Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 25 (szombat), 8:57

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4356 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 88  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 14 (hétfő), 8:52 
Fanficbúvár

Én meg semmilyen ilyen sokszázrészes-mégmindignemlátniavégét sorozatot nem nézek >< a csúcsom a Monster a maga 74 részével, illetve ezután a második helyezett az FMA-Brotherhood, aminek 64 része lesz... de ilyen sokszáz részesekbe nem kezdtem bele egybe se.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 14 (hétfő), 8:02 
Tollforgató

Phoebe Halliwell írta:
Hiroki Touchi

Waaaaaaaah, Abel Nightroad seiyuuja is ő volt :shock: Gyahaaaa~ *megkergült*
Na jól van, inkább elmegyek a konzultációmra, már így is hülye fejem lesz, ha angolul kell beszélnem a tanárommal valami hülye témáról XD

Susan: Narutóért nem vagyok annyira oda, a shippuuden lehet, hogy jobb, de nem nagyon akaródzik belekezdeni... :( De a Bleach :mrgreen: akik a seiyuukat válogatták, nagyon beletrafáltak :D Egyébként az animék eldivatosodása tényleg egy zavaró folyamat, nem vallom magam igazán nagy fannak (inkább karaoke-fan vagyok, mint hű-de-nagy animerajongó :D), és talán épp ezért kifejezetten zavar, mikor egy skatulyába gyömöszölnek a Loveless AMV-től visító tizenpár éves lányokkal... geez. (Bocsánat, de az egy maradandó élmény volt számomra... maradandó halláskárosodás, mondjuk inkább úgy... -.-')

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 14 (hétfő), 7:45 
Fanficbúvár

Én csak egyetérteni tudok. Vagy nézzetek a Death Note-ra, és ne mondja nekem senki, hogy abban nem szántszándékkal dobták el a sok yaoi-utalást, mert NEM HISZEM EL! Összeláncolás, köhömm. Csak az a gáz, hogy a legtöbben leragadnak ennél, és nem látják, hogy ténylegesen miről szól a sorozat.
No meg persze azér ott is befigyel Mamoru hangja Raitómnál *___*

Arakawa legalább ezt megoldotta FMA-nál. Pasik ugyanannyi fanservice-t kaptak, mint mi, fangirlök, bár szerintem még mindig mi vagyunk többségben...

Amúgy meg természetesen van japán szinkronos Supnat, sőt, az animében is az a két szinkronhang fogja adni a srácok hangját :D Mindjárt mondom a neveket...
Yuya Uchida
Hiroki Touchi
(csak kimásoltam a neveket, szal lehet, h fordítva van a sorrend^^")

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 14 (hétfő), 7:39 
Fanficbúvár

Mystra írta:
Egyébként valóban félelmetes, hogy néhány bishi mennyi fangirlt képes bevonzani egy eredetileg fiúknak szóló animéhez :shock:

....De elkövették azt a ""hibát"", hogy Suwabe Junichit választották Grimmjow hangjának és Morita Masakazut Ichigónak :mrgreen: :mrgreen: *drooooool* ez biztos sok fangirlt bevonzott *magából indul ki* nameghátugye Kuchiki-taichou =P~

Na halljátok, akkor kénytelen leszek tényleg beleásni magam ebbe az Odaát-témába, csak az a gáz, hogy véleményem szerint japánul fogom nézni (mert gondolom azért japán szinkront is csinálnak hozzá :D) és így lemaradok az english original voice-okról :D

Suwabe Junichit Grimmjow hangjának megválasztani bűn volt, bár én nem igazán bánom :x =P~

Vagy nézd meg a Narutot, az is shounen mangának/animének indult, és szerintem több a fangirl mint a fanboy xD Bár azért ott a mangaka elég egyértelmű yaoi utalásokat hintett el, és abból egy csomót (lásd a Sasuke és Naruto csókot a legelején.... Nekem úgy tűnik, ezzel akarta vonzani a fangörlöket Kishimoto :D )

És ott is sikerült ám néhány bishinek nem kis rajongótábort szereznie, példának okáért a meg nem értett, magányos hős és bosszúálló, aki körül az egész Shippuuden forog, Szaszuke... Mindenki oda van érte, hogy yay szegény kis Sasu-chaaan, milyen szexi, és sanyarú sorsú.

-.-""""""

Utálom azt a karaktert....

ÉS sajnos tényleg nagyon sokan vannak a fiatalabb korosztályban (11-15 év között), akik megnéznek egy, max 5 részt egy animéből, és máris fannak, ne adj Isten szakértőnek érzik magukat, osztják az észt, elkezdik gyártani a fanficeket, és hülyét csinálnak magukból mások előtt...

Így jogosan mondják, hogy a tinilányok kedvence, csak annyi a gond, hogy így azokkal csesznek ki, akik már sok éve nézik őket és meg van a kellő mértékű intelligenciájuk, hogy felfogják amit láttak, illetve néhány komolyabb animét is megnéztek, nem csak a tucataniméket (amik attól függetlenül nagyon jók, én imádom mind a Narutot, mind a Bleach-et :) )

Tehát ez két oldalú dolog, amiben minden esetben a jó lelkű, tapasztalt fangirl szív :D De ez sem tántorít el, mert fangirlnek lenni jó :mrgreen:

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 14 (hétfő), 7:31 
Tollforgató

Hát, nekem egyik reakció tetszik... érthető azért... :roll: öhm, jó lenne, ha az embereket le lehetne ültetni és megnézetni velük pár rész _jó_ animét, amiben nincs tányérnyi szem és hangos visítozás (höhö, gondolok itt a Kirarira vagy mi a töcre), hanem tényleg valami olyan, ami jobban példázza, hogy az animék világa korántsem a Pokémon és a Dragon Ball meg a Sailor Moon körül forog, ahogy ez a magyar köztudatban él (sajnos)...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 14 (hétfő), 7:27 
Fanficbúvár

Nem tudom melyik a jobb: Ha idiótának nézik azokat akik animét néznek, mert nekik rögtön a Dragon Ball meg Pokémon ugrik be, vagy az, hogy a "tinilányok kedvence".... -_-"""

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 14 (hétfő), 7:27 
Tollforgató

Körülöttem se nagyon, ki is néznek a szokásom miatt a legtöbb családi meg iskolai cuccon a népek, de igazából nem nagyon hat meg :D
Egyébként valóban félelmetes, hogy néhány bishi mennyi fangirlt képes bevonzani egy eredetileg fiúknak szóló animéhez :shock: tehát nem mondom, a Bleach egy yaoi-fanfic-alapötlet-paradise (kyahaha~), de eredetileg azért fiúknak szánták. A mangát legalábbis. XD De elkövették azt a ""hibát"", hogy Suwabe Junichit választották Grimmjow hangjának és Morita Masakazut Ichigónak :mrgreen: :mrgreen: *drooooool* ez biztos sok fangirlt bevonzott *magából indul ki* nameghátugye Kuchiki-taichou =P~

Na halljátok, akkor kénytelen leszek tényleg beleásni magam ebbe az Odaát-témába, csak az a gáz, hogy véleményem szerint japánul fogom nézni (mert gondolom azért japán szinkront is csinálnak hozzá :D) és így lemaradok az english original voice-okról :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 22:11 
Sztorihajhász

ííííí az tök jóóó ^^

jah, nemtom, én nem vettem még észre, hogy divat kezdene lenni, talán csak azért mert körülöttem senki nicns benne :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 21:56 
Fanficbúvár

Az angol verzióban igen, legalábbis az első pár részben biztosan, később nem tudom.

Tipikus hozzáállás a laikusok részéről, hogy az animéket csak a tinilánykák szeretik, de azért van benne valóság... túlságosan kezd "menő" lenni animét nézni -.-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 21:25 
Sztorihajhász

angolul a két srác? mármint a mi J2-nk? :shock: ez biztos?

és tudom már beszéltünk róla :-D csak volt az a komment. az anime-emberkék tényleg ilyen tinicsajkedvencek és csak én maradtam le? :D amúgy miért?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 20:46 
Fanficbúvár

Írtam már a just-in-english-be is :P És én személy szerint nagyon örülök neki, és várom^^ Tekintve, hogy a MADHOUSE csinálja, és Kripke keze is benne lesz, ráadásul angolul a két srác fogja adni a hangjukat... nagyon rossz nem lehet :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 20:38 
Sztorihajhász

http://www.sorozatjunkie.hu/2010/06/12/ ... tural-bol/

ez azért mellbe vágott :-D

az egyik kommentelő: "a TV egyik legkomolyabb tinicsajkedvencének átirata olyan műfajra, ami még ennél is nagyobb tinicsajkedvenc?"
lol :-D érdekes, én nem vagyok nagy anime fan, inkább csak semmi bajom velük. de anime Odaát? :shock: azz durva :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 17:26 
Ó-nagy-admin "backstage"

Phoebe Halliwell írta:
Igen, arra kell lelki rákészülés :)

Ó, én mindig rossz vagyok, Ciao^^

Meg 10 doboz papírzsepi.

Amúgy ha Bl, akkor van most egy új OVA sorozat, a Hyakujitsu no Bara :x :x :x

Már csak a végükön lévő kutyák vs macskák kisanimékért is érdemes nézni XDDDDD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:46 
Fanficbúvár

Igen, arra kell lelki rákészülés :)

Ó, én mindig rossz vagyok, Ciao^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:44 
Fanficbúvár

Egyik kedvenc állatom a farkas, láttam már AMW-ket... Előbb utóbb megnézem, de lelkileg nem vagyok rá felkészülve >.<

*Susy most kiszáll, megy bébiszitterkedni -.-"* Majd még benézek, addig is legyél rossz! :P :-*

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:41 
Fanficbúvár

Ilyenről, hogy Wolf's Rain, meg ne is beszéljünk.
1. Egy dolog, hogy végigzokogtam az egész animét konkrétan (jó a végére már annyira kikészültem, hogy jóformán sírni nem tudtam).
2. Beletelt jó pár időbe, míg sikerült felállítani a saját teóriámat, h mi történt a végén ><

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:39 
Fanficbúvár

Hmm, akkor azt is beteszem a listába :)

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:35 
Fanficbúvár

Na ha szereted az elgondolkoztatóakat, akkor ess neki a Monsternek. Egy Lovelesshez képest hosszú, de Narutóhoz képest kellemes felüdülés hossz-téren (74 rész), de nagyonmegérős. Ott is lehet aztán bőszen kirakósozni, hogy most ki meg hogy meg mit és MIÉRT.

Mondjuk aztán meg Death Note-on lehetett összerakosgatni nagy nehezen a képet, Code Geassban dettó... én is szeretem az ilyen elgondolkoztatóakat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:32 
Fanficbúvár

Én a Naruto-korszakomban kezdtem el a BL-témát, kb 3 éve, azóta is benne vagyok :D

Hát mondjuk a Death Note után is csak megerősödött, mert azért Light meg L sok mindent leművelnek ám xD

A Monsterről még nem hallottam :O Ami engem anno igazán megindított, az az FMA volt, ott tényleg kellett egy kis idő, míg összeraktam a dolgokat... Szeretem az elgondolkodtató animéket :)

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:27 
Fanficbúvár

Nekem a Loveless volt az első BL. Aztán a Death Note, ami ugyan nem BL, de az volt az első anime, ami után elkezdtem BL-ficeket olvasni, meg írni :)
Junjou Romanticaa... nem láttam még végig, de az is listás. Meg a Sukisho.

A Monster abból a szempontból egyedi, hogy a huszadik század végefelé játszódik (1980-90-es évek), és egyetlen természetfeletti elem nincs benne. És éppen ezért olyan sokkoló, és olyan... kegyetlen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:24 
Fanficbúvár

Engem mindig is az ilyen fantasy animék vonzottak, meg azok amik a múltban játszódnak...

Ha mecha, akkor nekem Full Metal Panic xDD Az is az elsők között volt, és mind a mai napig imádom :D

NEkem a nagy áttörés BL ügyileg a Junjou Romantica volt, vagy talán az Okane Ga Nai... Előttük már láttam a Loveless-t, de hát az igen lájtos :)

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:21 
Fanficbúvár

Papa to kiss... XD jesszus, azt is láttam már XD

Nekem mikor... *számol* két éve talán a Monsterrel. sőt. van az már három év is. Igen, augusztusban lesz három. És be kell valljam... annál jobb animét még azóta se láttam, pedig párat azért már megnéztem. De annak nincs párja.

És azért nekem is van még bepótolnivalóm, animenéző ismerőseim átlag havonta vágnak fejbe, hogy "Még mindig nem láttad az Evangeliont, teeee?!"

De be kell valljam, hogy az nem érdekel >< Nem fogott meg a története, és helyette a Code Geasst néztem meg XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:18 
Fanficbúvár

Az első évad nagyon ott volt, remélem a Guilty nem fogja nagyon lehúzni a színvonalat >.<

Oooh, Togainu no Chi!!!! Múltkor nekiestem, és 17 dj-t végignyálaztam, minden párossal xD

Szegény Akira... xD

Sok bepótolni valóm van, mert én inkább fanfic-párti vagyok és angolul olvasom őket... Az anime nézésre csak pár hónapja kaptam rá igazán, de kb egy éve az FMA-val kezdődött :P

Meg persze vannak a kis apróságok mint Papa to kiss in the dark és társai :D

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:13 
Fanficbúvár

Jaj, Vampire Knight Guilty-re nem tudom rávenni magam, és kétlem, hogy rá fogom tudni. Pedig tetszett az első évad, de bizonyos spoilerek elérték, hogy ne érdekeljen a második -.-

És kihagytad, hogy valamikor érkezik a Togainu no Chi :P
És jövőre Supernatural anime *____*

Én öh... miket akarok nézni. Nem tudom. Most hirtelen csak az jut eszembe, hogy Darker Than Black Gaiden-t nem ártana (az OVA-kat ugyebár), hátha megvilágosodok tőle, h WTF történt a második évadban ><

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:11 
Fanficbúvár

Mystra írta:
Susan, akkor én is csak ajánlani tudom az Urabokut, a mangát olvasgattam, nem beláthatatlan hosszúságú, érdekes a sztori, jó a grafika, jó minőségben le lehet szedni... mi kell még? :D Mert Zesst már említettem :mrgreen:
*Mystra off, megy vissza aludni*

Mindenképpen ^^ Csak jót hallottam róla, cikket is olvastam, és ahol sok bishi van, ott a helyem nekem is :mrgreen:

*pápát int Mystrának* Jóéjt xD

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:11 
Tollforgató

VK animét nem szeressem, elcseszték, egyedül a Still Doll jó benne XD
*na jó, most már tényleg off*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:10 
Fanficbúvár

Igenigen, arról is hallottam, csak odáig nem jutottam el... tényleg meg kéne néznem a Brotherhood-ot =/

Csak először Kuroshitsuji, aztán Naruto Shippuuden részekből hátravan még 120... De előtte mindenképpen a Mystra által emlegetett Uraboku, Vampire Knight Guilty ami ki is van írva DVD-re de még lusta voltam megnézni, Trinity Blood...

Hosszú nyaram lesz :D :D

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:10 
Tollforgató

Yep, ava cuki :D
Susan, akkor én is csak ajánlani tudom az Urabokut, a mangát olvasgattam, nem beláthatatlan hosszúságú, érdekes a sztori, jó a grafika, jó minőségben le lehet szedni... mi kell még? :D Mert Zesst már említettem :mrgreen:
*Mystra off, megy vissza aludni*

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mystra 2010 június 13 (vasárnap), 13:10-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:07 
Fanficbúvár

Örülök neki, ha bejön, még tervezgetek azzal a párossal is dolgozni, csak szánjon meg a múzsám... XD

Jajj, Greed <3 Hogy én azt a csávót mennyire imádom. Eszméletlen milyen stílusa van, és a durva, hogy talán ő a legemberibb a homunculusok közül. Egyszerűen imádom. Bár elsősorban a Brotherhoodban/mangában imádtam meg leginkább, miután...

SPOILER
Ling testébe került. No amit azok ketten levágtak XD Priceless. Egyszerűen... felbecsülhetetlen, halálos egy páros. És voila, GreedLing/Ed OTP XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:03 
Fanficbúvár

AFS-en olvastam a KimbleeEd ficedet, hát az nekem is nagyon bejön :D Bár mondjuk ő már az első szériában is megmozgatott bennem valamit 8-> Ahogy Greed is... A pszichopata karakterek mind annyira aranyosak :3

Jaj, tetszik az avád nagyon xD

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 13:00 
Fanficbúvár

Nekem az abszolút favoritom a LingEd (le is cseréltem arra az avámat, höhö). A "guilty pleasure"-öm meg a KimbleeEd. Tudom, őrült vagyok, de... XD De csak a Brotherhood!Kimblee. Eredeti sorozatban olyan... meh. Viszont Brotherhoodban :x Ha már a vérszomjas elmebeteg karikról beszéltünk, nekem a stílusos pszichopaták a gyengéim XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 12:57 
Fanficbúvár

Undertaker, yaay <3 Annyira aranyos, főleg mikor rámászik Cielre és ontja magából a bölcsességeket xDD

Plutooo!! Imádom a kis pajtit, főleg mikor random emberré változik és ráakaszkodik Szebászcsánra *.* xD

Nekem az alap párosítás a RoyEd, egyértelműen, a második gyengém viszont az EnvyEd :#-) Envyt alapból hihetetlenül imádom (mint minden más vérszomjas, elmebeteg karaktert, lásd Gunzi, Hidan, Grell xDD), és Edo-channal meg yay~~ :mrgreen:

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 12:53 
Fanficbúvár

Grell <3 Áh, Grell az rulz. Meg Undertakeeeeer XDXDXD "egy viccért cserébe..." XD

A RoyEd-el valamiért nem voltam igazán kibékülve, nem tudtam miért... aztán jött a Brotherhood és Liiiiing *___* azóta fanatikus LingEd fangirl vagyok, köhömm. Royhoz valamiért Rizát jobban csipázom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 12:51 
Fanficbúvár

Grell az a tag, akit csak imádni lehet... Ő a legviccesebb karakter a reménytelen szerelmével, és a megjegyzéseivel... Az ollók határozottan jobbak neki, mint a láncfűrész xD

Hát mikor először láttam, mikor még barna haja volt, és Madam Red inasa ként mutatkozott be, már akkor sem volt egy ép elméjű... Mikor a növényeket koponya formára nyírta, vááááh xD Meg hogy állandóan öngyilkos akart lenni...

Ha nem is lesz a Monoshitsuji-ben, legalább egy hasonlóan hibbant fanboy legyen, mert az elhanyagolhatatlan xDD

Az FMA-nak a vége... Úúú én az utolsó 2-3 részt végig zokogtam :D Utána meg Shamballa hódítója, azt meg végképp xD Nagyon komorra sikeredett az anime befejezése, de talán épp ezért volt jó... Legalább az összetört szívű fangirl tovább képzelheti az anime végét, és összehozhatja a kedvenc karaktereit egymással... RoyEd 4ever!! xD

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 12:45 
Fanficbúvár

Szerintem nem lezáratlan, egyszerűen ugyanaz lett a sorsa, mint az első FMA-nak, a Soul Eaternek vagy a Gantz-nak. Beérte a mangát, épp ezért alternatív szálat, alternatív befejezést kellett kreálni (bár a felsoroltak közül még mindig a Kuroshitsujinak van a legnormálisabb befejezése szerintem). Reménykedjünk, hogy Kuroshitsujiból is lesz egy "Brotherhood" és láthatjuk Arthurt mozgósban XDXDXD

Amúgy igen, határozottan Sebas-William összegyúrás. Lehet, hogy ez nem is démon, hanem shinigami? Oo XD
És nekem pont ezért tetszett, hogy nem egy Ciel-klónt kaptunk, hanem egy másféle jellemet. Attól féltem, hogy konkrétan ugyanaz a történet lesz, csak másként kinéző karakterekkel, és más nevekkel... de szerencsére nem. De persze Ciel a non plus ultra :D

És ha már szóba kerültek a shinigamik... jelenlen meg Grell léccilécci, és máris ki leszek békülve az új évaddal XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 12:37 
Fanficbúvár

Én is mindenképpen megnézem, de mikor először megnéztem a trailert... Hát mondjuk úgy, halálosan elborzadtam :D

Kicsi Ciel után ez az örök-hepi, nevetgélő, gyerekes Alois kicsit sok volt nekem így elsőre... Másodjára is :D Viszont kis aranyos pofikája van, nem tagadom :)

Hát Claude... Mintha Sebastiant és William-et összegyúrták volna (A pasas, aki összekaparta Grellt, miután az megölte Madam Red-et és Sebatian jól ellátta a baját :D)

Az hatalmasat dob az egészen, hogy az openinget a GazettE fogja szolgáltatni, a legújabb még meg-nem-jelent Shiver albumukból *-*

Ami még nagyon tetszett, azok az inasok... Wuhhhuu, tiszta aranyosak xD

De ettől függetlenül még vérzik a szívem az eredeti széria miatt, hiszen hallomásból tudom, hogy a vége elég lezáratlan maradt... De talán pont ez benne a jó...?

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 12:31 
Fanficbúvár

Jaj, a Kuroshitsuji az nekem is nagy szerelmem :x Kb pont azokért, amiket felsoroltál. Sebaaaas~

A második évad... hát. Kiakadva MÁR nem vagyok.
1. Trailer alapján nem lesz panasz a grafikára.
2. Túlságosan emlékeztet Claude engem Sebasra, nem lennék meglepve, ha a végén kiderülne, h Sebas az, csak más alakban.
3. Az viszont határozottan pluszpont, hogy Alois nem Ciel-klón.

És magamat ismerve bele fogok nézni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 12:17 
Fanficbúvár

Mystra, én már beterveztem, két ismerősöm is nézi, és dicsérik :D Meséltek róla, és az elmondásaik alapján... yay! =P~

De előtte még mindenképpen végignézem a mostani szerelmemet: Kuroshitsuji

Végre itt a nyár, és elkezdtem nézni... Már a 13. résznél járok ^^

Eddig az abszolút kedvenc, teljesen meglepő módon Sebastian.... *Because I'm one hell of a Butler *o* * =P~ =P~

A többi kedvenc is ott van, mint pl Undertaker, aki halálos pofa, imádom x"""D Aztán Grell, a kihagyhatatlan Sebastian fanboy :D Meg az a báb fiúcska, narancssárga hajjal, liláskék szemekkel, és az egyik szeme alatt tetoválás van... És mindig énekel *My Fair Lady~~*

Na persze Bocchan kihagyhatatlan 8-> Egyem a kis szívét *.* Meg Finny xD

Az egyetlen, akit jelenleg utálok, az Angelina >.<"" Érthető okokból :P

Na most egy kicsit komolyabb téma:0

Monoshitsuji... ?

Ki mit gondol róla?

Június 23-án jön ki japánban a Kuroshitsuji 2, szériája, a Monoshitsuji, Amerikában július 1. a premier.

Csak én vagyok miatta kiakadva?! :((

Ha még nem láttátok a trailert, akkor nézzétek meg:

http://www.youtube.com/watch?v=abG80OETEfE

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 13 (vasárnap), 8:43 
Fanficbúvár

Én még mindig nem tudtam eldönteni az igazat megvallva, hogy tetszik a lezáró fejezet, vagy sem >< Néhány megoldás nagyon tetszett, néhány meg nagyon nem, szóval nagyon erőteljesen ambivalens érzelmeim vannak.

Szóval nekem az egyik csúcspont még mindig a 106. fejezet XD
"Howls of anguish are lullabies to my ears!" *.*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 12 (szombat), 22:55 
Tollforgató

Lio, ez alapján nem mernék belevágni :D Főleg, hogy ott az a macsekos avád (ami jegyzem meg nagyon édes XD összepasszolnak Hirumával, várj, mindjárt visszateszem XD), nem túl bizalomgerjesztő :mrgreen:

Namivel én nem olvasok meg nézek FMA-t időhiányból kifolyólag, próbálok finoman másfelé terelődni téma tekintetében -- Uraboku valaki? (Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru, és ne kérjétek, hogy írjam le még egyszer a rendes nevét :lol:) Vélemények Zessről? *droooooooool and fatal nosebleed* Kéne vele egy crossover Shikivel, a két übersemeisztikus jelenség egy írásban... ahhh *élvezős smiley helye*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 12 (szombat), 21:02 
Ó-nagy-admin "backstage"

Susan Merope Denem írta:
Winry ugye nem jött össze Edoval? Azt nem bírnám ki xD

Olvasd el :D

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 12 (szombat), 20:53 
Fanficbúvár

Lionela írta:
A tömény cukor neked mit mond? XD

Jó-jó, de ismerve a mangakát... Azért menet közben meséltek ismerősök, és hátőizébizé... xD

Winry ugye nem jött össze Edoval? Azt nem bírnám ki xD

*akkor megnyugodott* ~

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 12 (szombat), 20:51 
Ó-nagy-admin "backstage"

Susan Merope Denem írta:
De legalább annyi spoilert csöpögtessetek ki, hogy legalább happy-end lesz?? *_*

A tömény cukor neked mit mond? XD

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 12 (szombat), 20:45 
Fanficbúvár

Én az FMA-nak csak az első szériáját láttam végig (azóta is kedvenc animém :) ), a Brotherhood-ot elkezdtem, még mikor elkezdték játszani, de akkor még nagyon friss volt nekem az első anime élménye, így az abbamaradt. A Mangából is csak egy kötet van meg (az is németül ^^") így nem nagyon vágom mik történnek :D

De legalább annyi spoilert csöpögtessetek ki, hogy legalább happy-end lesz?? *_*

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 20:29 
Ó-nagy-admin "backstage"

Phoebe Halliwell írta:
Onemanga, és igen, utolsó, 110 oldalas.

Oh, Holy f... :shock: :shock: :shock: :shock:

*elolvasta*

Ez egyrészt zseniális, másrészt überklisé, és tömény cukor...

Viszont jó látni, hogy Ed végre megnőtt =)) =)) =)) =)) =)) (bár a méreteinek Al volt eddig is oka, így logikus)

Mondjuk várható volt, hogy lassan vége van, mert az animéből is csak 4 rész van hátra és valamiből dolgozniuk kell :)

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 19:51 
Fanficbúvár

Lionela írta:
Phoebe Halliwell írta:
Vége... vége van. Vége. El se hiszem. Vége.
(Igen, FMA-ról beszélek. Nem, nem számítottam erre.)

Te hol találtad meg?
Én már itt eszem a kefét, de még csak a raw-t látom. És tényleg az utolsó fejezet? Mégis hogy? Húszmillió lezáratlan szál van még.

Onemanga, és igen, utolsó, 110 oldalas.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 19:47 
Ó-nagy-admin "backstage"

Phoebe Halliwell írta:

Te hol találtad meg?
Én már itt eszem a kefét, de még csak a raw-t látom. És tényleg az utolsó fejezet? Mégis hogy? Húszmillió lezáratlan szál van még.

Kép

MyAnimelist

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 10 (csütörtök), 19:33 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 29 (szombat), 9:39 
Fanficbúvár

Hát az a rész nagyon... Meg amikor ott elsüllyed a vízben (vagy vérben Oo) Hát ahhhh :D:D:D:D

Én is valószínűleg csak azért tudok majd menni, mert előtte pont Pécsen leszünk a családdal... >.< Mázli ^^

Dark Lady

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 május 28 (péntek), 22:43 
Tollforgató

A3, hogyne ismerném XD (szerintem sikerült az összes angolra fordítottat beszereznem *tenyérdörzsi* A DP-sekét biztos)
Az animében... a teaser nyelős részénél... XD Na ott indult meg a yaois nosebleed =))

Nyári con? @&#><ß$ MIÉRT PÉCS? az isten háta mögött 50 km-rel... Veszprémből nagyon trágya oda a közlekedés, ha többnapos lenne, lehet, hogy mennék, de több mint 8 óra (helyi közlekedés nélkül!) utazást nem vállalok be pár óra karaokéért XD

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4356 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 88  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra