Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 30 (vasárnap), 14:31

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 15:07 
Billentyűzetgyilkos

Tania és mások :P

CM 6x02 promo: JJ búcsúzása.
Nagyon szomorú :cry: :cry:

itt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 7:02 
Szárnybontogató

Nos visszatérve Casra. Engem annyira nem zavart a "fapofa angyal" karakter. :wink: Valahogy jobban illett a bibliában leírt angyalokhoz, mint az az 5. évados Happy Mél stílus. :P Jó, az tény és való, hogy az ember szépen elröhög magában, hogy ez mennyire hülye, de ettől függetlenül néha idegesített. Én jobban szeretem a bibliában megjelenített angyalokat. (amit természetesen egyik rendező se igazán tudott visszaadni, pedig már nem egy angyalos filmet láttam.)
Ezért irritált Zack is, aki meg valami Cerub, szeráf mutánsnak tűnt, mármint az önmaga által közölt leírás alapján. Hat szárnya van és oroszlán feje. Mi a szösz? :roll:

Castiel esetében az nem zavart, hogy Dean barátja és valamilyen szinten az őrangyala lett, ám legye, csak mikor már "túl emberinek" állították be, ott kinyílt a bicska a zsebemben. :lol: Öcsém az 5.évad uccsó részénél beszólt, amikor épp Jake/Misi meg Jared/Luci beestek a gödörbe. "De legalább nézzék pozitívan a dolgokat. Családterápia. Most legalább lesz jóóóó sok idejük beszélgetni. :P :P Mivel fater statisztikailag nagy valószínűséggel egyhamar nem szedi ki onnan őket " Jah, az egész komplett örökkévalóság ott lesz a számukra. 8)

Lucifer/Mark meg valami félelmetes volt. Ráadásul még a biblia sátánt is jól hozta az emberutálatával meg, a big brother iránti ellenérzéseivel. :P :P Hát igen, én is kissé pipa lennék, ha be lennék zárva X ezer évre, de ha már Mihály nem tudta megölni. :-D :-D

She guides us to bliss, her gift everlasting...

KépKép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 23:46 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
én már kiskorom óta folyton az ajtó mögé nézek, figyelek minden kis neszre, benézek az ágyam mögé, tükörbe este csak óvatosan, sötétben csukott ajtót csak nagyon gyorsan nyitok ki XD egy-két horrorfilm megtette a hatását, és azóta is szenvedem a traumát XD amikor először adták a tvben az SN-t, akkor nagyon szerettem volna nézni, mert előzetes alapján tetszett, de senki nem akarta velem nézni, egyedül meg nem mertem :D de olyan jó két éve a viasaton elkezdték adni az első évadot, én meg véletlenül odakapcsoltam, és ott is ragadtam :D az már más kérdés, hogy a tv távirányítóját szorongattam közben, hogy ha kell, azonnal el tudjak kapcsolni :)) de már megedződtem azóta SN-terén :D

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 23:33 
Sztorihajhász

én még most is utálom a tükröket XDD

képes voltam, és muszáj is volt :) gyógyúszásra kell járnom minden szo-vas. 10re. na de. előtte meg tudom nézni. csak azt nem biztos hogy a vízben nem fogok állandóan hátranézegetni XDD mert mindenhol vadászként pásztázom a környéket. az utcán, a házban :D amióta odaátot nézek XDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 23:25 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
hú, képes voltál utána úszni menni? o.O én még a fürdőszobába is féltem bemenni XD na meg a Bloody Marys résznél..napokig nem néztem este tükörbe xD

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 23:23 
Sztorihajhász

jah hallod O.o szombatonként felkelek, még úszás előtt meg is tudom nézni, aztán a vízben jól elgondolkodom rajta (mondjuk a viziszellemes (1. évad) rész után úgy voltam vele, hogy KÖSZ BAKKER XDDD) és már tervezgetem a feliratot :D vagy hogy amit nem értettem, az mi a fene lehetett.... és akkor hazaérek, és még háromszor megnézem xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 23:10 
Könyvmoly

Nemámka írta:
én úgy az egészre mondtam :D nem csak a látványra. hát érted, hogy jött már be? :D olyan kisugárzással, hogy a lámpáknak annyi volt. kiállva a sólövedéket meg minden *-* x'DD

ja igen, csak utána ^^ hát ez van, angyalkák....

értem, értem XD én a kabátját bírtam már az első pillanattól Casnek :D

de olyan jó, hogy megint van mit várni minden héten...az SN ad erőt a napok túléléséhez :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 23:07 
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
CM 5x18:
ezek a verekedések ritka undorítóak =S de Emily meg ez a Mick tök viccesek együtt XD

Jaj igen, kár, hogy nem jönnek össze, őket szívesen látnám együtt. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 23:05 
Sztorihajhász

én úgy az egészre mondtam :D nem csak a látványra. hát érted, hogy jött már be? :D olyan kisugárzással, hogy a lámpáknak annyi volt. kiállva a sólövedéket meg minden *-* x'DD

ja igen, csak utána ^^ hát ez van, angyalkák....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 22:56 
Könyvmoly

na igen, aki Dean barátja, az az enyém is :x :D
hm..a látvánnyal nekem sem volt semmi bajom, kb azt produkáltam, amit te is xD nekem valahogy a viselkedése volt egy kissé fura, meg olyan..hm, nem tudom XD de most már kedvenc...persze drága Dean barátunk után :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 22:50 
Sztorihajhász

XD hát nemtom, nekem amint megjelent, így :shock: =P~ egyes életfunkciók off XDD
eleve ő mentette meg Deant szóval :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 22:46 
Könyvmoly

Nemámka írta:
SlytHay írta:
jajjh, annak nem örülnék, ha a 4. évados Cast kapnánk vissza :cry: ott az elején nagyon nem bírtam...

érdekes, én mindenhogyan bírtam a drágát :D csak képernyőn legyen már ^^

hehe..most már én is így vagyok vele:D egyébként már fogalmam sincs róla, hogy miért nem lopta be magát rögtön a szívembe $? de öcsémet is megőrítettem az aSN-mániámmal, és most már ő is rajongó :D, és neki is folyton Casről áradoztam, hogy mekkora beszólásai vannak, meg minden, persze neki fogalma sem volt még arról, hogy ki a fene az a Cas xD, de amikor elkezdte a 4. évadot nézni, akkor jött oda hozzám, hogy ő nem bírja...mondtam neki, hogy majd fogja xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 22:42 
Sztorihajhász

SlytHay írta:
jajjh, annak nem örülnék, ha a 4. évados Cast kapnánk vissza :cry: ott az elején nagyon nem bírtam...

érdekes, én mindenhogyan bírtam a drágát :D csak képernyőn legyen már ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 22:38 
Könyvmoly

Nemámka írta:
BlackPoet írta:
Jared kissé homon adta elő Lucit. Nem tudom, de engem szimplán irritált az állandó szemöldökráncolgatása meg csúnyán nézése. :roll: Aztán ki ne hagyjuk a Jake Abel által előadott Misit. Nem mintha Mihály karaktere korábban szimpatikus lett volna. De Jareddel együtt olyanok voltak, mint két kisköcsög a homokozóban. :P :P

:)) :)) :)) ezen most annyit nevettem, hogy áááh XDDD
igen, Jared elrontotta Lucifert... pedig Markként iiiimáádtam.
Jake meg annyira volt hiteles Isten lesújtó kardjaként mint egy pincsi a farkasok között. na mindegy XDD végül mindkettő a lyukba esett :D

hát ezen meghaltam... :)) de az arkangyalok közül én is csak Gabrielt bírtam..rajta annyit nevettem..nem volt komplett, az tuti xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 22:25 
Billentyűzetgyilkos

CM 5x18:
ezek a verekedések ritka undorítóak =S de Emily meg ez a Mick tök viccesek együtt XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 22:09 
Sztorihajhász

Supernatural fanoknak:
befejeztem a magyar feliratot. klikk a Metallicaromra és csekkoljátok a chatet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 20:43 
Billentyűzetgyilkos

Nem kérdezted még.
a magyar CM fórumról :D van még pár aláírás kép, ami nagyon jó :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 20:41 
Billentyűzetgyilkos

nem tudom, kérdeztem-e már, de honnan szedted ezeket a képeket az aláírásodban meg az avádon? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 20:37 
Billentyűzetgyilkos

Na az jó :D

:D :D
Én majd a tesómat megkérem, hogy töltse le aztán írja ki dvd-re.
Amúgy anyát is függővé tettem :D tegnap 4 részt nézett meg XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 20:10 
Billentyűzetgyilkos

dorothy snape írta:
Miért kellett félbehagynod? :-S

Te amúgy magyarul töltötted le? :)

igen, de már itt vagyok, és mindjárt folytatom iiis : D

jaja, magyarul, de majd le akarom tölteni felirattal is XD (tudom, tudom, a fanatizmus)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tania 2010 szeptember 25 (szombat), 20:41-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 19:08 
Sztorihajhász

BlackPoet írta:
Jared kissé homon adta elő Lucit. Nem tudom, de engem szimplán irritált az állandó szemöldökráncolgatása meg csúnyán nézése. :roll: Aztán ki ne hagyjuk a Jake Abel által előadott Misit. Nem mintha Mihály karaktere korábban szimpatikus lett volna. De Jareddel együtt olyanok voltak, mint két kisköcsög a homokozóban. :P :P

:)) :)) :)) ezen most annyit nevettem, hogy áááh XDDD
igen, Jared elrontotta Lucifert... pedig Markként iiiimáádtam.
Jake meg annyira volt hiteles Isten lesújtó kardjaként mint egy pincsi a farkasok között. na mindegy XDD végül mindkettő a lyukba esett :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 18:19 
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
jaja =/
ajj és most nem tudom tovább nézni, félbe kellett hagynom az utána lévő részt... amikor barna hajú tinilányokat rabolnak az apjukkal együtt.

Miért kellett félbehagynod? :-S

Te amúgy magyarul töltötted le? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 18:19 
Szárnybontogató

Nos én valahol úgy olvastam, hogy elvileg Cas és a fiúk viszonya nem lesz annyira baráti, mint az előző évadokban. Bár azt nem igazán tudom, hogy ez konkrétan mit jelent.Lehet, hogy szimplán visszakapjuk a 4. évados Cast.
Gabet remélem, hogy visszakapjuk és nem csak egy rész erejéig. Az arkik közül ő volt az egyetlen kedvencem.

(Nos én ezért szoktam módosítani az arkok karakterein a ficijeimben, mert az SN-es angyalok közül nagyon keveset bírtam)

KépKép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 17:59 
Sztorihajhász

SlytHay: iiiigen, azok a képsorok, múlt meg jelen egymás után nagyon tetszett nekem is :x a fűrész nagyon kész XDD de sokkal jobb volt, mint amikor egy vámpírt ölt meg vele és nem fát vágott :( kicsit úgy nézett ki a "civil" munkahelyén, mint a My Bloody Valentine (a film)ben, a gyilkos bányászként :D
hát igen, majd Cas megold mindent amikor a 3. részben visszatér :x úgy olvastam akkor jelenik meg először.

BlackPoet: Rafminátor =)) :)) lol :D azt én is sajnálom hogy Lucifer nem jön vissza :( Mark eszméletlenül jól játszotta. én pl. utáltam, amikor Jarednek kellett Luciferkednie, mert ugye Sam igent mondott porhüvelyként. nem tetszett. Pellegrino állati volt :-D Gabrielt meg egyszerűen muszáj visszahozniuk O.o

és igen, Sammy "bűzlik" :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 15:55 
Szárnybontogató

Elvileg ahogy olvastam a régi karakterek közül, csak Samuel, Crowley, Rafael és talán Gabe az aki visszatér. Bár Gabe se biztos mert róla már egy jó ideje nem halottam. De cserébe kapunk néhány új angyalt is, Campbellék mellé. :lol:

KépKép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 15:50 
Könyvmoly

akkor megnyugodtam :-D Lucifert én is szerettem, kár, hogy ő nem tér vissza.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 15:43 
Szárnybontogató

Nos Casanova egészen biztos, hogy visszatér. :-D :-D Láttam néhány spoileres képecskét Rafminátorral, amit a drága arki majdnem leszúrja. Én csak azt sajnálom, hogy Markot/Lucifert nem hozzák vissza, pedig ő volt az egyik kedvenc karakterem.

KépKép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 15:27 
Könyvmoly

BlackPoet írta:
SlytHay írta:
Nemámka írta:
áááááá [b]Supernatural season 6 premier ...

...Ui.: Hamarosan gazdagabbak lesztek tőlem is egy SN fanfictionnal. Remélem lesznek érdeklődök. Igazából semmi Winchest meg Destiel nincs benne. Csak vadászósdi meg angyalok.

Azért látszik, hogy eredetileg 5 évadosra tervezték, és nem Kripke keze munkája..na de azért bízom benne, hogy jó lesz ez...meg azt is, hogy Cas is visszatér. Dean tényleg olyan volt néha..hisztis p... xD de azért szeretjük :D

Várjuk szeretettel az SN-ficedet.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 15:06 
Szárnybontogató

SlytHay írta:
Nemámka írta:

Már én is teljesen fel voltam pörögve napok óta, hogy mindjárt itt a 6. évad premierje. És végre elérkezett a pillanat, hogy megnézhettem az első részt. :D Annyira jó volt. Bár voltak benne fura dolgok. Kezdve itt Samuel visszatérésével :-? na őt nem tudom, hogy miért hozták vissza..meg egyáltalán honnan. Na mindegy, majd csak kiderül valamikor, hogy miért kellett ez a családi össznépi összejövetel. :D A kezdés nagyon tetszett, ahogy Dean korábbi és mostani életét hozták párhuzamba. :x a fűrészes rész... xD Sammy nekem egy kicsit furcsa volt...olyan érzésem van, hogy ő tudja, hogy hogyan kerültek ide vissza, csak nem akarja elmondani Deannek. De persze lehet, hogy csak én látok rémeket. :D Viszont az tuti, hogy a nagypapi valami rosszban sántikál...
Azt pedig nagyon remélem, hogy hamarosan az Impaláról is lekerül a lepel, és újra az utakat róva láthatjuk a gyönyörűséget. :x 8->
Nekem annyira nem tetszik most az SN-es logó, de nem rossz. Én azt tudom belemagyarázni, hogy azért üvegtörős, mert azt jelképezi, hogy összetörik Dean úgymond normális élete, és kezdődik elölről az egész vadászósdi, és ott kell majd hagynia a családját...de lehet, hogy ez csak az én agyszüleményem, és semmi köze nincs a valósághoz. xD

×fütyürészik× kanyargós ám a Pokol, ki tudja, hogy kiket szedett össze Sammy útközben.Én igazából nem estem annyira hasra ettől a résztől, láttam már jobb évadkezdést is. Dean számomra első pillantásra egy hisztis picsa benyomását keltette, de lehet, hogy csak én látom így. Érdekes volt ez az Azazeles megoldás, bár feleslegesnek tartottam főként miután kiderült, hogy az egész csak Dean képzeletében létezett.
Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy Sammy többet tud, mint amennyit elmond, és ki tudja, lehet, hogy az angyaloknak is benne van a mancsuk a dolgokban. Ami Samuel nagyfatert illeti, az tuti, hogy neki vaj van a füle mögött. Én igazából egyenlőre a többieket nem tudom hová tenni. Mondjuk nekem úgy tűnik, hogy Christian és a másik kettő csak követik nagyfatert, mint valami főnököt.
Apropó Christian, nekem nagyon tetszett Corin, ebben a szerepben. Jól áll neki ez a kissé Bad Boyos feeling. Ugyanakkor tetszik a karakter is, szerintem egész szimpatikusra sikeredett, remélem többet is láthatunk majd belőle.
Ezt az egész Lisás vonalat viszont feleslegesnek tartom, ahogy a nőt magát is, és én úgy látom hogy nem igazán illik Deanhez. Valahogy hiányzik belőle a spiritusz.

Ui.: Hamarosan gazdagabbak lesztek tőlem is egy SN fanfictionnal. Remélem lesznek érdeklődök. Igazából semmi Winchest meg Destiel nincs benne. Csak vadászósdi meg angyalok.

KépKép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 13:54 
Billentyűzetgyilkos

jaja =/
ajj és most nem tudom tovább nézni, félbe kellett hagynom az utána lévő részt... amikor barna hajú tinilányokat rabolnak az apjukkal együtt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 13:16 
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
Doo, itt vagy még? *.*
megnéztem a Mosley Lane-t, és úúúgy sírtam rajta, hogy az nem igaz. az összes rész ilyen depis az ötödik évad végén? x"D ezt nem hiszem el. : D mondjuk kicsit össze voltam kavarodva, azt hittem, hogy Charlie hal meg, és teljesen összekevertem Stevennel XD

Itt vagyok :D

Ugye...? Én ezt mint írtam 2x láttam, de másodszorra sokkal jobban sírtam. Annyira :( :(
A a végén az a Stevenös rész nagyon durva :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 13:08 
Billentyűzetgyilkos

Doo, itt vagy még? *.*
megnéztem a Mosley Lane-t, és úúúgy sírtam rajta, hogy az nem igaz. az összes rész ilyen depis az ötödik évad végén? x"D ezt nem hiszem el. : D mondjuk kicsit össze voltam kavarodva, azt hittem, hogy Charlie hal meg, és teljesen összekevertem Stevennel XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 12:23 
Könyvmoly

Nemámka írta:

Már én is teljesen fel voltam pörögve napok óta, hogy mindjárt itt a 6. évad premierje. És végre elérkezett a pillanat, hogy megnézhettem az első részt. :D Annyira jó volt. Bár voltak benne fura dolgok. Kezdve itt Samuel visszatérésével :-? na őt nem tudom, hogy miért hozták vissza..meg egyáltalán honnan. Na mindegy, majd csak kiderül valamikor, hogy miért kellett ez a családi össznépi összejövetel. :D A kezdés nagyon tetszett, ahogy Dean korábbi és mostani életét hozták párhuzamba. :x a fűrészes rész... xD Sammy nekem egy kicsit furcsa volt...olyan érzésem van, hogy ő tudja, hogy hogyan kerültek ide vissza, csak nem akarja elmondani Deannek. De persze lehet, hogy csak én látok rémeket. :D Viszont az tuti, hogy a nagypapi valami rosszban sántikál...
Azt pedig nagyon remélem, hogy hamarosan az Impaláról is lekerül a lepel, és újra az utakat róva láthatjuk a gyönyörűséget. :x 8->
Nekem annyira nem tetszik most az SN-es logó, de nem rossz. Én azt tudom belemagyarázni, hogy azért üvegtörős, mert azt jelképezi, hogy összetörik Dean úgymond normális élete, és kezdődik elölről az egész vadászósdi, és ott kell majd hagynia a családját...de lehet, hogy ez csak az én agyszüleményem, és semmi köze nincs a valósághoz. xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 11:02 
Sztorihajhász

áááááá Supernatural season 6 premier :twisted:

Hú, az istenit! :-D De vártam már ezt. Nem csalódtam, csak kicsit furcsa volt az egész ^^ azért egy öttagú családot visszaröppenteni mennyből-pokolból-akárhonnan, az első 10 percben, az durva :D

Bobby is hazudott? :? ez annyira nem járja már!
Ja és Azazelt hálistennek tényleg csak álmodta ^^ Azt hittem már, ha Dean Ben ágyában fekszik és Lisa a plafonon van, akkor a vére a fejére fog csöpögni mint Samnek Jessicánál. na mindegy.
Ja és azt megértem, hogy Sam sem akar beszélni a pokolról, ugyanúgy mint Dean anno.

csak a végén tudtam volna megfojtani Deant! :shock: :shock:
FELAJÁNLOTTA az IMPALÁT!!! Úúúúristen, úgy megijedtem! Aztán így leeresztettem mikor Sam visszautasította, huhhhh #:-S
DEANNEK KÉNE a Chevyt vezetnie!!! bár lehet hogy az a truck is chevy?

tyű, na mindegy. nekem úgy ahogy tetszett. és végre volt :)
és Dean még mindig a leghelyesebb pasi benne x'DD

Ja, a felirathoz mit szóltok? mármint az elején az üvegcsörömpöléses-jégszerű "SUPERNATURAL"-hoz. sztem jó lett, bár szöges ellentétben áll az ötödik évados vértócsával O.o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 10:09 
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
CM 5x13:
ki sírt még rajtam kívül? XD (öngyilkosságos rész, tudjátok...)

Jaj, az nagyon szomorú :( :((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 25 (szombat), 10:01 
Billentyűzetgyilkos

CM 5x13:
ki sírt még rajtam kívül? XD (öngyilkosságos rész, tudjátok...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 20:56 
Könyvmoly

úúú, én most true blood harmadik évadozok, majd utána jöhet a CM új évad.
a TB-ből már csak az évadzáró, 12. rész hiányzik, most fejeztem be a 11-est, és úristen, meg fogok bolondulni, ha Eric meghal! mennyire nagylelkű, hogy feláldozza magát Sookie-ért! Pammel annyira édesek voltak, mikor elbúcsúztak. imádom őket :x
most abban bízom, hogy mivel russel idősebb ericnél, hamarabb elég, és eric be tud menni a fangtasiába, és mégse hal meg
. ajj, jöjjön már le az a tizenkettes rééééééész.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 18:03 
Billentyűzetgyilkos

na, befejeztem a 11.-et, a 12. közben lejött, meg elindítottam a 13-at, éééés most megyek x"D majd este, későn még lehet, hogy visszajövök, de nem biztos : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 18:02 
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
5. évad 16? : D úúú de kíváncsi vagyok. amphe is mesélt egy nagyon sírós részről, lehet, hogy ez ugyanaz :D

:D :D
szerintem ez lehetett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 17:54 
Billentyűzetgyilkos

5. évad 16? : D úúú de kíváncsi vagyok. amphe is mesélt egy nagyon sírós részről, lehet, hogy ez ugyanaz :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 17:50 
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
amikor egy csávó elrabolja a saját lányát, elkapják, aztán a rendőrautóba belerohan egy teherautó, Prentissék balesetet szenvednek, sattara, sattara... : D

Mosley Lane?

Ja, igen^^

Az a rész, amelyet Mattie bogár rendezett. 16. rész. Nagyooon MGG lett - imádja a horrort :D - és nagyon durva egy rész. sírós :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 17:35 
Billentyűzetgyilkos

amikor egy csávó elrabolja a saját lányát, elkapják, aztán a rendőrautóba belerohan egy teherautó, Prentissék balesetet szenvednek, sattara, sattara... : D

Mosley Lane?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 17:34 
Billentyűzetgyilkos

Abban mi történik XD nem tudom.

Jaj, a múltkor megnéztem másodszorra a Mosley Lane-t :x :shock: :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 17:31 
Billentyűzetgyilkos

én azt várom már, hogy legyen saját laptopom, éjjel-nappal ezt nézném XDD

tökjó a 11. rész, most nézem <3 tök fura, hogy Garcia még szőke XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 17:20 
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
hát nekem meg csak ígérgették, hogy letöltik és elhozzák, hogy nekem ne kelljen, de azóta is hozzák XDúgyhogy meguntam. mindjárt lejön a 11. rész x)

szerk.: és amíg tölt, elkezdtem online nézni XD nem tudom kivárni, hogy lejöjjön, viszont mindenképpen kell a gépemre : D

Óh, hát érthető, h nem bírod ki.

Én mondom már tiszta ideg voltam, mert nem értek az ilyen letöltésekhez és kicsit elcsesztem, de aztán sikerült. Átkonvertáltam mp4 fájlba, tehát ha nagyon elvetemült lennék/vagyok rátehetem az Ipodomra^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 17:13 
Billentyűzetgyilkos

hát nekem meg csak ígérgették, hogy letöltik és elhozzák, hogy nekem ne kelljen, de azóta is hozzák XDúgyhogy meguntam. mindjárt lejön a 11. rész x)

szerk.: és amíg tölt, elkezdtem online nézni XD nem tudom kivárni, hogy lejöjjön, viszont mindenképpen kell a gépemre : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 17:07 
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
jaja, tényleg kevés volt. De majd - ha minden igaz - róla is kiderül valami iiiiizgi : D

amúgy most meg elkezdtem tölteni az 5. évad 11. résztől, mert az első tízet láttam, de nem akarok haladni a hatodikkal, amíg végig nem nézem az ötödiket :D

az albérletben meg a szobatársammal elkezdtük nézni 1. évad legelejétől XD várom a pillanatot, amikor végre azt mondom egy részre, hogy ne nézzük meg, túl sokszor láttam :D

:D remélem csak jó ^^

Érthető. :)
Nekem most anya kezdte el XD megfertőztem CM és MGG imádatommal :D :D

Én az 5. évaddal sajnos :roll: egy hét alatt végeztem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 17:02 
Billentyűzetgyilkos

jaja, tényleg kevés volt. De majd - ha minden igaz - róla is kiderül valami iiiiizgi : D

amúgy most meg elkezdtem tölteni az 5. évad 11. résztől, mert az első tízet láttam, de nem akarok haladni a hatodikkal, amíg végig nem nézem az ötödiket :D

az albérletben meg a szobatársammal elkezdtük nézni 1. évad legelejétől XD várom a pillanatot, amikor végre azt mondom egy részre, hogy ne nézzük meg, túl sokszor láttam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 16:58 
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
CM 6x01:
... ejha. Morgan mondott valami olyasmit, hogy ha akarta volna, ez a csávó megölhette volna őt öt évvel ezelőtt, de akkor sem tette, most sem fogja. Ilyen rémlik valakinek, vagy csak azért nem értem, mert nem láttam az ötödik évadot? XD
De ááá, jó rész volt. Annyira nem volt durva, de jó volt. : D

most láttam, hogy már vagy négy rész fent van a hatodik évadból x') de úgy döntöttem, a többit még nem nézem meg, először végigmegyek az ötödik évadon, minél gyorsabban :D

Óh, végre te is^^

Én csak most tudtam megnézni, ne tudd, hogy eddig milyen idegbajos voltam.
Kevés Reid volt :(( de olyan édes volt :x

Am én sem emlékszem ilyenre.

JJ nagyon jó volt :)
Annyira nem akarom, hogy elmenjen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 24 (péntek), 16:17 
Billentyűzetgyilkos

CM 6x01:
... ejha. Morgan mondott valami olyasmit, hogy ha akarta volna, ez a csávó megölhette volna őt öt évvel ezelőtt, de akkor sem tette, most sem fogja. Ilyen rémlik valakinek, vagy csak azért nem értem, mert nem láttam az ötödik évadot? XD
De ááá, jó rész volt. Annyira nem volt durva, de jó volt. : D

most láttam, hogy már vagy négy rész fent van a hatodik évadból x') de úgy döntöttem, a többit még nem nézem meg, először végigmegyek az ötödik évadon, minél gyorsabban :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra