Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 20:13

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 58  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 10 (péntek), 20:26 
Írópalánta

Lilyanjudyth írta:
Szerintem eléggé egyértelmű, hogy én mindig keverem a dolgokat. Csodálkozom, hogy egyáltalán maradt itt valaki olvasni, mert biztos elege lehet, hogy több kérdés van, mint válasz.

Ezért szeretünk,mindig izgalmas fejezetet kapunk :-D
Lilyanjudyth írta:
megyek belevetem magam Leóba, mert már lassan kész a fejezet. :)

Igazán aktív vagy mostanában, nem mintha panaszkodni akarnék :-D . Remélem a leo is ilyen izgalmas lesz mint az SB új fejezete.

Dettanetta azért jól vagy, ugye?

"Vannak dolgok, melyeket csak az érez, kinek esze, s vannak dolgok, melyeket csak az ért, kinek szive van."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 10 (péntek), 19:39 
Fanficbúvár

Szia, Lily!

Huhh, szép hosszú véleményt szándékoztam írni, ide is, és a merengőre is, de valahogy csak ide jut egy kis erőm, az is csak rövidre. Ma reggel volt egy rohamom, ami szinte teljesen legyengített, szóval alig van erőm.
A fejezet nagyon jó lett, megérte rá annyit várni :) huhh, Roanne és Sirius látta Harry kirohanását, gondolom, most elkezdenek majd filózni, hogy mi is történt pontosan Harry és Perselus között. Remélem Harryék azért egy hamar nem békülnek ki, és ha ki is, akkor is valami váratlan esemény miatt, stb. Na, most már tényleg nem bírok írni, azt hiszem búcsúzkodom most egy időre, mert valamiért olyan érzésem van, lesz még egy rohamom ma :-(

Jó irogatást és éjszakát!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 10 (péntek), 10:23 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
Valahogy sejtettem én, hogy az volt a fő célod a Sirius-Roanne kettőssel, hogy mindketten szemtanúi legyenek Harry kirohanásának, de azért mertem mást is beleképzelni, mert ha jól emlékszem, akkor Roanne nem semleges Siriusszal kapcsolatban. :)
Azért gondolom a végleges kibékülésre Perselus és Harry között majd várnunk kell még 1-2 fejezetet. De addig is biztos sok más érdekes, és kellően megcsavart történésnek lehetünk szemtanúi. :)

Sok sikert a Leóhoz. Már nagyon várom. :)

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 10 (péntek), 10:13 
Betűmániákus

Először szívbajt kaptam, hogy éjszaka jöttél vissza olvasni, de közben kiderült, hogy nem. :D Ha legközelebb duplán írsz, majd szerkeszd meg a hozzászólásodat. ^^

Szerintem eléggé egyértelmű, hogy én mindig keverem a dolgokat. Csodálkozom, hogy egyáltalán maradt itt valaki olvasni, mert biztos elege lehet, hogy több kérdés van, mint válasz.
Ez a Remus nem ismeri Harryt annyira, mint ahogy mi azt megszokhattuk. Nem gondolt bele, hogy neki annyira hiányzik a keresztapja, hogy képes ezért Perselusszal összeveszni - mert annyira akarja, hogy élete része legyen.
Perselus pedig nagyon szereti Harryt, ezért szerintem elég egyértelmű, hogy nem tette ez a dolog teljesen tönkre a köztük lévő kapcsolatot.

Az, hogy Sirius és Roanne egy folyosón mennek, az még nem jelent semmit. XD (Csak azt, hogy láttatni akartam mindkettőjükkel Harry elrohanását.)

Miután válaszoltam itt neked, megyek belevetem magam Leóba, mert már lassan kész a fejezet. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 10 (péntek), 0:23 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
el sem merem hinni, hogy megérkezett az új SB :-D

de sajnos majd csak holnap tudom elolvasni, mert már nagyon hulla vagyok napok óta, és így nem akarom elrontani az élményt :) bár lehet, hogy nem kellett volna meglátnom, hogy már fent van, mert nem fogok tudni elaludni xD

na majd ha rávetettem magam, akkor kapsz hozzá kritikát is :-D

mod. szerk.

*visszasunnyog*

hú Lily, jó megkavartad a dolgokat megint :)
mire tényleg kialakult egy nagyon jó apa-fia kapcsolat Harry és Perselus között, és megvolt a bizalom is, erre most jön Remus, és jól belerondít az egészbe; nem tudom, hogy hogy gondolhatta, hogy csak úgy a semmiből elmondja a történteket Harrynek, ráadásul úgy, hogy nem is tud minden részletet, köztük a legfontosabbat...Harry pedig nem is Harry lenne, ha nem vonná le rögtön a legrosszabb következtetéseket, és hamarabb cselekszik, mint gondolkodna; szegény Perselusnak így a fejéhez vágni a dolgokat..nagyon fáj érte a szívem :-( abban egyetértek Harryvel, hogy nem fog megbocsájtani neki Perselus egy könnyen, hiszen azt hiszem, a kettejük között lévő bizalmon nagy sebet ejtett....hajaj, most még inkább várom a következő fejezetet :-)

hm, Sirius és Roanne már ilyen jóban vannak, hogy együtt sétálgatnak a folyosón? :-P :-)

arra is kíváncsi leszek, hogy Harry hogy fogja elmondani Dracónak, hogy az elvileg halott húga meg akarja látogatni, mindezt úgy, hogy Harrynek nem is kellene tudnia Doreáról

na de a lényeg, hogy imádtam a fejezetet, jó volt újra SB-t olvasni, köszi :x :-)

remélem, hogy a kódexből és a Leóból is hamarosan megérkezik a folytatás 8-> de nem siettetlek...csak egy kicsit :-P :D

(jelentem, hogy kb. 20 perc alatt végzek ki egy SB-fejezetet)xD

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 09 (csütörtök), 19:29 
Szárnybontogató

Én most bevallom hogy nagyon vártam a folytatást, de most mégse olvasom el. Sajnos olyan régen olvastam hogy semmire sem emlékszem, így az egészet újra kell olvasnom. Most nem állok neki így éjszakára.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 09 (csütörtök), 19:29 
Betűmániákus

*ukume észvesztő tempóban beszáguld*

Már rohanok is olvasni. :D :x :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 09 (csütörtök), 18:51 
Betűmániákus

Jövök- jövök.

Első felét már feltettem:

Salvador Benevolus

24. fejezet

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=21884

Mindjárt felteszem a másik felét is, ne essetek pánikba - pláne a gyorsolvasók -, hogy nincs meg a vége. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 09 (csütörtök), 18:10 
Írópalánta

Nem ijedtünk meg, csak elkezdödött a suli. Én speciel ma kapcsoltam be a gépet hosszú idő óta (vasárnap óta). De a következő négy napban itt vagyok, és várom, hogy felkerüljön merire a feji. :-D

"Vannak dolgok, melyeket csak az érez, kinek esze, s vannak dolgok, melyeket csak az ért, kinek szive van."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 09 (csütörtök), 15:31 
Szárnybontogató

Azt hiszem, mindenki megijedt és elmenekült. :-(
De majd most... :D

Lásson ártatlan virágnak, s légy a kígyó alatta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 09 (csütörtök), 7:44 
Betűmániákus

No valóban eltűnt mindenki. XD

Sebaj, azért a nagy csendben megjegyzem, hogy visszakaptam a fejezetet - ma este ha hazaértem -, hét-nyolc óra körül felteszem. Természetesen esélytelen lesz, hogy egyben felmenjen, mivel a meri még a scriptet használja, az meg nem viseli el a hosszú fejezeteket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 04 (szombat), 14:17 
Betűmániákus

Remélem, Anna nem ijesztett el senkit sem. :))

De ugye a rendet fel kell tartani, még ha én is kérdeztem rá, ki mennyi idő alatt olvas el egy SB fejezetet.

Hát SB terén még nincsenek jó híreim, bétám még életjelet sem adott magáról. Max. letámadom a másikat, amint megjött.

szerk.: visszaszívom, már előkerült. ^^

Amúgy pokrócba burkolózva írogatom a kódexet, mert spec ahhoz van hangulatom. Még mielőtt túlságosan is örülnétek, eddig még csak három oldal. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 03 (péntek), 21:58 
Betűmániákus

Az olvasási szokásaitokat, légyszi, ne itt beszéljétek meg. Köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 03 (péntek), 21:44 
Szárnybontogató

SlytHay írta:
Alapjáraton én is elég gyorsan tudok olvasni, de az még az egészséges szint, és leginkább csak akkor szoktam bevetni egy kis gyorsolvasást, ha nagyon nem tetszik az adott könyv, de ha már belekezdtem, akkor muszáj végigolvasnom.xD Viszont, amit nagyon szeretek (pl HP :P, és Lily ficei ;D), azokat minél lassabban akarom olvasni, hogy annál tovább tartson az élmény, és biztos ne hagyjak figyelmen kívül valamilyen fontos momentumot. :)

Én pont fordítva vagyok! Ha tetszik egy könyv akkor nem tudom letenni amíg végig nem olvastam. Lehet hogy nem emlékszem minden kis részletre, de ez nekem nem baj mert ahányszor újraolvasom mindig van újdonság. Van olyan könyv amit már legalább 10-szer olvastam az elmúlt 1 évben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 03 (péntek), 21:36 
Könyvmoly

Nagyon örülök, hogy most már tényleg csak napok kérdése, és olvashatjuk a következe fejezetet a Salvadorból. :-D

Alapjáraton én is elég gyorsan tudok olvasni, de az még az egészséges szint, és leginkább csak akkor szoktam bevetni egy kis gyorsolvasást, ha nagyon nem tetszik az adott könyv, de ha már belekezdtem, akkor muszáj végigolvasnom.xD Viszont, amit nagyon szeretek (pl HP :P, és Lily ficei ;D), azokat minél lassabban akarom olvasni, hogy annál tovább tartson az élmény, és biztos ne hagyjak figyelmen kívül valamilyen fontos momentumot. :)

Majd hozom a jelentést, hogy nekem mennyi ideig tart egy SB fejezet, ha hétvégén lesz rá időm, és elolvasom újra az utolsó fejezeteket...sőt, még átlagot is számolok neked. x)

Ja, és hagyjátok már szegény Dettit, hát tehet ő arról, hogy csodabogár? xD (És emellett lehet, hogy CM-rajongó is, és azon felül Reid-rajongó. :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 03 (péntek), 19:35 
Írópalánta

Lilyanjudyth írta:

És a legtöbb emberkénél az SB mellett a kódex, Álmok földjén és Szérum van betéve.

Jelentem nekem az amade a személyes kedvencem....

Amúgy én is eszméletlen gyorsan olvasok, de azért nem ennyire. Egy óra alatt kb 100-120 oldal van meg. Persze ez nagyban függ a történet minőségétől és a könyv alakjától, na meg a betűmérettől.

Bocsi Dettanetta, de az nem hiszem el, hogy 500 oldalt fél óra alatt alaposan átolvasnál.

Lily az SB-t már én is nagyon várom, kell valami felüdülés ez után a szörnyű három nap után. Hihetetlen, hogy a tanárok három nap alatt leamortizálnak, olyan szintre amilyen év vége előtt voltam. Mintha a nyári pihenés meg sem történt volna...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 03 (péntek), 13:57 
Szárnybontogató

Én is nagyon gyorsan olvasok, de egy 500 oldalas könyvhöz kell egy este (kb. 4-5 óra). És igaz hogy a lényeget megértem, de az apróbb részletek miatt többször is el kell olvasnom. És így végül megjegyezném hogy nagyon örülök hogy nem soká lesz friss az SB-ből, mert már régóta várom. Nagyon jó történet gratulálok a kreativitásodhoz Lily( a neved túl kacifántoss ahhoz hogy le tudjam írni)! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 03 (péntek), 13:42 
Betűmániákus

Dettanetta írta:
Szia, Lily!

Hm, nem a Severitus fogott meg a történetedben, hanem inkább maga a cselekmény, ezért mondom, hogy a rajongód vagyok :)

Azért ez humoros, mert ha azt nézzük maga a Severitus a cselekmény. XD Biztos nem egy nagyon jó HP7-re vagy te kiéhezve? :))
Ezt az ilyen gyorsan elolvasod dolgot egyszerűen nem hiszem, így tuti nem lehet figyelmesen olvasni... vagy egyáltalán élvezni valamit. *fejét csóválja*

Érdekes, hogy románul nézted őket, mert azért magyarban van választék. XD

Kutatgattál a történeteim között... van ott vagy tizenöt, a Salvador a legalján terpeszkedik. :)) És a legtöbb emberkénél az SB mellett a kódex, Álmok földjén és Szérum van betéve.

Dettanetta írta:
Ó, feltűnt az, hogy nem voltak annyira halottak, de mivel nem is éltek, ezért neveztem őket halottaknak.

Magyarul zombik? XD Bocs, inferusok. :))

Hát érdekes csodabogár vagy, azt meg kell hagyni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 02 (csütörtök), 14:26 
Fanficbúvár

Szia, Lily!

Hm, nem a Severitus fogott meg a történetedben, hanem inkább maga a cselekmény, ezért mondom, hogy a rajongód vagyok :)
Magam sem tudom, hogy hogy, de tényleg fél óra volt, na jó talán háromnegyed, de már sokszor mondták nekem - főleg a suliban -, hogy iszonyatosan gyorsan tudok olvasni, és nem felületesen. Egy háromszáz oldalas könyv tart nekem olyan húsz percig, kb.; egy ilyen ötszáz oldalas könyv (attól függ, hogy mennyire tetszik), fél óra, egy óra. Persze van amikor elhúzódik, mert mondjuk nem annyira jön be az adott rész, akkor persze több óra is. Vagy, ha nekikezdek egy ezer oldalas könyvnek, az akár egy nap is lehet. Ezerhuszonnégy oldalt olvastam el három óra alatt, ez a rekordom. :)
Régen olvastam utoljára Severitust; de nem angolul olvastam, hanem románul. Ritka ficek azok, amiket románul írnak, kevés is van belőlük. Nekem is két ismerősöm írta, és mutatta meg, de hatalmas csalódás volt. A téma maga érdekes volt, de a fogalmazás, a tőmondatok stb.
Hogy miért éppen a Salvadornak kezdtem neki? Kutatgattam a történeteid között, és egyszer csak megláttam. Mivel láttam, hogy mennyi olvasód van, hányan tették be a kedvenceikbe, akik közül jópárat ismerek, úgy gondoltam fussunk neki.
Ó, feltűnt az, hogy nem voltak annyira halottak, de mivel nem is éltek, ezért neveztem őket halottaknak. Valóban, Sirius egy teljesen olyan, mint Piton volt, most hogy így mondod, azaz írod :-?
Am a kérdésedre a válasz, egy ilyen huszonöt oldalas fejezet nem tart sokáig pár percig, persze, mint írtam, attól függ mennyire érdekes. Anyu ilyen téren "csodabogárnak" tart, mert, hogy szerinte olyan vagyok, mint egy lexikon. Amit elmond valaki, egyből megjegyzem, és később szinte szó szerint eltudom mesélni.
Na ennyit erről a csodabogárságról :D
Várom a következő fejezetet, és talán megpróbálok "lassabban" olvasni, mert akkor tovább tart majd xD Am hidd el, én pár perces olvasás után is megtudom mondani, érdekes lesz, vagy sem. Persze nem mindig, de mivel a Salvadort végigolvastam műr, úgy hogy erre a történetre simán kijelenthetem: remek, élvezetes mű :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 02 (csütörtök), 13:55 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Jah, elfelejtettem, miért jöttem. =))

Készen van a Salvador Benevolus 24. fejezete. Azt hittem, 24 oldal lesz, ha már fejezetben itt tartunk, de nem. 26 oldal lett végül a dinka tördelésemmel, amit aztán elküldtem már a bétámnak.

Mivel ilyen pokolian hosszú lett, nem fog ám rögtön felkerülni, eltart egy ideig az átnézése. De mindenképpen be akartam írni, hogy tudjátok, nem kell már rá olyan sokat várni.

És csak úgy mellékesen, mennyi ideig olvastok egy SB fejezetet? XD

Szia Lily!Jelentem én már nagyon várom a kövi fejit ;;) Oh és ilyen szép hosszú lesz a fejezet megint?Ennek még jobban örülök :)

Öm hát én úgy kb fél óra alatt olvasok el egyetlen fejit :D Ha nagyon hosszú vagy sok benne a csavar akkor elsőnek olvasom gyorsan ami fél óra aztán megint olvasom alaposabban és tagoltabban ami már inkább háromnegyed óra ;;) De csak,hogy tényleg nagyon alapos legyek :-P ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 02 (csütörtök), 13:19 
Betűmániákus

Jah, elfelejtettem, miért jöttem. =))

Készen van a Salvador Benevolus 24. fejezete. Azt hittem, 24 oldal lesz, ha már fejezetben itt tartunk, de nem. 26 oldal lett végül a dinka tördelésemmel, amit aztán elküldtem már a bétámnak.

Mivel ilyen pokolian hosszú lett, nem fog ám rögtön felkerülni, eltart egy ideig az átnézése. De mindenképpen be akartam írni, hogy tudjátok, nem kell már rá olyan sokat várni.

És csak úgy mellékesen, mennyi ideig olvastok egy SB fejezetet? XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 02 (csütörtök), 13:14 
Betűmániákus

Dettanetta írta:
*félve surran be névtelen olvasóként*

Szia, Lily! (ugye nem baj, ha én is így hívlak?)...

Szia!

Igen a simán Lily tökéletes, ne aggódj. És nem szoktam senkit sem megenni, aki idetéved. ^^

Érdekes, hogy már most azt mondod, hogy "rajongóm lettél", mert tudod ahhoz rajongani kéne valamennyire a Severitus történetekért. XD
Az lehet, hogy már valamennyire megkedvelted, de még mindig nem tudod elképzelni, hogy ő legyen az apja... hát nem tudom.

Kezdve azzal, hogy lehet FÉL óra alatt elolvasni 24 fejezetet? Általában húsz és huszonöt között ingázik egy fejezet nagysága. Ha mondjuk átlagosan nézzük is, akkor is 24x20 oldal= 480 oldal! Majd ötszáz oldal már eddig a történet, és azt fél óra alatt...? Nagyon felületesen olvashattad, vagy nem is tudom... Amennyi csavart teszek bele, néha nagyon oda kell figyelni. Ráadásul a nyelvezetem is hagy maga után kívánnivalót.

Magyar történetekben bárki Severitus története jó olvasmány, elképzelésem sincs, melyikekre mondhatod azt, hogy csalódás volt. Angolokban nem nagyon vagyok otthon, ha esetleg azok voltak. Szerintem akkor sem fogadtad még el, hogy ilyen lehetséges (mármint Piton és Harry között apa-fia viszony), és ezért nem bírtad őket olvasni. Melyik volt az a kettő?

A Salvador nyilván azért tetszett, mert sok akciót gyömöszöltem bele, meg minden olyan dolgot, ami mozgalmassá tesz egy történetet, tele az idióta ötleteimmel. Elhiszem, hogy érdekelt végig annyira a történet, hogy elviselted azt, hogy Piton Harry apja de fél óra alatt... XD

Ráadásul nekem vannak ám "enyhébb" történeteim is rövidebbek, furcsa, hogy ennek kezdtél neki. Úgy értem, zavar, hogy itt Roanne van, és Regulus halt meg. Én nagyon nem szerettem a HP7-et, sőt már a hatost nem, ezért álltam neki egy sajátnak, mert én már ott kiakadtam, hogy Piton meghalt. Ezért változtak meg a dolgok, nem szeretem Regulus karakterét sem, a sok halálozást is, stb...

Nah már most, ha figyelmesen olvasol, akkor tudod jól, hogy Remus nem annyira halott az igazgatóval együtt, mint ahogy látszik. A halálfaló barátokról nem nyilatkoznék, elég nagy spoiler lenne. Ha feltűnt volna, itt Sirius viselkedik úgy, mint Piton a Rowling által ismert könyvekben. Elvakult utálat.

Úgy volt röviden: Lily Perselusszal volt, amíg össze nem vesztek, ugye még itt kavart Sirius is. Aztán ment hozzá Jameshez, és együtt akartak lenni valóban, de aztán a sors közbeszólt.

Ettől független örülök, hogy tetszik, bár én egy fél órányi olvasás után azért nem tudnék ilyet kijelenteni. :-?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 01 (szerda), 19:24 
Fanficbúvár

*félve surran be névtelen olvasóként*

Szia, Lily! (ugye nem baj, ha én is így hívlak?)

Először is bemutatkoznék, röviden, a becenevemen: Detti vagyok.
Közel egy hete lettem a rajongód, pedig már korábban is láttam a történetedet. Azért nem akkor el, mert nem igazán szeretem a Severitust. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Piton legyen Harry apja :? Aztán valamiért mégis elolvastam az első fejezetet, és onnatól nem volt megállj! :D Közel fél óra alatt, hála a gyors olvasásomnak, végigrágtam magam, és be kell valljam nem bántam meg, hogy belekezdtem. Életem harmadik Severitus története volt, de ez volt a legjobb. Az első kettő hatalmas csalódás volt számomra. Szóval, csak le a kalappal előtted :)
Azt, hogy Piton Harry apja, még mindig nem kedvelem annyira, de végülis, ahogy így olvasom a fejezeteket, egyre jobban tetszik. Bár Jamest az én szívemben nem tudja pótolni, de azért jó olvasni.
Érdekes, hogy Pitonnak van nővére; ez a Roanne nagyon szimpatikus nekem :) Gondolom lesz valami közte és Sirius között, (de nem biztos).
Azért sajnálom, hogy Regulust te is megölted, őt nagyon megszerettem, miután elolvastam a Hp7-et, de ennek így kellett lennie.
Ez a párhuzamos dimenzió dolog is tetszik; érdekes, hogy ott szinte minden jó gonosz valamennyire. Úgy értem, hogy Hermione és Ron halálfalók lettek, bár ahogy észreveszem, Hermione annyira nem szereti a halálfalóságot, hisz akkor miért segített Harrynek?
Mit írjak még? Á, megvan :D Remus halt meg Sirius helyett, bár ezt nagyon bánom. Remus annyira kedves volt számomra :)
Sirius pedig... Egy kicsit fura nekem, hogy annyira haragszik Henryre; szerintem, bár lehet, hogy egy kicsit elhamarkodottan jelentem ki, nem volt annyira az Ő hibája. Remus tudta, hogy mit vállal, és tudta, hogy meg is halhat. Attól, mert Henry az apja segítségét kérte, nem kellene őt hibáztatnia. Henry gonosz, ez számomra világos. Nem volt egy jó ember, de akkor is, létezik olyan, hogy bűnbocsánat. Talán Sirius megbocsájthatna "Henrynek", vagy csak én értettem félre? Henry megrendezte Remus halálát azáltal, hogy elvonta Perselus figyelmét?Azért kíváncsi vagyok, hogy Sirius mikor jön már rá, hogy akit Henrynek hisz, az valójában Harry. :)
A jóslat érdekes, nekem nagyon tetszik :) Teljesen odaillik; ezek a szellem dolgok is nagyon jók.
A képek is tetszenek, nagyon jók lettek; a youtube-on rátaláltam a videóra is. Annak a zenéjét, mintha már hallottam volna... Azt hiszem a Narniában? Mindegy. Teljesen odapasszol a storyhoz, nagyon jó lett. Komolyan mondom, ez a videó ad nekem ihletet Az utolsó tűzmágus című írásomhoz. Mindig, amikor új fejezetet írok, ezt hallgatom (ahogy most is).
Egyébként, hogy is volt ez a Lily-Perselus szál? Lily nem Jamest szerette? Vagy nálad nem? De akkor minek házasodott össze Jamesszel? Vagy nem is? Ezt nem értem :?
Na azt hiszem egyelőre elég. A lényeg, hogy nagyon tetszik a történeted, ment is a kedvencek közé, mellesleg egy új rajongóra tettél szert. :)
Ahogy látom a folytatás készülget, úgy hogy kíváncsian várom, majd írok egy jó hosszú véleményt.
*most már bátrabban surran*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 20:39 
Betűmániákus

Gabi úgy leírta a dolgokat, hogy még nekem is kétszer kellett neki esnem, hogy megértem. :))

Most tartok ott, hogy huszadik oldal... azt hittem, ma befejezem, de csak nem megy már ilyen későn olyan gyorsan. No ezt jól megfogalmaztam. XD

A holnap délelőtti programom viszont ugrott, szóval esélyes, hogy holnapra végre bejezem, és akkor tömény Severitust olvashattok 25 oldalon keresztül. Azért írtam így, mert elég sok Harry-Piton beszélgetés/veszekedés lesz benne. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 0:09 
Írópalánta

Ez tényleg elég mardekáros lett. Így hajnali egy körül már nem igazán tudom felfogni, inkább majd csak holnap vagyis ma... mindegy.
Szóval majd alvás után foglalkozom vele. :-D

Egyébkét a fejezet tényleg izginek ígérkezik. kíváncsi vagyok pontosan mi is lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 19:00 
Szárnybontogató

Jöttem megint mardekároskodni kicsit :twisted:

Hm, talán nem pontos az, hogy Harrynek ahhoz van köze, hogy összevesztek, az kicsit... korábban történt :D, sőt.. mondhatjuk, mindketten tudják, hogy mi a valódi ok, Harry csak egy bizonyos valami miatt hiszi azt, hogy Piton miatta is haragszik Siriusra, illetve... hm, talán mondhatnák, bosszújának egy tárgyát is látja benne? Harry szerint persze :)
Siriust meg... ukume, tuti nem amiatt kéne bántani, amire te gondolsz :D

Szóval a lényeget majd meglátjátok, izgis lesz :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 12:11 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Ukume, nem kell sírva könyörögni. Hazaértem végre, még eszem és sütök valamit, aztán egész hétvégén írni fogok. Ma volt ugyanis az utolsó gyakom. ^^

*ukume visongva ugrabugrál örömében 8-} ;) *
Jaaaaj, de jó!!!!!! :D <:-P :x Már alig várom. :D Akkor jó írást, és nagyon sok időt meg ihletet kívánok. :D >:D<

Idézet:
Igen valóban régen volt, és ha nem is lennél fáradt, ezt hirtelen nem tudnád hova tenni. Ugye arról volt szó, hogy Piton és Sirius anno összevesztek ugye, amiről Piton nem hajlandó egyáltalán sem mesélni, csak burkoltan mutogatja a dolgokat. Lupin pedig elárulta a teljes igazságot Harrynek, aminek a kiakadását olvashattátok.

Igen, ez már dereng... :-? meg hogy... Sirius szerint minden Harry hibája. [-( :( Remus haláláért is Harryt okolta, de... nem vágom, hogy hogy lehetne neki ahhoz köze, hogy Piton meg Sirius összevesztek. $? Hát már mindenért szegény Harry a bűnös? :( Sirius nem százas, meg kéne már csapni, hátha attól helyrerázódik. :D *Szívesen vállalom a megcsépelését, abban jó vagyok. :D ßP :D *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 10:23 
Betűmániákus

Ukume, nem kell sírva könyörögni. Hazaértem végre, még eszem és sütök valamit, aztán egész hétvégén írni fogok. Ma volt ugyanis az utolsó gyakom. ^^

Igen valóban régen volt, és ha nem is lennél fáradt, ezt hirtelen nem tudnád hova tenni. Ugye arról volt szó, hogy Piton és Sirius anno összevesztek ugye, amiről Piton nem hajlandó egyáltalán sem mesélni, csak burkoltan mutogatja a dolgokat. Lupin pedig elárulta a teljes igazságot Harrynek, aminek a kiakadását olvashattátok.

SytHay ne aggódj, fix, hogy nem kell még félévet várni. Az már ijesztő lenne... még így is ki vagyok akadva magamtól, hogy ennyi ideje nem... *sóhajt*

Yasue drága, ki volt fehérítve és nem volt ráírva, hogy olvasd el. :))

Azért tettem be, hogy akik eddig becsavarodtak folytatás nélkül, tudják, hogy nem sokára itt lesz. (Igen, és még jobban becsavarodjanak tőle XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 9:52 
Zöldfülű

Mondtam már hogy gonosz vagy? :(( $?
Nem is írok ide többet! [-( :-Ą

Legfeljebb, amikor elolvastam az új fejezetet az SB.-ből. =)) :))

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 22:42 
Könyvmoly

óóó, és ezek után, hogy leszek képes kivárni a folytatást? :-SS :shock:

remélem most már nem kell annyira sokat várnunk a következő fejezetre, ugye? *nagyon szépen néz* $pray

szerintem ha lesz egy kis időm, akkor az utolsó 1-2 fejezetet gyorsan el is olvasom megint, hogy azért biztos képben legyek majd :-D

köszi az előzetest :-D :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 22:31 
Betűmániákus

*ukume sikítva könyörög a folytatásért*

$pray $pray $pray $pray $pray $pray

Vagy nagyon régen volt már, vagy én vagyok fáradt, vagy simán h*lye, de... most így hirtelen elképzelni sem tudom, mi bajuk ezeknek egymással. :shock: :-S :-? És mi az hogy Harrynek köze van hozzá? Milyen köze? Mihez? :-S :-? $? Idegesít, hogy úgy érzem, emlékeznem kéne valamire ezzel kapcsolatban, de egyszerűen... nem megy... nem emlékszem. $? :-S $?

Ha könyörgöm, van rá remény, hogy a közeljövőben friss lesz? $pray $pray $pray *kiskutya szemekkel néz*

Am, az aláírásképed és az avatarod nekem is nagyon-nagyon tetszik. :) :x Gyönyörűek. :) $star :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 22:06 
Betűmániákus

Igen, ez tényleg az, aminek látszik ennyi idő után.

Ha azt hittétek, ennél jobban nem tudom megcsavarni a dolgokat (bár már sokszor csináltam ilyet XD), akkor tévedtetek.

Salvador Benevolus 24. fejezet - Dorea, Draco, Darius

Spoiler

Mostanság mindig késő este jött haza, mert tudta, hogy Perselus szintén mindig későn érkezik, így addig nyugodtan ellehet a mardekáros társaival, vagy akár Ginnyvel.

Így senki sem volt a szálláson, ami megnyugvással töltötte el. Pálcájával fényeket varázsolt az éjjeliszekrényére, aztán leült az ágya szélére, hogy erőt gyűjtsön a fürdésre, aztán talán aludjon is valamit. Érezte a nyugtató hatását, de nem volt tökéletes, mert csak kábán érezte magát tőle. Lehet, hogy ő már annyira súlyos eset, hogy talán több liter nyugtató sem hatna számára.

Úgy döntött, a legjobb, ha tényleg letusol, aztán kialudja ezt az egészet, hátha reggelre jobban érzi magát. Amikor a szekrényhez lépett, hogy új pizsamát vegyen magához, hallotta, hogy nyílik az ajtó. Hátranézett, és meglepődött, mert Piton volt az. Valamilyen oknál fogva az átlagosnál hamarabb érkezett meg.

Hozott magával egy köteg pergament, amit egy sóhajjal tett le az asztalra. Harry szótlanul keresgélt a szekrényben, és reménykedett, hogy sikerül eljutnia a fürdőszobába úgy, hogy Piton nem állítja meg.

– Milyen napod volt? – érdeklődött Piton, amikor felé fordult.

– Semmi különös – válaszolta halkan, aztán elindult a fürdőbe, miközben elment Piton mellett.

A férfi megragadta a karját, ami Harryt megállásra késztette. Egy sóhajjal fordult vissza.

– Tényleg nem volt semmi. Roannéval pakoltuk a raktárt, és úgy gondoltam, hamarabb megyek aludni, ennyi!

Piton csodálkozva nézett rá.

– Akkor mitől vagy ennyire ingerült? – kérdezte értetlenül, amikor elengedte őt.

– Abba inkább ne menjünk bele! – csattant fel Harry dühösen és hátrébb lépett a férfitól, aki viszont szigorúan nézett le rá.

– Miért éreztem a leheleteden a Nyugtató főzet illatát? – kérdezte követelőzően, aztán ellágyította a hangját, és közelebb jött Harryhez, s kezét a vállára tette. – Megint Black?

Harry viszont durván lerázta magáról a segítő kezet, és fájdalmasan nézett fel Pitonra.

Nem, hanem te! – mondta keservesen, és igyekezte visszafogni magát, de érezte, hogy nem fog menni. – Megbíztam benned, de te elárultál! – kiáltotta dühösen, szemében könnyek gyűltek, de visszanyelte őket.

Piton megrökönyödve nézett rá, és látszott rajta, hogy komolyan megijedt a viselkedésétől.

– Nem értem miről beszélsz, Harry! – közölte meglepetten. – Mi zaklatott fel ennyire? Bántott valaki? – kérdezte aggódva, szinte teljesen figyelmen kívül hagyva, mit hallott az előbb.

Harry nyelt egyet, és keservesen megrázta a fejét.

– Nem értettem, miért intézted hónapokig úgy, hogy Sirius ne legyen a közelemben – hadarta szomorúan. – Volt itt minden indok, kezdve attól, hogy kém van köztünk, vagy hogy Sirius megbízhatatlan. De most már tudom az igazságot, amit sosem akartál elmondani nekem! Az előbb találkoztam Remusszal és elmondott mindent! – kiáltotta dühösen.

– Mi mindent?! – kérdezett vissza Piton indulatosan. – Mivel tömte tele a fejedet Lupin?!

Harry ökölbe szorította a kezét maga mellett, és igyekezet visszafogni tomboló haragját, varázserejével együtt.

– Elárulta az igazságot, miért haragudtok egymásra annyira Siriusszal! – dobta le dühösen a ruháit az ágyára. – Tudtam, hogy valamit nagyon titkolsz vele kapcsolatban, de nem gondoltam, hogy ennyi közöm van hozzá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 21:20 
Betűmániákus

Örülök neki, hogy tetszik nektek. Mindig rám jön némi grafikázás, és próbálom hasznos dolgokba fojtani. :D

És köszönöm szépen a dicséreteket. :)

Kb. fél órán belül spoilert hozok az SB-ből.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 17:17 
Írópalánta

Jók lettek a háttérképek, de engem az új ikon és aláírás fogott meg igazán. Gyönyörűek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 17:10 
Könyvmoly

Szió Lily! :-)
Nagyon jó lett a háttérkép, le is mentettem. :-D Ügyes vagy, grat!
Remélem, hogy hamarosan olvashatjuk is a következő fejezetet a SB-ból, mert már nagyon hiányzik. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 23 (hétfő), 21:09 
Tollforgató

Érdemes volt keresgélni, tényleg nagyon szépek lettek ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 16:18 
Betűmániákus

Szia Lily! >:D<

Jaaaaj, ezek nagyon szépek!!!! :D :x $star És a háttér is szuper, bár számomra nagyon szomorú, de egyébként gyönyörű. :D :) Imádom, és le is mentettem mind a kettőt. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 11:45 
Betűmániákus

Óh, jövök már magamat megcáfolni. Ahogy azóta haladtam az SB-vel, rájöttem, hogy túlságosan is hamar lenne az a mérföldkő és elrontaná a történetet, így jól kitoltam.

Ettől függetlenül szépen megcsinálgattam a harmincadik fejezetig, és most a fejezet fele már megvan. :)

Már annyira ráhangolódtam a témára, hogy ps-eltem egy kicsit, nem lett olyan hibátlan szegény háttér, de eddig bírtam vele. :D És ezúton is köszönöm, hogy a sok keresés után Shylet megtalálta a számomra legideálisabb Roannét. ^^

Kép

Kép

Itt tudjátok őket nagyban megnézni:

http://lilyandmellons.hu/letoltes/salvador7.jpg

http://lilyandmellons.hu/letoltes/salvador8.jpg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 12 (csütörtök), 20:02 
Írópalánta

Köszönöm az új fejezetet. Igazán jó lett.

Remélem a Leo, Amade, tizedik kódex-el kapcsolatos terveidet még a nyárra tervezed. :-D
Habár amíg nincs friss, minden héten újraolvasom a már meglévő, és befejezett történeteidet.
Remélem hamar lesz friss, mert lassan már szavaló estéket fogok tartani barátnőmnek. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 15:56 
Könyvmoly

örülök, hogy azért dolgozgatsz a történeteken, pedig biztos van sok más elfoglaltságod is, de azért ha jönnek a frissek, az az olvasóidat csak nagyon boldoggá teszi :-D
Nagyon-nagyon sok ihletet, és csodás ötleteket kívánok Neked addig is a folytatásokhoz! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 15:24 
Betűmániákus

Lilyanjudyth írta:
Remélem, ahogy ezt mind elképzeltem, valósággá is fog válni.

Nekem nagyon tetszenek az elképzeléseid. :) Határozottan tetszenek. És őszintén remélem, hogy sikerülni is fognak. $pray :)

Ég a képem viszont, hogy ennyire hanyagoltam feléd az olvasást, :oops: de most már összekaparom magam, most hogy már netem is van megint, szóval be vagy ám tervezve hozzám olvasásra a jövőhétre. :) $pray :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 08 (vasárnap), 14:42 
Betűmániákus

Yasue írta:
Elolvastam az Adriana gyűrűjlét, de nem fogok róla semmit sem írni addig, :twisted: :-Ą amig az SB-t nem frissíted, mert szegényt már teljesen belepte a pókháló. :cry: :(( Mondjuk a többit sem ártana :-P =))

Micsoda zsarolás! :))

Nektek biztosan úgy néz ki, hogy belepte a pókháló, de én az elmúlt napokban csak ezzel foglalkoztam. XD A harmincadik fejezetig játszom vele, mikor mi történjen, mindenképpen le akartam tisztázni a cselekményt. Az említett bizonyos harmincadik mérföldkő lesz majd az SB történetében, míg elődje a 29. fejezet nem fog a legvidámabbak közé tartozni. Az aktuális fejezetnek a negyede van meg speciel, de ha nagyon megjön az ihlet, megszokott azért gyorsulni.

Ami a többit illeti, igyekszem, igyekszem, de ott van a DE, meg a HA kezdetű dolgok a nyári gyakorlat terén, meg hogy itthon mindig tönkremegy valami, aminek nem kéne, és azzal megy el a fél napom. *sóhajt*

Leó történetét szándékozom minél hamarabb befejezni, előtte pedig - a sokak által kedvelt nem is tudom miért paródiát, aztán pedig a kódex is lassan elfogy, mert a történet éppen a felénél tart. Persze ez vonatkozik szegény Amadéra is, mert az is félig van, holott a vinyómon már több van belőle.

El akarom fogyasztani az ennyire ritkán frissülő kevés fejezetekből álló történeteket, hogy amint beindul ismét a fősuli, tényleg hetenkénti friss legyen, mert titeket kikészítelek vele, én meg becsavarodom, hogy elfelejtem már azt is, mit írtam...

A fent emlegetett Coniux Benevolusnak is úgy óhajtok már nekiállni, hogy legalább öt fejezettel előrébb kéne legyek, hogy minden héten legyen belőle. Mert ha azt tényleg szeretni fogjátok (bár a fene sem tudja, eredetileg magamnak firkálgattam a dolgokat XD), úgy érzem, mágján fogok elégni, ha nem lesz belőle rövidesen friss. Olyan szépen elképzeltem, hogy a két Benevolus legalább felváltva frissül, hogy az csak na.

Remélem, ahogy ezt mind elképzeltem, valósággá is fog válni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 06 (péntek), 19:10 
Zöldfülű

Peeersze, de nagyon sokat lehet rajta nevetni. És nem szörnyű! Bár ez csak az én megítélésem volt... :roll: :))

Carrow 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 04 (szerda), 15:55 
Szárnybontogató

Köszi! :-D Köszi!!! :-D Hagytam krikát! S Hála az új fejezetért :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 04 (szerda), 13:15 
Zöldfülű

Elolvastam az Adriana gyűrűjlét, de nem fogok róla semmit sem írni addig, :twisted: :-Ą amig az SB-t nem frissíted, mert szegényt már teljesen belepte a pókháló. :cry: :(( Mondjuk a többit sem ártana :-P =))

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 20:10 
Szárnybontogató

Olvastam a paródia fejit. Nagyon ott van.

"Az oké, ha félsz. A lényeg, hogy ne küzdj ellene."
\The 100\

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 03 (kedd), 18:40 
Betűmániákus

Cruucioooo... :D :D :D

Adriana gyűrűje

3. fejezet

Sötét varázslatok kivédése

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 02 (hétfő), 11:07 
Szárnybontogató

Jaj, de jó hír ez a hétre :-D Már alig várom a 3.részt :-) Köszike

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 01 (vasárnap), 22:04 
Betűmániákus

*leporolja a topicot*

Nem is tudom, jár-e még erre valaki, node azért beírok, hogy élek.

És hogy átadtam végre egy Adriana gyűrűje 3. fejezetet átnézésre, pár nap múlva felkerül. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 július 25 (vasárnap), 17:30 
Betűmániákus

Carrow írta:
Na akkor én is jövök sürgetni. :)
Mikor jelenik meg Az apámat akarom! folytatása? Mert nagyon várom ám! :D

Úhhrhhiiisteeen, te komolyan ennek a folytatását várod? :)) :)) :))

Pedig szörnyű lett szegény írás.

Jelenleg Adriana gyűrűjét írogatom, ami ebben a melegben még jobban lelassult. Annyira nem tudtam írni, nem találtam a helyemet. Most már jobb a klíma, az írás is végre jobban megy.

Ha befejeztem, meglátom, mi az ami frissül. De úgy vagyok vele, hogy szegény SB-t kéne már, ami most úgy néz ki, mint egy ementáli sajt. :D (adva van a fejezet, és bizonyos részek vannak csak megírva benne. XD)

Nyáron pedig a kisebbeket mind be akarom fejezni végleg, ugye Leo, Amade, lehet a kódex is. Még mielőtt pánikba esik itt mindenki, nem óhajtom az írást végleg befejezni. Egyszerűen a függőben lévő történeteket kéne lecsökkenteni ugye. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 58  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra