Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 7:44

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 23:43 
Fanfic-faló

Megérkezett a mél, de lehet, már csak holnap olvasom el, ha nem haragszol :oops: nem fog az agyam.

Mindjárt dobom a püt xD Az össz fogyasztás nem volt egyszerű összeg, de fejenkéntre lebontva nem volt nagy durranás.. inkább néhány emberkének az úti költség, és a meki volt sok xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 23:28 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Elküldtem nektek a mélt, Amphe, ha még itt vagy, dobj légyszi nekem egy sort, hogy megkaptad-e, remélem, jó címre küldtem... :oops: Nem akarok idegeneknek. ;)

Hát én jövő héten ugye nyaralgatok, de azért jó szórakozást! Drága volt? Sokat Siriuszoztatok vagy más is volt? Beugró vagy miért?
Határozottan kérem a pü-t! :)
A véleményért pedig nagyon szívesen, nézem is a válaszodat! 8->

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 23:23 
Fanfic-faló

Aila, köszönöm a kritikááááát! >:D< Elrendezem a plusz véletlent :)
majd várom a mélt ^^

Elhiszem, hogy idegesítő, nekem a hét elején, hétfőn kedden a nap nagy részében javítás miatt nem volt áram és vááááááááá :evil:

Érettségi környékén volt egy tali, és most, lehet, hogy ez akkor "új" volt.

Közérdekű közlemény: jövőhét vasárnapra is feldobták, hogy mi lenne ha... Ismét tartanánk egy összejövetelt a Siriusban :) Még semmi nem tuti, de akit érdekel, az legyen szíves figyelni a Meri talik című topicot, azon belül Alternatív talik ^^ :-*

Hát, én a magam részéről annyira tudnék hozzáfűzni, hogy sírtunk :D Volt olyan kedves Hölgy, aki szó szerint is XD
Voltak kisebb bakik :D de ez nem topictéma, inkább leírom püben röviden annak, akit érdekel :)
Természetesen HP volt a fő téma, szóba került az Alkonyat... a moderálás, bétázás... visszautasított történetek :D felolvasásra került néhány visszautasított gyöngyszem, amin halálra röhögtük magunkat :D Néztünk Dracoista videokat és képeket, de ez elszeparált tevékenység volt :P A nap elmaradhatatlan kelléke volt a sikítva kórusban röhögés :D A szekrényben voltunk, és az ugye "két szintes". Mi alul voltunk.. jöttek fölénk, de ELÜLDÖZTÜK ŐKET a témával és a röhögéssel =))=))=))=)) hát, de ha nem tetszik, le lehet lépni :D
Mekiztünk is... a biztonsági őr, már akkor is kiakadt, mikor teázó előtt betódultunk oda, de mikor jöttünk visszafelé... :D nekiállt félhangosan megszámolni minket =)) A legnagyobb asztalhoz ültünk le, de így se fértünk el :D készül absztrakt mű a rengeteg elfogyasztott táplálék után hátramaradt szemétből :D
Egy (két) szóval hihetetlen volt :D Jó lenne ha összejönne jövő héten is ^^ csak a pénztárcára mérve volt kicsit súlyos a dolog :|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 23:08 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Huh, lányok, képzeljétek, akkora áramszünet volt nálunk, mint már régen... :? Kiskoromban mindig úgy szerettem, de most kifejezetten idegesített... :cry: Semmit se lehet csinálni, de tényleg SEMMIT... Ültem a sötétben az elemlámpámmal, aztán lefeküdtem aludni egy olyan 10 perce, erre most visszajött. Gondoltam, felugrom egy-két szóra még. :)

Oké, akkor Amphe és KyKy, nektek megy majd a mél, nem biztos, hogy még ma, viszont mivel hétvégén vidékezünk, utána egy hét Balcsi, akkor már csak ha hazajöttem.

Fel a fejjel KyKy, jó Jacobozást holnapra! :)

Amphe, mesélj még a meritaliról! 8-> Nem is tudtam, hogy most van/volt. Vagy ez azóta már egy új volt?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 21:46 
Fanfic-faló

Csókolom! ^^

Most érkeztem a meritaliról :D

Hát fergeteges volt XD sikítva röhögtünk, annyi poén volt, annyi okosság :D nagyon a hatása alatt vagyok, alig bírok értelmesen pötyögni, akármi eszembe jut, mindenen röhögök :D hasizmunk az gyönyörűséges lesz =))

Sajnálom, hogy nem jött tőletek senki :(

Aila, nekem jöhet az esszé pü :) Én még nem gépeltem be a sajátom, mióta lefénymásoltattam, elolvasni sem mertem =)) =)) =))

KyKy, majd válaszolsz, ha tudsz, vagy megdum msnen. De néézd meg, neked írtam a leghosszabb püt, teleszórtam minden "földöntúli jóval", és nem válaszolsz xD :x Elhiszem, hogy nagyon kivagy már, én is széttépnék már mindenkit, ha melóval piszkálnának vagy tanulással -.-
Legalább talán holnap a mozi kikapcsol kicsit :oops: Én nem tudom, mikor fogok eljutni odáig, hogy megsasoljam a filmecskét,de... Mind1 :D

Hulla vagyok, de nincs kedvem lefeküdni xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 21:27 
Fanficbúvár

KyKy, először a power pointos dolgodra válaszolok, nem akarom, hogy azt hidd, nem akarunk segíteni. Viszont én tényleg nem tudom... :( Régen nagyon sok olyan csináltam, imádtam a pp-t, de már 3 éve nincs infó órám, úgyhogy fogalmam sincs sajnos. Viszont! :-D Elvileg minden gépen van egy alap program (Movie maker), ilyen videókészítő, ha nem ragaszkodsz annyira a pp-hez, akkor azzal elvileg egyszerű. Én még nem próbáltam... :oops:, de több barátnőm is nagyon szupi videókat csinált vele! 8-> Esetleg próbáld meg azzal, ha gondolod. Jobb ötletem sajnos nincs erre $? Az én infós tudásom is megcáfolja azt, hogy 21. századi csemete lennék vagy mi a fene... :oops: ;)

Nara, az érettségi esszémet a környezet emberrel tett hatásáról írtam. :)

KyKy, akkor neked megy az e-mail, a kykyszivesre jó lesz? Vagy van aktuálisabb? :-? Sajnos ezen a téren le vagyok maradva... :oops:
Jaj, még mindig Rebeccát hallgatok, egyszerűen nem tudok betelni vele! :x :x Az egyik kedvencem a "Mégis él tovább". 8->
Te olvastad a könyvet?

Shanci, ez a múltkori kihívás, amiről meséltetek? Be tudnátok még egyszer linkelni? 8-> Vagy felteszitek majd merire is? :-D

KyKy, neked még csak annyit mondok: and... THE END!!!!! ;) (Remélem, érted :) ) Amint tudok, írok is neked.

Arrivederci, le mie ragazze! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 18:03 
Könyvmoly

shanon widow írta:
De: beszúrás-hang
és elvileg kijönnek a mappák, dokumentumok

Hmm... addig megvan, mert az első diáig még megy a zene, de nem tudom úgy beállítani, hogy az összesen menjen végig. Érted-e mire célzom...? :?:
Mert azt akarom, hogy a diavetítés során végig menjen a dal, ne csak az első kattintásig, vagy a dia végéig... - mert ezeket tudom csak kiválasztani, szóval nincs olyan, hogy végig - vagyis én nem találtam ilyet. :( Elküldjem, ameddig készen van, és esetleg megnézed? Meg még egy kérdés felvetődött bennem... hogyan tudom beállítani azt, hogy a dia automatikusan menjen, max görgetni lehet, ha gyorsítani akarok, de amúgy ne kelljen kattintgatni?

Hű, remélem, érthető, amit összezagyváltam... :oops: Sajnos én anno nem tanultam még ilyet, és magamtól, a józan, paraszti ésszel idáig jutottam el... :( Mot már elkéne a segítség... :/ :oops:

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 17:47 
Betűmániákus

kykyke írta:
Ööö... 2003-as offic van bent, asszem... mert? :-O

nekem újabb, 2007-es, deee... csak azért kérdezem, mert nem mindegy, milyen programról játszod a zenét. :-S

De: beszúrás-hang
és elvileg kijönnek a mappák, dokumentumok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 17:41 
Könyvmoly

Ööö... 2003-as offic van bent, asszem... mert? :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 14:32 
Betűmániákus

Mikori a program? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 14:23 
Könyvmoly

Ó, megyek, mindjárt meg is nézem! :) Mp3, persze, hogy az... lehet, hogy te tudod, hogy kell? *reménykedik* :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 13:19 
Betűmániákus

Halihó!
Tegnap egyáltalán nem volt netem, és most adták meg. :roll:
KyKy, nem mindegy milyen... mp3 vagy milyen fajta zene :) Legalábbis én emiatt nem szúrtam be zenét :?

Mellesleg, lehullt a lepel a kihíváson ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 7:09 
Könyvmoly

Nekem kell a pü, nagyon kíváncsi vagyok, szóval, amint tudod, küldd! :D Inkább e-mailen... :oops:

Jaaaj, az a park, ne is mondd, Aila, eszem a kefét... olyan sz@r, hogy én nem lehetek ott soha... :( Lelombozó... :/

Amphe, a pü-t elolvastam, de majd inkább msn-en beszéljük meg a többit, mert képtelen vagyok megírni egy méltó választ. Állandóan zaklatnak, a kiskukim is kivan már a melóval. :( De már csak a holnap éltet, láthatom az én kis Jacobomat! :D *várva várja* :D

Most viszont mennem kell, mert hát... miért is ne? Harcérték, plusz a heti refi vár rám... *hű, de izgatott*... -.-"

szerk.: Technikai kérdés: Ki jártas a Power Ponintban? Ugyanis most elkezdtem benne dolgozgatni, és szeretnék a diám alá hangot is. Nos, addig tökéletesen megy, míg nem vált a dia, mert utána már nem játsza tovább a zenét. Az én informatikai tudásom pedig nem terjed ki tovább... :( Ajándék lenne, szóval jó lenne, ha valaki tudna nekem segéd kezet nyújtani. :oops: Köszike előre is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 02 (péntek), 6:58 
Írópalánta

HP Theme Park?! 8-> Ez marha jól hangzik :D

Hú én meg tegnap megnéztem a Viharszigetet :D Iszonyat jó!!! :D:D

Bocsi, ha lemaradtam, de miről írtad a magyar esszédet? :oops:

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 01 (csütörtök), 19:08 
Fanficbúvár

Én is megnéztem az új HP traliert, hát tényleg elég jó, azt meg kell hagyni. :-D Hogy ennyi kihagyás lesz a kettő között, tényleg elég érdekes... :? De megmondom őszintén, pillanatnyilag annyira nem hoz lázba... :oops: annyi minden máson kattog most az agyam. :roll:

Viszont láttam egy videót a HP Theme Parkról, hát az egyszerűen....8-> 8-> 8-> 8-> :x :x :x Roxfort, Abszol út, boltok, pálcabolt, Griffendél klubház, Dumbledore irodája!!! Még a nagyterem elvarázsolt mennyezetét is megcsinálták, elképesztően jó lehet!!! 8-> 8->

Shanci, itt is megköszönöm a Stendhalos dolgot, már válaszoltam is rá! :)

KyKy, akkor pü-ben elküldöm neked, hogy történetileg hol tartok, ide nem akarom kiírni Amphe és Riika miatt. :)

Szerk.: Volt egy kis időm, úgyhogy begépeltem a magyar esszémet, ha valakit érdekel, szóljatok, kinek küldjem. :oops: Amphe, te hogy állsz vele? Beírtad már? Szívesen olvasnám! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 30 (szerda), 14:22 
Fanfic-faló

Én is nagyon szeretem a filmeket :) Furcsa, hogy én elképzelek magamnak valamit, és mások hogy látják.. mennyire különbözik a képzeletünk, vagy épp mennyire egyezik :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 30 (szerda), 14:16 
Betűmániákus

Mondjanak akármit, én szeretem a filmeket. Ziherül más élmény és... több szemszög. Ha hozzátesznek, egészségükre. :roll: De azok a részek se olyan szörnyűek. Bizony, lesz itt kötél rágás. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 30 (szerda), 14:11 
Fanfic-faló

Én most pont azért olvasom elölről a könyveket, már isten tudja hanyadjára, mert a ficekkel teljesen összekeveredtem és már nem mindig tudom, hogy mi az "igazság" :D közben nézegetem a filmeket, és röhögök az eltéréseken XD

November az első rész a második elv februárban jött volna, de jövő június-júliusra tették :((

Shanci, röppent vissza a püre a válasz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 30 (szerda), 13:55 
Írópalánta

Am mikor jön ki a két hetedik rész? Ugye nem hagytak sokat körztük? :( Hát igen a film így eddig hat rész alatt szépen eltávolodott a könyvtől, bár engem a sok fanfic után már nem zavar annyira :D

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 30 (szerda), 11:06 
Fanfic-faló

Halihó!! ^^

Én azért örülök, hogy kettészedték, mert talán tovább tart a varázs és még egy kicsit van miért izgulni :oops:
De tényleg nagyon távolinak érzem a két bemutatót. Ha külön filmrészekről lenne szó, akkor tökéletes, de úgy hogy egy rész két úgymond partjára kell várni, így megesz a fene. :-S
A trailer valóban csudi szupi, de ha nekem legalább egy kicsit nem fog hasonlítani a könyvbeli jelenetekre, akkor sikítok!
Valami könyvhűség nem ártana. Nekem is volt jelenet, ami nem vili, de hamarosan fény derül mindenre o.O

Köszi a válaszokat, és hogy aggódtok értem :oops: :) Jól esik!!

KyKy, remélem elolvastad a kisregényt :D :x

Később benézek. Puszika :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 30 (szerda), 10:57 
Könyvmoly

No-no-no! :D Azzal nekem sincs bajom, hogy ketté szedték a filmet, sőt! :D Csak miért ekkora különbséggel lesz bemutatva? :(( Szerintem ez gáz. Tekintve, hogy régebben én azt olvastam/láttam/hallottam, hogy februárban lesz a 2. rész, nem pedig júliusban... :-S Ez egybk. szemétség is tőlük, hiszen már így is annyit vártunk rá... aztán meg csodálkoznak, hogy az Alkonyat-sagának sokkal nagyobb keletje van. Ők nem szívatják a rajongókat, évente jön a film, bár nem is emlékszem, hogy a new moon mikor jött ki, lehet, hogy egy évnél jóval előbb. :-S

Egybk. meg igen, egyetérek Amphéval, tegnap jól le is fárasztottam msn-en a félelmeimmel. Mi a tökömért kellett az Odút leégetni? :-O Komolyan nem látom át ennek az értelmét, annyira, hogy nagyon nem. :-S Plusz én láttam egy trailert tegnap (nem a videóajánlósat, bár sztem a 2 ugyanaz, minnyá megnézem), k*rva jó, viszont nem értek egy-két részt. Remélem, hogy a végső összecsapás voldi és harry között nem az, ami a tréler végén van, mert ott nincsen körülöttük emberek, nekem meg az fontos, mert pont azért éreztem át nagyon a jelenetet, pont azért lett a favoritom. Nagyon érdekes mindenesetre...

Aillaaaaa, azt mondtad, hogy hanyadik oldal körül jársz, direkt ezért kérdeztem meg, hogy tartalmilag merre vagyol. :D Mert így most nem nagyon tudom beazonosítani. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 30 (szerda), 8:18 
Betűmániákus

Mmm... szerintem megoldottak mindent... a videóajánlóba kukkantsatok be itt, van előzetes a hetes részből ;) és nagyon jó. Pontosabban mindkét hetes részből. Hmmm. Nekem semmi bajom azzal, hogy szétszedték... ha összerakják, fele nem lett volna benne annak, amit elvárnánk. És így nagyobb az izgalom... és több a zsé. Meglátjuk.

Egyébként helló mindenkinek! :-*

Hirek nincsenek, szóval semmi újjal se szolgálhatok.
Aila, az a szám nekem is egyik kedvencem. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 30 (szerda), 7:26 
Írópalánta

Sziasztok!

:D Jajj ez a szám olyan jó, tegnap hallottam a rádióban :x De a clipet még nem láttam és nagyon jó... Bár nekem a másik magyarul sokkal jobban tetszik :D:D

megyek püt olvasni :):)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 29 (kedd), 23:10 
Fanfic-faló

Én nem nézem a meccset xD kövezzetek meg :F

Itthon voltam szintúgy és halálosan elfáradtam a rohadt nagy semmittevésben -.- kiolvastam már vagy 100adjára a HP első kötetét, aztán megnéztem a filmet... eltéréseket és bakikat kerestem, amin kacarászni lehet :D

Nagyon várom már a hetedik filmet! Odavagyok a szomorúságtól, hogy két részben vetítik, viszont abból a szempontból örülök, hogy egy picikét még tovább tart a varázsa :) :( Bár, ha túl sok eltérés lesz a könyvhöz képest, még szomorúbb leszek.
Mi lesz az esküvővel? Hisz az Odú már megsemmisült. Rengeteg kérdés foglalkoztat, de ezekre jószerével csak novemberben kapok választ, addig megehet a kíváncsiság. -.-

Aila, köszönöm az ötletet, ez most nagyon megdobogtatta a kis szívemet, azóta is ezen kattogok ^^

Na elköszönök, nem fárasztok senkit :) puszi Nektek, szép álmokat ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 29 (kedd), 22:59 
Fanficbúvár

Hellóka mindenkinek! :)

Szétküldtem a pü-ket, volt, aki már válaszolt is! :) :)
Már megint olyan fáradt vagyok, csak tudnám, mitől? :oops: Ma egész nap itthon voltam, bár igaz, hogy a szakokat böngésztem, hogy mi legyen - agyi megterhelés... :roll:

KyKy, nekem is még olyan 100 oldal körül van a könyvből (mostanában nem volt hozzá lelki erőm), lehet hogy még a héten végzek vele, de ha máskor nem, nyaralásból ha hazajöttünk, írok neked beszámolót. Ja igen, ha már itt tartunk, nem tudom, mondtam-e már, de jövő hétfőn megyünk le egy kis családi Balcsizásra! :x

Riika, örülök, hogy írtál, féltem, hogy meglegyél, este volt már. Jól elcsúsztunk idővel, de megérte! :-D 8-> Legalábbis szerintem teljesen! :)

Nara, én is büszke vagyok rád a futás miatt, leborulok előtted, a futás számomra mindig is olyan dolog volt, hogy 60m-ig élveztem, utána már nem.

Shanci, HP utolsót én is várom, kíváncsi leszek, bár még mindig mérges vagyok kicsit a két részben vetítés miatt.
:?

Meccs?? Éljenek a spanyol drágáim! :x
Erről jut eszembe, van még egy VB-s zene, amibe beleszerettem:
Shakira - Waka waka
Ismeritek? Kezeket fel, kinek tetszik?
Aki nem ismeri, tessék megnézni, kirázott a hideg attól a kliptől! 8-> Az a hullámzás! 8->8->
http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0
Most mondjátok, hogy nem szép? 8-> :x
Persze csak a Waving Flags után - köszi Shanci, hogy anno felhívtad rá a figyelmemet, most már a csengőhangom is az! :x :x

Na jó, azt hiszem, mára ennyi voltam, még vár egy e-mail Lanánknak, aztán az ágyikó! I-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 29 (kedd), 15:54 
Fanfic-faló

Halihóó! ^^

Végre mindenki írt magáról pár sorocskát, olyan boldog vagyok :)

Épp nagy kapkodásban lennék, ha volna hangulatom felemelni a tomporom... Iszonyatosan punnyadok, nem tudom, mivan xD

Csajok, mindjárt kiszórom a püket mindenkinek, igyekszem mindent belefoglalni, ami érdekel Benneteket :)

Riika, Norbi megvan, köszöni szépen, együtt vagyunk xD a püben majd leírok mindent részletesen.

Ne haragudjatok, hogy csak ilyen kevésre futotta most, de áh.. szét vagyok esve xD

Puszika Nektek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 29 (kedd), 14:00 
Írópalánta

:D A Makrancos hölgyet Riika :) Am egyetértünk abban, hogy engem sem érdekel különösebben :oops: Pontosabban a filmet valószínűleg meg fogom nézni, mivel a könyvekre nem vettem rá magam, cska az elsőre. Bár ki tudja, lehet hogy majd egyszer elolvasgatom őket ;) h lesz időm, kedvem és türelmem hozzá... :D

nah akkor megyek és körbenézek nálatok ;)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 29 (kedd), 13:29 
Betűmániákus

Akkor semmi. :D
Gratulálok!
És nálam is van szemezgetni való, ha gondolod. :wink:
Puszi nektek. Délután kicsit leszek csak, mert bétázgatok egy kevesek. Msn-en lehet, hogy megtaláltok, de nem 100
Zajlik az élet...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 29 (kedd), 12:53 
Szárnybontogató

Nem értem, Shancim. :oops: Én KyKynek írtam, arra a kérdésére, hogy várom-e már a twájlájt harmadik részét filmen. Nem tudom, mire gondolsz, mit érthettem félre. Hozzád, cicám, nem írtam erről semmit. :D :-*

Szerk.: Hoppá. Túl a 100 hozzászóláson. ;;) :x

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 29 (kedd), 12:42 
Betűmániákus

Sziaaa!
Ennek különösképp örülök. Mármint annak, hogy bekukkantottál... meg annak is, hogy újra föllendült a topic. *büszke rátok**pezsgőt bont, puszit osztogat*

Jaaaj, nagyon jó volt a buli. Majd akkor lesz megint, ha Robi hazajöhet... tán egy hétvégére vagy mi...*nem tudja* De akkor már fürdünk is, mert gyönyörű tavuk van :x

Ööö, Rikka szívem én a filmet várom, novemberben adják :lol: Jövő júliusban pedig a második részét, de bocs, ha nem voltam egyértelmű. Úgy gondoltam kapcsolódik a mozihoz. :wink:

Na, legyetek jók!
És legyetek sokat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 29 (kedd), 12:33 
Szárnybontogató

Meglepi!! B-) :D

Anyu úgy döntött, hogy inkább szerda hajnalban induljunk Gárdonyba, szóval ma még itthon vagyok egy darabig.
Jó volt mindenkiről hallani végre, igyekszem mindenhez hozzáfűzni, ha valamit kifelejtek, akkor tessék sikítani. ;)

Shanci, ne haragudj, összekavartam a napokat, de a lényeg, hogy jó a volt a parti! :) Picit irigykedem, én is szívesen részt vennék ilyesmin. Régebben a családdal mindig rendeztünk nyaranta nem is egy ilyen grillezős napot, de valahogy ezek megszakadtak, ahogy kirepültek az unokatesóim... :roll:
A püt várom, a frisseket pedig még ma igyekszem elolvasni, véleményezni. Nagyon kíváncsi vagyok ám rájuk! ;)

Nara, drámatábor?? Jujj, nagyon jól hangzik, nemrég láttam egy csajos filmet (Négyen egy gatyában 2), ahol az egyik lánnyal pont egy ilyen táborban történik meg a csoda. :D Na akkor kedvet kaptam hozzá... :D
Amúgy, bocsi, ha írtad, de nekem nem sikerült kivennem, szóval, melyik darabot vittétek színre??
Reggeli futás? Hős vagy. _U_

Amphe!! :) Jó volt olvasni, hogy ilyen jól sikerült a kirándulás Apukáddal, és szerintem is nagyon jó jel, ha ennyire igyekszik figyelni arra, hogy ne legyen félreérthető, kellemetlen a számodra a közeledése. De ha jól értettem, akkor nem is az. Számomra van egy picit mesés abban, ahogy ti egymásra találtatok, pláne abban, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok. :)
Viszont amit a nevelőapádról írtál, hát az borzasztó, ijesztő, nem is találok rá szavakat... :-O
A püt az új fiatalemberről én is nagyon szívesen venném, ha elküldenéd. ;;) De ezek szerint lemaradtam valamiről (vagy csak nem olvastam elég figyelmesen vissza... :oops: :oops:). Norbi meg van még, vagy szétváltatok?? :?
Engem is érdekelne ez a Rómeó és Júlia :x és Hp dolog, bár bevallom nem igazán értem. Megyek mindjárt és bekukkantok a ficblogodba, meg persze a versedhez is! >:D<

KyKy, jól haladok a könyvekkel, mire visszaérek Gárdonyból, már biztos fejben kész lesz a beszámolóm. :D
A filmet egyáltalán nem várom, és nem is fogom megnézni. Tudod, írtam már, hogy mekkora csalódás volt az első rész, hogy a könyv mennyivel többet adott. Ráadásul majdnem idegbajt kaptam, amikor olvasás közben Patiszon képe derengett fel. :shock: Bár szerencsére ez már nem áll fenn, visszatértem a saját magam által elképzelt Edwardhoz, Bellához, stb... :)

Ailám, azt hiszem mi már eleget csacsogtunk tegnap. ;) Igyekszem nem sokára küldeni az e-kisregényt, remélhetőleg most tengernyi időm lesz rá!! :)

:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 29 (kedd), 10:00 
Betűmániákus

Jó reggelt! (:|
Tegnap kirángattak a barátnőim fagyizni fél kilenckor este... és aztán hajnalig. Úgyhogy végérvényesen is elkezdődött az éjszakai élet és nappali alvás időszaka. Fölborult a rendicsek... :roll: De legalább valamit csináltam.

Hát gyerekek, én nem igazán tudok mit mondania moziról meg a velejárókról, erről a Rebekáról meg aztán pláne semmit :-S Én a novembert várom, mert HP. :x

Ja, és kérem a pü-ket.

Ha valamit kihagytam az szóljon, mert kettőt látok mindenből.

Óóó, ja igen! Nara, büszke vagyok rád! Engem nem visz rá a lelkem, hogy mozogjak...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 29 (kedd), 7:39 
Írópalánta

Sziasztok!

Hát igen, a színészkedés jó dolog Amphe ;) Azért azt a részét én is élveztem. :d Engem érdekelne az ötlet, mert bár olyan sok mindenbe beleépítették már a Rómeó és Júliát, azért a Hp az Hp :D:D
Uhh, nem akarom végiggondolni ezt a nevelőapás dolgot :-S De szerintem mondjuk tök jó jel, hogy erre megpróbál odafigyelni, hogy nehogy túl sok legyen belőle ;) Legalábbis szerintem...
Nekem is nyugodtan mesélhetsz, ha gondolod :)

Szegény Alia, igazán sajnálom, hogy az érettségis dolgok ennyire képesek elrontani néhány napodat. Én komolyan már előre parázok tőle :-S főleg, hogy halvány lila gőzöm nincs, h hova menjek... max. az "égtáj" van meg xD

Én meg rávettem magam a reggeli futásra :D:D:D Olyan büszke vok magamra! :D Drámatáborban mentünk reggelente futni, mert már annyira untuk magunkat, meg ki sem mozdultunk. Most meg nincsenek edzéseim, és így gondoltam most is folytatom :D

Na puszi :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 29 (kedd), 6:56 
Könyvmoly

...

Engem érdekelne, Aila, hogy mi a gond, de... eddig is mindig minden érdekelt, szóval nem is kérdés. Várom a pü-t. :)
Amphe szintúgy! Kíváncsi lennék, hogy mivan ezzel a sráccal, ha el akarod felejteni, passzold le nekem... :-P Egybk. meg... na, majd kifejtem bőven a véleményemet, ha elmeséled, mi is volt. A bulit is, apuddal, ami volt, ezt az érdekes nevelőfateros dolgot, ami elég rémisztő.
Aila, könyvben - tartalmilag - hol tartasz? :D

Shanci, nem megsértődtem, csak simán nem esett jól.... :/ A kettő azért különbözik egymástól, ha valakire megsértődöm, nem állok vele szóba jóideig.

Aila, Janzát én sem csípem, el van szállva magától, pedig szerintem nincs olyan jó hangja. :/ Mint egy szamár, úgy néz ki, amikor énekel... :-S Figyeljétek a száját. xD
MÁZS helyett nekem a Bálint Ádám volt - gyűlölöm a kis pubit. :-S Ahh, úgy megnézném Bereczkisen is, el sem tudom mondani, mennyire érdekel. Te hogyan kaptál rá jegyet? Előbb foglaltatok, vagy hogy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 28 (hétfő), 23:49 
Fanfic-faló

Ailaa! >:D<

Én elmegyek szerintem az Eclpise-re moziba, ha már az összes filmet moziban láttam, egye fene. Meglátjuk.

Nem fél a reakcióimtól: 10 évig nem igazán tartottuk a kapcsolatot ugye, és volt egy-két olyan dolog, ami nem ide való téma... Maradjunk annyiban, hogy régi nevelőfaterom már 8 évesen kifejlett nőnek tartott és stb.. :roll: Mind1. Ezért volt apának kicsit para, hogy megölelhet e, nem fogok rosszra gondolni... De nem is akarom ezt boncolgatni ^^
Félt, nehogy túl sok legyen az aggódása vagy odafigyelése, értitek... :)
A buli akkor volt igen, amíg apával voltam :) Egy koleszban voltunk elszállásolva, és ott a koleszban volt a táborzáró party ^^

Hát, a helyes fiúcska meg... :oops: Rossz vagyok, mert folyamatosan rajta kattog az agyam. Nem történt semmi, de az, hogy megvédett, már sokat dobott a dolgon :oops: :roll: Majd kiheverem és elfelejtem :) Ha érdekel valakit ez a dolog bővebben --> kérjen püt :)

Igen, az a régi/új vers Zsolthoz íródott, vagy inkább róla; azokról az érzésekről, amiket a hiánya keltett bennem.

Engem érdekelne az a "nagy baj" az érettségivel kapcsolatban, minél részletesebben!!!! :shock: Remélem, nincs nagy gond, de hanyatt dobom magam, ha rám is vonatkozik esetleg! :shock: Mindenképpen írd le nekem plz, mert most eléggé megijesztettél! :shock: :? :? Ez mindenkire vonatkozik, vagy személyes dolog? Ha "csak" személyes, akkor is várom a levelet!

Na, elcillanok aludásba :) Jóéjt! ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 28 (hétfő), 23:36 
Fanficbúvár

Halihó! :)

Na, látom, csak előkerül lassan mindenki, jó hallani felőletek! :-D

Jaj, lányok, úgy esek-kelek a jó és rossz napok között, hogy az már tényleg lehetetlen... :-< Egyik nap maga az álom, Rebeccával vagy éppen a mai csacsogós nap! ;) Mások pedig, hogy sírni szeretnék a még mindig rám törő érettségi gondok miatt. Mert vannak ám újabbak, csak hogy ne legyen túl könnyű az életem, a várakozás idejére is tesznek bőven problémát. Shanci, te tudod, mondtam, hogy van egy sejtésem, amit ki kell derítenem, hogy igaz-e és ha az akkor nagy baj van. Hát nagy baj van... :? :cry:
Akit érdekel részletesebben, annak majd el pü-zöm, ide nem szeretném olyan részletesen kiírni.
No, de ennyit rólam, nem akarok sajnálkozni.... :oops:

Aha, Shanci, egyértelműen kérem a Stendhal pü-t! :)
Rebeccát első szereposztásban láttam, BZ, MÁZS, Szinetár, Sánta Laci, de Polyák Lilla (nem Kata, aminek nagyon örültem, én őt valamiért nem annyira... :oops: - lehet megdobálni répával :P). Egyébként barátnőm, akivel mentem is azt mondta, hogy Szabó P. a legjobb Mr. De Winternek, de hát nekem azért a Bereczkis Jégmosoly is ütött! :x :x De elhiszem, hogy Szabó P. milyen jó lehetett, hát nekem halálnak is csak ő képzelhető el az Elizabethben! 8-> Az a hang! :) :) :)

Twilight film, megmondom őszintén, engem nem hoz nagyon lázba... :oops: Ahogy az eddigi filmek se, nekem nem igazán tetszettek és valószínű, hogy ezért sem adok ki pénzt mozira. Majd ha már lesz DVD, megnézem úgy, mert azért persze kíváncsi vagyok, de mozira nem. Vannak más filmek, amik jobban érdekelnek, inkább azokra spórolok.

Amphe, örülök, hogy jól telt az apukázás! :) Hogy érted, hogy már nem fél a reakcióidtól? (Ezt nem egészen értettem... :oops: - már ha nem titok.)
Apukáddal való nyaraláson volt a buli, ahol táncoltál, vagy az már ettől külön volt? :oops: Bocsi, úgy látszik, már túl fáradt vagyok, hogy összefüggéseiben értsem a dolgokat. :P
Helyes fiú? Hűha, akkor most mi lesz??
Dehogy leszünk rosszul, sőt! Vagyis hát nem akarok a többiek helyében beszélni, de szerintem ilyenről mindig szívesen hallunk! 8->
Tania? Úgy látom, a westend akkor már csak ilyen talizós hely! :-D
Jaj, én még nem is olvastam az új versedet, de Zsolthoz/ról szól? Akkor mindenképpen el fogom olvasni!

Szép álmokat! :)

Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 28 (hétfő), 19:10 
Fanfic-faló

Sziasztooooook!

Atyaég, minnyá hanyatt dobom magam... még nem sikerült kipihenni a fáradalmakat :D
Igyekszem sorjában xD

Hát a kirándulás apukámmal fenomenálisra sikerült, rengeteget beszélgettünk, egyre oldottabbak vagyunk egymás társaságában, már nem fél a reakcióimtól :oops: :) Elvoltunk, mindenkinek bemutatott megint :D Ismerkedtem, dumáltam stb... Voltak ott srácok is :oops: :D Erről majd később xD
Szombaton volt egy nagy banzáj, gondolta a franc, hogy majd én is beállok táncolni mulatósra meg ilyenekre :D
Egész éjjel táncoltam egy iszonyat helyes sráccal :oops: odáig vagyok tőle :D Énekelt nekem, meg el se akarta engedni a kezem :D :) Kis tündérke ^^
Na jó, nem mesélek erről többet, nem akarom, hogy rosszul legyetek xD

Hulla fáradt vagyok, alig aludtam a buli után...Ma meg már túlaludtam magam... -.- mint valami zombi, úgy közlekedek a lakásban :D

Voltunk moziba még tegnap este, megnéztük a Drágán add a rétedet című vígjátékot xD Brandon Fraser játszik benne :D Oltári volt xD

KyKybaba! Arról a versről majd szeretnék csacsogni Veled. Nem úgy van az... Zsolt nekem elég kényes téma mind a mai napig, és ha nem beszéltem róla Neked, akkor azért nem, mert valószínűleg nem volt rá alkalom. Amikor előkotortam azt a verset, épp Joannal leveleztem, Kiskegyed már napok óta nem volt sehol :( Kérte, hogy küldjem el, mert nem voltam benne biztos, hogy szükséges e feltöltenem, személyeskedőnek találtam. De aztán meggyőzött, hogy töltsem, és rákérdezett az élményháttérre. Akkor elmeséltem neki, ennyi volt. És nem azért nem tudsz erről, mert nem vagy nekem fontos, ne beszélj már ilyen butaságokat, mert tök rosszul esik :( Ha érdekel, is itt vagy, vagy fent vagy msnen, mindig szívesen mesélek mindenféléről, tudod Te is :oops: Úgyhogy ne gondold, hogy nem vagy fontos, vagy ki akartalak hagyni a buliból. Szó se róla. És ezt nem azért írtam ide le, hogy magyarázkodjak, hanem, hogy tudd. :)
Egyébként köszönöm nagyon a két kritikát, KyKy és Shanci :) Nagyon jól esett ^^

Alia, látom, Nálad is zajlik az élet, nálam sincs megállás :D Csütörtökön taliztam Taniával, betegre röhögtük magunkat xD Tök spontán jött az egész :D Fesztiválozás helyett, westendeltünk egyet xD Mászkálok jobbra balra, alig van időm, energiám ideesni, de már annyira hiányoztatok, és szégyelltem is magam, amiért nem jövök látogatóba :oops: :(

Nara, azért biztos jó volt a tábor :) A részvétel a fontos ^^ Engem mindigis érdekelt a színészet, anyám szerint nagyot aratnék, ha vállalkoznék rá, de áhh :D

Hirtelen nem jut eszembe más xD

Aila, akkor ezek szerint jónak tartanád az ötletet? :oops:
*Az ötlet a Romeo és Julia történt HP világra való ráhúzása volt* Majd körbekérdezek, meg vadászok, hogy mi van :D Remélem, majd összejön ^^ ha tudok bővebbet, majd sikítok :) Ha valakit még érdekelne ez a dolog, akkor sikítsatok, nem akarok tukmálni senkit.

Na, osonok, puszika Nektek >:D< :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 28 (hétfő), 14:10 
Betűmániákus

Én nem vettelek semmibe, csak nem olvastam vissza. :roll:
És válaszoltam a kritikára is. Láttam, hogy írtál... és köszi és bocsiii.

*olvas*

Öööö... a Rebekához egyébként se tudok hozzászólni... :-/
Éssss... másról nem is volt szó. Mármint aminek hozzám is köze lenne... szóval. :roll:

De ne sértődj meg légyszi mindenen. :x
Volt, hogy rám se reagáltak. Nem dőlt össze a világ :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 28 (hétfő), 14:02 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Sziasztok!
Gondoltam, bepötyögöm, hogy élek, mivel msn-en nincs fönt senki.
Ööö, apropó! Riika, vegyél fel, majd írok pü-t a címemmel ;)

Hmm... na, az ilyen örömteli viszontlátásért érdemes ide feljárni... ezek után aztán megvan a hajtóerő, hogy visszatérjek... :-S Ennél jobban már nem is tudtál volna semmibe venni, Shanon... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 28 (hétfő), 13:46 
Betűmániákus

Sziasztok!
Gondoltam, bepötyögöm, hogy élek, mivel msn-en nincs fönt senki.
Ööö, apropó! Riika, vegyél fel, majd írok pü-t a címemmel ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 28 (hétfő), 7:40 
Könyvmoly

:oops: Jaaj, lányok, olyan rossz kislány voltam... nem jöttem, meg semmi, pedig volt ám időm néha... csak lusta voltam írni. Inkább csak olvasgattalak titeket. :)

Először is Ailának válaszolok, mert az ő kérdése van szívemhez a legközelebb... :D A Rebeccát én a SzPSz és Vágó Zsuzsi (+Janza Kata) szereposztással láttam, a 2-es számúval. :( Sajnos, pedig gondolhatod, hogy Bereczikre voltam ráizgulva. Csak sajnos mi nem főműsoridőben mentünk, hanem délután ötkor, szóval esélytelen volt. Viszont. Most nagy-nagy bereczkifan-ellenes dolgot mondok, de sajnos tényleg így van. Imádom a paradicsomszőkeségem hangját, de Max de Wintert SzPSz hangjával szeretem jobban. Olyan erőteljes, és gyönyörű hangja van, hogy az valami hihetetlen. A jégmosolyt hallgatva tőle, elbőgtem magam. Hmm... de ettől még maradok Bereczki-fan! :D
Te melyikükkel láttad? :)

A beszámolót izgatottan várom, tőled is Riika, szóval siessél azokkal a könyvekkel. :D Olyan vagy, mint barátnőm, az is előről kezdte, bár ő már végzett vele. :D Filmet várjátok már? Jegyek le vannak foglalva/megvéve? :D Mi előző hét kedden már megvettük szombatra a jegyet, fél ötkor kezdődik, ne tudjátok meg, én olyan izgatott vagyok... o.O :D:D:D víííí... Jacob (L) :x

Shanci, drágám, jó volt veled msn-ezni, bár eddig csak egyx sikerült, remélem, ez jóóóval meg fog többszöröződni. :D Most megyek, mindjárt olvaslak téged! :)

Amphe, drágám! Majd mesélj, hogy sikerült a nyaralás apuddal! :) Hiányzol ám, írhatnál sms-t... :D Téged is minnyá elolvaslak, próbálom behozni a lemaradásaimat. :D

Most viszont megyek, csókollak titeket, olvasgatok, írok, meg lébecolok. :D TWILIGHT-lázban égek. :D

:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 18:30 
Betűmániákus

Sziiaaa!
Végre, nagyon jó olvasni a soraidat! >:D< Áhh, én is bendzsa vagyok, ha ez megnyugtat. ;) Öööö, a kertiparti tegnap volt, illetve áthúzódott a mai hajnalra, de azért köszi, szuper volt. :)
Akkor majd írom a napokban a pü-t :lol: Aila, postázom neked is, ha gondolod.

Egyébként Riika, egy csomó friss vár ám. De ha megint fölszívódsz, ahhoz is jó szórakozást! :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 18:26 
Szárnybontogató

*berobban*
Sziasztok!!!! >:D<

Végre van net, szóval most pár napig jöttem boldogítani benneteket! :D De tényleg csak pár napig, mert kedden megyek le Gárdonyba, egészen jövőhét hétfőig, - és ott pláne nincs semmi gépezési lehetőség.

Amúgy nagyon kalandos volt ez az egész internet körüli mizéria. Igaz, hogy elvileg informatika szakos osztályba járok, mégis egyetlen egy kattintással sikerült kitörölnöm az egész felhasználó fiókomat a gépen, amíg a rendszergazdánál próbáltam bütykölni a nettel. B-) Azt hittem, menten megüt a guta. Minden írásom, a kidolgozott tételeim, levelezések, emlékek elveszhettek volna, de szerencsére unokatesóm még régen úgy telepítette fel a gépet, hogy gondolt az én kétbal mindenemre. A lényeg, hogy többé-kevésbé megmaradtak a dolgaim, kivéve a videókat és honlapokat, amiket a neten mentettem le. De hát puff neki. Ez még mindig jobb, mint amire számítottam.

Jaj, úgy látom rám jött a szómenés, bocsi érte, mindjárt abba hagyom. :D Csak még pár dolog...

Shanci, örülnék az élménybeszámolódnak a Stendhal-könyvről, nagyon kíváncsi vagyok rá, főként, hogy azóta én még egyszer elkezdtem, de megint feladtam, miután olyan nehézkesen haladtam vele. Lehet, hogy már bebeszéltem magamnak, hogy ez nekem úgysem tetszene... $? Viszont mégis csak jó lenne elolvasni, úgyhogy remélem a beszámolód, majd kedvet csinál hozzá... ;)
Jó kertipartizást! Remélem nem viszi el az eső! :)

Ailám, már csak 150 oldal van hátra a Hajnalhasadásból? Hüpp, egy picit irigyellek, de csak tényleg egy iciripicirit. ;) Már én is megvettem a könyvet, de úgy döntöttem, egybe elolvasom mind a négyet, hogy igazán üssön. Eddig a terv bevált, egy fél órája fejeztem be a második kötetet: hol megszakad a szívem, hol megmagyarázhatatlanul boldog vagyok. Tud valamit ez a Meyer, vagy csak én vagyok kilátástalanul befolyásolható ilyen szempontból. Mindenesetre asszem hosszú randim lesz ma este a harmadik résszel... 8->
Amúgy fontos lenne még ma beszélnünk, ha ezt olvasod, kérlek írj rám fészen vagy mösönön... :)

Tegnap voltam egy hastánc gála esten, néhány barátnőm fellépett. KyKy, nem voltál ott véletlenül?? :)

Tovaandalgok, van némi elmaradásom a leveleimmel.
No pusszantás! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 17:09 
Betűmániákus

Pedig tök jók azok a sablon dumák ;) Vagy csak nekem tetszenek?? Egyébként azzal a két mondattal, sosem indítanék, úgyhogy nem kell félni. Csernus nagy arc azért. Én bírom a képét. Meg House-ét is :)

Hmmm... én azért nem sírtam, csak megijedtem, de végül minden megoldódott, úgyhogy no para!

És láttam a véleményt. Válaszoltam ám, köszi! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:49 
Fanficbúvár

Hát igen, egy pszichológusnál ez eléggé elvárt tulajdonság! ;) Legalább annyi, mint a Nem férek a bőrödbe!-féle "Mondja el, mit érez" élethűen való elmondása. Bár ez se követelmény, lássuk csak Csernust. Mondjuk legkevésbé akarnék valaha - ha arra kerülne a sor - olyan pszichológushoz kerülni, mint ő... :? Nálam nem jó taktika az irónia és a gúny, House-t sem szeretném orvosomnak, bár külső nézőpontból zseniális a szarkazmusa. :)
Jaj, ne is mondd, teljesen egyet értek: "Boldogok a hülyék és a lelki szegények, mert övék a mennyek országa." :-<
Középsulis felvételi, ne is mondd, ennyire rossz azért nem volt (de csak mert nem volt ilyen hosszadalmas és mert fiatalabb, naivabb és éretlenebb voltam), de annak is épp elég átsírt éjszakát köszönhetek... 8-|

Könyv, hát ahhoz most nincs kedvem, a Hajnalhasadásból már túl kevés van és most valahogy nincs is meg a kellő hangulatom a boldog szerelmesekhez.
Viszont nézheted is a kritikáidat, írtam is neked! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:40 
Betűmániákus

Hidd el, tudom mi az... mármint a hülyéknek sokkal jobb, már bocs :roll: És ebben egyre biztosabb vagyok, ahogy múlik az idő.*nagy sóhaj*
Háááát, próbálok megértő lenni. :mrgreen: Ha pszichológus akarok lenni, akkor nem árt gyakorolnom... Na, persze azért nem emiatt értelek meg - vagyis próbállak megérteni, mert már voltam hasonló helyzetben nyolcadik után. Tudod, középsuli... bejutsz-e, nem-e? elég lesz a pont vagy nem? illetve ugye a kedvenc: allergiás vagyok-e vagy nem?? :lol: Úgyhogy nyugi...

Óóóó, nagyon drága vagy :oops: Én speciel valami könyv olvasására gondoltam, de ha te frisset akarsz, akkor csak nyugodtan :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:33 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Én sajnos végképp nem tudok segiteni :-S
Júli 22?? Merlinke.. :shock: Na, de nem idegellek... én túl türelmetlen vagyok. :) És meglásd, minden jó lesz majd!
Olvasgass, szemezgess... kapcsolódj ki. :lol:

Nem baj, Shanci, az bőven elég, hogy megérted, még ha nem is pontosan tudod, miről van szó. Nagyon jól esik! 8->
Hát igen, de én már megtanultam türelmesnek lenni, úgyhogy ezzel nincs gond, csak nagyon ritkán mennék már a falnak a határidők miatt. Az idő nagy részében viszont inkább jól értem magam várakozás közben, amolyan boldog tudatlanságban, tudod - már amennyire ez boldog lehet... :roll:
Igen, igen, ezt is teszem, mindjárt megyek is a frisseitekhez! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:10 
Betűmániákus

Én sajnos végképp nem tudok segiteni :-S
Júli 22?? Merlinke.. :shock: Na, de nem idegellek... én túl türelmetlen vagyok. :) És meglásd, minden jó lesz majd!
Olvasgass, szemezgess... kapcsolódj ki. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 16:02 
Fanficbúvár

Ja értem. Hát, nem tudom eldönteni, hogy ez jó-e vagy rossz... :roll: , de a fiatalok kényelmi szempontjából mindenképpen jó. Mennyi idő a katonaság nálatok?

Jaj, képzeld, nem tudok szabadulni a hülye érettségitől meg pontszámítástól, már minden szál hajam égnek áll tőle, most ki kellett egy kis idő, mire lehiggadtam, azért nem is válaszoltam rögtön... :?
Most épp kerestem valamit és valami teljesen más akadt a kezembe, ami eléggé rossz lenne, ha igaz lenne. Csak nincs kitől megkérdeznem, hogy tényleg így van-e vagy sem... :cry:
Na mindegy, próbálok nem gondolni rá, úgyse tehetek már semmit se így se úgy, majd július 22-én kiderül. :-S :-S :-SS :-/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 június 27 (vasárnap), 14:41 
Betűmániákus

A 90es generációnak még kötelező, Robi 89-es.
Öööö... jövőre nálunk is megszűnik. :o

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra