Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 3:05

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 05 (péntek), 9:48 
Fanfic-faló

Szép reggelt!

Épp készülök éhenhalni, de előbb idejöttem :P
Ennyire elkoptunk, hogy most per pill összesen 3an vagyunk, vagy mi?
Mitörtént? Mindenki leépült?

Kitartást a helyettesítéshez, KyKy! :-* de legalább pénzecske :) mindig jól jön, bármiről legyen is szó.

Nagyon várom már nov. 19ééééét! HP7 :x:x:x:x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 05 (péntek), 8:21 
Könyvmoly

:) Na, erről beszéltem... :-P

>:D< Örülök, hogy már ketten is írtatok, jól volt olvasni, hogy kicsit kiírtátok magatokból a dolgokat, még ha tömény hiszti is. :-P Amphe, tudod, nekünk megengedett, szóval ne agonizálj ilyen dolgokon. :)
Shanci, veled is rengeteg minden történt, jó lenne valamikor msn-en kitárgyalni mindent, mert ott mégiscsak személyesebb. :) Ne legyél olyan, hogy "csak azért sem írok rá". :)

Írás... nekem is hiányzik, pedig én azért írogatom a femslasht, de hát... ez nem elég, viszont még erre is alig van időm sokszor. :( Nagyon elharapództak idebent a dolgok, most állandó helyettesítést vállaltam (de pénzért!), így bent esélytelen, hogy időm legyen, otthon meg sokszor nincs kedvem, vagy ihletem, esetleg erőm. :( De most jön egy hét szabi (az utolsó öt napom :(( ), és akkor majd valamit alkotok. :)

Puszillak titeket, csajok! (K) :-*

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 04 (csütörtök), 10:06 
Fanfic-faló

Sziasztok Kislányok! :oops:

Hát... izé... tudom, toll a fülembe, hogy eltűntem a fenébe; nincs rá különösebb magyarázatom, ezért is vagyok dühös magamra -.- ciki, mi?

Tegnap találkoztam két meris barátnémmel, átjöttek hozzám, és az egyik az én regemről kezdett irkálni néhány hszt... és bejelentkezve maradtam és... rájöttem illetve eddig is tudtam, hogy hiányoztok, de nem bírtam megállni, hogy ne firkáljak ide pár sort :|

Talán eszetekbe jutottam, talán nem, ez rejtély marad, de mindenesetre én gondoltam Rátok :) :x

Pofátlanul nem olvastam vissza, mert annyi pótolnivalóm van, hogy szégyen :D majd alakulok.
Nagyon remélem, hogy mindenkivel minden a legnagyobb rendben, megy a munka a gimi és az egyetem, mindenkinél pörög az élet :)
Én élek, úgy ahogy, változatlanul Szegeden tengetem a kis napjaimat, már túl vagyok az első nagy zhkon és meglepetésemre nem is sikerültek olyan katasztrofálisan rosszul :D sőt, a szociológia ötös lett :oops: jó, elég az önreklámozásból.
Elkezdtem Avonozni kis zsebpénzkiegészítésként, annyira belejöttem, hogy a hét elején kineveztek koordinátornak, pedig csak a harmadik kampány végén vagyok még :) Nagyon jól esett az elismerés! Jön a kis pénzecske, klassz termékekkel foglalkozhatok, új embereket ismerhetek meg, úgyhogy király! ^^
Bulizni nem járok (pedig mindenki jár :-?), de hát valamiért nem vonz annyira... Inkább kávézok vagyok colázok valahol a csajokkal :D

Meg kell említenem, mert Ti tudtok a legjobban együtt érezni velem, hogy baromira hiányzik az írás!!!! :(( egyszerűen megveszek! mikor végre lenne időm, akkor totál ki vagyok égve agyilag az előadásoktól, és lecövekeltem. Annyi ötletem és megtervezett jelenetem karakterem van és nem tudok dolgozni velük :( hihetetlenül szar érzés... tudom, csak rajtam múlik az egész, de félek,hogyha megint jól belelendülök, majd el fogom hanyagolni a tanulást.
Tömény hiszti, igaz? xD nembaj, néha jól esik, majd összekaparom magam :D
Remélem, T azért tudjátok fejtegetni a kis ihleteteket, és segítenek a manóitok, tündéreitek a boldogulásban ^^

Ha sunnyog erre valaki, írjatok!! :3
Sok csók Rátok! 8-> :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 04 (csütörtök), 8:27 
Betűmániákus

Jó reggelt! :-S

:-< Akkor csak shanci ilyen pesszimista, mi...?? :roll: Bár ezt már megszokhattátok. De egyszerűen megijedtem... és nem tudtam, hogy van-e okom vagy jogom az optimizmusra egyáltalán. :-( Továbbá nem is ismerek magamra... fogalmam sem volt arról például, hogy ennyire padlóra tehet lelkileg valakit valami... esetemben a várakozás/tehetetlenség és a kétségek a bűnösök... és nem tudtam azt se, hogy ennyire tudok kapaszkodni valamibe/valakibe :| A nullán vagyok... persze ő erről se tud :lol: amúgy viszonylag jól haladunk, időközben egy csomó dologra derült fény minden téren, vannak előnyök, hátrányok, és sok-sok tanulás :( ami eredményesnek látszik. :roll: De csak mert ebbe menekülök az olyan érzések elől, melyek szerint "nem kellek én neki"... :-S Persze kedves, érdeklődő és lelkes, deeee... már csak ebből is látszik, hogy mindig a legrosszabbra vagyok felkészülve, mivel nem akarok elesni... és lehet, hogy nincs is okom aggodalomra, csak mindig mindent befilozofálok... Egy biztos: ne csináljátok azt, amit én, mert előbb-utóbb felemészt. Sose várjátok azt, hogy melyik oldalról rúgnak belétek, mert közben elfelejtetek élni, és észre venni a valódi dolgokat :)

Nekem is borzasztóan hiányoztok ám, nehogy azt higgyétek, hogy engem nem bántanak a dolgok - dehogynem /:) csak én is inkább magamban forrongok, minthogy rátok írnék msn-en :oops:

amúgy pörgök, mint mindig... (most épp nagylány is vagyok, csúcs -.-"), föl vagyok fázva, volt egy kisebb migrénem az elmúlt napokban, de összességében talán jól vagyok *lekopogja: kopp-kopp-kopp* éééés... szombaton, ha minden jól megy, találkozunk... :) Igen, most, és ennyire soká... bár attól függ, mihez viszonyítjuk. De egyszerűen nem találunk megfelelő időpontot. =(( Itthon... meg se mertem mondani pl, hogy miatta zúznék át, mert élve nyakaznának le, így azt mondtam, hogy a csajokkal találkozunk. Nem igazán tolerálják, ha suli közben akarok utazgatni, de egyébként oda megyek, ahova suliba járunk, mert egyikünknek sincs annyira messze :) És hogy mitől félek? Hát nem tudom, csak... minél jobban megismerem, annál nagyobb szükségem van rá... és ha ő nem érez így, akkor nem tudom, hogy fogom összekaparni magam :roll: na, ennyit arról, hogy nem beszélek ezekről a dolgokról... de sose tudom befogni. :( És egyébként már arra is rájöttem, hogy mi a baja: még mindig ott van leragadva, hogy... nem tudja elhinni, hogy ennyire érdeklődöm, mindössze egyszeri találkozás után. De a sunyija még csak nem is szólna, hogy ok, inkább élőben. :lol: Úgyhogy ezt is a tesójától kellett megtudnom - mármint hogy nem mer elhívni. Mert látja, hogy tanulok, meg ilyesmi... meg hogy hívjon hozzá, illetve ő hogy jönne hozzám - asszem mindkét variáció esetén mehetnénk az utcára: anyámék vele együtt vágnának ki, lévén, hogy fiatal vagyok xD, hozzájuk meg én nem is merek menni :oops: és korai is lenne az ilyesmi. És akkor nem is annyira fantáziadús, mint én... úgyhogy ezt is nekem kellett kezdeményezni, de szerencsémre nem ódzkodott, sőt, kereste a járatokat :roll: És annyi mesélni valóm lenne még, de itt :-S nem... a legmegfelelőbb. Talán majd ha lesz időm, akkor nekiülök pötyögtetni valahol... :D De mostanában... hát kész vagyok @-)

Orevöár! Vagymi :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 03 (szerda), 11:25 
Könyvmoly

Hejhó! :)

Ó, KASMÍRkák, olyan kár, hogy nem vagytok... :( Hiányoztok ám, főleg egy-két ember, de egyszerűen... behavazódtam. Elkapott a FARMERAMA-láz, miközben állandóan dolgozom (ééés, végre van, miért... :) ), táncolok, ami egyre húzósabb, miközben próbálom tartani a kapcsolatot a barátnőkkel, és mindezek mellett még írni is kell a kihívásra. :(
Igaz, hogy az utóbbi időkben elég ritkán jártunk fel ide, de ez még szerintem nem jelenti azt, hogy vége, a csapat feloszlott. Mindenkinek elkezdődött a suli, és valljuk be, azért nem mindig csak pár mondatot írtunk, aki pedig lemaradt, annak igen sok mindent kellett volna behoznia. Ez kicsit elrémisztett bennünket, úgy vélem, de ez még nem jelenti azt, hogy már nem vagyunk többé "mi". Ha nem fórumon, akkor majd msn-en tartjuk a kapcsolatot. Esetleg fácsebukon, vagy e-mailben. Az itteniekkel akár találkozhatunk is, Shanci még mindig jön egy randival nekünk, megígérted... :(
Az, hogy most kimaradt egy-két hónap, még nem vészes hanyatlás, simán vissza tudjuk hozni... :)
Pl. jó lenne, ha mondjujk a téli szünetben mindenki írna magáról pár sorocskát, hogy ki, hogyan van... ez - ahogyan eddig is - tuti, hogy belefér, nincsen suli, szóval ha még nekem is - aki ünnepek előtt, alatt, közben, után is dolgozik - belefér, akkor nektek is. :)
Hiányoztok ám, csajok... :((

Shanci, most olvastam a pü-det, és olyan... szomorú lettem... ez a válasz rád is vonatkozik, de ha végre egyszer látlak msn-en, akkor tuti, hogy zaklatni foglak, mert meg akarom veled beszélni. Hiányzol, drágám! ♥

Vigyázzatok magatokra, és ne feledjétek a lényeget: a KASMÍR-fedélzet sosem süllyed el, csak egy-két keményebb viharba keveredik, amiből aztán mindig talál kiutat... MINDIG! :) Minden idők kérdése... (L)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 25 (hétfő), 23:15 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Halihó lánykák, mi lett itt??? :cry: :cry: :cry:
Most akkor vége vagy mi a helyzet????
Hát szomorúan hallom, hogy mindenki eltűnt (velem együtt tudom, nincs is megrovó szándék a szavaimban... :oops: - csak szomorú vagyok...), de úgy hiszem, nem igen tehetek ellene semmit, úgyhogy akkor mindenkinek további jó olvasgatást, írogatást, aztán remélem, más helyeken még hallok rólatok, ha itt nem is!

Sziasztok KASMÍROK!... :( :(

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 11 (hétfő), 17:19 
Írópalánta

:/ :( Pedig én is pont most gondoltam, hogy írok ide... na mind1. Jobb híján annyit akartam írni, hogy feltettem a kihívásos sztorimat, meg mostanában egy csomó, (szerintem) jó, VTKs sztori fog felkerülni :)

Na, mind1, mostanság már nekem sincs nagyon erőm feljönni, meg úgy látom, nincs is miért... De ha van kedve vkinek dumálni, én is szívesen veszem, msnen, facen elérhető vagyok :)

puszi :-*

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Volt, nagyon is volt, tulajdonképpen még most is van...
És akkor a torok elvágja a hazudozás fonalát.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 11 (hétfő), 16:50 
Betűmániákus

Halihó!
Gondoltam benézek, csak nem tudom minek, mert már nem sok értelme van :roll: Persze magamon tapasztalom, hogy hajsza van és kész, ennyi. Beszámolni valóm nincs és szerintem nem is lesz semmivel kapcsolatban, úgyhogy... aki akar msn-en megtalál. :) Azt hiszem, a magánügyi bajok nem erre az asztalra tartoznak, úgyhogy be is rekeszteném a magam részéről ezt a fajta szómenést :lol:
A fórumra már nem-igen járok egyébként se, szóval... talán esetleg ha a szünetekben összeverődünk majd néha-néha :) Üdvözöllek titeket, legyetek jók, tanuljatok meg minden. Én itt fölfüggesztem magam. :-h :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 07 (csütörtök), 16:09 
Írópalánta

:D Pécs nagyon szép kis hely, és most már sok jó emlékem is kötődik hozzá :D

Remélem jót fog tenni nektek, Shanon ;)

Én is nagyon el vok halmozva jelenleg, fizikatanárom 20 percig diktálta csak a házidolgozatra vonatkozó feladatokat :roll: hát kösz szépen -.-"

errefelé meg kihaltunk :(

Nem kérdés. Parancs. És mivel úgy sincs jobb dolgod, maradsz és megpróbálsz válaszolni. Nem lehet elkenni, nem lehet mellébeszélni, vagy kussban maradsz, vagy összeszeded magad és előállsz valami rendes válasszal.
-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.
És ha tényleg, ha tényleg volt életed, maradhatsz." /Para-Kovács Imre - Lassú fény/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 02 (szombat), 13:40 
Betűmániákus

Háhh. Anyum nem volt szülőin, de most kaptam fülest, hogy tavasszal go olasz 8->

Narám... ezek a pasik már csak ilyenek :-S megbeszéltük, hogy kicsit hagyjuk egymást egy ideig, erre már tegnap este jelzett :-P nincs nagy kibirása /:) :roll:

huhh, nekem annyit kellene tanulnom, de csak lézengek már megint :oops: bár reggel voltam angolon, és olyan jót beszélgettem 8-> és meg is dicsért, mert alig volt hiba a tartalmamban, amit írtam, illetve értette, amit mondtam neki xD Áhh, számtalan a dolgom, úgyhogy tényleg lépek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 02 (szombat), 13:31 

Sziasztok!

Nara 8-> úgy elmennék Pécsre... ha az osztályom nem lenne ilyen, amilyen akkor most Pécsen lennék oszikiren... de sehova nem megyünk :( Komolyan egy ember miatt :roll: meg szánalmas már, hogy mindenki csak akkor akar menni, ha abba bele tartozik, hogy nem megyünk suliba... :roll: Emlékszem tavaly előtt azt hiszem, mikor ment a Made in Hungaria. Mindenki benne volt (én nem akartam megnézni bocsi nem szeretem a magyar filmeket, csak párat bírok) hogy oké menjünk el osztályfőnökiről meg magyarról. De mikor kiderült, hogy Pénteken csak 3tól adják már nem is akartak közös mozit :D Szánalmasak, de komolyan :roll:

Írás, nekem most kell, mert kihívás. Történelem, egész héten mind a négy óra elmaradt belőle a baj az, hogy kedden (HÉTFŐN IS ELMARAD JUPPÍ <:-P ) a felelés belőle nem marad el, és lehet, hogy kiadja a tz-t. Matekból is lehet, hogy megkapjuk. :)

Szerelmi élethez nem tudok hozzászólni. már két éve nincsen senkim. Nem is nagyon hiányzik, egyelőre kissebb gondom is nagyobb ennél. Nyakamon az érettségi, a nyelvvisga... szorgos egy év lesz, de utána egyetem és kollégium <:-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 01 (péntek), 13:29 
Írópalánta

Én itt vagyok :D Azért ilyen furi időpontban, mert azért az én fejem fölött is kicsit csapkodnak a hullámok -.-" holnap 5.15kor indul a buszunk Pécsre, kétnapos versenyt egybevonták, szal elvileg 9kor végzek, de tutira csúszunk :-S úgyhogy örülni fogok, ha hajnali kettőre hazaérünk -.-"

Én is tök szívesen írnék, most van ötletem is meg minden, csak hát na... Töritanárom agyát az egyik csaj rendesen felcseszte, namármost így igaz, hogy nem ma írtunk, hanem hétfőn fogunk, de kétszer annyi anyagból, szivatós bosszúdogát -.-" $fal köszönjük szépen... :roll nagyon önérzetes osztálytársnőnek (akinek egyébként most tényleg nem volt igaza), és idegbeteg töritanárnak egyaránt :roll:

Szerelmi életem jelenleg nagy nulla. A srác, aki facen elhívott kávézni, az "oké, benne vagyok" üzim után két hete nem válaszol -.-" így jártam. Na mind1, úgy is 5 évvel idősebb nálam :( T. mostmár viszonyag redszeresen köszön, de ennyi. Mondjuk szerencsére már nagyjából kigyógyultam belőle :D

Hát Shanon, legalább meg tudjátok/akarjátok beszélni :) az is valami... Neten keresztül sztem semmi komolyat nem jó tisztázni, mert sok ember ismerek, aki teljesen más neten keresztül. Persze valamennyire midnenkit megváltoztat... Azért szurkolok, hogy minden rendben menjen ;)

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 01 (péntek), 8:07 
Betűmániákus

Hát hahó! :-S

Október van és semmi? :( Na, nem baj... minden jót nektek és kitartást! Én is próbálom tartani a tempót. :roll:
Egyébként megint minden összejött minden téren. :? I-vel tegnap akkora port kavartunk ketten, hogy én még mindig köhögök, ráadásul alig aludtam ebből kifolyólag. :-( Még szerencse, hogy ma laza napom lesz, mert össze-vissza kérték el egymástól a tanárok az órákat, és mára laza tantárgyak jutottak #:-S vagyis részben lazák, mindegy. Jövő pénteken tehát vonulok a barátnémmel, és találkozok I.vel, hogy mindent a-tól z-ig átrágjunk. És akárhányszor mondtam/írtam már, ezúttal tényleg csak mélben vagy pü-ben kérdezzetek erről a témáról. Egyébként se tartozott ekkora közönség elé soha, de hát na. Jobb volt így, mint többször másolgatni :oops: Előre is köszönöm a megértést! :x

Továbbá átneveztem a ficblogom. Ennek jócskán itt volt az ideje, hisz nincs Káosz xD Illetve van, csak most másmilyen :D Úgyhogy a "shanon widow's blog" frappáns és fantáziadús névre kereszteltem át a kuckót, ezek után így tessék keresni, ha kérdés van :D
Ja, és a merengős profilomon is átírtam ezt-azt, mivel ugye megszűnt az EKLE, meg miegymás...
Írni nincs időm, pedig most már annyira jó lenne egy kis kikapcs :( Halmozódik a bétázni-való is, kritikát se írtam mióta... a sajátjaimmal semmire se haladok és tanulnom is kéne, úgy igazán. Ráadásul most még a "kapcsolatom" is viharba került, de már muszáj volt kiírnunk magunkból a bibiket. Csak neten keresztül ezt már nem lehet tisztázni. :-S

Hát ennyi. Majd jöttök...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 27 (hétfő), 7:52 
Betűmániákus

Hahó cicák! :D
Már megint pangunk, de tegnap legalább volt egy kis élet erre :) Én el vagyok havazva, minden összejött erre a hétre, úgyhogy a hétvége már most nagyon jól jönne :roll: Az idő rossz, meg vagyok fázva meg föl is, de ez se szegi kedvem :g Tegnap délután fél négytől hajnali egyig beszélgettünk msn-en :oops: Egy csomó dologról volt szó, közben tanultam, angolt fordítottam meg hasonlók. xD Megbeszéltünk ezt-azt. Többek között, hogy nem sietünk sehova és ez a helyzet tök jól bevált, marad is egy ideig. Bár voltak egyértelmű vagy félig egyértelmű célzások mindkettőnktől, tegnap tökéletes egyetértésben kijelentettük, hogyha gyorsak vagyunk a környezet vagy az idő miatt, akkor abból nem fog sok jó kisülni, nem éri meg egyikkel se versenyt futni. :roll: Rosszak az ebbéli tapasztalatok. Már nem mintha nekem annyi lett volna, csak azért ennyi chatelés, sms meg mindenféle után az emberek elvárják a találkozásokat - tegnap épp ezt beszéltük KyKyvel + a távkapcsolat szépségei és foltjai -, de egyszerűen ez összehozhatatlan egyelőre. És tegnap jöttek az isteni szikrák: ez a felállás még nagyon is jóleső. Ha szükségét érezzük a többnek, akkor azt tudni fogjuk. :o
Mutatta a bizonyítványát :) Hát irtó büszke vagyok rá. Meg még egy csomó másról is szó volt, de tudjátok hogy megy ez.

Na, el is teszem magam, tanulok még. Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 18:45 
Írópalánta

:D egyetértek veled Riika... valszeg nekem sem lesz, nem fogom venni a fáradtságot, hogy megkeresztelkedjek... bár majd elválik :)

Nah a két sztorim közül feltöltöttem az egyik prólógját :D tök büszke vok magamra, végre kiszenvedtem ;)

Húha Lil, ez igazán érdekesen hangzik. Igazából még nem nagyon voltam szalagavatón (mm nézni) o.O bár idén meg majd meglátom, mert lennének végzős ismerőseim ^^"

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 18:36 

Riika mi bécsizünk évfolyamtáncon. És fekete-fehér lesz a kosztüm/blúz párosunk :D És holnap próba 8-> :) Utána meg matek tz :|| Ajj... mindegy. Az osztálytánc hát az LOL lesz. :D Három részből áll ez is, az első rész, az a Bad Romance parody amire bizony mi énekelni fogunk :D A második rész valami katonás lesz, itt a fiúk meg pár lány és a harmadik, ahol mindenki az a T-mobile Dance lesz :D Izgi :)

Képzeljétek, most lennt a konyhában elkezdtem pár lépést a bécsiből :D De senki nem vette észre :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 18:28 
Szárnybontogató

Shanci, igen, megértelek. :D Pont azért szerettem volna most gyönyörű fehér ruhát a szalagavatómra, mert semmiképp sem lesz templomi esküvőm (ha lesz egyáltalán bármilyen...), egy kis hivatali szobában lerendezett szertartáshoz meg nem nagyon illik ilyen hatalmas habos-babos, uszályos felhajtás... :g Mindenesetre a mostani ruhám is meseszép, még ha nem is olyan feltűnő. :)

Lil, dede, már megegyeztünk a kosztümben, majd most szerda délután megyünk, hogy levegyék a méretet, meg a fazont megbeszéljük, mindenki személyre szabottan. :D Nekem blúzom lesz, ha minden igaz, nem fűzőm, mert nálunk közölték az iskolában, hogy fűzőben senki se merjen érettségizni, szóval nem éri meg. Viszont szép kék színű lesz. Nektek milyen? :)
Huh, tánc. No, nálunk van évfolyamtánc (az lesz az angol és a bécsi keringő - én bécsizem :x) és osztálytánc. Ez utóbbi pedig három részre fog tagolódni: a lányok valami rocky félét adnak elő, a fiúk hiphopozznak, a végén pedig közös táncként zorbázunk. Azt én tanítom be. 8) :D

Többiek? Ailám? Majd mindjárt megyek Neked fészre levelet írni, csak még van mit tanulnom holnapra... :-< :-*

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 11:34 
Betűmániákus

Riika! :-* Várom a képet :lol:
Hát igen... én már csak ángy napon fogok olyat viselni xD már nem mintha odalennék érte, de akkor abból nem engedek. majd a násznép fogyókúrázik, mert nem lesz kaja, de nekem akkor is nagy ruha kell 8-> :D

Lil, ha visszaolvasol mindent megtalálsz. Hosszú lenne még összefoglalni is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 11:24 

Sziasztok!

Riika ti még nem egyeztetek meg a kosztümben? Nem akarlak riogatni de már nagyon el vagytok késve.. bár nem tudom, hogy neked mikor lesz szalagavatód.. nekem november 20 de már ugye második héten volt a szülői és már ott rinyált mindenki, hogy jajj nem fogja senki elvállalni.. végül találtunk egy öltönyöst aki megcsinálja. Nekem már az évfolyam táncra is megvan a ruhám és most tök boldog vagyok :) Olyan szép 8-> :x mint egy álom *.* . AMúgy mit táncoltok évfolyam táncon? ;;) Mi bécsi keringőt ;)

A lyukasórák.. hát nekem nincs sok, csak öt ezekből 3 első óra vagyis alhatok tovább, de ennek fejében pl hétfőn csütörtökön pénteken négy órám van. :) Egyedül a táncpróbák miatt húzós a napom :-S de ez csak szalagavatóig, utána jön majd a kánaán B-)

Amúgy kivel mizújs? Rég írtam ide :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 11:15 
Szárnybontogató

Okés, akkor amint lesz kép küldöm! ;)

Nara, igazából az utolsó év nem annyira húzós, olyan szempontból, hogy ha az ember okosan csinálja, akkor rengeteg lukasórája van (nekem például heti 11 :D), amikor lehet tételt kidolgozni, kövi órára tanulni, ilyesmi. Inkább a sok külön dolog, érettségi előkészítők, próbák azok, amik kiszívják az erőmet. Igaz, hogy elég jó osztályom van, szóval elég keveset veszekszünk, könnyen megegyezünk a ruha színében, anyagában, hasonló irtó fontos dolgokban :D, csak van egy-két lány, akit jobb lenne erre a pár hónapra lehibernálni... 8-|
Várom az április végét, Ailám is megmondhatója, onnan kezdődik a tejszínhabos élet... ;;) Már olyan szempontból, hogy nem kell bejárni a suliba... ;)

Óóó, Shanci, a szép fehér ruhát, ha csajos az emberlánya, ha nem, akkor is érdemes legalább egyszer kipróbálni. Majd max az esküvődön. :D

No, megyek Móricz regényt olvasni, Lánykák! Pusszantás :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 18:15 
Írópalánta

Naná, hogy van rá iégeny ;) <:D>

Hmm eddig nekem akár melyik évfolyamba is mentem éppen, mindig azt mondták, az a legnehezebb xDxD és az a vicc, hogy különböző emberek :-P

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 13:30 
Betűmániákus

Épp ma reggel jutottál eszembe! >:D< Tiszta telepátia :D
Hűűű, kitartást meg minden... @-) Együttérzek, mivel nekem is szörnyű a suli annak ellenére, hogy nem utolsó éves vagyok... :cry: Jövőre még tesznek rá. Hm. Nehezen hiszem el, hogy ezt überelni lehet :roll:

Jáááj, de kiváncsi vagyok a rucidra 8-> Nálunk nincs szalagavató :-S Máhh, amúgy se vagyok annyira csajos, szóval... meg rajtam a ruha se segítene, úgyhogy mindegy :-)P Még szép, hogy kérünk rólad képet! ;)

A többiek? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 13:25 
Szárnybontogató

Sziasztok!! ;;)

Ne haragudjatok, hogy ennyi időre eltűntem, de elromlott a gép, valami vírus miatt, szóval eddig a szerelőnél csücsült. :roll:
Nem tudtam mindent visszaolvasni, rengeteget pötyögtetek, de úgy nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal! ;)

A suli nagyon húzós, utolsó év, rengeteg tananyag, veszekedések, táncpróbák, érettségi előkészítők, ilyesmi... Azt se tudom, hol a fejem, de azért majd igyekszem sokat jönni Hozzátok! >:D<
Hm... :-S Asszem csak egy jó hírrel tudok szolgálni... lefoglaltam a keringős ruhámat!! :x Csudaszép. Elég egyszerű, semmi csicsa vagy habos-babos vonás. Igaz, úgy mentem a szalonba, hogy valami mesebeli költeményt választok, de csak csúnyák voltak ilyen téren, szóval... A sajátomba viszont egyből beleszerettem. Majd ha lesz kép, szívesen küldök róla, már ha van igény rá. :)

Puszillak Titeket! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 19:13 
Írópalánta

:D Hát igen, két ötösöm nekem is van, csak a fizikát ne kéne nézni :-S Drága tanár úrnál a doga úgy néz ki: van három-négy feladat, és mindegyikre kapsz külön jegyet. Mondjuk abból a szempontból jó, h mindig megvan a minimális jegy darabszámra (sőt több is), de sokkal több rossz jegyet kap így az emebr, emrt a jó feladatok nem "javítják" fel a többit :roll: Jövő hétre meg 6 dogát ígértek be, és emellett még sportorvoshoz is kell mennem :roll:

Lusta pasik ;) :-P Nem baj, holnap megyek ynelviskolába (ő is oda jár, csak máskor), aztán azzal kapcs. keresek vmi ürügyet és ráírok, hadd vegy észre, h már két hete válaszoltam. Ha meg direkt csinálja... na nem mondok semmi csúnyát :-P úgyis megvan már a napi bemutogatós számom xD: http://www.youtube.com/watch?v=bqu-D8Hw ... re=related :-P Néha igazán kellemes meghallgatni egy-egy idegesítő emberre gondolva :D:D:D

na mind1, most megyek és kipihenem magam, mert összesen biztosan buszoztam ma 3-4 órát, úgy hogy a fülemen is csomag lógott... de nem panaszkodom, igazából elég jó kis napom volt, ma kivételesen szinte mindenki jófej volt :-P

Puszi:-*

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 10:19 
Betűmániákus

Hahó! :-*

Hát jól kiszabjuk. Se többet, se kevesebbet nem vagyunk itt, csak amennyi feltétlen szükséges. Hmmm :-S De azért remélem, benéztek majd. Nem akarok floolgatni :oops:

Narám, úgy látszik ezek a mai pasasok csakis heti egyszer képesek megereszteni a válaszokat - vagy akkor se :lol: Az én szentecském vagy alszik... vagy alszik meg néha eszik, este meg engem boldogít xD De aludjon is, ameddig teheti, mert kedden iratkozott be harmadikba és... nagyon durva szakra jár, úgyhogy ha beindul, szerintem rám se lesz rendesen ideje, nemhogy aludni :roll: Evvan^^ Még a jövő hete lesz ilyen laza, aztán elmegy =(( Már nem mintha most a közelemben lenne vagy valami, de akkor ritkábban jár haza, ergo csökken az esély arra, hogy találkozzunk. De megoldjuk :#-)

A suli... nos, az egyre durvább és fárasztóbb :D De már van két ötösöm xD Eddig stimmt.

Na, fölfüggesztem magam, legyetek jók!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 23 (csütörtök), 17:10 
Írópalánta

Sziasztok!

Bocsi, h megint így eltűntem :oops: Kicsit beindult a suli, ált. estére már hulla voltam, nem volt erőm feljönni ide, vagy épp mondanom nem volt mit. Két sztorit kezdtem el írni/gatyába rázni, csak kicsit össze vagyok most így kavarodva... Pedig szeretnék végre megint alkotni :) Na meg szokásosan az ismerős depi szélén ingadozom :roll: Na mind1

Hmm... ennél az msn-letiltogatós témánál elvesztettem a fonalat :-P Én még csak néhány embert tiltottam le/tiltottam és törtöltem, de mindig végleges volt :D:D szal nem kellett enyit variálnom :)

Pasitémához most csak annyit, h elv. elhívott egy srác kávézni, és nagyon bírom (bár csak kb. egy hétig jártunk együtt tanfolyamra), csak van néhány apró probléma: kb. 5 évvel idősebb nálam ^^" megírtam neki, h benne vagyok, h talizzunk, de sztem benézte a dolgot facebookon, mert egy hete nem válaszolt, időpontot meg nem beszéltünk meg :roll: szal msot azon agyalok, h direkt nem válaszol, vagy csak rákattintott az üzenetekre, mondjuk megnézni egy másikat, eltűnt az én értesítésem is, és most azt hiszi, h rá sem bagózom :-S na mind1, úgy se lenne semmi, csak azért szívesen dumáltam volna vele... :roll:

De látom zajlik az élet :D Ez jó... Én is próbálok nem belehalni a hétköznapjaimba :D :-P

Puszi :-* igyekszem sűrűbben jönni.

-Nem. Nem volt.
Máris mehetsz. Esetleg.
-Igen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 21 (kedd), 6:21 
Betűmániákus

Hát valahogy letiltottam szerencsétlent, de nem tudom hogy csináltam :oops: Aztán úgy gondoltam, hogy törlöm a kapcsolatot és majd fölveszem én, de végül kiderült, hogy úgy meg nem lehet fölvenni :? :-( Úgyhogy a barátnőm visszavette és beállította, és most nincs letiltva xD Borzalmas vagyok :-Ą De KyKy, nagyon szépen köszi Neked is! :)
Tegnap smseztünk^^ Szegénykém... tényleg nem tud mit kezdeni a helyzetekkel, de olyan aranyos 8-> Tegnap késett a buszom, meg volt egy kis zűr és megírtam neki. Erre azt válaszolta, hogy azt hitte, hogy én bentlakó vagyok :roll: Aztán elkezdett arról irkálni, hogy milyen a koleszban, miért nem jó, milyen az, hogy ő albérletben lakik meg ilyesmi :lol: Úgyhogy egy csomó információt kaptam olyan dolgokról, ami jelenleg hidegen hagy :roll: De ő költi a pénzét, felőlem... az utolsó üzenetét viszont most olvastam el -.-" Délután aludt, és kiderült, hogy fölébresztettem, de nem volt baj, mert utána nem sokkal jelzett az ébresztő :| Este viszont elemében van ahogy elnézem...Nem tudom, mit csináltam, hogy büntet az Isten :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 11:12 
Könyvmoly

shanon widow írta:
rájöttem sajna :? de a barátnőm ezekben a percekben intézkedik... :oops:

és meg is csinálták :D

én meg itt töröm magam... :roll: mindegy. és mi volt a bibi?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 8:00 
Betűmániákus

kykyke írta:
nem lehet felvenni újra valakit, csak ha letörlöd... viszont a tiltás-dolog akkor sem fog eltűnni... :-O

rájöttem sajna :? de a barátnőm ezekben a percekben intézkedik... :oops:

és meg is csinálták :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 7:55 
Könyvmoly

nem lehet felvenni újra valakit, csak ha letörlöd... viszont a tiltás-dolog akkor sem fog eltűnni... :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 7:50 
Betűmániákus

najó, én fölveszem újra... :roll: jobb ötletem nincs.
a legjobb az egészben, hogy számon kértem tőle :-Ą igeeeen... nem vagyok ép.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 7:49 
Könyvmoly

shanon widow írta:
he? :D
tán tudod a jelszavamat? xD az nem baj, téged szeretlek >:D<

:D sajátomra gondoltam, te! :D nálam is ugyanolyan a letiltás rendszere, mint nálad... elvileg. :-P de sajnos nem tudom, mert csak myvip-ről tudok bejelizni, ott meg valami egyszerű izé van, a gépen pedig a legrégebbi msn. leszedni meg nem fogom, mert egy, az sok netet fogyaszt, 2, használni sem tudnám. de kell ,hogy legyen olyan lehetőség, hogy letiltás feloldása, ha egyszer le van tiltva. xD jobb egérgomb kattintásnál az összes lehetőséget végignyálaztad, és egyik sem volt valami hasonló ehhez?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 7:46 
Betűmániákus

he? :D
tán tudod a jelszavamat? xD az nem baj, téged szeretlek >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 7:43 
Könyvmoly

shanon widow írta:
igen, igen igen... tudom, csak... és köszi >:D<
hűhaaa... igen, olyan piros vonalka van, csak... és szerintem valamit összenyomkodtam, mert... :-S nem tudom letiltani... illetve kijön, mint lehetőség, hogy letilthatom... :oops: de én nem akarom. az, hogy föloldom a letiltást... oylan van? $?

kell lennie! :-O na, minnyá belejizem... :oops: (ejnye, mekkorát kapok a fejemre, ha ez kiderül!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 7:37 
Betűmániákus

igen, igen igen... tudom, csak... és köszi >:D<
hűhaaa... igen, olyan piros vonalka van, csak... és szerintem valamit összenyomkodtam, mert... :-S nem tudom letiltani... illetve kijön, mint lehetőség, hogy letilthatom... :oops: de én nem akarom. az, hogy föloldom a letiltást... oylan van? $?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 7:19 
Könyvmoly

Shanci, drágám! Most láttam csak, vasárnap nem igazán voltam huzamosabb ideig gépközelben, és most olvastam csak. De legalább megoldódott, ez is valami, nem, szívem? :)
Egyébként azt is tudhatnád, hogy rám is mindig számíthatsz, szóval bármikor, bármi van, küldd nyugodtan. Eddig is próbáltam segíteni, nem? :)
Msn-en az a piros vonal - ha a képe van áthúzva átlósan (bal felső sarokból jobb alsóba) - azt jelenti, hogy le van tiltva. Lehet, hogy véletlenül letiltottad. Bár, ha viszont ez lenne, ő semmiképpen nem írhatna rád, hiszen nála ez úgy (nem) jelenik meg, mintha nem lennél bejelentkezve. Nem tudja, hogy te letiltottad - ez az idegesítő embereknél használatos módszer :-P -, és ha ez történt, akkor nem tudhatta, hogy mi van/volt neked kiírva... hacsak persze nem utána nyomkodtál valamit össze, mi által letiltottad. xD Na, jó bonyolult voltam? :D Egybk., ha ez történt, akkor jobb egérgombbal rákatt a nevére, és ott van, hogy "letiltás feloldása" vagy valami hasonló, már nem emlékszem pontosan... :) Ha viszont nem ez van, akkor meg kéne néznem, mert így látatlanban nem igen tudok segéd kezet nyújtani. :)

Hír! Képzeljétek, indulok a WH-n, a femslash kihíváson! :D Én! :D Nem vagyok semmi, nagyon kíváncsi leszek, mit fogok alkotni. :D Ha valakit érdekelnek majd a fejlemények - egyelőre még a páros sincs kitalálva -, vagy úgy érzi, szívesen segítene, az jelezze! :x Egy bétám van egyelőre, de kettőt szeretnék (minimum), de nem tudom, Shanci, hogy ezt te vállalnád-e. Nem tervezek 18-as karikás sztorit, max 16. :) Na, mindegy, meglátjuk, mi lészen. :)

A másik hír... hogy meséltem már nektek a benti srácról, ugye? Akinek elv. van barátnője. Nos, egyre jobban kezdek érte meghalni... =(( Olyan jó lenne, ha kideríthetnék róla valamit, de nem tudom, mert félek is... :( Nem tudom, mit csináljak. :( Egész hétvégén ezen agyalódtam barátnőmmel, és konkrétan nem jutottunk semmire. :(

Na, mindegy. Nem untatok tovább senkit, nem tudom, mikor jövök legközelebb, mert ma táncolok, holnap meg egész du. suliban vagyok, de talán délelőtt fel tudok majd jönni. :) Attól függ, mennyit tudok ma lebétázni... el vagyok most bőven látva.

Csóók, csajok, szép napot! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 20 (hétfő), 6:01 
Betűmániákus

Sziaa! :x
Én is fordítottam tegnap :) bár az nem olyan kaliberű dolog, mint a tiéd :( De legalább érdekes? Fárasztó? Mesélj csak!

Háááát, igen... megszoktam, hogy nem szokott itt lenni senki, ezért csendes magányomban irkálgatok, és várom, mikor csapnak le floolásért. Bár mivel a hsz-eim között átlagban eltelik 24 óra, nem bántanak :-P Csajok, annyira szépeket írt... 8-> aztán fölvett msn-re, ahol kiírtam, hogy senki ne zavarjon, mert tanulok, és rám írt, hogy nem piszkált, csak köszön, és hogy jó tanulást :#-) apropó! msn... nem tudtam neki válaszolni, mert amellett, hogy piros jelzése volt, vagyis elfoglalt... még át volt húzva egy piros vonallal is... az mit jelent? :-S olyan lehetőségem nekem is lehetne?
Ja, igen! És amellett, hogy szép volt a levele, még árad belőle az egója is... kivárta, hogy mi lesz, alias, ha nem pattogok, ő még úgyse fogja görbíteni a félméteres hajának egyetlen szálát se /:) úgyhogy abbéli kijelentéseimet, mely szerint kissé elnyomott, gyorsan felejtsétek el... inkább rafinált. Nagyon rafinált. Azért majd fölvilágosítom, hogy nem így szoktak csajozni :roll: vagy ki tudja...

na, megyek... egy csomó dolgom van :-(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 20:47 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Sajnálom Shanci, hogy nem jöttem hamarabb, tudod, hogy nekem minden ilyesmit elküldhetsz, leírhatsz, kiöntheted a szíved. :) Viszont nagyon örülök, hogy megoldódott a dolog! :-D Remélem, most így már könnyebb lesz a dolog! ;-)
Majd azért mesélj a fejleményekről! 8->

Én ma egész nap fordítottam... :? :roll:

Viszont péntek éjszaka legalább kicsit "kipihentük" magunkat barátnőimmel, elmentünk erre az éjszakai Aquaworldos dologra! Jaj, lányok annyira jó volt! 8->8-> :x Pedig én félek a csúszdáktól, de itt még én is találtam kedvemre valót! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 19 (vasárnap), 9:31 
Betűmániákus

Hogy mennyire pangunk... :( Mindegy.

Gyerekek...elcsesztem. Mindent. Legalábbis úgy érzem. :-< Tegnap este írtam neki (ittasan)... és... hát meglátjuk. :roll: És bár nem akartam itt kitárgyalni, úgy érzem, muszáj lesz kiírnom magamból. :-( 15-én volt fönt utoljára... és bár kíméletesen, finoman, burkoltan célozgatva szerettem volna megkérdezni néhány dologról, annyira belefelejtkeztem a haragomba, hogy úgy érzem... bántó lett, nagyképű és arrogáns :(( Pedig annyira nem akartam... és annyira akarom, hogy ez lesz a vesztem... várom a reakcióját, de piszok rossz érzésem van. Kétségbe vagyok esve :-S Hisz gyakorlatilag rábólintott az elvi semmire... Istenkém, miért vagyok ilyen szerencsétlen?! Annyira ki vagyok borulva... egy hete semmi. Ez nem így szokott folyni, ha valaki érdeklődik valaki iránt. :cry:
Föl se merek menni az oldalra... legalábbis addig nem, ameddig nem látom, hogy ő volt-e fent, és válaszolt-e. Úgyhogy szó szerint sajna nem tudom idézgetni a levelemet, csak úgy nagyjából. :( Jó lenne ha valaki följönne és megmondaná a véleményét, elküldhetem pü-ben.
Semmit nem tudok, csak azt, hogyha nem fog menni, és elriad, akkor... már most cs*szettül fáj és... csak rosszabbul leszek. Már csak abban lelem a reményem, hogy a burkolt poént azért észre fogja venni, ami nagyon talán körbelengi a sorokat... =((

Ami egy kicsit, olyan 0,00001%-ban földob, az a Balek. Olvasgatom a könyvet, mert megérkezett, és ez egy kicsit feledteti őt, bár arra se tudok figyelni, mert egyszer csak azon kapom magam, hogy meredek a sorokra vagy a semmibe, és különböző alternatívákat gyártok arra, mit gondolhat... :roll: Fölemészt... mit csináljak? :cry: A tanulásra meg aztán végképp nem tudok koncentrálni... $ear

Szerk: (16:05) minden sínen van... megvan a száma és az msneje, ráadásul kiderült, hogy várta, hogy jelezzek :lol: :lol: :lol: úgy tűnik, részegen kell próbálkozni, csajok. Hajrá! Nekem bejött... :o *boldogboldogboldog*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 17 (péntek), 20:00 
Betűmániákus

Hagyjuk a sulit, mert részemről is csak egyre rosszabb... bár kaptam egy ötöst magyarból a Stendhalról irt elemzésemre és tartalomra :roll:
I... nos, ha nem haragszotok meg, akkor itt befejezem ezt a témát. Már nem tartom publikusnak, remélem, megértitek. :) Aila, szó sincs róla, hogy elriasztana a viselkedése, sőt. Inkább be szeretném neki bizonyítani, hogy nincs oka ilyesmire... azt honnan veszed, hogy megváltoztatnám? :? Ha valaki úgy közelítene hozzám, faképnél hagynám... én nem megváltoztatni akarom, hanem... egyszerűen úgy fogadom el, ahogy van... ennyi. :roll:
Ha visszaolvasol, megérted az elejét is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 17 (péntek), 14:45 
Fanficbúvár

Először is ne haragudj Shanci, hogy azóta se küldtem e-mailt, de teljesen el vagyok úszva... Ez a suli... Én nem gondoltam, hogy ilyen lesz, hogy ilyen nehéz... :? :? És minden angolul (főleg ez a baj vele). Nem tudom, mi lesz, hogy fogom tudni megcsinálni, tartani a lépést és főleg: levizsgázni majd télen... :? :? Már a szótól is kiráz a hideg. Hogy és mit tanuljak meg, ha egyszerűen nem értem az anyagot??? :-S :-S Ja és még kevesebb is a kreditem, mint a többieknek, vagyis kevesebb órám van, ami azt jelenti, hogy jövőre többet kell felvennem... Szép lesz, már előre látom. Hacsak... meg nem bukok és kezdhetem ezeket újra... :?

Bocsi a kiakadásért... :oops: :oops:
Na de hagyjuk is ezt (csak azért írtam, hogy megmagyarázzam, miért nem küldtem még a dolgokat - egyébként meg olyan rossz, mert olyan új ötleteim lennének hozzá, de még leírni sincs időm... :().

Hűű, de kianalizáltad I-t, te lány! :-P Biztos, hogy jó ez így? Úgy értem, így elemezni, mielőtt még igazán megismernéd. Lehet, hogy félreérted a dolgokat. Már nem azért, mert nem értesz hozzá, csak... nem is tudom. Magamból kiindulva nem örülnék, ha valaki, akivel esély van egy kapcsolat (bármilyen kapcsolat - mert ez mindenhol érvényes) kialakítására, az már előre analizáljon anélkül, hogy esélyt adjon nekem arra, hogy azt az oldalamat mutassam, amelyiket szeretném.
De ha ezek miatt, amikre rájöttél vele kapcsolatban, már nem tetszik, akkor persze semmi gond, sőt, akkor még jó is, hogy megtetted ezt az elemzést, mert megkímélted magad a jövő nehézségeitől. Viszont ha ennek ellenére (vagy pont ezért) tetszik, akkor vigyázz, ne akard megváltoztatni (hacsak nem azokban a szempontokban, amikben ő maga is akarja). Főleg ne az elején. Pl. arra gondolok, hogy ne mondd, hogy nem hajthatsz rá, mert megijedne. Hadd döntse el ő, hogy megijed-e, de ne könyveld el valamilyennek. ;-) De ez csak az én véleményem persze! :)
Végül most akkor mit akarsz tenni?

Bocsi, de azt hiszem, már megint értetlenke vagyok... :oops: Az utolsó hsz-ed elejét nem teljesen értettem... :oops: :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 16 (csütörtök), 6:52 
Betűmániákus

Halihó!
Bocsesz a floolásért :oops:

Öhm... tanúbizonyságot tettem arról, hogy mennyire nem tudom, mi legyen... vagy mit tehetek, mit kellene csinálnom. :roll: KyKy hsz-re a pesszimista, gátlásos énem reagált, míg Ailáéra a gyengédebb, rációs, tanácstalan, anyáskodó, megértő. Ez mitől van? /:)
És még mindig semmi... :roll: De az egyetemen kuksol, szóval... és az jóval fontosabb, úgyhogy még büszke is vagyok rá ilyen téren :) De azért akkor se jó, hogy ennyire elvárja, hogy én teperjek. :|| Ez olyan, mintha nyomulnék. :roll: És nem kissé van elegem az "egyet előre, kettőt hátra"játékból...
Wááá, megint kezdem mi? Inkább hagyom magam sodródni a lassú és nyugodt árral... xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 15 (szerda), 6:20 
Betűmániákus

Sziasztok! :)
Ailám, novemberben lesz 10. éve, hogy így tanulok. :) Már megvan a rutin. :wink:
Jáháj, nem féjszen levelezünk, oda nem is jár rendesen. -.-" Hanem ott, ahol anno D. irkált... tudod, félreolvastad xD Na... gyerekek, azt hiszem, hogy I-vel nagyobb a gond, mint hittem. Nem jó ez a net. :? Nem is nagyon jár a közösségi oldalakra, és ott sosem esik úgy a beszélgetés se. Letámadni nem fogom, mert nem érné meg... Miért állítom, hogy baj van? Még nem ismerem rendesen, deeee... nekem mégis kristálytisztán látszik, hogy önértékelési problémái vannak :( Élőben kellene beszélgetnem vele. Tudjátok, nem csak néztem őt, hanem láttam is és.... árulkodtak a jelek, színtiszta pszichológia. Testtartás, viselkedés, kényszercselekvések... zsebben volt a keze végig - titkol valamit! Nem szólt semmit, nem emlékszem a hangjára... Mellesleg, nem hasonlít a testvéreire a szentem, félénk, visszahúzódó és szerintem egy hangyányit elnyomott otthon is... Lelki bajai vannak, nem "hajthatok rá"... megijedne. :roll: Nincs hozzászokva, hogy bárki is érdeklődjön utána, ő meg nem mer semmit csinálni, mert fél a kudarcoktól :-S
Timi beszélt Lacival, és... mondott egy-két dolgot. Tudom, mit kell csinálnom. Az lenne az egészséges, amit Aila kérdezett, deee... vele máshogy kell alkalmazni a módszert és kész. Hétvégén finoman rákérdezek, mert most ő se ér rá :? És nem is akarom zaklatni xD Valamikor a napokban kaphatja az órarendjét, szerintem elég lesz neki az is. :-)
Lassan, de biztosan. :#-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 14 (kedd), 20:58 
Fanficbúvár

Hát igen, én is ebben reménykedem, hogy majdcsak belejövök a közlekedésbe. Holnap lesz az első éles menet, meglátjuk, hogy viselem!;-)
Meg a sulit is. Eddig tetszik, érdekes, bár furcsa, minden új és annyi minden van, annyi mindenre kell figyelni és mindent tök egyedül... szóval idő lesz, mire megszokom. De hát megszökni nem tervezem, más lehetőség meg nincs ugye! ;-)

Shanci, nagyon durva ez amit a tanárodról meséltél, hogy nem tud rendesen magyarul. Olyan furcsa ez nekem, ahogy ti tanultok. Mármint szerintem ez nagyon érdekes, bár te biztos nem így fogod fel, hanem mint gond, hogy nehezebb. De nekem/nekünk ez egy teljesen más rendszer, én elképzelni se tudom, hogy milyen lehet.
Ne aggódj, I-vel lesz valami, hiszen már elkezdődött. :) Egyébként én azt hittem, hogy most elkezdtetek Face-n levelezni. Nem úgy volt, hogy írtál neki ő meg válaszolt? Azt hittem, ezzel már elkezdődött köztetek egy kis beszélgetés, ami lehet majd folytatólagos. De akkor mégsem? :(

KyKy, én is sokáig így voltam vele, hogy elég már a vámpíros dolgokból, de aztán rájöttem: ezek nem véletlenül a 21. század nagy slágerei. És így, ebből az új látásmódból, amit sikerült kialakítanom ezzel kapcsolatban, már nem zavar, hogy sok szól erről.:)
Pl. a Vámpírnaplókat is nagyon szeretem sorozatban, már nagyon várom az első évadot. Abból derül ki, hogy igazán jól is el lehet játszani ezt a sztorit, csak Patiszonnak nem ment... :?
Meg hát ez a Csontváros nem is vámpíros, ebben démonvadászok vannak. Egyébként tényleg jó, ha meggondolnád magad.:)
Az a pü, jaj... már megint késő lett, de talán még belefér mindjárt akkor. ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 14 (kedd), 8:11 
Betűmániákus

De jó, hogy jössz!^^
Épp a Stendhal tartalmával vacakolok, de sehol se tartok, szóval sietnem kell :( Csak egy picire ugrottam fel.
Óóóó, szóval akkor a sulival most minden rendben? Ügyesek vagytok... :lol:
I? I-vel semmi fejlemény... :-S Én nem jelzek neki, megvárom, míg ő keres. Randi! Bahh! :D Ilyenről még szó sincs... tudod, lassan, de biztosan... és mégiscsak ő a pasi /:) az, hogy kicsit különlegesebb, az már a legkevesebb, csak... most tesztelem xD Konkrétumot nem emlegettünk, csak hogy egy chat belefér a napi programba, de hogy mikor $? Elkerüljük egymást :( Kezdem azt hinni, hogy direkt :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 14 (kedd), 7:56 
Könyvmoly

Sziasztok! :)

Mégis tudok jönni egy kicsinykét. :)

Ó, Aila, olyan sok mindent mondtál, amit képtelenség szó nélkül hagyni! :) Egyrészt sajnállak a sulid miatt, tudom, milyen nehéz lesz visszaszokni. Én csak 2 hetet töltöttem szabin, mégis, az első napokban használhatatlan voltam, kb. ültem, és folyt a nyálam. :-S Be kell állni erre rendesen, de utána meg elviselhető lesz. :)
Miley-vel nekem sincs különösebb bajom, bár én a hangját nem szeretem, nem illik egy fiatal lányhoz ilyen mély hang, de amúgy én is látok benne fantáziát. Nem hiába van belőle minden, még chips is. (Sztem ez a legdurvább!)
A tájékozódás, na, igen, ismerős! :D Néha én is képes vagyok eltévedni, bár azért én parázós vagyok, szóval ciki, ha rossz buszra (miegymásra) szállok, mert megijedek, bepánikolok. :-S De neked sem lesz olyan vészes, a metró szinte mindenhol jár, én ahhoz szoktam igazítani mindent.
Barátnőm elvetette a babát, hát nem tudná megtartani. :(
Igen, gépen olvastam, de tudod, nekem ez nem olyan nagy dolog, én ezt bírom. Ha nem is olvasnom kell, ezen dolgozom napi 8 órát, szóval bírnom kell... :) És ezt a könyvet nem tudtam abbahagyni. Decemberben jön a 2. könyv, már alig várom! :D
Csontvárosról én nem hallottam, de nem is fogom elolvasni, elegem van a vámpírokból! :D Most megkaptam az Antia Blake sorozat első kötetét, azt még kiolvasom, ha jó, akkor kölcsön kérem a többit is, de ennyi! :D
Ha van valami pasi-ügyilag, Aila, akkor mesélj, azt a pü-t pedig várom sok szeretettel! :)

Nara, az interjúra én is kíváncsi lennék, szóval nekem is postázhatnád majd! :)

Shanci, igen, elismerik a vizsgákat, de most úgy tűnik megijedtek, hogy elmegy 9 emberke, mert mégis megoldották a keddeket... milyen érdekes, nem? :D
biokémia? energia-molekula képlet? jesszus, én ehhez sík hülye lennék!
I-vel valami fejlemény? Mikor randiztok? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 13 (hétfő), 6:55 
Betűmániákus

Szép reggelt! :-*

Ailám, megkaptad a levelet? :) Majd amint lehet, jelezz! Sok-sok sikert a kezdéshez! >:D< Ez érdekes egy dolog, mondjuk, tényleg embere válogatja...én például majdnem mindent elsőre megjegyzek. Ott volt például a mostani nyári kiruccanásom a barátnőmhöz. Sötét volt, amikor arrafelé mentünk még tavaly a színházba. De apu tudta... 8-| Mindegy, nem kell engem félteni. Viszont barátnőmhöz akkor se tudok eljutni, mert mindig másik útvonal volt és tök kacskaringós minden :? Na, mondjuk azért egyik se hasonlítható egy Pest nagyságú városhoz.
Nincs szociológiátok? :-O Én két évig nyöghetem (asszem). Bár nem olyan rossz, részemről jobban tetszik, mint a történelem. :lol: Egyébként ugyebár egy társadalomtudomány - összemixelve filozófia, történelem, pszichológia -, amit pedig tanulmányoz és amivel foglalkozik az a kultúrák, vallások, a lakosság, politika, Nagy és Okos emberkék elmelétei. Itt tartunk éppen. Montesquieu elméletét tanuljuk, bár középiskolai szint és csak a legfontosabbakat és nagy vonalakban. :roll: Az ismét más kérdés, hogy a kis formájú vonalas füzetemben már hat oldal tele van. :lol: De eddig nem rossz, csak szerb a tanárnőnk és annyira tud magyarul, hooogy... megérti meg minden, de például a saját szavaiddal, emlékezetből felelni nem lehet nála, mert nem fogja érteni, csak amit a füzetbe diktált... :-) Meg se próbálkozunk improvizációval.

Most biokémiáznom kéne és végre valahára bevágni az energia-molekula képletét, deee :-S Előtte még szétnézek itt-ott xD

Tényleg KyKy! Nem is reagáltam a sulidra... :-( Mi van? Nem jól egyeztetik az időpontokat? :oops: És... biztos van máshol is ilyen suli... ott elismerik a letett vizsgáidat? :-S Mindegy, szurkolok, hogy jó legyen. :)

Hááát jóóó. Mivel nem tudok mit mondani, sziasztok! :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 22:28 
Fanficbúvár

Hellóka, lányok! :)

Nekem is kicsit sűrű hétvége volt, mondhatjuk, hogy az utolsó szabad az évkezdés előtt (jó, most lehet galacsinokkal dobálni, hogy na a mázlista, aki eddig hawaiiozott itt szeptember közepéig... :oops: :oops: ). Pénteken ugye a buli, ami tulajdonképpen gt afterparty volt, váltakozó eredménnyel részemről... :roll: Aztán vidékeztünk nagyszülőknél, ahol végig szakadt az eső, ma pedig felmentünk Budára kis panorámanézésre családostul, amit egybeközöttünk egy kis "ismertessük meg velem a várost", vagyis hogy melyik órámra hogy, mivel fogok tudni majd eljutni. Mert tudni kell rólam, hogy borzasztó rosszul tájékozódom. Sokszor a vidéki barátnőim jobban tudják, hogy mi merre hány méter Pesten, mint én. Na de most legalább már kezdenek összeállni a fejemben a helyek és a busz/villamos/metrójáratok, amikkel majd közlekednem kell. Ez van, ha az ember lányának egy kerületben van minden, a suli, a barátok és az egész élete 20 éves koráig... :roll: De fejlődőképes vagyok, úgyhogy reménykedve tekintek a jövőbe! ;-) Profi tájékozódóművész leszek néhány hónap múlva! :-D
Egyébként a sulira visszatérve, holnap most már tényleg elkezdődik, tényleges előadásokkal, gyakorlatokkal, nagyon kíváncsi leszek.
Teljesen megértelek Shanci, amit az iskolakezdésről mondtál, én is így érzem, bár az én nyaram sokkal hosszabb volt, mint a tiéd. Ami azt illeti, ez volt életem leghosszabb nyári szünete, pontosabban az iskola nélkül töltött leghosszabb időszak 7 éves korom óta. Mert attól függetlenül, hogy érettségi meg egyéb más felvételi idegeskedés, a suli kapuját tanulás okán utoljára április 30-án léptem át. Utána már csak érettségizni mentem be és azóta nem is keltem huzamosabb ideig vekkerre. Szóval most aztán tényleg furcsa lesz...

Shancikám, van szociológia órád? Mesélj már róla nekem, hogy mi is az pontosan! Érdekelne a téma! 8->
Úgy örülök, hogy ilyen jól haladnak a dolgok I-vel!!! :-D És tényleg, egyet értek az előttem szólókkal, hogy élmény látni, ha egy fiú rendesen ír. És ne aggódj, ez még nem "bétázás", csak éles szem és ez jó dolog! :)

KyKy, barátnőddel most akkor mi lesz? :? Nekem is volt egyik ismerősöm, aki szintén ilyen helyzetbe került, nem is tudom, mi lett a történet vége. Azért remélem, csak vaklárma volt. És hogy a barátnődéknél is az a helyzet.
Bókay? Szüleim is kinn voltak Neotonozni! :-D
Uhh, tényleg elég durva, ami a suliddal van... :-S Szegény...:( Ha itt nem folytathatjátok, akkor van már másik ötleted, hogy mit hol hogyan?
Utolsó dal!!!!! :x Tudod, ezt egyszer már megbeszéltük, hogy milyen jó! 8-> Egyébként sztem Miley jó színész, látok benne fantáziát és a HM film is egész aranyos, a dalok is meg minden. Szóval gáz, nem gáz, nekem semmi bajom vele a sorozatban sem, még ha bugyuta is. Néha az is kell! :oops: ;-)
Jól hangzik a könyv, amiről meséltél, elolvastam a tartalmát is, egész érdekes. Jól értem, hogy neten olvastad? 300 akárhány oldalt?? Kitartó vagy nem mondom. Bár te a Twilightokat is ott olvastad. :)
Lányok, olvastatátok a Csontvárost?? Én épp ma fejeztem be és egész kellemeset csalódtam. Pedig hányszor mondtam már, hogy nem olvasok több "démonos, vámpíros, vérfarkasos könyvet", ami csak Twilight utánzat. De ez egészen más volt. Meg merem kockáztatni, hogy néhány része egészen meglepő, másik pedig szép volt! 8->
Mi is tudhatunk erről a Lanátok peticíójáról? Vagy ez valami titkos dolog? Csak mert felkeltette az érdeklődésemet a fél szavaitokból elcsipegetett morzsalék... :oops:
KyKy, nincs semmilyen hím egyed a láthatáron nálam egyébként, a bulis dolgokat pedig majd akkor elmesélem pü-ben, ha szeretnéd. De ma már biztosan nem, nagyon fáradt vagyok. Megírom a hsz-t, aztán irány az ágyikó! :-D De jólesik, hogy érdeklődsz! :) És te miért is talizol az exeddel? :-P

Jaj, én is úgy szeretek kreatívkodni! 8-> Egész nyáron nagyszüleim fényképalbumán ügyködtem, majd lefotózom, ha érdekel titeket és elküldöm! :) Decoupage, jaj, az egyik kedvencem! 8->

Nara, úgy örülök, hogy sikerült az interjúkérés. Kérlek, majd ha elkészül, elküldöd nekem, nagyon kíváncsi lennék rá! 8-> :-D
Hát igen a "pasi kezdeményezzen" dolog tényleg csak szép álom, de én túl gyáva vagyok, hogy sokszor merjek kezdeményezni. Egyszer-kétszer, ha úgy láttam, nincs vesztenivalóm és nem is nagyon égetem be magam, ha megteszem (persze csak óvatosan) akkor volt már rá példa, de... :roll: Azért még mindig reménykedem, hogy vannak még régi stílusú fiúk. 8->
Más kilátások??? Na mesélj csak!!! :-D

Na megyek lányok, szurkoljatok az első hivatalos egyetemi napomhoz! :roll:

Szép álmokat! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 19:46 
Betűmániákus

KyKym... sajnálom, hogy nem tudsz jönni :( Bár, ami azt illeti, én se jövök sokat. A jövő hetem az... nekem is érdekes lesz. :? Ráadásul úgy érzem, hogy egyszerűen nincs meg az a lendület, amit éreznem kellene tanuláskor. Úgy érzem magam, mint júniusban, szóval: legyen már vége :(( Az egészben pedig az a poén, hogy meg se kezdődött rendesen, csak nyomokban lehet érezni a tétek súlyát :D De igyekszem összeszedni magam, csak még mindig nem megy :-S
Igeeeen, olyan aranyos volt. :x És igeeen, beismerem, megmondtad, mint annyiszor :#-) Sári is nagyon örül, ő is totál ugyanazokat hajtogatta, mint Te... de neki se hittem. És ő is az orrom alá dörgölte, erre persze nem volt rest :-P Karonfogva kellene járkálnotok. Szerintem jobban örül, mint én. Azt mondta, régen látta ennyire csillogni a szemem :oops: De, mint ahogy azt már említettem, most várok. Nem akarom, hogy egy nyomulós libának nézzen, aki minden áron mindent, meeeg... akit le se lehet vakarni. Úgyhogy most megvárom, hogy ő keressen. Igazából nem lesz nehéz kibírni, mert délelőtt tanulok, és esetleg itt jelzek nektek, délután ugye suli, este pedig be se kapcsolom a gépet, mivel alig látok... -.-" Jaaa, és azt pedig szintén számoljuk hozzá, hogy egész nap rá gondolok állandóan. Aztán meg jól pofára esek :-( De oké, befejezem, nem depizek, hisz ha nem akart volna, nem jelzett volna :) Viszont az élőben való találkozás bajos lenne... /:) De nem megyünk ennyire előre. Azt nem szabad :-$ Fordított pszichológiában gondolkodtam végig, ergo: nem keres, úgyse ír, és ehol-e... avagy mégse olyan rossz, ha legrosszabbra számítasz. :-P

Mmmm... lenne még két beszámolóm magyarból, bár nem olyan sürgős, keddre kell, de... :roll: biokémiából felelés, angol házihoz szintén lusta voltam, utálom a nyelvtant amúgy is... szociológiából is keresnem kellene néhány dolgot, de semmire se tudok figyelni, ez pedig minden, csak nem jó hosszútávon. :-< Ma ráadásul megint összevesztem anyámmal is, szóval... tényleg nem lehet minden fenékig tejfel. :o

És úgy olvasnék már valami jót :-) Van egy csomó elkezdett könyvem, de sehogy se jó... és még mindig nem érkezett meg a Balek c. könyv, amit szeptemberre rendeltem... de jobb is, úgy sincs manim xD

KyKy jááááj! Milyen gazdaságos vagyol xDDD Én is most kaptam egy szép fülbevalót a keresztanyám szüleitől. Most értek haza a nyaralásból és egy rakás szuvenírt hoztak... kagyló, hamutál, képeslap. :x És olyan szép a függő... és mekkora! Tegnap épp elvesztettem az egyik kedvenc függőmet, amivel nőnapra leptem meg magam =(( Úgyhogy most van egy fél függőcském. Egyébként gyűjtöm őket, meg a sálakat is... vennem is kéne a pink függőmhöz egy sálat is, plusz egy fűzöldet a zöld csíkoshoz... :-? De nincs pénzeeeem ;;) Na nem baj, nem muszáj nekem annyit kajálni :-Ą

Mindegy, befogom. Puszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 12 (vasárnap), 18:42 
Könyvmoly

Shanci, ugye megmondtam? De sosem hallgatsz a bölcsre, csak lököd a rizsát, hogy nem érdekled, le akar koptatni, stb., stb.... erre tessék. :) Ah, kivagyok, imádom, hogy így tudom a dolgokat! :D
Örülök neki, hogy így alakulnak a szerelmi ügyeid! :x Egyébként megértem, hogy örültél, hogy szépen fogalmazott, ezzel én is így vagyok, teljesen ledöbbenek, ha egy pasi rendesen ír, hibátlanul. :D Hát, ja, nem sokszor szokott előfordulni... :(

Nara, ez jó! :) És mi lett végül velük? Egybk. mondom, hogy ez a jellemző az emberekre, mindig ez szokott történni. :) Örülök, hogy Maycsi elvállalt, nem lepett meg amúgy a dolog, de ha esetleg ő nem tudott volna segíteni, én tudtam volna jó író(ka)t ajánlani, akinek szintúgy megjelent a könyve, szóval ne tessék csak Maycsira apellálni! :) Ááá, csütörtökön kapom meg a könyvét, a 2. példányt! :) :D :') Már várom!

Lányok, pesitek, voltatok kint a BNV-n? Én ma mentem ki... ahhoz képest, hogy nem akartam költeni, egész jó voltam, vettem két nyakláncot, 4 fülbevalót, egy táskát, két körömlakkot összesen 2000 ft-ból. :D Na, jó vagyok, vagy jó vagyok? :D És olyan szééépséges mindegyik. :)
Hú, képzeljétek, nagy gázok vannak a sulival, naaagy-nagy gázok, lehet, hogy otthagyjuk csoportostul az egészet, megy a kever-kavar.

Mindegy, ez úgysem érdekel senkit. :) Most megyek is, meeeert aludni kéne lassan, tiszta fáradt vagyok. :(

Jövő héten megint nem nagyon leszek fórumon sztem, mert melóhelyemen bezárkózom az irattárba a héten, délután meg tánc, suli (ha minden igaz), barátnőzés, Maycsizás, meg... expasimmal találkozás... -.-" Aztán hétvégén lehet megyek vecsési búcsúba... már megint a pééénzt költeni. :-S Ejj!

Na, tényleg lépek, Shanci, nézem a pü-det. :)

Csóók, csajok! Szép estét és hetet! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra