Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 22 (hétfő), 21:49

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2080 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 42  Következő

Melyik történetemet olvasnád el szívesebben? Ez csak egy kérdés, és csak a közvéleménykutatás céljából teszem fel.
A Valiron dinasztia 2 28%  28%  [ 8 ]
Lepidoptera (fantasys töri) 7%  7%  [ 2 ]
Saját vámpíros történet 14%  14%  [ 4 ]
Star Wars fic (Luke/OC) 24%  24%  [ 7 ]
Vámpírnaplók fic (Stefan/Elena, Damon/Bonny) 17%  17%  [ 5 ]
Jégtündérek I. - A három erő 10%  10%  [ 3 ]
Szavazatok száma : 29
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 28 (hétfő), 18:59 
Könyvmoly

Eniko28 írta:

Aucs!
(mennyire leszek netközelben)

Azért ezért kötözködni, ráadásul nyilvános helyen... :-S (elég lett volna egy szóbeli figyelmeztetés, vagy privát üzenetben :-P)

Azért örülök, hogy tetszik. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 28 (hétfő), 18:41 
Fanficbúvár

Yenna írta:
...hogy mennyire tudok netközelben lenni...

Aucs!
(mennyire leszek netközelben)

Más: kösz, hogy szóltál :) nekem tetszik :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 28 (hétfő), 15:06 
Könyvmoly

Én tőlem, akár még most is lehet kérdezni, habár Kiscsillag holnap, és szerdán se fog tudni elkapni engem.

Holnap felvételi Debrecenben (off: TESSÉK NEKEM DRUKKOLNI!!!!!!!), szerdán meg Egerbe megyek egy trióval csellózni (hozzáteszem, kb 15 perc játék kedvéért :D). Aztán elképzelhető (ma kaptam a levelet, szóval még gondolkozom rajta), hogy csütörtökön Szegeden felvételi, szombaton meg Miskolcon. Ami persze olyan tekintetben szenzációs, hogy holnap pl 6 órát fogok írni oda-vissza, de alig leszek itthon, és nem tudom, hogy mennyire tudok netközelben lenni. Azért ma még vagyok. :)

Asszem ennyi off. És most jöjjön azért egy kis on: AVD2-vel én jelenleg sehogy nem állok, VN-t írok, már a harmadik oldalt írom a második fejezetből, és a Lepit is folytatni akarom. Szerintem az utóbbit a holnapi végtelen vonatozásaim alkalmával el is kezdem. :D

Még annyi, hogy a két oldalamnak (háttérképes, és az Enikővel közös) a design-ját megváltoztattam, én csináltam teljes egészében. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 28 (hétfő), 14:25 
Fanfic-faló

Gyanítom, hogy csak éjszaka lesz fenn, szóval még nyugadtan lehet kérdést küldeni... Majdcsak sikerül elkapnom Yennát. :D

Akkor nemsokára lesz friss AVD2-ből? <:-P Hurrá! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 28 (hétfő), 14:15 
Fanficbúvár

És aki csak ma értesült a dologról? (csak mert nyaralni volt...) És ez most HÉTFŐ - bár lehet, nekem nincs sok kérdésem, lett lévén tudok mindenről :) Haladok a bétulással :) meg az alfulással :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 25 (péntek), 14:23 
Könyvmoly

Sziasztok!

Abban a megtiszteltetésben van részem, hogy Kiscsillag meginterjúvol. :D:D
Ezt azért is mondom el nektek, mert ha esetleg valamelyikőtöknek lenne bármilyen kérdése felém (lehetnek akár személyesek is), akkor írjátok meg Kiscsillagnak e-mail-ben, és majd ő felteszi nekem, én pedig jobb esetben válaszolok. :D:-P
És mondjuk legkésőbb vasárnapig küldjétek el őket, hogy ne húzzuk nagyon az időt. :)

A regényekről.
Egyelőre nem jutottam előre egyikben sem, mert a háttérképes oldalamat bütyköltem, de szándékomban áll a hétvégére összehozni egy VN fejezetet, és a Lepit is folytatni akarom. :)

Azt hiszem, ennyi. Szóval ne felejtsétek: ha kérdésetek van, a hétvégén küldjétek el Kiscsillagnak. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 22 (kedd), 13:57 
Könyvmoly

The Vampire Diaries 2: Első Fejezet - Három csepp vér: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=72873

Aztán várom ám a kritikákat!!!! :D:D Kíváncsi vagyok, mennyire tetszik nektek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 21 (hétfő), 20:13 
Könyvmoly

*kiscsillag* írta:
Hány rajongódat állítottad rá??? :D
Öhm... hát, mielőtt jönne egy admin, és kikapnánk, inkább külldök egy pü-t, vagy egy mailt, ahogy jobb Neked.

Egyelőre egy rajongót állítottam rá, és ha te végzel a sorozattal (addig nem ajánlom, mert az első évad legvégét folytatom), akkor akár te is bétulhatsz. :) Egyébként azt tudd akkor, hogy nagyok az elvárásaim a bétáimtól. :D:D:D

Nekem tök mindegy, mit küldesz. :) De talán az e-mail jobb. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 21 (hétfő), 20:07 
Fanfic-faló

Hány rajongódat állítottad rá??? :D
Öhm... hát, mielőtt jönne egy admin, és kikapnánk, inkább külldök egy pü-t, vagy egy mailt, ahogy jobb Neked.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 21 (hétfő), 19:33 
Könyvmoly

*kiscsillag* írta:
Meggyüttem. :D
Én az AVD2-re szavaztam. Az az favorit. :) Bááár... Teliholdat is szívesen olvasnék! :D
Nekem tetszik ez az "álláshirdetés", csak éppen, mikor anno elkezdtem nézni a Vámpírnaplókat nem jutottam tovább a 2. résznél, azt hiszem, mert engem a csaj idegesít... :-S De ha úgy lenne, megnézném, mert szívesen segítenék Neked/ dolgoznék Veled! :)

És akkor már el is kezdte a VN ficet, Tanárnő? :D

Igen, és amit még külön fel is írtam, hogy el ne felejtsem, az kimaradt... $fal Szóval; benne lennél egy interjúban, Yenna? :)

Igen, már el is kezdtem (3 oldal kész), és ha megnézed a filmet, akkor te is javíthatsz nekem. Több szem, többet lát. :D

Milyen interjúra gondolsz? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 21 (hétfő), 19:02 
Fanfic-faló

Meggyüttem. :D
Én az AVD2-re szavaztam. Az az favorit. :) Bááár... Teliholdat is szívesen olvasnék! :D
Nekem tetszik ez az "álláshirdetés", csak éppen, mikor anno elkezdtem nézni a Vámpírnaplókat nem jutottam tovább a 2. résznél, azt hiszem, mert engem a csaj idegesít... :-S De ha úgy lenne, megnézném, mert szívesen segítenék Neked/ dolgoznék Veled! :)

Szegény Béta nénink! :x
Úúúgy hiányoztatok ám!

És akkor már el is kezdte a VN ficet, Tanárnő? :D

Igen, és amit még külön fel is írtam, hogy el ne felejtsem, az kimaradt... $fal Szóval; benne lennél egy interjúban, Yenna? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 19:41 
Írópalánta

Végre döntöttem :D

Ment a szavazat Vámpírnaplókra, de gondolatban szavazok még a Lepidopterára is és az AVD2re is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 19:32 
Szárnybontogató

Yenna írta:
Addig ne piszkálgass, amíg nem vagyok túl a gitár felvételin. :)

Egyébként most azokhoz szólnék, akik a bétaállásra jelentkeznének.
Enikőnek nagyon igaza van, nekem bétázni nagy meló. Nem csak annyit kérek, hogy javítsátok ki a helyesírási hibákat, hanem figyelni kell a szóismétlésekre, ha valahol egy szó nem illik a környezetébe, akkor másikat ajánlani, és esetleg egyéb ötleteket ajánlani, amivel jobb lesz a történet. Tehát az egész javítást nagyon komolyan kell venni. :) Ezen kívül ötletelni szeretek a bétámmal, mert így nagyon jó kis részek születnek, tehát kapható legyen esetleg egy szerepjátékra, amivel eljátszunk egy bizonyos jelenetet, és neki is legyenek ötletei.

Asszem ennyi. Ezek alapján jelentkezzetek. :D

Ezek alapján se gondoltam meg magam, miszerint ha kell szívesen bétázom a Vámpírnaplós storydat :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 18:25 
Könyvmoly

Eniko28 írta:
Tyhűűűű gyerekek, hogy miről szól az, ha Lillának bétázunk? Melóról, sok-sok melóról... :D Amit persze szívesen csinálok, én, személy szerint. Mondanám, hogy bevállalom, de se a sorozatot nem láttam, se időm nincs, és amúgy is: maradok a Dinasztiánál, mert azt hiszem, nekem az való :), és az megy jól... :D:D:D Bétanéni megbukott 3-ból 2 vizsgán (mert 2+2-t számológéppel sem tud helyesen összeadni, pláne ha négyzetes gradiensderiváltakról van szó... :-P), uh jövőhéten újra (és utoljára, mert a vizsgaidősucknak ugyibár vége...) megyek, aztán ha mindennek vége, akkor újra jöhet a dinasztia. És majd piszkálgatom Lillát, és nem csak AVD2 lesz, hanem ABD is, mert lassan ABD2 jön, és még nincs meg az első rész :-P. Csak teljen el a jövőhét! Uh kedvenc Alfám, üzeni a Béta, hogy kössed fel a gatyádat!!! :D:D:D

U.i.: Kiscsillagról tudunk valamit? Csak mert úgy eltűnt, mint Petőfi Segesváron...

Addig ne piszkálgass, amíg nem vagyok túl a gitár felvételin. :)

Egyébként most azokhoz szólnék, akik a bétaállásra jelentkeznének.
Enikőnek nagyon igaza van, nekem bétázni nagy meló. Nem csak annyit kérek, hogy javítsátok ki a helyesírási hibákat, hanem figyelni kell a szóismétlésekre, ha valahol egy szó nem illik a környezetébe, akkor másikat ajánlani, és esetleg egyéb ötleteket ajánlani, amivel jobb lesz a történet. Tehát az egész javítást nagyon komolyan kell venni. :) Ezen kívül ötletelni szeretek a bétámmal, mert így nagyon jó kis részek születnek, tehát kapható legyen esetleg egy szerepjátékra, amivel eljátszunk egy bizonyos jelenetet, és neki is legyenek ötletei.

Asszem ennyi. Ezek alapján jelentkezzetek. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 17:56 
Fanficbúvár

Tyhűűűű gyerekek, hogy miről szól az, ha Lillának bétázunk? Melóról, sok-sok melóról... :D Amit persze szívesen csinálok, én, személy szerint. Mondanám, hogy bevállalom, de se a sorozatot nem láttam, se időm nincs, és amúgy is: maradok a Dinasztiánál, mert azt hiszem, nekem az való :), és az megy jól... :D:D:D Bétanéni megbukott 3-ból 2 vizsgán (mert 2+2-t számológéppel sem tud helyesen összeadni, pláne ha négyzetes gradiensderiváltakról van szó... :-P), uh jövőhéten újra (és utoljára, mert a vizsgaidősucknak ugyibár vége...) megyek, aztán ha mindennek vége, akkor újra jöhet a dinasztia. És majd piszkálgatom Lillát, és nem csak AVD2 lesz, hanem ABD is, mert lassan ABD2 jön, és még nincs meg az első rész :-P. Csak teljen el a jövőhét! Uh kedvenc Alfám, üzeni a Béta, hogy kössed fel a gatyádat!!! :D:D:D

U.i.: Kiscsillagról tudunk valamit? Csak mert úgy eltűnt, mint Petőfi Segesváron...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 15:58 
Szárnybontogató

Szia.

Én is most néztem végig 2x is a Vámpírnaplókat :) Imádom azt a sorozatot, és arra is szavaztam :D

Amúgy ha kell én is szívesen bétázom a történetedet, amit ebben a témában írsz majd :)
Most, hogy megvan az érettségim és tanulnom sem kell időm, mint a tenger :D Azt is tudod már végül is, hogy hogyan javítok, mert volt egy-két fejezet, amit már kijavítottam neked :)

Jaaa, még valami elolvastam a Lepidoptera fejezeteit és nagyon tetszenek, várom a folytatást belőle :)

Pussz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 13:33 
Könyvmoly

tanyacullen írta:
Annyira jó érzéssel tölt el, hogy írsz egy VD ficet *elmorzsol egy könnycseppet*

Én vállalnék bétázást, DE a helyesírásom 5 alá és néha kihagyok egy két hibát. Kérdezd csak meg a húgom. *Most sír, mert csak ő lehet ilyen béna* Ha így elfogadsz, leszek béta, de azért sem sértődök meg ha találsz nálam jobbat. (Mondjuk nálam nem nehéz jobbat találni...)

Mikor lesz fenn a fic?? :D :D :D :D :D És, hogy áll az AVD2 bétázása?

Off: és hogy sikerült Kedvenc Bétánknak a vizsgája?

u.i.: és mikor lesz Telihold? *hatalmas kis kutyaszemek*

Remélem, akkor tényleg nem sértődsz meg, de talán várnék valaki más jelentkezésére. :) A te elmondásod szerint nem vagy tökéletes helyesírásból, és egy bétázáskor nem csak a helyesírásra kell figyelni. Sokkal összetettebb dolog az egész. Kérdezd csak meg erről Enikőt. Asszem ő tudna neked nagyszerű leírást adni az egészről, mert ő nagyon jól csinálja. :D Ja, és a másik, hogy talán egy idősebbnek jobban örülnék. :)
De remélem, nem veszed ezt rossz néven. Ha igen, akkor bocsánat. :#-)

Asszem, a Telihold az utolsó, amit most kapni fogtok. A sorrend kb ilyen: 1. Vámpírnaplók, 2. Lepidoptera, 3. AVD2, 4. Telihold (ez most nagyon várat magára :D).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 13:09 
Zöldfülű

Annyira jó érzéssel tölt el, hogy írsz egy VD ficet *elmorzsol egy könnycseppet*

Én vállalnék bétázást, DE a helyesírásom 5 alá és néha kihagyok egy két hibát. Kérdezd csak meg a húgom. *Most sír, mert csak ő lehet ilyen béna* Ha így elfogadsz, leszek béta, de azért sem sértődök meg ha találsz nálam jobbat. (Mondjuk nálam nem nehéz jobbat találni...)

Mikor lesz fenn a fic?? :D :D :D :D :D És, hogy áll az AVD2 bétázása?

Off: és hogy sikerült Kedvenc Bétánknak a vizsgája?

u.i.: és mikor lesz Telihold? *hatalmas kis kutyaszemek*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 10:53 
Könyvmoly

lilly írta:
Szia!

Egyszerűen nem vagy semmi :D
Annyi ötlet zsong a fejedben, hogy nem tudom elhinni :)) De ennek mi csak örülni tudunk, hiszen mindig kapunk valamilyen fantasztikus történetet a tolladból :)

Kíváncsi vagyok, milyen irányba fogod elvinni a Vámpírnaplók ficedet :)

A szavazással kapcsolatban nem tudok dönteni, mire szavazzak, mert többre is szívesen szavaznék :D Majd ha sikerült választani, szavazok :)

Pusszancs

Az ötletekkel sosem volt gond, de hogy be is fejezzem őket... :D:D:D
Ha majd szavaztál, mond meg, kire, mert kíváncsi vagyok. :) Én (annak ellenére, hogy most Vámpírnaplókat írok) a Star Warsra szavaztam, hogy az is kapjon legalább egy voksot. :):)

Ja, és már a Fogóba is írtam, hogy keresek bétát a Vámpírnaplós fichez, de itt is szólok. Olyanra lenne szükségem, aki látta az első évadot, sokat van fent nyáron az smn-en, és lehet vele ötletelni, ha megakadtam. :) És természetesen kellő szigorúsággal javítja a fejezeteket. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 10:39 
Írópalánta

Szia!

Egyszerűen nem vagy semmi :D
Annyi ötlet zsong a fejedben, hogy nem tudom elhinni :)) De ennek mi csak örülni tudunk, hiszen mindig kapunk valamilyen fantasztikus történetet a tolladból :)

Kíváncsi vagyok, milyen irányba fogod elvinni a Vámpírnaplók ficedet :)

A szavazással kapcsolatban nem tudok dönteni, mire szavazzak, mert többre is szívesen szavaznék :D Majd ha sikerült választani, szavazok :)

Pusszancs

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 19 (szombat), 23:08 
Könyvmoly

Na hát akkor, jelentem alássan...

...hogy megnéztem másodszorra is a Vámpírnaplók teljes első évadát, és most újra belevetem magam az írás örömeibe. :D
De ez persze nem tudom, hogy jó-e nektek, vagy sem... :D:D Mert ugyanis egyelőre egy Vámpírnaplók ficet kezdtem el. Azért szándékomban áll folytatni a Lepidopterát is, de hát ki tudja, mit hoz a jövő...

A jövő mindig mozgásban van, mondotta volt Yoda bácsi, így hát nem tudok nektek biztosat mondani, hogy mi lesz a legközelebbi iromány, amit kaptok. Mert ugyebár ott van az AVD2, a Lepidoptera, a fejemben megvan egy SW fic, most elkezdtem a Vámpírnaplók ficet, és gondolkozom egy saját vámpíros sztorin. Szóval nem tétlenkedek. :D:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 17 (csütörtök), 23:12 
Fanficbúvár

tanyacullen írta:
AVD2 mikor lesz *kérdezi mindenki kedvenc bétájat*???

Hát, amikor Yenna épp nem Vámpírnaplókat néz! :) Egyébként neki már mondtam, de most veletek is megosztom, hogy annyira takarítottam a gépemet, hogy sikerült törölnöm a 19/2 javított változatát, és egy félig kész 19/3-at is, deshalb visszavetettem magamat (meg titeket is) a történetben... :-S Olyan pipa voltam magamra... De most vissza a tanulnivalóhoz, mert Enci holnap vizsgázik :D ( :-S pedig nagyon nem akar... :-S )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 17 (csütörtök), 20:55 
Könyvmoly

tanyacullen írta:
Halli! :D :D :D

off rész (csak egy mondat): Yenna üdvözöllek a Vámpírnaplók rajngói táborában én két hete csak azt a sorozatot nézem XD :D :D :D :D

Nekem nagyon tetszik az új történeted és kíváncsian várom a friss fejezeteket. Szeretem a krimis történeteket.

Offra válaszolva: Újrakezdtem. :D:D:D

Azért remélem, hamarosan kaptok új Lepidoptera fejezetet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 17 (csütörtök), 20:45 
Zöldfülű

Halli! :D :D :D

off rész (csak egy mondat): Yenna üdvözöllek a Vámpírnaplók rajngói táborában én két hete csak azt a sorozatot nézem XD :D :D :D :D

Nekem nagyon tetszik az új történeted és kíváncsian várom a friss fejezeteket. Szeretem a krimis történeteket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 15 (kedd), 21:17 
Könyvmoly

Lepidoptera 4. fejezet: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory. ... =72530&i=1

Újabbat most ne várjatok egy darabig, legalábbis míg végig nem nézem a Vámpírnaplók teljes évadát. :D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 14 (hétfő), 23:08 
Könyvmoly

Eniko28 írta:
Csak mert írjunk már ide valamit...

Kajvoltam a 19/1-et, és tök jó rész, szerintem! :)

Ez dícsérendő. :D
Az már nem, hogy én tegnap, vagy mióta egy sort sem írtam. Tegnap már nem is tudom, mivel pepecseltem el az időt, ma meg rákaptam a Vámpír naplók sorozatra, és azt nézem. :D

De holnap valamikor kaptok Lepidoptera 4. fejezetet, hogy aztán azt kb 20-an olvassátok el, és kapjak rá annyi kritikát, hogy egy kezemen meg tudom számolni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 14 (hétfő), 23:00 
Fanficbúvár

Csak mert írjunk már ide valamit...

Kajvoltam a 19/1-et, és tök jó rész, szerintem! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 19:51 
Írópalánta

Szia Yenna!

Nagyon nagyon örülök a friss fejezetnek!! Nekem nagyon tetszik. Megint nagyot alkottál, mint minden írásoddal! _U_ _U_ :)

Nagyon várom a következő fejezetet, bármelyik történetből :D

Pusszancs

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 9:19 
Könyvmoly

Tessék nektek AVD2 18. fejezet: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory. ... =72410&i=1

Ezt legalább elolvassátok, mert Lepidopterát botrányosan kevesen olvassátok... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 12 (szombat), 12:10 
Fanficbúvár

Eniko28 írta:

mod. szerk.

Bocsi! :#-)

Yenna írta:
Ja, és azt is megemlíteném, hogy az író szava a döntő. :D:D:D

Én csak statisztikálok, senki se mondta, hogy írás szinten van kérdezve, csak mert akkor te tetted volna fel a kérdést, és nem én! :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 12 (szombat), 11:23 
Könyvmoly

Ja, és azt is megemlíteném, hogy az író szava a döntő. :D:D:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 12 (szombat), 11:22 
Zöldfülű

Eniko28 írta:

JA! És feltennék egy kérdést! (AVD2-vel kapcsolatban): nektek tetszett az, amikor két szereplős volt egy blokk? Amikor Tessa és Gabriel a zuhanyzóban voltak? Pusztán statisztikai célokból.... Egy 1-10 skálán mennyire osztályoznátok?

köszi: Enci :)

u.i.: pusztán statisztikai célokból! :D:D:D

Én 10-sre értékelném. Nekem az a rész nagyon tetszett.

Az ember egész földi létének lényege a Másik Fél keresése. Nem számít, ha valaki a tudás, a pénz, vagy a hatalom hajszolása mögé bújik. Akármit ér is el, nem lesz tökéletes, ha közben nem talál rá a Másik Felére.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 12 (szombat), 11:20 
Könyvmoly

Eniko28 írta:
mod. szerk.

JA! És feltennék egy kérdést! (AVD2-vel kapcsolatban): nektek tetszett az, amikor két szereplős volt egy blokk? Amikor Tessa és Gabriel a zuhanyzóban voltak? Pusztán statisztikai célokból.... Egy 1-10 skálán mennyire osztályoznátok?

Én, mint az író. A Tessa Gabriel-es rész tetszett nekem, de én most nem terveznék ilyet. Szóval az én szavazatom a közeljövőre nézve (és nem a Tessa/Gabriel részt osztályozva): 1. :)

Egyébként jelenleg pórszívózni kezdek, szóval majd délután kaphatjátok meg az AVD2-es fejezetet, és lehet, hogy hozok egy Lepidoptera 4-est is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 12 (szombat), 11:03 
Fanficbúvár

Azért, mert a dinasztiával váltál híressé! Ewingéktól sem azt várják, hogy mennyi szarvasmarhát tenyésztenek, hanem azt, hogy hol fúrnak újabb olajkutat! Egyébként a többi sztoridra is rá fognak harapni, csak várd ki a végét, de egy olyan sorozat mellett, mint a dinasztia, nem kell meglepődni :)

u.i.: Béta néni lebétázta a kövi fejezetet :)

mod. szerk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 12 (szombat), 8:41 
Könyvmoly

Sziasztok! Lepidoptera 3. fejezet: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory. ... =72358&i=1 :)

AVD nem tudom, mikor lesz. Amúgy az jobban érdekel titeket? Az jobban tetszik nektek? Mert ha azt tölteném fel, tuti megrohamoznának kritikákkal, és többen is olvasnátok. Csak tudnám, hogy miért van ez... :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 11 (péntek), 21:35 
Zöldfülű

Ciao!

Bocsi, hogy csak most írok, de eddig nagyon el voltam havazva.
Írtam kritikát az új fejezethez.
Nekem is nagyon tetszik, olyan érdekesen tudsz írni, hogy megragadod az ember képzeletét.
Igérem megpróbálom behozni a lemaradásaimat a hétvégén.
Mikor kapunk AVD-t?

Puxa: Fenella

Az ember egész földi létének lényege a Másik Fél keresése. Nem számít, ha valaki a tudás, a pénz, vagy a hatalom hajszolása mögé bújik. Akármit ér is el, nem lesz tökéletes, ha közben nem talál rá a Másik Felére.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 11 (péntek), 20:55 
Írópalánta

Szia Yenna!

Én is elolvastam!! :)

És nekem tetszik!!! Nagyon szuper ez a történeted is! :D
Fantasztikusan írsz :) Az apa-lánya kapcsolatot és az érzéseiket nagyon jól le tudod írni, nekem nagyon tetszik :) :)

Várom a következő fejezetet!

Puszi: lilly

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 11 (péntek), 20:12 
Fanficbúvár

Én majd elolvasom! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 11 (péntek), 19:21 
Könyvmoly

Amint látom, nem nagyon akartok írni kritikát a második fejezethez. Nem tetszik nektek? :( Szomorú vagyok. :(( Pedig én úgy igyekszem, hogy jó legyen. :(:(
Asszem nem teszem fel a harmadik fejezetet, pedig már készen van... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 21:18 
Fanficbúvár

Yenna írta:
Szóval, akkor nem tetszik annyira, mert nem bétáztál bele? :-S

Csak azt mondtam, hogy hiányzik belőle zseniális bétizmusom:-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 19:48 
Könyvmoly

Lepidoptera 2. fejezet: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory. ... =72299&i=1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 19:47 
Könyvmoly

Eniko28 írta:
Belelestem... És örömmel tapasztalaom, hogy nem E/1 :D:D:D Persze kicsit hiányzik belőle zseniális bétizmusom...... :-P De a dinasztiának nekiállok, ha holnap letudtam a mechaszóbelit, és nem vágnak meg, és akkor tudod azt is folytatni :)

Szóval, akkor nem tetszik annyira, mert nem bétáztál bele? :-S E/3-ban van, és ez nagyon nem olyan lesz, mint az eddigiek. A vége legalábbis biztosan.
Várom majd a lebétázott fejezeteket. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 17:50 
Fanficbúvár

Belelestem... És örömmel tapasztalaom, hogy nem E/1 :D:D:D Persze kicsit hiányzik belőle zseniális bétizmusom...... :-P De a dinasztiának nekiállok, ha holnap letudtam a mechaszóbelit, és nem vágnak meg, és akkor tudod azt is folytatni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 09 (szerda), 23:02 
Könyvmoly

Eniko28 írta:
És a főhősödnek három pár ízelt lába van? :-/

Olvasd el, és majd szép lassan kiderül minden. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 09 (szerda), 23:00 
Fanficbúvár

És a főhősödnek három pár ízelt lába van? :-/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 09 (szerda), 22:53 
Könyvmoly

Eniko28 írta:
Lepidoptera? Ezt honnan szedted??? O.O

Hááááát... :D:D

Nézz utána a neten. Nem én találtam ki. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 09 (szerda), 22:50 
Fanficbúvár

Lepidoptera? Ezt honnan szedted??? O.O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 09 (szerda), 18:57 
Írópalánta

Yenna írta:
Itt az új történetem linkje. Habár nem tudom, hogy megérdemlitek-e. :-P Nem igazán látogattok engem. :-S

Lepidoptera első fejezet:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=72264

Röviden annyit róla, hogy ha minden úgy megy, ahogy elterveztem, akkor ez most kicsit másabb lesz, mint amit tőlem megszokhattatok.

Szia!

Bocsi hogy csak ritkán járok erre, de a sok tanulnivaló...

Oh, és már kapjuk is az első fejezetet? Ez csodás :D
Az új történeted hamarosan elolvasom és akkor mondok véleményt, de biztos vagyok benne, hogy ez is fantasztikus!! :D
A címe alapján nekem nagyon tetszik! :)

Pusszancs: lilly

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 09 (szerda), 15:57 
Könyvmoly

Itt az új történetem linkje. Habár nem tudom, hogy megérdemlitek-e. :-P Nem igazán látogattok engem. :-S

Lepidoptera első fejezet:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=72264

Röviden annyit róla, hogy ha minden úgy megy, ahogy elterveztem, akkor ez most kicsit másabb lesz, mint amit tőlem megszokhattatok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 09 (szerda), 13:19 
Könyvmoly

Eniko28 írta:
Kihaltunk? :-/

Ezt én is kérdezném? :-/ Elhagytátok az írótokat? :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2080 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 42  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra