Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 14:04

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 22:54 
Fanfic-faló

Örültem a hosszú csemegének újfent, igyekszem mindenre válaszolni :)

Én még így nem gondolkodtam Gyarmati nénin, de most hogy mondod :oops: nem is tudtam, hogy él még :) És azóta is ugyanúgy, egyem a kis szívét :cry: annyira becsülöm az ilyen nőket, asszonyokat, akik életük utolsó percéig képesek kitartani egy olyan férfi mellett is, aki már "elhagyta" őket. Tisztelem, hogy nem akar interjút adni, én sem adnék. Nem szolgáltatnék ki semmilyen infót a régi kis életemről, hagyják csak azt meg nekem a csúfságaival és gyönyörűségeivel együtt :oops:
Gyönyörű kis történet, tényleg megható, csak az a baj, hogy az ilyesmi annyira ritka :(:(

Versekről jut eszembe: lehet hogy a műkedvelők, ezt az irodalom meggyalázásaként élnék meg, viszont nekem nagyon tetszik :oops:
A lényeg: ma youtubeon valahogy a kezembe akart egy megzenésített József Attila dal, nevezetesen a Születésnapomra című műve. Modern, kellemes feldolgozás; belinkelem, hátha valakinek elnyeri a tetszését :)
http://www.youtube.com/watch?v=5ALJdLHAhqo
Rám elég nyugtatóan hatott :x

Most hirtelen annyira zokni vagyok, hogy "talán mi is ismerhetjük őket..."-> ez el sem jut az agyamig, holnap utánakeresek :oops:
Az emléket, ha érdekel, majd eldobom részletesen püben az alkalmassági részletes elemzésével együtt :)
Jaj tényleg, ha esetleg még valakit érdekelne, akkor küldök oda is az alkalmasságiról :)
Szuzi, nálunk a kocsika :)
Remélem, meglesz az alkalmassági, mer tnagy szükségem lenne rá, továbbá a nyelvvizsgára is. Remélem, pár napon belül be tudok majd lépni ^^

Szánom-bánom, de nem néztem az Eurovíziót, nem is vagyok képben a témában sorry :oops:

Nálunk oltári nagy jégeső volt, kajak féltem :| ilyen kisebb pingpong labdányi borzalmas hullottak az égből, hát a szívroham kerülgetett :shock:

Ailám, ha nem haragszol, most már csak holnap dobom az elemzéseimet, mert elalszom ülve -.-

Sok csók és kellemes pihit Neked :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 22:32 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Örülök, hogy itt vagy KyKy! >:D< És annak is, hogy nem volt gond a különböző véleményünk - mint mindig (de azt hiszem, hogy ez már így marad, hogy sok mindenben nem értünk egyet ;-) ).
Kérjük a kocsiról a képet és kész! :-P

Shanci, gratulálok a magyarhoz, ez volt a Petőfis? Vagy lemaradtam? :oops: Igazán nem értelek titeket csajok, pont ma tanultam a drágát, és jaj én úgy szeretem, olyan aranyos kis tétel! 8->
Rossz helyen véleményeztünk vagy mi a baj? :oops: Igyekszem én néha nézegetni a blogodat, bár igaz, hogy egyszerűbb, ha szólsz, mikor van friss és akkor már szaladok is! :) Örülök, ha ide sikerül minden nap feljutnom. De talán ha vége ezeknek, több időm lesz - nem ígérek semmit, mert olyat nyarat tervezek, hogy azt sose felejtsem el, mert hát azt mondják: az érettségi utáni nyár az ember életének legjobb időszaka. Remélem, nálam is így lesz! ;-)
KyKy, nálad bejött? :)

Riika, a versek témára még kicsit visszatérve (Petőfiről jutott eszembe), főleg neked mondom, de a többieknek is, hogy én a múltkor kerestem utána és megtaláltam Radnóti Fanniját. Mikor tanultuk is mindig fúrta az oldalamat, hogy vajon mi lett vele, hogyan dolgozta fel a feldolgozhatatlant, stb... úgyhogy a múltkor meggoogle-ztam (csak hogy használjuk a jó kis modern nyelvújítási szavakat - másik favoritom a lájkolni XD)! ;-) Szóval én nem is tudtam, hogy még él és bár túl sok mindent nem tudtam meg, mert nem ad senkinek interjút, így nincsenek is fenn róla ilyesmik, viszont azt igen, hogy azóta hűséges és a régi lakásukban a korabeli hangulatban él... Szerintem ez annyira meseszép dolog, teljesen meghatódtam, mikor olvastam. 8-> 8-> Ha ilyen történetek vannak a valóságban, nem is kellenek a filmek, ez sokkal szebb és meghatóbb - persze nagyon szomorú is. :cry: Most, hogy tanulom a tételeket és átgondolom őket rendesen, olyan nagy döbbenettel fogom fel, hogy sok költő milyen rövid ideig élhetett, és még rövidebb időt tölthetett a szerelmével. Ez olyan igazságtalan... :cry:
Bocsi, lányok, lehet, hogy hülyeség, amiket itt irkálok, csak gondoltam, ha valakit, hát titeket talán érdekelhet a Gyarmati Fannis felfedezésem. Szerintetek nem szép? Vagy csak engem fognak meg ennyire és érdekelnek az ilyesmik? :oops:
Riika, szívem, látom, nem értél el a válasszal, úgyhogy akkor toljuk a dolgot, de úgyse menekülsz! ;-)

Amphe, a "talán mi is ismerhetjük őket..." dolog nem okvetlenül neked szólt, igazából szánod-bánom, de nem emlékszem, melyikőtök írta ezt, mikor azt utánaolvastam, eléggé sietnem kellett, most pedig ne haragudjatok, de lusta vagyok visszakeresni... :oops:
Drága, nem akarlak nyaggatni a rossz emlékeddel, bár nem titkolom, igazán kíváncsivá tettél, de nem akarok tapintatlan lenni. Megértem, nekem nincs rossz emlékem, anélkül is mindig sírok rajta, hát még ha lenne... :-( Ne haragudj, nem akartam sebeket feltépni a szám emlegetésével... :roll:
Szuzi? Jaj, erről most de szép emlékek jutottak eszembe! 8-> 8-> 8->
Biztos meglesz az alkalmasságid, aztán el ne felejts ám beszámolni róla nekünk! :) Milyen népdalt énekeltél? Miket kellett még csinálni? Mesélj, olyan kíváncsi vagyok! A nyelvvizsgával meg próbálkozz még, biztos csak leterhelt a rendszer, mert mindenki egyszerre nézi. Kitartást!:) Vagy hívjátok fel, ott biztos megmondják. Aztán híreket ám nekünk erről is! ;-)

Néztétek ma az Euroviziót? Ki tetszett, ki nem tetszett? Nem tudja valaki, miért nem indultunk?? :? Shanci, a szerbek bejutottak a döntőbe (bár nekem annyira nem tetszett, de igaz, én nem értettem, mit énekeltek... :oops: Neked hogy tetszett? )
Nekem a litván (vagy lett? :oops: ;-) ) kalózaim az örök favoritok! És persze minden évben reménykedve várom, hátha a spanyolok az ECDL-t :x küldik, de hát eddig mindig csalódnom kellett. Ismeritek esetleg Danny-ékat? :)

No, egyelőre ennyi, szebb álmokat, mint tegnap Amphe, remélem, ma már nem lesz vihar éjszaka... :?
Ja igen, jelentkezőket kérek, kinél volt ma jégeső?

Aila

U.i.: Jaj, mostanában mindig extra hosszan sikerül csak megnyilvánulnom... :oops: De hát ez van, ha naponta csak egyszer tudok feljutni... :?

Amúgy a ficblogokról szólva, remélem, nyáron már én is frissíthetem, mert bepókhálósodik szegény teljesen... :cry:

Na jó, tényleg befogtam! ;-)

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 20:31 
Fanfic-faló

KyKy, szívem, mi ismét leterheltük a rendszert az okosságainkkal, de áhh :D :oops: :x
Kell a kép és kész :D am milyen járgányotok van? :)
Szurkolok holnapra, bár nem lesz semmi gond, csak a kis lelkednek kellemetlen :oops: hamar túl leszel rajta, meglátod :):-*

Rendben, Shanci majd besasolok többet is :)
Ez igazából jó ötlet, nálam is több friss lesz majd a blogban, ahogy beindul a szünet, szívesen látnálak ott benneteket, de nem erőszak a disznótor, tudjátok :oops: :roll: :) :-*
Jó lenne feldobni az én kis sarkomat is :) persze a történetekkel kapcsolatos dolgokkal :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 20:22 
Betűmániákus

Sziasztok!
A válaszokat meg lehet tekinteni a ficblogban. :) Azért, ha gondoljátok, most már sűrűbben is látogathattok arrafelé, mivel hamarosan mégiscsak szünet lesz... és nem is idevaló a téma, vagyis részben, Meghát, azért is nyitottam a ficblogot, hogy ott beszéljük ki/meg az írással kapcsolatos zűröket és zavarokat. :roll: Na, de ennyit erről.
KyKy, én akarok látni képet. Méghozzá olyat, ahol a gazdival van... Nincs apelláta! :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 16:52 
Könyvmoly

Csajszik! :x

Köszönöm, Shancikám! :x Még nincsen képem róla, de öcsinek van, szóval majd szerzek. De nem vagyok rajta... :( Amúgy is rondácska vagyok, nem maradsz le semmiről. :-P
Jaaj, elfelejtettem bekukkantani a blogodba, mindjárt pótolom is. :D
És gratula a dogához, ez nem lep meg, őszinte leszek! :D :x

Amphe, drága, szerintem biztosan jól teljesítettél, majd szurkolok neked, ha kiderül, értesíts mindenképpen! :D
Hát, én nem értek ezekhez a dolgokhoz, de kitartóan próbálj belépni, egy idő után sikerülni fog! :) Arról is tudósíts! :D

Jaaj, gyerekek, hogy én hogy gyűlölöm a vizsgálatokat. A tüdőszűrcsin túl vagyok, holnap korán reggel nőgyógyival indítok... szerintetek? /:) Maaarha jó lesz... :-S :(
De, ma büszkén kijelenthetem, hogy megírtam egy EKLE-kritit, bár nem olyan rosszat, mint múltkor, de azért ez sem egy csöpögős vélemény, meg a Lanámnak is ígértem egyet a töri végére, szóval neki is megírtam, de már elküldeni nem volt időm sajna, szóval azt még holnap reggel fogom plusz, büszkén jelenthetem, Amphe drága, hogy elkezdtelek olvasgatni. :) 14-5 oldalnál tartok (a 86-ból). :) De most megyek vissza hozzád msn-re. :D Azért vagyok ilyen lassú... :-S Mondom én, hogy a kettő együtt nálam nehezen működik... :-S

Pusszancs, csajszik! :-*

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 16:41 
Fanfic-faló

Látod, mindig mondtuk, hogy tudsz Te, ha akarsz ;) Kis ügyes vagy magyar dolgozatocskával :D Nekem is nagyon szigorú VOLT a tanárom xD
Új járgány? lemaradtam megint :(( de jöhet a képecske, és tényleg, legyééééééél rajta KyKyy ;;) :oops

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 16:27 
Betűmániákus

Sziasztok! :)
Köszönöm a sok gratulációt és hogy ilyen lelkesek vagytok a jövőre nézve :#-) Talán ez ösztönöz a legjobban. Meg a véleményetek, persze. :) Hű, KyKy, végre! Már kezdtem rosszakat gondolni, de úgy látom, akkor fölöslegesen paráztam :g Az autónak nagyon örülök és annak, hogy egyre biztosabb vagy a vezetésben is. Amúgy nem is gratuláltam még a járgányotokhoz... valahogy elmaradt. <:-P Van képcsike róla??? Szívesen megnézném... Te is legyél rajta 8-> Én most értem haza. Ki vagyok állva teljesen... :| Óóóó, épp nemrég küldtem el bétáznia törit, mindjárt meg is kuksolom, hogy mi van vele... 18 oldalacska lett. :-S Kiváncsi leszek a reakciókra, mert nem épp egy népszerű párost választottam, sőt. Az egyik főszereplőmet ráadásul nem is csípik sokan... Na, majd most, kicsit más szemszögből.

Ötös lett a magyar dolgozatom. :shock: Nekem... :-)P Megállt az eszem. A tanárnő sosem ismert el semmit, amit kiadtam a kezemből és mindig négyesen volt első óta. Most van esélyem az ötösre... sajnos még szigorú is. :?

Na, ennyit rólam. Még van dolgom, tehát legyetek jók! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 13:59 
Fanfic-faló

Csók! :-*

Hú Csillagok, szép hosszúakat írtatok, ezért már érdemes volt felkelni >:D<
Valószínűleg rengeteg dolgot ki fogok hagyni, pedig figyelmesen elolvastam a hozzászólásaitokat; mentségemre szóljon a kerek 2 óra alvás -.- erről később.

Shanci: Ide is ideírom, mert miért ne, hogy nagyon várom az új kis "jövevényeket" :) És még vagy százszor gratulálok az elért eredményhez! >:D< Remélem, hamar olvashatjuk majd az új történeteket :)
Ha már csak a Kasmírt nézem is igen érdekes és dús lesz a választék nyárra :D :x

Ailám: Örülök, hogy megjöttél, és jól érezted magad! :) Részegeskedősnél mire gondolsz? :oops: lemaradtam én is lehet xD Köszi, hoyg leírtad a kedvenc illataidat ^^ És akár hiszed, akár nem, nekem is teccik az olcsó tornacipő szaga :D van benne valami furcsa, szokatlan és még friss lábszagmentes illat =)) *finom vagyok és nőies*
Rapet majd keresek neked neten, ha érdekel, vannak nagyon szép dalocskák :x bár mint említettük, soknak kevés a ritmusa xD nem is az a lényeg. Az emlékezz rám-ot soha nem tudtam könnyezés nélkül végig hallgatni. Fűződik hozzá egy iszonyúan durva és stresszes emlékem, amit horvátországi nyaralásom alkalmával szereztem két éve és áhh... A mai napig megsiratom, ha eszembe jut. :( A második említett magyar dalocskát nem ismerem, de majd felkutatom :) Pinknek nagyon szuper szövegei vannak és ha ez nem lenne elég, imádom a hangját is :oops: Az egész csajt! Hipervagány, jó előadó, vad mégis csajos, és VAN érzékeny oldala, amit nem szégyell elrejteni, ha úgy van :)
Örülök, hogy tetszett a video, én is odáig vagyok tőle :D KyKyvel a közös számunk lett, ami alatta megy xD :x megnézném, ezek a karakterek hogyan játszanának HP filmekben :)

Riika: Mindenképpen menjünk el együtt csapatostul valami hangulatos helyre, ez legyen akár teázó, csokizó, kávézó, bármi! Szerintem egy este kellemesen kivilágított park is csábító, persze csak ha jó az idő :) Szeretek császkálni a városban este ^^Váci utca, Gellért hegy 8->
A tételezés tervezete megsemmisült a tegnap folyamán már csak abból kifolyólag is, hogy kb egész nap a mai alkalmasságira készültem :(
Igaz, így megkésve, de nagyon szorítok ma Érted! :-* Boszorkányos kéz és lábujj keresztbe :-P Köszönöm, hogy Te is szurkoltál nekem :)

KyKykém: Hát lányom, büszke vagyok Rád a vezetés dolgában! :D Örülök, hogy jól esett kocsikázni és már nem félsz tőle annyira :) A mélynyomó igen igen motiváló dolog, úgyhogy csak hajrá, mindent bele :D Nekem anya közölte, hiába használjuk a kocsit ketten, az ő nevén van, és amíg az ő nevén van, addig én nem teszek bele semmiféle brutális zenemasinát. Majd ha lesz sajátom. Köszi -.-
Igaz, a kis szuzi lehet szét is szállna a masinától :-P =)) Nekem is köszi az illatokat >:D<
Olyan jó lenne, ha egyszer én is nyerhetnék valamit, vagy valakinek a kedvence lennék xD Vagy kiemelt, esetleg ajánlt történet xD Na befogom :D
Ha már múltkor nem mentetek Siriusba, akkor ideje, egy még nagyobb csapattal bepótolni, ha van kedved :D Még akár pipázhatnánk is ha van kedvetek, persze ez csak egy ötlet :oops:
Gyertyák 8-> imádom a gyertyákat, akár illatosak, akár nem :) Egyik kedvenc dekorációs kiegészítőm :x
Köszönöm szépen, a VB engem is érdekel :-( Most már mindjárt szabad leszek, mint a madár, és ezt a törit is elkezdem elölről. Mint még sok mást is. Többek között ugye az enyémekkel is kell majd haladjak valamit -.- De nem baj, mindent megoldok :)
Álmatlan vergődésemben sokat gondolkodtam ötleteken, de az agyam annyira televolt népdalokkal, hogy nem sokra jutottam. Bármi használható van vázlatolom és postázom.

Az alkalmassági: 5kor már a zuhany alatt próbáltam összekaparni magam -.- és hozzáteszem előtte 2 órával aludtam el. Akkora vihar volt, hogy mire elaludtam volna a hangoskodás kiverte az álmot a szememből, aztán meg már képtelen voltam elaludni. Néztem hajnalban Kísértetjárást I.D.-n, nem tudom, ismeri e valaki :oops:
Elvileg a vizsga minden részén megfeleltem, de nem közöltek konkrét eredményt, csak a kommunikáció felmérésénél. Még a héten megérkezik az elbírálás, remélem sikerült jól teljesítenem :)
Képzeljétek, a nyelvvizsga eredmények már fent vannak, de nem tudok belépni megint $fal ugyanez volt a múltkor is. Létezik az, hogy nem egyszerre táplálják be az eredményeket a rendszerbe és még ezért nem tudok a kódommal belépni? :oops: remélem így van -.-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 7:26 
Könyvmoly

Jó reggelt lánykák!

Hát itten vagyok! :) :oops: Jól esett ám, hogy hiányoltatok! :) :-*

Nos, először is, hatalmas, és még annál is nagyobb gratula neked, Shanci!!! :) Látod, megérte mindig kritikákat írogatni! :D :-*
Egybk. tökre boldog vagyok, hogy a két kedvenc írom, vagyis Lana, és barterika is nyertek, dagadok a büszkeségtől! :x

Hmm... nem nagyon tudok hozzászólni a dolgokhoz, de pl. a kedvenc illatokhoz igen. Nekem a parfümök a gyengéim, azon belül az édeskések, de ez tök változó, mert olykor vannak különleges illatok, amik elnyerik a tetszésemet. De pl. egy-egy férfi-illat megbabonáz... csak egy a bibi, hogy nem sok pasim volt az utóbbi időszakban, hogy szaglászhassam. :D De Antonio Banderas illatát totál eltalálták. :) :x
Aztán... orgona :), a párologtatóm - amiben már mindenféle illat össze van keverve, ezért olyan különleges és jó -, a sült csirke, egy-egy étel vagy tüsfürdő illata... stb. Szeretem a jó illatokat, de ki nem? :)

Aztán. Az Aztékot sajnos én csak hírből ismerem, meg konrkétan a Siriusban sem voltunk - bár az első randinkat Ailával és Maycsival oda terveztük, de aztán azt mondták, nincsen pénzük, így kiültünk egy puritán parkba... :-P -, de érdekelne a hely, szóval, ha majd lesz mindenkinek pár száz forintja, egyszer elugorhatnánk... :)

Erről jut eszembe, tegnap hívot Maycsi, de tánciztam, és nem hallottam, és már csak ma reggel vettem észre - igen, igen, gyakran lesem a telefont...
Ja, és képzeljétek! :D Tegnap egyedül, azaz EGYEDÜL el mertem vezetni a táncihelyre. Ami azért nálam nagy szó, mert ekkora távot utoljára még az oktatómmal vezettem, ennél rövidebbeket meg mindig vagy apu, vagy öcsém mellett. Jó, kivéve a buszmegállóba, mert oda már kivittem a barátnőket. :) No, de most már legalább nem annyira félek a kocsitól. Muszáj belejönnöm, ugyanis öcsémmel veszünk mélynyomót, és úgy egyeztünk meg, hogy annak a zenéjét hallgatjuk, aki vezet. Máris megvolt a kezdő "lüket" - hogy az egyik kedvenc mesémet idézzem. :D
Na, de nem traktállak vele titeket tovább. :oops:

Aila, nem bántottál meg, eléggé hülyén jött ki ez az egész rám nézve, nem értek egyet mindenben, de nem akarok vitát szítani, így kussolok, legyen nektek igazatok. :)

Amphe... :) jó volt tegnap dumcsizni, kíváncsi vagyok, mi sül ki a dologból, vannak ötletek? Nekem egyelőre nem jutott eszembe semmi jó... csak olyan sablon izék. :-S :((

Shanci, dárgám! :) Még egyszer gratula az Aranypenna dijhoz! :x Olyan büszke vagyok ám rád! :) Meg a másik! Erre talán már hajlandó vagy válaszolni... :-P Neked milyen hosszú lett a kihívásod?
(Itt válaszolok Ailának, hogy a Shiconc Challenge | A hetero HP kihívás - on veszünk részt). Mármint novella lett, esetleg kisregény? :-O Mert nekem az előbbi, és... no, mindegy, szóval, te milyen hosszúra nyúltál? :)

Most megyek, mert ihletet kaptam, el fogok kezdeni egy új generációs történetet (tudjátok, a Hp-s gyerekekkel), ezen akarok kicsit még agyalgatni, mert a lányszereplő megvan, de a fiú még hiányzik... xD Plusz belekezdtem egy - na, most aztán meg lehet botránkozni rajtam -, femslash-be is, azt is folytatni kellene, ezen felül Lanának meglepetést szánok, egy Dean-Haley-s szösszenettel, ráadásként még a VB BEFEJEZŐ (ez mondjuk csak Shancinak lehet érdekes) részét is meg kéne írnom. Ja, és még az Amphe-s közös bigyuszon is kéne agyalnom. :-S
Miközben dolgozni kellene. xD Ejnye!

Ja, tessék szurkolni nekem, hogy a héten ne legyek nő, ugyanis mennem kell nőgyógyihoz, mert 31-éig, azaz jövő hét hétfőig le kell tudnom az éves szűrést. Ma tüdőszűrcsi, holnap fogászat, és remélem, mihamarább túl leszek a nőkurkászon is... :-S Brrr, de gyűlölöm. Nem szoktam vörösleni, de olyankor aztán egy paradicsomot is megszégyenítő színt vesz fel a buksim. :(

Most megyek, lánykák, szép napot mindenkinek! :) Ma majd jelentkezem még, ha lesz forgalom. :D ;)

Pussziii :-*

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 24 (hétfő), 22:41 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Halihó, lánykák! :)

Kezdem egy kis magyarázatfélével eltűnésemért... :oops: Pünkösdölni voltunk mamánéknál, simiztem lovacskákat, nyusziztam, cicáztam meg minden mi jó vidéken :) Ma meg egész nap haldokoltam... :? Imádok lány lenni... :cry: De most már jobb szerencsére, mindig az első nap a halálom, aztán semmi. Délután, mikor kicsit jobb lett, elmentünk biciklizni, lehet, hogy végül az segített! ;-) Persze nem olyan nagy rendes túrára, mint Maycsikánk szokott, de azért nekem fárasztó volt kicsit, főleg, hogy már az elején sikerült esnem egyet... :oops: De hát így jár az, aki én vagyok (pontosabban, aki ilyen béna mint én XD).

Riika, szívem, nagyon nagy kalappal holnap, nagyon szurkolok érted! :) Ha ezt a pü-t befejeztem, megyek is írni neked üzikét (igyekszem úgy csinálni, hogy még lebeszélhessük időben, de nem tudom... ne haragudj, megint az én saram, hogy nem jöttem időben :oops: :-( ). Bár néha meg kifejezetten rossz hatással van rám a szövege, apukám "Gázcsapos" zenének nevezi az ilyesmit. De nem is biztos, hogy ez rap, úgyhogy inkább ledugulok a témában.

Shanci, én is kérdezem, mi a nagy boldogságod oka? :-D Megnéztem a - kimondhatatlan nevű ;-) - tánci-táncit, találtam videót a 2008-asról youtube-on, tényleg elég látványos, jó lehet! :-D Nem csodálom, hogy várod te is jövőre! :-P És ez hogy van, minden év megdönti az előző év rekordját?

Kiket ismerhetünk mi is a részegeskedők közül? Vagy valamit félre értettem? :oops:

Hát lányok, én a rappel eléggé le vagyok maradva, életemben nem hallottam még azokról az előadókról, akiket említettetek... :oops:
Az egyetlen olyan együttes, amiben alig van ritmus, de a szövege szép, amit ismerek, az a Children of Distance Emlékezz rám!. Egyszerűen gyönyörű, sose bírom ki sírás nélkül... :cry: :oops:

Jaj, lányok, annyi mondanivalóm van, de tuti, hogy egy csomót ki fogok felejteni. :?

A zenékről jut még eszembe, hogy Pinknek vannak még szerintem nagyon jó szövegei, a Family Portrait az a szívemig hatol minden egyes alkalommal, a Dear Mr. President pedig... :cry: Na azt szoktam még végigsírni. Annyira igaz.
Magyarok közül most hirtelen az Üres bölcsőt ringat a holdfény, amit a múltkor hallottam, és mindig vissza kell fognom magam, hogy ne potyogjanak a könnyeim, az is annyira szép és szomorú. Ez az ember valódi tragédiája, amiről az a szám szól. :cry:
No, de mindegy, kismillió ilyen szép és sírós számot tudnék említeni, úgyhogy be is fejezem, mielőtt kiakad a rendszer a végtelen hsz-emtől. :-P

A HP-s videó, jaj nagyon tetszett, köszi, drága! :) Szeretem az ilyeneket, főleg, hogy sosem tudjuk meg, hogy néznek ki valójában, szóval jó képzelegni (nem úgy, mint pl. néhány valós filmnél, ahol szerintem furcsa kicsit új szereplőgárdát kreálni, bár sokszor találóbbak a színészek, mint az eredeti - pl. Patisszon helyett BÁRKI jobb lenne :S )

Kedvenc illatok... eső, igen, azt én is, frissen vágott fű, aztán vanília é kókusz (a legnagyobb szerelmeim :x :x - gyertya, szappan, tusfürdő, bármi jöhet...), virágok természetesen, forrócsoki, parfümök és... hát kövezzetek meg, de én a tescós 500Ft-os fekete tornacipők szagáért oda meg vissza vagyok teljesen! :oops: :wink:

Milyen téma volt még?? Jaj, tudtam, hogy egy csomót ki fogok felejteni... :-?

Ja igen, csokizók! :-D Én még sose hallottam Aztékról, de nagyon jól hangzik! :) Van ott fehér csoki is? Azt mindig meg akartam kóstolni =P~

Anime. Én most is imádom őket! :-D Sorozatokat is, régit újat (Inuyashát is, de múltkor kerestem rá régi nagy kedvencemre a Dragon ballra, és úgy meglepődtem, hogy tényleg ilyen?;-) Ha egyszer sok időm lesz, végignézem XD, ja és hát nálam sem maradt ki természetesen a Sailor Moon se :-P - remélem, másnál se, anélkül élni nem lehet :-P). Meg a fimek... Vándorló palota, Nausika, Laputa, Chihiro... :) :) Szerintem annyira szépek, imádok őket lerajzolni. De persze a mesék közül csak 3. lehet az anime a listámon. Első örökre és tovább a DISNEY, aztán a Dargay-filmek (Szaffi :x )

Igen, amit még akartam... Pont ma ment egy Diana-s film, szerintem elég megdöbbentő volt, nézte valaki esetleg? Szerintem kicsit abszurd olyanokról filmet készíteni, akik még élnek. Hogy nézhette ez a királyi család? :S

Milyen kihívásra is írtok ti KyKyvel, Shanci?
Jaj és mielőtt elfelejtem, nagyon nagyon gratulálok drága Specialistánk a díjadhoz! :-D <:-P Szép volt, kritikaíró királynő! :)

Tényleg, KyKy, merre jársz? Remélem nem bántottalak meg a tanulós dologgal, nem azért írtam, csak mert meg akartam magyarázni a véleményemet! :)

Na azt hiszem, most már tényleg ennyi, jó hosszúra nyúltam. :roll: :wink:

Shanci, ficblog?? Új bigyód van fenn?? :-D Repülök is! :) (De csak mielőtt írtam Riikámnak! ;-) )

Szép álmokat tengerészkék! :) (Nem akarunk inkább kalózok lenni, amúgy? Az sokkal izgibb, nem kicsit kalózmániás vagyok - Jack Sparrow óta, de most kicsit újjáéledt bolondballagás óta :oops: :wink: )

Aila

Szerk.:: Mancsnyomot hagytam a ficblogodban, Shanci! :)

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 24 (hétfő), 20:23 
Szárnybontogató

Ejj, de hosszú nap volt!!! Egy borzasztó nehéz matek feladat sort kellett megcsinálnom koordinátageometriából, plusz egy töri esszét írni, tanulni, tanulni, tanulni, médiából munkanaplót készíteni... és még egy rakat angol szót meg kell tanulnom, mert holnap írunk... :((

Jó ötlet, Amphe, egyszer tényleg randizhatnánk így közösen valami hangulatos helyen, csokizó, teázó... 8-> Már ha erre gondoltál... :oops:
Amúgy hogy alakult a mai napod? Tételeztél végül? Sok sikert a holnapi naphoz, boszorkányos szorítok majd érted, az mindig bejön! ;)

Shancim, már olvastam a blogodat, írok is majd a napokban, csak most hulla fáradt vagyok, holnap pedig kilencre ha hazaérek, és akkor még tanulnom kell! :(

Jáj, Lányok majd szurkoljatok picit értem, mert holnap van a zene irodalom vizsgám írásbeli része, plusz a zongora tanszaki hangverseny... :-SS Mindkettőnek jól kéne sikerülnie, az elsőnek azért, mert ha nem leszek ötös, akkor jövőre irdatlan mennyiségű tandíjat kell fizetni, a koncerten pedig ott lesz az összes fejes, nem tenne jót, ha beégnék... xD

Asszem beülök egy kád forró vízbee!! :x Megpróbálom közben megtanulni az angol szavakat, csak el ne szunyáljak... xD
:-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 24 (hétfő), 18:22 
Fanfic-faló

Hű, nem azért írtam ám, hogy kirobbantsam a polgárháborút :oops:
Szerintem holnap már tuti jön :)
Mitől vagy ilyen boldogocska Shanc?:)

minnyá repülök ficlandbe Hozzád >:D<

szerk: lányok, lányok fődi boszorkányok... merre vagytok megint? :( Shanci összefirkáltam a blogodat az okosságaimmal :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 24 (hétfő), 15:23 
Betűmániákus

Halihó!
Majd olvasok... Kukk be a ficblogomba, ha gondoljátok! :D
Szép délután mindenkinek!
Nem kizárt, hogy majd jövök, oks? CjuPP

*boldogboldog*

*visszafordul*

KyKy... - most nagyon visszafogtam magam, hogy folytassam csúnya szavakkal - GYERE MÁR FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 24 (hétfő), 15:05 
Fanfic-faló

Csillagok >:D<

Örülök, hogy jöttetek :)
Olyan jó érzés, hogy nekem már nem kell egy témazárót se írni :D
Jó neked Shanc, engem sosem érdekelt a fizika :-S
Animéből kizárólag az Inu Yashát voltam hajlandó figyelemmel kísérni =))
Én eddig KyKyztem msnen, imádok Vele dumálni :D lehet összeállunk társírkálni kicsit, de még nem lövöm le a poént ^^

Na megyek készülgetek a holnapi okosságra, népdalokat meg ilyeneket kell keresnek :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 24 (hétfő), 14:49 
Írópalánta

Akkor én nem ezt a teaházat ismerem szerintem, de nagyon jól hangzik :d Igazából én sem nézek már animéket,c sak egy időben bnőim nagyon nagy animefanok voltak, aztán valahogy átragasztották rám is xD

Igazából nekem is katasztrófa lesz a hetem, minden napra jut valami témazáró, de most éppen olyanok vannak soron holnap meg hoplnapután, hogy nem olyan nehezek, a többire meg viszonylag ráérek még tanulni :) Úgyhogy irogatok ;)

Árnyékliliomból terveztem a befejező részt, meg az epilógust, csak azokat egyszerre szeretném feltölteni, szal szerintem majd jövő hétvégén -.-"

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 24 (hétfő), 13:59 
Betűmániákus

Hallali! :)
Mondtam, hogy a tesóm csoportja szerepelt. :roll: Semmi extra... pici tök édes ovisok, ennyi.
Már megint hulla vagyok :( De már kezdek hozzászokni. Ma fejezem be a kihívásos történetemet :x Meg fizikázok. 8-> Most tök jó az anyag, mert érdekel. Elektrosztatika. Holnap témazáró lesz úgyhogy én megint eltűnök. Úgy be vagyok táblázva, hogy nincs időm itt dekkolni. De majd jövő héten... :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 24 (hétfő), 11:03 
Fanfic-faló

Sziaa! >:D<

Én tegnap nem tévéztem meg semmi csak este :| Csajokkal kiakasztottuk az ismerkedő topicok xD meg írtam tegnap 8-> KyKy segített neveket válogatni meg ilyesmiket xD :x ezúton is még egyszer köszi :) :-*
Jól hangzik a rakott krumplis akármi, én is szeressem 8-> ;;)
Itt ma nem tudom, miféle táplálék lesz csak azt, hogy nekem is zsúfolt napom lesz :((
Holnap van Esztergomban a tanítóalkalmassági vizsga, arra kell készülnöm, többek között tételezni is kellene. áhh, sírni tudnék :D amilyen jól kezdődött a mai nap, olyan kaki lesz :-S
Egyszer elnézhetnénk abba a Moonlight teácskázóba :oops: nem vagyok nagy animés, mint már írtam, de a hangulatot szeretem :) Gésákért meg egyenesen odáig vagyok :roll: :oops: Hát majd egyszer beújíthatnánk :)
Meg az Aztékot is :)
Shanci, remélem jól mulattál :) Milyen előadás volt? Majd mesélj :-*

Aila, KyKy ne szökjetek meeeeeeg! Tessék jönni minket meglátogatni :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 24 (hétfő), 10:35 
Szárnybontogató

Jóreggelt Csajszik! :-*

Ne haragudj, Amphe, hogy tegnap eltűntem, csak voltam állatkákat etetni, aztán mikor hazaértem, láttam, hogy megy a tövöben a Neveletlen hercegnő naplója, és elcsábultam. :D Jó volt picit nosztalgiázni... xDxD

Nara, nem tudom, hogy ott lehet-e mangát olvasni, biztos. :D Csak arra emlékszem, hogy van például karaoke szoba, meg ilyen kis gésás szoba vagy mi... :D Ha jól emlékszem az Oktogon közelében van, valami Moonlight Teaház, jó kis hely, attól függetlenül, hogy már egyre kevesebb animét nézek, szinte semmit... :(

Ma rémesen zsúfolt napom lesz, rengeteg kell tanulnom, mivel a hétvégét végig lustultam. :#-)
Nem sokára jönnek bátyámék szóval a főzöcskézést is el kéne kezdeni... A brassói jó ötlet, Amphém, csak az a baj, hogy a tesóm barátnője nem igazán eszik húst, szóval úgy döntöttem, hogy ilyen rakott krumplis, zöldséges, sajtszószos bigyusz lesz, meg palacsinta. ;;) Én személy szerint örülök neki, imádom az ilyen kajákat! :x

Shanci, milyen volt a tegnap este? Jól mulattál? :) Szurkolok a kihíváshoz, főleg, hogy már nagyon kíváncsi vagyok a történetedre!! ;;) :-P No meg persze kicsi KyKy irományára is!! >:D<

Ailám, merre jársz?? :-S
Puszi rátok :-* :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 19:46 
Fanfic-faló

Hát, ő idősebb alapból a többieknél, hiába játszanak mindannyian fiatalabb karaktert, mint a valós életkoruk. Hát, hallod kit érdekel :D megrontanám olyan "kicsinek" is =)) Talán az összes film közül, ebben tetszett a legjobban :x bár a hátranyalt sérót is szerettem; viszont ott tényleg nagyon kicsi volt :D

Na mi történt csajok? :( :( Nagyon nagy a csönd :( ma már senki nem látogat meg engem itt? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 19:43 
Írópalánta

Arra a helyre gondolsz Riika, ahol Mangát lehet közben olvasni? :D Mert én csak ilyen helyet ismerek.

Na, Amphe ezek után már tényleg el kéne látogatnom az egyikbe xD Szerintem senki nem kövez meg azért, ha utána csorgatod a nyálad... de várj csak: a 3asban nem túl pici még? :-P

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:17 
Fanfic-faló

Jó szórakozást! :) :-*

szerk: 20:05 - hova lett mindenki? :( :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:14 
Betűmániákus

Én a kihívásra gyúrtam, már majdnem kész vagyok vele. :D Holnap befejezem, kedden kozmetikázom, szerdán küldöm. Legalábbis ez a terv. :lol:
Most megyek szerbet tanulni, aztán 4re megyek a kultúrotthonba, mert a tesóm csoportja szerepel. Sziasztok! :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 12:24 
Fanfic-faló

Így nem rémlik hirtelen, hogy anime teázó... eléggé kiestem már az ilyen dolgokból, pedig korábban szerettem korlátozott számban :D
Aztékot pótolom mihamarabb, mert imádom az ilyen hangulatos helyeket :oops:
Hát ja, vizipipázás ezerrel :D miért is ne XD az a legnagyobb poén, hogyha tehetném, minden időmet teázókban tölteném, de 10 éve nem iszok teát :D tudok valamit xD
Egyszer Fehérben szívtunk barátnőmmel likőrös dohányt, és beálltunk tőle =)) alig bírtunk felmászni a lépcsőn :D marha vicces volt =)) azóta is szakadok ha eszembe jut :D

Riika, van egyszerű és oltári finom menü, a Brassói aprópecsenye :P csinálj olyat :D hamar kész és mennyei ^^
püre válaszolsz, amikor kedved tartja :) majd várom szeretettel ^^ :x
a muzsikát mindjárt meghallgatom :) Közben HP3at nézek a változatosság kedvéért és csorgatom a nyálam Tomikára =)) (kövezzetek meg nyugodtan xD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 12:10 
Szárnybontogató

Sült pipi!!! :shock: =P~ Nyam... :D Asszem elkezdett csurogni a nyálam, mi már két napja apával ilyen zacskós leveseken, meg ázott sajtos tésztán élünk, mert anya elment kirándulni és túl lusták vagyunk főzöcskézni. Bár holnap kénytelen leszek, mert bátyám meg a barátnője jönnek, és tesóm közölte, hogy csak akkor hajlandó átutazni a fél városon, ha lesz valami ebéd. Picit be is gurultam, hogy mi az, hogy csak a kaja miatt jön, de ez a helyzeten nem változtat, miszerint holnap PALACSINTA!! ;;)
Boldog szűűűlinapot Apukádnak, Shanci! :-*

Amphém, megkaptam a püdet, köszönöm drága! >:D< Majd még válaszolok rá, ha nem baj, mert eszembe jutott egy-két dolog a témával kapcsolatban... :oops:
A Rise Against hihetetlen jó kis banda, ajánlom nagyon!! :x Belinkelem a kedvenc dalom, bár ez igazából a lájtos változat, csak gitárra, az eredeti sokkal pörgősebb, rázósabb. :) http://www.youtube.com/watch?v=urcESNv2 ... re=related Jáj, mindig úgy elszontyolodom ettől a daltól, egy Bizonyossal ez volt a közös dalunk. :roll:
Chad hangját én is imádom, bár a Three Doors Down énekesének hangját még jobban, most hirtelen nem jut eszembe, hogy hívják... :oops:

No Lánykák, megyek vissza zongorázni, meg takarítani. Így felváltva. :D Kedden lesz a zongora koncertem és még elég sokat kéne gyakorolni a dalokat...
No puszák :-*

Szerk.: Jé, Nara, megelőztél! :D Az Aztékot nem ismerem... :oops: Szóval ezt a hiányosságot sürgősen be kell pótolni. :D Tényleg nagyon jó hely, Amphe, sürgősen tessék arra ellátogatni! ;) A Siriust ismerem, a másikban még nem voltam. Mi a barátnőimmel még a nemrég nyílt anime teázóba szoktunk eljárogatni *nem tudom mi a neve*, az nagyon hangulatos kis hely, több szoba van, különböző színben, anime figurákkal a falon. :x Ismeritek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 12:08 
Írópalánta

:D A rumos-meggyes tényleg fincsi, én még az Azték nevűt szeretem :) Igen, tényleg nem túl olcsó, de mondjuk ajándékba is lehet ott venni egy-két fincsi csokit ;)

Sirius, meg Fehér Holló, Amphe? :D:D:D Meg vizipipa, igaz? :-P Nekem barátaim már voltak, és nagyon tetszett nekik, de amikor én is velük voltam, és menni akartunk, akkor sajna nem volt nyitva :( Pedig kíváncsi lennék rá...

Igen, tényleg társadalmi tanulmányt lehetne írni néhány emberkéről. A Livingben is ott röhögtünk az ilyen tarkopasz HMCSken, akik a rapesen ugráltak és azt hitték hogy marha menők :-P =))

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 11:41 
Fanfic-faló

Úúúúúúúh, az nagyon finom >.< ide nekem is belőle :D
hű, most úgy összefutott a nyál a számban xD akkor éreztem mindig ilyen intenzív "kiválasztódást" mikor Asterix és Obelixet néztem és voltak a nagy vadkan lakomák :D rajzfilmfigura létükre olyan jó ízzel tudtak enni, hogy csorogtam jobbra balra xD
Én most csak mezei majonézes zsömlét eszek párizsival :oops:
Boldog szülinapot Apucidnak! :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 11:21 
Betűmániákus

Na, teli hassal csak jobb alkot!
Mmm... sült pipi volt =P~ De már levegőt se birok venni, annyit ettem. Ma van apum szülinapja, úgyhogy még koránt sincs vége menünek. Még délután lesz torta meg fagyi :wink: Most ülepszek.

Én jelenleg a maxikinges zenére vagyojk rákattanva... érzem, hogy jöna nyár...

I want a fly, fly, fly... with you baby....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 10:26 
Fanfic-faló

Én is éhen veszek, de itt ragadtam fürödni se jutottam még el XD
Közben agyilag próbálom rádumálni magam a tételtanulásra :-S
Mi finomat eszel? hadd csurogjon a nyálam :D Majd jóétvágyat :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 10:12 
Betűmániákus

Szia! :)
Én is épp alkotni próbálok, de zjúúú. Talán estig kész leszek :oops: Most perpill bármit be tudnék falni, de inkább megvárom az ebédet, mert fini lesz^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 10:09 
Fanfic-faló

Na ide is beesek*

De jó :D életek ám >:D< örülök, hogy sikerült jó témát elkapnom, legalább megismertem belőletek még egy kicsikét :) többieknek is hajráá :D :x

Nara, ez a livinges dolog komoloyos :P de különben így van, mikor mi voltunk Viper Roomba és ki volt bérelve, kb akkor is keveredtünk mindenkivel, szal jöttek be a "mi részlegünkre" olyan emberek , hogy sírtam a röhögéstől =)) Ilyenkor nem figyelik, ki hova megy, mert nem lehet túlzottan megkülönböztetni az emberpalántákat xD

Riika, köszönöm a püt, már válaszoltam is :x :-*
Jaj, csajok, annyira jól hangzik ez az Azték dolog :oops: én sajnos sosem voltam még, és nem tudom, hogy, de hírből sem hallottam róla :( Majd egyszer elrángatom az embert, hogy mutassa meg hol van xD
Mi Siriusba és a Fehér Hollóba szoktunk járni, nem tudom ismeritek e :) Shanci, ne bánkódj, nekünk meg nincs Méhecske cukrászdánk :( Majd ha esetleg egyszer megcsókol minket az élet, akkor megyünk veled fagyizni, Te meg jössz velünk csokizni, na? :D ;;)

Riika, vidire visszatérve, nekem csak néhány ember "nem jött be", de ha azt veszem, hogy ki kihez "tartozik", akkor legyen :D lehet megenném a maszlagot, ha tudnám, hogy néznek ki xD Mozgalmas kis összeállítás mindenesetre :) a zene meg hát, ahh :x
Köszi a címet, már az bömböl nálam ezerrel nemtom mióta :D szomszédok bizti szeretnek érte xD kitérdekeeeeel :D
Nickelbacket imádom :oops: Chadnek annyira tetszik a hangja :x Three Doors Downtól asszem összesen kemény egy számom van, de azt oltárira bírom :D Nirvana is joo, Rise Against-et nem ismerem :|

Nya, beesek a kádba, aztán írok :oops: :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 16:30 
Betűmániákus

Jaaaj, ez a csokizó annyira jól hangzik... Nálunk nincs ilyen :(
Óóóó, majd váltunk pü-t Riika, ok? Én beszámolok Stendhalról, te pedig adsz linkeket a kedvenceidhez, na? ;)

Szerk: amúgy elfelejtettem említeni, hogy ennek a táncizásnak van neve is :oops: Matrunaska Parada 2010 (ejtsd: Máturánszká Párádá)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 16:21 
Szárnybontogató

Jáj, Nara, az Azték Csokizót imádom, bár az én diák-pénztárcámnak kissé húzósak az árak, ennek ellenére a barátnőimmel havonta mindig beülünk egyszer. :#-) A rumos-meggyes a kedvencem, meg a vaníliás-áfonyás forrócsoki, bár a havi ajánlatban is tudnak izgi dolgok lenni. :)
Neked van külön kedvenced? Gyakran jársz arra? :)
Többi Pösti nem ismeri véletlenül? Az Astoria felé van... ;)

Amphe, megnéztem a vidit, hát jópofa. :D A kis Scorpius aranyos, meg hát James is találó, bár én Albust nem egészen így képzelem... :oops: A zene meg hát... :x
A rock műfajban egyébként a kedvenceim: Three Doors Down, Rise Against, Nirvana, Nickelback, ilyesmi. :)

Shanci, a Step up nálam is nagyon nagy kedvenc. Mindkét rész! :)
Amúgy meg ha tényleg van kedved Radnótitól olvasgatni, szívesen ajánlok verseket, bár igaz, hogy azok amiket a koncentrációs táborban írt nagyon durvák, de azok között vannak talán a legszebbek is, mint a Hetedik ecloga.

No :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 16:00 
Betűmániákus

Szia Nara!
Igen, kávé... hmmm... amit szeretek az a rúzs és szemfestékek illata -.-"
Na, most már én is befogom, de a te hibád Amphe, túl jót hoztál fel :-P >:D< De most már a többiek favoritjaira is kiváncsi vagyok, szóval hajrá, amint ideértek! :)
Na, megyek vissza SC-t írni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 15:50 
Írópalánta

Sziasztok!

:D Nem, Amphe, most jártam először a Livingben... de nekem nem volt vele különösebben semmi baom. Igazából az évfolyamtársaink szerveztek ott egy bulit, és lehetett kapni jegyeket náluk a sulinkban, meg egy másik gimiben. Elvileg ki volt bérelve nekünk a kisebb terem, de tudod, hogy ilyenkor mennyire figyelik ott az "őrök", hogy ki hova mászkál xD Egyébként nagyon jó volt, bár jól csináltuk, h bnőmmel ketten együtt lófráltunk, emrt volt egy két beállott csávó, aki ránkmászott... de szerencsére szépen odébbtáncikáltunk meg átmentünk a másik terembe. Mondjuk vicces volt látni egy két évfolyamtársunkat teljesen beb*szva, főleg, hogy van köztük aki olyannak a gyereke, akit esetleg még ti is ismerhettek :roll: na mind1 :D Azért élveztem... Főleg, hogy mi ketten elég érdekes dolgokat tudunk előadni, amik megerősíthetik a szőkékhez kapcsolódó előítéleteket xD

Riika, ismered az Aztékot??? :D:D:D Azt én is nagyon imádom :)

Nekem az ilyen mániáim: eső utáni illat, 'Méreg' illatú füstölő, néhány parfüm: Ange ou Demon, Avril Black Star, friss kávé, néhány pasiparfüm, bár még sosem kérdeztem meg senkitől, mit használ xD :D meg társulok Riikához a kátrányszaggal :-P ...

ennyi voltam :)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 15:36 
Betűmániákus

Linkin Park New Divide :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 15:13 
Fanfic-faló

mint olvastam, van köztetek, aki szereti az ilyesmi zenéket.
Jó a vidi is, nekem nagyon tetszik, de most elsősorban a zene lenne a légyen 8->
http://www.youtube.com/watch?v=SztgPN0x ... CHZEGNCiUA

Ha valaki tudja a címét, dobjon meg vele plz :cry: :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 13:46 
Betűmániákus

Én még nem tanultam róla... :-S
Na, most írtam meg egy tök frankó kis fogalmazást a hétfői szerb dolgozatomra. Még maradt egy. :wink:
Na, megyek... írok valamennyit a kihívásos törimhez. Pusszanat :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 13:15 
Fanfic-faló

Na vagyok.
Radnóti szépen és jól ír, bár nekem a láger-versek túl nyomasztóak voltak :-S egy olyan embernek borzasztó nehéz lehet/lehetett, aki tényleg benne élt, de nekem még így több év távlatából is szörnyű a gondolat -.-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 12:52 
Betűmániákus

Step up? Viccelsz? Külön helyen van mindenütt... imádtam egykor és ma is 8-> :)
Hát... én nem vagyok egy verspusztító, szóval... De biztos jók. Egyik barátnőm Radnótiért van oda, szintén. Lehet, rá kéne néznem? :-? Na, majd szünetben :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 12:44 
Fanfic-faló

Szííía Drágaság! :-*

Na, nagy verses vagy, most már ezt is tudom :) Ki az a Varró Dani? :oops: lehet oltári műveletlen vagyok, de Őt nem ismerem még hírből sem. :-S
Rockból mit szeretsz? :) Step upra már párszor beruháztam, elvileg meg is van itthon valahol, de még nem jutottam el oda sose hogy megnézzem.

Ne haragudj, hogy most ilyen rövid vagyok, csak közbe kajálok és ilyenkor tökre kiürül a fejem XD jövök még :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 12:28 
Szárnybontogató

Jóreggelt Csajócák! >:D<

Hosszú hétvége!!! :x Annyira boldogságos vagyok ettől a pinduri szabadidőtől, hogy elmondani nem tudom. :) Rég bazsalyogtam magamban ennyit. Ráadásul most ilyen régi csajszis zenéket hallgatok, főként a Gilmore Girls betétdalait, Walkin' On Sunshine, ilyesmi... :#-) :g

Shanci, nagyon jól hangzik ez a tánc dolog, bár minden, ami tánc, az már csak jó lehet (kivéve a flamencót, azt nagyon nem csípem... >:P). Még kislány koromban igazi táncos szerettem volna lenni, aztán mostanra maradtak a heti kétszeri hobbi ugrálások, de hát ez is több, mint a semmi. :) Igazából a jövő évet csakis azért várom - egyrészt mert végre már elmehetek ebből a suliból - meg hát a szalagavatós keringőzés, osztálytánc... 8->
Ehhez kapcsolódva, furcsa, mert habár a rap nem tartozik a kedvenceim közé - nálam inkább a rock :x - az utcai táncokat imádom, nagyon szeretnék ilyesmit tanulni. Step up 1,2. Láttátok? :)

Kedvenc költők... Hüpp, ezzel egyedül maradtam, ugyanis rengeteg verset olvasok, egyenesen szerelmes vagyok a költészetbe. Abszolút kedvencek a magyarok közül Ady, Radnóti, Kosztolányi, Vörösmarty, József Attila és, hogy egy mait is említsek Varró Dani munkásságát is egyre jobban kezdem megkedvelni. :)

Illatok... A nyári eső illata, a régi könyveké, a sweet dreams nevű parfümömé, a zöldség levesé :D, a legjobb barátom pulcsijaié... aztán meg szeretem a gyümölcsös teafű illatát és valami elképzelhetetlen oknál fogva a benzinét. :D Valamint az az illat, ami az Azték Csokoládézóban terjeng, annál jobbat elképzelni sem lehet. :) Azt hiszem ezek azok, amik a legjobban megmaradtak... :)

KyKy, tényleg ne csináld ezt, azért vagyunk itt, mert szeretünk itt lenni, mert barátokká váltunk és ebből kifolyólag tudni akarunk a másik dolgairól. Szóval, ha nem szeretnéd ország világ előtt kiteregetni, mi történt, tessék püt küldeni, mert aggódunk ám érted! :-*

A régészetről még csak annyit, hogy nem akartam leírni, néhány résztől eltekintve nagyon élveztem, és még az ecsettel való pepecselés, meg a leletek megpancsoltatása is lehet izgalmas, pláne, ha mondjuk egy olyan tálat mosdat az ember, amin tisztán kivehetőek a minták, ilyesmi. :)
Tényleg jó, meg hát a magyarországi ásatásoknál az ember többnyire mindig talál valamit ;), én csupán az erőltetett fizikai munka részét nem kedvelem...

Ailám, miért kéne Rád haragudnom??? :? :? Mindjárt megyek is, írok neked fészbúkon!! :x
Előbb viszont muszáj kiugranom Kispestre, mert Anya meg a nővére elmentek Tatabánya felé kirándulgatni és addig én etetem nagynéném állatkáit. Egy gyönyörű, édes kutyust, akibe halálosan szerelmes vagyok – Mocót, meg egy királynői méltósággal rendekező cicust – Sicpircet, bár igaz, hogy csak a Hülye Cicu névre hallgat. :D

Ha visszaértem még beugrom Hozzátok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 12:26 
Fanfic-faló

Csokis axe az megöl :D nem tudom, mit raktak bele, de csurog a nyálam ha megérzem =)) meg az armani black code :oops:
Olyanom nekem is van, amit te használsz parfümöt :) :x Nálam a fekete ruháknál is használható rexona chrystal a sláger :D meg a rózsaszín Bruno Banani :oops:
ma már említettem korábban, akkor orgonaillat 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 12:20 
Betűmániákus

Csokis axe ;)
Én little black dresse-t használok évek óta... meg garnier dezodor. Meg ladies speed stick. Ha mindkettőt használom (előbbi fújós), akkor még foltos sem maradok. :roll: Én az akácfák illatát imádom+eper... Hjajjj :x 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 12:15 
Fanfic-faló

Hű, most hogy emlegetted, úgy ennék fagyit :oops:
Nekem is rengeteg ilyenem van, amitől hanyatt dobom magam :oops:
Fehér Diesel férfi parfüm, Merlinem jobbat még kb nem teremtett :D
Bableves és húsleves, amit anya tud csinálni 8-> a kedvenc tusfürdőm, avonos Lagoon :x A saját parfümöm :D egoista xD pipadohányok, esőillat, tenger illat, gyümölcsök illata, kék lenor öblítő =)) after eight és ferrero rondnoir csokik :D és még rengeteg minden :oops: Martini, vanília :x:x:x
Jó lelövöm magam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 12:03 
Betűmániákus

Óóó, értem. Nos, részemről egy csomó ilyen van... mondhatni kis rituálék, amik mellöl nem tágítok. Például dezodorok, parfümök... tusfürdő, tehát a tisztasági cuccok. Meg a kávé... csokoládé. Valamint az árokos pizzáskifli... mamám! A dobákos délutánok! Amikor egész naposok voltunk, mindig oda ültünk be forrócsokizni, illetve ha ebédelni mentünk, akkor csakis az Árok pékségbe, amint azt már mondtam. :x :x És a piás padunk. xDD Meg a legjobb hely a buszban...
És a nagy kedvenc: A SZOBÁM... azon belül is a táblám, amin gyakorlatilag az életemet lehet látni. Fényképek, képeslapok... Illetve ugyebár ha összecsapnak a fejem fölött a hullámok, akkor fölírok mindent, nehogy elfejtsem. Ja, és a Méhecske cukrászda csodás fagyijai. Tegnap is ettünk. 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 11:42 
Fanfic-faló

Aránytalan kis semmiség, igen. Azért volt az egyik kedvencem :) Annyira jó volt, hogy valaki más szavakba tudta önteni a gondolataimat, amihez nekem még nem volt elég eszem ^^ Ha az ember kritizál, szerintem óhatatlan hogy előbb utóbb maga is tollat ragadjon :D De örülök, hogy D megihletett >:D< :wink:

Amortencia pl... ami illet nagyon nagy hatással van rád. Ez lehet parfüm illata, kajáé, fogkrémé is akár :D akármilyen illat, amit a világban érezhetsz. Persze, nem leszel szerelmes egy orgonabokorba, ha megérzed az illatát, de feltétlenül közelebb kell menned, ha megteheted, hogy megszagold :P na ilyesmikre gondolok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 11:36 
Betűmániákus

Ja, több dologgal volt így. Rámondtam, hogy soha, aztán meg mégis. Például igy kezdtem publikálni. KyKyék a megmondhatóik, mennyit is csatáztunk emiatt. Én szentül állítottam, hogy soha, meg maradok örök kritizáló lúdnak, aki csak papol... aztán meg jött D. fölborított mindent és voila! Született egy csomó aránytalan semmiség... :roll: Úgyhogy ha másért nem is, de emiatt mindenképp hálával tartozom a pasinak. Persze nem mondom neki, hogy figyi! képzeld, annyira megihlettél a sok rigolyáddal, hogy megszületett a Káosz c. írásom. Köszkösz. Inkább szépen, csöndben elhallgatom. Amúgy se fogom többet látni :D KyKyék meg tudták, hogy úgyse bírom ki. :g

Öööö... mire is gondolsz egészpontosan az amortetiával kapcsolatban? :-S :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 11:24 
Fanfic-faló

Az igen :D:D Nekem is vannak ilyen jó húzásaim, mikor a németet mixelem a magyarral... Hozzáteszem nálunk se angolul, se németül nem tud senki, rajtam kívül xD és akkor elküldenek a fenébe, hogy nem értik :D egy mondat német, egy mondat magyar, és idegesít, hogy én értem és mindenki hülyén néz =)) nem baj, oda se neki :D

Tényleg nem akartál korábban gyógyszerész lenni? :D mármint nem úgy gondolom, hogy nem gondolkodtál rajta, hanem kerek perec kijelentetted, hogy nem xD érdekes :D a sors sok mindenre képes :P

Olaszosak aszondja :D jó is az xD bazi nagy görög lagzi, hejj :D fújj rá Windexet és rendbe jön alapon megy minden xD (bocsi, ha esetleg nem láttad a filmet :D)
Igen, nálunk is van az a tipikus "otthon illat", amit semmire el nem cserélnék. Barátnőim mindig mondják, mikor bejönnek a szobámba, hogy olyan "Csibi illat" van :D hehe* Jó hasonlat ez az amortentia :) Jobban nem is jellemezhetném.
Ha már ide lyukadtunk ki: Neked mi "hat" még úgy, mint az amortentia?:D
Ez a kérdés a többiekhez is szól, majd ha előkerültök :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 11:04 
Betűmániákus

Tényleg? :D Hát valakinek vinni kell tovább az üzletet, nem? ;)
Én mindig szerettem a gyógyszertárba menni. Rátapadtam a pultra és néztem, hogyan keverik a szirupokat. :lol: Végül 10évesen megfogadtam, hogy tuti nem leszek gyógyszerész. Valamitől bekattant a kisagyam xDD Most meg itt vagyok. A sors iróniája... :-Ą

Az őszintét szólva... kissé tartok a bentlakásoktól. Megszoktam az itthoni szférát... veszekszem a tesómmal, anyám kiabál hogy hagyjuk abba, apu anyura kiabál, hogy ne kiabáljon, majd mi elrendezzük. Eléggé olaszosak vagyunk - minden téren. Tészta nélkül nem élnénk már... Imádom az udvarunkat és a kutyusom... Meg amikor belépek a konyhába, mindig megcsapja az orrom az ismerős "otthon szag" cigarettafüst, öblítő és az élet illatainak keveréke... nálunk a konyhából nyílik a fürdő, úgyhogy dezodor és különböző tisztasági cikkek illata is fellelhető. Na, nem bűzökre kell gondolni, de még sehol sem éreztem ilyesmit, csak otthon, és ezzel mindenki így van. Tiszta amortentia xDD Gondolom, veletek is hasonlóan van. Már most hiányozna...

Hűűű, nos igen. Nekem is mindenhogy eszembe jut minden, csak magyarul nem. Szerbül, angolul, latinul igen... Na, a mellékhatások :D De meg lehet szokni. Ha viszont tényleg reménytelen, akkor keverem a kettőt. Nem azt mondom, hogy add ide a cukrot, hanem hogy dajte mi cukrot... :g

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 22 (szombat), 10:50 
Fanfic-faló

Érdekes így bepillantást nyerni egy ilyen gyakorlatszerűségbe is :) Nekem anno mindig nyomasztó volt gyógyszertárba menni, mert kicsinek sokat betegeskedtem és ha oda mentünk mindig volt valami nyavalyám. Hozzáteszem, az első nagyobb szerelmecském gyógyszerészpalánta volt xD
Mármint, akkor még csak mint gyógyszerész házaspár fia, ma már tényleg az lett ő is :)
Erre fogorvosos dologra visszatérve, nem rossz szakma, de én hülyét kapnék más emberek szájában túrni xD akkor már inkább fogtechnikus, az csak a műfogakat meg ilyeneket csinálja, nem kell könyékig valaki etetőjébe süllyednie :D

Igen ez a szóátvétel elég jellemző, de manapság már szinte minden nyelvből vesz át egyik másik új kifejezéseket. Angolból is annyi jövevényszó van már nálunk pl, hogy olykor a magyar megfelelője hirtelen eszembe se jut XD

Én is félnék egy kicsit a honvágytól, meg hogy idegen emberek között kelljen élnem. hamar barátkozom, viszont akkor is teljesen más viszonyok vannak "odakint". Egy ideig biztosan poén, de nem bírnám ki hogy ne látogassak haza. Viszont arra a gatyám rámenne =)) :(

szerk: én olyan sügér vagyok :D csak úgy záporoznak ki a rostán az információk amikre válaszolni akarok xD
Magyar rap: imádom, annyira jó :) :x Te miket hallgattál Shancika?
Lehet még mutatunk újat is egymásnak :) Foglalkozol még ilyesmivel?
Én főként Hősöket, Kreditet, Anonim MC-t, Critical Pointsot hallgattam és hallgatok most is, de vannak még nagyon tehetséges emberpalánták, pl Fankadeli is nagy kedvenc :x

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra