Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 23:10

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 382 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Következő

Ki a szexisebb: Sirius vagy Piton?
Sirius 73%  73%  [ 24 ]
Piton 24%  24%  [ 8 ]
Egyik se... Peter Pettigrew forevör!!! :D 3%  3%  [ 1 ]
Szavazatok száma : 33
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 28 (szerda), 18:27 
Fanficbúvár

-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mena 2012 augusztus 02 (csütörtök), 17:29-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 28 (szerda), 13:49 
Sztorihajhász

halihó mindenki! örömmel jelentem, hogy minden valószínűség szerint mindenki bánatára felkerül a legújabb gagyim (jégszív dö szörtínsz cseptör) Rubin és játék címmel. Hat óra tájékában fel fog kerülni, mivel már átesett a lektoráláson.

Előlegbe annyit, hogy ez most nem Pitonnal vagy Hermionéval fog foglalkozni, hanem mindenki szeretett Voldemortjával és az überszexi Lucius Malfoyjal XD... :roll:

ja, és persze epedve várom a kritikákat :) $pray

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 26 (hétfő), 20:55 
Sztorihajhász

és le is maradt amit még akartam:

JÉGSZÍV olvasói (vannak egyáltalán ilyenek?:D)

Még egy fejezet lesz azelőtt, mielőtt elutazok (csütörtök)
holnap vagy szerdán felkerül a 13. rész, utána nem lesz egészen július közepéig :(
érezzétek jól magatokat a nyáron :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 26 (hétfő), 20:53 
Sztorihajhász

Larten: Köszi, édes vagy :D

Kisera: :D "kalózpéldány..." :D ha szóltál volna, szíves örömest elküldöm neked, le van mentve az egész a gépemen :D Egyébként nagyon örülök, hogy látlak itt fórumon/merin :wink: Remélem, mostmár maradsz is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 26 (hétfő), 20:42 
Könyvmoly

Szia Bell!

Szomorúan értesültem róla, hogy törölted a Rózsaszirmokat. :-(
Az indítékaidat elfogadom, de nem értem meg.
Én imádtam azt a törit, nagyon bájos volt és mindegyik szereplőt szeretni lehetett. Főleg... Tudodkinek a Tudodmijét! XD

Na mindegy, csak jelezni akartam, hogy még élek és kifejezésre kívántam juttatni fájdalmamat.

/Szerencsére sikerült mexereznem a egy "kalózpéldányt" az Rsz-ből, ez némiképp vígasztal./

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 23 (péntek), 19:47 
Fanfic-faló

Belldandy írta:
szerintem záros határidőn belül törölni fogom ezt a topikot. úgyse ír ide senki :-S

DEHOGYNEM :D

Mindig itt lesem,h. mikor lesz mán új jégszív.. mert sose látom :( ha fent vagyok merin akkor először mindig adminkodok.. így van,h. lemaradok a jó kis frissítésekről.. mint erről :)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 23 (péntek), 17:27 
Sztorihajhász

szerintem záros határidőn belül törölni fogom ezt a topikot. úgyse ír ide senki :-S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 16 (péntek), 17:06 
Sztorihajhász

Pff, sokáig tartott kikeresni ezt a topikot a süllyesztőben (na igen, ahova való vagyok :P)

A lényeg (már akinek), hogy felkerült a Jégszív soron következő, azaz 12. fejezete (csak 1 napos késéssel!) <:-P

Az érdeklődők (már ha vannak ilyenek, amit erősen kétlek) megtalálhatják itt az omniózus részt:

http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=19543&i=1

Jó olvasást és tengernyi kritikát (magamnak. hehehe :twisted: :roll: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 14 (szerda), 19:12 
Sztorihajhász

Helló mindenki! :)
Örömmel jelentem be, hogy elkészült a Jégszív eddigi leghosszabb fejezete (több mint 6 oldal wordben - verdana, 8,5 XD), és már csak lektorálásra vár :D Ha Isten és snowycat is úgy akarja, holnap felkerül :). Rossz hír viszont, hogy én nem érzem valami jónak... őszintén szólva szerintem elég gyenge lett.
Na mindegy, majd ti eldöntitek :)
Ja, és a sokat sejtető Hova tűnt Ron Weasley? címet kapta XD (először Hamvadó cigarettavég II. volt, de az túl uncsi XD béna fejezetnek legalább legyen normális címe... :-S)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 13 (kedd), 4:18 
Szárnybontogató

drága vagy Bell :x >:D< de nem érdemlem meg...

Belldandy írta:
Talán tényleg az átírás lenne a legjobb megoldás... ezen a nyáron még biztos nem, de majd... talán... egyszer :D Ha már kiforrott stílusom lesz :D ezek szerint a történettel nincs nagy baj, tehát egy jobb fogalmazással párosítva ütősebb lesz (tényleg valami jó írónak kéne megírnia a sztorit és tök jó lenne XD) Na igen, a csajszi, aki írt neked... :? elég tahó... különben is, maga az író dönti el, hogy mikor lesz egész egy történet, nem pedig egy olyan csajszi, aki úgy hobbiból ócsárolja az írásokat... tiszteletem az illetőnek :roll:
És még egyszer, nagyon örülök, hogy tetszett a sztori :x Ha gondolod, elküldhetem neked mailben van ilyesmi. Azért a kritikákkal együtt lementettem a gépemre :D

Te épp elég jó író vagy! Mi ez a kóros önbizalomhiány?? Nem tetszik :|N Szerintem úgy az egésszel nincs semmi baj, de ha te nem így gondolod, hát nem így gondolod, azért mindenesetre nagyon remélem, hogy nem fogja a kukában végezniXD szóval ha úgy jobban tetszik javítsd csak szépen ki. Áh, de akkor se kellett volna leszedni :cry: Én is el akartam kérni tőled, de aztán rájöttem, hogy én már egy ideje lementettem(nagyon előre látó vagyok, mondom h elmegyek médiumnakXD) Na mindegy, azért bővebb magyarázatot várok :twisted:

Ananke írta:
Én már rég rájöttem, hogy nem kell leszednem ezeket. Ha elolvassák elolvassák. Kaptam már lyan kritikát az egyik "régi" történetemre, hogy "Te most bittos azt gondolod, hogy ez a sztori így tökéletes, kerek egész, de fel kell hogy világosítsalak, ez NEM így van" Na igen, ez kiakasztó volt, főleg, hogy a csaj nem nézett vissza a válaszomra, és nem volt regizve a merin.

Áh az ilyenekkel nem is kell foglalkozni(tudom mondani könnyű :roll: ) ez csak szimpla rosszindulatúság, ha tényleg talált volna benne vmi kivetnivalót, akkor azt írta volna oda mármint konkrétan...ez csak amolyan, "Nehogy azt higgye már, hogy tud írni" szöveg. Biztosan csak féltékeny volt ;) Sok "kedves" ember... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 12 (hétfő), 18:33 
Fanfic-faló

Belldandy írta:
Talán tényleg az átírás lenne a legjobb megoldás... ezen a nyáron még biztos nem, de majd... talán... egyszer :D Ha már kiforrott stílusom lesz :D ezek szerint a történettel nincs nagy baj, tehát egy jobb fogalmazással párosítva ütősebb lesz (tényleg valami jó írónak kéne megírnia a sztorit és tök jó lenne XD) Na igen, a csajszi, aki írt neked... :? elég tahó... különben is, maga az író dönti el, hogy mikor lesz egész egy történet, nem pedig egy olyan csajszi, aki úgy hobbiból ócsárolja az írásokat... tiszteletem az illetőnek :roll:
És még egyszer, nagyon örülök, hogy tetszett a sztori :x Ha gondolod, elküldhetem neked mailben van ilyesmi. Azért a kritikákkal együtt lementettem a gépemre :D

Majd igényt tartok rá. :D civislany@freemail.hu a címem, és ha gondolod felvehetsz msnen is: civislany@hotmail.com

Volt már bosszúkritikám is, meg minden, de azért Kisera kritikáit nem szárnyalom túl! :D (Egyik kedvencem marcitól "ez szar". :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 12 (hétfő), 18:24 
Sztorihajhász

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 12 (hétfő), 18:16 
Fanfic-faló

Én már rég rájöttem, hogy nem kell leszednem ezeket. Ha elolvassák elolvassák. Kaptam már lyan kritikát az egyik "régi" történetemre, hogy "Te most bittos azt gondolod, hogy ez a sztori így tökéletes, kerek egész, de fel kell hogy világosítsalak, ez NEM így van" Na igen, ez kiakasztó volt, főleg, hogy a csaj nem nézett vissza a válaszomra, és nem volt regizve a merin.

Viszont van egy regényem, amit tuti, hogy újra fogok írni, főleg mert mostanában írt valaki Szlovákiából, hogy neki nagyon tetszett lesz-e folytatás? Rájöttem, hogy legjobb ha újraírom.

A Rózsaszirmok szerintem nem rossz - még így is magasan veri a meri színvonalát - , a története meg végképp nagyon jó, úgyhogy szerintem megérné újraírnod. Mndjuk a nyáron, vagy iylesmi. :)
Mindenesetre én szerettem azt a sztorit. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 12 (hétfő), 17:50 
Sztorihajhász

Snowycat: *elbújik* Igencsak rettegek :P De majd megbeszéljük. Igazság szerint... így végiggondolva, lehet, hogy meg fogsz érteni XD sőt. Rádtukmálom az igazamat :twisted:

Ananke: Köszi a biztató szavakat, nagyon jól estek ;) Tény, hogy a Rózsaszirmok még 14 éves-korai 15 éves korom gyenge termése (XD) de ez mit sem változtat azon, hogy nem merem fennhagyni. Azt szeretném, ha egy napon majd olyan történetek kerülnének fel az adatlapomra, amiket én is, és az olvasóim és kifogástalannak találunk - a Rózsaszirmok pedig fényévnyi távolságra van a tökéletestől... :P Vannak itt olyan írók a Merin, akiknek bármelyik írását is olvasom, biztos nem csalódok benne, mert minden, amit felraktak, hibátlan. Ám ha valaki netán újoncként feltéved, és netalántán tőlem akar olvasni, lehet hogy a Rózsaszirmokra gondol "Ez már volt kiemelt" alapon... na és puff. Egyszerűen nem tudom elviselni, ha nem a maximumot nyújtom egy munkámban - pláne olyan munkában, amit több százan olvasnak/tak. De az átjavítás jó ötlet... talán. Egyszer. Rengeteg munkám lenne benne, mert a stílusom sokat változott a Rózsaszirmok megírása óta, majdnem írhatnám át az egészet... :P Majd ha hirtelen a nyakamba szakad rengeteg szabadidő, megpróbálkozom vele :D De most a másik regényemre koncentrálok (ám lehet, hogy mire azt befejezem már dobom is a kukába XD magamat ismerve lehetséges... :-P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 12 (hétfő), 16:51 
Fanfic-faló

Héj Bell!

Letörölted a Rózsaszirmokat???

Ezzel nem értek egyet. És el is mondom, hogy miért. Szerintem az a történet kell ahhoz, hogy az emberek követni tudják, hogy fejlődött az írásod. Ez az egyik. És ha valaki azt írja, hogy "jééé admin és így ír!", akkor nem ártana megnéznie hány évesen írtad, és admin voltál-e akkor meg iylesmiket. Másfelől meg sztem ezt a mondatot max. valami ámuló-csodáló hangsúllyal mondanák hajlongás közben. :D Merthogy jó sztori, jó karakterekkel (íme egy példa hogy csinálj jó nem Mary-Sue karaktereket), nem szokványos téma (alapítók... Hát nem D/Hr), és nem szokványos történet! Senki nem várja el tőle hogy történelmi regényt írj!

Vagy ha nem is akarod így hagyni, inkáb javítsd ki, írd át, ilyesmi, de ne töröld le végleg! Ne foszd meg tőle a jövő Meris nemzedékét! :D

És komolyan mondtam. :) Ananke

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 12 (hétfő), 16:50 
Szárnybontogató

Belldandy írta:
nem, csak... na mindegy, majd holnap mesélek.
előre szólok hogy szerintem haragudni fogsz rám... XD viszont a törlés már megtörtént, és továbbra sem bántam meg. sőt... :roll:

ejjejj ez rosszul kezdődik...sztem is haragudni fogok :twisted:
tutira meg fogod te még ezt bánni :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 12 (hétfő), 16:29 
Sztorihajhász

snowycat írta:

:shock: :cry:
mi történt? valaki megbántott? Bell ilyet nem lehet csinálni, az igenis egy nagyon-nagyon jó történet!!! Jajj mondd meg nekem te lány, miért nincs egy csepp önbizalmad se? Bezzeg másoknak, akiknek nem kellene van belőle bőven :roll: Szerintem most butaságot csináltál Bellus :roll:

nem, csak... na mindegy, majd holnap mesélek.
előre szólok hogy szerintem haragudni fogsz rám... XD viszont a törlés már megtörtént, és továbbra sem bántam meg. sőt... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 12 (hétfő), 5:09 
Szárnybontogató

Belldandy írta:
hááát... ez elég hosszú történet, aminek annyi a lényege, hogy az egyetlen dolog, amit szerettem abban az írásban is legyőzetett. nincs miért fennhagynom, mikor annyi jobb regény van nála a merengőn. szégyellem... amúgy is, ha valaki megnézi azzt gondolhatja, hogy "ó, hát ezt egy admin írta? és egy ilyen béna ember mondja meg nekem mi a jó?" szvsz hiteltelen lennék így... a jégszív azért egy fokkal jobb. (bár az is szörnyű, de a rózsaszirmoknál azért jobb) komolyan, nap mint nap rettegve jöttem fel, hogy írt e valaki rá kritikát, mert tudtam hogy előbb-utóbb valaki felfedezi hogy tulajdonképpen totál béna. történelmileg se volt hiteles, egyfolytában szóismétléseket csináltam, tőmondatokat írtam, és... nem tudom. az összes neten fellelhető alapítós történet jobb mint az enyém, én meg nem akarom égetni magam.

:shock: :cry:
mi történt? valaki megbántott? Bell ilyet nem lehet csinálni, az igenis egy nagyon-nagyon jó történet!!! Jajj mondd meg nekem te lány, miért nincs egy csepp önbizalmad se? Bezzeg másoknak, akiknek nem kellene van belőle bőven :roll: Szerintem most butaságot csináltál Bellus :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 11 (vasárnap), 20:30 
Sztorihajhász

Canis Maior írta:
Miért???? :cry:

hááát... ez elég hosszú történet, aminek annyi a lényege, hogy az egyetlen dolog, amit szerettem abban az írásban is legyőzetett. nincs miért fennhagynom, mikor annyi jobb regény van nála a merengőn. szégyellem... amúgy is, ha valaki megnézi azzt gondolhatja, hogy "ó, hát ezt egy admin írta? és egy ilyen béna ember mondja meg nekem mi a jó?" szvsz hiteltelen lennék így... a jégszív azért egy fokkal jobb. (bár az is szörnyű, de a rózsaszirmoknál azért jobb) komolyan, nap mint nap rettegve jöttem fel, hogy írt e valaki rá kritikát, mert tudtam hogy előbb-utóbb valaki felfedezi hogy tulajdonképpen totál béna. történelmileg se volt hiteles, egyfolytában szóismétléseket csináltam, tőmondatokat írtam, és... nem tudom. az összes neten fellelhető alapítós történet jobb mint az enyém, én meg nem akarom égetni magam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 11 (vasárnap), 20:22 
Könyvmoly

Belldandy írta:
Hello mindenki.
Csak szólni szerettem volna, hogy a mai nap folyamán végérvényesen eltávolítottam a Rózsaszirmok című regényemet a Merengőről (így a szavazásnak sincs sok értelme, le fogom cserélni)
Ha valaki esetleg még igényt tart rá, keressen meg msn-en

Miért???? :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 11 (vasárnap), 20:21 
Sztorihajhász

Hello mindenki.
Csak szólni szerettem volna, hogy a mai nap folyamán végérvényesen eltávolítottam a Rózsaszirmok című regényemet a Merengőről (így a szavazásnak sincs sok értelme, le fogom cserélni)
Ha valaki esetleg még igényt tart rá, keressen meg msn-en

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 10 (szombat), 19:54 
Szárnybontogató

Belldandy írta:

na ja... nagyon jó... most extra hosszú ideig tépheted a hajad lektorálás közben... :roll: már előre sajnállak XD
ha van kedved, majd msn-en átküldöm az eddig elkészült részt :)

jajj ne beszélj zöldségeket :-P

küldheted, amikor csak akarod, én bármikor szívesen elolvasom ;;)

:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 10 (szombat), 19:01 
Sztorihajhász

snowycat írta:
Belldandy írta:
az a jó *ölel* egyébként már készül az új fejezet... öt és fél oldal kész ^^

5 és fél oldal? azta, akkor ez extra hosszú fejezet lesz igaz? 8-> jajj de jó :x írogass csak szorgalmasan, pussz :-*

na ja... nagyon jó... most extra hosszú ideig tépheted a hajad lektorálás közben... :roll: már előre sajnállak XD
ha van kedved, majd msn-en átküldöm az eddig elkészült részt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 10 (szombat), 14:14 
Szárnybontogató

Belldandy írta:

5 és fél oldal? azta, akkor ez extra hosszú fejezet lesz igaz? 8-> jajj de jó :x írogass csak szorgalmasan, pussz :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 10 (szombat), 10:44 
Sztorihajhász

snowycat írta:
én fent vagyok, mint szinte mindig :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 09 (péntek), 14:27 
Szárnybontogató

én fent vagyok, mint szinte mindig :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 09 (péntek), 14:27 
Sztorihajhász

snowycat írta:
ja, de bunkó vagyok már megint :roll: elfelejtettem megköszönni az ajánlást: Köszönöm :)
de jól le is szeretnélek szidni érte, mert ez nem volt jó ötlet, mármint azt az izét ajánlani :roll:

jaj ne csináld már :D ha valaki megérdemli, hogy az ajánlóba kerüljön, az te vagy, hidd már el nekem :D
ráadásul nem csak én gondolom úgy, hogy ott a helyed, úgyhogy csak van benne valami igazság :D :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 09 (péntek), 14:25 
Sztorihajhász

snowycat írta:

én is rég láttam magamatXD ja, ha tanulnod kell/kellett az más*nagylelkűen megbocsát*(megjegyzem ln már rég feladtam minden reményt a bizonyítványommal kapcsolatban...gondolkodtam h be se megyek érteXD)
jó nem akarlak siettetni(dehogynem) csak már szeretném látni azt a kész új fejezetet :twisted:

örülök, hogy megbocsátasz, ó-nagy-lektor :-D
egyébként tiszta szívás TESIBŐL lesz négyesem... XD és amikor megkérdeztem a picsát, hogy javíthatok e ötösre azt mondta hogy ha engem osztályozna kettes lennék, szal ennyit az én bizonyítványomról :D
mostmár tényleg neki fogok látni az új fejezetnek *fogadkozik* hétvégén (szokás szerint) úgyse csinálok semmit legfőképpen Nem Tanulok és Nem Iszok Csapvizet :D
msn?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 09 (péntek), 14:24 
Szárnybontogató

ja, de bunkó vagyok már megint :roll: elfelejtettem megköszönni az ajánlást: Köszönöm :)
de jól le is szeretnélek szidni érte, mert ez nem volt jó ötlet, mármint azt az izét ajánlani :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 09 (péntek), 14:22 
Szárnybontogató

Belldandy írta:
Havasmacseeeek :) de rég láttalak :)

hogy ééééén ellustultam? XD Épp ellenkezőleg, rongyosra tanulom magam :-P De ma lesz az utolsó két dolgám 8) (az persze más kérdés, hogy töriből egy hatalmas, füstölő egyest fogok írni XDD)

az új fejezetből már van kemény 3 oldal XD ennyit tudtam összekaparni az elmúlt 2-3 hétben *elbújik* de a hétvégén összekapom magam, és megpróbálom befejezni... (bár inkább nem ígérek XD annak mindig rossz a vége :-P)

köszi, hogy írtál elhagyatott kis ficblogomba :-P puszipuszi^^

ui.: silaaaaaas :x :x :x :x :x

én is rég láttam magamatXD ja, ha tanulnod kell/kellett az más*nagylelkűen megbocsát*(megjegyzem ln már rég feladtam minden reményt a bizonyítványommal kapcsolatban...gondolkodtam h be se megyek érteXD)
jó nem akarlak siettetni(dehogynem) csak már szeretném látni azt a kész új fejezetet :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 09 (péntek), 14:19 
Sztorihajhász

Elolvastam :) picit tényleg rövidebb volt a megszokottnál, de ettől függetlenül nagyon tetszett :) A többit leírtam a kritikámban :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 09 (péntek), 14:10 
Fanfic-faló

Belldandy írta:
igen itt is XD de ez tőlem már megszokott dolog... van új Kicsi lány feji???? *ledöbben* és én nem tudtam róla? (jó mondjuk az elmúlt napokban nem sokat ültem a gépnél...* :oops: )
na de majd MOST! :D de jó hogy szóba hoztad, megyek is olvasni :) *bell :x Kicsi lány* Egyébként nem hinném, hogy rossz lett, sőt :D De mondjuk nincs is olyan ember aki képes azt mondani a saját írására, hogy jó... :-P még akkor se, ha az... jó... ez 1db hülye mondat volt, bocsi :-S *bell agya üresen kong*

Edit: ma másodszor válaszolok a postodra itt, és másodszor tévesztem össze a szerkesztés gombot az idézettel... tényleg rámférne a pihenés :-P
Olyat én is szoktam csinálni :D

Egyébként ma délbe frissítettem, tehát gondoltam, hogy nem sokan tudnak róla... elég rövidje lett :(.. de remélem nem kiábrándító XD...

*épp jégszívet olvas :)*

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 09 (péntek), 14:04 
Sztorihajhász

igen itt is XD de ez tőlem már megszokott dolog... van új Kicsi lány feji???? *ledöbben* és én nem tudtam róla? (jó mondjuk az elmúlt napokban nem sokat ültem a gépnél...* :oops: )
na de majd MOST! :D de jó hogy szóba hoztad, megyek is olvasni :) *bell :x Kicsi lány* Egyébként nem hinném, hogy rossz lett, sőt :D De mondjuk nincs is olyan ember aki képes azt mondani a saját írására, hogy jó... :-P még akkor se, ha az... jó... ez 1db hülye mondat volt, bocsi :-S *bell agya üresen kong*

Edit: ma másodszor válaszolok a postodra itt, és másodszor tévesztem össze a szerkesztés gombot az idézettel... tényleg rámférne a pihenés :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 09 (péntek), 13:56 
Fanfic-faló

Belldandy írta:
köszi és oks :) (és neked is hajrá... nehéz ennyi fejezeten át elviselni a bénaságomat, úgyhogy neked is kijár a biztatás :) )

Nahát XD itt is önbecsülési zavarok lépnek fel ? XD olvasnád az én új fejim =)) soha nem írtam, még ennél bénábbat =)).. legalábbis nagyon remélem =))

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 09 (péntek), 13:49 
Sztorihajhász

köszi és oks :) (és neked is hajrá... nehéz ennyi fejezeten át elviselni a bénaságomat, úgyhogy neked is kijár a biztatás :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 09 (péntek), 13:41 
Fanfic-faló

Hajrá *szurkol.. és igyekszik behozni a fejezeteket, amiket mgé nem olvasott*

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 09 (péntek), 13:39 
Sztorihajhász

Belldandy írta:

hogy ééééén ellustultam? XD Épp ellenkezőleg, rongyosra tanulom magam :-P De ma lesz az utolsó két dolgám 8) (az persze más kérdés, hogy töriből egy hatalmas, füstölő egyest fogok írni XDD)

az új fejezetből már van kemény 3 oldal XD ennyit tudtam összekaparni az elmúlt 2-3 hétben *elbújik* de a hétvégén összekapom magam, és megpróbálom befejezni... (bár inkább nem ígérek XD annak mindig rossz a vége :-P)

wah, mégse lesz egyes... max gyenge ötös vagy erős négyes XD de mivel töriből csak ötösöm van nincs aggódnivalóm, szal...győzelem!! XD

És ezennel neki is ülök a 12. fejezet folytatásának (bár elég lassan megy... kijöttem a gyakorlatból :-P) továbbá Nem Iszok Csapvizet, amit minden miskolcinak javaslok XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 09 (péntek), 5:40 
Sztorihajhász

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 június 08 (csütörtök), 18:21 
Szárnybontogató

Szia Bellus! Mi van veled? Új fejezet? Igen ellustultál :-P *nagyon bétaXD*

Én szeretem a rajzaidat :x , és szerintem igenis jók 8-> , úgyhogy verd ki a fejedből az ellenkezőjét :twisted:

(már csak 5 nap van a suliból $pray <:-P )

Ja és írj :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 28 (vasárnap), 19:02 
Sztorihajhász

Most közérdekű hirdetés következik. :D

Először is: csináltam magamnak DeviantArt-ot! :D hp-s, narniás képek lesznek fent elsősorban, de ha valaki kéri, csinálok fan artot a ficjéhez, és felrakom ide. Továbbá itt foglak titeket tájékoztatni az újabb rajzokról is. És igen, TUDOM, hogy nem tudok jól rajzolni, nem kell fikázni :) de a bénáknak is szabad gagyikkal elárasztani a netet. Igen! Szabad!! :D (még szerencse, hogy a da-n nincs moderálás :-P )

http://mrs-tumnus.deviantart.com

A meris devartosok pedig vegyenek fel barátnak, ha úgy tartja kedvük xD

A másik dolog, ami bizonyára érdekesebb nektek: találtam egy csomó alapítós rajzot a devarton. Íme:

Szerintem ez a legszebb (by Ephirel)
http://images3.deviantart.com/i/2004/10/2/a/The_Four_Founders_of_Hogwarts.jpg

by Maraudin-Around
http://fs6.deviantart.com/i/2005/113/b/3/The_Four_Founders_by_Maraudin_Around.jpg

Ő még befejezetlen, de tök szép lesz: (by rabidtolkienfan)
http://fs5.deviantart.com/i/2004/334/5/0/founders_WIP_by_rabidtolkienfan.jpg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 27 (szombat), 15:09 
Könyvmoly

Tartózkodási hely: Szavakba öntött álmok között, valahol a lelkedben...
hónapok óta tervezem, hogy behozom a lemaradást. hidd el, ha csak egy szabad fél órám volna... wáh, esküszöm, amint vége az iskolaévnek, minden írásodat elolvasom, és kapsz jó sok kritikszet is ^^ pusz: Writ

"Biztos Krisztusnak se üvöltözték folyamatosan a partról, hogy Figyelj, öreg, vízen jársz!, mert akkor tutira elsüllyedt volna." (Anita Blake)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 27 (szombat), 15:07 
Sztorihajhász

hahó mindenki! hazaérkeztem a tavaszolásról... igazából neki akartam látni az írásnak, de egyre csak megakadtak az ujjaim a billentyűzeten, és végig az járt a fejemben, hogy minek is írom a jégszívet tulajdonképpen? a régi olvasóim közül csak néhány maradt meg (snowycat, style és még páran: puszi nektek, és köszi, hogy kitartotok mellettem :) ) de a többiekkel mi történt? vagy ellaposodott valahol a történet? én nagyon örülök az új olvasóknak is, és az előző fejezetre érkezett szép számú kritikának is, de nem értem, a többiek, akik kezdettől itt voltak, azoknak út közben nem tetszett? nem vádaskodni szeretnék, csak megkérdezni, pontosan hol ronthattam el... :(

ez az egyik, a másik, meg hogy tulajdonképpen mi a fenének van ficblogom, ha rajtam kívül nem ír ide senki? több, mint 4000 olvasója van, mégis az utóbbi időben csak én írok ide. lehet, hogy törölni kéne, ha ennyire nem érdekel titeket... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 14 (vasárnap), 17:06 
Sztorihajhász

felkerült az új rész! :) *büszke*

nyomatékosan kérek mindenkit, aki elolvassa, hogy dobja fel a napomat és lepjen meg egy kritikával ^^

a többit lásd a bevezetőben :)

ezer pussz: bell

ps.: jól elírogatok itt magamnak... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 14 (vasárnap), 13:14 
Sztorihajhász

jelentem, megírtam az új fejezetet! *büszke* extra hosszú lett, úgy 4500-5000 szó között mozoghat a mennyiség. :)

már csak a lektoromtól függ, hogy felkerül -e ma. ^^ annyit azonban már most elárulhatok, hogy egy nagy egészet alkot majd a 12. fejezettel, és a címe "Hamvadó cigarettavég". ;) és a szomorú részek után ő egy vidám, poénokkal tűzdelt fejezet lesz, amit vártatok :) és egy ideig csak ilyenek jönnek majd. persze azért lesz benne egy komoly beszélgetés is ^^

várom a reakciókat ide is és elsősorban a kritikákhoz! ha minden jól megy, még ma este felkerül, ám az is előfordulhat, hogy snowycat (a lektorom) ma már nem jön fel msn-re, és akkor a feltétel hétfőre húzódik... mindenesetre puszilom az összes olvasómat! :)

belletek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 12 (péntek), 15:26 
Sztorihajhász

natty írta:
szia! :-)
mikor fogsz írni akkor lily és jameseset? mert az nagyon érdekelne! :lol: Na, de most megyek is olvasni.. 8)

natty!!! *ölel* :)
köszi hogy írál :) lily/james regény még sokára jön, szerintem csak a másik regény (jégszív) után. ^^ de ha van kedved, átküldhetem az eddig meglévő részt msn-en :)

mindenki másnak: az új jégszív fejezet vlsz. még a hétvégén jön, de asszem túl hosszú lett, úgyhogy 2 részre osztottam, hogy könnyebben emészthető legyen, ne zúdítsak rátok egyszerre mindent :) tehát 11. rész a hétvégén, 12. a jövő héten (remélem), aztán 22-28-ig nem leszek itthon, tehát jövő hét utáni héten ne várjatok új részt :( utána viszont nemsokára jön a nyár, és mindenki keserűségére elárasztalak titeket írásokkalXDDDD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 10 (szerda), 14:12 
Zöldfülű

szia! :-)
mikor fogsz írni akkor lily és jameseset? mert az nagyon érdekelne! :lol: Na, de most megyek is olvasni.. 8)

Azt akarom, ne gondolj másra."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 08 (hétfő), 17:13 
Sztorihajhász

na mostmár tényleg fenn van az új rész... légyszi aki olvassa, írjon rá kritikát! előre is köszi :) aki kíváncsi a hozzá tartozó dalra, keressen meg msn-en: belldandy@cia.hu és szívesen átküldöm neki^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 06 (szombat), 20:52 
Sztorihajhász

elnézést kérek mindenkitől, vlsz. csak vasárnap (holnap) kerül fel az új rész... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 05 (péntek), 18:31 
Sztorihajhász

helló drága Olvasók! :-D :-*
örömmel jelentem be, hogy holnap este felkerül a jégszív 10. fejezete, ami a szomorú vasárnap címet viseli (stílszerűen a póka angéla-mp3-mal egyetemben, amit aláfestő zenének szánok) :) elég szomorkás rész lesz, főleg azzal foglalkozik, hogy harry hogyan éli meg ginny halálát (rosszul). az események úgy "istenigazából" a 11. fejezetben indulnak majd be, ahol visszatérünk majd pitonhoz és a csodás deedrah-hoz :D a 11. remélhetőleg még az érettségi-szünetben felkerül. hogy ez jó e vagy rossz mindenki döntse el maga XD előre is várom a véleményeket a regényre, és persze köszönöm a sok-sok kritikát :D már 12-vel túlléptük a százat, pedig még csak a 9. fejezetnél járunk *örül, és imádja az olvasóit* :) puszillak titeket: bell

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 május 01 (hétfő), 20:55 
Sztorihajhász

sziasztok, gondoltam, még beírok ide, mielőtt ismét elkezdődne a suli.. :? lehet vannak akik hiányolták a hétvégi jégszív-fejezetet. nos, egy "kissé" csúsztam vele, nem kizárt, hogy még ezen a héten fent lesz, bár csütörtökig keményen kell tanulnom, és még be van tervezve egy novi is, úgyhogy nem garantálok semmit, de ígérem nagyon fogok igyekezni. és köszönöm az előző fejezetre érkezett kritikákat, komolyan nagyon örülök, hogy írtatok :) ezért érdemes csinálni az egészet.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 382 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra