Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 30 (vasárnap), 13:35

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 155  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 02 (szombat), 11:38 
Könyvmoly

én nem örülök neki, hogy lesz ilyen sorozat. nem értem, hogy minek egy másik ilyen csoport, ráadásul igen, elég unalmas fazonok vannak ott. mindegy, kíváncsi leszek rá.

engem mondjuk nem zavar, hogy aki elv. JJ helyett jönne, az szőke. mikor Elle helyett jött emily, ő is hasonlított elle-re, legalábbis arra az Ellre, aki az első évadban volt. sötét haj, karakteres arc. Szóval annyira nem izgat, ráadásul én JJ-t sem szerettem annyira, hogy kikészüljek attól, hogy pótolni akarják, ha már elküldték. annak viszont én sem örülök, hogy reidnek "szánják", már ha lehet hinni ennek az állításnak. reidnek nem való nő, nem az a típusú ember. bár, engem nem zavarna, ha összejönnének, elvégre reidnek a szőkék jönnek, be, mint tudjuk (lila, és a sorozat elején JJ is tetszett neki). :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kidy 2010 október 02 (szombat), 11:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 02 (szombat), 11:27 
Billentyűzetgyilkos

Kidy írta:
emlékeztek arra a CM részre, amikor San Fransiscoban nyomoztak, és egy másik csapat segített nekik a nyomozásban?
Azt hallottam, hogy elvileg azzal a csapattal egy spinoff indul, és Garcia ott is állandó szereplő lesz.
Ezt csak hallottam, még utána nézek a dolgoknak.
Nektek mi a véleményetek errő?

azt már lehetett tudni korábban, hogy lesz spinoff, és igen, abban a részben mutatkozott be az új csapat. Eleinte nem örültem neki, de Micket bírom, és akkor is szurkolok, hogy Emilyvel összejöjjenek : D Garciának is örülnék, egyelőre úgy tűnik, kevés abban a csapatban az érdekes személyiség, szóval ő feldobhatná. Annak viszont örültem, hogy nem másolták le a mostaniakat, mármint nincs egy Reid, egy Morgan, satöbbi...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 02 (szombat), 11:25 
Billentyűzetgyilkos

Köszi, Doo, de már láttam x) rávettem magam, hogy bemásszak CM fórumra, nem bírtam ki : D

Utálom ezt a nőőőőőőőőőőőőőőőőt x'(( ne ő legyen, senki se legyen >.< és mi az, hogy talán
Reid is párt talál? Ugye nem VELE? Ezt nem hiszem el, ez a nő nem lehet Reid szerelme. Tudod, nagyon nagyon jófejnek kell lennie, hogy ne utáljam teljesen...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 02 (szombat), 11:24 
Könyvmoly

emlékeztek arra a CM részre, amikor San Fransiscoban nyomoztak, és egy másik csapat segített nekik a nyomozásban?
Azt hallottam, hogy elvileg azzal a csapattal egy spinoff indul, és Garcia ott is állandó szereplő lesz.
Ezt csak hallottam, még utána nézek a dolgoknak.
Nektek mi a véleményetek errő?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 02 (szombat), 11:23 
Billentyűzetgyilkos

SPN 6x02

Most nincs időm hosszan kielemezni a részt, szóval így előljáróban csak annyit, hogy:
:shock: :? :lol: :-( :shock: ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :D :x
A vége az valami hihetetlen volt :D ^^
Egyedül az volt illúzióromboló, mikor Dean rákérdezett, hogy a baba csali volt-e. Nemááár, addig annyira jó volt minden (kivéve Campbelléket, de ők meg nem érdekelnek), amikor meg a boltban voltak Sammel az annyira kész volt xD Jaj, ez a rész sokkal de sokkal jobban tetszett mint az előző :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 02 (szombat), 11:15 
Billentyűzetgyilkos

Jah :-S
De itt van, amit olvastam... az oldal közepefele van a csajról kép: itt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 02 (szombat), 11:12 
Billentyűzetgyilkos

De nem igazság, Hotch azt mondta, nem fogja helyettesíteni =( bár gondolom, ez sem tőle függ, majd Strauss kijelöl valakit, vagy mittudomén. Végülis Elle helyére sem akart anno senkit, Emily is úgy jött, hogy nem akarták...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 01 (péntek), 21:38 
Sztorihajhász

jaj köszönöm :)
XDD én elvoltam de most már nagyon mennék aludni XD gyorsan lenne reggel :D náluk ott még mindig csak délután 5 körül van az idő -.-"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 01 (péntek), 21:33 
Billentyűzetgyilkos

Nemámka írta:
Supernatural fanok, a második rész felirata is az enyém, remélhetőleg szombat délután már megkapjátok :) belinkelem ide is meg a supnatfanra is.
további izgulós estét x'D

sok sikert hozzá :)
fúú ne is mondd, én már nem bírom xD de eddig nagyjából kibírtam spoiler nélkül :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 01 (péntek), 21:24 
Sztorihajhász

Supernatural fanok, a második rész felirata is az enyém, remélhetőleg szombat délután már megkapjátok :) belinkelem ide is meg a supnatfanra is.
további izgulós estét x'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 01 (péntek), 21:22 
Billentyűzetgyilkos

Tania:

:D másodszorra nézve az volt, csak... hiányzik a lobonca :roll: :(

Igen :( Annyira sírtam, főként másodszorra. Ez nagyon szemétség.
Jaja, az tényleg jó lenne.

Én pedig most láttam egy csajról képet CM fóruomn, aki elvileg az új lesz, de cdsk próbának 3 részre, aztán ha beválik marad a 7. évadra. De nem értem... most akkor még inncs leforgatva az egész 6. évad?
Vagy én vagyok hülye ehhez?
Ja és nagyongáz, a csaj tiszta JJ hasonmás és az volt még írva, hogy "lehet, hogy Reid is rátalál a szerelemre"
Csak ne ebben a szőkecicában :twisted: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 01 (péntek), 18:32 
Billentyűzetgyilkos

Doo:

Szerintem azért Reid meg reides, csak most már nem sarkosítják annyira, ez nem baj : D és tök cuki a haja, nekem tetszik XD

JJ-nél meg nagyon sírtam, ez annyira nem ééér... de ha minden igaz, nem fogják helyettesíteni, nem jön a helyére senki. Helyes >.< szegény Garcia =( amúgy tök jó lenne, ha azért egyszer-egyszer még lenne benne egy-két olyan jelenet, hogy mittudomén telefonon beszélnek vele, vagy csak valamelyik szereplő mondja, hogy találkozik vele, vagy ilyesmi, csak hogy ne legyen olyan rossz : D aztán örülnék, ha Hotch az ígéretéhez híven visszaszerezné a hetedik évadra XD

most nézem az ötödik évad végét, pont azt a részt, amikor először jön Reid új hajjal XD "Popzenész lettél?" XDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 30 (csütörtök), 19:28 
Sztorihajhász

SlytHay írta:
hiába nem tetszik néha egy-két epizód, attól még azokban is vannak jó pillanatok, szóval nonszensz, sosem tudnám csak úgy azt mondani, hogy nem nézem tovább, mert az elvonási tüneteket nem bírnám elviselni :)

én sem :D és igen, épp az évadkezdőben is voltak jó pillanatok, szóval nekem totál megéri még hatodszorra is megnézni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 30 (csütörtök), 19:03 
Szárnybontogató

Hmmm, nálam asszem lenne olyan pont, ahol már nem nézném tovább SPN-t. Ha hosszú-hosszú időn keresztül csalódást okozna, akkor biztos abbahagynám, és inkább megőrizném a szép napok emlékét... Mert nem célom lehangolni magam. Voltak már sorozatok, amiket szerettem, de egy ponton túl már nem bírtam nézni a nyűglődésüket. De SPN-nél kábé kizártnak tartom, hogy idáig fajuljon a helyzet, bízom az alkotókban, tudják, mit csinálnak, ergo erre nem fog sor kerülni. :roll:

Kicsit más.
Ha van még krézi Misha-fan errefelé, és netán nem látta ezt az interjút, nézze meg, mert... megéri. ><
http://www.youtube.com/watch?v=f6MLIpHjyn8

“Yes, but I’m the one he’s f*cking,” Cas answered.</i>

/Bree Black: If you ever get close to a human/

http://i46.tinypic.com/8wwidf.gif

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 30 (csütörtök), 18:49 
Billentyűzetgyilkos

SlytHay írta:
ezzel én is így vagyok, mert ha egyszer ez a kedvenc sorozatom az összes közül, akkor valamiért csak nagyon szeretem, és ezt nem egyetlen egy rész alatt döntöttem el, és hiába nem tetszik néha egy-két epizód, attól még azokban is vannak jó pillanatok, szóval nonszensz, sosem tudnám csak úgy azt mondani, hogy nem nézem tovább, mert az elvonási tüneteket nem bírnám elviselni :)

ezzel teljesen egyetértek. még ha nem ez lenne a kedvenc sorozatom, akkor sem hagynám abba, mert nem szokásom az ilyesmi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 30 (csütörtök), 14:42 
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
ja szóval ez is csütörtökönként van... zsíír, akkor nem kell sokat várnom rá, mire hazamegyek, péntek este már le is tudom tölteni, és addigra talán felirat is lesz hozzá ^.^

:x:x tegnap megint néztünk a szobatársammal első évadot, és kezd idegesítővé válni, hogy az első öt másodperc után eszembe jut, ki a gyilkos. : D

:D okés.

az én véleményem a második részről.

Nos, először is leszögezném, hogy sikerült még az iskolába ment ill. még a suliban megnézni és befejezni :D

Az én részem, tehát Reid... főként mert nem a magyar hangja van, de számomra egyre jobban veszíti el a Reidségét... ez a haj. semmi okoskodás nem volt :roll:

És mivel annyira nem tudok jól angolul nem igazán értettem mindent.

De a végén be kell vallanom eléggé bírtam, pedig a suliban voltam :oops:
de nem igazán vették észre.
Amikor Spencertől elköszön :(( :x :((
meg Garciától :((

Megható, és jó rész volt, csak nem tudom mi lest JJ nélkül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 30 (csütörtök), 13:29 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
ezzel én is így vagyok, mert ha egyszer ez a kedvenc sorozatom az összes közül, akkor valamiért csak nagyon szeretem, és ezt nem egyetlen egy rész alatt döntöttem el, és hiába nem tetszik néha egy-két epizód, attól még azokban is vannak jó pillanatok, szóval nonszensz, sosem tudnám csak úgy azt mondani, hogy nem nézem tovább, mert az elvonási tüneteket nem bírnám elviselni :)

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 30 (csütörtök), 12:16 
Sztorihajhász

:) de azzal pl. nem tudok szimpatizálni hogy vannak akik így totál eldöntik hogy a kövi részt még megnézik, és ha nem tetszik nekik akkor nem nézik tovább.... hát öt évig jó volt, akkor az utolsó csak nem lesz már annyira sz*r hogy otthagyjuk a fenébe?! minden évadban találok olyan részt ami nem volt olyan fényes, hát itt most a legelső volt az, naés... attól még nem pártolok el a kedvenc sorozatomtól :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 30 (csütörtök), 11:17 
Billentyűzetgyilkos

Nemámka írta:
én is most döntöttem úgy hogy mégse olyan fain spoilerezni magamnak :D
és hogy nem is nehéz visszafogni magam :) most hogy végre hetenként lesz SPN.
és igen, kb mindenki rossz véleménnyel van róla :( hát mindegy, ha unalmas is lesz, Jensen miatt akkor is megnézem XDD
azt sajnálom hogy sírtál rajta :(

Na igen, nekem sem kéne több spoiler, de néha nem bírom ki xD
én nem hinném, hogy unalmas lesz, csak más, és nem tudom, hogy az jó-e vagy sem, de olyan nincs, hogy nem nézem.
amúgy én szinte mindenen sírok, mindegy, hogy jó vagy rossz dolog történik xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 30 (csütörtök), 10:33 
Billentyűzetgyilkos

ja szóval ez is csütörtökönként van... zsíír, akkor nem kell sokat várnom rá, mire hazamegyek, péntek este már le is tudom tölteni, és addigra talán felirat is lesz hozzá ^.^

:x:x tegnap megint néztünk a szobatársammal első évadot, és kezd idegesítővé válni, hogy az első öt másodperc után eszembe jut, ki a gyilkos. : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 29 (szerda), 20:51 
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
én még mindig azt a számot imádom, a babaházasat *.* de amúgy látta már valaki a második részt? én hétvégén megnézem, és nagyon, nagyon kíváncsi vagyok máááár ^^

még csak ma fogják adni, még itteni idő szerint is legkorábban hajnali 3-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 29 (szerda), 20:51 
Sztorihajhász

Luna Black írta:
Csak tegnap volt időm megnézni a Supnat 6x01-et, szóvl most kisregény következik róla.
...

én is most döntöttem úgy hogy mégse olyan fain spoilerezni magamnak :D
és hogy nem is nehéz visszafogni magam :) most hogy végre hetenként lesz SPN.
és igen, kb mindenki rossz véleménnyel van róla :( hát mindegy, ha unalmas is lesz, Jensen miatt akkor is megnézem XDD
azt sajnálom hogy sírtál rajta :(

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nemámka 2010 szeptember 29 (szerda), 20:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 29 (szerda), 20:48 
Billentyűzetgyilkos

én még mindig azt a számot imádom, a babaházasat *.* de amúgy látta már valaki a második részt? én hétvégén megnézem, és nagyon, nagyon kíváncsi vagyok máááár ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 28 (kedd), 20:51 
Billentyűzetgyilkos

Enya ...

jaj basszus.
no, az úgy volt, hogy én is imádtam ezt a számot, de egy Snarry videóval aztán berakták ez alá... és így ha a számra gondolok most már a szerelem helyett a halál jelenik meg előttem :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 28 (kedd), 20:48 
Könyvmoly

úúú, nekem annak a résznél tetszett a zene, amikor egy pasi családokat gyújt fel a saját házukban.
és az elején, mikor ég a lakás, annyira szívszorítóan meseszép zene ment :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 28 (kedd), 16:27 
Billentyűzetgyilkos

Tania írta:
én először csak Morgan miatt utáltam Jordant, aztán úgy ahogy volt, az agyamra ment az egész nő xD

mi az, hogy olcsóbb volt?! >.< ez nem éééér.

amúgy képzeljétek, ma egész nap az a gyönyörű kis dalocska járt a fejemben, ami az 5. évad... asszem 12. részében van, de nem biztos... a babaház, tudjátok, amikor a csaj beöltözteti a nőket, meg lebénítja, meg ilyenek. : D

:D

Jaj, az a rész.
Imádom benne Reidet :x
Annyira büszke voltam rá, mikor megmondja annak a pszichológusnak a magáét. :D :x
De az egy durva rész :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 28 (kedd), 14:32 
Billentyűzetgyilkos

Csak tegnap volt időm megnézni a Supnat 6x01-et, szóvl most kisregény következik róla.

Hú, nem is tudom, mit mondjak. Eddig ezt tartom a leggyengébb évadnyitónak, ami még nem jelenti azt, hogy rossz volt, hanem csak a többi volt nagyon jó. Csak kapkodtam a fejem, hogy most mi van, mi is a lényeg. Campbellék nem voltak túl szimpatikusak, és lehet, hogy csak azért, mert nagyon fáradt voltam, de egyáltalán nem értettem, szinte semmit az egész részből. Még párszor megnézem, mert így nem is tudok nagyon nyilatkozni róla. De ilyen előtte még sosem fordult elő a Supernaturalnél, hogy valamit ennyire ne fogtam volna fel, szóval nem tudom, ez mennyire az én hibám. Őőőő, izé. Minden egyes furcsaságtól, és a számomra zavaros sztoritól is el tudnék tekinteni, és mondanám, hogy tetszett a rész, ha meglett volna a szokásos hangulat. Értem én, hogy mindkét tesó megváltozott, és nem olyan a kapcsolatuk, mint régen, meg valakik szerint unalmas is lenne, ha mindig olyan közel állnának egymáshoz, de nekem pont emiatt volt eddig a kedvenc sorozatom a SupNat. Persze nagyon szerettem az összes eddigi történetszálat, rengeteg kiváló karakter szerepelt benne, hogy a jó zenéket és a látványt meg se említsem, de ha csak ezek maradnak meg, akkor az olyan... üres. És szomorú. És a jó poénok is nagyon hiányoztak.
Az eleje remek volt, és azt hiszem, úgy összességében is sokkal jobban tetszett volna a rész, ha nem nézem meg előtte a sneak peekeket. Egyébként többször elsírtam magam, de többnyire csak azért, mert egyszerűen rosszul esett látni, ahogy a szereplők egymással viselkedtek.
Továbbra is pozitívan állok az évadhoz, és talán később visszanézve már az első részt is jobbnak fogom találni (először a Swan Song sem tetszett), továbbá remélem, hogy valahonnan előkerül az az igazi jó SupNat-hangulat is. Akármi lesz, nézni fogom, mert nem bírnám ki, nélküle, de valahogy nem vágyom arra, hogy hétről hétre megríkassank egy-egy ilyen résszel. Az eddigieket inkább az jellemezte, hogy bármilyen rossz napomat fel tudta dobni a legújabb rész, még akkor is, ha teljesen reményvesztetten ért véget, mert mindig csak "egyoldalú" volt a dolog, nem úgy, mint itt, ahol látszólag a testvéri kötelék teljesen elveszett.
Talán valamennyire érthető, amit itt összehordtam. Nem akarok negatívan állni semmihez, és mindig a Supernatural lesz a legkedvesebb sorozatom, de azért merem remélni, hogy nem a mostani irányvonalat akarják tartani, mert akkor számomra tényleg elveszik belőle a lényeg.
Várom a következőt, nagyon is, és bízom benne, hogy arról majd jobb véleménnyel leszek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 28 (kedd), 12:37 
Billentyűzetgyilkos

én először csak Morgan miatt utáltam Jordant, aztán úgy ahogy volt, az agyamra ment az egész nő xD

mi az, hogy olcsóbb volt?! >.< ez nem éééér.

amúgy képzeljétek, ma egész nap az a gyönyörű kis dalocska járt a fejemben, ami az 5. évad... asszem 12. részében van, de nem biztos... a babaház, tudjátok, amikor a csaj beöltözteti a nőket, meg lebénítja, meg ilyenek. : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 27 (hétfő), 20:06 
Könyvmoly

jordan, igeeeen!

mondjuk lehet azért is idegesített, mert szinkronosan néztem, és annyira idegesítő volt a magyarhangja. olyan lekezelően affektált a csaj, hogy hihetetlen. angolul nem láttam, de szerintem akkor sem nőtt volna a szívemhez :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 27 (hétfő), 19:45 
Billentyűzetgyilkos

Kidy írta:
BlackPoet írta:

Kár, reménykedtem, hogy egy kisfiút kapunk. Na sebaj, ha jól játszik a csajszi én meg se szólalok.

csak ne olyan legyen, mint az az átmeneti beugró, aki akkor volt, mikor JJ szült. az a sötétbőrű nő. mert az nagyon idegesített.
hogy hívták? Judy? Vagy valami ilyesmi volt x'D nem? : D

Jordan Tod. És én se bírtam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 27 (hétfő), 19:33 
Könyvmoly

BlackPoet írta:

Kár, reménykedtem, hogy egy kisfiút kapunk. Na sebaj, ha jól játszik a csajszi én meg se szólalok.

csak ne olyan legyen, mint az az átmeneti beugró, aki akkor volt, mikor JJ szült. az a sötétbőrű nő. mert az nagyon idegesített.
hogy hívták? Judy? Vagy valami ilyesmi volt x'D nem? : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 27 (hétfő), 16:57 
Fanfic-faló

öhm... helló! :-h

SupNat és CM témákhoz nem tudok hozzászólni, bár szeretem őket, csak részeket látok belőlük, deee... ha valaki nézte/nézi az Isteni Sugallatot, mondja már meg nekem, hogy meddig még és miért kell elviselnem wentworth millert? nem mintha ezt a sorozatot olyan sokszor látnám, de idegesít... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 27 (hétfő), 16:39 
Szárnybontogató

dorothy snape írta:
Tania, jaja.
Én gondoltam ,hogy az elején kirakják :roll:

Amúgy úgy tudom, hogy jön egy új csaj, aki "olcsóbb" volt :roll:

She guides us to bliss, her gift everlasting...

KépKép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 27 (hétfő), 16:19 
Billentyűzetgyilkos

BlackPoet írta:
Akkor visszont felmerül a kérdés, hogy ha JJ elmegy vajh kapunk e egy másik "összekötőt" helyette. Mert eddig így volt Rossival is meg Prentissel is, hogy ők is mások helyett jöttek. Vagy fogyatkozik a BAU team. :cry:

Kathy, igen Casanova a SN 3. részében jön és össze fogja akasztani a bajszát Raf testvérrel. :lol: Aki, ahogy elnézem hasfelmetszőt játszik. :wink:

Tania, jaja.
Én gondoltam ,hogy az elején kirakják :roll:

Amúgy úgy tudom, hogy jön egy új csaj, aki "olcsóbb" volt :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 27 (hétfő), 15:17 
Fanficbúvár

Dexter Dexter Dexter :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 27 (hétfő), 10:11 
Szárnybontogató

Akkor visszont felmerül a kérdés, hogy ha JJ elmegy vajh kapunk e egy másik "összekötőt" helyette. Mert eddig így volt Rossival is meg Prentissel is, hogy ők is mások helyett jöttek. Vagy fogyatkozik a BAU team. :cry:

Kathy, igen Casanova a SN 3. részében jön és össze fogja akasztani a bajszát Raf testvérrel. :lol: Aki, ahogy elnézem hasfelmetszőt játszik. :wink:

She guides us to bliss, her gift everlasting...

KépKép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 27 (hétfő), 9:09 
Billentyűzetgyilkos

JJ már a második részben lelép? : OO neeee =(
akkor a következő hétvégén megint sírós részeket fogok nézni x) reméltem, hogy csak a hatodik évad végefelé megy el. Áááúúcs, ez most fájt =(

amúgy Mick és Emily: lehet, hogy még össze fognak jönni, az ötödik évad végefelé van egy rész (asszem az alaszkai), amikor arról beszélgetnek JJ-el, hogy felhívja-e. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 20:15 
Sztorihajhász

Jó mire leesett, hogy ezzel mit akarsz. :D Amúgy szerintem is elég lapos volt, bár ez a család dolog bejön.

És Cas harmadikban jön??? ááh. :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 20:05 
Betűmániákus

Kathy írta:

Cas akkor most várható vissza vagy mi lesz? tudni már erről valamit?

Itt vagyok, kérem. Itt vagyok. :D Nem kell türelmetlenkedni. :))

Egyébként az évadnyitó nem jött be, valahogy laposnak és üresnek tűnt nekem. Sajnos az eddigi legrosszabb évadnyitó. Lehet még jobb, és lesz még jobb, de akkor is egy kicsit elszomorított.

No mindegy. Majd belerázódnak. :)

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 20:05 
Sztorihajhász

Kathy, azt írják, a harmadik részben jön először.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 20:01 
Sztorihajhász

sziasztok. nem olvastam vissza, szóval bocsi ha már volt téma.

Cas akkor most várható vissza vagy mi lesz? tudni már erről valamit?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 19:00 
Sztorihajhász

:D hát ezek a lehetőségek tényleg bénának tűnnek, szerintem majd meglátjuk. már a második rész is egy pár fokkal jobban néz ki. vadászni mennek, van benne még vér is :P és együtt is mennek. remélem az Impalával *-* pl. a második évadban az annnnnyira egy extázis volt, amikor Dean összerakta az Impalát és újra azzal gurultak :D hát az ilyen "priceless moment" volt a Back in Black-kel ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 18:56 
Szárnybontogató

Igazatok van, én se akarok tök negatív lenni, mert ha ilyet olvasok/hallok mástól általában egyből az jut eszembe, hogy "Ha ennyire szar, ne nézd, bakker, ilyen egyszerű! XD"
Majd kialakul... Esélyt kell adni az új felállásnak.
Nemsokára jön Cas is... :roll:
Csak azt nem tudom, Lisáékkal mit fognak kezdeni? Ezen sokat kattogtam tegnap, fárasztva a húgomat. Hogy mi lesz ezzel a szállal? Tényleg együtt maradnak annak ellenére, hogy Deant ez láthatóan nem teszi boldoggá? Vagy csak úgy kiírják őket? Meg csak nem halhat, az béna lenne... Bent semmiképp se fogják kinyírni, az fix, olyan édes az a gyerek, szép nagy hombárfeje van. >< Dean nem hagyja ott őket, mert... Dean az Dean, felelősségtudó kis mártír. Ha Lisa dobná, az is erőltetett lenne, az a tipikus "Szabaduljunk meg a feleslegessé vált szereplőtől, de úgy, hogy még ő tűnjön szemétnek, nehogy a főszereplő jöjjön ki rosszul a dologból!" Mindenesetre kiváncsi leszek - és nem csak erre...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 18:48 
Sztorihajhász

Morgan, szívesen neki is ^^

Penny, abban egyet tudok érteni, hogy Lisa egy kicsit nem illett Deanhez. Mármint úgy értem, hogy "egy évvel korábban" vagyis amikor Dean visszament hozzájuk, sokkal összeszokottabbnak látszottak, mint amikor "egy évvel később", vagyis a jelenben, elvitte Benéket Bobbyhoz O.o ott Lisa úgy ült Dean mellett mint egy sült hal, a száját is úgy lebiggyesztette pedig utána meg elkezdi, hogy "egy idióta vagy". mármint érted, ha már egy éve együtt vannak, és épp egy nagymonológ vagy búcsúzkodás közepén vagyunk, és a pasid totál szomorúan néz rád, és el fog menni, akkor minden arcrezdülését lesed, miközben melletted ül, és megpróbálja elmagyarázni a miérteket. ez a Lisa meg rá se nézett. az nekem se tetszett.... nekem kábé csak Lisa nem tetszett teljes mértékben. de Ben illik a képbe, aranyos is volt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 18:44 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Quantico, Roxfort pincéje, Yggdrasil ágaira függesztett hintán lábat lóbálva
Penny, én is úgy álltam hozzá ehhez a részhez, hogy nem akarom rögtön leírni..és bár nem volt akkora durranás az egész, azért én még megpróbálok pozitívan hozzáállni az új felálláshoz, hiszen az előző évadokban is akadt egy-két olyan rész, amit nem tudtam hová tenni, kissé unalmas volt vagy fárasztó...remélem, hogy tényleg nem kell majd csalódnunk, és jön majd a vadászás, a borzongás, a szokásos Dean-humor :D

"I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist."
There's no such thing as proper immortality. The universe will always take care of its nutcases.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 18:35 
Billentyűzetgyilkos

Emmelinegirl írta:
Rászoktattam a szobatársamat a CM-re! *elégedett vigyor*

Jippí *. *egyre több CM fan :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 18:13 
Szárnybontogató

No, akkor én is SPN-véleményezek egyet... Mer' mér' ne? Utána meg belém szabad kötni, meg szabad győzni, hogy rosszul látom. ><

Utálok negatívkodni, de nekem ez most kifejezett csalódás volt. :cry: Valami hasonlóra számítottam igazából a "Készülj fel a legrosszabbra"-elv alapján, de titkon reméltem, hogy hátha kellemes meglepetés ér majd... Persze nem ért.
A hangulata nagyon nem jött be. Persze, tudom, hogy hiteltelen lett volna a könnyes összeölelkezős viszontlátás... Meg az is, ha Dean baziboldog az új családdal... De akkoris, ennl azért lehetett volna több... nem is tudom... lélek az egészben. Olyan üresnek éreztem. Lisát se sikerült 3dimenzióssá tenni, az új szereplők egy kicsit se tudnak érdekelni, őszintén, pedig nem szoktam ellenségesen állni az új karakterekhez... Sam ellenszenves és hideg, de ezt még meg is tudom érteni, elvégre ki tudja, mi mindent élt át... Viszont hogy Deant is sikerült halovánnyá tenni... Azt nem tudom megbocsátani. :( Olvastam vhol egy interjút, amiben maga Jensen is kifejti aggályait a karakterével kapcsolatban... És ez nekem nem sok jót sugall...
Jaj, és Cas se volt, bakker. ><

Reménykedem azért benne, hogy utólag felül tudom majd bírálni a jelenlegi véleményemet ezzel a résszel kapcsolatban, mert poz. csalódást okoz majd a folytatás. Nem akarom egyből leírni ezt az évadot... De ez a rész nem keltett semmi jó érzést bennem, csak letargiát. >< Csomó kérdés, hogyankimiértmikor, de semmi értékelhető, a dzsinnek is bénák voltak, közük se volt a korábbi ábrázoláshoz, nem volt semmi természetfeletti, semmi érdekes bennük, csak egy randalírozó tetkós bagázsnak láttam őket... De komolyan, nem az volt a dzsinnek lényege, hogy kábították az embert szép álomvilággal, miközben szipolyozták az erejüket? Oké, változtak a szabályok a szörnyek közt is, valamiért minden megváltozott, oké, blabla, de ez így kicsit se tud felcsigázni.

Ahj, utálom a fanyalgókat, erre most én is az vagyok. ><

Az elején a montázs Dean régi és jelenlegi életéről speciel tetszett.
És hogy említették Cast, az is. (És a 3. részben már fel is tűnik, szóval van még remény... ><)
Lisa se volt gáz tulképp, egyáltalán nem utáltam vagy idegesített vagy ilyen, sőőőt, kezdem megszeretni a Családos Dean elképzelést, csak ne ábrázolnák ilyen lehangolónak a szitut, és ilyen 2dimenziós, lapos karakternek Lisát... Egy kis életet, érzést kérnék, túl nagy kérés? :roll:

Meg több humort, légyszi. Hiányzottak a régi jó beszólások is. Azok legalább annyira hozzátartoznak az SPN-hez, mint a szörnyek, a vadászat, meg az érzelmes testvér-pillanatok... XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 17:51 
Szárnybontogató

Rászoktattam a szobatársamat a CM-re! *elégedett vigyor*

A Táskakezű Vonyító Vérszívó Vokalista

"- Ez itt Bori, a kislányunk!
- Hé, ne Bori legyen!
- Jó, akkor kisfiunk..."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 17:40 
Szárnybontogató

Szóval akkor jöttem én is :-D : SupNat 06x01
Érdekesen indul az új évad szerintem, bár tény és való, hogy ennél jobb évadnyitó részt is el tudtam volna képzelni. De ettől függetlenül annyira jó volt nézni az új részt :-D
Biztos vagyok benne, hogy fogunk mi még hatalmas wtf kiáltásokat hallatni ezalatt az évad alatt. :-D Kíváncsi vagyok a nagypapi szerepére, és szerintem itt most Sam nem titkol semmit, bár lehet, hogy tévedek. :-D
Hiányzott Castiel. :-D De nem baj a tudat, hogy hamarosan újra feltűnik, vigasztal.

Ja és Nemámka engedd meg, hogy egy ismerősöm nevében megköszönjem neked a feliratot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 szeptember 26 (vasárnap), 16:38 
Fanfic-faló

Supernatural 06x1:

Húúúúha. Csak ennyit tudok mondani. :D nekem annyira nem tetszett, valahogy nagyobb durranásra vártam - tényleg látszik, hogy csak öt évadosra tervezték. :) Bár izgalmasnak indul, kíváncsi vagyok, mi ez az egész :D Samuel papára számítottam volna a legkevésbé XD És bevallom, Azazeltől rendesen betojtam XDDDD Dean nagyon-nagyon cuki volt :x :x Szenteltvíz és pisztoly az ágy alatt :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 7704 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 155  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra