Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 22 (hétfő), 23:55

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 75 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Ötödik fejezet érkezőben... :)
HozzászólásElküldve: 2010 december 21 (kedd), 18:50 
Szárnybontogató

Hello. Mivel múlt héten késtem a frissel, ezért holnap kerül fel az új fejezet. A témája a közelgő ünnep, én ezzel kívánok boldog karácsonyt minden merengősnek. Az ötletért és a biztatásért Zsuzsinak és Meának jár a köszönet. :x Szóval holnap reggel, vagy legkésőbb délután friss, de, ha valami változás lesz értesítek mindenkit. Addig is további szép estét! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: :)
HozzászólásElküldve: 2010 december 20 (hétfő), 18:18 
Szárnybontogató

Sziasztok. :) Megint itt vagyok, és jó hírem van. Ma egyedül maradtam egy kicsit, és elkapott az ihlet, szóval írtam egy kis karácsonyi fejezetet. Az egész nem sok, több kis részletből áll, amit lehet külön is venni, de időrendi sorrendben vannak, tehát összefüggőnek is lehet tekinteni. ;) Gondoltam valami szilveszteri dologra is, az ötlet már megvan, csak nagynénimet kell megfűznöm, hogy segítsen megírni, és se perc alatt kész is lesz. :D Úgyhogy friss a héten, karácsonyi ajándékként valószínűleg szerdán felteszem, hogy csütörtökre fent legyen, és tudjátok olvasni. :-> Ha valami változás lesz, írok, de reménykedjünk, hogy a gépem nem mondja fel a szolgálatot. $pray Addig is jó olvasgatást. Puszi ~Nina~

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Üdv itt! :)
HozzászólásElküldve: 2010 december 20 (hétfő), 13:53 
Szárnybontogató

Persze, hogy írok kritikát, ez nem kérdés :D Viszont azt nem ígérem, hogy már most elkezdem olvasni, mert eléggé el vagyok havazva én is. Munka, készülni a vizsgákra, plusz írni a saját történetemet... örülök, ha aludni van időm. De amint sikerül belekezdenem, hallasz felőlem :) Addig is jó írást, sok ihletet és kellemes ünnepeket :)

:D Ismerős érzés az időhiány... :| Nekem is suli, dogák meg minden, és örülök, ha tudom tartani a heti egy frissítést. A másik ficre meg majd lesz időd :) Szurkolok, hogy a téli szünetbe mindkettőnknek legyen sok-sok szabadideje írni, meg úgy mindenre ;) Köszi, hogy írsz, jól esik ez most :#-) Elég fárasztó volt ez a pár hónap, sulikezdés, koránkelés, buszozás, bele kellett szoknom a középsulis életbe, és igazából az írással kacsolódom ki. Az meg a ráadás, hogy valaki(k)nek tetszik is, amit alkotok. :D Úgyhogy további jó olvasást, és írást. Pusszi :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Üdv itt! :)
HozzászólásElküldve: 2010 december 18 (szombat), 22:58 
Billentyűzetgyilkos

Idézet:

:D Igen, nagyon örülök neked, és annak is, hogy írtál. Épp ez előbb válaszolgattam minden kritikára, köztük persze a tieidre is, és jól esett mind! És, ha már a "Szerelem?!" című történetemnél jársz, oda is írj pár kritit, oké? :#-) Köszi mindent, várlak a jövő héten is! Puszi ~Nins~ :-*

Persze, hogy írok kritikát, ez nem kérdés :D Viszont azt nem ígérem, hogy már most elkezdem olvasni, mert eléggé el vagyok havazva én is. Munka, készülni a vizsgákra, plusz írni a saját történetemet... örülök, ha aludni van időm. De amint sikerül belekezdenem, hallasz felőlem :) Addig is jó írást, sok ihletet és kellemes ünnepeket :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 december 18 (szombat), 17:35 
Szárnybontogató

Eddy_ írta:
Szia! Elolvastam a qaf-os novelláidat, a harmadik nagyon tetszett, írtam kritikát mindenhova, úgyhogy most nem is részletezném.
Tyűha, látom a Szerelem?! Zeke és Luther főszereplésével van. Hát nagyon kíváncsi leszek rá :D Amint lesz egy kis időm, bele is kezdek.
(Gondoltam, boldogítalak vele, hogy szereztél egy új olvasót :P)

Eddy

:D Igen, nagyon örülök neked, és annak is, hogy írtál. Épp ez előbb válaszolgattam minden kritikára, köztük persze a tieidre is, és jól esett mind! És, ha már a "Szerelem?!" című történetemnél jársz, oda is írj pár kritit, oké? :#-) Köszi mindent, várlak a jövő héten is! Puszi ~Nins~ :-*

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010 december 17 (péntek), 20:55 
Billentyűzetgyilkos

Szia! Elolvastam a qaf-os novelláidat, a harmadik nagyon tetszett, írtam kritikát mindenhova, úgyhogy most nem is részletezném.
Tyűha, látom a Szerelem?! Zeke és Luther főszereplésével van. Hát nagyon kíváncsi leszek rá :D Amint lesz egy kis időm, bele is kezdek.
(Gondoltam, boldogítalak vele, hogy szereztél egy új olvasót :P)

Eddy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Negyedik fejezet feltöltés alatt!
HozzászólásElküldve: 2010 december 17 (péntek), 13:43 
Szárnybontogató

Sikerült, sikerült, sikerült!!! :D A negyedik fejezet elbírálás alatt 8-> A kritikáknak örülnék, és ha feltöröd kérlek ne üres kritit hagyj! :-)V Bétázásért ezer köszönet Zsuzsinak, aki pár perc alatt átnézte a kedvemért, csakhogy minél hamarabb tudjam feltölteni :x A gépem még mindig rossz (kölcsön laptopnál vagyok) szóval nem tudom mikor fogok tudni válaszolni a kritikákra, de lesz rá időm, ígérem :-* Olvassátok el, jól sikerült :#-) Pusszi ~Nins~

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bocsi a késésért :/
HozzászólásElküldve: 2010 december 17 (péntek), 11:05 
Szárnybontogató

Bocsi, bocsi a késésért (tegnap kellett volna felkerülnie), de ez a hét nagyon rosszul sikerült. Sok volt a doga, totál kész vagyok, ráadásul a gépem is elromlott, az egész tetejébe. ~x( De ma remélem már sikerül feltenni az új fejit, szurkoljatok. :-* Inkább nem próbálkozok most, mert infón vagyok, és nem akarom, hogy észrevegye a tanár...de délután megoldom, ígérem! Addig is további szép napot, jók legyetek. Puszi ~Nins~ :-h

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bella Nina Black 2010 december 17 (péntek), 13:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: :)
HozzászólásElküldve: 2010 december 13 (hétfő), 18:50 
Szárnybontogató

Sziasztok. Tudom, hogy azt írtam, hogy hamarabb fog fejezet érkezni, de sajnos ez nem fog összejönni. Ugyanis a bétámmal arra jutottunk, hogy inkább lesz friss minden héten a megszokott időben (vagyis szerdán vagy csütörtökön, esetleg pénteken), mint, hogy felteszem, amim van hamarabb és aztán el leszek maradva, és nem tudom tartani magam a heti egy adaghoz. Márpedig szeretnék hetente frissíteni. Szerintem ti is olvastok inkább mindig új fejezetet, mint, hogy aztán egy idő múlva úgy le legyek maradva, hogy ne is legyen friss. Na, ezt jól megfogalmaztam, de remélem értitek, miről beszélek. Tehát a negyedik fejezet most szerdán fog felkerülni, és akkor szerintem csütörtökön már olvashatjátok is. Köszönöm a megértéseteket. Sok puszi ~Nins~ O:-) :D _U_ :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Harmadik fejezet! :)
HozzászólásElküldve: 2010 december 11 (szombat), 20:56 
Szárnybontogató

Fel is került a harmadik szösszenetem :) Köszönöm az eddigi kritikákat, nagyon örülök, hogy sok slash kedvelő nézi vagy nézte a sorozatot, mert ezt kár lenne kihagyni. :#-) A biztatásért és a segítségért köszönet illeti Meát, a bétámat, és Zsuzsiit a nagynénimet! :x >:D< Friss a jövő héten, és, ha valakit érdekel írok egy kis előzetest a következő fejezethez. A címe: "Ami kimaradt", és ez a két szó remekül jellemzi a történetet. Főszerepben most Brian és Mikey áll, de csak mert imádom őket. Ami talán a legjobban zavart a sorozatban, hogy egyszer sem kerültek közelebb egymáshoz, pár csókjelenet kivételével, és ebbe nem igazán tudtam beletörődni, mint ahogy abba sem, hogy Brian és Justin ne legyenek együtt a sorozat befejezése után. Szóval írtam egy kis kétpercest az együttlétükről, és persze az előzményekről, "tegyünk úgy, mintha nem történt volna semmi" befejezéssel. Ha érdekesnek találod, olvasd el jövő héten. Köszönöm, hogy itt jártál, nézz be máskor is. Puszii ~Nins~ :-h

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bella Nina Black 2010 december 17 (péntek), 13:49-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Harmadik fejezet feltöltés alatt!
HozzászólásElküldve: 2010 december 09 (csütörtök), 18:20 
Szárnybontogató

Sziasztok. Újabb hét, újabb fejezet. Ezt a szokást szeretném még megtartani egy jó darabig. :) $pray Ez a fejezet két különálló mégis egybeforrt részből áll. A címe: Az első. Annyiban tér el az előzőktől, hogy a Justint és Briant formáló színészekkel játszottam egy kicsit. :#-) Szóval a történet az első találkozásukat és az első csókkísérletüket meséli el. Remélem, hogy elolvasod, és tetszeni is fog. A kritikáknak nagyon örülnék. >:D< Friss a jövő héten biztos, mert egy kétpercessel már kész vagyok. Jó olvasást!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bella Nina Black 2010 december 17 (péntek), 13:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Második fejezet feltöltés alatt!
HozzászólásElküldve: 2010 december 03 (péntek), 16:11 
Szárnybontogató

Na hello. Tegnap este feltettem a második kétpercest, ami hosszabb lett, mint az előző (remélem örültök :D ) Még nem került fel az oldalra, az adminoktól függ, hogy mikor lesz fent, de szerintem ma már az is olvashatja, akinek nincs kedve feltörni 8-> Ez, amint a cím is mutatja Daphne-ról szól.. nem akarom lelőni a poént, szóval olvasd el, ha kíváncsi vagy rá. És köszönöm az eddigi kritikákat, nagyon-nagyon örülök, hogy ilyen jól fogadtátok a ficemet :-* >:D< Szóval pár óra múlva, vagy akár most olvassátok el az új fejezetet. Megj: Átnézte és kijavítgatta : Mea _U_ Köszi neked megint :D Sok puszi ~ Nins~

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bella Nina Black 2010 december 17 (péntek), 13:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Első fejezet :)
HozzászólásElküldve: 2010 november 28 (vasárnap), 16:38 
Szárnybontogató

Sziasztok. Fel is került az első kis írásom, aminek a címe "És boldogan éltek...". Nos, én így képzelném el a sorozat végét, mert nem vagyok kibékülve azzal, hogy Brian és Justin ne legyenek együtt. Szóval egy kétperces írás, a sok közül, ami remélhetőleg fel fog még kerülni. És mielőtt bárki is félre értené, ezek több különálló szösszenetek lesznek. Remélem tetszeni fog, és ha elolvastad írj hozzá egy kritikát. Előre is köszönöm. Üdv: Nina :D :-h

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bella Nina Black 2010 december 17 (péntek), 13:45-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Queer as folk (L)
HozzászólásElküldve: 2010 november 27 (szombat), 12:02 
Szárnybontogató

Hello. Szóval az előzőből lemaradt az, hogy ez a történet több különálló kétpercesből fog állni, aminek az első részét töltöttem fel tegnap. Reményeim szerint mindegyik a "Queer as folk" című sorozattal fog foglalkozni. Sajnos az oldalra még nem került fel az első, de már folyamatban van, és legkésőbb holnap délelőttre szerintem fent lesz. Persze ez az adminoktól függ. A frissítésről pedig annyit, hogy próbálom majd rendszeresen, hetente töltögetni a fejezeteket, egyelőre most két másik rövid sztorit írok, szóval a következő pár hétben ez menni is fog. Addig is további szép napot. Puszi ~Nins~ :-h

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bella Nina Black 2010 december 17 (péntek), 13:45-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: .
HozzászólásElküldve: 2010 november 26 (péntek), 21:31 
Szárnybontogató

Hello újra. Új történettel jelentkezem! Igaz, ezt csak egy fejezetesre tervezem, és már meg is van írva, csak fel kell tölteni. Nem tudom, ismeritek-e a "Queer as folk" (Fiúk a klubból) című sorozatot, de, ha nem akkor is jól érthető lesz mindenkinek. Szóval ez a kis szösszenet természetesen slash, de nem erős, elég visszafogott, magamhoz képest... 8-> Kicsit belevittem a saját érzelmeim is. Elég régen írtam már, elvonási tüneteim is voltak, ezt úgy 1-2 óra hossza alatt hoztam össze. Remélem tetszeni fog, és szeretnék sok-sok kritikát kapni hozzá. Előre is köszönöm. Sok puszi ~Nins~

Megjegyzés: Átnézte, és kijavítgatta a hibáimat: Mea >:D<
Köszönök neked mindent! O:-)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bella Nina Black 2010 november 27 (szombat), 12:50-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: :D
HozzászólásElküldve: 2010 november 13 (szombat), 23:57 
Szárnybontogató

Hát, úgy tűnik Meára hallgatok, és így hagyom befejezettnek a történetet. Nem mondom, hogy nem lesz még egy utolsó fejezet, de annyira kevés időm van mostanában... Szóval, talán a téli szünetben majd alkotok valamit, de mostanában nem hiszem. Senki ne haragudjon meg érte, de szerintem így is teljesen rendben van a befejezése. :D :roll: Sok puszi ~Nins~ :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 04 (csütörtök), 7:51 
Szárnybontogató

Hát, ide is elérkeztünk. :D Felkerült az utolsó előtti, vagyis a 11. fejezet. :D Ezt Mea hozta össze, teljesen egyedül, és én olyan büszke vagyok rá!! Nagyon ügyes volt, hogy mindent megcsinált nélkülem, mivel most én nem értem rá. :P Szóval, olvassátok el, és számíthattok még egy fejezetre, ami nem tudom, hogy mikor kerül fel, de lesz, azt tuti. És írjatok kritikát, ha tetszett. Sok puszi ~Nina és Mea~

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ...
HozzászólásElküldve: 2010 október 26 (kedd), 18:35 
Szárnybontogató

Tudom, tudom, már biztos sokan utáltok, hogy nincs friss... bocsánatot kérek mindenkitől, de egyszerűen időhiányban szenvedünk...:S Lényeg, hogy nem marad félbe! Már csak egy fejezet lesz, szóval tartsatok ki :D Nem tudok semmit ígérni, de hétvégén érdemes lesz felnézni, hátha Mea, a társíróm alkotott, és fel tudtam tenni a 11. fejezetet. Reménykedek benne:D Úgyhogy Meának itt is sok időt, és energiát kívánok. Ja és persze kevesebb tételírást:P ( nem várom az érettségit...:D) Szóval, köszi, hogy kitartotok, most már tényleg nemsoká lesz új feji:D Sok pusziii ~Nina~

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 09 (szombat), 10:40 
Szárnybontogató

Ezer bocsánat mindenkitől, de a 11. fejezet valószínűleg csak a jövő hétvégén fog felkerülni. Az ok az, hogy a társíróm épp érettségi évben van, rengeteget kell tanulnia, és nem sok ideje van írni. Ahogy nekem sem, mivel én meg most kezdtem a középsulit...és az első év sem a legkönnyebb... De a történet mindenképpen be lesz fejezve! Úgyhogy nem kell megijedni :D Úgy néz ki, hogy már csak két fejezet van hátra: A buli és a kibékülés az egyik. A másikat pedig epilógusnak szeretném:D De, ha bármi változás lesz írni fogok. Köszi az eddigi kritikákat, ha valami kérdésetek van bármivel kapcsolatban itt is írhattok nekünk:D Sok puszi ~Nins és Mea~

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 13:26 
Szárnybontogató

Feltettem a 10. fejezetet, bár az oldalon még nincs fent, de pár órán belül biztos felkerül oda is. Most kicsivel rövidebb lett a szokásosnál, de csak azért, mert kettőbe szedtük a fejit, és két külön fejibe fog felkerülni. Szóval valószínűleg hamarabb fent lesz a 11. feji:D Sok sok kritikát szeretnék, és jó olvasást hozzá!:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 14 (kedd), 19:10 
Szárnybontogató

Nos, a 10. feji valószínűleg két hét múlva fog felkerülni, és úgy tervezzük, hogy a 10. az utolsó előtti lesz... szóval már nem kell sokat várni happy end-re. :D ha változás lesz, hamarabb, vagy esetleg később kerülne fel a fejezet, tudatni fogom:) Addig is olvassátok az újat, és írjatok sok-sok kritikát;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 12:52 
Szárnybontogató

Tudom, tudom rengeteget késünk. De jó hír, hogy legkésőbb holnap már fent lesz az új fejezet:D Már majdnem kész, csak a végéhez kell még írni:D Megint extra hosszú lesz, remélem ez egy kicsit kárpótol mindenkit;)

Éééééss, már fel is töltöttem, már csak arra kell várni, hogy felkerüljön:D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bella Nina Black 2010 október 10 (vasárnap), 9:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 06 (hétfő), 18:45 
Szárnybontogató

Megint csak bocsiii. De nem tudom mikor lesz következő fejezet... Valószínűleg még ezen a héten, de ennél pontosabbat nem tudok mondani. :-( Szóval ne szidjatok ha lehet, megígérem, hogy nem hagyom abba az írást :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 05 (vasárnap), 12:35 
Szárnybontogató

Sziasztok! Sajnos ma már nem lesz friss (vagyis eddig így van), tehát legközelebb csak a jövő hét elején, vagy közepén lesz új fejezet. Bocsi, de mivel már elkezdődött a suli, ezért alig van időnk. De a 9. feji már úton van! Addig is kitartás, hamarosan olvashattok:D Sok puszi nektek: ~Nina és Mea~

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bella Nina Black írásai^^.
HozzászólásElküldve: 2010 augusztus 31 (kedd), 9:43 
Szárnybontogató

Sziasztok, kedves olvasók! Engem is elkapott a ficblog őrület. Szóval, ha kíváncsi vagy a történetem/történeteim alakulására, vagy arra, hogy mikor várható új fejezet, akkor nézz be ide! Először is, a "Szerelem?!" című történetem folytatása nem csak tőlem függ. Biztos olvastad már, hogy kedves bétámmal, Meával együtt írjuk, és neki sokkal több dolga van, mint nekem, így kicsit minden fejezet késni fog. Sajnálom, de mivel beköszöntött az ősz, és elkezdődött az iskola, ezért egyre kevesebb időnk lesz... Nem tudom, hogy a történet végül is hány fejezetes lesz, szerintem nem lesz több tizenegy vagy tizenkettőnél. Tehát már nem kell sokat várni a happy end-re:D;) Úgyhogy addig is kitartást, jó olvasást, és sok sok időt kívánok nektek! Puszii ~Nina Black és Mea~

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 75 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2

Időzóna: UTC + 1 óra