Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 4:26

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 194 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Caley's ficblog
HozzászólásElküldve: 2011 június 06 (hétfő), 13:40 
Tollforgató

Felkerült Stand in the Snow című PDs történetem, ami pályázatra íródott, melynek a témája Állóháború volt.

Jó olvasást minden arra tévedőnek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 26 (vasárnap), 16:14 
Tollforgató

Naggyon-nagyon-nagyon-nagyon megkésve, de elkészültem drága, egyetlen suzym karácsonyi ajándékával, s kisebb akadályok után már olvasható is :)

Elveszett remény címen lehet megtalálni :)

Ezúton kívánok félig utólagosan kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 02 (kedd), 21:17 
Tollforgató

Szia :)

Köszönöm szépen :) Hát, ezt a zenét először egy AMV-ben hallottam, aztán kiderült, h egy film-é, de az már nem jött be annyira :D de, amúgy igen, az AMV-k jók, legalábbis vannak nagyon jók :) de van, amelyiknek a zenéje jó, de a vidije alacsony minőségű xD hát, nah mind1 :) Majd bagolyban ha gondolod kitérhetünk hosszabban a témára, most viszont nagyon köszönök mindent, örülök, h sikerült :)

Millio pussz :-*:-*
Szia >:D< :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 02 (kedd), 18:43 
Tollforgató

Üdvözletem >:D<

Jaj, de jóóóóó volt :D:D:D Beteg, mókás, ijesztő, frappáns, jaj, nagyon de nagyon jó :x Szerettem :x
És milyen jó volt a zene hozzá, honnal szerzel te ilyeneket? Tetszett nagyon :)

Gratulálok, szórakoztató kis olvasmány lett :-* Tessék írni nekünk még sok ilyet ;;) :-*

Ihletben gazdag szép napokat :x:x :-*:-*:-*

:-)V

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 02 (kedd), 8:51 
Tollforgató

És már olvasható is a Halloweeni Lidércnyomás :)
Jó szórakozást :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 01 (hétfő), 10:34 
Tollforgató

Kellemes novemberi reggeleket kívánok! :-D
Bár még fel nem engedték, írtam egy kis novellát, egy songficet, vagy legalább is az akar lenni xD Nem terveztem, hogy már most berakom ide a szöveget, de látván, hogy már 10en megnyitották, gondoltam miért is ne? :) Csak.. azt nem tom hogy csinálták.... Nah mind1, leírásban ígértem a segédanyagot, íme :) :

[SHADOW]_____________________________________________[Árnyék]
Boys and girls of every age________________________________Fiúk és lányok minden korból
Wouldn't you like to see something strange?__________________Nem akartok valami szokatlant látni?

[SIAMESE SHADOW]____________________________________[Sziámi árnyéka]
Come with us and you will see______________________________Gyere velünk, s meglátod
This, our town of Halloween________________________________Ez a mi városunk Halloween-kor

[PUMPKIN PATCH CHORUS]______________________________[Tök-darabkás kórus]
This is Halloween, this is Halloween_________________________Ez Halloween, ez Halloween,
Pumpkins scream in the dead of night________________________A sütőtökök sikítanak az éjszaka közepén

[GHOSTS]_____________________________________________[Szellemek]
This is Halloween, everybody make a scene__________________Ez Halloween, mindenki színdarabot csinál,
Trick or treat till the neighbors gonna die of fright_____________" Trick or treat " a szomszédok vagy meghalnak vagy megijednek
It's our town, everybody screm____________________________Ez a mi városunk, mindenki sikolyt,
In this town of Halloween_________________________________Ebben a Halloween-i városban

[CREATURE UNDER THE BED]___________________________[Ágy alatti lény]
I am the one hiding under your bed________________________Én vagyok, aki az ágyad alatt rejtőzik
Teeth ground sharp and eyes glowing red___________________Fogai élesek és szemei vörösen izzanak

[MAN UNDER THE STAIRS]_______________________________[Férfi a lépcső alatt]
I am the one hiding under yours stairs_______________________Én vagyok, aki a lépcsőd alatt rejtőzik
Fingers like snakes and spiders in my hair___________________Ujjaim, mint a kigyók, hajamban pókok

[CORPSE CHORUS]______________________________________[Halott kórus]
This is Halloween, this is Halloween_________________________Ez Halloween, ez Halloween!

[VAMPIRES]____________________________________________[Vámpírok]
Halloween! Halloween! Halloween! Halloween!_________________Halloween! Halloween! Halloween! Halloween!
In this town we call home_________________________________Ebben a városban mi otthonnak hívjuk
Everyone hail to the pumpkin song_________________________Mindenkit üdvözöl a tökök dala

[MAYOR]_______________________________________________[Polgármester]
In this town, don't we love it now?__________________________Ebben a városban, nem szeretünk mostmár?
Everybody's waiting for the next surprise____________________Mindenki a következő meglepetésre vár.

[CORPSE CHORUS]_____________________________________[Halott Kórus]
Round that corner, man hiding in the trash cam______________A sarok körül, férfi próbál elbújni a kukában
Something's waiting no to pounce, and how you'll...___________Valaki vár, hogy le ne csapjon, s hogy hogyan fogsz...

[HARLEQUIN DEMON, WEREWOLF & MELTING MAN]___________["Harlequin Démon", vérfarkas, olvadt-ember]
Scream! This is Halloween________________________________Sikíts! Ez Halloween!
Red 'n' black, slimy green________________________________Piros és fekete, nyálkás-zöld

[WEREWOLF]___________________________________________[Vérfarkas]
Aren't you scared?______________________________________Nem félsz?

[WITCHES]____________________________________________[Boroszkányok]
Well, that's just fine_____________________________________Nos, ez rendben van
Say it once, say it twice__________________________________Egyszer mondod, kétszer mondod,
Take a chance and roll the dice____________________________Gondold meg, és dobd el a kockát
Ride with the moon in the dead of night_____________________Lovagolj a Holddal az éj közepén

[HANGING TREE]_______________________________________[Akasztófa]
Everybody scream, everbody scream______________________Mindenki sikít, mindenki sikít!

[HANGED MEN]________________________________________[Felakasztott ember]
In our town of Halloween!________________________________A mi Halloween-i városunkban

[CLOWN]_____________________________________________[Bohóc]
I am the clown with the tear-away face_____________________Én vagyok a bohóc, a síró arccal
Here in a flash and gone without a trace____________________Itt van a feltűnés, nyom nélkül

[SECOND GHOUL]______________________________________[Második vámpír]
I am the "who" when you call, "Who's there?"________________Én vagyok a "ki" amikor kérded "Ki van ott?"
I am the wind blowing through your hair____________________Én vagyok a szélfúvás végig a hajadban

[OOGIE BOOGIE SHADOW]_______________________________[Oogie-Boogie Árnyék]
I am the shadow on the moon at night______________________Én vagyok az árnyék a Holdon éjjel
Filling your dreams to the brim with fright___________________Feltöltöm az álmaidat a félelemmel

[CORPSE CHORUS]_____________________________________[Halott kórus]
This is Halloween, this is Halloween________________________Ez Halloween! Ez Halloween!
Halloween! Halloween! Halloween! Halloween!________________Halloween! Halloween! Halloween! Halloween!
Halloween! Halloween! __________________________________Halloween! Halloween!

[CHILD CORPSE TRIO]__________________________________[Halott gyerekek trója]
Tender lumplings everywhere_____________________________Fiatal kinövések mindenhol
Life's no fun without a good scare__________________________Az Élet nem vicces egy jó félelem nélkül

[PARENT CORPSES]_____________________________________[Halott szülők]
That's our job, but we're not mean_________________________Ez a mi munkánk, de nem úgy értjük
In our town of Halloween_________________________________Ebben a Halloween-i városban

In this town____________________________________________Ebben a városban

[MAYOR]_______________________________________________[Polgármester]
Don't we love it now?____________________________________Nem szeretjük mostmár?

Skeleton Jack might catch you in the back___________________Csontváz Jack lehet elkap visszafelé
And scream like a banshee_______________________________És sikít akár egy családi kísértet
Make you jump out of your skin___________________________Kiugraszt téged a bőrödből
This is Halloween, everyone scream________________________Ez Halloween, mindenki sikolyt,
Wont' ya please make way for a very special guy_____________Nem fogod kérlek megcsinálni az utatad egy nagyon speckó csávónak

Our man jack is King of the Pumpkin patch__________________A mi cimboránk a Tök-minták királya
Everyone hail to the Pumpkin King_________________________Mindenki üdvözli a Tökök királyát!

[EVERYONE]___________________________________________[Mindenki]
This is Halloween, this is Halloween________________________Ez Halloween, ez Halloween,
Halloween! Halloween! Halloween! Halloween!_______________Halloween! Halloween! Halloween! Halloween!

[CORPSE CHILD TRIO]__________________________________[Halott gyerekek trója]
In this town we call home________________________________Ez az a hely, amit otthonnak nevezünk,
Everyone hail to the pumpkin song________________________Mindenkit üdvözöl a tökök zenéje

[EVERYONE]___________________________________________[Mindenki]
La la-la la, Halloween! Halloween! [Repeat]_________________La la-la la, Halloween! Halloween! [ismételd]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 03 (péntek), 20:32 
Tollforgató

Köszönöm >:D<

Akkor még fiatal voltam :-P

Rossz híreket tudok csak szolgáltatni, a futószalag leált, a cég átmeneti zavarokat él át... vagyis, mostanság nincs pötyögés, de azért köszönöm, részleteket majd baglyommal küldöm :)

Sok puszi :-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 03 (péntek), 16:26 
Tollforgató

Szép jó napot kívánok a háziasszonynak :-*

És egyidejűleg minden elismerésem is neki _U_ Szép számok ezek, dícséretre méltó munkák akármennyire is kezdetlegesek :-*
Gratulálok hozzájuk - már így utólag is :)

Ihletmanókat küldtem még, remélem segítségedre lesznek a pötyögős időkben :-*

Bárminemű friss morzsácskát pedig kíváncsian, és persze türelemmel várok :x

Ihletban gazdag szép napokat :-*:-*:-* :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 01 (szerda), 7:35 
Tollforgató

Köszönöm szépen :-*

Bocsánat, h most estem ide, de tegnap elég későn értem haza, ahhoz képest, h korán mentem :)

Hát igen, régen kezdtem, de azok nagyon kezdetlegesek voltak. Akkor még anime kategóriában utaztam, és utazok ma is, csak ficet nem írok :g de, hogy lásd hány történet kellett ahhoz, h idáig eljussak: 17 befejezett történet, 11 befejezetlen, ez csak Sámán Király fanfic, és van kb. 9 saját történet, de egyiket se fejeztem be, mi több, 3 oldalnál nem jutottam tovább :-P de a gond velük az, h mint már nyafogtam oly sokszor, párbeszédet nem tudok írni, és akkoriban még leíró részt sem tudtam, sok volt a szóismétlés, gyerekes volt az alaptörténet. És nagyon sokat nem is fejeztem be, túl sok ötletem volt, és mielőtt be tudtam volna fejezni az előzőt, jött a következő :) Szép emlékek, de örülök, hogy egy fejlettebb szinten állok ma. Nem a legjobb, sőt, még alatta jó néhány szinttel, de én már ennek is örülök :)

A vicces, hogy már régen sem voltam híve a happy endnek, de akkor még nem tudtam így fogalmazni, és még ennyire sem érintette meg azt a kemény két olvasómat, vagyis bnőmet és anyámat :g

Jókívánságokat köszönöm, ihletmanókat elszállásolom szűkebb napokra, most sietek, benézek hozzád, aztán még estefelé megpróbálok felkecmergni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 31 (kedd), 13:59 
Tollforgató

Szép jó napot :)

Nem is tudtam, h ennyi ideje írsz :-O Hm, azért én kíváncsi lennék azokra a történetekre, érdekel te h kezdted :-* Mert eddig azt hittem, h azok a történetek foglalják el a first pozíciót, amik már fent vannak. Eh, tévedtem :)

Én ugyanúgy örülök a szomi történeteknek, mint a vidámaknak, de tény, kíváncsi vagyok milyen lehet egy happy fanfic by Caley 8-> De rád bízom :-*

Beszaladok haza is, aztán meg eltengetem a napomat vhogy :)

Neked sok sok ihletmanócskát meg múzsacsókot küldök :-*:-*:-* És pötyörészős órákat kívánok >:D<

Bye :-h:x:x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 19:08 
Tollforgató

oh, köszönöm >:D< nállunk szerencsére egész nyárom jó ha volt 5 szúnyog xD te viszont adj nekik :twisted:

hát... volt Lenah előtt is jó pár hosszabb sztorim, megrengeteg novella, de, Lenah volt 2 év után az első, amit be is fejeztem :g a szakmában, úgymond, már 4 éve vok, HPben csak 1 éve :) De tény, hogy sokat tanultam mind Rowlingtól, mind merengőről, legfőképp Tőled és bocsytól :)

ohohooo... az én első sztorim.... juj, ne is emlékezzünk rá, jobb elfelejteni xD

hát, igyekszem szomorúbb sztorikat írni, de amióta mindig megríkatlak, szeretnék vidámabbakat is :) persze, ha eltereli a figyelmed, akkor örülök :)

Köszönök mindent :) Brianes szép álmokat :-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 18:46 
Tollforgató

Szúnyogmentes estét :-*
*ő épp azokat öldökli* Hihetetlen, h ha hűvös van,ezek a vérszívók akkor is élnek :) Jáj^^

Az én kedvencem is Lenah marad, azt hiszem bennem ez ilyen maradandó emlék lesz már :x Az volt az első történet, amit tőled olvastam, az ismerettségünket is annak köszönhetjük, úgyh belémégett rendesen >:D< Elfelejteni nem fogom :-*
Meg egyébként is, az emberben mindig bennemarad az első nagyobb története, az első lépések, az első igazi szárnypróbálgatás, amiből repülés sikeredett. Én is tisztán emlékszem az első regényemre, ami ha ide felkerülne bőségesen tarkítaná a fénypontokat :g Mindenki kicsiben kezdi :)

Te viszont nagyon szépen haladsz előre, minden elismerésem _U_ Sötétebb témákat boncolgatsz, amiért kivételesen szeretem a műveidet. Jó, h meg tudsz ríkatni embereket és el tudod érni azt is, h megremegjenek egy-egy történetnél. Az ilyen katartikus élményektől alkot valaki maradandót. Neked sikerült :-*

Anyukád kórházba megy? Juj, az nem jó, jobbulást neki :-*
Legyél is mellette, a pötyögés megvár :)

Beugrom még haza is, aztán elteszem magam holnapra (:|

Szépeket neked :x:x:x :-*:-*:-* :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 17:10 
Tollforgató

Kellemes délutánt :-*

Én is csak mostan estem ide (feltettem a Sims2-őt :twisted: Draconak kéne vennem egy telefont, hogy Caley áthívhassa magához :g )

Örülök, ha érezhető valamelyest változás, én még nem vettem észre magamon :g nekem még mindig kedvencem Lenah, és hogy őszinte legyek, persze, az azóta írt történeteket is szeretem, mert mindegyik olyan, mintha a gyermekem lenne, de azt hiszem én még Lenah-éknál vagyok leragadva, ha rájuk visszagondolok, kellemes emlékek törnek fel bennem, és még azt is szépnek látom, amit anno elrontottnak hitem (13.fejezet) de ezt az érzést még Lusösz sem tudja felülmúlni. Most még nem. Lehet, hogy majd talán idővel.... nem tudom :) Bár, most Pansyék nagyon kellemesen keringnek bennem, talán mert velük is sokat foglalkoztam, ha csak két nap alatt lett is meg, mindig visszakerestem a hétkötetes bibliában, meg a neten is nézegettem életrajzokat, persze angolul xD Szóval, bár viszonylag hamar kész lettek, volt háttérmeló :) És ezt élvezem a legjobban, a kutatást :) Mintha törit tanulnék, csak ez még érdekel is xD

:lol: hát, álmatlan éjszakákat majd csak pénekre és szombatra kérek, kellemetlen lenne egy inferus szellemi szintjén állva becsoszogni a suliba xD De valóban, mindig éjszaka megy jobban az írás, és most lehet nevetni, de.... én kesztyűben tudok írni, úgy, hogy 3 bekezdés után ne unjam magam, és ne kelljen pihenőt tartani :) És arra is rájöttem, h miért, mert mikor pötyögök, akkor a vér nem nagyon jut ez a kezeimbe, és tök hideg lesz, a kesztyű meg melegen tartja :) Persze ujjatlan ;) Csak stílusosan :-P

Blansy - ez de jól hangzik _U_ köszönöm :-* hát, biztos már másnak is eszébe jutott, csak mi nem hallottunk róla :) Amúgy igen, ingatag önbizalmamnak jól esik az egonövelés :) Csak nem nagyon hatásos, mert tudom, hogy direkt csináltam xD Persze, a szép szavknak akkoris nagyon örülök, és órákon át levakarhatatlan mosoly terül szét az arcomon :)

Mostanában szünet lesz pötyögés terén, anyu holnap kórházba megy, és vele szeretnék lenni,ha ő nem is akarja, mert még egy hónapig itthon lesz, és akkor ki kell szekálnom a lelkét :twisted: ez már csak így megy nállunk, anyu két napnál tovább van itthon, nekem szekálni kell, de amíg kórházban lesz, addig jókislány leszek :) Nem szeretem, ha itthon van, de azért azt sem akarom, hogy kórházba legyen, fura, kicsit a skizofrénia határán érzem magam xD az egyik felem örül, h nincs itthon, a másik felem meg belátja, h azért nem kéne betegnek lennie :) nah, kinyafiztam magam, és megint tanúbizonyságot tettem őrültségem felől, úgyhogy inkább meglátogatlak, az odaúton legalább kiszellőztetem a fejem :)

Sok pussz :-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 30 (hétfő), 15:52 
Tollforgató

Szép napot :)

Gomen, h megint csak most jövök, de ilyen hol volt hol nem volt netem van egész nap, ha van időm bekapcsolni a gépet akkor persze h nincs, de egyébként le merném fogadni h volt :roll: Aljas, galád szörnyeteg :lol:

A műveidben igenis érezhető a változás >:D< Én észrevettem :-* Sok változott benned Lenah-ék óta, bár ott is kitettél magadért, de pl. a legutolsó novellád, és a Luciusos is... mindkettőben mintha egy teljesen más Caley-t ismerhettünk volna meg :) Jó szemem van nékem az ilyesmihez :-B :g

Szóval kegyed az éjjeli bagoly, ezt már kikövetkeztettem :) Éjfélkor jön az ötlet, hajnali egyig pötyörészünk... elismerésem _U_ :-*
Álmatlan éjszakákat fogok a végén kívánni neked, ha ilyen gyöngyszemek születnek az éjszakai műszakban :-* :g

Jó a koncepció és igaz is. Az olvasót mindig jobban foglalkoztatja a ritkaság számban előforduló történet mint azok, amikből már rengeteg van. És természetes, h ilyet könnyebb is írni. Meg aztán egonövelő az írónak is, h vmi újat teremtett - mint pl most nálad :-* Én mondjuk még nem voltak Blaise~Pansy párosítású történetet sehol sem. Ez volt a first :x A végén még kegyed lesz a Blansy műfaj megteremtője _U_

Ugyan, nekem jól esik letargikus állapotban elolvasni egy darkosabb történetet, vagy kipityergem rajta magam és attól leszek jobban, vagy csak egyszerűen elgondolkodtat és akkor már nem figyelek a saját bajaimra :) Úgyh én köszönöm neked :-* >:D<
Abban viszont reménykedem, h kapunk egy nap happy end-del végződő történetet is tőled ;;)

Ha meglepi, ha nem, én minden falatot várok :-*

Átröppenek haza is, aztán tevékenykedem tovább házam táján :)

Puszillak :-*:-*:-* :x:x:x :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 20:00 
Tollforgató

Szia >:D<

igen, palánta lettem, bár lehet, h ez konkrétan műveimben nemlátszik, és még vissza kéne bújnom a füldbe, melegedni :-P és még növögetni :)

avát köszönöm >:D< a legjobb, h cserekor mindenhol cserélek, itt, msnen, skypeon de megéri :) szeretem ezt a kis boszit :)

Nem, nem volt tervbe véve, tegnap előtt este (éjfélkor) vágott képen az ihlet, el is kezdtem papíron, és tegnap felmásolgattam, illetve befejeztem :) Ma meg feltettem, mert tegnap is hajnali egyre végeztem xD

szokatlan, tudom, őszintén szólva célom, hogy szokatlant írjak, mert a népszerű témákhoz nehezzebb jót írni, a ritkaságoknál pedig egyszerűbb :-P úgyértem, nehéz lenne kiemelkedően jó Drarry-t írnom, mert abból sok van, nállam sokkalta jobbak, viszont egy Pansy/Blaise kevesebb, és abban a kategóriában ha nem is a legjobbat, de viszlag jót lehet összehozni xD Számító dög vagyok tudom, és élvezem :twisted:

de persze ha felnövök a feladathoz, nagyobb fába is vágom a fejszém :)

Azért... kicsit mostmár sokkol, h mindig megríkatlak, és hogy az ilyen sötét sztoriaimat akkor tudom rád zúdítani, mikor egyébként is letört vagy :-S Sajnálom :-*

De azért örülök, h tetszett >:D<

Meglepi nem tom lesz-e, egyenlőre télleg jó volna az elkezdetteket befejezni :roll:

Köszönöm, h voltál, átpattanok kritikához :) [már a második oldalon vannak :o először bocsykánk kritikáját nem is találtam xD lesokkolt, h van 2. oldal xD Off vége :) ]

Köszönök mindent, millio puszi :-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 17:40 
Tollforgató

Itt vagyok >:D<

Nagyon szépet alkottál, elismerésem _U_ Meg is rikattál vele rendesen :-S Bár jót tett, megnyugodtam valamelyest tőle. Köszönöm itt is >:D<

A párosítás nagyon ötletes és a kivitelezése is nagyon szépen meg lett oldva. Gratulálok $rose $rose $rose

Irj még sok ilyen meglepit nekünk $pray $pray $pray

Puszika :-*:-*:-*:-*:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 16:41 
Tollforgató

Először is gratulálok, látom kegyed Írópalántává érett >:D<

Másodszor: új ava :x Nagyon szép, tetszisz :)

Harmadszor: máris szaladok olvasni, csak előbb fecsegek egy sort :-P

Meglepődni meglepődtem az tény, erre nem számítottam, nem tetszett mesélni róla, nem volt tervben - vagy csak én nem tudtam róla. De meglepődtem nagyon. Kiváncsi is vagyok rá mit takar magában :D De mivel te írtad biztos minden földi jót :-*

Nya, megyek, nem bírok magammal :D Aztán majd jövök vissza ;) :-*:-*:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 29 (vasárnap), 12:27 
Tollforgató

Új novellám olvasható itt:
Megtelt pergamen - Blaise/Pansy :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 9:27 
Tollforgató

Köszönöm szépen >:D<

jobban vagyok, nem tagadom, meteorológiai körülmények is megfelelőek, tegnap meg olyan ihletmanyó döntött le a lábamról, hogy csak nosza, persze már az ágyban, párnák közt :g

De szaladok is pötyögni, hogy mit, az most legyen meglepetés :g

Liliane-ék sztorija félig kész, bevezetés, hangulatteremtés, a szálak összekutyulása kész :)

Sellős sztori most áll és vár a sorára, mint minden más, azt hiszem kicsit túlvállaltam magam :)

Azért Lusöszke is már elég rég volt, igyekszem, ígérem :-*

kellemes napot, és remélem délután/estefele hazaértek, és még látlak ma :-*:-*:-*
Szia >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 18:59 
Tollforgató

Elszaladt velünk a ló, elnézést. Oda fogunk figyelni :)

És ha már itt tartunk neki is kezdek az érdeklődésnek, tekintve, h holnap nem biztos, h meg tudom tenni (kivételesen mi megyünk Fanniékhoz, szóval nem biztos, h leszek :roll: )
Caley kisasszony akkor most a Liliane-es történetén szorgoskodik, ha jól emlékszem, ne? Szabad érdeklődni h áll vele az írőnő? ;;)
A kíváncsiság nagy úr (Nagyúr, hehe :g ), suzy pedig rég olvasott már Caley kisasszonytól - ez enyhe füllentés, nemrég érkezett a First Mission. Nem vagyok képbe, gomen - de akkor is: vmi morzsa a novellácskák terén? Vagy ott most a sellősre várunk? Kiváncsi olvasó szívem epekedve vár minden választ :D

Körmöknek/kezeknek ismételten jobbulást kívánok :-* Remélem holnapra már pötyögésre alkalmas állapotba kerülnek. Felhőt, szellőt, még egy enyhe záporocskát is küldök, ha szükséges, az ihletmanók non-stop szolgálatáról nem is beszélve :-* >:D< Remélem segítenek :)

Holnap reményeim szerint jövök, de ha mégsem, akkor kellemes hétvégét kívánok és holnapra pötyögésben teli, ihletgazdag napot :-*
Mára pedig nyugodalmas jóéjszakát és Kaiangyalkás álmokat ;) O:-)

:x:x:x :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 17:08 
Betűmániákus

Caley és suzy, innentől kezdve szorítkozzatok csak és kizárólag Caley történeteinek megvitatására

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 16:37 
Tollforgató

Hy :)

Amúgy, én suli mellett jobban tudok írni, vagy nemtom, márciusban, áprilisban minden hétem volt friss vasárnaponként, és akk szombat-vasárnap írtam meg a fejezeteket xD
szal, én ezért is várom, mert talán jobban tudok majd írni xD

papírfecni nállam nem buli, én kézzel csak akkor írok, ha valki mást kell szivatni, hogy olvassa el :g teszemazt egy jó kis dolgozat, nincs is jobb, minth órákat görnyed a tanár a te egyetlen dolgozatod felett :twisted: és még mindig megvan az esélye, h ránézésre osztályozza le egy 3-asra, és az nekem bőven elég xD

Am milyen suliba jársz? :) most hányadikba mész? :)

a klub jó ötlet, akk végre írhanék itt forumon az offtopicba is xD bár én már azt várom, h adminok mikor szólnak meg :oops:

Neked sok pötyögést kívánok :-*
sok puszi :-*:-*:-*:-*>:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 16:20 
Tollforgató

Peace and Love :-)V :x

Juj, hát... részvétem :) Engem is befognak mindig mindenre, ugyh meg tudom érteni. Bár fát még nem kellett pakolnom, de ami késik nem múlik :roll:

A mi sulinknak is olyan Roxos feelingje van, nem is tudom, nekem ez volt az első gondolatom, amikor tavaly nyáron beléptünk :) Szeretem nagyon és vágyok vissza, ihletadó tud lenni :-)V Remélem ügyesebben fogok majd haladni, mert ihlet mindig akkor jön,ha nincs rá időm *szemforgat* Nem baj, majd lyukas órán vagy tesin firkálok papírfecnikre :g

Körmeidnek jobbulást :-* Pötyögés megvár, relax >:D<
Nyafi pedig mindenkinek kell! Engem nem zavar, tekintve főnyávogós mivoltomat >:D< >:D< >:D< Még klubbot is alapíthatunk ;)

Na, beröppenek haza is még, sok puszi neked is :-*:-*:-*:-*:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 14:46 
Tollforgató

Nyah, szép napot :)

Bocsánat, h ilyen későn jöttem, de mára még beszerveztek egy jó kis fapakolást :) élvezetes volt, mit ne mondjak, viszont, ha írok majd egy hosszabb ficet, és büntetőmunkára kell küldeni vkiket, van egy ütőkártyám :twisted:

Remélem mosolyogva túléled az évet, én személy szerint várom, rengeteg ihletforrás egy iskola, főleg, h most egy ilyen régiépítésűbe megyek, laza 3 méteres belmagasság, rácsozott ablakok, juj de várom már :D Kicsit roxfortos feelingje lesz :)

Őszinte leszek, nem tudom, h ma írok-e, mert most még kedvem sincs sok, meg a körmeim is fájnak :-S Tudom nyafis vok, de ez van, én már hozzászoktam :)

Megyek, megnézem te hogy haladsz, addigis millio pusz :-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 18:27 
Tollforgató

A kedvem ingatag, de igyekszem megtartani :) Jó kedvűen akarom a sulit kezdeni, mert akkor bizom benne, h ki tudom huzni mosolyogva talán az egész évet is :) És ez vonatkozik minden más egyéb szoc. problémára is :roll:

Adminológiába belenéztem én is, lövetem nem volt arról, h a levelekre lehet válaszolni :oops: Megokosodtam több téren én is, majd ha lesz időm tüzetesebben szétnézek arrafelé :)

Na, ma már nem hiszem, h jövök, ugyh jó éjt kivánok és szép álmokat, holnap találkozunk :x:x:x :-*:-*:-*

Nyugodalmas jó éjszakát O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 18:00 
Tollforgató

Köszönöm :-*

Hát, sokat segített, h a képernyőről nézhettem, h hogyan kéne kinéznie xD
>:D<

ohohohohooo *ördögi vigyor* szerintem sietek is át hozzád :)
jó látni hogy ilyen jó kedved van :) és hogy tetszettek a videok :)

örülök, h összejött a pötyögés, szerénységemnek nem annyira, deee, elolvastam az adminológiát és sokat tanultam belőle :) például, hogy a levelekre lehet válaszolni :oops: ez egy hasznos információ, főleg, hogy sokat segítettek :)

nah szaladok is tovább :) sok pussz :-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 17:38 
Tollforgató

Jaj, de ééééédes :x:x:x
Nem is tudtam, h ilyen szépen rajzolsz :) Az én tudásom tárháza a pálcikaembernél kifogy, úgyh felnézek az olyan művészlelkekre, akik képesek egy ceruza közreműködésével ilyen szépet alkotni _U_ :-*

Párbeszédet én se szeretek írni, de ha humorosra fogom a dolgot egész jól átlendülök rajta :) Asszem^^ Egy dramatikus beszélgetést már tudom hogyan írnék meg... drámai humorral? :g Na jó, továbbra sem vagyok normális, szerintem a videók csapták ki nálam ma a biztosítékot :))

Pötyögés sikerült :D Megyek haza és szétfecsegem magam, aztán meg vaccilálok tovább, h mi legyen a frissel ;)

Pusz :-*:-*:-*:-*:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 11:33 
Tollforgató

Kérésed számomra parancs, pedig nem akartam macerázni a telefonnal, érzékeny a kicsike, és legfőképp a géphez nem tudom rendesen csatlakoztatni, de neked mindent :-*
Íme az általam rajzolt Draco:
Kép
és a kép, amiről mintáztam :-P
Kép

Hát, tegnap egyte éjfél küröl sikerült továbblendülni a párbeszéden, említettem már, hogy utálok párbeszédet írni? :)
szóval, kellemes ídő itt is van, bárányfelhők is vannak, de olyanok, amiken átment egy úthenger xD
szeretem, mikor fecsegsz, és én is így vagyok vele, memoria nuku, bár én inkább megrajzolom magamnak a karaktereket, néha jól is sikerül :) magamhoz képest, persze xD Meg ne tudd meg, h vázlatfüzetbe is, meg gépen jegyzettömbe is hány firkantás van, h szemszín, hajszín, szül.nap, pálca, stb xD én is mindent elfelejtek :g

Pötyögést viszont kívánmom, remélem nekem is sikerül valamit alkotni már máma :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 26 (csütörtök), 9:16 
Tollforgató

Cuki Dracós rajzra suzy lenni nagyon kíváncsi ;;)

Az elképzelés jó, tetszetős :) Bár nálam a Tom Denem favorit az a kettesben játszó ifiúr, csorgattuk is sokat a nyálunkat bocsykámmal rá anno. Hihi :g Bár ha ez ember jól körülnéz talál olyan sötét emberkéket akik jók lennének Denemszinek. Nálam ez ilyen alap, h ha elkezdek egy ficet írni, akkor keresem az emberkéket, nehogy összekavarodjak bármiben is, mert akkor ott a kép és tájékozódom. Gyengus a memóriám.
Bár tekintve, h Tom bácsinak volt karaktere a filmben nem szorul keresésre megíráskor, deeee... tekintve azt is, h változtak a karakterek...*suzy a filozófus felébredt* Gomen, felpörögtem :D Fecsegős napnak nézek elébe :)

Juj, sötét jegyet bocsykám csinált egyszer magának, nagyon frankón nézett ki :-)V Belőlem a kreatív szellem genetikailag kihalt a művészivel együtt, úgyh meg se próbálkozom ilyesfajta műveletekkel. De neked sok sikert hozzá :-*

Szorítok, h tovább juss, remélem h sikerül pötyörészned >:D< Jó hüvi van nálunk, jóóó sok felhővel, küldök párat :-*:-*:-*

Szép napot :) :x:x:x :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 19:56 
Tollforgató

Szép estét :)

Hát, én ma 18 sornál nem jutottam tovább, de lett egy cuki Draco-s rajzom^^

Őszinte leszek, én a ficemhez a szereposztást úgy képzeltem el, h az első két fejezetben a legifjabb színészünk lép képernyőre, az iskolai jeleneteknél a hatosban szereplő fiú, a roxforti évek utáni részekben pedig az, aki a kettesben szerepelt xD tudom, furán működöm, de bár történetileg a hatosban szereplő idősebb, mint a ketteses, sztem ott öregebbnek nézett ki, mármint, soványabb arc, meg midnen xD

hehe :lol: alkoholosfilc jó ötlet, én sötét jegyet akartam csinni a bal alkaromra, de még nem jutottam el odáig :) már csak egy hetem van rá xD

Benézek még hozzád is, meg ezt a kopácsolós baglyot is megetetem :)
Remélem hnap tovább jutok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 16:47 
Tollforgató

Ohayo :)

Allergiakezelés közben leültem pötyörészni, de megint inkább Reitáék felé húzott a szívem :x Úgyh leragadva négy bekezdésnél olvasgattam. Majd bagolyban mesélek ;)

Hm, ezek szép gondolatok :) Aláírott példányt fogok kérni majd az írónőtől :-* Hát én személy szerint a kettesben szereplő fitalaemberre szavazok ;) De természetesen ha kegyed mást szán a becses Denem szerepre, elfogadom azt is :)

Ezzel egyetértek :roll: Valahogy a rossz dolgokból mindig többet kap az ember, ne? A jó meg annyira kevééééés... Igazságtalan az élet *suzy, a filozófus szavait hallották* :g
Kissé be vagyok kattanva a bogyóktól :lol:

Én fürdőkádban ihletődtem meg tegnap, de mire sikerült pizsibe bújni és eljutni az ötletfüzetig, mintha eszembe se lettek volna a dolgok... kéne vmi vizálló cucc, de télleg, vagy alkoholos filcet fogok magamnál hordani és a bőrömre írom az ötleteket. Úgy fogok kinézni, mint Michael Scofield :)

Megyek én is megnézem az újságaimat, aztán meg baglyot etetek :-* Addig is puszika :-*:-*:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 13:08 
Tollforgató

Szép napot :)

oh, hát nem kerülted el a gyengélkedőt :-* de örülök, h már nincs lázad :)

hihi :lol: ha nem lenne olyan fogalom,h szerzői jog, ki is adnám :-P De amúgy a kis novellákkal vannak ilyen 3-5 évre nyúló terveim^^ mármint h kiadjam őket, ha csak 10 példányban is, jó lenne kézben fogni :)
Film :o hát, ha nem a Disney csinálja, akkor oké xD Bár nem zudnék dönteni, h Tom Denemet a kettesben szereplő fiatalember, vagy a hatosban játszó férfiú alakítsa xD De a kicsi Tom szerepét megtarhatja Ralph Fiennes unokaöcsikéje :-P

hát igen, szeretem ezt a mondást, h jó dolgokhoz idő kell, a gond, h Caley már túlfeszített ezt a korlátot, és már inkább érzi, hogy: a jó dologhoz idő kell, a rosszhoz mégtöbb xD

juuj, énis zuhany alatt szoktam megihletődni, kár, h amire lejegyezhetném hirtelen jött jó ötlteim, egyiksem vízálló xD és mire kiérek, elfelejtem xD

Köszönöm, viszont >:D< Megnézem mi újság nállad, sok pussz :-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 25 (szerda), 7:26 
Tollforgató

Jó reggelt :)

Pihenés megtörtén, olyannyira, h fél9kor már aludtam is és csak nemrég keltem fel. Kiütnek engem ezek a bogyók, amiket szedek, de legalább a láznak búcsút mondhattam. De független ettők kikötés, h dokilátogatóba kell mennem :roll: De előtte mindenképen be akartam nézni hozzád :-*

Egyébként tegnap elfelejtettem említeni, de ez a Rowlingos hasonlat nagyon tetszett :) És tényleg van benne valami, a végén még kiderül, h titokban te is könyveket adsz ki csak én nem tudok róla. Hm, megnézném a regényed filmben, az egyszer biztos 8-> Húha, izzasztó egy másfél-két óra lenne =P~

Szóval előbb a novellák és csak utána fertőzünk vért, értettem főnök :-)V Jaj, annyira kíváncsi vagyok már, mégsem akarlak sürgetni, a jó dolgokhoz idő kell :-* De előszökkent a türelmetlen énem és... jááááj, jó lenne már falatozni :D
Várok, várok és várok. Aztán ragadozóként csapok le minden morzsára :twisted:

Beszaladok haza, aztán szaladok a fürdőszobába vmi értelmeset és kevésbé rémisztőt kihozni magamból :roll:
Remélem ma még találkozunk. Pötyörészős szép napot neked :) :-*:-*:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 24 (kedd), 17:11 
Tollforgató

Hehe :g igen, szerencsére Niki még csak pillanatember, hogy úgymondjam :-D

Szaladj, és pihenj nekem, remélem hamarosan pötyögéshez is lesz erőd :-*

sok pussz :-*:-*:-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 24 (kedd), 16:56 
Tollforgató

Megértem, h megtetszett, nagyon szép :)

Hihi :g Ez muris :lol: Na Fanninak próbálnánk ilyet mondani, elmenne megkeresni őket h hazarángasson :roll:
Mázlista vagy :)

Újdonságot töretlenül várom, viszont a kiégés bekövetkezett: be köll szedni a bogyóimat, elmúlt a hatásuk, pedig jó volt :)

Jövök még ha tudok. Addig is sok sok puszi :-*:-*:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 24 (kedd), 16:37 
Tollforgató

Köszönöm, hát, eredetileg Lily Evans, neten találtam, és megtetszett a grafika, persze eredetileg zöld szeme volt, viszont Caley nem bírta ki, h ne kontárkodjon, és Piton-fekete szemeket csináltam :)

jóhír, hogy másfél oldalnál járok :) Nem akar ez összejönni, de időm mint a tenger, amúgy *suttogóra fogja* itt van keresztlányom, de nagyanyámék aszonták neki, h Timeánál meg Ágnesnél vagyok xD nincsenek is ilyen nevű barátnőim :g jah, és az egyik szőke xD ha gyerek elment, majd megkérdezem mamát, h melyik volt az xD

hát, a vérfertőzős sztori az hosszú lesz xD de előbb ezeken a rövideken kell túlesni :P öszinte leszek, a tekergőkről én is csak a hétkötetes bibliában olvastam, fanfic terén én is tapasztalatlan vagyok xD szóval ez mindkettőnknek újdonság lesz :)

Segítséget köszönöm :-*

hihi, most kicsit úgy érzem magam, mint Rowling, mármint, nem azért, merth olyan jót írtam, hanem mert a történetemnek fejben van egy kis folytatása, amit nem írtam le :) Merth bár megírva nincs, Rowling néni fejben azért tudja, hogyan alakul az új generáció élete :)

Megyek is tovább, kiváncsi vagyok a válaszra kritikánál :)

sok puszi :-*:-*:-* >:D< :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 24 (kedd), 16:20 
Tollforgató

Peace itt is :-)V

Először is megjegyzem itt, amit otthon elfelejtettem: tetszik az avatárod :x Szabad érdeklődni ki szerepel rajta? ;;)

Tisztellek érte, amiért van ennyi lelki erőd, h kihúzd a netet _U_ Én képtelen vagyok megtenni... talán mert az enyém el szokott menni magától? Hm :-?

Tehát novella, értem, pedig már reménykedtem ilyen százakárhány fejezetes trilógiákban :g Hehe :-P
Természetesen én a novelláknak is nagyon, de nagyon örülök >:D< Viszont tekergős történetekben nem vagyok jártas, gomen :oops: Nem, az erőltetett és elhamarkodott kifejezés lenne, h nem szeretem, csak még nem volt dolgom ilyennel soha! Nálad teszek egy próbalépést ettől eltekintve is, ez nem is kérdéses :-* Csak nagyon hozzáértő véleményre ne tessen számítani, ebben a kategóriában i'm kuka :-/ :g

Hm, tehát ne is számítsak bizonyos jelenetekre, értettem :) Semmi baj, van történet ami ezek nélkül az igazi, rájöttem, h számtalan történetet elront az, h nem a lelkiekre, hanem a testiségre figyel az ember. Természetesen tisztelet a kivételnek :-* De ez így most még izgalmasabban hangzik, kíváncsian várom :)

Az én angolom se díjnyertes, már az online cuccot is abbahagytam, pedig igazán el se kezdtem. Nem vagyok én kitartó :roll:
Hm. Az angolal úgy vagyok, h el-el döccen, megértem meg minden, meg is tudok szólalni ha kisbaltával fenyegetnek, de nem 100%os :roll:
Címnek szerintem nagyon jó, mérlegelve az elmondottakat :-* És szerény személyemnek mindkét változat tetszik, de... ha kegyed mégis választásra kényszerít, akkor az elsőre adom a voksomat. Hasraütés volt, mivel szerintem mindkettő jó cím lenne, a döntés az öné :-*

"amihez kellett volna az anyja csontja, McGalagony vére és Voldemort egyik végtagja" =)) *lefordult a székről*

Viszont... így ebbe belegondolva... tényleg jó így, nem kell bolygatni :) Szép az elképzelés, h Lenah továbbra is vele maradt, helyesebben csak a lelke, de akkor is 8-> Kegyednek ismét igaza van, ez így a jó, így a kerek. Csak faggatóztam :)

Szelet megkaptam, bár hozzám csak szellőként ért el, de ennek is nagyon örültem >:D<

Kritikánál még találkozunk :-*:-*:-*

Bye :-h :x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 24 (kedd), 11:28 
Tollforgató

Szép napot >:D<

Bocsánat, hogy így ebéd időben jöttem, de ma már drasztikus cselekedetekre szántam el magam, kihúztam a netet :-P

Kérdéseidnek örülök, főleg, h tudok rájuk válaszolni xD
Hát, Liliane és a tekergős sztori novella, megint ilyen rövidke, 10-15 oldal, legalábbis remélem, h eléri majd ezt az oldalmennyiséget :-P Mindkettő 12-es karikás, de csak azért, h az ORTT ne bűntessen meg ;) A tekergősben van szerelmi szál, de mint a korhatárból látszik, nem szeretnék beletenni Bizonyos Jeleneteket :-P ki akarom próbálni magam úgyis, hogy türtőztetem az ujjaim, mégha fantáziám el is szabadul :)
A betegnovella pedig a sellős novella lesz ;)

Hogy hogy állok velük, hááát, a tekergősből van két oldal és 38 sor, de címe még nincs xD azt valahogy nem sikerült még találni :)
A Liliane-eshez vezettem ma be drasztikus lépéseket, és így lett 35 sor, de van címe :) (jaj, Malazárra, annyira kreatív voltam xD) egyenlőre az lett a címe, h "Liliane Prince and the boy who lived"
viszont most Caley szeretne segítséget kérni, hogy "boy who lived" vagy "boy who live"? *igen, nagyon nem jó az angolja, és ráadásul még bizonytalan is* illetve megkérdezném, hogy jó cím lesz-e, mérlegelve a dolgot, hogy ez egy Harrys fic lesz, és Draco csak mutatóban van ott, egy képkocka erejég ;)
A betegnovellámmal pedig úgy állok, hogy megvan végre a vázlat xD de listám szerint az az utolső, szóval....

Amúgy, ezt a hármat szeretném még augusztusbn befejezni, amire sok esélyt nem látok, de még netezek egy picurit, és megint kihúzom, nehogy elvonja a figyelmem :)

Ami Lenah-t illeti.... nem, nem terveztem neki folytatást... sajnálom :-* hogy mi lett Voldemorttal, azt a biblia hét szent kötetéből megtudtuk :-P Direkt úgy írtam meg a történetet, hogy passzoljon az eredetibe 8->

De! igaz, egy elmeroggyant pillanatomban volt, h gondolkoztam egy kicsit, hogy mit lehetne még belőle kihozni, de az is max csak egy icuri-picuri novella lett volna, de nem is tetszik annyira az az ötlet :)
De megnyugtatlak, Lenah abban sem tért volna vissza egy bájital segítségével, amihez kellett volna az anyja csontja, McGalagony vére és Voldemort egyik végtagja :-P De nem rossz ötlet, elismerésem >:D< Szellemként lépett volna újra Voldemort "életébe" vagyis inkább halálába, és ez az a pont, ahol kicsit túlzásnak érzem, ugyanis Voldemort is visszatért volna szellemként, és együtt lehettek volna, ha csak így is.
sokat gondolkoztam, hogy ezt megírjam-e, és mivel a történet befejezésekor nem voltam biztos, kicsit nyitva hagytam ezt a kérdést, méghozzá azzal a jelenettel, hogy Tom a vonaton egy pillanatra látta az ablakban Lenah arcát....
Szóval, egy biztos, Lenah ott volt Voldemort mellett, élete minden egyes percében, csak épp nem akarta felfedni magát előtte :) Hát ennyi :)

Felhőket köszönöm, bár szerintem elakadtak valahol xD Felhő nincs, viszont tűrhető hőmérséklet van, és kicsit fujdogál a szellő :) Bár felhő-készleteim nincsenek, egy kis szelet küdök, hogy lehűtsenek :)

FIIIIISSSS?????? :D:D:D:D nah gyorsan beszaladok hozzád, aztán megnézem hogy mit alkottál :)

Köszönöm hogy voltál, örültem a kérdéseknek, ha fecsegtem, gomen :oops:

u.i.: Annyira imádom merengőt, Lenah-s sztori szószáma (meriszerint) 102211
Agnetha sztorija pedig: 10221
hát nem gyönyörű? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 24 (kedd), 9:06 
Tollforgató

Jó reggelt :)

Értettem a terveket, kíváncsian várom mi fog kisülni belőlük >:D<
És... azt azért megkérdezhetem, h ezek a történetekkel amugy h állsz? Mármint... van már vmi elkezdve is a tarsolyodban, vagy csak most tetszik majd nekiállni? És ha már itt tartunk... hosszúságban hogyan tetszik gondolkodni? Kapunk olyan finom csemegét, mint az előző regényednél?
Juj, és ha már most ennél tartok... nem jutott eszedbe még - mert nekem igen :D -, h írj egy folytatást a történetnek? ;;) Igen, valahol vannak Lenah feltámasztós, hiú ábrándjaim, meg kell valljam, de... minden más egyéb tekintetben is nagyon örülnék egy folytatásnak, kíváncsi vagyok, h alakulna a továbbiakban Voldemort sorsa ;;)
Gomen, h megrohamoztalak itt a kérdéseimmel deee... most kíváncsivá tettél nagyon :-*

Nem szabad elkeseredni, mert nem megy a pötyögés, nincs az a hullámvölgy, amből ne lehetne kimászni >:D< Felhőket küldöm szüntelenül, bár nálunk a nap szakad lefelé az égről, ide se ártana egy kis eső. A manócskák pedig riszálnak fáradhatatlanul :-* Remélem hasznodra válnak :)

Megyek benézek haza, megejtek egy frissítést és... további terveim még nem tiszták, hazaúton kifundálom őket ;)

:-*:-*:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 23 (hétfő), 19:33 
Tollforgató

Hááát, már monitorra felragasztottam egy listát, h mit kéne megírni először, másodszor és harmadszor XD két sorsolás után kijött, h Liliane-t írom először, aztán a tekergőset, és utána a betegnovellát xD

De ma sajnos nem volt kedvem írni, nem is tom mi ütött belém :-S pedig már átnyálaztam a hetes könyv pitonos részeit xD

köszönöm felhőket, meg manyócskákat is, riszálnak nagyon aranyosan :-* és a freedomnak nagyon örülök :) Bocsi, h nem jöttem hamarabb, de nem számítottam rá, h ilyen jó lesz nekem, h elengednek :)

Sok puszi :-*:-*:-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 23 (hétfő), 16:41 
Tollforgató

Peace :-)V

Jelentem szabadságra vagyok engedve suliig :D Reményeim szerint nem vonják vissza az ígéreteket és nem tűnök el többé :) Remélem ^^

Hát ebben a nagy melegben nem is csodálom, ha nem megy a pötyögés, ájulás közeli állapotban van mindenki :roll: Elviselhetetlen. Küldök sok sok sok hüvi felhőt, h sikerüljön Caley kisasszonynak a pötyögés :-* Meg pár ihletmanyókát is, h riszáljanak oda hozzád segíteni >:D<

Gyógyulgatás tervben van, de sehogy se akar összejönni :roll: De kikúrálom magam vhogy :)

Megyek beszaladok haza is, remélem hamar találkozunk >:D<

Bye :-h :-*:-*:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 17:04 
Tollforgató

Szia! :)

Mázlista, ma betámadtak nagynénémék keresztlányommal :-P Most mentek el xD de most aranyos volt, viszonylag xD

Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszett :) Hát majd megpróbálok valamit összedobni, remélem holnap sikerül, bár délkörül nem leszek itthon, majd sietek^^

gyógyulgass meg nekem hamar :-*

pussz :-*:-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 22 (vasárnap), 14:04 
Tollforgató

Mégiscsak meglátogattalak :-* Nem bírtam én keddig várni >:D<

Itt is gratulálok neked $rose _U_ Fenomenálisan jó lett :D Imádtam. Irj nekünk még sok sok sok ilyet ;;)

Szép álmok nem voltak meg, ma sztem alvás se nagyon lesz, gethelek és ilyenkor minden bajom van :roll: De majd kikúrálom magam vhogy :)

Ma még lehet h felnézek, irással meg sem próbálkozom, de csövelek errefelé amíg még freedom van :)

Szépeket neked :-*
Puszi :-* :x:x:x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 21 (szombat), 19:27 
Tollforgató

Sziiia :)

Hát, felkerült, nem tudom elérted-e, nah majd körül nézek merengőn is :) Csak siettem ide :)

Köszönöm szépen :-*
akkor holnaphoz kitartást, hétfőn várlak egy hatalmas öleléssel >:D<

próbálj meg szépeket álmodni :-*:-*
sok pussz :-*:-*:-* >:D<>:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 21 (szombat), 17:08 
Tollforgató

Kézcsók :-*

Nagyon várom ám, h felkerüljön ez a gyöngyszemecske :D Lesem is a merit amig még időm engedi. Változtak a tervek, szabadságmegvonás holnaptól esedékes, ma csak "rövid" látogatás volt, holnap marad itt Fanni :roll: Mintha nem lennének nehéz éjszakáim, na mindegy. Lényeg, h holnap nem biztos, h tudok majd jelentkezni, ezért is remélem olyannyira, h még ma olvasgathatok :-*

Sohasem okoz csalódást kegyed >:D< Ne is tessék ilyen zagyvaságokat beszélni :-*

Érdekességeket köszönöm szépen :D Elvarázsoltak a nevek, származzanak akárhonnan. Ismételten mesés választások voltak, gratulálok ismét _U_

Pötyögésben teli napokat neked, megyek még beugrom haza is :-*

Peace :-)V

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 21 (szombat), 15:34 
Tollforgató

Jelentés: First Mission címmel elbírálás alatt van a Lucius/Saját novella :)

Egy kis érdekesség a nevekkel kapcsolatban: Agnetha a vezetéknevét Joshua Herdmanról kapta, aki a HP filmekben Monstrót alakítja. Nagyszülei pedig Jamie Waylett-ről kapták nevüket, aki a filmekben Crak szerepét játszotta :) és igen, Alan Herdman egyrész azért lett Alan, mert tetszik, másrészt kicsit tisztelgünk Piton előtt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 21 (szombat), 12:13 
Tollforgató

Igen, szerintem lassan megyek, felteszem lusöszkééket, persze előtte átolvasom bemelegítésnek, aztán a többit meglátom :)

igen, nagyon szép, kerek, hosszú fejezet lett, ezúton is gtarulálok, sőt, sietek hozzád, ugyanis csemegéztem így ebédtájt, és hát kapsz egy kis beszámolót :)

köszönöm a bíztatást, igyekszem nem csalódást okozni, kisebb-nagyobb sikerekkel :-*

sok puszi :-*:-*:-*:-*:-* >:D<>:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 21 (szombat), 7:36 
Tollforgató

Reggelt ^^

Azért én örülök annak, h jól érezted magad. A lazítás kell mindenkinek :)

Reménykedem benne, h sikerül kipihenned magad és télleg nekiesel vminek ;;) Hiányzik a falatozás házad táján :-*

Frisset megejtem amikor kedved és időd, na meg erőd lesz hozzá. Kis híján hatezer szavacska lett, tehát *elbujdosik* De várunk szeretettel arrafelé mindig :-*

Megyek én is becsoszogok haza >:D< Pihengetős, pötyörészős napot neked :-*

Puszi :-*:-*:-* :x:x:x:x:x:x :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 20 (péntek), 23:20 
Tollforgató

Estét :)

hát sok dolog nem történt :) Sok részeg volt, meg a zenekar játszott számokat, de nekem ugyanolyannak tűnt.... hát nem egy Placebo volt, de még csak nem is Gazette xD de elvoltunk XD

íráshoz lenne kedvem, de most eléggé szellemileg hulla vok, de ha összejön, lehet nekiesek vminek hnap^^

a vicces, h bekapcsolva hagytam a gépet, és a Lucius/Saját sztorinak a mappája meg volt, és még mindig meg is van nyitva :-P

hát, töriből még István könnyű volt, persze, h nem azt húztam :lol:

jaj, frissnek nagyon örülök, de jobban jár mindenki, ha alvás után ejtem meg ;)
még becsoszogok hozzád, további szépeket, holnapra sok-sok pötyörészést :-*:-*:-*:-* >:D<>:D<>:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 20 (péntek), 14:06 
Tollforgató

Ohayo :)

Én szeretem az angolt, más tészta h mennyire megy. Megyeget :roll: Nagyjából meg is értem de időbe telik amíg összerakok dolgokat. Épp ezért fejlesztgetem magam, tök hasznos :)

Nekem se töri szinten ugrott be, töriből én kuka vagyok :g Viszont az augusztus 20ról tudom h tüzijáték, felvonulás, debrecenben virágkarnevál *nézte a dunán :-P* Szóval dereng vmi. Aztán tessék vigyázni magadra, nehogy magával ragadjon egy délceg huszárlegény és eltűnj nekem :lol:

Jó szórakozást kívánok, lazulj helyettem is :) Aztán pedig baglyocskám beszámolót is fog ám követelni ;;)

Én ugrom haza ;) Aztán baglyozok és olvasok sztem :) Aztán kegyed se feledkezzen meg az írásról, említett vmi sellős novellát, és ugyebár a vérfertőzős történetet, amivel kapcsolatban el sem tudom mondani mennyire kiváncsi vagyok már. Ugyh tessen főzőcskézni, please ;;) $pray

Puszi neked :-*:-*:-* >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 194 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra