Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 7:48

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 11:33 
Fanfic-faló

Sziasztok Lánykák! :)

Olyan jó volt másoktól származó hszekre ébredni :D Osztom a véleményed, Shanci >:D<
Ne gondoljátok, hogy ennyire hétalvó lennék, egész keveset aludtam, ami azt illeti. Bevallom férfiasan, hogy hajnali 5ig játszottam :shock: Én sem tudom, mi a fenét csináltam, de úgy elment az idő, hogy sak na! Már azt kuksiztam, hogy világos van XD fél 12 körül tértem magamhoz, de még 5 után tévéztem is :D

KyKy, teljesen megértelek :( É nem dolgozok, mégis a szó szoros értelmében lihegek, ha 3 percnél tovább a napon valamit terhelés alatt kell elvégeznem. -.- Gyűlölöm a kánikulát! Nemhiába, januári emberpalánta vagyok :roll: A mínusz 10 fokkal én is nagy barátságban vagyok :D Egyik jobb hónap, mint a másik.
Csillagocska, le is égtél, azért hámlasz, vagy csak egyszerűen lebarnultál, és olyan a bőröcskéd, hogy nem szereti? :-S
Én nem panaszkodom, összesen az idén egy órát, ha napoztam, és elveszek a brazilok között :D Nem vagyok foci érdekeltségű, csak megsúgom :D Nem tudom, Csajok, engem egyáltalán nem kötött le a VB. Felesleges és családromoló időpazarlásnak tartom. A sok fanatikus focista pasi egész nap a tévé előtt rohad a haverjaival, a nők meg le vannak sz***va. Nagy karrier, kérem szépen!
Még jó, hogy Norbi nem szereti nézni, csak játszani :D

Shanci, am sajnos igazatok lehet :| Annyira felborult már az időjárás, annyira összevissza van minden, hogy nem csodálkoznék már azon se, ha augusztus közepén porhó esne -.- Kezet foghat magával az emberiség, lényeg, hogy nem tesszük tönkre a helyet, ahol élünk! *tapsvihar*

KyKy, de jó Néked, Maycsizol :) Puszilom ^^ Tényleg, járhatna erre sűrűbben is, már nyár van, nem hiszem, hogy ennyit kellene tanulnia :oops: vagy dolgozik esetleg? Nem kotnyeleskedni akarok, csak... :)

Ailám, esszédet már réges rég elolvastam, még akkor miután átküldted, csak rögtön nem véleményeztem, aztán meg lyukas az agyam.
:evil: Hamarosan érkezik a véleményezés, nem kíméllek :D
Jó strandolást Neked, legyél még csokibarnább! :):x:x:x

Shánci, miért ne mehetnél strandolni? :oops: Ideiglenesen meg lehet oldani tamponnal, csak sűrűn kell cserélni és ellenőrizni :) Én mindig így szoktam menni, perpill én is nagylány vagyok, de rá se bagózok :D Jó, persze, bányatóba max combig megyek be, nem akarok elkapni semmit :roll:
Akkor kérdezzük úgy, hogy mi volt a levesben? :D Összetevők? xD Majd adunk neki nevet :D Én is szoktam iszonyat jól sikerült névtelen kajákat tálalni XD

KyKym, van egy kis gondom :-S Lehet, hogy letöltöd majd a frissemet, de hogy ez Neked millió %, hogy nem fog tetszeni, azt biztos... :( Nem akarom eldönteni az ízlésed, vagy megmondani, hogy mivel szimpatizálhatsz, csak szerintem nem fog. Eddig nem sok embert ragadtam meg vele, összesen egy kritikám van, úgyhogy :D nagyon gondolkodtam, hogy leszedem, aztán bátorítottak, hogy ne... Meglátjuk, de nem vagyok tőle elájulva :(( Majd elmesélem, miért :| Nem magával az alkotással van bajom, azzal mondhatni elégedett vagyok.
Tudom, körülményes, hisztis p*csa vagyok :D Mondjátok meg nyugodtan XD

Úgy volt, hogy ma megnézzük VÉGRE VALAHÁRA az Eclipset, de nem. Mégsem. Csak, hogy háborogjon a kis lelkem :((

Lelövöm magam, nem untatlak Titeket :) Nézek valami tápot ^^
Csóközön Rátok :-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 11:11 
Betűmániákus

Lil Snape Dogg írta:
*bepof*

Shanon milyen levest főztél? ;;)

*kisunny*

Nincs neve :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 11:10 

*bepof*

Shanon milyen levest főztél? ;;)

*kisunny*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 11:09 
Betűmániákus

kykyke írta:
Hétvégén jól szórakzni? Halálra fogom magam unni... :/:(

Lehet, hogy én is xDD
Mmmm, olyan fincsi levest főztem... kár, hogy nem ehettek :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 11:08 
Könyvmoly

Hétvégén jól szórakzni? Halálra fogom magam unni... :/:(

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 9:44 
Betűmániákus

Lehet, hogy nekem is bizonytalan a hétvégém. :( De te szórkozz jól, nem olyan sürgősek, és még reménykedem, hogy kezdeni tudok velük valamit $pray Na, puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 9:34 
Könyvmoly

:) >:D< Shanci!!!! :)

Msn-en nem tudom, mikor leszelek legközelebb, a héten nem valószínű, esetleg hétvégén, ha tudjuk fogni mamáméknál uncsitesómék wifi-sugárzását. :-S Szóval, akár itt (pü-ben), akár e-mailben nyugodtan mesélhetsz, kíváncsi vagyok. Arra is, hogy mi az a másik valami, ami lefoglal... :-P

Jaj, a frisstéren én is lemaradtam, szóval most be is pótolom, letöltöm a te és Amphe-drága frissét is, és ma megprószálom elolvasni. Csak hát... az előbb is kitúrtak a helyemről... -.-"

Na, csókocska, drága! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 8:59 
Betűmániákus

Sziasztooook! >:D<
Olyan jó úgy betévedni, hogy vannak idegen eredetű, az-az nem tőlem származó hsz-ek is :D :D Viszont, tudom, nyár van meg ilyenek. ;)

Áhh, strand?? Én totál depi vagyok emiatt... a barátnőim kitalálták, hogy hétvégén lubickoljunk. Hát lubickoljatok. Addigra anyámékkal tuti kerítenénk bikinit, ez a kisebb baj... de mi a halálnak vegyek, ha élvezni fogom női mivoltomat?? :roll: Jellemző. majd napozok egyet -.-"

Hááát KyKy, osztom a véleményt. :| Mivel novemberi születésű vagyok, nekem sokkal otthonosabb a -10, mint a +40 :lol: Bár épp számolgattuk a barátnőimmel ezt az igencsak gyerekes időjárást :-? És arra jutottunk... hogy júliustól októberig lesz ez a nyárnak nevezhető valami, novemberben lesz az októbernek megfelelő saras, barna leveles/avaros bizéé, és akkor majd novemberi akármi lesz decemberben... Januárban meg majd zúdul a hó vagyis: át kellene tenni a karácsonyt januárra. Bizarr, mi? Nagy hülyeség, csak az a gond, hogy nem is túloztunk annyit...

Igen, Aila, KyKy jól értelmezte: mivel spanyol csokit még nem éreztek az ízlelőbimbóim, németet viszont annál inkább, egyértelmű, hogy az ismerősebb ízek alapján döntök. Hülye egy elmélet, deeee. És ááá, megnéztem a holland/spanyolt... hááát, én nem voltam odáig, meg apum se (aki mellesleg fociedző vala) :roll: Hiába, a mostaniak nem múlják felül a régi nagyokat. :?

KyKy, majd dumálunk msn-en az üggyel kapcsolatban :-* Vázlat az van... csak nem tudom, hogyan tovább az... na, majd privátban. ;) És időközben belefogtam egy másik dologba is, ami jócskán elvonja a figyelmemet az előbbiről, úgyhogy lehet, hogy ez itt a baj. :#-) És ez határozottan nagyon nem jó :-S Nem tudok egyszerre csak egy valamit csinálni... :g
Jahaj! Beszélsz Mayával!!! Dejóóó 8-> Akkor csak úgy finoman említsd meg neki, hogy csúnyán le van maradva mindannyiunknál friss téren :-Ą De ezzel ő is biztos tisztában van. Na, mindegy... nem is biztos, hogy kiváncsi. :( A zenét meg majd meghallgatom ;)

Aila, jó strandolást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 13 (kedd), 7:35 
Könyvmoly

Szijjasztok, lánykák! :)

Fúúú, dög meleg van, meghalok! Annyira bírom, mikor leszólnak, mert nem szeretem a meleget - általában a kis tini, tizenéves, de "nagyon menő" fiatalok teszik, akik egész álló nyáron ide-oda utazgatnak a strandok, fürdők között... nos, igen, úgy valóban egyszerűbb elviselni a hőséget... -.- de egyszer cseréljünk helyet, aztán majd ők is megtudják, nem is olyan jó dolog ez a b@szott nyár! Amikor plusz 90 fokban kell bent ücsörögni, a légkondit b@szhatod, mert megfázol tőle, és a millió fokos csőburokban kell végigmenned... reggel megfürdök, de kérdem én, minek, mikor mire bérek vagy hatszor leizzadok? Mert természetesen a 2. emelet legfelső részén vagyunk... :@ Ááá, mindegy. Kissé elegem van a melegből... :( -.-"

No, de látom, nálatok elviselhetőbb az élet, örülök neki. Hétvégén én is strandoltam, jól le is barnult a felső testem - a csülkeim még mindig hófehérek -, ami most sikeresen elkezdett hámlani... :-S Most hétvégén mamámékhoz megyünk, utána meg ha minden igaz Miskolctapolcára.
Ma talizom Maycsival, majd jól megaszondom neki, hogy tessék fórumozni! :)

Ahh... rohadt éhes vagyok, asszem megyek kajcsizni...

Bocsi mindenkitől, akit lefárasztottam... :oops: :(

Hmm... Aila, szerintem egész érthető, amit Shanci írt. Legalábbis én azt veszem ki a szavaiból, hogy a német csoki ízlett neki nagyon, spanyolt viszont még nem evett. És poénból - gondolom, hogy csak viccelt -, megjegyezte, hogy ezért szurkolt a németeknek. :) Amúgy az esszédet még nem sikerült elolvasnom, dee... rajta vagyok a témán, megpróbálok igyekezni. :oops:

Egybk., Shanci, ha tudok valamit segíteni az elakadásban, szólj nyugodtan, megpróbálok segédkezet nyújtani! :)

Nara, szóval jó volt a meritali!, az zsírkutya! :) Irigyellek a vb-érdeklődésed miatt, én bezzeg... messziről elkerültem, egyszerűen nem tud lekötni. :-S Én inkább filmeket töltögettem le, és azokat nézegetem. :)

Most viszont lépek, mert reeeengeteg dolgom van! Ja, még valami! Hallgassátok meg a női nem himnuszát! Oláh Ibolya - Baby FERGETEGES! a szám. :) Nekem nagyon bejött... :) kíváncsi vagyok a véleményetekre.

http://www.youtube.com/watch?v=hPod6QDrIrU

CSÓÓÓK!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 12 (hétfő), 21:33 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Éééés győztek a kis drágáim! :-D :-D :-D Annyira édesek voltak a végén! 8-> 8-> 8-> Viszont a hollandokat is majdnem megsajnáltam, de hát olyan vadul játszottak... :?

Shanci, ezt a csokis dolgot nem értem? Milyen csoki? :oops:

Holnap megyek standolni (de csak szigorúan az árnyékba, nem akarok még ennél is barnább lenni :oops: ).

Veletek mi a helyzet?

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 17:29 
Betűmániákus

Én is a németeknek szurkoltam... :roll: bár a nyelvüket nem komálom, deee... spanyol csokit még sosem ettem-.- Németet viszont már nem egyszer xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 17:08 
Írópalánta

Sziasztok!

:D most értem haza a meritaliról :D:D:D:D Baromi jó volt... kár, h nem jöttetek :( Elsőre megszerettem a Siriust :D Jajj, jelenjen már meg a vasárnapi próféta, mert van benne a Tudjukkis kihívásról cikk, állítlag és végülis lehet, h jelentkeznék, de előbb el szeretném olvasni :D:D

Engem furcsa mód érdekel a vb :D De tényleg döbbenet, mert még életemben nem néztem annyi focit, mint most és ami még hihetetlenebb, h ÉLVEZEM is o.O Ezt kapjátok ki... én és a foci?!?! De most komolyan lekerült arról a listámról, amit automatikusan továbbkapcsolok a tévében :-P

Viszont én a németeknek szurkoltam!!! :'( :'( :'( Mert tényleg baromi jól játszottak addig, csak a spanyolok ellen voltak bénák :( De meggyőződésem, h a hülye polip az oka!!! :D:D:D Viszont a tegnapi meccs baromi jó volt :x és sztem a döntő most nem lesz feleannyira sem izgi... de akkor már a spanyolokban drukkolok, ha képesek voltak kiejteni szegény németeket... tudom, h fura filozófia, de csak azért, mert az elején mindig annak drukkoltam, aki szimpibb volt, aztán leragadtam a németeknél, de volt oylan is h a spanyoloknak szurkoltam :D:D:D

Na mind1 ^^"

puszi :-*

Szerk.: Jah és ha jelentkeznék a Tudjukkis kihívásra, lenne valaki a bétám? :-S 8-> $pray

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 11:17 
Betűmániákus

Szia Ailám! :x
Vééégre! Örülök, hogy jó volt minden és jól érzeted magad! :) De végül is, egy nyaraláson mindenki jól érezné magát... 8-> Én nem voltam még strandolni... :roll: Egy: elszakadt a bikinim, 2: időm sincs ilyesmire... :?

Mmm, egyébként nem történt sok minden :-S De jó, hogy itt vagy. >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 11 (vasárnap), 11:04 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Halihó lánykák! :-D

Megjöttem csoki barnára sülve, kicsit megfázva és fájó sarokkal (így jár, aki leesik a lépcsőn... :oops: - viszont nagyon szuper őrangyalkám van, mert ezen kívül semmi bajom nem lett, le se horzsoltam a kezem vagy a lában :) ). :-D

Látom, ti is strandolgattok, helyes-helyes, nagyon jó idő van végre! 8->
Milyen a fürdőrucid, Amphe, amit vettél? :)
És mi a baj? :(

KyKy, akkor Jake jó formában volt, úgy kell azt! ;) A másik kettő megint hozta a saját szerencsétlenségükből kihozható maximumot, a nyöszörgést, hümmögést és nyögéseket? :? Vagy fejlődőképesek? :P
Tényleg, ti így nyomjátok, dugi kajával? :-D De poén!!

Nara, tiramisu!!!! 8-> 8-> 8-> A nyálam is csurog, a kedvenc sütikém!! :x

Shanci, egyet értek, én is így érzem, beletörik a fejszém a történetbe... :?

Jó sok mindenről beszélgettetek, igyekeztem szemezgetni, vissza is olvastam, de bocsi, ha valami fontosat kihagytam.

Megkaptátok az esszémet? Nara már válaszolt is! 8->

Tudom, hogy számotokra érdektelen a téma és már megint felhozom, pedig megtanulhatnám már, hogy amire nem reagáltok, azt nem kéne erőltetni, de akkor is, még egy próbát megér! ;)
Szóval tudom, hogy nem érdeklődtök a vb iránt, de azért a döntőt se?? SPANYOLJAIM JÁTSZANAK! :x :x :x :x

Jó volt amúgy Balcsi, én szerelmes vagyok belé, én bármikor ezt választanám a tenger helyett (az látványra gyönyörűséges, de úszni és benne lenni...hát, sós, na...), bár kicsit még hüvöske volt, de hétvégére már egész jól megszoktuk (pont mikor haza kell jönni, tudjátok... :? ) Nem baj, úgy néz ki, lesz még néhány nap "nagycsaláddal" meg talán barátokkal is. 8->

Frissek Shancinál és Amphénél is? Na, akkor amint tudok, megyek, olvaslak titeket! :-D
Egyébként Shanon, teljesen egyet értek veled, ha ti nem lennétek, az enyémeket se sűrűn olvasgatná más... :?

Riikám, te még mindig nyaralgatsz? :)

Pusszancs! :) :)

Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 18:18 
Írópalánta

:( Nagyon sajnálom Amphe, hogy nem tudsz jönni... Akkor megnézem a másik topicot...

Jajj, nagyon jól éreztük magunkat a strandon :D Jót dumáltunk... A tiramisu meg szuperül összeért, amíg elvoltunk :x nyami :D:D először csináltuk, de szeritnem még fogunk ;)

Úgy látszik a nyár nincs jó hatással az íróképességre :-/

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 14:54 
Betűmániákus

Szia amphe! :x
Örülök, hogy benéztél végre. Szóval mozgalmasak a napjaid?? Az jóóó. Én ma talizok a csajokkal, úgyhogy este már nem leszek :) De holnap jövök. :roll: Vhhhá, munka a párodnak? És ez ideiglenes nyári, vagy állandó?? Nem tudom, hány éves, úgyhogy nem tudok logikus következtetést levonni :oops: Kocsira gyűjt, egyetemre?^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 10:58 
Fanfic-faló

Halihóó!

Sok minden történt, sok dolgot csináltam, sokat lustálkodtam, nem igazán voltam körmölős passzban sajnos :S

A lényeg:
Írtam, sírtam, nevettem, zenét hallgattam, pancsoltam, találkozgattam és miegyéb, amit ilyenkor lehet csinálni xD

Én is hasonlóan vagyok, csajok, mint Ti :( Belekezdtem a Tears folytatásába, már az eleje ( 5 oldal ) megvan -.- nagyon lassan haladok valamiért, nem is értem :( Ihlet van, lenne, de valamiért nem jutok előre. Ha megírok valamit, nem tetszik, vagy ha pillanatnyilag igen, másnap úgyis átírok majdnem mindent. -.- Nem tudom, mi van velem... Remélem összeszedem már végre magam :roll:

Nara, nem tudok menni talira. Úgy alakult sajnos, pedig nagyon szerettem volna. :-( :-( Ha mész, tuti jól fogod érezni magad, jó kis csapat megy megint :) Nézz be a meritalis topicba, mert nem emlékszem már pontosan mikor, csak arra, hogy Blaha meki. Jó szórakozást :)

Képzeljétek! :D Uracskámnak végre van munkája xD már nem ártott, annyit keresgéltünk :? Apja szerzett neki melót a tévénél, ahol ő dolgozik ^^ Igaz, most kevesebbet talizunk, de muszáj dolgozni, és örülök is neki, hogy akart. Csak így fog tudni előrejutni az életben :)

Nyááhm, még mindig nem jutottam el a moziig, hogy megnézzem az Eclipse-t, hiába szeretnék, mindig közbejön valami :roll: Törpöm kivan...

Minnyá megyek pancsizni xD Felállítottuk a medencét, új bikinit is vettem, úgyhogy most minden hawaii :D valszeg a medencében lévő víz perpill melegebb, mint ami a csapból jön xD másfél hete nincs itthon melegvíz... tönkrement a kazánban vagy miben valami alkatrész, és még nem sikerült szerezni hozzá, hogy megjavítsák :lol: nembaj, a hideg víz jót tesz az ember lányának :D Szép lesz a bőröm tőle XD

Na, jó, nem hadoválok, már magamnak is sok vagyok :D Befejeztem xD
Ha gondoljátok, kukkantsatok be ficblogba, töltöttem fel újat, bár nem akkora nagy szám. Csak a saját kis okosságom :roll:

Ma megyünk Este Érdre szülinapozni, de ha lesz még időm előtte (nagyon sok dolgom van), akkor benézek :)
Pusszancs ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 10:13 
Betűmániákus

Nembaj Nara! Minél többet kotlunk fölötte, annál jobb lesz a végeredmény ;) Mmm... strand! Nincs bikinim... de jó szórakozást! :D Ha pancsolsz, gondolj rám 8-> Pusziii

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 10:05 
Írópalánta

:D Nálam kivételesen rend van, ugyanis mind mondtam elvileg jött volna edzőstársam...de elaludt -.-" úgyhogy most inkább kivisszük magunkkal strandra :D:D

Én ma nem kávéztem de a tegnapi kettő úgy látszik még kitart :D:D xD

Ismerős ez az érzés Shanon :roll: tualjdonképpen én is tudom, h mit akarok írni, csak a pontos cselekmények, meg a részletek kidolgozása megy nagyon lassan :( Pedig azért valamennyi ihlet még lenne is hozzá, meg az érzelmi háttér is megvan ;) de én is próbálkozom még...

Neked is sok iheletet meg erőt az íráshoz ;)

Igen: többiekkel mi történik? :) :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 7:51 
Betűmániákus

Ezt a pörgés dolgot már vagy 1000 éve szajkózom, véééégre valaki benne van! :-*

Helló!
Én most kávéztam, de a szobám megint kupi -.-" Most a hálószoba van terítéken, és naná, hogy hozzám cuccoltak be mindent... :roll: Olvasooook, bétázok... viszont a sajátommal nem haladok. :? Tegnap valamit tettem hozzá, aztán kitöröltem... és végül üresen bámultam a vázlatot meg az eddig meglévő néhány oldalt. :-< De túl nagy fába vágtam a fejszét... magam miatt. Nem az üggyel van probléma, az lájtos, inkább a fenenagy ötleteim véghezvitelével. Nehezebb, mint gondoltam. :roll: Azért nem adom fel.

Veletek mi újság?? :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 10 (szombat), 7:41 
Írópalánta

Sziasztok!

Bocsi, h eltűntem, csak némettanfolyamon voltam :D És a leckék mellett kevés időm volt ide feljönni :oops: meg mindenfélét csináltam. Meg ugye a németes csoport is tök jófejekből állt :D 8->

Am akkor vasárnap a Blahán van a találkozó, vagy rosszul emlékszem? :-S És ööö negyed 12?? :oops: :oops: elfelejtettem... ^^"
És akkor te is jössz ugye, Amphe? És még ki ér rá? :D:D

Éppen most csináltunk meg anyukámmal itthon két tál tiramisut :D:D nyamiiiii... most meg jön hozzám edzőstársam és röhögünk egyet a régi vidiken...

Élesszük fel a fedélzetet!!! :D:D *fel van pörögve ^^"*

Puszi :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 09 (péntek), 8:57 
Betűmániákus

Kukk be a ficblogomba O:-)
Bár már azt se tudom, minek van egyáltalán :roll: Rájöttem arra, hogy föl se töltök inkább semmit... majd nektek postázom a műveket, vagy esetleg pü-ben itt... Egyedül ti olvastok, szóval senki se fogja észre venni, ha eltűnök :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 19:44 
Betűmániákus

Hát Kykym, most értem haza, szóval ne harizz, jól lekéstelek :(
De majd folytatjuk a csevejt, amint lehet ;) És akkor remélhetőleg nem kell lelépnem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 14:33 
Könyvmoly

:) Ma leszek msn-en, ha minden jól megy, és Isten is úgy akarja... :D Hát, igen én is így vagyok ezzel, élem a dolgos hétköznapokat... :) :( Elvileg hétvégén mehetünk strandolni!!!! :D Alig várom. Szombat éjszakai fürdőzés, másnap meg nappali, tök zsír lenne... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 10:48 
Betűmániákus

Hát így van. Senki sem jön :(
Kezdem luxusnak érezni a topicot :roll:
Velem semmi sem történik, szóval... unalom. Bétázok, néha irkálok. Ennyi... Tengetem a dolgos hétköznapokat. Anyámmal takarítunk, mint a güzük... aztán meszelünk, lapozunk. Hosszú lesz a nyár. Majd azért elcsíplak emesenen, ha tudlak ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 08 (csütörtök), 7:04 
Könyvmoly

Na, mi az, lánykák, hova tűnt mindenki? :(( Ej-ej!

Meséljetek valamit! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 06 (kedd), 20:41 
Betűmániákus

Hát nem sikerül elcsípni egymást, tényleg úgy tűnik :( Na, de majd hamarosan. Bár, ha mindenki elutazik... :roll:

*visszavonul*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 06 (kedd), 18:37 
Írópalánta

Hát olvasgatok, meg irogatok, bár ez a válasz így 3 óra után gondolom megölte a párbeszédet :D:D:D

Am tökre teccik ez a fic exchange kihívás... csak nincs ötletem alapszitura, amit megadhatnék. Alia, te mondtad, hogy szeretnél kihívásozni, nem? :D Csak mert én lehet, hogy jelentkezem rá, ha lesz ötletem... bár aztán leeht, hogy lezárják mert sokan összegyűletk... meg jövőhéten úgysem leszek... :( Szal még hezitálok :-S De ha vkinek van vmi jó kihívásajánlata, akkor nyugodtan szóljon ;)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 06 (kedd), 15:25 
Betűmániákus

Nara írta:
kaptál kritit Shanon ;)

Drágaságos vagy^^
Mit csinálsz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 06 (kedd), 15:21 
Írópalánta

kaptál kritit Shanon ;)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 06 (kedd), 10:13 
Betűmániákus

Szép reggelt! (:|
Iggen, Pipőőő... küldtem neked is, mivel beszéltük mösönön is meg amúgy is elküldtem volna. Gondoltam, majd megtalálod, de szóltam volna :) Áhh, hagyd! Én is van, hogy órákkal utána jelzek vissza, sőőőt. Volt olyan is, hogy vissza kellett szaladnom a telómért anno, amikor még volt suli... bár nekem nem lett volna fontos, dee... ha nem érnek el anyámék, kiakadnak mindig. :roll:

Hát igen... én is már egy csomót bakit fölfedeztem, de utólag okosabb az ember.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 06 (kedd), 6:57 
Könyvmoly

Sziasztooook! :)

Amphe, úgy döntöttem, inkább írok neked válaszpü-t. Nem tudom, konkértan mikor ér hozzád a baglyom, de siet! :)

Shanooon! Szerintem nem lett összecsapott, kicsit talán túl gyors, nem fejtetted ki, hogyan jöttek össze valójában (mert egy csóktól még nem fog minden megváltozni), de nekem így is tetszett! :) Voltak benne olyan szövegek, hogy csak lestem! :) :x

Nara, Orfű? Az jó hely, már nagyon régen voltam... :( Balcsi meg... hát, kövezzetek meg, de én sosem szerettem túlzottan. :-S

Képzeljétek! Ma megint otthon hagytam a telómat, én nem tudom, mi van velem mostanában... :-O Tegnap barátnőm megsértődött, mert vasárnap nem válaszoltam neki, hétfőn meg ugye 17:00-kor jutottam telóközelbe, mert otthon maradt... akkor is... :-S Lukas az agyam... :(

Na, most megyek, mert pár levéllel el vagyok maradva... szám szerint hárommal... :( Amphe, te is közte vagy... ;)

Csóóóók: KyKy

szerk.: Amphe, ment a válasz! Azért szólok, mert én csak most vettem észre, hogy, Shanci, te nekem is küldtél pü-t, még 30-án Standhal-ról... :-O Nem is láttam, pedig utána még kaptam két üzit... na, majd elolvasingolom azt is! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 19:35 
Írópalánta

jó-jó, hülye kérdés volt csak azt hittem valami más oldalon van a kihívás :D mind1 :oops: majd holnap elolvasom ;)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 19:15 
Betűmániákus

Szerinted hova töltöttem fel, most komolyan? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 18:48 
Írópalánta

Sziasztok!

Jajj az a hülye freemail, nem akarja elküldeni a levelemet! :'( Pedig a németlecóm van benne, mert most megint egy hetes intenzíven vok... (250 szó, olvasói levél :roll: ) Na mind1, majd megpróbálom később, de jófej a tanár, úgyh biztos megérti :D

Az jó Amphe, már féltem, hogy ez valami V.I.P-es-táboros parti lesz :D

Szegénykéim, cipőprobléma? :( Nekem múltkor táborban a strandpapucs (!) törte fel a lábamat o.O lett egy cuki kis vízhólyagom, nem tom, hogy csináltam :D

Shanon, hova töltötted föl? Bocsi, h lemeradtam :oops: de szívesen elolvasnám...

Alia, mindjárt elolvasom az esszét, nagyon köszönöm :D

:D Mi is ezt a becsempészős dolgot szoktuk KyKy... de tök értehtő, mert ott minden rohadt drága :roll: Mi Orfűn voltunk strandolni szombaton :D Tudom, rohadt messze van, de anyám ötlete volt. És végülis a Balatonon mindig rohadt sokan voltak, ott viszont a víz is tök kellemes volt. Pécst meg különben is imádom :x és oda is mentünk egy picit.

Na puszi midnekinek :-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 14:33 
Betűmániákus

Most bekentem valami krémmel, és már nem fáj, de köszi nagyon ;) >:D<
Óóó, hagyd a cipőket... én mindig pórul járok az újakkal... azt hiszem, eddig csak egyetlen cipőm volt, amitől nem hólyagosodott föl a lábam... :roll: De aztán már kényelmesek, csak ki kell taposni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 12:08 
Fanfic-faló

Szegény kis kezed *gyógypuszi* :(:-*

Nekem a lábacskám adta fel a harcot a Csepeli átjárónál a papucsom ellen. Úgy feltörte (fene tudja hány helyen, meg se számoltam), hogy alig bírtam ráállni :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 12:06 
Betűmániákus

Na, beugrottam, most nyaltam föl a bejáratot :lol: Mmmm... bibis lett a kezeeeem... föltörte a seprű és hólyag lett a hüvelyk és mutatóujjam közötti bőrfelületen... :|| Kivérzett és az egész sajog. :roll:

Majd meglátod mire gondoltam az összecsapásnál... abból a novellából minden árad, csak közöny nem :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 11:23 
Fanfic-faló

Szép (nekem) reggelt! :D

KyKybaba, nem haragszom én, inkább azt hittem, hogy Te harizol valamiért :oops: emlékszel a beszélgetésre msnen :oops: abból kiindulva gondoltam, hogy... :oops: na mind1, nem érdekes :) Albertirsa az jóó hely 8->
Örülök, hogy jól telt a hétvégéd, az enyém ezzel szemben maga volt kb a borzalom, néhány momentumot leszámítva xD
Sok minden történt, ami bár ne történt volna meg, soo... :roll:

A mozi biztos csudajoo volt :) Én, amióta Jasperrel álmodtam, nekem azóta hatalmas favorit lett :D Tudom, a filmben jóval kevesebb szerep jut neki, mint Jakenek vagy bárki másnak, de azért reménykedem :oops: Emlékeim szerint, a harmadik könyvben többet szerepelt valamivel, mint az előző kettőben, de még mindig nem eleget :evil:
Remélem, most már hamarosan én is eljutok moziberkekbe, ls akkor megsasolom :oops:

Ejj, Shanci, ne is emlegesd a takarítást =)) az én birodalmamra is igencsak ráférne, de semmi humorom hozzá [-( [-( mindenhez, csak ehhez ne :shock:

Szeretnék kimenni végre fürödni, anyuék feltöltötték a medencét, de szombaton elugrottunk szoliba, hogy alapozzunk, a nyár folyamán már ne égjünk le, hát nesze nekem :D megégtem xD úgyhogy most fél kilo testápolót kenek magamra óránként :D lehámlani valszeg nem fogok, de azért kellemetlen xD

Shancika, ahogy Téged megismertelek, nem hinném, hogy összecsaptad volna :) Mindig a maximumra törekszel. Ha hamarabb is lett esetleg kész, mint gondoltad, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy összecsaptad, szerintem :) Majd mondok véleményt ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 8:19 
Betűmániákus

Szia Pipőőő! :x
Örülök, hogy jól telt a hétvégéd , nekem is hasonlóan zajlott, legalábbis testvér-téren biztosan. :) Tök jól elbeszélgettünk, ami nálunk azért nagy szám, mert ő szinte soha nincs itthon. :roll:
Ésss, mindjárt takarítunk anyummal... pókhálózunk, letisztítunk mindent a kis kuckómban, mert idén nem lesz meszelve. Nem engedtem meg... :oops: Ha kimozgatunk mindent, hogy fogok gépezni?? Én a tesóm laptopjához nem nyúlok, nincs türelmem hozzá... és a bétázás? Áhhh! Nem meszelünk nálam. xDD

Jaaaj, csajok, olyan édesek vagytok, de a történet nem szalad el - igaz, jobbára rátok vár, mert a Ti véleményetek Szent -, de nem nagy szám és... nem akarom, hogy csalódjatok. Összecsaptam :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 05 (hétfő), 7:14 
Könyvmoly

Hejhó!

Ne harizz, Amphe, de tegnap strandolni voltunk, és nem vittem magammal telefont, este meg meg se néztem... :/ Ma reggel meg otthonhagytam, szóval... :-S Szerencsétlenkedésből nincs hiány. :) De majd megnézem, hogy mit írtál, ne hari, tényleg! :x
Jaaaj, olyan jó volt a hétvégém; szombat Jake (a filmről kicsit később), vasárnap strand (Albertirsa, nem tudom, ismeritek-e), olyan jól szórakoztam. Jó kis színe lett a felsőtestemnek, úsztam is, úgyhogy most megvan a jóleső izomláz, öcsémmel tök sokat beszélgettünk, ami nálunk ritkaság számba megy, szóval... jó volt. :)

A mozi meg... nos, én voltam a centrum, mert közép-középen ültem, de csuttra. :D Előttem senki, mellettem a csaj nem könyökölt, szóval a bal karfát kisajátíthattam, vettem magamnak pufit (kedvencem :x ), jostást ásványvizet, meg szőlőcukrot... :D Nóri is bevásárolt, meg is dumáltuk, hogy lassan már kisbőrőnddel fogunk moziba járni. xD Hát de tényleg megtöltött/ünk egy nagy sparos szatyrot. xD
A film meg... :x Ó, édes Istenem! :x Nos, nekem nagyon tetszett, Jake alkotott, írtó jól játszik a fiúcska, és áh.... :x Egybk. a Riley-t játszó színész is nagyon helyes, ő is nagyon tetszett, a Jazz-Alice jelenetekről meg ne is beszéljünk... :x Szerintem könyvhű volt, bár Nóri szerint nem. Deee... na, mindegy. :D Nem magyarázom meg az álláspontom, mert úgysem érdekel senkit. :-P
Am. a hétvégén megint meg fogom nézni szerintem, már alig várom! :D

Hmmm... a pp-vel még mindig szenvedek, egyszerűen nem jövök rá a zenebeállítás nyitjára. Ha berakja, akkor miért csak az első képig hagyja? Mikor előtte megkérdezi, hogy a "diavetítés" során végig menjen-e? Nekem az nem egy képet jelent, könyörgöm!!!!! :-S :(

Na, megyek! Aila, neked jó Balcsizást, Amphe, a pü-dre meg ma megpróbálok érdemi választ nyújtani, ha leszel este msn-en. :) 5-6 körül. :)

Csók csajok!

Ps.: Shanci, mindjárt el is olvasom a művedet! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 04 (vasárnap), 21:19 
Fanfic-faló

Sziasztok Csajok!

Először is: KyKy, szívem csücske, hát írhatok én Néked ösömöst, ha nem írsz vissza :oops: hát így próbáljon Téged keresni az ember lánya? :oops: Ha megcsöriztél volna, felhívtalak volna :) :x

Hát, a bankett azzzzzz... Hanyagolható volt. Nem véletlenül nem volt kedvem menni, és beigazolódott a megérzés, ilyen a formám xD
A hangulattal nem volt baj, egészen addig, amíg már Jimmy számokat nem üvöltöttek és sikítottak fél 9 körül a sok piától :D amúgy igen, most érettségiztünk, modern fiatalok vagyunk =))
Egyik srác főzött bográcsosat :x nagyon finom volt ^^ Legjobb szakács, komolyan :D 8-> minden osztálykiránduláson ő főzött :)
A társaság egy része normális volt és jókat nevettünk, meg dumáltunk, de a másik fele... Hát, hadd ne meséljem el... :roll:
Legjobb barátnőmmel az élen. Nagyon pipa vagyok rá, rettenetesen kitolt velem, és áááááh $fal ha visszaidézem felforr az agyam! :evil:
meg nem is igazán ide való. Lényeg, hogy frankón elb*szta az estémet. mind1 -.-

Norbival folyamatosan vitázunk, mindig van valami apró kis hülyeség, amin hajba lehet kapni, és már nagyon elegem van -.-

Most így összecsapnak felettem a hullámok, úgy érzem, de mindezt leszámítva remekül mulatok, és élvezem a szünetet ^^

Nara, akárki jöhet a talira, nem kell táborosnak lennie :D :-* Remélem, tudok menni és találkozunk ^^

Ne haragudjatok, hogy most csak ennyi telt tőlem, nagyon le vagyok lakva agyilag.
Shanci, majd "megsimizem" az új feltöltést, amint összekapartam az agyam használható állapotba xD

Puszika :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 04 (vasárnap), 20:51 
Betűmániákus

Csütörtökön egész nap nem volt, pénteken délelőttig meg szombat délelőtt se. Baj volt az egyik kütyümmel, de meg tudom csinálni most már :wink: Meg azért persze nem is voltam itthon úgyhogy no para. De engem amúgy is kiakasztott... megfájdult a fejem, pedig nekem sose szokott. :?
Jó pihizést. Most én is szívesen mennék, deee... :roll: motort akarok. Majd mesélek, ha hazajössz! Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 04 (vasárnap), 20:48 
Fanficbúvár

Ja, én azt hittem, hogy sok baráti program meg ilyesmi miatt nem neteztél, nem tudtam, hogy azért, mert nem volt... Bocsi, akkor jól félreértettelek... :oops:

Nyaralni megyünk egy hétre Balcsira! :x :x

Nara, elküldtem neked pü-ben az esszét, mert nem tudom a méledet! ;) Kicsit hosszabb lett, mint egy átlagos pü, de azért... :oops:

Aztán majd mindenkitől kérek véleményezést! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 04 (vasárnap), 20:44 
Betűmániákus

Szia!
Hát igen, rajtam is megjelentek a mellékhatások... egy és fél napig nem volt net :? De hát itt vagyok.
Mmm, Aila, jó szórakozást aaaaa... mihez is? :oops: Itt hagysz?

Amúgy föltöltöttem a kihívásos törim, lehet olvasni! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 04 (vasárnap), 20:40 
Fanficbúvár

Hát igen, tudom én, hogy hangulatos tud lenni, de akkor nagyon nem volt az... :? Tényleg semmit sem tudtam csinálni, ilyenkor derül ki, hogy a modern ember mennyire rabja a technikának... :? Pedig én aztán tényleg elég sok mindennel elvagyok, de így. :roll: Ha mondjuk, valaki olyannal kerültem volna sötétbe, érted... ;) De hát itthon, mikor szüleim már lefeküdtek én meg vártam a jószerencsét... :?

Amphe, bankett? Majd azért mesélj, szerintem biztos jó lesz (a szúnyogokat leszámítva). :) Miénk már megvolt, olyan finiket ettünk, bár nem volt igazán bankett feelingje (nem mintha tudnám, milyen az ;) ), csak azzal beszélgettem, akivel amúgy is, bár nem vágytam az osztály másik részére, úgyhogy. :) Utána pedig spontán módon verbuválódott egy bulis bagázs, úgyhogy elmentünk partyzni este! Az is jó volt, úgyhogy nekem jó emlékeim vannak róla, remélem neked is azok lesznek! :)

Shanci, mi az sok program, mesélj róluk! :) Örülök, ha zajlik az élet, ezért van a nyár, megérdemelted! :-D Élvezd és használd ki minden percét! :) :)
Azt a filmet én szerintem nem is láttam még... :roll: De Dobó Kata amúgy sem a kedvencem. Hallottátok, hírbe hozták Cristiano Ronaldoval is.

KyKy, milyen volt?? Jake? 8->

Azt hiszem, most ez az utolsó bejegyzésem már, szép hetet és jó szórakozást bármihez! :) :)

Puszillak titeket!

Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 04 (vasárnap), 9:31 
Betűmániákus

Sziasztok! :)
Tegnap olyan vihar volt, hogy nem mentem sehova... :roll: Sári hívott, de éééén. Áhh, inkább tévéztem, olyan jó volt! :D Megnéztem az elemi ösztön 2őt és... olyan érzésem volt, mintha láttam már volna, tehát 100, hogy ismétlés, ha meg nem, akkor vagy szerbül láttam, vagy angolul. Ráadásul Dobó Kata két jelenetben volt benne mindösszesen. :roll: Na, az is valami.

Ésss, olvasgatok meg ilyesmi. Semmi különös-.-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 04 (vasárnap), 7:49 
Írópalánta

Hú, hát én erről a taliról tökéletesen lemaradtam :( De ez most a tábor miatt van? Vagy ugye nem csak az mehet, aki megy táborba is? (Mert én ugye oda sajna nem tudok menni :( ) De nagyon örülnék neki, hogy ha lenne még egy ilyen :D A Siriusról még tudodm is hogy hol van legalább xD

MI??? MA????? WÁÁÁÁ!!!!!:D:D:D

Alia, akkor nekem is küldheted, mert érdekesen hangzik ;)

Én meg rohanok megnézni azt a topicot, mert ha ma, akkor még meg kell mondani az ősöknek ;)

Szerk.: Ja, hogy jövőhét :D:D ^^" Én mindenképpen ott leszek ;) Nah oké, akkor most még átgondolom, hogy mit akartam írni, mielőtt letaglózott a hír :D

Szóval még azt akartam írni, hogy megértem Amphe, ha néha felmegy az agyvized anyádtól :D A szúnyogok ellen meg fújd me magad valamivel. engem is tisztára összecsíptek :roll: Főleg a bokámat, meg egy idióta megcsípte az arcomat :roll: hát mondhatom marha szépen néz ki, bár most már egész sokat javult... de komolyan úgy nézett ki, mintha behúztak volna nekem egyet ßP :D

Jah az áramszünet az néha hangulatos dolog Alia, de amikor az ember mondjuk fórumozni akarna például... :D:D Bár mi vettünk egyszer egy tök jó kis olajlámpást és az olyan jó sütéshez, meg áramszünethez :x Ilyen viharlámpa, mint a régi hajókon :D Nagyon imádom :x

Na ennyi voltam. Puszi :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 03 (szombat), 15:12 
Fanfic-faló

>:D<

Tavaly én is így jártam, pont osztálykiránduláson tört el, mikor csúszdáztunk =)) az is felemelő volt :D

Én mostanin is gondoltam Rád/Rátok :oops: Remélem, jöttök, most már tuti, hogy lesz megint :) Ne feledjétek: vasárnap Blahán a mekinél fél és háromnegyed 12 között ^^

Nekem mindjárt kezdődik az érettségi bankettem, de nincs kedvem menni :(( Csónakházban leszünk a Duna mellett, ahol köztudottan NINCS szúnyog :(( meg fognak zabálni -.- előre örülök. De aztán lelépünk barátnőmmel :D O:-)

Ma délelőtt jól összevesztem anyával $fal úúh, felmegy az agyvizem, ha eszembe jut. -.-

Aila, még nem sikerült eljutnom az esszédig, de amint elolvastam, megy vélemény püben :)

KyKy, majd mesélj, milyen volt a mozi ^^remélem, jól szórakoztok majd :) és ha nem előbb, mint msnen, tessék válaszolni a pümre :cry: :(:(

Szaladok, készülnöm kell :roll: puszillak Titeket :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 03 (szombat), 11:27 
Betűmániákus

Sziasztok! :)
Elég mozgalmasak a napok mostanában, de azért még túlélhetőek. Ma már levegőhöz jutok végre :lol:
Hogy vagytok? Mi újdonság veletek?? :-S

Ez a tali jól hangzik, de tudjátok, hogy túl messze vagyok :( Azért ha mentek, gondoljatok rám.
Épp forrongok, mert eltört a bikinim csatja X-( Úgyhogy szivacs... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra