Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 július 31 (péntek), 0:22

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 362, 363, 364, 365, 366, 367, 368 ... 1216  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 18:36 
Fanfic-faló

Na jó, ezt így nem írta le, de volt horrorisztikus msn-beszélgetés, azt se tudtam, hogy nyúljak hozzá. Engem inkább a "shopping túra" ütött ki, meg a koktélozó Tekergők...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 18:30 
Betűmániákus

csajszee? XDDD nem mondod, hogy ezt leírta?! :O áúcs-.-"

most komolyan, az ilyenek inkább menjek shoppingolni a barátnőkkel, és ne a billentyűzetet koptassák... (oké, most gonosz voltam, de akkoris. )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 18:28 
Fanfic-faló

Tch, hát, kemény o.o XD
Hát, nem tudom, szerintem ugyanaz a helyzet vele, mint a tvájlájttal. Annak is tizenhatos a karikája, pedig tizenkét éveseknek való.

Most például a csajszee elvitte Sirius Blacket shoppingolni!!! Siriust!!! Megáll az eszem. (remélem, ezzel nem voltam indszkrét. meg se vagyok említve a leírásban, úgyhogy nem lehet lenyomozni.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 18:20 
Betűmániákus

nagyjából átjavította őket, deeee írt is még hozzá, amiben már találtam most hibát x"D

uhh O.o hallod, ez egyre érdekesebb lesz XD lehet, csak azért jelölte be itt a 18-ast, hogy többen rákattintsanak XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 18:15 
Fanfic-faló

Na ja, az sose árt :)
Azért nem rossz, most együtt olvassuk a barátnőmmel, és csak nézünk XD De az is érdekes, hogy fenn van a Csodaidőkön, ahova nem lehet tizennyolcas sztorit feltenni, akkor most babrált a korhatárral, vagy mi van?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 18:04 
Betűmániákus

:D

szerintem mindenképp írd meg neki, pont azért, mert béta vagy, és azért ne pazarold feleslegesen az idődet, ha ráadásul nem is javítja... :-S

most hogy mondod, én is megnézem, javított-e a dinka az előzőekben x"D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 18:01 
Fanfic-faló

Á, nem, szerintem simán röhögök majd egy jót :D
Amúgy hallod, megnéztem most a merin, és benne hagyta az összes hibát!! Volt, amit csak simán átírtam (vesszők, meg ilyenek, mert minek emeljem ki mindet), de amikor zárójeles megjegyzéseket tettem, semmit nem csinált vele!!! Benne maradt az összes szóismétlés és logikátlanság!

Most nem tudom, írjam meg neki, hogy azért mit gondol, miért vannak azok ott? Vagy hagyjam a francba, mert csak béta vagyok? De akkor miért kért segítséget?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 17:52 
Betűmániákus

uh, akkor most mi lesz? :-S Visszadobod neki?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 17:47 
Fanfic-faló

Puff, szerkesztettem a hozzászólásomat, és közben írtál :)
És most megnéztem a sztori oldalát, és ott kellett rájönnöm, hogy tizennyolcas a sztori!! Olyat pedig nem vállalok, direkt kiírtam a bétakínáló (na tessék, saját szó XD) topikba. grr

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 17:41 
Betűmániákus

hát igen, nehéz. ráadásul (!) tegnap este még kijelentette, hogy neki nincs szüksége rám, mert hogy ő tudja, hogy én milyen hibákat keresek és azokat javítja, mert ő nem akar rám egy hetet várni O.o köpni-nyelni nem tudtam... (oké, hogy sokadik átolvasásra talán észrevenné a hibás tőmondatokat, de a vesszőhibák?!...)

okés :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 17:34 
Fanfic-faló

Hát, az én egyik sztorim keveri a múlt és a jelen időt. Mondtam neki, de végül nem tudom, kijavította-e... Hiába, nehéz ez a bétasors :)

Fura szavak pedig még valszeg fognak jönni tőlem. Szeretek fabrikálni :)

szerk. Á, nem igaz, pont kaptam belőle egy új fejezetet!!! XD Nem igaz :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cold Russel 2010 szeptember 08 (szerda), 17:41-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 17:32 
Betűmániákus

oh, hát nála nincs egy csepp mériszú se x"D csak tőmondatok, pedig már számtalanszor bejelöltem neki :( de ennek ellenére ez a története is jó és nem értem, mit rinyál x"D

szerintem nem fura szó, csak fura volt először hallani ilyet :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 17:23 
Fanfic-faló

dinkának??? XD én is bétázok pár sztorit, de nekem csak mériszú jutott... :D

ez a lyukkitöltés meg saját találmány, mármint a szó. hajlamos vagyok furán beszélni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 17:08 
Betűmániákus

huhh, az ilyenek azért tök kreatívak^^ mármint, vérszerződést* felfesteni meg ilyenek :)

*annyira belemerültem már a történetembe gondolatban, hogy először vérfertőzést írtam XD

huhh, most végül is még nem írok, nekiálltam annak a dinkának a történetét bétázni 8-} de neked jó írást! :) (és ilyen lyukkitöltésről még nem is hallottam :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 17:05 
Fanfic-faló

Nálunk elég jó a helyzet, az egyik épület fala teljesen ki van dekorálva, a töriteremre rá van festve a vérszerződés, meg ilyenek :) ja, és a rajzfaktosok kifestik a színpados terem (=egy rajzteremnek használt nagy terem, amin van egy színpad, nahát ^^) asztalait :) (én is az voltam, csináltunk egy csicsás szívet, és csókolom :()

Én éppen lyukkitöltést írok, ami azt jelenti, hogy nem akarok nagyon előrerohanni a cselekményben, ezért improvizálok valamit... az se könnyű :) de jó ihletet! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 16:46 
Betűmániákus

nálunk se volt semmi ilyen, meg ahogy tudom, az egész iskolában sem. nálunk is szintén angol tanár festettette ki az angol termét, de még két éve :) (következő évben meg elvették tőle azt a termet -.-')

hát igen, a fiúk hülyék :)

verity, te meg akkor remélem, megtalálod a megfelelő megoldást >:D<

én meg nekiállnék írni, de... most jön a szenvedések kezdete éppen, és... félek belevágni :( de muszáj lesz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 16:13 
Fanfic-faló

Hát, kezdeményezd :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 16:00 
Fanfic-faló

Tök jóóóóó :D Nálunk miért nincs ilyen? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 15:59 
Billentyűzetgyilkos

Az jó :)

Köszi :)
Mi minden évben újra csináljuk, mármint persze tök másra. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 15:57 
Fanfic-faló

:)

Dorothy, ez jól hangzik :) Mi tavaly az angoltanárunknak díszítettük ki a termét, mert mindig panaszkodott, hogy sötét, meg ronda, és kifestettük az egészet, tök jó lett :D

Verity, hát, sok sikert. És ez a jó hozzáállás :D

Anna, jó sütést! Umm, pizza... De éhes lettem XD És hülyék a fiúk, ezt tudom mondani. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 15:51 
Billentyűzetgyilkos

Anna: ja értem. :) nagyjából.

Akkor hajrá hozzá.
pizzaaa :D

Verity :x :x

Ez jó megoldás :)

Hát ha így van z a két csaj, akkor... meg pláne nem érdemes velük foglalkozni.

40-es 60-as évek beli... esti éjszaka... macskaköves út, lesznek utcai lámpák étterem, lesz bakelitlemez, képeket csinálunk - olyan Beatles-es meg végzet asszonya-cigizős-füstös-40esévek :x :x . a faliújság be lesz vonva fekete-fehér újságpapírral :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 15:45 
Fanfic-faló

Köszönöm mindenkinek :x :x :x Doo :) :x

Igazából elég jó a kapcsolatom az ofőmmel, de ha legközelebb is ezt csinálják, megkérdezem hangosan, mi bajuk van -.- Van pár ismerősöm abból az osztályból, majd megkérdezgetem tőlük is, hogy miféle emberek, hogy mindenkivel ezt csinálják, vagy csak én érezhetem magam megtisztelve. Mert azt észrevettem, hogy ők ketten soha nincsenek az osztályukkal, plusz osztálykiránduláson se voltak (együtt voltunk azzal az osztállyal).

De azért holnap megkérdezem az osztályfőnökömtől is, hogy szerinte mit csináljak. Egyébként innentől
rútul leszarom, eddig is mindenféle fenntartás nélkül elsétáltam mellettük, rájuk se néztem, de azért magamban persze, hogy szarul esik. -.-

Egyébként meg nekem nem szokásom szidni az embereket, plusz önbizalomhiány is bőven megvan, de azzal tisztában vagyok, hogy sokkal szebb vagyok, mint az a csaj, akinek taposgálni volt kedve... :D

Plusz ma csalódtam az egyik legjobb fiú barátomban is, de ez annyira nem érdekes... úgyis kibékülünk. :D

De örülök, hogy nektek jó napotok volt. :) :) Milyen ez az osztálydekor?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 15:38 
Betűmániákus

hahó

Doo, csak "kicsit" kiakadtam rá, mert tegnap jött egy nagyon otromba szöveggel nekem, és csúnya dolgokat kért rajtam számon - és rettenetesen fájt és rosszul esett (ezt most így nehezen lehet megérteni, ott kezdte, hogy ő nem tud írni és eljutott a hitig - hogy én vitatom ezt vele kapcsolatban (pedig nem is igaz) - de teljesen csak úgy lehetne megérteni, ha ti is olvasnátok, de azért most igyekeztem elmagyarázni xD
és miután lelépett-leléptem, írtam neki egy e-mailt ezzel kapcsolatban, de aztán nem küldtem el, majd ma lesz egy csúnya beszélgetésünk^^

jaj, képzeljétek :lol: ma végre elmentem az én drága kisvároskában vásárolni, mert holnap pizzát sütök és kellett hozzá élesztőt vennem, útközben beugrottam a kínaiba is, mert zoknihiányba szenvedek... és komolyan, egyszer megyek el valahova itt, egyből megkapom két embertől is - mert ugye jófej vagyok és köszönök -, hogy hát, hogy elsőre fel sem ismertek meg minden!... hát, oké, kössz -.-" de tök vicces volt x"D (és mindkettőnél kíváncsian vártam, hogy felismernek-e végül, mert tudom, hogy már rég jártam bábolnán és kevés emberrel találkoztam)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 15:30 
Billentyűzetgyilkos

Hello

Anna: Milyen levél?
de örülök neki
Miért haragudtál/haragszol rá?

Az jó :)

Verity: Nagyon sajnálom :(

Ez tényleg bunkóság és borzasztó. Szerencse ilyen nálunk nincs :S
És szerintem igen is csinos vagy :)
Biztosan lelkiismeretes, jó szervező - suliújság révén - jó tanuló - már amennyire tudom :D -, kedves és nyílt, barátságos lány vagy :)

Szánalmasok azok a lányok... :roll:

Hát... jó kérdés. Én a helyedben nem tenném, mert lehet, hogy akkor még jobban rád szállnak, de persze, nem tudom, hogy 1, milyen a kapcsolatod az ofőddel 2, ez a te döntésed.

Én meg tökre fel vagyok dobva:
1, 7 helyett 5 órám volt :D
osztálydekor ötlet tök jól áll, és annyira de szupi lesz, ha megcsináljuk - ill előtte még meg kell szavazni, de mivel szerintem ez a legjobb, legkidolgozottabb ötlet, és az is sokat nyom, hogy az osztály egyik menőcsávójának is tetszik, magyarán így már a fél osztályt megnyertük. :)

És úgy váárom :D :D - a festést, közben asztalokon mászkálás, szervezkedés, vásrlálás :D :D

( És tök jó érzés, mert az alapötlet az enyém volt :oops: - aztán barátnőkkel fejlesztgettük :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 15:18 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Verity, nagyon sajnálom... Engem is elég sok ember utált a középsuliban, úgyhogy megértelek. Igaz, az osztálytársaim voltak, szóval ismertem őket, és nem is a kinézetem, hanem a gondolkodásmódom miatt... De azért tudom, milyen érzés.

Abban nem vagyok biztos, hogy a felnőtteknek kéne szólni... A húgommal volt ilyen cirkusz, a szüleim megkeresték a kiscsajok szüleit, és csak még rosszabb lett a helyzet. Persze mást nem nagyon tudnál csinálni, esetleg megpróbálhatnál beszélni velük. Bár nem hiszem, hogy értelmesen reagálnának, valószínűleg a néonon felnőtt picsák, a bizsulopós fajtából. (Most botrányol a média, nem tudom, hallottatok-e róla, három 15 éves kiscsajt bezártak, mert lopni próbáltak.) Mindenesetre szerintem inkább személyesen próbálkozz náluk, ha megint kiröhögnek, az az ő bajuk.

Ne tartsd magadban, az a legfontosabb, különben tönkretesz, mint engem, és azt senkinek se kívánom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 15:16 
Betűmániákus

verity drága >:D<

szerintem mindenképpen meg kellene mondanod ofődnek, bár talán előtte jobb, ha te beszélsz velük... vagy mégsem. áhh, ez nem jó helyzet :( de én mindenképpen azt mondom, hogy el kell őket intézni, és ehhez meg tényleg tanár kell. és nem szabad csak azt mondani, hogy "áhh, ez az utolsó évük, többet nem zavarnak már", mert akkor a későbbiekben is azt fogják hinni, hogy igen, nekik mindent szabad és akármit tehetnek - szóval a fejükre kell koppintani.

kitartást hozzájuk :x :x :x :x >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 14:48 
Fanfic-faló

Sziasztok.

Pocsék kedvem van, szóval ide jövök, mert tudom, hogy ti bármikor meghallgattok. :(

Először is, soha nem gondoltam volna, hogy a mi iskolánkban is léteznek ilyen emberek. Az iskolában, ahol negyedik éve vagyok, az ÉN iskolámban, amit annyira szeretek és ahol annyira szeretek ott lenni, ahol annyira tisztelem a tanárokat. De most nem is ezzel van a baj... már tavalyelőtt is feltűnt, hogy egyszer két lány, akik két évvel idősebbek nálunk, vigyorogva szuggerál engem egész szünetben. Gondoltam, biztosan valami vicces van rajtam -.- De aztán, mikor akárhányszor a közelben voltak, folyton rajtam röhögtek. Egyszer mentünk haza barátnőimmel és mögöttünk jöttek és követtek minket röhögve -.-" Nem tulajdonítottam neki túl nagy figyelmet, csak gondoltam magamban, nagyon okosak, hogy ha annak ellenére, hogy két évvel idősebbek nálam, nekik ez a szórakozás.

Tavaly is ugyanezt csinálták, bár sokkal ritkábban, na meg ritkábban is futottunk össze. Innentől kezdve totál nem érdekelt, gondoltam tavaly biztos unatkoztak -.-

Na de ebben az évben eddig minden egyes nap találkoztam velük, és ez már kiakaszt egyszerűen. Azt még elviselem, hogy VÉGZŐS LÉTÜKRE, 18 ÉVES LÉTÜKRE akárhányszor meglátnak, lökdösik egymást és vigyorognak, azt is elviselem, hogy a képembe röhögnek, ha elmennek lépcsőn mellettem... na de az, hogy mi ülünk barátnőmmel a lépcsőn, ők jönnek fel mellettem és az egyik direkt úgy lép, hogy "egészen véletlenül" letaposhassa az oldalamat és belém rúghasson, az már mindennek a teteje.

Most komolyan... velem van a baj? Én tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok egy túlzottan csinos lány, de szerintem ez nem ad okot arra, hogy valakit három éven át folyamatosan szekírozzanak. Könyörgöm, nem is ismerem őket, akkor mégis mi bajuk van?! Én 16 éves vagyok, ők 18 vagy 19, ki tudja... és mégis én vagyok az érettebb?

Szerintetek kéne, hogy szóljak osztályfőnökömnek, vagy az túlságosan "árulkodás"? Annak az osztálynak az ofője az enyémnek a haverja, szerintem megkérhetném tanár urat, hogy említse meg a másik tanár úrnak, hogy beszélgessen el az illemtanról egy csöppet az osztályával.

Tényleg nem értem :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 13:31 
Betűmániákus

hahó :)

megírtam a levelet, de nem küldtem el neki. ennek ellenére, ma este számíthat tőlem egy jó nagy letolásra.

viszont abszolút remek napom van, bár sajnos nem sikerült a fejfájást kialudnom :( de... nagyon boldog vagyok, papám hazajöhetett, és most már biztos, hogy át fogok vedleni szoknyás kislánnyá :x :x :D :x

na, megyek írni, ha lesz valaki, sikítson x)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 08 (szerda), 5:05 
Billentyűzetgyilkos

Nem hiszem el...

Egy este nem vagyok itt, erre feljön Darlie :x :(
és mindenkit :x :x :x

Csak... olvastam meg este volt CM és azt néztem... mindjárt - még ma - kiolvasom a könyvet, aztán tényleg nem tudom, hogy mit csináljak

:lol: :-(

Mindenkinek kellemes napot :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 22:20 
Betűmániákus

szép álmokat nektek :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 22:16 
Betűmániákus

Darli, ez akkor is bonyolultan és nehezen hangzik. XD
mindegy,a zért neked biztos tetszeni fog. :)

Anna, remélem te meg jól döntesz. :)

én is megyek, jó éjt és szép álmokat mindenkinek! :-* :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 22:14 
Fanfic-faló

Jenny, biológiai matematika, azt hiszem. Sok szép sor van írva róla, de igazából a háromnegyed része statisztika lesz. Majd az órarend mellé megcsillagozom, mit takar ez pontosan, de fáradt vagyok. x)

Eddig bírtam, megyek is alukálni.

Rendben, Anna, tedd amit jónak látsz, csak ne keseregj! :x :)

Szép álmokat, Lánykáim! :x

Puszi! :-* :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 22:08 
Betűmániákus

Darly, csakhogy én ezt nem tudom megtenni. Túl őszinte vagyok, és most igenis megírom neki. Vagy elgondolkozik magán vagy nem - én ennél többet nem tehetek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 22:06 
Betűmániákus

Anna, sajnálom. :(
sajna az ilyenben tényleg nem tudok tanácsot adni.
de próbáld meg úgy csinálni, hogy ne bánntsad meg, mert azt később biztos, hogy megbánnád, szerintem. :)

Darli, az azért eléggé durva. :-S
de... mi az a biomatemetika? XD egyáltalán jól írtam le? XD
okés majd várom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 22:02 
Fanfic-faló

Jenny, majd elküldöm a véglegeset, de még hiányzik két gyakorlatom...

Egyébként rémes. XD Kedden nyolckor kelek, és este nyolckor végzek. Vannak lyukas órák, de az utolsó óra Biomatematika O.o ... éérdekes lesz XD

Anna, és ezzel tudja, hogy bánt? Vagy ez lenne a célja? Ne írj neki... hagy jöjjön rá, mekkora tuskó, és adj neki teret arra, hogy kiengesztelhessen. Ne add bele a szíved-lelked, majd észreveszi a különbséget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 22:00 
Betűmániákus

ez az egész helyzet hülye... ő konkrétan nem bántott meg, csak... az, hogy én tényleg a szívem-lelkem kiteszem, hogy neki jobb legyen, őszintén bocsánatot kérek minden szarért, amit valaha mondtam, felhoz olyan régi beszélgetéseket és mondataimat, amikről már azt hittem, túltárgyaltuk. a rohadt életbe! én hányszor vágtam a fejéhez azt, hogy hányszor vert át és hányszor hagyott cserben?! egyszer sem!

úgy megírnám neki most azt az e-mailt... már az se érdekel, ha emiatt nem fog hétvégén eljönni, de a mai este után jelenleg kedvem sincs vele találkozni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 21:59 
Betűmániákus

Anna, de mit mondott?
szerrintem írj neki, de ne azt, hogy gyűlölöd. csak inkább próbáld tisztázni a helyzetet. :)

Darli, hát nem mondanám, hogy korán végzünk. XD örülök, ha hat órám van. XD
jaj, igen tudom. :D
bár tudom, ez az egyetemhez képest semmi. :)
tényleg, milyen lett az órarended? ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 21:55 
Fanfic-faló

A magyar faktról olvastam. :D Kár, hogy olyan későn vannak, de legalább hamarabb végeztek. ^^

Tudod, a benső szememmel láttam. :D

Jesszusom, Anna! Mivel bántott meg ennyire? :( Megverjük? :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 21:53 
Betűmániákus

visszatértem :)

oh, nem a művész-énébe szerettem bele. már magam sem tudom, mibe.
és most jelenleg megint úgy érzem, hogy eltávolodtunk egymástól nagyon-nagyon. lehet, írni kéne egy azonnali-üzenetes opciós izét neki megint. vagy e-mailt. vagy passz. én ezt nem akarom :((
mondjuk most legszívesebben azt írnám neki, hogy mennyire utálom... :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 21:51 
Betűmániákus

igen, értem, csak erre nem akartam így rákérdezni. :)

de nyugi, majd elmúlik. :)
ha hazajön, majd többet tudtok beszélni. :)

én is így terveztem. XD

nincsen. :D
köszi, hogy így fejben tartod. XD de amúgy igen. :)
és lentebb írtam picivel a faktokról, de ez sajna nem azt jelenti, hogy vannak lyukasóráim. :( mert 6. és 7. órákban oldják meg őket mindig. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 21:48 
Fanfic-faló

Nem hiszem, hogy vashiányom lenne, Jenny. :) Talán ha leszednéd a szóról a vasat, jobban megállná a helyét...

Oké, kábé 11-ig maradok, utána elmegyek szuszmákolni. ^ ^

Neked van holnap első órád? Harmadikos lettél, ugye? Akkor vannak a faktok, tehát lyukasóráid is akadnak szép számmal, nem? ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 21:44 
Betűmániákus

Darli, az rossz. :(

nincs vashiányod? nekem akkor volt ilyen amikor az volt. :-S

vagy leszívják az energiád? :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 21:40 
Fanfic-faló

Anna, lehet nem tudlak megvárni, mert apa gépénél vagyok. (A laptopom már az albis netre lett átállítva, szóval anyáék hálószobája mellett vagyok, ami azért veszélyes, mert a lefekvéshez készülődnek) Rövid időn belül ágyba leszek küldve x)

Oh, igazi művész. 8-> Nem is csoda, hogy beleszerettél. :)

Jenny, nem tudom. xD Csak simán fáradt vagyok, de már onnantól kezdve, hogy felkelek. xD Fél-egy napokat szundizok át szombat óta...ja nem... péntek óta. Hagyjuk. x)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 21:37 
Betűmániákus

Anna, ha leszünk, akkor várunk vissza. :) :x
és puszi a fejedre. :-*

Darli, mitől vagy te fáradt, drága? ;;)
te még nem is jársz suliba. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 21:34 
Betűmániákus

bezony, ír (...gitározik, rajzol xD), és az én hatásomra kezdett el 8->

de... ajj. már túlságosan fáj hozzá a fejem és anyu is mérges lesz, hogy nem vagyok ott a szobában meg nem beszélgetek :( és... áhh, csak meg akar óvni xD

...és most átlépek anyuhoz. majd jövök vissza :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 21:32 
Fanfic-faló

Jenny, próbálom tartani a szintet. :D Nehéz azt a pár szót kombinálni, és még fáradt is vagyok. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 21:30 
Betűmániákus

Darli, ezt a változatos elköszönést. XD :D

Lizi, jó éjt és szép álmokat. :) és nehogy lebetegedj! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 21:27 
Fanfic-faló

Miért Anna, a legényke is ír? 8->

Tetszik a képleted. XD de olykor még zavaró tényezőként szerepelhetnek a szülők is. XD Az élet is hiperbonyolult.

Szép álmokat, Szuzi! :x

Jóéccakát, Verity! :x

Érezzük a szeretetet. :D :x

Álmodj szépeket, Lizi! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 21:27 
Betűmániákus

Huhh, a'szem én is megyek aludni, meg imádkozni, hogy ne kapjam el anyutól a betegségét :P (furcsán szúr nyelésnél a torkom)

Jóéjt :x :x :x

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lizi Eyre 2010 szeptember 07 (kedd), 21:28-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 07 (kedd), 21:23 
Betűmániákus

Jó éjt Susi és szépséges álmokat. :x :-*

Verity, én is szeretlek. :D :x
és jó éjt meg szép álmokat neked is. :-*

Anna, értem. :)
annak viszont örülök, hogy nem. :)
de... egyszer majd úgy is minden tisztázódik. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 60775 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 362, 363, 364, 365, 366, 367, 368 ... 1216  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra