Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 18 (csütörtök), 9:56

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 16:08 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Örülök, hogy ilyen jó bulikban, összeröffenésekben van részed mostanában, Shanci, tudom én is, mekkora élmény szokott lenni az! 8-> Bár azt hiszem, az én idei nyaram első számú partyjának helye már foglalt :x :x :x, nehezen lökhetnék le a dobogóról, és ezt még akkor is szilárdan mondom, ha tudom, hogy a gólyatáborban vár még rám - remélhetőleg rengeteg JÓ - meglepetéssel és új élménnyel, ismerőssel. Bár azért félek is tőle egy kicsit... :oops: De azért igyekszem tenni ellene, pl. jelentem, ma átböngésztem majdnem az összes "vastag boríték" tartozékot. Amphe, neked hogy ment? ;-) Engem azért lefárasztott kicsit, meg hát ijesztő, ismeretlen világ ez még nekem... :roll: Hogy azt már ne is mondjam, hogy nagyon nehéz megállni az összehasonlítgatást... :-< De azért igyekszem! :-D
A hétvégén - ha már "már megint lány lettem" - tartottam GG-s napokat, épp a 3. évadot nézem, az most actual nekem és végülis Rory sem a Harvardra ment, ahogy tervezte. Nekem pedig ő példám! ;-) :-D

Uncsik a katonasztorik? Én nem tudom, sose hallottam még szerintem... :roll: De azért le a kalappal mindenki előtt, aki ezt végigcsinálja, még ha "csak" simán is, úgy értem, bevetés vagy harcok nélkül (hál'Istennek $pray _U_ ), én tuti nem bírnám.

Hát a könyvek, talán majd következő életben mindenki máshogy és mást választ olvasni, hamarabb vagy később. ;-) Szerintem ebben megegyezhetünk, nem?! :-D

Hogyhogy nem eszel fehérkenyeret? Pedig annál nincs is jobb! 8-> Fini, ropogós, frissen sült kenyérke, aminek a ropogásából tudni mindent, hogy a Lecsót idézzem! :)

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 10:57 
Betűmániákus

Halihóóóó!

Amphe, de jó! Örülök, hogy minden szépen lassan megoldódik :x Hééé, vannak vajdaságiak is arrafelé? Nem kizárt, hogy összefutsz majd velük :) Bár nem biztos, hogy koleszosok :-? Ráadásul nem is bölcsészeti karra mentek... de ki tudja? :D Na, majd kialakul, ha odajutsz. :) De még ne legyen se szeptember se október, mert akkor kezdődik a suli, illetve októbertől a dolgozatok :((

Bocs, csak kiakadtam :?

Aila, szuper! Kétszer is... :D Hát igen. Helyettem is mentél, biztos jó volt. :) Én kirándulni se akarok már :|| De tán jövőre már nyaralok :-S Áááá, nem szereted a Barbie meseéket? Én tegnap sasoltam :D Azt még meg szoktam nézni a minimaxon... de szerettem, amikor gyerek voltam! 8-> Ma már nincs idegem a habcsókokhoz... egyértelműek a növés jelei. :roll: És az Aranyember... Hát nem tudom. :| Én úgy voltam vele, mint Az Egri Csillagokkal... :oops: Totál olyan érzésem volt a hajón, mint anno a két kisgyereknél, akik a lovukkal voltak, fürdöttek, és elvitte őket a török. Ennyi rémlik :D A többit félálomban olvastam, azt se végig, csak úgy csináltam, mintha igen. Bólogattam a tanárra, amikor földolgoztuk... megvártam, ameddig valakinek kikérte a személyes véleményét - nem voltak sokan, akik elolvasták xDD - aztán mondtam, hogy egyetértek, deeee... és akkor hozzáfűztem még ilyen h*lye kitalációkat... Szerette, ha filozofálunk, hát megkapta. szerencsémre nem mondtam hülyeséget. :roll: Viszont a mostani magyarom más, úgyhogy ha nem tudom, mikor milyen ruha volt a szereplőkön, peca. :?

A bulik mind-mind fergetegesek voltak, pláne a tegnapi sütögetés 8-> Visszamentünk ősemberbe és bámultuk a pattogó tűzet. Vártuk, hogy legyen parázs. xDD Aztán rá a grillrács és voila! pakoltuk a husikat. Közben mentek a dögunalom katonasztorik, amiket egymásnak meséltek a pasik... hát jó. Azt hittük, a végén a sor szemforgatás után, kiesnek a szemgolyóink, de nem. Megmaradtak. Ez pont olyan volt, mintha mi meséltük volna a sulis bajainkat... csak sokkal érthetetlenebb, mert ugyebár a tananyagok... Háát, mindegy. Aztán röhögtünk, mert a műanyagvillákra nem lehetett rászúrni a húsokat /:) És nem a husival voltak a problémák... Na, aztán józanparaszti ész bekapcsol, szépen két szelet fehérkenyér! közé tettük a húst, és ettük. Már hónapok óta nem eszek fehérkenyeret, csak biot. Már az izét se tudtam fölidézni... :? Most bűntudatom van. :-( Aztán társaságot kaptunk, de azok gyorsan elmentek... aztán elromlott a kisrádió távirányítója és persze, hogy török zenék mappájánál állt meg! Halálos volt.
Aztán meg vérciki. Elkezdtek összeboronálni mindenkivel :| Ahogy lepotyogtak az emberek, már csak én maradtam a szingli csapatból úgyhogy kire szálltak rá? Shanciiii! Brávó... :roll: De meg tudtam védeni magam és lepattantak a dologról :D Valamikor hajnalban hoztak haza, a kocsiban hallgattuk a singeseket és állati buli volt. Kár, hogy nem mentünk, de a határ az borzalom ilyenkor... és most keltem föl. (:|
Az előző esték is hasonlóan zajlottak, csaaak... nem volt sütögetés. Én ennyit egyhuzamban még sosem nevettem ennyit. Bár lehet, köze van hozzá az alkoholnak is O:-)

Riika, látom föltöltötted a jó kis töridet :x Örülök ám!

Na, legyetek jóóók!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 07 (szombat), 22:26 
Fanfic-faló

Sziasztok Csajok!

KyKy, utólag is boldog névnapot, ne haragudj, hogy nem írtam. Gépnél se voltam :|
Ám, anno én se lettem felköszöntve, ha jól emlékszem, mégsem akadtam ki, nem mindenkinek káptalan a feje, oda se neki, nem volt szándékos szerintem senkitől :) :x
Remélem, jó lett a hajad, jól telnek a napjaid :)

Riika, Aila, Veletek most beszélek msnen :)

Nara?

Shanci, az én napjaim is pörögnek azért is jövök ilyen keveset.

Szerdán lementem anyuékkal Szegedre lefoglaltuk az albérletet; végül nem az lett, amit először kinéztem, de nem is bánom :) Már a szobatársaim is megvannak, fészről ismerem őket, tök aranyosak ^^
Aztán Taniánál voltam, ma este jöttem haza.Mászkáltunk Makón meg Szegeden, tök jól elvoltunk, hülyére röhögtük magunkat :D és természetesen szétáztunk a tegnapi viharokban xD Elvoltunk :D
Intéztem néhány sulis dolgot, hamarosan gólyatábor :)

Nagyon fáradt vagyok, nincs agyam többet írni.

Puszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 07 (szombat), 17:19 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Halihó! :) :)

Na lányok, most ebben a szent percben értem a végére. Jó sokat termeltetek! ;-)

KyKy, boldog névnapot utólag is (ha ez vigasztal, a legjobb barátnőmet is csak utólag köszöntöttem fel... :oops: , egyszerűen fogalmam sincs, milyen nap vagy hányadika van - ez van minden nyáron XD). :-*

Jó volt a Balcsi, bár nagyon hideg volt a víz, alig fürödtünk, sosem sikerül kifogni a jó időket teljesen... :? De azért jó volt, nagy családdal eltelik az idő, meg hát vittem könyvet is. :) Most épp az Elfújta a szél van terítéken. Ki is végeztem az első részt már csütörtökre, úgyhogy az utolsó napokat (plusz a haza vonatutat kicsit unalommal töltöttem de hát... ;-) ).
Hát, Shanci, igen az idén kétszer sikerült lejutni a Balatonra, mind a kétszer ismerős révén, most kereszt szüleim családjával közösben.

Mesék. (L) Hát meg is értem, KyKy, én se fogok kinőni belőlük sosem! 8-> Ha tetszett a Vándorló palota, akkor ajánlom Hayao Miyazaki többi meséjét is, különösen a Vadon hercegnőjét, nekem az a kedvencem. 8->
Uh, én a Barbie-meséket de nagyon nem szeretem... :? De hát ízlések és pofonok. ;)
Viszont, 7th Heaven, mindig eszembe juttatod, hogy én is mennyire imádtam/imádom azt! 8-> Én se tudtam azóta se senkitől megszerezni... :-( Nekem főleg az utolsó előtti évad a kedvencem (az utolsót annyira már nem szerettem), a Ruthie-Martin dolog, ők voltak a kedvenc párom, persze közvetlen utánuk jött a Lucy-Kevin (&Savannah baba :x) páros.

Riikám, igen, köszönöm, nagyon örültem! 8-> :-D Küldtem is a következőt! ;-)
A Gólyakalifáról csak hallottam, viszont ha van kedved, szívesen olvasnám a véleményezésedet, ajánlásodat, bármit róla. Hiszen Babits nevével fémjelezve csak jó lehet! ;-) 8->
Igen, igen, én vagyok az Aranyemberes lány, és ki is állok érte! :-D Főleg, mióta volt szerencsém tiszteletemet tenni a Jókai-villában, ott lépkedni, ahol ő és abban a szobában nézelődni, ahol megszületett Tímár Mihály, Tíméa és Noémi története. Varázslatos volt! 8-> :x :x

Amphém, annyira örülök, hogy megoldódott a kolesz ügy, nagyon aggódtam ám miattad, akartam is kérdezni, de mire végigolvastam, már szerencsére nincs mit kérdeznem. Csak gratulálni, hogy kitartottál és végül találtál megoldást!:) Büszke vagyok rád, hogy megtaláltad a megoldást és nem adtad fel. >:D<

Nara, Nara, összejött a helyzet a sráccal, vagy miket hallok? :-D Szurkolok ám! ;) :)

Most megyek lánykák, majd lehet, hogy még leszek!

Pussz!
Aila

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 07 (szombat), 15:25 
Betűmániákus

Majd holnap jelentek részletesen :)
Neked jó istápolgatást, családi programozást! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 07 (szombat), 15:18 
Szárnybontogató

Sziasztok! :)

KyKy, így utólag is boldog névnapot!! <:-P >:D< :)
Ne beszélj butaságokat, nem felejtettünk el, én például egész egyszerűen nem jutottam géphez aznap... Szeretünk, te lány! :x

Shanci, hogy a viharba ne lenne rá igény?? :D Tessék csak sokat mesélni... ;;)
Amúgy jelentem tisztelettel: jártam a ficblogodban! ;)
Jó pörgést, mulatást, mindenfélét! :)

Ailám, már itthon vagy? Ma érkeztetek haza, nem?
Mindenesetre elküldtem az e-mail címedre, amit kértél! :-*

Amphe?? :roll: :roll: Nara?? :-S

No, Lánykák, tovaandalgok, épp családi összeröffenés van. Pátyolgatnom kell bátyám érzékeny kis lelkét... 8-|

:-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 07 (szombat), 11:49 
Betűmániákus

Sziasztok!

Mostanában eléggé pörögnek a napjaim, ha igény van rá, akkor majd mesélek róluk :) KyKym, remélem, nem haragszol rám nagyon =(( Bár totál megértem, mert eléggé tapintatlan vagyok, szóval majd szép lassan szerintem Ti is rájöttök :(

Nos, annyit még mondanék, hogy nézzetek be a ficblogomba, tudom, hogy nem sűrűn jártok arrafelé, ezért itt szólok. :)

Ma sem leszek itthon, úgy tűnik, az utolsó percekben kezd pörögni az életem, de hát jobb későn, mint soha, nem? :-S

Majd jelentkezem! >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 6:45 
Betűmániákus

(:| Most mit vétettem? :-S
Milyen nap volt tegnap? :-S Február négy? *neeeem* :roll:
Öhhh... nem mentegetőzök, tudom , hogy rosszul esett, ne haragudj *nem tudja, hányszor kért mostanában bocsánatot*, deee... el vagyok tájolódva... most is a fórumon olvastam, hogy hanyadika van, és hogy péntek... :oops: Az meg, hogy kinek van névnapja, pontosabban kinek volt, az mindig utólagosan derül ki pechemre... ennek számtalan indoka van, többek között az, hogy egy: ha nem jegyzem meg a neveket, akkor honnan tudjam a névnapokat? bár ebben az esetben ez nem igaz, mert furcsamód megjegyeztem a neveket. kettő: hülye vagyok, hiába volt szó a napokban a nevekről, nekem akkor is xar az asszociációs készségem... ésss... nem is nagyon voltam fönt. A többiek meg egyáltalán nem is jönnek... ;;) Éss... már csak dacból se nézek utána, mert a tulajdon anyám nem köszönt fel, bezzeg, ha Matild van, pattog. Elment a kedvem az ilyesmitől. Az sms-t meg csak Szent Annakor küldök, mert van két Anna ismerősöm... úgyhogy már az se igaz, hogy üzenetben gratulálok.

remélem, azért nem utálsz nagyon... $rose utólagosan is boldog névnapot!
tudom, hogy szép gesztus és jól esett volna, de ezt elcsesztem, na. :?
tegnap akivel lehetett, úgyis összevesztem, ez már csak a meggy a habhelyen...

ezt nem nektek írom, de minél többet adsz, minél jobban próbálsz megfelelni, annál jobban vesznek semmibe :roll: de gondolom, nem ismeretlen az érzés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 5:27 
Könyvmoly

Hát, lányok.... ez fájt! Senkinek? Senkinek nem jutottam eszébe? Még neked sem, Shanci? Akkor nem értem, miért kérdezte tőlem bárki is... és én minek tartom számon? Ah... ez nem esett jól lánykák... de már mindegy, elmúlt. :( Ez van...

Szép napot mindenkinek!

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 05 (csütörtök), 11:59 
Betűmániákus

Nem olvastam vissza :#-) :#-) :#-) :#-) :#-)
Ne haraguuudj :( :-* >:D< O:-)

Miért sírtál? :-O Mi jó történt? :) És a frizud? Hogy sikerült?

Iggen, majd tuti lesz képem a pólóról, csak most rögtön leáztattam öblítős vízben. :lol: Áhh... nem akarok a fateromtéktól manit kérni már :roll: Jön a suli, autó csináltatás, hónaposjegy, télire fa... most nemrég lett meg az Atkinsonos, tudod, az meg nem a legolcsóbb darab volt, úgyhogy... kicsit inkább pihentetem a témákat. A trikó ára zsebpénzecske maradvány volt :D Ma búcsú volt nálunk, szóval... gondolom, meglepem magam, bár nem ott vettem, nem is nálunk. A községbe járunk rendezkedni, ugyebár. :lol:

Jah,a kor.... engem eléggé bosszant. Talán azért néznek idősebbnek, mert a tesóm vékonyabb nálam. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 05 (csütörtök), 11:47 
Könyvmoly

Nos, ugyan te egy szóra sem méltattál, sebaj, én nem így teszek! :) A mai nap mindent felülmúl... eddig. :)

Arra még nem gondoltál, hogy te egy kicsivel érettebbnek nézel ki, a tesód meg fiatalabbnak? :D Nem nézel ki olyan "idősnek" (ami nem is idős), de elhiheted az sem sokkal jobb, mikor nem nézik ki belőled a 20-at, vagy teszik a megjegyzéseket a koromra. :D

Tirkó? Van képed róla? Biztosan nagyon csincsi, ha meg nem volt drága, akkor ennyi belefért... :) Nem tudsz pénzt kérni anyudéktól, hogy szeretnéd megvenni ezt a könyvet? Gondolom, hogy nem, mert akkor már megtetted volna, igaz? :)

Na, mindegy is, ne búslakodj, meglesz az a könyv! :)

Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 05 (csütörtök), 11:34 
Betűmániákus

Jahaj... beleszerettem egy trikóba és meg is vettem. Olyan kis édes :g És nem is volt drága... szeptemberig táncsak valahogy kigyűjtöm a könyvre a manit, nem? :-S Majd körbeszeretgetem a nagyimékat :oops: :oops: :oops:
Illetve most főzök, szóval na. Nemrég értünk haza. Voltunk bankban, befizettem apu szemcsi részletét meg vettem ebédet, a tesóm meg a pasijánál volt, aztán én is odamentem. Három tündéri nagylánykája van a testvérének és velük beszélgettem. O:-) O:-) Annyira kis értelmes, okos drágaságok, hárman vannak 8-> Asszem van róluk képecske is... hát olvadoztam tőlük. :D
Csajok, kezdek összeomlani... :roll: Mindenki azt hiszi, hogy a tesóm barátnője vagyok, és nem a húga. :? Az egyik csákó rám is hajtott a múltkor, de a tesóm beszólt, hogy a "hugicája" vagyok... és -10 év. Báhh. :| Ami még lapátol rajta, hogyha azt mondjuk, 10 év a korkülönbség, azt is megkérdezik, hogy én vagyok-e az idősebb? $ear =(( Kmolyan kinéznék 30on fölülinek is? :-S *még egy eset és kiborul*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 05 (csütörtök), 7:45 
Könyvmoly

Hello-hello-hello! :)

Jó nap ez, jól indul, bárcsak kitartana egészen 8-ig, utána már úgyis jó, hiszen Lisa lesz... (L) Ráadásul jó rész! :)

Ma már bőgtem egyszer, persze csak meghatottságomban. xD :D

Na, de a könyvek... nos, ezekhez nem tudok hozzászólni, egyiket sem olvastam, de a Hp-ről bármikor tudok véleményt mondani! :D

Most mennem kell, mindenkit csókkantok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 04 (szerda), 13:35 
Betűmániákus

Lehet, hogy kortól függ, de unalmas az eleje :(( És az nemjó :-(
De most van mit olvasnom, tehát lényegtelen. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 04 (szerda), 13:30 
Szárnybontogató

Óóó, az Aranyembert én végigvergődtem valahogy anno, de ma már tudom, hogy csak azért nem tetszett, mert még pici voltam hozzá. Ezt a zseniális felfedezést akkor tettem, mikor tavaly elolvastam az Egy magyar nábobot meg a Kárpáthy Zoltánt. Annyira élveztem őket, hogy csak na. :D :x Szóval gyanítom, ha pár évvel később olvasom az Aranyembert és nem 12-13 évesen, akkor nagyobb hatást tett volna rám. Mint azt Aila is buzgón igyekszik tudomásomra hozni... :D Ha jól emlékszem, ő kifejezetten szereti... :)

Najó, akkor nagyon-nagyon cselesek leszünk, KyKym. :D Most felmászom emesenre, és ha te is leszel valamikor a mai nap folyamán, akkor majd csak kifogunk a csúnya-gonosz rendszeren... ;) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 04 (szerda), 13:20 
Betűmániákus

Lehet, hogy igazad lesz KyKy, most a könyvek vannak előnyben :D De amint lesz valami, úgyis tudni fogsz róla. ;) Óóó, fodrász? Azt nekem is kellene már, de csak a végeiből :-? Egyébként növesztem, ameddig tanulok, úgyhogy mindegy, hogy áll. :lol:

Szia Riika! :-* Óóó, akkor jól teltek a napjaid, biztos szép lehetett :) Nos, nekem tetszett a könyv, de hát ízlések és pofonok. :) Nem javasolnám, hogy olvass előre x oldalt, mert úgy nem lehet megérteni, Stendhal jó szorosra fonta össze a szálakat. Ha nem, hát nem. Én az Aranyemberrel vagyok így. :roll: Két oldalt se tudtam elolvasni :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 04 (szerda), 13:12 
Könyvmoly

Riika! :)

Hát, az a helyzet, hogy nálam már fent vagy. Szóval az egyetlen magyarázat az lehet, hogy sosem vagyunk fent egyszerre. :( Mert még mindig az e-mail címed van a neved helyén, ami addig úgy is lesz, amíg legalább egyszer nem vagyunk fent egyszerre. :( :-S Sebaj, egyszer ez az idő is eljön. :)
Nem ismerem, még nem is hallottam róla, jó? :)

Shanci, kíváncsi leszek, mikor lesz az elhatározásból cselekedet... :-P Majd mindenképpen mucca meg, csinálj róla képet - persze úgy, hogy rajtad van! :D

Most megyek, lánykák! Halálra unom magam... :-S Megyek ma fodrászhoz, szurkoljatok, hogy ne rontsa el a hajam, mert akkor kitekerem a nagykát. :D

Csókpuszi valamennyiőtöknek! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 04 (szerda), 13:01 
Szárnybontogató

Sziasztok!!! :x

Ne haragudjatok rám, hogy ilyen hosszú időre eltűntem. :oops: A múlt hetet rokonoknál töltöttem, ugyanis nagynéném piciny családjával elutazott Erdélybe és addig a bátyám, a barátnője és én vigyáztunk a házra, no meg az ennivaló szánhúzó kutyusra. :) Jajj, elmondani sem tudom, milyen jól éreztem magam, attól eltekintve, hogy egy intenzív tanfolyamnak is beillett volna a múlt hét, annyit angoloztunk tesómmal. Nagynéném háza a Rózsadombon van, olyan gyönyörű a kilátás, pont a "hegyekre" látni onnan, alig tudtam betelni a látvánnyal. No nem áradozom tovább, csak nekem ez tényleg nagy élmény volt, Pestszentimréről átköltözni - még ha csak hét napra is - a Rózsadombra... 8->

Ailám, drága, tőled külön bocsánat érte, hogy nem jelentkeztem. Tudom, ez milyen mocsok dolog volt, főleg, hogy gondolom nagyon várod már vissza, amit átküldtél. No de mire visszajössz szombaton, már ott fog várni rád a freemail fiókodban csücsülve... ;)
Így utólag is jó balcsizást, remélem valahogy eljutnak hozzád virtuális-telepatikus-nemtudommilyen úton a jókívánságaim! :D

Amphe, babááám, de jó Téged végre itthon tudni!! >:D< Hiányoztál ám nagyon!! :) Eléggé rám ijesztettél mikor a tovább tanulásos dolgokról írtál... Sorban olvastam a bejegyzéseket, és nem tudtam mire vélni, hogy mi lehet a probléma, de azt hiszem, most már nagyjából értem, és igazán boldogságos vagyok, hogy megoldódtak. :) Najónajó, őszinte leszek. :D A legjobban annak örülök, hogy ahová mész, ott lesz net, így remélhetőleg tudunk majd beszélgetni, és nem szakad meg a kapcsolat, mint az hittem, mikor először mondtam, hogy Szegedre költözöl... ;)
Ma úgy tervezem egész nap gépközelben leszek... Emesen?? ;;) :-*

Óó, és az emesenről jut eszembe... KyKy, azóta sem vettél fel? :( Igaz, hogy elég ritkán vagyok fenn, de azért mégis csak tudnánk ott is beszélgetni, persze nem erőszak a disznótor. ;) Egyáltalán nem bántódom meg, ha nincs hozzá kedved. :)
Amúgy nem tudom, aktuális-e az ajándék-dolog, de talán a macskás kolléganődnek vehetnél egy olyan pici plüss cicát, tudod olyat, aminek ilyen kis mütyür van a fenekén és fel lehet tapasztani az üvegre meg hűtőre, érted, no. :D

Shanci, képzeld, harmadszor is megpróbáltam elolvasni a Vörös és feketét és Stendhal harmadszor is legyőzött. Nem jutottam 150 oldalnál tovább. Ilyen még egyetlen könyvnél sem történt velem, pedig azért elég sokat olvastam rövidke életem során... :(:( Annyira idegesített a főszereplő karaktere, komolyan sikítani tudtam volna Julien gondolataitól... :roll:
Viszont, Lánykák, olyan jó könyvet olvastam, nem is értem eddig hogy nem jutottam hozzá. Ismeri valaki Babitstól a Gólyakalifát?? :)

Óó, remélem, Nara, hogy ez eltünedezésed a sikeres pasi-vadászat eredménye!! :D Szurkolok ám nagyon... ;)

No, ismét sikerült kisregényt alkotnom, így jár az, aki hetekre eltűnik. :roll: Rengeteg dolgom lenne ma, remélem egy-kettőnek azért a végére érek... :)

Soksoksoksok csókocska Nektek!! :D :-*

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Riika 2010 augusztus 05 (csütörtök), 14:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 04 (szerda), 12:58 
Betűmániákus

kykyke írta:
Akkor jó, ez esetben nem szóltam... :)

:x :x :x :x :x :x :x :x De megerősítetted bennem az elhatározást! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 04 (szerda), 12:53 
Könyvmoly

Akkor jó, ez esetben nem szóltam... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 04 (szerda), 8:51 
Betűmániákus

kykyke írta:
'Reggelt! :)

Jól van, jól van, akkor most már tudom! :D Pólót keresel? Drágám, igen egyszerű a megoldás: keresel egy olyan képet róluk neten, ami tetszik, és felvasaltatod. :) Duplán jó. Olyan pólóra teteted, ami tetszik neked, jó rád, kényelmesen érzed magad benne, plusz olyan kép lesz rajta, amit te választottál... :)

Szia!
Én is gondoltam erre :lol: Majd meglátom, köszi :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 04 (szerda), 8:35 
Könyvmoly

'Reggelt! :)

Jól van, jól van, akkor most már tudom! :D Pólót keresel? Drágám, igen egyszerű a megoldás: keresel egy olyan képet róluk neten, ami tetszik, és felvasaltatod. :) Duplán jó. Olyan pólóra teteted, ami tetszik neked, jó rád, kényelmesen érzed magad benne, plusz olyan kép lesz rajta, amit te választottál... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 19:43 
Betűmániákus

Sose unom meg. Őket? :-)P Az össz poént fejből fújom :D
Nem, nem bűn... csak jó ha tudod ;) Évek óta keresek pólót róluk, erre semmi. Pedig turkálóban is voltam :roll: És Nickelback-es sincs... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 19:40 
Könyvmoly

Nanana, ácsi! A Szívek szállodája és az Így jártam anyátokkal!-ról tudtam is, arról esett már több szó, de Jóbarátokról nem, drága... :) De látom, ezzel hatalmas bűnt követtem el, szóval ne haragudj! :-S Őszintén sajnálom, hogy kiment a fejemből/nem emlékeztem, hogy Jóbarátok rajongó vagy... :) Na, így jobb? :)

Barry és Mindy esküvője... hanyadszorra ismétlik ezt már? :-O Viasaton nem olyan rég, mikor én néztem, már az uccsó részek voltak, ezek szerint megint újra kezdték. :D Sebaj! Én ezt ált.ban dvd-n sasolom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 19:35 
Betűmániákus

Apró dolgokat nem is kell megjegyezni, de ez nekem nem számított aprónak =(( Így jártam anyátokkal, Szívék szállodája, A dadus, Szex és New York... House. Már nagyon sokszor lett fölhozva, de most már tudod ;)
Ez speciel - mert egyébként 3 részt adnak le egy huzamban, de az első, az előző napi utolsó. Ez a második évad, de holnap már a harmadik jön. Most volt Barry esküvője :lol: Mindey-vel. :o
Mit felejtettem el? :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 19:23 
Könyvmoly

:-P Drágám, nekem milliószor! :D Az agyam nem fog, már nem a régi, a húsz éves eszek már sziták... :-P Viccet félretéve, csajnocs nem mindig tudok megjegyezni dolgokat, de elhiheted nekem, én is tudnék olyat kérdezni, amit én mondtam már el többször, és te nem tudod... :) Nem várhatod el, hogy minden kis aprócseprő dolot megjegyezzünk, ugye? :(

Hát... nem lettem okosabb, hogy most hanyadik résznél tartasz... :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 19:20 
Betűmániákus

kykyke írta:
Jóbarátok? :D Shanci, te is szereted? :D Hanyadik részt nézed épp? :D Évad?

Édesdrága, hányszor szögezzem le még, hogy függő vagyok? Hogy imádom az amerikain sorozatokat? :D *leszögezi* Khm... kezdem úgy érezni, hogy a levegőbe irkálok, de komolyan :D
A visaton nézem most :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 18:39 
Könyvmoly

Jóbarátok? :D Shanci, te is szereted? :D Hanyadik részt nézed épp? :D Évad?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 18:34 
Fanfic-faló

Én épp éhezem xD
Közben fészen beszélgetek leendő osztálytársaimmal :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 18:10 
Betűmániákus

Értem :)
Örülök, hogy végül megoldódott^^ És hogy már jobban vagy :-*
Én most Jóbarátokat nézek xDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 18:07 
Fanfic-faló

Most már tudok értelmeset mondani, kicsit leeresztettem :)

KyKy, Veled dumcsi msnen

Az volt a nagy helyzet, hogy mivel költségtérítéses képzésre vettek fel, ebből kifolyólag nem mehettem volna koleszba. Nem engedélyezik, max várólistára kerülhettem volna.
Drága a féléves képzésem, szarul állunk anyagilag, munkahelyi gondok is vannak, úgy néz ki az egyik szülőmé teljesen és véglegesen megszűnik és ki se fogják fizetni. Majdnem fél éve nincs fizuja... Kiakasztott, hogy még fizessünk albérletet is, de találtam egy árban nagyon jót, ami fix, és jó a felszereltsége, úgyhogy meg van oldva :) Holnap utazunk Szegedre, hogy kifizessük a kauciót, hogy megismerkedjek az ottaniakkal, mert privát házban fogok lakni néhány közös résszel, de lesz külön szobám. Lesz netem, tévém, klímám :D Szal most boldog vagyok :)
A kolesz várólistára mindenképpen feliratkozom, mert csak olcsóbb, mint az albi, de még várnom kell, hogy bekerülhetek e egyáltalán.
Nagyjából ennyi :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 17:05 
Betűmániákus

Jahaj csajok :-S Elaludtam :( Kész, ki vagyok akadva X-(
Amphe, mesélj, amennyiben akarsz... ha nem, azt is megérem :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 16:07 
Könyvmoly

Nem kell megoldani semmit, Amphe, nem véletlenül írtam, hogy nem reagálok rá, valószínűleg azért, mert nem szeretnék. Elegem pedig mindenből elegem van.

Mi ez a nagy probléma? Mi történt? Pár szóban sem tudod összefoglalni? Msn-en most egy ideig elérhető vagyok, írhatnál valamit, mert ez így elég homályos.

Na, pussz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 13:17 
Fanfic-faló

Sziasztok!

KyKym, nem igazán értem, miből van eleged. Nem kötekedni jöttem most sem, csak nem értem :| Elnézést, ha félreértettem, amit leírtál, de még választ mindig nem kaptam arra, hogy mire no kommentelnél...
Ha belőlem van eleged, szólj nyugodtan, nem akartam én rád akaszkodni meg semmi... Bár mostanában, amennyit tudtunk beszélni, sajnos, nem hiszem, hogy az lenne a gond.
Ha nem írod le, mi a gondod, magamtól nem fogom tudni. :(

Ne haragudjatok, hogy ennyire ingadozok állandóan, de... Áhh! Jobb lenne, ha tényleg hibernálnám magam egy időre, csak felidegesítek mindenkit.

Nagy szarban vagyok :| A szó szoros értelmében, és fogalmam sincs, hogy fogom megoldani. Tudom, mindig volt valahogy, nem dől össze a világ, de most mégis úgy érzem. Nem látom az alagút végét. Már bánom, hogy jelentkeztem egyetemre, franc vinné el az egészet. :(( Hiába szeretnék továbbtanulni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 12:41 
Könyvmoly

Hmm... egy pillanatig elgondolkodtam ezen a mobiltartón, deee jellemző módon az egyik használ olyat, pedig neki lehetett volna ari cicásat... :( A másiknak meg nem lenne ehhez türelme. Elég gyakran keresik, és mire ki-be teszegetné... :-S De Lancsinak... na, majd kiötlök valamit... :) Köszi, Shanci! :) Sokat segítettél! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 10:00 
Betűmániákus

Igen ám, nem volt rossz :D
Akkor sajnálom. Igazad van, nem legfelkapottabb sorozatokról van szó, sajnos. :-S

Ajcsi :-? Én névnapokra sms-t adok :D Najó, nálunk annyira nem is divat, engem is speciel csak anyámék köszöntenek fel, ráadásul nekem nincs is rendes... sosem emelik ki, csak Ferenceket :roll: Öööö... mobiltartó?? Gyertyácska, valami cukor?? Menj egy ázsiai/indiai üzletbe, ott sok jó dologra lehet ráakadni viszonylag olcsón. Egy-egy kendő?? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 9:53 
Könyvmoly

:D Láttam ám, mikor mutattad mekkora leszel. :D De ne aggódj, nem leszel akkora! :D

Tök jó, akkor mos lesz egy pár könyved. Elkezdet már olvasni? :D

Örülök, hogy jól sikerült a látogatás ide, Magyar Földre. :)

Á, gondolod, ha meg tudtam volna szerezni "feketén" már nem tettem volna meg? :) Ennyire nem vagyok böcsületes. De kérlek szépen, eme sorozat sehol nem található meg. Ismétlem, sehol. Ugyanígy vagyok a 7th Heavennel, ami másik nagy kedvencem. :) Érdekes, ami nekem kell sori, sosem szerezhető meg, eléggé kivagyok miatta. :@ :(

Ajj... segítsetek! Kell a kolléganőimnek ajcsi! Névnapok: az egyik szereti a macskákat és a mágneseket - nehogy macskás mágnest mondjatok! Valami macskásat, de ne mágnest. :D A másik meg... szintúgy Kriszti... deee nem tudom, ő mit szeret. A salátát. xD Na, de komolyan... ötletek? Nem túl drágát, de nem is 100 Ft-osat... kééérlek! És Lancsinak is kell valami szülinapi ajándék, meghalok! :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 8:22 
Betűmániákus

Sziasztok! :-* >:D<

Aphe, mi a baj szívem? :-S :(( Amint lesz egy kis időd, majd összerottyanunk msn-en, jó? :( :-* Addig is föl a fejjel! Remélem, hogy minden megoldódik és nem lesz akkora buli... :? A "Csak én" hidd el, hogy szuper! Szerintem most fog beindulni ;)

KyKym, ez a DVD-s sztori haláli... Ha Lisa tudná mit meg nem teszel, szerintem maga adna neked egy??? példányt... :D Azért remélem valami úton módon megszerzed majd... én mondjuk mindig feketén szerzem be :#-) :g A keresztanyum pasija ezzel pótolja az egyetemi tanulmányait és mindent vele iratok. Például most vettük meg az össz Disney mesét 8-> Atlantisz :x Kishableány... minden atól zéig. :lol:
A buli? Nem volt semmi extra... nem volt ott =(( Egyébként nem az a társaság volt, azért én reménykedtem..., deee... ő nem igazán szereti az ilyesmit. Fiatalabb a banda. :roll: Ő meg picikét idősebb, szerintem nem pálya neki az ilyesmi :-<

Szeged?? Óóó, csúcs volt. :) Végül délután indultunk, úgy két óra körül és több, mint egy órát vártunk a határon X-( Eléggé fölforrtunk, mert hiába kevés az autó és rövid a sor, ha őkegyelmék lusták voltak gépelni és nyomkodnia pecsétet $fal $fal $fal A rokonai bizonyára sokat csuklottak az illető vámosoknak. :roll: De tök jó volt, csináltunk egy csajos napot, vásárlás, fagyiztunk, ilyesmi... aztán leáfáztuk a cuccot és jöttünk haza. Ma megvettem a tatyót és megérkezett az Atkinson könyvem... Láááányok! :x 8-> 8-> 8-> 8-> Egyszerűen mesés :cry: El se hiszem, hogy van ilyenem... :oops: Magyarul kuss van egy időre, mert 2000 dinár volt, illetve picit több és úgy nagyjából ötezer forintos értéknek felel meg $D De most megrendeltem szeptemberre A balekot antikvár példányban, úgyhogy arra gyűjtök, aztán meg ugyanígy a Burok jön sorra :x

Nagyjából ennyi hírem van... mellesleg, annyi édességet vettem tegnap (túróruddiiiii), hogy eeeeeekkkoraaaa leszek *mutatja, mekkora lesz* xDD Netudjátok meg. Kifosztottuk a Metrót xDD

Léptem! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 7:01 
Könyvmoly

Jaj, Shanci, jól van, na, nagyobbra számítottam, mert olyan sejtelmes voltál... :)
Milyen volt Szeged? Merre jártatok azon belül? Volt valami konkrét cél? Vagy csak úgy mentetek város látni? :)

Amphe, semmi, de semmi köze nem volt a kritikádnak az én hsz-emhez. Egy fikarcnyi sem... nem is értem ezt a hosszú magyarázatot, én sosem mondtam, hogy szedd le... :-O Mindegy... Hagjyuk, elegem van már kicsit... :)

A DVD-s dolog amúgy kudarcba fulladt... mindkét nőci visszaírt, de elég negatív tartalmú hírrel. Egyelőre nem tervezik a kiadatást, meg ők meg sem tehetnék, blabla... az egyik még utána is járt, hogy kiadták-e DVD-n, és nem talált semmit. Pedig Németországban tuti, hogy kiadták, csak hát... még annyit sem tudok németül, mint angolul. Mindegy, azért rendesek voltak. Asszem, ha mondjuk az RTL klubnak írtam volna, sosem kaptam volna választ. xD Nem hogy egy napon belül, vagyis a hétköznap első napján. :)

Jaaj, lányok, tegnap megnéztem a Fel!-t, tudjátok, miről van szó? Mese... egy öreg bácsiról szól, aki lufikat kötözött a háza tetejére, és útnak indult vele... hű, naaagyon jó! :D Én nem számítottam ilyen jó kis filmre, de mindamellett, hogy végigröhögtem (ütős poénok voltak benne!), még meg is hatódtam, nagyon tetszett. Felkúszott a kedvencek listájára. :) Azt hiszem, hiába tartok az új meséktől, mert mindig csúcsszueperek. Mint a Hercegnő és a Béka, vagy anno a Coreline, vagy pl. most... rá vagyok indulva a Barbie mesékre, most azokat töltöm. xD :D Szóval, tetszenek a mesék, nem hiába... örök gyerek maradok. :D
Jaaj, meg a Chihiro szellemországban, vagy a Vándorló Palota. Hű, én azt hittem, nem tetszenek az ilyenfajta mesék, de mindkettőért odáig meg vissza vagyok. Az első még régebben láttam, az utóbbit pénteken nézették meg velem, és Howl... :x :) Egyszóval: kykyke meserajongó! :D

Most viszont megyek... :( dolgozni kell... hű, kezdek kikészülni, és senki nem ért meg... :evil: *durci*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 02 (hétfő), 17:39 
Fanfic-faló

Sziasztok...

Azt sem tudom, hol áll a fejem, nem érzem magam valami jól... Sok mindenen kattogok, szó szerint belefájdul a fejem. Semmi nem alakul úgy, ahogy én szeretném.

kykyke írta:
Amphe... khm... hát, mit reagáljak rád...? Örülök, hogy nem haragudtál rám... ránk... khm... ja. Inkább no commentolok...

Khm* Ezt mire értsem?
Nem épp úgy hangzik ez a mondat, mintha repesnél az örömtől, bár nyilván iróniának szántad. Mire "no commentolsz" ? Arra, hogy nem egyezett a véleményünk és ennek hangot is adtam?
Igazából kisebb gondom is nagyobb annál, hogy egy kevésbé pozitív hangvételű kritika miatt bárkire is haragudjak. Értelme sincsen, hiszen nem egy rugóra jár az agyunk, ezt már észre vehettük :) Így van jól, mindenki más, egyszerűen nem esett jól, de erről nem is akarok többet fecsegni. Az a kis "szerencsétlenségem" ott marad, ahol van, mindenkinek akadnak elcseszett művei, hát akkor az enyém ez lesz. Nekem semmi bajom nem volt vele.
Többet foglalkoztat most a suli, és hogy mit hogy fogok megoldani, elég sok nehézség akadt, épp ezért nincs is energiám, hogy olyasmiért haragudjak, amiért nem indokolt. Egyikőtökre sem haragszom, vagy haragudtam. Na, de nem darálom... Nem azért jöttem, hogy sajnáltassam magam.

Örülök, hogy Nektek jól telik a nyár, minden rendben megy, nekem sajnos idén sem igazán volt részem igazi klassz buliban :) Egyszerűen nem jön össze úgy a társaság, hogy olyan helyre elmehessünk, a házibulik meg már elég elcsépeltek... Mindig ugyanazok az arcok, semmi extra program, isznak, szívnak... Többre vágyom :)

A DVD-s dologgal, remélem jutsz majd valami kedvezőre :)

Aila, Néked megint jó Balatonozást, és majd talán augusztus végén eljutok oda is. ^^

Riika, kismanó, merre mászkálsz? :-S Hogy megy az angol? :)

Puszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 02 (hétfő), 7:16 
Betűmániákus

Sziasztok!

Buli? Mit meséljek...?? Volt ital, haverok... semmi különös. Egyszerű összejövetel az egyik emberkénél. Mit vártatok? :-S Amúgy jó volt, a szokásos :D

Aila, ti hányszor mentek Balatonra? :-O Nem most jöttetek haza? :| Bár igaz, vannak, akik kétszer mennek, semmi. :#-)

Én ma megyek Szegedre, úgyhogy délután nem leszek... már nem mintha lenne itt bárki is délután, de gondoltam, szólok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 02 (hétfő), 7:02 
Könyvmoly

Mesélj, Shanci, milyen volt a buli? :D Végül csak mentél, tök jó! :) Egybk. megértem, hogy utálod az alvást, én úgy vagyok vele, hogy idegesít, amiért ezzel pazarolunk el értékes órákat az életünkből. :( Pedig milyen jó lenne, ha úgy, mint kedvenc vámpírjaink, mi is "alhatatlanok" lennénk. :D Amúgy meg, mint Aila, én is szeretek elmerülni az álomban, szóval... örögi kör. :)

Aila, jó Balicszást, irigyellek kicsit, én idén még nem jutottam el oda... :( No, nem nagy veszteség, legalább több pénzem marad, de azért mégis, na... :( De remélem, szabim alatt lehetőségem lesz rá. :)

Amphe... khm... hát, mit reagáljak rád...? Örülök, hogy nem haragudtál rám... ránk... khm... ja. Inkább no commentolok...

Most megyek, még mindig a helyettesítési fázisban vagyok, éjjel nem tudtam emiatt aludni, szóval, most fogom magam ülve kipihenni. xD De ma már lesz Lisa... 8-> Csak ez vigasztal... erről jut eszembe... xD Ne tessék nagyon kinevetni... szóval. Ugye most újraindították a FEM3-on, és kykyke írt a szereksztőségnek, hogy nem tervezik-e a DVD-n történő kiadást. :D Még szombaton írtam két mail címre is, de egyik sem méltóztatott eddig visszaírni. Sebaj, a "nem figyelembe vételre" is meg van a tervem. :) :twisted: Na, csókkancs csajok! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 20:24 
Fanficbúvár

Hát én egyszerűen imádok aludni, úgyhogy az nem fog menni! 8->
Te milyen buliban voltál, mesélj csak! ;-) :-D

Amphe, már el is kaptalak! :)

Riikám, mi van veled, azóta is angoloztok tesóddal? Hát sajnálom, hogy már nem tudunk beszélni most megint sokáig, max szombaton leszek megint msn/gép közelben... :-(

Tényleg, mielőtt elfelejtem, ha már nem írnék ma: holnaptól Balcsi, úgyhogy néhány napig offolom magam. Jó fórumozgatást és élvezzétek tovább a nyarat (amennyi még van belőle)!!:-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 16:17 
Fanfic-faló

Hú, most csak beugrottam, bocsi, hogy még senkinek nem írtam semmit és kritikaválaszok sem érkeztek, csak eléggé zsúfolt mindenem.

Meg per pill a lelki világom is. Gondjaim lesznek az egyetemmel, elég ideges vagyok, úgyhogy ha eltűnnék, akk nincs komolyabb baj, csak nem tudok magammal mit kezdeni. Akit érdekel, hogy mi van velem, msnen megtalál, ha nem járnék erre.

Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 15:33 
Betűmániákus

Örülök, hogy jó volt a buli, a miénk is szombaton 8->
Áhh, hagyd az alvást! Ha valamit utálok, akkor az az /:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 13:35 
Fanficbúvár

Lányok, hogy nem tudtok ti aludni? :o Számomra ez hitetetlen, de tényleg! Én pont ellenkezőleg vagyok, én rengeteget tudok aludni. :oops: Bár lehet, hogy most külön rátett a buli ezen a hétvégén, de nem. Bármikor tudok sokat aludni. 8-> Utána persze rossz, hogy átalszom a fél napot...XD

Igen, Shanci, Amphének szánt válaszból nagyjából értem a dolgokat.

Lánykák, eszméletlenül jól sikerült a buli!!!!! :x :x :x

KyKy, köszönöm a véleményeket! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 7:54 
Betűmániákus

Éjhó! :x
Köszi KyKym, én is remélem, hogy ebben a hónapban már minden jobb lesz :D Az avám nekem is tetszik, kis édes :)

Hogy vagytok? Helyzet? :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 31 (szombat), 17:50 
Könyvmoly

Ééértem, hát, akkor szurkolok, hogy tényleg jól sikerüljön! :)

Az avád meg tényleg nagyon cute! :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 31 (szombat), 9:52 
Betűmániákus

Írásra most nem is tudok gondolni. Bejelentettem a ficblogban is, majd egyszer... túl sokat akarok -.-"

Öööö, barátnőkhöz megyek, egy napos kiruccanások, bulik, ilyesmi. Az augusztusom már nem lehet ennyire eseménytelen :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 31 (szombat), 9:49 
Könyvmoly

Hejhó! :)

Amphe, ne haragudj! Ha én miattam akarod letörölni, ne tedd, én nem akartam ezt... egybk. olvastam a véleményeket, és Taniáéval nagyon is egyetértettem, és az az érzésem - főleg a hsz-ed után -, hogy benned is elültetett egy magot az a kritika. :) Jól sejtem?

Aila, remélem, jól sikerült a buli, már nagyon kíváncsi vagyok, mi váltott ki belőled ilyen fanatizmust, rettentően várom a pü-t! :D

Shanci, megértelek, engem is kihajított az ágyam 8 körül... :( :-S Elég idegesítő, főleg, hogy én egész héten hatkor kelek, legalább hétvégén tudnék aludni... hmm... mindegy. :-S Mi az a sok dolog, ami van? :)
Meg mondtad, hogy alakul az augusztusod... mégis mivel? :) Mesélj! :)

Most lépek, nem tudom, hova, csak... megyek.

Pusszkány

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra