Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 08 (szombat), 19:23

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 848, 849, 850, 851, 852, 853, 854 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 17:22 
Fanfic-faló

Ragyogok! :D

Sziasztok! :) :x

Ki van még itt? :) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 17:22 
Billentyűzetgyilkos

Igen láttam :)
Jhonny fantasztikus 8->

:S
Én a Kékéstakállal vagyok így a mai napig... :-SS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 17:16 
Betűmániákus

Akkor jó CM nézést. :D

Hát... azt nem mondanám, hogy mánia, de szeretem. :)
Kiskoromban nem mertem végig nézni az eredeti filmet, mert annyira féltem tőle. XD A könyvhöz meg hozzá se mertem nyúlni. :oops: De most, hogy barátnőmmel megnéztük, az új filmet, rájöttem, hogy nem is olyan félelmetes és kedvet kaptam a könyvhöz is. :D

Te láttad a filmet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 17:12 
Billentyűzetgyilkos

Én CM-t nézek neten, meg lassan, de ismétlek.
Most nem olyan durva részt nézek.

Az jó. Te is Alice mániás lettél? :D Az egyik barátnőm is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 17:00 
Betűmániákus

Akkor jó. :)

Semmit. X"D
Neteztem, meg ettem, meg Alicet olvastam. :) És várom, hogy végre valaki olyan feljöjjön msn-re, akitől eltudom kérni a leckét. :)
Meg gondolkozom, hogy írni kéne. De valahogy most semmi nem jut az eszembe. :-(

És te?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 16:54 
Billentyűzetgyilkos

Hát.. csak ismétlek. :)
Így azért annyira nem nehéz...

Örülök neki. Na és mi jót csináltál ma?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 16:49 
Betűmániákus

Erre inkább nem mondok semmit, mert az megint csak nyafogás lenne. :lol: Túl érzékeny vagyok mostanában. :(

Jaj, az nem jó. :(
hogy tudsz akkor tanulni?
Én elalszom ha fáradtan állok neki tanulni. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 16:46 
Billentyűzetgyilkos

Szerintem nem volt nyafogás :)
De örülök, hogy jobban vagy :D

Hát.. fáradtan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 16:38 
Betűmániákus

Jaj, de jó, hogy vagy Doo. :D :x

ha arra gondolsz, hogy már kihevertem-e az előbbi hülyeségem a válaszom, igen. :) Most már nem nyafogok. :)

És te amúgy hogy vagy? Azon kívül, hogy sokat kell tanulnod. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 16:36 
Billentyűzetgyilkos

szia Jenny :D :x

ritkán, de vagyok :)

Már jobban vagy? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 16:33 
Betűmániákus

Sziasztok! :)

van itt még valaki? ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 16:18 
Billentyűzetgyilkos

Ja az idő. itt süt a nap, 201 fok körül van :D :D

vigyázz a netedre.
Nem, mert holnap meg a nyelvtan tételeket kell tanulnom, most elkezdtem újra átismételni, de közben CM-t nézek :x :D

Szal, hidd el jobb lesz, ha nem kezdem el x)

úh,ez durva, azt meséltem már, h nálunk most milyen botrány volt? pedig azért... eléggé elit suli
Pár gyerek bejött egyik szombat éjjel, a portás beengedte őket és hát.. felmentek a tanáriba. kicsit sem részegen. És hát... az egyik telibe lehányta az egyik tanár asztalát. most megy a fegyelmi... nagyon durva, de egy ember kivételével mind tagadja, pedig vannak kamerás felvételek. :roll:

Ugye, ugye? jössz?? :D :D
jahj, legyen már, legyen már
bizti, h hamar el fog menni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 16:11 
Betűmániákus

Hoppá, bocsánat. XD De kezdd el nyugodtan, ma pihensz egy kicsit, aztán holnap tanulsz... :D Wáh, nekem is el kéne kezdeni. XD

Jégeső esik errefelé. Iszonyúan imádom. :D Merlinre, mekkorát dörrent ez a drága... XD Ki fogja vágni a netet, mibe fogadunk?

Hát, a bennem lévő változás meg... én nem fogok megváltozni. Maximum annyiban, hogy kissé máshogyan fogok hozzáállni a dolgokhoz. *vállat von* Nem tudom...

Na igen, pia, cigi, pasik... klasszikus hülyeségek. :D Úgy képzeld el, hogy régi osztálytársam - akivel még mindig nagyon jóban vagyok - nem jött velünk abba az osztályba, amibe mi. Most pedig az ő osztályától menekülne át a miénkbe, mert ott negyven emberből harminchét olyan seggrészeg minden héten, meg... öhm, meg egyéb cukiságok. Azt inkább már el se mondom. :? Az olyan embereket nem tartom nagyra, akik ezekkel menőznek. Főleg, hogy nem az a menő, ha valaki tizenöt-hét éves korára annyira leépül agyilag, hogy simán visszamehetne első osztályba. Meg az ilyenekkel nem is kell foglalkozni - ő életük, ők cseszik el. Tudom, hogy durván hangzik, de más se foglalkozik azzal az egyénnel, aki nem cigizik, piál, és nincs minden nap más pasija. Hjaj, nem pofázok tovább, jó? :D

Remélem, el tudok menni. :D Vigadni? Ó, de még mennyire! XD Majd annak örültök, ha egyszer be fogom a számat... :D Két hónap? Olyan sok? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 15:53 
Billentyűzetgyilkos

Értelek.

Ja..hát az a gond, hogy mióta feljötem, 3 óta nem tételezek. de most jó ,h szólsz, elő kéne venni és átismételni....
A történet, meg 94 fejis, és tudom, hogyha elkezdem olvasni, akkor nem fogom tudni abbahagyni, márpedig annak súlyos következményei lesznek, de nagy a kísértés :F

Én nem erre a változásra gondoltam, hanem a benned lévőben.
Persze, hogy ez rossz.
Nálunk a pia miatt oszlott fel... meg a cigi... 6ból 3an elkezdetek ezzel menőzni, de kurvaszánalmasan. -.-"AA
Az egyik másik csaj meg már a fiúkkal van, vagy a pasijával folyton :roll:
A harmadik meg össze-vissza.

Tudod, hogy pontosan 2 hónap múlva már ott leszünk a táborban és vígadni fogunk? :-D :-D :-D
Ha ugyan jössz... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 15:47 
Betűmániákus

Hát, a lelkizés nekem egy bizonyos pontig "jó", aztán már amolyan mesterkéltnek hiszem. :D Ez most egyáltalán nem volt az, de nem annyira szeretek... gondolom, érted. :D

Az utolsóban azt akartam mondani, hogy már ma kezdd el olvasni a kedvenc történeteidet, mert hát a szünet nem árt két tétel között. :D

A változás is egy bizonyos mértékig jó lehet... aztán már nem annyira. Szóval... én mindig attól félek, hogy a körülöttem lévő emberek egyszer kezdenek más irányba változni, és akkor leshetek. Egy-két régebbi barátnőmmel azért távolodtunk el egymástól, mert jött egy kis fruska, aki egyetlen egy mondatával elérte azt, hogy utána menjen a többi - így szétszakítva a jól összeszokott társaságot. Na, az efféle utánzókból - vagyis inkább a főnökükből - én nem szeretek kérni. :D

Most meg vihar van. Halleluja. XD Arrafelé nem esik?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 15:30 
Billentyűzetgyilkos

Ja-a megvan lol

Lehet, hogy ez olyan, mint a betegségekkel
Ha nem gondolsz rá, ha nem akarsz tenni ellenne, akkor fog minden így maradni :)
A változás nem rossz. :)

Az írásban való fejlődésednek örülök. :D

Te is bika vagy :P így nem csoda

Az utolsó soraidat nem értem...
:oops:

Szerk: nem szeretsz lelkizni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 15:25 
Betűmániákus

Drága Doo, ott van az, csak nem látod. :D Láthatatlan tintával írtam... XDD

De én nem akarom, hogy továbbmenjen. A legkényelmesebb ebben az időszakban egyszer azt mondani, hogy hé, már nem vagyok gyerek, aztán ha valami rosszabb dolgot szabnak ki ránk, rögtön jön, hogy hé, de még gyerek vagyok, hogy képzelitek ezt. :D

Változni fogok, és azt az egyet nem akarom. Hjaj, nagyon belemegyünk a lelkizésbe, de komolyan... :D Mi lesz velem tíz év múlva? Semmim se lesz. XD Na, de... nem is ez aggaszt, mert abban jó, hogy írásom változott. Nem vagyok egoista, de ha láttad volna, miket írtam, mondjuk, júliusban... :roll:

Én akkor nem megyek oda valakihez, hogy beszéljük meg, ha nekem van bajom. De ha már másnak, akkor persze, hogy odamegyek. Mindig azt várom el, hogy az menjen, aki esetlegesen megbántotta a másikat - annak a kötelessége.

Jaj, most kezdd el olvasni! Egy kis szünet nem árt. :D Én most itt röhögtem az előbb... jaj, egyrészről ez nagyon hiányzott már. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 15:17 
Billentyűzetgyilkos

Ja, nem :D
De a szám címét még mindig nem írtad le. :roll: :D

Hát... az élet megy tovább... :)
Én örülök neki, hogy változtam ,az elmúlt egy évhez képest. :) Sokat...
Mostmár tudom, hogy mi a célom. :)

Jahj, igen... együtt olvasunk majd :D és én is újraolvasom /akarom/ a kedvencemet.

Oké, november. Én januárban regiztem (:$) csak, de már sokkal régebb óta olvasgattam. :oops:

Igen... meg. Tudod, az én nagy bajom a büszkeségem. ergo nem mennék oda semmi pénzért sem, h figyelj beszéljük meg stb.
Szal addig faggatott, amíg el nem mondtam mindent
:oops:

szerk: Snarry: ízlések é pofonok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 15:09 
Betűmániákus

Én meg arra a névre gondoltam, amit nem tudott a csapatotok. Vagy hogy volt... :D

Na, hát... szóval... azt hiszem, rájöttem. Egyrészről rossz elviselni, hogy egy évvel idősebb vagyok, mióta rábukkantam a merengőre, és sokkal másabban gondolkodom azóta, meg azt is, hogy már nem olvashatok annyit. Nyáron majd mind a ketten itt olvasgatunk, jó? Ki se lehet majd robbantani a gép elől. Eddig se nagyon lehetett. XD

És jelentem, újra el kezdtem olvasni az egyik kedvenc történetemet... hjaj, az volt az első slash, amit olvastam. XDD Tudod, szép emlékek... XD Na, az én agyam eléggé... maradi a Snarryhez. XD Méghogy Piton, aki Lilybe volt szerelmes, a szeretett nő fiával dugjon? Ez akkor is abszurd, akárki akármit mond... XD És igen, őszintén bevallom, olvastam már olyan történetet, de inkább nem kattintok olyanra többet. :D Nem azért, mert rosszul írták volna meg, hanem mert az a páros... na. XD

Azért november, mert akkor mertem regisztrálni. :D Most volt csütörtökön fél éve... de már előtte is itt garázdálkodtam. XD

De utána megbeszéltétek a dolgokat, és minden jobb lett, nem? :)

A szám pedig az egyik írás címe is... akkor kedveltem meg azt a zenét... One night in Bangkok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 14:58 
Billentyűzetgyilkos

név?
Én a szám címére gondoltam...

Úh, ne is mondd... én tavaly, pont ilyen tavasz-nyár körül.. annyi Snarryt olvastam... igen, nos mikor már azt érzed, hogy ez a normális párosítás :)
Szeressük a slasht :D

Én sem olvasok már annyira, főként mert nincs időm, de nyáron majd bepótolóm. De emiatt szerintem ne bánkódj. :) Ha meg te magad változol, szerintem az sem baj, csak tudd, hogy nem rossz irányba. :)
November?
miét pont november?

Köszönöm, igen... akkor hát.. nagyon kibeszéltük ezt a barátnőmmel. le se mentünk vacsizni, pedig lasanne volt ( :roll: :-D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 14:48 
Betűmániákus

Melyik név kellett volna?

Nem úgy más... bár az is igaz, hogy azóta időm, mint a tenger - tartalmú szépséges mondat jó messzire elkerül engem. :D De... nem tudom. Itt változott meg. Lehet, hogy én változtam abban az értelemben, hogy már nem úgy írok, mint novemberben... Vagy arra is gondoltam, hogy ez azért van, mert azóta már nem sokat olvasok itt - persze, olvasok, de nem annyit, mint mondjuk nyáron. És... az a szám a rengeteg slash-re emlékeztetett, amikről egyszerűen nem bírtam elkattintani nyáron. XD Most meg, mintha mindet elolvastam volna már... azt hiszem, most megyek, és újra átnézem a slash történeteket. Jaj. Na. Nem tudom. XDD És ez a leggázabb, hogy nem tudom, mi a bajom...

Miért oszlott fel? Nálunk most jóformán minden más, mert ugye másik osztály, de... azt hiszem, írok barátnőmnek egy sms-t. :-S

Figyelj, ezekért nem érdemes sírni! Ha kettővel már jóban vagy, és ők ott vannak neked, akkor semmi gáz. Ha pedig azt érzed, hogy nem foglalkoznak veled, akkor nézd meg más szempontból is a dolgokat. Ha végképp rosszul érzed magadat... akkor meg itt vagyunk mi. Hey, de egoista mondatra sikeredett. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 14:40 
Billentyűzetgyilkos

Ja, máe értem..

hát velem.. már kétszer is játszottunk olyat angolon, hogy csapatokban voltunk, és híres filmekből könyvekből kellett szereplőket leírni, minnél gyorsabban.
persze, hogy a HP is szóba került.
erre mindenki a mi csapatunkhoz:" jó van, nektek ott van Dorcsi..." :D
ez vicces volt, de szégyen, hogy nem nyertünk. egy név kellett volna... :evil: :?

Mi a baj? :-SS Tudott, hogy mi változott meg, vagy csak érzed, hogy vmi más lett?
Mi a szám címe? :)

Nálunk is megváltozott... ugye már kb. fél éve feloszlott a "csepeli gang" ( :roll: :roll: ) és emitt minden más. nagyon egyedül érzem magamat.
bár z tul.képpen mindig így volt. hiába vannak ott körülöttem az emberek, mintha én nem léteznék, egy másik világban lennék...
Azóta csak egy igazi barátnőm van, akinek meg megvan a maga kis "klikkje" bár nálunk nem igazán vannak klikkek, csak... de ezt már mondtam... 4 lány, abból 2vel vagyok jóban és egy így konkrétan szar...é n konkrétan ez miatt is sírtam végig Ausztriában az utolsó napot...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 14:33 
Betűmániákus

Szia! :D

Csak egy kicsit néztem fel, és kis választ írok most... Azért egyből Potter, mert be kellett mutatkoznunk irodalom órán is, és a tanár mondta, hogy beszéljünk a kedvenc dolgainkról. Én meg persze, hogy azt említettem meg... főleg, mert elég friss volt a Merengő mániám akkor. :D Abban az időben nem bírtam ki, ha nem jöhettem fel olvasni egy kicsit minden nap. Mondjuk, most se bírom ki... XD

Szóval... egy hét után rám aggatták ezt a nevet... azért egy hét, mert akkor még nem egy csoportban voltam azokkal, akik átkereszteltek Potterré. XDD

Ma olyan furcsán éreztem magamat. Valami nagyon megváltozott, és ez nem tetszik nekem. :-S Véletlenszerűen választott ki a gép egy számot, és azt a zenét egy nap ötszázszor is meghallgattam, mikor olvastam... most meg... valami nagyon más, de nem tudom, mi. :-S

Csak itt ragadtam. De most már megyek vissza írni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 14:15 
Billentyűzetgyilkos

Halihó :)

Van itt mégf vki? :)

Joan, honnan jött egyből a Potter? :D

Jaj, Jenny, ne mondd ezt.... asszem rossz hatással vagyok rád x) :-SS Na, szal... én igen isa szeretlek :x :x :x :x :x
Fontos ki Cissa vagy
Júúj.. és nem nem hittem el de... Ally Bladchar ( Black sisters egyik tagja, a szőke) visszajelölt Facebookon :D :D :D :-D :-D *nem normálisan örül*

**újabbHPmánia**
Kitaláltam, h... nekem kell eredeti mardekáros nyakkendő :D
mivel már grifis van vateráról, igaz nem olyan eredeti, de sárga-vörös csíkos... na, és az olyan, de most tombol a mardekár mánia.
milyen szép alliteráció :D :D pfujj... kezd agyamra menni a sok magyar tétel...
nagyjából megvagyok az irodalom tételekkel...

mindenkinek szép alkotást :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:43 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Álomvilág --> Meseország -->Kacsalábon forgó kastély ^^
Egyedül maradtam... :( Szia, Weeny! :) :-*

Szerk.: Én is megyek, egy hisztis húg áll sorba... Pápá! :) :-*

"A szívizom nem tud szakadni, csak zúzódni." xD

"- Mondjam el, hogy, mit érzek?
- Igen, kivéve, ha nem vagy biztos az érzéseidben. Mert, ha feltöröd azt a kagylóhéjat, azután meggondolod magad, ő előbb hal bele a magányba, minthogy valaha is újra bízzon valakiben."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:42 
Sztorihajhász

Kezdek tőled komolyan megijedni. Bár... így is, úgy is feldarabolsz, de inkább írok.

Én is lelépek, nem biztos, hogy visszajövök. Sziasztok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:41 
Könyvmoly

Szia, Joan! :) :-*

- Igen, kivéve, ha nem vagy biztos az érzéseidben. Mert, ha feltöröd azt a kagylóhéjat, azután meggondolod magad, ő előbb hal bele a magányba, minthogy valaha is újra bízzon valakiben."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:39 
Betűmániákus

Jenny, azt a jó édes aranyvérű fajtádat, hogy a kaja fontosabb egy bagolynál...! XDD Pedig ott kopogtat már az ablakodon... :D De jó étvágyat!

A Temzébe? Ügyes. :D Uhh, akkor én félni fogok szeptemberben, elő se veszem, ha arrafelé járkálunk majd. XD

Talán felszeletellek... nyáron... ha nem írod a Melodyt, kisebb darabokban szolgáltatlak a táborlakóknak. :D

Szerintem én is megyek egy picit... lehet, hogy belesek még nem sokára, de két órát biztos arra szánok most, hogy írjak. :-S

Sziasztok! :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:25 
Sztorihajhász

Elhagyta? Az is jó.. :D Egyik barátnőmnek Angliában vannak rokonai, és egyik évben, mikor náluk volt, beleejtette a mobilját a Temzébe. :roll:

Jó, tessék, szeletelj fel nyugodtan *mártírarccal visszasétál, és előrenyúltja a kezét*
Melodyzok is :D *nem árulja el, hogy máris elakadt*

Jó étvágyat, Jenny, siess vissza! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:25 
Könyvmoly

Jó étvágyat, várunk vissza nagy szeretettel. :) :x >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:23 
Betűmániákus

Én megyek enni, majd jövök még. :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:22 
Betűmániákus

De ez neked is jó, ne szaladj el! Ez elég morbid módon hangzott, de na. XDD

Melodyzz is, vagy ha nem... *megint előveszi a pálcát* Jaj, nem mondtam! XD Szóval van egy ilyen nevű osztálytársam... és ahol voltunk csütörtökön-pénteken, otthagyta a mobilját. Ó, mondom, okos. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:20 
Betűmániákus

Joan, te mondtad magadról. :-P
De amúgy meg nem. :x

És azt a részt nem lehetne kihagyni, hogy feldarabolod? amúgy tök jó terv lenne. :D

És nem kapok pü-t? ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:18 
Sztorihajhász

Oké, Joan, akkor nyáron. Addig meg Melodyzok.

Neee! *elszalad, mielőtt feldarabolják*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:18 
Betűmániákus

Szóval megszoktátok, hogy egy szemét köcsög vagyok? Ez igazán jó érzés. XDD

Ez nem bántás, hidd el! :D Kerülővel elmegyek érte, megszöktetem, feldarabolom, elviszem a Balatonhoz, mágiával össze... ragasztom? Aztán pedig jól érezzük magunkat a táborban - Weenyvel együtt. Érted, ez nem gonoszság. :D XD

Hát, nekem egyáltalán nem fontosabb, mert írni meg imádok. De az angol... azt is szeretem, na. A lényeg, hogy két hét kínszenvedés után Joan visszatér - mindenki bánatára. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:14 
Betűmániákus

Joan, csak nyugodtan legyél az. :) Ha gonosz lennék (de nem vagyok az!) azt mondanám, hogy már megszoktuk. :D De amúgy meg tökre érthető, hogy a vizsgák fontosabbak most mint az írás, szóval nyugi. :)

És jó, akkor nem hagytátok figyelmen kívül, csak én éreztem úgy.

És ne bántsd Weeny!!!!! :evil: :x

Titanie, szívesen. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:13 
Könyvmoly

Köszi, Jenny. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:09 
Betűmániákus

Megbuktak a számításaim... jövőhét végéig ki fogok készülni az idegegességtől, aztán meg jönnek a vizsgák. Sőt, jövőhéten már elkezdjük hárommal... Tudom, hogy mire célozgatsz, Weeny, meg tudom, hogy egy szemét köcsög vagyok veled is, és Jennyvel is, de... nem lehetne nyáron? :-S

Jenny, direkt visszaolvastam. Nem igaz, hogy mindenki figyelmen kívül hagyta. Én mentem volna, köszöntem mindenkinek, aztán te is, és Weeny is beírtátok, hogy mentek ti is. Erre Doo köszönt nekem, és azt nem hagyhattam figyelmen kívül, hogy lebabázott. XD Mármint... ez kétértelmű, de így hagyom. XD

És igenis köszöntem mindenkinek! :D

Na igen, feldarabolom Weenyt. XDD Huh... a Gyilkoska is darabolna. :twisted: Milyen lenne már? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:09 
Betűmániákus

Joan, tudom, mondtad, hogy már rég menned kellett volna, csak mondtam, hogy én köszöntem. :) Csak kicsit rossz volt, hogy mindenki köszönget mindenkitől engem meg leszartok. :) De mindegy, tudom hülye vagyok. :)

És persze, hogy segítek, már ha tudok... :)
És velem semmi nincs, csak bosszant, hogy nem tudok leckét elkérni, mert nem jó az msn-en és nem tudom megcsinálni. :-(

Titanie, a te történeted meg nagyon tetszik. :D
Nem kell bocsánatot kérni, csak azt hittem én üldöztem el mindenkit és az valahogy nem jó érzés. :)

Weeny, tetszik ez az elképzelés. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:05 
Könyvmoly

Jenny, itt vagyunk! Bocsi. :oops:
Joan, én a Holdról jöttem. 8-> (Egyébként alapjáraton csak 2 oldal volt az egész, de az nagyon gáz volt, kénytelen voltam átírni egy kissé. :roll: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:05 
Sztorihajhász

Jenny, csak Joan mondta, hogy ha kell, hoz több bőröndöt is, hogy elvigyen a táborba. :D

Joan, nem felejtettünk el mostanában valamit? *célozgat*

Na, én mostanában nem három oldalt, hanem három sort írok. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 13:02 
Betűmániákus

Titanie, én... specializálódni? XD Hát, a mostani történet címével is bajban vagyok. Mármint, már megvan néhány napja, de azon idegeskedek, hogy egyáltalán nem fog passzolni a cselekményhez (amúgy fog, de segáz XD), vagy senkinek sem fog tetszeni. :D

Négy oldal? Merlinre, honnan jöttetek ti? o.O Én örülök, ha ebben az időszakban összerittyentek három oldalt egy fejezethez - és nem prológushoz. XD

Nilla, pedig miattad menekült el Sue. XDD Pedig a cukifiúk milyen szexik... marhára. XD

Cissy, öhm... mentségemre legyen mondva, azon görcsöltem, hogy mikor jönnek be az ősök, és mikor szedik szét a netemet. Meg tudod, hogy mennyire idegesít a kihívás... :-S Képzeld, írtam. De még kéne. :?
És hogy vagy? Az a cím... segítesz nekem, hogy szerinted jó-e? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 12:56 
Betűmániákus

Csak kérdeztem, mert az egyetlen bejegyzés amit elolvastam, abban szerepelt. :)
De semmi baj amúgy. :)

És én tegnap elköszöntem, csak azt valahogy mindenki nagyon szépen figyelmen kívül hagyta. :roll:

Weeny, miért akartak feldarabolni? :-S

szerk: most sikeresen el is üldöztem mindenkit? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 12:56 
Könyvmoly

Uhh bocsi :S kicsit megőrült a netem :S

Nos, Joan, igen, kicsit tényleg nem vagyok a toppon :D De örülök, h ezt felismerted :D

És neem, nem őrültem meg a Twilight-láztól :D Mint azt észrevettétek xD =))
A cuki fiúkat pedig nem hoztam... Kár, mi? :D

És nem bántok senkit sem :) Annyira :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 12:55 
Sztorihajhász

Pedig már megijedtem, hogy darabonként akarsz elvinni. XD Hát, ha nem nagy kerülő.... :D
Reménytelen... a lóvét jövő táborig se tudom összeszedni egyedül.... (főleg hogy mindig elköltöm XD). Úgyhogy ezt kihagyom, és reménykedek, hogy legközelebb mehetek.

Titanie, én se vagyok valami jó címek terén, tehát maradjon ez, vagy azt tudom mondani, amit Joan. :)

Szia, Jenny! Ne félj, (most) nem arról beszélünk. Csak azt hittem, Joan fel akar darabolni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 12:55 
Könyvmoly

Joan Potter írta:
Titanie, ez amolyan... a Titkok könyvtára című filmekre asszociálok rögtön. Ha a történet néhány fejezetét megírod, és megmutatnád nekünk *célozgat*, akkor tudnék mondani pár címet. :D De majd inkább a többiek, mert én ebben nem vagyok jó. XD

Hát ez igaz... :-S De végül is engem nem zavar, elég jó kis film. xD
Hogy mikor lesz meg néhány fejezet, az pedig még valószínűleg sokáig várat magára, mert még csak a prológust írom, aminek az első fele van csak kész, de már most 4 oldal. xD Szerintem hosszabb lesz, mint némelyik fejezet. :D
Nem vagy benne jó? :shock: =)) Ja, értem, te csak névadásra specializálódtál, nem címadásra. :-P

Szerk.: Szia, Jenny! :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titanie 2010 május 23 (vasárnap), 12:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 12:54 
Betűmániákus

Hö. Most komolyan. :D Nem is beszéltünk a CM-ről... egyetlen egy megjegyzésemben volt benne, de az se kapcsolódik szorosan a témához.

Mi a baj, Cissy? Melyik lábaddal keltél fel, tesókám? :D Tegnap meg csak lestem, hogy hova tűntél.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 12:52 
Betűmániákus

Sziasztok! :)

CM-en kívül van más téma is? ha nem megyek, bár tudom, hogy ez nem érdekelne titeket, de attól még...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 12:50 
Betűmániákus

Ja, így már érthető. :D Figyelj, a bőröndömbe bármikor... többet is viszek, ha kell. (Ezzel most egyáltalán nem arra céloztam, hogy feldarabolnánk... XD CM-gyanús mondatok.)
Na, és mi lenne, ha valahogy összedobnád/összedobnánk a pénzt, és mikor mennék Pest felé, kerülőként beszaladnék hozzátok, és megszöktetnélek? Na? Mit szólsz hozzá? :D XD És ha beszélnék a szüleiddel? :D *lődd le*

Pár nap? Hé, de jó nekik. :D

Titanie, ez amolyan... a Titkok könyvtára című filmekre asszociálok rögtön. Ha a történet néhány fejezetét megírod, és megmutatnád nekünk *célozgat*, akkor tudnék mondani pár címet. :D De majd inkább a többiek, mert én ebben nem vagyok jó. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 23 (vasárnap), 12:47 
Könyvmoly

Titkok kastélyára gondoltam. De szívesen fogadok ötleteket. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 848, 849, 850, 851, 852, 853, 854 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra