Sziasztok!
Detti, ja, tényleg, pont olyan lesz, Fenrir meg a jövendőbeli neje, mint a Szépség és a Szörnyeteg.
Igen, Jack (pontos megfogalmazás szerint) egy "baromira öreg", szociopata rabszolgahajcsár vadállat.
Hát... ha a szociopataságától eltekintünk, nem mutáns, és amúgy meg tud(na) halni, deeee....

Tudod, említettem, nem tudom, hogy emlékszel-e rá, az egyik fejezetben, hogy senki nem tudja, Jack mennyi idős is pontosan. Piton mesélte az egyik gyűlésen. Van aki szerint negyven, van aki szerint harminc, mások szerint ötven. De mind tévednek.

Jack, bár nem halhatatlan, de "baromi öreg". És mivel kegyetlen, gonosz boszorka vagyok, nem mondom meg, hogy milyen öreg, és hogyan élhet ilyen sokáig.
Igen, sajnos Myrtil sem hisz neki.

Ha ezért már kegyetlen vagyok, mit kapok, ha emlékeztetlek, hogy például Dobby sem hisz Harrynek...?
Igen, valaki más fogja azt mondani, de elég pici rá az esély, hogy kitaláld, ki az.

Én meg úgy is kegyetlen vagyok, szóval nem mondom meg, csak fütyörészek tovább.
Daedalus, Detti, friss...

háááát...

még nem tudom. Most kissé be vagyok táblázva a család által,

de mikor van egy kis szabad időm, meg hangulatom, akkor írom a frisst, szóval... készülget. De még nem tudom, mikor fog jönni.
Hm, akkor azt majd én is megnézem.
Castiel írta:
Először is szia ukume!
Szia Castiel!
Idézet:
Úristen.

El se hiszem, hogy csak most tudtam elolvasni az egész fejezetet. Mindegy, legalább kevesebbet kell várnom. Csak szólok, hogy nem olvastam el mindent, amit előttem írtak, szóval lehet, hogy lesz átfedés a többiekkel.
Sebaj, a lényeg hogy olvastad.

Az sem baj, ha vannak átfedések, engem nem zavar.
Igaz, így neked egy kicsit kevesebbet kell várnod.
Idézet:
Hmm... mivel is kezdjem... jah! A legfontosabb. Imádtam azt a részt, ahol Lona olaszul ordítozott Siriussal. Tetszett.
Úgy látom, a többségnek ez elnyerte a tetszését, szóval nagyon valószínű, hogy fogok még ilyeneket csinálni.

Az nekem is nagyon tetszett.
Idézet:
Keb és Albus beszélgetése érdekes volt. Nem tudok róla többet mondani, kár, hogy elméletileg hamarosan elmegy (bár nem hinném, szerintem maradni fog).
Hát az elméletem szerint Keb egy-két hétig marad, bár azt nem mondom meg, hogy fogjuk-e még egyáltalán látni utána, ha visszamegy Völgyzugolyba az anyjához. Bár árulkodó, hogy Siriusnak csak EGY esélye lesz rá, hogy meggyőzze a fiát, hogy az ne zárja ki őt az életéből.

DE!, a dolgok ugye alakulhatnak érdekesen...

és történhetnek nem várt fordulatok egyes emberek életében...
Idézet:
Draco... érdekes volt a beszélgetés közte, és az új csaj között. Már előre félek, hogy mennyi szart fog kavarni az a csaj.
Ó, nyugi, túl sokat nem fog...

Ő legalábbis nem fog nagyon kavarni, de... hogy miféle dolgokhoz, illetve személyekhez "lesz köze"...

na, azt nem mondom meg.
Idézet:
Ginny... vele annyira sok minden nem történt, csak Kebbel ismerkedett össze. Szerintem velük is tervezel valamit. Hogy mit, azt nem tudom, de tuti semmi romantikusat.
Nem, közöttük bizonyosan semmi romantika nem lesz. Ez 100%.

Csak megismerkedtek, mert az azért nem árt. Végre találtam egy férfit/fiút, akitől Ginny egyáltalán nem fél. Hát igen, mire nem jó a tündemágia, mi?
Idézet:
Molly és Adrastea ölre mentek. És megint Keb volt az, aki mindenhol ott van, és lerendezte a vitát. Molly tökre megőrült, nem értem, hogy mi baja van... vagyis oké, értem... de akkor is.

Hát igen, a szülő, aki a "gyermekét védi" felbőszült dúvadként tud küzdeni. És Molly most pont ezt csinálja, bármennyire is őrültség tőle, hisz Adrasteánál épp hogy jobb Ginnynek, és épp Ő az, aki bántja a saját lányát.
Idézet:
És végül a legvége. A függővég... annyira nem izgulok, Keb tuti nem hal meg, és szerintem Edwarddal se végeznél. Mármint... akkor lenne egy nagyon őrült Perselusunk.

Nem, Keb tuti nem hal meg. Amúgy is elég nehéz lenne csak úgy megölni, a srácnak elég komoly varázsereje van.

Nos, igen, tény, hogy ha Edward meghalna, Perselus kiborulna, de... ki van ő így is borulva, nem sokat nyomna a latban ez a plusz tény. Épp ellenkezőleg, akkor jönne, az "Én megmondtam..." kezdetű monológáradata, hogy ő végig tudta, és megmondta, hogy az ottlétükből csak baj lehet.
Idézet:
Apropó, Perselus... azt hittem már, hogy leleplezed ezt a nagy titkos Nathaniellel kapcsolatban, itt egy kicsit csalódtam...

Na nem benned, csak már kíváncsi vagyok, hogy jók-e a sejtéseim (inkább magamban tartom, ha nem baj).
Nem, nem baj ha magadban tartod, bár ez a Nathaniel-es dolog még egy ideig nem fog kiderülni...

Majd a "nagy vallomás" alkalmával fog csak kiderülni, hogy pontosan mi is volt az, ami miatt Perselus ennyire utálja Nathaniel-t.
Idézet:
Na asszem ennyi. Összességében tetszett a fejezet, csak a végére már kifolyt a szemem, annyira hosszú lett a fejezet. Respect.

Castiel voltam.
Bocsi...

pedig még rövidebb is lett a tervezettnél... de akkor majd legközelebb visszafogom magam...
Örülök, hogy azért összességében tetszett a fejezet, és köszönöm szépen, hogy írtál is.
Sziasztok!