Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 14:56

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 16 (szerda), 8:33 
Betűmániákus

Ha a héten, akkor értelemszerűen 18-a az utolsó nap... :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 16 (szerda), 8:00 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Nem tom, szerintem ma-holnap készen lesznek :)
Vakációóóó?? Még ezen a héten megyek, de ezt már többször mondtam... aztán pedig édes semmittevés 8->

Azt tudom, hogy a héten, ennyire lyukasagyú még én sem vagyok... 8-} , azért annyira még tisztában vagyok a sulis dolgokkal, hogy tudjam, a héten mindenkinek vége lesz... :-P :-> Akkor napra pontosan kérdezem... :) mert körülöttem mindenkinek máskor lesz vége... :-O

A képeket meg izgatottan várom!!! :D :x

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 16 (szerda), 7:43 
Betűmániákus

kykyke írta:
Szurkolunk neked, Aila! :x Tuti, jót fogsz húzni! :D

Shanci, mikor lesznek kész a képek? :D Tökre kíváncsi vagyok már. :D És mikor lesz VAKÁCIÓ!? :D

Nem tom, szerintem ma-holnap készen lesznek :)
Vakációóóó?? Még ezen a héten megyek, de ezt már többször mondtam... aztán pedig édes semmittevés 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 16 (szerda), 7:37 
Könyvmoly

Szurkolunk neked, Aila! :x Tuti, jót fogsz húzni! :D

Shanci, mikor lesznek kész a képek? :D Tökre kíváncsi vagyok már. :D És mikor lesz VAKÁCIÓ!? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 16 (szerda), 6:56 
Betűmániákus

Hali csajok! :)
A citrom?? Semmi különös, egyszerűen tele van c-vitaminnal (aszkorbinsav) és szinte minden betegségnél jótékony a hatása, tehát bátran fogyasztható... serkenti az emésztést, jobb lesz a közérzet, közkedvelt fűszer is... :roll:

Egy nappal kevesebb! Tegnap volt a fényképezkedés, hát... ne mondjak semmit, mi? Najó, ez költői volt, deee... ne tudjátok meg! =)) Ha a négy fotóból egyetlen jól sikerül, az szuper lesz-.- Minden tele volt hülye szunyikkal és összemartak bennünket. :? Najó, de aközben is tűrd csak, hogy épp fotóznak... érdekes képeket vághatunk... :roll: Úgyhogy humor. Na, majd meglátjátok :wink: Most nem győzöm kenegetni magam, pedig már így is szereztem néhány csípést, de nem baj. Meg lesz külön kép csajokkal :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 15 (kedd), 12:13 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Na, csak kiderült lánykák, csütörtökön megyek 13-15 óra között, úgyhogy akkor tessék ám nagyon nagyon szurkolni! $pray $pray $pray
A mesterhármasom nem titok, sőt, hátha ti is befolyásolhatjátok egy kicsit! ;) 8->
Egyébként azért a mesterhármas név, mert ugye nekem már csak három tantárgyam van, de igazából irodalomból mindegyik tétellel ellennék, a nyelvtan és a töri a húzósabb: Kiegyezést és jelrendszert szeretnék!!! $pray $pray $pray
De igazából bármit, csak menjen! :oops: ;)

Hű, öcséd aztán jól belehúzott a dolgokba, szegény... :? Főleg a törivel... A himnusz, szózat annyira nem rossz, ha mást nem is, ezt a kettőt mindenki megtanulja elemezni. :) Nekem angolból az az egyik kedvenc témám, mert bár tény, hogy az egyik legnehezebb, de pont ezért mi annyit rágtuk ezt 5 éven keresztül mindig vissza-visszatérve az órákon, hogy már mindenki nagyon vágja az endangered species-t! ;)

Nekem is fáj a torkom... :cry: Shanci, azt mondod citrom? Na, ezt fejtsd ki, légyszi, mert azt szeretem (nálam a tea nem játszik... [-( :oops: ).

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 15 (kedd), 10:07 
Betűmániákus

:D :D :D
Iggen, imádom 8-> Minden lehetséges helyen meg is köszöntem, péel ficblogom meg ilyenek :#-) Köszönet és hála :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 15 (kedd), 10:02 
Fanfic-faló

shanon widow írta:
Gyááááá!
Tessék elolvasni a Vasárnapi próféta mostani számát, mert a a kritika részlegben én vagyok terítéken! :D *meghatott*

kicsit késve: örülök, h tetszett végül amit összehoztam :D:)

ja, és olvastam a hangficekről valamelyikőtöknél, h "kár hogy nem lehet letölteni", nos le lehet, csak az itteni fórumos linkeken keresztül lehet úgy elérni őket :) úgyhogy hajrá! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 15 (kedd), 8:10 
Betűmániákus

Akárhogy röhögtök ez így van, mert nincs ami tartsa a vállöv csontozatát :-P De nem akarlak titeket kiborítani a medikusdumával... :D
Sok-sok tea! (lehetőleg ne jegeset) Torokfertőtlenítő és citroma tokodra. Puszillak

És te öcsikéd mire megy tovább, ha szabad kérdezni? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 15 (kedd), 8:02 
Könyvmoly

Hű, Aila, akkor szurkolok neked nagyon! Jó lenne, ha meg tudnád írni, melyik nap mész végül... :oops: :D
Mi az a mester hármas? Lehet tudni? Vagy babonából még nem? :) Szurkolok neked, hogy sikerüljön. Öcsém mesélte, hogy az egyik srác a 15. tételt akarta kihúzni, és annyit mondogatta magában, hangosan, mindig, hogy azt húzta ki. :lol:
Hátha nálad is bejön! :D

Öcsike töriből a világgazdasági válságot húzta, magyar nyelv.ből a himnusz vagy a szózat retorikáját, irod.: anyát idézem: "biblia valamilyét" xD, angolból meg a legnehezebbe húzott bele: miért halnak ki a vaodnélő állatok, meg konkértan milyen állatok ezek. :-S
infója volt a választott, de abból olyat húzott, amit vágott. Durva, nekik szerdán már eredményhirdetés van, ti meg csak akkor kezditek... :(

Shanci, én is jót mosolyogtam az elemzésen, főleg a "Ő egy ilyen kérdőjel-típus, aki lefolyik a székről" és a "De ebben közrejátszik az is, hogy nincsenek rendesen kidolgozva a mellizmai és automatikusan beesnek" megjegyzéseden... :)) lökött! :D :'D

Képzeljétek, fáj a torkincám. :( Ma meg répatortát ettem. Kolléganőm csinált, fini volt. :-P :D

Most megyek, írok... :oops: :D

Pussza :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 15 (kedd), 7:33 
Betűmániákus

Sziasztok! :x

Már csak négy nap... És ma fényképezkedünk :) Meg szinte ezen kívül egész nap felelünk :roll: Igen, még mindig. ;)

Hát igen, jól kielemezgetem itt az embereket... túl kritikus lettem az utóbbi időben, nem? :-S De azt se felejtsétek el, hogy dumagép vagyok. :D :D És nem jönnek többet... :? Enyhén morbid belegondolni, hogy ennyire szalad az idő, nem? :-<

Jó fanfikes oldalak? Amik külföldiek? Bocs, de én nem szoktam olvasgatni :( Németül pláne, angolul meg nagyon néha... a többi nyelvet nem értem... :roll: Meg azért van mit olvasni magyarul is. :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 14 (hétfő), 19:37 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Jaj, de drága vagy KyKy! 8-> 8->
Szerdán lesz a nyitó, akkor osztanak be elvileg (nem szivárgott ki semmi infómorzsa... :cry: ) Úgyhogy szerda, csütörtök vagy péntek. De nagyon nagyon szeretnék előbb túl lenni rajta (és rohanni a libribe XD), úgyhogy szurkoljatok, hogy szerda legyen! 8->
Öcsédnek hogy ment? Miket húzott?
Jaj, nekem már megvan az, hogy mit szeretnék, a kis "mester hármasom", de jó lenne azokat húzni! :x Univerzum, kérlek, kérlek! $pray $pray :-SS

Jesszus, Shanci, te így kielemezted? :-D Ezen most de jót nevettem, hogy miért olyan D, amilyen! XD :-D
Viszont örülök, hogy túl vagy rajta! :)
Hát akkor az a gólyabál tényleg jó messze van még. Addig még végigbulizhatod a nyarat is! ;)

Bocsi, Nara, nekem fogalmam sincs. Nem is tanulok németül, úgyhogy számomra úgyis érdektelen lenne ilyen oldalakat találni... :oops: De azért remélem, valaki más tud neked segíteni! :)
Fordítás, jaj, én is szeretném kipróbálni! 8-> Legjobb angol oldalak szerintetek? :)

Kritizálás. Én is mindig igyekszem, többé-kevésbé (inkább kevésbé, mert mindig éjszaka keveredem olvasáshoz, és olyankor már csak bolondságokra futja :oops: ) értelmes véleményeket írni, mindig szoktam, ha elolvasok valamit. Bár tény, hogy a negatívakkal vannak kis fenntartásaim, mert sajnos nem minden írópalánta örül az építő kritikának és nehéz kiszűrni, hogy ki igen. :roll: Meg hát nagyon néha (tényleg nagyon ritkán) találkozom olyan történetekkel, amik... hát nem igazán tetszenek és nem a sztori miatt, hanem ahogy meg vannak írva (bár néhány napja egy téma riasztott el nagyon, de ez csak a végére derült ki... oda tényleg nem tudtam mit írni... :oops: ) és oda még ötletem sincs, hogy mit írjak, mit lehetne javítani... :roll:

Ma töri ismétlés front volt nálam, az nem ment olyan könnyen, mint a nyelvtan... megszenvedek vele rendesen (holnapra is átnyúlik... :? ). A frontról tud eszembe, nálatok is volt jégeső? Meg azok az "újfajta fényképezős" villámok a marhahangos dörgésekkel... :-< :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 14 (hétfő), 7:13 
Írópalánta

:D Azt én is hallgattam KyKy :) Szerintem is tök aranyos... meg én a Spirálokat is meghallgattam, meg az alkohol hatásait xD Igazábólf eltöltöttem őket a telómra aztán lefekvés előtt félálomban :-P

Kitartást Alia A HÉT-hez :) Nem hiszem, h a pihenés megártana, én legalábbis jobban teljesítek ha valami előtt nem tanulom/gyarkorlom szét az agyamat, hanem inkább kicsit lazítok ;)

Egyébként nem tudtok vmi jó kis fanfices oldalt, ahol német ficek vannak? Esetleg PDsek :-S Csak mert gondoltam, itt a nyár, ne unatkozzak és az írás mellett még szívesen fordítanék, de őszintén szólva picit tartok ezektől a fictionpress.com-os átlagban 0-2 megtekintéssel rendelkező irományoktól... még talán a FanFiction.de... de ott meg csak időrendbe tudom rakni, nem is kategorizálva meg ilyesmi és nem akarok 650 oldalt végigböngészni vmi jóért :-S

Shanon, biztos fárasztó lehet ez az EKLE-s dolog. Úgyhogy szerintem tök jó, h így téged is értékelt valaki most a Prófétában :) Vagy rosszul gondolom? :-S Mindenesetre elismerésem Nektek :) Én igyekszem úgy-ahogy vmi krtiikát összedobni, hogy legalább egy picit örüljön az író, de néha ez is nehéz. Meg van, h az ember elolvas valamit és nem tud hozzászólni... :D Szóval neked is kitartást ;)

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 14 (hétfő), 6:53 
Könyvmoly

Szervusztok! :)

Nekem is nagyon tetszik ez a hanficelős dolog, tegnap mindent elolvastam róla, szóval, Nara, le lehet őket tölteni... Aila, nem, nem erre írták a történeteket, csak ezeket választották ki egyelőre bemutatónak. :)

Én eddig csak egyet tudtam meghallgatni, a Grétyhent (nem tudom hirtelen, hogy írják), abba kicsit bele is pityeredtem. :')

Shanci, gratulésön a kritikához, gyönyörű! :) A kritizálónak is nagy-nagy gratu! :) D. pedig... ahh... tudod, ez így van rendjén, azért egy kicsit kell, hogy hiányozzon. (Jó, ez most béna szöveg volt, de nem tudtam hozzászólni értelmesen a dolghoz... :oops: )

Aila, neked mikor lesz a szóbelid? Amphe-nek csüt, azt tudom, de neked? Mert akarok szurkolni, de nem tudom, melyik nap tegyem... bár a hétből a mai, meg a csüt. nap muszáj lesz (ma öcsikém szóbelizik)... :'D Majd írd meg! :)

Pussza lányok! :-*

szerk: megelőztél Shanc :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 14 (hétfő), 6:40 
Betűmániákus

Látványnak sose volt utolsó, bár nekem néha már túlzottan laza volt. Öltönyben teljesen máshogy mutatott, de nem... más volt, az tény, dee... különösebben nem érdekelt :roll: Ő egy ilyen kérdőjel-típus, aki lefolyik a székről, ráadásul sosem húzza ki magát. De ebben közrejátszik az is, hogy nincsenek rendesen kidolgozva a mellizmai és automatikusan beesnek. Hát igen, mire nem jó az anatómia... :lol:

A gólyabuli októberben van vagy november elején. Attól függ, mennyire kapják össze magukat a szervezők :)

Óóóó... a kritizálás?? Én nem kritizálok naponta, csak amikor van időm. És nem is mindig ekle-sen, mert... kell egyfajta összeszedettség, ami kicsit részletesebben vetíti le a dolgokat és nem csak úgy... A jó kritika nálam olyan, mint egy jó történet. Példának okáért ebben a hónapban eddig csak kettőt tudtam küldeni, mert jelenleg semmi időm olvasni :( Nagyon változó és sok dologtól függ ez az egész, legalábbis nálam. :)

Ott vannak egymás hegyén-hátán a listában. Én wyndula történetét olvastam: Amikor Piton találkozott a Halállal (bár a cím nem tuti, de vmi ilyesmi). Olvastam én régebben, de így... Hát oltári.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 22:43 
Fanficbúvár

Meg is kérdeztek a kritika előtt? 8-> :) :) Hát igen, ez aztán már tényleg olyan igazi vérbeli profi kritika, olyan, amilyet a könyvekben az elemzéseknél olvashatsz! Úgyhogy meghajolok nagyságod előtt! _U_
Egyébként a múltkor, amit KyKyvel beszéltetek EKLE dolgot, az a negatív kritika volt, amit kaptál a Fiókokhoz még régebben? Kicsit úgy érzem, lemaradtam... :oops:

Nem is kinézetére gondoltam, hanem az egész látványra, pozitívumként, hogy hatással van-e még rád, főleg így kiöltözve?
Hát megértem, én is nagyon szomorkodtam tavaly, az utolsó értelmes osztály ment el a suliból és mindet szinte ismertem, egy csomó barátom közük volt, évfolyamtársaim (csak ugye mi 5-ösök vagyuk, ők meg 4-esek voltak, úgyhogy mi maradtunk, ők meg mentek), régi osztálytársaim, legrégebbim... :( Kicsit a biztonságérzet is elment velük... :cry:
Gólyabuli? Az szeptember, nem? De hát az még olyan messze van...

Szóval te ilyen nagy szervezős kisasszony vagy? Bár amennyi mindent egyszerre csinálsz, nem is csodálom! ;)

Tényleg, már akartam kérdezni, hogy - tudom, hogy rengeteget kritizálsz - de naponta kb mennyit? Vagy inkább a minőség miatt kaptad a címet, nem a mennyiség miatt? Vagy mindkettő? :)

Melyik a weasley-s? Én még azóta is csak az elsőt tudtam meghallgatni...:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 20:00 
Betűmániákus

Igeeeen, én is nagyon megörültem, mikor megkérdezték, hogy lehet-e "hóhért akasztani" 8->

Óóóó, nekem sose volt bajom D. kinézetével, inkább a stílusával, mert szép kis szöszke :) Úgy tűnik, fölcsapott egy hétre liliomtiprónak, 5 évvel fiatalabb kislányra kattant rá, na széééép /:) De csak egy hét volt.
Na, de ez már sok is volt róla. Nem, ő annyira nem fog hiányozni, inkább a sok kedves csajszi az osztályából, akik kreativkodtak és mindig volt valami... na jóóóó, azért talán kicsit a fiúk is hiányoznak majd, mert azért nélkülük nem voltak bulik a medikus bulik. De mondtuk nekik, hogy ne menjenek messzire, mert hivatalosak a gólyabulira :lol:
Én is várom a tervezős részét, mert szeretek nyüzsögni :D

Mekkora ez a hangficelés... =)) Én a weaslyket ajánlom mindenkinek, azzzzközz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 18:17 
Fanficbúvár

Most olvastam el a kritikát, amit neked írtak a Vasárnapiban, Shanci és nagyon nagyon gratulálok! :-D Ilyen gyönyörűséges kritikát kapni, irigyellek kicsit! 8-> :x ;) De persze csak viccelek, sokat tettél érte, a Merengő szerves része vagy véleményezéseddel és történteiddel, és hát a miénk is! :-D Szóval igazán megérdemelted! :)

Jaj, ez a D-s dolog... :roll: Látom, a te frontodon se ment zökkenőmentesen a búcsúzás... Vagy én értettem félre a szavaidból, hogy azért tetszett még a látvány? :roll: Megértem, az utóbbi napokban meg aztán végképp... :cry:
De, mire nem, erre is van egy idézetem! ;) Azt mondják, "Búcsúra szükség van az új találkozáshoz." Nem tehetünk mást, el kell hinnünk. :)
Milyen jó, ha nálatok szépek a ballagások. Én eddig kétszer ballagtam, egyiket sem tudtam igazán átérezni, mert nem úgy volt megszervezve... :-S Pedig tudjátok, én igazán tudnék lelkesedni, ha olyan lenne. 8-> Semmi szervezés, semmi részvétel. Viszont szerintem az nagyon aranyos dolog, hogy az előző évfolyam csinálja, sokkal személyesebb, mintha általánosan.

Miért volt nálatok bolondok háza? :(

Jaj, elhiszem Nara, nekem is olyan jólesett egy kis pihenés - kár, hogy nekem még hátra van egy hét. Pontosabban nem is "egy hét", hanem A HÉT... :? :? Remélem, ez a pihenés nem üt vissza. :roll:

Ez a hangfices dolog tényleg nagyon jó ötlet (bár még nem értek mindent vele kapcsolatban... :oops: ). Eddig egyet volt időm meghallgatni, Luna Auroráét, de az nagyon tetszett. :-D Viszont ezek mik? Úgy értem, ezeket direkt erre írtál? De aranyosak! 8->
Nara, egyetértek, visszahallgatva nekem is borzasztó a hangom... :oops:

Jaj, úgy irigylem azokat, akik szépen tudnak énekelni... 8-> 8-> Nekem is vannak ismerőseim és :x

Hát szerintem sajnos ez az "akivel akarsz, azzal úgyis tartod majd a kapcsolatot" nem igazán működik... :( Legalábbis nálam nem igazán. :oops: Te talán nálad menni fog, Shanci! :)

Mit írsz éppen, Nara? :)

Első ismétlős nap kipipálva! :-D Még van kettő...:-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 15:52 
Írópalánta

:D Elolvastam. :D

Egyébként nagyon poén ez a hangfices dolog :) Tök jó lenne, ha le is lehetne tölteni őket ;) Még szerencse h vége van a sulinak. Egyébként tuit h órán is vmi fanficet hallagtnék :D:D

Kár h nekem borzalmas a hangom, főleg felvéve és visszajátszva :-S

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:11 
Betűmániákus

Gyááááá!
Tessék elolvasni a Vasárnapi próféta mostani számát, mert a a kritika részlegben én vagyok terítéken! :D *meghatott*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 12 (szombat), 17:18 
Írópalánta

Én is voltam ma strandon :D Kicsit pihiztem, meg megpróbáltam ráálítani az agyamat a nyárra. Olyan fura, de el sem hiszem, h vége a sulinak... Tavaly már egy hónappal előtte szenvedtem, h legyen már vége...

Na, látod Shanon, minden rosszban van vmi jó is :)

Én egy csapattársam általánosos ballagásán voltam. Nem volt nagy szám, de tök ari volt, h az egész csapat ott volt. Ja és énekelt is és tök szép hangja van :) Az ltözőben sosem volt hajlandó megnyikkanni :D:D

Egyébként meg ne szomorkodj sztem, h elmennek, mert akivel így jóban vagy az csak akarja veled tartani a kapcsolatot, nem? D.t meg így könnyebben lerázod, ha akarod ;)

Alia a tanárok közül néhánytól azért kellett elbúcsúzni, mert jövőre nem fog minket tanítani. :( Meg volt, akitől nem kellett búcsúzkodni és mégis tök szar volt, mert lenyúlták a leendő ofőhelyettesünket :roll: Most teljesen elapátlanodott osztály lettünk *szip-szip* :(

Najó én most már tényleg írni akartam :D Pusziiiii:-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 12 (szombat), 7:47 
Betűmániákus

Sziasztooook! :)

KyKym, ne haragudj, de bolondokháza volt az este :) Ahányszor leültem, hogy elolvassam, mi volt, annyiszor hívtak el a géptől... :(( Ne haragudj annyira :(

Képzeljétek! Ez a suli, az idegeskedések meg betegségek... hát... visszafogytam két hatodikos nadrágomba :x Most már csak a hasamból kell lefaragni és jó leszek :D

Áááááá, a ballagás zseniális volt, és annyira szééééép. A mostani béna kis elsősök ha nem csinálnak feleennyire jó műsört nekünk, akkor bekattanok :|| De jövőre rajtunk a sor, mi leszünk a rendezők/szervezők... Ez mindig így van, mert mi lépünk majd a negyedikesek helyébe. Mi állítjuk össze a műsort, mi fogunk énekelni, tervezni a díszletet... Részben azért fog eltelni gyorsan a harmadik évünk. Az oszim is szólt, hogy jövőre szivatni fog minket emiatt is... Csak azt nem tudom, hogy lehet-e ettől jobban diákot terrorizálni-.-" Azt mondta, a tanáriban nem akarja azt hallani majd, hogy milyen pocsék volt a műsor, hanem, hogy mennyire jó. De ez evidens. :roll:

És akkor D.ék... Hát kész maffiózók! =)) D. kocsijával jöttek, amikor kiszálltak, hát mint a lassított film! :)) Fagyiztunk a padnál, erre megindulnak felénk... Na mondom! Erre köszöntek és kikérték a véleményünket, mint a csajok, úgy viselkedtek. Fekete naci, fehér ing, Nyakkendő!!!!! és ami betett nekem, az a napszemcsi és a komoly karóra. Olasz maffia RULEZ! =)) És az egészben a legjobb az volt, hogy nem bírtuk ki, hogy ne nevessünk és megsértődtek, pedig nem volt komoly, csak hihetetlen. :lol:
Na, ez volt fél négy körül. Én kikísértem a a csajokat a buszállomásra, ami olyan fél óra a sulitól, ha lassan mész, de ha úgy mint én, akkor 10 perc. Na, 4 felé ügyesen visszaértem, erre hallom, hogy valaki trappol. Mi ád Isten? Cs. siet... Lelassított mellettem, elkezdi nyomkodni a telefonját, közben köszönt, becsörgött, fölvették és csak ezt hallottam: "Már bent vagytok osztályfőnökin??? Rohanok!" :D Hát igen, 4kor kezdődött, ez volt 4 óra nem tom hány perckor... Szeeegéééény. :lol:

De kicsit rossz, hogy elmennek... :roll: Nem D.ék miatt, mert ez már részemről egy kolonc volt meg egy haverság, de... én annyit nevettem velük éééés... a tudtukon kívül annyit tanultam tőlük, hogy hirtelen le se tudom írni. Ami még jó volt, hogy 35 nővérkéből bizony 26 kitűnő volt :) És D.ék is ott feszítettek a pódiumon. Aztán lufidobálás én bankett.

Mindenki leérettségizett, letették az esküt a diplomázáson, és most már tényleg nővérek. :|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 11 (péntek), 22:04 
Fanficbúvár

Sajnálom, nem kötekedni akartam, csak megjegyeztem... :oops: :wink:
Shancis dolgot azért, mert nekem is pü-ben írta és mondta, hogy jobb szeretné úgy megbeszélni. Csupán ezért jegyeztem meg ezt. :)

A másik pedig, hát igazad van, amit az Ég veled!-hez írtál, ellentétek hozzák egymást, vagy legalábbis kiegészítik, ha már legalább egy, de egy jó nagy közös pontunk van! 8-> :-D Szerintem maradjunk ennyiben! ;) A többit pedig, mindent részletesen leírok majd Belláékról, ha elolvastam, így megegyezhetünk? :)

Látom, mindenkinél már ezek a fránya üres lyukasórák... :? Nincs is jobb, mint 35 fokban a suliban, megértelek titeket, de azért kitartást! Jön a nyár, ez is csak azt bizonyítja! 8) :-D
Nara, miért kell elbúcsúzni a tanároktól? Lemaradtam? :oops:
Szegénykém... :( Ezek a szülők. De tényleg, amit nem ismernek, arról mindig annyi rosszat feltételeznek. De mindegy, ne szidjuk őket, alapvetően jó szándékúak csak hát a modern világban le vannak maradva és nem tudják, mi a veszélyes és mi nem. ;-)
Ha ez megnyugtat, nekem még semmi konkrét letervezett programom nincs, csak annyi, hogy élvezni akarom! :-D Jó terv, mi? ;)

Támogatnám a jövő heti hűvösebb időt, nem akarok ilyen hőségben érettségizni... :cry:
Viszont holnap meleget, meleget! Pihi napot tartok, strandra megyünk, végre! :-D El se hiszem, hogy szusszanok egy kicsit! (csak aztán el ne szóljam... :oops:
Jaj, lányok, most néztem a mozi műsort, annyi jó film lesz! :x Kár, hogy nincs hozzá pasim... :cry: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 11 (péntek), 20:51 
Könyvmoly

Dehogy vagyok optimista, de mit lógassam az orrom, és cs*sztessem mások életét a nyomorommal állandóan? :D Laglább ilyenekben próbálom visszafogni magam. :-P

Estefele nálatok hűvösebb van? :-O Nálunk csak kint, de ezt bent egyáltalán nem érezni. Sajnos. :-S

szerk.: jól van, Shanci! *durci* Láttam, hogy itt settenkedsz, de nem néztél be hozzám egy pillanatra sem, ezt megjegyeztem! :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 11 (péntek), 19:03 
Írópalánta

Elvileg azt mondják néhány nap múlva hűvösebb lesz. De konkrétan arra gondoltam, h így estefelé, de nem baj :))

Hát igen, én is megértem az indokaikat, csak egy picit kellett panaszkodnom is ;)

Szegénykém, de legalább optimista vagy :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 11 (péntek), 15:51 
Könyvmoly

Nara! :D :)) Komolyan a hűvösebb időre vársz, hogy visszaolvass? :D Lehet, hogy akkor szeptemberig nem reagálsz ránk? :-P :)) No, de sebaj! :D

Nem engednek el? Komolyan? :( Ez szomorú... de sebaj, majd jövőre, ha lesz! :) "véres szájú HPfan, csak szüleim nem hiszik el, h képesek vunk akár három napot átbeszélgetni HPről és fanficecről" - jaaj, de jót nevettem. :D Megértem amúgy őket, a szülők ilyen téren bizalmatlanok. :D Meg amúgy is... nem régen átverted őket, tudod... :( Hagyd őkt lecsillapodni! :) Mész más táborba, és mint említetted, a meritábor úgy is csak 3 napos lett volna, szóval az se kötötte volna le az egész nyaradat. :)

Nekem még ennyi programon sincsen. Kemény két hetet lehetek itthon aug. közepén... szted? -.-" Amúgy meg bent a melóhelyemen (ami legalább légkondicionált! :x ) :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 11 (péntek), 15:31 
Írópalánta

Sziasztok!

:D Kicsit eltűntem mostanában ^^" Na mind1, valahogyan csak túléltem az utsó hetet is xD Ma csak 5 órám volt megtartva a hétből, bár a 2 órát nem tudom felülmúlni, de én ennek is örültem :)

Jövőre viszont egy csomó tanártól el kell búcsúznunk, szóval azért volt sok búcsúzkodás is ma :( És nemsokára megyünk drámatáborba :D:D

A Meritáborba viszont nem engednek el :(( :(( :((!!!!! Annyira idióták, 90% csaj, és amúgy is midnenki véres szájú HPfan, csak szüleim nem hiszik el, h képesek vunk akár három napot átbeszélgetni HPről és fanficecről :(

Igazán nem tudom, mit fogok csinálni nyárom :( Kb. van 2 tábor betervezve, vmi nyaralás, egy osztálytalálkozó, bnőimmel egy strandolós hét, azt ennyi :( :-<

Na mind1, majd spontánkodom ;)

Ha pedig kicsit hűvösebb lesz, majd rendesen visszaolvasok, jó? :-S

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 11 (péntek), 13:58 
Könyvmoly

Shanci, minnyá megyek megkukkantani! ;) Nem vagy stérber, ügyi vagy! :D Szerb doga 4-es? Még ügyesebb! :D

Aila... jaaj, már megint kötekszel. :roll: Miért ne írhattam volna ezt itt le? Most komolyan... ha te nem tudnád, miről van szó, rögtön levágod, hogy milyen személyről beszélek? :-S Úgy tudom, nem említettem nevet...

Amúgy meg... rosszul esik? Nekem is sok minden... tudod, erre csak egyet tudok mondani, "az élet kegyetlen". De ha ennyire zavar, akkor inkább meg sem szólalok, mert kb. mindenből lehurrogtál. :-P Tök jó feljönni így a fórumra! :D

Egybk. lentebb kérdezted, Maycsi elvileg a héten végig lent lesz, hétvégén meg megy túrázgatni, nem tudom, mikor lesz legközelebb fórumon. :(

De most megyek, nehogy az is baj legyen, h fent vagok fórumon... :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 11 (péntek), 12:46 
Fanficbúvár

Diplomások?? Diplomát kapnak érettségiért? Hoppá, hoppá, akkor tényleg komoly férfi emberek! ;-) Tényleg kellenek majd a képek róluk. :)
Egyébként tényleg nem tudom, mi lehetett a Face-szel, mert tudom, hogy néhány ember képeit nem lehet megnézni, mert letiltja, de van akiét én is meg tudom nézni, ha rákattolok a kisképre... az övére nem tudom, miért nem ment. :-? Na mindegy, végül is lett róla kép, úgyhogy nem is fontos. :)
Ugye, KyKy, én is ezt mondtam, hogy hasonlít (főleg a hajhosszuk), akkor lehet benne valami, ha ketten is így látjuk. ;-) Viszont szerintem ezeket pü-ben beszéljétek meg! :)

KyKy, ez azért kicsit rosszul esik... :oops: :-( Tudod jól, hogy ha tehetném, olvasnám, hidd el, én is nagyon szeretném. De még nem lehet. Azzal, hogy mindig mondogatod, hogy kezdjem már el (főleg mert már ez és ez is képes volt elolvasni), csak forgatod bennem a kést. Jövő pénteken megveszem (ha hamarabb jutok sorra, akkor lehet, hogy már szerdán is sikerül), de előbb nem tudom. :-( :cry:

Nagyon kíváncsi vagyok egyébként a Rose-s sztoridra, ne félj, biztosan tetszeni fog nekünk! :-D

Megyek ebédelni - hideg gyümölcsleves, nyam! :x Ki kér? ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 11 (péntek), 8:05 
Betűmániákus

Ment egy $alien , Drága az üggyel kapcsolatban :)
Nézz be a ficblogomba, ha van időd, kicsit görgess le, mert kerestek néhányan :oops: De megtalálod. ;)
Kicsit átírtam a meris adatlapom... már untam a régit :roll: Kettő ötöst kaptam patológiából... Daganatok+szív, emésztő a és légzőrendszer patológiája... hát fél füzet :lol: Kicsit se stréber, mi? Meg négyes lett a szerb dogám... :o De csak mert rövid volt a befejezés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 11 (péntek), 7:44 
Könyvmoly

Jó reggelt, lánykák! :D ^^)

Megnéztem Shanc a képet, aranyos, nekem kicsit D.-s... :oops: És ismeritek egymást? Beszélgettetek már? Jól kijöttök egymással? Esetleg neki is bejössz? Mesélj!!!! :D

Aila, mint ígértem, a számon lakat van, de rohadt kíváncsi leszek a véleményedre, azt hiszem, ebben - kb. életünkben először :-P - egyezni fog. :D Jaaaj, olvassssd már el! Még kolléganőm is már a felénél tart... :D Pedig aztán ő is elég elfoglalt. :-S Nekem már csak kb. 30 oldal van, ha van annyi, azt ma simán elolvasom. :D

Megyek... írok. Most írom a Rose-s töri bevezetőjét, kis összesítőt, hogy mindenki számára érthető legyen - még nekem is. :D Jaaj, úgy félek, hogy majd nem fog nektek tetszeni... :oops:

Pussza :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 11 (péntek), 7:03 
Betűmániákus

Féjszen megnézhetitek őket :) Csak nem tudom, fönnáll-e az a probléma, amiről szó volt a pü-kben. :-? Érdekes módon én meg tudom nézni a képeket, ha le van zárva... :roll: Viszont ha rátkattolsz az alapértelmezettre, akkor az kijön nagyban! Próbáljátok ki!

Egyébként már kiváncsi vagyok rájuk... :lol: A nagy komoly szakmabeliek... a diplomások. CcC.. Jaaaaaj. =))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 22:37 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Holnap egyébként csak két órám lesz, csúcs -.-" de azért be kell menni... Amúgy kiváncsi vagyok D-re meg Cs-re... mindig úgy néztek ki, mint a trógerok... xDD Húzták maguk után a nadrágot, kétszer akkora ruhákat hordtak... Érettségin állitólag ők is kirittyentek, de mi gyakorlaton voltunk, szóval lemaradtunk. Érdekesek lehetnek öltönyben :-?

És ment a válasz is, Aila^^

Hát megértem, én is utáltam 2-3 órára a semmiért bemenni, de így visszagondolva végülis... nem, így se lenne kedvem. XD ;-)
Ez tény, minden pasi nagyságrendekkel jobban néz ki öltönyben, én mindig csorgattam a nyálam! 8-> Na, majd képeken meglesed őket! :) Muti nekünk is majd! :-P Most már engem is érdekel... :oops:
Most viszont tényleg nem kaptam választ... :? Mármint a bejelölős válaszomra nem. Ha arra gondoltál. :roll:

Szép álmokat, megyek azt hiszem! I-) >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 22:24 
Betűmániákus

Holnap egyébként csak két órám lesz, csúcs -.-" de azért be kell menni... Amúgy kiváncsi vagyok D-re meg Cs-re... mindig úgy néztek ki, mint a trógerok... xDD Húzták maguk után a nadrágot, kétszer akkora ruhákat hordtak... Érettségin állitólag ők is kirittyentek, de mi gyakorlaton voltunk, szóval lemaradtunk. Érdekesek lehetnek öltönyben :-?

És ment a válasz is, Aila^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 22:07 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Ailana írta:
shanon widow írta:
Egy épület van, de 3 különböző suli. Ma volt a közgázé, holnap a miénk. A gimiseké már rég elmúlt :) Ezért vannak külön a ballagások. Beosztják^^

Ja értem. Hát akkor én már nálatok is rég elballagtam volna. Kár...:(
Figyi, egy buta kérdésem lehet? :oops: Úgy írta ki, hogy elküldte a válasz pü-met, de aztán nem volt a kimenőknél. Megkaptad a 2.-at is? ;)

Asszem igen, és én küldtem választ is:)

Elbújt, de megvan! :-D :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 21:57 
Betűmániákus

Ailana írta:
shanon widow írta:
Egy épület van, de 3 különböző suli. Ma volt a közgázé, holnap a miénk. A gimiseké már rég elmúlt :) Ezért vannak külön a ballagások. Beosztják^^

Figyi, egy buta kérdésem lehet? :oops: Úgy írta ki, hogy elküldte a válasz pü-met, de aztán nem volt a kimenőknél. Megkaptad a 2.-at is? ;)

Asszem igen, és én küldtem választ is:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 21:56 
Fanficbúvár

shanon widow írta:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 21:54 
Betűmániákus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 21:50 
Fanficbúvár

Halihó! :)

Shanci, úgy segítettél, hogy nem tudom, miért, de oda tévedtem a Gilderoyba csak úgy szemezgetni és megtaláltalak ott téged is és gondoltam, ha te is, akkor megpróbálkozom vele én is. Szóval így! ;-)
De aranyos! :) Hogy hogy csökkentettem le a tételeket? Hát úgy, hogy "megtanultam" őket. :oops: ;-) (Azért az idézőjel, mert hétvégén lesz az ismétlés, akkor derül ki, mennyi maradt meg... :? ). Bár lehet, hogy strandra megyek helyette, ha hőségriadót mondanak... már nem bírom a bezártságot ilyen szép időben... :cry:
Egyébként teljesen megértelek, én is néha teljesen elbizonytalanodom, hogy van-e egyáltalán értelme tanulni, de aztán mindig meggyőzöm magam, hogy így legalább lehet esélyem az álmaimra. Nincs garancia, de ha feladom, már a lehetőség is elveszik. És ez azért általában elég jó húzóerő. Meg hát így legalább a lelkiismeretem tiszta, hogy én megpróbáltam, nem rajtam múlt, hanem az életen.
Pont ez volt a Felejtés bérében, hogy ezért jó nem tudni a jövőt. Mert aki tudja, elveszti a reményt. Hogy ez milyen igaz! 8->
De néha valóban nagyon nehéz... :( Mint pl. most is... :-S Csak az vigasztal, hogy most már tényleg csak néhány nap. :)
Szerintem kifejezetten jó dolog ez, hogy érettségi után van a ballagás, én mindig pont ezt sérelmeztem, hogy milyen hülye szokás, hogy érettségi előtt, mikor még semmi sem biztos, elballagunk, aztán másnap jövünk be ugyanúgy érettségizni. Szóval ezért most irigylem a ti szokásaitokat! 8-> Külön napon ballagnak a különböző osztályok nálatok?
Majd muti az osztályképet! :)

KyKy, hát az ágyjelenetet! ;-) Most már tényleg kellene... :oops: De megígérted, meg se szólalj, nem akarom tudni előre! :-P
Igen is, ha elolvastam, megyek barterikához! :-D
Nekem is pü-zd el az új számod, KyKy! :)
Meddig van Maycsi Pécsett?

Jaj, én is utálom a laptop egeret, mi is vettünk hozzá, az volt az első dolgunk. De irigylem azokat, akik tudják kezelni, én is szeretném, de egyszerűen nincs türelmem hozzá! :oops: Csak így meg rossz, ha el kell vinni vagy ha ágyban vagyok, ott nehezebb. ;-)

Riikának talán majd hétvégén lesz már nete! Szurkolok, hogy legyen, szívem! :) :)

Amphe, jól eltűntél, a "pörgés" miatt? Remélem, azért nincs baj...:(

Puszilok mindenkit (most jó kedvem van... :oops: :-D)!!

Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 21:15 
Betűmániákus

Igen, sokféle szokás van. :) Ma volt a közgazdászoké... háááát... :roll: Micsoda rucik. Brrr-.-

Amúgy volt friss, Aila már látta meg Amphe is. A Piros napokban még... 7vége környékén :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 7:37 
Könyvmoly

De furi... nálunk mindig előtte. :-O Én anno - és azóta, a mi évünk óta - bevett rendszer, hogy április 30-án van a ballagás. Jóóóval érettségi előtt. Hmm... másik ország, látszik. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 7:34 
Betűmániákus

kykyke írta:
Most ballagnak? :-O Még csak? :-O

Mindig az érettségik után. Mi is akkor fogunk. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 7:29 
Könyvmoly

Most ballagnak? :-O Még csak? :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 7:28 
Betűmániákus

Öööö, nem én ballagok, D.ék ballagnak. :D Nekem még a jövő hét.
Kedden osztálykép. Szerintem majd fölteszem féjszre, ha valaki fölszkenneli :-? De lehet, hogy majd én. :roll:
Megyek, küldöm a pü-t.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 7:20 
Könyvmoly

Jó reggelt, lánykák! :) :-*

Igen, Aila, előfizetéses lettem, de a kártyás is ugyanilyen olcsó. 12x1000 Ft, plusz ugye kinek mi... előfizetés vagy kártya. :D Zsíííír 8)
Ú, én is el akarlak olvasni ám, csak még nem jutottam oda, most a Rose-s törim évszámait egyeztetem magammal meg a wikipédiával. xD Tök jó amúgy, hogy néha az is ellent mond magának... :roll:
Egyébként veled vagyok egy csapatban! ;) Team-Svájc-Jake :x Mit vársz, hogy benne legyen? Ígérem, nem mondom el, ha igen, ha nem, csak kivi vagyok! :oops: Még csak sejtelmesen sem fogok vigyorogni!!!!

Shanci! :x Én is szurkoltam neked... :oops: én is tündéred vagyok? :x
Laptop? Egyébként én sem szeretem ujjal irányítani, élből vettem is hozzá egeret... :oops: Azzal meg ugyanolyan... ^^)
Holnap ballagsz? Váó! :D Tök jó lesz, végre vár a szabadság. :)
A pü-t én is várom. :D

Riika, a filmtől néha én is kiakadok, de amúgy elvagyok vele. Várom már a 3-at... ^^) Jacob (Taylor) szerintem nagyon helyes. Egyébként. Régen én is Edward-fan voltam, de elolvastam barterika KUNy-ját, amit Ailának már kötelezővé tettem :-P, és beleszerettem Jake-be. Neked is érdemes majd megkukkantani, ha kivégezted a 4-et. :)

Ampheeeeeeeee! Merre leledzel szenyorítá? Szeretnék neked sms-t írni, de nem tudok, mert nincsen meg a számod... :(( Légyszi, baba, írj nekem!!! (mármint itt, mert még nem kaptad meg az új számomat...)

Ja, amúgy Maycsi azért nincsen, mert Pécsett leledzik. És net nélkül... :( Olyan jó neki, hogy találkozhat Lancsival... :-S

Na, most megyek, lánykák, meló van... :-S :(

Pusziiii! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 6:24 
Betűmániákus

Igen Aila, rengeteget követelnek tőlünk és tegnap délelőtt "kissé" kiakadtam, de... most már jó. :)
Ó, és örülök a Gilderoy-os látogatásnak és kritikának, bár nem tudom, hogy segítettem... :-S De nagyon jó^^
Pü lesz, ígérem, csak ezt megírom.
Hogy csökkentetted le? :shock: Csak mert jól jönne a módszer, de részemről mindegy,úgyis... áhhh. Brutális, ami most megy... Az egyik osztálytársam teljesen kiborult tegnap délután - jobban, mint én, részemről inkább hiszti+pánik volt, csak úgy itthon a gép előtt -. Jófej, meg minden, tök jó a humora, mert szinte mindig hülyül meg bohóckodik, ráadásul naponta ment az agyamra... Most megkomolyodva azt mondta, hogy ő már tényleg nem fog készülni semmiből, mert ne éri meg. És valahol igaza van :roll: De ha Ő van kiborulva, aki gyakorlatilag éltanuló és most szépen lehúzták, akkor velünk mi lesz? :? Ez az egész év vége mizéria mindenkit tökretesz, aki kicsit is épeszű.

Holnap csak 3 órám lesz, mivel ballagás... Ma meg folytatódik minden, meg persze holnap is az óráktól függetlenül...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 09 (szerda), 21:28 
Fanficbúvár

Na, tudtam én, hogy menni fog. :) És Riikának is menni fog, még neki szurkolunk holnap, aztán győztök is! :-D

Kiborulás? A sok dolgozat miatt? Vagy más is volt? :(

Juj, kérem, kérem, kérem, kérem a pü-t! :-D :-D 8-> 8-> Persze, hogy szabad álmodozni, én is mindig ezt teszem... :oops:

Nem tudom, a többiek merre lófrálnak... :(

Képzeljétek, lecsökkentettem a megtanulandó tételek számát 72/9-re!! El se hiszem, büszke vagyok magamra! ;-) :oops: Csak aztán menjen is! Univerzum kérlekkérlek!!! 8->

Szerk.: Jaj, lányok, most olyan jó kedvem lett! :-D :-D
Shanci példáján felbuzdulva bemerészkedtem a Gilderoy részlegbe és egy olyan gyönyörűséges EKLE-kritikát kaptam! 8-> Nem is tudom, kaptam-e már EKLE-t (tudom, ti is azok vagytok, de olyantól aki nem ismer). Juj, ez kellett ma estére, feldobta a nyomott hangulatomat! :) :)
Köszi Shanci, még ha nem is tudtál róla! ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 09 (szerda), 20:26 
Betűmániákus

Áhh! Sziasztok!

Aila, köszönöm kérdésed: letudva #:-S De csak mert tündérek vesznek körül. Nagyon szeretem az otársaimat :x Igen, délelőtt volt egy kisebb kiborulás, de ott is nyugtattak meg a suliban is, és minden minimum 4esre sikerült *lekopogja*
Tesóm most kapta meg a kütyüt. Állati. Nekem egyedül az tetszik benne, hogy gyors, de majd leszakadt a kezem, mert ugye nincs egér-.- Mi nem leszünk jóban. :roll: Azt mondják "azért nem ülök oda, mert büszke vagyok, de legszívesebben kitépném a kezéből..." Kösz, hogy ilyen véleménnyel vannak rólam, de ez nincs így. Én mindössze imádom a gépemet, mert ezen van az életem. D., az apró semmik... Veletek is a gép által ismerkedtem meg, szóval én nem csalom meg... és mondtam, hogy viszem magammal, akárhol is leszek, ha férjhez megyek és működik még, akkor is! :-P

Háááá csajok!
Shanon megint vágyálmokat kerget, de azt szabad, nem? 8->
Na, van új kiszemelt. ;) Pü-ben leírom a nevet, aztán rákukkoltok féjszen és véleményeztek a napokban, na?

Amphe? Nara? Többi?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 09 (szerda), 19:07 
Fanficbúvár

Jaj, lányok... :? hű, de rossz kedvem van... :? :? :?

KyKy, most én jártam úgy, ahogy te szoktál, úgyhogy most még inkább átérzem, amikor idegeskedni és szomorkodni szoktál a kitörlődött hsz-ek miatt. Én most még bénább voltam... :? Ki akartam törölni egy régi pü-t mert 100%-san betelt az érkezettek fiók és félrenyomtam és az összes érkezett pü kitörlődött... :cry: :cry:
Amúgy is rossz napom van ma, de ez még rátett kicsit a lapáttal...Csodás... :roll: De mindjárt "meggyógyítom magam" néhány jó zenével csak még dühöngök kicsit, mert jólesik. :roll: :twisted:

KyKy, 1000Ft volt a La Fleur?? :o Előfizetőset vettél? Hát, ízlések és pofonok, én kék párti vagyok! 8->
Pont én is ezt mondtam, hogy ááh, ez nem a globális felmelegedés, dehogy... :?
Köszi, hogy tekintettel vagy rám és nem spoilerezel még 2-3 hétig! 8-> :)
Szólj, ha felkerült a Rose sztori. Jól haladsz, látom! ;-)

Juj, de jó Shanci! :) :)
Na túlélted a mai napot?? Láttam a Face-s kiírást, de nem teljesen értettem meg nem is akartam beleszólni, úgyhogy itt kérdezlek. És jobban vagy már? Vagy betegen jársz suliba? :(
Akkor pont egyszerre fogunk megszabadulni a sulitól! :-D

Mi ez az EKLE szenvedés? Lemaradtam? :oops:

Riika... :cry: Pedig már úgy örültem neked, hogy itt voltál, de akkor nem maradsz, mert nincs net? :( Írtam neked pü-t, de látom, pont lekéshettelek akkor. :(
Hát akkor tartsunk össze, TEAM-SVÁJC! ;-) :x Plusz, hogy mutassuk, hogy vannak eltérések köztünk, én Team-Svájc Jacob felé húzva, te pedig Edward felé húzva! :) Jók vagyunk! És nemsokára újra olvashatunk! :-D De jóóó lesz (már úgy várok valamit 8-> :x, remélem, benne lesz :oops: ;-) ).
Hát oké, de vigyázz, mert szavadon foglak, nehogy aztán elfogyj itt nekünk! ;-)
Bocsi a Childrenért, már kicsit össze voltam kavarodva meg este is volt gondolom (már nem emlékszem igazából). :oops:
Én is pár hete vettem egy pulcsit, de olyan igazi szőrös télit! ;-) Hát mit csináljak, ha ilyenkor van jó áruk... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 09 (szerda), 15:17 
Szárnybontogató

Sziasztok! :)

Otthon már megint elment a net. :-< A szerelő srác három napig gubbasztott a szobámban legutóbb, erre megint se kép se hang. Na mindegy. :roll:
Nagynénémnél vagyok épp, majd anya jön értem este, útban haza az erdei iskolából elvileg felvesz, remélem nem felejt itt... :D

KyKy, nagyon sajnálom a mobilodat, szörnyű. Tudom. Engem eddig kerek öt telefontól szabadított meg a balsors. Volt, hogy ellopták, volt, hogy elhagytam. Borzasztó vagyok e téren, de a lényeg, hogy tényleg nagyon szar érzés tud lenni. Én a mostani telefonomba szerelmes vagyok (bár nem egy olyan nagy minőség), de nagyon nem szívlelném, ha lába kélne. :roll:
A twájlájt négyet én is nem sokára olvasom majd. :) Nagyon szeretem a könyveket amúgy, csak a filmektől kapok sikítófrászt. Jáj, Te Jacob-párti vagy? Bár én nem tartozom egyik "csoporthoz" sem, a vérfarkas fiút nem komálom, inkább a vámpírok. Alice :x Meg persze a nagymackó. :D
Úgy tervezem, hogy egyben elolvasom mind a négyet. 8-> Jáj, nagyon várom már... Aztán majd kivesézzük, jó? :D

Shanci, sajnálom a kertet, borzasztó ez az idő... >:P
A szerb daloknak nagyon örülnék! ;) És amúgy egyetértek KyKy babával a mösön dologban, legalább ott is tudnánk beszélgetni! :-*

Ailám. :) Hát igen a kávé nagy szerelmem. Most is azt szürcsölgetem, csak megint forróra sikeredet... :D
A fogyókúra sajnos muszáj. Elég rossz az alkatom, könnyen hízom, és az utóbbi időben felszedtem pár kilót, épp annyit, amennyi elég ahhoz, hogy zavarjon. Szóval, nyugi, nem pálcika szeretnék lenni, csak olyan mint hajdanán. :D ;)
A matekot, amúgy holnap írom. Hétfőn azt mondta a tanár, hogy nem engedi meg, erre ma felhívatott a tanáriba, hogy mégis. Teleki. 8)
A Childrent amúgy nem én írtam, hanem Shanci... :roll:

Kicsi Amphe, hiányoznak már a jó hosszú hozzászólásaid, de persze első az érettségi. :-*
Jó sok rucit vettél, irigyellek, ám. :D Én eddig egy pulcsinál tartok (igen, tényleg vettem 30 fokban egy pulcsit), mert a régi elszakadt. Ügyi voltam, beakadtam. De majd megyek vásárolni, ha kapok első fizut.... 8->
A pörgéses dologról meg tessék majd mesélni, ha más nem, akkor püben!! :)
Amúgy gyönyörű kritikát írtál Ailának, olyan jó volt olvasni! :x

No, megy lánykák matekozni... :roll:
:-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra