Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 9:51

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 31 (szombat), 7:18 
Betűmániákus

Szép napot! :) :x :-*
Jó reggelt! >:D<

Kééész, kidob az ágyam. Ennyi. Pedig 3kor aludtam el úgy nagyjából és már negyed nyolckor keltem, megittam apuval egy kávét és ennyi. Kezdek beleszokni :roll: DE. Hosszabb a nap és nekem egy csomó dolgom van, summa summarum, még jó is, hogy felkeltem. :-S

Amphe, én mindenből kérek! :) Már amennyiben van ilyen lehetőség. Én sajnos semmi lényegessel sem tudok szolgálni. :roll:

Ami pedig a Csak én-t illeti... Szíved joga eldönteni, mit szeretnél, de szerintem oda még bőven férnének dolgok ;) Az pedig, hogy mások máshogy érzik... ez a jó benne. Kielemezgetni? Az én káoszomat is fikázták néhányan, mégis ott porosodik, ahol eddig :lol:
Aki a körön kívül esik, úgyse érti meg, ezért kell úgy írni, hogy a h*lye is vágja a helyzetet. :)

Aila, válaszoltam a kritikádra, remélem, minden érthető lesz, de ha véletlen nem, majd küldök pü-t, okés?^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 30 (péntek), 23:21 
Fanfic-faló

Itt, megint^^

Nemrég estem haza, belekezdek a pük boncolgatásába, és még miegymásba...

A letörlést azért gondoltam, Aila, mert valahogy nem sikerül egy hullámhosszra kerülnöm másokkal. Nyilván a saját érzéseimet nem úgy fogják olvasni, mint egy történetet, de valahol igenis bánt, hogy mindenáron szakmai szempontból akarnak kielemezni. Az érzelmeimnek a hirtelen feltörő gondolatoknak nincs rendszere... Jön, ahogy jön, kész, ha változtatnék rajta, az már nem lenne olyan... A többit mindjárt gépelem Hozzád :)

Kritikákra is hamarosan érkeznek a válaszok ^^ :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 30 (péntek), 15:28 
Betűmániákus

Jóóóó készülődést! :lol:
Nem tudom... pedig a blogban is írtam, itt is szóltam, hogy vannak frissek, bár több mint vsz úgy jött ki, hogy sokunknál találsz újdonságokat. Mindegy :wink: A fő, hogy elolvastad. És itt is kösz a véleményt, majd válaszolok, csak lelassult a netem, és nincs idegem kivárni, hogy betöltsön... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 30 (péntek), 13:53 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Amphe!!! :-D Végre!! Már kezdtem aggódni, hogy elraboltak a táborból hazajövet... ;-) De a lényeg, hogy itt vagy. És hogy ilyen jól teltek/telnek a napjaid! :) 8->
Kérem majd a pü-t a táborról, jó részletesen! ;-) Amúgy meg ne aggódj, sose rossz sokat írni, legalább él a topic! :-D
Viszont a másik híred nagyon nagyon nem tetszik!!! Eszedbe se jusson még egyszer, hogy letöröld a Csak én-t! El se gondolkozz rajta még egyszer! De komolyan, nem viccelek ám! Ezt vedd fenyegetésnek! :-D
Nem is értem, miért gondolkoztál el ezen... :-( Szerintem határozottan kell egy olyan hely, ahová kiöntheted a szíved, ha arról van szó, ha pedig azt még olvashatják is mások (hogy együtt érezzenek veled, tanuljanak belőle, vagy csak megtalálják benne a saját érzéseiket, önmagukat) az külön jó szerintem.

Na megyek készülgetni, pü-t majd utólag kaptok, lehet, hogy holnap, de lehet, hogy csak vasárnap. :) Ruha pánikom van, plusz nagyon fel vagyok pögörve, jaj, rettenetesen várom már, szerintem még soha egy bulit se vártam ennyire (na jó, talán a szalagavatót - de hát az nem a hagyományos értelemben vett buli, bár ez se az... :roll: ). Na mindegy, a lényeg, hogy lassan készülnöm kell. :-D
Utána jövő héten nem leszek, Balcsizunk néhány napot! Remélem, jó idő lesz! 8->

Jesszus, Shanci, én nem tudom, hogy mehettem el így az írásod mellett, de esküszöm nem tudtam, hogy van még egy, amit még nem olvastam... :oops:

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 30 (péntek), 11:15 
Betűmániákus

Szia! :-*
Végreee! :x >:D< <:-P Már kezdtem... rosszat hinni =(( De most megnyugodtam. :D Örülök, hogy tele vagy élményekkel és hogy pörögsz... én... még nem ismerem a hétvégém tartalmát, deee... az augusztusom már kezd kialakulni :)

Naszóval, igen, én is jártam nálad. :) Nos, pozitívnak nem lett túl pozitív, dee... szívből szóltam és... reggel xDD Várom a pü-ket, beszámolókat, mindent!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 30 (péntek), 10:01 
Fanfic-faló

És végre befutott a tékozló fiú... (vagy lány?! :D)

Hű, nagyon mozgalmas volt az utolsó másfél hetem, alig tudom hová tenni magam xD Rengeteg mesélni valóm van/lenne, de majd szelektálok, nehogy befagyjon a rendszer :D
A tábor iszonyatosanhiperszuperjóvolt! Még egy olyan társaságot keresve nem találnék :D Nagyon jól éreztem magam ^^ A programokról, az emberkékről és úgy általánosságban, majd érkezik a pü 8->

Remélem, nem utáltok, amiért így eltűntem xD ( Tudom, hogy nem, de muszáj volt megjegyeznem :lol: illetve remélem :oops: )
Köszi a kritikákat azoknak, akik megtiszteltek! Sokat jelent, még akkor is, ha nem feltétlenül pozitív :)
Elgondolkodtam rajta, hogy le kellene pucolnom az oldalamról az a Csak én "blogot" és ha esetleg írok valami oda tartozót, majd az érdeklődőknek elküldöm külön. Nem sok értelme van, hogy ott van, nem azért mert kaptam negatívat is, hanem mert nem. Úgy érzem... Majd kiderül a napokban, mi lesz a sorsa :)

KyKym! Megkaptam az smseket és érkezik a magyarázat, hogy hova a fenébe tűntem. Egyáltalán nem haragszom és a kapcsolatot sem akarom megszakítani, ez természetes! Arra tippelek, hogy az első esemet - ugyebár reggel küldted - még félálomban olvashattam el, mert egyáltalán nem emlékeztem rá, hogy kaptam :| Baromi ciki, igen, és ne haragudj rám ezért! A mait is full kómásan olvastam, Norbi mellettem aludt, ő mászott keresztül rajtam, hogy rezgek xD Utána nem tudtam visszaaludni, és így hál istennek eszemben maradt :) Nem a legnagyobb főnyeremény ez a cseretelefon; tönkrement az LG-m. Nagyon megszoktam azt, van hogy ennek a jelzéseit észre se veszem, stb. Egy szó mint száz, nem haragszom, minden okés, és érkezik a pü remélhetőleg még a mai nap folyamán! :-*

Megkaptam a levelemet Szegedről, hivatalosan is felvettek a jogi karra, majd megyünk gólyatáborba :D Nagyon várom xD
Akit érdekel, annak püben erről is beszámolok részletesebben.

Nyáá, éhenpusztulok, keresek valami flamót :) Remélem, addig idetéved valaki, akivel lehet csacsogni ^^ Hiányoztatok :( :x
Csóóóók >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 30 (péntek), 8:12 
Betűmániákus

Voltam a ficblogban, Aila! :x De kukkolj vissza Te is ;)
Óóóó, és jó bulizást kívánok... és annyira mennék már 8-> :x Majd meglátjuk... Valójában azt se tudom, reménykedhetek-e egyáltalán :-S És kérek pü-t! :D

Hééé, ésa többi? Amphe? Nara? Riika?? Hol császkáltok? KyKy?? :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 29 (csütörtök), 20:20 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Miley-ról? Hát, őszintén szólva - ciki, nem ciki :oops: - én birom. Mármint nem a csajt, nyilván nem tudok róla semmit, de nincs vele bajom, sőt. Hogy a színészi tehetsége mennyi, azt nem tudom, nyilván nem ér fel a nagyok közé, de azért szerintem nem olyan rossz. Viszont a dalait - ha bugyuták, ha nem :oops: - nagyon szeretem. Volt a film (Hannah Montanás), nagyon szeretem a zenéit és tetszik, hogy a lánynak ilyen mélyebb hangja van. Persze - megint hozzá kell tennem - nem ér fel a nagy öregekhez, de mint tinisztár, nekem tetszik a zenei stílusa. A Climb-et imádom :x, a Butterfly pedig szerintem olyan szép! 8-> De több számát is szeretem még! :-) Egyébként szerintem szép lány (bár ennyi pénzzel ugye ki nem lenne az? ;-) ), és a haját különösen imádom. Nekem is olyan haj kell! :x :x

Barátnők pasizásai... Erről én is tudnék mesélni, bár most épp a beletörődős helyzetben vagyok, mert tudom, fordított helyzetben én se tennék mást... :oops: De hát már megérdemlem, eleget vártam, nem? ;-)

Bulik. Júj, lányok, holnap olyan buliba megyek!!! 8-> 8-> 8-> Muszáj jól éreznem magam, de érzem, sírni fogok. De még így is felejthetetlen, fantasztikus lesz! :x :-D Kicsit nagyok az elvárásaim? :oops: Most megtehetem, tudom, mi vár rám! :-D Aztán egy hétig (legalább) szenvedek majd és sóvárgok utána, de akkor is megéri. Bármit megér! 8->
Majd, akit érdekel, erről részletes pü-ben. ;-)
Jaj, csak lenne már holnap! 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 29 (csütörtök), 8:19 
Betűmániákus

Elhiszem, rád is fér! :( Pihend ki magad :x
Én még nem tudom, mi lesz :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 29 (csütörtök), 8:06 
Könyvmoly

Én hétvégén szerintem aludni fogok... rohadt fáradt vagyok... :( De neked jó bulizást, ha lesz! :)

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 29 (csütörtök), 7:59 
Betűmániákus

Ugye mekkora kikapcsolódás? -.-" Sári is elvan, bár neki ideje sincs ilyesmire. :roll: Robi katona, Sári dolgozik... De tán hétvégén jön pasas, ergo lesz valami buli :#-) Bár meglehet, hogy kettesben lesznek, nem tudom. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 29 (csütörtök), 7:54 
Könyvmoly

Ja, értem, azok izgalmasak, kicsit barátnőzni... :)

Nóri pl. egy hete sz@rik a fejemre. De durván. Megígérte, hogy szombaton hív, nos... azóta hív. Írtam neki sms-t, mondtam, hogy amikor, gondolja, akkor keres... azóta nem érzett erre késztetést. Én értem, hogy most szerelmes, meg pasizik, de... nem is azt kértem, hogy egész héten legyünk együtt az összes szabadidejében... egy telefon szerintem nem a világ vége, az istenért! :( Tökre elegem van már, hogyha jön egy pöcs, a barátok már nem is számítanak. -.-" Még egy sms-el is megelégedtem volna, de az se, semmi! :(

Mindegy is... én úgysem számítok. Ez minden egyes ilyen alkalommal tudatosul bennem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 29 (csütörtök), 7:45 
Betűmániákus

:D :D :D :D Semmi. Csak gondoltam, ennyi unalom után táncsak lesz valami... például végre írok valamennyit vaaaagy... találkozok Sárival, mert Noémi már megint Horvátországban van :roll: Ilyesmi :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 29 (csütörtök), 7:42 
Könyvmoly

Jó reggelt!

Köszönöm, Aila, nekem is nagyon tetszenek, és olyan jól megy az idézethez, nem? :) *kicsit sem the last song fanatikus* ;) Az avatarom meg... :)) muszáj volt megcsinálnom, van Bereczkis is. xD :oops:

Shanci, mi történik ma? :D Ne titkolózz! :D

Nekem is unalmas nyaram van, de én kifejezetten örülök, hogy ilyen idő van... hűvösebbet is el tudnék viselni... :)

Jaaj, tiszta szerelmes vagyok... Davidba... :x Tegnap volt az egyik kedvenc részem, félmeztelenre vetkőzött a szentem... (L) :x - Lisa csak egy van-ról beszélek ám. :D

Ó, tegnap megnéztem Az utolsó dal-t, bezony ám... és még mindig nem tudom felfogni, hogyan lehet valaki ennyire tökéletes... Mileyról mi a véleményed amúgy, Aila? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 29 (csütörtök), 7:12 
Betűmániákus

Áhh... ne is mondjátok :cry: Én is akarok napozni meg fürödni, deee... ilyen borongós időben a kedvem is elmegy mindentől :roll: Írni se tudok, az se megy... eléggé rendhagyóan unalmas a nyaram :? nekem is.
Na, talán ma hátha valami változni fog, sose tudni :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 28 (szerda), 22:34 
Fanficbúvár

Lapozzunk, helyes!:)

Jaj, KyKy, annyira szép az a kép ott alul az aláírásodnál (nem tudom, hogy hívják... :oops:)!!! 8-> 8-> 8-> Meg hát az avatarod se rossz! ;-)
Örülök, hogy jobban vagy!:)
Azóta megnézted már az Utolsó dalt? :-D Egyébként büszke vagyok rád, nekem tuti nem ment volna...:oops: Minden elektromos dolog elromlik a közelemben, reménytelen vagyok...XD

Én is jó időt akarok! :-( Szeretnék még strandolgatni... :cry: Úgy telik a nyaram, hogy észre se veszem és még semmi égbekiáltó hú de nagy dolog nem volt, amilyennek az "utolsó nyárnak" lennie kéne... :?

Amúgy ma voltam bicózni, jó volt!:) Duna-part! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 28 (szerda), 9:19 
Betűmániákus

Szerintem is hagyjuk, mert nem egymásnak beszélünk, hanem egymás mellett. :?

Szóval: vettem egy mobiltartót! :D Vagyis nem is tudom, hogy az-e egyáltalán, de 3 részes, fér bele kulcs is, mobil is, meg iratok is, de nem pénztárca, inkább ilyen univerzális kütyü. :-? Néha tényleg jó betévedni a a kínai szaküzletekbe xDD Amúgy tök ari, egy cukor maci van rajta... meglepő, hogy ilyesmit vásárolok. Kezd előjönni belőlem a csajszi... Jókor -.-"
Amúgy még kinéztem egy tatyót is, deee... most úgyse hordanám sehova, majd legközelebb. :roll:

KyKym, örülök, hogy kezdesz vidulni :lol: Jobban vagy már? :x Biztos tudod, mi ilyenkor a teendő, mit ehetsz, mit nem (nagyon semmit, sajnos), de ha bármi kérdésed van... tudod, hol találsz! ;)
Én forrongok... most van bikinim, erre x@r az idő. Jellemző :roll: A másik, amiért rosszul vagyok, az az, hogy nem mehetettem el ifire... és ugye pont akkor lettem nagylány is... és volt Quimby, én meg nem voltam ott! :(( Ami még rosszabb volt, hogy a barátaim tökre hiányoltak és napi szinten kaptam az üziket, hogy hol vagyok már... De úgy összevesztem anyámmal, hogy... két napig nem is nagyon szóltam senkihez. :? De megyek Becsére, szóval kiengesztelem őket :x Úgyhogy a közeljövőben nem tudom mikor pontosan, de nem leszek, max mösönön :) De úgyis szólni fogok, szóval. :-*

Legyetek jók. >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 28 (szerda), 8:58 
Könyvmoly

Jáj, Shanci, mi ez a önostorozás? :D Sztem hagyjuk ezt a témát, lapozzunk... :)

Kééépzeljétek, egy fél fokkal jobb a hangulatom, kész csoda... :-S :)

Ó, igen, nekem is jobban bejön, mint Jake... :oops: :x Annyira rohadz helyes, nem tehetek róla! Ééés sikerült tegnap a felirat. Megkértem tesómat, aki lekoptatott, mondván, hogy fáradt... (szegény, két napja melózik, de már most fáradt... -.-"), így mondta: "hagyjál már, fáradt vagyik, különben is kéne hozzá bs player", én meg okos lányka módjára leszedtem a bs playert, és mivel először angolul telepítettem, ki kellett silabizálnom, hogyan tudom csatolni hozzá a feliratot, de végül sikerült! :D csak ezzel háromnegyed 7-re végeztem, így nem tudtam elkezdeni nézni a filmet, mert 8-kor sorozatom volt. :-S na, de nem untatok tovább senkit! :D

megyek, dolgozgatok kicsit, meg előbányászom a telcsimet.

csókpuszi evribádi! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 19:09 
Betűmániákus

Ok, majd nem teszek hülye hasonlatokat a szobámra. :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 19:04 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Nem tudom, miből gondoltátok, hogy lenézem az ilyesmit... de tök jó, hogy ennyi idő után még megfordul a fejetekben :( Vöröskereszt, egészségügy és erős pszichológiai irányú érdeklődés után... :roll:

Jaj, Shanci, ne forgasd ki, amit mondtunk. ;-) Főleg KyKyét, mert ő tényleg még ehhez hasonlót se mondott. :) Én se, de az övé még messzebb van tőle. Szóval ne gondolj bolondságokat, csak tisztázni akartam, semmilyen támadó jelleg nem volt benne. Megint itt a bizonyíték, hogy nehéz tűen átadni a dolgokat, érzelmeket neten keresztül betűkkel... :? :-(
De azért ne haragudj meg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 18:57 
Betűmániákus

Nem tudom, miből gondoltátok, hogy lenézem az ilyesmit... de tök jó, hogy ennyi idő után még megfordul a fejetekben :( Vöröskereszt, egészségügy és erős pszichológiai irányú érdeklődés után... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 18:42 
Fanficbúvár

Jaj, KyKy, hát akkor neked most jól összejöttek a dolgok... :? Én is jobbulást kívánok, legyél jobban minél hamarabb!:) Tarts ki, tudod, rossz után már csak jobb lehet, próbáld így felfogni! ;-)

Pü-t szeretnél te is? Hát, igazából Shancinak se írtam túl részletesen, inkább majd msn-en kapjuk el egymást és ott mesélek, ha szeretnéd, de már annyiszor el kellett mondanom, képtelen vagyok összefüggő mondatokba összeszedni a gondolataimat, párbeszédes formában inkább menne... :oops:

Oké, oké, lakótelep. Shanci, megmondom őszintén, azért nem hagytam annyiban a dolgot, mert nekem kicsit úgy jött le, hogy a lakótelepet valami rosszként nevezed meg, ami kicsit rosszul esett, ugyanis én világ életemben lakótelepen éltem. Persze nem Dél-Amerikai Esmeraldás putriban, de azért lakótelepen. És bár életem egyik legnagyobb vágya egy kertes ház (a kutyu miatt 8->), ettől eltekintve szeretek itt lakni. Nagyon is nyugis a környezet (mármint kinézetre), van park meg minden, most újítják fel, úgyhogy nem annyira vészes a helyzet. Pusztán ezért akartam végére járni ennek a lakótelep félreértésnek, hogy tudjam, mire gondoltál... :oops:

Utolsó dal! :x :x Hát igen, KyKy, tényleg nagyon üt az a film! 8-> És a pasi is, de még mennyire! 8-> 8-> 8-> Nekem is nagyon az esetem! Jobban, mint Jacob. :x

Amphéről én se hallottam azóta... :-( Remélem, minden rendben vele.
Riikám meg gondolom, angolozik, tanulgat. De ő is hiányzik nekem... :cry:

Lányok, nem tudom, nézte-e vagy szereti-e valamelyikőtök a Lostot, de tegnap volt a Finalé az AXN-en, néztem! Kibeszélhetnénk, ha valaki szereti még. ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 18:28 
Betűmániákus

Rosalinda... meg mit tom én...

http://www.antenna.shp.hu/hpc/elemkepek/antenna/antennaoq9_vo8rLL1181153003.gif

zsúfolt. sok a rumli... :D

de lényegtelen. nem magyarázkodok, mindegy. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 18:18 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Szia KyKy! :( Jaaaj, jobbulást? Romlott valamit ettél? Vagy csak szimplán játszik a szervezeted? :cry:

Ööö, lakótelep? Én a Dél- amerikai fajtákra gondoltam... vagy nem is tudom. Minden estre hajlamos vagyok csatateret csinálni és napokig hagyni úgy, szóval... :roll: De nem égetem magam, ha zűr van, cselekszem, de nem esz meg a kosz... csak kicsit lusta vagyok... :oops:

nem tudom, mi van velem, de tök mindegy, nem? így is úgyis kellemetlen... :-S :(

Dél-amerikai lakótelepek milyenek? :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 17:02 
Betűmániákus

Szia KyKy! :( Jaaaj, jobbulást? Romlott valamit ettél? Vagy csak szimplán játszik a szervezeted? :cry:

Ööö, lakótelep? Én a Dél- amerikai fajtákra gondoltam... vagy nem is tudom. Minden estre hajlamos vagyok csatateret csinálni és napokig hagyni úgy, szóval... :roll: De nem égetem magam, ha zűr van, cselekszem, de nem esz meg a kosz... csak kicsit lusta vagyok... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 16:43 
Könyvmoly

Sziasztok, lánykák!

Hát, ne tudjátok meg, ritka sz@r hetek vannak mögöttem, de ez és a jövő hét fogja vinni a csúcsot. Helyettesítenem kell a másik titkár nénit, miközben tök egyedül leszek a SAJÁT osztályomon is - ami azért vicces, mert még kettőnknek is néha sok. Szerintetek? Amúgy meg beteg vagyok. Hánytam - többek között epét - egész éjjel, ma egy falatot nem bírtam lenyelni, mert mindenkijött rajtam... ah, elegem van, de nagyon. Nem alszom rendesen már lassan másfél hete, állandóan felkelek, nem tudom kipihenni magam, és... nagyon érik egy kiadós kiborulás. :-S
Szóval és tettel: elég idegbeteg hangulatban vagyok, úgy érzem, már csak egy hajszál hiányzik, a dolgok arasznyi elmozdulása, és robbanok, mint egy bomba. :-S :(

Amúgy jelen voltam, mint fantomlány, olvasgattam, csak nem volt lelkierőm írogatni, de most itt vagyok, Isten se tudja, mikor jöhetek legközelebb, szóval kihasználtam ezt a kevésbé tragikus pillanatot. :)

Először is a szívem csücsökjéhez szeretnék hozzászólni: The last song! :x Épp, ezekeben a parcekben keresek hozzá feliratot, mert már letöltöttem. :) Mi is megnéztük barátnőmmel moziban jót bőgtünk rajta. És a srác... URAM ATYÁM! Egy isten! Komolyan, rohadtul az esetem - minden szempontból. :) Az új törim, a Rose-s-ban róla mintáztam a fiú főszereplőt, kinézetre echte ugyanilyen. :x
Aila, én is kérem szépen azt a pü-t, engem is érdekel, mi, hogyan, merre, miért. Öcsikémet alapból továbbvették, ő még marad plusz egy év szakmain, azután kell foglalkozni a továbbtanulással, ha akar a magas építő technikus szakmája után. :)

Shanci, én értettem ezt a lakótelepes izébizét, általában a lakótelepek nem éppen... nos, hogy is mondjam... mutatósak. Általában, hangsúlyozom, mert az újonnan épültek elég szépek szoktak lenni, de bennem is a régi kép maradt meg. Meg hát nálatok ki tudja, lehet, máshogyan néznek ki. :)

Amphéról mi újság? Ti beszéltetek már a tábor óta vele? Én írtam neki hétfőn sms-t, nem válaszolt rá, remélem, nem haragudott meg rám végérvényesen, már csak ez hiányozna a boldogságomhoz. :(

Na, most viszont lépek, mert közben feliratot találtam, csak épp nem tudom betenni a film alá, ehhez öcsém szakértelme kellene, és pár perc múlva én megyek ki elé kocsival, szóval.... :)

Puszi, lányok, ha nem jelentkeznék többet, beledöglöttem a stresszbe (amibe tegnap kishíján... arra keltem, hogy majdnem megfulladtam, életemben sosem volt még ilyen halálfélelmem... :-S)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 15:59 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
Ailana írta:
Persze írok neked pü-t, ha szeretnéd!:) Csak írd meg előbb, miről írjak pontosan, magáról a szakról vagy hogy miért ez lett, vagy miről?

Lakótelep... Nem hagyjuk ezt a témát! ;-) Én még így se teljesen értem, de hát te tudod. :) Nálam a lakótelep sehogy sem jön össze, mint a káosz, a hanyag kinézet szinonimája, ha így értetted, de lehet, hogy nálad ezt jelenti, akkor szíved joga így gondolni. :-P

Hááát, ha már így rákérdeztél... de mindegy, amiről neked jobban esik tájékoztatni. Lehet a szakról úgy általában, esetleg hozzáfűződő személyeskedések is :) Szabad kezet adok xDD

Hehh... zsúfolt, többnyire rendetlen ésss... valahogy kimarad a szellőztetés, úgyhogy... szobaillatosító rulez. :lol:

Írtam neked! ;-)
Hát úgy látom, ebben sosem fogjuk megtalálni a közös értelmet! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 15:45 
Betűmániákus

Ailana írta:
Persze írok neked pü-t, ha szeretnéd!:) Csak írd meg előbb, miről írjak pontosan, magáról a szakról vagy hogy miért ez lett, vagy miről?

Lakótelep... Nem hagyjuk ezt a témát! ;-) Én még így se teljesen értem, de hát te tudod. :) Nálam a lakótelep sehogy sem jön össze, mint a káosz, a hanyag kinézet szinonimája, ha így értetted, de lehet, hogy nálad ezt jelenti, akkor szíved joga így gondolni. :-P

Hááát, ha már így rákérdeztél... de mindegy, amiről neked jobban esik tájékoztatni. Lehet a szakról úgy általában, esetleg hozzáfűződő személyeskedések is :) Szabad kezet adok xDD

Hehh... zsúfolt, többnyire rendetlen ésss... valahogy kimarad a szellőztetés, úgyhogy... szobaillatosító rulez. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 15:38 
Fanficbúvár

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 15:27 
Betűmániákus

Sziaaa!
Egy picit mesélnél - mástnem pü-ben - kicsit részletesebben az anglisztikáról? :oops: Amennyiben ráérsz. 8->
A filmhez nem tudok mit hozzászólni... annál inkább az előző hszekből a "lakótelepre" :wink: Nem a nagyság miatt... bár kicsinek se kicsi a szobám, mindinkább a kinézet miatt. Eléggé hm. Hanyag vagyok. :oops: De a h*lye rendet rak, a zseni átlát a káoszon. Ebben igazat adok a féjszbúknak, főleg azok után, hogy nem csak a szobámban, hanem a fejemben is káosz van :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 14:31 
Fanficbúvár

Hellóka! :)

Látom, megint nagy pangás van, most meg a rossz idő, vagy mi van? :-P

Képzeljétek, végül mégiscsak beadtam a derekam és megnéztem az Eclipse-t moziban... :oops: Persze nem elv-feladás volt ez, inkább a tali kedvéért mentem bele és azzal győzött meg barátnőm, mikor mondtam, hogy Patiszonért nem fizetek, hogy akkor fizessek legalább Jacobért. Úgy már jobban hangzott kicsit! ;-)
Most először nem csalódtam a filmben viszont! Persze nem azért, mert most jó volt, hanem mert most nem is számítottam rá, hogy az lesz! ;-) Nem számítottam igazából semmire... semmi jóra... :roll: De élmény volt, az egészet szinte végigröhögtük barátnőmmel! XD Vicc az egész, komédia, komolyan mondom, de tényleg! :-D Nulla színészi tehetség, szánalmas effektek (itt az újszülöttek "széttörésére" gondolok... pff :?), viszont nagyon jól szórakoztunk rajta! :-D
Persze nem írom le teljesen, voltak cuki részek, pontosabban pillanatok (mert hát tényleg csak néhány perc volt, amíg a cuki és aranyos, szép nem váltott át túl nyálasba), amik nagyon tetszettek! 8-> Meg voltak szép tájak, jó zenék is, szép design (mondjuk Bella ruháiról inkább nem nyilatkozom...) Meg hát Jacob részei, ha már az ő szemszögét tudom igazán átérezni. :oops: Meg az újszülötteknek is volt egy-két jó megjelenésük. No meg hát Dakota Fanning de szép lett! :) :)
Viszont, hogy egyik főszereplő sem képes normális színészi színvonalat hozni... XD Bár tény, a szerepük szerint sincs túl sok dolguk, a könyv sokkal szebben átadja az érzelmeket, ott bele lehet élni magunkat a dolgokba... 8-> Az apja, na ő viszont jól játszott! És Jessica beszéde! Nem tudom, talán elfogult vagyok, mert ez a téma nekem most aktuálisabb nem is lehetne, de annyira jólesett a lelkemnek minden egyes szó. És ez újítás, mert ha jól emlékszem, ilyen nem volt a könyvben, mégis nagyon odakívánkozott most a filmbe, egyszerűen kellett! Szép volt, na!:) A másik beillesztés Bella anyjának az ajándéka, az nagyon megható volt! 8->
Szóval azt hiszem, nem lesz a kedvenc filmem, főleg mert tényleg semmilyen mélységet nem ad át szerintem. Így hogy olvastam a könyvet, nagyon jó volt nosztalgiázni 8-> de amúgy
Na de befogtam! :oops:

Viszont egy másik filmet is néztem mostanában: Az utolsó dal. Na, az nagyon szép film volt szerintem! 8-> Sokkal nagyobb mélységek voltak benne, mint amit Miley Cyrustól várna az ember (viszont kevesebb zene... :-( ). Bár kicsit nekem Élet házás beütése volt, de ettől függetlenül szép, megható film volt - csak ne kellett volna már annyira pisilnem, még jobban élvezni tudtam volna... XD

Jaj, KyKy, mielőtt elfelejtem: Ha a Bűbájos Mary-t olvastad, nem ismered véletlenül a Vágyak évadját? Én most olvastam újra! :)

Nara, azért ennél részletesebb eseménymesélést vártam! ;-)

Amphe, ha hazajöttél, na milyen volt? :-D

Puszillak titeket! :)

Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 13:56 
Fanficbúvár

shanon widow írta:
verity írta:
*bepof*

Halihó! :) Megkérdezhetném, hogy ki megy ELTE anglisztikára? :) Mert én is oda szeretnék majd ^^

*kipof*

Ailana. De ha visszaolvasol még két hozzászólást, megtalálod. ;)

Rólam van szó! ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 27 (kedd), 6:53 
Betűmániákus

verity írta:
*bepof*

Halihó! :) Megkérdezhetném, hogy ki megy ELTE anglisztikára? :) Mert én is oda szeretnék majd ^^

*kipof*

Ailana. De ha visszaolvasol még két hozzászólást, megtalálod. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 26 (hétfő), 21:56 
Fanfic-faló

*bepof*

*kipof*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 26 (hétfő), 19:38 
Írópalánta

Igen, rendes volt, amikor utoljára beszéltünk :)

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 26 (hétfő), 13:57 
Betűmániákus

Angliszitka? :lol:
Dejóóó :D Amphe Szegedre jön majd és ott hamarabb tudunk találkozni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 24 (szombat), 20:26 
Fanficbúvár

Nara, és mit szólt T.? Megértette? Akkor minden rendben van már? Remélem, van olyan értelmes srác, hogy ne ítéljen túl hamar. :)

Amphe, jó szórakozást és még egyszer GRATULÁLOK, drága! :-D 8->

Shanci, de aranyos vagy! :) De: lakóteleped?? A lakótelep nagyobb, mint egy szoba, te! ;-)

Kérdeztétek a pontokat: ELTE - anglisztika
És KyKy tesódnak? Sikerült, amit akart?

Szerk.: Amphe, Shanci, nézzetek be a ficblogotokba, hagytam mancsnyomot! ;-) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 23 (péntek), 15:51 
Betűmániákus

Sziasztok Kasmírkáim! :x
Ma végre vettem bikinit - a múltkori fürdőzésem a tesóméban zajlott - és nem szoktam ilyet mondani, de ez olyan jól áll :g Féjszen szerintem majd lesznek képek :)

Ésss... tegnap este a KyKymmel való msn-ezés után, földobtam otthon azt a témát, mely szerint, ha lenne kedvetek, eljöhetnétek hozzám, de anyámék kishiján leszedték a fejemet, hogy pont most akarok barátnőzni, amikor tatarozzuk a lakást :oops: És tudom, hogy baromi esetlen kifogásnak hangozhat, de akkora bénaság lesz. Lapoznak, meszelnek, ablakfestés, hátul betonoznak :roll: Nem tudom, mit gondolnátok rólunk. :D Talán ez lenne a kisebb probléma... De tele lennénk idegenekkel, jön a rokonság segiteni, mivel anyámék melóznak és minden szinte délután fog zajlani. Este kupaktanács vala, és azt mondták, hogy ha még nem is pont most nyáron, de az idén megoldják a dolog pesti részét (shanci fölhozta a kihagyott meritábort, meg hogy azt hiszik, hogy nem akarok velük talizni, meg olyan szomorúan néztem) és akkor majd valahogy átjutok :-Ą És lehet, hogy épp egy nagykorú valakivel... ;) Ugye Pipőőőő??? :-* Ami legjobb, hogy jövő ilyenkor szerintem jöhettek... bár akkor az én lakótelepem lesz meszelve - mert szobának azért nem nevezném... úgyhogy... na! Értitek! :lol:

Most megyek, és hasznossá teszem magam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 23 (péntek), 10:59 
Szárnybontogató

Hallali! :)

Kyky, nagyon köszönöm a kritikákat, olyan drága vagy!!!! :x :-*
Én is nemsokára megyek Hozzád nézelődni, lehet hogy már ma este. :) A délutánt a bátyámnál töltöm, angolozunk ezerrel, legalábbis remélem. Annyi új szót tanultam meg ma délelőtt egyszerre, hogy mindjárt szétesik a fejem... $ear :roll:
Jáj, Kyky, dehogynem, még hónapokkal ezelőtt felvettelek emesenre. A kykysziv@hotmail.com van meg nekem, az nem jó?? Igaz, eddig egyszer sem láttalak fenn, de én olyan ritkán vagyok, hogy azt gondoltam, ez véletlen. Biztos a visszaigazolással volt valami gubanc, no de sebaj. A címem: yunasakuragi@hotmail.com. Próbáld meg, hátha neked sikerül. És verd ki a fejedből az olyan butaságokat, hogy nem szeretlek. Bojzasztó... ;)
Jáj, és várom a püt! :-*

Shanci, azért poén ez a neves dolog. :D Nálam a Kornél rendszerint Konrád, meg a Huba Gyula, de ezeket is kezdem már kinőni. :#-)
Nálunk ilyen pletykás, mindenki-ismer-mindenkit dolog csak az általános sulimban volt. Ugyanis anya ugyanott tanít ahová én is jártam, és két éves koromtól vitt minden táborba, rendezvényre, ilyesmi. Szóval nem tudok, úgy végigsétálni Kispesten, hogy legalább tíz vadidegen oda ne köszönne, és megkérdezné, hogy ugye emlékszem-e rá. /:) De legalább ebből is látszik, hogy Kispest milyen összetartó közösség, legalábbis a sulink környékén... ;)

Jujj, kicsi Amphe, hát mégse vittél magaddal a hátizsákban... :(( :g Érezd nagyon jól magad csibusz, aztán tessék sokat mesélni!! >:D<

Nara, megyek olvasni a püdet! ;)

Csók mindenkinek :-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 23 (péntek), 8:53 
Könyvmoly

Ponthatárok, lányok? Aila, Amphe (ha visszajössz)? :)

Egybk. egyetértek Ailával, Shanci, ha nem is olyan durván, mint egy kissebb faluban, de megvannak... :( Csajnabajna...

Ah, megyek, dolgozgatok... :/ :(

Csókkancs!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 23 (péntek), 6:29 
Írópalánta

:D Minden jót Amphe, vigyázz magadra te is. >:D<

Én meg jelentem elmagyaráztam tegnap este T.nek mindent :roll: Úgyhogy végre érti az augusztusos-Ákosos kavart is #:-S :D

Alia tökre ismerős ez a köszönős helyzet... Csomószor voltam már úgy, hogy csak túl későn esett le, h vhonnan távolról ismerek valakit és akkor meg már elmentünk egymás mellett.

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 23 (péntek), 5:05 
Fanfic-faló

Sziasztok Kicsi Kasmírok! :)

Nem olvastam vissza, csak gyorsba pötyögök, mindjárt indulunk :) ^^
Legyen szép hétvégétek, vigyázzatok magatokra, majd mesélek! :)

Sok puszi :-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 22 (csütörtök), 17:26 
Fanficbúvár

Jaj, Nara, hát ilyen félreértések sajnos mindig akadnak... és persze mindig a legrosszabbkor, a legkellemetlenebb helyzetekben olyan emberek előtt, akiknek szeretnéd jó színben felmutatni magad. Persze ha a hülyék közelednek, előtte még szándékosan se sikerülne leégetnem magam...XD Ez már csak így megy... $?
Azt pedig ne felejtsd el, hogy a Face mindent tud! ;) Úgyhogy aki itt kezd szervezkedni, beszélgetni, ne lepődjön meg, ha aztán olyantól hallja vissza, akinek köze sincs hozzá... :? Egyrészt imádom, mert mindenki ott van, de néha ugyanakkor pont ezért utálom. Van pl. egy kifejezetten idegesítő osztálytársam (illetve csak ex osztálytárs, de furi... ;) ) - Riika tudja kire gondolok -, na ő mindig megkomizza az a hsz-eimet és a kommenjeimet, képeimet, mikor ő az utolsó ember, akit látni akarok. :roll: A hajam tudnám tépni tőle. X-( De mindegy, úgyse látom soha többet, ha szerencsém lesz! ;-) _U_
Szóval a lényeg, hogy a Facesszel vigyázni kell.
Nara, a dolgok még rendbe jöhetnek. Szépen elmentek mozizni és élőben megint lát majd T és nem fog hülyeségeket gondolni rólad. :)

Hát lelked rajta, próbáljátok a dolgot, de én azért kicsi kisebb voltam anno nálad - és már akkor is undi volt a tenyérbe köpés. ;-)

Shanci, ez de aranyos, hogy minden kutyának köszöntél. Hidd el, megérte, jobban, mint néhány embernek... A kutyik okosak és nem felejtenek! 8->
Egyébként meg ez a köszönés... :roll: Nekem is az agyamra megy. Ha azért akarsz elköszönni, mert azt hiszed, városban nincs meg ez a sértődős hülyeség, ne is fáradj a csomagolással. Mindenhol ugyanez van... :? Nálunk is anya mindenkit ismer, már azt is, akivel csak egyszer buszozott együtt, szóval... :-w Aztán mindig kapok, hogy már megint mért nem köszöntem, miközben nem is láttam - vagy nem ismertem fel az illetőt tekintve, hogy sose beszéltem még vele :-/ -, de hát ez mind nem fontos. A lényeg, hogy boldog-boldogtalannak köszöngessek. Azt persze senki nem veszi figyelembe, hogy nem bunkóságból nem köszönök, hanem mert nem látok el odáig. A szembejövő arcába pedig azért mégse fogok belebámulni, hogy hé, láttalak-e már. XD De sokszor van olyan is, hogy miután elmegyek mellette, jövök rá, honnan ismerem, de hát akkor már késő.
Persze ennél már csak az jobb, ha egy szomszédunk nem köszön rá anyára és akkor hetekig hallgathatom, hogy hogy el van szállva magától meg minden. Közben lehet, hogy neki is ugyanaz volt a baja, mint nekem. Vagy - Isten lássa bűnét - csak nem ez minden gondolata, hogy Úristen, kinek köszönjek... :roll:
Vagy a legújabb kedvencem: hónapok óta mindenki azzal fogad, hogy júj, gratulálok a kitűnő érettségidhez (anya szerintem ismeretleneket is leszólít az utcán, csak hogy még egyszer elmondhassa... :-S), miközben sírni tudnék és ordítani már, annyira unom a témát... $fal
Úgyhogy ilyen tényleg mindenhol van, Shanci, nem menekülhetsz! ;-)

KyKy, jöhet a pü!
Mit ribiskedtél te? ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 22 (csütörtök), 17:19 
Betűmániákus

kykyke írta:
Hát... én rossz dolog miatt is... :( :-S Régebben sokat ribancoskodtam... :oops:

:D mi ki nem derülnek. ej-ej.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 22 (csütörtök), 16:33 
Könyvmoly

Hát... én rossz dolog miatt is... :( :-S Régebben sokat ribancoskodtam... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 22 (csütörtök), 11:55 
Betűmániákus

Akkor jó. :D
Én kifejezettem utálom az ilyesmit, mert nem egyszer voltam a tárgya :roll: Na, persze, nem rossz dolog miatt, csak akkor is :?

Én meg megyek, válaszolok neked :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 22 (csütörtök), 11:23 
Könyvmoly

De, értem én, mondom, még tapasztaltam is, ezért idegesít a dolog. Nálunk is megvan ez a rendszer, pedig csak két-három utcáról van szó. :-S Az emberek szeretnek pletykálni, ez van. Mindenhol! Szeretik a szaftos történeteket. :D Ennél már csak a munkahelyi pletykák a jobbak. xD

Akkor megy neked a pü-drága. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 22 (csütörtök), 10:56 
Betűmániákus

kykyke írta:
shanon widow írta:
Ha faluban nem köszönsz, az halálos bűn. Azt mondják beképzelt vagy xDD

Hogy ez milyen igaz...! Tök idegesítő amúgy... így is úgyis furcsán, ferde szemmel néznek rád, aztán ha hátat fordítasz, kibeszélik az egész múltatad. Ahhoz képest, hogy én sosem éltem Koroncón (Győr mellett, ahol anya élt régebben), mindenki tudja, kinek a lánya, illetve unokája vagyok. :-S

Édesdrága, a városiak ezt nem értik. Túl sokan vagytok... ezek kisebb közösségek és... én is tudok mindenkiről mindent, illetve rólam is tudnak mindent. Tudom már ránézésre melyik pasival lehet kezdeni, melyikkel nem, milyen a családi háttér, züllött-e, volt-e nővel, bunkó-e. És ugyanez mindenkiről... :D Volt olyan eset, hogy nem köszöntem és anyám már azzal várt, hogy jött az illető: Mi az, hogy nem köszöntél az Icanéninek, ha? Aztán hallgathattam a mai gyerekek, a tisztelet és minden rájuk van hagyva szöveget... /Pedig ez egyszeri alkalom volt -.-" És anyám csodálkozik, hogy el akarok húzni innen. xDD

Kérem a püüüüt, nagyon! ;;) :-* A kritikát pedig szívesen küldtem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 22 (csütörtök), 10:29 
Könyvmoly

shanon widow írta:
Ha faluban nem köszönsz, az halálos bűn. Azt mondják beképzelt vagy xDD

Hogy ez milyen igaz...! Tök idegesítő amúgy... így is úgyis furcsán, ferde szemmel néznek rád, aztán ha hátat fordítasz, kibeszélik az egész múltatad. Ahhoz képest, hogy én sosem éltem Koroncón (Győr mellett, ahol anya élt régebben), mindenki tudja, kinek a lánya, illetve unokája vagyok. :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 22 (csütörtök), 10:26 
Könyvmoly

Nem értem... az előbb - még Nara hsz-e előtt - elküldtem, amit írtam, és nem küldte el... :-S Mindegy...

Nara, ne idegeskedj ilyenen, komolyan, kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémád egész életedben! :)

Aila, te pedig el vagy fenekelve! :D Mégis miért vagy ilyen pesszimista, biztos másokat is érdekel a Pirkadat, csak lehet, épp akkor töltötted fel, amikor mindenki töltögetett, és elkavarodott a tied. :) Ettől függetlenül engem érdekel, szóval mindenképp küldd el, akár feltöltöd, akár nem. :)

Shanci, neked meg köszönöm a kritikádat, nagyon jól esett, kicsit megnyugodott a kicsi szívem, hogy írtál, legalább nem érzem úgy, hogy senkit nem érdekel, mert egy kanyi kritikát sem kapok. :( Szóval, örök hálám, csajszi! :x

Lányok, hogy mi történt velem? :D :D Akit érdekel, majd elmesélem, Amphének már pü-ztem, ő olvassa, ha érdekli, ha nem. :-P :oops: Bocsi. :D

Csókpuszi, leányzók!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra