Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 14:57

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 09 (szerda), 9:03 
Betűmániákus

Okés, köszi! >:D<
Majd utána nézek az új telódnak mindjárt
Ja, Aila: még ez a hét és a következő, aztán vége. Brrr

Szerk: ááááá, szóval ez ilyen érintős :-? Hát csajok, én lehet, hogy túl maradi vagyok, de szeretek nyomkodni :g

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 09 (szerda), 7:49 
Könyvmoly

Ne félj, drága, minden rendben lesz! :) Majd szorítok! :D

Jáááj, olvasom itt ezt az EKLE-szenvedést... olyan jókat tudok mosolyogni. :D Hihetetlenek az emerek. :D *elnéző mosoly*

Na, de lépek netről... lassan. :D

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 09 (szerda), 7:35 
Betűmániákus

Ok, bocs, visszaszívva! Ne haragudjatok rááááám! :((
Jólesik, hogy hiányoztam :( :-*

Na, akkor amint lesz egy szuszogásnyi időm, bombázlak titeket és lehet, hogy hamarabb, mint azt gondolnátok. A tesóm, vagyis apum ma megy a tesóm laptopjáért, úgyhogy hamarosan arra is kell net. Amint eljön a pasi, aki ért hozzá, beállítja az msn-t. Alig várom :x Ez asszem a kövi két hétben esedékes lesz, szóval már emgint több helyen tudunk dumálni.

Ma viszont gyakorlatilag meghalni megyek a suliba. 2 ellenőrző és 3 felelés. Valamint, ah jól sejtem, akkor ma kellene beadni a gyakorlatfüzetet, ami nekem nincs kész, mert nem tudom, mit kellett... :roll:

Én. Nagyon. Félek. :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 09 (szerda), 6:59 
Könyvmoly

Sziasztok!

Megvettem tegnap a telcsimet! :D Kemény 1000 Ft-ért. 8) :D Fú, nekem meg pont a színe tetszik, ha csak kék lenne, meg is őrülnék. :D

Shanci, ne drámázz! :D Én azért nem hiányoltalak, mert gyászoltam a telcsimet - még most is, miután Aila pont most hívta fel a figyelmemet az elmentett sms-ekre... :(( -, és nem voltam fórumon. De Aila tényleg hiányolt, emlékszem, mikor visszaolvastam, hogy kérdezte, hol vagy. Meg úgy ámblokk mindenki. :roll: :x Szúúúszáá!

A kertet meg nagyon sajnálom... én is imádom a kukoricát, azt afinom, főtt kukoricát, nyami! :x

Az időjárás me borzalmas. Egyik héten még a pulcsiban is fázom, duplán kell öltözni, most meg szabályosan megsülök egy egyszerű topban is. :roll: Á, ugyan, nem tesszük ám tönkre a Földet, ez nem annak a bizonyítéka... :roll: Komolyan hiszek benne, hogy bármikor egy Holnaputánban találhatjuk magunkat (láttátok a filmet?).

A szerb dalok engem is érdekelnek, ha jók. :D De ha lenne már msn-ed, akkor ott még ennél is egyszerűbb lenne küldözgetni... :oops: :D Szóval, izibe telepítsd fel, még linket is tudok neked küldeni, hogy honnan, segíteni is tudok, amúgy meg tök egyszerű, nagyjából a tovább gombot kell kattintgatni... :-P :D

Aila, igen, többek között rád is értettem, de úgy tudom, Amphe sem olvasta (aki miért nincsen már? :( Mert megadnám neki az új számomat... mindegy, akkor elpüzöm neki. Meg másnak is, ha akad valaki, akit érdekel még :roll: ), és így ő sem tudja. Jövő hét péntek? És még csak akkor kezdesz neki? Tyű, akkor e hónapban nem szpojlerezhetek. Mindegy. Azért egy véleményt majd tessék szépen írni nekem a végén! :D

Most megyek. Ja, amúgy örömmel közölhetem, hogy elkezdtem a Rose-s törit, kemény egy oldalnál tartok. xD :D

Pussza :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 08 (kedd), 23:23 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Halihó! :) :)

Na végre lányok, már komolyan kezdtem aggódni! :cry:

Jaj, szegény KyKym... :? Tényleg olyan emberek vannak, az ember lánya meg nem lehet elég óvatos... :-( Esélytelen, hogy meglegyen még rendőrségi kapcsolatokkal is? Vagy azért, mi, mert elindulni se lehet semmilyen nyomon, ugye? :roll: :?
Elhiszem, hogy szomorú vagy, a mai világban az ember már mindent a mobiljában tart. Én is karácsonyra kaptam újat, olyan kis szép, szomorú lennék, ha elveszne. Meg hát minden SMS-s emlék meg minden. 8-> De azért próbálj meg nem nagyon szomorkodni miatta, igazad van, változtatni már úgyse tudsz rajta sajnos... :? Viszont szerencséd van, ha ilyen hamar kapsz másikat. Mikor az enyém összetört, vennem kellett magamnak egyet a legolcsóbb 2000Ft-osból, azzal mászkáltam fél évig (ez volt a bünti... :roll: :oops: :? ) A La Fleur nagyon szép, barátnőm is olyat kapott, tetszettek rajta a minták, bár én kékben jobban el tudnám képzelni, de sajna csak ilyen rózsaszínesbe van...

Nyári vásárlás nem dobott fel egy kicsit? :) Jaj, fürdőruci, én abból most fel vagyok szerelve, van egy lila meg egy fekete! 8->

Hát tudom, hogy rám gondolsz, de én leghamarabb jövő pénteken tudom csak megvenni. Addig légyszi bírd ki spoiler nélkül! ;-)

Shanci, ne mondj ilyet, hogy senkinek nem tűnt fel a hiányod... Én senki vagyok? :o Itt írogattam össze-vissza meg kérdezgettem Amphét, hátha tud valamit rólatok. Főleg te ijesztettél meg, mert te mindig mindennap hírt adsz magadról, és most mégsem. A többieknél egy-egy nap kimaradás elő szokott fordulni, de nálad már nagyon rég nem volt ilyen. Én igen is aggódtam. :-<

Nekem is küldhetsz zenéket, kíváncsi vagyok. Viszont ha bonyolult, szerintem bőven jó az is, ha belinkeled youtube-ról, úgy is meg tudjuk hallgatni. :) Juj, és még fordítást is kapunk! :-D
Nem tetszik a Pepsis Africa?? Hogyhogy? Én egyszerűen megőrülök azért a számért! :x Persze igaz, hogy nagyon nagyon nagyon jóó emlékek fűznek hozzá! 8-> (a pepsit is jobban szeretem, mint a coca colát - ezek szerint pont egymás ellentétei vagyunk :-P). Viszont meghallgattam a reklámodat és eszembe jutott: az is nagyon jó, a táncoló focistás, ugye? Vagy megint félretippelek? :oops:
Ezt a Petőfi verset nem ismerem, de mindjárt megnézem! ;-)
Gyógyulj meg hamar (elhiszem, én is utálom a teákat - végre van még valaki, aki szintén :-D)! Ilyen szép időben rossz betegnek lenni (nem mintha bármikor jó, de ilyenkor meg aztán végképp)!
Bocsi, de már nem tudom számon tartani: neked meddig is van még suli? Vagy azokat a napokat már otthon töltöd gyógyulgatva?
De aranyos a mamád, aggódik a kertjéért! :) Papám is mindig a nyulait félti, arik! :) :)

Tényleg nagyon durvák ezek az időjárások. Bár engem különösebben egyik sem zavart, én nagyrészt itthon voltam esőben is, most is. Csak mikor kimegyek az erkélyre nézek nagyot, hogy jé, bent mennyivel melegebb van. Szerencsére nálunk a lakás valahogy tartja a hideget, úgyhogy elég jó természetes légkondim van, ha már benn kell szenvednem... :? Csak délután durvább kicsit, mikor alkonyodik (nyugati fekvésű a szobám).
Egyébként én örülök neki, végre itt a nyár. Strandolni akarok! :cry:

Maya könyvét nem tudom, sajnos... de biztos szól majd. Ugye? :roll:

Bocsi, lányok, hogy ma nem értem hamarabb, kicsit elcsúsztam, aztán meg Felejtés bérét néztem! Az de jó egy film! És Ben Affleck milyen jóó pasi benne! ;-) :x Abban van a nagy igazság a jövőről, úgy szeretem, mindig visszafog! :)

Na megyek, kidőltem, szép álmokat!

Ja, nektek is mondom, ha esetleg érdekel, hogy ficblog! :oops: ;-)

Pussz! :)

Aila

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 08 (kedd), 15:52 
Betűmániákus

Na, akkor majd küldök. :)
Ha szünet lesz, szánok erre is időt, és akkor lehet hallgatni. Nem fordítom le nektek teljesen - azt utálom -, inkább hogy nagyjából miről szólnak ;) Amúgy illúziórombolók, mert nincs semmi értelmes, csak jól hangzik. :roll:
Jaaaj, hagyjátok! Mondtam már, hogy imádom a szomszédaimat? Föltöltötték a kertjüket, erre - mivel ugyebár azért nálunk is esett - minden víz átfolyt tőlük hozzánk és tönkrement a veteményes. A krumpli például megfőtt - szó szerint - a hirtelen jött jó idő miatt begyulladt és megzöldült-.- Oda a paradicsom és a kukorica egy része :(( :(( :(( :(( Persze, hogy Shanci kedvencei >:P A nagyim is depressziós, ne tudjátok meg. Állandóan azon siránkozik, hogy mit fog enni? Azért ennyire nem súlyos a helyzet, de ő még drámázik... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 08 (kedd), 15:23 
Írópalánta

Sziasztok!

Szegény kykyke :( Igazán sajnálom :(( Tényleg nagyon durva, hogy ennyire oda kell figyelni mindig mindenre, különben meglopnak. Mondjuk abban csatlakozom Shanonhoz hogy én sem ragaszkodom az enyémhez annyira, nem is olyan új, h sokat kereshetnének vele. De zenét hallgatni azt imádok rajta :x

Tényleg én tökre kíváncsi lennék a szerb zenékre Shanon :) szeretek nem csak angol meg magyar zenéket hallgatni :D főleg franciát, meg finnből is van egy két tök jó xD és az a legpoénabb, h egyiket sem értem :D:D

AAAANNNYIRA meleg van :( Eddig meg zuhogott az eső és most tiszta hirtelen lett 35fok -.-" Én már az ájulás szélén vegetálom végig az órákat, meg a buszutakat :roll:

Na puszi mindenkinek :-*

Ui: Nem tudjátok, Maya könyve pontosan mikor jön ki xD olyan kíváncsi lennék rá, akár csak így megnézni nyomtatva :D:D

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 08 (kedd), 9:52 
Betűmániákus

Hát heló lányok! *tüsszent*

Most vagyok olyan "csak kissé taknyolok szét" állapotban... mert biza vasárnap este 7 óra óta egészen mostanig 39-40 fokos lázzal éldegéltem, de úgy tűnik senkinek se tűnt fel, hogy nem jár a szám. Annyi baj legyen! :D

Hűűű, most próbáltam fölfogni mindent... :-S

KyKy, sajnálom a telódat! :( Bár én nem állok annyira szoros kapcsolatban az enyémmel... :roll: Max anyámék a hívnak meg a barátnőm, magánéletem meg nincs... Ráadásul annyi ingyen percem van meg üzenetem, mint a szemét... Pfff. :?

Azért kérdeztem, hogy tudtok-e valamit a zeneküldésről - ezúttal is kösz Lucitaus :) -, hogyha gondoljátok, akkor küldök nektek viszonylag értelmes szerb zenéket, meg egy-két olyat, amit mostanában hallgatok. De persze csak ha akarjátok. :oops: Igen, Aila, az egy számuk refrénjének a kezdete, méghozzá az Ilyen nincs c. számuké. Tiszta jó... 8-> És nem, nem a Pepsis (nem szeretem se az üdítőt, se a zenét) , hanem Coca Colas, beleértve a foci VB zenéje is. :) Asszem. Petőfi? Nos, mindenki azt tanulja, amit szeretne, van választék bőven. Én a Haraghoz c. versikéjét választottam. Eléggé... indulatos. :roll:

Volt még valami kérdés? $?

Egyébként iszonyat gyenge vagyok... örülök, hogy ülni tudok, úgyhogy mindjárt húzok is vissza csicsizni, mert holnap már mennem kell suliba :?
Úgy ennék új krumplit! :(( Sajttal! De egyszerűen úgy érzem, hogy a szél is elfúj, úgyhogy megvárom anyumat... És nehogy azt gondoljátok, hogy megszegtem a gyógyszeres szabályomat: csak lázcsillapító meg torokfertőtlenítő. Semmi több. citrom, tea (körömvirágos meg kamillás, blöáááá, utálom a teákat). Amúgy meg szerencse, hogy gyorsan gépelek. :lol:

Na, lépek. Óóóó, és mivel a szervezetem a megfázásra összpontosított... eltűnt a hörpim, amit enyhén furcsállok, mivel inkább erősödnie kellett a vírusnak, mivel ugye most pocsék az immunom... :-S

Na, megyek. Megnézem a Roriékat, aztán Stendhal.
Legyetek jók és próbáljatok nem megfázni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 08 (kedd), 9:32 
Könyvmoly

:(( és még egyszer is: :((

Lányok, akkora balfék vagyok, amekkorát nem hordott még a hátán a föld!
Szombaton elmentünk bulizni, és hazafele ellopták/elhagytam (előbbire gyanakszom) a telefonomat! A 100ezrest, nem rég lejárt részletfizetésű, Samsung Omniámat! Minden benne volt! Az életem fele abban a kis szarban volt! Pont aznap délelőtt (suliban) sikerült rájönnöm/megszerelnem, hogy sikerüljön fogadni blútuszon mindenfélét, megnagyobbítottam az sms-ben a billentyűzetet, meg minden, erre este tovatűnik.
Álltunk barátnőimmel a gyrososnál, és emlékszem is, hogy valaki hozzáért a tatyómhoz, de eszembe sem jutott, hogy valaki turkálhat benne, főleg, hogy a tetején a nagy farmerkabátom terpeszkedett... :(( Aztán még akkor is csak előre vettem, nem tűnt fel, hogy a fiúk "hirtelen" kiálltak a sorból és elmentek, hanem a buszon kerestem, és nem találtam. Ne tudjátok meg, milyen pánikroham lett urrá rajtam... felhívattam magamat, de ki volt kapcsolva. Elkezdtem agyalni - zokogás közben -, hogy most mi a bráner lehet, és vagy azért volt kikapcsolva, mert lemerült - merülőfélben volt, és egész este nyomódott, márpedig egy ilyen nagy kijelzőjű teló hamar lemerül, ha világít a kijelzője -, vagy kivették a simet, és el is hajították azza a lendülettel. Ugye akkor nehezebben lehet lenyomozni.
Anya felejelentést tett tegnap - az ő nevén volt a teló -, ráadásként csókosok is vagyunk, mégsem látok rá túl nagy esélyt, hogy meglesz. :(

Egyszerűen... nem tudom. :(( Annyira rohadtul dühít, miközben olyan elkeseredett vagyok... vááá! Undorító emberek, annyira rohadult gyűlölöm most az egész emberiséget, hogy egy kiskanál vízbe bele tudnám folytani az egész mocskos népet! Vhááá :@

Mindegy... szúúúszááá! Nyugi, Kriszti, ami megtörtént, megtörtént, hiába is agonizálok rajta. :-S :(( De akkor issss.... :'(

Ahh...

Új rucik, ejha, én is vettem magamnak - a dupla fizuból futott rá... :) Két nacit, meg fürdőrucit akartam, de nem találtam megfelelőt még. :-S

Ajj lányok... nem tudok szabadulni a telefonos mizériától... akkora pech, miért velem történik minden? :(

Amphe, drágám, elpüzöd majd még egyszer a számodat? Mert elvileg kapok nem soká új telcsit - ezt a le fleurt, amit nőcis telefonnak reklámoznak -, és majd azon akkor megcsörizlek. :)

Most viszont megyek. El kéne kezdeni a Rose-s törit, egyelőre még ott tartok, hogy kb. két sor van meg, de mindig kitörlöm. Sehogyan sem jó... :-S

Ki olvas breaking dawn-t? :D Én már minnyá végzek... :) Bellát szívem szerint gyorsan leütném, míg Jacobot halálra dédelgetném... bárcsak én lehetnék VALAKI - akit nem nevezhetek meg, szóval ideje lenne, ha elolvasnátok, hogy ne kelljen rébuszokban beszélnem... -.-" *angyali vigyor*

Csók a csajoknak! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 07 (hétfő), 22:57 
Fanfic-faló

Sunnyogok :)

Elolvastam és jaj dejóó :oops: Végig rázott a hideg, de nem tudom megmondani pontosan, miért :) Mindig nagy élmény, ha egy keveset felfedezem magamból mások lelkében :) Remélem, hogy tényleg sikerült fellelkesítselek, és az érzés, ami beköltözött a lelkedbe a soraimat olvasva még sokáig ottmarad majd :)
Megértem, hogy nem őt akarod szidni, bántani... Én is mindig így érzek... Ezt, ha van kedved, majd hosszabban is kidumálhatjuk, mikor felszabadultunk az érettségi alól :)

Tényleg lelövöm magam xD :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 07 (hétfő), 22:54 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
amphetamin írta:
Túl az 1000 hszen :)

Ide is lekörmölöm, hogy örülök, és mindennél többet jelent, hogy szereztem Néked egy-két boldog percet ^^ Szívből írtam :) ;;)

Na, tényleg elteszem magam szuszookálni, a választ még megvárom :)

Ha tudok, jövök holnap is ^^ :-* Millió csók Nektek :)

Gratulálok a Milleniumodhoz! ;) :-D
Én odáig sose fogok eljutni. XD

Válaszoltam drága, próbáltam sietni, hogy aludhass! :)

Szép álmokat még egyszer! Most már tényleg én is megyek! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 07 (hétfő), 22:36 
Fanfic-faló

Túl az 1000 hszen :)

Ide is lekörmölöm, hogy örülök, és mindennél többet jelent, hogy szereztem Néked egy-két boldog percet ^^ Szívből írtam :) ;;)

Na, tényleg elteszem magam szuszookálni, a választ még megvárom :)

Ha tudok, jövök holnap is ^^ :-* Millió csók Nektek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 07 (hétfő), 22:29 
Fanficbúvár

Válaszoltam neked ficblogra, mindjárt kezdem a véleményválaszt is. Köszönöm, köszönöm, köszönöm! :) Rekordot döntöttél szerintem hosszúságban! ;)

Én is remélem, hogy nincs a többiekkel semmi gond, kezdek aggódni értük. :roll: :?

Majd, ha tudtok, adjatok életjelet, lányok! :)

szerk.: Jézusom, ne viccelj már, teljesen meghatott és minden szavát imádtam! Még hogy unni?? Dehogyis!!! Ne gondolj már ilyeneket! Azért nem válaszoltam még, mert igazából fogalmam sincs, mit lehet ennyi kedvesség után írni, de mindjárt kezdem és összehablatyolok valamit! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 07 (hétfő), 22:22 
Fanfic-faló

Sajna nem tudom, péntek kora délután voltam utoljára, azóta nem beszéltem senkivel :-S
KyKynek írtam ma délután smst, de nem válaszolt. Rejtve felmásztam msnre, jelezte a mösön, hogy fent volt korábban, de semmi...

Remélem, Csajszik, minden rendben van :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 07 (hétfő), 22:18 
Fanficbúvár

amphetamin írta:
Meglestem a blogot, első dolgom volt beszimatolni, úgyhogy minnyá mászok is olvasni :)

Majd, ha lenyugodtam agyilag elmeséltem xD am semmi értelme az egésznek, csak nagy összevisszaság :D

Egy koptatott farmert vettem, egy fekete magassarkút, két partifelsőt, két vádlis cicagatyát, két övet, meg egy csőtopot :) Olyan boldog vagyok tőle ^^

Klubra kapcsolok mindjárt, csak még megy a NCIS :D

szerk: Hú, Aila szívem, jól "lekéstem" a kezdést :oops: :) De nem bánom, most bekapcsoltam ^^ Kukk be a blogodba :) Jóéjt!^^

Juj, de jó, minjárt megyek is!:) 8->
Na, tetszett a Műsorom? Nekem nagyon, itt vinnyogtam, szerintem felkeltettem a családomat is! XD Főleg a vége tetszett, mikor már bemelegedtek! :x :x Imádom, nem tudok mást mondani, a legjobb kikapcsolódás ha már mindenhez fáradt vagyok. És a legjobb agyzsibbasztó felvidítás! :) :)

Hű, hát akkor tényleg jól bevásároltatok. Irigyellek! :-D

A többiekről nem tudsz valamit? Hová tűnhettek ennyire? Még Shanci is, aki minden nap jelentkezik.
Riikát gondolom, matekozik, vele tegnap beszéltem. Remélem, sikerült neki áttetetni, vagy ha nem, hát remélem, ment a dolgozat, drágám! :)

Szép álmokat! I-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 07 (hétfő), 21:07 
Fanfic-faló

Meglestem a blogot, első dolgom volt beszimatolni, úgyhogy minnyá mászok is olvasni :)

Majd, ha lenyugodtam agyilag elmeséltem xD am semmi értelme az egésznek, csak nagy összevisszaság :D

Egy koptatott farmert vettem, egy fekete magassarkút, két partifelsőt, két vádlis cicagatyát, két övet, meg egy csőtopot :) Olyan boldog vagyok tőle ^^

Klubra kapcsolok mindjárt, csak még megy a NCIS :D

szerk: Hú, Aila szívem, jól "lekéstem" a kezdést :oops: :) De nem bánom, most bekapcsoltam ^^ Kukk be a blogodba :) Jóéjt!^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 07 (hétfő), 20:57 
Fanficbúvár

amphetamin írta:
Én is tanulok, ma is legyűrtem egy jó nagy adaggal, már a könyökömön jön ki a gazdasági világválság és társai... -.-

Szombaton voltam vásárolni anyuékkal, meglepetés volt xD Vettem csomó csini rucit :) :oops:
Majd mindenképpen visszaolvasok, de ma már nem, mert agyhalott vagyok.
Jó értelemben pörögnék, ha lehetne, de kicsit károsnak érzem... Nem tudom most megfogalmazni... Mind1.

Showder klub melyiken lesz és mikor? :)

Gazdasági világválság? Ez is tétel nektek? Uhh :? Nekünk hál'Istennek nem, sose értettem... :oops: Bár azért nálunk is vannak "cuki" dolgok :roll: :?

Mi is voltunk szombaton vásárolni! :-D Én is kaptam néhány szép rucikát! 8-> Te miket? ;-)
Majd ha nem leszel ilyen fáradt, azért kíváncsi lennék ennek a pörgésnek az értelmére, mert így nem igazán értem... :oops: - persze csak ha nem titkos.:)

RTL 22.20 körül lesz.

Egyébként van új bigyóm ha érdekel... :oops: (ficblog ;) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 07 (hétfő), 20:40 
Fanfic-faló

Én is tanulok, ma is legyűrtem egy jó nagy adaggal, már a könyökömön jön ki a gazdasági világválság és társai... -.-

Szombaton voltam vásárolni anyuékkal, meglepetés volt xD Vettem csomó csini rucit :) :oops:
Majd mindenképpen visszaolvasok, de ma már nem, mert agyhalott vagyok.
Jó értelemben pörögnék, ha lehetne, de kicsit károsnak érzem... Nem tudom most megfogalmazni... Mind1.

Showder klub melyiken lesz és mikor? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 07 (hétfő), 20:37 
Fanficbúvár

Hogyhogy bepörögtél? Felpörgött az élet vagy mi miatt? De ugye jó szempontból érted? Mi újság? Mesélj! ;-)

Hogy miről volt szó? Hát elég sok dologról, de semmi olyasmi, ami eget rengető lett volna, ha gondolod, majd olvass vissza! :)

Velem minden oké, semmi extra nem történt, próbálom legyűrni az utolsó adag tételt a héten, hogy az utolsó napokban még ismételhessek, aztán szerdán indul a menet. :? Neked mikor lesz?

Ma este lesz a Showder klub évadzáró, mondtátok, hogy juttassam majd az eszetekbe!;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 07 (hétfő), 20:32 
Fanfic-faló

Halihó!

Még nem volt időm visszaolvasni, kicsit bepörögtem, de amint a végére jutok, majd reagálok mindenre részletesen :) Miről folyt a szó dióhéjban, amíg nem tudtam jönni? ^^ minden oksi?:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 07 (hétfő), 20:26 
Fanficbúvár

Na mi a helyzet? Mi ez a pangás?? Merre jár mindenki??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 06 (vasárnap), 19:28 
Fanficbúvár

Mi újság lánykák, mi ez a csökkentett szám? Azért látom, aki volt, az írt rendesen! :-D

Aha, mikor anyukám kicsi volt, egyszer olyan árvíz volt náluk, hogy csónakkal mentek iskolába meg ilyesmi. De szerencsére hozzájuk akkor se ment be, mert sok lépcső van az ajtóig, csak az udvar volt medence.

Én se értek a g-mailhez, de úgy látom, már megkaptad a választ, Shanci! :)
Miért van rá nagyobb esély, hogy valaha is eljutsz Görögországba, mint Olaszországba? Vagy félreértettem? :oops:
Még mindig Petőfi? Szegény, ha így nem szereted, rossz lehet ilyen hosszan tanulni. És melyik versét kell megtanulnotok?
Coca cola reklám? Nem Pepsi? Nekem most hirtelen az ugrik be, annak a zenéjébe vagyok szerelmes: Africa :x :x Arra gondolsz te is vagy nem? :oops:
Jobbulást neked, drága, nehogy már itt a nyár megérkezésekor döntsön le valami betegség a lábáról! :-(

Nara, akkor nálad már tombol a nyár, suliba csak úgy megyegetni kell, hogy így van időd olvasni? :) De jó is az, hogy szerettem - nekem az utolsó hónap mindig hawaii volt 8-> már mindig le voltam zárva, már csak a javítósok vagy a kétesek felelgettek (hát igen a "jó" sulim egyetlen előnye).
Hova jársz lovagolni? Én is épp lovardát keresek, eldöntöttem, hogy ezen a nyáron el fogok járni és rendesen megtanulok, mert már... :x :x :x

Riika, KÁVÉKÁVÉKÁVÉ, mi? ;-) Ejnye, a "rossz" példakép! :-P
Children? Hogy jutott eszedbe? Vagy abból volt az idézet?
Fogyókúra??? :o :o Ne őrjíts, minek?? Nem szabad! :roll:
Hát akkor biztos menni fog a matek, nagyon szorítok! És igen, vedd úgy, hogy kérhetsz valamit! 8->

Én ma tanulgattam, még 25 tétel van + ism. és kicsit sokkolt, mikor felfedeztem, hogy nem két hét van még, hanem csak 1... :? De legalább megláttam a fényt az alagút végén! 8->

Arrivederci! :-* >:D<

Szerk.: Nara, egyszerre írtunk! :-D Ló alá estél? Jesszus! :? Kis koromban én is leestem egyszer, de azért szerencsére nem alá. Viszont mint tapasztalt lovas, igazad lehet, akkor az veszélyesebb, ha fának visz?
Piton profba? Ilyen kis kotyvasztós vagy? De jó! :-D

Szerk Nr.2.: Ha valakit érdekel, nézzetek be a ficblogomba! ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 06 (vasárnap), 19:19 
Írópalánta

:) Az még tavalyi sztori volt Riika... de tényleg nagyon durva volt :-S mondjuk szerencsére nem lett baja. Egyébként a lovak direkt nem szoktak rálépni az emberre, szal szerintem sokkal veszélyesebb amikor valaki leesik a lóról és nekiesik valaminek, mintha átmegy fölötte a ló. (Csak tapasztalatból beszélek, mert első esésemkor én is a paci alatt kötöttem ki xD ) Én is mindig attól parázom, hogyha nekiindul a ló, h nekiviszi a lábamat egy fának :-S

A jegeskávét én is azért mondtam, mert imádom :x

Szegénykém, én is utálom a herpeszt Shanon :( Nálad a krém gyógyszerenk számít? :D Ha nem, kend be vmivel ;)

Erről jut eszembe: én pedig találtam egy tök jó kis blogot képkeresgélés közben. Mindenféle házilag kutyulható cuccnak a receptje van fent a krémektől az arcpakolásokon és fürdősókon keresztül a parfümökig. Na ezek a kedvenmceim ;) sztem én nyáron, ha uncsizom magam, átmegyek Piton profba és elkezdek kotyvasztani :D:D :-P

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 06 (vasárnap), 17:56 
Fanfic-faló

bepof:

gmailen úgy tudsz zenét küldeni, hogy e-mailbe küldöd el, a chaten keresztül nem lehet :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 06 (vasárnap), 17:27 
Betűmániákus

Én nem szedek gyógyszert... :| Csak ha szakad a húr.
Mmmm, nem baj... nem fontos. :) Majd kiderül, ha próbálkozom. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 06 (vasárnap), 17:18 
Szárnybontogató

Shancim, sajnálom, szíívecske. :( :( Tudom, hogy nem szokásod, de ha ennyi minden nyavalyád van, nem lenne érdemes beszedni gyógyszert??
Amúgy meg erős csaj vagy te, menni fog a hajtás! Boszorkányosan szorítunk érted! >:D<

Ömm. :-/ Hát mindketten reagáltunk rá, Nara is meg én is, hogy nem tudjuk, mert nincs g-mail címünk. De próbáld meg, és akkor kiderül...

Többiek?? :roll:

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 06 (vasárnap), 16:54 
Betűmániákus

Hali csajok!
Gondoltam, benézek már Petőfi-vers tanulás közben... :roll: g

Amúgy beteg vagyok... nőtt egy herpeszem, föl vagyok fázva, fáj a torkom és folyik az orrom. És most fog megjönni... Gyönyörű lesz a jövő hetem. :-< Tele dolgozatokkal, osztálykép... Pfff.

*visszavonul*

És tényleg senki nem tudja? Vagy nem is fogtok válaszolni? Köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 06 (vasárnap), 16:42 
Szárnybontogató

Jegeskávé... =P~ =P~ Jajj, képzeljétek, most pénteken egy barátnőmmel beültünk a mecibe, de mivel én fogyózom nem is nagyon ehettem volna. Viszont. @-) Olyan jegeskávét ittam, aminek az alján ilyen darabos csoki van, benne pedig nagy gombóc vanília fagyiii. Hát igen, ez sem segített túl sokat a túlméretezett pocakomon, de nem tudtam ellenállni... :D

Nara, ma én is belenéztem a Nemzeti Vágtába, de mikor az egyik pasi leesett a lováról a kanyarban, aztán egy másik paci még át is trappolt rajta... :shock: Amúgy az egész rendezvény nagyon szép, imádolom a lovakat!! :)

Hát gyakran van ilyen, hogy az idő megszépíti a múltat. Remélem jól sikerül majd az osztálytalálkozó júliusban! ;) Amúgy mi sem voltunk általánosban egy olyan hűdehajdejó osztályközösség, mégis amikor így évente egyszer-kétszer összefutunk, nagyon jókat dumálunk, szóval... :)

Húú, már nagyon szeretném olvasni a twájlájt négyet!! 8-> Csak még nem volt alkalmam megvenni... :( Amúgy én most Joanne Harris Csokoládéját olvasom. Nagyon tetszik, csak túl sok szó van benne a kajákról, mindenféle csoki recept... ;;) :g
Amit te olvasol, Nara, az milyen témakör?? :)
:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 06 (vasárnap), 11:54 
Írópalánta

:D Nem, nem a twájlájtot olvasom :D hanem megtaláltam az aranypennások közt Callie Holdfényes nappalokját, és edzőstársammal mindketten olvastuk és tökre tetszett. Erre kiedült, hogy van belőle egy egész sorozat (igaz, csak 2 van fent a merin), szám szerint 11 írás :D És most olvasgatok, hogy legyen miről dumcsiznunk miközben éppen kifulladva ugrabugrálunk :-P

:D Én mind2 helyre szívesen mennék :x Úgyh szeritnem semmiképpen nem járhatsz rosszul, Shanon ;) És te hova mennél szívesebben?

Hát nem tudom, nekem is csak freemailem meg t-onlineos mailem van $? De sztem próbáld meg, aztán...

xD Riika, lassan ihatsz jegeskávét, olyan meleg lesz és akkor nem lesz baj a nyelveddel ;)

Am tuti h belenézek a tvben a Vágtába :D Mondjuk biztos poén kimenni is, csak olyan nagy a tömeg... na mind1, majd egyszer. És így külön jó lesz, hogy én is most jöttem haza lovaglásból :D:D

Én is fogok menni ballagásra jövőhét pénteken, szal kéne vennem majd lufit v virágot vhol :-S Am tök furi, emrt én nem mentem el a volt osztályom ballagására :oops: Annyira nem votl jó a viszony, most viszont mintha vmi megszépítette voléna az emlékeket, ert júliusra szerveztünk egy osztálytalit xD

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 06 (vasárnap), 11:24 
Betűmániákus

Egyértelműen olasz, görögbe több lehetőség van eljutni :)
Rendőr? Ellenőriz a jármű biztonságát... hasonlók. :roll:
A szülők tanácsa dönt, mondom. Augusztusban derül ki. :)

Még egyszer megkérdezem: g-mailen lehet zenét küldeni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 06 (vasárnap), 11:14 
Szárnybontogató

Halihóó!! :)

Jeégettem a nyejvem kávéváj... =P~ Így jár az, aki nem bír várni. :#-) :g

Ailám. :x Nagyon örülök, hogy jónak érzed az angol szóbelit. De ugye tudod, hogy én is küldtem boszorkányos jókívánságokat, csak fészbúkon, nem itt. :oops:
Tegnap négy órán át matekoztam a nagynénémmel. :? Ő amúgy matek/fizika szakos tanár gimiben, szóval úgy nagyjából tudta, hogy mit nem érthetek. A lényeg, hogy átvettük az alapokat és most már köbö megvan, még itthon átrágom egyszer-kétszer és remélhetőleg onnantól menni fog...
Igen, azt hiszem, igazad van, Lana is ezt mondaná. ;) No de akkor cserébe az elmaradt kirándulásért, kérek szépen valami nagyon szépet/jót! :wink:
Én szerencsére Pestszentimrén lakom, szóval minket még elkerült az árvíz. A városban meg napok óta nem voltam, szóval... :-S Szörnyű a helyzet?
Jól hangzik ez a vásár dolog... Lovacskák! 8->

Shanci, Olaszország és Göröghon közt vacilláltok? Jujj, én biztosan Görögországra szavaznék. :D Említettem már a görög mániámat? Úgy szeretnék egyszer elmenni Santorinibe... Meg megtanulni görögül, ha már a néptáncukat tudom. :D
Mikor döntenek arról, hogy hová mentek? Te melyiket szeretnéd jobban? És tényleg. Minek rendőrök? :?
A zeneküldést sajnos nem tudom, nincs dzsímélem...

Jáj, nekem csudajó kozmetikusom van, de tényleg. Élmény hozzá menni. :D Mindig kapok forrócsokit arckezelés előtt, hogy nyugisabb legyek. 8-> A szemöldökszedést amúgy nekem is gyantával csinálja, és csak az igazítást csipesszel, de azt alig érzem, szóval ezzel nincs gondom. :)
A hónapban menni kéne újra, még a nagy meleg beállta előtt...

Nara, csak nem a twájlájt négyet olvasod ilyen lelkesen? :D

No, Csajszik, megyek és hasznossá teszem magam... :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 06 (vasárnap), 7:24 
Betűmániákus

Sziasztok! :x
Én most a Coca Cola reklám zenéjére vagyok rákattanva. Egész nap az megy...

Szemöldökszedés? Öhh... nem fáj. Legalábbis nekem. :roll: Gyantával csinálja és így eben kijön ami nem kell, aztán alakít ha kell. A fájdalomreceptoraim már kellően edzettek. Sokkal jobb attól, amikor tesóm állt neki csipesszel -.-" Hát majdnem sírva szaladtam világgá... Nameg a szilkepil! Hát egyenesen ordítok. Inkább gyanta.

Nara, mit olvasol?

Én ballagáson voltam tegnap, utána meg buliztunk fönt a pék előtt (két pék van nálunk... vagyis 3, de az a legminőségesebb), találkoztunk a régi otársaimmal és kifikáztuk a mostani generációt. De tényleg durva volt! :-S

Aila, szurkolok ám! ;)

"Két debil állat lenn a téren..."

Children of Distance...

Apropó! Gmélen lehet küldeni zenéket?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 06 (vasárnap), 7:16 
Írópalánta

Sziasztok!

:D Én sem haltam még meg, csak rámtört az olvasási-írási láz :oops: Meg tegnap volt fellépésünk is, valami családi napon... hát nem mondom, hogy nagyon örültem neki, de végülis rossz sem volt. Talán csak a pici színpad, amiről majdnem leestünk -.-"

szerencsére én csak pestre járok suliba, és arrafelé még nem olyan nagy a víz. Viszont nálunk is beázott a garázs, úgyh most nem győzzük szellőztetni :D Viszont itt mopst szép napsütés van :x
Hogyhogy anyukád úszott kiskorában? :shock:

:D Én a patyinyomkodástól vok kiakadva mindig :(( a szemöldökömet meg sosoem tudom, hogy milyen formára szedjem... xD

Mindnekinek nagyon szurkolok a továbbtanulással kapcsolatos dolgokhoz és szép kirándulást kívánok ;)

Asszem vissza is térek olvasgatni ;)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 05 (szombat), 21:18 
Fanficbúvár

Halihó manókák! :)

Hát látom, ebben a szép időben nem termeltetek valami sokat, de nem is baj, örülök, ha mindenki élvezte inkább a napocskát! :x Talán hogy kisütött, azt is jelenti, hogy most már jobb idő köszönt ránk más szempontból is - de jó lenne! 8->

Pöstiek mit szóltok, minket is elért az árvíz??:-D Tegnap pont Margit-szigeteztünk, odafelé még néztük, hogy még néhány centi a rakpartig, hazafelé már Titanicos feelingben "süllyedt" ott minden, volt benne szerintem valami szép :oops: - legalább itt nem házakat visz el, az már a legkevésbé sem szép. Képzeljétek, vidéken már mamámék is zsákolnak, unokatesómnak suli sincs (max csónakkal vihetnék a buszt), meg hát beltéri medencék a pincébe. XD - de legalább náluk nem akkora baj, mert néhány éve atombiztos gátat emeltek, úgyhogy már "csak" a patak a baj...:-( De nem fognak úszni, mint pl. anyukám kiskorában.

Hát az angolt is túléltem, nem lesz 100%-os szóbeli, de azért remélem, 1-2% hozható még az összesítésben, 75%-ra! Légyszi, légyszi!! 8-> Igyekeztem meg boszorkányoskodni, remélem sikerül!! :oops:
Köszi a szurkolást, Shanonom! :x

Hát lányok, jól lejártam ma a lábam. Érettségi után már a suli wc-jében öltöztem is át, aztán irány vásárolni anyával, utána meg Hősökre mentünk nézelődni. Igaz, hogy a lovacskákból nem sokat láttunk... :cry: De jó volt a vásár! :-D

Azaz, Shanci, Ádámka!!! :x (és a föci érettségije :-D :-D).
Szemöldökszedés? Juj én is jártam régen, de mindig sírtam (olyan gyorsan elkezd könnyezni a szemem...XD), úgyhogy inkább szereztem itthonra csipeszt és megoldom házilag. Max ha valami nagy alkalom van, akkor megyek, hogy profi módon legyen. ;-) Te hogy bírod?
Akkor látom, nálatok is jók a szülőik létszámban, nálunk is mindig kis családi hangulat volt. XD Hát akármelyik is lesz a választás, mindkettő elég jól hangzik, Meteorák vagy Verona! :x Mennyország lenne a világ, ha csak ilyen problémákat és kérdéseket kellene megoldani! 8-> Én itt se, ott se jártam még - de ami késik, nem múlik (reméljük)! ;-)
Viszont rendőr minek kell, hogy veletek menjen?? Velünk se volt se Angliában, se Olaszországban.

Riikám! :cry: Látom, veled is nagyon kedvesek odafenn a továbbtanulással kapcsolatban - jókat szórakozhatnak most... :? Trigo, ne is mondd - én még most, érettségikor se értem teljesen :oops: Viszont a kombinatorikát végre felfogtam és erre nagyon büszke vagyok - a sors iróniája, hogy minden érettségi tele szokott lenni vele, de most, hogy megértettem, egy betű se... :?
Azért én nagyon szurkolok, aztán majd mesélj, hogy ment!
A 450 pontot azért még ne írd le, duplázhatsz is, meg hát ki tudja, bármi lehet még addig. Csak ne add fel - ha még én sem teszem (és pedig nem teszem) akkor te sem teheted meg már most! Vili? ;-)
Szegény, még a kirándulásról is lemaradsz... :-( Erre tényleg nem tudok mit mondani, de próbáld meg úgy felfogni (tudom, hogy nehéz), hogy nincsenek véletlenek és nem kellett oda elmenned, egyszerűen nem volt szabad (Lana is tuti ezt mondaná, amit pedig ő mond...:) ).

Twilight... én is megfogdostam ma, jó vastag :x, de aztán vissza is kellett tennem. Még 17 nap 8-> Nekem is van jó sok libri jegyem, úgyhogy majd betámadok velük! :-D

Szóval ki mit csinált ma ilyen szép napocskás időben? :)

Pussz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 05 (szombat), 13:15 
Betűmániákus

Riika!
Sok szerencsét a matekhoz! Minden jó lesz! ;) 8->
Tegnap volt szülői... 6 napra mennénk vagy olaszba vagy görögbe és mind 200 euró körül lesz... Ebben van az utazás kaja... Olaszban Verona, meg még 3 amire neme emlékszem... Görögben is a csak Meteorák ugrottak be :-S És szeptember... Amúgy a szülők meg a nem tom milyen tanács dönti el véglegesen, hogy hova, mert azért eléggé nagy tortúra. Megfelelő utazási iroda, busz, orvos, rendőr -.- De fő a biztonság...
Illetve még szó volt a drogokról, abortuszról... Hát én egyikben se vagyok érintett. :roll: Jó hosszú egy a szülői volt. :? Mindennek ellenére 32 főből 8an mentek el.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 05 (szombat), 12:19 
Szárnybontogató

Sziasztok! :roll:

Csaaajok, nagyonnagyon kaki hangulatom van... :(( Kiderült, hogy hétfőn az egész első féléves matek anyagból írnom kell egy dolgozatot, hogy megkapjam a négyest. Majdnem kitéptem az összes hajam, meg persze a tanárnőjét is. Az egészben az a röhej, hogy cső négyesre állok, és a trigonometriát sohasem értettem, abból mindig nagyon gagyi jegyeim voltak. Szóval elkezdhetek integetni a szépen kiharcolt négyeskémnek. Ó, meg a kommunikáció-média szaknak is. 450 pont. Na persze. :roll:
A másik. Anya tegnap volt szíves közölni velem, hogy a négy napos kirándulás közel húszezer forintba kerülne. Nem nagyon értem ugyan, mert eddig nekem sosem kellett fizetnem, mindig eltudta intézni, hogy kísérőként mehessek, érdekes módon most valahogy nem. Király. A lényeg, hogy így nem megyek. :(

Amphe, amúgy ez az erdei iskola csak az általános alsó tagozatában dívik. ;) Igazából nem tudom, miért hívják így, mert közel sem túra, inkább csak kivesznek valami szép helyen szállást és akkor busszal mennek városokba, kiállításokra. Most majd például mézeskalács múzeumba mennek, csinálhatnak ők is, elvileg egy matyó néni segítségével. :D Meg játszanak, nevetnek, ilyesmi. Huszonhét pirinyó tíz éves kiskölök. Imádom őket. :x

A twájlájt négyet én is nemsokára megyek megvenni. Még van libri utalványom, szóval... 8)
Tegnap voltam egyik barátnőmmel moziban. A Streetdance című filmet néztük, és jaj nagyon tetszett, monnyuk én egyébként is szeretem az ilyesmit. Csak valahogy nekem ez a 3D nem jött be. Most láttam először így filmet, de zavart. Főleg a két szemüveg egymáson. xD

Na, most lépegetek. Ne haragudjatok, hogy nem reagáltam mindenre, majd ha hazajöttem, írok még. Most mennem kell nagynénémhez matekozni. Bár nem hiszem hogy bármi eredménye lesz. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 04 (péntek), 22:04 
Betűmániákus

Szia!
Egy visszakézből pü landolt Neked! :mrgreen:
Kiss Ádám :x
Föci? Hiába, a rossz tapasztalatok... :roll: De nem köt le... annál inkább az olyan dolgok, amiktől a nagy többség frászt kap :lol:

Soooook szerencséééét. Szurkolok ám.
9re megyek szemöldökszedésre xDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 04 (péntek), 22:00 
Fanficbúvár

KyKy, Shanci, ment a pü! :)

KyKy, komolyan mutattad? :oops: És akkor én voltam? Nagyon lukas az agyam mostanában, ne haragudj!!!! De az tuti, hogy én a Megasztárt nem szóltam le, mert sok kedvencem van onnan!! :-D

Shanci, pedig a föci :x - de hát tényleg ízlések és pofonok! :) Viszont tényleg elég furcsa ez a tanárod akkor...:-S
Azért nyáron pihizz is, ne csak érettségire készülj, azért még annyira nincs közel! Pihenni is kell!
Gyógyszertárillat! :x Ezt most megjegyzem, hogy minek az illata, köszi! ;-)
Ki a kedvenc Showderesed?? :-D

Amphe, jaj ne is mondd, a modern töri...:-S Rendszerváltás tétel, attól kikészülök... :cry: Bezzeg a kis cukik, mint Róma, ipari forr., városok, felvilágosult absz... :x Szurkoljatok, hogy jókat húzzak! :)

A meccs az röpi meccs volt, de hát bőven nem nyertünk! XD Viszont nem törtem össze magam, néhány karcolással megúsztam plusz nyakig homokos lettem, viszont nagyon jól éreztük magunkat, jó kis csapat jött össze, új embereket is megismertem (kár, hogy pont most, mikor már elballagtam a sulibólXD). És tökéletesen elterelte a figyelmemet a holnapi érettségiről. Úgyhogy teljesen pozitív napot zártam! :-D
Az ablakon kiugrás arra vonatkozott csak, nehogy eltörjem a kezem/ujjam vagy ilyesmi, mert akkor mi lesz érettségin... :-S De túléltem!:)
Most már csak a holnapi angolt kell, kérlek szurkoljatok nagyon!!!!! Félek!!! :roll:

Megyek is aludni, frissnek kell lennem! ;-)

Pussz!

Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 04 (péntek), 14:07 
Betűmániákus

A föci bizonyos részeit se komálom... Például a gazdaság. Brrr. Kereskedelem... Jaaaj. De ahol a turizmus, ipar és közlekedés volt terítéken, azokat szerettem, mert hát a híres nagy országok és városok... 8-> De mi valahogy sosem tanultuk annyira részletesen ezt a tantárgyat. Minden évben más tanárunk volt más tanítási szokásokkal és nagyon nehéz volt megszokni... A középsuliban a tanár meg végig tévén mutatta az anyagot, mert nem volt neki kedve írni, ráadásul mindig babucik-nak -.- szólított minket. Hát csúcs. Ráadásul azért adott négyest, mert kihívott a táblához és annyit mondott, hogy szórványtelepülések. Én elmondtam mindent, de azt mondta, rajzoljam le neki. "Jó, még kutyaházat is... kéményt is, virágoskertet is mindenhova" A végére tele lett a tábla, erre azt mondja: De ez már nem szórványtelepülés. Ülje, Négyes! Kissé voltam kiakadva ;;) Hogyan csináljunk a diákokból totális hülyét? c. rovatunkat olvashatták... :roll:

Jaaaj, hát a kultúrákat meg az ilyesmit én is nagyon szeretem, de ahol háborúk vannak... :?

Én inkább... hát nem is tudom... egyelőre még mindig azok esélyesek nálam érettségire, amiket fölsoroltam, meg lehet, hogy hozzácsatolom a pszichót, mert hozzánk nyilván az feltétel az egyetemre. :-S Eddig azt hittem, hogy egyéves tantárgyakat nem lehet, de úgy tűnik, igen, mert egyik ismerősöm abból megy, úgyhogy... :) De most mindenképp hát... összeírtam egy listát tele pszichó témájú könyvekkel, úgyhogy asszem lemondhatok a Da Vinci Kódról és barátairól... pedig ahhh. :( Asszem nem ártana most nekem se egy dupla fizi... :roll:

Illetve Aila: igen, én is imádom a gyógyszertárak illatát :) Tulajdonképp csak menta és kámfor keveréke, amit érzünk, de szerintem roppantmód kellemes. Bár hallottam olyat is, hogy van, aki rosszul van tőle...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 04 (péntek), 10:02 
Fanfic-faló

Érdekes, Shanci, én meg a törit szerettem :) egészen a világháborús korszakig, onnantól a hátam közepére se $sick $sick $sick
Biosszal jóban voltam, abból érettségiztem volna, ha nem váltunk tanárt :) Na, de mind1 ^^

Epret csináltak? o.O De kis tüncik :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 04 (péntek), 9:58 
Betűmániákus

Sziasztok!

Most értem haza a gyógyszertárból, meg voltam bent Orsinál az oviban. Epret csináltak sógyurmából^^ Kis édik :)

Hű, nem is tudom, kinek mit reagáljak... Ha valamit kihagyok, kopp a buksimra és tessék szólni :-P

KyKy, látod, ügyes vagy és nagyon jó, úgyhogy tetszett Lanának! A könyves kedvezménynek örülök :D Meg a dupla fizinek is! Valami szépet vegyél :lol:

Igen, néztem a showdert és megszakadtam... Nagyon jó volt! :)) Illetve Aila, válaszoltam a leveledre és ezúttal is köszi meg kritikát is! >:D< Öhh... hát nem mindenki szeretheti a természettudományokat, ez tény. Mindenkinek megvan a maga érdeklődési köre, én csak próbáltam oldani a feszültséget :oops: Hűűű, ha van, amitől frász tudok kapni, az a történelem... De már csak néhány óra és végeeee! Nem tanulok többet törit. :lol:

Na, én is lépek. Ha eszembe jut valami, jövök.

Amphe, jó szórakozást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 04 (péntek), 9:40 
Fanfic-faló

Jó reggelt! :)

De jó Neked, KicsiKyKy, fene a jó dolgodat :D Most minden jó akkor ^^
Látod, mondtam, hogy tetszeni fog néki az ajándék :) Szerintem is csudijó volt ^^
Lehet szelektív az agyam/szemem, mert nem emlékszem, hogy linkelted volna :-S neharíííííííízz! $pray $pray $pray
Irigyellek most nagyon, hogy kapsz könyvet és még olcsóbb is :P :D Merre is van ez a bolt? :D Vagy az eksön csak Rátok érvényes? xD Én nem tudom, mikor jutok el oda, hogy megvegyem :( :cry:
Rendben, majd várom a véleményecskét :)

Én máma már nem nagyon leszek, ugyanis mindjárt nekiállok tételezni, aztán délután megyek át Norbikához ^^ Ottan meg nem mindig van net :( Nem tudom, mikor jövök legközelebb a napokban -.-
Most, ilyen kis rövidke voltam :) Jók legyetek! :-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 04 (péntek), 7:35 
Könyvmoly

Jó reggelt, csajok! :)

Ejj, most már fix, hogy nem figyeltek rám... :-P Még régebben, kedves KAMÍRkáim én is belinkeltem Fekete Dév számát, de akkor nem kaptam semmiféle visszajelzést, talán a Megasztárt fikáztátok. Lányok... :roll:

Mindegy, ezt a számot én már rongyosra hallgattam, szóval mindegy. :-S

A Paul-t meg megnézem otthonról - innen nem szerencsés videót lesni -, és majd megírom, milyen volt. Még Nara vidijét sem sikerült megnéznem... :oops:

Visszaírt Lancsikám :oops: Írta, hogy tetszett neki, tök boldogságos vagyok tőle. Hát, nem csakhogy Neki szól, hanem az ő szereplőivel írtam, az ő fantáziavilágával, szóval... extrahab a tortán. :)

Itt a HÉTVÉGE! :x Hál' Istennek, ma csak fél napos vagyok, szóval fél 2-kor húzok haza! :D
Aztán meg megyünk kutyust oltatni, szombaton meg lehet, lenézünk zp-be. :)

Ma megkapom a könyvecskét - Twilight 4 -, szóval minden happy! Tegnap még szinte be sem tette anya az üzletbe a lábát a pasi: "Puha- vagy keménykötésű?" - Anyáék jót nevettek, mire mondta anya, hogy az utóbbi, aztán megkérdezte, hogy biztosan marad-e holnapra. Pasi meg "hohó, beraktároztam" xD :D Tök jó, 500 Ft-tal olcsóbban kapjuk nála. :D

Most megyek, van egy pár "munkám"... jaaaj, még valami jó hír! Dupla annyi fizut kaptam, mint szoktam! :D Most kaptam meg az adójóváírásos pénzecskét, szóval most nagyon gazdag vagyok. :D Ezért is kell költeni... :-P

Na, tényleg lépek, csóóók, csajok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 23:18 
Fanfic-faló

Sajnos csak szerettem volna menni, de nem kaptam pénzt jegyre -.- Szomorúságosság vagyok :(
Titanicon viszont voltam, és áhh, felejthetetlen volt :oops: A belépőjegyek is olxan kis klassz, fantáziadúsak voltak 8-> az utasok nevével ellátott jegyek... kicsit morbid, de nagyon ötletes :) Olyan földöntúli érzés volt látni azokat a holmikat, amiket felhoztak a mélyből :oops: a sok régiség, amiket a tragédiában elhunytak használtak :oops: Hűűha! Nem találom a szavakat :roll:

Hát, jó, majd megpróbálok időben a tévé elé kerülni, de majd szólj rám előtte, mert el fogom felejteni xD

Lemaradtam :| milyen meccs lesz??? Miért ugrasz ki az ablakon? o.O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 23:11 
Fanficbúvár

Igen, Bodies kiállításra. Állítólag nagyon durva volt... :? Nem nekem való! XD Te voltál?
Én jobb szerettem a Titanic meg a Diana kiállítást! :x

Ugye, ugye???? Még mindig azt hallgatom, nem tudok betelni vele! :x :x :x :x

Hát, akkor ha ajánlhatom, jövő hétfőn nézd, évadzáró lesz és nagyon jó a beharangozója! 8-> Én nagy fanatikus vagyok! :oops: :-D

Szerk.: azt hiszem, itt az ideje csicsikálni! Holnap meccsezünk, szurkoljatok (főleg azért, hogy ne legyen semmi bajom szombatra, mert akkor tényleg kiugrom az ablakon... :? XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 23:03 
Fanfic-faló

Hú, a Bodies kiállításra gondolsz?

Hallgatom Dávidot és nagyon szép 8-> meseszép, kellemes hangja van ;;)

Nem szoktam nézni a Showder klubot se, pedig párszor már megfogadtam, a reklámok alapján, hogy nézni fogom... szakadok azokon annyit :D uramatyám xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 22:53 
Fanficbúvár

Szerelmes vagyok az It's time to say goodbye-be, mindig megkönnyezem!!!! 8-> 8-> :cry: Aki azt eltudja énekelni, az már nem semmi! :-D Nagyon szép, irigyellek, hogy élőben láttad! :) Mire képesek a külföldi megasztárok: Susan Boyle! Hűűű! :-D És ez a Paul hogy került Magyarországra?

Bár azért én a magyarjainkat is szeretem: Fekete Dávid - Új élet vár!! :x Most az az új szerelmem! 8-> 8-> Ismeritek? Szeretitek?

http://www.youtube.com/watch?v=Q3p4zaLFNnQ

Én se szoktam mindig nézni a Fábry-t, bár én bírom, szerintem nagyon jó arc, csak valahogy mindig mást csinálok. De most Mónika Show paródia volt benne, azt néztem. És akkor Showder Klub se?

Jaj, Shanci, még neked akartam írni, csak kimaradt, hogy említetted, hogy pártoljunk át hozzád a bioszos dolgokra! ;-) Amit most mondok, azért meg fogsz gyilkolni, de nem akarok hazudni... :oops: Nincs még egy olyan tantárgy, amit annyivel annyira ne szeretnénk egymást, mint a biosz... :? Bocsi, elhiszem, hogy te nagyon szereted, de nekem egyszerűen a halálom... [-( És nem csak a vér, de én mindentől rosszul vagyok, minden belső szerv meg hasonlók (szülői felmentésem volt a Bodiesre is! ;-) XD). Engem annyira hidegen hagy, hogy mi és hogyan működik bennem, nem akarom tudni, nem akarom elképzelni, mert rosszul leszek... :? Tudom, ez butaság, mert mi lesz így velem, ha a gyerekem elesik majd felnőttkoromban és el kéne látni, de hát nem tudok változtatni.
Egyetlen kivétel a Vészhelyzet és a Doki House, amiket bírok (bár azért... Amphe, biztos emlékszel, volt az az óriásférges rész, amit az érzéketlen csajból húztak ki, na hát az már kicsit sok volt :oops: ). Szóval az orvosi pályafutásom már hamvában hunyt el - anyukám legnagyobb bánatára...:-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 22:32 
Fanfic-faló

Jelentem alássan sunnyogva, hogy nem szoktam Esti showdert nézni :-S olykor poénos meg mókás, de alapjáraton fel tudnám rúgni Fábryt :oops: annyira bunkó, hogy elhagyom a hajam -.- (már nincs egy szál hajam se mert mindenhol hagytam ma egy keveset :D)

Szegedi egyetem... :oops: Én jelentkeztem oda joghallgatónak :) Remélhetőleg fel is vesznek ^^ nem állok olyan jól pontügyileg Aila baba, nehogy azt hidd :( Inkább csak reménykedek :(

Minnyá túrok Neked Paultól valami kellemetesset :)

Sajnos a youtube miatt a felvétel minősége nem a legjobb... A video elején van egy kis bevezető egy kis összeállítás róla...
Érdemes tudni, hogy nem egy gyönyörűség, sőt... Van mit helyrehozni a külsején. De egy végtelenül kedves ember, akinek valóra vált az álma 8-> http://www.youtube.com/watch?v=rDB9zwlXrB8
Ezen a felvételen nagy bánatomra nem jön át annyira, mennyire meseszép hangja van, de még így is kirázott a hideg tőle :oops: Élőben ezer meg egyszer élvezetesebb volt :) Továbbá ez csak egy olyan cucli, mint a megasztár... Már sokkal kiforrottabb és szebb a hangja :) Hallgassátok szeretettel ^^
Akit érdekelt és megnézte, majd várnám a véleményeket :)
Amit itt énekel, ez volt az ending a tegnapi koncerten 8->

Jóéjt, Csajok! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 22:13 
Fanficbúvár

Ki nézett Fábry-t?? És kinek tetszett? Kezeket fel!! :-D Na jó, én már örök Kiss Ádám és Felméri fan leszek, de azért Maóni-Ka se volt semmi! :-D

Írtam nektek pü-t, KyKy és Shanci, megpróbáltam "röviden" összefoglalni a történteket, remélem, nem túl össze-vissza. Amphe, Riika, veletek már átbeszéltem, de ha szeretnétek nektek is átküldöm, bár semmi új nincs benne. ;-) Ha bármi újat megtudok, majd informállak titeket! :)

Visszaolvastam, nagyjából képben vagyok veletek, viszont nem igazán tudok hozzászólni, mert lemaradtam... :oops:

Shanci, azért ne kenődj el, én is próbálok nem nagyon kibukni, te se add fel, jó? >:D< Amúgy meg, ha hozzánk jössz Szegedre, akkor rád is ezek a pontok lesznek érvényesek és nálunk sok pluszpont lehetőség van. Anyukádat pedig majdcsak meggyőzöd! :)
Jaj, Szegedről jut eszembe, olyan irigy vagyok rájuk! ;-) Már kétszer volt a híradóban, hogy milyen állatkülönlegességek vannak a szegedi állatkertben, bezzeg nálunk semmi se születik... :-S Pedig simizni akarok kis manócskákat!!! :x :x 8->
Jól esik, hogy büszke vagy ránk, köszi, bár azért semmi extra az enyém...
Hű, nálatok akkor tényleg elég mások a pontok, de ne aggódj, ha a miénket nem érted, nekem is teljesen kínai volt még tavaly, hogy duplázás meg plusszok meg mit kell számolni, stb... De akkor megérti az ember, ha átéli, túlságosan is...:-S Úgyhogy én már nagyon profi vagyok belőle, kérdezz majd bátran, ha már ott tartasz - bár ki tudja, mi minden fog addig változni.
Hát igen, efelől nincs kétségem, hogy Milan dala nem lehetett valami nagy tartalmú. :-P

KyKy, megértelek, de egyet értek Amphével, ha nem tetszett neki az ajándékod, az az ő baja - szerintem csodás lehet, ha valaki direkt neked, csak neked ír egy történetet! 8-> 8-> De biztos nem lehet, hogy ez csak valami félreértés? Én sem tudtam találkozni azzal, akivel szerettem volna, és egyáltalán nem azért, mert ne szeretnék, csak közbe jöttek a dolgok (ugye cipős társ, hiszel nekem? ;-) ). Szóval szerintem biztos rendeződni fog a dolog és kiderül, hogy csak félreértés. Ne gondolj már magadról ennyi negatív dolgot, mindenki értékes, higgy már magadban egy kicsit! :)

Jaj, úgy irigyellek titeket, mindenki az új törijét alkotgatja, tervezgeti, nekem meg akárhogy dörömbölnek az új szereplők, még nem foglalkozhatok ezzel... :cry:

Amphe, örülök, ha azért te jól állsz pontügyileg, legalább te elégedett vagy! :)
Belinkelnél nekünk egy számot attól az énekestől? Én még sosem hallottam róla és az, hogy folyton azt hajtogatjátok, hogy nem a mi világunk, de a maga módján mesés, nagyon kíváncsivá tett! :oops: ;-)

Pusszancska! :)

Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 20:21 
Fanfic-faló

Csókolom! ^^

Júj, olyan jó kedvem van :D nem igazán tudnám megmondani, hogy pontosan miért is, de fel vagyok dobva :) Ami egyet jelent a.... mivel is? Hát persze, hogy az írással :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra