Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 6:13

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 22 (csütörtök), 10:18 
Betűmániákus

Ironikus egyébként, hogy szinte mindenkinek tudom a szülinapját. :lol: Úgyhogy úgy mutatkozzatok be, hogy 199nemtom mi, x hónap, y nap, na??? megegyeztünk? :D
Kutyanevek Aila? Óóó, én kiskoromban minden kutyának köszöntem... anyu mondta, hogy mindenkinek köszönni kell, na. Ha faluban nem köszönsz, az halálos bűn. Azt mondják beképzelt vagy xDD

Jaj, Narám! :-* Fel a fejjel... én is sokszor csináltam hülyét magamból az aktuális kiszemeltek előtt. :roll: Valahogy a jelenlétükben nem tudok önmagam lenni és kifordulok. Most azt a pasit keresem, aki mellett úgy viselkedek, ahogy egyébként :-S Miért érzem úgy, hogy ilyen nem mostanában lesz?? $? Egyébként meg majd rájön az uraság, hogy milyen vagy Te valójában, ha meg hülye féjszbúkos beszélgetések alapján dönt, akkor nem ő lesz az, aki megérdemel! :) Az olyan piócákat meg rühellem én is... mint akit mondtál. Sosem veszik észre magukat, nyugi.

Én meeeeg... pangok. Kezdek behülyülni :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 22 (csütörtök), 10:09 
Írópalánta

ÁÁ! Csajok én most csináltam tiszta hülyét magamból! Néha imádom a facebookot, de most jelenleg nem így vagyok vele $fal Az újonnan megismert emberkékkel akarunk szervezni egy mozizást, kitalálunk egy időpontot, ami szinte mindenkinek jó. Eddig minden ok. Aztán jön kedves Ákos, az osztálytársam akit 1: bár ott volt a táborban, nem is hívtunk. 2: nem veszi észre, hogy mi csajok egyszerűen viszolygunk tőle. azt hiszi, h q*va menő, h nyomul, de néha már inkább felfordul a gyomrunk tőle $sick

Szal megírja, h neki nem jó sem ez a hét, sem a következő. És itt kezdődnek a bonyodalmak, mert az utána levő héten mi csajok lemegyünk Agárdra. Csakhogy ő ezt nem tudja, nem is tudhatja, mert amikor még kitaláltuk, akkor ez egyik barátnőm a haverjával járt és úgy volt, h ők is jönnének. De amikor szakítottak, azt mondtuk nekik, h lefújtuk... Ezért csak azt írtam meg, h akkor meg nekem nem jó, és h inkább szervezzünk többet. Ezt is csak azért írtam, emrt milyen hülyén néz már ki az, ha 5-6 fiú beül együtt a twilight 3ra??!!! tiszta hominak néznék őket... :roll:

Tehát ezt így megírtam, erre más is írta, h ok inkább szervezzünk máskor is, mire Ákos írta, h az neki is jó és h "vigyétek el Anitát moziba :)" Anyád. De most komolyan, ez nem tűnhet annyira durvának, de én ismerem és el tudom képzelni, mit gondolt közben és milyen képet vágott. Kicsit felkaptam a vizet, és visszaírtam, h hagyjon már békén, ő a lassú felfogású, h akkor szállt be a beszélgetésbe, amikor már mindent kitalálltunk. Erre a "Főszervező Úr" drága (egyébként T. akiről Aliának már meséltem... igen ő az a csávó ráadásul :roll: ) leugatott, h egy valamit nem tűr meg ott a hozzászólásoknál: a veszekedést...

Szal most egy hülye p*csának tart, aki csak azért nyávog, mert neki éppen az az időpont nem jó, amikor másik 10 embernek meg igen. (ami egyébként sem igaz, mint mondtam)

És ebből meg nem igazán tudodk kimászni, inkább csak elnézést kértem, emrt most nem fogom elkezdeni magyarázni a helyzetet T.nek!!!

:(( :(( :(( :((

Najó, abbahagytam a siránkozást... :oops: :oops: :oops: bocsi, h itt így kiakadtam...

aranyos ez a szerződéskötés Alia és nagyon hasznos ha működik :D Lehet, h nekünk is ki kéne próbálnunk? ;)

Én hosszútávon szoktam elfelejteni a szülinapokat :oops: viszont mondjuk a verstanulással semmi bajom. Egyszer meg kellett tanulnunk órára 2 verset, én teljesen elfelejtettem, és első óra utáűn kezdtem el, 5. v 6. órában pedig tök jól felmondtam ;)

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 22:00 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Amphe, kicsit félreértettük egymást, bár igaz, én is készülgetek egy bigyóval (bár nagyon lassan ahhoz, hogy már beszélni lehessen róla), de Riikára gondoltam akkor. ;-)

Pirkadat... Hát, KyKy, hogy őszinte legyek, egyrészt te voltál az egyetlen lelkes olvasó, aki az utolsó elkészült fejezetet is kommentezte (a többiek lemorzsolódtak vagy nem tudom), úgyhogy neked ha szeretnéd, majd elküldhetem a legvégét, de a közepe még mindig hiányos. Egyrészt már én magam is túl brutálisnak gondolom a dolgot... :oops: :cry: , másrészt abban a bigyóban az eleje meg a vége volt az ihletes dolog, a köztes események részletei számomra kevésbé fontosak, de hát hogy legyen értelme az egésznek (főleg a végének) azért mégis csak kéne oda még 3-4 fejezet. De valahogy - a BD egész történetének ismeretében - már nem tudom, hogy meg tudnám-e írni. Vagy hogy igazán meg akarom-e. Talán majd egyszer...

KyKy, kire gondoltál, mint Coraline? Amúgy a mese legnagyobb poénja szerintem a neve! :-D Hogy mindenki Charoline mondott neki.
Jó ötlet, Nara, ez az Alices dolog, úgy nekem is jobban tetszett volna.
Engem kicsit az Up-ra és a Halott menyasszonyra emlékeztetett, és azok is a megjelenítés miatt nem tetszettek... :-(

Szerintem ezt a Balcsi dolgot gondold meg akkor is, ha nem megy Nóri, mert hát mégiscsak nyaralás és BALATON :x :x, akárkivel vagy. Amúgy meg tesóval is jó, mi nagyon jól elvoltunk. Mindig a nyakában ültem öcsémnek! 8-> :-D

Én se veszekedtem még soha pasin barátnővel, valahogy sosem volt ugyanaz az ízlésünk, vagy ha igen, hát mindkettőnk számára elérhetetlen volt, együtt álmodozni pedig külön jó volt! 8->
Képzeljétek, egyszer még 12-13 éves koromban még "szerződést is kötöttünk" egyik barátnőmmel, rendesen tenyérbe köpött nyállal meg mindennel, hogy pasin sose fogunk veszekedni. Igen, jó undorító volt! De vicces is! És jó! Azóta homlokegyenest más az ízlésünk, pedig előtte sokszor ugyanaz tetszett. Lehet, hogy hatott a varázs! ;)

Shanci, ez a neves dolog tényleg vicces! :-D Én is így vagyok vele -legalábbis az első találkozásoknál, utána már megy. De elsőre. 9.-ben fél órán keresztül szólongattam Nórinak az egyik osztálytársamat aki mellettem ült, mire beszólt, hogy ő Dóri... :oops: XD
Én egyébként a kutyanevekkel vagyok így, mint te a képtelekkel... :oops XD Nem tudom, miért, de őket elsőre megjegyzem! 8-> A kis szerelmeim! :x
Jók ezek a Józsik, Ardoldok! :-D

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 17:17 
Betűmániákus

KyKy szívem, neked is van egy meglepid :-*
Sziasztooook!
Én kritizálgattam... végre behoztam a lemaradásaimat - legalábbis remélem. :roll:

Amphe, majd téged is elolvaslak, csak most megfájdult a fejem :?

Megszoktam, hogy h*lye vagyok :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 16:49 
Írópalánta

:D Ez igazából tantábor volt, csak lehetett menni irodalomra, matekre, fizikára, angolra meg kémiára (+még utánunk jött még 1 turnus, de ott kb. csak kicsik voltak :-P) Akkor mindjárt küldöm ;)

:) Ez vicces Shanon... pontosabban nekeb biztos inkább kínos volt, de így utólag... :D

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 16:35 
Könyvmoly

Ej, Amhpetamin! (remélem, érezted a felkiáltást...) Egy: én nem erről a töridről beszéltem, kettő: nem csalódtam abban sem. *sértődötten hunyorít Amphéra* Lányka, lányka! :(

Shanci, ez tényleg jó volt, elég kínos, jót mosolyogtam. :D Velem is volt ilyen, Nóri volt barátját hülye barátnőm miatt állandóan learnoldoztuk. Pedig ő Andor, nem Arnold. xD :D Aztán egyszer szemtől szemben is eljátszottuk... cink. :)

Riika, tudsz róla, hogy te engem még nem vettél fel msn-re? Mert én sosem látlak... :(( Nem szeretsz, igaz? :( Amúgy érkeztek hozzád meglepik! :)

Pusszancs, lányok! :D

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 16:02 
Betűmániákus

Csak velem történnek ilyen égő dolgok, szóval... én már tényleg nem sok dolgon lepődök meg :||

Riika, szívesen küldtem a kritikát! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 15:31 
Fanfic-faló

Halihó lánykák :)

Nem sok mindenhez tudok hozzászólni így hirtelen :roll:

Shanci ez a Józsi dolog hatalmas :D Ráadásul pont az a név "maradt meg" Nálad, amin mi folyton betegre röhögjük magunkat xD Volt egy nagyon buta meleg srác a baráti körben anno :oops: tényleg úgy viselkedett, mint ez igazi szőke nő :D
A többi srác meg, ha ő nem volt ott, akkor mindig azzal szivatott (minket), ha valami hülyeséget mondtam/tunk, hogy "Ne legyé' má' Jóózsi!" :D sírás visszaemlékezni xD

kykyke írta:
Amphe, izgatottan várom majd a törit... :)

Hát, amennyire izgatottan vártad, akkorát csalódtál, ahogy láttam :) vagy nagyobbat ^^ no mind1.

Épp tömöm a orcám xD
Este pedig Kicsimezek ^^ :x

Na puszi nektek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 12:59 
Szárnybontogató

Sziasztok! :)

Jáj, tegnap egész délután a tesómmal angoloztunk. Majd belehaltan, de leginkább a sok nevetésbe. Egyszerűen mindenen röhögnünk kellett, félelmetes volt. :D De azért két roham között tanulgattunk is, mindent összevetve hasznos nap volt... ;)

Nagyon-nagyon szeretném megköszönni drága Shancim, Amphém a kritikákat, olyan boldogságos voltam/vagyok tőlük. 8-> Főként, hogy eléggé lecsökkent az érdeklődés a Tündértemető iránt, örültem, hogy még akad egy-két olvasom. >:D<

KyKy, még régebben kérdezted, hogyan találtam rá a martonvásári koncertre. Nos. Zenei tagozatos általános iskolába jártam, ahol Anyum is tanít, és az ő egyik gyerkőcének a szülei muzsikálnak a filharmonikusoknál. Meghívtak minket, mi meg mentünk, bár ez már szinte amolyan szokássá vált, minden évben lelátogatunk ugyanis. :)

Nara, jó volt a táborélményedről olvasni, én olyan régen voltam ilyen helyen, hiányzik is kicsit. :) Amúgy ez mi volt pontosan? Ilyen irodalmi tábor? Bocsi, de lemaradtam... :oops: Szóval nekem is jöhetne az a pü... ;;)
Ami a pasiügyet illeti, hát én még sosem veszekedtem egy barátommal se ilyesmin, mi is mindig meg tudtuk beszélni, szóval azért szurkolok, ha másért nem, akkor egy kis nyári románcért! ;)

Hömm. :-S Ezekben a film/sorozat ügyekben Amphéra ütöttem, ugyanis egyiket sem ismerem. :oops: Sorozatoknál nálam három jön szóba: House, GG, Jóbarátok. Monnyuk, ha nagyon punnyadok, akkor sorban jöhet a viasaton a többi, de azokat meg nem követem, szóval... :D

No, Lánykák, mára ilyen írogatós, olvasgatós napot terveztem, tova is andalgok, de aki akar, mesenen megtalál... ;)
Csók nektek :-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 8:41 
Betűmániákus

Pocsék a névmemóriám! :(( Tényleg. És KyKy, tudtam ám, hogy mi a neved, deee... Kriszti, Kriszta... Így maradtál meg bennem. De ha találkozunk is ezeken a neveken foglak hívni titeket, szóval... :roll: Például annak idején D.-t is Tivadarnak hívtam, holott valójában Tihamér. :-S De most ez nem mindegy? Olyan egyforma volt! /:)
Meg olyat is csináltam, hogy az egyik barátnőm bepasizott - azóta is ez a kapcsolata van, azóta emlegetik nekem -, és Zsolti az illető. Én a szórakozóhelyen lejózsiztam :oops: Aztán lett egy kavarodás, hogy ki a rák az a Józsi??? Én meg mondtam, hogy Hát az Eliza pasija, nem? Eliza neked van Józsi barátod és nekem nem mondtad???
Csúcs volt -.-
Úgyhogy nekem neveket NE MONDJATOK. Hagyjatok velük békén. Kösz. :D
És mi a legjobb az egészben??? Méteres képleteket bármikor lemondok nektek... O:-) Csak kevésbé szükséges.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 7:36 
Írópalánta

:) Vicces ez az előzetes. Igazából könyvben nekem tényleg teccett a Coraline, bár valahogy ez a film... nem is tudom. Lehet, hogy furán hangzik, de nekem valahogy jobban passzolt volna hozzá, ha igazi színészekkel csinálják meg, csak félig digitális, mint mondjuk az Alice :)

Hát ja, az egyik legkellemetlenebb dolog pasikon összeveszni :-/ De igazából mind1is, mert ez úgyis csak egy ilyen nyári táboros kis szerelmecske volt :D Dehát végülis halálra unná magát az ember nyárom az ilyen sztorik nélkül, nem? :-P

Nekem is kéne írnom, asszem megyek is, mert van egy kihívásos feladatom, meg ugye a sztorim, amít nem akarok feltölteni, amíg nincs meg belőle több mint a fele, mert különben úgyis belebuknék ;)

Na puszi

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 21 (szerda), 7:09 
Könyvmoly

Hejhó, lánykák! :D :)

Aila, várom a történetet, kíváncsi vagyok, már rég olvastam tőled... :( Mi a helyzet amúgy a Pirkadattal? :-O

Amphe, izgatottan várom majd a törit... :)

Shanciiii! Erősen félreolvastad Amphét, KrisztiÁNról ír, nem KrisztiNÁról, de amúgy igen, a KyKy egy Krisztina. :D :-P Ejj-ejj, meg is néztem volna, ha Amphe rólam ír egy szöszt. xD :D :-P

Coraline nekem tetszett, Aila, de én is kb. úgy vagyok, mint te. Olyan... hmm... nem tudom megfogalmazni. Elég brutális volt, ebből lehet igazi jó trhillert csinálni... xD és az, amikor készült a baba, tényleg durva volt. Egybk. velem barátnőm nézette meg, és ők moziban láttak... :-O de a lényeg: azért kellett megnéznem, mert szerinte rohadtul hasonlítok stílusilag a Coraline-re. A duzzogó, sértődékeny lányra. :D Igaza van, de nekem nem ÉN jutottam eszembe, mikor néztem. :D

Nara, a pasikkal mindig gond van, ez már csak így szokott lenni. Az meg hogy a barátnőd is a képben van... nem akarok ítélkezni, de nálam eddig még az ilyen kapcsolatból nem lett semmi. Pedig voltak már hasonló élményeim. Arra kell törekedni, hogy a kiszemelted még kicsit se legyen az esete a barátnődnek... bár egy-két barátnőnek ez sem számít... (ez is tapasztalat... :( ) Na, mindenesetre kíváncsi leszek! :)

Most zúzok, olvasgatnom kell, írnom is egy kicsit és nem mellesleg... dolgozni. :-S

Képzeljétek! Uncsitesómék hívtak Balcsira aug 16-22-ig, engem meg tesómat is, aztán mondtam, hogy én egyedül nem megyek, de ha eljönne velem Nóri, akkor igen. Tegnap írtam neki, remélem, hamar válaszol. Úgysincsen jobb programunk, kéne valami kikapcsolódás. :(
Na, mindegy, szurkoljatok!

Honi e aloha! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 23:28 
Fanfic-faló

Értelek :)
Várjuk szeretettel ^^ Örülök, hogy végre kezdesz visszarázódni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 23:24 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Hát félig-meddig. :)
Van ugye a "régi-új" történetem, Riikával beszéltük néhány napja és most átnéztem az eddig elkészült részeket, karaktereket, meg vázlatot csináltam hozzá, fejezetcímeket, ilyesmi.
És ígértem is neki valamit, azon ügyködöm most éppen. Remélem, hamarosan láthatjátok is majd - de lakat a számon... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 22:37 
Fanfic-faló

Nem kifejezetten fontos, csak dumcsizni akartam ^^ semmi extra téma :)

Az előzetest majd megkukkolom holnap, mert nagyon elkapott most az ihlet, félek, ha kizökkenek, akkor megint megrekedek xD

A mást terveztél alatt, csak nem az írásról van szóóóó? 8->

Valóban, gyönyörű kis muzsika, nagyon megérintett :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 22:28 
Fanficbúvár

Nem bűn, ha nem ismered, új film, pontosabban mese és ahogy láttam, nálunk a mozik se játszották, csak DVD-n jelent meg. Én nem is tudom, hogy bukkantam rá. Úgyhogy semmiről nem késtél még le! ;)
De itt az előzetes, ha esetleg érdekel:
http://www.youtube.com/user/coralinethe ... end=1&ob=4
Szerintem nagyon ígéretes történet, még ha ilyen formába is öntötték meseileg. Bár ha film lenne, valószínűleg félnék tőle. Szerintem a legjobb része a legeleje, mikor készül a baba. Az tényleg félelmetes még így is szerintem. :roll:

A Rubit azért kérdeztem, mert én bár nem az elejétől, de néztem, ha ciki, ha nem és bár egy bugyuta sorozat, én fel tudtam benne fedezni értékeket és szívesen megbeszélném, ha valamelyikőtök nézte esetleg. Csak ezért kérdeztem.

Msn-re most nem jövök, ne haragudj, mást terveztem mára (el vagyok maradva nagyon... :oops: ), de legközelebb ha látsz, írj rám, és megbeszéljük, amit most szeretnél. Illetve ha fontos, akkor szólj, felmegyek. :)

Ja, igen, most hallgattam meg a New Moon-os zenét, amit pár hsz-szel lejjebb említettél, igazi "nagy zene", ezeket úgy szeretem! 8-> Gyorsan le is töltöttem! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 21:47 
Fanfic-faló

Aila >:D<

Na, tessék. Én ezt a Coraline-t se ismerem. Lassan eljutok oda, hogy el kéne ásnom magam XD
Sem könyvben sem filmen nem ismerem, szép.

KyKy, szurkolok a koncerthez, biztosan hatalmas élmény lesz újra látni a Kedvenceidet :) Legyél csak Fanatikus :D az ilyen érzésekről akartam írni, tudjátok xD

A Rubiról csak hallottam, de nem nézem :D egész leszoktam a sorozatokról, csak a CM és a House az ami megmaradt, mostanában azok se nagyon :-S lefoglal, hogy próbáljak kreálni xD

Épp most is alkotási fázisban vagyok :) KyKy, készülök már, készülök :D:D

Aila, jössz mösönre?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 21:34 
Fanficbúvár

Milyen kis pro-kontra dolog alakult ki itt a Burokról! :-D Helyes, helyes, éljenek a vélemények! ;)

Mindjárt olvasom a pü-ket, köszönöm, ahogy látom, jól elláttatok velük most, hármat is kaptam, jujujuj!! 8->

Coraline. Szóval akkor ismeritek. :) Aki igen, dobjon nekem néhány sort a véleményéről, légyszi. Én egyelőre nem tudom eldönteni, hogy tetszett-e. Pontosabban, hogy a mese tetszett-e. Mert, hogy a téma, a történet igen, az biztos, nagyon is! 8-> Tipikusan nekem való misztikus sztori! :-D Csak a kivitelezéssel, a "modern mese" formával voltak fenntartásaim. Én a régi Disney-meséket tartom igazinak! 8-> :x
Könyvben akkor jó, Nara?

Jaj, KyKy, szurkolok neked a Rebeccás számokért, azóta is szerelmes vagyok beléjük! :x :x Most épp a Mégis él tovább a legnagyobb favoritom! 8->

Jaj, ne is mondjátok, nekem már a ficek is soknak tűnnek gépen olvasva, én nagyon nem szeretek így. Nagyon zavaró. Könyvet sose tudnék így olvasni...:-S

Lehet egy bugyuta kérdésem? :oops: Ismeritek a Rubi c. sorozatot? :oops: Oké, lehet kinevetni, de azért megkérdezem, hátha! ;)

Na megyek, olvasok pü-ket! :-D

Dászvidánnyá! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 21:20 
Fanfic-faló

:) akkor oké

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 19:13 
Írópalánta

igen, Aliának írtam, h megbeszéltük, ebből nem lesz gond :D

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 18:14 
Fanfic-faló

:D:D
Szerintem úgyis a fiú fog dönteni, egy eséllyel indultok mind :P Ha pedig Téged választ, akkor a bnődnek el kell fogadnia, ez nem teheti tönkre a barátságotokat. Ellenkező esetben ugyanez érvényes.
Vagy a harmadik megoldás, hogy hagyjátok a "fenébe" :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 17:45 
Írópalánta

:D a burokra én is kíváncsi lennék igazából, én könyvtárban kerestem, de ki volt véve :( aztán lehet, h megszerzem vhogy...

Hát Amphe, érdemes ;) nagyon is 8-> csak az a baj, h van "vetélytársam", kettő is, az egyikük pedig elég jó bnőm :roll: szal majd meglátjuk. mindenesetre van kik közül válogatnia a srácnak xP

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 17:33 
Betűmániákus

Ugyehogyugye?^^
Mm, majd meglesz :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 17:31 
Fanfic-faló

:D:D
Ha valami könyvet én is akarok, akkor nincs az az Isten, aki vissza tudna tartani :D

Ja, monitoron olvasni elég húzós :-S Sokszor elfárad a szemem a merin is hosszadalmasabban olvasni, még a szemüveggel is -.-

Közben sztorihajhász lettem :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 17:29 
Betűmániákus

amphetamin írta:
Krisztina az egy KyKy, igen :)

e-bookban kellene Neked, Shanci a Burok?

meg akarom venni, durva volt gépen olvasni. :?
Nem érdekel mennyi, már nem :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 17:28 
Fanfic-faló

Krisztina az egy KyKy, igen :)

e-bookban kellene Neked, Shanci a Burok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 17:26 
Betűmániákus

Sziaa!
Már kezdtünk hiányolni :x
Megvan a könyv és nem olvasod el? :-O Mit nem adnék. Én belekezdtem, de nem volt időm a monitor már bántotta a szemem... :roll: Aztán meg ügyesen eltüntettem a mappát! :?

Szóval akkor a hétvégéd neked is jó volt! 8-> Ez klassz. ;)
Majd benézek hozzád, deee... ki az a Krisztina? :oops: KyKy?? :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 17:22 
Fanfic-faló

Sziasztok Lányok!

Tudom, és szégyellem az arcom, fent voltam msnen is, és válaszogattam a pükre is xD Lemaradtam, aztán pedig csak gyűltek a hszek, és nem volt agyam elolvasni mindent :\ most viszont visszaolvasgattam nagyjából :)

Nara, örülök, hogy jól érezted magad a táborban :) Tényleg igazi kihívás felolvasgatni másoknak a saját valaminket :D Én halálra izgulnám magam, főleg azért mert félnék, hogy belesülök xD
A srácra meg, ha érdemes startolj rá ;)

Shanci, nagyon örülök, hogy mozgalmas és klassz hétvégéd volt :) Nekünk is volt szombaton egy nagyobb medencés összeröffenés, bár a végére már nagyon untam XD grilleztünk, a pia kevés volt, mert anyu nem tart itthon a barátja miatt... Ez nem feltétlen haveros összeröffenés volt, inkább anyu barátai voltak itt, meg az én egyik barátnénim.
A könyvet eddig én is csak drágáért láttam mindenhol :| Viszont, kövezzetek meg, de engem egyáltalán nem kötött le, amit elolvastam róla tartalmat, és valszeg elolvasni sem fogom, épp ezért. Semmi nem volt, ami magával ragadott volna, úgyhogy asszem ez nekem kimarad az életemből.

KyKy, ma végre tudtunk beszélni msnen, váltjuk a püket folyamatosan, úgyhogy valamennyire Véled képben vagyok :D Itt is köszi, hogy támogatsz a twájlájtos szösszenetekben, és neked is Riika, hogy bátorítasz :) Megígértem, KyKym, amint kész, kapod, és átrágjuk, mit kell rajta változtatni esetleg.

Riika, Aila, Veletek is tartom a kapcsolatot msnen, beszélgetünk :)
Az éjszakai vidámpark szupercsudijó dolog, én is voltam anno... Krisztiánékkal :oops:

Jut eszembe, akit esetleg érdekel, a ficblogomba már írtam erről, de oda nem nagyon jártok. Tehát, újabb feltöltés érkezett a Csak én-hez. Krisztiánról egy emlékem... Természetesen nem kötelező csak azért mert Kasmír vagyok :) Csak ha tényleg van agyatok rólam olvasgatni.
Aki mégis ráveszi magát, ajánlom hozzá a New Moon The Score - Dreamcatcher című számot. Azt hallgattam, amíg a sorokat faragtam.

Dörög az ég, mesés xD

Na, pusszancska :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 10:09 
Betűmániákus

kykyke írta:
Ejnye, Shanci, de bőbeszédű voltál! :D

Amphe, te merre kóborolsz? Mert a pü-kre lelkesen válaszolgatsz, de itten nem látlak... :( Hmm-hmm...

Na, sebaj! :) Ma szorgalmas voltam! :D

Többnyire itthon ülök és irkálok :-<

Szerk: Riikaaaaaa! Látom, fönt vagy! Gondoltam, szólok, hogy röppent egy kritika hozzád. Ugyan igen csekélyke, de egy ilyen vers után mégis mit vársz, mit mondjak??? Semmit se lehet kinyögni o.O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 9:54 
Könyvmoly

Ejnye, Shanci, de bőbeszédű voltál! :D

Amphe, te merre kóborolsz? Mert a pü-kre lelkesen válaszolgatsz, de itten nem látlak... :( Hmm-hmm...

Na, sebaj! :) Ma szorgalmas voltam! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 8:39 
Betűmániákus

Sziasztooook!
Aila, köszönöm a pü-t, válaszoltam is :)
Énn... velem semmi se történt. :-S Most mennem kell, majd lehet, hogy leszek! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 8:08 
Könyvmoly

Hejhó, leányok! :)

No, szóval! Aila, minnyá olvasom is a pü-t! :D

Coraline? Igen, pár hónapja láttam, nagyon tetszett, megvan e-bookban is, de még nem olvastam. :D És igen, az a Bűbéjos Mary, nekem is egyik kedvencem, de már nagyon rég olvastam, fel kellett frissítenem az emlékeket. :) Hát, igen... muszáj mennem, mert kisszerelmem nekem fog dalolni... :) :x Remélem, lesz Rebeccás szám is... 8-> :x

Nya, most lépek! :) Pusszka :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 20 (kedd), 6:48 
Írópalánta

Ment a pü, Alia :D

Éjszaka vidámparkozni? :D dejó, biztos jó lehetett...

Én a Coraline-t csak olvastam, bár meg is akartam nézni régebben. De a könyv nagyon jó volt :9

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 23:03 
Fanficbúvár

Vietnáám! Riika, jó kis GG-s beszólás! ;)
Meddig rosszalkodtatok még Amphével? :-D Én bocsi, hogy mentem, de nagyon fáradt lettem és a fejem is megfájdult tőle (bár tudnám, mitől voltam fáradt... :oops: előző nap az átlag kérszeresét aludtam, bár igaz, előtte meg feleannyit se, szóval lehet, így egyenlítődött ki). Viszont már megint kezdek kidőlni, pedig most akarom olvasni a bigyódat, Riika, úgyhogy nem szabad!

Meséltem, hogy voltam éjszakai Vidámparkozni? :-D

KyKy, ahogy elküldtem ezt a hsz-t, már megy is neked a BD vélemény! ;)
Bűbájos Mary-t olvasol? Azt a Bűbájos Mary-t? Celia Rees?? Az egyik kedvenc könyvem!!!! 8-> 8-> Úgyhogy ha végeztél, küldd a véleményt légyszi, légyszi! :x
BZ? Hát akkor ott a helyed! :-D ;)
Öcsédről jut eszembe, csütörtökön majd ne felejtsd el elmesélni, hogy neki mi lett a határhúzással. És közben értünk is szoríts! ;)

Nara, egyáltalán nem nézünk/nézlek strébernek, életem egyik legjobb tábora a nyár kellős közepén tavaly tanulós tábor volt! 8-> 8->8-> :x :x
Engem nagyon is érdekelne a részletes mese, úgyhogy kérek pü-t! ;)

Erről jut eszembe, összefoglalóan mondtam, hogy minden mostanában történt, pü-ben elmondandót, amiről szó volt, kérek én is, amennyiben rám tartozik, de azóta se kaptam egyet se... :( Szóval ne felejtsetek el! ;)

Shanci, örülök, hogy jól telnek a napok! Medencés party, ááá, de irigyellek! :-D
Neked is mindjárt megy az esszém, azt hiszem, itt pü-ben, mert nem olyan hosszú, mint kiderült, begépelve.

Ti láttátok már a Coraline-t? Én ma néztem! :)

Szerk.: KyKy és Shanon, minkettőtöknek ment egy-egy pü! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 16:09 
Könyvmoly

Háát, gyerekek, ez hosszú nap volt! :( De! Képzeljétek, kaptam főnökömtől dörmi mackós piskótás csokis bigyuszt, olyan édes volt! :x :D Direkt azért vett hármat - egyiket a lányának, magának és nekem. :) Nem ízlett a cucc, de az lényegtelen. :D

Ááááá... anyu babfőzeléket csinált, gyűlölöm - és ezt ő is tudja. Annak ellenére csinált ezt, és össze is vesztünk, mert szerinte nincs olyan, amit mind3an megeszünk, és róla még nem is beszéltünk. :-S Mindegy... mondjon egy olyan családot, amiben legalább 4-en vannak, és abból a 4-ből mindenki megeszik mindent! :-S :( -.-"

Na, de mindegy is. Most megyek, kicsit szörfölök, aztán pihi... ééés 8-tól Lisa!!!! :D A pénteki részt nem láttam, pedig felvettük, de biztos rosszul állítottunk be valamit, mert nem azt vette fel... :( Március közepe óta az első alkalom, hogy kihagytam... :((

Na, de mindegy is! :) Pusszancs, csajok! (K)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 9:31 
Betűmániákus

Sziasztooook! Újfent. :)

Legyetek jók, meg minden... majd jövök méééég :D

*megy s próbál összehozni valami értelmeset*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 9:11 
Könyvmoly

Köszcsi, lányok! :) Kíváncsi leszek a véleményetekre. :)

Ó, Shanci, irigyellek, hogy neked ilyen mozgalmaz htv.-d volt, bezzeg nekem? :( sajnos nem aludtam túl sokat, a meleg, meg öcsike horkolása miatt, netezni is csak hézagosan tudtam, mire belelendültem valamibe, ledobott - ez az ára, ha lopjuk a wifit... :-P -, olvasni, írni nem volt türelmem, szóval gondolhatjátok. :) Sebaj! :)

Riika, ez tényleg olyan, mint a mesében... :) és mondd csak! hogy találsz rá az ilyen előadásokra? :)

Képzeljétek, szeptember 5-én (szeptember feszt.) fel fog lépni az én kis szerelmem (Bereczki :x) meg a Szinetár a Bókai/y (na, Riika, hogy írják, nekem fingom sincs... xD) kertben, Musical Duetteznek 18:30-tól 19:15-ig, vagyis háromnegyed órán keresztül! :x *csillogó szemmel réved a távolba* alig várom, sztem én már négyre kimegyek, és beállok előlre, az első sorból akarok csápolni! :D Mint nem régen, mikor a szakadó esőben is, de kimentünk a koncertre, és mondta BZ, hogy nem gondolota volna, hogy vannak ilyen elszánt (vagyis beteg) fanatikusok, akik a hideg, szakadó eső ellenére kijöttek... :) xD hát, igen, mondhattok bármit, én büszke voltam magamra. :D

most megint lépek! :)

:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 9:03 
Írópalánta

Sziasztok, megjöttem! :)

Eszméletlen jó volt a tantábor :D Furcsán stréberül hangozhat, de egy csomó jó kis program volt, sok novellát írtunk, felolvastuk egymásnak, szal igazi kihívás volt :D Jah meg megismertem néhány nagyon aranyos fizika-kockát :-P hihetetlen, hogy az összes jó srác a fizikásoknaál volt :roll: Persze rohadtul szőe vagyok és már megint nem történt semmi... igaz, kb. egy hét múlva megint összefutunk velük, de... na mind1

Nem akarlak titeket az én kis sztoriaimmal terhelni, de ha valakit érdekel, írhatok pü-t ;)

Jelentkeztem a VTK-kihívásra, bár nem kaptam még visszajelzést :( Szal most nem tudom mi van, pedig lenne ötletem rendesen :'(

Örülök, hogy mindenkinek ilyen eseméyndúsan tellik a nyár :D

Puszi: Nara

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 8:57 
Betűmániákus

Sziasztoook! :)

Először is KyKym: listán van a műved. ;) Van még némi dolgom, nem tuti, hogy a napokban, de hamarosan jelentkezem én is :)
Aztán Burok... meglátom, mi lesz... a tesóm azt mondta szétnézünk még, ha átmegyünk, de mivel hatalmas a tömeg a határon, nem hinném, hogy ez mostanában lenne :roll: Úgyhogy lehet, hogy ennek is rendelés lesz a vége, mint az Atkinson könyvemnek :x

A hétvégém... ennyire jó sosem volt! 8-> A szombati csajos est végül medencés spontán partiba csapott át, ugyanis szóltunk minden létező élő, mozgó ismerősnek, hogy csődüljenek ide meg ide, belépő gyanánt egy üveg alkoholos akármi, és áhh! Isteni volt... aztán vasárnap meg - vagyis tegnap - két szülinapon is voltam. Az egyikre délután, az a rokonságos, aztán hazavágódtam tusolni, itt is voltam egy pillanatot, aztán mentem tovább.
Igen, nem kacsa volt, beszéltem nenával és biza az uncsitesóm megy hozzátok kedden... :lol: Bár eléggé meg van illetődve, el se hitte, és most óránként változik a véleménye. Az egyik percben meg se állna és menne, másikban azt mondja, hogy nem megy sehova. :roll: Én megértem őt teljesen... a falusi, kényszerűen kishitű embereknek, mint mi, az ilyen dolgok talán a csodákhoz foghatóak.

Ennyi. Írkálnom kell meg bétázni, mert biza tök ügyesen lemaradtam hála a hétvégémnek! A legjobb az egészben, hogy fáj a fejem... két buli=két másnaposság. Éljen!

Jah, és Aila! Bármelyik címemre jöhet az esszé, mindet követem. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 8:51 
Szárnybontogató

Jóóóreggelt Veitnááám... (:| $coffe

Jáj, de kótyagos a fejem. Kicsit sokáig maradtunk gépnél, nem igaz, Amphém?? ;) No de három-négy löket koffein és magamhoz térek, ne tessenek aggódni. :D

Olyan jó koncerten voltam szombaton, hogy csak na. 8-> A martonvásári kastélyparkban rendezték meg, egy kis Beethoven zongora muzsika vonósokkal, egész pontosan a második szimfónia. Szabadtéri volt, épp alkonyodott, úgy éreztem magam, mint egy mesében... :#-)

A burokkal kapcsolatban akkor elnézhettem valamit, én úgy emlékeztem, hogy 4000 Ft körül ingadozik, azt pedig kicsinyke diák pénztárcám ippeghogy, de drágállta. :D

Shancim, én köszönöm, hogy olvashattalak!! >:D< Milyen volt a csajos délután?

Jájj, Lányok, a napokban, úgy megszállt az ihlet, ki kéne használni, alkotgatni, ilyesmi, de nincs hozzá lelkem. Muszáj angolozni. Kegyetlen az élet. :((

Szép napot Nektek!! :-*

Szerk.: KyKy, megelőztél. :) Majd küldöm a beszámolót, igyekszem vele. Kitartást a munkához, babák!! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 19 (hétfő), 8:44 
Könyvmoly

Ejnye, KASMÍRok! :) :-P

Ennyire érdekel titeket a feltöltött kis izém... ??? :( Hű, de lelombozó... sebaj, akkor várom a kritikát tőled, Riika! :)

Shanci, a femslash-el hát nem állok nagyon jól... vagyis sehogy. :/ :oops: Sosem tudom úgy megírni, hogy jó legyen, még agyalok a dolgon. :)
Burok? Én még mindig nem szántam magam rá az elolvasására. Most épp Bűbájos Maryt olvasok... :oops: hp3-al párhuzamosan. xD
Majd mondd el mindenképp, ha találtál olcsóbban könyvet, hogy hogy tetszett. :)

Plusz Aila és Riika ti még jöttök nekem a BD-s beszámolókkal. :D

Ah, most rohanok, mert főnököm ma egész nap mellettem ücsörög, és diktál, amit én legépelek. :-S Izgi, mi? :D :( :/

Cssssóóókpuszi, aloha és honi! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 18 (vasárnap), 22:13 
Fanficbúvár

Hát hazaértem én is, látom, mindenki elvolt, de Riika és Shanci, örülök, hogy hírt hallok rólatok (bár Riikámmal éppen msn-ezek is ;) ).

Belefér egy kis alvás, ha tudnád én is hányszor aludtam el majdnem (és hányszor ténylegesen) tanulás közben. De nem baj, azt mondják, úgy is a fejedbe megy! Most legalább letesztelted! :-P Egyébként tudom én, hogy menni fog, mert a bátyádnál tökéletesebb tanárt keresve messze földön se találnál, úgyhogy a legjobb kezekben vagy. :)

Shanci, nem tudom, milyen rejtett könyvesboltot tudsz te Szegeden, de ahogy én tudom (és ahol eddig láttam), ott nálunk is mind 3000Ft fölött volt a Burok. De azért remélem, tényleg találsz olcsóbban. :)

Ha bármelyikőtök megkaparintja és átrágja magát rajta, kérem a véleményeket! ;-)

Shanci, akkor hova küldjem az esszét?
Milyen volt a szülinap? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 17 (szombat), 6:49 
Betűmániákus

Először is: mindenkinek mindenhez jó szórakozást, én is lépek! :D Nem most, hanem délután.. találkozunk a csajokkal. 8) Végre.

Riika, köszönöm a kritikádat, nagyon-nagyon. >:D< Majd válaszolok rá, ha bejelentkeztem. :-* Örömmel olvastam, hogy kihoztam belőled a hosszú kritikát ;) Ismerem a képességeimet, nem te vagy az első :)) Na, leálltam. Tényleg kösz, nagyon örültem. :)

Aila! Öhh, már akartam többször is kérdezni, de valahogy elmaradt a hsz-áradatok során: postáznád azt az esszét, amelyikről szó volt :-S Előre is a kösz a választ!
Igen, a könyvek méltatlanul drágák nálunk - a szerb nyelvűek nem annyira, de a regényeket nem szeretem szerbül olvasni, nem adják vissza az élményt. Próbáltam már, deee... olvastam magyarul is vesztemre ugyanazt és szerbül nem volt olyan jó. :roll: Öööö, most úgy hirtelen átszámolva olyan 4000forint lenne az itteni ára átszámolva, nálatok Szegeden az egyik helyen 2000 nemtomhányszázért láttam :wink:

Holnap születésnapra megyek délután, a jövő hetem pedig egy hatalmas kérdőjel, mivel 20-24ig ifi, úgyhogy lehet, hogy lelépek :o

Szerk: Riika, válaszoltam a kritikádra, remélem, szolgálok némi magyarázattal. Kösziiii
Na, nagylány lettem... most örömködök, mert már kezdtem ideges lenni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 17 (szombat), 0:27 
Szárnybontogató

Óóóó, de nagyon későre jár. Gyorsan pötyögök pár sort így a nagy ásítások közepette, aztán szaladok is durmolni. Úgy csábít az ágyikóm... (:| :g

Először is: Shancim elolvastam a történetedet és írtam is hozzá - magamhoz képest - egy elég hosszú kritikát. Sok szeretettel pici KASMÍR, remélem örömöd leled benne. ;)
A Burok szerintem nálunk sem valami olcsó, szóval elképzelni sem tudom dinárban milyen drága lehet. :-O Amúgy nekem azzal a könyvvel eddig mindig balszerencsém volt: akárhányszor kértem valamilyen ünnepre, vagy én mentem be megvenni a boltba, sosem volt épp raktáron. Jellemző. 8-| Viszont annyi jót hallottam már róla - többek között Ailánktól -, hogy mindenképp el szeretném majd olvasni... 8->

Aztán... Ailám! >:D< Nem is tudtam, azt hittem, még Balcsin vagy, azért nem válaszoltam a levélre, amit fészen küldtél. :oops: Lustaság volt, tudom, de a napokban igyekszem minden lemaradásom pótolni. ;)
Jól sejtetted, örülnék, ha másoktól is hallanék véleményt az Üvöltő szelekről, bár sokan nagyon lehúzzák, mivel nehéz azonosulni a szereplőkkel, nehéz észrevenni az egyetlen jó tulajdonságukat. Nagyon szeretem azt a könyvet, bár neked már eleget áradoztam róla! ;)
Köszönöm az angollal kapcsolatos biztató szavaidat, nagyon jól esik. Bár a mai nap alapján nem igazán szolgáltam rá, ugyanis elaludtam szótanulás közben... :#-)
Az e-kisregényt akkor majd a focival nyitom. Az is egy érdekes levél lesz. :D

KyKy, akkor majd a napokban megírom a beszámolót a könyvről, valamint elolvasom az új történetedet, láttam ma töltöttél fel egyet. :) A holnapi nap még biztosan nem lesz ezekre időm, mert a bátyámék jönnek vendégségbe, aztán meg megyünk koncertre Martonvásárba. Jujj nagyon várom már. :)

Puszi nektek, joccakát!! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 16 (péntek), 22:44 
Fanficbúvár

Halihó mindenkinek! :-D

Kicsit sietek, holnap korán kelek, vidéki nagyszülőzés a hétvégi program, viszont nem bírom ki, hogy ne írjak nektek néhány sort! :)

Először is, Maya drága neked egy hatalmas nagy cuppanósat és ölelést :-* >:D< és ne mondj ilyeneket, hogy haragudnánk, mert úgysem tesszük. Főleg, hogy ha jössz, mindig ilyen sok és ilyen eseménydús hírekkel szolgálsz! :)
A felvételit én is sajnálom, de látom, megvan benned a kitartás és a jövőbe tekintés, úgyhogy nem féltelek, bár én is így tudnék mindig gondolni a dolgokra. De hát végtére is, 22.-én kiderül, hogy fogadjuk majd, ugye Amhe?
Tekergős sztorid annyira édes és annyira át tudom érezni, én is hasonlóan gondolom, bármennyire is rossz máshogy mellette lenni, de mégis a mellette a kulcsszó! 8-> Hogy milyen minőségben, az már mellékkérdés.
Könyv, könyv, könyv!!! :-D Szóval utolsó simítások? :-D Júj, már alig várom, főleg képzeld azért, mert mint tudod, én mindig tartogattam a végét, hogy egyszer majd nagyon jó lehessen és hogy ne legyen vége és addig húztam, hogy leszedted (ez egyébként a kiadó szabálya volt), úgyhogy számomra még mindig nem ért véget a virágaid története, aminek én nagyon örülök, hogy tartogat még egy kis részletet számomra a fantáziád! 8-> :) :)

Hát végül csak nem leszek rövid azt hiszem... :oops: No de sebaj, már megszokhattátok tőlem, hogy sosem tudom befogni. :-P

Amphe, nem mentél el orvoshoz? Kiderült végül, hogy mi volt a bajod, mitől voltál olyan rosszul? Vagy "csak" a hőség?

Riikám, úgy örülök, hogy hallok felőled, hiányoztál ám már (ezt is bizonyítják az itt-ott elejtett szavaim/leveleim/üzeneteim). Jól van na, lebuktam, de tudtam, hogy örülnél, ha hallhatnád mások véleményét a kedvencedről! :) Ugye jól sejtettem? ;)
Spanyoljaink, hát igen! Akkor ezt is jól kivesézzük majd mélben. Ezt is beleírhatod a válaszba kezdésnek! :) Casillas baba, szerintem is példátlan pillanat volt! 8-> Akárki akármit mond (még én is, hogy gyakran nem a labdát nézem... :oops: XD), azért ez mégiscsak egy szent sport, amilyen összetartó ereje van! 8->
Írtam neked mélben is, de itt is muszáj megismételnem magam, hogy annyira nagyon büszke vagyok rád az angol elhatározás miatt!!! Nagyon örülni fogsz ennek az áldozatnak májusban és megtérül majd! :)

Shanci, én is kérem unokatesód nevét, ha kiderült, hogy nem kacsa a hír! :-D
Hogyhogy nálatok ennyivel drágább a BD? :o

KyKy, ne is mondd, szégyellem is magam, hogy még nem írtam neked róla, de olyan keservesen veszem rá mostanában, hogy géphez jöjjek (ezért is írok ritkán - de azért tartom a lépést, visszaolvasok :roll: ) a meleg miatt (mert hát még a laptop is fűt... :? ) meg mindig találok a szobámban szöszmötölni valót, amit eddig az érettségire fogva nem csináltam meg, de most könyörtelenül kényszerítem magam, hogy bepótoljam. De jövőhéten számíthatsz rá, elvileg az nyugisabb hét lesz, mindenki itt hagy, úgyhogy ráérek majd. ;)

Ja igen, mielőtt elfelejtem, mindenkitől kérem a beszámolókat, pü-ket és mi egyebet, amiről szó volt lentebb! A zenét is majd Shanci! ;)

Velem egyébként annyi a helyzet, hogy a napokban éjszakai vidámparkoztam, tegnap is buli, reggel feküdtünk le, úgyhogy hosszú alvás után még nem vagyok álmos, szóval csodás, hogy ilyenkor kell(ene) idejében lefeküdnöm... :-S

Utolsó kérdés: ti nézitek a vámpír naplókat (csak hogy ne legyen elég az Edwardokból :-P)? Ian Somerhalder! :x

Na megyek is aludni! Szép álmokat néktek! :)

Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 16 (péntek), 8:25 
Betűmániákus

Hejhó! :)
KyKy, és mi van femsleshel?? :-Ą Vagy majd privátban?
A történeteket várom, bár én nem vagyok canonos, megnézem őket! :-*
A Megasztárt még nem vetítik, majd hamarosan. Semmi pontosat se tudok... hogy lesz-e belőle valami, vagy csak humbuk... $?

Képzeljétek! Nem találom a Burok tömörített mappáját... Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ügyesen kitöröltem, az oldalt, ahonnan letöltöttem egy istenért nem találom! :? Elhatároztam, hogy megveszem a könyvet, de nagyon drága dinárban... és nem tudom, mikor megyünk legközelebb Szegedre, szóval addig várat magára, mert forintban sokkal olcsóbb. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 16 (péntek), 8:17 
Könyvmoly

Üdv, csajszik! :)

Ejha, nem semmi, komolyan, jobban pörögnek az események, mint évközben. :-P :D

Maycsíííí, egyáltalán nem unalmas hallgatni a Tekergődről szóló meséket, sőt... :) A túl sok ásítás a korai kelések miatt volt, nem miattad. :-P :x

Riika, örülök, hogy visszatértél, alig várom már a BD-s beszámolódat, kíváncsi vagyok, mi a véleményed róla. :D Ha már itt tartunk, ez Aila leánykára is szintúgy vonatkozik! :) Mindkettőtök véleményét akarom olvasni! :D

Akkor... felpakolom a kihívásos törit... :oops: meg talán még két régebbit is, amik még az üstre készültek anno... :oops: Az egyik egy H&G első szex, a másik pedig Ron/Hörm esküvő előtti pillanatok... :) De előtte akkor Ron/Hörm kis bonyodalmuk jön. :D Ma felteszem, várom majd a véleményeteket! :)

Shanci, Megasztár? :D Én is kíváncsi vagyok a nevére, bár nem nagyon nézem mostanában, szombatonként (ugye akkor van?) minden mást csinálok, csak nem tv-zek... :oops:

Amphe, dehogy miattad volt kint. Mondom, hogy elég szar napom volt - pü-ben kicsit ki is fejtettem -, akkor épp barátnőmet vártam, aki amúgy b@szott feljönni, és 9kor nagy kegyesen felhívott, hogy nem fog jönni. Hát nem édes? Meg azért volt így kiírva, mert senki nem veszi figyelembe, ha azt jelölöm be, h nem vagyok a gépnél... :( és ha meg rám írnak, bűntudatom van, ha nem válaszolok. :( :-S Mindegy.
Hááát, én még nem olvastam az üvöltő szeleket, csak filmben láttam, deee... el akarom olvasni, a polcon várakozik, szóval addig én még nem kérek beszámolót, esetleg utána. :)

Nnya, most lépek, megyek kicsit melózgatni... aztán itt a hétvége!!!! :D Állelúja! :D

Csóóókpuszi mindenkinek! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 16 (péntek), 6:48 
Betűmániákus

Hajhóóó!
Riika, köszönöm a kritikát, megyek is válaszolni :) A pü-re is válaszoltam, úgyhogy nem vagyok elmaradva :D Majd még benézeeeek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 15 (csütörtök), 22:27 
Fanfic-faló

Rendicsek, majd igyekszem gyorsan eltüntetni az oldalakat ^^ Nagyon kíváncsi vagyok már a történésekre, csak nem akarok úgy leülni olvasni, hogy tudom, pár perc múlva úgyis kirángat valaki a szobából -.-
Az olyan lelombozó :?

Mindenképpen érkezik a két elemzés :) :-*

Lil, nagyon szép teljesítmény, büszke lehetsz rá :)
Csajok, eddig én sem hittem el, de most már bizton állíthatom, hogy tényleg nem olyan nagy cucc, mint képzeltük/képzelitek :D
Nyugalom :) :x

Riika, Drága, köszönöm a kritikákat, nagyon örültem és örülök nekik most is :oops: :-* nagy cuppanós értee! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 15 (csütörtök), 22:26 

Igen középszintű 88% lett ;)

és én is parázom :-SS

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra