Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 20:30

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 226 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 9:58 
Betűmániákus

=P~ =P~ =P~ =P~ *nyáltenger* =P~ =P~ =P~

Ez volt a lehető legtökéletesebb szombati reggeli 8-> 8-> 8-> Oké, Perselust rettenetesen sajnáltam - még egy ok, amiért szerinte utálhatja magát -, de ajj... :x :x :x :x

És... hm... a következő fejezetben véletlenül nem fogják ezt megtárgyalni? 8-> 8-> (És mondjuk Harry nem fogja végül mégis úgy gondolni, hogy még nem kellene felöltöznie? XD)

Örök hála, amiért fordítod :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 0:12 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
na sikerült feltölteni az új fejezetet...nehéz menet volt..nagyon :-<

sorry a késésért, de akadt egy kis probléma, többek között már néhány napja egy kicsit idegesebb vagyok az átlagnál, és ilyenkor semmi nem úgy megy, ahogy szeretném...

am már hamarabb is felkerült volna a friss, de valamiért ma a meri is pikkelt rám, mert nem akart beengedni, valamit a jelszómmal ügyködött, utána meg nemes egyszerűséggel kidobott :?

na de most már lehet örülni, és amint felkeltek, lehet nekiesni az olvasásnak(:

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 13:42 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
az új fejezet bizonyos problémák miatt este 9-10 óra körül fog felkerülni a merire, de nem marad el, nem kell megijedni attól, hogy most nem korán reggel töltöttem fel :-)

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 15:16 
Könyvmoly

Anna hadjáratot indít 'győzzünk meg mindenkit arról, hogy igenis, minden vágya, hogy megírja a HK folytatását' címszóval..vagy inkább már címmondattal XD én mindenesetre szurkolok neked xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 15:13 
Betűmániákus

jójó, oké, értem. csak érdeklődtem :D

miért, Lily, szerintem azért te is jó alter folytatást tudnál hozzá írni :D *most megpróbál majd mindenkit meggyőzni* XD Mondjuk, jah, te folyton írsz valamit, szóval lassan már időd se lenne másra x"D

szerintem is úgy lesz majd célszerű, hogy utolsó fejezetnél - vagy fejezeteknél - megemlíteni az alter folytatást^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 15:07 
Könyvmoly

ha csak magamnak írnám, akkor belevágnék, de úgy, hogy mindenki elé kiterjesszem a 'remekművem', így azért már vannak buktatói a dolognak xD

amúgy tényleg úgy van, hogy nagyon sok mindent megjegyzek a történetből, és még most is vannak olyan kisebb utalások, elrejtett infok a történet cselekményének alakulása szempontjából, amiket igazából csak most, fordítás közben csodálkozom rá, és amikre lehetne alapozni jó pár történést

szerintem addig örüljünk, amíg ilyen 'sok' fejezet van hátra :-D aztán majd ha már csak 3-4 lesz, elkezdhetünk szomorkodni(:

mod. szerk.

Lilyanjudyth írta:

Neeem, nem fogod ezt a nyakamba varrni. :-P

ajjh, pedig milyen jó is lett volna 8-> :twisted: :D
de nem baj, így legalább még több csodás kis történetet olvashatunk tőled :-D

Igen-igen, szerintem az utolsó fejezet végén felteszem a nagy kérdést, hogy mi legyen, és akkor mindenki kiöntheti a szívét, tudathatja velem az óhaját a továbbiakkal kapcsolatban :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 15:07 
Betűmániákus

SlytHay írta:

Ahogy már Annának is írtam...

Jaja, tudom, én is kerülgettem a történeteket, csak azóta mondom hátha akadt kivétel, amit tényleg olyannak találsz. ^^

Há. De még tapasztalt írás terén. Eltévesztetted a házszámot. XD Neeem, nem fogod ezt a nyakamba varrni. :-P A történet maga apró, részletes, remek logikával van megáldva, én csak tönkretenném az egészet, ha ne adj isten folytatnám. És már nem azért, de még mennyi történetem van, amit meg akarok írni, illetve mennyi van most félben? (Hát sok. X'D)

Az utolsó feltöltött fejezetnél pedig rákérdezel, ki szeretné az alternatív folytatást, és akkor lőőn, az olvasóid majd megmondják. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 15:01 
Betűmániákus

miért nem mersz belevágni? XD Igazából szerintem tökre előnyös helyzetből indulnál, mert - gondolom - fordítás közben azért nagyon sok mindent meg is jegyzel. Mármint, úgy sokkal jobban bevésődik egy-egy momentum, ami csak olvasás közben nem feltétlenül :)

de én nagyon örülnék, ha valaki magyar is írna hozzá egy alter folytatást XD

oks, akkor majd szavazunk :P bár addig még jópár fejezet van^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 14:31 
Könyvmoly

Addigra biztos lesz friss, mire hazaérsz Pestről. Most valószínűleg amúgy sem tudom feltölteni korán reggel az új fejezetet, mert kicsit csúszok, és még este is fordítanom kell, hogy készen legyek. :oops:

Igazából egy olyan alternatív folytatás van, ami tényleg folymatosan frissül, és jónak is tartom. Bár olvasás közben nem egyszer gondoltam azt, hogy hú, ez most mégis hogy jött ide, meg valahogy azt érzem olykor, hogy az író nem figyelt oda minden egyes kis részletre, utalásra az eredti műből, így valahogy lecsúszott egy kicsit a kijelölt ösvényről...de azért olyan részek is vannak, amik tényleg nagyon jól sikerültek, ötletesek. Én úgy a huszadik fejezetig jutottam el az olvasásában, de félbe kellett hagynom, és még nem igazán volt időm behozni a lemaradásomat.

Lehet megérné lefordítani ezt a folytatást is, sőt, azt mondom, ha tényleg lesz rá igény, és engem kértek meg, hogy lefordítsam azt is, akkor egye fene, elvállalnám a közjó érdekében. xD Igazából nekem is vannak ötleteim a történet saját befejezésére, de nem mernék nekivágni, hogy na akkor majd én megírom.

mod. szerk.

Szia Lily! :-D

Ahogy már Annának is írtam, én egy olyan angol alter folytatást ismerek, amit elég jónak tartok ahhoz, hogy akár le is fordítsa valaki. De ezt majd megtárgyaljuk és megszavaztatjuk a rajongótáborral, ha eljön az ideje. :-D

Szerintem tök jó lenne, ha egy magyar egyénke próbálná meg folytatni a történetet. És tudnánk zaklatni is az ötleteinkkel. xD De szerintem olyan valakinek lehetne esélye egy jó kis befejezést írni, aki tényleg tapasztalt már írás terén. Esetleg te, Lily? :D De tudom, hogy nagyon sok dolgod van a már meglévő, folyamatban lévő történeteiddel is, amikből reélem hamarosan kapunk egy kis frisst. 8-> :x De az is meglehet, hogy mire a végére érek az eredeti történet fordításánakk, valakinek megjön a kedve a folytatás megírásának. Ha pedig mégsem, akkor majd beszélhetünk egy alt. befejezés lefordításáról is. :wink: :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 14:30 
Betűmániákus

Anna írta:
és azon nem gondolkoztál, hogy akkor valamelyik alternatívot fordítsd le hozzá? amelyik szted legközelebb áll hozzá^^ igaz, hogy szerény vigasz lenne, mert nem az eredeti szerzőé, de azért... talán még mindig jobb, mint így abbahagyni^^ vagy nem tudom x) csak egy ötlet volt :D

mondjuk kíváncsi lennék azért egy olyan alternatív folytatásra is, amit valaki a magyar fandomon belül ír meg^^

Amúgy erre én is kíváncsi vagyok, neki kezdesz-e egy másiknak. Azóta nem szemeltél ki egyet...? :D

Eszembe sem jutott, hogy vajon egy magyar emberke írná, az milyen lenne. :D Esetleg... valaki? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 14:20 
Betűmániákus

Hahó!

jajj, hálás köszönet az infókért _U_

a következő fejezetben csak Harry és Perselus?! A HOLNAPIBAN? *nem tér magához* :g 8-> 8-> 8-> =P~ :x :x :x Huhh, alig várom^^ Kár, hogy fél napot Pesten leszek, de remélem, mire hazaérek, várni fog egy friss, finom fejezet 8->

és tényleg tök kedves vagy, hogy súgsz, köszi :x >:D<

huhh, hát én is sajnálom, hogy félbe lett hagyva :(
és azon nem gondolkoztál, hogy akkor valamelyik alternatívot fordítsd le hozzá? amelyik szted legközelebb áll hozzá^^ igaz, hogy szerény vigasz lenne, mert nem az eredeti szerzőé, de azért... talán még mindig jobb, mint így abbahagyni^^ vagy nem tudom x) csak egy ötlet volt :D

mondjuk kíváncsi lennék azért egy olyan alternatív folytatásra is, amit valaki a magyar fandomon belül ír meg^^

na, egyelőre ennyi voltam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 14:10 
Könyvmoly

Szió!

Örülök, hogy be tudtad hozni a lemaradásodat. :-)
Na, akkor megpróbálok szép sorban válaszolni a kérdéseidre, meg reagálni az írottakra. :-D

A sok izgalom után szerintem is kellett már egy kis nyugisabb fejezet, bár azért most is volt min körmöt rágni xd, és elég sok dolgot megtudtunk megint a varázslókról, és magáról a mágiáról is, ami szerintem érdekes volt. Voldi hozta megint a megszokott formáját. Egy aljas szemét volt. :D Nagyon igazságtalan, hogy ilyen szinten ellopja a halálfalói mágiáját, ez főleg Perselus miatt nagyon fáj szerintem mindannyiunknak. :) Utána pedig Harryre is rendesen ráhozta a szívnajt a sok szövegeléssel, amiben azért nem kevés igazság volt amúgy. Szóval tényleg van miért félnie Harrynek.
De, most súgok neked egy kicsit, hogy lásd, milyen kedves vagyok. :D A következő fejezet csak és kizárólag Harryről és Perselusról fog szólni. Lehet tapsolni és ujjongani. xD Nem kimondottan beszélgetés lesz, de biztos vagyok benne, hogy így is tetszeni fog. :-D Ó igen, a kardleckék... 8->
Igen, 77 fejezet van kész az eredeti történetből. Nagyon kár ezért a csodás fanfictionért. Én mindenképp lefordítom nektek a meglévő fejezeteket, de hogy utána mi lesz, azt nem tudom. Van egy elég jó alternatív folytatása, amihez már jó sok fejezet íródott, de azért csak nem az igazi.
Annyit elárulhatok, hogy nem Voldemort megölése közben szakad félbe a történet, sőt, az a bizonyos gyilkolászós jelenet még elég messze lenne...
Az utolsó fejezet, amivel lezárul, nem a legjobb és legizgalmasabb fejezet lesz, de az előtte lévő annál inkább. Sajnos nem nagyon tudunk mit tenni, el kell fogadnunk, hogy az eredeti sztori már nem lesz befejezve, és vagy olvassuk az alternatív folytatást, vagy magunk képzeljük el, hogy hogyan is folytatódhatna a cselekmény, esetleg valaki addig el fog jutni, hogy le is írja a fantáziája szüleményét.
A jövő kifürkészhetetlen.(:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 11:21 
Betűmániákus

Halihó!

Tegnap sikeresen utolértem magam a HK-val (két fejezettel is le voltam maradva :shock: )

És hú...! Ezek is nagyon tetszettek - olyan kis nyugisak voltak^^ Vagyis a Stonhenge annyira nem, de na. ^^ Ennyi izgalom után jól is jön mindenkinek a pihenés^^
Viszont Stonhenge-nél a szívem szakadt meg Pitonért, hogy nem lehetett ott! :(( Meg, gondolom, Harryé is... :( stupid Voldi :evil: X-( Kíváncsi vagyok, mi az a nagyon nagy terve... -.-"

Éééés annyit nem súgnál meg, hogy mikor lesz végre Piton-Harrys beszélgetős rész? 8-> Azokat úgy szeretem; ahogy csak ülnek a lakosztályban és teszik a dolgukat, közben beszélgetnek... vaaagy egy újabb óra a Szükség Szobájában...^^

És a későbbiekre még lenne egy kérdésem. J. Darcy ugye már évek óta félbehagyta a történetet... így mi lesz vele? 77. fejezetnél (ha jól emlékszem, ennyi van meg) befejeződik gondolom a fordítás, de kérlek nyugtass meg, hogy az nem éppen a legnagyobb izgalmak közepette van! (mint mondjuk Voldi legyilkolászása XD) mert akkor az nagyon-nagyon nem fair dolog lenne x)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 14 (szombat), 16:17 
Könyvmoly

amint már észrevettétek, gondolom :), felkerült a következő fejezet, amit még péntek hajnalban sikerült összehoznom, mielőtt elmentem volna pihenni egy-két órát a sziget előtt
a hsz-ekre visszamenőleg is válaszolni fogok, amint az időm engedi, valószínűleg valamikor az után, hogy hazaérkeztem a vasárnapi koncertekről

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 09 (hétfő), 12:08 
Könyvmoly

már tegnap is mondtad, hogy nagyon tetszett a fejezet, a másik topicban, de örülök, hogy itt bővebben is kifejtetted :-)

igen-igen, alakulnak már itt a dolgok Harry és Perselus között, néha elég nehéz az ilyen részeket úgy fordítanom, hogy tényleg csak a feladatra koncentráljak, és ne kalandozzak el 8->
ó, Caramel idióta, mint mindig, de Stark is szépen kezelésbe vette a kis lelkét :-D

jaj, a következő fejezet is nagyon jó lesz, lehet, hogy még ma neki is állok a fordításnak, addig is elterelem a figyelmem :-( , és ha holnap estére kész leszek vele, akkor meglesz a szerdai ajándék fejezetetek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 09 (hétfő), 11:57 
Betűmániákus

SlytHay írta:
most látszik, hogy mennyire ki voltatok éhezve a folytatásra :-D kevesebb, mint egy nap alatt több, mint ötszázan olvastátok el az új fejezetet :-D

(sajnos a cicám átlépett egy szebb világba :cry: :cry: :cry: de nagyon szenvedett már, és vele szenvedtem én is, és bármilyen nehéz kimodani, de jobb így neki :cry: :cry: )

ötszázan? :O :O Uhh, az nagyon jó! :D

Sajnálom a cicádat :( de talán így tényleg jobb lesz neki^^

jah, és itt is elmondom... bár, asszem még nem is mondtam, hogy tetszett ez a rész :) Különösen az, hogy Harry használta a király törvényét, vagy mit^^ Caramel meg az vájkálása... ehh-.-"

jah, és igen! A Perselus/Harry szál is ott volt, ahogy vizslatta Piton kezeit 8-> ott azt hittem, elolvadok XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 09 (hétfő), 11:26 
Könyvmoly

most látszik, hogy mennyire ki voltatok éhezve a folytatásra :-D kevesebb, mint egy nap alatt több, mint ötszázan olvastátok el az új fejezetet :-D

(sajnos a cicám átlépett egy szebb világba :cry: :cry: :cry: de nagyon szenvedett már, és vele szenvedtem én is, és bármilyen nehéz kimodani, de jobb így neki :cry: :cry: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 14:23 
Betűmániákus

SlytHay írta:

ok, nyugi, nem fogok egy kiélezett bárddal a nyakad fölött állni, és kikényszeríteni belőled a kritikaírást :-D

ennek örülök XD köszönöm :D

hú, új rész *.* alig várom^^ és igen, én is remélem, hogy az adminok fel is engedik hamar :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 14:09 
Könyvmoly

na egy gyors átolvasás még, és utána repül fel az új HK fejezet..legalábbis remélem, hogy nem fog fennakadni a drága adminok rostáján :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 07 (szombat), 22:05 
Könyvmoly

Anna írta:

írnék én hosszú kritikát, csak... az a történet úgy tökéletes, ahogy van, a fordítás szintén, ezt pedig nem lehet túlságosan ragozni :lol: ezért nem is hiszem, hogy menni fog majd a hosszú kritika, de... igyekszem majd valamikor :)

ok, nyugi, nem fogok egy kiélezett bárddal a nyakad fölött állni, és kikényszeríteni belőled a kritikaírást :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 07 (szombat), 21:09 
Betűmániákus

SlytHay írta:

Szia!
Először is köszönöm szépen a jókívánságokat a cicám nevében is, de sajnos nagyon kevés rá az esély, hogy meggyógyul. :cry:

Természetesen örömmel várlak itt is, ha bármi kérdésed, vagy csak valamilyen megjegyzésed lenne. Hm..ha a hosszú kritikákat szereted, akkor nyugodtan írj azt. :P :-)

oh, akkor sajnálom :( akkor meg főleg ne aggódj amiatt, hogy hogy állsz a fordítással, szerintem :)

írnék én hosszú kritikát, csak... az a történet úgy tökéletes, ahogy van, a fordítás szintén, ezt pedig nem lehet túlságosan ragozni :lol: ezért nem is hiszem, hogy menni fog majd a hosszú kritika, de... igyekszem majd valamikor :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 07 (szombat), 21:03 
Könyvmoly

Anna írta:
Szia! :)

Kritikát még ugyan nem írtam neked, mert... mert... mert nem szeretek simán olyanokat írni, hogy nagyon szeretem a történetet és figyelemmel követem, és nem tudok semmilyen negatívumot felhozni ellene :) *hosszú-kritika-mániás* :D
De itt írok, hogy nagyon örülök, hogy folytattad a fordítást, mert anno nagyon szerettem a történetet - sajnálom, hogy az író azóta sem folytatta :(

Az pedig természetesen érthető, ha a cicád mellett szeretnél lenni - és igazából, én abszolút nem is rónám fel neked, ha emiatt akár két-három hetet is késik a friss:) és szerintem nem én vagyok az egyedüli ilyen^^

a cicádnak jobbulást és kitartást neki :) Remélem, fel fog épülni! :)

ha esetleg a kritikáidnál nem is tűnnék fel túl gyakran :oops: , majd ide belesek, ha nem bánod^^ :)

Szia!
Először is köszönöm szépen a jókívánságokat a cicám nevében is, de sajnos nagyon kevés rá az esély, hogy meggyógyul. :cry:

Természetesen örömmel várlak itt is, ha bármi kérdésed, vagy csak valamilyen megjegyzésed lenne. Hm..ha a hosszú kritikákat szereted, akkor nyugodtan írj azt. :P :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 07 (szombat), 19:09 
Betűmániákus

Szia! :)

Kritikát még ugyan nem írtam neked, mert... mert... mert nem szeretek simán olyanokat írni, hogy nagyon szeretem a történetet és figyelemmel követem, és nem tudok semmilyen negatívumot felhozni ellene :) *hosszú-kritika-mániás* :D
De itt írok, hogy nagyon örülök, hogy folytattad a fordítást, mert anno nagyon szerettem a történetet - sajnálom, hogy az író azóta sem folytatta :(

Az pedig természetesen érthető, ha a cicád mellett szeretnél lenni - és igazából, én abszolút nem is rónám fel neked, ha emiatt akár két-három hetet is késik a friss:) és szerintem nem én vagyok az egyedüli ilyen^^

a cicádnak jobbulást és kitartást neki :) Remélem, fel fog épülni! :)

ha esetleg a kritikáidnál nem is tűnnék fel túl gyakran :oops: , majd ide belesek, ha nem bánod^^ :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 07 (szombat), 18:59 
Könyvmoly

na akkor egy jó hír mindenkinek, aki betér ide:), hogy vasárnap reggel TUTIRA jön a friss. A meglepi fejezetet úgy gondoltam, hogy majd szerdán kapjátok meg, mert hétfőn egész nap nem leszek itthon, és így leginkább csak kedden tudok majd rajta dolgozni, utána pedig akkor majd pénteken is jön egy fejezet. Bízom benne, hogy ezzel ki tudlak engesztelni titeket a késésért. Azt is remélem, hogy meg tudjátok érteni, ha a cicám élete jelen pillanatban fontosabb a számomra, mint a fordítás, főleg, hogy nem ő lenne már az első, akit elveszítenék. Az igazat megvallva most legszívesebben csak a macsekom mellett ülnék és sírnék, de tudom, hogy kötelességem van felétek nézve, ezért csak egy hét szabadságot adtam magamnak, ami nagyon muszáj volt.
Holnap pedig akkor mindenki rávetheti magát az új fejezetre, és jövő héten várlak titeket szerdán és pénteken is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 05 (csütörtök), 22:34 
Könyvmoly

ó, ezt nem hiszem el, hogy már most igénybe kell vennem a ficblogot egy bejelentenivalóra...az egész hetem egy katasztrófa volt, a kismacsekom nagyon beteg, és már lassan egy hónapja nem tudju meggyógyítani, és most már nagyon a végén járunk a kipróbálható gyógymódok listáján, és most már szinte egész nap emiatt idegeskedem :-( így alig tudtam az új fejezettel foglalkozni, viszont már majdhogynem készen van mindennek ellenére is, de még ma egész este dolgoznom kellett volna rajta, hogy holnap fel tudjam tölteni, de mint mindig, megint közbeszólt a Sors...mert most lettem értesítve, hogy holnap reggel Szegedre kell utaznom :x , és minden bizonnyal csak késő este érkezem majd haza. Így csak azt tudom mondani, hogy vagy késő péntek este, vagy pedig a szombati nap folyamán tudom feltölteni a övetkező fejezetet a HK-ból. Gondolom, hogy ti sem örültök ennek a fejleménynek, de higgyétek el, hogy én sem. Ráadásul egy igen izgalmas fejezetnél tartunk most, aminek ráadásul elég csúnya függővéggel van vége...de remélem, még kibírtok egy nap várakozást. Próbáltam elintézni, hogy mégse kelljen mennem, de sajnos nem tehettem semmit.
Mindenkitől elnézést kérek, és talán még mivel most várnotok kell egy plusz napot a frissre, és ha a hétvégén lesz időm, akkor a jövő héten kaptuk egy plusz meglepi fejezetet a pénteki mellé. Na mit szóltok? :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: SlytHay elmeszökevényeinek magánzárkája
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 05 (csütörtök), 21:54 
Könyvmoly

Úgy gondoltam, hogy most már nekem sem árt egy ficblog, ahol lehet nyaggatni, hogy hol tart a következő fejezet, meg ilyesmik miatt...Szóval ha bármi kérdésetek van, akkor csak pötyögjétek be, és válaszolok rá, amint tudok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 226 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5

Időzóna: UTC + 1 óra