Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 30 (vasárnap), 19:29

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 21:22 
Billentyűzetgyilkos

Ez.. most nagyon betett. :(( =/

A mostani nem tűnik olyan szomorúnak, csak... xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 21:19 
Betűmániákus

Csak felugrottam, hogy megnézzem, ki nézi. Igen, értelem a köbön. :D Szóval... én már nem is számolom, hogy mikor bőgök, viszont most megint végigsírtam az utolsó... öt percet talán? Hjaj... remélem, a másodikon nem fogok bőgni. Annyira... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 21:15 
Billentyűzetgyilkos

Nézte vki a coolon az első részt?

Borzalmasan szomorú volt. :(( Másodszorra sírtam CM-en. Ha vki kiváncsi rá, elmesélem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 18:49 
Billentyűzetgyilkos

Én a coolon nézem :D sorba haladok ( igaz össze-vissza is, mivel egyszerre nézem az 1. a 2. a 3. és a 4. évadot :D xD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 16:53 
Billentyűzetgyilkos

ma este lesz az 5.09-es? : O áááh, lehet megnézem én is szinkronnal, mert tegnap felirattal néztem. Nagyon durva vooolt. Még egy apró morzsa:
Megint feltűnt kb. öt percre Kevin Lynch (vagy hogy is írják.XD) Még mindig együtt vannak Garciával, olyan cukik :x :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 15:57 
Fanfic-faló

Úristen Tania! Már olvasás közben felállt a karomon a kb nem létező szőr :|
Ma lesz a tövöben, és egyedül leszek este, úgyhogy mindenképpen nézni fogom! Atyaég :cry: nagyon lesokkoltál most :cry:
Ha megnéztem rögtön írom a véleményt!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 02 (szerda), 1:03 
Billentyűzetgyilkos

oké.
Mivel megint nem tudtam aludni, felkeltem, és megnéztem a Gyilkos elmék 5. évad 9. részt. amphe, te mondtad múltkor, hogy a nyolcadikat nézted?
Nézzétek el nekem, de kicsit sokkolt, úgyhogy gyorsan leírom fehérítve, mi volt. Az biztos, hogy az egyik legdurvább CM-rész, amit valaha láttam.
Tehát. Először nem sokat értettem, behívták a csapat tagjait egyenként Strauss irodájába, és mindegyikükkel beszélt, és mindet felvette magnóra. Közben meg ugye mesélték az eseményeket, tehát végül is visszaemlékezés volt az egész rész. Strauss kérdéseket tett fel, és mindnek az volt a célja, hogy valahogy Hotchra kenjen mindent, hogy megzavarodott, meg mitté, de ugye mi akkor még nem tudtuk, miről van szó.
Tehát, Foyett visszatért.
Megölte azt a csávót, aki tudta Haleyék biztonsági számát, felhívta, és azt mondta neki, hogy rendőr, gáz van, lebuktak, Foyett lehet, hogy követi őket, és Hotch meghalt. Odahívta őket a régi házukba, ahol laktak. Hotch közben telefonon néha beszélt Foyettel, de Haley nem tudta, hogy életben van. Aztán amikor ott voltak a házban, Haley előtt felhívta Hotchot, és persze Haleynek rögtön leesett, hogy ki ő, és átverték. Ki voltak hangosítva, de úgy, hogy Hotch beszélt Foyettel és Haleyvel, és a csapat többi tagja meg hallgatta, tehát mindenki hallotta a beszélgetést. Hotch megkérte a fiát, hogy menjen, és "dolgozzon az ügyön, segítsen neki", amit akkor még nem tudtunk, hogy mit jelent, de nyilván el akarta onnan küldeni a kicsit. Nagyon nagyon durva volt, még sosem láttuk Hotchot sírni, és most iszonyú volt. o.O Szóval Haley beszélt a telefonba, közben Foyett odament mögé, megvárta, míg elbúcsúznak, aztán lelőtte. Háromszor. És úgy basszu, hogy mindenki hallotta, Hotch, Morganék, meg az egész csapat, nagyon nagyon durva volt =S
Sosem sírtam még így egy részen sem. A végén meg egyenesen féltem, mert Hotch odament a házba, és ugye először senkit nem talált, aztán az egyik szobában ott volt Haley teste, meg megtalálta Foyettet is, és egy nagyondurva verekedés után sikerült a földreküldenie, és basszus, addig ütötte, amíg Morganék oda nem értek, és le nem szedték róla, amikor Foyett már rég halott volt. :S És ugye még mindig kérdéses volt, hogy hol van Jack. Mutattak egy emléket, hogy Hotch otthon írt valami jelentésszerűt, és mellette volt valami nagy láda. Kinyitotta, és ott volt a fia, megkérdezte, mit csinál, és a kissrác azt mondta, segít neki dolgozni az ügyön. Akkor már nyilván tudtuk, hogy azért mondta neki ezt a telefonban, hogy oda bújjon el, de még mindig kérdéses volt, mit lát majd, ha kinyitja a ládát... Áááááh, annyira durva volt. :S És élt a kisfiú. És azzal lett vége, hogy Hotch beszélt Strauss irodájában, vették fel magnóra, és az a köcsög Strauss is megkönnyezte...

Szóval, minden elismerésem a készítőké. Csak a kilencedik rész volt, de évadzárónak is elmehetett volna, ja, és persze le a kalappal a Hotchot játszó színész előtt, mert zseniális volt :cry: :shock: De... te jó ég, még mindig nem tértem magamhoz. Látta már valaki? Alig várom, hogy megnézzétek, és kitárgyaljuk. x"D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 19:30 
Billentyűzetgyilkos

ukume, eddig azt a részt tárgyaltuk, olvass vissza, ha érdekel. imádnivaló rész volt :x:x

szerk.: ja, és igen, az avám... :x :D nem bírtam ki XD hajnali kettőkor ilyenekkel szórakozni, jellemző...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 17:41 
Betűmániákus

Rendben, most már lelőttétek a poént. XD Pedig én szentül hittem benne, hogy tényleg meg fog halni. (Még leírni is szörnyű... de tényleg. :D) Egyébként ha véletlenül nem látnám azt a részt, akkor nyugodtan rám küldhetitek az összes sorozatgyilkost (legalább amíg veszekszenek, elmenekülhetek), mert ha megint kihagyok egy efféle részt, az már főbűn. :-S

Na, de... már csak egy nap, és a coolon láthatok kettőt. Csak azt remélem, hogy abban majd többet fog szerepelni Reid, vagy Morgan, vagy mindkettő. :D

(Taniaa, ejnye! Miféle avád van neked? :D Na igen, itt jönne az a rész, hogy jóféle. :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 14:32 
Fanfic-faló

Kis aranyos ^^ :x
Nat geo wildon nézek most természetfilm sorozatot, és imádom az ilyeneket. Plusz élvezet, hogy a dokumentumot kommentáló emberke Gideon magyar hangja ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 14:28 
Betűmániákus

amphetamin írta:
Természetes, szívem :wink: Hisz nélküle nem lenne ugyanaz a sorozat :) :x
De húzós lesz mindenképpen.

Nem baj, csak élje túl. *ukume szívéről egy Alaszka méretű szikla gördült most le* #:-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 14:26 
Fanfic-faló

Természetes, szívem :wink: Hisz nélküle nem lenne ugyanaz a sorozat :) :x
De húzós lesz mindenképpen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 14:22 
Betűmániákus

amphetamin írta:
Én már láttam azt a részt, de ha te nem láttad, akkor nem lövöm le a poént [-( :-$

Naaaa, legalább annyit mondj, hogy túléli???????? :-S $pray :-S :-SS $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 13:49 
Fanfic-faló

Én már láttam azt a részt, de ha te nem láttad, akkor nem lövöm le a poént [-( :-$

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 13:38 
Betűmániákus

Tegnap este láttam a CM eheti pénteki részének a reklámját, és majd' szívrohamot kaptam. Reid volt benne. A reklám alapján valami őrült egy vírust szór szét egy parkban, és nyomozás közben Reid is valószínű megfertőződött. Legalábbis a reklámból ez jött le. Szóval most halélfélelmem van. Látta még valaki? :-SS :-SS :-SS :-SS :-O :-SS :-SS :-SS :-SS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 5:29 
Billentyűzetgyilkos

Betársulok... :D

Nekem is nagy erőbe telt, h ne nézzem meg azt a részt xD

De én akkor is: Reid :x :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 0:37 
Billentyűzetgyilkos

X"DDDD szép álmokat neked is :D én is megyek most már :x (álmodj azzal, amit elmeséltem pü-ben XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 0:31 
Fanfic-faló

az élet nehéz :D ha annak idején nem tör Frank az életére, lehet, sőt tuti, hogy normális nő/ember létére élte volna az életét. Nem lett volna elhagyatott, megkeseredett és reménytelen.
Ilyen sorsot senki nem érdemel. Vonat alá ugrás.. ennél már a Romleo és Julika is jobban kivitelezett halál volt :D abban legalább volt némi romantika xD
na elmentem szuszmákolni (ugye Joan? xD) szépálmokat, álmodj Morgannal :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 0:28 
Billentyűzetgyilkos

de Frank a "kevésbé beteg" pillanataiban sem volt a világ legtündéribb embere xD jó, szerette Jane-t, de elég fura módon mutatta ki. nem tudok belenyugodni Jane halálába, mert nem érdemelte meg :"D hogy pont vele, pont így x"D bár ha azt vesszük, az életének nem sok értelme volt, Frank nélkül gyakorlatilag egy elveszett, hajléktalan, kissé dilis nő volt, nem ismert senkit, nem csinált semmit... nem nagyon tudom elképzelni, milyen sorsot szántak volna neki, ha nem ezt : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 0:22 
Fanfic-faló

ÚRISTEEEEEN! Ez a pasi vétek a női nem ellen :D Nekem is kell olyan pici, finom puszi :oops: (Szisza, fogd be a füled)

Jane, tényleg kicsit dilis volt, viszont, ha azt vesszük, hogy Frank állat természete ellenére mellette élte le a legszebb éveit akár... Rengeteg olyan nő van a világon, akit a csávójuk agyba főve ver, ha elborul a nem létező agya, de ha normális a világ legtündéribb embere.. ezek betegek :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 0:19 
Billentyűzetgyilkos

de Jane aaaannyira hülye volt, nemár =/ tudom, hogy idős volt már, meg kicsit bolond is, de képes volt meghalni ezért a beteg állatért -.- ráadásul így... tudta jól, hogy Frank bántaná, és mégis vele ment, egyszerűen hihetetlen -.-

egyébként nem tudom, szerintem ebbe a topicba illik leginkább, hogy ezt belinkeljem: a véleményem csak egy elnyújtott visítás, amely így hangzik:

Engemiiiiiiiis!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 0:15 
Fanfic-faló

Egyet értek! Ők az istenek, na de nehogymár... :D Igenis tessék megszenvedni valakivel, vannak "jó", elkaphatatlan gyilkosok is...Mint pl a Zodiákus, brrr :\ az utsó részben előkerült Foyett neve, úgyhogy szerintem hamarosan találkozunk vele :wink: Jó lesz még egy kis plusz izgalom, bár remélem, senkit nem fog megölni a kedves Kaszás... :| :(

Am igen, Frank volt, aki visszatért :lol: Csak szegény Jane-t sajnáltam, hogy pont egy ilyen vadállattal hozta össze a sors :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 0:10 
Billentyűzetgyilkos

lol, egyébként érdemes kicsit belemászni a világháló sűrűjébe XD vicces dolgok vannak. esküszöm, ha nagyon ráérek, csinálni fogok egy "A 10 leggázabb kép Shemar Moore-ról"-listát o__O

az a rész amúgy tök durva volt. én már alig várom, hogy Foyett ismét képben legyen, jó, hogy végre valaki problémát okoz nekik, nem kapják el olyan egyszerűen XD ahogy a másik csávó, az a Frank vagy ki szintén visszatért még egy rész erejéig. én örülnék, ha Foyettel végre egy kicsit összekapcsolódnának a részek, és lenne egy rosszfiú, akit tényleg minimum egy évadon át üldöznek XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 0:02 
Fanfic-faló

bizony azaz :D avád :P :D :x látom rákattantál :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 23:56 
Billentyűzetgyilkos

semmi, azért is lepődtem meg. x"D
jaaaaj, asszem tudom, az az, amikor családokat gyilkolnak? és kiderül, hogy nő a gyilkos, végig téves volt a profil :D

szerk.: ahhahahaha, az új avám :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 23:54 
Fanfic-faló

Ejjha! Eddig nem vettem észre, bár az utolsó látott részben külön kérte, hogy Prentiss menjen vele a kihallgatásra... Nem igazán tudom eldönteni, konkrétan olyan jelek nem voltak szerintem, bár közben írtam :oops:
Ha arra gondolok, hogy Hotch lelövésekor Emily volt az első, aki kereste a lakásán.. :roll: nemtudom tényleg, de kíváncsi vagyok >.<

Nálad valami észrevétel?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 23:49 
Billentyűzetgyilkos

nem utálom :D egyszerűen csak eddig senkit senkivel nem akartam összehozni ebből a sorozatból XDDDD
na, de tényleg: van rá bármi apró utalás, hogy Prentiss és Hotch között lenne valami? o.O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 23:47 
Fanfic-faló

Nézz oda :D utálod a "normális kapcsolatokat? XD Gideon nekem inkább az eddig hiányzó apa karakterem volt inkább, de ez már megoldódott, hála Merlinkének :oops: :) Morgan sosem cserélném le senkire :D bármikor elmennék vele egy körre xD jó, kussolok :D

az ötödiket meg csak azért kérdeztem, mert megnéztem a 8dik részt, de a végén volt valami, ami nem stimmelt, gondoltam segítséget kérek, hátha Te képben vagy :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 23:42 
Billentyűzetgyilkos

az ötödiket? nem, sorban haladok, ez is csak egy kivétel volt, mert mindenképp látni akartam a részt, de péntek este lesz jobb dolgom is XD
amúgy meg fog ölni, amiért elpofáztam, de most már mindegy - csak más ne tudjon még róla, elvileg titok :D

szóval, hogy ne legyen annyira off: Gideont én is bírtam, de én már örökké Morgan-fanatikus leszek :D és tényleg soha nem tudtam volna elképzelni egyetlen slashpárosításban sem, de az utóbbi időben... :x mégis, akivel sosem fogom összehozni, az Garcia XD

szerk.: okés, lemaradtam valamiről? egy rakás Emily/Hotch avatart találtam, de én semmi erre utalót nem láttam a sorozatban XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 23:38 
Fanfic-faló

Megkaptam, rögzítettem, válaszoltam :D
Imádom őket, az egész bandát, úgy ahogy van! Az legörökebb favorit, akire mindig emlékezni fogok mégis Gideon lesz :oops: Őt nem akarom párosítani senkihez, úgy volt tökéletes, ahogy volt 8->
Bár már nekem is szárnyra kapott a fantáziám a többieket illetően :D off vége*

Az ötödik részt nézed esetleg párhuzamosan?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 23:26 
Billentyűzetgyilkos

harmadjára nézem vissza a közös jeleneteiket XD azt hiszem, én is megfertőződtem :D ha vége az érettségi időszaknak, megvadulok :D:D

addig is pü-ben elárulok egy titkot XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 23:21 
Fanfic-faló

Nicsak, kibújt a szög a zsákból :D esetleg írsz is nekünk egyet? xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 23:10 
Billentyűzetgyilkos

jaj és már nagyon rosszul van

:x Morgan meg aggódik, de édi XD

szerk.: lol, utolsó jelenet XDDD imádom őket. "Te a zselét kajálod?" :x:x először lehetetlennek tartottam, de most már odavagyok a Reid/Morgan-száltól XD

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tania 2010 május 31 (hétfő), 23:35-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 23:08 
Fanfic-faló

Nem szégyen, dehogy szégyen!
Én is sírtam rajta :oops: sok részen rám jön az "egereket itathatnék", ilyen kis érzékeny vagyok, na...
Annyira szívszorító, mikor férfiaknak hirtelen sebtiben kell valami érzelgőset összedobni, és hiába szeretnék annyira, csak makognak és makognak... Szeretnének minden fontosat belefoglalni abba a pár szóba, de nem szokták meg azt, hogy beszélniük kell ilyesmiről... Jajj, ez mindig olyan megható :| :(:(:( :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 23:01 
Billentyűzetgyilkos

na jó, szégyen, nem szégyen, most elsírtam magam.
most volt az, hogy Reid megkérte Garciát, vegyen fel egy üzenetet az anyjának. :cry:

szerk.: úristenúristennagyondurva o_O tövig rágom a körmöm, de tényleg, és hiába tudom, hogy túl fogja élni, akkor is esk félek XD

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tania 2010 május 31 (hétfő), 23:08-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 22:58 
Fanfic-faló

Ezt a részt is láttam, annyira jól megcsinálták 8-> Reid a mi kis hősünk! :x :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 22:52 
Billentyűzetgyilkos

CM:
most nézem azt a részt, ami pénteken lesz. Aaaaannyira... áá, meghaltam. Egy csávó úgy öl, hogy valami halálos vírust ereszt az emberekre. Reid és Morgan mennek ki a házába, és Reid bemegy az ajtón, aztán amikor Morgan odaér, Reid bevágja az üvegajtót, és azt mondja, nem engedi be őt. Bent meg mutatják, hogy ott van egy törött üvegcse a földön. Szóval Reid bement, lehet, hogy megfertőződött, és magára zárta az ajtót, hogy megmentse Morgant :x:x:x Annyira édik voltak *.*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 11:37 
Fanfic-faló

Éééés most! Megnézem az ötödik évad nyolcadik részét :D

szerk: na megnéztem és hát, húú :| Elég ritka tényleg a női sorozatgyilkos :-S Minden tiszta, egyet nem értettem csak: hogy keveredett oda megint Foyett? Ott lehet, nekem valami kimaradt, de nem jöttem rá...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 20:18 
Könyvmoly

VD: Nem értek valamit.. Elméletileg egy vámpírt a ház tulajdonosának kell behívnia ahhoz, hogy átléphesse a küszöböt, ezt ismerjük. De akkor hogy tudtak Pearlék csak úgy bemenni Damonék házába? Azt mondták, hogy "már nem lakik élő a házban", szóval akkor úgy bemehetnek? Viszont ott van Logan, aki totál ki volt akadva, hogy nem tudja átlépni a saját küszöbét, mivel egyedül lakik, és nincs aki behívja. De ha egyedül él, és meghal, akkor gyakorlatilag a háznak nincs élő tulajdonosa, nem? Akkor Logan miért nem tudott bemenni a SAJÁT házába? Belebonyolódtam :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 18:43 
Fanfic-faló

Milyen igazad van :D de szerintem ez nem beteg dolog, inkább csak a kíváncsiság... az az ember mondja az ilyenekre, hogy beteg dolog, aki fél, hogy ilyen bekövetkezhet, de ez csak az én véleményem... szerintem a félelem és a kíváncsiság egyaránt egészséges dolog, amíg valaki nem viszi túlzásba xD

de igazad van, Reidet lehet, tényleg nem lehetne elkapni :D olyan agya van, hogy jajj xD morbid: én azért kíváncsi lennék, annyi értelemmel milyen gyilkosságot hozna össze! Vajon mindenre gondolna, vagy hibázna egyáltalán?? szerintem nem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 18:31 
Szárnybontogató

Valamelyik nap az ugrott be, hogy milyen jó, hogy Reid nem gyilkolászik. Szinte lehetetlen lenne elkapni!XP

Kicsit más: legjobb barátnőmmel éjszakába nyúló csvelyt folytattunk, és meséltem neki arról a CM részről, ahol ugyebár a három csajszit összezárják, estébé, erre beszólt, hogy én beteg vagyok, hogy ilyeneket nézek. Erre nem tudtam mást mondani, mint hogy akkor örömmel szenvedek ebben a kórban! :))

A Táskakezű Vonyító Vérszívó Vokalista

"- Ez itt Bori, a kislányunk!
- Hé, ne Bori legyen!
- Jó, akkor kisfiunk..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 18:24 
Könyvmoly

dae, én a könyveket nem olvasom, úgyh én még izgulok érte :D

Igen, VD :D Bár messze van a True Bloodtól (bizonyos szempontok alapján), viszont sokkalta jobb mint a Twilight, szóval határozottan lájk :) És eddig kb majdnem minden részben volt meglepetés. Kiváncsi vagyok mit tartogat még, legutoljára a 14. részt néztem végig. Sean Faris <3 kár h itt egy jó nagy seggfejet játszott :D de viszonylag sokáig húzta, általában a VD szereplők egy-másfél rész után meghalódnak :D

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 17:57 
Tollforgató

Zsuzsee írta:
darkangeleyes írta:
Még 13 nap és True BLood :)

Naaaa, végre jön a harmadik évad? Nem tudok eléggé aggódni Damonért és Stefanért, szükségem van Billre meg Ericre is :D Bár, ahogy a s02 véget ért, most inkább csak Billért aggódhatunk..

É nem aggódom, hogy mi lesz vele,mert már olvastam a 3. könyvet. (Most a 10. könyvet nyúzom :) )

Azt hallottam hogy a 3. és a 4. könyvet összevonják és akkor huh.. nagyon durva lesz :D

szerk: Damo és Stefan -> Vampires Diaries ha jól tudom, nem?

Azt is tervezem megnézni majd nyáron :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 17:00 
Könyvmoly

darkangeleyes írta:

Naaaa, végre jön a harmadik évad? Nem tudok eléggé aggódni Damonért és Stefanért, szükségem van Billre meg Ericre is :D Bár, ahogy a s02 véget ért, most inkább csak Billért aggódhatunk..

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 16:11 
Tollforgató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 11:19 
Sztorihajhász

öhm... bocsi, nem tudom hova írhatnám ezt, de sorozatfüggőknek ajánlott :-D

Supenratural Fantali ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 11:04 
Billentyűzetgyilkos

Rossi tényleg csúnyán néz :D x'D

jahj, ma este már kéne kicsit... de rossz hatással van rám... ez nagyon durvát álmodtam... :-SS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 10:25 
Betűmániákus

Tania írta:
Rossi nagyon csúnyán tud nézni XD Gideion meg csak szimplán csúnya, de jófej

Ja, pont, mint én. Csúnya, de jófej. :D ;) *És a barátaimért bármikor habozás nélkül tudnék ütni és ölni. ;) *

Amúgy, én mind a kettejüket imádom. :x Meg azokat a jeleneteket is, amiket elmondtatok. Főleg amikor Reid olvasott. Az haláli volt. =)) :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 10:19 
Betűmániákus

Na igen, Chuck, meg az ötletei. XD Hajthatatlan volt, hogy márpedig ő lesz a hős. :D Néha nagyon bele tudja magát élni a helyzetekbe, és a számítógépes játékok hasznáról képzett felfogásáról már inkább ne is beszéljük. :D Tegnap azt a részt néztem meg, amikor fogja a bombát, és Caseynek mondja, hogy elviszi innen jó messzire. Beül az autóba, elhajt vele, Sarah is megérkezik, és látják felrobbanni az autót. Sarah sír, ehhez képest Chuck vigyorgó fejjel odalép hozzájuk, valami távirányítóval. Csak azt érteném, hogy hogyan tudott kiszállni az autóból, úgy, hogy Casey ne lássa? :D Azt láttad? :)

Akkor azért tűnt el olyan hirtelen. :-S Köszi a linket! :) Mondjuk, akkor is jó lett volna megnézni a többi epizódot is, bár, még most se nagyon értem, hogy miért hagyták abba. Szerintem itt is csak a rövidített verziót adták le. Nem baj, legalább majd annyit végignézhetek a nyáron. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 10:07 
Ó-nagy-admin "on stage"

Joan Potter írta:
De aztán sikerült is Chucknak... öhm, beadni az ellenanyagot. Vagy nem jól emlékszem? :D

Utána mondták, hogy baromság, amit kitalált, mert úgy nem működik a dolog. Casey nagyon "boldog" volt. :D

Joan Potter írta:
Ha nem mondod, esküszöm, nem jöttem volna rá, hogy ő Matt Bomer. o.o Azt a sorozatot még nem láttam, viszont régebben adták a Travelert, amiben ő játszott. Azt is néztem mindig, de nem értettem, hogy hova tűnt. Egyáltalán csináltak abból több évadot? Vagy nézte valaki? :)

Ha jól tudom, még az elsőt is megrövidítették, ráadásul úgy, hogy nem is 22 részeset terveztek eredetileg sem, hanem 13-at talán. Azt nem tudom, nálunk leadták-e egyáltalán a rövidített verziót, vagy abból is csak pár részt... A második évadot meg el se kezdték forgatni. De egyszer olvastam egy összefoglalót, mit terveztek bele.

Itt is van.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra