Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 4:19

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Béta!
HozzászólásElküldve: 2010 július 31 (szombat), 13:13 
Írópalánta

Sziasztok!

Bétát keresnék sürgősen egy Twilightos fichez :D Főleg vessző, és egybe-külön írási hibáim vannak. Elérhető, gyorsan dolgozó Bétára lenne szükségem.

Előre is köszi!

Puszi, Kija

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 24 (szombat), 23:00 
Szárnybontogató

üdv

bétát keresek egy új HP regényemhez. új perspektívából közelítem meg a dolgokat és átnézetném valakivel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: bétát keresek :)
HozzászólásElküldve: 2010 július 24 (szombat), 19:43 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nemrég kezdtem a fanficek írását, és szükségem lenne egy bétára, aki jön, lát, és javít! =) Twilight témában írok, de saját szereplőkkel is dolgozom. Az itteni nevemmel azonos néven futok a Merengőn is, úgyhogy ott megtalálhatod az eddig írásaim.
Nem rossz a helyesírásom, csak gyakran félregépelek, valamint a toldalékolás és néha egy-két szó is kifog rajtam. Ha kedvet kaptál, válaszolj ide. :)

Előre is köszönöm: belladance

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 22 (csütörtök), 12:38 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bétát keresek.
A történeteim javarészt Privet Drive-osok, de néha-néha előfordul egy-két HP-s is.
A helyesírásommal gondom nincsen, csak azokkal a nyavalyás párbeszédekkel, s a nevek toldalékolásával gyűlt meg a bajom. Pontot hova kell rakni, s hova nem, számtalan e-mailt kaptam vissza, hogy javítsam ki ezeket, s hiába rágtam át magam oldalakon, valahogy nem bírtam rájönni ennek a trükkjére. Ezért kérem valaki segítségét :D

e-mail címem: vignettus@gmail.com

Köszönöm, ha valaki "elvállal". :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 20:15 
Zöldfülű

Sziasztok!

Első sorban most neveztem egy kihívásra, és örülnék, ha találnék valakit, aki nem vesz részt rajta (Erised), illetőleg ki tudná javítani majd a kész írást teljes titoktartás mellett, amennyiben lehetséges.:) Ez még hátrébb van, valsz. egy hónapnyira is, de gondoltam, jobb előbb, mint később.

Másrészt rövidebb-hosszabb, főként PV-s írásokra keresnék bétát. Szeretném, ha valaki olyan jelentkezne, akinek nem baj, ha nagyon random időközönként adok életjelet/írást kézre, ugyanis mostanság elég sok a dolgom, illetve leginkább eseményben, stb. kellene kritizálni a dolgokat, szívesen venném, ha valaki rámutatna a hibákra, ha egy karakter furán viselkedik, az események túl gyorsak, ilyesmik... Talán pozitívum, hogy nem zavar, ha két hétbe telik is kijavítani három oldalt, amennyiben a kedves bétát sem zavarja, ha néha elég hosszú ideig nem hallatok magamról időhiány okán.><
Versek is lennének, egy Alice-es fic, supnatos is készül, meg saját univerzum is... de persze nem egyszerre akarom rázúdítani senkire.><

Ha valaki érdeklődne, annak itt vagyok PÜ-ben, illetve az emailcímem: miaka.chan@vipmail.hu, és az msnem: i.miaka.chan@hotmail.com elérhető.^^

Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 15 (csütörtök), 22:15 
Zöldfülű

ELKELTEM :)
Nos, jelentem, én is bétát keresek, megint! Mivel az én állandó kicsi bétámra, nagyon sok minden zúdult egyszerre, nem megy neki a velem való folytonos törődés. :cry: :P

Twilight témakörben írom a történetet, az első rész itt : http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=61289
Egy véreskezű, őszinte bétát keresek, aki megmondja a frankót.
Szörnyű a helyesírásom, szerintem, csak ezzel van a gond. Ha úgy gondolod, hogy bevállalsz, akkor írj mailt, vagy Pü-t, de a legjobb lenne, az msn...
Email: jenna18@freemail.hu
Msn: jenna18@freemail.hu

Előre is köszi!
Rami23

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 13:16 
Fanficbúvár

Egyelőre tárgytalan, köszönöm!

Sziasztok!

Én egy ideiglenes bétát keresnék. A mostanim elutazott kirándulni, és csak 25-én jön vissza, de addig biztosan készen leszek egy kisebb történetemmel, mindössze 10-15 oldalasra tervezem. Viszont biztos vagyok benne, hogy türelmetlen leszek, ezért örülnék, ha valaki elvállalna erre a hónapra. Helyesírási hibáim, vessző ...stb gondjaim sajnos vannak. :( Ja, és sok benne a párbeszéd, nem tudom, ez zavar-e valakit, csak gondoltam szólok.
A történet Draco (sajnos OOC lett)/saját szereplős.

Ha valaki érdeklődne, esetleg bele szeretne olvasni, mielőtt elkezdené a melót, írjon egy pü-t vagy üzenjen ide: aoimuki@yahoo.com/gmail.com --> melyik szimpatikusabb.

Köszönöm előre is! :)

muki

Én jól tudom, hogy itt minden csaló
s ami valónak látszik, nem való.
Ha így találom,
miért higgyem,
hogy az álom az álom?

Saigyó szerzetes

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 9:14 
Zöldfülű

Helló. Bétát keresnék hosszúra tervezett történetemhez, ami Sirius/saját szereplős. Pár fejezet már publikálva van Csodaidőkön, Merengőn csak egy. Sajnálatomra az én gépemen nincs Office, ezért sok a formázási és helyesírási hiba :oops: Szeretném, ha olyan béta jelentkezne, aki viszonylag hamar ki tudná javítani a fejezeteket, és ha esetleg megunja a velem történő munkát, legalább küld egy mailt :-D köszönöm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keresek
HozzászólásElküldve: 2010 július 06 (kedd), 17:39 
Zöldfülű

Sziasztok. Bétát keresek egy slash íráshoz. ( ha ez téged taszít, akkor lécci ne vállald el)
Rövid tartalom: Egy srác érzéseit mutatja be, aki beleszeretett a legjobb barátjába, miközben az épp házasodni készül. Csak egy búcsú erejéig lesznek együtt, de ki tudja mit hoz a jövő?!
Figyelmeztetések: Slash, Erotikus tartalom, Durva nyelvezet
Korhatár:18+
Jellemzők: Kevés párbeszéd
Ha szeretnél segíteni nekem, akkor lécci küldj egy e-mailt. Előre is köszönöm.

Bella Janina Black

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 03 (szombat), 11:36 
Szárnybontogató

TÁRGYTALAN

Sziasztok!

Gyors, pontos, véreskezű bétát keresek a készülő PD-s írásomhoz. :)

Rövid tartalom: Egy tizenhét éves diáklány ráébred, hogy nagymamája meséi és saját rémálmai közelebb állnak a valósághoz, mint azt képzelte. A számláló elindul.

Figyelmeztetések: erotikus tartalom, gyilkosság

Ha felkeltette a történet az érdeklődésed, dobj meg egy PÜ-vel, kérlek. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adme 2010 július 07 (szerda), 8:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát fordításhoz!
HozzászólásElküldve: 2010 június 29 (kedd), 21:44 
Zöldfülű

Sziasztok Kedves Merengősök.
Már egy ideje bétát keresek egy fordításhoz, de eddig nem találtam.Gondoltam itt könnyebben lelek is egyet.
Szóval a lényeg. A történet Dramione. Jelenleg 24 fejezetet írt meg az írónő de még nincsen befejezve. Ez az első fordításom, így olyan bétára lenne szükségem aki segít jól forgatni az angol szavakat. Segít a helyesírásban. Remélem akad valaki, akit érdekel a dolog, ez egy nagy jó kis történet, az engedély már megvan rá. on
Bátran írjatok ha kérdésetek lenne a: summerrose90@freemail.hu-ra.
Itt megtaláljátok a történetet ha szeretnétek beleolvasni előtte:
http://www.fanfiction.net/s/3736041/1/H ... your_enemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Help me!
HozzászólásElküldve: 2010 június 29 (kedd), 17:08 
Zöldfülű

ELKELT!

Hi!
Mint itt mindenki én is bétát keresek. Nagyon úgy tűnik nem vagyok elég jó egymagamban így szükségem lesz segítségre.
Történetem Twilight alapú, kezdő szintű szöveg. Majdnem 11 oldal van készen és ha nekiülök akkor simán hozzácsapok még 3-4 oldalt.
Szigorú, lehetőleg igazságos embert keresek. (Minél hamarabb)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lonely Forever 2010 június 30 (szerda), 17:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 29 (kedd), 16:50 
Zöldfülű

Off
Üdv!
Egy lelkes, de szigorú bétát keresek, aki segítségemre lenne, a most induló saját történetemhez. Nem HP, és nem is tvájlájt, vagy egyéb anime dolog. Akit jobban érdekelne, az írjon pü-t. Igazán jól jönne az őszinte vélemény is. :)

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Onyx 2010 július 21 (szerda), 16:55-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: -beta
HozzászólásElküldve: 2010 június 28 (hétfő), 12:18 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nagyon szükségem lenne Egy Betára. Nem lenne nagy feladat(legalábbis szerintem), általában csak apró hibáim vannak, 4 oldal a maximum amit egyszerre írni szoktam.
Egyébként még annyi baj, hogy néha elszáll velem a ló, ekkor csak meg kell mondani, hogy ez rossz és ne rakd fel.
Köszönöm:
Dodokacsa

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 26 (szombat), 14:47 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nem fogok regényt írni, mint legutóbb, mert már van Bétám, de szükségem van egy ideiglenes Bétára is!
Az imádott Bétám elutazott és az olvasóim feszengve várják a fejezetet már egy jó ideje. Szeretném felrakni a fejezetet, de nem tudom, mert nincs kijavítva és tudom, hogy pocsék az írásom javítás nélkül!
Tehát egy ideiglenes bétára lenne szükségem, akinek ideje lenne ma kijavítani a fejezetet és esetleg még holnap is ideje lenne rám - ha még annyit javítani kéne.

PM-ben jelentkezzetek minél hamarabb!

köszi, Rachel Lee

#ELAVULT

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keres
HozzászólásElküldve: 2010 június 24 (csütörtök), 14:41 
Szárnybontogató

Halli!

Szükségem lenne egy szigorú, de azért igazságos bétára, aki átnézné a műveimet. A helyesírásom nem annyira rossz. de mint mondják " fő a biztonság". Igazság szerint, én hosszabb távra keresnék emberkét, mert több készülő történetemet is át kellene nézni. Szóval, aki erőt érez magában, hogy kibirjon engem és a néha beteges hajlamaimat, azt örömmel látom és írjon nyugodtan.
e-mail címem: halgasviki@citromail.hu vagy halgasviki@gmail.com
Ja, majdnem elfelejtettem.
Témák amikben írok.
Odaát (minden mennyiségben slash és nem slash sztorik, amilyen hangulatom épp van)
Alkonyat
Harry Potter
Stargate: Atlantisz
Néhány saját regény és anime alapú történetek.

Még egyszer köszi annak, aki elvállal!!! :wink:

She guides us to bliss, her gift everlasting...

KépKép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 23 (szerda), 11:07 
Fanficbúvár

Sziasztok!

Lektort keresek, de nem állandó munkára. Nehéz, számomra megoldhatatlan nyelvtani problémákkal írnék leveleket, nem szótárból-kikeresem-a-hülye-gyereknek típusú kérdéseket tennék fel, hanem olyanokat, amikre tényleg nem tudom a választ.

Legyen szíves, csak olyan jelentkezzen, aki havonta egy-két levélre tudna válaszolni! (Nyaralás, betegség, stb. természetesen mentesít.)

Cserébe én is nagyon szívesen kijavítok bármilyen történetet bármilyen szempontból, rendelkezem bétázási/lektorálási gyakorlattal.

Köszönöm előre is, ha érdekel, írj levelet (tigi_tigi@citromail.hu) vagy küldj PÜ-t!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 22 (kedd), 19:35 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresnék alkalomra egy Twilight crossoverhez, ami valószínűleg novella vagy kétfejezetes kisregény lesz. Privát üzenetben várom a jelentkezőket, egy rövid bemutatkozóval, ami a lektori képességeit taglalja. A jelentkezéseket csak július 10-ig fogadom el, mivel határidőre készül el a történet, ezért olyanok jelentkezését várom, akik általában egy-két hét múlva visszaszolgáltatják javítottan a szerzőknek a történetet.
Várom a jelentkezéseket!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 22 (kedd), 17:58 
Zöldfülű

Sziasztok!

Én is beálltam a bétát keresők sorába, mert hát a régi bétám mindig elég elfoglalt, így gondoltam keresek valakit, akinek több ideje van rám.^^
Tudni kell rólam, hogy elég sűrűn heverek romokban így ha valakit érdeklek készüljön fel, hogy néha buzdítania kellene az írásra:o Bár nem tartom még valami nagyon jó írónak magam, azért remélem idővel ez változik.
Nagyon sürgős lenne, hogy valaki elvállaljon, mert a Twilight kihíváson már javítania kellene. Ezért is írtam ide, mert nem akarom senki nyakába varrni magam ilyen "finti-fonti" ügyekkel:D
A kihívást leszámítva többnyire slashek hagyják el a billentyűzetem, szóval úgy tessék készülni^^
Nagyon remélem, hogy valaki elvállal^^"
Elérhetőség:
email: andee.toth"kukac"citromail.hu
msn: andeeka69"kukac"hotmail.com

A szemétől a szájig,
Valami sós folyik és ő csak
Birkózik az ízzel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 22 (kedd), 17:39 
Betűmániákus

Halihó!
Én is bétáért kuncsorgok. Bár jómagam is ilyen poszton működöm, azért nem árt az óvatosság :) Hébe-hóba jelentkeznék, amikor épp valami kipattanna a fejemből, időtől, ihlettől függ. Eget rengető hibákat nem vétek, de szeretnék biztos lenni magamban és történet tényleges helyességében, úgyhogy erre keresnék valakit, aki egy picikét segít. A gyorsaság? Nos, tudom mivel jár a munka, tehát nem dobálok meg senkit, ha nem fog rögtön megörvendeztetni a fejezettel, de hetekig ne porosodjon. :oops:
Nyitott vagyok a trécselésre és a barátkozásra is, nem igazán kenyerem a hivatalos hangnem...

Dobj meg egy pü-vel, ha segiteni szeretnél!
Elérhetőségek: widowka@gmail.com illetve shanonwidow@citromail.hu
Válogass nyugodtan. Msn-t majd titokban, privátul.

Köszönet addig is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Beta
HozzászólásElküldve: 2010 június 22 (kedd), 13:48 
Zöldfülű

Betat keresnek egy Twilighton allapulo fichez. Gyorsan dolgozo, megbizhato betat szeretnek, aki esetleg velemenyt is adhat, mert folyamatosan jonnek az otletek a ficeimhez. Meg nagyon kezdo vagyok, es ezert jol jonne egy kis segitseg.
A tortenetem par fejezetet a www.musafan-twilightfanfiction.blogspot.com-on tekinthetitek meg es ha valakinek van kedve, a musariven@citromail.hu-ra irhat.
Ha valaki tudna segiteni, nagyon megkoszonnem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 16:44 
Tollforgató

Sziasztok!

Nekem is egy bétára lenne szükségem, aki átnézi kihívásra írt novellá(i)mat mikor elkészül(nek). :) Előre is köszönöm!

Szerk.: Az egyik már kész. Van bátor jelentkező? :twisted:
Szerk2.: Tárgytalan. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 19 (szombat), 22:56 
Könyvmoly

Sziasztok!

Bétát keresnék a készülő ficemhez. Mindenképpen olyan kellene, aki látta a Vámpírnaplókat, mert az első évadot szeretném folytatni. Olyan lelkes bétázót keresek, aki esetleg ötletekkel is el tud látni, ha megakadnék, akivel meg tudom beszélni a történteket (mert akkor folyamatosan jönnek az ötletek :) ), és aki (hogy most már nyár van) viszonylag sokat van fent msn-en, és gyorsan tud javítani. :)
Azt persze nem garantálom, hogy én gyors leszek, mert mellette más regényeket is írok. :)

Az msn, és az e-mail címem ugyanaz: GaerielRiniell@gmail.com

Köszönöm. :)

És, ha szeretnétek tudni, hogy miket írtam eddig, nézzetek bele a regényeimbe. A sok közül három van kész.
A Valiron dinasztia: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=57406
Az idő rózsakertje: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71682
Fogadás: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=59418

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 19 (szombat), 14:36 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy Twilight alapú történetet írok ( Team Wolfpack : ) és szeretnék egy megbízható, gyorsan dolgozó, közvetlen, véleményt adó bétát. Akinek lenne kedve segíteni az kérem jelizzen! : ))))

MSN (inkább itt): greta.forks@hotmail.hu
E-mail: greta.forks@gmail.com

Köszönöm! : D <33

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 18 (péntek), 21:17 
Betűmániákus

Hello!

Keresek egy olyan bétát, aki hajlandó lenne közel 100 oldal Kaleido staros írást. Főleg a tördelést, a vesszők, a pontokat kellene javítani. Aki segítene, azt kérem, hogy dobjon meg egy pü-vel :-) Köszi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Hello!
HozzászólásElküldve: 2010 június 14 (hétfő), 19:25 
Szárnybontogató

Figyelem: egy egész érdekes kis történetet írok. A völgyben játszódik és az ott élők kalandjait mutatja be. :roll: Már jó régen nem találok bétázót, nem szükséges gyorsak lenni. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keresek!
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 18:00 
Zöldfülű

Sziasztok!

Állandó Bétát keresek. Ha valaki esetleg tudna nekem ez ügyben segíteni nekem nagyon hálás lennék az illetőnek.
Három,eléggé az elején lévő történetekről lenne szó.
Az egyik a misztikus lények világában forog.
A második a sokak által kedvelt Kellan Lutz-os fic.
A harmadik még csak kibontakozó félben van,van valóság alapja de ez is egy kicsit misztikus.

Ha valakinek van hozzá kedve,írjon nekem e-mailt,vagy akár fel is vehet msn-re.
e-mail: summer.szany@citromail.hu
msn: szany.sunny@citromail.hu

És ha valaki nagyon kíváncsi hogy eddig mit alkottam benézhet a blogjaimra.

http://summer-szany.blogspot.com (Lehetetlen szerelem(Jasmine Parker))

http://londoni-tundermese.blogspot.com (Londoni tündérmese)

http://scorching-desires.blogspot.com (Scorching Desires-Perzselő vágyak)

Előre is köszi,várom a jelentkezéseket.
Pusz:Summerszany

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Betát keresek
HozzászólásElküldve: 2010 június 12 (szombat), 20:18 
Zöldfülű

Sziasztok!

Keresnék egy bétát aki átnézi a sztorimat és kijavítja mert még eléggé kezdő vagyok a fanficon
e-mail: magvak@citromail.hu
Köszi a segítséget
Neon

UI:Amúgy ez egy humoros történet, a Harry Potter kiparódizálása. Mindegy, majd nézzétek meg!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 12 (szombat), 11:37 
Zöldfülű

Sziasztok!

Első fanfictionomhoz keresnék bétát, még nagyon nagyon kezdő vagyok, és jó jönne egy kis segítség.
2-3 fejli egy héten, egy Twilight alapú sztorihoz.
Ha vki tudta segíteni, hálás lennék.

email: lizzyke21@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 09 (szerda), 19:41 
Zöldfülű

Hello!

Megbízható, gyors bétát keresek (mint mindenki más is), hosszabbra tervezett történetemhez. Folyton meggyűlik a bajom a kötőjelekkel, kis és nagybetűkkel, szóval ezért vetemedek hirdetés feladására.

A történetről: önálló, sajátnak készülő vámpíruniverzumban játszódik, főhősünk FBI ügynök, épp egy vámpírháború közepébe csöppen és nyomozgat, közben beletanul a vámpírok különös politikájába, a klánok egymás elleni harcába és talán nem csak taszítja, de vonzza ez a különc kultúra.

Akit érdekelne, mind tartalmi és helyesírási bétázás az a nevem alatt megtalálja a történetet, engem pedig msnen vagy e-mailben az alisa002@freemail.hu címen.

Köszi:

Alisa002

http://theparadies.blogspot.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 07 (hétfő), 10:37 
Zöldfülű

Sziasztok!
Angolul tudó bétát keresek, aki ellenőrizné, bele-bele javítgatna a fordításomba (angolról magyarra fordítok), felhívná a figyelmem a magyartalan dolgokra miegymás. Egyelőre csak rövidebb terjedelmű történetekről lenne szó.
Hálás lennék, ha valaki segítene.
Itt elérhető vagyok MSN-en és e-mailben is: lanaswan@freemail.hu
Előre is köszi: Lana

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 03 (csütörtök), 17:50 
Zöldfülű

Sziasztok!

Szükségem lenne egy állandó bétára, aki türelmes, finoman megmondja, ha valami nem stimmel a történettel. (Életem első bétáját keresem, szóval NAGYON kezdő vagyok.)
Slash nem lesz, valószínűleg 18+ és versek sem.
Van egy nagyobb szabású PD. történetem, illetve H.P. fic és akár Twilightos is várható.
A helyesírás többnyire rendben van, de jó lenne azt is átnézni. :-D
Olyan ember kellene, akire számíthatok, ha éppen elhagy az ihlet, ezenkívül nem sokkal idősebb nálam, csak hogy könnyebben megértsük egymást.
Előre is köszi.
u.i.: 15 vagyok. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: béta kéne
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 12:04 
Zöldfülű

Hi!

Bétát keresek!
Nem 'kötelező' a gyors munka, szerintem mindenki dolgozzon a saját tempójában. (Mellesleg én elég lassú vagyok az írásban, ha nincs ihlet hiába az ötlet ^^")
A kategóriákat, figyelmeztetéseket, 'karikákat' stb. nem tudom elég jól felmérni, ebben is elkellene a segítség.
Szeretném, ha minden észrevételedet megosztanád velem, és mindenféle óvatoskodás nélkül leírnád a logikai, helyesírási (bármilyen) hibámat, a véleményedet. Sokat segít, ha szigorú vagy, nem fogok megbántódni, nem kell aggódni. ^_^
Most éppen egy slash (azon belül drarry) kisregényen dolgozom (de lesznek/vannak ellenőrzésre váró más törik is), enyhe femslash szálat is szövök bele, szóval jó, ha nem veted meg az ilyesmit. Nem sok esély van rá, hogy +18-as lesz, de akár még úgy is alakulhat. Nagyon AU, a szereplők is talán kissé ooc-k, de az ilyesmi felméréséhez (mint már említettem) nem értek.
Nem szenvedek önbizalomhiányban, csak tudatában vagyok a kezdőségemnek, erre még rátesz egyel, hogy elég fiatal vagyok (idén 15).

elérhetőségeim:
e-mail: dreambysi@gmail.com
msn: p.becky_95@hotmail.com

Jó, ha tudod:
nyáron vagyok aktív.
(Ekkor van időm az alkotásra, ugyan is most egyszerre biztos és bizonytalan a jövőm. Ha minden úgy alakul, ahogy a dolgok most állnak messzire megyek tovább suliba, ezért ősztől valószínűleg havonta egyetlen hétvégét töltök itthon.)

Ha valami még érdekel, vagy csak simán szeretnéd elvállalni a bétázásom (amit nagyon megköszönnék :-D ) előbb légyszi' írj egy mailt, msn-en ugyanis ritkán vagyok fönt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 01 (kedd), 11:38 
Zöldfülű

Sziasztok!

Keresnék egy bétázót, aki segítene. Belekezdtem egy több fejezetes (terveim szerint 15-20) Hp történetre épülő írásba. Igazából ez az első próbálkozásom, de megrémülni nem kell, írtam már más félét és szerepjátékoztam is eleget, szóval remélhetőleg ezzel nem lesz gond.
Igazából csak helyesírási és stilisztikai okok miatt lenne szükségem egy bétára, na meg persze azért is, hogy ha megakadok, próbáljon tovább lökni - képletesen.
Egyelőre csak erre a történetre gondoltam, de ha lesz még ötletem, akkor akár állandó bétázónak is örülnék.

Remélem valaki segít! Előre is köszönöm :)

Jelentkezés: PÜ-ben, vagy e-mailben: ticike21@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HozzászólásElküldve: 2010 május 31 (hétfő), 15:01 
Szárnybontogató

Egy gyors bétázót kénee :!: :!: :!: !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 30 (vasárnap), 10:22 
Zöldfülű

kedves lektorok!
keresnék egy olyan bétát, aki egy négyfejezetes kisregény erejéig elkísérne az utamon. Dramione párosítás, a háború utáni időkből. nem lesz korhatáros, max. 12-es, talán lesz benne néhány kevésbé durva figyelmeztetés.
ha valaki szeretne a bétám lenni, írjon pü-t. (:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 18:31 
Szárnybontogató

Kénne egy jó béta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 14:53 
Zöldfülű

TÁRGYTALAN!
Sziasztok! :-D

Úgy, mint mindenki más, én is egy bétát keresek.
A történetem: - Harry Potter témájú
- Nagyterem kategóriájú
- Korhatár: 12
- Jellemzők: Általános, AU, Mary Sue

Hosszabb terjedelmű műnek készül, de ki tudja mi sül ki belőle.
Fogalmazás megformálásában és helyesírásban lenne szükségem segítségre.
Örülnék, ha valaki tudna segíteni.
Elérhetőségek: e-mail: szakacsanna13@citromail.hu
msn: szakacsanna13@hotmail.com

(Lehetőleg e-mailben várnám a visszajelzést)

Köszönettel: lora13 :wink:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lora13 2010 május 31 (hétfő), 15:31-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 28 (péntek), 11:58 
Szárnybontogató

Béta kénne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Veled Büntet a sors
HozzászólásElküldve: 2010 május 26 (szerda), 21:38 
Szárnybontogató

JELENLEG TÁRGYTALAN, MÁR TALÁLTUNK BÉTÁT!

Sziasztok!

Clytiával közös művemhez keresek tapasztalattal rendelkező bétát, akinek van ideje a javításra és nem tűnik el...

Piton/Saját szereplős történet romantikus, humor műfajban.
Az eredeti könyv alapján dolgozunk végigkövetjük az eseményeket, de - remélhetőleg jól - beleépítettük a női főszereplőt a történetbe.

A szerzőtársammal közösen írjuk a részeket, és mivel az én helyesírásom hagy némi kívánnivalót maga után elkél a segítség.

A Történet ötödik helyezést ért el a 2009-es Arany Főnix versenyen Saját szereplős kategóriában.

Clytia egy hónap múlva fog teljes időben ráérni addig pihentetjük a történetet, de van egy lebétázatlan fejezetünk, amit fel tudok ajánlani.

Ha valakit érdekel akkor olvassa el az eddig publikált részeket, hogy belerázódjon a dolga.
Cím: Veled büntet a sors

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=49198

- Határidőt nem tudunk garantálni egyes részek között, az ihlet dolga.

- Ha belelendülünk akkor tizenöt húsz oldalnyi mennyiség jön össze részeként.

- A történet alakulását illetően szilárd elképzeléseink vannak és ugyebár a könyv követése miatt adott is a vezérvonal, de időnként kissé átalakítjuk.

- A történet végén nem öljük meg Pitont!

- Minden ötletnek nagyon örülünk, rendkívül barátságosan állunk a dologhoz.

Reméljük kedvet kapott valaki, a közös munkához.
A jelentkezéseket, amennyiben lesz valaki olyan botor akarom mondani/írni bátor a következő címre várjuk:
Illetve msn-en is el lehet érni, akinek van hozzá kedve:
Kód:
vargabalogh.eszter@gmail.com vagy etti2004@msn.com

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Etti 2010 május 30 (vasárnap), 12:42-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétázót szeretnék
HozzászólásElküldve: 2010 május 19 (szerda), 13:57 
Zöldfülű

Sziasztok!

Nemrég találkoztam a Merengő világával, de sajnos a csapnivaló helyesírásom miatt nem tudom írásaimat feltölteni.
Állandó bétázót szeretnék,(mivel hosszú ficet készülök írni)akinek nagyon jó a helyesírása, de nem tol le amiért az enyém nem az. :(

18-as sztorit írok, amiben nincs slash, de van erőszak, horrorisztikus jeleneteket is tervezek,de nem kell félni érzelmek is lesznek benne, de nem cukros mázos, legalábbis nem olyat szeretnék.

A helyesírásom meg , főleg a vesszőkön csúszik el, sose teszem jó helyre őket, meg a kötőjeleken.
Előre is köszönök mindent a bátor jelentkezőnek aki bétázna nekem.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 17 (hétfő), 14:53 
Zöldfülű

Halihó *betipeg elég bénán, mert közben elejti a kis jegyzeteit. Majd kicsit pirulva feláll, s elsöpri szeméből a haját. *

Öhm... Szóval a nevem Rachel. Rachel Lee. Az az igazság, hogy elég cikisen érzem magamat és ezért szeretném, ha nem hurrognátok le. Bétát keresek, mint mindenki más itt ebben a topikban és hát várnám a jelentkezőket. Először is PM-ben. A részleteket megbeszéljük...

Amire számítanotok kell:
- néha, vagyis mindig elég elfoglalt emberke vagyok, ezért határidőket nem adok fejezet leadás ügyileg,
- ihlet válság sokszor előfordul...
- tudok nagyon értelmetlen dolgokat írni,
- több történetet szeretnék írni és hálás lennék, ha egy állandó BÉTA jelentkezne.

Tehát olyanok jelentkezését várom, akik feltudnak szállni az én kiborító vonatomra. Bírják velem az ütemet és azt is elfogadják, ha néha teljesen kiakadok és otthagyom a francba az egészet. Nem csak egy bétát, hanem egy igaz barátot szeretnék magam mellé, akivel lehetőleg mindent megtudok beszélni. Nem mellesleg 14 éves vagyok. :)

TÁRGYTALAN

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rachelee 2010 május 25 (kedd), 18:55-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 16 (vasárnap), 10:35 
Zöldfülű

MÁR TÁRGYTALAN!!

Sziasztok!

Bétát keresek! (Ki mást?)
Olyan személyre lenne szükségem, aki veri a hátam mögött a tamtamot, ha belassulok és kisegít egy picikét, ha nincs ötletem. Valamint elvisel mindenféle szélsőséget és hülyeséget (műfajilag), a 18+-os dolgoktól az óvodás baromságokig. Kritizál, ha jó ha rossz, segít tartalmilag.

Előre is köszönöm =)

email,msn: dawn_fire@windowslive.com[/b]

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pikachu 2010 május 18 (kedd), 20:02-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 14 (péntek), 23:25 
Zöldfülű

Sziasztok!

Úgy érzem, eljött az ideje, hogy én is bétát keressek. :)
Mivel én is bétázok másoknak, a helyesírásom, a fogalmazásom aránylag jó, nem is főleg ezekhez szeretnék segítséget.
Inkább a tartalommal kapcsolatban. Olyasmire gondolok, hogy összességében a történet megállja-e a helyét a fandomban, jók-e a karakterek, a befejezés megfelelő-e, effélék. :)
Jószerével tehát olyasvalakire lenne szükségem, aki még publikálás előtt elolvassa, és véleményezi a történeteimet.
Általában rövidke ficeket írok, egypercesek, novellák, nagyon ritkán csúszik be egy-egy regény, de azok sem a negyven fejezetes fajtából. :D
Oh, igen, a történeteim nagy része (pontosítok; 100%a) slash, és főként az ázsiai zenei fandomot érintik. Olyasvalakit szeretnék, aki ezeket ismeri.

Remélem lesz, aki tud segíteni! :)
midnight-miracle@hotmail.com <-- Erre a címre e-mail is jöhet, de akár fel is vehető msnre. ^^
Köszönöm szépen előre is~ :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 10 (hétfő), 21:26 
Zöldfülű

Sziasztok!
Bétát keresek, aki kijavítaná szerintem botrányos
helyesírásomat. Jelenleg írok egy történetet aamit remélem feltesznek az oldalra és nagy segítségemre lenne, ha ki tudná nekem javítani a szöveget.
Állandó Bétát keresek.:) Ha valaki esetleg tudna nekem ez ügyben segíteni nekem nagyon hálás lennék az illetőnek. (Amiket írok nem túl hosszúak max 4-5 oldal)
E-mail elérhetőségem : ke19@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 06 (csütörtök), 16:47 
Fanfic-faló

VISSZAVONVA.
Sziasztok!

Bétát keresnék, pályázatos novellám átnézésére. Ma vagy holnap kész leszek, vasárnapig kellene leadnom. Helyesírással nincsen problémám, inkább figyelmetlen vagyok. Twilight novella, azt hiszem, nem több 10 oldalnál.
Aztán lenne még egy ilyen pályázatos novella, de azt nem biztos, hogy meg tudom írni...
Előre is köszi!
Mind1, hogy e-mailt, vagy pü-t írtok, figyelem mind a kettőt.
:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 05 (szerda), 16:45 
Zöldfülű

sziasztok!Kaptam értesítést arról,hogy kaptam valakitől választ a bétázásra,de nem nyitja meg nekem a linket :( nem tudom mi van ezért privátba, vagy pedig a rossyknight@citromail.hu-ra legyen szíves az illető írni nekem,fontoss :) Arigatou gozaimasu :):))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 01 (szombat), 16:59 
Szárnybontogató

Csá csumi csá! Figyi kénne egy bétázó! Elég sürgős lenne a dolog! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétámat keresem :))
HozzászólásElküldve: 2010 április 25 (vasárnap), 11:25 
Zöldfülű

Halihó! Én nem régiben regisztráltam az oldalon, nagyon szeretek írni és két különböző sztorimat dobták le egy nap alatt, és nem nagyon értem mi lehet a hiba, annak ellenére, hogy leírták... Segítséget szeretnék kérni minél hamarabb ennek kiköszörülése érdekében. Köszi skacok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta keresése
HozzászólásElküldve: 2010 április 24 (szombat), 19:44 
Zöldfülű

Sziasztok!

Na szóval, már egy ideje írogatok béta nélkül. Mostanában azonban arra gondoltam, nekem se ártana egy kis segítség. Valaki, aki átnézi, hogy mit írtam, és milyen hibákat vétettem. Itt nem feltétlen a helyesírási hibákra gondolok. Persze az is becsúszhat, hiszen nem vagyok tökéletes, de mindig 5-ös volt a helyesírásom. Viszont akaratlanul elkövetek néha hibákat. Pl. Valamit átírok, és utána nem egyeztetem hozzá az igét. Ilyesmik. Persze ez sem túl gyakori, de azért előfordult már. És ilyenkor gyakran nem veszem észre, amikor átolvasom. Szóval ez az én problémám.

Olyan bétát keresek, aki hasonlóan társammá válna az írásban, mint például Spirit Bliss-nek Szandi. Ha valaki ismeri. :)

Hogy milyen témákban írok? Vegyesen mindenfélét. Harry Potter, Twilight, Eragon, egyéb fantasy-k. És vannak más jellegű terveim, és saját írásaim is.

Szóval ha lennél a bétám, lesd meg az írásaim, ott megtalálhatod a blogom címét is. :) Kérlek vagy ott írj nekem, vagy e-mailben: mihoczym@freemail.hu

Pillanatnyilag egyébként kicsit szünetelek, mert érettségi előtt állok, meg ballagás meg minden. :) De nyáron belehúznék, és örülnék, ha addigra bétám is lenne. :D

Szóval írj nekem mailt! :D

Deszy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra