Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 09 (vasárnap), 12:59

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 919, 920, 921, 922, 923, 924, 925 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 14:43 
Fanfic-faló

Szia, Lil! :) :x

Vagy még? Milyen napod volt? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 14:19 

szija :-h jóétvágyat :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 14:18 
Betűmániákus

Én egy kortyot iszok, a többit meg majd kiöntöm, ha nem figyelnek. :-P

Én is megyek sulit égetni, csak mondjátok meg mikor és hol. :D

szerk: Most megyek ebédelni, majd jövök. Sziasztok :-h >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 14:16 

Darlia megyek segíteni :-P iskolát égetni mindig jó 8-> lányom te meg ne igyál sokat :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 14:03 
Betűmániákus

Áh, nővérem már hazaérkezésemkor azzal fogadott, hogy erre inni kell. $sick De én sose iszok. Nekem egy kis pohár ital is megártott, amit a közgáz tanárral pertuként ittunk két hete. Én már azután is szédültem. De belementem, hogy ha tölt le nekem Gyilkos elmék részeket, akkor megiszok vele egy pohár valamit, és ő döntheti el, hogy mit. De közöltem, hogy én előtte lefekszek, és úgy iszom meg, hogy ne essek nagyot, ha kidőlök. :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 13:44 

Szia lányom :x >:D<

jaj hát nagyon de nagyon gratulálok >:D<

*megölelgeti a lányát és bulit szervez neki :-P*

és én is remélem, hogy megadja $pray

szerk.: ukume innen leléptél? :((

akkor én is mentem :( majd ha lesz fenn valaki visszanézek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 13:39 
Betűmániákus

Szia Anyu, én itt vagyok, csak közben párhuzamosan fejezetet is írok. :-h >:D<

Kicsit olvass vissza, és meglátod miért volt nekem iszonyatosan jó napom ma. Meg ha a tegnap esti írásokból is visszaolvasol egy kicsit, megtudod, miért volt nálunk a városban tegnap New York-hangulat. :-Ą

Darlia, én érettségi után dolgozni megyek (elméletileg), szóval tök mindegy hanyas lesz az érettségim, csak legyen meg minimum a kettes. Utána már senkit nem érdekel hanyasra írtam például a matekot, csak az fog számítani, hogy megvan belőle az érettségim. *ukume elmenekül, mielőtt megdobálják :D *

De neked azért nagyon drukkolok, hogy minden jól sikerüljön. És hogy mi legyél ha nagy leszel? Azt csináld, amit szeretsz, én csak ennyit javaslok. :)

Anyu, ügyes vagy, és ne aggódj, ötös leszel. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 13:24 

Sziasztok! :)

hogy vagytok??? :)

Nem is tudom mióta nem néztem be... talán szerda? :) de most itt vagyok :D és hát túl egy fárasztó héten :D meghát fúú matekból ma kiosztotta a TZ-t a tanár ... :roll: azt hát amilyen jó a tanárunk kb úgy sikerült az osztálynak :-S de hát 2 ötös csak volt és az egyik az enyém :D és aztán házinak megkaptuk az idei matek érettségit :D én meg egy dupla angolon meg is csináltam amit tudtam belőle (valószínűséget nem tudok számolni) meg kiderült, hogy négyes-ötös között állok matekból... csak adja meg az ötöst $pray $pray

veletek mivan? :) *megölelget mindenkit*

ja még egy kérdés: sunnyog itt valaki? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 12:27 
Fanfic-faló

Te könnyen beszélsz *durcizik*

A pontvivőtárgyadból most sikerült jól a vizsgád, még én abban reménykedek, hogy az a tárgy ami szükséges a 3 jelentkezésemből kettőhöz (xD) kiesik -.-"

De nincs semmi baj, fő az optimizmus -.- úgysem tudnék kicsi aranyos egereket felvágni, hogy befecskendezzek vmit az agyacskájukba :((

(Én nagyban dolgozom :twisted: ember kell! xD)

Egyébként most tuti röhögni fogtok, de mivel kiesett a látókörömből ez a természettudományos izé, kinyílt a szemem! :-D

És rájöttem, hogy valami humánosabb foglalkozás kéne^^"

Lehet ajánlani ebből a körből nyugodtan valamit :)

Gyerekek, mi legyek ha nagy leszek? x"D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 12:20 
Betűmániákus

Köszi Darlia. :)

Ugyan, fő az optimizmus. *Na, ezt se halljátok tőlem sűrűn, szóval élvezzétek ki :D :-P * Biztos sikerülni fog az az ötös. :) Bízzál magadban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 12:08 
Fanfic-faló

Gratulálok, Ukume! >:D<

Nálunk még nem mondtak semmiből sem eredményt, de elvileg nekem meg van a 20% :-SS matekból

(remélem bioszból nincs meg -.-" )

Egyedül az aggaszt, hogy valószínűleg nem lesz ötös érettségim :((

(töri, szerintem négyes; magyar: vagy hármas vagy négyes; biológia-ha egyes lenne, akkor nem számítana sehova-.- ; matek: valószínű kettes; olasz: az én egyetlen reménysugaram az ötösre :(( de úgyse fog sikerühülni :(( jaj igen, a földrajz is négyes-.-

És mivel utál a magyartanár, tutira hármast fogok kapni :(( )

...

Ha majd azt halljátok a hírekben, hogy valaki felgyújtott egy gimnáziumot az akkor valószínűleg én leszek -.-" :evil:

De neked mégegyszer nagyon-nagyon gratulálok :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 11:39 
Betűmániákus

*ukume beszáguld, mint egy boldogságtornádó, és mindenkinek a nyakába ugrik, aki az útjába akad* >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<

Túl vagyok a közgázon, és nem is volt nehéz. Sőt, még a kedvenc feladattípusomból is volt egy, aminek nagyon-nagyon örültem. <:-P

És ami az extra jó hír, hogy az osztályfőnököm elsorolta nekünk, hogy kik azok, akiknek megvan matekból minimum a 20%, és ki az akinek nincs meg. Meg azt, hogy ki az, aki mehet szóbelire, és ki az, aki még arra se mehet.
*dobpergés*
Nekem megvan a 20%. <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P

És amúgy magyarból is megvan. ;) :D

Bár a "hivatalos eredményhirdetés" csak júni 1-én lesz, de én már most tudom, hogy mindenből sikerült minimum a 20%. Vagyis közgázból még nem tudom, de az meg tuti, hogy megvan. *ukume ma nagyon optimista, szóval megy is és befejezi a Miért? következő fejezetét, mielőtt még kihal az olvasói állománya*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 10:20 
Fanfic-faló

A deviant art-ra.

Cum Deo Pro Patria Et Libertate

Sen'Jin Headhunters - Heads gonna' roll

"Some things are just worth fighting for." Jim Raynor

scraps->http://thefreestyle.deviantart.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 8:23 
Fanfic-faló

Hali!

Hová lesznek feltéve azok a képek? *kíváncsi* 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 0:35 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Nos ezt az üzenetet már csak másnap fogjátok olvasni szerintem, de lényegében annyi, hogy megvan a scanner, és szépen rakom felfele a képeket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 22:31 
Fanfic-faló

Ebben igazat kell adnom neked. Rengeteg ember van köztünk, aki gonosz, figyelmetlen vagy elkeseredett, és akik akaratukból vagy attól függetlenül árthatnak nekünk.

A véleményünk tehát, bizonyos vonalakon egyezik :) csak én nem akarok félni, te pedig inkább félsz, mint megijedsz :)
Hajlandó vagyok kiegyezni egy döntetlenben mert iszonyúan fáradt vagyok, illetve nem tudom, hogy az én gondolatom nagyobb súlyú-e, mint a tied. :)

Az érzéseim döntenek, ebben a kérdésben :) Esetleg megemlítem anyáéknak, hogy egészségesek a szerveim, és ha bekövetkezne (számomra) a legrosszabb, nyugodtan kivehetik belőlem majd ami kell, csak varjanak szépen vissza :)
Hisz jót akarok tenni az életben... és ha ezt elveszik tőlem, akkor vigye tovább ezt a gondolatot valaki más:)

Jó éjszakát, és legyél ügyes holnap! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 22:16 
Betűmániákus

Én is megértem a te véleményed, és pár éve még eszeveszettül bólogattam is volna, hogy egyetértek veled. De... túl sokszor érintett már meg a halál szele ahhoz, hogy ne készüljek fel realista módon a legrosszabbra is. Jobb félni, mint megijedni.
Sajnos nem csak a vonzás törvénye, meg mi irányítjuk a Sorsunkat, mert egy őrült, részeg, vagy figyelmetlen sofőr miatt is bármikor meghalhatok, szívrohamot is kaphatok, vagy akár meg is támadhatnak. Ez sajnos manapság már benne van a pakliban. És én igazán a legjobbakban reménykedek, de közben a legrosszabbtól félek.
És hát... annyira magamban sem bízok (még), hogy ne legyen nálam legalább ez a cetli... Ezt azt hiszem... emlékeztetőnek is szánom... magamnak... hogy ne feledjem, az élet drága, és vigyáznom kell a sajátomra...

szerk: Én is megyek. Jó éjt. :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 22:03 
Fanfic-faló

Igen, ez durvának tűnik :shock:

Mármint, szép és követendő ez a magatartás, de... én úgy vagyok vele, hogy nem gondolok ilyesmikre
Én hiszek abban, hogy mi alakítjuk a sorsunkat, ezzel együtt hiszek a vonzás törvényében: amire sokat gondolsz, bekövetkezik ... ezért nem vagyok hajlandó félni :)

Bár azután, ami az öcséddel történt, nem csoda, hogy így állsz hozzá. Megértem, de ha rám hallgatsz ezen változtatsz. :) Ne hord magadnál, azt az istenverte cetlit! :shock: Rakd valami fiókba, tudom is én, de ne magadnál! Ez kicsit olyasmi mint egy menetjegy a halál kocsijára :shock:

Bocsi, ha túldramatizáltam, de engem ettől kiráz a hideg...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 21:53 
Betűmániákus

Ne aggódj, Joan, egy időben én is ilyen voltam. Főleg, miután öcsémet a zebrán ütötték el pár éve, és akkor pont velem jött hazafelé. Akkoriban mindig mindenkit ölelgettem, mielőtt elváltunk. Féltettem őket.

Aztán leszoktam róla, mert nem akartam, hogy ha valami történik velük vagy velem, akkor az utolsó emlékük az legyen rólam, hogy búcsúzkodunk. Igyekszek inkább nem veszekedni másokkal, és jó kapcsolatokat ápolni úgy általában, és ha valakivel mégis szívesen összevesznék, akkor az indulataimat az írásba fojtom. Ettől azt hiszem jóbb lett az is, amit írok, mert életszerűbb, ha a saját érzelmeimet is belevonom a munkámba.

Viszont realista ember módjára, felkészültem a legrosszabbra is. Már amennyire lehetett. Végrendeletet hülyeség lenne persze az én koromban írni, főleg mivel nincs semmi olyan értékem, amit bárkire ráhagyhatnék. De sokszor hallani a tévében, hogy beteg embereknek szívre van például szükségük. Ez főleg olyankor rossz, amikor gyerekekről hallja az ember.
Magyarországon az elmélet szerint, aki nem rendelkezett ellenkezőleg életében, annak a halála után a szervei felhasználhatóak lennének transzplantációra, de a családokra való tekintettel, erről általában a családtagok döntenek. És hát általában a válasz az szokott lenni, hogy nem. És emiatt sokan meghalnak, főleg szívbetegek.
De ha az egyén életében rendelkezett erről, akkor az iratai közé szokás betenni egy aféle nyilatkozatot, amire leírja, hogy a szervei halála esetén donorszervként felhasználhatóak. Ezt egyszer a híradóban javasolták, amikor erről volt szó. És első dolgom volt, hogy írtam egy ilyen "cetlit", és beraktam a pénztárcámba, a személyimhez.

Lehet, hogy kicsit furának tűnik ez, de úgy érzem, ez egy jó döntés volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 21:46 
Fanfic-faló

Engem már támadtak meg párszor -.-" vonzom a hülyéket (de csak azokat x) )

A durva az, hogy az egyik eset délután (fényes nappal) a másik eset 8 fele (de a legforgalmasabb téren) történt. És a legenyhébb összeütközésem történt hajnal három körül x"D

Az csak pár "cicukázásból meg füttyögésből + egy mit tennének velem mer iszonyú macsók vagyunk két hányás közöttből állt x"D

A délutáninál komolyan bepánikoltam, mert ... láttam a fickón hogy valami nem stimmel ( leszálltam a buszról- ő is és nem mifelénk valósi...) előre engedtem, ő meg megállt egy fagyizó kirakata előtt nézelődni TÉLen x) de az nagyon rosszul esett... mármint nem történt nagy baj, sőt igazából semmiség, meg viszonylag hamar berohantam egy általános isibe és ott maradtam másfél órát ...

Az este 8 körüli támadás meg úgy alakult hogy 4en voltunk lányok és 1 fiú, és odajött a sráchoz két külföldi középkorú férfi útbaigazításért meg piáért ő meg nem értette meg, és nem is érdekelte erre elkezdték verni aztán elkezdtünk sikongatni, elmentek, de nemsokára visszajöttek és egyiknél volt egy kés :shock:
Nem lett semmi baj, mindenki elfutott és kihívtuk a rendőrséget, de én annyira lefagytam, hogy ott álltam egyhelyben és barátnőm rángatott hogy futni kell... és mikor hazafelé jöttem végig hátrafelé fordultam, mert féltem, hogy követnek

De! azóta tanultam pár ütést, és megnéztem minimum ötször a Beépített szépséget xD (Gyors OÁ) úgyhogy nem érhet olyan nagy baj :)
Igaz, kicsit aggasztó nagyon sok defektes emberke él köztünk :-S

Mindenesetre NE vegyél gázsprayt, mert azzal, ha túl nagymértékű károsodást okozol annak a szemétnek, aki rád támadt Téged büntethetnek meg :( Viszont, ajánlom a Paprikasprayt :) hatástalanít, de nem vakít :)

Szurkolok holnapra! :x :-* >:D<

Szerk: mire leírom a gondolataimat mindenki elmegy :(( na mindegy, akkor lépek én is :)

Remélem szép, nyugodt álmotok van/ lesz :) Uhh, ha nem felejtem el, holnap elmesélem mit álmodtam ma (vagy tegnap? - hogy kell ezt írni xD) Pusszantás :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 21:37 
Betűmániákus

Ukume, annyira jó, hogy ilyenekről írsz... mármint, én pont az ilyen dolgoktól tartok mindig, és már jóformán paranoiás vagyok. XDD Értsd úgy, hogy mielőtt bárhova elszaladok, ötször visszamegyek megölelgetni mindenkit. (Amúgy is van egy kis beütésem ölelgetés terén. :D) És nem azért, mert hogy húú, velem fog történni valami, hanem másokkal, akiket szeretek. Szóval... én nagyon tudok aggódni másokért - de ki tudja, hogy ez kinek jó, és kinek nem. :D (Hm, de szuper, hogy még le is írom. :roll: :D)

Azért jó, hogy nem voltak ott, mikor ezek történtek... nagyon szerencsés a családod, látom. :)
Holnap pedig ügyes leszel, majd szurkolni fogunk. :D

Szép álmokat, Susi! :x
Weeny, leléptél?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 21:31 
Fanfic-faló

Na, én megyek aludni. Jó éjt, szép álmokat! :x :-*

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 21:17 
Betűmániákus

Az igazán durva az, hogy eléggé rövid idő alatt ez már a második ilyen durva dolog nálunk. Legutóbb két lányt megtámadtak az állomáson, és a támadók egyikénél kés volt. Megvágták az egyik lány arcát, és szegény azóta is teljesen ki van készülve. És nem semmi, hogy a lány a húgom osztálytársa. Együtt szoktak sétálni délután, és isteni szerencse, hogy akkor nem volt ott velük a tesóm. Ettől is kiráz a hideg. Én már komolyan gondolkodok rajta, hogy valami gázsprét, vagy ilyesmit kéne magammal hordani. De komolyan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 21:08 
Sztorihajhász

Szia, ukume! :x

Hú, ez nem semmi... durva. Tényleg, hát, jó, hogy anyudék nem voltak ott.

Drukkolok neked! Hajrá, ügyes leszel! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 21:03 
Fanfic-faló

Szia! :)

Aucs. :? Az durva. :?

Hajrá. :) Sok sikert. :)

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 20:40 
Betűmániákus

Üdv! Na, én is megérkeztem végre. :-h

Jöttem volna én előbb is, de eddig tartott mire kiástam magam a közgáz-lavina alól. De ha valaki kimondja a közelemben, hogy monetáris politika, hogy SNA, vagy hogy származékos kereslet, esküszöm elhányom magam. $sick $ear

Amúgy FIGYELEM, mesélek valamit, amitől hanyatt fogtok esni, szóval kapaszkodjon aki ezt most olvassa:

Anyumék délelőtt bevásárolni voltak, és hazaugrottak, mielőtt elmentek volna a mamámhoz (Mendére), és anyum mesélte, hogy mentek a piacra, és ott az egyik árus mesélte nekik, hogy nem sokkal korábban mi volt ott. Két árus összeveszett valamin, és egymásnak estek. De ez még semmi. Anyáék még csak azt mesélték, hogy a két árus a sátraik fémrúdjaival kezdte verni egymás fejét. De aztán haza jött a húgom, akinek az egyik osztálytársa ott is volt, és látta az "összetűzést", és ő mesélte, hogy a két említett közül az egyik rá is lőtt a másikra. Durva mi?
Anyum mondta, hogy eredetileg korábban akartak menni a piacra, és ha úgy is mentek volna, ahogy tervezték, akkor pont ott lettek volna, amikor ez történik. Keményen megborzongtam a gondolattól. :-SS

Kicsit kellemesebb téma:
Holnap közgáz érettségire megyek, szóval légyszi drukkoljatok nekem nagyon, hogy minden rendben menjen. $pray $pray $pray $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 20:40 
Fanfic-faló

Hát... Van, de kevésbé. Mármint ha ezt a mondatot tudja értelmezni valaki... :) Földrajz, de átrakták az első órába, mert az meg rajz lett volna, csak a rajztanár beteg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 20:39 
Sztorihajhász

Jaj XD Magam alatt vágtam a fát. Na mindegy már...
Jó, a versen is eléggé meglepődtem, és 10 perc volt, amíg felfogtam, mit írtál. De tetszett, le is mentettem. :D (Nem azt mondtam, hogy nem jó, csak én nem szeretem. De pszt.. XD)

Nos, hát, izé... holnap jönnek a táborosok megbeszélésre, és talán jön Roland is. Talán.. Képzeld, csigagyilkos lett belőle :(( X"DD

Igen, letelepedett, és egész jól elvan a tévével. Szerencse, hogy nem tegnap csinálta ezt. Bár reklám alatt fenyegetően kijelentettem, hogy visszajövök, tehát, ha odamentek volna, végük. :twisted:

Héé, most jut eszembe, az nekünk is elmaradt. :D
Igen, küldd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 20:37 
Betűmániákus

Naa, annak örülök, ha békülgettek. :D És azzal a másik csajszival mi van? Mi lett volna a hatodik órátok? (Ó, ha nekem elmaradt volna... XDD)

Weeny, elküldjem a címét?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 20:35 
Fanfic-faló

Jól. :) Elmaradt a hatodik óra, barátnőmmel békülgetünk, Szimi írt nekem kritikááát... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 20:30 
Betűmániákus

Öh... miért is furcsa, hogy ajánlok valamit? :D Igaz, hogy eddig nem nagyon - csak néha - vettem rá magamat, hogy valakit megemlítsek, de akkor is tiszta ideg voltam. :D Meg hát... hé! o.O Neked már ajánlottam! (Akkor most nem kapod meg. :roll: XDD) De tudom, hogy az úgyse tetszett. :D (Ha nem slash? *csúnyán néz* Tehát akkor inkább ne is írjak olyat, mert rossz? :-S)

Még két ok? Akkor miért várod a holnapot, ha nem ezekért? :D

Apud, a vándorló? :D Vagyis, hogy nem szándékozik a továbbvándorlásra. Akkor bizony letelepedett...

Nem baj, Susi, akkor is írtál! :x Hogy vagy? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 20:28 
Fanfic-faló

De hűű-s kedvedben vagy ma. :D Joan, kikérem magamnak, most jöttem! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 20:24 
Sztorihajhász

Joan, nincs depis hangulatom, csak folyamatosan azt dúdoltam, hogy "Holnap talán..." Tovább nem is tudom a szöveget, de nem baj, ez a két szó a lényeg.
Azt én is akarom nézni, de apám letelepedett a tévé elé, és nem szándékozik továbbvándorolni.

Említsd csak meg. :D Amit te írsz (és ha nem slash), annak örülök. :) Hát még ha ajánlod is, bár ez furcsa.. de annyira... hűű. :x :x
Aha, még két ok, hogy várjam a holnapot. :D

Sziasztok, Mila és Susi! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 20:18 
Betűmániákus

Jajj, hát csak írtak a sunnyogók... :D :x :x

Mila, nekem is azon a csatornán van, de magamat ismerve maximum a végén fog leesni, hogy mit is hallgatok/nézek. És addigra úgyis megelégszek annyi infóval, hogy ki nyerte meg. :D

Weeny, ennyire depis hangulatod van? Akkor meg se merem említeni, hogy mi a címe annak, amit adminkézre adtam. XDD De nem hiszem, hogy egy ilyen novellának örülnél... :-S *felkaparja a földről Weenyt* :D

Hát, mert holnap... öhm, végre elkezdhetek tanulni. XD Hétvége lesz, plusz jönnek a Gyilkos elmék. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 20:14 
Fanfic-faló

Sziasztok! :D

Kivel mizújs?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 20:13 
Sztorihajhász

Szia, Joan! *jól megszorongatja, de nem nagyon, épp csak, hogy ne fulladjon meg* :x
Jól vagyok, de a kolloidoktól már kiütéseim lesznek lassan... meg a Halotti beszédtől is..
Na, miért várod? Én is várom, de csak egy okból. :D Egész nap a Holnap talán-t énekelgetem, ami elég depis... de kit érdekel? :D

Hogy mondod? :shock: Miajóeget akarsz te csinálni? Komolyan? *elájul* Várj, ezt meg kell emésztenem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 20:12 
Könyvmoly

Kukucs :)
Én vok, de agyilag nagyon lefáradtam, úgyhogy lehet, hogy hamarosan el is sunnyogok... közben nézem a királynő-választást :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 19:53 
Betűmániákus

Sziasztok!

Valaki sunnyog? Hogy van mindenki? :) Magyarázkodnék pár szóban - iszonyúan fáradt vagyok, nem akarok tanulni, de folyton csak dogákkal terrorizálnak. Végül is... ennyi.

Már várom a holnapot, több okból is. :D
(Weeny! Nem tudom, lehet, hogy hülyeség, de szeretném az egyik kis novellát neked ajánlani, amiért olyan szépséges kritikát írtál. :D De nem jó történet, csak... csak gondoltam...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 18:31 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Na csak annyit, hogy ma este kötöm be a scannert, töltöm fel a képeket, lehetlesz majd csudázni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 16:56 
Könyvmoly

Szia:)
Igen, fellépnek, és már nagyon várom... Annyira jó lesz a szombaton... érzem :D XD
Darlia, te egy zseni vagy ;) :D
Deh.. majd kialakul, hogy mi lesz. Most újra ott tartok, hogy én nem akarok semmit... XDDD Ha a szombatom úgy alakul, ahogy tervezem, akkor pedig szinte biztos, hogy nem lesz semmi sem x)

Arra mizujs?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 16:37 
Fanfic-faló

Sziasztok! :) ( reménykedek, bár nem látok senkit )

Mila, fellép nálatok a bad boys? Hmm, én is elmennék arra a bálra 8->

Na, tök jó, hogy még mindig képben van a csávó ;) mondtam én, hogy ne add fel rögtön :)

*önelégülten mosolyog* --> Én megmondtam :D (ugye a benső szemem :mrgreen: )

Szerintem a közelben maradok, csak felveszem a láthatatlanná tévő köpenyt - értsd: sunnyogok :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 13 (csütörtök), 15:45 
Könyvmoly

Kukucs :)
Valaki...? Mizujs veletek? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 22:13 
Betűmániákus

Szurkolok, hogy sikerüljön megcsinálni. :D

Én is lelépek. Egy kis írás, egy kis német, aztán szuszmákolás. Jó éjt, szép álmokat! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 22:12 
Könyvmoly

Most muszáj lelépnem. Még lehet tudok írni a képhez.. meg remélem aludni is. Remélem jobb álmokkal, mert amit napközben produkáltam.. jajj.

Jó éjszakát, szép álmokat, stb. Csüásztok!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 22:03 
Betűmániákus

Bocsi, de muszáj volt végignézni. És khm... könnyes szemekkel lestem végig az utolsó pár percet. XDD Amúgy Gyilkos elmék volt, kettő epizód. (Eddig se nagyon bírtam Prentisst, na de most már még úgyse...)

Mila, akkor bizony szurkolni kell. :D :D

Én nem hiszem, hogy sokáig maradnék...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 21:59 
Fanfic-faló

Üdv, én még itt vagyok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 21:58 
Könyvmoly

Áá, mindenki elsunnyog. :( :(
Jó éjszakát, szép álmokat!!

Én még maradok.
De meg kéne írni a képelemzést. Áá, nem tudom. $fal $fal Ez a mai nem az én napom, úgy érzem. Hülye érzelmek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 21:56 
Könyvmoly

:) Köszi :D
Nah, de én megyek.
Sziasztok! Szép álmokat :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 21:51 
Könyvmoly

Óó, köszönöm. :-) :-)
Sokat jelent nekem az a kép. Megvan poszterben is. És Tőle kaptam, szóval.. közel áll. :-) :-)

Őő.. szerintem én akkor szurkolok, hogy jól sikerüljenek a dolgok. :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 12 (szerda), 21:45 
Könyvmoly

Joann, bocsiiiii :D
És igen, ő az xD De hogy szurkoljatok-e? Fogalmam sincs, hogy mit akarok. Mindenesetre tény, hogy lehet, kezdek beleszeretni :oops:

Nixi, az a kép rohadt jóóó! :D Jó ízlésed van ;) :D

Stereo Love szól a VIVÁn ^^. Annyira nagyon jó ez a szám :x

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 919, 920, 921, 922, 923, 924, 925 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra