Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 13:27

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 14:27 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
shanon widow írta:
Meséltem, hogy katonaság van terítéken, nem? /:)
Meg hogy elmaradt anno a keritparti? Na, most lett bepótolva.

Nem olvastam még... :roll:

Ja, bocsánat, tényleg mesélted, csak kiment a fejemből... :oops: Annyi minden van mostanság benne... ;)
Nálatok a katonaság kötelező? (Vagy már erre is válaszoltál? :oops: )

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 14:22 
Betűmániákus

Meséltem, hogy katonaság van terítéken, nem? /:)
Meg hogy elmaradt anno a keritparti? Na, most lett bepótolva.

Nem olvastam még... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 14:20 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Még mindig van net, úgyhogy ki is használom! ;)

Még mindig szakad nálatok? :? Bár előbb itt is csöpögött, de talán már nem esik, csak lóg a lába... Bár az is csak egy fokkal jobb. Hol a nyár?? :cry:
Ma nálunk is halászlé volt, bár mi nem versenyeztünk, de szerintem apukámé is díjnyertes lenne!! 8-> :x :x Egy hétig is eltudnám enni! :) :) :)
Eskütétel?

Jaj, annyira szép volt a Rebecca, most is azokat a zenéket hallgatom! :x :x :x Jégmosoly, Egy álom már csak a Manderley!!! 8-> 8-> Ben!!!! :-D
KyKy, te is láttad ugye? Te melyik szereposztásban?
Még egy könyv felkerült általa az olvasandók listájára. 8-> 8-> Ti olvastátok esetleg?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 26 (szombat), 16:47 
Betűmániákus

Jaja. Szerencsére élünk, mint hal a vízben, ezúttal szó szerint ízben, mert nálunk megint egész nap szakadt. :) Bár nem igazán akadályozott... halászléfőző verseny volt és mi is főztünk... :roll: este meg buliba megyek, szóval zajlik az élet :D Sári barátjának ma volt az eskütétele és hazajött, úgyhogy buli a tanyán

Egyébként semmi érdekes se történik mostanában, úgyhogy... ha meg igen, arról úgyis beszámolok ;)

Legyetek jók és szép napokat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 26 (szombat), 14:16 
Fanficbúvár

Halihóó! :)

Látom, mindenki nagyon belevetette magát a nyárba és a szabadságba és nincs idő felnézni. Nem baj, megérdemeljük a pihenést, nehéz év volt! :-D :-D
Nálam is ez a helyzet, azért is nem írtam eddig, minden napra akadt valami, aztán már csak úgy estem be az ágyba, nem egyszer hajnalban vagy akár reggel... :oops: :-D De nem baj, ez most végre ez az idő! 8->

Riika, még mindig nincs neted?

KyKy, veled mi újság? Rólad is régen hallottam. Még kb. olyan 150 oldal van hátra, aztán írok neked hosszú-hosszú elemzést! :) :)

Nara, te már táboroztál is? És nem volt olyan jó? :( Hogyhogy ilyen kevés szereped volt? Azért biztos voltak felejthetetlen emlékek, nem? ;) A beszólogatásokkal pedig ne is foglalkozz, néhány év múlva (bár lehet, hogy csak néhány hónap vagy hét :-P) ezek már kedves emlékek lesznek, amikre szívesen emlékszel vissza. Legalábbis nálam mindig így van! ´8-> De hát mi mát tehetne a nosztalgia lánya? :oops:

Amphe, Shanci, holnap akarom elolvasni a műveiteket, ma nem leszek már itthon, színházba megyek aztán nem itthon alszom. Viszont félek, hátha nem fog sikerülni... :?
Most szerelik nálunk a Digit, úgyhogy számítani lehet rá, hogy akár egy hétig se lesz netünk, már az is csoda, hogy még van, szóval bármelyik percben elmenhet... :? Úgyhogy lánykáim, nem elfelejtettelek tieteket, ha sokáig nem írnék, de elvették tőlem a kommunikáció eme új csodáját... :cry:

Kisherceg? Én is többször olvastam már, de mindig elfelejtem... :oops: Stendhalról majd nekem is regélsz, Shanci? 8-> Szívesen hallgatnám, bár én nem olvastam végig a Vörös és feketét.

Mit is akartam még?? :roll: Hát most nem tudom, de megyek is készülődni, vár a REBECCA! :x :x

Ja, igen és remélem, nézitek a VB-t! ;) VIVA ESPANA!!!!! :x :x :x :x :x Az én két kis drágám verhetetlen, ha együtt van! 8-> 8->

Na, megyek fürdeni!

Puszillak titeket! >:D< :-*

Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 26 (szombat), 9:33 
Betűmániákus

Van msn :roll:
De ha senki sem ír, én miért irkáljak? Vagy bárki más? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 26 (szombat), 8:13 
Írópalánta

Mi az, meghaltunk? :'(

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 25 (péntek), 11:11 
Fanfic-faló

Sziasztok Csajok!

Nem olvastam vissza, most is csak azért írok, mert pár napra elutazom édesapámmal :) Kézműveskedni megyünk ^^
Remélem, mindenkivel minden rendben és jól vagytok :)

Szeretlek Benneteket^^ Ha visszajöttem visszaolvasok, reagálok és mesélek is :)
Puszi Nektek >:D< :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 24 (csütörtök), 16:46 
Írópalánta

Sziasztok!

Visszatértem :D:D Hát ettől a drámatábortól igazából többet vártam, bár voltak jó pillanatok ;) Csak igazából annyi szerepem nincs, h ne lett volna időm unatkozni, a próbák viszont azért fárasztóak voltak... de tök poén volt azért, meg tetszett maga a színészkedés.
Egyébként meg a táborban a két mondat amit a legtöbbször hallottam: 1. Jajj, Biondella, miért nem szállsz már partra? (ezt a szerepem miatt, szivatásból -.-")
2. Van rajtad bugyi? xD (ezt azért mert az alvóspólóm alatt olyan rövidnadrág volt rajtam, amit a póló eltakart :-P)
meg még pozitívum, h megtanult5am kentkupézni, mocsarazni, meg darut hajtogatni xP

jajj bocsi a kéretlen rizsáért :-S

ihletem nekem is van Amphe, bár én örülök neki :D most elhatároztam, h nyáron szépen gyorsan megírom az új sztorimat és amint kész, feltöltöm :D:D meg majd még a fordításra is ráállok ;)

Pakolásról annyit, h amíg nem voltam itthon, addig apám összepakolta a szobámat :D:D alapvetően nem szeretem, ha bemászkál a szobámba de ez tök ari volt tőle :x mondjuk picit rendmániás :oops:

múzeumok éjszakájára én is szívesen mennék... Jajj, jó hogy így írjátok, mert meg kéne beszélnem bnőimmel, h ki jönne még :D:D

Najó, én megyek olvasni, aztán majd még olvasok vissza ;)

puszi :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 24 (csütörtök), 9:03 
Betűmániákus

Hahóóóó!
Hát mi történik itt? :-S Úgy tűnik, épp a nagy semmit rója mindenki... na szééééép. :roll:

Öööö, amphe, ha erre jársz, akkor fönt leszek msn-en és akkor ott dumálunk ;) Itt már nem sok az értelme :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 22 (kedd), 17:59 
Fanfic-faló

Sziaa!

Hát, elég nagy a csend, de magamban nem akarok beszélni xD
Mindenki úgy el van tűnvee :(

A kis herceget és kis koromban nagyon sokat hallgattam mesekazettán, nem zavartattam magam, hogy semmit nem értek belőle :D ha megtalálom a könyvecskét, nem menekül, el fogom olvasni :)

Jó kis napod lesz holnap :) Hófehérke 8-> ez de aranyos ^^

szerk: Au! megszállt az ihlet :( most nem örülök neki. -.- illetve örülnék, ha nem erről a témáról szólna ;( leírok mindent, ami eszembe jut, de nem tudom, hogy publikálom e...

Kicsilányok, ha esetleg érdekel valakit, töltöttem egy versikét mégis... ficblogban megtaláljátok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 22 (kedd), 17:45 
Betűmániákus

Halihó csajok!
Na, mi ez a pangás? Bedöglött a gépezet?? :lol: Na, azért remélem, mindenki jelentkezik majd, ahogy szokott ;)
Én elolvastam A kis herceget ma délelőtt 8-> Hogy mennyire más volt kicsit komolyabb, érettebb fejjel olvasni, mint anno 11 évesen... :oops: Bár ez nem meglepő... azt viszont eldöntöttem, hogy minden évben elolvasom. Egyáltalán nem hosszú, szóval akár a buszon is végeznék vele utazás közben. Ajánlom nektek is :mrgreen:

Ma kiválogattam a rucijaimat... a tesóm meg anyám már rá is vetették magukat, úgyhogy asszem két naci lesz, amit átviszünk a mamihoz a többi közé. Holnap törölgetek meg pakolászok, ha hazaértem a biziosztásról. Apum visz minket 9re, neki is van elintéznivalója, úgyhogy kötünk mindent mindennel. Jön Sári, meg az egyik barátnőm, aki szerb és ha lefordítod a nevét magyarra, akkor Hófehérke :) a jelentése. Nagyon aranyos csajszi, én sokat beszélgettem vele, amikor szerbül tanultam.

Legyetek jóóóók!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 21 (hétfő), 18:38 
Fanfic-faló

Nekem is nagyon pakolni/takarítani kellett volna, de nem vitt rá a lélek, inkább palacsintát sütöttem és kimentem a nappaliba, csak ne kelljen nézni a hatalmas kupit, ami a szobámat uralja :D

Kiakaszt ez a rossz idő :| Annyira elpunnyadok, hogy hihetetlen :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 21 (hétfő), 11:22 
Betűmániákus

Sziasztok Lányok! :x
Hogy vagytok?? Én jelenleg élvezem az édes semmittevést 8-> Pedig lenne dolgom, köztük eltörölgetni, végre valahára kiganézni a szobámat meg ilyesmik, deee... most inkább fornettizek :roll: Fetás és dupla sajtos, nyammm. :D
Jaaaj, nálunk is borzasztó... olyan sötét van, mintha késő délután lenne :-< De jól van, megyek olvasgatni... egy rakat könyv van, amibe belekezdtem. Jut eszembe Riika, befejeztem a Stendhalt, úgyhogy amint leszel, dumálunk. ;)

Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 21 (hétfő), 9:26 
Fanfic-faló

Jóreggelt Kasmírkák! :) :-*

Furi, hogy enyém az első hozzászólás, és az utolsó is én voltam XD mintha magamban beszélnék vagy nem tudom :D

Csúnya, szürke idő van :(( de legalább nincs annyira melegem -.-

Rendet kellene rakni a szobában, mert kb katasztrófa sújtotta övezethez hasonlít :D Írni is kéne már :oops: illetve szeretnék írni, de nem akarok erőltetni semmit. Még mindig fáradt a buksim, képtelen vagyok regenerálódni, nem értem, mivan :S

Shanci, jobb idő van már nálatok? :-* Remélem, igen :)

Nara? :S

Riika, mondd, hogy hamar lesz neted :(( olyan rossz, hogy alig élünk megint :(

KyKybaba, gyere ma fórumra, vagy legalább msnre :oops: Elvileg nem megyek ma sehova, és ha jössz tudunk dumcsizni :x

Na abbahagytam a nyafkáskodást xD később benézek :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 21:21 
Fanfic-faló

Ailaaa! :-*

Nagyon klassz volt a múzeumos cumó :) Sajnálhatjátok, hogy nem maradt kedvetek elmenni, biztos ott is voltak klassz programok! A szúnyoginvázióról épp ma néztem a Naplót a tvben és katasztrófa :shock: a Gemenci erdőnél is annyi szúnyog van és nagyon agresszívek :o mondta a riportercsaj, hogy még a méhészruhán is átszúrtak... -.- Hát a nénikéjüket! Ráadásul a főszervek csak 4 és fél hektárnyi terület szúnyogmentesítését engedélyezték (vegyszerekkel) a közel 40 hektárból... Kit érdekel, hogy a Duna menti falvaknak lassan nem marad lakossága? Ugyan... Mellékes.

Nálunk ma hála Merlinnek nagyon jól sikerült a kertiparti :)

A Kék lagúnát én is láttam, bár a második rész nem rémlik. Olyan tipikusan idealizált film, annak ellenére, hogy kerültek oda. Nekem ettől függetlenül nagyon tetszett, igaz, régen láttam már :oops:

Az ötletről dobok egy privit, nem akarom "szétoffolni" a topicot :D ráadásul ez még nem hivatalos, bár sejthető a téma :) Akit érdekel, szóljon és megy az agymenés alapgondolata xD

Jóéjt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 20:54 
Fanficbúvár

Halihó! :)

Most értünk haza nemrég, úgyhogy gondoltam, bekukkantok! ;)
Amphe, teljesen egyetértek, nem is tudnám jobban megfogalmazni, amit én is érzek, hogy még mindig a tételeken pörög az agyam, hogy jaj, mikor mit kéne tanulni, pl. délelőtt a 10 legnagyobb nyelven rágódtam, mert nem jutott eszembe sorrendben... :)) Tudom, tudom, ez már beteges... :oops: :roll:
Viszont írni nekem sincs még agyam, főleg, hogy érettségi óta még nem is tudtam igazán kialudni magam, mert utána rögtön bulizni mentünk, aztán vidékre és a vonathoz korán kellett kelnem, ott meg ugye sose alszom úgy és annyit, mint itthon. Úgyhogy talán ma... Bár holnap is időre kell mennem (de az már nem olyan korai szerencsére - bár a Smallville-ről lemaradok, mert már mennem kell addigra :? a nagy problémák, végre, de kellett már! :-D ). Szóval nálam a "betervezett beosztás" nem szakadt meg, csütörtökig minden napra van valami elintéznivaló, bár ezek már jó dolgok, mint bankett vagy talik, ajándékkészítés, stb. :) :)

Shanon, nem csodálom, hogy te is örülsz, nagyon megérdemelted már! :) :)
Amphe, milyen Shakespeare ihlet? Mesélj! 8-> Én egyébként egy csomó jó dologra rájöttem a költők, írók tanulása közben! ;) :)

KyKy, tvzős nap! 8-> Egyszer nekem is volt már ilyen, egész nap fetrengtünk és GG-t néztünk barátnőmmel, néha ilyen is kell! :-D
Kék lagúna? Júj, azt én is láttam, aranyos film, éppen már súrolja a rózsaszín romantikát, de én azt is szeretem, ha olyan a hangulatom! És voltak benne vicces részek is, mikor a lány nem tudja, hogy miért vérzik, stb. Nekem az egyetlen szépséghiba, nagy illúzióromboló Leo volt a 2. részben, nem igazán szeretem azt a színészt. Mármint Leo-nak elmegy, de már ott is épp a határon van nálam a nyálas felé, de itt... Meg a hangját se nagyon szeretem. De a film az nagyon kis szép! :)
Sweety Todd? Az melyik is? Vagy az az ilyen ijesztő, véres? :oops: Azt hiszem, azt még nem láttam! De hát Johnny Depp, úgyhogy!! 8-> :x

Jaj, múzeumok éjszakája? Jó lett volna, ha nem vidéken vagyunk. Apa még gondolt is rá, hogy Esztergomba be kéne menni, ha már nem messze vagyunk, de aztán a kerti partynak nagyon gyorsan lett vége a naplementei szúnyoginvázió miatt, hogy senkinek nem volt kedve még egyszer kitenni a lábát a házból. A szúnyoghálóra is úgy tapadtak rá, hogy egész fekete lett,durva volt... :? De hát árvíz utána Duna-parti falu, mit vártunk mást?

Riika, drágám, ennyi bajt okozott a vihar? :( Azért remélem, hamar megjavul, már rég beszéltünk. Újra elkezdhetünk tervezgetni végre! ;) :-D

Na megyek, csalogat egy könyv végre! 8-> KyKy, neked mondom, próbálom rejtelmekben, hogy Amphe ne értsen belőle sokat, ha nem szeretne. Úgyhogy csak annyit, az első könyv kivégezve és egyetértek veled... ha a gyakorlást lehetett elhúzva, a premiert miért nem? :? Na mindegy, erről majd részletesen, ha végigolvastam! :) Ja, még csak annyit, Kék lagúnás hangulatba kerültem tőle kicsit! ;)

Szép álmokat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 19:15 
Fanfic-faló

Na, akkor most már azt is tudom, mi történt, miért nem vagy! :-* Remélem én is, hogy hamarosan megjavul a neted, és újra köztünk leszel teljesen :) A viharok mindenhol sok kárt okoztak, elvileg ez a kövi hét is elég rossz időt ígér... Annyira boldog vagyok, hogy amíg a szobában kuksoltam csodaszép idő volt, most meg hogy végre szabad vagyok, megint szakad vagy épp eltakarja a felhő a napocskát... :(( Borzasztó ez az idő.

Köszi, hogy szurkoltál értem/értünk, nagyon bevált, hogy gondoltatok ránk :) :x:x:x:x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 19:05 
Szárnybontogató

Sziasztok! :)

Ejj. Még mindig nincs netem otthon, megint nagynénémnél vagyok, innen írok. Elvileg holnap jön a szerelő, eddig teljesen be volt táblázva, a vihar nálunk nagy munkát csinált neki, de remélem a napokban újra gép közelben leszek. ;)

Nem is olvastam most vissza nagyon, csak Aila és Amphe eredményeit. Nagyon szurkoltam ám lányok, attól, hogy nem írtam, boszorkányosan keresztben volt mindenem értetek! ;) Nagyon örülök, hogy mindkettőtöknek jól sikerült, olyan okosak, ügyesek vagytok!! =D> <:-P :x

Amint lesz netem, írok majd hosszabban, meg vissza is olvasgatok. Puszillak titeket!! :-* :)

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 18:57 
Fanfic-faló

Sziasztok lányok! :)

Végül nem mentünk pénteken bulizni, mert barátnőm és én is nagyon fáradtak voltunk, majd megyünk valamikor. Tegnap Múzeumok éjszakájára eljutottunk végül, nagyon klassz volt :)
Elmentünk először a Természettudományi múzeumba, aztán fel a Budai várba, ott sétáltunk sokat, megnéztük a Hadtörténeti múzeum kiállításait, eléggé megrendítő volt, belegondolni, hogy ilyenek tényleg léteztek, és emberek ilyen körülmények között éltek, ilyen tárgyakat használtak :oops: :S Kiakadtam picit. Fél három körül értünk haza és délután háromnegyed kettőkor tértünk magunkhoz :D Kb. ahogy felkeltem már öltöztem is, mentünk grillezni :D Ott jól bekajáltam ^^Isteni volt a hami :)

Majdnem tíz órát aludtam, de leragad a szemecském -.- Olvastam picit, nemsokára jön a CM AXNen megnézem és szerintem be is gyógyulok agyilag xD

KyKy, de jó neked, klassz kis filmnézős napod lehetett :) Én is beiktatok valamelyik napra egy ilyet ^^ Jó mozizást :)
Az én nyálam is csorog az Eclipse után, ne aggódj, nagyon odáig vagyok már, főleg, hogy még a könyvet sem sikerült megvennem :(( xD
Nem tudom, láttad-e, de hoztak Neked Bereczkis avatarokat :) ^^
Hiányzol már Kicsilány, jó lenne dumcsizni :) Remélem, holnap már sikerül elcsípjelek msnen ^^

Nekem is szokott ilyen msnes baki lenni... Nálam pl fent van a partnerlistán, de az msn szerint, nekem nincs fent a rendszerben, mintha letörölt volna... De ők írnak rám meg ilyenek :D XD Elvileg, amikor felveszel valakit a listádra, és a végén hozzáadod a profiloldaladhoz vagy midhez, akkor nincs semmi gond, és megjelenik rendesen.

Riika, Nara merre vagytok? :oops: Lehet írtátok korábban, hogy nem lesztek, de lusta voltam visszaolvasni -.- Remélem, rendben vagytok :)

Nya elköszönök Csillagaim, megyek pihizni ^^ Csók :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 13:34 
Betűmániákus

kykyke írta:
Mikor leszel fent? Én speciel most is fent vagyok... :(

Hogy tetszett a Sweeney Todd? :D

Már láttam a filmet, csak gondoltam kicsit fölfrissítem a régi élményt. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 12:35 
Könyvmoly

Mikor leszel fent? Én speciel most is fent vagyok... :(

Hogy tetszett a Sweeney Todd? :D

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 12:01 
Betűmániákus

Sziaa!
Én is filmeztem ám :) Megnéztem a Sweeney Toddot :D
Nem tudom, mi lehet, nálam megjelensz... :-S De majd én meghívlak fönt leszel, ok? ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 20 (vasárnap), 11:41 
Könyvmoly

Sziasztok csajszik! :)

Na, Amphe, hogy sikerült a tegnap? Mit csináltatok végül? :D

Shanci! Te tuti, hogy visszaigazoltad az msn-em? :oops: :( Mert nálam még mindig az e-mail címed jelenik meg, ráadásként még sosem láttalak fent. - Persze, ez lehet az oka, hogy még csak a mail címed látom, de nem feltétlenül, mert már volt az ellenkezőjére is példa. :/ Nem értem... :((

Képzeljétek, a hétvégén enyém volt az egész kégli, tök jól elszórakoztam. Tegnap pl. megnéztem egy rakás filmet. Mivel én még nem láttam a Hatodik érzéket, kezdtem azzal, utána egy Fogtündér c. ari filmet, aztán átjöttem a saját szobámba, megnéztem a Slivert, utána a Shreket kezdtem el, de sajnos akadozott, így megnéztem a Kölcsöngyerek visszajár c. régi filmet, aztán a gépen a Shrek 3-at, meg a Kék lagúnát (- ne tudjátok meg mennyi ideig szenvedtem, hogy de én nem ezt a kék lagúnát láttam, aztán megnéztem neten, és jól gondoltam, hiszen én a 2. részét láttam anno, a visszatérés a kék lagúnába), aztán mivel még unatkoztam, felregeltem egy online-film oldalra, mivel a moovie.hu-n rossz volt a v. a kék lagúnába, mármint rossz minőség, de a másikon meg nem is volt fent, így maradt a Valentin nap, amit még anno néztem moziba. Olyan 12 körül lehetett, mikor végeztem mindennel, úgy, hogy délelőtt 12-től néztem. Egyik ágyból a másikba feküdtem. xD :D Nagyon zsír volt ez a kis pihi.
Rendeltem magamnak pizzát, azt ettem egész nap. Még a boltba is lusta voltam elsétálni, olyan jó volt. :D

Na, senkit nem traktálok. :D Amúgy ma is megyünk moziba :oops: Tökre reménykedem, hogy az Eclipse-nek a trailerét megint látjuk, előző héten ez volt. :D :x Még sikkantottam is örömömben. xD :D Annyira várom a filmet, már csak egy hét! :D *véregnző szemek* Sajna premierre nem tudok menni, de nem is gáz, megyek másnap. :D

Fú, néztem ezt a kihívást, és nem tudom, induljak-e. :-O Hm, végül is egy fél napom van, hogy meggondoljam. :D

Most viszont búcsúzom, keresek valami jó kis elfoglaltságot, de nem filmet! :D

Csók csajok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 19 (szombat), 17:39 
Fanfic-faló

Semmigond :) Írtam Neked ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 19 (szombat), 17:32 
Betűmániákus

amphetamin írta:
De én itt vagyok/voltam egész nap... :| Ha Velem nem tudsz beszélgetni, ám legyen... :)

Huupi, az nem figyeltem. :-S

Most erősen pirulok. Gyere msn-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 19 (szombat), 17:29 
Fanfic-faló

De én itt vagyok/voltam egész nap... :| Ha Velem nem tudsz beszélgetni, ám legyen... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 19 (szombat), 17:27 
Betűmániákus

Jaja! Bizony... most megint van időm bénázni... 8)
Most magamban beszélgessek? : SSSS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 19 (szombat), 15:52 
Fanfic-faló

Olyan jó, hogy most már ilyen "semmitmondó" dolgokon idegesíthetjük magunkat, és nem azon hogy még hány tételt kell megtanulni, vagy miből írunk holnap dogát :D Gondolj erre xD

szerk: nagyon nagy a csend, lányok :S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 19 (szombat), 15:37 
Betűmániákus

Szia!
Jó palacsintázást, múzeumozást, esetleg sütögetést :)
Én épp forrongok, mert h***e féjszbúk nem enged új mappát létrehozni sehogyse, új képeket beletöltögetni meg aztán pláne... X-( Már itt rágódom egy ideje de áhhh!

*kivonul*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 19 (szombat), 13:02 
Fanfic-faló

Hali! :)

Kicsit én is üresnek érzem magam... Túl vagyok/vagyunk a nagy vízválasztón, és nagyon furcsa, hogy most hirtelen semmi cél nincs, semmi kötelesség, semmi sem muszáj... Nem is igazán tudok magammal mit kezdeni még :oops: viszont a fejem eléggé tele van ahhoz, hogy írásra még ne tudjak koncentrálni, milyen mesés nem?

Vettem ma két rucit :) Kis szoknyaruhák, nagyon kényelmesek ^^
Jön ma valaki esetleg Múzeumok Éjszakájára? Mi lehet megyünk Norbival, csak hogy tudjam, ha látok ismerős arcot, akkor nem vagyok hülye, tényleg Ti voltatok :D:D

Mi újság Veletek? :)

Szurkoljatok, barátnőm nővérének ma van az esküvője, ne legyen vihar könyörgöm, szabadtéri a lagzi! $pray $pray $pray $pray $pray

Ma sütök palacsintát, és lehet este grillezünk, ha nem megyünk múzeumozni :) persze ez is időfüggvénye...

Hú, alkottam egy bizarr ötletet valamelyik tételtanulós napon XD Shakespeare megihletett :D :oops: Gondolom, felesleges is tovább ragoznom :) ................ x'D de még ez is a jövő zenéje..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 19 (szombat), 8:17 
Betűmániákus

VÉGE!*ujjong*
Olyan hihetetlen... :roll: Ráadásul nem is tudok mit írni, csak örülök nektek! :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 18 (péntek), 22:07 
Fanfic-faló

Júj, de örülök, hogy minden jól sikerült Neked is 8-> Boldogságos vagyok :)

Képzeljétek! Biziosztáson külön kiemelt dicséretet kaptam a magyar feleletemért :oops: aszittem összeesek :D xD ÉS! A matekon kívül (2 lett) kitűnő az év végi bizonyítványom :D kaptam dicséretet töriből is :oops: annyira boldog vagyok :)
Igaz, én nem vagyok annyira eleresztve a pontokkal, mint Te, Aila, de azért örülök, hogy 300 felett vagyok :) ^^Szegedet azért hozom előrébb a listán, mert az ÁFIN és költségtérítéses szak között több, mint 200 pont különbség van...ez azért eléggé motiváló xD aztán, ha már bekerültem, akkor át tudom kérni magam fél évnél az ÁFINosra, vagy ha olyan a tanulmányi eredményem, átvesznek. A pszichológia első hely az mindenképpen marad. Az a nagy álmom, bár most már világos, hogy nincs elegendő pontom ahhoz, hogy bekerüljek. Már csak az olvasott adatokban bízom, miszerint kevesen jelölték elsőként a pszicho szakot, mert iszonyatosan magas volt a pontszám... Én bátor voltam és bejelöltem. Azt írták, hogy első helyen jelölt szakok indexén az első ötből visszacsúszott a huszadik helyre és a határt is lejjebb viszik. Nagyon remélem, hogy így lesz :oops: :)
Még mindig gondolkodok a tételeken, pedig már el kéne felejtenem ezt a sok butaságot és hajtást xD

Nagyon lassan ürül ki a fejem, még nem vagyok kész az írásra... Kell még pár nap, amíg letisztulok, úgy érzem :) Aztán mindent bele! :D :twisted:

Ja, amúgy írtam pár mondatocskát a ficblogba még tegnap, ha ráértek, benézhettek :)

Iszonyatosan elfáradtam és fáj a fejem, úgyhogy most elköszönök :oops: Mindenkinek szép álmokat! ^^

Ailácska, jó vidékezést, várunk hétfőn :)

Puszi mindenkinek :-* :x >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 18 (péntek), 19:21 
Fanficbúvár

Sziasztok! :) :)

Nem, nem azért nem voltam, mert rosszul sikerültek, csak tegnap már kicsit sűrű lett a program. Illetve nem volt az, csak elfáradtam a köztes időkben és csak tv-zni volt agyam, azért nem jöttem... :oops:
De most itt vagyok és semmi sem állíthat meg, hogy rekord hosszúságú hsz-szel magyarázzam a fejleményeket! ;)

Nagyon jó tételeket húztam, max pontos lett nekem is a töri és a magyar is! :-D :-D Hú, úgy örültem!!! Ma volt a bizonyítványosztás, külön meg is dicsértek, hogy szépen feleltem... :oops: Nálam se kérdeztek bele egyszer sem, és engem a töri tanár állított le, nem mondtam végig én se. Csodáltam is, hogy azok után nem szívatott meg semmi, pedig olyan témát húztam, amibe bele tudott volna kérdezni, ha nagyon akar és azzal összezavarhatott volna, de nem tette. Nálam nem. Barátnőmet viszont megszívatta egy nagyon könnyű tétellel, pedig nem is kérdezett nála se és mindent elmondott, mégis csak 88%-ot adott neki az a ...X-( Kicsit se voltunk idegesek, áhh :-S

Utána tegnap este bulizni mentünk, reggel 6-ra értem haza, úgyhogy most olyan félkómás állapotban tévelygek, miközben még nem tudom felfogni, hogy vége. Olyan hihetetlen, hogy nem kell megtervezettnek lennie minden napomnak, hogy ma melyik tételeket kell megtanulni, átnézni, stb... Olyan hirtelen lett vége, hogy még nem értettem meg... $? Meg hát a 4 óra alvás is biztos hozzájárul, hogy nem igazán tudok még mit kezdeni magammal, mert minden értelmes elfoglaltsághoz fáradt vagyok. Itt vannak a most már szabad könyveim, megvettem a Twilight-ot is, de még nem kezdtem el, nem tudom, miért... :oops:

Egyébként, képzeljétek, jól bemutatkoztam szokásomhoz híven megint a vizsgabizottságnak... :oops: XD Először is nem hallottam meg, hogy engem szólítanak, már mindenki engem nézett és vagy 5x szóltak, mire észbe kaptam és felálltam... :oops: Aztán elfelejtettem lapot venni, úgyhogy más felelése közben mehettem oda zavargálni, nem volt ám gáz, csöppet sem. :roll: ;)
És megint kiderült, hogy mindegy, hogy utolsó nap vagy utolsó óra, az osztály sosem lesz képes megszervezni semmit értelmesen. Nagyon sokat kellett idegeskedni a büfé miatt, de mindegy, most már végre vége, tényleg vége!!! _U_ _U_ 8-> 8->

Köszönöm szépen mindegyikőtöknek a segítséget, a boszorkányoskodást, mert bár nem az akart tételeket húztam, de végül is azok sem lettek volna jobb %-osak! ;)

Jaj, amúgy olyan jó volt, mert bár mi mivel jól feleltünk, unalmasak voltunk, de aki nem tanult, azok olyan mókás, vicces sztorikat meséltek a feleléseikről, rajtuk röhögött ma az egész osztály, míg vártunk. Szóval jó anekdota lehetőségek a 10 éves osztálytalálkozóra! :-D

Shanci, tényleg furcsa ez az utolsó napi doga, nálunk azért legalább utolsó előttire tették ezeket arra fogva, hogy utána még javítaniuk kell és hogy nem lesz idejük már osztályozó előtt. KyKy, idén mi is utolsó napig, óráig magyaroztunk, de mondjuk nekem abból sosem elég, úgyhogy! 8-> Bár a végén már én se nagyon figyeltem, iskolánk szegény címadója már senkit sem kötött le a nagy hajrában. ;)

Jaj, ne már, most egész nyáron ilyen idő lesz vagy mi van már? :-S Most már végre szabad vagyok, ne legyen már ilyen végletes idő... :cry: :cry:

KyKy, ne add fel, neked is lesz pihi! :)
Amphe, akkor Szegedre akarsz menni? Az első marad?

Sorrendmódosítás nálam is lesz, persze az első 2 hely az bebetonozott, és ha nincs nagy ponthatár növekedés, akkor a második hely, vagyis az ELTE meg is lesz, mert plusz 10 pontom van a tavalyi ponthatárhoz képest! Ugye annyit már nem növekszik?:cry: Légyszi, légyszi, légyszi, légyszi!!! 8-> 8-> 8-> Ahhoz már csoda kéne, hogy az első helyem legyen a nyerő, de nem baj, talán jobb is így. :) Viszont a másodikról is nem vagyok hajlandó lemondani... :-S
Akárhogy is, én megtettem, ami tőlem telt, a lelkiismeretem nyugodt, aztán majd júli 10-én kiderül minden.

Most megyek, lehet, hogy aludnom kéne...XD

Hétvégén vidéken leszek, hétfőn jövök!

Puszilok mindenkit az érettek komolyságával és a szabadok könnyelmével! 8->

Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 18 (péntek), 16:09 
Fanfic-faló

Sziasztok! :)

Most "szabadultam" pár perce ment el tőlem Norbi, úgyhogy van egy szusszanásnyi időm.
Ma lesz a biziosztás :) fél 7 körül megyek vissza a suliba, remélem a tegnapi visszajelzések tényleg helytállóak, és megvan az ötös mindenből :D
Aila, merre kóricálsz? Remélem, nem azért nem jöttél, mert nem sikerült valami :| :x

Örülj, Shanci, hogy még nem vagy benne ebben, nem a leghálásabb dolog xD
Viszont: Hírmorzsa: Lehet változtatás lesz a sulijelölési sorrendemen - előreláthatóan Szeged feljebb költözik a listán, az egyiptológia pedig lejjebb csúsz. Kicsit izgulok, ha a jövőn gondolkodok, pedig tudom, még nem aktuális :)

Csajócák, merre vagytok?! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 18 (péntek), 7:42 
Betűmániákus

Halihóóóó!
Amphe, végre! Sziaaa! :-*
Örülök, hogy minden jól ment, látod? mondtuk mi! :) Ezek a telepatikus energiák, amik köztünk mennek... hát nekem is sokat segítettek már ;) Öööö, én azokhoz, amiket leírtál, nem igazán értek... azt hiszem, nekem ez a jövő zenéje lesz. :D Tök okosak vagytok ti.

És eljött az utolsó nap is :-S Tegnap annyira jó volt... :x Hülyültünk, nevettünk... ma szintén. Bár az oszi kitalálta, hogy menjünk föl a lelátóra, mert ő még sosem volt és velünk akar menni, hogy lássa a zentai panorámát. Pfff :roll: Úgyhogy fuccs a pancsinak, meg végül is az idő se valami... :? Ez most így sül el. :|

És akkor szabadssááááágggg!*hátradől*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 17 (csütörtök), 14:11 
Fanfic-faló

Sziasztok Kis Drágaságok!

Nem olvastam még vissza, de látom Aila még nem jött... Remélem minden oksi Vele is.

Jaj, Lányok, nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám, segített a boszienergia :oops:
Kihúztam a majdnem lehető legtökéletesebb tételeket, igaz a töritől beparáztam az elején.

Irodalom: Zrínyi - Szigeti veszedelem és a barokk eposz --> 10edikes kisérettségin ezt húztam, akkor 3asra feleltem belőle, ezért nagyon megtanultam utána XD Hát most eszeveszett jól ment, nem is hagyta a tanárnő végigmondani a tételt :D
Nyelvtan: Mondat szerkezete és modalitása --> mostani kisérettségin ebből feleltem januárban :D ez az én szerencsém, így újabban xD Tökéletesen ment, nem szólt tannéni egy szót se. És pont nem volt bent a vizsgabiztos amikor ezekből feleltem :D xD Illik tudni, hogy a magyar tanárnőm egy maximalista, szőrszálhasogató valaki, mindenbe belekérdez, mindennek utánakérdez... Most nem tette. Tudom, azért sem, mert érettségin rendesebbek általában, mint év közben, de úgy érzem, nem is tudott volna mibe beleszólni :) Mire kihúztam a törit már kicsit lenyugodtam, addigra a vizsgabiztos is visszajött, de akkor már nem izgattam magam rajta
Töri: Dualizmus gazdasága... pfáh! Ezt rontottam el az írásbelin, ez volt a hosszú esszém. Kicsit megijedtem tőle; elég nyögve nyelősen ugyan, de megtanultam, és ahogy nekiálltam jegyzetelni folyamatosan jutottak eszembe a dolgok, használtam a forrást is... volt egy pici hiányosságom, de oda se neki. Végig figyeltem a vizsgabiztos szemét is, meggyőzőbb vagyok, ha az ő szemébe is bele merek nézni xD Egyébként egy tündér volt :)
A végén a tanárnőm belekérdezett a tételbe, akkor blokkoltam egy kicsit, de ez nem volt nagy cucc, azt mondta nem volt olyan lényeges.
Elvileg mindkét tárgyból max pontosra feleltem :) Nagyon nagy kő esett le a szívemről, húh... -.-
Mikor kijött pihenőre magyar tanárom, kérdeztem tőle, hogy mi a véleménye a feleletemről: azt mondta, hogy nagyon szépen feleltem, semmibe nem kellett belekérdeznie és az egyik legszebb felelet volt az idei feleletek közül :oops: és hogy sajnálja, hogy nem volt bent az elnök, és nem hallotta. Töriről azt mondta, hogy nem annyira figyelte, de folyamatosan beszéltem, használtam a forrást, nem makogtam, ez így jó dolog volt.
Később mikor elkaptam ofőmet (töritancim), kérdeztem, hogy szerinte milyen voltam: azt mondta, hogy miután én kimentem a teremből az elnök megdicsért engem neki, hogy milyen szépen feleltem és hogy ügyesen használtam a forrást. Aszittem elsírom magam a boldogságtól =)) Úgyhogy szerintem mindkettőből megvan az ötösöm ^^Holnap kapjuk a bizit.
Még mindig pörögnek az agyamban a tételek, hogy mit kéne megtanulni, átnézni xD Okos :D de végre vége :oops: :)

Nem olvastam vissza lányok, most nincs elég agyam hozzá, nagyon fáradt vagyok, és nemsokára jön uracskám is :) Majd ha sikerül ideesnem, akkor visszaolvasok és reagálok mindenre, illetve igyekszem :)

KyKybaba, Veled ma beszéltem telón, úgyhogy bocsi, ha untattalak :) :-*

Ailácska, gyere majd és mesélj! Remélem, Neked is legalább ilyen jól ment, mint nekem :) Szurkoltam ám érted! ^^

Puszika lányok, imádlak Benneteket és köszi, hogy szurkoltatok!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 17 (csütörtök), 10:08 
Betűmániákus

kykyke írta:
irigyellek :oops: :)

jó szórakozást!

Nem lesz nagy durranás, csak megpróbáljuk méltón megünnepelni az évet... teszem azt olyan dolgokkal, mint aaaaa... mikrobiológia füzet fölgyújtása meeeeeeg...ilyesmi >:) :-Ą Na, nem kell komolyan venni, csak holnap délelőtt elhúzunk pancsizni aztán első óra és hülyülés :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 17 (csütörtök), 10:05 
Könyvmoly

irigyellek :oops: :)

jó szórakozást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 17 (csütörtök), 9:52 
Betűmániákus

Foggalmam sincs milyen taktika ez, de mindegy. :roll: Én tudom már, asszem :o csak elég tré, hogy eddig nem jutott eszébe. /:) Holnapig kell lezárni nekik, szóval... :wink: Ez még belefér. Első órán letudom, aztán kéééész. Ez az órám lesz... meg ha minden igaz, utolsóóóó :-D
Holnap meg csak első és buli és végeeeee :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 17 (csütörtök), 9:48 
Könyvmoly

:( neked is kitartást! :D ez amúgy ilyen javító féle? egybk. tényleg gáz... utolsó héten már nem szoktak iratni...

habár... mi anno 4. osztályban, az utolsó nap, utolsó óráján 7.!!!! szóval nem ám a max. ötödik, nem, hetedik órán magyaroztunk... XD érted, vége az egész iskolának, soha többé nem lesz suli (legalábbis nagyon nem ilyen), erre még magyarozik... :D ki is voltunk rendesen. a levelező füzetünk - merthogy olyanunk is volt - utolsó oldala ezzel van tele, szidjuk a tancsit. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 17 (csütörtök), 9:17 
Betűmániákus

na-ná ;)
Jaaaaj, kitartást Pipőőőő... engem ma vár még egy bigi ellenőrző a drága oszimnál. Pfff. :roll: Csak azt nem tudom, miért kell az ötösökkel is megíratni :||

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 17 (csütörtök), 9:10 
Könyvmoly

Jaj, úgy irigyellek titeket... :( :(( Nektek ez a hét, és vége a szenvedésnek, pihi van, nyugalom és béke, mehettek strandolni, bulizni, mindenhova, akár hétköznap is, míg én meg bent gányolok... :(( Ah... a két hét szabim meg aug. közepén lesz, az meg tök messze van. :((

Mindegy, az éltet, hogy nem sokára jön az Eclipse Jake fiúval, aztán meg novemberben a Hp... :D tök izgatott vagyok már.

Shanci, hihetetlen, hogy majd msn-en is tudunk beszélni. :D Visszaigazoltál már nekem? :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 17 (csütörtök), 6:56 
Betűmániákus

Sziasztok hölgyek! :x
Hűűűű, szurkolok ám, mindent bele! >:D< :-* És minden jó lesz! ;)
Msn?? Húúú, leghamarabb hétvége... :( :( Mivel délelőtt vagyok többnyire, ti meg délután így csak ez marad... :wink: De nem menekültök, nyugi. Szünetben meg alap, hogy a nap nagy részében :)
Még ez a hét és vége Bár azért érzem én, hogy hiányozni fog minden... a pörgés, a hajtás...a barátok :-< De jó lesz a relax is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 17 (csütörtök), 6:42 
Könyvmoly

Lányok... :( Olyan okosok vagytok, bízzatok már egy kicsit jobban magatokban! - ez főként Amphe kisasszonynak szól! ;)

Ma pedig keresztbe tett ujjakkal, lábakkal fogok ülni és szurkolni mindkettőtöknek!!! :x :-* Aztán kérjük ám a beszámolókat! Eredményhirdetés mikor lesz? Holnap?

Na, csóxi csajok, millió csók!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 16 (szerda), 21:41 
Fanfic-faló

Igen, az érettségi pörgés vágott haza lelkileg, de olyan szinten ki vagyok, hogy már fizikai tüneteket is produkálok xD

Én valamiért úgy fogom fel, hogy csak azok a tételek vannak a tételsorban, amiket tudok xD jó hozzáállás nemmondom :D Muszáj sikerülnie, és sikerülni is fog, olyan nincs, hogy nem. Majd igyekszem bevetni a boszis vonzerőmet és magamhoz csábítani a tökéletes tételeket xD

Nagy nagy kalappal Neked is holnapra, szurkolok nagyon! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 16 (szerda), 21:36 
Fanficbúvár

amphetamin írta:
Hú, Csajok!

Bocsi, hogy csak így beesek, de minnyá rohanok is, csak...
HOLNAP SZÓBELIZEK!!! :(( Nagyon gondoljatok rám, minden boszorkányos erőtökre szükségem lesz! :( Neharagudjatok, hogy ennyire köddé váltam, a privikre majd válaszolok,és visszaolvasok, ha már túlestem ezen a sok sz*ron.
Már rongyosra bőgtem a szemeimet xD

Remélem itt minden rendben volt, éltek és virultok :) Szeretlek Benneteket, és hiányoztok nagyon!

Szurkolást kéreeek! :-*

Jóéjt mindenkinek! >:D< :cry:

Én is holnap, akkor majd gondolunk egymásra! :) Vigyél sok szerencsehozó bigyókát és talizmánt, pozitív gondolkozás és boszorkányoskodd meg, hogy jó tételt húzz! ;) Én is ezekkel próbálkozom! :-D Amit még ajánlani fogok, hogy fogd fel úgy, hogy sikerülni fog, mert egyszerűen sikerülnie kell, nincs más lehetőség, így kell lennie! :) Nálam már néhányszor bejött. A másik pedig, hogy tudod, nincsenek véletlenek! :) :)
De talán a legjobb motiváció, hogy holnap délutántól szabadok vagyunk, ennél nincs is jobb! :-D Előttünk az egész nyár! Gondolj erre! :) :)
Nagy nagy nagy kalappal! >:D<
Nem mondom, hogy ne izgulj, mert egyrészt tudom, hogy ez nem akaratlagos, a másik pedig, hogy engem is csak idegesíteni szokott, ha valaki így próbál (pl. anya) megnyugtatni. Ezért mondtam ezeket a tippeket, hátha neked is segítenek! :)

Miért sírtál? Az érettségi miatti idegességtől? Vagy más baj van? A "pörgés"? Remélem rendbe jön minden! :)
Aztán ha túléltük, majd tudósítunk!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 16 (szerda), 21:30 
Fanfic-faló

Hú, Csajok!

Bocsi, hogy csak így beesek, de minnyá rohanok is, csak...
HOLNAP SZÓBELIZEK!!! :(( Nagyon gondoljatok rám, minden boszorkányos erőtökre szükségem lesz! :( Neharagudjatok, hogy ennyire köddé váltam, a privikre majd válaszolok,és visszaolvasok, ha már túlestem ezen a sok sz*ron.
Már rongyosra bőgtem a szemeimet xD

Remélem itt minden rendben volt, éltek és virultok :) Szeretlek Benneteket, és hiányoztok nagyon!

Szurkolást kéreeek! :-*

Jóéjt mindenkinek! >:D< :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 16 (szerda), 21:21 
Fanficbúvár

Lányok, ma volt a nyitó és megvan a fellebbezésem eredménye!!! :-D :-D 16 pontot, azaz 8 vizsgapontot hoztak fel (vagyis nem volt jogtalan a kiakadásom... :? :? ), örültem és bár még így sem egy top érettségi, így azért nagyságrendekkel jobban hangzik - és hát reálisabb is. Most már a pontozásra nem vagyok mérges, abból ennyi volt, amit ki lehetett hozni, viszont az érettségi rendszer... X-(
De legalább holnap vége! 8-> Már vagy ezredszerre néztem át, úgyhogy már teljesen tele vagyok :roll: , de akkor is félek :-SS :-SS

Shanci, olyan aranyos vagy, mikor ilyen szakmaian beszélsz, úgy szeretem! :)
Szúnyogok? :? Hát eddig én még hál'Istennek csak eggyel találkoztam a szobámba, de öcsémhez vándorolt át másnap éjjel, ő meg legyilkolta, úgyhogy szúnyogmentesek vagyunk! (Bár ezt gyorsan le is kopogtam ;) ).
Én is kérek majd képeket! 8->

Hát igen, az én ismerőseim is mind hétfőn, kedden mentek utoljára suliba, nálunk már pénteken vége volt, akkor nincs szerencséd, Shanci... :-( De ezt a két napot már fejen állva is! ;)
MSN? Mikor szoktál lenni? :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 16 (szerda), 12:34 
Könyvmoly

pénteken? :-O de furi... pedig a legtöbben 15 vagy 16-án mentek utoljára, bár egyik unokahúgom 17-én... évrázóstul. :D

szerk.: várlak msn-en... :x ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra