Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 22:11

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 32  Következő

Kit likvidáljunk/zárjunk be egy időre az alábbiak közül?
Arthur Weasley 14%  14%  [ 1 ]
Bill Weasley 0%  0%  [ 0 ]
Jack Flamel 0%  0%  [ 0 ]
Bellatrix Lestrange 14%  14%  [ 1 ]
Ron Weasley 43%  43%  [ 3 ]
Lona Wittmi 0%  0%  [ 0 ]
Erin Kraft 0%  0%  [ 0 ]
Izabell Engel Lupin 14%  14%  [ 1 ]
Lucius Malfoy 14%  14%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 7
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 20:59 
Fanficbúvár

Upsz,tényleg :-O Izabellről tök elfelejtkeztem,ki érti ezt? $? Na ő még gyerek simán lehet tanítani neki sok mindent főleg bringázni,meg úszni meg még focizhatna is elvégre Siriusunknak is vala egy 16 éves fia akinél be kéne vágódnia,nem? :-P

Na tessék mondtam én,hogy nem jó ötlet Dudlicseket a bringa közelébe sem engedni*vihog*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 20:57 
Betűmániákus

Ok, már emlékszem, de akkor se hiszem, hogy abban a házban bárki ült is volna a biciklin. =)) ;)

Szegény Harry nem kemény lesz Azkaban után, hanem... összetört, széttört lelkű, megtört, elhagyott, szenvedő, kínlódó, haldokló, magányos... és még sorolhatnám... :( :-Ą :-S :-Ą

Harryt elvitték az Azkabanba 1995. június 25.-én, és kiszabadul 2000. októberében.
*ukume elmenekül a felé repülő átkok, biciklik, és téglák elől*

*ukume sikítva lefejeli az asztalát*
Mei, nézd, ilyen az, amikor sikítófrászt kapok. 8-} =))
Srácok, Voldemort nem javul meg, mert nálam javíthatatlanul gonosz, és kegyetlen, és pont. :-P [-( >:)
Harry nem fog bázisugrani, meg kommandósnak állni, vagy hasonlók, mert totál elege lesz mindenből, és mindenkiből a végére, és örülök, ha rá tudom venni, hogy hajlandó legyen életben maradni. :-Ą $pray :-Ą $pray :-Ą $pray :-Ą

De szerintem ezekkel az ötletekkel összeállhatnátok egy közös ficre, én tuti olvasnám. =)) ;) =))

Albus és a felesége azért sem mentek a Bahamákra soha, mert Voldemort még hírből se volt, amikor ők már hatalmas bajban voltak. :-Ą :-P :-Ą Amúgy igenis boldogok voltak egymással... egy ideig... :-Ą

Piton és Izabell meg aztán végképp nem fog biciklizni, gördeszkázni, vagy bármi ilyesmi!!! :-O $ear =)) *majd' megszakad, de a fejét azért tovább csóválja*

Harry és Ginny jövőjéről pedig hallgatok, mint a sír. :-$ :-$ :-$ De az tuti, hogy HA lesznek gyerekeik, előbb nevezik az egyiket Voldemortnak, mint Albusnak. =)) =)) =)) =)) *a Voldemort vicc volt, komolyan ne vegyétek!!!!!! :|N :|N :|N *

*És most ukume elvonul aludni, még mielőtt agyvérzét kap =)) _U_ *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: -
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 20:56 
Zöldfülű

Látom kb annyit alszol mostanság mint én :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 20:55 
Fanfic-faló

Dudley a bicikli próbaútján elütötte a PD-n mankózó Mrs. Figget... *eltűnik*

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 20:52 
Fanficbúvár

Piton biciklin? Nem is rossz ötlet, sőt :D Mi lenne, ha Voldika eladna Pitonnak és Harrynek egy-egy bringát, és ők ketten, "puszi-pajtásként" elbicikliznének az Odúba, ahol Harry megkérné Ginny kezét? Az esküvőn pedig Piton lehetne az egyik tanú :D *najó, befogja a száját és abbahagyja*
Én nem tudom elképzelni :? Szerintem darabokra tört volna...
Ez is tök jó ötlet :D Dee miért ne mehetne el Dumbli és a felesége a Bahamákra? Vagy, mondjuk elmegy Dumbledore, Harry, Ginny, Voldika és Piton nyaralni :D Képzeljétek el, Voldika ott sütkérezne, miközben barátian elcsevegne Dumbledore-ral a régi szép időkről. Harry meg Piton egymást átkozná végig, Ginny pedig ott próbálná hárítani az átkokat, vagy beszállna Ő is Harry oldalán :D *Detti teljesen becsavarodott, a késő este rossz hatással van rá*
Egyébként, Ukume... Harrynek és Ginnynek lesznek majd gyerekei? Úgyértem az epilógusban feltűnik egy-két gyerek? *legjobban Albuskának, azaz Albus Perselusnak örülne, de tudja, Harry nem lenne annyira őrült, hogy ezek után így nevezné el a fiát*

mod. szerk.

D-38 írta:
Na ez egy jó ötlet lessz: Tanítsák meg Izabell-t bringzni, gördeszkázni, úszni meg bázisugrani és ha nagylessz elküldik S.W.A.T.-osnak

Na jó mostanság keveset alszok, de nemondjátok hogy rosszötlet.

Jóó, de Harry és Voldika közösen tanítja meg :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dettanetta 2010 augusztus 28 (szombat), 20:53-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: -
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 20:50 
Zöldfülű

Na ez egy jó ötlet lessz: Tanítsák meg Izabell-t bringzni, gördeszkázni, úszni meg bázisugrani és ha nagylessz elküldik S.W.A.T.-osnak

Na jó mostanság keveset alszok, de nemondjátok hogy rosszötlet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 20:43 
Fanficbúvár

*besomfordál*Hát valóban jókat lehet mostanában mulatni ukuménél :D
Oké Voldi a végén megpusztul,de attól még mondjuk Piton esetleg még elbringázhatna mielőtt végleg elvezetik a hova is*mei erősen gondolkodik de inkább nem nyitja ki a száját* ;) :-$

Most komolyan,el tudjátok képzelni,hogy az a szegény bicikli egészben maradt volna ha Dudlicsek egyszer is megkísérel ráülni? @-)

Amúgy tényleg Harry mehetne ernyősnek vagy kommandósnak azok után amiket átélt simán kibírná,de azért nem akarunk neki még több szenvedést okozni.Inkább menjen Ő a Bahamákra Dumbli és a béka asszonyság helyett :D ;;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 20:39 
Fanficbúvár

D-38 írta:
Emberek én bizony szakadok a röhögéstöl.
Ilyet egy viccoldal se ért még el nálam szóval gratulálok.

Miért nem mehet el Harry Bázisugrani pár év Azkaban után jólesne neki (persze csak ha nemfelejti el kinyitni az ernyőt)

És miért nemakarod megjavítani Voldit? Ő se olyan rossz csak kell valaki aki megneveli.
Bakker elképzeltem hogy Umbridge a felesége és vannak gyerekei :D

Mellesleg Daedalus a Köztársasági Delta kommandós szakasznál nehezen találsz keményebb és profibb alakulatot.

Pontosan, ilyet nálam sem :D Szerintem Harry simán elmehetne, de akkor még bicózni és úszni is :D Voldikát pedig szerintem meg lehet nevelni; ha nagyon sokan próbálkoznak vele, akkor simán:D És én megmondtam, hogy kell ide Umbridge! Olyan cukii párost alakítanának; a varangy és a kígyó.

mod. szerk.

ukume írta:
Igen, Dumbledore-nak felesége. Ismét idézem: 14. fejezet, (1875. március 13.)-kezdetű részlet. :D :-Ą ;)
És nem, ÉN kérlek hozzá se nyúltam a feleségéhez. Egy ujjal se. :|N ;) :-Ą

Utána néztem :D Most már azt hiszem egy kis időre világos ez a Dumbledore-nak felesége van... De azért miért nem mehettek el a Bahamákra? Most képzeld el, ahogy ott sütkéreznek, jóót szórakoznak, mielőtt Voldika úgy dönt, hogy gonosz lesz, megöl mindenkit, csak mert nem kapott elég szeretetet a világtól stb-stb.; egy kicsit boldogok lehettek volna egymással. :-)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 20:33 
Zöldfülű

Emberek én bizony szakadok a röhögéstöl.
Ilyet egy viccoldal se ért még el nálam szóval gratulálok.

Miért nem mehet el Harry Bázisugrani pár év Azkaban után jólesne neki (persze csak ha nemfelejti el kinyitni az ernyőt)

És miért nemakarod megjavítani Voldit? Ő se olyan rossz csak kell valaki aki megneveli.
Bakker elképzeltem hogy Umbridge a felesége és vannak gyerekei :D

Mellesleg Daedalus a Köztársasági Delta kommandós szakasznál nehezen találsz keményebb és profibb alakulatot.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 20:29 
Szárnybontogató

ukume írta:
Esküszöm, ötletem sincs, hogy lett ekkora a kereslet a biciklire. =)) :D
Nos, sajnálom, hogy le kell lomboznom ismét titeket, de kétlem, hogy Harrynek kedve lenne majd biciklizni, amikor szabadul, vagy utána. :-Ą De ha ragaszkodtok hozzá, akkor a legvégén megemlíthetem az epilógusok egyikében, hogy Harry megtanult biciklizni. :)) ;) =))

Am, erősen kétlem, hogy Dursley-éknél Harry kapott volna biciklit. :-? Sőt, azt is kétlem, hogy abban a házban tudják, mi az. =)) Egyik Dursley se úgy néz ki, mint akik kedvelik a biciklit. :)) Ők "hűtőnyitogatásban" és szemétkedésben olimpikonok. :-P =))

De van!!Dudley az első kötetben kapott egy versenybicliklit!!:P
Ha már itt tartunk mért nem akar Rangernek v a Delta Forceba beállni??Az Azkaban eléggé megkeményítetteXD[Ha vki látta A SÓLYOM VÉGVESZÉLYBEN című filmet,akkor tudja h miről van szóXD:P]

link
Am hány évet is ül ott bent???

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Daedalus 2010 augusztus 28 (szombat), 20:37-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 20:20 
Betűmániákus

Szerintem az X-Faktor is haláli volt. =)) :D

Igen, biztos, Voldemort meghal, nincs vita. :-P >:) Őt nem tudom megjavítani, és jobban utálom annál ;) , mint hogy megpróbáljam. ;) >:) Szóval halál reá. =)) $dead =))

Igen, Dumbledore-nak felesége. Ismét idézem: 14. fejezet, (1875. március 13.)-kezdetű részlet. :D :-Ą ;)
És nem, ÉN kérlek hozzá se nyúltam a feleségéhez. Egy ujjal se. :|N ;) :-Ą

Hát sajnos nálam csak Gonosz-vagyok-mert-én-vagyok-a-Sötét-Nagyúr-Voldemort van, olyan nincs, hogy Jó-vagyok-mert-javítóintézetben-voltam-Fehér-Nagyúr-Voldemot. :-P >:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 20:02 
Fanficbúvár

A bringázó Voldemorton kell nevetni, az haláli lenni :D Említsd meg az egyik epilógusban Harryt, sőt Voldikát is :D Biztos nem köthetnek békét? Még szomszédok is lehetnének, és majd egymást idegesítik halálra életük végéig... :-D Dumbledore-nak felesége??? Még eljuthatnak a Bahamákra, vagy... várjunk csak! *erősen gondolkozik* Megölted a feleségét?! :evil: Egyébként nem a Gonosz-vagyok-mert-én-vagyok-a-Sötét-Nagyúr-Voldemort adta volna a jegyeket, hanem a Jó-vagyok-mert-javítóintézetben-voltam-Fehér-Nagyúr-Voldemort adta volna :-P

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dettanetta 2010 augusztus 28 (szombat), 20:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 19:52 
Betűmániákus

*ukume jelenleg nem tudja eldönteni, hogy az X-Faktoron vagy a bringázó Voldemort képén röhög-e, miközben hálát ad Istennek, és térdre borul örömében, hogy EGYvalaki rendesen is elénekelte a kedvencét, vagyis Leonard Cohentől a Hallelujah-t _U_ $pray :x _U_ *

Srácok... _U_ =)) oké, rendben, vállalom, hogy megemlítem az egyik epilógusban, hogy Harry megtanul biciklizni, de nem fog se ő, se Voldemort, se gördeszkázni, se bázisugrani, vagy ilyesmi. :)) [-( :-P =))

És én igazán nem akarok senkit se lelombozni, tényleg, de... Voldi nem fog "tisztességes" állást sem szerezni, mert "sajnálatosan" el fog halálozni. :-P =)) Ha azt akarjátok, hogy Harry szabad legyen, akkor Voldit kinyírom, slussz-passz. :-P ;) :D

Ja, és Dumbledore-nak nem "barátnője" volt, hanem felesége. :-P :-P :-P És sajnos a Bahamákra soha nem jutottak el. Már nem is fognak... :? De a hölgy nem is fogadta volna el az utat, ha Voldemort adja rá a jegyeket. :-P =)) ;) :-P

Am, igen, tényleg, Dudley kapott biciklit, igaz, oké, de tegye fel a kezét, aki szerint ült is rajta legalább egyszer, vagy akár csak tudhatja, hogy melyik végére is kell felülni. =)) :D =))

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 19:41 
Zöldfülű

Az durva lenne. "Voldemort 2000-es kerékpárt vegyenek" kiabálja voldi.
Nagyon nagy lenne de sajnos ukume elhatározta hogy megöli Voldit pedig vicesebb lenne ha jóútra téritené.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 18:54 
Fanficbúvár

Óóó, ez nagyon tetszik :D és majd elad egy bringát Harrynek is? :D Mondjuk ez lenne az úgymond béke ajándék; egy repülő bringa Harrynek, Voldikától. Szerintem ez még Dumbledore-nak is tetszene:D Vagy ha nem, hát Voldika megajándékozza őt két jeggyel, hogy menjen nyaralni a Bahamákra, vagy máshová :D Azért két jegyet, hogy Dumbledore elvihesse magával a 'barátnőjét' *nevet*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 18:06 
Zöldfülű

Emberek rájöttem mi legyen Voldi új tisztességes munkája.

Repülő bringákat fog gyártani! :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 14:16 
Fanficbúvár

D-38 írta:
Miért csak bringázni tanuljon meg? Szegény gyerek menjen gördeszkázni is.
Vagy bázisugrani, elvégre szeret röpködni, kitudja vajon zuhanni is szeret?

Ez jóó ötlet :D De akkor kviddicsezzen is, meg ússzon :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 14:13 
Zöldfülű

Eddig úgytűnik hogy Voldi télleg csak integetni fog a vonatonülőknek.:)

És lássuk be azon jobban meglepődnének mintha lemészárolná a fél vonatot.

Hú de várom már hogy milessz a szavazás vége

Miért csak bringázni tanuljon meg? Szegény gyerek menjen gördeszkázni is.
Vagy bázisugrani, elvégre szeret röpködni, kitudja vajon zuhanni is szeret?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 13:54 
Fanficbúvár

Óóó, említsd meg az epilógusban :D Mondjuk Harry kapott ajándékba egy biciklit, és aztán Ginnyvel és a többiekkel együtt elbiciklizett a Roxfortba :D Vagy Harry vett egy biciklit a gyerekeinek (ha lesznek neki), és a fia, vagy a lánya megtanította őt bicózni :D Am, ha jól emlékszem volt szó egy piros versenybicikliről, amit Dudley kapott :? Szval Rodika nincs; akkor maradt ez a Jack, vagy ha nem Jack, akkor az a titokzatos valaki. (Ez milyen értelmes volt :D)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 13:08 
Betűmániákus

Esküszöm, ötletem sincs, hogy lett ekkora a kereslet a biciklire. =)) :D
Nos, sajnálom, hogy le kell lomboznom ismét titeket, de kétlem, hogy Harrynek kedve lenne majd biciklizni, amikor szabadul, vagy utána. :-Ą De ha ragaszkodtok hozzá, akkor a legvégén megemlíthetem az epilógusok egyikében, hogy Harry megtanult biciklizni. :)) ;) =))

Am, erősen kétlem, hogy Dursley-éknél Harry kapott volna biciklit. :-? Sőt, azt is kétlem, hogy abban a házban tudják, mi az. =)) Egyik Dursley se úgy néz ki, mint akik kedvelik a biciklit. :)) Ők "hűtőnyitogatásban" és szemétkedésben olimpikonok. :-P =))

Igen, Bella fogjuk rá, hogy foglalt. :-Ą ;) Bár ő ezt másképp látja, de... mondjuk, hogy az. Rodolfus már nincs, de nem volt szerintem kiemelve, hogy már nincs, csak úgy nincs. *ezt jól megmondtam =)) * Helyette viszont van valaki "más". ;) :-Ą ;) De még nem lövöm le, hogy ki. >:) :-Ą :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 11:52 
Zöldfülű

Télleg vajon szegény Harry-nek volt bringája Dursley-éknél?
Szerintem ahogyan bántak vele maximum egy gumibelsőt kapott

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 28 (szombat), 11:20 
Fanficbúvár

Óóó, most teljesen összetörted piciny szívecskémet :-( Pedig tök jó lett volna, ha Voldika biciklizne :D Na jó, öld meg, ha annyira akarod, de akkor legalább Harry megtanul biciklizni? Kell az a bicikli, úúgy a jó:D Bella foglalt? És talán Jackkel? Ajjajj mi lesz még abból... És hol van Rodika? Elméletileg a Bella-baba férje, nem? Vagy már megölted,csak én felejtettem el? Vagy nem is volt soha Rodika? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 22:52 
Betűmániákus

Igen, azt. :)

Hát igen, kicsit tényleg az vagyok. :D ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 22:50 
Fanfic-faló

Feltételes módot használtál. :D Jáj, te gonosz!!! :D

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 22:48 
Betűmániákus

Én azt egy szóval se mondtam, :D de meg sem erősítettem azt. :-Ą :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 22:44 
Fanfic-faló

Ezek szerint teória ugrott? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 22:42 
Betűmániákus

Hm... :-? most hogy így belegondolok, tényleg szép pár lennének. :D Két elmebeteg. :D ;) :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 22:41 
Fanfic-faló

Csak de... *izgul* *teli tüdőből fütyörészget*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 22:38 
Betűmániákus

Tényleg? Mesélj, melyik teóriád jutott az eszedbe? :D ;;) :) Csak nem az, amelyikben Jack is szerepel? ;) ;;) :-/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 22:35 
Fanfic-faló

Csak az előbbi teóriáim egyike jutott eszembe... :-Ą :-Ą :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 22:28 
Betűmániákus

Hát... :-Ą izé... :-Ą Bella... :-Ą hát... igen... fogjuk rá, hogy ő foglalt... :-Ą bár ő ezt másképp gondolja... :-Ą :-Ą :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 22:26 
Fanfic-faló

Azt mondtad, Bella foglalt...? ;) ;) Hoppá... Csak nem? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 22:14 
Betűmániákus

*ukume visszakukucskál a Vámpírnaplók és a CM között, s most éppen fekveröhög itt a szobája kellős közepén*

Na, jó... =)) srácok, =)) tisztázzuk, =)) Voldemort nem tanul meg biciklizni.
Büfés boszi sem lesz, de polgármester sem lehet, mert meghal, slusz-passz. Muszáj. :-P >:) *vagy ha mégis jelöltetném, azt nálunk tenném :-P =)) *

Nem lesz a felesége Umbridge, mert nem tudom, melyikükkel szúrnék ki jobban ezzel a húzással. =)) :-P =)) De Bellával se hozhatom össze, mert ő már "foglalt". :-Ą ;) :-Ą

És HA Voldi nyer, nem Londonban támadja meg a vonatot, hanem útban valahol a Roxfort felé. :)

Pitonnak egészen másféle visszatérő rémálmai vannak. Majd lehet hogy mutatok is egyet-kettőt. >:) :-Ą >:)
Jack meg amúgy is egy kétlábonjáró, ébrenlétben kísértő rémálom. =)) >:) ;)

Különben, szerintem nincs az a javító, ami megjavítaná Voldit. =)) *vigyorogva csóválja a fejét*

Amúgy meg, ha azt akarjátok, hogy Harry kiszabaduljon, akkor Voldinak bizony meg kell halnia. :-P Mert az azért nálam is él, hogy amíg él az egyik, addig a másiknak nem lesz nyugta. És mivel Harryért megölnétek engem, marad kizárásos alapon "Voldezord". =)) ;) =)) $?

Lily, nem baj, kárpótolhatsz, ha lesz hamar SB. :D _U_ $pray :x =P~ *igen, most éppen könyörög*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 22:03 
Betűmániákus

Csak hogy tudjátok, honnét jött a hülyeségem a biciklis esetről... XD

No nem offolok, de ezt tudnotok kellett. :D

Amúgy ukume még mindig nem olvaslak, minden időmet a saját írásaim részletes újratanulmányozásának szenteltem. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 21:29 
Fanficbúvár

=)) =)) =)) =)) Egy kicsit visszaolvasva még mindig sírva röhögök,haláli egy kompozicíó :)) :)) :))

Ukukme szívem egyáltalán nem bánjuk,hogy ezen halálra kacagod magad,hidd el mi is :D

Amúgy pedig a kerékpáros ötlet miért nem jó?Most képzeljétek el Bella amúgy is össze-vissza szanaszét álló haját amint mögötte repked miközben ő száguldozik a kerékpáron,hogy a diákoknak becsomagolt édességeket oda tudja adni nekik :))
Hehe a végén még tényleg átnevezhetjük biziklizős topicnak*oké mei is kissé elmeháborodott mostanság :-P azért még visszaint Lilynek*

ukume drágám,majd kitalálok valami izgi tisztességes melót Voldinak ha esetleg meg tudnak puhítani és a javitó mellett döntesz*vihog*

mod. szerk.

ukume írta:
Mei, hidd el, ki lehet engem is akasztani, de engem Hell akaszt ki itthon, nem ti itt. :D =)) Amúgy, nem tudom, mit tudnék én kihozni egy olyan gondolatsorozatból, ahol Voldi büfésboszorkánynak áll, biciklizik, petrezselymet árul, kézcsókot ad, és nem öl meg senkit... míg Bella az édességet csomagolja, Rita Vitrol meg a Reggeli Prófétában mindezt megírja... =)) =)) =)) =))
Az ötleteitek nagyon édesek, és jókat derülök rajtuk, ha nem haragszotok. :#-) :) :))

Hehe nem haragszunk,sőt.Örülök,hogy neked is tetszik :D Nos megmondom,hogy mit tudnál kezdeni ezzel az egésszel és most nagyon gonosz leszek.Pl,lehetne mondjuk ez Pitonnak egy visszatérő rémálma :-P Mondjuk Jack-et is bele kéne akkor már kavarni,na majd csak kitalálunk valamit*mei most elvonul egy kicsit lenyugodni mert már látszanak rajta a tünetek* :D :D

Ja és nehogy lemaradjon a szokásos napi,esti/napesti/ima $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 21:06 
Fanficbúvár

Óóó, pedig már annyira beleéltem magamat. Már elképzeltem a kis Voldikákat is, ahogy gügyögnek, miközben Voldika elugrik kocsmába a régi 'haverokkal'. Muszáj megölnöd? Nem lehetne mégis a javítóintézet? :D Ááá, rájöttem mi a gond :D A büfésboszi... Akkor keresünk neki más állást és talán más feleséget. Mit szólnál, ha mondjuk a mugliknál lenne polgármester? Nálunk (Csömörön) épp most lesz a választás, ha siet, még eléri :D A felesége pedig Umbrige helyett lehetne mondjuk Rita Vitrol, vagy Bella (hisz mindig vele hozzák össze általában a ficekben). De be is utalhatjuk Voldikát Gilderoy mellé a Mungoba :D jaa, igen megpróbálom Épségben túlélni a holnapot is (bizzunk benne, hogy sikerül). Egyébként, miért is nem tanul meg Voldi biciklizni? Azt majdnem mindenki szereti! Mit szólnál ahhoz, hogy Voldi megtámadja a vonatot, de ott vannak az aurorok, akik észreveszik, elkezdik üldözni, de Voldi és a halálfaló felpattanak a biciklire, az aurorok utánuk, és úgy kergetik végig egymást Londonban :D Van benne vonat is, Voldi is, és a vonatnak ráadásul semmi baja nem lesz :D Na jóó, tényleg befejeztem, ez már tényleg elmebeteg ötlet. Na jóó, nem is annyira elmebeteg, de mára éppen eléggé az :D Ez értelmes volt *nevet*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 20:40 
Betűmániákus

Na szóval, kezdem az elején, és remélem nem felejtek ki semmit.

Először is, köszönöm Lily, hogy szavaztál a halálfalókra, már kezdtem azt hinni, hogy ők totál le lesznek nullázva. ;) :))

Detti, nem hiszem hogy mindig rosszul tippelnél. Egyébként, ez már többeknek is eszébe jutott. Sokan gondolták már, hogy Dumbledore talán az apja, vagy a nagyapja lehet Sarának. :-Ą :D
Igen, ez már tényleg kihívás a javából. :) Legalábbis az lesz, ha Voldi és a Semmi nyernek. ;) DE, már erre is van egy szupi ötletem, hogy Voldi is legyen, meg vonat is, egy helyen, egy időben, de senki ne haljon meg, és a vonat is rendben elérje a célját. :D :-Ą >:)

Ja, és kérlek vigyázz magadra, ne törd össze magad se kamionnal, se más közlekedő illetőkkel, légyszi. :) Kerüld ki a tavakat, és hasonlókat is. ;) :)

D-38, nem tudná lekésni, főleg, ha hoppanál, repül, vagy ha esetleg visz magával megint pár óriást, vagy ilyesmit. ;) *feltéve persze, hogy Voldi és/vagy a Semmi nyer ;) *

Mei, D-38, Detti... *ukume éppen sírva fuldokol a nevetéstől* nagyon kreatív, és ötletes gondolat, de... =)) nos... =)) nem valószínű... =)) hogy Voldemort beáll büfés boszokánynak... =)) =)) =)) =))

Lily, kérlek, ne adj nekik ötleteket. $pray =)) Skacok, mielőtt még beleélnétek magatokat, nem tanítjuk meg Voldemortot biciklizni sem. *röhögőgörcse közepette is csóválja a fejét*

Mei, hidd el, ki lehet engem is akasztani, de engem Hell akaszt ki itthon, nem ti itt. :D =)) Amúgy, nem tudom, mit tudnék én kihozni egy olyan gondolatsorozatból, ahol Voldi büfésboszorkánynak áll, biciklizik, petrezselymet árul, kézcsókot ad, és nem öl meg senkit... míg Bella az édességet csomagolja, Rita Vitrol meg a Reggeli Prófétában mindezt megírja... =)) =)) =)) =))
Az ötleteitek nagyon édesek, és jókat derülök rajtuk, ha nem haragszotok. :#-) :) :))

D-38, ha Voldi nyer is, meg ha Voldi és a Semmi nyernek is, lesz párbaj, de nem Voldemort és Dumbledore között. :D :-Ą :D

Am, szerintem Rita cikke után nem azon gondolkodna mindenki, hogy Ő megőrül-e, hanem, hogy ÉN megőrültem-e. =)) :D =)) *ja, bocsi, erről már lekéstem, erre a kérdésre már mindenki tudja a választ :D 8-} ;) :D *

D-38 és Detti... =)) :D kétségkívül remek gondolat, de... Voldi nem megy javítóintézetbe, Voldi el fog halálozni. :-P Umbridge-al sem jön össze, és neki gyerekei sem lesznek. :D :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 20:33 
Fanficbúvár

Nekem tetszik az ötlet :D Talán még meg is nősülhetne :D Dolores Umbrige bizonyára örömmel menne hozzá, szerintem. Születhetnének kis Voldikák, akiknek vörös szemük, kígyónyelvük lenne, de varangyképűek, hogy anyucira is üssenek egy kicsit.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 20:19 
Zöldfülű

Télleg milenne ha a nem megölnék Voldit hanem bedugnák egy javítóintézetbe és ott kicsit megnevelnék.

Pl: -Nemgyilkolunk embereket
-Nem munkálkodunk álnéven
-Nemtörünk világuralomra

Hátha a társadalom értékes tagja lessz majd belőle (és mondjuk főállásban megy édességet árulni a Roxfort expresen :D)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 18:58 
Fanficbúvár

Óóó, bekerülhetne a Prófétába. Rita Vitrol megírhatná: Minden idők legnagyobb Feketemágusa talált magának nyári programot! - Édességeket árul a gyerekeknek a Roxfort Expersszen!

Szerintem mindenki álla koppanna :-P Mindenki azon gondolkozna Rita őrült meg, vagy Voldika 'megjavult'?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 18:52 
Zöldfülű

Dettanetta írta:
A halálfalók közül pedig mondjuk Bella csomagolná be a gyerekeknek az édességet :-D

Hát igen, Bella roppantmód bizalomgerjesztő egy egyén :-D

De megkell hagyni nemvárt fordulat lenne a történetben hogy minden idők legnagyobb Feketemágusa tisztességes munkát végez (főleg hogy gyerekeknek árul [nem mérgezett] édességet)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 18:41 
Fanficbúvár

Jaja, közben integethetne a vonaton ülőknek, majd megkérdezné: - Kértek valamit, kedveskéim? Csokibékát? Tökösderelyét?

A halálfalók közül pedig mondjuk Bella csomagolná be a gyerekeknek az édességet :-D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 18:39 
Zöldfülű

Nemis rossz ötlet.

Voldi a bringájával követhetné a Roxfort Expres-t.

Mekkora lenne a Halálfalók ott tekernek mögötte és majdkiköpik a belüket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 18:29 
Betűmániákus

Drágáim, ez nem az a biciklizős topic, kanyarodjatok vissza a témához. (Ha csak nem tanítjátok meg voldit biciklizni, és úgy megy a roxfort expressz után. :)) )

És szavazok a nullásra, jó lesz? :)) *gonosz Lily továbbáll de azért integet meinek*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 18:15 
Fanficbúvár

meichan írta:
Detti én pont ezért nem megyek bringázni,mert én nem egy másik bringást találnék meg hanem egy kamiont :oops:

Talán nekem sem kéne; múltkor kis híján fékeztem le :oops: Dee mivel anyu már így is nyaggat, hogy alig vagyok a levegőn, mindig csak a gépnél ülők, szval... Most meg azért aggódhat, hogy a nyakamat nem töröm esetleg :?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 18:11 
Zöldfülű

Hehe énis elképzeltem hogy minden diák szalad oda Vldibácsi édességes kocsijához. A versenytársakat meg elintézi egy Kínzóátokkal úgy hogy 3 kocsinál közelebb nemis mernek hozzá jönni.

Vicces kis sztori remélem lessz valami hasonló a következő fejezetben.

Vagy ha Voldi nyer akkor egy jókis Voldemort Vs Dumbledore csata

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 18:08 
Fanficbúvár

Detti én pont ezért nem megyek bringázni,mert én nem egy másik bringást találnék meg hanem egy kamiont :oops:

hell boy,szerintem ukume még ebből is képes lenne kihozni valami nagyon érdekeset :-P Kiakasztani pedig lehetetlenség,de azért próbálkozni lehet ;)

Azért kivi vagyok mit fog szólni ezekhez az érdekes ötletekhez ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 17:49 
Fanficbúvár

meichan írta:
Hihi még szép,hogy az Imperiussal vásárolnának.Most képzeljétek el az aurorokat mikor megérkeznek,hogy megvédjék a diákokat és nem látnának mást mint fel-alá futkosó diákokat akik mind Imperius alatt mindenáron Volditól akarnának vásárolni :D :-P

Dattanetta,mond csak kivel ütköztél a túra alatt?Azért örülök,hogy kevés sérüléssel megúsztad. :D

Jujj, elképzeltem :shock: Egyébként két barátnőmmel voltam biciklizni, és úgy volt, hogy a tónál várjuk be az egyetlen fiút, aki volt olyan bátor, hogy kijön bicózni velünk. Rossz szokás a tóhoz menni :-( Na, és Detti bemutatta, hogy lehet felelőtlenül kihajtani az útra, pontosabban belemenni az épp akkor megérkező barátba! Ez is csak én lehetek; szereztem pár horzsolást, amivel nőtt a sérülések száma. Jééé, az egyik fa épp kidőlni készül a szomszédnál (csak ne hozzánk). Ez érdekes :-D Ja igen, hívjatok ti is Dettinek; a Dettanettát az egyik barátnőm akasztotta rám, bár halványlila gőzöm sincs, hogy jött neki a Netta. Nincs második nevem, szval... Na ennyit akartam :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 17:45 
Szárnybontogató

Kiaksztjuk Ukumét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 27 (péntek), 17:24 
Fanficbúvár

Hihi még szép,hogy az Imperiussal vásárolnának.Most képzeljétek el az aurorokat mikor megérkeznek,hogy megvédjék a diákokat és nem látnának mást mint fel-alá futkosó diákokat akik mind Imperius alatt mindenáron Volditól akarnának vásárolni :D :-P

Dattanetta,mond csak kivel ütköztél a túra alatt?Azért örülök,hogy kevés sérüléssel megúsztad. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra