Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 07 (péntek), 19:16

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 802, 803, 804, 805, 806, 807, 808 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 10:05 
Betűmániákus

Véletlenül? XD El tudom képzelni, ahogy apud oson, és véletlenül lever valamit, mondjuk, a polcról... :D

A Chuck egy nagyon jó sorozat, imádom. :D Nem tudom, hogy hol adják még, de... tavaly nyáron kezdtem el nézni az rtl-en, aztán átpasszolták a cooltv-re. Mostanában megint rá vagyok kattanva. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 10:03 
Billentyűzetgyilkos

Joan, akartam már kérdezni, hogy milyen Chuck?

Engem apa ébresztett véletlenül fél 9kor... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 10:02 
Betűmániákus

Ne már, hogy anyudnak akkor van szülinapja, mikor neki is. :D Ez tetszik. :D

Szia, Dracli! :x Hogy vagy? Tudod... én egy rémálomból keltem fel nyolc órakor. Nem láttam a Gyilkos elméket, két filmet, és a Chuckot - ez volt az álom. XDD De tényleg nem láttam a kriminálisokat, mert akkor bealudtam, mikor leléptem. :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:59 
Billentyűzetgyilkos

Én nagyon sok mindent köszönhetek neki... egyszer le kéne írni... majd Jo szülinapjára... ( ami akkor van, mint anyáé :D)
pont azért, mert már meg volt írva az összes tvájl könyv, mikor elkezdett mánia lenni, nem adnak ki kismillió elemző könyveket
( OK, Patinsoznról csináltak már hasonlókat, de....)
nem lesz több 100 banda, akik a twájlal kapcsolatos számokat írnak.
ők nem igazán tudnak beöltözni, nekik nincs külön világuk, ott az egész csak a nyáladzásról szól, míg itt... egész sokrétű a dolog :)

mod. szerk.

szia Darlie :x

tegnap votl a koncert, nagyon jó volt :D

a vizsga.. kettő könnyűt húztam, így nem volt nehéz :D de egész nap alig ettem, görcsben állt a gyomrom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:58 
Betűmániákus

Doo, szerinted mennyire élvezem én a hittant? XDD Ez a feltételezés szép volt, hogy szeretnénk. :D Nekem megvan a saját véleményem a dolgokról, nem sokban tér el, de azért mégsem értek egyet sok kérdéssel - és erről szoktam vitatkozni a hittantanárral. Azt mondja, hogy jó érveléseim vannak, és hogy... hát, olyanokat tudok visszakérdezni órán, hogy csak les. XD De rendben, befogom... viszont ehhez, ha nem szeretnél, nem kell hozzászólnod. Van még itt más téma is. :D

2012-ben? Nem gondoljátok, hogy pontosan jó évre esik a forduló? XDD

Azt biztos, hogy nem felejtjük el, és még sok év múlva is élvezni fogjuk a könyvek, fictionök olvasását, de ettől komolyan tartok. :-S Hogy egyre kevesebb rajongó lesz, vagy nem is tudom, átpártolnak az újabb könyvekhez. Nézzük csak meg, hogy miféle mánia van a tvájlájt körül... még egy ilyen, és leshetünk. :? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:57 
Betűmániákus

Szija Darly :)

Jaja, engem keltett anyu - én mondtam neki -, tanulnom kellene már :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:56 
Fanfic-faló

Sziasztok! :D :x

Már ilyenkor ébren vagytok? :shock:
De hát szombat van :shock:

Na, nem nagyon olvastam vissza...
Látom itt van Doo ^^

Tegnap koncerten voltál, ugye? Vagy ma mész koncertre és tegnap táncoltál? (keverem a napokat ... )

Hogy sikerült a kisérettségid? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:55 
Betűmániákus

dorothy snape írta:
Anna, nem azéret írtam... de köszi :)

Joan, ez jó :)
am ott van még a Lexikon... októberben megjelenik egy Harry Potter filming wizard vagy vmi hasonló címmel...
de igaz :((
Én örülnék, hja a twájl minél előbb lecsengene...
csinálni kéne olyat, mint az anime con... de csak HPben...
mondjuk a 15 éves évfordulóra... az 2012-ben lesz :D
ki segít szervezni? ;) 8) :lol:

Én szívesen segítek x"D 2012. december 21-ére szervezzük? XDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:54 
Betűmániákus

Joan Potter írta:
Nekem azt mondták, hogy majd akkor olvassam, ha kicsit nagyobb leszek. Csak nem kezdhettem bele nyolc-kilenc évesen - akkor még a Sikolytól is féltem. XDD Viszont... egyik rokonom nagyon katolikus... hogy mondjam ezt, beállítottságú? XD És ő aztán tömte a fejemet ezekkel, a hittantanárral karöltve, de mégiscsak itt vagyok. :D

Doo, arra a történetre kíváncsi lennék, majd tényleg hozd fel a táborban. :)

A múltkor mintha olyat hallottam volna az egyik ismerősömtől, hogy neki nem tetszett az új könyv. Vagy... hol tart ez az írónő? o.o Nem tudom, pontosan mit akar elérni a ki tudja mennyi könyvvel pár év alatt, de szerintem nagyon elsieti. És ezt nem azért mondom, hogy ócsároljam, hanem hogy így szépen le fog csengeni egy idő után... mondjuk, én attól is félek, hogy a Harry Potter két utolsó filmje után... mit fogunk csinálni? XD Oké, hogy írjuk és olvassuk a fictionöket, olvassuk a könyvet, nézzük a filmet, de... ennyi? Írjon még egy történetet Harry Potterrel! XDD

én alapból 14 voltam, mikor előszőr olvastam a könyveket :) Előtte aktívan HP-ellenes voltam :D :D :D
Joan: esetleg vallásfanatikus? :roll: XD
Tvájlájt: Jah, az biztos, hogy hamarabb le fog csengeni, mint a HP... :)
És igen, szerintem ennyi :D Hidd el, ezeket is elég sok támpontot tudnak adni még sokáig, hogy a fanfic világ megmaradjon, nem beszélve azokról a kötelékekről, barátságokról, amik ennek berkein belül születtek :) Szóval még ha egyszer ez le is fog csengeni, tuti, megmaradt bennünk (bennem legalábbis biztosan... nagyon sokat köszönhetek a hp-világnak^^)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:54 
Billentyűzetgyilkos

Anna, nem azéret írtam... de köszi :)

Joan, ez jó :)
am ott van még a Lexikon... októberben megjelenik egy Harry Potter filming wizard vagy vmi hasonló címmel...
de igaz :((
Én örülnék, hja a twájl minél előbb lecsengene...
csinálni kéne olyat, mint az anime con... de csak HPben...
mondjuk a 15 éves évfordulóra... az 2012-ben lesz :D
ki segít szervezni? ;) 8) :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:50 
Betűmániákus

oks, Doo, értettem, és bocsi 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:50 
Betűmániákus

Nekem azt mondták, hogy majd akkor olvassam, ha kicsit nagyobb leszek. Csak nem kezdhettem bele nyolc-kilenc évesen - akkor még a Sikolytól is féltem. XDD Viszont... egyik rokonom nagyon katolikus... hogy mondjam ezt, beállítottságú? XD És ő aztán tömte a fejemet ezekkel, a hittantanárral karöltve, de mégiscsak itt vagyok. :D

Doo, arra a történetre kíváncsi lennék, majd tényleg hozd fel a táborban. :)

A múltkor mintha olyat hallottam volna az egyik ismerősömtől, hogy neki nem tetszett az új könyv. Vagy... hol tart ez az írónő? o.o Nem tudom, pontosan mit akar elérni a ki tudja mennyi könyvvel pár év alatt, de szerintem nagyon elsieti. És ezt nem azért mondom, hogy ócsároljam, hanem hogy így szépen le fog csengeni egy idő után... mondjuk, én attól is félek, hogy a Harry Potter két utolsó filmje után... mit fogunk csinálni? XD Oké, hogy írjuk és olvassuk a fictionöket, olvassuk a könyvet, nézzük a filmet, de... ennyi? Írjon még egy történetet Harry Potterrel! XDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:48 
Billentyűzetgyilkos

Tudom, hogy ti sokan vagytok itt, akik szeretik a hm... hittant vagy vallásos suliba jártok, de...

nekem 2 téma van ami nem érdekel és nem szeretek rólam beszélni: a vallás és a polotika

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:46 
Betűmániákus

Joan Potter írta:
Nekünk szeptemberben bejött egy irodalomtanár, és azt mondta, hogy írjuk le, melyik könyvet szeretjük a legjobban. A két vezető a Harry Potter, és a Twilight volt... Azóta, ha a tvájlájt kerül szóba, a fél osztály elkezd nyafogni, hogy fogják már be, ha pedig a HP, akkor jóformán mindenki próbál beleszólni a megvitatásába. XD

Anna, ne is mondd... XD A hittantanárok az egyedüliek, akikkel igazán lehet erről vitatkozni... negatív értelemben. De a többi tanár még menőzik is vele... tavaly a latintanár újságolta el, hogy ő még latinul is olvasta. XDD

na, nekünk már ilyen kérdéseket nem is tesz fel a tanár x"D "Nincs elvesztegetni való időnk..." :roll: nocomment
És akkor hogyhogy a tvájlájt is vezető pozíciót szerzett? XD Vagy az osztály másik fele írta ezt? :D

Jah, HPről még én is tudok osztálytársakkal beszélgetni, de ha tvájlájt kerül szóba mondjuk pár csajnál... "jaj, Edward olyan cuki" "Bella egy idióta..." :roll: Mindezt... olyan hangon, hogy... :shock: :roll:

Tanulsz latint? :shock: Mázlista :D
Áh, HP-ről még épp nem beszélgettem hittantanárral, csak minden másról xD (pl. kifejtettem a logikus véleményemet arról, hogy miért nem járok templomba XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:45 
Billentyűzetgyilkos

Joan Potter írta:
Nekünk szeptemberben bejött egy irodalomtanár, és azt mondta, hogy írjuk le, melyik könyvet szeretjük a legjobban. A két vezető a Harry Potter, és a Twilight volt... Azóta, ha a tvájlájt kerül szóba, a fél osztály elkezd nyafogni, hogy fogják már be, ha pedig a HP, akkor jóformán mindenki próbál beleszólni a megvitatásába. XD

Dejó 8->

nálnuk inkbb twájl, de még nem a durvább formában... nem Patiszonért vannak oda.. a könyvért.. *sikítva rohan ki, MééériSzúúúú*

Nálunk nem ez a "menő" :roll: mindegy egy idő után úgyis ők fogják megszívni....

Úh, Annan, ez is durva.. :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:42 
Betűmániákus

:shock: Ez azért már durva... De oks, majd táborban... kíváncsi vagyok :)

Néha olyan szülők tudnak lenni, hogy ihaj :roll: Konkrét személyről nem tudok, de van olyan, aki azért nem engedi elolvastatni a gyerekkel, mert pogány-színezetű, és nem pedig katolikus :roll: Eperjes is vmi ilyesmiért beszélt ellene... De most könyörgöm... szórakoztató irodalom... Nem ez fogja meghatározni a gondolkodásmódom... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:41 
Betűmániákus

Anna, ne is mondd... XD A hittantanárok az egyedüliek, akikkel igazán lehet erről vitatkozni... negatív értelemben. De a többi tanár még menőzik is vele... tavaly a latintanár újságolta el, hogy ő még latinul is olvasta. XDD

Doo, ne már... errefelé miért nincs ilyen? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:39 
Billentyűzetgyilkos

Anna írta:
Doo, ti tanultatok a HP-ről? :shock: :shock: :shock: azta... :shock:

Igen, a az ofőm ( a magyar tanár) mondta, hogy ő nem igazán szereti, csak a 3. filmig látta, de olyan változásokat hozott, hogy ezekről muszáj beszélni... :)
azt mondja.... ( ő egyébként nagyon naiv, szét szort, 10 méterrel a föld fölött jár), hogy a dementorok azok olyan félelmetesek.. és ezt ilyen halál komoly arccal...

de a legjobb... volt oszttársam.. az egyszerűség kedvéért Julcsi... ö, nem akarok itt erről beszélni, legyen elég annyi, hogyha normális nevelést kapott volna kevésbé lenne retardált...
az anyja azt mondta, hogy azért nem olvashatja a HP-t mert nincsenek benne népmesei motívumok... ez.. röhejes... de Julcsi is szerette/szereti a HP-t úgy tudom... és olvasta is... a suliban
és az anyja már az első filmnél fosott...
eléggé érdekes történet.. majd táborba mesélek róla... tanulságos és szomorú

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:34 
Betűmániákus

Doo, ti tanultatok a HP-ről? :shock: :shock: :shock: azta... :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:33 
Billentyűzetgyilkos

szia Darling :)

ja-a..lehet, nem tom, egyrtészt messze voltak, másrészt már elmentek

dejó.... hát... én arra emlékszem, h mikor megjelent a 7. a fél osztály azzal járt suliba... 8->
nekem legeslegjobb irodalom élményem, amikor a HP-t vettük ( idén szept-ben)
és igen... én feleltem... nuku tanulás... 5re... a tanár azt mondta, hogy ez volt, az eddgi 3 évem legjobb felelete...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:33 
Betűmániákus

jaja, oda x"D hát, a tanárok nálunk is biztos, olvasták, csak hogy tudják, mi a menő :D x"D De hogy a diákok... azt tudom, hogy most a tvájlájtért rajong a nagy részük... Osztályból elég sokan olvasták a HP-t, egyik barátnőm szintén ír ficeket :)
szóval nem tudom, lázadás-e x'D, de tavaly volt nálunk Eperjes Károly egy két órás előadást tartani, úgy lefikázta a Harry Potter könyveket, hogy csak lestem... Aztán magyarra meg kellett beadandót írni az előadásról, és én szépen kifejtettem a véleményem ezzel kapcsolatban :roll:
Te is katolikus suliba jársz? :) Én egyébként egyénileg lázadok xDDD Meg a volt hittantanárommal szoktam beszélgetni/vitatkozni - szerencsére utolsó évben már lyukasórám volt az órák helyett :D
Én Bábolnán lakom, kérlek :) Győr melletti kisváros :D

szerk.: Szia Darling! :)

szerk2.: na, most látom, hogy írtad, te is katolikusba jársz XD

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Anna 2010 május 29 (szombat), 9:35-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:30 
Betűmániákus

Szia, Darling! Neked is legyen szép napod! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:29 
Szárnybontogató

Szia, Anna!
Na, nekem mennem kell, mindenkinek szépséges, mosolygós napot!!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:28 
Betűmániákus

Anna, te is katolikus suliba jársz? Ez tetszik... azt már észrevettem, hogy a katolikus sulikban valamiért nagyobb a kereslet a Harry Potter könyvekre (legalábbis itt XD), de hogy miért... Talán lázadás van készülőben? XD Én is ilyen suliba járok, de itt még a tanárok is olvassák. o.O Viszont ha meglátnák, hogy miket olvasok/írok...

Egyébként te hol is laksz? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:26 
Betűmániákus

Doo, ma van a miniszterelnöki eskütétel, lehet, azért XD Vagyis attól függ, mi van a táblákon... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:24 
Szárnybontogató

Nálunk ma van a városnap :/
Bizos ide jönnek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:24 
Betűmániákus

Hahó!

Mystra írta:
Anna:
Az én irodalomtanárom egy érdekes fazon. Hatosztályos "tagozatra" járok egy alapvetően reálos gimibe, és valamikor 8. félév táján ment el a kedvem az irodalom tanulgatásától (mert addig se kifejezetten az volt a kedvenc tárgyam), ugyanis rájöttem, hogy a tanárom az anyagot még csak-csak leadja, de az osztályt nem tudja igazán aktivitásra bírni, így az órai munkámra nem tud egyest adni. :lol:
És csodák csodája, kb. 0 tanulás mellett (TZ-kre átnéztem az anyagot + a memoritereket megtanultam) ugyanúgy ötös lettem, mint azelőtt. Meg még pár évig megtehettem ezt, aztán 11. végén már csak négyes lettem, idén meg hármas, mert szinte egyetlen egy beadandót sem adtam le, a memoritereket is hasonló aránnyal tanultam meg, és úgy tettem a tanárra, ahogy volt. (Már akkor is éreztem, hogy a duplázással jobban járok majd. XD)
Emberként meg egyébként nagyon jó arc, valamennyire a humoromat is bírja, és mintha már tisztában lenne vele, hogy slasheket írok... :-Ą (De azt is csak azért, mert egyszer kellett valami fogalmazást írni otthon, több téma közül lehetett választani, én meg írtam neki egy leheletnyi slashsel átszőtt novellát. Tehehe~)

:D :D Ismerős helyzet, most, utolsó évben sem tanultam irodalmat órákra... Volt, mikor még tzre sem néztem át :oops: De ettől függetlenül ötös voltam/vagyok, a memoritereket megtanultam, OKTV-ztem, sulis versenyen első helyet szereztünk a csapatunknak, ha kihívtak felelni, tudtam... (érdekesség, hogy a négy év alatt engem mindig éppen akkor hívott ki a tanár felelni, mikor semmit nem készültem xD: első két évben hármast kaptam, aztán ötösöket - József A. kivételével. Igazából ilyenkor is megizzasztottam a tanárt)... és azért mégis olyan bosszantó, hogy ő ezt nem veszi figyelembe... eddig olyan embereknek adta meg, akik rühellték a magyart, csak éppen mindig bemagolták...
Egyébként én úgy gondolom, ha egy magyar tanár nem fekszik rá nagyon az elméletre - fogalmak, életrajzok -, akkor simán lehet úgy jónak lenni, hogy nem tanulunk. Én pl. minden verselemzésnél azt írtam/mondtam, ami eszembe jutott XD
Na, azért a mi kis katolikus sulinkban nem biztos, hogy jól venné ki magát, ha megtudnák, hogy olvasok slasht, vagy életemben egyet írtam XD :oops

húú... bocs a kimerítő és hosszú beszédért, tova is suhanok XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:22 
Betűmániákus

Doo, biztos jól nézhetett ki az egész. :D És öhm... nincs tudomásom arról, hogy van-e valami tüntetés. o.o Pedig már biztosan mondták volna... nem tudom, tarts velük, aztán kiderül. XDD

Nem azért, hogy legyen emléknap? Vagy én maradtam le tényleg? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:14 
Billentyűzetgyilkos

Joan, szerkesztettem az előző hsz-t nézd meg.

mod. szerk.

ezt nem hiszem el... hallok vmi zenét, kinézek az ablakon, erre mit látok.. a nyanyák és a többi öreg ott vonul, + Mo-s zászló és vmi tüntető tábla szerűség... lemaradtam vmiről?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:10 
Betűmániákus

Már megettem, de köszi. :D

Jaj, Merlin segíts, nem kell nekem kritika, ha ilyen szépeket írsz itt... :) Nekem az a legnagyobb elismerés, ha azon a kis eszement novellákon valaki egyáltalán nevet. :D

Doo, várom azt a képet. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:09 
Billentyűzetgyilkos

sztem van róla képem... pill...

csak a tavalyiról van :(

hát... úgy, hogy az első helyszín... NYC ( voltam MY-ban) majd London ( a tipikus piros busz) A Berlini fal, na az volt a legnehezebb http://www.triplanet.hu/uploads/picture ... in_tor.jpg ezt rajzoltuk és festettük, aztán egy közbeékelt Lánchíd stilizált oroszlánokkal, aztán az Eiffel torony, Velence ( az én művem, teljes egészében),a fűszeres lány ( :x) a Sydney-i operaház ( :x) ja és közte egy kikötő

röviden ennyi, de muszáj róla majd képet csinálnom

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dorothy snape 2010 május 29 (szombat), 9:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:07 
Szárnybontogató

Hahaha! Nem köpöm ki, majd írok kritikát. :) De mért lenne ez olyan rossz? Nekem nagyon tetszik, csak nem merek hangosan nevetni, mert tesómék még alszanak. Szóval le kell nyelnem :D
Jó étvágyat! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:02 
Betűmániákus

Bocs, csak gyorsan összerittyentettem magamnak egy kis reggelit. :D

Darling, neee! XDDD Azt ne! Veszélyes! (Majdnem azt mondtam, hogy köpöd ki. XD) De ki is az? Valahonnan olyan ismerős a neve... :D
Hát, én szeretem Harryt, úgy, ahogyan én elképzelem. Draco mellett meg egyszerűen isteni. :D De a csúnya, rossz gonoszokat én is imádom, nélkülük sem élet az élet. :D

Doo, azt hogy? Úgy megnéztem volna/megnézném. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 8:52 
Szárnybontogató

Hello, Dorothy! Wow, mindig ilyen sokat alszol? :D
Joan, imádom a sötét varázslatokat. Hát tudod... Mindig más. A WVV-t azért szeretem, mert (legalábbis amiket én olvasok) rövidek, és szerencsére lehet naggyon jókat találni. Ha nincs sok időm, azt olvasok.
Amúgy a "gonoszokat" jobban bírom, mint pl Harryt :D(bocs, te szereted, ugye?) mondjuk Draco...de slasht csak ritkán olvasok.

mod. szerk.

Egyébként nem azért mondom, de ha már WVV...
Most olvasok egy nagyon jót! :D Valami Joan Potter írta x'P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 8:44 
Billentyűzetgyilkos

Joan Potter írta:
Szia, Doo! Drarrykről, elemzés? Ha kiadnák, én rögtön megvenném. XD

Darling, ha a WVV, akkor meg se szólalok. XD De másfelé nem szoktál kacsintgatni? Soha egy kis sötét varázslatok? :D

Egy kicsit visszaolvastam, és... O.o Jenny, Quimby koncertre mész? És nekem nem szóltál? XD Előző héten azon pattogtunk osztálytársammal, hogy mi aztán vissza nem megyünk Sopronba, vagy akárhova, ami arrafelé van. Aztán kiderült, hogy elvileg Békéscsabán is lesz egy koncert, de csak egyedül mennék, mert annak a barátnőmnek akkor van a szülinapja, és biztos, hogy akkor a családdal marad. Én meg... egyedül? Oké... *lecsillapodik* Nem baj, egész nap gondolni fogok rád, és majd éneklem a Sehol se talállak számukat. XDD

Most elmondjam, hogy a mi osztálydekorunk a Sehol se talállak szám köré épült? minden.... jó sok dolgunk is volt vele, ( sok festés, tapéta-csak a szokásos...) de 2. lettünk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 8:38 
Betűmániákus

Szia, Doo! Drarrykről, elemzés? Ha kiadnák, én rögtön megvenném. XD

Darling, ha a WVV, akkor meg se szólalok. XD De másfelé nem szoktál kacsintgatni? Soha egy kis sötét varázslatok? :D

Egy kicsit visszaolvastam, és... O.o Jenny, Quimby koncertre mész? És nekem nem szóltál? XD Előző héten azon pattogtunk osztálytársammal, hogy mi aztán vissza nem megyünk Sopronba, vagy akárhova, ami arrafelé van. Aztán kiderült, hogy elvileg Békéscsabán is lesz egy koncert, de csak egyedül mennék, mert annak a barátnőmnek akkor van a szülinapja, és biztos, hogy akkor a családdal marad. Én meg... egyedül? Oké... *lecsillapodik* Nem baj, egész nap gondolni fogok rád, és majd éneklem a Sehol se talállak számukat. XDD

Na, meg Weeny... O.o Mióta tudsz te ilyen parasztosan beszélni? XDD Amúgy csak nekem tűnt fel, vagy te tényleg változtál körülbelül egy-két hónap leforgása alatt? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 8:36 
Billentyűzetgyilkos

Hali :)

Hú, én azt álmodtam, hogy kiadtak egy könyvet, ami a Drarrykről szólt, tulképpen ilyen elemzés...

Oh, Matt :x :x
( bár Reidként sokkal aribb :x )

fél 2kor feküdtem le, és fél 9kor keltem..szar... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 8:31 
Szárnybontogató

Hihi:D örülök, hogy tetszik.
Elsősorban azért kerestem, hogy a Reid rajongók örüljenek (Menerwen miatt is... kezd rászoktatni :P)
Szóval ha te is szereted, akkor miattad :)
Én HP kategóriában leginkább WVV-t szoktam olvasni. De nem vagyok válogatós, ami felkelti az érdeklődésemet, azt olvasom :)
PD-ben szeretek inkább hosszabbakat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 8:25 
Betűmániákus

Jaj *olvad* Az első videóba belepillantottam, és... és nem lett volna szabad. XDD Köszi - bár, szerintem nem miattam hoztad ide ezt. :D

Egy Drarryt. Amiből egyébként még nem nagyon jön le, hogy az, de... én meg, ugye, nem sietek sehova. :D Te miket szoktál olvasni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 8:18 
Szárnybontogató

:) Semmi érdekes. Én csak úgy vagyok... még nem tértem teljesen magamhoz. Mi jót olvasol? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 8:15 
Betűmániákus

Szia! :) Igen, még sunnyogok, mert közben olvastam az egyik kedvenc történetem frissítését. (A poén az, hogy sok kedvencem van. :D)

Hogy vagy? Mi újság veled? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 8:09 
Szárnybontogató

Jó reggelt ^^
Ha már ilyen "korán" felkeltem, gondoltam, benézek. Ja, meg azért is, mert este írtam, hogy van néhány ari videó Matthew Gray Gublerről, de már nem tudtam bemásolni a linket :(
Nos, most itt van egy: http://www.youtube.com/watch?v=waIpnZOzwYA
(ha mondjuk vki ismeri az Alvin és a mókusokat :-D )

és egy másik... hát itt csak olyan édes :): http://www.youtube.com/watch?v=ffsbHk2FukU

Jé, szia Joan! :) Itt vagy még?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 7:17 
Betűmániákus

Sziasztok!

Öhm... olyan kómás fejem van, mégse bírtam ki, hogy ne nézzek fel egy pillanatra. Kérem szépen, tegnap este negyed tízkor már aludtam - és ez azért nagy szó, mert körülbelül három éve nem aludtam el abban az időpontban. o.o Azt álmodtam, hogy álmodtam. Mikor onnan felkeltem, el kezdtem hisztizni, hogy nem láttam a Gyilkos elméket, és amikor ránéztem az órára, akkor már dél volt, így még két filmről, és a Chuckról maradtam le. XD Annyira örültem, mikor láttam, hogy még csak nyolc óra... a CM kihagyását kompenzálja a Chuck. :D

Hogy vagytok? Valaki sunnyog egyáltalán?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 6:33 
Tollforgató

Anna:
Az én irodalomtanárom egy érdekes fazon. Hatosztályos "tagozatra" járok egy alapvetően reálos gimibe, és valamikor 8. félév táján ment el a kedvem az irodalom tanulgatásától (mert addig se kifejezetten az volt a kedvenc tárgyam), ugyanis rájöttem, hogy a tanárom az anyagot még csak-csak leadja, de az osztályt nem tudja igazán aktivitásra bírni, így az órai munkámra nem tud egyest adni. :lol:
És csodák csodája, kb. 0 tanulás mellett (TZ-kre átnéztem az anyagot + a memoritereket megtanultam) ugyanúgy ötös lettem, mint azelőtt. Meg még pár évig megtehettem ezt, aztán 11. végén már csak négyes lettem, idén meg hármas, mert szinte egyetlen egy beadandót sem adtam le, a memoritereket is hasonló aránnyal tanultam meg, és úgy tettem a tanárra, ahogy volt. (Már akkor is éreztem, hogy a duplázással jobban járok majd. XD)
Emberként meg egyébként nagyon jó arc, valamennyire a humoromat is bírja, és mintha már tisztában lenne vele, hogy slasheket írok... :-Ą (De azt is csak azért, mert egyszer kellett valami fogalmazást írni otthon, több téma közül lehetett választani, én meg írtam neki egy leheletnyi slashsel átszőtt novellát. Tehehe~)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 1:14 
Betűmániákus

neked is :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 1:14 

itt is cakát :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 0:22 
Betűmániákus

:x

Alapból de, szeretem, mert jó fej, és látszik, hogy tényleg szereti az irodalmat. Csak nem tudja elég jól tanítani (=unalmas), de alapvetően emberileg jófej. Utóbbi időben elég sokat beszélgettem vele órákon kívül, mert végülis az évvégi osztályzatom tuti volt, és az érettségin meg ugye nem kell tőle félnem XD Aztán megmondtam neki, hogy nekem ez az ő részéről olyan érzés, mintha nem ismerné el az irodalom-tudásomat, és azt, hogy tényleg élvezem az irodalmat. Izé... a dicséretre hajtottam már két éve, mert elméletileg ő nem nagyon adja meg, csak ha órákon is beszédes az ember (ami azért fura, mert ő sem egy szószátyár típus...). Én meg nem vagyok az, és azt is megmondtam neki, hogy most nem tehet engem azért felelőssé, mert ilyen a személyiségem...
De amúgy ezen kívül - mintha ez nem lenne elég :D - semmi gond vele :D Általában az írásaimat is ő olvasta először XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 0:11 
Billentyűzetgyilkos

:oops: :)
köszi :)

Nem lehet túl jófej a magyar tanárod...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 0:10 
Betűmániákus

jaj, Doo :oops: ezt ilyen szépen még senki sem mondta :D :x
A családom szerint beteges XDDD Meg az osztálytársak szerint is :D :D
A magyar tanár meg észre sem vette, hogy én vagyok az egyetlen, aki tényleg szereti :evil: *évvége előtt ez volt a legnagyobb problémája, és még mindig haragszik, bár jól megmondta a véleményét x))*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 0:09 
Billentyűzetgyilkos

:)
Anna, ez szép... jó látni, hogy mennyire szenvedélyesen szereted az irodalmat... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 802, 803, 804, 805, 806, 807, 808 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra