Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 május 01 (péntek), 0:48

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 32  Következő

Kit likvidáljunk/zárjunk be egy időre az alábbiak közül?
Arthur Weasley 14%  14%  [ 1 ]
Bill Weasley 0%  0%  [ 0 ]
Jack Flamel 0%  0%  [ 0 ]
Bellatrix Lestrange 14%  14%  [ 1 ]
Ron Weasley 43%  43%  [ 3 ]
Lona Wittmi 0%  0%  [ 0 ]
Erin Kraft 0%  0%  [ 0 ]
Izabell Engel Lupin 14%  14%  [ 1 ]
Lucius Malfoy 14%  14%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 7
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 24 (vasárnap), 13:53 

Egy kérdésem van tőled Jányom! Mikor lesz kábé új fejezet? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 24 (vasárnap), 12:15 
Fanficbúvár

ukume írta:
Névgyűjtésben mindig is megszállott voltam, szeretem, ha bő a választék. :D ;)
OK, sietek vele, ahogy tudok. :)

Jó tudni, hogy megszállott vagy :D Már várom a 10-es listát :D

Idézet:
Akkor általában nagy titkokról, és/vagy nagy meglepetésekről van szó. :D >:) :-Ą

Köszii, most már világos :) :)

Idézet:
Nem, nálam szinte senki sem reménytelen. :) ;) Kb. csak Voldi, Fenrir és Jack a teljesen reménytelenek. :D >:) ;)

Pedig szép ötletek voltak, hogy javulna meg Voldi... Kár, hogy reménytelen :D

Idézet:
Nem, nem, nem lehet. :) Hidd el, jobb lesz majd ha akkor lepődsz meg. :)

Jól van, de legyen nagy meglepetés!

Idézet:
Nem küldöm én őt sehová. :)
Nem, nem terveztem Inalához küldeni. :-? :) De nem rossz ötlet, Jack tutira ott helyben kapna szívrohamot, ha megtudná, hogy a lánya Inalánál van. :D =)) >:) :-Ą

Küldd azonnal Inalához :D Olvasni akarom Jack szívrohamát :D :D

Idézet:
:D Köszi, ezt örömmel veszem. :D

Én is :) :)

Na, jó, van benne valami, mármint az elméletedben, de valamilyen szinten nekem is igazam van ;) ;)
A lényeg tényleg az, hogy Kis Bella jó kezekbe kerül :) :)

Tényleg, hogy haladsz a Miért? új fejezetével? :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 24 (vasárnap), 12:07 
Szárnybontogató

Szia!!

Csak most fedeztem fel h van új fejezet:D:P

Jó lett!!Öm egy kérdés:Sara hány fejezet múlva szabadul ki???

És örülnék egy tiszta Harry-s azkabanos résznek,úghy ahogy Sarával-volt:D(hiányoltam ismételten az azkabanos résst-mindegy h harry v.saráról szól,csak legyen:P)

thx.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 24 (vasárnap), 12:02 
Betűmániákus

meichan írta:
Sziasztok lányok!

Ukume drága te megint túl sokat fütyörészel :D Már nagyon hiányoltam a fütyörészésedet ;) :D

Szia Mei! :)
Hát igen, tudod, régi jó szokások. :D :-Ą ;)

Dettanetta írta:
Szia, Ukume! :)
Ötvenes lista? :shock: :shock: :shock: Úristen, te aztán nem teszed alacsonyra a mércét :D Jöjjön gyorsan az a tizes :D Kíváncsi vagyok már, hogy milyen nevek közül válogathatunk :) :)

Névgyűjtésben mindig is megszállott voltam, szeretem, ha bő a választék. :D ;)
OK, sietek vele, ahogy tudok. :)

Idézet:
Rájöttem, hogy utálom amikor fütyörészel :D Sosem tudom, hogy mi van akkor... :D :D

Akkor általában nagy titkokról, és/vagy nagy meglepetésekről van szó. :D >:) :-Ą

Idézet:
Annak csak örülni tudok :) Mármint, hogy nem mondod, hogy reménytelen :)

Nem, nálam szinte senki sem reménytelen. :) ;) Kb. csak Voldi, Fenrir és Jack a teljesen reménytelenek. :D >:) ;)

Idézet:
Áruldd el, ígérem, hogy titokban tartom, és majd meglepődök, amikor olvasom ;) ;) :) :)

Nem, nem, nem lehet. :) Hidd el, jobb lesz majd ha akkor lepődsz meg. :)

Idézet:
Hová küldöd te azt a szerencsétlen gyereket??? :shock: :shock: Azt ne mondd, hogy Inalához, mert akkor megeszem a kalapomat (na jó, azt azért nem, mert a végén tényleg odaküldöd)!

Nem küldöm én őt sehová. :)
Nem, nem terveztem Inalához küldeni. :-? :) De nem rossz ötlet, Jack tutira ott helyben kapna szívrohamot, ha megtudná, hogy a lánya Inalánál van. :D =)) >:) :-Ą

Idézet:
Ukume, büszkén kijelenthetem, hogy KIVÉTELESEN nem vagy sem gonosz, sem kegyetlen :) :)

:D Köszi, ezt örömmel veszem. :D

Idézet:
Én talátam :) :) Hűséges :) :x :x Gondoljunk csak bele, mikor az összes halálfaló feladta és elfogadta, hogy Voldemort meghalt, ő még mindig reménykedett abban, hogy él, és bár brutális módon megkínozta Neville szüleit, vállalta az Azkabant, és még azután sem tört össze, továbbra is hűséges maradt Voldemorthoz. Bármennyire gonosz is, hűséges :) :)

Jó, jó, hűséges, de ha azt nézzük, hogy kihez, az máris nem számít olyan jónak. Az lett volna jó erény, ha inkább otthagyja Voldit, nem? :-? $?

Dettanetta írta:
meichan írta:
Detti ne érts félre,én sem vagyok olyan aki rögtön lemond a másikról,én is igyekszem a jót megtalálni mindenkiben még azokban is akiben ez lehetetlen és becsszó Bellában is kerestem egy kis jót,egy icike-picike kis jót és én is ráfogtam a családjára a körülményekre meg mindenre,hogy ő ilyen lett de az az igazság,hogy ha erős egyéniség lett volna és nem akar ilyen gonosz lenni akkor tudott volna tenni ellene valamit de nem tett :( De azért biztos nem akar majd rosszat a kislányának :D

Mei, szerintem nem az ő hibája. Nem mindenki olyan bátor, hogy szembeszálljon a családja akaratával és vállalja a halált, mint Sirius. Szerintem ő egyszerűen nem volt annyira bátor, elfogadta a sorsát és nem küzdött ellene, de viszont amit elfogadott, ahhoz hűséges maradt, és nem lett áruló. Ez egy erény. :)
Szerintem sem akar rosszat Kis Bellának, sőt az is lehet, hogy megvédené a szadista apjától, mert ő is utálja Jacket ;)

De ha már egyszer volt olyan bátor, hogy Voldi mellett kiállt, szemben az egész minisztériummal, akkor lehetett volna ahhoz is bátor, hogy ellenszegüljön a családja akaratának, nem?

Dettanetta írta:
meichan írta:
Ukume nem lehet,hogy majd maga Bella fogja valakinek oda adni gyereket,hogy keressenek neki egy jó helyet? Mi más lehetne az a valami jó amit beleraktál?*erősen töri a fejét*

Huhh, Inalán kívül ez a másik ötletem :) Hisz ukume azt mondta, hogy adott Bellának egy kis jót, talán ez lenne az. Bella mentené meg a lányát, hogy az ne jusson arra a sorsa, mint ő.

Kis Bella végül jó kezekbe kerül, ez a lényeg. Hogy ki által, és kihez, az meg majd meglepetés lesz. :-Ą :) ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 24 (vasárnap), 10:23 
Fanficbúvár

ukume írta:
Szia Detti! :) Már dolgozom a kislány saját nevén, van már egy ötvenes listám a lehetőségekről. :D ;) ( =)) ) Amint leszűkítem ezt tízre, ti jöttök. :) ;) Az első nevét ti választjátok majd ki közülük egy szavazás formájában. :)

Szia, Ukume! :)
Ötvenes lista? :shock: :shock: :shock: Úristen, te aztán nem teszed alacsonyra a mércét :D Jöjjön gyorsan az a tizes :D Kíváncsi vagyok már, hogy milyen nevek közül válogathatunk :) :)

Idézet:
Hát... igen, egy picit igen. :)

Éreztem :) :D

Idézet:
Igyekszem nem fütyörészni... igyekszem nem fütyörészni... igyekszem nem fütyörészni... a fene, nem megy... :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą

Rájöttem, hogy utálom amikor fütyörészel :D Sosem tudom, hogy mi van akkor... :D :D

Idézet:
Megint igyekszek nem fütyörészni... ( :-Ą )
Bella igencsak nehéz eset, pokolian nehéz körülmények közé kényszerítve (Jack). És senki nem könnyíti meg neki ezt a helyzetet. Számára a gyermekáldás csak a kínzás egy formája, amit Jack minduntalan úgy erőszakol rá, hogy még csak a véleményét sem kéri ki.

De...*ravasz félmosoly* nem mondom, hogy reménytelen a nő... :-Ą ;) :-Ą

Annak csak örülni tudok :) Mármint, hogy nem mondod, hogy reménytelen :)

Idézet:
Nem mondhatom meg, akkor hol maradna a meglepetés? ;) :D :-P ;)

Áruldd el, ígérem, hogy titokban tartom, és majd meglepődök, amikor olvasom ;) ;) :) :)

Idézet:
Mert HA a kis Sara megszületik, nem hinném, hogy valaha is túlságosan közel fognak majd lakni egymáshoz. ;) :-Ą :-Ą ;)

Hová küldöd te azt a szerencsétlen gyereket??? :shock: :shock: Azt ne mondd, hogy Inalához, mert akkor megeszem a kalapomat (na jó, azt azért nem, mert a végén tényleg odaküldöd)!

Idézet:
OK, máris póstázom őket. :D Vedd úgy, hogy máris gazdagabb vagy egy nővérrel, egy öcsikével, meg egy húgicával. :D ;) >:) De figyelmeztetlek, hogy a küldemény átvétele és a csomag kibontása után már nem fogadunk el reklamációt, és nincs lehetőség a becserélésre, avagy kártérítés igénylésére. =)) :-Ą =))

Hűha, szép nagy család :) :)

Idézet:
Nem, nem lesz. (HA megszületik. :D ;) )

Ukume, büszkén kijelenthetem, hogy KIVÉTELESEN nem vagy sem gonosz, sem kegyetlen :) :)

Idézet:
Detti, drága, bevallom, én is kerestem a jót Bellában... de szégyenszemre bevallom... nem találtam semmit. :-? #-o :( DE, mivel nem találtam benne semmi jót, így hát "tettem bele valami jót". :D :D :D *Nem félreérteni, nem a gyerekre célzok :-P :-P Azt amúgy is Jack "csinálta", nem én :)) :-P*

Én talátam :) :) Hűséges :) :x :x Gondoljunk csak bele, mikor az összes halálfaló feladta és elfogadta, hogy Voldemort meghalt, ő még mindig reménykedett abban, hogy él, és bár brutális módon megkínozta Neville szüleit, vállalta az Azkabant, és még azután sem tört össze, továbbra is hűséges maradt Voldemorthoz. Bármennyire gonosz is, hűséges :) :)

meichan írta:
Detti ne érts félre,én sem vagyok olyan aki rögtön lemond a másikról,én is igyekszem a jót megtalálni mindenkiben még azokban is akiben ez lehetetlen és becsszó Bellában is kerestem egy kis jót,egy icike-picike kis jót és én is ráfogtam a családjára a körülményekre meg mindenre,hogy ő ilyen lett de az az igazság,hogy ha erős egyéniség lett volna és nem akar ilyen gonosz lenni akkor tudott volna tenni ellene valamit de nem tett :( De azért biztos nem akar majd rosszat a kislányának :D

Mei, szerintem nem az ő hibája. Nem mindenki olyan bátor, hogy szembeszálljon a családja akaratával és vállalja a halált, mint Sirius. Szerintem ő egyszerűen nem volt annyira bátor, elfogadta a sorsát és nem küzdött ellene, de viszont amit elfogadott, ahhoz hűséges maradt, és nem lett áruló. Ez egy erény. :)
Szerintem sem akar rosszat Kis Bellának, sőt az is lehet, hogy megvédené a szadista apjától, mert ő is utálja Jacket ;)

Idézet:
Ukume nem lehet,hogy majd maga Bella fogja valakinek oda adni gyereket,hogy keressenek neki egy jó helyet? Mi más lehetne az a valami jó amit beleraktál?*erősen töri a fejét*

Detti köszönöm jól van.Tényleg nem volt egy leányálom az elmúlt hetem de szerencsére megúsztuk a veszélyes műtétet és terápiával rendbe fog jönni.Anyum hála az égnek jól van :)

Huhh, Inalán kívül ez a másik ötletem :) Hisz ukume azt mondta, hogy adott Bellának egy kis jót, talán ez lenne az. Bella mentené meg a lányát, hogy az ne jusson arra a sorsa, mint ő.

Örülök, hogy anyud jól van, Mei :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 23 (szombat), 23:03 
Fanficbúvár

Sziasztok lányok!

Ukume drága te megint túl sokat fütyörészel :D Már nagyon hiányoltam a fütyörészésedet ;) :D

Ukume nem lehet,hogy majd maga Bella fogja valakinek oda adni gyereket,hogy keressenek neki egy jó helyet? :-? Mi más lehetne az a valami jó amit beleraktál?*erősen töri a fejét*

Detti köszönöm jól van.Tényleg nem volt egy leányálom az elmúlt hetem de szerencsére megúsztuk a veszélyes műtétet és terápiával rendbe fog jönni.Anyum hála az égnek jól van :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 23 (szombat), 21:55 
Betűmániákus

Dettanetta írta:
Sziasztok!

Akkor Kis Bella :) :) Mondtam én, hogy egyelőre jó név ez :) :)

Szia Detti! :) Már dolgozom a kislány saját nevén, van már egy ötvenes listám a lehetőségekről. :D ;) ( =)) ) Amint leszűkítem ezt tízre, ti jöttök. :) ;) Az első nevét ti választjátok majd ki közülük egy szavazás formájában. :)

Idézet:
Azkaban biztos. Oké, fájó szívvel, de nem győzködlek tovább, hogy ne küldd oda. (Tényleg, győzködtelek egyáltalán? :-P)

Hát... igen, egy picit igen. :)

Idézet:
Én most úgy gondolok rá, mint majd amikor anya lesz. Szerintem valamilyen szinten minden anya szereti a gyerekét, szóval szerintem Bella is. :) Lehet, hogy eleinte utálja már magát a tudatot is, hogy gyereke lesz, de - szerintem - miután Kis Bella megszületik talán csak egy kicsit, megszereti őt. Nagyon nem hiszem, hogy annyira utálni tudná őt.

Igyekszem nem fütyörészni... igyekszem nem fütyörészni... igyekszem nem fütyörészni... a fene, nem megy... :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą

Idézet:
Nem azt mondom, hogy Kis Bellát minden héten lássa, hanem hogy legalább egyszer láthatná őt, és akkor mondjuk rájöhetne, hogy mit veszített el azáltal, hogy beállt Voldika seregébe és gyilkolászni kezdett.

Megint igyekszek nem fütyörészni... ( :-Ą )
Bella igencsak nehéz eset, pokolian nehéz körülmények közé kényszerítve (Jack). És senki nem könnyíti meg neki ezt a helyzetet. Számára a gyermekáldás csak a kínzás egy formája, amit Jack minduntalan úgy erőszakol rá, hogy még csak a véleményét sem kéri ki.

De...*ravasz félmosoly* nem mondom, hogy reménytelen a nő... :-Ą ;) :-Ą

Idézet:
Hová? :) :) :D :D Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok.

Nem mondhatom meg, akkor hol maradna a meglepetés? ;) :D :-P ;)

Idézet:
Miért nem? :roll: :roll:

Mert HA a kis Sara megszületik, nem hinném, hogy valaha is túlságosan közel fognak majd lakni egymáshoz. ;) :-Ą :-Ą ;)

Idézet:
Akarsz cserélni? Én egyke vagyok. :cry: :cry:

OK, máris póstázom őket. :D Vedd úgy, hogy máris gazdagabb vagy egy nővérrel, egy öcsikével, meg egy húgicával. :D ;) >:) De figyelmeztetlek, hogy a küldemény átvétele és a csomag kibontása után már nem fogadunk el reklamációt, és nincs lehetőség a becserélésre, avagy kártérítés igénylésére. =)) :-Ą =))

Idézet:
De legalább Lilyan Sara nem lesz magányos (persze csak HA megszületik :) :) )

Nem, nem lesz. (HA megszületik. :D ;) )

Idézet:
Mei, én mindig keresem a jót valakiben. Szerintem Bella talán csak egy icipicit valamilyen szinten jó, mármint HA akart volna simán az lehetett volna :) Talán csak a Black-család miatt lett olyan, sőt biztos vagyok benne. Ha más elveket tanítottak volna neki, akkor nem biztos, hogy halálfaló lett volna.
Oké, rengeteget ölt meg minden, Azkabanba kell kerülnie, ez nem is kérdés, de talán a lánya miatt egy kicsit megkegyelmezhetnének neki. Mondjuk felügyelettel felneveli, utána megy csak börtönbe, vagy valami ilyesmi.
Huhh, bizonyára megint sok marhaságot mondtam, amin nevetni lehet (mindig ez van), de én annyira imádom Bellát, hogy bármennyire is gonosz, egy kis kegyelmet adnék neki :) :)

Detti, drága, bevallom, én is kerestem a jót Bellában... de szégyenszemre bevallom... nem találtam semmit. :-? #-o :( DE, mivel nem találtam benne semmi jót, így hát "tettem bele valami jót". :D :D :D *Nem félreérteni, nem a gyerekre célzok :-P :-P Azt amúgy is Jack "csinálta", nem én :)) :-P *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 23 (szombat), 20:40 
Fanficbúvár

Sziasztok!

ukume írta:
Hát... amíg nincs saját neve, végülis nevezhetjük így. :-? :)

Akkor Kis Bella :) :) Mondtam én, hogy egyelőre jó név ez :) :)

Idézet:
Nem tudom, hogy fogja-e még utána látni a lányát, :-? $? de... az Azkaban az már biztos. :-Ą

Azkaban biztos. Oké, fájó szívvel, de nem győzködlek tovább, hogy ne küldd oda. (Tényleg, győzködtelek egyáltalán? :-P)
Én most úgy gondolok rá, mint majd amikor anya lesz. Szerintem valamilyen szinten minden anya szereti a gyerekét, szóval szerintem Bella is. :) Lehet, hogy eleinte utálja már magát a tudatot is, hogy gyereke lesz, de - szerintem - miután Kis Bella megszületik talán csak egy kicsit, megszereti őt. Nagyon nem hiszem, hogy annyira utálni tudná őt.
Nem azt mondom, hogy Kis Bellát minden héten lássa, hanem hogy legalább egyszer láthatná őt, és akkor mondjuk rájöhetne, hogy mit veszített el azáltal, hogy beállt Voldika seregébe és gyilkolászni kezdett.

Idézet:
Nem hiszem, hogy ez megtörténne, van már egy ötletem, hogy hová kerüljön majd a kislány. :) :-Ą

Hová? :) :) :D :D Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok.

Idézet:
Nem hinném, hogy "Kis Bella" és "Talán megszülető Lilyan Sara" együtt fognak játszani. :-P :)

Miért nem? :roll: :roll:

Idézet:
Én 18 éve könyörgök a Sorshoz, bárcsak egyke lehetnék... eddig sajna nem jött össze... =)) >:) *vicc volt - félig-*
Nos, ne aggódj, HA Lilyan Sara megszületik, nem lesz szerintem magányos. :-Ą :-$ :)

Akarsz cserélni? Én egyke vagyok. :cry: :cry:
De legalább Lilyan Sara nem lesz magányos (persze csak HA megszületik :) :) )

meichan írta:
Detti szerintem Bella sem érdemel jobbat mint amit most Harrynek és Saranak kell elszenvednie különösen ha azt is hozzá tesszük,hogy ők ártatlanok míg Bella bőven örülhet ha csak életfogytiglant kap nem ám,hogy még a lányát is láthassa*mei most nagyon gonosz* >:)

Mei, én mindig keresem a jót valakiben. Szerintem Bella talán csak egy icipicit valamilyen szinten jó, mármint HA akart volna simán az lehetett volna :) Talán csak a Black-család miatt lett olyan, sőt biztos vagyok benne. Ha más elveket tanítottak volna neki, akkor nem biztos, hogy halálfaló lett volna.
Oké, rengeteget ölt meg minden, Azkabanba kell kerülnie, ez nem is kérdés, de talán a lánya miatt egy kicsit megkegyelmezhetnének neki. Mondjuk felügyelettel felneveli, utána megy csak börtönbe, vagy valami ilyesmi.
Huhh, bizonyára megint sok marhaságot mondtam, amin nevetni lehet (mindig ez van), de én annyira imádom Bellát, hogy bármennyire is gonosz, egy kis kegyelmet adnék neki :) :)

meichan írta:
Hm szívem egyetlen drága csücske az a baj,hogy a mai egészségügy csapni való és ez különösen akkor zavar ha az anyum életével játszanak :( De küldök majd PÜ-t mert különben galaxis méretű off lennék :)

Csatlakoznék ukuméhoz, remélem most már jól van az anyud, Mei. Borzalmas lehetett :( :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 22 (péntek), 20:51 
Betűmániákus

meichan írta:
Ment a PÜ drága! >:D<

Köszike hála égnek anyun még az sem látszik,hogy kis híján meghalt szóval jól van,csak én voltam kicsit morcibb de a pü-ben megírtam,hogy miért :)

Olvastam, és válaszoltam is. >:D< :)

Idézet:
Uff akkor csak nem Dumblinak akarod adni a kislányt,hogy ő is kezdjen el vezekelni :)) =))

Neeeem, dehogy! :-O :)) Eszemben sincs Albusnak adni. :)) :-O
Amúgy se lenne ez jó vezeklés neki, illetve... :-Ą nem lenne elég neki vezeklés képpen a bűneiért még az sem, ha tízezer árvát, és/vagy elhagyott gyermeket fogadna örökbe és nevelne fel. :-Ą :? :(

Idézet:
Okés Kis Bella amíg nincs hivatalos neve addig tényleg megteszi :D

Most már tényleg igyekszek majd választani neki nevet, hogy tudjuk tényleg hogy hogy nevezzük. :) :-? :)

Idézet:
Hm ki volt az az elvetemült aki ezt mondta neked :-O :D :-P

Nem mondok neveket. :) Amúgy is, részben van benne igazság, kegyetlen vagyok. >:) :-Ą >:)

Na, jó éjszakát, megyek vacsorázni. :-h :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 22 (péntek), 20:39 
Fanficbúvár

Ment a PÜ drága! >:D<

Köszike hála égnek anyun még az sem látszik,hogy kis híján meghalt szóval jól van,csak én voltam kicsit morcibb de a pü-ben megírtam,hogy miért :)

Uff akkor csak nem Dumblinak akarod adni a kislányt,hogy ő is kezdjen el vezekelni :)) =))

Okés Kis Bella amíg nincs hivatalos neve addig tényleg megteszi :D

Hm ki volt az az elvetemült aki ezt mondta neked :-O :D :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 22 (péntek), 20:28 
Betűmániákus

meichan írta:
Cijasztok >:D<

Hm ha a Névtelen nem jó akkor legyen nevenincs :D Azért ez mégis jobb mint a kis Bella :-P Vagy lehetne még Pirinyó :D

Szia Mei! >:D<
Áh, nálam már marad Kis Bella, amíg nincs saját neve, nekem jó az is. :-)P :)

Idézet:
Detti szerintem Bella sem érdemel jobbat mint amit most Harrynek és Saranak kell elszenvednie különösen ha azt is hozzá tesszük,hogy ők ártatlanok míg Bella bőven örülhet ha csak életfogytiglant kap nem ám,hogy még a lányát is láthassa*mei most nagyon gonosz* >:)

A láthatást illetően még nem döntöttem, de a dutyi az tuti. És hát Bella esetében valóban az életfogytiglani tűnik a legvalószínűbbnek. :-? :-Ą :-?

Idézet:
A kis pirinyó szerintem nyugodtan kerülhetne Siriusékhoz vagy Erinékhez esetleg Edwardékhoz.Még akár Mollyt is mondanám de őt most még mindig utálom :-P ;)

Nem kerül Siriusékhoz (Bella gyereke Siriusnál, ez csak nekem nagy poén? =)) :D ;) ). Sem Erinékhez, sem Edwardékhoz. Mollyéknak sem adnám igazából... :-? van egy sokkal, de sokkal jobb ötletem. ;) :-Ą :-Ą ;)

Idézet:
Hm szívem egyetlen drága csücske az a baj,hogy a mai egészségügy csapni való és ez különösen akkor zavar ha az anyum életével játszanak :( De küldök majd PÜ-t mert különben galaxis méretű off lennék :)

Oh, értem. :( De azért remélem Anyukád jól van. :-SS >:D<

Idézet:
Hm még,hogy te Jack-re?*kikerekedik a szeme a gondolattól* :-O

Bizony ám, ezt mondták nekem. :) :-Ą ( O:-) :-Ą ;) :arrow: >:) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 22 (péntek), 20:15 
Fanficbúvár

Cijasztok >:D<

Hm ha a Névtelen nem jó akkor legyen nevenincs :D Azért ez mégis jobb mint a kis Bella :-P Vagy lehetne még Pirinyó :D

A kis pirinyó szerintem nyugodtan kerülhetne Siriusékhoz vagy Erinékhez esetleg Edwardékhoz.Még akár Mollyt is mondanám de őt most még mindig utálom :-P ;)

A zenéje a sorozatnak tényleg jó volt ahogy a színésznő is szerintem gyönyörű volt de az egész sorozatot másképp is meg lehetett volna csinálni.Szegénykém egész nap ezt hallani a fejecskédben :D

Hm még,hogy te Jack-re?*kikerekedik a szeme a gondolattól* :-O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 22 (péntek), 20:02 
Betűmániákus

Dettanetta írta:
Én is olvastam :) :) Akkor hogy nevezzem? Kis Bellának? :? :?

Hát... amíg nincs saját neve, végülis nevezhetjük így. :-? :)

Idézet:
Neeee :cry: :cry:
Vagy ha már mindenképp ezt akarod, akkor küldd börtönbe, de azért néha lássa már a kislányát :) ;) ;;) >:D<

Nem tudom, hogy fogja-e még utána látni a lányát, :-? $? de... az Azkaban az már biztos. :-Ą

Idézet:
Pofonegyszerű :D
Úgy kerülne, hogy Ginnyék magához vennék, hogy jó kislányt neveljenek belőle :) :)

Nem hiszem, hogy ez megtörténne, van már egy ötletem, hogy hová kerüljön majd a kislány. :) :-Ą

Idézet:
És HA Lilyan Sara valaha megszületik biztos örülne, hogy nem kéne mindig átmennie valakihez, hanem simán megkérné "a nővérét", hogy játszon vele :) :) Kis Bella (mostantól Kis Bella lesz a neve :D egyelőre) pedig játszana vele :) :)

Nem hinném, hogy "Kis Bella" és "Talán megszülető Lilyan Sara" együtt fognak játszani. :-P :)

Idézet:
Pontosan :) :) Hiszen HA Lilyan Sara megszületik ne legyen már egyke... Az olyan rossz :cry: :cry:

Én 18 éve könyörgök a Sorshoz, bárcsak egyke lehetnék... eddig sajna nem jött össze... =)) >:) *vicc volt - félig-*
Nos, ne aggódj, HA Lilyan Sara megszületik, nem lesz szerintem magányos. :-Ą :-$ :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 22 (péntek), 18:21 
Fanficbúvár

ukume írta:
Névtelen?? =)) :D Ne, ne nevezzük így! :D :)) Ez jó, de erről meg rögtön Parselmouth Lion műve, a Harry Potter és a Smaragd Sigillus jut eszembe. Szuper mű, és benne a főgonosz a Névtelen. :D Szóval ne nevezzük így a kislányt, légyszi. :D :))

Én is olvastam :) :) Akkor hogy nevezzem? Kis Bellának? :? :?

Idézet:
Sajnálom, de Bella szinte biztosan Azkabanba megy.

Neeee :cry: :cry:
Vagy ha már mindenképp ezt akarod, akkor küldd börtönbe, de azért néha lássa már a kislányát :) ;) ;;) >:D<

Idézet:
Ez nagyon jó! :D De hogy kerülne Bella és Jack gyereke Ginnyékhez? :D $?
És HA Lilyan Sara valaha megszületik, ;) :-P nem hinném, hogy gondja lenne a játszótársakkal. ;) :-Ą :)

Pofonegyszerű :D
Úgy kerülne, hogy Ginnyék magához vennék, hogy jó kislányt neveljenek belőle :) :)
És HA Lilyan Sara valaha megszületik biztos örülne, hogy nem kéne mindig átmennie valakihez, hanem simán megkérné "a nővérét", hogy játszon vele :) :) Kis Bella (mostantól Kis Bella lesz a neve :D egyelőre) pedig játszana vele :) :)

Idézet:
Még az első gyerekre se bólintottam rá, de te már a továbbiakat tervezgeted, Detti? ;;) :)

Pontosan :) :) Hiszen HA Lilyan Sara megszületik ne legyen már egyke... Az olyan rossz :cry: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 22 (péntek), 16:49 
Betűmániákus

SiriusBlack írta:
Bella menjen Azkabanba. A gyerek az kihez fog kerülni? Vagy erről is szavazás lesz? :P

Szia Sirius! :)
Bella valószínűleg tényleg Azkabanba fog kerülni. A kislánya meg... *ukume veszettül vigyorog, és a filharmonikusokat is lekörözendő módon fütyörészik* ...na, azt nem mondom meg. :-Ą >:) :-Ą :D :-Ą

meichan írta:
Betámolyog

Hali srácok >:D<

Szia Mei! >:D< :) De örülök, hogy látlak. :)

Idézet:
Hm Jack mint,olyan kis izé? :-O Érdekes megfogalmazása ez egy ilyen vadállatnak akinek ki tudja hány lány és nő van a tulajdonában és mindig az van amit ő akar :-P

Hát most mit mondjak, nevezhetjük izének, vagy... akasztanivaló, szadista, szociopata, szemét, őrült, elmebeteg, idióta, kegyetlen, gonosz, lelketlen, barom állatnak is, de... az izé az mégiscsak rövidebb. :D =)) :D ;)

*Na, most mondjátok, hogy hasonlítok Jackre.* :-P ;) :-Ą

Idézet:
Kiváncsi leszek,hogy milyen nevet akar majd adni a lányának :D

Induljunk ki a Warrenből. :D Máris lehet sejteni. :D :-Ą De nem kell aggódni, rajta tartom a szemem, ;) és ha mondjuk eszébe jut valami olyasmi, hogy Leokádia, vagy Lujza, ( =)) ) vagy mit tudom én, akkor azonnal megrúgom, hogy rögtön gondolja meg magát. ;) =)) :D >:)

Idézet:
Bella egyáltalán nem anya típus ahogy Jack sem apa típus,szerencsétlen gyerek előre sajnálom :( Bár reméljük,hogy jobb sorsa lesz mint Warrennek $pray

Ne aggódj, a kislány végül határozottan jól fog járni, sőt, kb. a születése után egy héttel máris jó lesz neki. :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą

Idézet:
Jujjjj Esmeralda*vihog*amúgy szép név lenne ha nem látnám állandóan a totális szenvedő vak sanyarú sorsú lány képét*igen ő is látta a sorozatot*Örülök,hogy nem akarod ezt a nevet felhasználni mert nem tudnám én sem kibírni röhögés nélkül

Ne is mond, tegnap este óta a sorozat főcímdala megy a fejemben, és bár amúgy szeretem azt a zenét, de... mikor már órák óta az megy gondolatban, kissé már kiborító... :-t =)) 8-}

Idézet:
*bár mostanában nincs kedve kacarászni :( *

Miért? Mi a baj? :(

Idézet:
Bella igen kegyetlen volt szóval én is az dutyira voksolok :)

Nagyon úgy néz ki, hogy neki dutyi is lesz a végkimenetele. :-Ą :-?

Idézet:
Hm igen emlékszem valamire kismesterem de most nem igen fog az agyam de már feljegyeztem,hogy utána nézzek mit is tervezel erre az őszre :-P :D Meg úgy általában minden másnak is utána kell nézzek :-P

Hm... oké, mert az egy nagyon fontos momentum lesz ám a "Szabadítsuk ki Harryt"-akcióban. ;) :-Ą :-Ą :-Ą :-Ą ;)

Dettanetta írta:
Jack akkor is ilyan izééé (másképp nem bírom megfogalmazni :D)

Igen, olyan izé. :D ;)

Idézet:
Lesz Guinevere név? :) :) Már most kíváncsi vagyok rá kinek...

Lesz bizony. Nem is akárkinél. :D :-Ą ;)

Idézet:
Óóó, én nem láttam a sorozatot, csak régebben volt valami rajzfilm asszem (vagy nem). Szóval akkor nem lesz Esmeralda, jól van :D De tudod mit, ukume? Csak hogy képben legyek rákeresek erre a sorozatra :) :)

Nem volt olyan rossz sorozat... az elején még szerettem, csak aztán már túlbonyolították szerintem. A színésznőt csíptem benne, aki Esmeralda volt. :)

Idézet:
Tényleg kaphatna a mitológiából nevet a kis névtelen :) :) Én nagyon örülnék neki :) :)

Névtelen?? =)) :D Ne, ne nevezzük így! :D :)) Ez jó, de erről meg rögtön Parselmouth Lion műve, a Harry Potter és a Smaragd Sigillus jut eszembe. Szuper mű, és benne a főgonosz a Névtelen. :D Szóval ne nevezzük így a kislányt, légyszi. :D :))

De a mitológia talán tényleg lehet, mondjuk második névnek. :-? :)

Idézet:
A börtönbe pedig küldhetnéd valamelyik felesleges halálfalót, és aztán megvagyunk :D

Sajnálom, de Bella szinte biztosan Azkabanba megy.

Idézet:
Bella lányát pedig simán felnevelhetné Harry és Ginny, és akkor Lilyan Sara is tud majd valakivel játszani :D :D

Ez nagyon jó! :D De hogy kerülne Bella és Jack gyereke Ginnyékhez? :D $?
És HA Lilyan Sara valaha megszületik, ;) :-P nem hinném, hogy gondja lenne a játszótársakkal. ;) :-Ą :)

Idézet:
(Hacsak Harryék össze nem hoznak még egy gyereket :D :D bár akkoris is játszhatna a kis névtelennel :) :) )

Még az első gyerekre se bólintottam rá, de te már a továbbiakat tervezgeted, Detti? ;;) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 22 (péntek), 13:45 
Fanficbúvár

Jack akkor is ilyan izééé (másképp nem bírom megfogalmazni :D)

Lesz Guinevere név? :) :) Már most kíváncsi vagyok rá kinek...

Óóó, én nem láttam a sorozatot, csak régebben volt valami rajzfilm asszem (vagy nem). Szóval akkor nem lesz Esmeralda, jól van :D De tudod mit, ukume? Csak hogy képben legyek rákeresek erre a sorozatra :) :)

Tényleg kaphatna a mitológiából nevet a kis névtelen :) :) Én nagyon örülnék neki :) :)

A börtönbe pedig küldhetnéd valamelyik felesleges halálfalót, és aztán megvagyunk :D
Bella lányát pedig simán felnevelhetné Harry és Ginny, és akkor Lilyan Sara is tud majd valakivel játszani :D :D (Hacsak Harryék össze nem hoznak még egy gyereket :D :D bár akkoris is játszhatna a kis névtelennel :) :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 21 (csütörtök), 22:11 
Fanficbúvár

Betámolyog

Hali srácok >:D<

Hm Jack mint,olyan kis izé? :-O Érdekes megfogalmazása ez egy ilyen vadállatnak akinek ki tudja hány lány és nő van a tulajdonában és mindig az van amit ő akar :-P Kiváncsi leszek,hogy milyen nevet akar majd adni a lányának :D

Bella egyáltalán nem anya típus ahogy Jack sem apa típus,szerencsétlen gyerek előre sajnálom :( Bár reméljük,hogy jobb sorsa lesz mint Warrennek $pray

Jujjjj Esmeralda*vihog*amúgy szép név lenne ha nem látnám állandóan a totális szenvedő vak sanyarú sorsú lány képét*igen ő is látta a sorozatot*Örülök,hogy nem akarod ezt a nevet felhasználni mert nem tudnám én sem kibírni röhögés nélkül*bár mostanában nincs kedve kacarászni :( *

Bella igen kegyetlen volt szóval én is az dutyira voksolok :)

Hm igen emlékszem valamire kismesterem de most nem igen fog az agyam de már feljegyeztem,hogy utána nézzek mit is tervezel erre az őszre :-P :D Meg úgy általában minden másnak is utána kell nézzek :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 21 (csütörtök), 21:52 
Sztorihajhász

Bella menjen Azkabanba. A gyerek az kihez fog kerülni? Vagy erről is szavazás lesz? :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 21 (csütörtök), 20:57 
Betűmániákus

Dettanetta írta:
Szia, Ukume!

Szia Detti! :)

Idézet:
Szóval Jack ilyen izééé (Na ezt milyen szépen megfogalmaztam :D :D) Ááá, Jacknek semmi sem jó!

Bizony, jól megfogalmaztad, Jack olyan izé. :) Akinek semmi nem jó, csak amit ő csinál, és amit ő dönt el. :roll: :? ;)

Idézet:
Akkor keressünk neki jó bonyolult neveket *elsötétül a tekintete* Guinevere *vállat von* Igaz, hogy a Ginevra és a Guinevere hasonlít, de attól még lehetne ez a név :) :)

Szép név, szeretem, de ezt a nevet én másnak szánom. :-Ą :)

Idézet:
Vagy Esmeralda, az ha jól tudom ragyogó smaragdot jelent, szóval még passzol is a Mardekár házhoz, mivel zöld :D :)

Ááá, láttam a sorozatot, szegény gyereknek nem adhatom ezt a nevet, mert minduntalan elröhögném magamat. =)) Még a végén meg is vakulna talán szegényke... =)) :#-) =))

Idézet:
De lehetne mondjuk mitológiai neve is a kislánynak, mondjuk Atalanta vagy valami más :) :) Ha mitológiai nevet szeretnél, és nem találsz jókat, bátran fordulhatsz hozzám, abból szinte szakértő vagyok! Imádom a mitológiát! :x :x :) :)

A mitológiát én is imádom, néha szoktam is belőle venni neveket. :) Gondoltam is rá egyébként, hogy egy nevet abból is kaphatna a kislány. :D

Idézet:
Bellát az Azkabanba küldöd? Ukume, ez kegyetlenség! Oké, megölt egy csomó embert, de azért mégis...

Na, de ha már Bellát se küldhetném a börtönbe, akkor kit küldhetek oda? ;;) $? :-P Szerintem megérdemelné. >:) Főleg az után, amit Neville szüleivel tett, meg a... *ukume a szájára szorítja a kezét* Na, most majdnem elszóltam magam. :-Ą :-$ :-Ą

Idézet:
Lesz egy kislánya!

Az sem mentség.

Idézet:
Akkor a gyerek hova kerül? Árvaházba? :shock: :shock: Ne már!

Nem, dehogy is, eszemben sincs árvaházba dugni a kislányt. :-O Én tanultam Voldi esetéből. :-SS :-Ą A kislánynak egy kedves, szerető család kell, nem egy rakás őrült, vagy egy zsúfolt, rideg árvaház. :( :-Ą ;)

Idézet:
Legyen az, hogy olyan izét, felügyelőt vagy mit kap, figyelik páran, hogy mit csinál, és akkor tudja nevelni a kislányát!

Bella nem igazán anyatípus, főleg azért nem, mert a legtöbb anya általában szereti a gyerekeit. Bella még az anyaság gondolatát is gyűlöli. :( :-Ą

Idézet:
Legyél már csak egy gonoszhoz "kedves" :)

Kapásból tudnék mondani... *gyors fejszámolást végez* legalább két olyan gonoszt, akivel "kedves" leszek". :-P :-Ą ;) De nem mondok, mert gonosz vagyok. =)) >:) :-Ą

Idézet:
Óóó, és most jut eszembe. Azt mondtad, hogy Jack akivel együtt volt, azt a tulajdonának tekinti... Akkor Sarát is, nem?

Igen, Sarat is. :( :? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 17 (vasárnap), 17:31 
Fanficbúvár

Szia, Ukume!

Szóval Jack ilyen izééé (Na ezt milyen szépen megfogalmaztam :D :D) Ááá, Jacknek semmi sem jó!
Akkor keressünk neki jó bonyolult neveket *elsötétül a tekintete* Guinevere *vállat von* Igaz, hogy a Ginevra és a Guinevere hasonlít, de attól még lehetne ez a név :) :)
Vagy Esmeralda, az ha jól tudom ragyogó smaragdot jelent, szóval még passzol is a Mardekár házhoz, mivel zöld :D :)
De lehetne mondjuk mitológiai neve is a kislánynak, mondjuk Atalanta vagy valami más :) :) Ha mitológiai nevet szeretnél, és nem találsz jókat, bátran fordulhatsz hozzám, abból szinte szakértő vagyok! Imádom a mitológiát! :x :x :) :)

Bellát az Azkabanba küldöd? Ukume, ez kegyetlenség! Oké, megölt egy csomó embert, de azért mégis... Lesz egy kislánya! Akkor a gyerek hova kerül? Árvaházba? :shock: :shock: Ne már! Legyen az, hogy olyan izét, felügyelőt vagy mit kap, figyelik páran, hogy mit csinál, és akkor tudja nevelni a kislányát! Legyél már csak egy gonoszhoz "kedves" :)

Óóó, és most jut eszembe. Azt mondtad, hogy Jack akivel együtt volt, azt a tulajdonának tekinti... Akkor Sarát is, nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 14 (csütörtök), 9:11 
Betűmániákus

Szép név, :) és persze, elfogadok ötleteket, :) de... attól tartok Jacknek nem tetszene. Sajnos ő az a "régies, különc" fajta, aki szép, de fura, "különleges" nevet adna a gyerekének, lásd: Warren. Az sem éppen modern vagy egyszerű. ;) :-Ą Ezért nem adhatom első névnek például a kedvencemet, az Emilyt se szegény kislánynak, pedig az még a Flamel-hez is menne. 8-> :(

Bizony, Bella semmiképp. ;) Bella nem akarja majd a saját nevét adni neki, mert... hát... csak mert nem, :roll: ;) :-Ą Jack meg nem akarja a nőről elnevezni a gyereket, mert ő az egyetlen édes kicsi lánya, akinek saját név dukál, nem az anyjáé. :roll: :D ;)

Hát Bellának tényleg eléggé komoly esélye van rá, hogy élve megússza a dolgokat, de... ezt még nem mondanám biztosra. ;) :-Ą Hajlok rá, hogy éljen, mert... nehogymár minden gonosz meghaljon vagy megtérjen a sztori végére, hisz... akkor kit küldök majd az Azkabanba? *ártatlanul somolyogva pislog* ;) :-Ą :D >:) =)) ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 19:18 
Fanficbúvár

ukume írta:
Detti, akkor majd drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Óóó, sok-sok tippem van, kb, három oldalnyi... :#-) :D A névötleteket is mániákusan gyűjtöm és készítem, így azokból is van egy csomó. :D De ha lesz egy tizes listám mondjuk, akkor majd közzéteszem, és választhattok ti. :)

Neeem, Bella nem lesz, az semmiképp. :D

Bellát még nem döntöttem el, de azt elárulhatom, hogy Jack már nem fog élni, mire a lánya megtanul járni és beszélni. ;) :-Ą ;)

Sirius, nem új szereplő fogja megfejteni, hanem egy régi, "Rowling-os szereplő". :) :)

Köszi :x :x

Mit szólsz az Inezhez? Persze, ha elfogadsz tőlünk is ötleteket :) :) Én annyira imádom ezt a nevet :x :x :x
Szóval Bella semmiképp, oké :D :D Hm, de Bella asszonyság élni fog, szóval akkor túléli a végső csatát, nem úúúúúúgy mint Jack :D :D :) :) :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 19:02 
Betűmániákus

Detti, akkor majd drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Óóó, sok-sok tippem van, kb, három oldalnyi... :#-) :D A névötleteket is mániákusan gyűjtöm és készítem, így azokból is van egy csomó. :D De ha lesz egy tizes listám mondjuk, akkor majd közzéteszem, és választhattok ti. :)

Neeem, Bella nem lesz, az semmiképp. :D

Bellát még nem döntöttem el, de azt elárulhatom, hogy Jack már nem fog élni, mire a lánya megtanul járni és beszélni. ;) :-Ą ;)

Sirius, nem új szereplő fogja megfejteni, hanem egy régi, "Rowling-os szereplő". :) :)

szerk: Most mennem kell, de később még jövök. :-h :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 18:56 
Sztorihajhász

áh, az sokáig tartana és a végén derülne ki, ho új szereplő XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 18:53 
Fanficbúvár

ukume írta:
Detti, ez jó módszer a pihenésre. :)
Nem, még most sem tudom mi lesz a neve, de már van néhány tippem. :) ;) Egy viszont biztos, Bellának nem nevezem. =)) ;) :D
:)

Az utóbbi időben feltűnően sok baleset ér... Nem lesz ez így jó, azért remélem a tanévet épségben megélem... :?
Mik azok a tippeid, ukume, ha nem titok? :) :) :x :x Miért nem lesz Bella a neve, eléggé vicces lenne :D Jack üvöltene: - Bella!
- Igen?! - És egyszerre kiáltana anya és lánya :-P Bár lehet, hogy addigra már nem élnek... Tényleg, Bellát megölöd? :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 18:53 
Betűmániákus

De-de, ez titok. :D :-Ą :-$ De te is próbálkozhatsz, ha akarsz, hogy kitaláld. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 18:49 
Sztorihajhász

és ki fogja megfejteni, ha ez nem titok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 18:48 
Betűmániákus

Óóó, nagyon is. :) ;) :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 18:46 
Sztorihajhász

Albus naplója még fontos lesz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 18:45 
Betűmániákus

Daedalus, szerintem véderő-lándzsa párbaj sem lesz. :)

Izabellnek volt egy rajza, azon volt hat emberke, akik tutira túlélik a sztorit, és akik tutira megérik, hogy Harry kiszabaduljon. :-Ą :) Ők hatan ott lesznek, mikor a fiú szabadul. Egyikük Ginny. :) Maradt öt kiadó hely. ;) Aki emlékszik rá, kik voltak a maradék öt ember Izabell rajzán, az tudja a választ. :)

Harryt Ginny fogja kihozni a cellából is, meg a börtönből is, és ő fogja magával vinni is. :-Ą :-Ą :-Ą Sara nem lesz ott akkor. :-Ą :-Ą :-Ą

Detti, ez jó módszer a pihenésre. :)
Nem, még most sem tudom mi lesz a neve, de már van néhány tippem. :) ;) Egy viszont biztos, Bellának nem nevezem. =)) ;) :D
:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 18:28 
Fanficbúvár

ukume írta:
Detti, te egy hős vagy. :) De azért pihentesd is az ujjadat.
Ha jól emlékszem, úgy beszéltük, hogy Bellának lánya lesz... :-? :-?
Én meg alig várom, hogy elkezdjem megírni. :D >:) :D

Köszi, ukume, egyébként pihentetem is, csak kilenc ujjal írok ide :) :) :x :x :D
Jajj, tényleg :D :D Jó tudni, hogy most már lyukas is a memóriám :D :D Kis Bellácska :D És mi lesz a neve? :) :) Még most sem tudod? :D :D
Hajrá, ukume! *bíztat* Már annyira, de annyira várom :) :) :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 18:25 
Szárnybontogató

ukume írta:
Aha... *somolyogva csóválja a fejét* nem is értem, hogy ezek után miért rólam feltételezik, hogy paródiát írnék. :-P :-Ą

Nem lesz se Voldemort/Harry bicikliverseny, se fénykardpárbaj, se póker. :-O :-P
És Harry nem így tanul meg majd biciklizni se. :) *fejet csóvál*

Esetleg egy véderő-lándzsa párbaj??:D

http://www.youtube.com/watch?v=CuZnbB344eM

http://www.youtube.com/watch?v=xaeGpzjz ... re=related

a párbaj maga a part 2ben van:D

Ginny ugye ott lesz mikor Harry szabadul,Szóval ők szintén adottak az "élők listájára". Adrasteára ugyanez igaz. :D(idézet)

Ez azt jelenti,h Hermione,Ron és Sirius is ott lessz??És a cellából ki hozza ki Harryt??Vminmt Sara ottlessz???:P

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Daedalus 2010 október 13 (szerda), 18:31-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 18:20 
Betűmániákus

Shyen, mindent értek. :) És nem kell aggódni, egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy valóban nekemjönnétek egy tankkal *azért körbenéz*, vagy hogy tényleg Harry halálát szeretnétek. Határozottan vettem a poént. :)

Ami a védenceket illeti, poénlelövéseket mellőzve, azt nyugodtan kijelenthetem, hogy többségük élni fog. :D :-Ą ;)
Harryről például már rég letisztáztuk, hogy neki élni kell. Ez nyilvánvaló. Én amúgy sem játszok Titanic-ot ilyen formában, mármint, hogy kinyírnám az úgymond "főszereplőt". ;) Már úgy értem, előbb-utóbb mindenki meghal, de értitek, élni fog, és kiderül az ártatlansága. Szóval no para. :D ;) :-Ą

Warrenről meg megígértem most nemrég, hogy ő nem halhat meg, és pont. :) ;)

Ginny ugye ott lesz mikor Harry szabadul, Draco meg később lesz ott. ;) :-Ą Szóval ők szintén adottak az "élők listájára". ;) :) Adrasteára ugyanez igaz.

Ami a többieket illeti... róluk nem nyilatkozok, mert azzal "poénokat lőnék le", mondom ezt így, jobb szó híján. ;) :-Ą >:)

Nem, Vavyan Fable-t nem olvastam.

Sirius, előbb-utóbb mindenki meghal... *igen, ukume direkt kerülte az egyenes választ >:) =)) :-Ą *

Detti, te egy hős vagy. :) De azért pihentesd is az ujjadat.
Ha jól emlékszem, úgy beszéltük, hogy Bellának lánya lesz... :-? :-?
Én meg alig várom, hogy elkezdjem megírni. :D >:) :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 18:08 
Fanficbúvár

ukume írta:
Hát... az ki fog derülni, hogy nagyon csúnyán tud nézni... :-? :-Ą meg az, hogy a "köszönöm" szót még csak hírből sem ismeri. =)) >:) :-Ą

Detti: AAúúúúú.... na az fájhatott. :( :-O Jobbulást a kezednek. :)

Neeem,Bella Jack-nek hála már most megtudja, >:) :D és bizony tényleg azon fog kiakadni. :D *ukume imádja bezúzni a berendezést =)) :D :)) *

Hát eléggé fáj még most is, de azért megpróbálok itt irkálgatni :) :) köszi :) :)

Ááá, szóval hamarosan érkezik egy kis Bellácska vagy egy kis Jack-ecske :) :) :x :x Már alig várom, hogy olvashassam Bella hisztirohamát :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 18:07 
Sztorihajhász

szerintem kellően nagy fordulat lenne, hogyha közülük valaki meghalna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 18:04 
Fanfic-faló

Na. Jöttem megint.
Ukume, senki nem veszélyeztet. *befogja ukume szemét, hogy ne lássa a tankot* Személy szerint a tank-vasvilla-tőr akció merő humor volt, azaz pontosabban a merő humorba burkolt reményeim.
Castiel, a te hsz-edre is válaszolnék egyúttal. Előrebocsátom: komoly leszek.

A Védencek egyike Harry. Azért, mert ha Harry meghalna - onnantól nem olvasnám a művet. Azaz lehet, hogy igen, de már nem lenne ugyan az, mert ez az egész arról szól eredetileg, hogy Harryt hogyan árulják el a barátai és a varázsvilág, és ő hogyan birkózik meg ezzel. Ő a történet központja, hogy úgy mondjam. A biztos pont, az alapkő. És ha a biztos pont eltűnik, a torony ingatag lesz; ha az alapkő eltűnik, eldől. Véleményem szerint úgy van értelme ennek a történetnek, hogy Harry a végén kiszabadul és szembesítheti az állítólagos családját azok bűneivel.

Sara pedig Harry támasza. Ha maradni akarok a torony metaforánál, ő a támasztó pillér. Aki akkor tartja egyben a tornyot, mikor minden elveszni látszik. Mondjuk ez vicaversa. Tehát ha ő meghalna, az Harrynek (mellesleg nekünk is :) ) elég komoly érvágás lenne.

Izabell, úgy érzem, szintén fontos szereplő, csupán azért, mert látja a jövőt - talán segíthet Harryéknek kiszabadulni, talán megpróbálhatja Siriusékat helyes irányba terelni. A hangsúly egyébként a <i>próbál</i> szón van. És persze nekem személyes kedvencem ( :x ), bár ezt lassan mindenki megtanulja, annyit emlegetem.

Warren... nos, ő meg Warren, a fiú, aki mindenkinek szimpatikus. Aki zsigerből kiváltja az anyai ösztönöket, hogy márpedig őt védeni kell! Asszem, több magyarázatot nem is igényel. :)

Ginnyről és Dracóról már nem is ejtenék szót - őket nem kell ragozni. Adrestea (jólírom? a nevekkel hadilábon állok) úgyszintén; ha lehet ilyet mondanom, Ő Ginny Sarája (az egyik :) ).

Mindegyiküket életben akarom tudni, mert túlságosan megkedveltem őket ahhoz, hogy ne így érezzek. Szóval, ezeket a reményeket vontam humorba és cinizmusba, remélem, Ukume is eszerint értékelte őket.
Természetesen tudom, hogy nem ölné meg őket, de legalábbis nagyon reménykedem benne - ezt nála sosem lehet tudni *plafonfürkész*
Olvastok Vavyan Fable-t? Most olyan vagyok, mint Delgado Joy Croft rajzán. (A Pokol is elnyeli-ben.)

Csak ezt szerettem volna kifejteni, köszönöm. *halkan szusszanva nekidől a tankjának* :)

(villányi lászló: időközben)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 18:03 
Betűmániákus

Hát... az ki fog derülni, hogy nagyon csúnyán tud nézni... :-? :-Ą meg az, hogy a "köszönöm" szót még csak hírből sem ismeri. =)) >:) :-Ą

Detti: AAúúúúú.... na az fájhatott. :( :-O Jobbulást a kezednek. :)

Neeem,Bella Jack-nek hála már most megtudja, >:) :D és bizony tényleg azon fog kiakadni. :D *ukume imádja bezúzni a berendezést =)) :D :)) *

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 18:00 
Fanficbúvár

ukume írta:
Detti, mit csináltál az ujjaddal? :(
Nem mondom meg, titok, meglepi, és majd meglátjátok. :-P :D :-P
Igen, ő benne lesz, az tuti, és nagy valószínűséggel piszkosul ki lesz akadva. :D >:) :-Ą

Megcsúszott a körző a kezemben, és lenyúzta a bőrömet...Be kellett kötni, mert annyira vérzett... :cry: :cry:

Óóó, Bella :x Kíváncsi vagyok min akad ki szegénykém... Csak nem most tudja meg, hogy gyereket vár? :D :D Vagy az csak később lesz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 17:59 
Sztorihajhász

Pitonról ki fog derülni valami fontos? Elég egy igen vagy egy nem is

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 17:58 
Betűmániákus

Igen, valószínűleg Jack is benne lesz a kövi fejezetben, de még nem vagyok benne biztos, hogy fog-e rosszalkodni is... :-? $?

Detti, mit csináltál az ujjaddal? :(
Nem mondom meg, titok, meglepi, és majd meglátjátok. :-P :D :-P
Igen, ő benne lesz, az tuti, és nagy valószínűséggel piszkosul ki lesz akadva. :D >:) :-Ą

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 17:56 
Fanficbúvár

*Detti szenvedve, bekötött ujjal, bevonszolja magát*

Szia, ukume :)
Most már tényleg nagyon érdekel, hogy miben nyertünk :) :) Csak nem életben hagyod Sarát? :) :) :x :x
Én inkább azt kérdezném, benne lesz Bella? :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 17:55 
Sztorihajhász

Akkor jó :D Várom már a következő fejezetet, biztos nagyon izgalmas lesz :D benne lesz Jack és ha igen fog valami gusztustalanságot csinálni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 17:52 
Betűmániákus

Én is ilyennek szeretném, és igyekszek is ilyenné tenni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 17:50 
Sztorihajhász

bármi történik minden fordulatot szívesen vezsek :D legyen izgalmas, kiszámíthatatlan és profi a Miért? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 17:48 
Betűmániákus

A legkevesebb a legutolsó fejezetnél van eddig, azt 146-szor nyitották meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 17:45 
Betűmániákus

Mindegy, akkor legyen az, hogy a legkevesebb megnyitás mennyi volt. :)) (fejezetszámot nem kérek).

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 17:42 
Betűmániákus

Nem kell aggódnotok, nem áll szándékomban sem WVV-be vinni a Miért?-et, sem ilyesmi. Tudom mit csinálok. Az ötletek közül, amiket itt felhoztak a többiek, csak azokat vettem komolyan, amik tényleg úgy tetszettek nekem is, hogy látok bennük fantáziát. Azért vettem a biciklis témát például, mert látok benne fantáziát. Nem fogok vele elpoénkodni semmit, és nem áll szándékomban oldalakat írni róla, csak egy olyan kis aranyos dolognak szánom az egyik epilógusos fejezetbe. Nem kell tőle félni.

Edward valóban nem járt a legjobban, de legalább él. És majd a sebhelyeit is rendbehozzuk, nem engedem, hogy szegény élete végéig viselje őket.

Keb részben tényleg a tündeségének köszönheti a sikerét, és annak, hogy Inala tanította őt harcolni. Bár... neki is, ahogy minden nagy harcosnak, megvan a maga gyengesége is. És hamarosan ki is derül majd, hogy neki mi a gyengesége. :-Ą

Igen, Ron és Hermione összevesztek, és egy ideig most fasirtban is lesznek. :D >:) Ron mostanában nem lesz éppen könnyű eset. :-Ą ;)

Annelise (Draco menyasszonya) valóban szereplője, és okozója lesz még néhány érdekes jelenetnek, sőt, lesz egy, ami kifejezetten megbotránkoztató lesz néhányotok számára. :-Ą >:) :-Ą

Harryék most valóban nem voltak, de csak mert az előző fejezetben végig Saraval voltunk. Viszont a következőben megint lesznek. ;)

Mei, én is remélem, hogy nem kell majd eltűnnöm. $pray :-SS

Ha már a kedvelt rejtélyeknél tartunk, :D ősz van. :-Ą :D ;) Nem tudom, emlékszel-e, mit ígértem még korábban egy őszi éjszakára. ;) :-Ą

Az én áldott jó szívemtől nem kell félni, épp ellenkezőleg. :) :-Ą
Nem, nem abban nyertek a srácok, hogy félreteszem a többi művemet, hisz mondtam már, hogy abban az elhatározásomban hajthatatlan vagyok. :) Másvalamiben "nyertek". És ettől nem kell félnetek, mert nagy változtatás ugyan, ami miatt néhány dolgot át is kell dolgoznom a sztoriban az eredeti tervekhez képest, de... felteszem rá a Miért? "szerzői jogait", hogy ennek mindenki örülni fog. :D :-Ą :-Ą :-Ą :D
Ez egy olyan változás, amivel már nagyon régóta szemeztem, csak nem volt még meg eddig hozzá az elhatározásom. De most végre rászántam magamat. :)
Sőt, ez egy olyan eseménysort indít majd el, amivel szerintem még téged is kiakasztalak majd Mei. Bizony ám, ez az én új Aduászom a sokkolásodra írt tervezetben. :D :-Ą ;)

Ez egy hosszantartó, és az egész hátralévő történeten végignyúló dolog lesz, amiért először majd valószínűleg ki akartok nyírni, :-SS :-S :-Ą >:) de... amikor a végén megtudjátok majd az igazságot, akkor minimum a nyakamba ugrotok majd érte. :D :-Ą :-Ą ;)

Cas, ez így nehéz, válassz egy fejezetet, hogy mondjuk az első, a 12., a 25., vagy az utolsó fejezet statisztikája érdekel-e, mert... ugye értelem szerűen az első fejezetet rengetegszer nyitották meg, de sokan ott el is akadtak, és nem mentek tovább, meg ilyesmik. Szóval ha választassz egy fejezetet, szívesen megmondom az adatot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 17:08 
Betűmániákus

meichan írta:
Most komolyan kezdek félni én a te áldott jó szívedtől :D ;) Vajon miben nyertek a srácok*mei erősen töpreng* :-?

Szerintem csak annyiban, hogy félreteszi a Miért? miatt a többi írását. Megint... (nem mondom, hogy nem örülök, de minek erőszakoskodni egy íróval? Egyébként én többek között csak azért írok egyszerre egy művet, hogy ilyen eset ne forduljon elő - nem mintha olyan sokan olvasnák)

Ukume, lehetek indiszkrét egy kicsit? Egy fejezetet átlagosan hányan nyitnak meg? (ha nem akarsz válaszolni, akkor ne tedd, ha meg nem akarod ideírni, akkor küldj pü-t... vagy akár fel is vehetsz msn-re (ttaylorsearss@hotmail.com), örülnék, ha megtennéd (már van használod)).

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 17:03 
Fanficbúvár

Hulla fáradtan betámolyog....

Castiel kalapot emelek előtted :D Igazad van.

Pár napig nem vagyok és mit látok?*kikerekedett szemekkel néz* :-O
Fiúk,lányok ugye nem gondoltátok komolyan,hogy ilyen változtatások legyenek a Miért?-ben? Ráadásul még mit olvasok,szegény Harryt is megölnétek?*nem talál szavakat*

Én azért imádom ezt a művet mert ukume mesterien kavarja a szálakat és sokat törhetem rajta a fejem,különösen amikor rejtélyes dolgokat is bele szövöget :)

Most komolyan kezdek félni én a te áldott jó szívedtől :D ;) Vajon miben nyertek a srácok*mei erősen töpreng* :-?

Hm Castiel szerintem azért szegény Edward nem úszta meg olyan nagyon könnyen bár a kérdés,hogy honnan nézzük :D De legalább életben van ;;)

Keb félig tünde,nem is vártam mást tőle.Kár,hogy nem sikerült egy kicsit egy icike picikét fenékbe rúgni és sértetlenül megúszta a disznó :D :-P

Ukume remélem,hogy azért nem tűnsz el hirtelenjében,azt nem szeretném =((

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 13 (szerda), 16:41 
Betűmániákus

Na jó, végigolvastam a postokat (még tegnap), de akkor annyira sz*r volt a kedvem, hogy ez csak rátett egy jó nagy lapáttal.

Kezdjük ott. Mostantól nincs vasvilla, csillagromboló, lépegetők, meg a fene se tudja, hogy mi. Békén lehet hagyni ukumét, oké, hogy ez tök cukinak, meg aranyosnak tűnik, de nem az. Lehet, hogy ukume is csak mosolyog rajta, de azért erősen kétlem. Mert ez már egy picikét unalmas.

Az is fejeződjön be, hogy javaslatokat tesztek arra, hogy mi történjen. Harry haljon meg? Normálisak vagytok? Ennyi szenvedés után még ki is nyírnátok szegény gyereket? Azt az ötletet pedig továbbra sem támogatom, hogy "Harry tanuljon meg biciklizni". Most komolyan, a Miért?-ben? Annyi és annyi fic lenne, amiben ez még akár poénos is lehetne, ne rontsuk el ukume mesterművét ilyen gyerekes és teljességgel felesleges dolgokkal.

Egyszerűen néha rossz olvasni, amit ide írnak az emberek, mivel olyannyira az off kategóriába tartozik, hogy attól rettegek, hogy az egyik admin megelégeli ezt (teljes joggal), és tiltja a fenébe a topikot, vagy figyelmeztetéseket (esetleg büntetéseket) helyez kilátásba.

Kérlek tehát titeket, egy kis komolyságot! Ez egy komoly mű, ne kezeljük már úgy, mint egy WVV-s irományt. Kezeljük megfelelő alázattal. Szóval... vonjátok le magatokban a következtetést.

Fúú, ez kikívánkozott már belőlem.

De hogy ne legyen teljesen OFF:
Elolvastam már pár napja az előző fejezetet, de már a fentebb említett okok miatt nem mertem még írni.

Örülök, hogy Edwardnak nem esett komolyabb baja, de azon nagyon meglepődtem, hogy Keb teljesen helytáll Voldemort ellen.

Hermione és Ron összevesztek... jeee. :D Ennek örülök, ne legyen annyira jó nekik se.

Imádtam azt a részt, amikor Draco meg a menyasszonya (nem emlékszem a nevére) bevonult a Nagyterembe :)) Lesznek még jó részek a csajszival, ebben biztos vagyok.

Nem volt Harry és Sara... tudom, hogy az előző fejezetben bezzeg igen, de akkor is sajnáltam.

Na most hirtelen ennyi.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1558 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra