Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 31 (hétfő), 21:06

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1643 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 33  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 23 (csütörtök), 17:26 
Szárnybontogató

én láttam a vampires suck trailerjét, olvastam róla kommenteket. és valóban igazuk van h ha teljesen ua a story csak a szöveg más, az nem üt akkorát. ha már paródia akkor vagy horrorra akadva 1 (a többi is jó de nem annyira mint az 1) vagy ami a leginkább recommended az az Airplane:D és eredeti angol szinkronnal. olyan poénok vannak benne h még így 20 év után is az egyik legjobb paródia:D hp7-et én is várom, jó h 2 részre szedik, több fér bele. de ha megint elcseszik a jó jeleneteket, pl roxforti csata, rágyújtom a vetítővásznat a mozira:Dam azon én is gondolkodtam mikor olvastam a 7-et először, h hogy fér bele mindenki a Harry cuccokba. oké h 1-2 ember váltott ruhát, de azért ott is vannak érdekességek:d

Noghri

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 23 (csütörtök), 16:33 
Szárnybontogató

én bevallom nem olvastam a twillightot, és a filmet se láttam...csak részleteket belőle...de nekem nagyon lányosnak tűnt...én leszarom a romantikát:D...nekem ha vámpír akkor underworld, vagy a jó öreg bram stoker's drakula... esetleg még a van helsing...

ismeri valaki a vampire ficken um halb eins:D?

az is vámpíros...de csak 18 éven felülieknek:D

http://www.hotdog.hu/video/video.hot?v_id=42849

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 23 (csütörtök), 16:24 
Zöldfülű

bojoe írta:
1.hát nemtom. nekem nem jön be emma watson ebben a formában. más, ha vki egy film kedvéért változtat, mert azt nem önszántából teszi. legalábbis vmi cél érdekében. másrészt ki tudja, lehet, h emma watson titokban vmi filmben fog játszani: g-i- jane, v egy leszbikus lányt, ki tudja. az is tény, h lehet, h neki/a fiújának stb. ez tetszik. tökmind1. sztem gáz. és hát tény, h van paróka is a világon. pl a twilightos bella csaj is rövid hajú, de a filmben hosszú a haja. namind1. nekem akkor sem teccik. mondtam is neki, hogy.... (:)álmodik a nyomor)

2. megnéztem az intrót. mentem pelenkát cserélni. viszont úgy látom, lesz ott pár hírös színész, aki ki tudja kit fog játszani. összességében jó és látványos jelenetek lesznek.

3. nemtom ki látta a vampires suck c. twilight paródiát. a trailer alapján jó kis scary movie feeling jött le, hatalmas poénokkal, jó kifigurázásokkal. megnéztem filmet. sírtam. szenvedtem. egy előnye volt a filmnek, csak 70 perc volt. az összes jó jelenetet lenyomták a trailerben. szal, remélem, a hp 7/1 nem ilyen lesz. :P

Bocsi, de én úgy tudom, hogy a Twilight-os csajnak hosszú haja van, eleve azért (is) kapta meg a szerepet, viszont a szeme kék, ezért lencsét kell viselnie, mert ugye Bella szemszíne csokibarna. Egyébként Emma tényleg szokatlan rövid hajjal, de így is szeretni fogjuk:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 23 (csütörtök), 13:46 
Zöldfülű

Öreg írta:
Én továbbra is úgymond félek a filmtől. Megint miket fognak belerakni. No mindegy lávtányra tuti ott lesz. Emma meg mindenhogy jól néz ki és kész. 8)

Sajnos már a 3. film óta csak a látványra vannak ott a hp-mozik :cry: ...

Ezért én is afelé hajlok, hogy ebbe az új trailerbe beleraktak az összes jó jelenetből valamit (és persze pont olyanokat, ahol egyébként hűek maradtak a könyvhöz), a maradék meg tele lesz marhaságokkal.

Ja am jut eszembe :-D :

Mikor jön új fejezet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 23 (csütörtök), 11:42 
Szárnybontogató

Én továbbra is úgymond félek a filmtől. Megint miket fognak belerakni. No mindegy lávtányra tuti ott lesz. Emma meg mindenhogy jól néz ki és kész. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 23 (csütörtök), 11:33 
Fanficbúvár

1.hát nemtom. nekem nem jön be emma watson ebben a formában. más, ha vki egy film kedvéért változtat, mert azt nem önszántából teszi. legalábbis vmi cél érdekében. másrészt ki tudja, lehet, h emma watson titokban vmi filmben fog játszani: g-i- jane, v egy leszbikus lányt, ki tudja. az is tény, h lehet, h neki/a fiújának stb. ez tetszik. tökmind1. sztem gáz. és hát tény, h van paróka is a világon. pl a twilightos bella csaj is rövid hajú, de a filmben hosszú a haja. namind1. nekem akkor sem teccik. mondtam is neki, hogy.... (:)álmodik a nyomor)

2. megnéztem az intrót. mentem pelenkát cserélni. viszont úgy látom, lesz ott pár hírös színész, aki ki tudja kit fog játszani. összességében jó és látványos jelenetek lesznek.

3. nemtom ki látta a vampires suck c. twilight paródiát. a trailer alapján jó kis scary movie feeling jött le, hatalmas poénokkal, jó kifigurázásokkal. megnéztem filmet. sírtam. szenvedtem. egy előnye volt a filmnek, csak 70 perc volt. az összes jó jelenetet lenyomták a trailerben. szal, remélem, a hp 7/1 nem ilyen lesz. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 23 (csütörtök), 8:54 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Mindig máshol. Ahol éppen az agyam kalandozik... Folyton kiszállok a testemből
Belinkeltem az oldalamon az előzetest (a brazil felirat ugye senkit se zavar? Csak ilyet találtam a youtube-ról)

Emma meg szerintem kifejezetten jól néz ki rövid hajjal. És kötve hiszem, hogy tönkre vágta volna a karrierjét. Rengeteg rövid hajú színésznő van: Winona Ryder, Jada Pinkett Smith, egy ideig Natalie Portman szinte kopaz volt a V mint Vérbosszú miatt, mégis jöttek neki a filmszerepek... Szóval fölösleges temetni a lányt.

szerk.:

Remek, Heshy megelőzött 1 perccel. És ő talált olyat, ami nem brazil feliratos... Na mindegy :?

szerk. 2:

Csináltam néhány saját képet is az előzetesből, és olyan részleteket csíptem el, hogy nem is hinnétek! Láthatjuk például magát, az öreg Grindelwaldot is egy röpke másodpercre, amint szemberöhögi Voldemortot!!! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádtam azt a jelenetet. :-)

Itt megtalálhatjátok a képeket az oldalam galériájában: http://juhaszroland.lapunk.hu/?modul=galeria&a=82667

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 23 (csütörtök), 8:53 
Szárnybontogató

itt az új trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=YzfEH0UPEBo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 23 (csütörtök), 7:18 
Fanficbúvár

tudom, mindenki látta már, de ma újra elszörnyülködtem. a gugli dobott ide, nem nézem minden nap ezt az oldalt.

:oops:
http://neon.hu/beauty/emma-akarhogy-is- ... mas-175372

nemtom, sztem sikerült tönkre vágni magát. és lehet, h a karrierjét... persze, ha egy új g.i. jane-t keresnek....az új demi moore...hm, még arcuk talán hasonlít is. csak moore bőre sötétebb. nem ilyen angol sápadt virág. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 22 (szerda), 20:54 
Szárnybontogató

bojoe írta:
Heshy írta:
A 7 Potter nagyon durva. :-D Biztos lesz 1-2 poén abban a részben.

sztem az a durva, h harry 52es lába belefér hermione 35ös cipőjébe.

én hermionet mindig olyan tenyeres talpas parasztlánynak gondoltam:D...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 22 (szerda), 20:06 
Szárnybontogató

bojoe írta:
csak megint abba a hibába fognak esni, h kijön 10 trailer, a film meg uncsi lesz.

Jaja! A 6-nál csak a film kb felére kellett volna jegyet váltanunk!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 22 (szerda), 19:57 
Fanficbúvár

Heshy írta:

sztem az a durva, h harry 52es lába belefér hermione 35ös cipőjébe. meg az xxl-es felsőteste belefér hermione xs-es blúzába. na de mind1.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 22 (szerda), 18:57 
Szárnybontogató

Roland. ha kijön az új trailer, felrakod az oldaladra?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 22 (szerda), 18:37 
Fanficbúvár

nos, lol.
bár van számos olmityan kép, amit nemtok semmilyen jelenethez fűzni, de az feltűnt, h harry sebhelye hol van, hol nincs.
am jó lesz. csak megint abba a hibába fognak esni, h kijön 10 trailer, a film meg uncsi lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 22 (szerda), 18:07 
Írópalánta

Tartózkodási hely: Mindig máshol. Ahol éppen az agyam kalandozik... Folyton kiszállok a testemből
Igyekszem, igyekszem... A lényegi része, a fejezet "teste" kész van, már csak a töltelék hiányzik :-) Én már csak ilyen elcseszett módon írom a fejezeteimet.

szerk.:

Láttátok az új képeket az új előzetesből??? (Az előzetes ma éjszaka kerül fel)

Kép

Képek:
http://www.oclumencia.com.br/galeria/thumbnails.php?album=1207

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 22 (szerda), 14:48 
Írópalánta

Nálam is South Park rulez. Cartman ftw. :-D Alig várom már hogy folytassák a 14. évadot, eddig az összes részt láttam... Familiy Guyt viszont még sosem néztem, de annyira nem is érdekelt soha, nem tom miért.

Parselmout Lion írta:
Nekem megvan. Küldök egy privát üzenetet róla, majd olvasd el!

Roland! De jó hogy te is it vagy! Hogy halad a fejezet? Nem sürgetésből....vagy de. :-P :-D

Shepard: That son of a bitch sent us right into Collector hands!
Garrus: And here I thought I'd had my betrayal and attempted murder for this year...
XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 22 (szerda), 13:43 
Írópalánta

Maszatami írta:
Meg kell védenem a South Parkot, Eric Cartman-nél jobb arc egyszerűen nincs!
Amúgy a Griffin család is el van találva, főleg a kisgyerek, de azért van amit nem lehet überelni!
Jó Family Guy-ozást a köv. részig, én most az Angolkákat néztem, de a 2. évadot nem találom sehol:( Nincs meg valakinek?

Nekem megvan. Küldök egy privát üzenetet róla, majd olvasd el!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 21 (kedd), 17:34 
Zöldfülű

Meg kell védenem a South Parkot, Eric Cartman-nél jobb arc egyszerűen nincs!
Amúgy a Griffin család is el van találva, főleg a kisgyerek, de azért van amit nem lehet überelni!
Jó Family Guy-ozást a köv. részig, én most az Angolkákat néztem, de a 2. évadot nem találom sehol:( Nincs meg valakinek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 21 (kedd), 16:45 
Fanficbúvár

a homm 4 azért nem jött be, mert a 3d gagyi, v legyen 3d, v ne. így gáz volt. másik meg, h éveket kellett gyalogolni egy pályán, mire végeztél. de az télleg jó volt, h a hőssel is lehet harcolni az 5. jó vlt, csak kevés skillt lehetett tanulni a hőssel. meg kevés a skirmish pálya. de a kieg(a törpös) már jó lett, nekem az bejött.

am én is nagy family guy rajongó vok. ez az a rajzfilm, ahol sztem a szinkront nagyon eltalálták. a 7. évadig néztem, de a7. évad eredeti hangja miatt elment a kedvem. a kedvencem stewie, de elrontották ezzel a ráizgulok brianre ötlettel. néha poénos, de soxor gáz. a best az elején ,mikor világuralomra tör.

na eddig ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 21 (kedd), 16:16 
Szárnybontogató

Tényleg jöhetne már a fejezet, de nem sürgetlek Roland, jó munkához idő kell!

Am Family Guy-t szereti valaki?

Én nemrég kezdtem el nézni a neten, 3. évad elejénél járok. Sztem jobb mint a South Park, ugyanis sokkal több a poén, és közel sem olyan trágár-eddig egy f#sznak volt benne 35 rész alatt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 21 (kedd), 12:23 
Szárnybontogató

a 4-ben annak én is örültem, hogy a hőssel is lehet támadni és őt is lehet támadni. Az 5 nem jött be. Szépen megcsinálták látványban, de a játék nem fogott meg úgy mint a 3.
Én is Dragon Ballon nőttem fel. Annál jobb anime nincs. Kár, hogy betiltották annak idelyén, mert kiugrott az ablakon egy gyerek. Nem volt mit tenni, német RTL és néztem németül :-D Akkor még nem volt net, hogy azt szerzek meg amit akarok. Persze ma már megvan az összes része. :-D
Kedvenc sorozatok Lost és a Szökés. De sajnos már mindkettőt befejezték. Örülnék egy Harry Potter sorozatnak, mondjuk a háborús időkről kicsit bővebben. Csaták meg minden. Azt mondják jó a Spartacus sorozat. Majd egyszer megnézem, ha lesz időm.
Játékok közül PES, Fifa, LOTR, Men of war, COD, Heroes3 (még mindig:-D), Starcraft, Rome Total War
Nagyon bejönnek a II. Vh-s játékok és filmek. Pl: Elit alakulat, Hős alakulat, Ellenség a kapuknál, Ryan közlegény megmentése, stb.

Ne csak off: Roland, mikor lesz új fejezet? :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 23:06 
Szárnybontogató

Ezek szerint egyedül vagyok itt, akinek a HoMM IV jött be a legjobban? Kár. Pedig szeretem a III-V is, de azok ezzel a nagyon kötött csata-móddal kevésbé tetszenek. A IV-ben tényleg a hősökről is szól a játék, most az V-ben gyakorlatilag használhatatlannak tartom őket... Vagy csak elszoktam?

Amúgy egy Battlestar Galactica-fan jelentkezik! Nyáron majdnem két évadot megnéztem belőle, de majd, egyszer ha tényleg lesz időm, akkor nagyon megnézném az egészet, baromira jó. Legfőképpen mint sci-fi rajongó indultam neki, de szvsz ebben inkább az a "vallásos"-ezoterikus vonal lesz a fontos. Kobra, neked az aláírásod is a Galacticából van, nem?
Más: nem tudna nekem valaki valamit mondani a Capricáról? Van az már egyáltalán magyarul?

Mondjuk, amit még nagyon szeretek, az a Star Trek- Voyager... Annak vannak errefelé kedvelői?

Nihil dulcius, quam omnia scire.
"Mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 22:47 
Írópalánta

bojoe írta:
hm, most toltam végig az sg2-t. terrannal. de fos vége van...

Szerintem nagyon jó sztorija van, de nem ez a vége. Mert ugye 3 részletben jelenik meg. Nem tudom hogy tényleg amiatt mert túl hosszú lett volna a fejlesztés, és még 3 év lett volna a kiadásig, vagy csak a vezetőség több pénzt akar... Szerintem inkább a második lehetőség. K*csög bobby kotick annyi pénzt akar lehúzni mindenről amennyit nem szégyell. Blizzard játék még sose volt ilyen drága, én meg akartam venni első nap amikor megjelent, talán még gyűjtői verzióban is, de amint megtudtam hogy a csak a sima lesz 13500? Áh, inkább kihagyom, majd ha olcsóbb lesz. De aki szokott olvasgatni híreket a Gamestaron vagy máshol, az tudja milyen f*szságai vannak még kedves mr koticknak. Máig se értem miért állt össze a Blizz az Activisionnal...
De a Starcraft 2 egy nagyon pöpec game ennek ellenére is.
Viszont még mindig nincs új fejezet szal vissza Dexterhez :-D

Garrus: And here I thought I'd had my betrayal and attempted murder for this year...
XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 19:51 
Fanficbúvár

hm, most toltam végig az sg2-t. terrannal. de fos vége van...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 18:39 
Szárnybontogató

Kobra!

Én idén nyáron néztem végig és teljesen egyetértek, nagyon jó volt a sorozat a karakterek, olyan jól voltak megformálva, hogy az hihetetlen. A kedvenc viszont egyértelműen Starbuck volt, a folyamatos sejtelmes légkör ami körüllengte nem volt mindennapi. Mondjuk annyiban hiányérzetem volt h soha nem jött össze ténylegesen Apollo-val!

Amúgy sok jó sorozat van nálam most a dexter nagyon várós, ill. a Supernatural- imádom a misztikumot :twisted: !!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 17:18 
Írópalánta

Ja, már sokszor olvastam én is a Battlestar Galacticáról, úgyhogy valamelyik ínséges időmben majd letöltöm... Bleachet is azért kezdtem el nézni, mert sokszor olvastam róla itt-ott, gondoltam lecsekkolom, és nem bántam meg. Nem hittem volna hogy valaha is lesz olyan anime ami veri a Dragon Ballt.... :-D De a True Bloodot meg mindenkinek ajánlom, főleg mert nagyon jó sorozat, sokan azt mondják jobb mint a könyv amire épül, másrészt meg ha jól tudom az egyetlen sorozat ami nyáron megy. Amikor nincs konkurencia :D

XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 15:56 
Szárnybontogató

Battlestar Galacticát nem nézte senki?

egy kis ízelítő hozzá

http://www.youtube.com/watch?v=QmQqaTkUaGY

http://www.youtube.com/watch?v=4h5rKHIc ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=mVDlEOu6 ... re=related

ha valaki szereti a drámát, az ezotreikát, a hozzá dübörgő szimfónikus és alternatív zene keverékét... mindezt sci fi környezetben.

annak csak kötelezővé tudom tenni.

a sztori nem epizodikus, mint pl. a stargate, hanem sokkal jobban egymáshoz kapcsolódóak, erősebben karakteralapúbb, és végig tudjuk h 4 évad és slussz... a sztori ennyire lett kitalálva.
legjobb sztori sztem, amit a tv eddig produkált.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 15:29 
Szárnybontogató

sorozatok tonnaszámra: rém rendes család, szupercsapat, heroes, lost (kár h vége), smallville (záróévad jön) tuti gimi, mindegyik stargate, V, flash forward, más nem jut eszembe, heroes 6ot én is várom, 4-be csak 1-2 jó újítás volt, a 3 a legjobb, bár én a 2-n nőttem fel, azért ragaszkodom hozzá annyira:D szintén dragon ballon nevelkedtem de animéket nem nagyon nézek. valahogy nem kötnek le, bár az Afro Samurai filmek egész jók:D

Noghri

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 14:51 
Írópalánta

Sorozatoknál nálam True Blood, Californication, Dexter, Heroes, Prison Break, Dark Angel (főleg Jessica Alba miatt, kár hogy félbehagyták) az amit néztem, meg néha a Gyilkos elméket is, de az nem olyan egybefüggő. PB már véget ért ugye, Heroes meg még kérdéses, de szerintem az se lesz folytatva :-( Ja meg nézek Bleach-et is, mert ugye aki Dragon Ballon nőtt fel, az mindigis szeretni fogja az animéket :-D
Játékokból meg... rengeteg. Blizzard összes (kivéve WoW), Mass Effect, Dragon Age, Kotor, Batman AA, Assassin's Creed, Tomb Raider, Half Life, Deus Ex, Outcast, Prince of Persia, SW Force Unleashed.... És amiket most felsoroltam ezek közül a zöme eredeti is... Igen, kocka vagyok :-D

XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 13:52 
Szárnybontogató

Dexter?
Hol?
Mikor?
azt hittem soha nem jön már!!!!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 13:50 
Szárnybontogató

Sorozatból csak a Szökés! :)
Istenem, egyszer lenne 5. évad. De úgyse lesz...

Amúgy játékokban én TPS ekkel tolom leginkább (SWTFU, Mafia 2. , Batman AA, Avatar, stb, ezekkel játszottam mostanába.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 12:50 
Szárnybontogató

Úristen a 3. évad vége...... ÁHHH :D Meg fogsz zavarodni :) Ráadásul nagyon sokat vártam a köv évadra. Csak, hogy szemléltessem mennyit: mintha Roland most írna, hogy csak Február 4-én tudja kidboni a köv fejezetet! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 12:22 
Írópalánta

Öreg írta:
Tényleg most jön az új Dexter jézusom :D :twisted: :twisted:

Én még csak most kezdtem a 3. évadot. Régen már megnéztem az elsőt, aztán nemtom mért de csak most vettem elő a másodikat... Biztos nagyon lefoglalt a sok Mass Effect meg a Dragon Age :-D :-P

XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 12:01 
Szárnybontogató

Tényleg most jön az új Dexter jézusom :D :twisted: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 11:38 
Írópalánta

Vicces. Pont most nyomom én is a Heroes 5-öt. Már a Hammers of Fate-et... Szeretem ezt a game-t csak undorító módon csal állandóan a a gép. De hát ezért kell a cpunocheat.pak :-D
A 6. rész nekem is tetszik eddig, pláne hogy magyar fejlesztőcsapat csinálja, szóval nem is lesz rossz. De amúgy azt észrevettétek hogy a magyar fejlesztőcsapatok csak stratégiai játékokat gyártanak? S.W.I.N.E, Codename: Panzers, Armies of Exigo, King Arthur, és most HoMM 6. Viszont mindegyik 90% körüli vagy fölötti kritikát kapott, szal nem hinném hogy elrontják a Heroest.
De vissza a témához, Roland mikor lesz fejezet? Már úgy volt hogy múlt héten meglesz kb... Nem sürgetlek, biztos csak tökéletesre törekszel, de közbe minket meg elemészt a várakozás. Mindegy addig nézek egy kis Dextert.

XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 5:58 
Fanficbúvár

bandy666 írta:
2,3,4,5:D

ezen felbuzdulva meglestem a 6. intróját. szép lesz. de remélem jó is. nekem a 4. nem jött be, a 2. még kicsit gagyi, a 3. a legjobb, de az 5. az nagyon szép, csak uncsi, mert kevés a pálya. főleg a sok ellenfeles.
remélem a 6. überbrutál lesz. bár a pályák száma sztem megint elenyésző lesz, a részletes grafika miatt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 22:11 
Szárnybontogató

2,3,4,5:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 20:45 
Szárnybontogató

Nekem is megvan eredeti :D És mostanság is szoktam játszogatni a brood warral. Időpontot kérek a játékhoz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 20:23 
Fanficbúvár

bandy666 írta:
én csak 2-3x naponta, am Silkroad, Heroes, Fizika és Német ami megy:D

Noghri

heroes of might and magic? hanyas?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 20:09 
Írópalánta

Látom diverz az érdeklődés de legalább nálatok se csak az office van feltelepítve :-D Amúgy ja, Starcraft 1-2, Batmen AA, azok is nagyon ott vannak, legalább annyira mint én ebben a témában. :-D
Brood war meccs B.neten? Belefér, nekem is megvan az eredeti, bár egy kicsit berozsdásodtam már szerintem :-D . Még mindig az egyik legnagyobb rts. De a 2 most már veri. sztoriban is meg, mindenben is. Csak ne az a k*csög kotick lenne a főnök, akkor nem lenne ilyen drága... X-(
De akármennyire is offtopic ez a topic, azért jó lenne visszatérni a Hp-hez. Szóval Roland csinálj valamit!

XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 18:33 
Szárnybontogató

én csak 2-3x naponta, am Silkroad, Heroes, Fizika és Német ami megy:D

Noghri

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 17:24 
Szárnybontogató

ha valaki akar játszhatunk egy starcraft brood war meccset. nekem megvan eredetiben, vagy ha valaki feltud jönni battlenetre(más módon), és akar is az szóljon. 4 ember összejönne, az már jó lenne:D...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 17:19 
Szárnybontogató

Sima brood war jobb :) Na jó az sc2-vel is azért el lehet játszogani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 16:33 
Fanficbúvár

wow, starcraft II-ha a fiam hagyja....
hogy nehogy lemaradjak

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 16:13 
Szárnybontogató

Predi írta:
Remélem lesz ma fejezet, már nagyon várom. Én asszem estig nyomom a Mass Effect 2-t aztán majd visszanézek. amúgy én is kb egy-két óránként felnézek naponta.... :-D

Én addig Batman: Arkham Asylumozok :D

Am én is naponta 5X nézem a fórumot, mert Roland úgy is kiírja ide, ha van valami.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 15:47 
Írópalánta

Remélem lesz ma fejezet, már nagyon várom. Én asszem estig nyomom a Mass Effect 2-t aztán majd visszanézek. amúgy én is kb egy-két óránként felnézek naponta.... :-D

XD

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 14:51 
Zöldfülű

Kitaláltam, hogy töltöm el az időt, Újranézem a Megát és az X-faktort, azzal kb este 7-ig elleszek:)
Aztán remélem vár a meglepi!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 13:47 
Szárnybontogató

Csatlakozom az előttem szólóhoz. :-) Fél óránként én is felnézek ide is, meg a fejezetekhez is. Sőt, még Rolnad oldalára is. :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 13:43 
Szárnybontogató

Hónapok óta Maszatami :) Nem írok minden nap hsz-t de, hogy fél óránként ránézek az fix :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 13:30 
Zöldfülű

5 percenként nézem, felkerült-e az új rész. Ti is?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1643 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 33  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra