Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 12:20

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 20:55 
Fanfic-faló

ÖRülök, hogy ilyet láttál, szegény kis manóknak szükségük is van minden családtagjuk odaadására, szeretetére és önzetlenségére :)

Az előszóval elvileg túl vagyok a dolgon; a többihez már rengeteg ötlet van, de erről majd inkább a ficblogban :oops:

Álmodj szépeket Kicsilány! kellemes pihit! :x :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 19:58 
Szárnybontogató

Igen, azóta én is minden nap hálát adok, főként, hogy folyamatosan látom, mit jelent ez. De szerencsére a VGYA-ban nagyon jó, összetartó család áll az ilyen gyermekek mögött, legalábbis akikkel találkoztam, mind ilyenek voltak, végsőkig támogatták, segítették a beteg gyereküket. Az a kislány, akit említettem... hát az ő papája, ahogy nézett a gyermekére, olyan végtelen, feltétlen szeretettel. Pff... Nem könnyű dolgok ezek.

Jáj, előszó? Tudod, Amphe, mindig a kezdés a legnehezebb, aztán utána megy, mint a karikacsapás. Legalábbis általában. Hihi. 8)

Najó, Lányok, iszonyat álmos vagyok, mint azt gondolom ebből a sok hadoválásból már levettétek. (:| Ma már nem hiszem, hogy jövök, kicsit kiáztatom magam, aztán elhúzok szunyálni. Sok csóók :-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 18:39 
Fanfic-faló

Az is elég "megrázó" lehetett :oops: Szegény pici lány :( El sem tudnám képzelni, hogyan élnék, vagy hogyan kellene élnem, ha nem lenne kezem, lábam, vagy akármi ilyesmi... hálát adok Merlinkének, hogy egészségesnek születhettem :oops:

Én csak szenvedek a frissel, de már a törpöm kivan... az előszót olyan piszok nehéz megírni :(( már rég haladnék a folytatással, ha nem ezzel szenvednék -.-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 18:20 
Szárnybontogató

Nálunk szerencsére csak egy kisebb zivatar volt. Tényleg szerencsére. Nem örültem volna egy újabb beázásnak. 8-| Az angol könyveim már így siralmas állapotban vannak... :?

Jáj, Amphém, érdekes volt olvasni a beszámolódat, nagy "élmény" lehetett. Át tudom érezni, amiről írtál, ugyanis régebben minden nyáron mentem a Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvánnyal táborba, meg azokra a rendezvényekre segédkezni, amiket év közben szerveztek. Olyan szívszorító volt látni, azokat a pici gyerekeket... Én az egyik rokonom révén kerültem ebbe a társaságba, akinek a kezével vannak problémák születésétől kezdve. Szerencsére az ő helyzete nem olyan súlyos, legalábbis ahhoz képest, hogy volt egy kislány, aki úgy született, hogy a két karja hiányzott. Nagyon nehéz volt mellettük mozogni, belegondolni milyen életük lehet, de köztük is meg volt az az igazi közösség hangulat, ami mégis varázslatossá tette az egészet. Szóval ilyen szempontból tökéletesen megértem, mit érezhettél Amphe, amikor egy teljesen más világba csöppentél. :)

A sorozatokról még: jáj, hát nekem ebből kellenek az ilyen kis lötyik, nem bírom a sok izgalmat állandóan. :D Nekem még a Dr. House és a Jóbarátok volt nagy kedvenc, valamint hát egyik barátom addig erősködött míg megnéztem a Lostot meg a Szökést, és tulajdonképpen azok is eléggé tetszettek, bár így utólag mondhatni felejthetők. A többit, amit emlegettetek, meg sajnos nem ismerem, elég műveletlen vagyok ebben a témában... :oops:

Na jó, tényleg elásom magam. Én a Csongor és Tündét is nagyon szerettem... :-S De csak, hogy megnyugtassam a kedélyeket, hogy nem vagyok ekkora stréber: az Aranyembertől meg az Egri csillagoktól a mai napig falra mászom. :D Jaj meg a Csudálatos Maryt sem bírtam... >:P

Csajszikák, ha vagy egy pöpp időtök, akkor lehet nézelődni nálam, van friss... :-Ą
:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 17:12 
Fanfic-faló

Itt is volt ám vihar :shock: Ki akartunk menni a városligetbe a gyereknapra, aztán elmosta az egészet az eső :(( megint áll a víz az udvaron :(
reggel mikor felkeltem, azt hittem, hogy még hajnal van, annyira csúnya időt láttam a redőnyön keresztül.. aztán kiderült, hogy fél 12 van =))

Izgalmas és mesébe illő ez a szökés dolog, biztosan nagyon akciódús volt :D viszont nekem a fekete ruha kicsit fáj... mármint én semmiképp nem akarok feketében xD engem az a gyászra emlékeztet, bocsánat :oops:
Én mindenképpen habosbabos ruhát és gyönyörű esküvőt szeretnék :oops: úgy, hogy mindenki elfogadja, hogy egybe kelünk, hogy tényleg szeressük egymást és minden rendben legyen. Nem akarok megszabadulni vagy átugrani egyetlen friss házasok előtt álló akadályt sem, mert az csak jobban összekovácsol, ha sikerül valami megoldani, nem ebben a tekintetben akarok tökéletességet :oops:
most lehet, ki fogtok nevetni, de én már kinéztem egy ruhácskát :oops: nem mintha annyira sietnék, isten ments :D csak egyszer kerestem valamit a neten, hozzá kapcsolódóan kidobott egy házasság blogot, és ott volt egy meseszép ruha... 8-> ha megoldható lesz, és még akkor is megvan, mikor én férjhez mennék, akkor tuti olyanom lesz 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 16:17 
Írópalánta

Nah Amphe én ezért hallgattam diplomatikusan a véleményemről ezekkel a sorikkal kapcsolatban :D:D:D (ezt most nem láttátok, jó? ;;) ) Én mondjuk az ilyen kicsit fantasy sorikat szeretem, mint a Heroes, a 4400, Legend of the Seeker... :oops: :oops:

Én is ilyen szép kis kalandos esküvőt szeretnék, mint a szüleidé volt, Shanon 8-> Mondjuk a fehér habos ruha tényleg jól hangzik, bár én tudom, hogy nekem valószínűleg nem lesz, hacsak nem veszem majd rá magam, hogy elmenjek megkeresztelkedni... De én beérném egy fekete habossal is ;) :D

Örülök, hogy ilyen jól érezted magad Amphe. Tényleg csodálatos tud lenni, mennyi lelkiereje van az ilyen embereknek, valahogy mindig is tiszteltem őket ezért...

Nálunk viszont borzasztó nagy vihar volt... A garázs beázott, kis család merte kifele a vízgyűjtőből a trutyit, miközben mindenki csuromvizesre ázott :shock: szerencsére most elált, a jégeső viszont minden virágot levert :(:(:( szóval nagyon remélem, hogy most már kicsit jobbra fordul az időjárás...

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 13:42 
Fanfic-faló

Ez bizony így van, adnak magukból valamit, ami beleépül észrevétlenül a lelkedbe és onnantól sok mindenre másként tekintesz. Hihetetlen erejük és lelki erejük van, mindegy, hogy a fogyatékosságával született, vagy később szerezte. Felnézek rájuk és tisztelem őket. Édesapa is annyira megváltozott, mintha egy teljesen új személyt kaptam volna vissza :oops:
Jó nekik, hogy a rohanó életben van egy kis külön világuk, amiben észreveszik a szépet és a jót, sokkal intenzívebben érzékelnek, mint mi egészségesek. Észrevesszük a szépet és a változást, de közel sem tulajdonítunk neki annyi lényeget, mint ők. Egyszóval csodálatos! :)
Remélem, lesz még alkalmam eljutni oda, és találkozni azokkal, akiket megszerettem :)

Jó bétázást Szívecske, én meg belevetem magam az előszó további javítgatásába és írásába. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 13:34 
Betűmániákus

Szia Amphe! :x
Nyugi, a kötelezők nagy részével én is hasonlóan vagyok. Ha muszájból kel olvasni, nyűglődés az egész. Példának okáért én is az Egri csillagokat tudom fölhozni. Mindenki odáig van tőle meg vissza - legalábbis a környezetemben -, de én... elaludtam rajta. Arra emlékszem, hogy az elején elrabolják őket, tovább nem is merészkedtem. Letöltöttem a netről, aztán végül föl se dolgoztuk, de jaaaaj. Ez kimaradt az életemből. Ha megbánom, hát megbánom. :roll: Aztán ami mostanában idegelt ki, az Vörösmarty Csongor és Tündéje. Tudom, hogy Ailának tetszik, de én gyakorlatilag végigszenvedtem. :-<

Óóóó, nagyon édes vagy. Ez a délután igen mesés program volt. :) Örülök, hogy minden jól sült el. Élmény volt olvasnia sorokat... Én ezért szeretek kicsit másabb emberek közé menni. Egy új szemszög és... hirtelen minden levegővételem egy csodának tűnik. Megtanítanak a tudtukon kívül valamire, amit nem fogsz elfelejteni. Talán mindenkinek jobban kellene értékelni a "vanját"

De én is megyek, bétázok. Szegény lány már nagyon meleg éghajlatokra űzhetett el gondolatban. Egy hónapja vár már miattam :( Húzok is, mert meg akarom lepni. Szerdára ígértem, talán kicsit földobja, ha este landol hozzá :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 13:10 
Fanfic-faló

Szép napot Kasmírkáim! :)

Most ki fogtok dobni, vagy megköveztek, de azért leírom xD
Én megnéztem egykét GG részt, és bevallom, kimondottan idegesítettek a túlzásba vitt nyavalygások meg a sok tanácstalankodás. A főszereplő csak állandó hadarása és ne nem áll a szája, jájjjjjjj! Voltak jó poénok, amiket elvigyorogtam, de nekem annyi elég is volt belőle :oops:
Nekem House, CM és Született feleségek... néhány plusz van még, de ezeken kívül nagyon mást nem nézek xD se a szökés, se a lost nem kötött le. Szörnyű vagyok :D
A kötelezőket meg kimondottan utáltam, és többségét nem olvastam el. Egy kettő volt csak, amivel barátságban voltam. Egri csillagoktól rosszul voltam általánosban... egy mondhatni kisgyerek nem fogja fel a lényegét az üzenetét egy ilyen kaliberű irománynak. Ha most olvasnám biztos másként állnék hozzá, de nem igazán tervezem, hogy magamra erőszakoljam újra. És ez csak egy példa a sok közül.
Az első magyar tanárom a gimiben nekem is férfi volt, és detto egy az egyben Lockhart :D a Második tanáromat már inkább McGalagonyként jellemezném. Ő nagyon jól tanított, de irdatlan szigorú is.

Hiába aludtam délig, még mindig leragad a szemecském. De mivel megígértem, leírom a beszámolót :)

A film szerintem nagyon szuper volt! Utána olvastam kritikáknak és véleményeknek, nagyon sokan borzalmasan lehúzták, de nekem tetszett. Az volt különösen nagy nyűg, hogy sok dolog nem olyan volt, mint a játékban. Könyörgöm, ha a tényleg a játékot filmesítenénk meg, akkor valszeg nem lenne benne semmi más öldöklésen és előretörésen kívül. Itt volt bőven izgalom, voltak poénos részek is, de nem vitték túlzásba. Szerintem jó volt így , mert végülis nem vígjátékra ültünk be, hanem egy fantasy kalandfilmre. Összességében meg voltam elégedve vele: volt szerelem, akció, ármánykodás, poén és látvány! Minden ami kell. Persze, akik fanatikusok, azoknak lehet, keveset nyújtott, mint néhány merisnek a HP filmek a könyvekhez képest. Benne van a pakliban :)

Az apás hétvége meg hát.. 8-> Mesés volt! :) De komolyan ^^ Kicsit meghaltam a városban a melegtől, mire beértem a melóhelyére, de hát.. xD Valamit valamiért :D Bent be lettem mutatva mindenkinek :oops: Azon röhögtem, hogy kb a fél csapat azt hitte, hogy apu új nője vagyok =)) Kora délután indultunk el Nyíregyházára, 250 Km volt csak oda az út -.- Halálosan elzsibbadt a fenekem =)) Nagyon szuper kis helyre mentünk; Nyíregy határában van az Esély nevezetű akadálymentesített centrum mozgássérülteknek ( Édesapám kerekesszékes, 10 éve volt egy balesete). Csodaszép kis hely, tényleg!!! 8-> Mindenhol teljes mértékben akadálymentesített az épület; a lift a fürdő, a konyha, minden! Úgy van kialakítva a járólapozás, hogy a vak emberkék is tökéletesen tudjanak közlekedni akár egyedül is :) Nagyon kis szuper! Hatalmas udvara van, tele virágokkal, fákkal bokrokkal, van játszótér is, továbbá különböző épületek. Tartanak ott fejlesztő játékokat, gyakorlatokat, van gyógytorna, étterem, van bentlakási lehetőség is :) És olyan nyugalom van/volt ott! :o Én még ennyi energiát, és nyugalmat, csendet sehol nem éreztem :oops: Mikor odaértünk meleg vacsival vártak minket :) Aztán sokan beszélgettünk, este kimentünk apuval a városba kocsikázni ^^ fél 1kor feküdtünk le xD másnap volt "Esély rendezvény" mozgássérült gyerekeknek és egészségeseknek egyaránt; voltak különböző rendezvények, játékok bemutatók :) Jöttek mazsorett lányok, lovas rendőrök, volt henna és arcfestés, a kicsiknek ugrálóvár ^^ Gazdag program volt :) Én nem sportoltam nagyon meg semmi, bent ültem Apuékkal a konferencia teremben, a lakások akadálymentesítéséről és még sok ide és ehhez kapcsolódó dologról tárgyaltak. Apa is tartott előadást, kis ügyes ^^ Nagyon élveztem, egész nap rengeteg dicséretet és bókot kaptam :oops: Ezek az emberek olyan közvetlenek, és annyi szeretet van bennük :) Leírhatatlan érzés volt! ^^ Rengeteget dumáltunk Apuval, igazán jól esett :)

Bocsi, ha kicsit szétszórtan írtam le, még mindig félig alszok xD ha valamire még kíváncsiak vagytok esetleg, kérdezzetek nyugodtan :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 10:55 
Betűmániákus

Sziaa Riika! >:D<
Hagyd, nekem is tennem kellett egy kisebb körutat paradicsom után -.- Az egyetlen szerencséje a zöldségnek, hogy fini volt =P~ Érett, lédús, piros és nem föltunkolt viziű blöááá. Üzletben nem kapni, úgyhogy házhoz kell menni a kincsekért. Persze, az megint érdekes, hogy ma volt nagy piac nálunk, de senki sem volt hajlandó megmozdulni. :roll:
Én megyek, megmosom a loboncom, aztán pedig megyek hajat vasalni meg hasonlók.

Igen-igen. velem tárgyaltad ki az Anyegint. :) Nekem is tetszett, bár én nem vagyok egy ilyen romantikus típus,d e az a levél... Le a kalappal... ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 10:39 
Szárnybontogató

Jóreggelt KASMÍRok!! >:D<

Húú, Shanci, szökés, esküvő feketében... nagyon kalandosan hangzik! 8-> Bár azért egyet értek veled abban, hogy a habosbabos szép fehér ruhát én sem hagynám ki! Unokatesómék, ahogy hazajönnek Londonból, megtartják az esküvőt, szóval majd megyünk kettecskén ruhát nézni, nagyon várom már, jó móka lesz! :#-) ;)
Örülök, hogy te is szereted a Szívek szállodáját, így legalább megértesz bennünket és a mániánkat. :D Aila, bevallom, én Logant nem kedvelem annyira, bár sokkal jobban, mint Deant. Logan se külsőleg, se belsőleg nem vonz, viszont Jess... :x
A Party gimit amúgy nem ismerem... *elsüllyed* :oops:

Aila, nem szeretted az Anyegint?? :shock: Jajj, én azt imádtam olvasni, nagyon élveztem, Tatjana levele Anyeginhoz az egyik legkedvesebbem. Ha jól emlékszem, még Shancival beszéltük egyszer, hogy neki is tetszett... Ugye nem kavarom, Te voltál, Shancim? :oops:
A Büszkeség és Balítélet filmek közül én inkább a régit szeretem, a BBC-s változatot, Colin Firth és Jennifer Ehle játszottak benne. Ismeri valaki?
Ó, tényleg, 17.-én zárulnak a szóbelik, ne haragudj, ez így még nem tudatosult bennem. 8-|

Óó, Nara, jó hogy mondod az Aranypennásokat, őket is elszeretném majd olvasni. Jaj, de gyűlik a lista... :D

Na, Lánykák, muszáj kirohannom a boltba, Anya tegnap több mint két óráig vásárolt, de azokat az alapanyagokat, amikből ma főzni akar, elfelejtette megvenni. Annyira jellemző... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 7:16 
Betűmániákus

Sziasztok Csajszik! :x
Én is imádom a szívek szállodáját. ;) Bár én... a pasik közül egyik se fogott meg annyira, de ha választanom kell, akkor Riikával értek egyet. :) De ma Szex és NY... Jaaaaj, 8->
Igen, újévkor volt... De anyám feketében ment férjhez. Amúgy elszöktek... :roll: Íme a tökéletes példa. Szerintem engem egyben lenyelnének ha ilyet mernék csinálni. :? Szökés? A mamám még ma is fölháborodva meséli... Bahhh! De anyám okos nő volt már akkor is, tudta, hogy miben kell férjhez menni. Lehetne egy hagyomány, nem? :-? Csak feketében, csak úgy, hogy elszöksz. Na? De én - mivel terveim szerint egyszer megyek férjhez - nagyon ruhát akarok. Olyan habosat! :((

A buli jó volt, mivel a megszokott helyen gettóztunk. Leültünk a betonra inni meg röhögni - fölszáradt már XDD Eurovízió? Ki nyert? :-S

Ti hogy vagytok?

Más: csináltam gmailes fiókot, mivel újra beindul minden... szünet, bétázás, képek küldése, úgyhogy vélhetően egyszerűbb lesz veletek is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 7:04 
Írópalánta

:D Én is láttam a Büszkeség és balítéletet filmben, és tökre tetszett :D

Persze, akkor majd nyáron ha valaki talál vmi kihívást, kidumáljuk itt ;)

Nekem nagyon jófej a magyartanárnőm, ráadásul az ofőm is egyben, úgyhogy így jók a magyarórák. Meg szerencsére nem szokott túl sok kötelező lenni. Mondjuk én ezeket bepótolom magyarfakton mert ott viszont mindig van valami. Mondjuk azért jó, hogy az ilyen durvábbak mellett olyanokat is olvastunk, mint Szabó Magda :D Viszont volt néhány könyv amire én is azt mondtam, h najó ezt azért nem, és a 3. oldal után félretettem, hogy oké, majd szépen meghúzom magam órán, és talán nem lesz feltűnő, hogy kihagytam :-P És végülis nem lett belőle gond.

Egyébként most oylan jó, h fent vannak az Aranypennás írások, végre van egy csomó jó, amit lehet olvasni ;) Meg próbálom kipréselni a kis sztorimhoz az utsó fejezetet, az Epilógusról már kicsit lemondtam -.-" Csak valahogy annyira az újon jár a fejem :(:(:(

Nem tudom, mi van a facebookotokkal, én még tegnap simán láttam a csatlakozásaimat... de én is megkerestem azt a kupis csopit ;)

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 22:30 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Oké, amphe, akkor holnap várom a hosszú beszámolót! ;-) Persze, hogy hiányoltunk, mindig mindenkit hiányolunk, ha elmarad, még KyKyt is, akármennyire is be akarja mesélni magának, hogy nem így van, őt is szeretjük! ;-)

Hát én Logan-párti vagyok, mert szerintem ő a tökéletes választás hosszú távra, viszont kamasz szerelemnek Jess és a kalandos, rosszfiús alakja. ;-) Bár... az is elég csábító, amilyenné cseperedett, a cuki írófiú! 8-> 8-> Viszont Dean-t nem annyira kedveltem, bár tény, hogy az első évadokban neki is voltak cuki húzásai és ahogy Lorelai mondta: "Ő a tökéletes első pasi". Viszont mint házasságtörő, nagyot csalódtam benne. Szóval ő kiesett a pikszisből. :-P
Jesshez még annyit, hogy ő még a Party gimiben nagyon cuki pasi! :x :x Milokám, de szeretem! 8->
De hát akkor is a nagy favoritom a "Szőke tahó a Yale-ről!" ;-) Azok a beszólásai, jaj! 8-> 8-> :x

Én még nem olvastam márt Jane Austentől, de láttam a Keirás Büszkeség és balítéletet, az elég jó volt! :)

Hát megértem a kötelezős dolgot, én is mindig így voltam vele, mindet elolvastam, mert érdekelt és sokszor volt, hogy nem is vettük. Pl. az Anyegin kész kínszenvedés volt, de végigküzdöttem magam rajta, de a mai napig nem tudom igazán, hogy mi is volt a lényege, mert aztán nem tanultuk. A másik, az Aranyember volt, azt év végére hagyta a tanár, akkor pedig csak végigrohantunk rajta, amit nagyon sajnáltam, mert én egyszerűen imádtam! :x

Azért 17.-én megyek és előbb nem, mert akkor végzek elvileg az érettségikkel. ;-)

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 21:40 
Szárnybontogató

Választani a GG pasijai közül??? :-? Ennél nehezebb kérdést így este tízkor eeeelképzelni sem tudok. :D Hmmhmmhmm... :-S Azt hiszem, Rory helyében Jess, Lorelai helyében pedig egyértelműen Luke mellett döntenék. Te, Ailám, kinek a pártján állsz? És a többi kicsi KASMÍR? Nehogy már csak mi ketten legyünk ilyen megátalkodott GG mániásak... ;)
És ha már a filmeknél tartunk. ;) Láttátok a Négyen egy gatyában bármelyik részét?? Én ma néztem meg az elsőt, pár hete pedig a másodikat láttam még a tövöben. Ailának már lelkesedtem, de tényleg annyira tetszett, jót tett a kis lelkemnek... 8->

A fészbúkos kérdésedre Aila. Ma én is keresgéltem, és az adatlapomnál nem találtam meg a csoportokat - nem tudom, amúgy miért, pár ismerősömnél még mindig ugyanúgy kinn van -, de a főoldalon is rá lehet menni az elérhető ismerősök fölött elvileg, legalábbis nálam... :)

Az Értelem és érzelem nekem sem a kedvencem tőle, de Jane Austent nagyon szeretem. Meggyőző érvek, Büszkeség és balítélet, Emma. Ezek az abszolút favoritok. :x
Kötelezők. Juj. Igazából ezek még az ideiek. :D Csak a mi iskolánkban elég sajátos módon zajlik a magyar oktatás, legalábbis az én tanáromnál. Még év elején felsorolt egy rakat könyvet, amit elvileg el kell olvasni, ezekből körülbelül kettőt, ha vettük. A magyar tanárom köbö olyan, mint Lockhart, az égvilágon semmit nem tanít. 8-| De mivel úgy döntöttem jó kislány leszek, meg mert érdekel is, plusz a továbbtanuláshoz is köll, elolvasom, amiket kijelölt a bácsi. Már csak Stendhal, Flaubert meg Dosztojevszkij van hátra, szóval elég jól állok! ;)
Miért csak 17.-én rohamozod meg a könyvesboltot? Előtte túl nagy lesz a tömeg, vagy mi? :D Amúgy én is nagyon szeretném csak most épp nincs rá keretem... :(( De sebaj, majd a nyári első fizuból. 8)
Chloe írásai közül akkor majd csemegézek, csak az a baj, hogy már túl sok merengőst bejelöltem, hogy majd nyáron olvasgatok tőlük. Elsősorban persze a KASMÍRkákat, tőletek is van elég pótolni valóm... :oops:

Újévi esküvő!! 8-> Mesébe illő lehetett, mesélj nekünk, Shanci, ápold a kis naiv lelkünket! :D Jujj én ősszel vagy tavasszal szeretnék majd esküvőt, na jó inkább tavasszal... 8-> Okéoké, leszálltam a földre. :-<

Óó, most látom csak kicsi Amphe, hogy megelőztél... De örülök, hogy itt vagy!! >:D< Holnap tessék hosszan, hosszan mesélni nekünk!!! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 21:26 
Fanfic-faló

Sziasztok Csajszikáim!

Hú, hiányoztatok ááám 8-> de bevallom őszintén, hogy annyira kuka vagyok most mindenféle témához, totál lekapcsolt az agyam, nagyon fáradt vagyok, elég rövid leszek :( de senki ne csüggedjen, holnap előrukkolok egy csodálatosan szép és hosszú hsz-szel XD ahogy azt már tőlem megszokhattátok :D
Dióhéjban? Csodálatos volt, de tényleg! :) Annyira más, mint a mi világunk :oops: Imádtam a környezetet, az embereket és a határtalan energiát és nyugalmat! 8-> Leírhatatlan, de azért majd holnap megpróbálok szavakba önteni minden gondolatom xD

Örülök, hogy így pezsegtetek, míg elvoltam, jó volt olvasni Benneteket! :)

most viszont elmászok, KyKy írt nekem egy meseszép hosszú és tartalmas kritikát, arra válaszolok :oops: aztán lehet firkálok még pár sort.
Addigis csók :-*>:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 19:58 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Hellóka! :)

Shanci, a szüleidnek újévkor volt az esküvője? Ez komoly? :-D És volt szép varázshó meg minden?? De jóóó! 8-> (Néha én is elképzelek téli esküvőt husky húzta szánnal és hóval... 8-> 8-> 8-> de aztán mindig rájövök, hogy talán nem lenne olyan romantikus, mert megfagynék :? Bár talán igaz a mondás, hogy a szerelem fűti az embert - sajnos én nem tudom... :-( - de a szüleiddel akkor biztos így volt :). ) Mesélj! ;-)
Egyetértek a hangszerekkel, bár az én nagy szerelmem a fuvola :x Zongorán egy dalt régen el tudtam játszani, ami fuvolán is a kedvencem volt, de már nem emlékszem, melyik volt az - ciki, mi? XD
Shancikám, jó bulizást, majd mesélj! :)

Jaj, ne is mondjátok a takarítást, pont ma húztam végig a kezem az egyik polcomon és hát... hűha... :oops: De mi már egyezséget kötöttünk anyával, hogy érettségi után első dolgom lesz - gyűlik már a sok teendő, de most még legalább van mire fognom (ennek is van előnye, ha más nem, hát max ez :? ;-) ).

Riika! :D De jó, de jó, altató!!!! $star Vigyázz, mert szavadon foglak, tényleg el kell majd egyszer játszanod nekem! :-)
GG, ne viccelj, örök! :x :x De akkor egy fontos kérdés: Dean, Jess vagy Logan? Esetleg Luke, Chris, no és Kirk??? ;-) XD

Értelem és érzelem, én is olvastam, bár bevallom, nem hagyott bennem mély nyomokat, de szép volt azért! :) És képzeld, ez már tényleg nem lehet igaz, de én is elkezdtem a Vörös és feketét, de én is feladtam.
Nekünk egyébként nem volt kötelező, csak önszorgalomból, mert megtetszett a címe, bár nem igazán erre gondoltam a két szín alatt. Talán majd ha nagy leszek. ;-)
Nekünk egy francia realista se volt kötelező, nem is vettük őket, elvoltunk az oroszokkal. Jaj, már kezdtem begőzölni mindenféle csinovnyik halálától... :-S
Riika, milyen kötelezők lesznek? Már nyár legelején elkezded őket? Ne már, előbb pihentetők kellenek! ;-) Mondjuk az új Twilight pl nekem! :) :) 17-én megyek is majd megvenni, előbb nem szabad.

Igen, Chloe írta a mosolyt és még sok más szépséget! :) Őt olvastam a 7. rész elolvasása után közvetlen, a Fredes dolgait. És volt még neki néhány, csak nem tudom, miért, leszedte őket...:-(

Akkor ezt megtárgyaltuk, nyáron együtt "kihívódunk"! ;-)

Látom, ti is jól benne vagytok Facen a csatlakozásokban. Én is vagy 20-ban benne vagyok, de hát ha egyszer olyan jóók! 8-> Tényleg, az nem tudjátok, hogy mitől tűnik el az adatlapon, mert nekem eltűnt a lista....:-( Hogy lehet visszahozni, kellenek a csatlakozásaim... :cry: (a nagy problémák XD)

Aranyosak vagytok, de nem még nem az eredmények. Vagyis nem tudom... :? Hallottam valamit, ami nem túl jó, de még nem akarom elhinni, hogy az lenne a végleges. Meg akarom várni a betekintést, utána mindent elmesélek, ígérem, de addig nem akarok hülyeségeket beszélni. De nagyon jólesik, hogy érdeklődtök, tényleg! >:D<

No, megyek Euroviziót nézni/ hallgatni! ;-)

Pusszancska! :)

Aila

mod. szerk.

Látlak titeket, csajszikák, Riika és amphe, tessék írni! ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 13:43 
Szárnybontogató

Ejj, akkor mindjárt felmászom fészbúkra, ehhez a a csoporthoz feltétlenül csatlakoznom kell. :D Amúgy van még egy olyan is, hogy "a szobám nem egy kupleráj. ez kortársművészet." 8) Szerintem az is nagyon nagy... :))

Igen, tudom, hogy írtad, már reagáltam is rá, szintén pár oldallal előrébb. :) Te küldesz Stendhal elemzést, én meg szépséges Radnóti verseket. Csak gondoltam megérdeklődöm, hol tartasz. ;)

Remélem azért jót mulattok ma a barátaiddal, a kerti partin igaz szinte lehetetlen túltenni, de a beülős helyeknek is van egy igazán jó hangulata. Mikor mentek, estefelé? :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 13:28 
Betűmániákus

Szia! Az idézet egyébként a Féjszbúkról van, nemrég csatlakoztam a csoporthoz. Amúgy anyunak bármit mondhattam, hajthatatlan volt, úgyhogy nekem is egy szobára hasonlít a szobám :g De jövő héten alaposabb takarítás is lesz...
A könyvig még nem jutottam el, bár azt is szeretném valahogy beiktatni a többi száz teendőm köz. Csak nem biztos hogy menni fog :-S De a pü még mindig áll, úgyhogy majd ott beszámolok, mint már írtam többször is. Az igazság az, hogy lehetett választani - ezt is írtam már valahol néhány oldallal ezelőtt - és én Stendhalt választottam. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 13:21 
Szárnybontogató

Halihó! :)

Jujj, egész délelőtt zongoráztam!! :x Igazából annyi dolgom volt az elmúlt időben, hogy teljesen kiment a fejemből Bella altatója, de most, hogy tegnap emlékeztettél rá, kicsi Ailám, előszedtem a kottát, és jól meggyakoroltam. A ritmust még néhány helyen rendbe kell raknom, de egyébként gyönyörű az egész, majd egyszer eljátszom neked! :-*
Aila, ezek szerint még egy közös vonás. :D Gilmore Girls!! :x Sajnos nekem még nincs meg, majd elvileg egy barátnőm lemásolja, csak vennem kell dövödöt hozzá. Amúgy tényleg nagyon jó hangulatot tud csinálni reggelente, legalább hétfőnként mindig vidáman megyek a suliba. :)

Most az Értelem és érzelem című Jane Austen remeket olvasom, úgy kedvet kaptam hozzá. :) Már nincs sok belőle, aztán jöhetnek a kötelezők. Bevallom irulva-pirulva, Shanci, hogy még régebben elkezdtem a Vörös és feketét, de annyira nem tetszett, hogy leraktam. Gondolom, biztos rossz passzban voltam, amikor olvastam, de nem adom fel. ;) Te már végeztél vele? Nektek amúgy Balzactól és Flaubert-től kellett olvasni? Goriot apó? Bovaryné?

Chloe? Ő írta a Mosolyt nem? Még nem olvastam, csak emlékszem, hogy már összefutottam a nevével valahol. :-S :oops:
Ebben a nyári kihívásos dologban szerintem én is benne lennék. ;) Olyan régen nem volt időm komolyabban írni, csak szösszeneteket, meg terveket papírra vetni, hogy most már nagyon hiányzik. Tessék szólni, ha találtok valami jó kihívást! ;;)

"Csak az okos ember rak rendet. A zseni átlát a káoszon." :D:D :x Ez nagyon jó, Shancikám, csak kár, hogy nem előbb írtad, akkor ma reggel nem szenvedtem volna annyit. :g :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 10:41 
Betűmániákus

Sziasztok! :x
A keresztanyám szüleinek volt a 27. házassági évfordulója (anyáméknak január elsején volt), aztán én meg leléptem a csajokkal. Viszont a mai kerti parti program elmarad. :-< Hála a csodás időjárásnak... Pedig olyan jó lett volna! Sári barátja szerdán megy katonának, Noéminek 3as lett az elektrója (egy nagyon, nagyon nehéz tantárgy), én annak örülök, hogy levegőhöz jutok a jövő héten... de így. Majd szerintem csak beülünk valahova. :roll: Van mit ünnepelni...

Ma össze kellene pakolnom, de nem tudom, mennyi kedvem lesz hozzá xDD Ha ezen múlik, akkor minden marad úgy, ahogy van. Csak az okos ember rak rendet. A zseni átlát a káoszon. Működjünk így, jó? ;)

Riika, úgy irigyellek! Én semmilyen hangszerhez nem értek, max xilofon +boci boci tarka... esetleg a tesóm szintetizátora. Ő tud játszani, mert óvónő... :)
Aila... most mi a baj? Megvannak az eredmények?? :-S Föl a fejjel kislány!

Hja, bigi. Bár minden olyan gördülékeny lenne. Nekem már tök unalmas, mert mindig mennem kellett versenyre... Pffff.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 28 (péntek), 21:12 
Fanficbúvár

Halihóka! :)

Ma nem voltatok túl szorgos méhecskék, de hát elhiszem, péntek, szép idő, biztos mindenki jól elvolt a dolgaival, helyes! ;-)

Rólam csak annyit, hogy ma megint suliba kellett mennem és megint sírás lett a vége... :cry: :? Ma kicsit rosszabb volt, mint máskor. De még igyekszem nem foglalkozni vele, kedden kiderül minden, majd akkor elmondom a dolgot, ha lett változás - ha nem, akkor ennyi, buta vagyok és kész, lassan jó lenne beletörődnöm... :roll: :?
De most már jó kedvem van, jó kis zenéket hallgatok, úgyhogy most júúj! :) Ha nem lenne zene, meghalnék! Szóval: "A zene az kell, hogy ne vesszünk el..." :x :x

Oksika, Nara, nyáron együtt kihívásozunk, rendicsek? ;-) Szólj, ha találtál valami jót! :) Mindegy, milyen újságírás, ha jól szórakoztok. És hát olyan komolyan hangzott a feladatod. 8->
Én se szeretem amúgy a pipát. Vagyis hát nincs vele semmi bajom, múltkor kipróbáltam, de szerintem semmi extra... bár lehet, hogy csak rosszul csináltam. El lehet azt rontani? :oops: Nekem minden megy, amit el lehet rontani, azt el is rontom - fokozottan igaz az elektromos eszközökre, behalnak mellettem. ;-) Akkor is csak azért próbáltam ki, mert olyan minden mehet kedvem volt buliban, de tényleg nem emlékszem semmi eget rengető élményre. De azért biztos jó. :)

Hova mentél, Shanci? Bulizni? Vagy családi program? Gralulálok a bioszodhoz. Na az az a tantárgy, amivel még köszönőviszonyban se vagyunk... :? De mindig tiszteltem azokat, akik olyat tudnak, amit én nem - és lévén, hogy ebből elég sok van, a fél világot tisztelem! ;-)

Elhiszem, Riikám, fárasztó is a hét, pihenj csak! :) Mi jót olvastál lefekvés előtt?
Ofőd egyben magyar és olasz tanár? Jó párosítás!
Milyen dalt tanultál? Lullaby megy már? ;-) Meghallgatom a vizsgadarabjaidat, mert nem tudom fejből mindet, majd, de most van lejátszási listám! ;-) De köszi, hogy leírtad, engem érdekelt!
Nem értem, mi a gond, legalább megtanultál skandálni! :-P Én csak néhány hexametert tudok, de azokat nagyon. Olyan álmomból felkeltősek a Janus Pannoniusos meg az "Itt fekszünk vándor...", ja és egy Csokonai-versecske Lillához! :x
Of course, hogy GG Rory, ő a leglegem!!!!! :x :x :x (uh,de sok mindent szivecskézek ma XD) Nem nézlek hülyének, én is minden reggel nézem, de én Smallville után 11-kor! ;-) Mondjuk nem értem, miért TV-ből nézem, mikor mind megvan, de hát így feelinges, reggelente! :)

Engem is, engem is vegyél fel, Shanci, rögtön ha lesz, msn-ed! :-D

Többiek? Merre lófráltok?

Képzeljétek, tegnap este úgy örültem, egyik legkedvencebb írókám új történetbe kezdett, pedig azt hittem, már sose hallok róla többet. Ő volt az első, a legelső meris barátom, ő vett rá az írásra is, úgyhogy sokkal tartozom neki.:) Ismeritek esetleg, ő Chloe_ ??

Pusszancs! :-*

Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 28 (péntek), 20:01 
Szárnybontogató

Babáákok! >:D<

Úúgy elfáradok minden péntek délutánra... @-) Nem is tudom, régen hogyan bírtam az esti mulatozásokat, most kilenc órakor majd' leragad a szemem. xD No de mindjárt bebújok az ágyikómba olvasgatni, aztán szunyálni egyet, csak előbb szerettem volna helyzetjelenteni Néktek! :)

A mai amúgy jó kis nap volt, hiányzott osztályfőnököm szóval mind az olasz témazáró, mind a magyar felelés elmaradt. Csak a másfél órás zongora fárasztott le kissé, de megérte, nagyon szép dalt tanulok. :x
Amúgy Ailám, kérdezted, miket játszottam. Ha jól emlékszem még egyik püben küldtem linkeket is Néked, de azért ide is lepötyögöm, hátha valakit booorzasztóan izgat ez a kérdés. ;) Debussy: A lenhajú lány, Chopin: A-moll Mazurka op. 68, Bach: Gavotte, Handel: Passacaille. :)

Nara, nagyon jól hangzik ez az újságírós dolog, jó ötlet magyar fakt keretében ilyesmit csinálni. :) Nálunk szörnyű volt a tanár, végig csak ritmizáltunk, főként Weöres Sándor verseket, mert azokon könnyű ilyesmit tanulni. A végén már a könyökömön jött ki 'bóbita, bóbita'... 8-| Hát ami azt illeti nem sok hasznát láttam egy évnyi tátitizésnek! :D
Ailám, a Szívek szállodájáról beszélsz, úúgye?? ;;) ;;) Jááj, az nekem is az egyik kedvencen, mostanság pláne rákaptam, mikor hétfőn nincs első két órám, mindig felkelek, hogy 6:30-kor tudjam nézni a Viasaton. Beteges, tudom. :D

Shanci, ha kész lesz a mösön címed, tessék engem is felvenni... ;;)
Amphém, nagyon jó volt dumcsizni a múltkor! :x Szorítok, hogy minden jól sikerüljön a hétvégén!! Aztán tessék jönni és mesélni nekünk! :)
Jájj, ez az álom! :D Brutál. Nekem is szoktak ám érdekesek lenni, majd mösönön mesélek!
KyKy, megint eltűntél??? :(:(

Puszi Lányok, szerintem ma már nem jövök, nagyon csábít az ágyikóm... (:| (:| *csak elegánsan, nőiesen* ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 28 (péntek), 18:49 
Betűmániákus

Sziasztok KASMÍROK! :x
Csak egy pillanatra ugrottam be... Igazából nincs semmi hírem egy bigi ötösön kívül, de azért: hogy vagytok??? >:D<
Na, lépek is, mert megyünk itthonról. Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 28 (péntek), 16:50 
Írópalánta

:D hát azért újságnak nem mondanám, inkább csak így az utsó hónapban eljátszuk a faktos csopival, hogy szerkesztőség vunk :D:D:D

Hú, nem is tudom, ki volt képes kiírni a neten a Fehér Hollót nemdohányzónak xD Máris megszerettem azt a helyet :-P Elmentünk hárman bnőimmel, de mivel az egyikük nem pipázik, ketten szívtuk el :D Őt pedig megpróbáltuk rossz útra téríteni, de nem ment :( :D

Igen, nyáron lehet, hogy nekem is menne kihívás...

Egyébként nagyon remélem, hogy elengednek a Meritáborba :-S Ugyanis most először megijedtem, hogy egybeesik egy táborommal, de aztán szerencsére mégse. Szal az időpont jó lenne, csak még rágni kéne kicsit őseim fülét :D:D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 27 (csütörtök), 21:46 
Fanficbúvár

Hello, hello, baby... - khm bocsánat Lady Gaga ment előbb :oops: ;-)

Köszi, Finnigan, hát így már félig meddig megértem a dolgot. Én egyébként nem igazán azon szoktam szurkolni, hogy bejutunk-e, hanem hogy kit küldenek és hogy azt hogy fogadják. ;-)

Áhá, Shanci és Amphe, köszönöm a felvilágosításokat, így már értek mindent! :-)V Hát tényleg érdekesek ezek a kihívások, viszont nem tudom, talán Narával értek egyet, én is félek ezektől. Rendelésre írni... :oops nekem nagyon nehéznek hangzik. De majd nyáron lehet, hogy kipróbálkozom eggyel... :roll:

Én is nagyon élveztem tegnap a beszélgetéseket! 8-> Jó sokáig fent voltunk! ;-)
Shanci, lesz msn-ed???? Juhéééé!!! :-D :-D :-D

Nara, újság szerkesztője?? Jaj, de ügyes valaki! :) Az a mondatod egyébként teljesen úgy hangzott, mintha Rory mondta volna! ;-) Jaj, egyszerűen nem tudok betelni azzal a sorozattal, ennyira nagyon imádom! :x Abból tanulok komolyan mindent, Rory a példaképem! :-D

Amphe, ez az álom, tényleg kész! XD De szerintem egyébként benne valami abszurd humor is. Ez biztos a kései (vagy korai :-P) fennmaradásért volt! ;-) Bár én jól aludtam azzal a kivétellel, hogy hajnali kettőkor lefekvés előtt még bogarat gyilkoltam a szobámban. Nagy harc volt, de győztem! >:)
Szeretsz álmokat fejteni? Hát igen, én már tegnap meséltem neked egyet, de van még a tarsolyomban néhány, én is szeretem ezeket, főleg felidézni és mivel megérteni úgysem fogom őket... :roll: Vagyis hát néhányat értek, azok elég egyértelműek :oops: :g , de vannak rejtélyesebbek is.

Prince of Persia? Imádtam azt a játékot! :x Milyen volt a film?

Képzeljétek, én Hannah Montanát néztem dvd-n, és hát lehet szégyenkzni miattam, de tetszett... :oops: :oops: Egész aranyos dalok voltak benne és egy csomó lovacska! :x
Néha kellenek nekem ezek a könnyen emészthető dolgok, jót tesznek a lelki világomnak, lekötik a figyelmemet. 8->
De azért elbújjak miatta? :oops: ;-)

Pusszancs!

Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 27 (csütörtök), 16:47 
Betűmániákus

Én azért fogtam bele, mert végre nem slash volt!
Szó sincs arról, hogy bajom lenne a műfajjal... csak ha van kihívás, akkor állandóan slash. Mindenizű drazsé, akkor most a Witch Hunter- femslesh. Persze találtam kedvemre valót, de elszoktam tőlük. Elmúl a varázs, kiégtem... És most, mikor megláttam ezt. Hát nem volt kérdés, hogy jelentkezzek-e. Eddig ódzkodtam, alábecsültem magam, azt állítottam, hogy jaaaj, kötve van kezem lábam meg minden... Hát korántsem. A csapat nagyon jó, eléggé érdekes párosok lesznek terítéken - beleértve az enyémet is, ha a canonkat vesszük alapul -, illetve a canonok is tuti jók, hisz ott is a legjobbak szálltak ringbe. Nem kell megijedni... alig várom, hogy fölkerüljenek!
Ami viszont... hát nem tudom, hogy ki lesz-e téve a nevünk. Szerintem mivel pontozzák, a külvilágnak anonimus, de nem 100.

Na, lépek bigizni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 27 (csütörtök), 16:19 
Írópalánta

Sziasztok!

Húúúú, milyen sokat írtatok :shock: Én egyébként még mindig el vok havazva, jövő héten is el leszek még vszínűleg. Ugyanis nálunk most van az utsó hajrá -.-

ráadásul magyarfaktal csinálunk egy újság szerű dolgot az év közben írt ajánlóinkból, szal a csoport szerkesztőséggé változott :D:D:D És elég szűkösek a határidők, plusz azért mindenki késik vele :roll: én meg "rovatvezető" vok... :D

Egyébként azt szerettem volna kérdezi tőled Amphe, hogy te akkor jártál már a Fehér Hollóban is? És ott lehet pipázni? Mert a neten nemdohányzónak van kiírva, de én úgy hallottam, lehet... És ha igen, akkor saját pipával is? ^^" bocsi a sok kérdésért,csak előbb végzünk, és el szeretnénk menni bnőimmel, mivel elég közel van :D

azért az az álmod szegénykém, elég brutál. Nekem olyan volt már, hogy egy fanficnek nagyon a hatása alá kerültem, és amiatt álmodtam olyat, hogy amikor felkeltem, a hideg kirázott. Történetesen Serrenna The Charming Evilje volt :D (Ami sajna mostmár nincs fent :( ) És az volt, hogy konkrétan nem történet benne sok midnen, vagy legalábbis csak arra emlékszem, h Denem a jéghideg mancsaival megfogta a vállam :-P (Vszínűleg csak lecsúszott rólam a takaró)... én viszont ettől teljesen rosszul éreztem magam valamiért, ráadásul, amikor felébredtem és visszagondoltam rá, egy pillanatig azt hittem, nem ő volt, hanem az egyik tényelges tanárom :-S Ne kérdezzétek, ez miért volt olyan rémisztő :D:D Csak a tudatalattim hülyéskedett velem :D

Kihívásokra én még nem szántam el magam :oops: Valahogy félek tőle, hogy nem lesz időm/erőm/ihltem... pedig most már ki kéne próbálnom vmit, mert biztos jó buli :) Meg fejleszti az agytekervényeket :D Van mostanában valami aktuális?

Hétvégén majd aktívabban olvasgatok vissza, jó?

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 27 (csütörtök), 15:47 
Fanfic-faló

Feltúrlak mindjárt :D
csak még minden annira új, hogy úristen xD leragadtam a teszteknél :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 27 (csütörtök), 15:07 
Betűmániákus

Akkor tessék bebarátolni ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 27 (csütörtök), 14:54 
Fanfic-faló

Az engem is mindig annyira érdekelt! :o Sokszor megérzek dolgokat, viszont máskor teljesen érdektelennek tűnök :-S dejavu is sokszor van terítéken 8-> erről majd mindenképpen oszd meg velem, amiket megtudsz :)
Végre lesz mösönöd?:D ;;)
én most csináltam féjszbúkot xD =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 27 (csütörtök), 14:43 
Betűmániákus

Hűűűű, hamarosan lesz msn-em, ott majd traccsolunk, ok? Meg minden pszichós témáról., Én a nyáron még folytatom az autizmust, az új témámat pedig vele párhuzamban szeretném csinálni... tudatalatti. 8-> Megérzések, deja vu...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 27 (csütörtök), 14:26 
Fanfic-faló

Szerintem rájövünk Shanci, de ha mégsem, akkor szerintem arról mindenki mélyen hallgatni fog majd xD :D biztos kis ügyes vagy és szépet írtál ^^
Valamiért úgy érzem, fel foglak ismerni :)

Húzós álom volt az tuti, de én szívesen olvasnám a tieidet is :D szeretem "elemezgetni" az álmokat xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 27 (csütörtök), 14:16 
Betűmániákus

Szép napot!
Hű Amphe, ez aztán az álom :D Nekem is voltak brutál álmaim mostanában, de jobb ha magamban tartom. Kész agyrém... =)) Többnyire a sulimmal kapcsolatosak xDDD
Aila:http://hphetfiction.neobase.hu/
Erre a kihívásra tavasszal lehetett jelentkezni, pont akkoriban, amikor pangott a klub. :roll: Én noncanaon -ban indultam, KyKy canon kategóriában. Meg voltak a adva a kulcsszavak, 29-től pedig föltöltik a törtiket. Remélem, ismertek már annyira, hogy tudjátok majd melyik az enyém... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 27 (csütörtök), 13:18 
Fanfic-faló

Sziasztok Lánykák! :)

Finnigan, tényleg nagyon szép az avád, szeretem az ilyen maszkos képecskéket :)

Na mizujs Angyalkáim? >:D<
Bocsánatot szeretnék kérni Ailám és Riikám, amiért tegnap annyira ki voltam, ígérem többet nem leszek ilyen xD Nagyon jó volt Veletek dumcsizni, tök boldog voltam :) :-* :x:x:x:x:x
KyKy babával smsezés :D :x remélem, ma még tudunk beszélni, mielőtt elmásznék itthomeról.

Olyat álmodtam xD konkrét történetnek beillene, de túl brutális, nem fogom papírra vetni xD én egy pasi voltam (hmm, valamiről nem tudtam eddig?!) és nagyon szerelmes voltam egy lányba, akit életemben egyszer láttam. Aztán nem is tudom hogyan de összejöttünk és terhes lett tőlem =)) eezaz :D Tiszta gettó feelingje volt mindennek, nem mondanám, hogy annyira megbízható környéken császkáltunk volna... valami éjszaka megtámadtak engem meg a csajt, a lányt megölték, engem meg hülyére vertek, kórházba kerültem és kómába estem. Közben végig az agyam a régi emlékképeket hozta fel a csajról, meg mittomén, de nem tudom milyen emlékeket =)) :D csak, hogy így úgy szerettem, és emlékeztem, hogy lesz tőle lányom/fiam, mindegy... Mikor magamhoz tértem még mindig abban a hitben voltam hogy a lány él, és elkezdtem keresni...mondták hogy mi történt, mekkora tragédia volt, stb és hogy kik tették... megkerestem őket, és a gyereket követeltem rajtuk... tiszta agybeteg ez az egész... nemtom honnan álmodok össze ilyeneket :D de mintha valami filmben lettem volna, tök valóságos volt :| na mind1 XD

Ma úgy néz ki, hogy megyünk moziba ^^ Megnézzük Kicsivel a Prince of Persiát :) Péntek délutántól pedig, ha minden igaz, nem leszek szombat estig. Ha nagyon későn érek haza, vagy átkeveredik Norbi, lehet tovább is elmaradok, de mindenképpen jövök majd ^^ csak szóltam, ha esetleg valaki majd hiányolna, tudjátok, hogy nem megszöktem szó nélkül :D
Remélem, minden jól fog sikerülni az Apukás kirándulás alkalmával :oops: :)
Na, ma kéne tanulni is, valszeg fogok is, majd később még benézek, ha esetleg jöttök ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 27 (csütörtök), 10:40 
Tollforgató

Ailana írta:
Finnigan, ha erre jársz még, nem tudod, miért nem indultunk idén?? :-(

Hát ha jól rémlik, vmi olyasmit olvastam, hogy pénzügyi okai voltak a dolognak. De én se tudom pontosan. :? Pedig jó lett volna, ha indulunk, mindig izgi a magyarokért is szorítani. Hogy na vajon továbbjutunk, meg ki hány pontot ad... Na mindegy, hát talán jövőre... :)

Ja igen, a képem meg köszöni szépen a dicséretet. :) ^^

*kipof. xD*

/Jewels5 - The Life and Times/
GéeSz :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 22:47 
Fanfic-faló

A kihívás a Shiconc Challange hetero HP kihívás - remélem jól írtam :oops: ha nem majd javítom xD elvileg nemsokára olvashatóak lesznek majd, úgy tudom :) kaptam kulcsokat, választaniuk kellett párost (vagy azt is kaptatok?) és a kulcsot bele kellett építeni a töribe

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 22:43 
Fanficbúvár

Shanci, hogy van ez a kihívás dolog? Ez Merengős amúgy? KyKy mondta a címét, de megmondom őszintén, nem sokat mondott nekem... :oops: (pedig biztos kéne, csak hát le vagyok eléggé maradva történetek, írások terén). És az, hogy leadtad azt is jelenti, hogy már olvashatjuk is? Vagy majd azt később? Kérek valakitől részletes infókat, légyszi! :)

Mi menne nekünk, a nyelv? Vagy mire gondolsz, drága?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 22:17 
Fanfic-faló

Áhh, semmike, csak elmeséltem Ailának és Riikának azt az elmék dolgot és most feljöttek tényleg az emlékek, minden ami régen volt, és... egyszerre tört rám, hogyismondjam... sok volt hirtelen :) de minden rendben ^^

Örülök, hogy elküldted a kihívást, legalább ez a dolog kipipálva :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 22:14 
Betűmániákus

Sztánkovity. Így ejtik xDD
Jaaaaj, olyan jó lenne élőben találkozni, hogy majd elmagyarázzam nektek élőben, mennyire is könnyű... 8-> Higgyétek el, hogy a legzoknibb embereknek is megy a dolog, szóval ti, egyetemista, értelmiségi palánták.... hát sokkal jobb esélyekkel indultok! :-P
Hát nem fenékig tejfel az életem, de nem baj. Valahogy majd csak túlélem ezt a hetet, aztán meg egy kis lazulás - bár egy csomó dolog közbeszólt már megint a tanulnivalókat illetően.
Na, msot küldtem el véglegesítve a SC-t, szóval részben nyugodtan alhatok. Az más kérdés, hogy föladtam az imént ezt a sok baromságot. Őszintén reménykedem, hogy teljesüljön a vágyam és azt a fogalmazást kapjam holnap, amit tudok és ne azt, amit most próbáltam fölfogni - sikertelenül... $pray Talán a Főnök odafönt még bír annyira, hogy ismét egy kéréssel több lehessen a számlámon... :-S

Amhe...??? :( >:D< O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 22:04 
Fanfic-faló

Ne haragudjatok, itt sunnyogok, de nem tudok most semmi értelmeset kinyögni :cry:

Eléggé odalettem most xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 21:44 
Fanficbúvár

Igen is, Shancikám, már szaladok is blogodba megtekintésre! ;-) Egyébként teljesen igazad van, sajnálom... :oops: csak hát tényleg sok dolgunk van. Bár ezt pont neked mondjuk, tényleg rosszul érzem magam miatta. :? Mindig írod, hogy mennyit kell tanulnod, hát én szerintem 5 év alatt nem tanultam ennyit. Legalábbis éjszakába nyúlóan sosem kellett, BK-ig mindig kész lettem, egy-egy kivételes tz, ami miatt még utána is tanulgattam őket. Egyébként mindig délután írtam. Úgyhogy tényleg együtt érzek veled, este nekem már semmi tanulnivalóra nincs agyam. Pedig ez sajna változni fog, muszáj lesz megemberelnem magam, mert azt mondják, az alvás luxus egy egyetemistának... hajjaj... :roll:
Egyébként el sem hiszem, hogy nekem nincs több gimis lecke, napról napra tanulás, írásbeli házik és miegymás. Furcsa lesz, az biztos. Tudjátok,én meg a változás... ajjaj... :-(

Igen, igen, valami - számomra kiejthetetlen nevű - Milán volt tőletek. A Milánt is csak azért jegyeztem meg, mert szerintem nagyon szép név! :x De nekem nem tetszett, már a kinézete sem... Szóval ő nálatok tipikus tinisztár mint nálunk is van néhány nagyon "tehetséges" egyén... hmmm :?
De nem értem, igazán küldhettek volna tőlünk is, vannak azért tényleg tehetséges zenészeink. Én személy szerint magyarok közül a Hooligans-et szeretem nagyon, tavaly fergeteges koncijukon voltunk és hát Csipa :x, egyszerűen meghalok a hangjától! 8-> :oops:
Vagy hát Kovácsovics Fruzsi, bár őt csak halkan említem, tudom, KyKy, hogy nem csíped... :oops:

Holnap is lesz Euróvizió meg szombaton is, úgyhogy még nem maradtál le mindenről! ;-)

Finnigan, ha erre jársz még, nem tudod, miért nem indultunk idén?? :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 20:40 
Betűmániákus

Sziasztok Lányok! >:D<
Eléggé izé egy délutánom volt, tele könyvekkel és füzetekkel... de még be kell vágnom egy szerb fogalmazást meg 3 olvasmányt le kell fordítanom angolból + tartalom. Csúcs. De előttem az éjszaka... :roll:
Na, de kikapcsolódás gyanánt visszaolvasgattam a hszeiteket :x
Igen, Aila, a Petőfis dolgozatom lett ötös. A puszta, télen versén keresztül kellett bemutatnom a tájköltészetét. Jól megszaladt, mert 3 oldal lett :oops: És nagyon örül a pici lelkem, mert eddig mindig négyest kaptam nála az igyekezeteim ellenére, és most volt először ötös. Remélem, hogy így marad... Eurovízió? Bevallom, hogy... én a végére értem oda és az összegzésnél nem is az előadókat figyeltem, hanem a bemondót, aki dirigált. Félálomban nem is figyeltem, és azt se tudtam, hogy ki ment tőlünk... aztán láttam, hogy Milan ment... hát... én nem vagyok elszállva gyerektől, pedig sok tini esik-kel utána... bár van egy jó száma :-? Majd belinkelem egyszer.
Riika, én is örülök ám a vizsgának! Gondoltam rád :)
Radnótihoz nem tudok mit fűzni, majd ha aktuális lesz. ;) A blogomban megint firkáltam. Amúgy meg nyugodtan látogathatnátok majd többször - én is sűrűn nézek felétek -, anélkül, hogy itt szólnék, mert lényegében azért működtetem. Ezzel az erővel nem is kellene, itt is szólhatnék nektek a törikkel kapcsolatban. Úgyhogy lehet kattintani, mert gyűlnek a hsz-ek.

Na, lépek. Még van egy csomó dolgom.
Ha kihagytam valamit, csak szóljatok rám, kérdezzetek vissza!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 20:08 
Fanficbúvár

Hellóka! :)

Hát ma nem volt túl jó napom, lányok, de szerencsére már mindjárt vége! :)

Finnigan: Igen, erre gondoltam, egyszerűen imádom! :x Egyébként nagyon tetszik a képed, szeretem az ilyesmit! :)

Riika, most beszélünk, úgyhogy akkor ezt már lebeszéltük! ;-)
Gratulálok a vizsgához, tudtam én! :) Miket játszottál?
Fanniról még csak annyit, hogy számomra ez olyan hihetetlen, hogy ő ihlette a verseket, ez akkora dolog, olyan földöntúli kicsit szerintem! 8-> :) Én is szeretnék egyszer valaki múzsája lenni *elérhetetlen ábrándjait kergeti* De hát gondolom, ki nem? ;-)
Nem emlékszem, milyen cikket olvastam már, bocsi. :)
Jaj, beázás? Jégeső volt? :-S Nagyon sok cuccod elázott, könyvek is?

KyKy, rossz kedv? Történt valami rossz? :-(
Egyik témánk se tetszett vagy volt érdekes, hogy nem tudsz hozzájuk szólni? Pedig most annyi mindenről beszélgettünk.
Szerintem azért menj el táncizni, az jót szokott tenni rossz kedvre, nekem legalábbis mindig! :) Majd mesélj, hogy döntöttél!

Amphe, jót álmodtál? De irigyellek! ;-) Én bezzeg olyan überhülyeséget! XD
Meséld el, engem minden ilyesmi érdekel, tudod! :) Imádom az álmokat, régen írtam is a sajátjaimat és olyan jó volt visszaolvasni! 8-> Vicces volt, hogy mindet jelekkel láttam el, hogy vicces, ijesztő, szép, romantikus... Szóval elvoltam! :-P

Várom a pü-ket! :)

Pusszancs!

Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 19:55 
Fanfic-faló

Drágaságaim! :-*

Olyan jó látni itt Titeket Riika, Aila :) :x

A mai hajnalom óta totál kerge vagyok, csodálatosat álmodtam, és egész nap a hatása alatt voltam/vagyok :oops: Nem traktállak vele Titeket, mert biztos kakukknak néznétek, de elég annyi, hogy csodálatos volt 8->

KyKym, sajnálom, hogy ma szétszenvedted magad, de teljesen megértelek, remélem már jobb kedved van :x Sajnálom, hogy ma nem tudtunk mösönözni, pedig megint jobb kedvre derítettelek volna :D :-*

Aila, mamádéknál letörte az előtetőt? :shock: Merlinkém, mér sújtod a kis népedet ilyen jégesőkkel meg ilyenekkel? :oops:
Csillagom, megy a pü mindkét témával, de elég hosszú lesz előre is bocsánat érte :oops: :-*

Hú, annyira fel vagyok kavarva az álmomtól, hogy alig bírok koncentrálni xD

Na, majd ha tudok még jövök :)

Riika, Veled most is dumcsi :):x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 15:54 
Betűmániákus

Heló!

Csak egy gyors üzenetre ugrottam be, nagyjából képben vagyok, de most sietnem kell... :( Nemrég küldtem el gammázni a kihívást, azt várom, hogy küldhessem és akkor végre teljesen nyugodt lehetek e-téren :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 15:36 
Szárnybontogató

Csóóókolom! :)

Ailám, ne haragudj, tegnap nem nagyon kerültem gépközelbe, már nem tudtam válaszolni. De ez nem jelent semmit, szóval nyugi, nyugi, Te sem menekülsz... :|N :g Este kilencre értem haza a hangversenyről, aztán amikor beléptem a szobámba, láttam, hogy az íróasztalomról minden a szőnyegre van dobálva. Beáztunk. xD Iszonyat nagy vihar volt itt Pestszentimrén, míg én klimpíroztam, és mivel most építkezünk, pláne nagyon rosszkor jött a dolog. No de mindegy, a lényeg csak, hogy kilenc után még tanultam, könyveket szárítottam, ilyesmi... Hosszú egy nap volt. :roll:

Viszont köszönöm a szurkolásokat, nagyon is jól bejöttek. >:D< A zeneirodalom vizsgám ötös lett, egyetlen pici hibát vétettem csak. Az egyik zenehallgatásnál a cím rögtön beugrott, a szerző meg sehogy sem akaródzott... :D A hangverseny is nagyon jól ment, négy darabot játszottam, majdnem hibátlanul. Szóval még egyszer köszönöm az én kis ügyes boszorkánypalántáimnak. :x

Amphe, drága, hozzám mindenképpen jöhet a pü az alkalmasságiról. (Tudom, még a régire sem válaszoltam, de ami késik az tényleg mindjárt itt lesz, már ha még igényt tartasz rá... :oops:) Szorítottam érted, biztos jól sikerült, majd tessék értesíteni. ;) A nyelvvizsgának azóta utána tudtál járni??
A közös teázást, csokizást tényleg össze kéne hozni egyszer, ha tényleg van hozzá a társaságnak kedve!! Magam részéről nagyon benne lennék! :)

Ailám, még régebben én is olvastam az interneten egy cikket, pontosabban, ha jól emlékszem egy interjút Fannival. Nem mondott benne semmi újat, csak ezeket, amiket írtál, hogy meg akarja még őrizni az emlékeit, nem ország világ előtt kiteregetni mindent. Te is ezt találtad meg nem? Jaj, nagyon meghatott, főként, hogy imádom a hozzá írt verseket. 8->
Jájj, és amit még szerettem volna, bár ez annyira jellemző ránk. ;) Az Emlékezz rám az egyetlen dal, amit ismerek attól az együttestől, de nagyon nagyon szeretem a szövege miatt, és igen, igen, én is mindig sírok, ha meghallom... :)
Animék. :D Nekem még úgy nyolcadikos koromban volt egy ilyen japán őrületem, akkor rengeteg ilyesmit néztem. Abszolút kedvencek: Full Metal Panic, Gravitation, még imádtam a Sámán királyt is, persze Inuyasha sem maradhatott ki. Sailor Moon... hát abból még a képregények is megvannak valahol... :#-) :g

KyKy, remélem azért mégis jó lesz a tánc! Miért vagy ilyen kaki hangulatban?? Baj történt? Gyógypusziii :-*

Shancim, megyek firkálni a blogoba!! :x Aztán szépen lassan mindenkinek küldözgetem a beígért leveleket. :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 14:33 
Könyvmoly

Hella nép!

Csak azért jöttem fel - sebtiben -, hogy mondjam, hogy nincs időm. Jó, mi? :( :/

Olvasgattalak titeket, de mivel nem nagyon van hozzáfűznivalóm semmihez, nem írok feleslegesen semmit. :-S

Mennem kell táncolni, de nincsen kedvem... most mi legyen? :((

*tovább megy szenvedni*

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 14:05 
Tollforgató

Ailana írta:
Néztétek ma az Euroviziót? Ki tetszett, ki nem tetszett? Nem tudja valaki, miért nem indultunk?? :? Shanci, a szerbek bejutottak a döntőbe (bár nekem annyira nem tetszett, de igaz, én nem értettem, mit énekeltek... :oops: Neked hogy tetszett? )
Nekem a litván (vagy lett? :oops: ;-) ) kalózaim az örök favoritok! És persze minden évben reménykedve várom, hátha a spanyolok az ECDL-t :x küldik, de hát eddig mindig csalódnom kellett. Ismeritek esetleg Danny-ékat? :)

*bepof.* Bocs, hogy csak így beírok ide, de ezt muszáj megkérdeznem: a kalózoknál rájuk (lettek is, kalózok is) gondoltál? Mert ők nekem is nagyon megmaradtak. xDDD :)
*kipof.*

/Jewels5 - The Life and Times/
GéeSz :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 25 (kedd), 23:19 
Fanficbúvár

Még gyorsan dobok egy kis válaszkát, aztán megyek én is. Előbb azért nem írtam, mert e-mailt írtam amerikai rokonnak. Szeretek ilyesmiket kreálni, ő meg biztos jókat röhög a "szép, megkomponált, brit angolomon". :oops: :-D No de nem baj, legalább meglesz a szórakozása! ;-)

Jégeső nálunk szerencsére pont nem volt, csak nagy zuhi, de mamánéknél letörte az előtetőt... :? Viszont aztán utána olyan szép teljes szivárvány, hogy hűű 8-> 8-> 8-> Olyan igazi manó-utazós lehetett volna - lehet, hogy az is volt! ;-)

Igen, igen, akkor majd kérném szépen a részletezéseket!:) De csak ha tényleg nem tép fel nagy sebeket!

Szuzi, igen, én is kocsikára gondoltam! :x :x Még mindig beleborzongok, annyira szeretem annak az egy hétnek minden egyes pillanatát (mert hogy ez is a táboromhoz kapcsolódik :oops: ).

Fanni. Hát igen, én is egyetértek vele interjú ügyben, de azért nagyon kíváncsi is lennék. Számomra ez akkora csoda, hogy a múlt szereplői közöttünk vannak. Egyébként pedig én úgy gondolom, hogy közöttük annyira erős kötelék lehetett, hogy még mindig vele van és vigyáz rá. 8-> 8->

A verset majd mindenképpen megnézem, de most tesóm már alszik, most nem zenélhetek.

A Next generationról még annyit, hogy azóta egy csomót megnéztem - nem tudtam betelni velük :) - voltak jobbak is, kevésbé jók, de annyira jó volt nézni őket. Olyan nosztalgikus, komolyan olyan jó kedvem lett! :-D

Na tényleg megyek alukálni! I-)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra