Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 3:04

Időzóna: UTC + 1 óra

Fórum szabályok

Figyelem!
A Bétapiac - keres és a Bétapiac - kínál topicokban kötelező használni a bevezetett sablonokat. A sablon nélküli hozzászólásokat figyelmeztetés és értesítés nélkül töröljük.
Olvasd el az erre vonatkozó tutoriálokat!

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 44  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Bétát fordításhoz!
HozzászólásElküldve: 2010 október 21 (csütörtök), 17:36 
Zöldfülű

Bétát keresek a How to survive getting stranded with your enemy című fordításomhoz! Már 6 fejezet felkerült a merengőre, de eltűnt a bétám és két hónapja nem is jelentkezett. Ha bárkit érdekelne a feldat várom levelét a : summerrose90@freemail.hu -ra!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 20 (szerda), 19:21 
Zöldfülű

Sziasztok..Elkezdtem írni egy történetet amelyben a The Vampire Diaries szereplők is vannak,ezért keresek egy bétát aki rendelkezésemre áll..Még a 18-as karikában is..Akit érdekelne az itt megtalál: SexyGirl.Angee@gmail.com előre is köszönöm... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keresek
HozzászólásElküldve: 2010 október 20 (szerda), 17:04 
Zöldfülű

Sziasztok!
Szeretnék találni egy megbízható, pontos bétát aki átnézné az írásaimat. Jelenleg egy rövid félperces történetem van slash, azon belül HP/PP témában. Valamint folyamatban van egy másik, hosszabb történet is ami később kerülne még feltöltésre.
Fontos hogy olyan bétát keresek aki minden témában hajlandó lenne segíteni (gondolok itt a 18-as karikás erotikus tartlamas, akár nemi erőszakos történetekre is).
Előre is köszönöm a segítséget, akinek pedig sikerült felkeltenem az érdeklődését írjon: bbeus017@gmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 14 (csütörtök), 19:20 
Betűmániákus

Darling írta:
Sziasztok! Tudna valaki segíteni egy kicsit? Csak annyi, hogy van egy rövid írásom, amit el kéne olvasni... tudom, nem az igazán megfelelő helyen terjesztem, de nagyon rövid, ezért szerettem volna holnapig letudni ezt a dolgot... Ha valakinek van most fölösleges ideje (na, ez jó vicc, de azért reménykedjünk) az írjon vissza, nagyon örülnék ^^
Előre is köszi a segítséget :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 14 (csütörtök), 17:40 
Írópalánta

Sziasztok!

Olyan angolul jól értő bétára lenne szükségem, aki egy meglévő HG/PP fordítást nézne át feltöltés előtt;
valamint egy Drarry fordításhoz lenne társ.
(utóbbi 18-as karika)

Köszönöm előre is!
czenema@gmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 12 (kedd), 18:19 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Olyan bétára lenne szükségem, aki tényleg érti a dolgát. Leginkább saját univerzumban mozgolódom, bár mostanában hajlok a Supernatural felé is. Nem vagyok slasher - mármint írás terén.
Örülnék, ha valaki elvállalna! Ha úgy gondolod, hogy oké, akkor légyszi dobj meg egy PÜ-vel, a többit pedig megbeszéljük :) Előre is köszi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 12 (kedd), 12:12 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Pofátlan kislány lévén, bétát keresek SN alapú történetemhez. Olyat, aki legalább nagyjából ismeri a sorozatot. A történet maga 6. évados lenne, pontosabban a hatodik évad egy kissé másként. :wink: Hát egen, engem is egy kicsit elgondolkodtatott ez az új évad, ezért kezdtem bele egy ilyen töribe.

Semmi slash, meg P18, csak Sam, Dean, Cas, Mihály és még néhány angyal, démon, meg szörnyek. :-D :-D

elérhetőség: halgasviki@gmail.com

She guides us to bliss, her gift everlasting...

KépKép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 08 (péntek), 11:04 
Zöldfülű

Elvállaltak, így már tárgytalan.

Sziasztok!

Én három történetemhez is lektort keresnék. A feladata leginkább helyesírás-ellenőrzés lenne, de ez nem zárja ki, hogy nem vétek stilisztikai hibákat, szóval erre is oda kéne figyelnie.
Mutatok pár sort a történetekből, hogy ne rettenjen el senki ^^;

Az első (időrendben) egy olyan fici, amiben Lily és Piton szerepelnek, semmi korhatáros. Majdnem két oldal.
"Leszegte a fejét, várva a másik ítélő válaszára. Piton a falnak vetett háttal állt, mellkasa előtt keresztbe font karokkal. Nagyon mérges volt a lányra, egész délután fortyogva fel-alá járkált, de amint meglátta Lilyt, ahogy a csendes, néptelen, sötét, esti folyosón rá vár, egyszeriben minden dühe semmivé foszlott. Kinyújtotta a kezét, hogy biztatóan megérintse a lány vállát, de aztán meggondolta magát és oldala mellé lógatta a karját."

A második egy Drarry szösszenet. Szösszenet, mert egy oldal összesen. Barátnőm születésnapjára írtam. Semmi felnőtt tartalom. AU, ha azt vesszük, hogy a hetedik roxforti évben játszódik, és semmi nem változott.
"A levegő párás és nyirkos volt a meccs délelőttjén. Nem esett, de lógóhasú, kövér, szürke felhők úsztak lustán, alacsonyan az égen, eltakarva a napsugarak elől mindent. Harry Ron védését figyelte, amikor valami apró és fényes villanást kapott el a szeme sarkából. Arra felé kémlelt, és látta, hogy Draco Malfoy megiramodott. Azonnal észrevette a cikeszt ő is, amit a szőke üldözött, és fürgén a nyomukba eredt."

A harmadik egyelőre nincs befejezve, de időszerűnek érzek egy áttekintést, tekintve, hogy eddig 32 oldal és erősen húz a Snupin felé (Sajnálom, nem akartam TT_TT).
"A férfi ledobta magát a Pitonnal szemközti székre, a gyógynövényekkel, fűszerekkel és gyökerekkel megrakott kosarat pedig feltette az asztalra.
- Képzeld, a fűszeres néni megkért, hogy segítsek neki! – Piton felvonta a szemöldökét.
- Felteszem, a griffendéles önérzeted és hozzáállásod megakadályozott abban, nemet mondj – felelte gorombán a volt sötét varázsló. - Nektek mindenkin segítenetek kell – tette hozzá lesajnálóan. Ennyi zsémbeskedéssel azonban már nem lehetett Lupin kedvét szegni. Igazából már kezdett hozzászokni Perselus modorához. Derűsen csak legyintett."

Nem kell mindet vállalni, ha valaki csak az egyikhez érez kedvet/energiát/ingerenciát, nekem már az is nagy segítség lenne.
Szóval akit érdekel és vállalja, az legyen kedves írjon egy e-mail a rukikusan@gmail.com címre.

Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Béta kéne
HozzászólásElküldve: 2010 október 04 (hétfő), 7:39 
Szárnybontogató

Aria írta:
Hali! Keresnék egy bétát, aki kijavítja a törtim, megmondja a véleményét (persze finoman) és ösztönöz a további fejik megírására. Ez lesz az első történetem, szóval fogalmam sincs, hogy kell ezeket a dolgokat csinálni :shock:

Téma: A Harry Potter sorozat következő generációjával foglalkozik, Rose Weasley szemszögéből megírva a kezdetektől.

Ha valakit érdekelne az írjon a merengo94@freemail.hu címre. Előre is köszi! :-D

Ironikus lenne, ha pont én foglalkoznék vele, de szívesen elvállalom :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta kéne
HozzászólásElküldve: 2010 október 03 (vasárnap), 18:22 
Zöldfülű

Hali! Keresnék egy bétát, aki kijavítja a törtim, megmondja a véleményét (persze finoman) és ösztönöz a további fejik megírására. Ez lesz az első történetem, szóval fogalmam sincs, hogy kell ezeket a dolgokat csinálni :shock:

Téma: A Harry Potter sorozat következő generációjával foglalkozik, Rose Weasley szemszögéből megírva a kezdetektől.

Ha valakit érdekelne az írjon a merengo94@freemail.hu címre. Előre is köszi! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 03 (vasárnap), 14:31 

TÁRGYTALAN!

Sziasztok!

SOS! SOS!

Hatalmas kérésem lenne egy bétához aki elvállalna keddig egy kb majd max 2000 szavas írást. Kihívásra készül (ma este be kell, hogy fejezzem pont. ) és le is volt fixálva barátnőmmel, hogy majd lebétázza nekem keddig, ha hétfőn átdobom max. De sajnos a gépe hétvégén kudarcot vallott így nem tud velem kezdeni semmit :( (Igne az én balszerencsém miatt történt a nagy gép leállás... mindegy.. azért hálás vagyok neki így is :) ) így nem tud nekem bétázni, úgyhogy hatalmas kérésem lenne egy arra vállalkozó embertől, hogy keddig nézze át. Igazából nem az egészet kell, mert a fele már le van bétázva (még a suliban megvolt papíron) Szóval csak olyan 900-1500 szó lenne, vagyis szerintem rövidke.

Tudom, hogy nagyon későn szólok, de kérlek segítsetek! Várom megmentőmet, PÜben :) előre köszönöm neki _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 13:06 
Sztorihajhász

Sziasztok!

*Sóhajt* Olyan bétára lenne szükségem, aki hosszú, akár slash, akár nem harrypotteres történetet is tudna vállalni, de a legfontosabb, hogy biztos legyen, abban, hogy megtalálja a hibákat, és felengedik a ficet. Kicsit már kezdek elszontyolodni, és feladni a keresgélést. Csak sajnos, így nem tudok feltölteni folytatásokat, új történeteket. :(

Akit érdekel az írjon ide: carina0001@freemail.hu

Elég fontos lenne!
Köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta!!!
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 23 (csütörtök), 4:17 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Olyan bétát keresek, aki segítene "kipofozni" a történeteimet, vagyis csiszolni a stíluson, kiszedni az oda nem illő részeket, és egy kicsit színesíteni. A maileket ide várom: mozessinike@freemail.hu

Főleg HP sztorikat, de van privet drive is. Korhatár vegyesen, dark/morbid nincs, ízléses erotika (sztem) néha előfordul, kínzás nagyon ritkán és nagyon lightos!

Köszi előre is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Beta
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 14 (kedd), 17:37 
Zöldfülű

[/b]TÁRGYTALAN!!

Lehetoleg gyorsan dolgozo betat keresek a Twilightos tortenetemhez. A helyesirassal vannak gondjaim. A tortenetem megtalalhato a www.twilightfanfic-ms.blogspot.com-on. Ha valakinek van kedve, irjon a musariven@citromail.hu-ra.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Musafan 2010 október 06 (szerda), 5:00-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 09 (csütörtök), 17:45 
Zöldfülű

Sziasztok! Frissensült történetemhez kéne egy nagyon szupi, gyors és ügyes kis béta-barát. Történetem a WVV-be menne,Lily-James-Harry-Edward a szereplői, lehet tudni, hogy iszonyú sok hülyeséget hordtam benne össze, az a gond, hogy nyelvtanból nem vagyok valami fényes, tehát el kéne a segítség! Kedves lehendő béta! Szánj meg!
Puszi
U.i.: e-mail: kicsicsillag96@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 13:07 
Szárnybontogató

Kérek sszépen egy bétát. $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Nekem is kéne valaki!
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 20:55 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Iskolaidőben a mardekár pincetermei, vagy a Titkok kamrája
:lol: Mint előttem oly' sok embernek, nekem is szükségem lenne egy bétára! Legutolsó regény-kísérletem eleje miatt leszóltak, és azt még nincs lelkierőm kijavítani, de egy új, Snarry témájú, szigorúan 18+-as műbe belekezdtem, és mivel megvan a prologus és az első két fejezet, lassan el kéne egy béta is hozzá. Maximum 12 fejezetesre tervezem, lehet, hogy rövidebb lesz. Neveket, és vesszőket kéne átnézni, mert sokadik olvasás után nem mindig veszem észre a saját hibáimat.
Aki szeretne kicsit többet tudni, mielőtt elvállalná, az pü-t írjon ide!
Aki elvállalná, jelezze e-mailen: eniko125@vipmail.hu
:wink:

Előre is köszönöm a segítséget!

SZERK: Letudva!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kurenai 2010 szeptember 23 (csütörtök), 19:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta kéne ! :)
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 20:06 
Zöldfülű

Sziasztok! Frissensült történetemhez kéne egy nagyon szupi, gyors és ügyes kis béta-barát. Történetem a WVV-be menne, lehet tudni, hogy iszonyú sok hülyeséget hordtam benne össze, az a gond, hogy nyelvtanból nem vagyok valami fényes, tehát el kéne a segítség! Kedves lehendő béta! Szánj meg!
Puszi
U.i.: e-mail: kicsicsillag96@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 19:58 
Zöldfülű

Sziasztok! Készülő történeteimhez keresnék bétát, legjobb lenne ha e-mailben beszélnénk meg a részleteket!(demelzariddle@freemail.hu) Előre is köszönöm! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 04 (szombat), 19:41 
Szárnybontogató

Sziasztok!

A közeljövőben várható SPN/Odaát/-fordításaimhoz ill. saját sztorikhoz keresek bétát. Olyat, akit nem zavar a lightos SLASH (csak és kizárólag Destiel :roll: , Wincestben nem utazom).

Előre is köszönöm a segítséget!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 31 (kedd), 22:49 
Szárnybontogató

Hipper szuper gyorsan keresek bétát.
A történetem egy férfi kalandos és fordulatokkal telítet életét mutasa be. :-c

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kedves Beták!
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 19:57 
Zöldfülű

Üdv mindenkinek!

Első komolyabb lélegzetű történetemhez keresnék valakit, aki véleményez, javít.
Nincsenek komolyabb hibáim, de kéne egy kis segítség! :wink:
Nem baj, ha nem dolgozol gyorsan, nekem sincs mindig időm írni.
Hetente kb. egy fejezetről lenne szó.

Témájában fantasy, de nem kapcsolódik se a Harry Potter-hez, se az Alkonyat sorozathoz. Többet akkor, ha érdekel :P

Írj PÜ-t vagy e-mailt:

vivuska999@freemail.hu

Előre is köszi bárki jelentkezését!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 18:03 
Zöldfülű

MÁR NEM AKTUÁLIS
Sziasztok!

Egy készülő Severitus történethez és egy rövid drarry szösszenethez keresnék betat. A figyelmetlenségből adódó helyesírási- illetve vesszőhibáim kiáltanak segítségért. Ha valakinek lenne hozzá kedve, az e-mail-en keresztül megtalál és a részleteket megbeszélhetjük.

Köszi! Fancsaly

Ui.: Jah: aniko.ferencz90@gmail.com

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fancsaly 2010 szeptember 07 (kedd), 12:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 10:22 
Zöldfülű

Sziasztok!
Believe című Tom/Voldemort+ Harry témájú történetemhez keresnék bétát, akár ideiglenesen. Meggyűlt a bajom a vesszőkkel, megköszönném, ha valaki véleményezné.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 2:46 
Zöldfülű

Sziasztok! :)
Vampire Diaries témájú körülbelül tizenhatos karikás történetemhez szeretnék találni egy bétát, akinek két-három napnál tovább nem tart egy fejezet átnézése.
Mivel még csak most kezdtem, ezért nem zúdítok rá egyszerre több részt, és a helyesírásom sem annyira reménytelen, szóval nem lenne nagyon sok dolga, csak a párbeszédeket, a vesszőket és a véletlenszerű elírásokat kéne néznie, illetve ha érdekli a történet, akkor mondhatna tartalmi véleményt is.
Csak hetene kapna új részt, mivel nem vagyok egy gyors író.
Akinek kedve, ideje és ereje lenne hozzá, és meg tudja oldani pár napon belül a munkát, az írjon e-mailt, privát üzenetet, vagy vegyen fel msn-re.
Köszönöm szépen :)

tori (merengős nevén nevezve)

mail: victoriousff@freemail.hu
msn: k_victorious@hotmail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 18:24 
Zöldfülű

Sziasztok!:-D

Egy NCIS-barát bétát bátorkodok keresni, aki egy ötfejezetes szösszenet erejéig segítene nekem. A sztori egy komoly/komolytalan Halloween fic sok Tony/McGee jelenttel, és egy leheletnyi McAbbyvel. Olyan szemfüles egyénre lenne szükségem, aki a logikai buktatókra rámutat (mert akadhat benne bőven olyan, amit nem vettem észre), és a mellett nyelvtanilag is leellenőrzi nekem a szöveget (nem vagyok vészes eset ilyen szempontból). Nem kell gyorsan dolgozni, csak annyit kérek, hogy ha valaki elvállalja, utána ne hagyjon cserben:)
Ha érdekel, írj, elküldöm az első fejezetet, és ha nem tetszik, még mindig mondhatsz nemet. :wink:

E-mail: camerata@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 12:01 
Zöldfülű

Sziasztok!

Állandó bétát keresek, rövidebb történeteimhez. Általában PD-s sztorikat írok, legtöbbször SLASH témában. Illetve, készülőben lévő regényemhez, aminek a címe A Tökéletes Gyilkosság. 18-as korhatárú, a hosszúságát még nem tudom.

Ha érdekel, kérlek ide írj e-mailt: korniss@citromail.hu
vagy vegyen fel MSN-re: dontseebackkame@hotmail.com

Köszönöm,
HenkieWay

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 21:13 
Zöldfülű

<b>Köszönöm, tárgytalan!</b>

chilly írta:
Üdv!

Egy új snarrymhez keresek bétát. A lebétázási idő lehet egy hét is, én nem bánom, a történetről az érdeklődőnek mondanék bővebb infót mailben, de annyit azért tudni kell, hogy erősen felnőtt tartalmú, nemi erőszakkal fűszerezve. A helyesírással nincs sok gond, sokkal inkább a vesszőkkel és néhány értelmetlenebb mondattal kellene vesződni. Hálás köszönetem előre is annak, aki jelentkezne a posztra.

mailem:

csillag.dori@freemail.hu
csillagdori@hotmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 20:27 
Zöldfülű

Sziasztok! Én is rászántam magam a béta keresésre! Kezdő bétaként a helyesírásom legtöbbször jó(van mikor éjjel írok, null agyműködéssel, nah, akkor többet rontok), ugyanakkor sok az elgépelésem és kicsit több vesszőt használok a kelleténél. Főként olyan bétát keresnék aki kifejtősen értékel, elmondja a véleményét, javaslatait és egy-két napon belül dolgozik. Hosszú távra keresném bétámat.
Több témakörben is írok, de mostanában főként Jpop slash-t. Többnyire kisebb novelláim vannak, one-shotok, max egy-két részes történetek, de van folyamatban lévő hosszabb is.

MSN: fifikeke@hotmail.com

Előre is köszönöm!^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 19:25 
Zöldfülű

Üdv!

Egy új snarrymhez keresek bétát. A lebétázási idő lehet egy hét is, én nem bánom, a történetről az érdeklődőnek mondanék bővebb infót mailben, de annyit azért tudni kell, hogy erősen felnőtt tartalmú, nemi erőszakkal fűszerezve. A helyesírással nincs sok gond, sokkal inkább a vesszőkkel és néhány értelmetlenebb mondattal kellene vesződni. Hálás köszönetem előre is annak, aki jelentkezne a posztra.

mailem:

csillag.dori@freemail.hu
csillagdori@hotmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 13:49 
Szárnybontogató

Nagyon gyorsan keresek bétát!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 20:20 
Zöldfülű

sziasztok! Bétát keresnék. Lehetőleg olyant aki 2napon belül elvégzi a munkát. De az 1 azért jobban megfelel:D. a történetem okés, a helyesíráson allig van javítnaivaló de azért van 1kicsi. avagy a fogalmazás. az enyém se utolsó de jobb ha 1 tapasztalt béta átírja. Lehetőleg olyan bétát kérek aki már tapasztalt és jól tud fogalmazni mert kezdő béta az énis lehetnék. előre is köszönöm a jelentkezőnek:)

mod. szerk.

ja igen!
email címem:david9503@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: béta fogó :)
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 21 (szombat), 14:04 
Zöldfülű

ciao :D

lenne egy történetem amihez bétát kersek. romantikus-akció/kaland, tanár-diák szerelem, izgalamas helyszínek és történésekkel. nem hp, nem is vámpíros, hanem egy más film alapú fic. volt bétám, de ő eltűnt és mivel nem túl jó a helyesírásom, muszáj lenne találnom. a tízedik fejezetnél tartok, 10 és 16 fejezet között lesz valahogy vége. a kritikáknak is örülök, bármilyen nyersen van is fogalmazva, jó tudnom hogy külső szemlélő szempontjából milyen is a történet.. 16os, címe: kalandos kalandok.
hibáim főként a vesszőkkel vannak, elírások és a párbeszédeket nem szívlelem túlságosan :D

légyszi nagyon fontos lenne :)

ha érdekel, e-mail címem: gunty@freemail.hu
köszönöm

ciao

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 21 (szombat), 10:30 
Írópalánta

Sziasztok!

Akkor már hárman vagyunk :-S (Nem kéjük meg, h tolják ki a határidőt, emberek? xD)

Én is a VTKs sztorimhoz keresnék egy villám-bétát, 25ikei határidőhöz. A történet alakulófélben van, igazából nem is olyan rossz a helyzet, holnap már talán tudnám küldeni...

E-mail címem: narleen111@freemail.hu

Előre is köszönöm, ha valaki elvállalja :)

Üdv.: Nara

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 20 (péntek), 18:42 
Zöldfülű

Már nem aktuális!!!

Kábé nekem is ilyen a szitum, sürgősen keresek egy gyors és alapos bétát!

Írj PÜ-t vagy e-mailt (carrow_zsuzsanna@hotmail.com), ha elvállalnád!

Lil Snape Dogg írta:
Sziasztok!

Nos, nagyon nagy bajban vagyok. Akkor kezdem a mesém előről. Az egész úgy kezdődött, hogy ugye jelentkeztem egy kihívásra, ami 25-ig határidős. Írtam rá két történetet, az elsőt, augusztus 10-én küldtem bétának. A másodikat augusztus 15 körül elküldtem, és azóta semmi hír sincsen róla. Pedig ha akkor szólt volna, hogy nem ér rá nem lenne ilyen gáz az ügyem.. :roll:

vagyis SOS bétát keresek, aki vállalna 1 történetet (az egyiket azóta barátnőm lebétázta, de sajna dolga akadt a másikat már nem tudja :( ) augusztus 24-ig .. tudom, hogy négy nap és hatalmasat kérek, de de úgy érzem nem tehetek róla... mert én időben megírtam.. a bétám nem reagállt :((

Kérem valaki! Segítsen rajtam :-SS a határidő egyre közeleg :-SS

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Carrow 2010 augusztus 21 (szombat), 12:59-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 20 (péntek), 16:01 

MÁR TÁRGYTALAN, KÖSZÖNÖM _U_

Sziasztok!

Nos, nagyon nagy bajban vagyok. Akkor kezdem a mesém előről. Az egész úgy kezdődött, hogy ugye jelentkeztem egy kihívásra, ami 25-ig határidős. Írtam rá két történetet, az elsőt, augusztus 10-én küldtem bétának. A másodikat augusztus 15 körül elküldtem, és azóta semmi hír sincsen róla. Pedig ha akkor szólt volna, hogy nem ér rá nem lenne ilyen gáz az ügyem.. :roll:

vagyis SOS bétát keresek, aki vállalna 1 történetet (az egyiket azóta barátnőm lebétázta, de sajna dolga akadt a másikat már nem tudja :( ) augusztus 24-ig .. tudom, hogy négy nap és hatalmasat kérek, de de úgy érzem nem tehetek róla... mert én időben megírtam.. a bétám nem reagállt :((

Kérem valaki! Segítsen rajtam :-SS a határidő egyre közeleg :-SS

Nagyon sajnálom, hogy ilyen sürgető vagyok. A történetről annyit, hogy enyhe slash. Többit nem kotyoghatom el mert ugye kihívás...

PÜben vagy emailban (perselussnape@hotmail.com ) várom megmentőm levelét... $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 20 (péntek), 11:45 
Szárnybontogató

Gyors és alapos munkát végző bétát keresek: a történetről a jelenkezés után beszélünk.
:roll:

Hp.S.V.GY.--)HarryPotter Stáb Védő GYülekezet- alapító tag=GYERTEK SEGÍTENI

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Most komolyan...egy béta mindig kell!
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 14 (szombat), 10:06 
Zöldfülű

Na jó, azt hiszem, most nem keresni fogok bétát, hanem írok, hátha valaki elvállalja.
Pár hónappal ezelőtt kezdtem el a sztorimat Angyali Érintés címmel, az első 5 fejezetet gond nélkül feltettem és volt egy nagyon jó bétám, aki teljesen hibátlanul kijavította a fejezeteimet, mert bizony akadtak hibáim.
De egy idő után nem küldte vissza a fejezeteimet. :? Kerestem egy újat, de ő meg, nem teljesen pontosan javított és belefáradtam, hogy heteket kell várnom rá.
Így keresek most egy újat. A sztori +18as, teljesen egyedülálló, nem valami Twilight folytatás, az egész az én fejemből pattant ki. :-)
Jó lenne, ha valakire számíthatnék, aki kijavítaná a fejezeteimet viszonylag rövid idő alatt, mert már a 16. Fejezetet írom. :P
ha esetleg elvállalná egy olyan valaki, aki sokat van gépközelben, nem sajnálja rá az idejét, és nem fél konkrétan és nyersen fogalmazni, ha valami nagyon nem jó, az kérem írjon, mert nagyon szükségem lenne rá: rebije@gmail.com

A sztori eddigi feltöltött részei:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=69968

"Mindig csak az az egyetlen perc létezik, amelyet éppen átélsz. Senki nem tudja megállítani az időt, egyetlen percet sem lehet elraktározni!"
/Eleanor Hodgman Porter/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 13 (péntek), 21:59 
Fanficbúvár

Szükségem lenne egy amolyan másodkézre :)
A helyesírásommal általában nincsenek komolyabb bajok. Egy olyan bétát keresek, aki "első olvasóként" elmondja nekem az észrevételeit, és hogy mit gondol a fejezetről, mielőtt publikálom.
Egy adott regényhez lenne szükségem, állandó és viszonylag gyors "munkára". A fejezeteim nem hosszúak (nagyjából 2000-4000 szó), de sokat kotlok felettük, tehát nagyjából három-hat hetente küldenék egy fejezetet.
A regény első fejezete már fent van a Merengőn, a második most kerül majd adminkézbe :D
->Mutianyag<-
FIGYELEM! Femslash, legmagasabb korhatár 16!
E-mail címem: panyec@indamail.hu
A kedves jelentkező írhat pü-t is, ha az kényelmesebb :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Segíts!
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 10 (kedd), 17:26 
Írópalánta

Bétára lenne szükségem minél hamarabb! Nincsenek olyan súlyos hibáim, vessző, egybe-külön írás valamint néhány szónál megakadok, hogy most, hogy is kéne. Esetleg még annyi ritka hibám van, hogy nem helyes a megfogalmazásom. Bár ez akkor fordul elő, ha este írok.

És, hogy valamit mondjak a ficről is: Shiver témában íródott, méghozzá Beck/Saját szereplős A könyv ismerete nem szükséges, maximum korhatár +16, ennél nagyobbra nem is tervezem. Nem tervezek sok fejezetet.

Aki szívesen elvállalná írjon PÜ-t, vagy jelezzen a kijara92@hotmail.com MSN-címen.

Előre is köszönöm!

Puszi, Kija

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 09 (hétfő), 22:50 
Fanficbúvár

TÁRGYTALAN

Sziasztok!

Meglepő módon bétára lenne szükségem egy készülő, vagy 10, tizenvalahány (neeem olyan sok azért) fejezetesnek induló történetemhez, amiből már 7-8 meg is van, de még addig nem akarom feltölteni őket az oldalra, amíg biztos nem vagyok benne, hogy tökéletesek.

Amúgy, így ízelítőnek: a Weasley ikrekről szól, arról, hogyan nőttek fel és néhány, a könyvből elejtett utalás alapján alkottam köréjük a sztorikat. Jó, van pár lerágott csont témájú is benne, de hozzá tartozik a történet egészséges fejlődéséhez. Tervezek hozzá egy három felvonásos epilógust is [George a továbbiakban... R.I.P. Fred :( ].
Szóval ha bárkit érdekelne, szívesen fogadnám a kritikáját és beszélném meg vele a továbbiakat.

Előre is köszi akárkinek, aki ír és hajlandó lenne bétázni a sztorit. Olyan hálás lennék, hogy hihetetlen. :)

További kellemes időtöltést! :)
Üdv :-D

"What are Fred and I, next-door neighbors?"
Good girls go to heaven, bad girls go to AMSTERDAM!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára just_do_it16 2010 augusztus 22 (vasárnap), 20:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 20:50 
Zöldfülű

Sziasztok!

Bármily meglepő, egy bétára lenne szükségem egy egyelőre stikában készülő fordításhoz. Ebből következően lehetőleg olyan bétát keresnék, akinek nem idegen az angol nyelv. Elsősorban a magyarításban van szükségem segítségre, de elsődleges kérésem, hogy a béta legyen velem türelmes, és ne próbáljon földbe döngölni, ha valamit elírok, elfordítok. :)

Szükséges továbbá, hogy a vállalkozó szellemű jelentkező szeresse a Drarryt, a Severitust, a kissé OOC karaktereket, ne meneküljön a 18+ jelenetektől, és legyen kitartó, mert rám jellemzően egy nem túl rövid történetbe fogtam bele. Szokásos fordítási sebességem az egy fejezet/hét, de ez a mű most kicsit lassabban fog készülni.

Jelentkezést a gernon01@gmail.com címre szeretnék, mert a pü-t biztos, hogy nem veszem észre. :P

Előre is köszönöm.
Gernon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: nekem is elkellene...
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 07 (szombat), 13:04 
Zöldfülű

Tartózkodási hely: Iskolaidőben a mardekár pincetermei, vagy a Titkok kamrája
Bétát keressnék (ki hitte volna...), aki egy általam már átnézett, saját Snarry hosszúregényt, még segítene bétázni. A neveket, van hogy rosszul ragoztam, és lehet hogy egy két vessző hiányzik, de nem lenne nagy meló... Mivel én írom, és hatodjára már kicsit unalmas újraolvasni, ezért írtam ide :-) Legalább ötven fejezetesre tervezem, és már megvan 9+ egy kiegészítő novella. A tizedikben megakadtam, de ez mellékes... A Snarry hajlam még nagyon kezdetleges az elején, és a 18+-os rész is csak később jön be. Ez egy öt részes regényfüzérnek készül, az első kettőben, szinte semmi 18+ nem lesz

Aki elvállalná az ide írjon: eniko125@vipmail.hu

TÁRGYTALAN! Elviekben nem elég elszakadott a könyvtől... az mellékes, hogy csak az első három feji lett volna ilyen....
:roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kurenai 2010 augusztus 17 (kedd), 22:29-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bétát keresek :)
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 07 (szombat), 13:00 
Zöldfülű

TÁRGYTALAN!

Sziasztok, kedves vállalkozó szellemű béták! ^^

Főként HG/PP-s párosításban írok, és néha PD-s szösszeneteket is gyártok.

Van már egy bétám, de szeretnék egy másikat is egy 8+1 (tervek szerint) fejezetes HG/PP-s történethez. Nem várok el gyors munkát, inkább pontosat. Ritkán van időm írni, de ha belevetem magam, akkor kő kövön nem marad...

A legtöbb bajom a halmozott írásjelekkel és a rengeteg pontozással van. Ezenfelül csak az elgépelések, valamint néha a párbeszédekkel van problémám. (+ van még pár apróság, de a bátor jelentkező úgy is észre fogja venni)

Valószínűleg könnyebb lenne körülnézni a másik topicban, de nem szeretnék senkire sem ráakaszkodni. ^^

Küldj egy pü-t és a továbbiakat megbeszéljük...

Pussz: Tombgirl (örök hálám üldözni fog)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tombgirl 2010 augusztus 08 (vasárnap), 19:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 13:33 
Zöldfülű

Sziasztok!

Felnőtt bétát keresek augusztusra, felnőtt tartalmú HP-s történethez, olyat, aki kijavítja az elütéseimet, hibáimat :) Nem szeretem húszszor átolvasni azt, amit írok, mert akkor folyton csak javítgatok, és nem haladok! Fontosnak tartom, hogy szegény béta ne szenvedjen sokat, ezért olyasvalakit keresek, aki nem tart megcsalásról meg erőszakról olvasni...

Címem: swhtareyou@gmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Béta
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 05 (csütörtök), 18:49 
Zöldfülű

Üdv!
Keresek - remélem találok is - egy megbízható bétázót!
Végső elkeseredésemben fordultam ide, mikor is visszautasították a történetem, főleg formai hibák miatt. Gondolok itt a vesszőkre, párbeszédekre és egyéb ilyen dolgokra. Továbbá a külföldi nevek ragozása sem az erősségem. A helyesírás más területén ha nem is remekelek, de magabiztosan megállok a lábamon.
Heti 1-2 (kivételes esetben ennél több) fejezet bétázására lenne szükségem.
A történet Harry Potter témájú, tartalmazhat mások számára durva, bántó, véres és szexuálisan túlfűtött dolgokat.
Várok az én drága bétázómra,
Satanachia.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 04 (szerda), 20:51 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Szükségem lenne egy megbízható bétára, egyelőre egy rövid történethez. (A fejezetek száma kevés, viszont ezeket szükséges lesz több részre is tördelni)
A történetben elhanyagolhatóan megjelenik néhány könyvbeli utálas, de független attól, alternatív univerzum van már az elejéről kedve. Kulcsszavakat tudok mondani, mint például Bölcsek Köve, vallás, tanítás és egy (két nagy mágus által) felépített világ.
Főként vesszőhibáim vannak, és hajlamos vagyok vicces szavakat gyártani az elütéseimmel - ezeket kellene figyelni, de bármilyen javaslatot meghallgatok a történettel kapcsolatban.
Nem a gyorsaságomról vagyok híres, ezt mástól sem várom el - persze azért szeretném egyszer visszakapni a fejezetet :)
(Nem is mostanában tervezném a feltöltést, de azért időben "behoppanálok" ide)

PÜ-ben, valamint az e-mail címemen (fonixmadar12@freemail.hu) el lehet érni.

Hálásan megköszönném a segítséget,
Per

Tárgytalan

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Per 2010 augusztus 09 (hétfő), 8:33-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 04 (szerda), 17:41 
Zöldfülű

Sziasztok!

Igen, én is bétát keresek, bár egyelőre csak egyetlen novella erejéig. Egy fordítás, az első fordításom, és el kellene egy kis segítség. SSHG sztori, nem túl hosszú, nem +18-as, levelekből áll a történet, angol nyelvről fordítom. Kellene valaki, aki segít a szófordulatokban meg ilyenek.

Kérlek PÜ-ben írjatok.

Köszi szépen! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 21:59 
Zöldfülű

Tárgytalan!

Mint ahogyan mindenki, én is bétát keresnék.

Tapasztalt, megbízható és nem fecsegő emberke kellene elsősorban, későbbiekben kiderül, miért. A hibáim többségét elütések okozzák, illetve néhol vessző, egyszóval igazán nem nagy munka.
Ritkán küldenék bétázni valót, havonta kb. 1 fejezetet, ami 10 oldal körüli; ezt viszont szeretném minél hamarabb visszakapni. A történet HP-fandomos kalandregény, AU, nem slash, semmi extrém, ami miatt 18ast érdemelne.

P.Ü-ben kéretik jelezni, ha lenne esetleg valaki, aki vállalja.
Előre is köszönöm.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galadriel 2010 augusztus 25 (szerda), 14:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 31 (szombat), 17:21 
Zöldfülű

Sziasztok!

Belefogtam egy TwilightxDoctor Who crossover fanfic fordításába,
és tesztolvasóra/bétára lenne szükségem. Angol tudás előny,
de nem szükséges, mindenkinek hálás vagyok, aki átfutja és véleményezi.

Akit érdekel, privátban vagy msnen (boeszi@freemail.hu) utolér.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2166 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 44  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra