Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 5:58

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 194 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 20 (péntek), 9:24 
Tollforgató

Szia :)

Jaj, angolt ne xD :lol:
igen, baglyocskát megkaptam, jól teletömtem eleséggel, és útnak eresztettem :) Illetve baglyomban kifejtettem az angol nyelvvel kapcsolatos érzéseimet :-P

Igen, izzítom a gépezetet :) főleg, h van egy átváltoztatásra váró vázlatom :) Meg ott a vérfertőzős sztori, meg a többi, jaj, akarok írni, de igazad van....

Wááááá :shock: te...tee... legilimenciát alkalmazol rajtam ilyen profi szinten? Hát, annyira az államalapítás nem érdekel, bár töri érettségin szerettem a Szent Istvános tételt, de inkább csak majd kihasználjuk ezt az ünnepet, és tüzijátékot nézünk majd, meg helyi kis koncertre megyünk, meg vattacukrot eszünk, meg délután megpróbálom rávenni a lányokat, h monopolyzzunk :) Szóval, nem konkrétan ünnepelünk, csak kihasználjuk az ünnepet :-P

Köszönöm szépen, majd igyekzem jól érezni magam, és majd irogatni is fogok, ígérem :-*

köszönöm, h voltál, sok puszi :-*:-*:-*:-*:-* >:D<>:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 20 (péntek), 6:43 
Tollforgató

Good morning :)

Mardekáros körömhöz gratula, biztos szép lett :-*

Semmi baj nem volt azzal a jelenettel, ugyh nincs okos elégedetlenkedésre. Ugy volt jo ahogy volt :-* Nem tetszett nagyon :x

Akkor tessék csak alapgázra helyezni, vagy nem is tudom h mondják és lassan állni mellette, de annál többet :) A jó dolgokhoz idő kell :-*

Na megyek beszaladok haza is, meg röppentek néked egy baglyocskát >:D<

Pötyögéssel teli szép napot... bár a mai sztem inkább ünneplősen fog telni, ne? :-*

Akkor csak simán szép napot kivánok :-* Puszika :-* :x:x:x:x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 19 (csütörtök), 18:54 
Tollforgató

Köszönm *biccent illedelmesen :-* *

öhm, jó hogy eszembe juttattad, fel kéne tenni xDxD :)) :)) :))
nevetek, de szégyellnem kéne magam, mert elfelejtettem xD hogy egyátalán írtam ilyet, szokásom a saját írásaim elfelejteni xD

a szép szavakat köszönöm, este lehet át is olvasgatom^^ most épp elkészültem a mardekáros körmömmel^^ ezüst alap, zöld francia, és zöld és áttetsző strasszok^^

öhm, jaj elkalandoztam xD gomen :oops:
hát, így visszagondolva, sztem nem lett jó A jelenet, vagy legalábbis nem maradt meg bennem pozitívan.... de örülök, h neked tetszett :) Ez sokat jelent nekem :-*

ígérem, átnézem, és szépítek rajta^^
köszönöm h voltál, hááát igen, ideje lenne afölé a tűzhely fölé állni.... csakhát... nem szeretek melegben tűz mellett lenni^^ de mostanában hüvi idő van, szóval bármi megeshet^^

köszönök mindent, millio puszi :-*
baglyot várom^^ :-*:-*:-*:-* >:D<>:D<>:D<>:D< :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 19 (csütörtök), 16:23 
Tollforgató

Kézcsók :-*

Jelentem novella elolvasva, megmosolyogva, megkönnyezve, imádva :D:D:D:D:D :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Te nő, még megkedvelteted velem Luciust. Határozottan tetszett a karaktere, lehet csak azért, mert itt fiatal volt, nem tudom, de nagyon jó élményekkel gazdagítottál őt illetően :)
A lány nevét meg kell említsem, h gyönyörűséges volt :x Ismét csodás választás by Caley, meg sem kellett volna lepődnöm :-* És maga a történet is egyszerűen... fantasztikus, és mégis hátborzongató. És nem kell kegyednek tartani A jelenettől... mesés volt ahogy végigvitted, ahogy belecsempésztél gondolatokat és váltakoztak a cselekedetek meg az érzések meg... váh, imádtam :x:x:x:x Nagyon várom h feltedd és akkor fecseghetek ott is neted :-*

Ami Reiéket illeti azt majd bagolyban. Tegnap este olvasgattam sokat ;)

Gratulálok a novellához, nagyon szép munka volt _U_ :x:x:x Tessék még sok ilyen finomat főzni nekünk >:D<

Mára elteszem magam, hulla vagyok... holnaptól viszont jövööööööök :D

Bye :-h >:D< >:D< >:D< :-*:-*:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 20:32 
Tollforgató

Szia >:D<

Sejtettem :) igen, nagyonagy vihar volt, én épp jászapátiból jöttem haza kocsival :P durva volt :) de nagyon jó xD

Hát, mostanában nincs pötyögés, nagyon fáradt vagyok, ki kell heverni a nyaralást, érted :) Ma is 12ig aludtam, pedig fél11 kor tegnap már ágyban voltam....

szóval, egyelőre nincs semmi házam táján, viszont, várlak haza de nagyon :-*
érezd te is jól magad, sok puszi :-*:-*:-*:-*
szia :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 17 (kedd), 12:34 
Tollforgató

Ohayo :)

Elnézésed kérem, h csak most csöppenek be hozzád, de nagyon gyenge itt az internet, biztosan a két napi viharoktól, ugyh alig van vmi kis jel. Egy mail erejéig nagy nehezen bejön aztán huss, már nincs is. Gomen :oops:

Csütörtök délelőtt suhanok majd haza, onnantól kezdve pedig ismét levakarhatatlanul leszek :D :-*:-*:-* Most sajnos nem tudok, sajnálom. De szólni szerettem volna mindenképpen >:D<

Szép hetet neked és amint hazaértem, a már megszokott nyugis környezetemből pötyögök majd :-*

Alkotásban gazdag napokat :-*

Bye :-h >:D< >:D< :x:x:x:x:x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 14 (szombat), 13:55 
Tollforgató

Köszönöm szépen^^ :-*

Hát... nem fogsz lemaradni semmiről, még nem igazán csöppentem vissza az én ki életembe, szóval még nagyon leköt a tv xD de majd igyekszem ;)

Holnap találkozunk, jó olvasást :-*

>:D<>:D< :-*:-*:-*:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 14 (szombat), 12:30 
Tollforgató

Peace *visszaölelget és örül h lát* :) >:D<

Időm az olvasásra lesz, mivel többnyire netközelben nem vagyok, de laptopközelben egen. Olvasás meg lesz ejtve, becsszó :-)V Annyira kiváncsi vagyok már és ugy dühít h nem érek el odáig. És akkor nem is beszélek Reitáékról ~x( Váááh X-(

A vázlatnak nagyon örülök :D >:D< Várom szeretettel h mi sül majd ki belőle... illetve mi úszik ki belőle, ha már sellős ;)

Ihletben gazdag pötyörészős órákat neked, holnap terveim szerint jövök majd :-*

További szép napot :) :-h >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 13 (péntek), 13:54 
Tollforgató

>:D< Üdv! :) *szorosan megölelgeti, hogy újra viszontláthatja*

Köszönöm szépen, köszönök mindent :) jaj, azt se tom hol kezdjem :)

kaptam baglyot, és hát asszem azt már láttam, bár még nem olvastam, de még úgyis átolvsom az egész sztorit, szal a címen még lehet h várltoztatok, csakhogy ne legyen semmi gubanc ;) Igazából volt egy ötletem, másik címre, de még finomítani kell, nah majd meglátom :)
Az hogy még nem kerültél el hozzá, egyáltalán nem probléma, csak azért küldem el, hogy HA lesz időd, tudj mit olvasgatni :-* De természetesen ráérsz bármeddig :)

Köszönöm, jól éreztem magam, lett egy pindurnyi kis színem^^ De elfáradtam, nagyon :) Viszint megszületett sellős-beteg-novella vázlata, szal ha lesz elég lelki erőm, teszemazt holnap, lehet h lesz valami frissítve :) Nah majd meglátom, még házad táján is körül lesek, h mikről maradtam le :)

Köszönök mégegyszer mindent, millio pusz és hatalmas ölelés :-*:-*:-*:-* >:D<>:D< >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 09 (hétfő), 17:59 
Tollforgató

Konnichiwa :)

Bár tudom, h nem vagy errefelé, de gondoltam gratulálok itt is a Just a Minute-hez _U_ $rose
Hagytam is egy, az átlagnál talán tartalmasabb cicatappancsnyomot nála, eléggé elgondokodtattál és nem tudtam befogni a számat... ill. lefogni a kezem :g Megint túl sokat fecsegtem, gomen :-P

Luciusoshoz is igyekszem minél hamarabb elérni, nem tudom még mikor lesz esedékes, de beszámolót mindenképpen kapsz majd róla :-*

Puszacs :-*:-*:-*

:x:x:x:x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 09 (hétfő), 15:15 
Tollforgató

Peace :-)V

Asszem rendesen lekéstelek :-S Na nem baj, attól még kicsacsogom magam és így utólag is kellemes pihenést és jó szórakozást kívánok neked. Érezd jól magad, Drága :-*:-*:-*:-*:-* >:D< >:D< >:D<

Expressz baglyot nagyon szépen köszönöm, megkaptam. Amint időm engedi el is olvasom majd ;) Már alig várom :D

A friss novelládat is megkukkantom mindenképp, a mai napom még szabad, ugyh tengődöm majd meri felé :)

Megyek még haza is, láttam jártál nálam :-*

Szép hetet neked és jó pihenést >:D< >:D< :x:x:x

Sayonara :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 09 (hétfő), 9:31 
Tollforgató

Jelentés: Új Lucius/Saját novellám elkészült, feltöltsé csak a hétvégén, amint hazaértem :-*

suzymnak bagollyal elküldtem ;) >:D<

Caley ezennel OFFolja magát, minden erre tévedőnek szép hetet :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jelentés/2: Kutakodtam, mert megnéztem, h milyen félbehagyott történeteim vannak, hogy majd a vízparton irogassak hozzájuk, és találtam egy kis beteg novellát^^ 06. Just a Minute feltöltés alatt, remélem nem lesz vele gont :oops:
Nem volt.... nagyon :) egy kis hibát kellett javítani :oops:
olvasható: 06. Just a Minute - jó szórakozást :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 09 (hétfő), 8:09 
Tollforgató

Pálinkás Jóreggelt (:|

hehe, passzolod? :) Félsz, Potter? ;) jól van, egyszer csak lesz belőle már valami :P

hátööööö, lehet meg kellett volna eröltetnem mgam tegnap, ugyanis ma félkettőkor indulok itthonról agárdra :roll: *elbujdosik a plüsseivel a sarokba*

a zene nem rossz ötlet, de sajnos az nállam nem ráhangoló, hanem figyelemelterelő, ugyanis a gondom valamiért az, h hiába pötyögnék, nem mozdul a kezem a billentyűzeten.... szóval most fél szemem forumon, téged vártalak >:D< fél szememmel meg pötyörészek... :)

Ha ma elkészül elküldöm express bagollyal, nem nagyon olvasom át, nemhiszem, h arra is lenne időm, szal a feltöltéssel nem kísérletezem majd :-*

találkozunk, széphogy találkozunk, én itt vagyok egy picurkát még :)

köszönöm, h voltál, sok pussz :-*:-*:-* >:D< :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 09 (hétfő), 7:50 
Tollforgató

Jó reggelt :)

Hát egen, problémás lenne összehozni, de sztem sikerülhet :) Csak kell időt szánni rá, meg filózgatni rajta. Én továbbra is passzolom a labdát neked :g :-*

Egyetértek. Amit ma meg tudsz tenni biztosan, azt ne hagyd a bizonytalan holnapra. Viszont... az erőltetés sem mindig jó, csak saját magad hergeled azzal, h bepötyög~kitöröl~bepötyög~kitöröl :roll: Nálam szokott ilyesmi lenni és nem épp kellemes a hajtépés utána.
Szóval relax >:D< Vagy tessék segítséghez fordulni, a music az, ami mindig átlendít a nehézségeken :-*

Egyébként pedig várunk. Időm van, ne siess el semmit :) Türelmes vagyok én eltekintve attól, h nyúúúúúzlak :-P

Na, beszaladok haza is, aztán meg teljesítem napi kötelezettségeimet 8-| Megkezdődött a freedom-megvonás :-S

Ma még remélem találkozunk >:D<

Cuppy :-*:-*:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 16:58 
Tollforgató

Köszönöm >:D<

hmmm..... az a gond, h ha komolyban gondokozom márványfiúról, Dracoci akkor is csak 14 éves... mert azért szellemként már mégse :g csak egy pihent agyú felvetés volt.... nah és igen, merin kikötés, h 14 évesnek el kell múlnia a karakternek, h szexuális kapcsolatot fojtasson, jó-jó nem kéne addig elmenniük....... nah hát tényleg nem tom :roll: de ha lesz valami épkézláb ötleted, viheted :-D

köszönöm, rajta vagyok, csak.... erősen gondolkozom, h 18as részt már ink holnap írom meg...
nem! amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! de valahogy most nincs kedvem.... De holnap túl késő, és mivan, ha kifogysz az időből??!!! áááááh ~x( nah jó, még cívódom magammal, végülis.... áh, azt a fene lusta fajtámat $fal

Köszönöm a jókívánságokat, hát igyekszem :roll:
sok pussz :-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 16:46 
Tollforgató

Az ötlet tetszik, de szívesen olvasnám Tőled ;;) Én nem érintkezem a márványfiúval :roll: Ha valaki, ő távoli nekem ^^

Jól tetted, poszterekből sose elég :-)V

Azért azt a slasht én türelmesen fogom ám várni, remélem lesz majd belőle vmi rágcsálnivaló ;;)

További sok sikert és türelmet, na meg persze ihletben gazdag pötyörészést neked >:D<

Cuppy :-*:-*:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 15:21 
Tollforgató

Sziiiiaaaa >:D<>>:D<

ajjjaajjjjj.... nah azt a slasht még meglátjuk :)

Ha tetszik a Draco-Cedric ötlet, viheted xD tényleg, odaadom^^

Hát, nem telt rosszul, vettem ragacsot és kiposztereztem a szobám, mégjobban :P

Nállunk viselhető idő van, nincs nap és nincs eső :)

Van elég felhő, szóval küldök párat :)

Jókívánságokat köszönöm, rajta vagyok ;) haladgatok ;)
sok pussz :-*:-*:-*:-* >:D< :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 13:10 
Tollforgató

Villa - Torres? :shock: :x:x:x:x:x
Most, h eme kecsegtető információ birtokában állok pláne nem fogok felhagyni kegyed zaklatásával slash téren :lol: Jobb, ha felkészülsz :-P

Draco - Cedric? :shock: :-? Ha mondjuk nem lett volna belőle alkonyatosmárványfiú, akkor... de mondjuk... hm, te lány, ez nem is rossz ötlet :) :-*

Jó szórakozás ellenében bár, de túléltem a tegnapi napot :roll: Köszönöm >:D< Remélem a tiéd jól telt :-*

Pötyörészős napot neted és kitartás a meleghez... öhm, nem tom, felétek is van vagy csak minket gyilkol? :-S
Na most köll egy kis vihar $pray

Na lépek. Majd még találkozunk :-)V

További szép napot :) :x:x :-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 18:16 
Tollforgató

=)) =)) =)) =)) =)) =))

Vicces, h Jesus Navast emlegettél, ugyanis a slash, ami körvonalazódik bennem, az egy Villa-Torres fic :g vagy valami hasonló :)

amúgy igen, tegnap msnen csajoknak mondtam, h inkább látnám vásznon, ahogy Draco meghal, és Cedric szellemével összejön, mintsemhogy együtt szerepeljen Jade-del [-(

Training kazi looooool :)) :)) :)) :)) =))

a karácsonyi szünetet azért mondtam, mert az én tempómmal próbáltam most belőni egy reális időt :g

jó szórakozást holnaphoz, FőnökAsszony, mára pedig szép álmokat :)

:-*:-*:-*:-* >:D< :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 18:06 
Tollforgató

Elolvastam volna akkor is, ha Lusösz nem lenne fiatal benne :) Bár nekem ő távoli karakter Narcissával, Pitonnal és Voldemorttal együtt :roll: Látod, én meg ezekhez vagyok picike ^^

Én a Te történeteiddel vagyok így, úgyh kvittek vagyunk >:D<
De nem hagylak nyugton, amíg nem kapunk slasht tőled erre jobb, ha felkészülsz >:) Mert látom, h megmozgatja a fantáziád, és mint észrevettem ötlet is lenne :) Önbizalomnövelésre fogunk rágyurni, kérem szépen *előveszi a training kazettákat* :lol:
Szerintem nincs mitől tartanod, biztosan tudom, h menne :-*
Karácsonyi szünet? :shock: Jesus Navas, egészen addig nem biztos, h tudok ám várni, kisasszony :-P Deeee, de, természetesen tudok csak... nem lesz sétagallop :)

Akkor jó munkát kívánok - újfent ;)

És elköszönök kedves kis fészkedtől, holnap nem jövök, legközelebb csak vasárnap :-S

Jó legyél és alkotgass soooooookat sokat sokat :-*:-*:-* >:D< >:D< >:D<

Sayonara, hölgyemény :-h :-*:x:x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 17:16 
Tollforgató

Oh, igazából Lusösz nem lesz annyira lusöszös, mert még fiatal, és kezdő halálfaló, tehát akárcsak a Tom Denemem, nem az a személyiség, legalábbis nem teljesen, akit a könyvekben megismerhetünk ;)

Nagyon szépen köszönöm, nagyon jól esnek a szavaid >:D< Hát, én meg az én írásaimban látok néha nagyon gyenge pontokat, FőnökAsszonyéban kevesebbet ;) :-* Sőt, ha pontos akarok lenni, akkor semmit, én nagyon imádom a történeteid, úgy ahogy vannak :) >:D<

Hát, igazából van egy real-slash tervezet a fejemben, de azt majd talán csak azután, ha már minden mással megvagyok, talán majd a karácsonyi szünetben :g

Amúgy, ma kaptam új széket, vagyis.... nem új, csak nekem új, mert nagynénémék padlásán volt, de annyira kényelmes :) jó benne ülni és írni :x

Amúgy, ha helyzetjelentés érdekel, már csak a kritikus, illetve a 18as rész jön :) vagyis van hátra.... igen, most magától a 18as résztől nem félek, hanem a "szerelmi" szál kibontásától parázok, de megetetem a baglyot, ami már vár rám, és neki is leselkedek :)

Köszönöm a bíztatást, megfontolom, igérem :-*

sok-sok pusz :-*:-*:-* >:D< :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 12:07 
Tollforgató

Értettem :-B
Bár... Lucius nem tartozik kedvenc szereplőim közé, kedvenc íróim tollából azonban szívesen olvasom el, mert tudom, ott nem csalódok :-*

Jaj :-S
Őszintén szólva nem sokkol, meg... annyira nem is foglalkoztat a dolog. Egen, tudom, ez nyersen hangzott, jöhetnek a paradicsomok *felhuzza az esernyőjét* Bár a véleményem továbbra sem változik, miszerint Jared... khm, akarom mondani Jade egy vizimutymuty :g De mint Astoria szép volt, ezt meg kell hagyni. Igaz, sok képet nem láttam, bár volt, ami alapból sokk volt :shock:
De nem akartam, h emiatt rosszul érezd magad *megölelget* Jaaaaaaj *suzy megy a kezére csapni az ajtót*

Na de kóstolóra visszatérve: akkor ez csak novella lesz, értem. A csak szót ne tessen a kisasszony félreérteni, arról van itt szó, h én azt hittem egy egész regényt kapunk ;;) Suz egyszerre túl sokat akar :g
Viszont azt a novellát várom ám nagyon :-SS

A slashel kapcsolatban pedig csak annyit tudok mondani, h megpróbálnod érdemes lenne. Ismerem a nézőpontjaidat erről az egészről, tudom, h remek történeteket tudsz írni igaz, eddig csak hetero párost olvastam tőled, de tekintve, h az azokban szereplő érzelmeket mennyire átérezhetően tudtad megírni, tudom, h ezzel sem lenne semmilyen gondod.
Amúgy pedig a reumás dark mazsola is csak a szárnyát bontogatja slash világában és koránt sincs megelégedve a teljesítményével. De annak nagyon örül, h neked tetszisz amit összepötyögtet >:D<
S csak ismételni tudom önmagam: megpróbálnod érdemes lenne, mert tudom, h sikerülne :) Bízom a képességeidben :-*
Természetesen te tudod, nem kényszer semmi, ha nem érzed azt, h itt az ideje, akkor nem erőltetek semmit. Csak eszembe jutott és gondoltam megérdeklődöm :-*

Terveim között szerepel h bepótolom az olvasást, szóval feltankolva kajával piával átadom magam a slasheknek ;)

Aztán pedig fél szemem itt van, mint mindig :-*

További szép napot :-* >:D< :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 10:11 
Tollforgató

Hát, tegnap sokk hatás alatt nagyon is ment :-S
De, tavaly nyárom volt, h oké, igaz, közös sztori volt, de bnőmmel nem is aludtunk, este 10kor elkezdtük, vagy éjfélkor :-? igen, éjfélkor, unatkoztunk, és még emlékszem is, h azt a történetet 12 kerek óra alatt fejeztük be :g aztán délután mindketten elmentünk punnyadni, de hatkor este már megin msneztünk :g

meg volt olyan is, h egy délután alatt, olyan 2-tól este 11ig 7 oldalt gépeltem, mire befejeztem nagyon elfáradtam, de sikerült :) olyan büszke voltam magamra :) ez ajnos manapság nem megy :#-)

Tudtaaaad :shock: jó, azt megértem, h téged nem sokkol annyira, mint engem... de.... ááááh, most rosszul érzem magam :(

hát nemtom... én a vágóban reménykedek, h úgy, mint a 2es filmben a Borgin és Burke's-ös jelenetet, kivágják :twisted:
gonosz vagyok tudom >:)

hát, kaphatsz kóstolót.... csak tudnám h mit mondjak :-? lássuk eddig mit tudsz :) Az én kedvenc betegségemről fog szólni, a Stockhom szindrómáról, ahol a fogvatartott beleszeret az elrablójába, már megvolt a rablás, és mivel Lusöszös, igen, ő volt a rabló :P hát sokat nem haladtam előre.... majd most kicsit belehúzok ebben az órácskában, feltéve ha anyám nem zargat 8-| Lesznek roxfortos jelenetek, de a fő cselekmény már az iskola után játszódik... hát igazából ennyi, rövidecske novella lesz :)

aztán szerintem lassan be kéne fejeznem a Tekergős történetemet, mert már az is mióta porosodik, meg Liliane-nel is foglakozni kéne, de úgyérzem most vagyok olyan szomorú, h kell is h legyen hova menekülnöm :)

öööööh, ami a Slasht illeti...... gondolkoztam rajta, nagyon sok jót olvastam már, többekközt egy reumás dark mazsolától, de megírni még félek egy olyat... talán mert feltöltés előtt mindig oda szoktam adni bnőmnek, h olvassa el, és hordjon le a sárga földig, h mit rontottam el :g és Slasht nem kényszerítek rá, mert tudom, h a 18as slasht nem szereti.... :roll: hát nem tudom, félek, kicsi vagyok én még ahhoz, nagyondenagyon kicsi. A saját műfajomban már biztonságban érzem magam, és bár tekintgetek másabb dolgok felé, ez még nagyon messze áll az én képességeimhez :#-) De ha lesz valami kilátásban, te leszel az első aki megtudja ;)

Jókívánságokat köszönöm, szerintem ma nem fogok tudni aludni, tegnap se tettem volna, de a program miatt úgy voltam vele, bnőmet nem kínzom azzal h egy zombival találkozzon :)

Remlem ma még találkozunk, köszönök mindent, sok pussz :-*:-*:-* >:D :-h<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 9:39 
Tollforgató

Mostanság nálam is hanyagolva lett *lekopogja* :) De ez teljesen hangulatfüggő, ahogy nálam minden más is :roll:

Csodállak, amiért képes vagy olyan sokáig fent maradni és még akkor is pötyögtetni :shock:
Mármint... az ébrenléttel sztem nekem sem lennének gondjaim, tekintve, h vempájör volnék immár két hete :g Csak... nem biztos, h a pötyögés is menne. Nekem általában délelőtt megy kis lazulás meg ébredezés, és persze a hideg viz után :)
Na meg azt a tényt sem szabad elfelejteni, h hagynom kell aludni a femilit és nem zavarhatom meg az engem zavaró horrkolást pötyögéssel 8-| Nehéz eset ^^

Nos, erről az Astoriás dologról tudtam :) Nekem még bocsykám mutatott képeket, meg ő is mesélte, és... meg kell mondjam, a képekből ítélve Jade nagyon is szép Astoria lesz *elbujdosik* Gomen :oops:

Viszont azért imádkozok feljebbvalóinkhoz, h fájdalmad elmúljon, drága :-* $pray

Kegyedtől pedig továbbra is fohászkodva várom a rágcsálnivalókat ;;)

Juj, és mielőtt elfelejtem: már akartam betekintést kérni a kulisszatitkok mögé, feltéve ha lehetséges ilyen merész szigetekre eveznem ;;)
Csak egészen aprócska morzsákat a főétel előtt, na? Megelégszem én bármennyivel :-P

Juj, és még valamit akartam kérdezni: :-B
Magácska nem gondolkodott még azon, h slashekkel örvendeztessen meg minket? Esetleg... japán slashekkel? ;;) *szépen néz*
Szívesen olvasnék egyet by Caley 8-> :-*
Nya, csak megemlítettem >:D<

Megyek haza is körbenézek, aztán meg pötyörészek. Jéé, még rímelt is :g

Cuppy :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 8:29 
Tollforgató

Ohayo (:|

Hát, igen, ez a kényszeres körömrágás nállam nem alakult ki, szerencsésnek is érzem magam emiatt, azpnban én a számat szoktam rágni, ha ideges vagyok.... az közelebb van, mint a kezem :P

igen, csemege készülődik, ma hajnali 1kor még gépelgettem egy picikét....
valamiért úgy érzem, h pötyögésbe kell folytanom a bánatom....

ugyanis, tegnap este... megtudtam valamit... amit, jobb lett volna, ha csak novemberben a moziban tudok meg.... bár nemtudom mennyire érint ez téged érzékenyen, nekem konkrétan az élettől ment el a kedvem....

Nos, az imdb szerint, Jade Gordon (Tom Felton barátnője) fogja játszani Astoria Greengrasst..... Szegény szerencsétlen Dracoista fanatikusnak nem elég, h Draco a könyv végén boldog házasságban él, nem elég, hogy Tom Feltonnak elég stabil párkapcsolata van, nem, ezt a kettőt össze kell teni, és mintha egyszerre két tőrt szúrtak volna belém, és forgatnák... és csak forgatnák, és nem akarják abbahagyni :((

Eljutottam arra a pontra, hogy nem akarom megnéztni a 7es filmeket.... 4 hónapnyi remény, és várakozás szált el..... ez éltetett, hogy novemberben film, és oké, tudom, Astoria csak a másodikban lesz, de.... most épp durci funkción vagyok :roll:

De, bánatomat írásba folytom, szóval megyek még beugrom hozzád, aztán lehet lépek pötyögni is :) jókívánságot köszönöm, millio puszi :-*:-*:-* >:D< :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 8:00 
Tollforgató

Aloha (:|

Uff, az a lightos fenyegetőzésem volt, ne? :g Hát, ha jó hatást gyakorolt kegyedre, akkor máris megérte >:D< Csak szólj és fenyegetlek máskor is ;)

Körmök viszont maradjanak :) Bár én nem vagyok körömbarát (a sajátjaim tudnának mesélni róla :roll:) azokat az embereket támogatom, akik labilis idegállapotok közepette nem rágcsálják le mindazt, ami az ujjukra teremtetett :)
Bár te tudod :)

Hát, remélem jól szórakoztatok :-* És nem történt semmi baj :)

Krónikus kómaságot diagnosztizáltak nálam, ugyh elnézést kérek, amiért rövdire fogtam :oops: Megyek bevetem magam a hideg víz alá, hátha segít :roll:

Pötyörészős szép napot neked és a csócsálnivalót továbbra is epekedve várom :-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 05 (csütörtök), 17:42 
Tollforgató

hihi =)) =)) =))

ooooh, én Edwardként csak röhögni tudok rajta :)) :)) és/vagy hányni, ez attól függ, h van-e rajta felső vagy nincs *megborzong a New Moon utolsó képkockáitól, mikor RobPat félzetelen ßP*

hát egyenlőre még fórumon leledzem, néha már szóváteszik msnen is h ne fórumozzak má annyit, úgyhogy a stratégia, h addig nem megyek msnre ;) Várjanak csak :g *gonosz vigyor, gonoszabb mint ez: :twisted: *

igen-igen, ez most a Lusöszös, amire azt tetszett mondani, h idézem :-B : "tessék feleleveníteni a fél éve kifundáltakat és írásos bizonyítékot adni róla"

nyah, ez az a Luszösös fél éve rágódott fic :) beteg novellák most vmiért hanyagolva lettek, illetve hát van még két HPs novella is, amit le kéne gépelnem 8-| hivatalosan is megúsztam, gépelés terén... már gondolkoztam, h levágom a körmöm, olyankor mindig lendületet kapok, de most olyan szép erős és hosszú 8->

öhm..... izé.... gomen, elkalandoztam :) Reppenek egy ablakkal arráb, még találkozunk ma (remélem), sok pussz :-*:-*:-* >:D<
~~~~~~~~~~~
Amíg átolvastam, h volt-e benne gépelési hiba, hívott bnőm, megyek biciklizni, és csak remélni tudom, h most nem esek el $pray mint a multkor... álva, a bicikli mellett...... -.-"
öhm, igyekszem majd gépeléssel, este olvasok, addig nem alszok, ígérem, de bnőmnek ma van a névnapja, és régen is láttam.... gomen :-*
Szép estét, én még ma jövök, ha elkerülnénk egymást, szép álmokat >:D< Sayonara :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 05 (csütörtök), 17:24 
Tollforgató

:)) És akkor még nem tudsz arról, h Ronci rajongó is voltam =)) Életem kínos időszakai ezek :)

Egyetértek. Cedric Diggoryként még elviselhető volt, de ilyen ragyogó vempájörgyerekként :shock: Már én félek tőle :-S

Ohohohohoh :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Szóval akkor számíthatunk frissre? ;;) Váááh, de jó lenne 8->

Na várjál :-B *suz lassan összerakja a képet* Elrabolt... betegség... a kedvenc betegség, amit említettél... váááá $! :D:D:D Éééértem :) Ésss... ebből számíthatunk a közeljövőben csemegére is? Csak mert nálam történt egy kis kavarodás: azt hittem, h a novellák terén érkezik friss betegség, nem pedig a betegség terén betegség :)
Na, a lényeg: kapunk bármiből csócsálnivalót? ;;)

Várom a fejleményeket >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 05 (csütörtök), 16:55 
Tollforgató

üdvözlet :) >:D<

:shock: nagyon megijesztettél hirtelen, még azzal a két hetes cedrices dologgal is :g bár megértelek, akkor még, mikor még csak Cedric volt, ahhoz képest, ami lett belőle az alkonyatban, jobban nézett ki :-S Szóval, nem azt mondom, h felér Dracohoz, sőőőőőt, hoho, nem! De Edwardhoz képest, Cedric egy fokkal, nem többel, de jobb volt... talán mert volt, h ő is kiröhögte harryt, nemtom :)

A fura, hogy én Draco előtt, s után sem szeretem a szőkéket :lol: Csak őt viselem el szőkén, de őt nagyon, olyannyira, h nekem fura is Tomot barnán látni egy-egy fényképen :g illetve, aki még szőke és belopta magát a szívembe, az Lusösz 8->

és ha már Lusösznél tartunk.... Betegségek megírásán rajta vagyunk ;)
Jelentem: 5 oldal és 36 sor készen áll, ez 2638 szót jelent, történetileg meg most lett áldozatunk elrabolva, mert ugye mint tudjuk, ahhoz a betegséghez egy elrabolt is kell :) épp csak egy kis szünetet tartván jöttem fel házam tájára :)

huhuuuu, friiiiiiss :D:D:D:D:D szaladok is át hozzád, aztán megnézem mi akarja betörni az ablakomat ;)

Sok pussz :-*:-* >:D< :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 05 (csütörtök), 16:25 
Tollforgató

Sziaaaaaa >:D<
Na vééégre, azt hittem már sose érek el hozzád :roll:

Ju, de jó :) Bár... ha választani lehet, akkor az ifjabbik szőke herceg, báááár... nem vagyok szőkeherceg párti *elbujdosik* Nekem fekete hercegem van 8-> Na, mindegy, ez saját nyavalya, fecsegek, gomen :g

Cedric(k)ecske halálát pedig én is szívesen megnézném újra :g Bár volt egy olyan átmeneti korszakom, ahol odaáig voltam érte és vissza, de rövid ideig tartott. Asszem két hét volt talán, vagy még annyi se. Aztán jött az alkonyat és elsötétült vele együtt minden. Még Cedric(k)ecske is :g

Semmi baj, én is úgy vagyok, h sehogy, általánosságban a net miatt :-S
SpongyaBobot rá >:D<

Azért remélem, h lesz pötyögésfalván vmi rend és kapunk vmi kajolnivalót, mert éhezem $pray ;;) ;;) ;;)
Nem érzel erős késztetést egy betegség megírásához? *hipnotikus nézés* :)

Megyek haza leporolni, aztán baglyot etetek, meg vár rám egy frissítés is ;)

Pötyörészős órákat neted :-*:-*:-*:-*:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 04 (szerda), 19:07 
Tollforgató

Hello :-h

Háááááát, pötyögésfalván épp Harry Potter tett rendet és békét, de remélem hamarosan visszatérnek a halálfalók, köztük egy bizonyos szőke herceg, akinek egy mégbizonyosabb szőke herceg a fia^^ Ma egy órán keresztül a lányokkal azt néztük, hogy az egyes filmekben milyen jelenetei vannak, illetve Rob. Pat. halálát, annyira jó volt^^

Nah ezt magyarra lefordítva, ma fél9kor indultam el ithonról, és most estem haza, és csak remélni tudom, h nem szerveződik be holnap programom :-S

Sajnálom :(

Reinek nagyon örülök^^ Szaladok is át hozzád negnézem mi újság nállad, mert nállam sajnos csak egy gyönyörű órányi Tom után való nyálcsorgatás volt =P~

Baglyokkal nem volt probléma, imádtam őket^^

Sok pussz :-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 04 (szerda), 14:23 
Tollforgató

Üdvözletem :)

Nem csípem a vihart, miatta nem volt egész délelőtt netem ~x( Na de lefoglaltam magam, szóval nem kell aggódni :-Ą ;)

Jaj, elnézést kérek, kicsit neveletlenek a baglyaim :g Igyekszem majd kordában tartani őket, csak hát náluk is kicsapta a biztosítékot a levél tartalma :g

Rei, köszönöm szépen, rendbe tett :-P Nemsokára repülök is tovább olvasni ;)

Én is megyek hazaugrok még mielőtt elkezdeném nyálcsorgatós tevékenységeimet, de előtte még akartam édeklődni nálad ;;) Mizu pötyögésfalván? ;;)

Küldök sok sok sok ihletmanyócskát meg a reggeli viharfelhőinket is :-*:-*:-*:-*:-* Hátha segítenek,nekem jött tettek :D

Na szaladok haza :) Remélem ma még találkozunk >:D<

Puszikaaaaa :-*:-*:-*:-* :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 19:17 
Tollforgató

Szép estét :)

Jelentem: hazaestem :)

jaj, láttam jött két bagoly is, majdnem kiverték már az ablakot ;)

Naaaah, elhagyott? :o
Majd Rei rendbe tesz ;)

Megyek is meglátogatlak, aztán megetetem a baglyokat is :)

pussz :-*:-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 15:28 
Tollforgató

Hello :)

Na, gratulálok $rose >:D< Látom én, h szépen haladsz :-*

Hatalmába kerített, ez biztos, de most meg itthagyott :-S Pedig minden dolgom félretettem miatta, de elment *sóhaj* Nem baj, megyek meglátogatom én Reitáékat, ugyse tudnék aludni a kiváncsiságtól, túl bizarr helyen lett vége :D

Szoktam őket hallgatni. Sokszor :) Mostanság egyre többet :x:x

Oh, az enyém 8 körül csörög. Természetesen Meds :x:x:x 8-> De már csak megszokás, felkelek magamtól is, de jó kicsit lustizni és azt képzelni, h télleg Brian dudolászik a fülembe *álmodozik* 8-> :-P

Megyek haza, aztán meg rohanok tovább, Reita vár ;) :-*:-*:-* :x >:D< >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 10:38 
Tollforgató

Köszönöööm >:D<

Pötyögés megvolt, legalábbis megcsináltam az én részem a közösbe :)

Nemsokára készülödnöm kell, lehet még ránézek Lusöszre, de előbb mindenképp megnézegetem házad táján, hogy miként kerített hatalmába az a "dög" ;)

áááááh :x:x:x:x hallgatod őket :x:x:x:x:x :-*
ennek nagyon örülök^^

Hát igen, a jó ötletek az ágyban születnek meg ;) De engem nem engednek 11 előtt az ágyba :g általában, aztán megmakacsolom magam, és tegnap is fél tízkor már lépten msnről :g meg beállítottam a telefont, hogy 8:30kor csörögjön^^ persze, Tom hangjára kelek :#-)

Nah, megyek is meglátogatlak, sok-sok pussz :-*:-*:-*:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 10:21 
Tollforgató

Üdvözletem :D

Slash hatása alatt állni naggggyon jó dolog :D:D:D Olyannyira, h egész este alig tudtam aludni, nem hagytak a srácok, ugyh hallgattam őket ;) Imádat :x:x:x És ihletet is kaptam tőlük, de ezt majd otthon elregélem :D

Teljesen egyet kell értsek veled, drága *bőszen bólogat* :) Csak néha kiakadok a galád lényeken, de persze igyekszem jóban lenni velük. Asszem sikerült is :)

Arra már rájöttem, h ha korábban fekszem le, akkor több időm van filózni gyönyörködve a csillagokban, hallgatva Briant, és akkor csak jönnek, és jönnek az ötletek 8-> Ezért szoktam 9kor ágyba urgani :g Amugy lehet télleg vempájör vagyok, az alvás nem igazán megy még mindig (:|

Ihletet köszönöm, megkaptam :D És mielőtt nekiesnék az édeshatos résznek haza is beugrom még ;)

Pötyörészésben teli napot neked, drága :-*:-*:-* :x:x:x >:D< >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 02 (hétfő), 20:06 
Tollforgató

Hihi, haha :lol: =))

slash hatása alatt állni jó dolog ;)

Galád lény, de én az ilyen rosszfiúkat szeretem, akinek be kell hódolnod, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagítson ;)

Holnap remélem azalatt a pár óra alatt valami eredményeset is fel tok majd mutatni, lehet ma nekem is korábban el kéne mennem aludni, gondolkozni^^

Sok-sok ihletet kívánok holnapra, és nagyon szép álmokat estére :) :-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 02 (hétfő), 19:14 
Tollforgató

Köszönettel én is tartozom >:D< >:D< >:D< :-*:-*:-*

Csalódni pedig nem fogok! Ez olyan biztos, mint h előző életemben bérgyilkos macska voltam :)) *késő van és sok slash sokkhatása alatt áll* Hehe ^^

Az ihlet egy galád élelőlény X-( Hozzád azonban tündéri kis manócskák formájában hessegetem :-*:-*:-* Tündér meg manó is egyszerre, mintha a Shrekbe csöppentem volna :lol: Télleg takarékra kéne tennem magam, status critical a köbön :g

Holnap újult erővel és reményeim szerint valamivel normálisabban jövök majd :-*:-*:-*

Szép álmokat neked O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 02 (hétfő), 19:02 
Tollforgató

Faggas nyugodtan, ez kell nekem, mert különben az életbe nem gépelnék többet :) Csak nem akarom h csalódj :-*

Ma is írnom kellett volna közös sztoriba, de nem jött ihlet :roll: hát, hátha segít majd egy sárkány csókja ;)

Reppenek is tovább olvasni :) sok-sok puszi, és köszönöm, h vagy nekem >:D< :-*:-*:-* :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 02 (hétfő), 16:23 
Tollforgató

Jó, lightosra fogom magam ;;)
Csak megörültem a friss híreknek és... a kiváncsiság nagyon el tud ám uralkodni az emberen. Gomen ;;) Nem nyaggatlak túl hevesen a közeljövőben, cicbecsszó :-)V

Én megyek Reitáékhoz lazulni ;)

A mielőbbi viszont látásig pedig pusziiiii és pihengess csak nyugodtan :-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 02 (hétfő), 16:08 
Tollforgató

Hát igen, örülök, h örülsz :) De ilyenkor szoktam elkiabálni magam, és aztán ígérek vmit, és nem tudom betartani :roll:

Manócskák itt vannak, sündörögnek körülöttem, de még a tv-nézés is megeröltető most @-) Azért köszönöm a bíztatást, és a türelmed :-*

Jó pihenést, megpróbálom én is összevakarni magam :)

Millio pussz :-*:-*:-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 02 (hétfő), 15:24 
Tollforgató

:D:D:D Na, látod, látod, és akkor még azt mondtad, hogy, közben meg dehogy :D Jaj de jó, én a három és fél oldalnak is örülök, látszik, mi? :D:D:D
Szurkolok, h minél hamarabb legyen szabadidőd h folytathasd $pray És persze küldtem a mancsókákat is.

Nem baj, én türelmes vagyok, várok ameddig kell :)

Na! Ne tessék butaságokat beszélni, vagy elengedem a triceratopszomat a pórázról, és akkor lesz nemulass [-( :-P

Nem volt komoly, túléltem. De kellemesnek sem mondhatnám :-S
Felhő az nálunk sincs sajna, pusztulat viszont annál inkább *nem bírja a meleget*

Na, most szaladok takarékra teszem magam, remélem ma még találkozunk :-*:-*:-*

További szép napot/lassan már estét ;) >:D<

Sayonara :-h :x:x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 02 (hétfő), 11:19 
Tollforgató

Nem írtál hülyeséget, dehogy is :)

Szia! Vagy mondjam, Konnichiwa? ;)

Baglyot olvastam, és visszairányítottam hozzád^^
Nah, h üzletisen mondjam, számlapénznek már veheted Lusöszt^^ ugyanis 3 és fél oldal tegnap megszületett :)

Viszont ma nem fogok írni, mert 30×20percet kell megnéznem holnapig :g és holnap sem leszek sokat itthon, és holnapután sem, és ha anyu elenged, csütörtökön megyek le Velencei tóra :roll: Szóval.... még nem tudom, mikor lesz belőle feltehető valami, de majd igyekszem^^

Reménykedni mindig szabad, de a belém vetett hit sztem elpocsékolt :oops:

Én pedig szeretem, ha nállam vagy >:D<>:D<

(Nah, mostmár behoztam a 100as zsepit... hülye allergia :roll: )

Remélem nem volt komoly baj tegnap, mondanám, h küldök felhőket, de nállunk sincs egy darab de :S De megpróbálhatok odavarázsolni egy-kettőt, legalább csak annyi ideig, h lehüljön a levegő^^

Röppenek is át hozzád, addigis sok pussz :-*:-*:-*:-* >:D< :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 02 (hétfő), 8:10 
Tollforgató

Jó reggelt :)

Elnézésed kérem, amiért tegnap nem mazsoláztam errefelé, de a 38fokos meleg nagyon kiütött. Szó szerint :roll: Gyógyulgatós állapotba voltam, nem nagyon jöttem gép közelébe. De behozom a lemaradásom, cicabecsületszavamra :-)V :-* >:D<

Jó hír, h agyalsz rajta. Örülök neki nagyon :D Okés, okés, nem veszem készpénznek, de... reménykednem azt ugye szabad? ;;) Max addig nyaggatlak amíg nem lesz belőle valami :-P

Szívesen jövök mindig >:D< Szeretek jönni hozzád :-*:-*:-*

Beszaladok haza is, aztán meg tervezem, h küldök egy baglyot. Olvasgattam ;)

Sayonara :-h :-*:-*:-* :x:x:x *reménykedik benne h nem irt hülyeséget*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 31 (szombat), 21:07 
Tollforgató

Szép estét :)

Megértem, én is szeretem a kis lurkókat, és nem úgy xD Apakomplexussal nehéz pedofilnak lenni xD

Hát, már az is rengeteget segít, hogy itt vagy velem^^

(gondolkoztam a Lusöszös sztorin^^ a saját karakter személyisége már megvan xD Sőőt, gondolkozom a roxfortos éveken, mert akkortájt sokan voltak halálflók még roxfortosok^^ de ne tessék készpénznek venni! csak reggel[10:00kor] félálomban gondolkoztam ezen:) )

Köszönöm h benéztél hozzám, sokat jelent ez nekem >:D<

Megyek is meglátogatlak, addigis pussz :-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 31 (szombat), 15:17 
Tollforgató

Szép napot :)

Ismerős ez az érzés, amikor lenne kedv, meg forognak a fejedben a jelenetek, a mondatok, a szavak... és paff, nem lehet gépközelbe sodorni magad :roll: Kellemetlen tud lenni.
De kitartás >:D<

Ovisok a szomszédban? De jó :D Szeretem a kis pacsirtákat *gyerekfanatikus, nem pedofilnak nézni* :g Hehe :)
Remélem megihletnek majd ;) :-*

Rásegítünk a visszatérésre, csak tessék megmondani hogyan :) Suzy szolgálatra jelentkezik :-)V :-*:-*:-*

Szaladok még haza is, kicsacsogom magam, ahogy szoktam :-*:-*:-*

A legközelebbi viszont látásig pedig sok sok sok pusz és ölelés >:D< :x:x:x :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 30 (péntek), 20:27 
Tollforgató

Köszönöööm >:D<>:D<>:D<

hát rajta vagyok, ma úúúúgy lett volna kedvem, éreztem, ahogy a szívem ki akar jönni a helyéről, és csak úgy foghattam volna vissza ha komolyabban elkezdem püfölni a billentyűket, és vmi értelmeset is összehozok, de fél órára rá már indulnom kellett :roll: de jó volt, bár a csaj akivel taliztam nem HPs, de azért szeressük^^

nem kiabálok el semit, kedvem volna, ötleteimtől tulcsordul a fejem, az ovisok is visszajöttek ide a szomszédba, és nemtom, valahogy erőt ad a látvány, hogy kinézek, és az oviban ott rohangál egy csapat kis manóka és nevetgélnek meg üvöltöznek :)

hát nemtom :roll: de valahogy azthiszem visszatért belém az élet, de, valahogy még nem az igazi :S De már nagyon kevés hiányzik :)

köszönöm h itt vagy nekem :-*:-*:-*:-*:-*:-*
szia >:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 30 (péntek), 16:11 
Tollforgató

Csoki :)

Nem baj, tessék feleleveníteni a fél éve kifundáltakat és írásos bizonyítékot adni róla ;;) Parancsolóan hangzott, de kérés volt :g Fura hangnemeket használok mostanában :)

Nem baj, lényeg, h volt :-* Nekem mindegy mikor, csak tessen írni. Jól beindult a gépezet a beteg novellák terén, annyi kóstolót kaptam h lassan követelni fogom :)
Bár mintha most is azt csinálnám. Cseles ;)

Pötyörészéssel teli napot/estét/éjjelt/hajnalt/akármit neked :-*:-*:-*:-*:-* :x:x:x >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 30 (péntek), 14:39 
Tollforgató

Sziiija! :)

Dehogy haragszom, ugyan mááár :) >:D<

Hohohoooo! Az a fic kérem szépen egy bő fél éve érlelődött bennem, de még írásos bizonyíték nincs róla xD Szóóval, várat az még szépen magára :)

pötyögés ma volt.... de csak a közösbe :roll: nemsokára pedig találkozom egy bnőmmel, szóval, hacsak este nem jön rám az öt perc, bár már hónapok óta nem történt meg, hogy este tíz-tizenegy után még hajnalokig írjak :roll: pedig milyen szép idők voltak azok :)

Szaladok is, meglátogalak :) pussz :-*:-* >:D< :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 30 (péntek), 11:16 
Tollforgató

Szép napot :)

Végre ideértem, nehéz időbe telt :roll:
Egész reggel nem volt netem, csak nemrég kaptam vissza, és még most se megy zökkenőmentese+ igyekeztem magam túltenni a tegnapi fáradalmakon, és h éjjel nem nagyon aludtam. Ennyi mentségem lenne, amiért csak értem ide. Ne haragudj >:D<

Ó, az én szemhéjaim nem nehéz legyőzni, főleg Briannek nem :x:x:x:x Megadom magam neki 8-> :)

Luciusos fic? Neked olyanod is lesz? :) Nahát-nahát, veszélyesebb vizekre evezel, mint gondoltam, elismerésem :-*:-*:-*

Gyorsan ugrok haza is, van egy hangyányi jelentenivalóm ;)
Pötyörészésben gazdag napot Neked :-*:-*:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 194 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra