Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 14 (péntek), 16:06

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52031 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 556, 557, 558, 559, 560, 561, 562 ... 1041  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 14:34 
A Legnagyobb Fandomvadász

Anna írta:
én is csatlakozom : D

eeeh, mondjuk palacsintát én se nagyon tudok, de kénytelen leszek, mert anyu épp az előbb mondott nemet XD

Penny és Tania meg most biztos röhög a markukba, és eszik a palacsintájukat XD

xDDD

ja, el tudom képzelni :D:D azért nem írnak :D

Effy: jaj, amúgy, tényleg nektek szünetetek lesz -.- pedig én abban a hitben éltem eleinte, hogy nekünk is lesz, de összetörték álmaimat x)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 14:31 
Betűmániákus

én is csatlakozom : D

eeeh, mondjuk palacsintát én se nagyon tudok, de kénytelen leszek, mert anyu épp az előbb mondott nemet XD

Penny és Tania meg most biztos röhög a markukba, és eszik a palacsintájukat XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 14:30 
Fanfic-faló

Shyen, ez mi is? olyan ismerős... xD

nekem jövő héten lesz egy teljes hetem felgyújtani a konyhát :D asszem sikerülne xD de inkább megvárok valaki okosabbat, aki meg tudja csinálni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 14:28 

Anna írta:
csatlakozom XDDD szerintem ma még meglepem magam, csak tejet kéne venni x"D

xDD ajj, de én meg nem tudok csinálni x) anyám be se engedne a konyhába, ha tudná, hogy én ilyesmire vetemedek, még a végén leég a ház -.-"

Effy: én csatlakozom :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 14:27 
Fanfic-faló

Én perpillanat inkább húúúúst ennék. :D
(...Hús, gyönyörű hús, csábító hús, rotha-ja, az nem...)

(villányi lászló: időközben)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 14:25 
Fanfic-faló

akkor megalapítom a Palacsintát akarok mozgalmat :D ki száll be? xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 14:24 
Betűmániákus

Gaeriel írta:
Effy írta:
(de régen ettem palacsintát :O)

bocs, hogy bepofázok, de te is? XD én is, itt meg mindenki a palacsintáról beszél, és már majd' megüt a guta xDDD lehet, kinyígom magamnak hétvégére, vagy nemtom xDDD

csatlakozom XDDD szerintem ma még meglepem magam, csak tejet kéne venni x"D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 14:21 

Effy írta:
(de régen ettem palacsintát :O)

bocs, hogy bepofázok, de te is? XD én is, itt meg mindenki a palacsintáról beszél, és már majd' megüt a guta xDDD lehet, kinyígom magamnak hétvégére, vagy nemtom xDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 14:14 
Fanfic-faló

Tania, most, hogy mondod, én Winchester akarok lenni xD vagy csak szimplán vadász :D
szerintem legalább egyszer mindenki akar filmiparban dolgozni... :D
amúgy, lehet, hogy tudatlan vagyok, de ez a szocmunka mit takar, Tania? :)

Penny, szerintem félreértettél, nekem semmi tehetségem nincs a reálhoz xD a jegyeim jók, de nem köt le a dolog... akkor meg minek csináljam?
Pont ez az! A legrosszabb, ha valamit tudsz csinálni, de nem érdekel és mégis próbálják ráderőszakolni...

Utazás: felett célom kiköltözni Angliába :)

szerk.: szia, Tania :D (de régen ettem palacsintát :O)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 14:14 
Billentyűzetgyilkos

elrohanok palacsintát csinálni, majd jövök vissza ^^ XD szijasztok :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 14:12 
Fanfic-faló

Halihó!
Effy írta:
bocs, hogy belepofázok :$

tanárokra mindig szükség volt és szükség is lesz :) a gond az, hogy nagyon kevés az, aki igazán jó is... :S mert igaza van Pennynek, hogy a legtöbben csak kényszerből mennek és azok nem is fogják élvezni a dolgot, szóval nem lesznek jó tanárok.

Nyeh, Annám, meg lettünk erősítve x) Tényleg kevés a jó tanár. Hál' égnek nekem (általában...) jók jutottak, de minimum a jobbik fajta rossz. :)

Annán kívül van errefelé még kezdő tanárnéni és/vagy már tényleges tanár? :)

Az utazásos témához hozzászólva, asszem, én remekül megleszek úgy tíz év múlva a jövendő albérletemben Szegeden x) Esetleg Anglia. :)

(villányi lászló: időközben)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 14:11 
Betűmániákus

köszi^^ igazából a tanárkodás pár hete jött, de azóta ez a gondolat éltet :x uhh, én nagyon várom már, hogy taníthassak^^

igen, azt is szem előtt kell tartani, hogy mi az, amiben jó valaki. Én mondjuk tehetségesnek tartom magam a humános dolgokban.^^

én most kacsingatok a színészi pálya felé xDDD bár csak annyira, hogy egyszer elmegyek majd felvételizni, hogy megtudjam, milyen... :lol:

a szocmunka szerintem olyan világmegváltó munka egyébként : D és én mindig is valami ilyet akartam x"D

szija, Effy! : D Az újságírás engem is érdekelt, de rájöttem, hogy utálnék irodában dolgozni x"D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 14:09 
Billentyűzetgyilkos

igazából az tántorított el, hogy pösze vagyok és selypes : D jóóó, annyira nem vészesen, de ahhoz épp eléggé, hogy színpadon kihallják a nézők XD még ovis koromban próbáltak rajta segíteni, de nem nagyon jött össze :D

Effy, az tökjó ^^ általánosban én matekszakos voltam, és tökjól ment, aztán gimiben hármassal küszködtem végig x"D de már általánosban is, meg gimiben is inkább az voltam, aki magyarból segít mindenkinek, meg abból jártam inkább versenyekre is x"D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 14:04 
Szárnybontogató

Színészi pálya, Tania? Az is egy izgi irány. És mi tántorított el?
Én csak 6.-ig akartam színésznő lenni. Addig minden darabban kipicsultam magamnak a főszerepet, mikor az osztályunk előadott vmit :) De még időben rájöttem, az extrém lámpaláz eléggé... hogy is mondjam... kizáró ok ennél a pályánál. :))

Effy, grat ahhoz a reál-tehetséghez. :)
Én áltsuliban matekzseninek voltam kikiáltva, minden versenyt megnyertem a környéken, de lázadásból sutba dobtam azt az irányt. Mert nem érdekelt. Persze, fontos, hogy legyen affinitásod ahhoz, amit csinálsz, de az alapvető érdeklődés talán még fontosabb... Mert ha hidegen hagynak a reál tárgyak, minek erőszakold meg magad?

“Yes, but I’m the one he’s f*cking,” Cas answered.</i>

/Bree Black: If you ever get close to a human/

http://i46.tinypic.com/8wwidf.gif

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 14:00 
Billentyűzetgyilkos

ezért örültem én anno annyira, amikor kitaláltam a szocmunkát : D kábé úgy jött, mint egy villámcsapás, isteni sugallat, vagy nem tudom XDD rájöttem, hogy meg akarom menteni a világot, de mivel kicsi rá az esély, hogy FBI-ügynök, szuperhős, vagy Harry Potter lesz belőlem, ez tűnt a legjobb választásnak, és imádom : DD

magyarra én is gondoltam, angolra is, kommunikációra is, pszichológiára is, valami filmes szakra, színészi pályára, szóval sok ötletem volt nekem is, de egyelőre most ez tűnik 100%-osnak :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 13:59 
Fanfic-faló

bocs, hogy belepofázok :$

tanárokra mindig szükség volt és szükség is lesz :) a gond az, hogy nagyon kevés az, aki igazán jó is... :S mert igaza van Pennynek, hogy a legtöbben csak kényszerből mennek és azok nem is fogják élvezni a dolgot, szóval nem lesznek jó tanárok.

Én pont most vagyok ott, hogy el kell kezdenem eldönteni, hogy mi leszek, ha nagy leszek. (Elsősorban magasabb szeretnék lenni xD) Pár év alatt már annyi minden eszembe jutott xD Már legalább eljutottam arra, hogy gimiben megpróbálok valami humános osztályba kerülni, aztán majd meglátjuk... Mert jelen pillanatban (és már jó ideje) nagyon érdekel az újságírás :)
Viszont kitöltöttünk még év elején egy tesztet, hogy ki milyen irányba menjen tovább, és egyedül nekem jött ki reál xD (Ennél már csak egy sporttagozat illene hozzám jobban :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 13:48 
Szárnybontogató

A tanári pályát én nagyon sokra tartom, és csodálom azokat, akik tudatosan választják, és nem csak belekényszerülnek. De sokan szerintem csak jobb híján lesznek tanárok egy bölcsész szak elvégzése után. Tök jó, hogy neked ilyen ambícióid vannak, Anna. :)

Nekem is rengeteg elképzelésem volt a jövőmről az évek alatt, gondoltam magyarra, franciára, angolra, kommunikációra, pszichológiára, orvosira (ez köbö egy napig tartott, de akkor nagyon beleéltem magam XD), aztán most gyépénél tartok. De még mindig nem tudom 100%-osan mi leszek.
Nálam az a gond, hogy sose volt elég, hogy ezt vagy azt AKAROM, mert sokkal fontosabbnak tartom, mi az, ami nekem való, amire TÉNYLEG jó vagyok. Túl sok pályatévesztőt láttam már...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 13:40 
Betűmániákus

ne beszéljetek palacsintáról, a végén még én is nekiállok sütni >< tanulás helyett x)))

ahh, lehet, rossz taktikát választottam, hogy most mondtam is anyunak :lol: na mindegy x") Ha nem beszélek róla, úgyis hamar elfelejti, aztán majd... majd felhozom újra x)

nálam is az volt, hogy mindig más akartam lenni :lol: de most a tanárság egy elég biztos alap, erre lehet építeni x"D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 13:36 
Billentyűzetgyilkos

basszus, most, hogy mondod, azt hiszem, nekem is palacsintát kellett volna csinálnom... x"DDD na mindegy.

amúgy engem szétcsapnának itthon, ha most közölném, hogy szünetet tartok az egyetemen és elutazom, pedig ez az, amit szeretnék, és ez is lesz. Sajnos vízöntőnek születtem, azokat pedig elég nehéz kordában tartani :D

én nem voltam pályaválasztási tanácsadáson, mindig tudtam, mit akarok, csak az volt a baj, hogy mindig mást akartam XD most a szocmunka egyelőre véglegesnek tűnik, de valószínűleg majd egyszer később lesz végleges, miután dolgoztam egy kicsit külföldön, meg ilyenek : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 13:35 
Betűmániákus

szoktad állni hagyni a palacsintatésztát? mi sosem x)

ehh, nekem mázlim van, mert anyu nem szeret sütni-főzni, bár nagyon finomakat tud (kivéve sütiket), szóval tudtam mellette érvényesülni x"D Én asszem tavaly karácsonykor döbbentem rá, mennyire jó sütni, azóta ki se lehet robbantani a konyhából x) És tegnap este megcsináltam életem első főttételét is, szóval már nem csak sütizésben vagyok otthon x"D

uhh, nagyon^^ :x először kicsit féltem tőle, de alapvetően nagyon érdekesek az órák, és sok újat is tanítanak... és én ezt szeretem. Amikor olyat tudok/tanulok meg, amit mások nem tudnak/nem érdekli őket... Ezért is szeretnék tanár is lenni.
Szóval engem most nagyon érdekel a magyar - de mellette a szocmunka is meg még egy rahedli más dolog. És szeretnék is megmaradni a magyar mellett, szóval én nem bánom, hogy nem egyből érettségi után mentem utazgatni - meg akkor még túl éretlen voltam és burokban éltem. Jójó, még csak pár hónapja volt, de most, hogy itt vagyok Pesten, mintha... kiszabadultam volna, nem az az otthonülő, elkényeztetett p*csa vagyok (aki egyébként soha nem voltam, max. otthonülő x"D), hanem látom a világot. De én mégjobban akarom látni, ezért kell nekem az a második féléves anglia : D ha anyu kitagad, akkoris x) (najó, nem tagadna azért ki... tényleg rá kell majd állítanom tesómat x))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 13:25 
Szárnybontogató

Na, összedobtam a palacsintatésztát, most van egy órám a sütésig. Ez a kedvenc részem mindig: állni hagyni. >< Ha valakivel együtt sütök-főzök mindig ezt a részt szoktam bevállalni. XD
Egyébként szeretek sütni-főzni, erre is akkor jöttem rá, mikor fél évig az otthontól távol laktam. Mert anyum mellett nem lehet érvényesülni igazán. Mindig panaszkodik, hogy nem segítünk eleget, de ha készítenék valamit, akkor meg folyton ott liheg a nyakamba és osztja az észt. :)) (L)

És tetszik az ELTE magyar, Anna?

Én is bölcsésznek indultam anno, de a Pázmányon. Aztán félresiklottam. XD Túl sok minden érdekelt, de semmi sem eléggé.
Ha most érettségiznék, sztem nem is mennék egyetemre, hanem előbb utazgatnék, tapasztalnék, hogy jobban lássam, mi érdekel, és ami még fontosabb, mire, miben vagyok jó. Olyan nehéz a pályaválasztás, és annyira nem adnak megfelelő segítséget hozzá sztem... Én spec voltam pályaválasztási tanácsadóban 17 évesen, de ott se sokat segítettek. Jók a képességeim, humán is, reál is, bármerre mehetek. .)) Haha, mentem is. Bármerre. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 13:13 
Betűmániákus

Penny: eltén tanulok magyart : D elméletileg tanár leszek x"D legalábbis az is szeretnék : D

uhh, én nagyon családcentrikus vagyok ilyen tekintetben, csak az a gond, hogy egyszerre vágyom is a szabadságra... amit most valamilyen formában megkaptam, hogy Pesten vagyok albérletben, de még kell sok-sok élmény ahhoz, hogy merjek családot alapítani úgy, hogy azt később ne bánjam meg. (tehát ki kell élnem magam előtte, és én nem bulikban akarom ezt megtenni, hanem hogy pl. Angliába megyek, Afrikába stb.)

Reni, ugyan, anyukám mindenkit imád x"D De egyébként épp az előbb már össze is vesztünk -.-" ezen. XD azt hiszem, ez az angliai út az akaratok erőpróbája lesz, ugyanis anyu most kb. megtiltotta ezt nekem. úgyhogy rá kell állítanom nővéremet az ügyre, rá mindig hallgat (és ha a tesóm ezt támogatja, akkor kb. nyert ügyem van : D)

és igen, én is szívesen takarítok x"D bár nem éjjel kettőkor, mint ma : D

egyébként nem, ez a kis szocmunkás párbeszédünk azt jelenti, hogy nem ért engem meg hogy mit akarok x"D mondta is... : D de elég, ha én értem^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 13:02 
Billentyűzetgyilkos

ez most hülyén hangzik, de ha én elképzelem, hogy családom van, valahogy mindig max. egyedülálló anyukaként tudom magam elképzelni. dehát meglátjuk, mi lesz : D fene tudja, lesz-e családom, de igazából ha nem, akkor sem fogok kétségbeesni : D nagy karrierre meg sosem vágytam, akkor nem mentem volna szocmunkára XDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 12:56 
Szárnybontogató

Nálam az a helyzet, hogy... nekem szerintem sose lesz családom, mármint teljesen elképzelhetetlennek tartom, persze mint lehetőséget nem zárom ki teljesen, de igen kicsi rá az esély, mondjuk így. :))
Éppen ezért úgy érzem, sose leszek úgy lekötve, mint akinek családja van.
Ergo miért kéne röghöz kötnöm magam? Miért kéne a pénzt hajtanom? Vagy a karriert? Én inkább élményekben meg emberekben utaznék.
Néha azért jó lenne, ha valami vagy valaki megkötne itt. Nyilván nem árt az embernek egy kis biztonság. De hát mindenki abból főz, amit kapott. XD

Anna, te most mit tanulsz amúgy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 12:53 
Billentyűzetgyilkos

loool, anyukád biztos imád engem, hogy az összes "hülyeségedet" együtt találjuk ki XDDD
na, ez azt jelenti, kérlekszépen, hogy jobb, mint a tanárkodás, de azért még mindig jobban örülne az újságírásnak vagy a pszichónak :D

most megint bezsongtam, hogy mi lesz x) el akarok menni innen x"D

szerk.: én szívesen takarítok x) ezen kívül csak annyit kell megszervezni, hogy amíg nem találunk egy albérletet, addig hol lakjunk : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 12:51 
Betűmániákus

nekem sincs bajom a hagyományos élettel, sőt. Azért, majd mikor letelepedek meg férjem lesz, akkor szeretnék én is csak úgy... a családommal foglalkozni^^ (és őszintén remélem, hogy pár éven belül ez megtörténik : D)

na, anyu hazajött és sokkoltam : D kijelentettem, hogy jövőre jelentezek szocmunkára. első reakció: jelentkezz inkább pszichológiára (-.-") második reakció: de az olyan semmilyen diploma... harmadik reakció: már majdnem jobban tetszik, mint a tanárkodás negyedik reakció: de az újságírásnál nem jobb
...ezen igazodjatok most ki... mikor 2-3 éve felvetettem, hogy testhezálló lenne nekem a szociális munkás szak és erre az egész család egyöntetűleg fújolt. -.-" mondjuk a család többi tagja most is fog, de na.

következő sokk: kérdezte, hogy most honnan jött ez a szocmunka, és mondtam, hogy a Renitől (már meséltem neki rólad, mikor először elfogott minket a menjünk-Angliába hangulat : D). Mondom neki, majd veled megyek Angliába, kérdezi, mikor... Hát, mondom, nem tudom, lehet a következő félévben... erre nem reagált x"D

Penny, egyébként itt is ez a helyzet. Én megértem, hogy nekik miért kell ez, miért kell az, hogy nekik miért fontos az, hogy jólkereső állásuk legyen, de ők már nem tudják elfogadni sem azt, hogy nekem nem a pénz a lényeg :( ettől függetlenül szeretem őket meg nagyon összetartó család vagyunk, csak ez néha rossz... -.-"

szerk. Tania, az jó lenne, ha meg tudnád kérdezni : ) meg akkor én is megint megkérdezem az ismerősömet, hogy esetleg most nem lenne-e könnyebb munkát találni nekünk... Bár szerintem takarítónak simán felvennének minket : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 12:47 
Billentyűzetgyilkos

hát ja, megyek... már indulok is, mint látod XDDD

amúgy tényleg a második félév lenne a legjobb, mert akkor még nyárra pont vissza tudnánk jönni, te ott lehetnél az esküvőn, nyáron is tudnánk dolgozni itthon, meg ilyenek... jó lenne. de akkor azt tényleg időben el kell kezdeni szervezni. : ) most kint van egy volt osztálytársam angliában, megkérdezhetném, mit csinál, és milyen lehetőségeink lennének : )

Penny: ezen már én is gondolkodtam. anyukám már azt is nehezen viselte, hogy én egyetemre mentem, hát még ha messzebbre megyek =/ néha úgy érzem, nincs szívem itthagyni őket, de ha itt maradok, megbolondulok, komolyan x"D

na jó... tényleg rá kellene vennem magam a tanulásra. néha azért majd rátok nézek közben, vagy valahogy megoldom XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 12:40 
Szárnybontogató

Igen, a család az kemény téma.
Nálam ált. nem is az a gond, hogy szembe kell szállni velük, hanem... hogy túl nagy felelősséget érzek irántuk. És mondaniuk sem kell semmit, én már úgy érzem, nincs jogom olyan önzőnek lenni, hogy itt hagyjam őket. Hogy szükségük van rám, meg f*szom. (Tiszta Dean-komplexusos mártír vagyok. ><)

Amúgy a hagyományos élettel meg totál semmi baj nincs, én spec. örülnék, ha képes lennék rá, de nekem semmi nem megy úgy, mint másoknak, és nem is ugyanazok a dolgok vonzanak, mint a körülöttem lévőket általában. De az a baj, hogy míg én el tudom fogadni az ő hozzám viszonyított "másságukat", nekik ez sokszor nem sikerül velem kapcsolatban. Na mindegy. Nehéz, de érdekes dolgok ezek. XD

Jó tanulást, Tania! :)
Én is lassan indulok palacsintát sütni, és elkezdek szakdogával foglalkozni, mert enyhén letaglózott, mikor előbb az órára pillantottam. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 12:31 
Betűmániákus

Tania, elmész? T.T

oks, mehetünk Angliába x"D anyunak felvetem, hogy mi lenne, ha... második félévben, kíváncsi leszek x"D (nem mintha meg tudna győzni az ellenkezőjéről, de na x"D)

egyébként igen, én is azt tapasztalom, hogy mindenki a szokások rabja, és néha én is kezdek beleesni. najó, csak nagyon néha.

egyébként nekem ez az afrikai-terv kb. az egyik legbiztosabb pont az életemben. Már nagyjából 4-5 éve elhatároztam magam, és még mindig tartom^^

és most tök úgy érzem, hogy lenne erőm szembeszállni a családommal (mert sajnos-nem sajnos életem döntő lépései mindig olyanok, amiket ők nem tudnak elfogadni, mert egyszerűen... hagyományosan élnek x"D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 12:28 
Billentyűzetgyilkos

igeen, nekem ez volt a továbbtanulásnál is, mindenki le akart beszélni a szocmunkáról, sőt, apám egyenesen meg akarta tiltani x)

azt hiszem, most is így van, nem vagyok benne biztos. jaja, hároméves BA.

na, azt hiszem erőt kéne vennem magamon, és nekiállni tanulni x) de nincs erőm, te jó ég... x"D majd még jövök estefelé szerintem : ) sziaa

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 12:19 
Szárnybontogató

Igen, az olyan kúúúl tud lenni, amikor a kedves környezet, nemhogy bátorítana, még qrvára el akar bizonytalanítani. Mintha önmagamban nem lennék eléggé bizonytalan...

Erasmusra amúgy asszem csak második évben lehet jelentkezni, legalábbis az én időmben még így volt, de ki tudja, most hogy megy az ilyesmi. Ti hároméves BAsok vagytok, ugye? Mer' azzal nem vagyok képben. ><

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 12:15 
Billentyűzetgyilkos

engem sokan le akartak beszélni, mikor Angliába készültünk, és ilyen hülyeségeket mondtak, hogy el fogok szokni a tanulástól, meg milyen nehéz lesz visszaülni az iskolapadba... jó, nehéz lesz, és akkor mi van? most ezért ne menjek? XD

szerintem nálunk sem akarnak túl sokan, lehet, be kéne próbálkoznom vele... : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 12:12 
Szárnybontogató

:lol: Jó utat!
Szerintem tök jó, ha az embernek vannak ilyen vágyai. A bénult mozdulatlanságnál még a össze-visszakapkodó keresés is ezerszer jobb, abban legalább van dinamika. :)
Fura nekem péel, hogy a sulimból milyen kevesen akartak Erasmusra menni. Nyilván az ő dolguk, és nekem ez csak jó, mert nem kellett annyira tepernem :P, de sokan sztem félelemből nem mernek elindulni. Túlzottan ragaszkodnak az itteni dolgokhoz. Én pont ellenkezőleg. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 12:00 
Billentyűzetgyilkos

Iiigen, ez a romantikus elvágyódás ez tökéletesen kifejezi azt, amit én is érzek x) de komolyan, mi baj van ezzel? :D szeretek menni én is, szeretnék világot látni, más kultúrát megismerni, új emberekkel összebarátkozni, aztán majd egyszer megtalálom a helyem... vagy nem : D akkor meg egész életemben utazom majd XD

Annaaaa, gyerünk Angliába : D onnan meg Afrikába XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 11:56 
Betűmániákus

nekem afrika vsz majd harmadév helyett lesz... mármint mielőtt megcsinálnám, azelőtt halasztok egy évet, mert ha jól tudom, fél éves a dániai képzés és utána fél éves az afrikai munka^^

naaa, abban benne vagyok, hogy menjünk köv. félévben : D bár akkor lemaradok a 10 napos gyűjtésről... na, mindegy, valamit valamiért : D

(mondjuk ezt az afrikás dolgot csak akkor fogom itthon mondani, ha már meglesz a repjegyem dániába... szerintem angliával is ez lesz x"D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 11:56 
Szárnybontogató

Látom, részetekről is megvan az állandó jellegű romantikus elvágyódás. :wink:
Engem folyton ezzel csesztet mindenki. Hogy folyton mehetnékem van. Pedig a problémák attól nem oldódnak meg, ha máshol vagyok. Meg hogy itthon is megtalálhatnám a helyem. És hogy tisztára olyan vagyok, mint a Vicky Cristina Barcelonában Scarlett Johansson karaktere, aki folyton csak megy és keres, és azt se tudja mit, csak hogy "valami mást". :))
De amíg nincs semmi, ami le- és megkötne, miért ne, most komolyan?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 11:53 
Billentyűzetgyilkos

hallod, menjünk már x"D Afrikába is szívesen mennék, sőt, tulképp akárhová, Hollandiától Finnországig : DDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 11:51 
Betűmániákus

Tania, mehetünk együtt Afrikába is : D

egyébként nekem most Pest elég nagy levegőváltozás volt, deeee... úgy következő félévtől én is szívesen kiszakadnék... x"D te, Tania, nem megyünk ki Angliába következő félévben? :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 11:45 
Billentyűzetgyilkos

ja, úgy én se mernék kimenni, hogy nincs hová, de egyébként annyira szívesen mennék, úgy kiszakadnék ebből a mostani életből, hiába semmi bajom vele, jólesne már egy komolyabb levegőváltozás : D

mondjuk Afrika nekem lehet már túl nagy levegőváltozás lenne, de simán bevállalnám azt is szerintem XDDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 11:35 
Szárnybontogató

Anna írta:

uhh, én is lennék sok más helyen, hogy megismerjem a kulturájukat stb. Ha összejön, akkor jövőre/azután Afrikába szeretnék menni fél évre*.* azt meg megelőzi egy fél éves képzés Dániában^^

Ó, ezzel én is mindig szemezek, mikor kiküldi nekem az önkéntes.hu hírlevele újra és újra. XD Múltkor már nővéremmel is beszéltünk róla, mi lenne, ha...
Esk, ha nem jön össze Anglia, megyek ide. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 11:29 
Szárnybontogató

Most úgy néz ki, personal assistantnek, házi gondozónak, vagy vmi ilyesminek megyek - ha pénteken megfelelek az interjún.
Nem Londonba, hanem vagy Manchesterbe vagy Birminghambe.
Egyébként baromira nem egyszerű munkát találni. Legalábbis így előre, neten. Mert én úgy ki nem mennék, hogy nincs hová, annyira nem vagyok bevállalós, és pénzem sincs ellötyögni.
Viszont mindenképp szükségem van most egy kis kikapcsra az itthon állapotokból. -.-' Arról nem is beszélve, hogy kicsivel jobban is keresnék ott, mintha itthon helyezkednék el...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 11:28 
Billentyűzetgyilkos

Afrikába? : OO ez igen, basszus, Anna, ha ez összejönne neked, mindenképpen írjál útinaplót, hogy irigykedhessek... : D

ja, mondjuk nekem nincs annyi, azt hiszem, mert kulturális antropológiából pl. csak beadandó van, filozófiából csoportosan vizsgázunk, de még azt se tudom, miből, tanulásmódszertanból sincs semmi, a drogprevenció az csak egy írásbeli, de hát ez hét alkalmas kurzus volt, szóval nem valami sok... : D meg van még olyanunk, hogy önkéntes munka koordinációja, abból 10 óra önkéntes munkát kell elvégezni, meg egy beadandó van, annyi. : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 11:25 
Betűmániákus

oké, neked rosszabb. : D most legalább annyit megteszek, hogy lementem azt, amit el kell olvasni, hogy szörnyülködhessek x"D

na, szuper, köszi : D Akkor lehet, elkezdem majd valamikor : D
egyébként nekem sincs meg a kreditem, pedig elég sok választhatót fölvettem... de azért nem akarok megdögleni vizsgaidőszakban, mert 12 tárgy közül 10 kollokvium x"D akkor lehet, majd valamelyik évben bepróbálkozom : D

uhh, én is lennék sok más helyen, hogy megismerjem a kulturájukat stb. Ha összejön, akkor jövőre/azután Afrikába szeretnék menni fél évre*.* azt meg megelőzi egy fél éves képzés Dániában^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 11:24 
Billentyűzetgyilkos

Penny írta:
Hú, hát az írásterápiáról írok szakdogát. Kicsit se szubjektív téma. Cserébe viszont q. nehéz is feldolgozni, mivel erről nem túl sok szakirodalom van. Szeretem a vesztett ügyeket. :))
Ez a tanár-diák kapcsolat nyilván nem csak országtól, de szakterülettől is függ, meg embere válogatja. Nálunk is ált. jófejek a tanárok. Olyan elnézőek és toleránsak, elvégre gyépén vagyunk. :))

Utazgatni meg tényleg jó. Én Erasmustól kaptam nagy löket bátorságot, előtte azt hittem, kipurcannék egyedül *önbizalom, jeee*, most viszont már megint készülök el. Pont Angliába egy hónapon belül. Ha összejön. :roll: *pozitív gondolkodás*

ajhe, érdekesen hangzik : D hajrá hozzá. szobatársam is most írja a szakdogáját, azért zárkózott be őszi szünetre az albérletbe XD

Angliába? *.* mi Annával nagyon szerettünk volna kimenni egy évre dolgozni, és közben halasztani az egyetemen, de végül sajnos nem jött össze... de még nem adtuk fel, készülünk rá nagyon ^^ ugye, Anna :D

És Angliában hová? Ott is tanulnál még, vagy dolgoznál, vagy mit csinálnál? : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 11:22 
Billentyűzetgyilkos

Anna, nekem is takarítanom kéne, de nagyon nem megy XDDDD

mi írunk kedden is, meg szerdán is, na? :D:D de tényleg elkezdem ma, eldöntöttem, úgyis lesz. x)

egyáltalán nem vészes szerintem, meg lehet oldani közben másik szakot. nálunk A meg B hét van, az egyik héten van asszem 10 v 11 óránk, a másikon 13, de ezt úgy, hogy minden választhatót felvettem, amit lehetett, és még így sincs meg a kreditem x) de később több tárgyunk lesz, akkor be tudom majd hozni. na szóval egyáltalán nem vészes, mert egy csomóra be sem járok, pl. filozófiára meg kult. antropológiára még egyszer se mentem be : D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 11:20 
Szárnybontogató

Hú, hát az írásterápiáról írok szakdogát. Kicsit se szubjektív téma. Cserébe viszont q. nehéz is feldolgozni, mivel erről nem túl sok szakirodalom van. Szeretem a vesztett ügyeket. :))
Ez a tanár-diák kapcsolat nyilván nem csak országtól, de szakterülettől is függ, meg embere válogatja. Nálunk is ált. jófejek a tanárok. Olyan elnézőek és toleránsak, elvégre gyépén vagyunk. :))

Utazgatni meg tényleg jó. Én Erasmustól kaptam nagy löket bátorságot, előtte azt hittem, kipurcannék egyedül *önbizalom, jeee*, most viszont már megint készülök el. Pont Angliába egy hónapon belül. Ha összejön. :roll: *pozitív gondolkodás*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 11:17 
Betűmániákus

jéé, szia, Penny!

Luna, jó étvágyat, meg sok sikert^^ :)

Tania: igen, nekem is van egy ilyen érzésem... de basszus szerdán zéháááááá x'D és megint szövegfelismerés és muszáj lenne elolvasnom T.T

na, már felmostam a konyhát is, már csak az én szobámban kéne rendet rakni és készen is vagyok... anyu 1 óra múlva érkezik : D

jaj, egyre jobban érdekel a szocmunka x"D még a végén az orvosi helyett az lesz belőle, bár nem bánnám : D

de egyébként azért az tök rossz, hogy kb. a legtöbb országban megbecsülik őket (+a tanárokat is :cry: ), nálunk meg ilyen a helyzet... :'(

és Tania, sok órád van? x"D másik egyemet lehetne közben végezni? :lol: *komolyan elkezdte érdekelni*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 11:15 
Billentyűzetgyilkos

és mi a szakdolgozatod témája? : D
amúgy legnagyobb vágyam, hogy néhány országban élhessek egy kis ideig, szóval nem úgy utazgatni, hogy ott vagyok két hetet, hanem mittudomén, fél évet itt laknék, aztán laknék félévet szívesen Angliában is, szóval kipróbálni néhány helyen az életet : D
ja, hát itt nincs olyan közvetlen kapcsolat az oktatóval, bár a mi karunk még ilyen szempontból egész jó - lehet, hogy ez azért van, mert a tanáraink fele szocmunkás volt régen XD de én imádom a mostani tanáraimat is, nagyon jófejek, és abszolút korrektek, nálunk nincs ilyen, hogy feldobom a dolgozatokat, és amelyik leesik, egyes XDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 11:11 
Szárnybontogató

Most írom a szakdogámat gyépén, már nem kell bejárnom, szóval ez ilyen... felemás félév most nekem.
Pszichopedet tanulok amúgy, de kint ilyen nem volt (sőt, sztem kábé a világon sehol nincs ilyen :)) ), ezért mentem szocmunkára. Ami szintén nagyon tetszett. És Finnország is. Jó hely az Erasmusra, nagyon szimpatikus a hozzáállásuk mindenhez, imádtam az ottani tanáraimat, nagyon nyitottak voltak és közvetlenek, az a távolság, ami általában itthon van tanár és hallgató között, annak ott nyoma sem volt. Én bírtam, mert amúgyse vagyok egy nagy tekintélytisztelő emberke. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 október 27 (szerda), 11:07 
Billentyűzetgyilkos

úúúú, Finnország, az milyen jó hely *.* úgy szeretnék egyszer kijutni oda, még ha csak rövid időre is, megnézni, hogy milyen... : D és wow, komolyan szocmunkát tanultál ott? mázlista :D és most mit tanulsz, vagy már dolgozol? : D van köze a szocmunkához? : D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 52031 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 556, 557, 558, 559, 560, 561, 562 ... 1041  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra