Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 3:40

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 32  Következő

Kit likvidáljunk/zárjunk be egy időre az alábbiak közül?
Arthur Weasley 14%  14%  [ 1 ]
Bill Weasley 0%  0%  [ 0 ]
Jack Flamel 0%  0%  [ 0 ]
Bellatrix Lestrange 14%  14%  [ 1 ]
Ron Weasley 43%  43%  [ 3 ]
Lona Wittmi 0%  0%  [ 0 ]
Erin Kraft 0%  0%  [ 0 ]
Izabell Engel Lupin 14%  14%  [ 1 ]
Lucius Malfoy 14%  14%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 7
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 04 (hétfő), 7:54 
Betűmániákus

Shyen írta:
Lenne ehhez kérdésem: Nicolasnak volt testvére? Mert akkor az lehetett Jack. Vagy: Nicolas fiútestvérének a fia is lehetett Jack. Nagyonvagy: Jack valójában Nicolas nagyapja. Mégnagyonabbvagy: Jack valójában Nick feleségének törvénytelen fia, aki nem Nicktől származik, de az apa nem tud róla, az anya meg nem akarta kockáztatni a fiú életét, így Flamel lett belőle. Vagyabbvagy: Jack Nicolas nagybátyja. (Azt azért megoszthatnád velünk, hogy ki az idősebb: Hasfelmetsző vagy az alkimista? Csak hogy korban úgy kalkuláljak.)

Nos, itt nálam a Flamel-ek így a "végén", mármint a családfa végén, ők hárman voltak testvérek, szóval igen, Nicolasnak volt testvére, kettő is. :-Ą :)
A "vagyok" közül egyik sem nyert. Jack nem mostohafia, nagyapja, nagybátyja, vagy unokaöccse Nicolasnak. :)
Egyébként, ha már kettejük korát hasonlítjuk össze, Nicolas az idősebb, de gooonosz vagyok, és nem mondom meg, hogy mennyivel idősebb. ;) :-Ą :) >:)

Idézet:
Csak nekem gyanús az a mondatrész, hogy <i>az a kő, amiről szó volt az első könyvben</i>? *titokzatosan ukuméra néz, nem törődve a veszett fütyörészéssel:* Van másik is?

*ukume titokzatosan visszanéz, és fütyörészik tovább, nem törődve a nyakának veszülő vasvillákkal :D :-Ą >:) :-Ą *
Évezredek óta foglalkoznak alkimisták százai azzal, hogy elkészítsék A követ. Mennyi rá az esély, hogy csak egynek sikerül, vagy hogy az egyiknek egyedül sikerül? :-Ą ;;) /:) :-Ą

Idézet:
<i>Régimódi.</i> *kétkedőn felvonja a szemöldökét* Régen érdekesen nevelték a gyerkőcöt, ezek szerint.

Hát nagyon régen egyesek valóban ilyen érdekesen nevelték a gyerekeiket. :-Ą Tudod, némelyik aranyvérű család még ma is érdekes hagyományokat követ, na, akkor gondolj bele, milyen eszement "nevelési módszerekkel" nevelkedhetett Jack, ha neki "hagyományőrző" lévén meggyőződése, hogy a "nevelési módszerei" jók, és hasznosak? :-Ą :? ;) :-Ą Az aranyvérűek közül még ma is van egy csomó, akik nem "százasok", na, akkor milyenek lehettek néhány évvel ez előtt? :-Ą

Idézet:
Kár :( Szívesen olvastam volna nindzsákról. :P

Sajnos nem vagyok éppen otthon a nindzsák között... $? Különben sem tudom, hogyan kerülnének ők a Miért?-be. :) $?

Idézet:
Kár. Megnéztem volna. *popcornt bont*

Az unikornisokhoz nincs köze, de attól még szerintem azért érdekes kis sztori lesz a módszere. ;) :-Ą

Idézet:
Feltétlen. :) Egy Ördög-balkézi posztért bármit.

:D Kíváncsian várom az "ördögi gondolatokat" továbbra is. ;) :D

Idézet:
Tehát most fogan a második gyerek? És Warrennek akkor halálfaló az anyja?

Igen, most fogant meg, az előző fejezetben Jack második gyereke, és igen, Warrennek halálfaló az anyja. :) :-Ą :-$

Idézet:
Bella sztem pont hogy a hűségéről híres, lásd: a tárgyalása.

Oké, pontosítok, Bella nem a hűségéről híres, ha párkapcsolatokról van szó. ;) :-P Szerintem az édes drága férjét azóta csalja, hogy hozzáment. Voldika meg csak azt követeli meg, hogy a hitükben hűségesek legyenek hozzá, az, hogy ki kivel fekszik le, nem érdekli. :-P ;)
De Bella jól megszívta Jackkel, mert ő a tulajdonának tekint minden nőt, onnantól kezdve, hogy az először "volt vele", és onnantól kezdve örökre. A nő véleménye meg az utolsó, ami érdekelné. :? :-Ą :-w Ez is olyan "régimódi" gondolkodás, hogy ha ő csalja meg a "nőjét", az férfidolog, és teljesen rendben van, ha a nő csalja meg őt, az halálos bűn. :-Ą :? :-Ą :-w

Idézet:
Alig várom :D

Sh voltam, aki még mindig veszettül kapálózik a balkézért. :)

Én is. :)
Aranyos vagy. Kapálózni nem kell, csak szééép ötleteket gyártani. :D ;)

Idézet:
Egyébként én szavaztam Inalára :)

:) Ő jó választás lenne. Én drukkolok neki. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 03 (vasárnap), 20:58 
Fanfic-faló

Shyen, csatlakoztam. :D És nem, nincsenek olyan gondolataim, hogy esetleg akkor többet látnánk Völgyzugolyból... ;;) ;;) ;;) *adja az ártatlant* De tényleg, az nagyon jó lenne. :) Szerintem. :)

Ez a Nicholasnak-kije-Jack nekem itt-ott kissé szappanoperás... =)) Meg nagyon bonyolult. :)

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 03 (vasárnap), 11:44 
Fanficbúvár

Jajj, ukume, most összetörted az álmomat (a macskásat nyugodtan összetörheted, hidd el, borzalmas volt :shock: :? )
Annyira eszement ötlet volt? Azért remélem a reggelidet épségben befejezted :D :D
Egyébként nekem is gyanús az a köves mondatod. Simán eltudom képzelni, hogy Nicholas két követ csinált, az egyiket pedig odaadta Jacknek, aki nem semmisítette meg, mikor Dumbi az kérte.
Shyen: Az Anya biztos, hogy halálfaló :) Én erősen Bellára tippelek, bár még mindig gondolkozom, hogy ha mégsem ő, akkor kicsoda... :? Ukume azt mondta, hogy ismerjük Az Anyát, és hogy nagyon megfogunk lepődni :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 03 (vasárnap), 10:41 
Fanfic-faló

ukume írta:
Nos... igen, Jack valóban rokona Nicolas-nak, a nevéből kiindulva ugye, de... Nicolas nem az apja Jacknek. :D :-Ą

Lenne ehhez kérdésem: Nicolasnak volt testvére? Mert akkor az lehetett Jack. Vagy: Nicolas fiútestvérének a fia is lehetett Jack. Nagyonvagy: Jack valójában Nicolas nagyapja. Mégnagyonabbvagy: Jack valójában Nick feleségének törvénytelen fia, aki nem Nicktől származik, de az apa nem tud róla, az anya meg nem akarta kockáztatni a fiú életét, így Flamel lett belőle. Vagyabbvagy: Jack Nicolas nagybátyja. (Azt azért megoszthatnád velünk, hogy ki az idősebb: Hasfelmetsző vagy az alkimista? Csak hogy korban úgy kalkuláljak.)

ukume írta:
Jack nem lopta el Albustól a követ. :) ( :-Ą ) Az a kő, amiről szó van az első könyvben, az meg lett semmisítve. :)

Csak nekem gyanús az a mondatrész, hogy <i>az a kő, amiről szó volt az első könyvben</i>? *titokzatosan ukuméra néz, nem törődve a veszett fütyörészéssel:* Van másik is?

ukume írta:
Nem, nem vámpír, csak "régimódi". :-Ą ( =)) )

<i>Régimódi.</i> *kétkedőn felvonja a szemöldökét* Régen érdekesen nevelték a gyerkőcöt, ezek szerint.

ukume írta:
Nem, a Hong-kongi maffiához határozottan nincs köze. :D =))

Kár :( Szívesen olvastam volna nindzsákról. :P

ukume írta:
Nem, az unikornisokhoz nincs köze a módszerének. :-Ą :)

Kár. Megnéztem volna. *popcornt bont*

ukume írta:
Ha eszedbe jut még valami, feltétlenül írd le nekem ide, légyszi. :D

Feltétlen. :) Egy Ördög-balkézi posztért bármit.

ukume írta:
Egyenlőre egy szóval sem ismertem el, hogy Bella lenne Jack fiának az anyja, csak azt, hogy a második gyerekének ő lesz az anyja. :D ;) :-Ą

Tehát most fogan a második gyerek? És Warrennek akkor halálfaló az anyja?

ukume írta:
Bella pedig soha nem a hűségéről volt híres, azt elismerem, hogy évek óta "viszonya van" Jackkel, bár már jó ideje nem "önkéntes" ez a viszony. :-Ą :? :-Ą >:)

Bella sztem pont hogy a hűségéről híres, lásd: a tárgyalása.

Idézet:
Ha a továbbiakban is ilyen szép ötleteid lesznek, erősen esélyes leszel a címre. :D ;) :)

Alig várom :D

Sh voltam, aki még mindig veszettül kapálózik a balkézért. :)

mod. szerk.

Egyébként én szavaztam Inalára :)

(villányi lászló: időközben)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 03 (vasárnap), 10:28 
Betűmániákus

Sziasztok! :D

Nos, lássuk sorban. :)
Ginny szempontjából mindegy igazából, hogy ki "nyer", a családja miatt ő így is, meg úgy is fog még örjöngeni. :-Ą

Mielőtt a véleményem ecsetelésébe kezdenék, le kell szögeznem, imádom az indoklásaitokat. :D :)) :D
Detti, a tiédtől Jack-nél szabályosan majd' kiköptem a reggelimet, úgy nevettem. :D =)) :D (Egyébként, nem vagyok komplett őrült... néhány darab még hiányzik :D ;) :-Ą =)) )

Anyu, nem is számítottam tőled másra, csak Pitonra, őt éppenséggel a te kedvedért írtam a lehetőségek közé. :) ;)

Cas, ez aztán az indok. :D ;) *ukume goooonosz énje bólogat nagyban, a kedves énje meg lecsapja, mire a pártatlan énje kettejük közé áll =)) 8-} *

Aya, köszi. :D
És igen, tudom... :-Ą ;)

Na, szóval. Veszem sorban. :D
Jack: Ő igazából poénból van a lehetőségek között, akárcsak bizonyos szempontból Piton és Dumbledore is. >:) :-Ą ;) Meg hát azért is, mert kegyetlen, és goooooonosz vagyok. ;) >:) De azért is, hogy a hasonlóan kegyetlen olvasók is kiélhessék gonoszkodó vágyaikat. :D ;)

Dumbledore: Egyrészt poén. :-Ą Másrészt, végülis, egy esély neki is jár... Warrent nagyon szeretné megvédeni... $? ;) Hátha ez most sikerülne neki... :-Ą

Lona és Sirius: Igen, tudom, ott van nekik most Keb, illetve, ott lesz, de... azért megnézném, hogy mit szólna Sirius, ha Albus beállítana hozzá, hogy vállalják már el egy srác gyámságát, aki ráadásul Jack fia. =)) >:) =))

Remus és Dora: Melletük a legfőbb érvem, hogy Izabell és Warren kedvelik egymást. :)

Inala: Igen, tudom, hogy ő most a védelemmel van elfoglalva, de beszélgetni például ettől még tud, és Warrennek az most jól jönne. :-Ą És hát ők Warrennel kölcsönösen vigyázhatnának most egymásra. :-Ą Völgyzugolynál biztonságosabb hely nincs a világon, és... Jack oda garantáltan nem tudna a fia után menni. :D Plusz, sejtelmesen vigyorogva megjegyzem, hogy Jack agya abszolút eldurranna a hírtől, hogy Warren éppen Inalánál van... :D >:) :-Ą :-$ =))

Weasley-házaspár: Tőlük én félteném Warrent. Illetve, nem pont tőlük, de... a Weasleyktől féltem. :-Ą :-SS Tudjátok, ott van ugye Ron, aki nem az eggyüttérzéséről, az igazságosságáról, vagy a józan eszéről híres. :-Ą Emlékeztek még? Rovenát (az új minisztert) is utálja, csak mert Umbridge rokona. :? :-w Pedig ő egy igazán rendes nő. :D
Na, most képzeljétek el mit tenne, ha Warren (Jack fia ugye) a mostohatestvérévé válna? :-SS Félek, hogy még a végén leszúrná álmában a srácot... :-SS :-SS :-SS

Perselus Piton: Egyrészt poénból írtam ki, másrészt tényleg poén lenne. :D >:)
Ami az "apafigura" elvét illeti nála... :-Ą :-Ą :-Ą Agyonüttök, ha sejtelmesen megjegyzem, hogy ha így folytatja, hamarosan utoléri Weasley-éket? =)) :)) :-Ą :-$ :-? ;) =)) Mármint, ha ESETLEG ő kapná meg Warrent. :-Ą

Am, szerintem ő egyrészt érdekes lenne, mert... :-? jó lenne abból a szempontból, hogy Warren már ismeri őt, és... Piton időnként szinte megvédte őt... de másrészt... :-? ki tudja... lehet, hogy első dolga lenne visszajuttatni valahogy Jackhez... :-? :-Ą Megjegyzem: Azzal, hogy Piton kapná ESETLEG a fiút, talán kiderülne, hogy melyik oldalon is áll valójában... :-Ą :-Ą :-Ą

Végezetül, megjegyzem, bár még nem biztos, hogy én is szavazok, de én személy szerint Inalára vagy Remusékra voksolnék. :-Ą :) De persze senkit nem szeretnék befolyásolni, vagy ilyesmi. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 03 (vasárnap), 9:10 
Betűmániákus

Elfelejtettem leírni a legnagyobb indokom (ami rettenetesen gonosz): Jack elszántan fogja keresni Warrent, tehát ha víziékhez kerül, akkor őket is egy kicsit kínozhatja még (pl. elfogja mondjuk Mollyt, hehehe :twisted: :twisted: )

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 03 (vasárnap), 9:02 
Fanficbúvár

Miáááááááú!
Macskamentes széééép Jó reggelt-et kívánok! (Nem, nem örültem meg, csak éjjel macskákkal álmodtam :shock: )
Újabb szavazás, jee :) :) Boldog az én piciny szívecském, főleg ha Warrenről van szó. Nos, essünk neki.

Jackhez visszaküldeni? Megőrültél, Ukume? És még, hogy szegény ember kapja már vissza a fiát?! :shock: Inkább szegény Warren, ha már Jackről van szó! Én ahhoz a szadistához vissza nem küldeném! :shock: :shock: :shock:

Dumbi, na ne röhögtess! Ahhoz a.... wááá ki se mondom! (azaz le se írom, hogy milyen!) Elárulta Harryt *szipog* Harry eleget szenvedett miatta, szegény Warrent hagyjuk már ezzel :) :) :)

Lona és Sirius. Elég nekik Keb, úgyis fognak még vele sokat szenvedni :-) Hagyjuk már őket békén :D Most Siriusnak lesz a nagy jelenete, legalább Warren ne vele szenvedjen :D :D

Reeeeeeeeemus! Én rászavaztam :) Igaz, hogy ott van nekik Izabell, de vele is olyan kedvesen bánnak, annyira aranyosan :) De azért végigmegyek mindenkin.

Inala. Nagyon bírom őt, nagyon szép, nagyon kedves meg minden, és nagyon segítőkész, de azért... Szegénykémnek így is elég sok a tennivalója (a védelem), úgy hogy őt azért kihagynám :) (Tényleg, most jut eszembe - az egyik képen rajta volt Inala, de őt ki alakítja nálad? Ez a kép is a GYU-ból van? (Bocsi, nem vagyok annyira nagy rajongó, a könyvet nem is olvastam, de láttam a filmet, csak mindig elfelejtem, hogy kik vannak benne :? Csak Frodót, Samut, Boromirt, Faramirt és Arwent bírom megjegyezni, na jó meg Gandalfot)

Weasley-család. Na hozzájuk sem tenném szegény Warrent! Jelenleg annyira utálom őket (Ginny kivétel), hogy legszívesebb apró darabokra átkoznám! Harry *szipog újra* Elárulták Harryt! Sőt Ginnyt is! :-( :-( :-(

Perselus Piton. (Tényleg annyira apatípus *ironikusan mondja*) Fogja a halál odarakni hozzá Warrent! Ahogy kinyírta McGalagonyt, úgy nyírná ki Warrent is! :-( Szóval ő kizárt.

Végeredmény Dettanetta-módra: Reeeeemus! Ő a nyerő nálam :) :)

Jackhez meg van egy tippem: ugyebár mondtad, hogy rokona Flamelnek. Ez oké. Meg azt is, hogy biztos nem lopta el a követ, és hogy Nicholas nem az apja. De nem lehet, hogy Ő is ugyanúgy osztózott azon a köven, ami Nicholásé volt? Másik tipp: Vagy az is lehet, hogy horcruxokat csinált, mint Voldika... (Tuti, hogy nem találtam el :-( de azért próba szerencse :) )

Szóval a meglepetésnek bizonyos szempontból örülni fogunk :) Akkor megnyugodtam :) :)

Szóval Bella meglepetését "pontosan" nem tudod! De körülbelül? :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 03 (vasárnap), 9:00 

Igen én voltam az aki Pitonra szavazott. Véleményem szerint ő meg tudná védeni attól, hogy Jack rátaláljon és rosszat tegyen vele. :) Remusék is egy jó ötlet lenne, de hát valjuk be azért Lupin nem akkora varázsló. Meg szerintem a múltja miatt talán jobban megértenék egymást Pitonnal, bár ki tudja..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 03 (vasárnap), 8:38 
Szárnybontogató

Szerintem kerüljön Remusékhoz. :-D Náluk jó helyen lenne. 8->

Jack-hez eleve nem raktam volna, mert ő egy ... (nem akarok csúnyát mondani) :D
Dumbi ... hát öhm.... :-? Ő fel sem merül számomra, mint lehetőség.
Sirius és Lona ők most inkább foglalkozanak Kebbel. :-D
Inalanak most van elég baja a védőburkokkal.
A Weasley házaspárhoz se javasolnám és így végül maradt Piton, akiről ismered a véleményemet Ukume.

Tehát szerintem kerüljön Remusékhoz. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 03 (vasárnap), 7:59 
Betűmániákus

Kerüljön a víziékhez. :D Belőlük úgyse látunk sokat, szeretnék még Ginny miatt örjöngő Ginnyt, meg ilyesmi. :))

Amúgy komolyan... Inalát mondtam volna, de belőle szerintem úgyse látunk sokat (amúgy se vagyok nagy GYU fan). Dumbi eleve hülye ötlet, ahogy Perselus is (már bocs, de sztem elég hamar kinyírná). Sirius és Lona... Sirius erre határozottan képtelen. Remus és Dora... szerintem ők is. Nekik elég Izabell, most kapnának mellé egy jóval nagyobb embert, aki szinte már nem is gyerek... hát nem tudom.

Jacket szerintem eleve kizárhatjuk.

Szóval maradnak a víziék. Bár ők se tökéletesek (nehogy elárulják őt is, mint Harryt), de a sok rossz közül talán ők a kevésbé legrosszabbak így első blikkre (Inala lenne a legjobb választás, de szerintem... hát nem tudom, valahogy nekem furán hangzana, no!).

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 02 (szombat), 23:19 
Betűmániákus

Újabb szavazás. :D A szabályok a szokásosak. Kérek sooooook szép szavazatot és hsz-t. :D $pray :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 02 (szombat), 22:48 
Betűmániákus

Shyen írta:
Tudod mit? Jackelek. Csak neked, csak most.
:-B

Na, ez érdekes lesz. :D Kíváncsi lettem nagyon, mikor megláttam, hogy Jack lesz a téma. :D :-Ą :D

Idézet:
Szóval, tételezzük föl, hogy, lévén Jack Flamel a neve az ipsénknek, Nicholas (jólírom?) az apja volt. Ebből a meg nem erősített tényből kiindulva több dologra lehet tippelni:

Nos... igen, Jack valóban rokona Nicolas-nak, a nevéből kiindulva ugye, de... Nicolas nem az apja Jacknek. :D :-Ą

Idézet:
ad. 1, Jackie-fiú ellopta a Bölcsek Kövét, mielőtt Dumbledore elpusztíthatta volna - az ugye nem kizárt, de felmerül a kérdés, hogy hogyan élt addig. Erre válaszom:

ad. 2, Jackie-fiú bizonyos időközönként lecsapolta a BK-t, hogy elixírt nyerjen belőle, így élhetett eddig. Vagy esetleg:

ad. 3, Jackie-fiú valójában az apja tudomásával csapolta le a BK-t, és az apa azért nem állította meg ebben, mert nem akarta végignézni a fia halálát (hatszáz év alatt Jacknek lett volna ideje néhányszor elhalálozni).

Jack nem lopta el Albustól a követ. :) ( :-Ą ) Az a kő, amiről szó van az első könyvben, az meg lett semmisítve. :)

Idézet:
Esetleg, végsősoron:

ad. 4, Jackie-fiú vámpír. Ez a lehetőség olyan bizonytalan - lehet igaz is, hiszen a pasas gyaklatilag egy sötét, komor kúrián él, kínzással foglalkozva, és simán kinézem belőle, hogy Hasfelmetszőként hasfelmetszés közben vért csapol a kedves delikvensből. Kínzásnál meg pláne.

Nem, nem vámpír, csak "régimódi". :-Ą ( =)) )

Idézet:
ad. 5, Jackie-fiú valójában a Hong-kongi maffia feje, csak jól rejti *maga is meglepődik az eshetőségtől*

Nem, a Hong-kongi maffiához határozottan nincs köze. :D =))

Idézet:
ad. 6, Jackie-fiú varázsló terrorista, aki a terror-szövetkezet feje, és a többi sötét mágussal kifundált valamit a halandóság ellen, de ezeket a társakat aztán diszkréten legyilkolászta, lévén nem akart másik dudást a csárdába. Esetleg a Hasfelmetsző-kultusz közepére illesztette a gyilkolásokat, és a mugliknak fel sem tűnt, hogy a hulla nem egészen "normális".

Az tény, hogy egyfajta varázsló terrorista, de nem ő találta ki a módszert, amivel olyan sokáig él. :D ;) :-Ą
Jack nem nagyon szokott diszkréten gyilkolni. :? ;) Azt nem élvezi annyira. Ha "zárt körben" teszi is, akkor is úgy, hogy minél többen tudják mit csinál/fog csinálni/vagy csinált. ;) >:) :-Ą
A Hasfelmetsző-kultuszt "szeretem". >:) Izgalmas. :-Ą >:) A mai napig se tudják, ki lehetett Hasfelmetsző valójában. :-Ą :D ( 8-} )

Idézet:
ad. 7, Unikornisvéren él sokszáz éve, és meg sem kottyan neki. Esetleg mű-unikornisvéren. Tudod, bájitalok. *Eltaláltam? - reménykedve felsandít*

Nem, az unikornisokhoz nincs köze a módszerének. :-Ą :)

Idézet:
ad. 8, Ez annyira kacifántos ötlet lett, hogy mire a végére értem, elfelejtettem az elejét. *szerencsétlenül tarkótvakar, közben kínosan heherészik*

Ha eszedbe jut még valami, feltétlenül írd le nekem ide, légyszi. :D

Idézet:
Több tippem jelenleg nincs.

De ha még lesz, légyszi, tényleg írd le, mert imádom az ilyen ötleteléseiteket. :D $pray :)

Idézet:
Egyébként a fia anyja hogy a rákba lehetett Bella? Megcsalta Rodolphust? (Meg Voldie-t!?)

Egyenlőre egy szóval sem ismertem el, hogy Bella lenne Jack fiának az anyja, csak azt, hogy a második gyerekének ő lesz az anyja. :D ;) :-Ą
Bella pedig soha nem a hűségéről volt híres, azt elismerem, hogy évek óta "viszonya van" Jackkel, bár már jó ideje nem "önkéntes" ez a viszony. :-Ą :? :-Ą >:)

Idézet:
Sh :) *magasra szökdelve, kalimpálva jelentkezik Ördög-balkéznek* :-D

Ha a továbbiakban is ilyen szép ötleteid lesznek, erősen esélyes leszel a címre. :D ;) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 02 (szombat), 21:30 
Betűmániákus

Dettanetta írta:
Szia, Ukume!

Juhúúúú *utánozza az egyik osztálytársát*

Jajj, de jó, hogy lesz megbocsátás majd :) Azt sem bánom, hogy kegyetlen vagy, és nem mondod meg mikor :D A lényeg, hogy Keb megbocsát Siriusnak. :)

Szia! :)

Örülök, ha örülsz az eredménynek. Igazából nekem is megfordult a fejemben, hogy megbocsátás lesz, de aztán úgy voltam vele, döntsetek ti. :)

Idézet:
Siriusnak lesz mit bepótolnia, és fogadjunk, hogy irtó béna ötletei lesznek. Mondjuk vigyük el a fiunkat a vidámparkba :-P Óóó, az apai szeretet, Keb biztos nagyon örülne neki :-P :D

Keb tuti nem menne vidámparkba Siriusszal. :D *vigyorogva csóválja a fejét* Főleg, mostanában nem. :-Ą De neki amúgy már maga a Roxfort is felér egy vidámparkkal, hisz ezelőtt soha nem látta még - élőben :-Ą -. :D ;)
De való igaz, Sirius jópár kört le fog így még futni, mivel a megbocsátást választottátok, kissé át kell írnom a dolgokat a sztoriban... :-Ą :-? Keb sokkal többet fog szerepelni így, mint amennyit eredetileg szerepelt volna... :-Ą :-? Bár szerintem ezt nem bánjátok, és azok se szomorkodjanak, akik a nemre szavaztak, mert még egy jó ideig Keb nagyon elutasító lesz, és Sirius mindent kap majd, csak lehetőséget nem, hogy apa lehessen. :-Ą :D ;)

Idézet:
Jövőhét kedden? atyaég... :D :D :D már nagyon várom :) :)

Igen, nagyon szeretném akkorra, mert *sejtelmesen, rejtélyesen néz* szülinapi friss lesz. :-Ą :-Ą :-Ą

Idézet:
Ez a meglepetéses dolog... valahogy nem tetszik nekem. Biztos megint olyan lesz, ami miatt idegeskedhetek egy darabig :D :D Na, nem baj :) Azért nagyon várom :)

Ááá, emiatt nem kell idegeskedni... :-Ą Nem okozok álmatlan éjszakákat... :-Ą *olyan sokat >:) :-Ą * Nem, de tényleg, ennek bizonyos szempontból szerintem örülni fogtok... :-SS :-Ą :-S :-Ą

Idézet:
De ha már a meglepetésnél tartunk, Bella *nyivákol* mikor lesz Bella meglepetése? :) :)

Mármint AZ a meglepetése? ;) Hááát... :-? még pontosan nem tudom... :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 02 (szombat), 16:36 
Fanfic-faló

Tudod mit? Jackelek. Csak neked, csak most.
:-B
Szóval, tételezzük föl, hogy, lévén Jack Flamel a neve az ipsénknek, Nicholas (jólírom?) az apja volt. Ebből a meg nem erősített tényből kiindulva több dologra lehet tippelni:

ad. 1, Jackie-fiú ellopta a Bölcsek Kövét, mielőtt Dumbledore elpusztíthatta volna - az ugye nem kizárt, de felmerül a kérdés, hogy hogyan élt addig. Erre válaszom:

ad. 2, Jackie-fiú bizonyos időközönként lecsapolta a BK-t, hogy elixírt nyerjen belőle, így élhetett eddig. Vagy esetleg:

ad. 3, Jackie-fiú valójában az apja tudomásával csapolta le a BK-t, és az apa azért nem állította meg ebben, mert nem akarta végignézni a fia halálát (hatszáz év alatt Jacknek lett volna ideje néhányszor elhalálozni). Esetleg, végsősoron:

ad. 4, Jackie-fiú vámpír. Ez a lehetőség olyan bizonytalan - lehet igaz is, hiszen a pasas gyaklatilag egy sötét, komor kúrián él, kínzással foglalkozva, és simán kinézem belőle, hogy Hasfelmetszőként hasfelmetszés közben vért csapol a kedves delikvensből. Kínzásnál meg pláne.

ad. 5, Jackie-fiú valójában a Hong-kongi maffia feje, csak jól rejti *maga is meglepődik az eshetőségtől*
ad. 6, Jackie-fiú varázsló terrorista, aki a terror-szövetkezet feje, és a többi sötét mágussal kifundált valamit a halandóság ellen, de ezeket a társakat aztán diszkréten legyilkolászta, lévén nem akart másik dudást a csárdába. Esetleg a Hasfelmetsző-kultusz közepére illesztette a gyilkolásokat, és a mugliknak fel sem tűnt, hogy a hulla nem egészen "normális".

ad. 7, Unikornisvéren él sokszáz éve, és meg sem kottyan neki. Esetleg mű-unikornisvéren. Tudod, bájitalok. *Eltaláltam? - reménykedve felsandít*

ad. 8, Ez annyira kacifántos ötlet lett, hogy mire a végére értem, elfelejtettem az elejét. *szerencsétlenül tarkótvakar, közben kínosan heherészik*

Több tippem jelenleg nincs.
Egyébként a fia anyja hogy a rákba lehetett Bella? Megcsalta Rodolphust? (Meg Voldie-t!?)

Sh :) *magasra szökdelve, kalimpálva jelentkezik Ördög-balkéznek* :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 02 (szombat), 10:53 
Fanficbúvár

Szia, Ukume!

Juhúúúú *utánozza az egyik osztálytársát*

Jajj, de jó, hogy lesz megbocsátás majd :) Azt sem bánom, hogy kegyetlen vagy, és nem mondod meg mikor :D A lényeg, hogy Keb megbocsát Siriusnak. :) Siriusnak lesz mit bepótolnia, és fogadjunk, hogy irtó béna ötletei lesznek. Mondjuk vigyük el a fiunkat a vidámparkba :-P Óóó, az apai szeretet, Keb biztos nagyon örülne neki :-P :D

Jövőhét kedden? atyaég... :D :D :D már nagyon várom :) :) Ez a meglepetéses dolog... valahogy nem tetszik nekem. Biztos megint olyan lesz, ami miatt idegeskedhetek egy darabig :D :D Na, nem baj :) Azért nagyon várom :) De ha már a meglepetésnél tartunk, Bella *nyivákol* mikor lesz Bella meglepetése? :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 01 (péntek), 20:50 
Betűmániákus

Nos, mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim! :) *harsogja bele a néma csendbe*

Ezennel hivatalosan is lezárom jelenlegi szavazásunkat, melynek végeredménye a következő lett.

A nyertes: *dobpergés* Az "Igen" lett. 12 szavazattal. <:-P :) Ami azt jelenti, hogy igen, a történet során, Keb megbocsát majd Siriusnak. :)

A "Nem" lehetőség 10 szavazatot kapott. :)

Szoros verseny volt. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a részvételt. :) És külön köszönet, hogy ezúttal nem lett döntetlen. #:-S ;)

Mivel a minimál-szavazat, 5 fő, szépen megvolt, sőt, túl is teljesítettük :) >:D< a végeredmény benne lesz a műben, DE gonosz boszorka lévén nem mondom meg, mikor. :) ;) :-Ą

Másik jó hír, fejezet elvileg jövőhét Kedden lesz, de kicsit más lesz benne, mint amire számítottatok, meg amit eredetileg terveztem. :-Ą >:) :D Kis meglepetés várható. ;) :-Ą :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 29 (szerda), 13:40 
Betűmániákus

Susannah írta:
Akarom. :D *mazochista*

Oké, >:) :D O:-) akkor mondom: Bizonyos értelemben már nem sokáig lesz Inalának szüksége arra a bizonyos védelemre. Legalábbis... ha az ő szempontjából nézzük... :-? :-Ą :D

meichan írta:
Hehe ééssss megint döntetlen :D Akkor tippelhetek mi lesz a terved ha a szavazás állása ilyen marad?Ugye az lesz a vége amit szeretnék,hogy legyen ;;) *gonosz kacaj és tenyér dörzsi* >:)

És már nem döntetlen, most épp 12-10 az állás. :)
Tippelni azt lehet, csak az nem biztos, hogy meg fogom erősíteni a tippet. :-P :D

Idézet:
Megkaptam köszönöm szépen és már ment is a válasz kivi vagyok mit mondasz rá ;;)

Most olvastam, :) :D máris válaszolok arra is, meg a legutóbbira is. Arra már tegnap akartam, csak aztán nem jött össze. :#-) De nagyon-nagyon örülök, hogy tetszik, izgultam is, hogy mit fogsz hozzá szólni. :) :-SS :D :-Ą És most épp veszettül igyekszek, hogy ne írjam tele vigyorgó fejekkel a válaszomat, és ne fütyörésszek végig közben. :D :-Ą :D :-Ą :D :-Ą :D

Idézet:
Oh szerintem azért nem maradok olyan nagyon le mögötted >:)

Óóó, dehogynem, még csak nem is sejted, milyen gonosz tudok én lenni... ha akarok... >:) ;) :-Ą :D >:) És te meg sem közelítessz engem. :)
Én: >:) Te: O:-)

Idézet:
Háh akkor én lennénk a TE jobbkezed*most nagyon boldogan repked a szobában amíg valaki le nem csapja* ;) :D

Aki lecsap, lecsapom. :D Kedves vagy. :) Oké, akkor megvan a jobbkezem, ki lesz a bal? ;) :D

Idézet:
Szuzi Inala életben marad max végleg haza fog térni.A mi kis ördögünk azért nem mindenkit akar kinyúvasztani :))

Én az eddigi halottak közül is maximum két-három tucatnyi emberkét tudnék felsorolni, akiket úgy öltem meg, hogy azt is akartam, hogy halottak legyenek. (Ők voltak a halálfalók, és hasonlók.) :-Ą :D *nem azt ukume meg sem említi, hogy ez mind szép és jó, de közben volt ott még legalább tíz-tizenöt tucatnyi ember, akiket úgy nyírt ki, hogy amúgy "nem akarta", és ők meg a jók közül kerültek ki :-Ą :-Ą *.

És sajnos lesznek még a történet során olyanok, akiket ÉN nem akartam megölni, de... :( hát... :( sajnos muszáj volt/lesz... :( :-Ą $pray :-SS :-S :( :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 29 (szerda), 9:47 
Fanficbúvár

Hehe ééssss megint döntetlen :D Akkor tippelhetek mi lesz a terved ha a szavazás állása ilyen marad?Ugye az lesz a vége amit szeretnék,hogy legyen ;;) *gonosz kacaj és tenyér dörzsi* >:)

Megkaptam köszönöm szépen és már ment is a válasz kivi vagyok mit mondasz rá ;;)

Oh szerintem azért nem maradok olyan nagyon le mögötted >:)
Háh akkor én lennénk a TE jobbkezed*most nagyon boldogan repked a szobában amíg valaki le nem csapja* ;) :D

Szuzi Inala életben marad max végleg haza fog térni.A mi kis ördögünk azért nem mindenkit akar kinyúvasztani :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 28 (kedd), 20:51 
Fanfic-faló

Akarom. :D *mazochista*

Időközönként beleesem egy sorozatba amit senki sem ismer, aztán jöhet a következő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 28 (kedd), 14:14 
Betűmániákus

meichan írta:
Hehe igen sajnos,még mindig beteg vagyok*dögrováson van* de azért már nem olyan rossz a helyzet :)

Na akkor, bár még nem fejezetet, de mindjárt küldök neked valami szépet citromail-en, amin törheted azt a zseni buksidat. ;) :-Ą :)

Idézet:
Jesszus ha ezt tudom,akkor egy akkora hatalmas nemet szavazok,hogy ki se látszik a képernyőből $dead
Eszedbe se jusson enyhülni Sirius irányába,én sem enyhültem csak ez a fránya vírus :-P

Csak azt mondtam kezdek meglágyulni picit Sirius irányába. :-P Hát úgy ismersz te engem, hogy hagyom csak úgy boldogan éldegélni a bűnösöket? :-P Na, azt már nem. :|N A "pici meglágyulás" nálam csak annyit jelenthet Sirius irányába, hogy lesz az életének olyan momentuma, amit nem teszek tönkre, azt nem mondtam, hogy ettől még nem fog pokolian megfizetni a bűneiért. ;) >:) :-Ą >:) :-Ą >:) :D

Idézet:
Amúgy is szerintem sokkal izgalmasabb lenne a végén az,hogy nagy nehezen végül csak sikerül neki bizonyos mértékig elfogadtatnia magát Keb-el aztán jön a végkifejlet és rághatná a körmét azért,hogy vajon ezt a hatalmas árulást kibírja-e a törékeny apa-fia kapcsolatuk*jelzem én a nem felé hajlok* :-P >:)

Nos, szerinted mit tervezek arra az eshetőségre, ha a szavazás esetleg (MEGINT) döntetlent hozna ki? ;;) ;) :-P

Idézet:
Még mindig úgy gondolod,hogy nem vagyok annyira gonosz mint az író? :D

Drága Mei... :) még a közelemben sem jársz. :-P >:) =)) :-Ą

Idézet:
Ufff ha már van az ördögnek egy bal keze,akkor legyen neki egy jobb keze is,nem?*az ördög bal keze lenne ukume kismester* :)) :)) >:)

Tartok tőle, hogy rám jobban passzol a "Maga az Ördög" kifejezés. ;) :D >:) :-Ą

Idézet:
Oh az új fejit már nagyon várom,szorítok a nagyüzemnek,hogy ne álljon le mondjuk áramszünet miatt $pray ;;)

Én is drukkolok, mert az áramszünet például fenyeget, minden pillanatban. :-SS Már komolyan csak egy nagyobb széllöket kéne hozzá, a legutóbbi nagy vihar ugyanis majdnem letépte a vezetéket nálunk, és hát eléggé "érdekesen lóg most ott". :? :-SS Szóval nem árt drukkolni érte. $pray
Meg azért, hogy a család ne menjen az agyamra, mert akkor bizony öldöklés lesz... :-S :-SS $pray :-Ą

Daedalus írta:
Szia!!Mikor lessz új fejezet??

Még nem tudom, de dolgozok rajta. :)

Idézet:
Én IGEN-nel szavaztam,aztán majd várom,h mi lessz amikor,megtudják,h Harry ártatlan.:D*ördögi vigyor*:P

:)
*viszonozza az ördögi vigyort* Akkor lesz az, hogy én vagy nagyon jó szívű leszek, vagy nagyon gooooonooooosz. >:) *Szörnyellás kacaj* >:)

Susannah írta:
*akkorát ugrik az Inalás célzásra, hogy beveri a fejét a plafonba* Ne cincáld az idegeimet! :D Ha nem mondtad volna, amit mondtál, most nagyon ki lennék akadva. :D

Hupsz, Szuzi, vigyázz magadra, nem kell akkorákat ugrani. :)
Bocsi, :#-) de ez még nem is volt cincálás. :) O:-) Akarod, hogy olyat mondjak, ami már tényleg cincálás lenne? :D :-Ą O:-) :D

Ne légy kiakadva, mondtam, hogy én nem bántom Inalát. O:-) :) O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 27 (hétfő), 19:40 
Fanfic-faló

*akkorát ugrik az Inalás célzásra, hogy beveri a fejét a plafonba* Ne cincáld az idegeimet! :D Ha nem mondtad volna, amit mondtál, most nagyon ki lennék akadva. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 27 (hétfő), 16:39 
Szárnybontogató

Szia!!Mikor lessz új fejezet??

Én IGEN-nel szavaztam,aztán majd várom,h mi lessz amikor,megtudják,h Harry ártatlan.:D*ördögi vigyor*:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 27 (hétfő), 16:24 
Fanficbúvár

Hehe igen sajnos,még mindig beteg vagyok*dögrováson van* de azért már nem olyan rossz a helyzet :)

Jesszus ha ezt tudom,akkor egy akkora hatalmas nemet szavazok,hogy ki se látszik a képernyőből $dead
Eszedbe se jusson enyhülni Sirius irányába,én sem enyhültem csak ez a fránya vírus :-P Amúgy is szerintem sokkal izgalmasabb lenne a végén az,hogy nagy nehezen végül csak sikerül neki bizonyos mértékig elfogadtatnia magát Keb-el aztán jön a végkifejlet és rághatná a körmét azért,hogy vajon ezt a hatalmas árulást kibírja-e a törékeny apa-fia kapcsolatuk*jelzem én a nem felé hajlok* :-P >:)
Még mindig úgy gondolod,hogy nem vagyok annyira gonosz mint az író? :D

Ufff ha már van az ördögnek egy bal keze,akkor legyen neki egy jobb keze is,nem?*az ördög bal keze lenne ukume kismester* :)) :)) >:)

Oh az új fejit már nagyon várom,szorítok a nagyüzemnek,hogy ne álljon le mondjuk áramszünet miatt $pray ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 27 (hétfő), 14:53 
Betűmániákus

meichan írta:
Halihó lányok! >:D<

No hát kissé nagyon betegen,de itt vagyok és én is szavaztam :)

Szia! >:D< :)
Ejnye, még mindig beteg vagy? Az nem jó. :( Jobbulást kívánok, és sietek a gyógyító fejezettel is, amennyire csak tudok, ígérem. :) $pray
Am, ma, vagy holnap válaszolok az üzenetedre is, csak fel kell cammognom a citromail-re, és már küldöm is. :) *most nagyüzemben ír éppen ;) :-Ą *

Idézet:
Bizony az igenre de sokat nagyon sokat szenvedjen Sirius mire a fia megbocsájt neki,okés? :D

Na, most megleptél, te, ördög jobbkeze. ;) :D
Am, vicces, de ezzel épphogy magammal szúrok ki egy picit, ha most az "igen" nyer, hisz eredetileg azt terveztem, hogy Keb egy-két hét után visszamegy az anyjához, és egy jó ideig vissza se jön, de... :-? ugye Sirius nem tud érte küzdeni, ha nincs ott. >:) Ezért, ha az "igen" nyer, akkor az lesz, hogy Keb bizonyos időközönként visszamegy pár napra Nagy-Britanniába, hogy ügyeljen az anyja védelmére, mivel ők ugye látják a "burkokat" bizonyos mértékben. Teljesen ugye nem hagyhatja magára Inalát, hisz ő, ahogy múlik az idő, egyre kevésbé lesz képes gondoskodni magáról, és neki magának is védelemre lesz szüksége. :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą
Ha viszont a "nem" nyer, akkor minden marad az eredeti tervek szerint, és akkor úgy lesz, ahogy elterveztem. :-Ą >:) ;)

Idézet:
A végén amúgy is elég nagy pofára esés lesz neki az igazság Harryről amiért aztán újra sokat szenvedhet >:)

És akkor képzeljük el, mi lenne, ha Keb nagy nehezen megbocsájtana neki, és az apjává fogadná Siriust, aztán hopp, kiderülne, hogy valóban elárulta Harryt, és akkor vajon mi lenne kettejükkel? Vajon a törékeny apa-fia kapcsolat kibírná ezt a próbát? :-? $? :-?

Idézet:
Oh milyen sok megbocsájtó típus jár erre :g

Nekem mondod? Teljesen le is vagyok döbbenve, hogy ennyi az "igen" szavazat. :) Ettől már komolyan én is kezdek meglágyulni picit Sirius irányába... :-? :-Ą

Idézet:
Azért én sem vagyok annyira gonosz*csak amennyire maga az író :-))*

:D :-Ą >:) ;) Huh, azért az tuti, hogy annyira nem vagy gonosz, mint az író. ;) :D

Idézet:
és én is azt várom,hogy a végén majd Keb megbocsájt de addig is Sirius legalább a nyakáig húzza fel azt a bizonyos gatyát és alaposan kösse is meg,ne egyáltalán nem gonosz >:) :D

Óóó, ne aggódj, a küzdelemben nem lesz hiba, mert akármi is legyen végül a szavazás végeredménye, minimum egy próbálkozása akkor is lesz Siriusnak a fia irányába, és... AZ bizony tényleg eléggé meleg helyzet lesz... >:) =)) =)) =)) =)) =)) :-Ą *nem, ukume nem mondja meg, hogy ez miért ilyen vicces, de talán majd amikor történik a dolog, akkor lesz olyan, akinek leesik :D :-Ą =)) *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 27 (hétfő), 10:15 
Fanficbúvár

Halihó lányok! >:D<

No hát kissé nagyon betegen,de itt vagyok és én is szavaztam :)

Bizony az igenre de sokat nagyon sokat szenvedjen Sirius mire a fia megbocsájt neki,okés? :D
A végén amúgy is elég nagy pofára esés lesz neki az igazság Harryről amiért aztán újra sokat szenvedhet >:)

Oh milyen sok megbocsájtó típus jár erre :g

Azért én sem vagyok annyira gonosz*csak amennyire maga az író :-))* és én is azt várom,hogy a végén majd Keb megbocsájt de addig is Sirius legalább a nyakáig húzza fel azt a bizonyos gatyát és alaposan kösse is meg,ne egyáltalán nem gonosz >:) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 27 (hétfő), 9:57 
Betűmániákus

hblanka írta:
Szia Ukume!
Bocsi, hogy már ennyi ideje nem írtam, de nagyon kemény a suli. (már 20 jegyem van...szerinted ez nóóóóórmális?! ~x( ) Na mindegy...ez nem mentség. *szégyenlősen elfordul*

Semmi gond, örülök, hogy most benéztél. :) A sulid tényleg kemény, nekünk ilyenkor még nem volt, csak maximum öt-hat jegyünk. :? És azt is soknak találtuk. ;)

Idézet:
Nagyon jó volt az utolsó fejezet, nagyon tetszett! :D O:-) :x

Nagyon örülök, hogy tetszett. :)

Idézet:
De amiért írni akartam, az a szavazás...az úgy volt, hogy míg én kimentem a mellékhelységbe, a drágalátos öcsikém (aki különben Miért-fan a javából :D :D :D ) tehát ő szavazott helyettem, mert bejelentkezve hagytam. :-S És ő egy nagyon jámbor lélek, ezért arra szavazott, hogy Keb bocsásson meg Siriusnak. :-w ~x( De én meg pont arra akartam, hogy NE bocsásson meg, mert egy bunkóparaszt volt. :D Szoval az nem számít bele. :D :D Megtudod ezt csinálni? Nagyon várom a kövi fejezetet. :D :D :D

Nahát... *meghatottan pislog* akkor üdvözlöm az öcsédet is. :)
Semmi gond, akkor vegyük úgy, hogy az a szavazat az övé volt, és én neked adom az enyémet, azt számítjuk neked, oké? Úgy is lenne ugye nekem is egy szavazatom, amit most végülis nem terveztem felhasználni, úgy voltam vele, hogy ebben én még csak szavazni sem szavazok, szóval kizárólag a ti döntésetek számít most ebben ;) :) Így a tesód szavazata is érvényes lesz, meg a tiéd is. :)

Idézet:
Szia, Blanka

ui.: remélem jól vagy, meg a családod is O:-) O:-) O:-)

Köszönöm, mind jól vagyunk, remélem ti is. :)
Szia >:D< :-h És sok-sok kitartást kívánok a sulihoz. :)

Dettanetta írta:
Am, ha jól látom, eddig az igen vezet :D köööööönyörgöm legyen megbocsátás :) :) Bármennyire bunkó volt Sirius, azért legyen már egy kis öröme... :) hisz annyit szenvedett ő is (12-3 év Azkaban), ráadásul abban a tudatban van, hogy Harry elárulta őket... :-( én tisztára sajnálom őt...

Igen, eddig az vezet.
Nos, vannak szempontok, melyekből nézve én is sajnálom, de azért az nem kifogás, hogy azt hiszi, Harry rossz, mert attól még minimum annyira méltathatta volna, hogy meghallgatja a fiú "verzióját" is. ;) :-w :(
Am, öröm... hát örömnek ott van neki Lona. :) Ő sok örömet okoz neki. ;) Főleg, ha egyszer elimádkozom őket a leánykérésig. :D ;) Na, az nagy buli lesz, mire ráveszem Siriust. =)) :-Ą ;)

Bizonyos szempontból, megérdemelné, hogy ha már tudomást szerzett a fiáról, és küzdeni is fog érte, akkor már Keb meg is bocsásson neki, de... :-? Keb egy nagyon-nagyon makacs fiú... és hát... bármennyire is felnőttesen viselkedik általában, meg okos is nagyon, de akkor is csak egy gyerek, és egy gyerek szemében egy szülő nagyobb bűnt kvázi el se követhetne, minthogy elhagyja őt, meg az anyját. Még ha őt magát akaratán kívül is hagyta el, akkor is. Szóval bármi is lesz köztük végül, kemény dió lesz eljutni addig. ;) :D >:) :-Ą

Susannah írta:
Én is igeneztem. :D *megbocsátó típus*

Szia! :) Köszi, hogy szavaztál. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 20:08 
Fanfic-faló

Én is igeneztem. :D *megbocsátó típus*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: szavazás
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 17:59 
Fanficbúvár

Hblanka, te jóóóó ég! 20 jegy? Nekem még csak 3 :D

Am, ha jól látom, eddig az igen vezet :D köööööönyörgöm legyen megbocsátás :) :) Bármennyire bunkó volt Sirius, azért legyen már egy kis öröme... :) hisz annyit szenvedett ő is (12-3 év Azkaban), ráadásul abban a tudatban van, hogy Harry elárulta őket... :-( én tisztára sajnálom őt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: szavazás
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 17:15 
Zöldfülű

Szia Ukume!
Bocsi, hogy már ennyi ideje nem írtam, de nagyon kemény a suli. (már 20 jegyem van...szerinted ez nóóóóórmális?! ~x( ) Na mindegy...ez nem mentség. *szégyenlősen elfordul* Nagyon jó volt az utolsó fejezet, nagyon tetszett! :D O:-) :x De amiért írni akartam, az a szavazás...az úgy volt, hogy míg én kimentem a mellékhelységbe, a drágalátos öcsikém (aki különben Miért-fan a javából :D :D :D ) tehát ő szavazott helyettem, mert bejelentkezve hagytam. :-S És ő egy nagyon jámbor lélek, ezért arra szavazott, hogy Keb bocsásson meg Siriusnak. :-w ~x( De én meg pont arra akartam, hogy NE bocsásson meg, mert egy bunkóparaszt volt. :D Szoval az nem számít bele. :D :D Megtudod ezt csinálni? Nagyon várom a kövi fejezetet. :D :D :D
Szia,
Blanka

ui.: remélem jól vagy, meg a családod is O:-) O:-) O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 19:10 
Betűmániákus

Sziasztok! :-h

Na, látom ez a kérdés is tetszik nektek, máris van 12 szavazat. :)

Ja, egyébként, szólok, ha döntetlen lesz a vége, egyrészt megverek valakit, :D =)) másrészt, akkor úgy is lesz beleírva. Mármint, döntetlenül. :-Ą ;) >:)

Detti, szia, örülök, hogy beugrottál. :) Szóval, te az "igen"-re szavaztál. :)
Igen, valóban érdekes buli lenne, amint Sirius gyakorlatilag könyörög, ha gondoljátok, akár térdenállva is, hogy Keb bocsásson meg neki, és adjon neki egy esélyt. ;) >:) :-Ą =))

Shyen, üdv újra itt. >:D< :) Semmi baj, örülök, hogy most jöttél. :)
Nos, Sarát illetően, csak annyit szeretnék mondani, hogy az ő sorsa el lett döntve, már akkor, amikor először beleírtam a sztoriba, sőt, már akkor is, amikor egyáltalán kitaláltam őt. És bevallom ugyan, hogy már legalább ezerszer eszembe jutott, hogy átírom, de aztán mindig meggondoltam magam (egy nagyon fontos okból). Szóval, ő azt kapja, ami meg van neki írva. :-Ą :-Ą :-Ą Szó szerint. :-Ą :-Ą

*ja, és csak úgy mellékesen, van testőröm, és búvóhelyem :-P :-Ą *

Nos, akkor ezerrel várom majd a kritikádat a kövinél. ;) :)

Ha gondolod, és mégis szeretnéd, nyugodtan boncolgathatod a Jack-szálat, én kíváncsi vagyok. :D :)

szerk: A 13 szavazat is nagyon szép, :x de könyörgöm valaki gyorsan szavazzon még, mert a 13-as számtól fóbiás vagyok... :-SS ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 14:33 
Fanfic-faló

Öhm, ukumém, bocs, hogy ide sem toltam a képem egy ideig, meg úgy leálltak a kritikák, de... na jó, nincs mentségem, csak reményeim vannak. *aggódva felpislog*

Most is csak ezért jöttem: Ha megölöd Sarát, én nemtom, micsinálok veled, de nem lesz piskóta. *vészjóslóan néz, aztán átvált könyörgőbe* Kééééééérlek! Őt hagyjuk meg Harrynek! Könyörgööök! Ne legyél olyan kegyetlen, hogy megölöd az egyetlent, akivel érintkezhet és akiből erőt meríthet Harry!

*könyi off*

A kövi fejezetnél krtitizálok, eskü.
Sh :)
(*Nem boncolgatja a Jack-szálat, nem boncolgatja a Jack-szálat, nemboncolgatja a Jack-szálat, nemboncolgatjaaJack-szálat... csak magában.*)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 9:25 
Fanficbúvár

Szia, Ukume! :)

Beugrottam én is szavazni :D Azért... bármennyire utálják egymást, igazán kibékülhetnének. Sirius pedig több hónapon át szenvedhetne, hogy elnyerje Keb bocsánatát. :D :D
Na, de megyek is, hamarosan kezdődik a szüreti mulatság :):):)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 17:22 
Betűmániákus

Hát azért még ne kiabáljuk el az eredményt, még van hét nap, és ez még "csak" három szavazat. ;) :-Ą ;)

Igaz, Cas, ez is igaz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 17:21 
Betűmániákus

Idézet:
1. Igen. (Mert akkor láthatnánk, hogyan küzd érte hónapokon, vagy talán éveken keresztül.)

De akkor is láthatnánk, hogyan küzd érte hónapokon (talán éveken) keresztül, ha akkor se bocsát meg neki, nem igaz? :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 17:08 

Akkor még jóhogy megkérdeztél minket :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 16:26 
Betűmániákus

Akkor ezentúl egy szóval se lehet rám mondani, hogy kegyetlen vagyok, mert ti pont úgy kegyetlenek vagytok, mint én. ;) :D :-P Én amúgy hajlottam rá, hogy kibékítem őket... :-? $? :-Ą De ti döntötök. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 16:18 
Betűmániákus

Kegyetlen vagyok, de nem érdekel. Sirius nem érdemli meg, hogy megbocsásson neki Keb.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 16:09 

:D >:) Hiába *sóhajt* Sirius megérdemli

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 16:08 
Betűmániákus

Valahogy éreztem, hogy erre fogsz szavazni. :D ;) ( :-Ą )

Ügyes vagy. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 16:06 

*első szavazó*

Ügyes vagyok???? ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 16:03 
Betűmániákus

Új szavazás, amely 7 napig érvényes, szóval hajrá. :D

A minimum "követelmény" 5 szavazat, ha nincs meg legalább annyi, nem írom bele az eredményt a sztoriba. ;)

Szóval légyszi szavazzatok. $pray :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 21 (kedd), 10:25 
Betűmániákus

Detti, ja, tényleg, pont olyan lesz, Fenrir meg a jövendőbeli neje, mint a Szépség és a Szörnyeteg. :-Ą ;)
Igen, Jack (pontos megfogalmazás szerint) egy "baromira öreg", szociopata rabszolgahajcsár vadállat. :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą
Hát... ha a szociopataságától eltekintünk, nem mutáns, és amúgy meg tud(na) halni, deeee.... :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą Tudod, említettem, nem tudom, hogy emlékszel-e rá, az egyik fejezetben, hogy senki nem tudja, Jack mennyi idős is pontosan. Piton mesélte az egyik gyűlésen. Van aki szerint negyven, van aki szerint harminc, mások szerint ötven. De mind tévednek. :D :-Ą :-$ Jack, bár nem halhatatlan, de "baromi öreg". És mivel kegyetlen, gonosz boszorka vagyok, nem mondom meg, hogy milyen öreg, és hogyan élhet ilyen sokáig. ;) :-Ą :-Ą :-Ą >:) :D ;)
Igen, sajnos Myrtil sem hisz neki. :( Ha ezért már kegyetlen vagyok, mit kapok, ha emlékeztetlek, hogy például Dobby sem hisz Harrynek...? :-SS :-S :-SS
Igen, valaki más fogja azt mondani, de elég pici rá az esély, hogy kitaláld, ki az. >:) :-Ą :-$ Én meg úgy is kegyetlen vagyok, szóval nem mondom meg, csak fütyörészek tovább. :-Ą ;) :-Ą

Daedalus, Detti, friss... :-? háááát... $? még nem tudom. Most kissé be vagyok táblázva a család által, :? de mikor van egy kis szabad időm, meg hangulatom, akkor írom a frisst, szóval... készülget. De még nem tudom, mikor fog jönni.

Hm, akkor azt majd én is megnézem. :)

Castiel írta:
Először is szia ukume!

Szia Castiel! :)

Idézet:
Úristen. :D El se hiszem, hogy csak most tudtam elolvasni az egész fejezetet. Mindegy, legalább kevesebbet kell várnom. Csak szólok, hogy nem olvastam el mindent, amit előttem írtak, szóval lehet, hogy lesz átfedés a többiekkel.

Sebaj, a lényeg hogy olvastad. :) Az sem baj, ha vannak átfedések, engem nem zavar. :)
Igaz, így neked egy kicsit kevesebbet kell várnod. :)

Idézet:
Hmm... mivel is kezdjem... jah! A legfontosabb. Imádtam azt a részt, ahol Lona olaszul ordítozott Siriussal. Tetszett. :)

Úgy látom, a többségnek ez elnyerte a tetszését, szóval nagyon valószínű, hogy fogok még ilyeneket csinálni. :) >:) ;) Az nekem is nagyon tetszett. :D

Idézet:
Keb és Albus beszélgetése érdekes volt. Nem tudok róla többet mondani, kár, hogy elméletileg hamarosan elmegy (bár nem hinném, szerintem maradni fog).

Hát az elméletem szerint Keb egy-két hétig marad, bár azt nem mondom meg, hogy fogjuk-e még egyáltalán látni utána, ha visszamegy Völgyzugolyba az anyjához. Bár árulkodó, hogy Siriusnak csak EGY esélye lesz rá, hogy meggyőzze a fiát, hogy az ne zárja ki őt az életéből. ;) >:) :-Ą DE!, a dolgok ugye alakulhatnak érdekesen... :-Ą :-Ą és történhetnek nem várt fordulatok egyes emberek életében... :-Ą :-Ą

Idézet:
Draco... érdekes volt a beszélgetés közte, és az új csaj között. Már előre félek, hogy mennyi szart fog kavarni az a csaj.

Ó, nyugi, túl sokat nem fog... :-Ą :-? :-Ą Ő legalábbis nem fog nagyon kavarni, de... hogy miféle dolgokhoz, illetve személyekhez "lesz köze"... :-Ą na, azt nem mondom meg. :-Ą :-$ >:)

Idézet:
Ginny... vele annyira sok minden nem történt, csak Kebbel ismerkedett össze. Szerintem velük is tervezel valamit. Hogy mit, azt nem tudom, de tuti semmi romantikusat.

Nem, közöttük bizonyosan semmi romantika nem lesz. Ez 100%. :) Csak megismerkedtek, mert az azért nem árt. Végre találtam egy férfit/fiút, akitől Ginny egyáltalán nem fél. Hát igen, mire nem jó a tündemágia, mi? ;) :)

Idézet:
Molly és Adrastea ölre mentek. És megint Keb volt az, aki mindenhol ott van, és lerendezte a vitát. Molly tökre megőrült, nem értem, hogy mi baja van... vagyis oké, értem... de akkor is. :D

Hát igen, a szülő, aki a "gyermekét védi" felbőszült dúvadként tud küzdeni. És Molly most pont ezt csinálja, bármennyire is őrültség tőle, hisz Adrasteánál épp hogy jobb Ginnynek, és épp Ő az, aki bántja a saját lányát. :?

Idézet:
És végül a legvége. A függővég... annyira nem izgulok, Keb tuti nem hal meg, és szerintem Edwarddal se végeznél. Mármint... akkor lenne egy nagyon őrült Perselusunk. :)

Nem, Keb tuti nem hal meg. Amúgy is elég nehéz lenne csak úgy megölni, a srácnak elég komoly varázsereje van. ;) :D Nos, igen, tény, hogy ha Edward meghalna, Perselus kiborulna, de... ki van ő így is borulva, nem sokat nyomna a latban ez a plusz tény. Épp ellenkezőleg, akkor jönne, az "Én megmondtam..." kezdetű monológáradata, hogy ő végig tudta, és megmondta, hogy az ottlétükből csak baj lehet. :roll: :-Ą :?

Idézet:
Apropó, Perselus... azt hittem már, hogy leleplezed ezt a nagy titkos Nathaniellel kapcsolatban, itt egy kicsit csalódtam... :( Na nem benned, csak már kíváncsi vagyok, hogy jók-e a sejtéseim (inkább magamban tartom, ha nem baj).

Nem, nem baj ha magadban tartod, bár ez a Nathaniel-es dolog még egy ideig nem fog kiderülni... :-Ą Majd a "nagy vallomás" alkalmával fog csak kiderülni, hogy pontosan mi is volt az, ami miatt Perselus ennyire utálja Nathaniel-t. :-Ą :-$

Idézet:
Na asszem ennyi. Összességében tetszett a fejezet, csak a végére már kifolyt a szemem, annyira hosszú lett a fejezet. Respect. :shock:

Castiel voltam.

Bocsi... :#-) pedig még rövidebb is lett a tervezettnél... de akkor majd legközelebb visszafogom magam... ;) :#-)
Örülök, hogy azért összességében tetszett a fejezet, és köszönöm szépen, hogy írtál is. :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 19:03 
Fanficbúvár

Daedalus írta:
Szia!!Mikorra váérható a köv.fejezet??

Am és holnap(Hétfőn este)énis kiteszem az első regényem első fejezetét...

(Igaz h nem HP-s lessz,az majd nyáron jön az érettségi miatt:P)

Én is csak ezt tudom kérdezni: Mikor lesz következő fejezet? Miért?-et akarok :D

Egyébként, majd megnézem éééén azt a történetet, Daedalus :D *Detti keresi a vasvilláját, és már előre kínozza az embereket gonosz tekintetével* Teljesen eredeti történet lesz? Vagy PD-n belül más fanfiction?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 15:31 
Betűmániákus

Először is szia ukume!

Úristen. :D El se hiszem, hogy csak most tudtam elolvasni az egész fejezetet. Mindegy, legalább kevesebbet kell várnom. Csak szólok, hogy nem olvastam el mindent, amit előttem írtak, szóval lehet, hogy lesz átfedés a többiekkel.

Hmm... mivel is kezdjem... jah! A legfontosabb. Imádtam azt a részt, ahol Lona olaszul ordítozott Siriussal. Tetszett. :)

Keb és Albus beszélgetése érdekes volt. Nem tudok róla többet mondani, kár, hogy elméletileg hamarosan elmegy (bár nem hinném, szerintem maradni fog).

Draco... érdekes volt a beszélgetés közte, és az új csaj között. Már előre félek, hogy mennyi szart fog kavarni az a csaj.

Ginny... vele annyira sok minden nem történt, csak Kebbel ismerkedett össze. Szerintem velük is tervezel valamit. Hogy mit, azt nem tudom, de tuti semmi romantikusat.

Molly és Adrastea ölre mentek. És megint Keb volt az, aki mindenhol ott van, és lerendezte a vitát. Molly tökre megőrült, nem értem, hogy mi baja van... vagyis oké, értem... de akkor is. :D

És végül a legvége. A függővég... annyira nem izgulok, Keb tuti nem hal meg, és szerintem Edwarddal se végeznél. Mármint... akkor lenne egy nagyon őrült Perselusunk. :)

Apropó, Perselus... azt hittem már, hogy leleplezed ezt a nagy titkos Nathaniellel kapcsolatban, itt egy kicsit csalódtam... :( Na nem benned, csak már kíváncsi vagyok, hogy jók-e a sejtéseim (inkább magamban tartom, ha nem baj).

Na asszem ennyi. Összességében tetszett a fejezet, csak a végére már kifolyt a szemem, annyira hosszú lett a fejezet. Respect. :shock:

Castiel voltam.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 15:20 
Szárnybontogató

Szia!!Mikorra váérható a köv.fejezet??

Am és holnap(Hétfőn este)énis kiteszem az első regényem első fejezetét...

(Igaz h nem HP-s lessz,az majd nyáron jön az érettségi miatt:P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 18 (szombat), 17:51 
Fanficbúvár

Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok :D :D :D

Tudtam! Tudtam! Valaki egyszer elfogja ismerni a zsenialitásomat >:D< :x :x :x >:D< Szóval Mrs. Greyback nem vak (milyen kár), és kényszerítették. Fenrir pedig egy szörnyeteg. Jééé ez jóó, Fenrir a Szörnyeteg, Mrs. Greyback pedig a Szépség :x

Szóval Jack amolyan rabszolgahajcsár :D Bella próbálkozik ellenszegülni, de végül behódol, és végül érdekes módon - meglepetés - ellenszegül. :) :) Szuper :D Jack vmi mutáns? Nem tud meghalni, vagy mi? :P

Myrtil?! Pont Myrtil nem hisz Harrynek? Ez fájt. Ez kegyetlenül fájt. :( :( :(
De én mondom azért jóó ötlet (lett volna).

Szóval más valaki fogja ezt mondani... De ki? $? Ezen még gondolkoznom kell :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 18 (szombat), 16:52 
Betűmániákus

Dettanetta írta:
Szia, Ukume! :) :)

Igen, tényleg tudod, hogy kell az olvasók kedvében járni :D Annyira boldog vagyok, és annyira izgulok :D

Szia Detti! :)
:) Ne izgulj, minden szupi lesz, főleg néhány olvasó arckifejezése, mikor megmondom, ki Warren anyja. :D >:) ;)

Idézet:
Miért nem lehetne szerelemen alapuló házasság? Lehetne mondjuk az, hogy Mrs. Greyback férjhez ment, mert elvakította őt a szerelem, és aztán miután férjhez ment, rájött, hogy milyen ronda férje van. Ez nagyban hasonlítana az angol tanárnőmhöz. Szegénykém nem egy elit szépség, ráadásul borzasztó egy hárpia, mégis van férje, amit máig nem értek, hogy hogy. Na mind1. A lényeg, hogy az angol tanárnőm szerepébe bújhatna Fenrir, míg a férj szerepébe Mrs. Greyback, szóval megcserélnénk a szerepeket :P Lááátod? Zseni vagyok ;) ;)

Kétségtelenül zseni vagy, de nincs az a lány/nő, aki Fenrir-hez hozzámenne önként. =)) :|N ;) Annyira nem lehet vaknak lenni, hogy rajta ne lássa valaki, hogy egy őrült fenevad. ;) :-Ą Az még a kisebbik gond, hogy rondább az Ördögnél, de emellett egy emberevő vadállat, és nem azért, mert vérfarkas, mert attól még lehetne normális, de ő nem az. ;) :-t :-Ą

Idézet:
De Bella Bella! Én nagyon nem tudom elképzelni, hogy Bellatrix ne tudna szembeszegülni Jackkel, amilyen őrült egy boszorkány! Én simán eltudnám képzelni, hogy Bella egy őrült percében megöli Jacket. ;;)

Jackkel??? Jackkel még a Jó Isten se bírt el. (Pedig volt rá ideje bőven... :-Ą ) Hidd el, nincs az az ember, aki ennek a pasinak ellent tudna mondani. Persze, próbálkozni azt lehet, néha Bella is szokott, mert hát, ahogy te is mondod, Bella az Bella. Nem tűri a végletekig Jack rémuralmát maga felett, de egy ideig kénytelen lesz, ha nem akar záros határidőn belül elhalálozni. :-Ą ;) De ne aggódj, szembe fog szállni végül vele, csak nem úgy, ahogy azt alapból várnánk tőle. ;) :-Ą ;) Emlékszel, volt szó arról a bizonyos meglepetésről... :-Ą na, annak ehhez van köze. ;) :-Ą ;) :-Ą

Jack és a halál... na, az egy másik érdekes dolog... :-Ą és nem egy egyszerű dolog. :-Ą :-Ą :-Ą

Idézet:
Huhh, ezt muszáj elmondanom: írom Az utolsó tűzmágus című történetemet, és Hisztis Myrtil éppen ezt mondja: - Miért, Albus? Miért?

Egyből a te történeted jutott az eszembe, és persze egy eszement ötlet is. Elképzeltem, ahogy Myrtil, aki mondjuk titkon hitt Harrynek, odaáll Dumbledore elé, és ezt mondja: - Miért, Albus? Miért?

:D :D :D Nem a legjobb ötletem, de szerintem eléggé vicces lenne. Hogy pont egy szellem hitt volna Harrynek, és állna oda Dumbi elé :D

:) Jópofa ötlet, de a buktatója, hogy Myrtil nem hisz Harrynek. :(
De ne csüggedj, lesz olyan, aki pont ezt fogja mondani Albusnak, és biztos vagyok benne, hogy az ő szájából hallva neki jobban fog fájni, nektek meg jobban fog tetszeni, mint eddig bármi, a történet folyamán. :D ;) >:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 18 (szombat), 10:30 
Fanficbúvár

Szia, Ukume! :) :)

Igen, tényleg tudod, hogy kell az olvasók kedvében járni :D Annyira boldog vagyok, és annyira izgulok :D

Miért nem lehetne szerelemen alapuló házasság? Lehetne mondjuk az, hogy Mrs. Greyback férjhez ment, mert elvakította őt a szerelem, és aztán miután férjhez ment, rájött, hogy milyen ronda férje van. Ez nagyban hasonlítana az angol tanárnőmhöz. Szegénykém nem egy elit szépség, ráadásul borzasztó egy hárpia, mégis van férje, amit máig nem értek, hogy hogy. Na mind1. A lényeg, hogy az angol tanárnőm szerepébe bújhatna Fenrir, míg a férj szerepébe Mrs. Greyback, szóval megcserélnénk a szerepeket :P Lááátod? Zseni vagyok ;) ;)

De Bella Bella! Én nagyon nem tudom elképzelni, hogy Bellatrix ne tudna szembeszegülni Jackkel, amilyen őrült egy boszorkány! Én simán eltudnám képzelni, hogy Bella egy őrült percében megöli Jacket. ;;)

Szerk.

Huhh, ezt muszáj elmondanom: írom Az utolsó tűzmágus című történetemet, és Hisztis Myrtil éppen ezt mondja: - Miért, Albus? Miért?

Egyből a te történeted jutott az eszembe, és persze egy eszement ötlet is. Elképzeltem, ahogy Myrtil, aki mondjuk titkon hitt Harrynek, odaáll Dumbledore elé, és ezt mondja: - Miért, Albus? Miért?

:D :D :D Nem a legjobb ötletem, de szerintem eléggé vicces lenne. Hogy pont egy szellem hitt volna Harrynek, és állna oda Dumbi elé :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 17 (péntek), 20:40 
Betűmániákus

Dettanetta írta:
Szia Ukume! :) :)
Hm, nem lesz sokáig titok? :) :) Talán visszavonom, hogy kegyetlen vagy :)

Na, látod, tudom én, hogy hogy kell az olvasók kedvében járni. :) :)

Idézet:
Sátáni vipera? Biztos, hogy Bella; csak őt tudom elképzelni, meg hát ha kavart is Jackkel. Tuti, hogy ő Az Anya :D Bár... még bármi lehetséges ;)

Igen, sátáni vipera. :D Öcsém szerint mondjuk ez minden nőre igaz havonta minimum egyszer... [-( :-P :roll:

Bizonyám, még bármi lehetséges. ;) :-Ą :D

Idézet:
Csupa ötleteket adok, nem igaz? Simán lehetne Mrs. Greyback, és szerintem mindenki megdöbbenne :D

Aha, :) bár az tuti nem szerelmen alapuló házasság lenne... :-? :? *szegény jövőbeni feleség >:) *

Idézet:
Á, szóval Narcissa olyan, mint a könyvekben, rendben, kihúztam a listáról :) És Drohendet is, HA! már ő BIZTOS nem Az Anya :D

Így van, őket 100%-osan kihúzhatod a listáról. :)

Idézet:
Bella megváltozik egy férfi kedvéért?! Na ne :shock: Te jóó ég! Na ez aztán sok volt, szóval majdnem leestem a földre. Bella? Egy férfiért? :shock: :shock: Ez érdekes lesz :)

Nos, a helyzet az, hogy nem a férfi "kedvéért", hanem a férfi parancsára. :? ;) Tudod, a helyzet az, hogy Jack-nek nemigen lehet nemet mondani. Megteszed amit akar, vagy meghalsz, általában ezek a lehetőségek vannak. :? :-SS :-Ą

Idézet:
Szupeer! Sirius jááátszik! Sirius játszik! Sirius játszik! *előtört az öt éves énem* Már nagyon várom :D

Igen, igen, megpróbál játszani, de hát, mint tudjuk, Keb nem igazán tart igényt az "apucijára", így Sirius kb. megint el lesz küldve a sunyiba. :D >:) =))

Idézet:
Én mondom, hogy csupa jó ötletet adok :D Mrs. Greyback, Lilyan Sara Potter, Dursleyék, most meg a Lonás ügy :D Téényleg lesz ilyen? :oops: O:-) :x ;)

Igen, igazán ötlet-gazdag boszorkány vagy, és remekül mulatok a gondolatokon, amiket összehozunk, most a Mrs. Greyback a kedvencem. :D $star :D
És igen, azt hiszem tényleg lesz olyan. :) ;)

Idézet:
Ja, és most jut eszembe... Ez a Photoshop pénzes, nem? :?

Nem tudom... :-? apumtól kaptam... :-? $?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 17 (péntek), 10:04 
Fanficbúvár

Szia Ukume! :) :)
Hm, nem lesz sokáig titok? :) :) Talán visszavonom, hogy kegyetlen vagy :)
Sátáni vipera? Biztos, hogy Bella; csak őt tudom elképzelni, meg hát ha kavart is Jackkel. Tuti, hogy ő Az Anya :D Bár... még bármi lehetséges ;)
Csupa ötleteket adok, nem igaz? Simán lehetne Mrs. Greyback, és szerintem mindenki megdöbbenne :D
Á, szóval Narcissa olyan, mint a könyvekben, rendben, kihúztam a listáról :) És Drohendet is, HA! már ő BIZTOS nem Az Anya :D
Bella megváltozik egy férfi kedvéért?! Na ne :shock: Te jóó ég! Na ez aztán sok volt, szóval majdnem leestem a földre. Bella? Egy férfiért? :shock: :shock: Ez érdekes lesz :)
Szupeer! Sirius jááátszik! Sirius játszik! Sirius játszik! *előtört az öt éves énem* Már nagyon várom :D
Én mondom, hogy csupa jó ötletet adok :D Mrs. Greyback, Lilyan Sara Potter, Dursleyék, most meg a Lonás ügy :D Téényleg lesz ilyen? :oops: O:-) :x ;)

Ja, és most jut eszembe... Ez a Photoshop pénzes, nem? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra