Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 28 (vasárnap), 11:24

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 46  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 03 (csütörtök), 22:06 
Fanficbúvár

Sziasztok!
Én is csatlakoznék a kritikákat várók sorába, az Egymásba gabalyodva című történetemhez. Minden részletet megtaláltok az ajánlóban, remélem felkelti valamelyikőtök érdeklődését. :) Tudom, kapok kritikákat amúgy is eleget, de én most a ti véleményetekre lennék kíváncsi. Előre is köszi :)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=79164

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RylieMoon 2011 február 05 (szombat), 13:00-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 03 (csütörtök), 18:31 
Fanficbúvár

Már ha valaki nézi még ezt a topicot, veszem a bátorságot bepofátlankodni és kritikákat követelni a Napfény szonáta címet viselő, öt történetből álló femslashemhez. Az alapszitu egyszerű: Narcissa Black aranyvérű. Narcissa Black a Minisztériumban dolgozik. Narcissa Black nem egy szociális típus. Ebből következik - gondolja Lily Evans nagy logikusan - hogy Narcissa Black a származása okán fenn hordja az orrát, mert minden bizonnyal derogál neki beszédbe elegyedni egy olyan alantassal, akin csak úgy csillog a sárvérűségét bizonyító biléta. Két egyszerű kolléga futó találkozása a Voldemort befolyása alatt álló Angliában, és egy zongoraszólam, ami egy életen át kísérti Narcissa Blacket...
(A folytatásban megjelenik egy Ginny Weasley/Luna Lovegood és egy Millicent Bulstrode/Hannah Abbott szál is.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 29 (szombat), 16:58 
Fanfic-faló

Susie Lupin írta:
Hali! :)

Rég jártam erre, de úgy gondolom, eljött az ideje egy kis önreklámnak :D

"Harry Potter/Hetalia crossover - Mint tudjuk, kedvenc igazgatónknak mindig is voltak (és lesznek) idióta ötletei. Vajon mi történik, ha összekever pár varázsigét és két teljesen különböző személy lelket cserél? A káosz - mint mindig - garantált."
OOC karakterek előfordulhatnak, néhány slash utalás is, de elviselhető szinten. HP-s szereplők: Piton, Dumbledore, és pár megrökönyödött roxforti diák. Hetaliások: Finnország és Svédország.
Figyelmeztetés: nagyon pihent humor. Olyan Susie Lupin-féle :D

Link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=80126

Remélem, felkeltettem ezzel valakinek az érdeklődését ;) :D

Na, valaki? Jó lenne pár építő kritika... :)

Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kritikát :)
HozzászólásElküldve: 2011 január 29 (szombat), 12:58 
Zöldfülű

Sziasztok! Nemrég írtam egy novellát, és kíváncsi vagyok a véleményekre. :) Az első vámpír keletkezését meséli el, de nincs nagyon köze egyik vámpíros dologhoz sem. :D
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=81703

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 25 (kedd), 11:03 
Betűmániákus

shanon widow írta:
Sziasztok! :)
Én is, mint erre mindenki, véleményért kiáltok. :D Privet Drive, verskategória, remélem, elnyeri a tetszéseteket. :) Igazából bizonytalan vagyok, mert bár régebben is kóstolgattam a műfajt, akkortájt nem éreztem a magaménak... Ez most valamivel másabb, és jól esne, ha ránézne valaki, és kritika formájában kinyilvánítaná a véleményét. Előre is köszönet!^^

Skizofrénia - egyes szám, első személyben

Lelkem mossa

senki sem? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Vámpírnaplók fic
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 11:03 
Zöldfülű

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=81399
Sziasztok! Nemrég kezdtem el ezt a ficet, és a jól megszokott Elena középpontú Storyk helyett én kecvenc szereplőm, Caroline-t helyeztem az előtérbe. A történet Caroline átváltozásától indul, és fontos szereplő még Jasmine, aki valamiért haragszik Ketherine-re (Nem mondom el, miért! majd kiderül, amikor kell! :D) és fontos szerepet játszik Caroline új életében...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 20 (csütörtök), 19:03 
Betűmániákus

ÓÓó, igen. :D Hirdessük magunkat.

Tudom, hogy mindenkit elbátortalanít a hossza, de szeretném ajánlani a jelenleg is készülő regényemet. A hossza ellenére azt tudom mondani, hogy jó kis regényem van (igen, önbizalom xD).

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=70048

Leírás: Gondolkodtál már azon, hogy ha Isten tényleg létezik, akkor mégis hogyan történhet ennyire sok szörnyűség a világon? Hiroshima, Auswitz, a 9/11, Haiti... és még sorolhatnánk. Ha Isten tényleg létezik, és olyan nagy hatalma van, akkor miért nem segít?

Stirlingben, amikor Dora Isabella Digger a leánybúcsúztatóját tartja a legjobb barátnőivel, az események tragikus fordulatot vesznek, majd 9 hónap múlva megszületik Dora fia, Darren Flamel. 14 év múlva egy brutális gyilkosság kavarja fel Dora, a férje Jacob, de legfőképpen Darren életét, ami a fiú számára nem várt következményekkel és rengeteg szenvedéssel jár. A fiú eddig sem szokványos élete most a feje tetejére áll, minden, amit eddig tudott, semmissé válik.

De mi köze ehhez Damien Salvatore, gyilkossági nyomozónak? Ki lehet az a David Shaw, és ki az a Logan Shaw? Hogyan folyik bele az eseményekbe az angyal, Zachariah? És mik/kik azok a crelusok?

A Crelus-trilógia első része. 26 fejezetesre tervezem. Első komolyabb történetem, a korhatár és a figyelmeztetések nem véletlenül vannak kirakva.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 17 (hétfő), 13:21 
Sztorihajhász

Én is kérnék kritikát a Vissza Csodaországba c. ficemre. Ha már 15-en belenéztetek, igazán lökhetnétek pár kritikát, hogy tudjam, tetszik-e nektek, vagy sem.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=81065

Amit tudni kell róla, azt leírtam az ajánlóban.

"Love is the most powerful magic of all."

"Every magic comes with a price."

Kép

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 17 (hétfő), 11:26 
Szárnybontogató

Star Wars rajongók figyelem.

http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=81158

kritikát kérnék az új történetemhez. pár szó, amit nagyon fontos tudni.

"Teljesen újfajta Star Wars regény, a régi elméleteket kukába lehet dobni. Semmi köze a George Lucas által kitalált világhoz és annak szabályaihoz, hacsak nem annyiban hasonlít, hogy itt is vannak sithek."

"Az ihlet, hogy ilyen történetet írjak, a Darth Bane A pusztítás útja c. Star Wars könyvből jött, melyet Drew Harpyshyn írt. Minden tiszteletem az írónak, eszméletlen jó könyv, de még nem olvastam végig. Így, ha valaki hasonlóságot vél felfedezni az én művem és Drew Harpyshyn műve között, az kérem, ne csodálkozzon. És nézze el nekem ezt a hasonlóságot, bár én úgy gondolom, hogy ettől függetlenül az enyém is jó és nem koppintás. De még egyszer mondom, elnézést. Minden tiszteletem Drew Harpyshyn Mester felé."

előre is köszöntem. második fejezet feltöltés alatt áll, már csak az adminokon múlik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 14 (péntek), 20:04 
Szárnybontogató

Idézet:
dorothy snape"

Már megint itt... én nem akarok önreklámot, csak kicsit rosszul esik a 0 kritika... :roll:

Én azóta már írtam neked, de még nem válaszoltál, pedig fontos lenne...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 13 (csütörtök), 22:24 
Szárnybontogató

Látom, hogy sokan vagyunk, akik kritikára várnak. ez bizony nagyon sajnálatos, szedjétek össze magatokat kedves olvasók!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Etti 2011 január 15 (szombat), 18:08-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 13 (csütörtök), 12:16 
Betűmániákus

Én is, mint erre mindenki, véleményért kiáltok. :D Privet Drive, verskategória, remélem, elnyeri a tetszéseteket. :) Igazából bizonytalan vagyok, mert bár régebben is kóstolgattam a műfajt, akkortájt nem éreztem a magaménak... Ez most valamivel másabb, és jól esne, ha ránézne valaki, és kritika formájában kinyilvánítaná a véleményét. Előre is köszönet!^^

Skizofrénia - egyes szám, első személyben

Lelkem mossa

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 11 (kedd), 19:08 
Fanfic-faló

Hali! :)

Rég jártam erre, de úgy gondolom, eljött az ideje egy kis önreklámnak :D

"Harry Potter/Hetalia crossover - Mint tudjuk, kedvenc igazgatónknak mindig is voltak (és lesznek) idióta ötletei. Vajon mi történik, ha összekever pár varázsigét és két teljesen különböző személy lelket cserél? A káosz - mint mindig - garantált."
OOC karakterek előfordulhatnak, néhány slash utalás is, de elviselhető szinten. HP-s szereplők: Piton, Dumbledore, és pár megrökönyödött roxforti diák. Hetaliások: Finnország és Svédország.
Figyelmeztetés: nagyon pihent humor. Olyan Susie Lupin-féle :D

Link: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=80126

Remélem, felkeltettem ezzel valakinek az érdeklődését ;) :D

Itt is megtalálsz: Tumblr, AO3

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 02 (vasárnap), 17:24 
Fanficbúvár

Hjuuuuj de régen nem voltam itt :)

Boldogságos szívvel vennék néhány kritikát - rövidebbet és nagyobb kaliberűt egyaránt - FEHÉR HOLLÓcímű most frissített regényem negyedik fejezetére :)

Femslash; Luna/Cho; 18
"Szeress lassan, s szeretni fogsz sokáig" William Shakespeare ~
Amatőr mese egy beteljesületlen szerelemről, a "boldog békeidők" utolsó nyarán. Dumbledore meghalt, a varázslótársadalom háborúzni készül. No de mi történik ott, ahol épp nem Harry Potter folyik a csapból? Hát... megy tovább az élet. Aztán megáll, és játszik egy kicsit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Új töri
HozzászólásElküldve: 2011 január 02 (vasárnap), 13:22 
Zöldfülű

Sziasztok! :-D :-D
Már írtam ide, de ettől függetlenül nem kaptam semmiféle olvasói visszajelzést. :-(Most itt van egy új novella sorozatom első darabja, ami 'Are you scared?' címen fut, és szeretnék pár új kritikát olvasni róla. :-) Tehát, ha kérhetem, nézzetek be, és borzongjatok: :arrow: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=80610

A novelláim (igaz, még csak egy lett feltöltve :P) hátborzongató történeteket írnak le, és szinte hozzájuk tartozik a vér, halál, kínzás közelsége, tehát ennek tudatában olvassátok őket. :twisted: A figyelmeztetés (+18 ) is ezekre a tartalmakra figyelmeztet.
Köszi, ha megnézitek, és még nagyobb hálám, ha megjegyzést is hagytok. Hell o. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: :)
HozzászólásElküldve: 2011 január 02 (vasárnap), 11:50 
Szárnybontogató

Sziasztok! Szeretitek a "Queer as folk" (fiúk a klubból ) című sorozatot? Ha igen, akkor az én kétperceseim is biztosan tetszeni fognak.
Leírás: Egy történet alatt több különálló szösszenetet töltök fel, és mindegyik témája a fent említett sorozat.
Figyelmeztetés: Erotikus tartalom, Slash, Durva nyelvezet
Korhatár: általában 18
Ha elolvastad, és tetszett, hagyj egy kritikát.
:) :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kainen
HozzászólásElküldve: 2011 január 01 (szombat), 17:44 
Zöldfülű

Nos, én most szeretnék kritikát kérni. Furcsa sztori igaz, ám kíváncsi lennék minél több ember véleményére, ezért teszem fel ide az ismertetőt és a linket, remélem így több merengőshöz eljut a híre.

Kíváncsi vagyok minden véleményre.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=79505

Miért pont Voldemort húgába szerettem bele?

Gondolkodtál már azon, hogy miért nincs Sirius Blacknek, az ügyeletes szívtiprónak tartós kapcsolata?
És esetleg az már eszedbe jutott, hogy hogyan reagálna Harry, hogyha kiderülne: keresztapjának gyűrűs menyasszonya van?
És ha ez a titokzatos leányzó még Voldemort húga is?
És valami titokzatos oknál fogva ez a lány Raulnak szólítja a Sötét nagyurat?

Gondolkodtál már azon…

… Hogyan született a Sötét jegy?

„ – Óh, már megint elkenődött! Mindig mondja, hogy majd fixálja egy spéci varázslattal, de eddig csak átrajzolta. Eszméletlen mik eszébe nem jutnak egy sötét pillanatában

…Hogyan jelent meg a Voldemort név?

„ – Nézd mit lehet kirakni a neved betűiből!
– És ugyan ezt ki fogja tudni kimondani?
– A világ, aki fél az én csúnya, gonosz bátyámtól
– Csúnya neked a…”

„– Ki ez a baromarcú?
– Kérlek szépen, édes húgom, ez pont az a baromarcú, aki elkapott még mielőtt szörnyet haltál volna zuhanás közben. Tudod, a Griffendél őrzője, Sirius Black…”

„– Mindig is te voltál a kedvesebb, viszont Gabéban több a szeretet…”

Hogy hogyan jöttünk össze, azt mai napig nem tudom.
Nem emlékszem, elképzelni még úgy se tudom, hogy mit látott meg a Griffendél szépfiúja a Mardekáros különc-lányban. Viszont minden esetre imponált, hogy még a bátyámmal és Luciusszal is szembeszállt. Nem emlékszem hogy kötöttünk ki az első csóknál, azt sem tudom, hogyan vitt ágyba – egyben viszont biztos vagyok:
Soha többet nem akarom elengedni magam mellől Sirius Black-et
. Az a hangulat, mikor mind együtt vagyunk. Raul süteményének íze, Lucius fanyar hozzászólásai. Remus elsuttogott köszönömje, James és Piton örökös háborújának hangjai, Bells éneke, ahogy Raul egyik új dalát dúdolgatja… Lily vörös haja, és Sirius illata. Úgy érzem, ez egy szelet Mennyország.[/b][/i]

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=79505

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 31 (péntek), 13:44 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Elég rég jártam ebben a topicban, de most kicsi lelkemnek jól esne valamiféle simogatás. :oops:

Vagy akár letolás, vagy egy akármi...

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=80274

/Az otthonod, örökre/

Erről a történetről lenne szó. A karácsony előtti nagy nyüzsgésben úgy alakult, hogy a sok érdekes történet, amit mások írtak, kissé behavazta ŐT. *felfelé mutogat a linkre* Már felkerülésekor rögtön a második oldal alján jelent meg, azóta meg ki tudja, hol található és szerintem már csak az leli meg, aki direkt keresi.

Talán lesz, aki kedvet kap egy önálló karácsonyi meséhez /fanfic!/ egy vámpírral és egy szerzetessel.

Bónuszként van mellette két drabble is.

Köszönöm...

...és mindenkinek BUÉK!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 29 (szerda), 19:12 
Billentyűzetgyilkos

Hello!

Már megint itt... én nem akarok önreklámot, csak kicsit rosszul esik a 0 kritika... :roll:
Szóval: http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory. ... =80521&i=1
Nem kell nekem nagy kifejtős mitudoménmi - már az sem rossz :).

Újabb vers, inkább versszösszenet. Ihletője mi más, mint a a gyönyörű, veszélyes, és kínzó szerelem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 27 (hétfő), 11:57 
Írópalánta

Adatok:
Írta: Nelli
Cím: Angyalszemmel
Kategória: Privet Drive
Link: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=9555

Szomorkás hangulatú karácsonyi novella egy angyal szemén keresztül, aki fájdalmas tapasztalatait az emberekről egy elkeserítő összegzésben tárja az olvasó elé. Isten minden évben, karácsony napján megengedi az angyaloknak, hogy lejöjjenek a Földre, s így tesz főszereplő angyalkám is, aki már nagyon-nagyon hosszú ideje még csak le sem pislantott az emberekre. S, hogy mi tapasztalt? :) Olvassátok el!

Nos, nagyjából ennyit mondanék rövidke novellámról. De azért, hogy kedvetek is legyen elolvasni, egy kis ízelítő:

"Miért jöttem én ide?...
A felhők megnyíltak, mintha velem együtt akarnának sírni, s lassú kecsességgel kezdtek szállingózni fagyott könnyeik a föld felé.
...Havazott...
Némán álltam, s bámultam a hópelyhek könnyed táncát, de választ nem kaptam kimondatlan kérdésemre, csak a harangtorony halk zúgása hívta esti misére az embereket."

Igen, tudom, hogy nem ez a legjobb idézet, na de az "elkeserítő összegzést" mégsem lőhetem le itt. :)

Utólag is süteményes szép karácsonyt mindenkinek! O:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 21 (kedd), 14:37 
Betűmániákus

Halihó!

Nos, örömmel jelentem be, hogy immár a Merengőn is olvasható:

a Váratlan fordulat a Merengő táborban című ficcem, mely, mint a cím is mutatja, a táboros élményeimmel keveredő fantáziám szüleménye... szerintem azoknak is élvezhető, akik sajnos nem tudtak ott lenni... http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=79778
A véleményekre nagyon-nagyon kíváncsi lennék :D

Köszi: Lizi Eyre

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 18 (szombat), 15:53 
Zöldfülű

Sziasztok. Írtam egy Vámpírnaplók témájú fanfiction novellát, és nem sok kritikát kaptam ahhoz képest, hogy mennyit dolgoztam rajta... :/ :? :cry:
Szeretném, ha elolvasnátok, és dobnátok egy-két kritikát. Már akit érdekel, persze. A történet a következő: író: Angel in the night cím: éjfekete tollpihe. Köszönöm, előre is. Pussz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 16 (csütörtök), 19:58 
Zöldfülű

Sziasztok!

Még új vagyok itt a Merengőn, mostanában (pár hónapja) kezdtem el feltölteni. Ezen felbuzdulva szeretném ajánlani a történetemet, ami Privet Drive kategóriás.

Fekete Bárányok
Camilla Pilgrey különc lány, pár falusi pletykán kívül mégsem történik vele semmi érdekes. Amikor viszont egy idegen - és anyaszült meztelen - férfi ajtóstul, jobban mondva ablakostul ront a házába, unalmas élete egyszeriben feje tetejére áll. Mostantól már nemcsak a rosszalló nézések, hanem a törvény elől is menekülhet.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=77676&i=1

A leírásból nem derül ki, de elsősorban fantasy írás, sok-sok kalanddal és mérsékelt romantikával. Egyelőre hat fejezet van fenn az oldalon, és kéthetente szoktam frissíteni.

Remélem, valakinek felkeltettem az érdeklődését. Ha pedig kritikát is írna, annak nagyon örülnék! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 14 (kedd), 8:41 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Van egy új történetem, amihez még nem kaptam kritikát, szóval jövök ide.

Ez a történet egy rajzfilm-anime sorozatra épül, a Xiaolin showdownra. A fejezetek leírásánál mindig jelölöm majd, hogy mikor is vagyunk, ugyanis a fejezetek nem feltétlenül időrendi sorban fogják egymást követni, néha előre, néha pedig hátra ugrunk benne.

<b>A figyelmeztetéseket nem kell vészesen komolyan venni, a legtöbb csak említés szintű, és az egész történetre vonatkozik, nem erre a fejezetre. </b>

<i> Az eredeti sorozat vége után két évvel vagyunk, főszereplőink azóta sokat változtak, komolyodtak, de néhány dologban még mindig ugyanolyan gyerekesek. Egy átlagos napon azonban betoppan Sheila, az egyik ifjú harcos rég nem látott barátja, akivel nagyon közel állnak egymáshoz. Ám amilyen boldogságot, legalább akkor bajt is hoz magával... </i>

A késélen táncoló

Jó olvasást és előre is köszönöm a kritikákat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 12 (vasárnap), 13:03 
Fanficbúvár

Hello :)

Rég jártam erre, gondoltam benézek, hátha elcsíphetek egy-két embert, akit érdekel valamelyik sztorim. Próbáltam bennük viccesre venni a dolgokat, remélem sikerült. :)
3 novella és egy folytatásos (bár inkább "darabos", de azért mégis csak összefüggő).
Örülnék neki, ha valaki oda tévedne. =3

Előre is köszönöm! ^^,

A sztorik

"What are Fred and I, next-door neighbors?"
Good girls go to heaven, bad girls go to AMSTERDAM!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: kritikát plíz :)
HozzászólásElküldve: 2010 december 09 (csütörtök), 20:26 
Zöldfülű

sziasztok! Légyszi nézzetek be hozzám is, és írjatok kritikát valamelyik művemhez! sokat dolgoztam velük, és olyan rossz, hogy alig egy-két kritikám van :( pedig nagyon fontos lenne számomra a véleményetek ^^

előre is nagyonnagyon köszi :)

http://www.fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=10596

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 02 (csütörtök), 19:49 
Szárnybontogató

sziasztok!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=79459&i=1

Megint egy utolsó mondat, és a harmadik is elbírálás alatt van már. Nagyon szívesen látnék mindkettőhöz kritikát :)

Köszönömköszönömköszönöm :)

erizawa

Tessék kritikát írni: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=6101

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 02 (csütörtök), 18:40 
Zöldfülű

Kezdő vagyok még Merengőn, de van egy írásom, Privet Drive kategóriában.
Nagyon meghálálnám, ha írnátok rá kritikát!
Előre is köszi!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=79111

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 02 (csütörtök), 1:56 
Szárnybontogató

Sziasztok!

Szívesen fogadnék egy kritikát!:)

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=79126&i=1

Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 28 (vasárnap), 12:27 
Szárnybontogató

Hello. Ismered a "Queer as folk" (Fiúk a klubból) című sorozatot? Ha igen, és szeretnél olvasni pár szösszenetet róluk, akkor nézz be ide: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=79294
Egyelőre még csak egy kétperces történet van fent, de próbálom majd hetente frissíteni. Fontos: Több különálló kis írást fogok feltölteni egy történet alatt. Ha tetszett, akkor hagyj egy kritikát! Jó olvasást.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 23 (kedd), 18:02 
Szárnybontogató

Szeretnék egy egészséges kritikát egy privet drive-os általános novellácskához : http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=79118

Köszönöm előre is! :-)

Tessék kritikát írni: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=6101

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 20:06 
Szárnybontogató

Hellóka szeretnék kritit kapni ide: http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=77510

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 20 (szombat), 14:27 
Szárnybontogató

Szia. Ha kedveled a slash-t, és nyitott vagy a HP-s fanficeken kívül valami másra is, akkor olvasd el ezt : http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=74796

Zeke/Luther sztori a Disney-ről, de, nyugodtan belekezdhetsz, akkor is, ha még nem láttad a sorozatot. Két tini srác szerelme, érzelmei, vitái, és a nagy kibékülés. Szóval minden, ami a való életben megtalálható. Olvasd el, és ha tetszett, hagyj egy építő kritikát.

Sok szeretettel, és üdvözlettel : Nins

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 14 (vasárnap), 11:35 
Zöldfülű

Hagrid-dobby slash, porno, erőszak, drogok, vallás, háború, értelem, mind ez egy manó és egy félóriás között.

Akarod mi? Akkor ess neki.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=77000

Te perverz disznó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 13 (szombat), 18:08 
Betűmániákus

Na jó, megint reklámozom magam, bár szerintem felesleges. :D

Regnum Dolorum

Leírás:
Gondolkodtál már azon, hogy ha Isten tényleg létezik, akkor mégis hogyan történhet ennyire sok szörnyűség a világon? Hiroshima, Auswitz, a 9/11, Haiti... és még sorolhatnánk. Ha Isten tényleg létezik, és olyan nagy hatalma van, akkor miért nem segít?

Stirlingben, amikor Dora Isabella Digger a leánybúcsúztatóját tartja a legjobb barátnőivel, az események tragikus fordulatot vesznek, majd 9 hónap múlva megszületik Dora fia, Darren Flamel. 14 év múlva egy brutális gyilkosság kavarja fel Dora, a férje Jacob, de legfőképpen Darren életét, ami a fiú számára nem várt következményekkel és rengeteg szenvedéssel jár. A fiú eddig sem szokványos élete most a feje tetejére áll, minden, amit eddig tudott, semmissé válik.

De mi köze ehhez Damien Salvatore, gyilkossági nyomozónak? Ki lehet az a David Shaw, és ki az a Logan Shaw? Hogyan folyik bele az eseményekbe az angyal, Zachariah? És mik/kik azok a crelusok?

A Crelus-trilógia első része. 26 fejezetesre tervezem. Első komolyabb történetem, a korhatár és a figyelmeztetések nem véletlenül vannak kirakva.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 13 (szombat), 16:13 
Mesemondó

Bonjour tous le monde! Avagy hello mindenki, Kendra vagyok és manapság mint női Mesemondó tevékenykedem. Néhány munkám már meg is hallgatható, és igazán boldogságos lennék ha néhány hozzászólással, kritikával, mi tetszik, mi nem, mi jó, rossz, hideg, meleg etc, etc megdobnátok mondjuk akár itt fórumon is a Mesemondó Főhadiszálláson, vagy a Hangosfic kritikai részénél.
Előre is Merci beaucoup :P Kendra néne

-Valami matrózban...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 10 (szerda), 18:19 
Írópalánta

Nelli írta:
Apróhirdetés1:
Fiatal, sokak szerint veszélyesen gyönyörű, vonzó, versenyen [pályázaton] a 121-ből a legszebb 29-be bejutott nő, kinek szerelméért férfiak haltak meg, s akit egyesek kegyetlennek is tartanak - keresi társát. Várom azon jelentkezőket, akik szeretik a szenvedélyes, mégis kissé távolságtartó, titokzatos szerelmet, s akik képesek meglátni a lélek mélységeit.
Jelige: A végzet asszonya

Apróhirdetés2:
Keresem azon olvasókat, kik kellő hajlamot éreznek magukban ahhoz, hogy önbizalomhiányban szenvedő írópalánta lelkét ápolgassák, avagy lássák el megfelelő instrukcióval, gondolkodnivalóval kritika formájában. Elemző kritikák, KritikaKlubosok előnyben részesítve!
Jelige: a rossz kritika is jó kritika, amedig tanulni lehet belőle

Nelli: A végzet asszonya
(Előbbi volnék én - ha esetleg nem lenne nyilvánvaló :-D )

Link(ha valamiért eltévednétek a merengő sötét útvesztőin): http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=9555

Oké, úgy látszik mégsem sikerült sem olyan viccesre, sem olyan érdekfeszítőre a - csúnya kifejezéssel élve - kritikakuncsorgásom, mint ahogy naivan hittem eleinte. :cry: (Pedig az apróhirdetésfíling jó ötletnek tűnt.) Pedig tényleg nagyon örülnék a kritikáknak, ráadásul nem is sikerült olyan rosszra a novellám, mint ahogy azt a kritikaszám mutatja, ami egyenlő a nullával. Igaz, nem is olvasták még olyan sokan...

Akkor kezdük előlről! Országos pályázatra írtam "A végzet asszonya"-t, és a 121 pályázó novellából be is került a legjobb 29-be, ami úgy gondolom nem olyan rossz, főleg, hogy még csak egy éve írogatok. A történet a múlt században egy célok nélküli, lézengő, csóró aranyifjú szemszögéből írodott, aki egyre közelebb kerül a mélyresüllyedéshez, ám ekkor találkozik egy gyönyörű nővel, Adele Bellel, akiről semmit sem tudni a nevén kívül, és aki... De ezt megtudjátok, ha elolvassátok a novellát. :wink:

Részlet, kedvcsinálónak:
"Kínkeserves, hosszú napok múltak el anélkül, hogy csak egyszer is a közelébe férkőzhettem volna a gyönyörű nimfának. Pedig többször is megpillantottam őt a kaszinó forgatagában, s sokszor már úgy véltem, végre sikerül elkapnom, ám végül valahogy mindig kicsúszott a kezeim közül. Boszorkányos ügyességgel veszett bele az emberek tömegébe, és olvadt a homályos árnyakba, mint egy erdei tündér, ki csáberejét felhasználva egyre beljebb és beljebb csalogatja a fák közé a megbűvölt halandót, végleg elveszejtve azt. (...) Adele... Sötét angyal, ki az éjszaka árnyaiból megtestesülve szüntelen ott kísért tünékenyen és megfoghatatlanul álmaimban, és csak néz merőn, elérhetetlen távolságból, mégis oly közel, megfejthetetlen éjfélszín szemeivel..."

Talán nem a legjobb kiemelés, de az ilyesmiben nem vagyok jó. Azért remélem felkeltettem az érdeklődéseteket..

Link: http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=9555

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 09 (kedd), 19:07 
Zöldfülű

Sziasztok!
Nem mondhatom, hogy olyan nagyon sok fejezet (2) van az Imaginárius című regényemnél, de össz-vissz két hozzászólást kaptam, azt is egy embertől. Nem tudom, hogy jó vagy rossz a történet, tehát nagyon örülnék egy-két kritikának. Főleg, hogy már az első fejezetet 200-an megnézték, és nem kaptam egyiktől se értékelést.
Köszönööm. :-D :oops:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=75603
Ui.: Egyébként egy Lucius/saját szereplős történetről van szó, amiben van Draco, a trió és Voldemort is. A dráma keveredik a szerelemmel és az akcióval, a sötétséggel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 08 (hétfő), 20:13 
Zöldfülű

Szeretnék véleményeket kérni az egyik írásomról, már egész sok fejezet van.

Megőrülök tőled!

Te mit tennél, ha életed nagy szerelme, akiről mindig olvasol, akiről mindig álmodsz, és akiért sóvárogva epekedsz, végig ott van melletted, csak éppen nem veszed észre. Vagy nem akarják, hogy észre vedd. Ha eszünk becsap, és szívünk halkan súg, honnan tudjuk melyik a jó és melyik a rossz út? Melyik épül a látszatra, amit agyunk dühös pillanatokban, mások szavaiból és saját félelmünkből koholt össze torz és alaktalan képmássá. Vajon elég egy pillanat, hogy szíved lerántsa a leplet a képmásról, és végre tisztán lásd: Ő az!

Ez egy Tekergős, ám elsősorban Sirius / saját szereplős fanfic jól megfűszerezve humorral, kalanddal és romantikával.

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=77478

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 08 (hétfő), 18:41 
Betűmániákus

Hello!

Szeretnék kritikát/véleményt/észrevéletelt/hozzászólást, ki minek nevezi :D Szóval ezeket szívesen várom első Lucius/Narcissa párosítású regényem első fejezetére. Címe: Csakazértis szerelem

link:http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=78646

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 02 (kedd), 10:26 
Írópalánta

Apróhirdetés1:
Fiatal, sokak szerint veszélyesen gyönyörű, vonzó, versenyen [pályázaton] a 121-ből a legszebb 29-be bejutott nő, kinek szerelméért férfiak haltak meg, s akit egyesek kegyetlennek is tartanak - keresi társát. Várom azon jelentkezőket, akik szeretik a szenvedélyes, mégis kissé távolságtartó, titokzatos szerelmet, s akik képesek meglátni a lélek mélységeit.
Jelige: A végzet asszonya

Apróhirdetés2:
Keresem azon olvasókat, kik kellő hajlamot éreznek magukban ahhoz, hogy önbizalomhiányban szenvedő írópalánta lelkét ápolgassák, avagy lássák el megfelelő instrukcióval, gondolkodnivalóval kritika formájában. Elemző kritikák, KritikaKlubosok előnyben részesítve!
Jelige: a rossz kritika is jó kritika, amedig tanulni lehet belőle

Nelli: A végzet asszonya
(Előbbi volnék én - ha esetleg nem lenne nyilvánvaló :-D )

Link(ha valamiért eltévednétek a merengő sötét útvesztőin): http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=9555

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 30 (szombat), 19:41 
Szárnybontogató

Helló!

Szeretnék néhány kritikát kérni az alávvi történethez, ugyanis az utóbbi időben nem kaptam egyet sem.

Mint a címe is jelzi, ez egy Twilight alapú fanfic, remélem tetszeni fog!

Tag vagyok a Volturiban

Előre is köszönöm, és jó olvasást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 29 (péntek), 19:45 
Zöldfülű

Sziasztok!

Közeledik a Halloween, és így egy ilyen szempontból aktuális írásomat szeretném a figyelmetekbe ajánlani.
A fandom NCIS, remélem, akadnak, akik szeretik és megszánnak pár kritikával, mert nagyon érdekelne, hogy mit gondoltok róla :wink:

A sokadik lidércnyomás

Ezen kívül, akik nem vágynak nagyobb lélegzetvételű olvasnivalóra, szeretettel ajánlom a három versikémet, amik nemrég kerültek fel. Ebben a műfajban új vagyok, és a véleményeitekből szeretném kiszűrni, hogy érdemes-e tovább próbálkoznom a rímfaragással, avagy nem.

Rejtett sorok

Köszönet mindenkinek, aki benéz! :-D
Kellemes hétvégét Nektek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 24 (vasárnap), 9:08 
Zöldfülű

tárgytalan

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orris 2010 november 14 (vasárnap), 10:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 23 (szombat), 17:02 
Szárnybontogató

:-h Helló! :-h Szeretnék ide kritit kapni:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=77510
Előre is köszönöm: B-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 22 (péntek), 8:04 
Zöldfülű

Sziasztok!

Egy Perselus Piton/Saját szereplős történetemre szeretnék kritikát kérni! Elég gyakran frissítek, a fejezetek pedig nem éppen rövid, mégsem kapok túl sok visszajelzést! :(

A címe: Deep in heart

Tartalomból:

"Nem tudnék reménytelenül futni senki után, azt se viselném el, ha utánam koslatna valaki. Valahogy úgy lenne jó, ha éppúgy szeretne, mint én, mindegy, hogy hosszú vagy rövid ideig... Szóval szeretnék boldog lenni, valamikor, legalább egyszer igazán!"

Perselus Piton/Saját szereplős szerelmi történet, ami a hatodik könyv idején játszódik, de az események nem teljesen aszerint zajlanak!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=56580

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 18 (hétfő), 15:46 
Zöldfülű

Sziasztok!

Szeretném ajánlani egy írásomat.

Megőrülők tőled!

Te mit tennél, ha életed nagy szerelme, akiről mindig olvasol, akiről mindig álmodsz, és akiért sóvárogva epekedsz, végig ott van melletted, csak éppen nem veszed észre. Vagy nem akarják, hogy észre vedd. Ha eszünk becsap, és szívünk halkan súg, honnan tudjuk melyik a jó és melyik a rossz út? Melyik épül a látszatra, amit agyunk dühös pillanatokban, mások szavaiból és saját félelmünkből koholt össze torz és alaktalan képmássá. Vajon elég egy pillanat, hogy szíved lerántsa a leplet a képmásról, és végre tisztán lásd: Ő az!

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=77478

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 16 (szombat), 10:07 
Fanficbúvár

Sziasztok!

Én is csatlakozom a véleményekért szépen néző írókhoz.
A történet amihez nagyon szeretnék véleményt kapni:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=65840

tartalom:Holly Wilsonnak mostanában kicsit sem egyszerű az élete... először egy fogadás áldozata lesz, majd a sors úgy hozza, hogy egyre több Griffendéles barátot szerez magának, amit persze egy bizonyos Mardekáros fiú nem néz jó szemmel. Vajon miért segíti a lányt Draco Malfoy? És miért csókolja meg Blaise Zambini lépten nyomon? Figyelmesztetés: Kissé OOC karakterek.

Eddig hat fejezet van fent. és azért írók ide, mert szeretnék kapni egy komplex véleményt. Előre is nagyon szépen köszönöm! _U_

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 14 (csütörtök), 1:08 
Szárnybontogató

Sziasztok:)
Szeretnék kritikát kérni a történeteimre. A negatív kritikákat is szívesen várom, mert legalább tanulok a hibáimból. Elöre is köszi a kritikát

http://www.fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=9836

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 09 (szombat), 0:23 
Zöldfülű

Sziasztok, megint én :)

Nem régiben szóltam az új történtem miatt, hogy szeretnék rá kritikát kapni.

Tudom, hogy rengetek dolgotok van és elfoglaltak vagytok, de már négy napja ülök a gép előtt folyamatosan és várok, hogy kapjak egyet. Aggódom, amiatt, hogy még nem érkezett, talán annyira rossz, vagy hosszú és még nem értek a végére?
Nem tudom, de megköszönném, ha írnátok, ha nem is pozitívat, akkor is, mert szeretném tudni, milyen lett ez a történetem. A negatívokat is jól viselem, a kioktatást is ;)
Nem szeretnélek sürgetni senkit, csak érdekelne, milyen az első Privet Drive-szekcióban megjelent vámpíros történetem...

:arrow: TNT -- A Lesvous-sztori - A vámpírok kora

Köszönettel, TNT

<b>Shan, Riordan, Delaney are THE BEST</b>

"Rendszerint sok ösvény húzódik a jelen és a jövő között: választások és következmények tucatjai. De néha csak kevés, olykor mindössze két út van." (Darren Shan)

A kép a TNT varázsbazár tulajdona, én csináltam, nem ellopni!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2281 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 46  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra