én vettem észre, hogy (legalábbis addig, ahol én tartok) egy icipicit Csúf igazságos? Vagy majd változni fog? :-P De ne is mondj semmit, nem akarom előre tudni! ;-) :-D

Szép álmokat mindenkinek! :)

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 20:49 
Fanfic-faló

Hú, Shanci, élmény volt olvasni a beszámolót! De komolyan :) Annyira örülök, hogy élvezted és kis ügyes voltál! :x >:D< Nagyon izgalmas lehet egy ilyen sokoldalú verseny, sajnos nálunk ilyeneket nem rendeztek soha, mindenki túl begyöpösödött hozzá -.- Majd kellemes olvasást, ha érdekel, amit kaptál :)
Hszekre majd reagálsz, ha már visszatértél a földre és van kedved :D Minden bizonnyal kimerítő volt, eszembe sem jutna ezt megkérdőjelezni, de én is rohantam volna hozzátok az újsággal :oops: :)
Most nekem is még jobb hangulatom lett :)

Nem bántam meg, hogy Norci átjött, majd mesélek, ha érdekel Benneteket :oops: persze, nem kötelező csak azért azt mondani, hogy érdekel, hogy ne sértődjek meg :D nem sértődök meg egyáltalán, néha nekem is van olyanom, hogy nehezen viselem a más lelkizős dolgait :) na ide ennyi.

Sikerült az elképzelés, és igaz csak este fél 8 tájékán sikerült megvalósítani, azért sikert aratott ^^ ( jaaj az a sok siker szó :D ) Finom lett a palacsinta, nagyon jó lett a tésztája egyáltalán nem szakad és kellemesen édeskés íze van :) magában is lehet enni, nem is feltétlenül szükséges megkenni ^^

Nah elteszem magam holnapra, majd amikor tudok, jövök hozzátok :x:x
mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát >:D<:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 16:54 
Betűmániákus

Második lettem. És felét se mondtam el annak, ami valójában volt. :-O A többi az élményekről és a kutatásomról szólt... Kééééész. Totál olyan érzésem van, mintha a levegőben járnék. Na, gomb benyom, vissza Föld bolygóra xDDD
Amúgy kaptam diplomát meg választhattam két könyvecskét, de sajnos elfogyott amit akartam mire odaértem (sebészet és belgyógy könyvek :-( ) úgyhogy választottam egy vegyipari technológiásat meg egy történelmit. Az utóbbit nem hiszem, hogy valaha is használni fogom, de lenyűgöző a borítója :x

ne haragudjatok, hogy nem reagálok a hsz-eitekre de totál föl vagyok dobva Valamint fáradt vagyok. Kimeritő volt azért. A 10 percünk egyébként elhúzódott mindenkinél, mert annyira jó és érdekes témák voltak, hogy csak úgy repült az idő. Volt előadás a pletykáról, kettős kódolás, a jutalom pszichológiája, hadarás... mindenről. 3 pszichológusnő volt a zsűri - nálunk. Egyébként asszem köbö 10-12 kategória volt. Kémia technológia, számtech-matek, szociológia, orvostudomány, biológia, fotografika, fizika... Csúcs volt. Egy csomó okos és jó pasi volt... sosem fogom többet látni őket -.-"
Amúgy 10 versenyző volt a kategóriában, beleértve magamat :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 14:33 
Fanfic-faló

Nos, sziasztok kis Hölgyeményeim! :)

Hű, szépen termeltetek, én meg korán lefeküdtem, és most volt olvasnivaló rendesen , hála Merlinnek :D
Igyekszem mindenre kitérni, ha valamit kifelejtenék sikítsatok rám, mert most jöttem nyelvvizsgáról, és zokni vagyok agyilag =)) erről majd később.

Riika, kisbogár, de örülök Neked!! >:D< Már azt hittem elhagytál minket, mert nem olvastam vissza, és nem tudtam, hogy gépmeghalás volt :oops: tudom, lusta malac vagyok, de a lényeg hogy megjöttél ^^
Igen, valóban volt szó róla, hogy egy bizonyos személy kezdte taccsra vágni a maradék idegeimet a kotnyelességével és az olykor megcsillanó butaságával, de a fő ok a suli, az érettségi és a nyelvvizsga volt -.- Sosem hagynálak itt Titeket szó nélkül, olyan jó kis banda lettünk :) :x:x:x
Akit érdekel a Norbertes dolog majd szóljon, nem akarom itt ráerőltetni senkire a "szennyesemet" xD Neked pedig repül a pü, amint befejeztem a hsz-t:)
A labor az a hallott szöveg értését takarja egész pontosan :D úh, annyira nehéz most így hirtelen mindenre koncentrálni, nem akarok össze vissza írni xD

Nara, jól hangzik ez a Pécses dolog, ilyen feladatot anno én is gyakoroltam mikor még volt órám a suliban :) Élveztem is ^^ Pécs bizonyára gyönyörűséges hely, sokan dícsérik, de én még azt hiszem, soha nem voltam :( vagy annyira régen, hogy már nem emlékszem -.- Nyáron mindenképpen szeretnék megejteni oda egy kirándulást, már pezsgek, mint a kicsiplusz :D tele vagyok nyári szép tervekkel 8->

Shanci, D-vel, ahogy KyKy is mondta egyáltalán nem kell foglalkozni. Teljes mértékben csak saját magát áztatta el (szó szerint is), senki nem fog szerintem azért Téged hülyének nézni, mert egy másik hülye hülyeségeket vág a fejedhez. Bizonyára kínos lehetett, de sajnos ez hozzátartozik az élethez, mindenki hamar elfelejti majd, neked meg lesz pár év múlva min röhögnöd :D Ennyit tudnék ehhez hozzáfűzni. A pasik szinte mind egyformák, csak egyik ebben, a másik abban "rosszabb". Oda se neki ^^ >:D<

Kicsi KyKy, semmi gond sem a tegnapiért, sem azért, hogy nem érdeklődtél, senki feje nem káptalan :) Ha én szenvedek, én is hajlamos vagyok elsiklani mások dolga felett, úgyhogy egyáltalán nincs harag meg semmi :) igazából lehet örülök is neki, hogy nem kellett beszélnem róla tegnap, hadd ülepedjen a dolog. Nekem ma kifejezetten idióta napom van, mindenen röhögök, még azon is amin sírnom kéne szóval XD Néha jó egy kis érzékenykedés :) :oops: a Titanic az nagyon szép filmecske, az Tomszi kedvence is :oops: :D majd valamelyik nap előtúrom és megnézem énis ^^

Maya, nagyon sok sikert Neked a felvételihez, bár ahogy KyKy beszámolóját olvastam nem lesz itt ezzel semmi gond! :) Hajrá, szorítunk/szorítok Neked! >:D< :-* Nem baj, ha ritkán jössz, csak gyere, amikor épp ránk érsz :)

Remélem, mindenkinek mindenre válaszoltam, ha mégsem tettem volna, ismétlem, sikítsatok :D

Nos rólam picit: Túl vagyok a nyelvvizsgán ugyebár, remélem, hogy minden a legjobban sikerült, nem éreztem annyira nehéznek, de ezt nem akarom elkiabálni :roll: Hát, jó lenne legalább a minimum pontot összeszedni :) a hallott szöveg értésében csak sportkérdések voltak már a falra másztam, de túl vagyok ezen is, már semmi nem érdekel XD
Végre pihi és lehet alkotni, el sem hiszem :oops:
Norbival már úgy ahogy minden rendben van, együtt maradunk, aki bővebben igényli, annak dobom a püt :)

Millió Csók Rátok :-* :x:x:x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 13:29 
Írópalánta

Hát igazából az első feladatnál a szóbelin az a szitu, hogy egy vonaton utaztok a vizsgáztatóval a te szülővárosodba, és felajánlod neki, hogy elmondassz róla egy-két dolgot, esetleg el lehet játszani, hogy később majd körbevezeted. Szal kb. idegenvezetést kell tartani :) És mondjuk ha normális a vizsgáztató akkor elvileg még előtte megkérdezi, hogy melyik városról akarsz beszélni, mert azt te mondod meg tök függetlenül attól, h ott élsz-e, ha meg nem akkor úgy kell kezdeni, hogy "Jó napot, én Pécsre utazom. És maga?" xD

Persze szivesen elmondom majd, ha összeraktam, hogy mit is akarok mondani róla :) Ha akarod akár németül is :-P

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 9:23 
Könyvmoly

Jobb reggeleket! :(

Szépen sorjában: Amphe, olyan kis tündér vagy, jó volt veled beszélgetni - még ha csak ritkán is írtam vissza -, főleg a végén, amit összeszenvedtem. Képzeljétek, már régóta szeretnék megszerezni egy filmet, amibe Sharon Stone a főszereplő. Kb. 14-5 évesen láttam még a tv-ben. Eléggé 18-as karikás, erotikus film, és már akkor is bennem volt a "perverzió", és elhatároztam, hogy megszerzem, de nem sikerült eddig, mire most megint eszembe jutott és próbálkoztam. Nem volt fent sehol, megkérdeztem Lanát, mire kérdi: te nem a Sliverre gondolsz? Nos, én egészen tegnapig Silver néven kerestem. Szerintetek? xD Kész voltam. Letaglózott ez a tehetség, ami bennem van. :roll:
No, mindegy. Amphe által ajánlott filmet is szeretném megnézni minél előbb.. :-P ;)
Jaj, amúgy ne haragudj rám, drága! Olyan gáz vagyok! Annyira el vagyok foglalva a saját nyomorommal, hogy nem is kérdeztem meg, hogy mi történt veletek Nobival! :( :oops: De szörnyű ember vagyok! Kérlek, írd le nekem pü-ben, ha nem akarod ország-világgal megosztani, vagy ha msn-en beszélünk, akkor ott. És ne haragudj! :(

Shancikám, én ezt értem - mármint amit az előadásoddal kapcsolatban írtál -, most tulajdonképpen mit is kéne csinálnod? Nem olyan régóta foglalkozol ezzel a témával, hogy egy olyan előadással szolgálhass, mint amit elvárnak a hozzáértő szakemberek. Véleményem szerint. Szerintem még sok tapasztalatot kell szerezned, hogy egy valódi értékű, igazi véleményt adhass, nem? Ők is a saját bőrükön tapasztalva lettek jók. :-S Hmm?
És szerintem meg ahhoz képest igenis nagyon jó lett! :) Szerintem, nem kellene aggódnod, a többieké sem lesz ennél százszorta jobb... :) Ne izgulj mindig, Shanci! Carpe diem! ;)
D-vel meg ne foglalkozz, hé! Saját magát alázta meg, nem téged, addig meg nincsen probléma. :) Egyre mélyebbre süllyed a srác, de ezzel nem neked lesz rosszabb. :x Nyugi!

Riika, örülök, hogy meggyógyult a géped! :) Már hiányoztál! Jó sokáig tartott, én nem is bírnám ki ennyi ideig, ismerem magam. Hálát is adok az égnek, hogy munkahelyemről is tudok netezni, így legalább sosem szakadok el a világtól. Azért az már gáz, hogy idáig jutottam, nem? Egy számítógéptől függök... xD Mindig mondom is anyának, megyek msn-ezni, meg a többi, mert szocializálódnom kell. xD De hát így van! :( Sajnos vannak olyan értékes barátok, akikkel máshogyan sajnos nem megy a társalgás, mert messze van... :( (Ti amo, Shanci. :x )
Meg az előbb megnéztem a videót, és anyám! :-O Nagyon-nagyon ügyes ez a leányzó, hűha! Na, ilye soha az életben nem leszek! :( De ezt élmény volt nézni! :) Mindjárt megint meglesem. :D És a ruha... szenzációs.

Maycsikám, én a magam nevében szólok ugyan, de szerintem senkinek nem probléma, ha nem jössz - akár - naponta, tényleg. A lényeg, hogy néha-néha gyere, és foglalkozz velünk, szeress minket! :) Bár én nem panaszkodom, de azért na... akkor is fontos, hogy köztünk legyél! :) Igazam van, lányok? :)
A kövi vizsgához nagyon szurkolok, de amit elmondtál telcsiben, szerintem ennél jobb feladatokat nem is kaphattál volna. Testhez álló, szóval mindent bele, csajszikám, mutasd meg, ki is vagy te valójában, alázz mindenkit a föld alá! Aki egy olyan karakter hoz létre, mint Berkenye, ez már meg sem kottyan neki! :) Neked is nagyon fogok szurkolni! :) :x

Jaj, képzeljétek! Még anno töltöttem le számokat Liméről, és köztük volt New Moon-os is. Eddig nem igazán fogott meg egy sem, de most... :-O Olyat találtam, hogy csak na. Gyönyörű, kis vidám, megnyugtató… sima zongora, lehet, hogy Patiszon írta… de nem érdekel, mert… (L) Ez olyan, mint a Csézytől a Mama c. szám, amit anyának bejátszottunk anyák napján. Ott zokogtunk mindketten. Nem túlzok, zokogtunk. :’) Hallgassátok meg, és próbáljátok átérezni, hogy mennyire igaz, és… jaj, linkelek! Kérlek, hallgassátok meg! :oops:
http://www.youtube.com/watch?v=q1rgM8LPynQ – elvileg nagymamáknak szól, de szerintem egy anyukákra is simán ráhúzható. Engem annyira megfogott, mindig belekönnyezek, ha hallom! :’)

Na, nem fárasztalak benneteket tovább, ma kicsit érzékenyebb hangulatban vagyok, megyek, meg is nézek valami sírós filmet. Ez amúgy a Titanictól van, reggel az ment a HBO2-n, és hát kykyke megnézte. :-S Azóta mindenen bőghetnékem van… jaj, lányok, megyek! Nagyon szeretlek titeket! :x >:D<

Szerk.: Nahát, Nara, megelőztél! :)
Így meg lehet határozni, hogy miről beszéljetek? :-O Ez tök jó! Akkor tényleg tök jó lesz egy kis Pécs! Majd leírhatnád, hogy mit fogsz előadni... :) :oops: Kíváncsi vagyok, ugyanis én még nagyon kicsi voltam, mikor utoljára voltam Pécsett.. :(
És miről fog szólni az új sztori? :)

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 15 (szombat), 9:09 
Írópalánta

Jajj Shanon :'( o.O Ez a D. nagyon megkeseríti néha az életedet, ahogy látom... :(:( őszinte részvétem...

:D Akkor neked is hajrá Amphe, szorítok ;) Én meg a szóbelimre gyűjtöm éppen az anyagot Pécsről :D Ugyanis egyrészt majdnem mindenki Bp.-ről fog beszélni, szal az már nagyon uncsi lehet a vizsgáztatóknak, másrészt pedig ugyebár most voltam Pécsett, az egész már a fejemben van + ott vannak a kellemes emlékek is :D:D:D Ráadásul az sokkal cikibb, ha valamit nem jól mondok Budapestről, közben már elég régóta ide járok suliba, meg végülis a környéken élek xDxD

:) Biztos menni fog a második fordulós felvételi is, Maya, majd én is gondolok rád ;)

Nekem meg végre vanak ihleteim, bár egy új sztorihoz, de majd írok :D

Jajaja és Maya: tudom, h nincs most időd olvasgatni, de remélem nem bánod, hogy az egyik kis "félrenézésedet" beleírtam az Árnyékliliomba :D:D:D Tudod, a Marcus ingecskéjének a szétvágását :-P

Na most ennyi voltem. Puszi :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 21:33 
Írópalánta

Szentséges Szüzanyám! Mit össze nem írkáltok Ti itt?? :-D
Már megint úgy elmaradtam, mint a borravaló, lehetetlenség veletek lépést tartanom. :( Kész szerencse, hogy kykykénk olykor informál engem is, nélküle elveszett ember volnék. :)
Eccerűen nem megy nekem ez a fórumozás, nem vagyok én ilyen aktív. Lehet keveset gépezek?? :-(
Hát nemtom mi lesz így velem. Nem baj, hogy csak ennyire hébe-hóba tekintek be ide? Mert azért én imádlak Titeket, de egyszerűen nem megy a fórumozás nekem. Ugye nem haragusztok?

Az élet meg közben zajlik nálam rendesen, van mesélnivalóm. Csodaszép hétvégém volt, 4 egymás utáni napotTekergőmékkel, ebből 3 estét náluk, a házukban töltöttem. És holnap megint egész nap Vele leszek. :roll: Persze nem úgy... Még mindig semmi. De azért vannak nagyon édes megmozdulásai, úgyhogy egészen végem van továbbra is...

Az első fordulón a felvételin túljutottam, de sajna 55 másik emberrel együtt. :/ 2. forduló 21-én.... De csupa írásos kreatív feladat lesz, úgyhogy fekszik a téma. :-D Jaj, bárcsak, bárcsak...

Fű, na dióhéjban ez a lényeg. Muszáj aludnom most, leragad a szemem, és holnap kelnem kell. Bocsássatok meg az ismét rövidke beköszönésért.

Csók, kedveseim! :-*

(de sok lett a pontpontpont... :) )

Két embert az emlékei kötnek össze, s az élet értelme a közös élmények és a szeretet.

$star <b>A KASMÍR Szövetségi Matróza</b> $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 20:49 
Szárnybontogató

Szépestét Leányzók!! :)

No végre meggyógyult a gépem, kijött a szerelő bácsi és már csak a nyomtatót meg a szkennert vitte vissza magával a kuckójába, de nélkülük még kibírom egy darabig. :D
Elég sok időbe telt mindent visszaolvasni, olyan bőven termeltetek az elmúlt egy hétben, viszont ennek nagyon örülök, jó volt ennyi mindent hallani Rólatok! :) Szóval most olyan tipikus *jól lakott kölyökgólya* képem van... :D

Először is, kicsi Amphe, csupa boldogság vagyok, hogy megint itt látlak!! :x Bevallom, egy picit megijedtem KyKy egyik félmondatán, miszerint egy bizonyos emberke miatt nem jöttél. Próbáltam érdeklődni itt meg ott, és nyugtató válaszokat kaptam, de itt is leírom, remélem, hogy semmivel nem bántottalak meg, nagyon nem állt szándékomban. :oops:
Norbival beszéltetek azóta, vagy inkább a nyelvvizsga utánra hagyod a "tárgyalásokat"? Ha ki szeretnéd magadból beszélni, erre jó alany vagyok, nemsokára mösönre is felkukkantok, rég beszéltünk már! ;) A nyelvvizsgához meg boszorkányos szorítás, nem hangzik soknak az a 15 pont, biztos eléred, bár bevallom, fogalmam sincs, mit takar ez a "labor". :oops: :D

Shanci. :) Megkaptam az autizmusról írott előadásodat, de sajnos még nem jutottam hozzá, hogy elolvassam. Viszont itt a hétvége, minimális tanulnivalóval, csak a zeneirodalom és zongora vizsgára/hangversenyre kell készülnöm, meg néhány alap dolog, de a lényeg, hogy holnap biztosan elolvasom. Már biztos írtam neked, milyen nagyon érdekel ez a téma. ;)
Hűűű. :D:D:D Lehet, hogy a fényképeket most én is kihagynám. Bírom a vért, nincs semmi gondom az ilyesmivel, ehhez elég jó a gyomrom, csak most épp nagyon ingatag a kis lelki világom, nem kéne még ilyesmikkel terhelni.. :roll:
Ömm... Lehet, hogy félreértettem, de amikor azt írtad, "tájékoztató jellegű", arra gondoltál, hogy túl "iskolás"? Mindenesetre holnap elolvasom és úgy sem úszod meg a jó hosszú kritikámat. :) Majd püben elküldöm. ;)
Óóó, és csííípem a mocid. :D Én Kawa 250R típusút szeretnék. Jólvanjólvan, leszálltam a magas lóról. :D

KyKy, sajnálom, hogy nem jön össze a holnap, pláne, hogy tudom milyen Bereczki-bolond vagy. :( De azért ne morcizz nagyon, inkább gyere hozzánk dumcsizni!! :-* (<- elfuserált gyógypuszi :) )
A régebbi beszélgetésünket meg lezárva: meg fogom nézni az Avatart, és majd akkor mondok róla véleményt, bár van egy olyan sejtésem, hogy akármi is lenne a benyomásom végül, mindent belemagyaráznátok. :D Na de napoljuk a témát! :)
Jáááj, nagyon jó a hastáncis zenéd!! ;;) Elő is vettem a régi kis kendőmet, bár rémesen kevés mozdulatra emlékszem, mint az kiderült. :lol: Meg amúgy én törzsi hastáncot tanultam (jááj ő a kedvencem :x http://www.youtube.com/watch?v=N3ez8dhip_U), unokatesóm meg rendeset, tőle van a szép kis szoknya-kendőm is, még Görögországból hozta. :)

Aila, szívem, mindjárt megyek is írok fészbúúkra Néked. :) Viszont voltak még nekem is új infók, például, hogy 83%-os lett a matek. Gratulálok hozzá, nagyon szép eredmény, főként, hogy mindenhonnan az csöpög, milyen nehéz volt. Szóval: =D> >:D<

Ójáj, Lányok, nagyon egyet értek a bálozós dologban. 8-> Javíthatatlanul Jane Austen mániás vagyok, benne lennék egy ilyen időutazós dologban, na de most szépen lassan lelövöm magam, már így is nagyon hosszúra nyúltam, szóval a többit majd máskor.... ;)

Pusszantás :-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 20:23 
Betűmániákus

KUTATÁS. Ez a lényeg. A neten is össze tudod szedni ezen információkat, könyvekből is... tapasztalattal megspékelve, ahogy én. A laikusoknak - mint ti - jól jön az infó, de engem pszichológusok kérdeznek... ha kérdeznek. Nem biztos. Őket az eredmény érdekli és nem a tények. Sőt, szerintem ők még többet tudnának mesélni nekem :roll:

Amúgy megint hulla vagyok :-) Kezdem megszokni ezt a fajta állapotot.
Ami kicsit feldob, hogy vettem egy Pipőt meg egy nacit 8->

És akkor a lényeg: szörnyű volt a mai napom. :( :(( Most miért kellett elrontani??? Kezdem azt hinni, hogy tényleg valami nagy ramazurit dobhattam össze valamikor, mert... :roll: Tökre föl voltam dobva a sminkelés miatt, ami egyébként pazar volt^^ A képek folyamatban.
DE mint ahogy azt már mondtam volt D.ék-nek ma volt az utsó nap. Ennek tiszteletére bent maradtak a városban és beakasztottak. Nagyon. Durván. És bejöttek a suliba. A matektanárom az oszijuk, ő is totál el volt készülve... Hagyomány, hogy mindig beöltöznek és totál nevetségesek voltak kisminkelve, félmeztelenül, miniszoknyában és kalapban... úgy néztek ki, mint a nyugdíjas turista mamik-.-"
D. pedig produkálta magát és ismét leégetett. Miért nem voltam tegnap a bulin? És miért csak most jöttem iskolába, amikor ő várt? És miért nem ballagok el velük? Meg hogy miattam itta le magát... Lesüllyedtem a föld alá... Alig tudtuk lenyugtatni. Aztán végül valahogy leesett neki az ügy, és aztán végig csak bocsánatot kért. Életem leghosszabb negyedórás szünete volt... Brutális. A haverja, aki szintén be volt tütüzve, körbe-körbe szaladgált és mindenkit, aki szembe jött vele, lelúzerozott... Aztán fölbukott és hasra esett... Tiszta röhej volt, részemről meg tiszta dráma.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 18:51 
Fanfic-faló

Kedves KyKy! :D akár hiszed akár nem, mi ugyebár jelen pillanatban is csacsogunk mint írtad, az én kedvemet nem tudod elrontani nem hagyom :D és a Tiédet is próbáltam valamennyire felhúzni, ha mást nem azzal, hogy meghallgatom a nyüszikédet :) :-* teljesen meg lehet érteni, ha legszívesebben kitépnéd az összes hajad a mostani dolgoktól.. én is mint irtam levert vagyok, mindig álmos, és ha az embernek valamilyen elfogadhatatlan okból megsemmisül az a programja, amire már több napja vágyik, akkor úúúúh... én törnék zúznék valószínűleg és durci-morci lennék, mint ahogy az felénk szokás -.-

Remélem, igazad van és tényleg sikerül :) bár ne izgulok egyáltalán, és ez újabban jó jelnek minősült ^^

Biztosan kis ügyes voltál Nara, tuti meglesz! :) Nekem holnap ugeik a majom a vízbe, illetve ugrana, de elkapom, úgyhogy minden rendben lesz ^^
És nem is értem miért nem mentél vissza a suliba :D Büntetést érdemelnél =)) én se mentem volna vissza szal :D tök érthető, ha ilyenkor "zokni lesz" az ember és nem a fizika és a cooper hozza lázba -.-

most elmászok pihizni... megpancsizok, meg talán írok olvasok kicsitkét Gyilkos elmék előtt :)
Jók legyetek, kellemes pihit Néktek is! :-*:x:x:x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 17:16 
Könyvmoly

Sziasztok lánykák! :)

Hmm... nos, látom, termeltetek, helyes-helyes! :)

Jaj, ne tudjátok meg milyen iszonyatosan sz@r kedvem van... mint akit jól megcsócsáltak, aztán kiköptek. :/ Ez a percről-percre változó időjárás megvisel, arról nem is beszélve, hogy marhán lelomboz a tudat, hogy a holnapi jó kis esti proramjainkból nem lesz az égegyadtavilágon semmi. :( Annyira rohadtul igazságtalan ez az egész minden... :((

Ma amúgy rikta unalmas napom volt. Nem volt kedvem se írni, se olvasni, szóval maradt a Zumázás. Hihetetlen... :/

Aila, köszönöm a dicséretet, jól esett, hogy megjegyezted, mert nekem is nagyon tetszenek. Főleg az idézet, amit egy pps-ből vettem, aminek a címe az volt, hogy "Gyerekek a szeretetről". Ugyan nehezen hiszem, hogy ilyen idézetek jönnének ki kisgyerekek száján, mint ami néha előfordult, de azért jó volt olvasni. Az msn-idézetem is onnan van. :)
Ja, és el is felejtettem gratulálni az 5-ös matekhoz, ezt most pótolom: nagyon ügyes vagy, gratulésön! :)

Shanci, a képek nekem is jöhetnek, kemény gyomrom van, csak egy-két dolgot nem tud befogadni, vagy sok neki, de ez még bőven "belefér". :) Várom szeretettel! És nagyon szurkolok az előadásodnak, és egyetértek Amp-al, hogy hát... miért ne lehetne tájékoztató jellegű? :-O Nem is nagyon értem ezt most... :/

Amphe (veled amúgy most tárgyalunk msn-en is... :) ), szurkolok neked a vizsgához, tuti, hogy jól fog sikerülni, hiszen tök ügyes vagy (te is), szóval ne aggódj, és ma már ne készülj! Tudod, hogy 48 órával a vizsgák előtt már nem lehet, mert összekevered a dolgokat, vagy ki is hullhat minden. Ne kockáztass! :) Szurkolok neked is! Holnap azt hiszem, túl sok helyen fogok keresztben lenni. :)
Bár úgy sem lesz jobb dolgom, köszönhető a köcsög időjárásnak. Annyira jellemző, lányok... :((
Tavaly ilyenkor is kint voltunk, és akkor hét ágra sütött a g*ci nap, most meg örülhetünk, ha egy-két percre kikandikál. :-S :(

Nara, neked is gratulálok, mikor is lesz eredmény? Tessék majd tájékoztatni! Jaj, a cooper... hogy én hogy utáltam... :@ -.-" de jó, hogy vége az iskolának! :x

Mindegy. Amúgy, Shanci, örömmel közölhetem, hogy én is írtam egy elég bántó kritikát - ha valaki azzal a szemmel nézi. Talán még kicsit nyeresebb is voltam, mint te. Sajnálom, de egyszerűen kiborított, mert... mindegy. Szóval, elég hosszadalmasan ecsetelgettem neki a hibákat. Aztán ma is maradt még a gecitablettákból, és folytattam. De legalább gyűlnek az EKLE-kritikák. Szegény írók... :(
Mindegy.

Most megyek, szenvedek tovább, meg máshol is megrontom a levegőt a nyűgös-hisztis-nyavalygós hangulatommal. Argh... :-S *nyüssz*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 13:03 
Írópalánta

Sziasztok!

Bocsi, h így eltűntem az utóbbi időben, de mint már asszem említettem, nyelvvizsgára készültem. Most viszont már túl vok rajta :D:D:D:D legalábbis az írásbelin...
Igazából eléggé leszívta az agyamat, bár a szövegértéses része egész könnyű volt *gyorsan lekopogja* az első hallás-értés viszont rohadt nehéz volt :-S tök akcentussal beszéltek, meg volt benne egy öreg nénike, aki eleve elég hülyén dumált... + a téma is kicsit elvont volt, a fiatalok-felnőttek dologról volt szó...

Mindenesetre én úgy éreztem, elfogadtható, ha utsó két órára nem megyek vissza a suliba :D:D:D:D talán bírtam volna, csak 6. órában fizikából feleltem volna (mivel nem írtam meg az előző dolgozatot), 7. órában meg tesiből coopert futottunk volna (12 perc folyamatos futás, és aszerint kapja az ember a jegyét, hogy hány kört futott :-S)... szal inkább nem strapáltam magam.

Hú, Shanon, ha nálunk betiltanák a cigizést xD a tanároknak legalább a fele bagózik. És van egy külön kis szoba "Kávézó" xD címnéven, ahol kinyitod az ajtót és azonnal olyan, mintha minimum egy éjszakai bárból jönne a szag :-P + a dogáinkon is ált. érződik :D A diákok meg a legeldugottabb mosdót szemelték ki a félemeleten (na nem mintha azért tudnám, mert cigiznék, csak én ált. normális rendeltetésére akarom/szoktam használni, és nem kerüli el a figyelmemet a szag :-P) De ez nektek így praktikus, hogy esetleg a tanárokal kompromisszumot lehet kötni :D

Akkor nem csak nekem voltak mostanában érdekes álmaim, Amphe :-S Én meg azt álmodtam, hogy 3as lett a töridogám, meg volt benne vmi tengeri búgócsiga, ami megjósolta a jövőt... xD és belezümmögött a fülembe =)) Másnap a töritanár tényleg kiosztotta a dogákat, de a felét csak óra végén találta meg, köztük az enyémet és az még nem volt kijavítva. Bnőmé sjana tényleg 3as lett :( szal lehet, hogy van bennem vmi jósthetség? xD majd meglátom következő töriórán. Ha hármas a dogám :-S :-S

Nah, mára ennyi :D

Puszi lányok!

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 10:54 
Fanfic-faló

Hogy érted azt, hogy tájékoztató jellegű? :-S /:) :-O Ennek nem pont az a lényege ?:oops: Én azért olvastam el, mert egy Te írtad és dolgoztál vele, kettő, mert tájékozódni akartam. Azt hittem, a versenynek az a lényege, hogy tájékoztató jelleggel kerestek, gyűjtötök anyagot és azt előadjátok. Túl tárgyilagos voltál? vagy nem értem :oops:
Szerintem tuti jó lesz, de tényleg CD-n vidd az anyagot, ha ennyire macerásak a benti gépek, tényleg nem hiányzik, egy féreg vagy valami klassz kis trójai :roll:
Nagyon szuperül hangzik a lehetséges nyeremények listája, mindegyikért érdemes lenne harcba indulnom :) ^^
Hát, szurkolok, Neked nagyon, hogy minden rendben menjen Vele :)

Képeket, majd várom, ha lesznek, nem sürgős :)

Én németezek és már én is kezdek leépülni.. azzal a gondolattal vigasztalom magam, hogy hamarosan palacsintát süthetek 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 9:56 
Betűmániákus

Szia!
Köszönöm szépen! >:D< A képeket - amennyiben lesznek^^ - vasárnapig mindenképp eljuttatom. Kérdés, hogy holnap mikor érek haza, illetve ma ugyebár ha fölteszem vagy valami, de készülnöm kell holnapra. :) Vasárnap szaga van az ügynek, de igyekszem.
Megkaptam a programot és a követelményeket, úgyhogy át kellett még jobban alakítanom a power point-os változatot. Este azzal bíbelődtem több kevesebb sikerrel. :( Állítólag egy csomó vírus szokott lenni az ottani gépeken, úgyhogy biztosabb, ha CD-t viszünk. Én nem szeretném telenyomatni sem a flshemet, sem pedig a gépemet, szóval maradok a kicsit primitívebb, de annál találóbb CD-nél. [-( Nincs szükségem potya problémákra.
Egyébként tök érdekes nyeremények vannak^^ Többek között, amelyek nagyon beindították a fantáziámat azok a különböző tanulmányi táborok akár külföldön is, kutatások a témával kapcsolatban, könyvcsomagok... utazások. Eléggé komolyan hangzanak.
Minden esetre picit berezeltem, mert nagyon tájékoztató jellegű a munkám. :( Este sikerül korrigálnom valamennyit rajta... aztán rájöttem, hogy a ppt-ből kimaradt a felhasznált irodalom és úgy küldtem el :-S De a nyomtatott változaton minden pontosan szerepel, tehát remélem, nem kell aggódnom annyira. :roll:
A továbbiakban meg még egy csomó ötletem van a dologgal kapcsolatban, tehát nyáron is ügyködöm - ezen is. Októberben pedig a Tudok c. versenyre viszem - elvileg. :oops:

Most meg Petőfit tanulok. Hogy mennyire unalmas! (:| Roncsolja az agysejtjeimet... :-t

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 9:25 
Fanfic-faló

Szia Shancika! :)

Gondoltam ám Rád tegnap, reménykedtem, hogy túléled a nap hajszát és lám >:D< hozzad a képeket, ha lehet, én iszonyú kíváncsi vagyok, milyen egy ilyen! szal érted :D

Gratula az ötös feleléshez :-D:-*
Elvileg a mi sulinkban is bagótilalom van de ez csak a diákokra vonatkozik :roll: igaz megoldják xD a büfésnéni a cinkosuk :D a büfé mögött van egy rész ilyen kis udvarszerűség, mert ahova csinálták a kajáldát az szolgálati lakás volt régen. oda szoktam barátnőmék kiszökni a néni meg fedezi őket =)) olykor még kávét is kapnak :D

Az utolsó napról jut eszembe.. tiszta horrorisztikus álmom volt :| illetve az eleje szuper volt, de aztán uhh... valami Dubaiszerű helyen voltunk nyaralni haverokkal meg ott voltak anyumék is. Ugye leérettségiztünk, illetve megvoltak az írásbelik, és abban a hitben voltunk, hogy nekünk már nincs suli, csak szóbelizni kell bemenni. Erre valaki közölte, hogy jól benéztük, mert ugyanúgy tart a suli, már két hete semmit nem hallottak rólunk, és köröztetnek minket XD ott simogattam a delfineket a tengerben de valójában a legnagyobb problémám az volt, honnan a francból szerzek két hétre visszamenőleg igazolást :D elég beteg volt =))

Mi Norbival épp lógunk a levegőben :roll: tegnap kicsit elpattant bennem valami, nagyon bepipultam rá, és elküldtem. Ő nem akarja és igazából én sem de már annyira ki volt a törpöm a mostani dolgaival, hogy nem tudom, érdemes e tovább folytatni. Áhh, nem tudom mi lesz, de ma a holnapi nyelvvizsgára kell koncentrálnom, nagyon kell a pont :-SS :-SS Ííííígen, továbbá az álmomban minden érettségim kettes lett =)) :cry: de elmondtam így nem fog teljesülni, pleeeee :lol: :lol:

Na jó, lelövöm magam és megyek gyakorolni x"D
Pusszantás :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 7:29 
Betűmániákus

Sziasztok Hölgyek! :x
Hű, volt mit olvasnom, akkor sorban:
Először is ötösre feleltem tegnap, ma pedig ugyebár a sminkelés 8-> Már alig várom. Ha gondoljátok - bár inkább lehet, hogy csak Amphe bírja ki - hozok képeket :lol: Persze, csak ha Csongor megengedi, hogy klattyogjunk a fényképezőkkel :-Ą De ő rendes.
Aztán: képzeljétek! Lehet még jobban szívni? Nem lehet bagózni az iskola területén! Nem, nem magam miatt mondom, nem rám kell érteni! :D Utoljára januárban bagóztam asszem, már azt se tudom, hol a gyújtóm :-P Az egész valamiféle föllángolás lehetett. Most olvastam vissza a "Füst" fejezetet a Káoszban. :roll: Na, de visszatérve! A tanárok meg lesznek gágyulva :-SS :-S Tiszta idegek lesznek... Na, de majd ha találnak a diákok egy tuti helyet, akkor majd osonnak utánuk, mint a tolvajok, hogy Jöhetünk mi is? Nem buktatunk meg titeket... Ők meg majd: Jó, de csak ha minimum 4est adnak =)) =)) =)) Tiszta haszon, nem? Reménykedjünk :D

Jaaaj, KyKy! Ne vádolj, úgy szeretnék menni, de nem engednek! :(( Mondtam apámnak és nem akar hallani róla :cry: Úgyhogy a motorral próbáltam terelni a témát, hogy ne mondogassa a nemet... Arra meg talánnal felelt. :roll: Egyébként régóta szeretnék mocit... És még nem is láttál élőben! Honnan tudod, hogy nem illene hozzám? Tudom, mi a jó nekem^^ :D >:D< :-*

Hű, Aila! Ötös matek? Ezt nevezem! =D> Én is zokni vagyok hozzá... az egyetlen, amit utálok :#-)

És D.ék ma voltak utoljára suliban! :lol: Ráadásul én ellenkező váltásban megyek, szóval nem is látom, vagy csak messziről Arivedercsi! Ezt vártam már nagyon rég... Amúgy tegnap volt a búcsúbulijuk, amire nem mentem el... Nagyon rossz érzésem volt az üggyel kapcsolatban, szóval... Most aztán másnaposok lehetnek... :roll: Úgyhogy most happy vagyok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 22:59 
Fanfic-faló

Hát a teleportálás az már régóta tanulmányozott dolog nálunk XD Több, mint 4 éve jártunk, de alkalmanként szoktunk dumálni msnen, és tök jól elhülyülünk, véglis mondhatni szélsőségesen ugyan, de haverok vagyunk :D Egyszer éjszaka msneztünk, maratoni dumaparti volt, délután öttöl másnap reggel fél nyolcig gyűrtük egymást a hülyeségekkel, hogy ki fárad el hamarabb =)) aztán benyögtem, hogy jöjjön át, mert unatkozok és hozzá a skorpióját (háziállat), hogy szétszedhessem. Erre válasznak jött, hogy teleportáljak én őhozzá, mert nehéz a terrárium =)) Azóta ezzel szívjuk egymás vérét, hogy valamelyikünk megtanult e már teleportálni :)
Érdekes egy srác különben, még ma sem hevertem ki teljesen.

A világvége esőktől én nem mindig félek. Egyetlen iszonyatosan nagy zuhi volt, amitől igazán befostam, de akkor csak 5 éves lehettem :D szalonnát sütöttünk a szomszédban, és annyira el kezdett fújni a szél, hogy elfújta a tábortüzet egy 10 perc tombolás után :shock: :shock: na akkor tényleg féltem; bemenekültünk a házba és nem tudom miért, de az én fejemben az a kép élt, hogy valahol repülünk a házzal együtt XD az Óz a nagy varázslóban volt valami hasonló talán, ha emlékezetem nem csal :D hát halálra voltunk rémülve, és az asztal alatt imádkoztunk barátnőmmel, hogy megéljük a holnapot =))
A finom illatú csendes nyári esőket én is nagyon szeressem :) frissel lenyírt gyep, meg a mentolos fogkrém :D kis Hermione :D hehe*

na meglátogatom az alszimat, leragad a szemem csak... :oops: elolvastam hivatalosan is életem első meris slash történetét :oops: és tök jó volt xD de komolyan :D nagyon aranyos kis szöszke, észre sem vettem jóformán, hogy két azonos neműről van szó, csak bizonyos utalások és a nevek emlékeztettek rá :)
na másztam tényleg
csókoltatás :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 22:17 
Fanficbúvár

Hát nem mondom, vannak "világvége viharok" is és azok tényleg ijesztőek. Tudod, mikor egy perc alatt besötétedik és viszi a szél az esőt. Na, azt nagyon nem szeretem (bár valahol abban is van szép, de ahhoz nagyon elborult lelkiállapotban lenne, vagy max bentről. Bár egyszer úgy táncolnék esőben, viharban, tudod, mint a dalban: "Üvöltsön a szél, tomboljon a vihar, repítse messze az álmokat..." :-D)
Mint augusztus 20-án (kint voltunk, kalandos volt, bár szerintem valahol vicces, én nem féltem, biztonságban éreztem magam és akkor növekedett 3-ra a "bugyiig eláztam" eseteim száma :-D.
Ha nem lettek volna áldozatok, azt mondanám, poén volt, de így inkább nem...

Viszont a szép csendes nyári esők, azok nagyon jók. Az az illat, ami közben meg utána van, nagyon szeretem. Mint a frissen nyírt fűér, annyira! 8-> 8-> A természet aranyos csodái!;-) :)

A viharnap egyébként nem az én alkotásom, hanem Micimackóé! :-P De azért köszi! :)

Miért az exed segítségével kell teleportálni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 20:01 
Fanfic-faló

Ez tetszik: Boldog viharnapot! :) Régebben mondogatták a viharra, hogy ítéletidő; mi most nyelvújítottunk :D Illetve Te hehe* :)
Annyira örülök, hogy találtam magamnak egy viharpajtit :) Sokan utálják, nagymamám még fél is tőle :-S Szerintem ha az ember kreatív nagyon klassz dolgokat lehet ilyenkor véghez vinni, pl írás terén is ^^ Imádom! Aludni is imádok rá :D friss levegő, és hiába dúl kint az égi háború, idebent nálam kis nyugi van :oops:

Bizony, bizony amint megtanulok teleportálni exem segítségével, azonnal mehetünk amerre csak akartok :D Háborús övezetet én is kerülném, hangos és véres és júj :oops: fúj xD

KyKy, remélem azért jobb lesz az idő szombatra :(:( >:D< Tudom, hogy imádod őket, nem venném a szívemre, ha otthon kellene kuksolnod :( De sajnos nem én vagyok az időfelelős. -.-
Ismerem a táncis számotokat, én is nyomtam rá, de csak egyedül és itthon :) Kellemes kis pörgős muzsika, biztos jó rá a koreo :D majd várományos a bemutatás, tényleg szavadon fogunk :D (Cserébe esetleg mutathatok én is egy két RSG-s régi mozdulatot, amire még képes vagyok xD )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 18:42 
Fanficbúvár

Ne is mondd, Amphe, én is úgy élveztem délután, ahogy dörgött és villámlott az ablak mögött! 8-> Pont ezen gondolkoztam délután, hogy ha ezt valakinek elkezdeném ecsetelni, hogy szerintem a vihar jó, szép és romantikus, biztos hülyének nézne. De ezek szerint mégsem! ;-)
Igazad van, tényleg ideális az íráshoz, én is néhány nappal ezelőtt éjszaka kezdtem el írni egy... nem is tudom, mi az, mert csak úgy jött. De nem szalonképes és nincs is befejezve csak szomorú gondolatok, de jó érzés volt kiadni magamból. Újra rájöttem valamire R-rel kapcsolatban és ez jó dolog.
Szóval a vihar az ihlet-idő! :)

KyKy, vigyázz, mert szavadon fogunk! ;-)
Egyébként, ha szereted Jane Austen könyveit, akkor nagyon ajánlom neked a Rajongást, ott az egyik főszereplő az ő regényeibe és regényhősének képzeli magát és keresi az ő Mr. Darcyját. Szóval szerintem, ha még nem hallottál róla, kukkants meg egy ismertetőt vagy valamit, szerintem tetszene. :)

Lánykák, akkor ezt eldöntöttük: megyünk időutazni és eltöltünk néhány napot a középkori vagy a reneszánsz bálok idejében. De ha valaki háborús korba visz, azt orrba vágom a púderes dobozommal. :-P Aztán persze jöjjünk vissza, mire fürdésidő lesz, mert szükségem van a 21. század tisztálkodási higiéniájára. ;-)

Boldog viharnapot, csajszikák! :)

U. i.: De cuki a képed és az idézetet, KyKym! :):)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 16:57 
Könyvmoly

Sziasztok, lánykák! :)

Ne is mondjátok! A bálok... 8-> Meg vagyok halva értük. Egy olyan táncot akarok ropni, mint Elizabeth Bennet az én Mr Darcymmal... :x *álmodozik* de a Klastrom titka is nagy kedvencem, ott meg olyan helyes a pasi, no, vele is táncolnék. :oops: Úgy szeretnék Jane Austin regényeiben élni... 8-> :((
Na, de nem fogok itt rinyálni tovább... :D

Most kivagyok! :(( Olyan rossz időt mondanak a hétvégére, hát hogyan fogok én menni Bereczkinek csápolni? =(( Nem lesz ez így jó... :-S :roll:

A koreót a Despina Vandi - Opa-opa-jára tanultuk. :)

http://www.youtube.com/watch?v=CKmxIQm0wAY

Elég könnyű koreó, de látványos. :) Majd egyszer eltáncolom nektek. :-P :D

Most viszont megyek, csajszik! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 14:26 
Fanfic-faló

Jesszus, hogy szakad az eső :| Dörög és villámlik. Szeretem az ilyen időt, akár kint vagyok, akár bent, nekem olyan megnyugtató. Igaz, néha felzaklat és megrémít, de most pont nem ilyen hangulatban vagyok :)

Ideális az íráshoz, dőlnek is belőlem a sorok, gondolatok, rég éreztem már ilyen jól magam ^^

A hercegnő című film is tele van bálokkal, és szépséges ruhácskákkal, imádom 8-> jó lenne egy kicsit visszamenni az időben és abban a korban élni ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 11:12 
Fanficbúvár

Hát igen, kicsit tényleg megleptél ezzel, hogy te is vágynál a régi bálokba. ;-) Viszont nagyon örülök neki! :) Azok a gyönyörű ruhák, ajj!! 8-> 8-> 8->
Viszont akkor ajánlom neked azt a könyvet, mert abban az elején pont egy ilyen bálra mennek! :)
Jaj, ne is mondd, tényleg így van, régen a pasi mindig felkérték a lányokat, most meg... áhh :? Én is nemrég jöttem rám, hogy mennyire jó, ha egy pasi tud táncolni és most nem a betanult mozdulatokra gondolok, hanem a ritmusra és az egészre, na érted, hogy jól nyomja. Még a táborban volt a záróestén, hogy tényleg reggelig (8 óráig :-D) táncoltunk, annyira jó volt, főleg, hogy olyannal, aki annyira jól csinálta, hogy jó volt nézni. És nem csak egy ilyen volt, hanem huhúúú! :-D Szóval igen, pontosan értem, mire gondolsz. ;-)
Általában én is a barátnőimmel szoktam táncolni bulikban mert nem jön oda csak olyan, akitől inkább megijedek, mint megtetszik.XD Akkor meg már inkább a barátnőim! ;-P De azért tényleg, fiúval egészen más. 8->

A sminkelés, hát igen, van még mit tanulnom... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 10:43 
Fanfic-faló

Ha már kikötöttünk a smink témánál :D Korábban én botrányosan béna voltam. Képes volta a spirállal az egész fejemet beborítani, szóval képzelhetitek :D
Mindenáron meg akartam tanulni sminkelni, árnyalatokat használni tussal dolgozni és még sok más, és addig erőltettem magam, míg lássunk csodát! Most már én készítem anya és a barátnőim sminkjeit is sokszor :D Ballagásra is dobtam fel néhány egyszerű árnyalatú szép kis szolidat, Avonból rendeltem nagyon szép, négyes szemhéjpúder szetteket. Ha szerencsém van, márpedig az volt, az egyik ilyen hátulján meg voltak számozva az árnyalatok és egy szem alatta, hogy melyik színt hova kell/érdemes felvinni ^^ nagyon szépen megtanultam már, igaz még biztosan lenne mit tökéletesíteni :) a tus is könnyű használni, de jó ecsetje kell, hogy legyen. A DMben vettem korábban egyet, aminek nagyon vékony volt az ecset része, na az nyeklett-nyaklott jobbra balra és azzal tényleg nehéz dolgozni. Piacon vettem sima snassz, márkátlan tust, aminek "keményebb" és tömöttebb a festéket felvivő felülete és azzal tökéletesen lehet dolgozni :) Legalábbis nekem bevált ^^ rengetegféle ilyen hókamóka cuccom van, mindig tudom variálni a színeket, hála istennek xD

Most lehet, meglepődsz Aila, de engem is vonz az ilyen régebbi bálozás :):x szívesen rohangálnék nagy abroncsos szoknyával és táncikálnék csoportosan olyan régebbi korok zenéire :) plusz azokban az időkben még a pasik is vállalkozóbbak voltak, ma már elig találsz egyet kettőt, aki táncba visz és jól is nyomja :( rettentően nehezményezem ugyanis még mindig imádok táncolni :oops: persze, jó a csajokkal is, de pasival mégiscsak máááás 8->

Jónak tűnik a könyv, bár sok ilyen "kiszámítható" történettel találkozik az ember. Elkezded olvasni, és ha már képben vagy az eseményekről, szinte olvasás nélkül is tudod mi lesz mondjuk a kövi oldalon vagy fejezetben :D néha eléggé lelombozó, de máskor jól esik, mikor csak kikapcsolódni akarok és könnyű olvasmányra vágyom :) olyankor nem kell gondolkodni és kombinálni, hanem minden csak jön ^^

BRB :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 9:57 
Fanficbúvár

Hát biztos érdekes lehet, de én se mű se igazi sebeket nem bírok látni. Vagyis hát nem tudom, nem sűrűn láttam még műsebeket, de úgysem a látvány a lényeg, hanem hogy rögtön beindul a képzeletem, hogy vajon hogy szerezhette, mennyire fájhatott és... és mennyi vér és kész is a rosszullét. @-)
Főleg mert nemhogy sebet nem tudok sminkelni, de magamat se rendesen. :oops: Mármint persze az alap dolgok mennek, bár a tussal való bánás már nem igazán, meg a szempillaspiráltól félek (az már túl közel van a szememhez. ;-) ) Van egy osztálytársam, aki nagyon jól sminkel, ha olyan van, őt szoktam megkérni, de szenved is velem, mert elhúzom a fejem, pislogok, könnyezek, minden, ami kell, úgyhogy nagyon rossz alany vagyok... :oops: Bár igaz, ami igaz, nem sűrűn sminkelem magam, csak az alapvető "emberi formára hozást" szoktam minden reggel eljátszani (alapozó, korrektor, spirál aztán kész). De mondom, így legalább mindenki megdícsér, ha egyszer rendesen ki vagyok festve, az pedig olyan jóó érzés (főleg egy bizonyos emberkétől! :x :x

KyKy, tényleg jó érzés tudni egy koreográfiát, főleg nekem, mert amúgy nem tudok táncolni... :roll: :oops: De szalagavatón is olyan jó volt! :x :x Viszont most meg már el is felejtettem... :cry:
Egyébként nekem lehet jobban tetszenének az ilyen régi bálok, mint mondjuk a Jane Austen regényekben (vagy legalábbis kipróbálnám azokat is). ;-)

Amphe, eltiltott a barátod valakitől??? És te ilyeneket hagysz??
Egyébként szurkolok a munkához, milyen állása lesz?

A Rajongás Könyvmoly Kiadós szerzemény, ballagásra kaptam. Igazából semmi extra, de szerintem aranyos volt, bár a történet eléggé kiszámítható. Nekem inkább az tetszett, hogy a lelkesedést hogyan mutatja be két lányon keresztül. Úgy éreztem magam olvasás közben, hogy én pont a két lány között vagyok, mert tudjátok, én is nagyon tudok lelkesedni, ha arról van szó. :oops: ;-) Meg nem tudom, néhány napja, mikor olvastam, olyan jó volt kikapcsolódásnak, elrepített az olyan világokba, ahol minden egyszerűbb és bár vannak konfliktusok, az alagút végén mindig a pasik várnak. 8->
Tudom, tudom, rózsaszín felhők, de akkor is. :) Néha ez is kell a lelkemnek, nemcsak a Csúf Igazság. :-P

Na majd még benézek, adios! ;-)

Ailana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 8:46 
Fanfic-faló

Jó reggelt kis Boszorkánypalánták! :D

Peersze, nem igazság, hogy elmegyek aludni és előjöttök, nézze meg az emberke :D

Hű, ez az imitált balesetes dolog biztosan izgalmas lehetett Shanci, bár én nem tudom, hogyan reagálnék egy ilyen jelenet eljátszásakor. Elég változó a hangulatom ilyen téren xD Horrorfilmeknél is amikor durva van, megesik, hogy a kezemet a szemem elé teszem, hogy látnom se kelljen, máskor szemrebbenés nélkül nézem, ahogy valakit telibe széttrancsíroznak és mindent mutatnak is :-S szadista állat vagyok néha, igen xD
A sebsminkelés már annál inkább érdekelne :D imádok sminkelni :O jó persze, nem szoktam nyílt törést kreálni a pofacsontomra, de szívesen kipróbálnám, milyen egy ilyen "maszkot" elkészíteni :P

KyKym büszke vagyok Rád! >:D< kis ügyes táncos manó :x:x:x:x Most épp milyen muzsikára tanultok? 8-> 8-> ha esetleg fent van neten, mutathatnál egy linket, hogy meghallgassam ^^
Két helyes pasi egy helyen :D Valóban ritka, bár én meg se szólalok =)) ÉS fény derült a számomra eddig nagy titokra, hogy ki is Bálint igazi alakja :D :P ^^
Örülök, hogy befejezted a kihívást és elégedett vagy, az mindig olyan jó érzés 8-> Én ma Dracóval ébredtem valami oknál fogva és különböző jeleneteket gyártott a kis buksim, amit ma muszáj lesz megörökítenem :D Végre előbújtak a tündérkéim, hogy sütkérezzenek ;)

Ailaaaaa :x:x:x:x:x De igen is Vagy Valaki, és foglalkoztál is velem, csak úgy késő délután tájban úgy elárvultam :( Itt csücsültem, és lestem a jelenlétit, hátha egyikőtök előbújik :oops:
Matekodhoz meg még egyszer sok sok gratuláció >:D< Kit érdekel, hogy 83? 5 az a lényeg, ahogy Te is mondtad ^^
Én nem olvastam a Rajongást, az milyen könyvecske? :)

Ez a buszos meg motoros dolog elég ijesztő :| Én konkrétan félek a buszoktól az autóbaleset óta. A motorokat imádom, szeretek száguldani, de ha hasonló élményem lenne tuti én is messze elkerülném mindet -.-

Pénteken lesz Hajógyárin egy csomó nyitó, nyit a Dokkoló és nem tudok menníííííííí :(( :(( :(( :(( Több okból sem: Szombaton nyelvvizsga vol.2, plusz akivel mehetnék partyzni, azoktól eltiltott kedves párom. Szuper nem? na mind1 :(

Ma megyünk neki állásinterjúra, szurkoljatok! $pray
Később benézek :) :-*:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 7:21 
Könyvmoly

Jó reggelt lányok! :)

Mi a helyzet veletek? Képzeljétek, ma két baromi jóképű sráccal jöttem a buszon. Ritka, hogy együtt van mindkettő... :D :x Mert egyesével már lemeóztam őket, beléjük is zúgtam, bár az egyik gyűrűs… :(( Amúgy ő az én képzeletbeli Bálintom (VB-s szereplő).
Ma megkaptam, amit rendeltem az Avontól, vagyis a pasifogó parfingot. :D Tényleg imádják az illatát, de fingom sincs, miért.
Tegnap befejeztem a kihívást, ma már csak át kell néznem, aztán mehet is a bétának, és holnap már péntek, vagyis hétvége! :D Tök zsír, bár parázom, hogy rossz időnk lesz szombaton, és nem jön össze, hogy először Bereczkire csorgathatom a nyálam, aztán egy Zp-zés... :( Akkor mondjuk Mori 2-be mennénk, de az olyan kicsi, és fülledt, és sokan vannak, és nyafff... :-S
Ja és tegnap még plusz jó dolog is történt, mégpedig, hogy megtanultam egészen a koreót táncon. :D Jó, nem nagy cucc, de örülök, hogy már végig tudok egy koreográfiát, még ha a lépések nem is mindig tökéletesek. Tudom, hogy mit kell csinálnom, csak a kivitelezés nem tökéletes mindig. :-P

Shanci, kemény ez a robogó, nem tudlak vele elképzelni... :-P És különben is... táborra nincs zsozsó, de robogóra van? :-P Valld be, hogy nem is akartál menni! :-P :D

Aila, megértem, hogy beparáztál, velem is volt egyszer hasonló, de engem majdnem egy busz ütött el, és ott nagy részben - nem teljesen - én voltam a hibás. Nem működtek a lámpák, sötét volt, körül néztem, és valamiért nem fogtam fel, hogy jön a busz, és leléptem a járdáról, ő meg az orrom előtt kb. egy centivel elhajtott előttem. Remegtem utána legalább egy napig. :-S

Na, megyek is tovább, írok, olvasok, meg szenvedek. A héten nem mondhatni, hogy sokat melóztam volna. :-P

Sziasztok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 22:06 
Fanficbúvár

Jaj, Amphe, tényleg olyan tudsz lenni! ;-) Ne legyél már ilyen pesszimista magaddal szemben! :-P A másik meg az, hogy én semmi vagyok? :-( Tegnap én itt voltam veled végig beszélgettünk, este is, mikor már shanon is becsatlakozott.

Ma nem igazán voltam itthon, elintéztem egy s mást, jó volt már kiszabadulni kicsi!:)
És megtudtam, az 5-ös matekom 83%, szóval nem haladtam túl sokkal a határt, de végül is a lényeg a lényeg! ;-)

KyKy, hát tényleg elfelejtettem, bocsi, pedig mindig mondod, hogy mikor sulizol, nagyon későn érsz haza. Csak nekem olyan furcsa ez a délutáni dolog, nekem mindig úgy ugrik be, hogy egy vizsga biztos reggel van, pedig tudom, ez hülyeség. Csak hát így az érettségi kellős közepén erre asszociálok rögtön. :roll: :oops:

Shancim, te aztán olyan abszurd dolgokat tudsz szeretni, de tényleg! ;-) Én ott halnék meg, ha - akár szinlelésből, akár igaziból - baleseteket kellene akár néznem is, nemhogy ellátnom. De anyukám biztos örülne pedig egy olyan lánynak, mint te. De hát erről már lekésett, én jutottam neki. $? :-P
Tényleg aranyos a motorod, bár én most épp félek tőlük...
:-SS Ma majdnem elütött minket egy. Zöldre váltott a lámpa, mi meg nagy nyugodtan indultunk át és vagy 100-zal úgy elviharzott mellettünk, hogy csak úgy lestünk. Kicsit megijedtünk, meg a többiek is, akik épp átmentek. De értitek, már zöld volt a lámpa!! >:P Mert ha piroson szaladunk át, azt mondom, hogy jó, hát mi voltunk a bátrak, de hát most szabályosan csináltunk mindent és mégis... @-)
De legalább újfent kiderült, hogy szuperfantasztikus őrangyalaink vannak, örök hálám nekik, úgy szeretem őket! :x

Jaj, az őrangyalokról jut eszembe, most megy a Bűbájos boszikból az az évad, mikor van benne Kyle, ő is olyan aranyos szerintem! 8->
Imádom, csupa jó pasi van benne!!! =P~
Tényleg, KyKy, te néztél 7th heavent ugye? Találtál már oldalt, ahonnan le lehet tölteni? Most úgy vágynék egy Ruthie-Martin vagy Lucy-Kevin jelenetre! 8-> 8->

Egy utolsó kérdés, aztán lelövöm magam, tényleg! ;-)
Olvasta közületek valaki a Rajongást? Hogy tetszett?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 20:34 
Betűmániákus

Heló hölgyek!
Jaaaj, Amphe! Dehogy riasztasz el minket! Csak rosszul időzítesz :lol: Én holnap - sajna/nem sajna - nem leszek egész nap. Nem hinném, hogy jártányi erőm maradna, szóval majd jövök pénteken, de akkor tuti :) Csak nyűg ez a verseny is... :roll: Na, nem rinyálok.

Ma tök jó napom volt. Imitáltak egy balesetet és eljátszottunk öt szituációt. :) Volt áramütés, nyílt törések, ficamok, eszmélet vesztés. Tök jó volt. :) Pénteken meg sebeket fogunk sminkelni :D Alig várom. Holnap jegyre csináljuk ugyanezt.

Veletek mi hír? :mrgreen:

Na, erre ma már nem fognak sokan válaszolni^^
Legyetek jók.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 20:11 
Fanfic-faló

Hát sajnos ma jó kis csend volt egész nap, nem jött hozzám senki délutááán :( remélem, nem igazolódik be, amit írtam és tapasztaltam korábban, hogyha én megjelenek a csapat nagyja eltűnik xD ez az én formám -.-

na mászok gyilkos elméket nézni, holnap leszek :)

puszmák:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 10:32 
Betűmániákus

Ugye kis cuki?^^
Bár apám sem annyira kapható... túl gyors vagyok :SSS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 10:30 
Fanfic-faló

Ez aranyos, praktikus kis járgány :) nem tűnik (annyira) veszélyesnek sem, bár mit nekem veszély, pont én mondom?! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 10:25 
Betűmániákus

amphetamin írta:
Rendicsek! A motorral azért csak óvatosan :D Milyet akarsz? kis robogót vagy valami nagyobbat?
Szép napot!^^

Piaggio :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 10:12 
Fanfic-faló

Rendicsek! A motorral azért csak óvatosan :D Milyet akarsz? kis robogót vagy valami nagyobbat?
Szép napot!^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 10:10 
Betűmániákus

Hát, nem tudom mi ez, de hogy borzasztó az 100 :roll:
Hmm... én futni akarok Sárival, de nem vitt rá eddig egyikünket se a lélek, se a test xDDD Ráadásul épp most rágom apum nyakát, hogy vegyen nekem mocit :g De nekem is lesz egy csomó dolgom nyáron, szóval remélem, hogy majd időközben alakul valami :P
Na, én lassan lépek. Este jövök^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 9:23 
Fanfic-faló

Kicsilányok!>:D<:-*

KyKy szívem sajnálom, hogy így kitoltak Veletek, de oda se neki, főleg, ha többet nem fog kelleni. Ha ezen élvezkedik, hogy elrontja a vizsgáitokat, akkor komolyan csak ennyi öröme legyen. -.-
Lehet ennek semmi köze nem lesz a dologhoz, de torrentről töltöttem le pár grafoval foglalkozó cuccot :P nem tudom mennyire hű ahhoz amit Ti tanultok, de talán hasznát veszem, ha tényleg érdekel :P

Örülök, hogy élvezted a beszámolót, boldog vagyok, hogy nem untattalak vele :D Jól esett megosztani az élményeimet ^^ Igen, észrevettem, hogy nagyon, talán túlságosan is hosszúra sikerült, de már nem volt szívem kitörölni :oops: Nekem mostanában kibontakozik a számítógépes tehetségem, mert olyan cuccokat kaparok össze meg hozok vissza az enyészetből, hogy hú :D nemtudom mivan, megtáltosodtam XD Ha tudom a szöveget majd fénymásoltatom mindenképp :)

A fájás az most szerintem szinte mindenkinek általános lehet. Nekem is állandóan fáj valamim, mindig van valami nyavalyám, bár többségében tudom az okát. Elárulom, hogy szereztem egy Rubint Réka edzésprogramot. :oops: Utánaolvastam a dolognak, meg a csajnak is, és úgy döntöttem, ha neki sikerült lefogynia, akkor nekem is fog :D Tudom fogytam már egy 10est októbertől kezdve december elejével bezárólag, de nem elég :oops: Nem vagyok anorexiás okostódi, szal nem kell félteni :D Van miből leadni, vagy inkább van mit formálni :) Nyomom ezerrel a Rékát továbbá a kertgazolás is kellemes edzés :D Kapálás meg hajlongás jobbra balra =)) Per pill alig bírok ülni :D

Kihívásokkal kapcsolatban meg szorítok értetek Csajszikák :-S Én bízom Bennetek, szerintem nem lesz itt semmi gond, minden rendben lesz mire le kell majd adni :):x:-*
Én most ezért sem publikálok egyáltalán. Van egy két apróságom meg van történetkezdeményem is, de nem akarok feltölteni semmit addig, míg utol nem érem magam. Nem szeretnék megint hetekig váratni másokat :oops:

ÚÚÚÚÚÚÚh: Jay-Z and Alicia Keys - Empire State of Mind :x
Nem tudom, mennyire szeretitek az ilyen zenéket, de én ezt imádom, már úgy kell rám szólni, hogy kapcsoljak be valami mást xD egész nap ez megy :)

Na jók legyetek, majd még dumcsi, ha lesztek ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 9:12 
Betűmániákus

Kihívás. Névtelenül lesznek kint a történetek, aztán tölthetjük ahova akarjuk, ha már meglesznek az eredmények :) Addig viszont nem is lehet kiszivárogtatni semmit :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 9:02 
Könyvmoly

Nincsen veszve semmi, ugyanis ez egy olyan tantárgy - mint már említettem -, hogy az életben nem fog többet kelleni. :) Ezért is nem rágódom rajta. :)

Ú, szegénykém, nyugtasson a tudat, hogy én is ilyen ramatyul vagyok. Két hete folyamatosan ugrál a jobb szemem (alul), plusz a derekam is elkezdett fájni, bár ennek tudom az okát. Egészségtelen testtartásban ülök legalább napi 8 órát, de otthon sem jobb a helyzet, ha nekiállok gépezni. :-S

Miért olyan titkos, hogy kikkel írsz, Shanci? :D Ezt nem értem... :-S Egybk. én is levagyk benne maradva, szóval a héten belehúzok, ma még írni óhajtok hozzá. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 8:46 
Betűmániákus

Szia!
Úúú... sajnálom a vizsgát :( De azért ugye nincs minden veszve? Szurkolok, hogy jó legyen ;) Én is szoktam bénázni... mostanában egyre többször esett meg, hogy a jó hosszú kritikámnak csak bizonyos része landolt, a többi meg elveszett-.-" Aztán folytathattam, hogy bocs, de nem küldte el és lemaradt, hogy... :roll: Csak kicsit akadok ki.

Amúgy nem tudom, mit csináltam, de mindenem fáj tegnap óta /:) Na jó, talán köze van hozzá részben annak is, hogy épp a nőiességemet ünnepelem, de sosem fájt ennyire. A hátam, a mellkasom... fáj, ha sóhajtok. Aligha van köze a a női bajnak. :roll: Remélem, hogy jobb lesz, mert most nagyon rossz :(

Tanulnom kellene, de nagyon, viszont most is csak itt pangok. Egyszerűen semmi erőm sincs már. Úgy érzem, meg fogok fulladni. A kihívással meg úgy érzem, nagyon le vagyok maradva, de most írtam hozzá valamennyit. Viszont tökre megszerettem a párost, amivel dolgozom és ami még szigorúan titkos :-$ De annyit elárulok, hogy nem ez lesz az utolsó írásom velük. Kicsit extrém, de remélhetőleg majd többen rákapnak. :-S Én odavagyok. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 8:36 
Könyvmoly

Hű lányok! Alkottam megint. :-S :(( Kivagyok! Már megint megírtam a napi kisregényemet Nektek, erre egy laza mozdulattal, kitöröltem. Valahogyan kijelöltem az egészet, és del-lel - ugyanis nekem a törlés nem működik, ha kijelöltet akarok törölni -, eltűntettem az egészet. Azért ehhez tehetség kell. :roll: Amphet idézve, a kistörpöm is televan már a mai nappal.

Szóval. A vizsga katasztófális volt. A kérdések és amit megkaptunk, hogy készüljünk belőle, köszönőviszonyban sem voltak egymással. Az egész csoport kiakadt, együttesen szidtuk a tanárt a vizsgáztatónak, aki amúgy simán hagyta, hogy puskázzunk, lessünk egymásról, de ha nem tudtunk miből, akkor felesleges volt... :-S Nagyon gáz. Örülünk, ha görbül. Mindegy. Szociálpszichológia volt, vagyis egy újabb pszichológia, aminek nem vesszük majd hasznát a grafoban. Szerintem csak azért tanítanak ilyen f@szságokat, hogy legyen mivel húzni az időt, és minél több zsozsó landoljon a zsebükben. :-S Mindegy.

A rendőrökkel egyetértek, de azért vannak kivételek. Én elég sok rendőrrel vagyok összezárva nap mint nap, szóval tényleg így van. :-S Persze, vannak olyanok is, akik egy jó nagy seggberúgást érdemelnének... -.-"

Amphe, egy élmény volt téged olvasni, de komolyan! :D Szerintem rekordot döntöttél a hsz-ed hosszúságával. :D
És mindkettőtök kifejtős magyarjára kíváncsi volnék, szóval, másoltassatok! :) Elvileg kell, hogy legyen ilyen lehetőség, nálunk volt. Bár nekem nem kellett... nem volt azon mit másolni... xD :-P

Shanci, a kritit minnyá elolvasom, de majd pü-ben válaszolok. :)

Aila, nem azért nem jöttem, mert a vizsga sz@r lett (ami így van, de nem ez nem rettent el a fórumozástól), hanem mert messze van a suli, ott vagyok általában vagy másfél, vagy 3 órát (attól függ, ellógok-e szünet után), és mire onnan hazaérek, van vagy 10 óra, utána meg már nincsen lelkierőm még felcaplatni ide, mikor másnap meg korán kell kelnem. :) Látom, tényleg rég voltál itt, hogy elfelejtetted. :) Ma du. sem leszek, mert ma meg táncikolok. :D

Na, de most megyek is. Hú, képzeljétek! Rég történt ilyen! :D Elutasítót kaptam. Tegnap nagyban frisselni akartam, de visszadobták, mondván, hogy sok elírás van benne... jó ,tény hogy volt, na de a többiben is szokott lenni... :oops: Mindegy most javítottam, átnéztem még plusz kétszer az egészet, remélem, jó lesz most már! :) Szurkoljatok! :D

Puszillak titeket! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 6:07 
Betűmániákus

Értem. Hátha neked majd sikerül nyarat csinálnod, fecske :)
Igen, ha mentős vagy egy csomó ember élete elveszhet, hisz nem vagy Isten... de van egy sürgősségi sorrend, amely alapján mérlegelnek. Meg még egy csomó más háttérdolog. Viszont vannak nagyon brutál esetek is :( Én mondjuk bírom a ilyesmit, de na. Ez még nem jelent semmit. Csak igazán jó dolognak tartom :)
Mindenesetre egyáltalán nem úgy van, ahogy a filmekben.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra