Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 június 21 (vasárnap), 3:40

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3684 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 10:16 
Fanficbúvár

Lilyana írta:
Ne is mondd, én már be vagyok sózva. :roll: Komolyan nem tudom, mit kezdek majd magammal, amíg a végére nem érünk a kívánságoknak. (Oké, asszem moderálni fogok kínomban, meg nekiülni a különféle szervezéseknek és kegyetlenül idegesítően kibírhatatlan leszek, előre sajnálom a környékembe kerülőket... :? )

Hát igen, az íróknak viszont kétségkívül most jön az izgalmas és aktív szakasz... Körmölés, kopogás a billentyűzeten... :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 0:35 
Ó-nagy-admin "backstage"

Cold Russel írta:
Jaj, jó, hogy lesz mit várni a szilveszter után is :D

Ne is mondd, én már be vagyok sózva. :roll: Komolyan nem tudom, mit kezdek majd magammal, amíg a végére nem érünk a kívánságoknak. (Oké, asszem moderálni fogok kínomban, meg nekiülni a különféle szervezéseknek és kegyetlenül idegesítően kibírhatatlan leszek, előre sajnálom a környékembe kerülőket... :? )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 0:10 
Fanfic-faló

Luna Aurora írta:
ma éjfélig nincsen elkésett kívánság, amíg nyitva találjátok a topicot, lehet kívánni :) sőőőt, mert van olyan író, aki még mindig várja az igazit :lol:

...Azért remélem, mindenkitől kapunk majd valamit... :)

Jaj, jó, hogy lesz mit várni a szilveszter után is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 0:06 
Billentyűzetgyilkos

Castiel írta:
Mármint az írók most kezdenek el válogatni? :)

nem, hanem ma kapják meg azt a pár ötletet, amik közül legalább egyet megírnak

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 0:02 
Betűmániákus

Mármint az írók most kezdenek el válogatni? :)

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 0:01 
Billentyűzetgyilkos

köszönjük szépen a sok kívánságot, az írók ma megkapják azokat, 6 hétig pedig dolgoznak :) aztán pedig fanficözön és -dömping :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 04 (szombat), 15:30 
Billentyűzetgyilkos

ma éjfélig nincsen elkésett kívánság, amíg nyitva találjátok a topicot, lehet kívánni :) sőőőt, mert van olyan író, aki még mindig várja az igazit :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 03 (péntek), 19:01 
Tollforgató

Nagyon jó ötletek érkeztek eddig, a kedves íróinknak szerencsére lesz dolguk bőven. :) Izgalmas lesz majd, ha letelik a felkészülési idő... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 30 (kedd), 9:05 
Szárnybontogató

Zsuzsee írta:
Ha már az íróknál tartunk, akik MT-tagok, mennyire nézitek azt, vagy számít az, hogy ki a kívánó? Vagy csak az ötleteket veszitek figyelembe?

Párdon a megkésett válaszért, de azért remélem még beleférős:

Őszintén szólva én erre még nem is gondoltam. O_o
Mármint, elolvastam az összes eddig befutott kívánalmat és több tetszetős ötletnél (lényegtelen műfajom-e vagy sem) nem ismertem a beküldőt, mivel ellenkező körökben olvasgatunk, firkálunk. De szerintem ez csak plusz jó, hisz így sok-sok olyan embert megismerhetek, akikkel amúgy esetleg nem találkoznék. :]

Ahogy elnéztem, eddig 100%-ban mindenki a szívét elcsavaró ötlet felé evezett, mintsem a mögötte álló nickhez.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 29 (hétfő), 22:19 
Billentyűzetgyilkos

félidő! vagyis szigorúan nézve már benne vagyunk a második félidőben :) szombatig lehet kívánni, aki eddig még nem tette meg. már nincs sok idő a halogatásra ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 27 (szombat), 15:28 
Tollforgató

Sziasztok!

Nekem megvallom, nagyon tetszik ez az újítás az Üst körül. Már be is adtam az ötletemet, és remélem meg is tetszik majd valakinek :)
És persze jó munkát előre is minden írónak! Én már most nagyon kíváncsian várom milyen történetek fognak születni. Szóval, hajrá mindenkinek! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 25 (csütörtök), 19:32 
Billentyűzetgyilkos

nagyon szépen köszönjük a már beérkezett kívánságokat, örülünk, hogy ennyien kedvet kaptatok :)
eleddig 49 ötlet jött a pár nap alatt, ami azt jelenti, hogy már van olyan író, aki választhat kettő közül egy hozzá közelebb állót ~ avagy nagy dilemmájában akár két fantáziadús történetalapot is kidolgozhat, ez nézőpont kérdése :)

továbbra is csak buzdítani szeretnék mindenkit, hogy bátran írja le kívánságát :) (akár PD, Twilight, japán, slash témában is)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 22:19 
A Legnagyobb Fandomvadász

Havva írta:
Elnézést kérek, hogy nem néztem bele a fórumba, mielőtt utolsó hozzászólásomat beírtam. Ha úgy látod helyesnek, töröld nyugodtan, de bízom benne, hogy teddytedéd is törlöd, nem csak az enyém.
Sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok, de szerintem érdemes elolvasni és tárgyilagosan átgondolnod, hogy ki mit, és miért írt. Minden jót, Havva

teddytedét nem fogom törölni, mert mint elmondtam, onnantól kezdve, ennek ellenére két hozzászólás is érkezett, és azonnal töröltem is, de megértem, hogy nem láttad, mielőtt elküldted a tiédet.
viszont én elolvastam minden hozzászólást (lévén ez a dolgom) és nem fogom hosszas véleménynyilvánításba bocsátkozni, DE: én tárgyilagosan azt látom, hogy az elégetlenkedők nem olvasták el a kapott válaszokat rendesen, csak megsértődtek, és ugyanazt hajtogatták végig nem voltak képesek egy pillanatra is elgondolkozni azon, hogy a másiknak valamiben igaza lehet, csak egyre másra mondtátok el ugyanazt csak más szavakkal. én ezt meguntam, mivel többször is áttárgyaltuk, az egyik törölt hozzászólásban meg már indult is az anyázás gyakorlatilag. ez egy kulturált hely kulturált emberekkel, ilyesmit nem itt kell csinálni. van egy nagyon csinos kis fórumszabályzat is, el lehet olvasni nyugodtan, mert mindenkire rá fér egy kis etikett az elmúlt napokban tanusított hozzáállások alapján.

úgyhogy innentől kezdve a témát teljesen lezártnak tekintem, az üst marad így, ahogy van, akinek nem tetszik nem kell részt venni benne, senki nem kényszerít rá.

és a további ilyen jellegű megnyilvánulásokat ismét szó nélkül törölni fogom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 22:11 
Szárnybontogató

Gaeriel írta:
teddyted írta:
Havva írta:
...

...

és innentől szeretném kérni, hogy az ilyen jellegű megnyilvánulásokat, mármint ami a vitához tartozik, ezentúl mellőzzétek, vagy folytassátok püben, mert ezt már hatmilliószor áttárgyalta mindenki, elmondtátok a véleményeteket, elég lesz, úgyhogy ezek után minden ehhez kapcsolódó hozzászólást szó nélkül törölni fogok.

Elnézést kérek, hogy nem néztem bele a fórumba, mielőtt utolsó hozzászólásomat beírtam. Ha úgy látod helyesnek, töröld nyugodtan, de bízom benne, hogy teddytedéd is törlöd, nem csak az enyém.
Sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok, de szerintem érdemes elolvasni és tárgyilagosan átgondolnod, hogy ki mit, és miért írt. Minden jót, Havva

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 21:22 
A Legnagyobb Fandomvadász

teddyted írta:
Havva írta:
...

...

és innentől szeretném kérni, hogy az ilyen jellegű megnyilvánulásokat, mármint ami a vitához tartozik, ezentúl mellőzzétek, vagy folytassátok püben, mert ezt már hatmilliószor áttárgyalta mindenki, elmondtátok a véleményeteket, elég lesz, úgyhogy ezek után minden ehhez kapcsolódó hozzászólást szó nélkül törölni fogok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Választás
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 21:13 
Billentyűzetgyilkos

Etti írta:
Gondolom lesznek olyan ötletek, amiket többen is megírunk majd. Én kettőt is szívesen bevállalnék, ha ez nem okoz gondot.

Szia Etti!

A fórum aljában ott a résztvevő írók számára fenntartott topic, már szinte mindenki bejelentkezett oda, beszélgetünk már jó ideje, és ott minden kérdésre tudunk válaszolni. Megvitatjuk egymás közt a kívánságokat, és ha sok ötlet lesz, akkor nem lesz olyan, amit többen is megírunk. Inkább azt szeretnénk, ha mindenki egy ajándékot kapna, és így persze több kérés is valósul meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Választás
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 21:08 
Szárnybontogató

Hello!

Én egyike vagyok azoknak az íróknak, akik részt vesznek a versenyen.
Az lenne a kérdésem, hogy ha már most választottam magamnak ötletet, akkor azt jeleznem kéne felétek, adminok fel valahol?
Mert azt sejtem, hogy nem itt a fórumon kell közzé tennem a választásom, mivel meglepetés lesz. Csak nem tudom, hogy ti akarjátok-e előre tudni, hogy azért mire számítsatok.

Gondolom lesznek olyan ötletek, amiket többen is megírunk majd. Én kettőt is szívesen bevállalnék, ha ez nem okoz gondot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 21:06 
Mesemondó

Havva írta:
Mellons, ugye nem baj, ha válaszolok? Meglehet, hogy tévedek, hiszen csak fogadatlan prókátor vagyok, de Fabyen szerintem nem azért ment el, mert nem értett egyet pár emberrel, hanem mert sértőnek érezte a jogos/jogtalan/akármilyen észrevételére adott válasz agresszív, kiosztó, helyenként merem mondani, hogy primitív stílusát.

Miután korábban engem is megszólítottál, tessék a válaszom:

Kérdéses, hogy a kapott válasz agresszív, kikotató és primitív-e - vagy az tekintendő annak, aki így értelmezi azt? Mellons elmondta, amit erre el lehetett mondani.

Én elmondtam a magam véleményét. Mondhatnám, hogy sajnálom, de nem azért írtam ide, hogy sajnáljam, amit leírtam. Fenntartom, úgy , ahogy van. Ha ezt valaki primitívnek tartja, azt három diplomával és néhány év korkülönbséggel keményen képes vagyok én is felcímkézni. Végtelenül unalmas már ez a fajta társalgás, főleg ennek további, mostmár ilyen irányú kivetítése.

Nyers voltam - Melnek ebben igaza van. Nem véletlenül voltam és vagyok az. Egynéhányan már ismernek itt, és ismerik azt a stílust, ami asajátom. Te nem ismered, hát: leginkább udvarias. Ide azonban már nem ez kell, és ha valaki e miatt köszöni és veszi a kalapját, akkor azt kell mondanom: nem ide való, vagy méltóztasson magában elrévedni, lenne rá oka bőségesen.

Ezen pedig megint lehet megbántódni, és jelzőkkel teleaggatni - de nem igazán javallott: továbbra sem fogok finomkodni és kuncsorogni. Elég volt az önjelölt primadonnákból. Ez egy közösség, akinek a többsége akar valamit. Ha valakinek ez nem kell, vagy nem érti meg, ez ellen szót emelhet. Megtörtént, a válasz is megjött rá. Ha ezután nem igazodni és kompromisszumra törekedni kíván, hanem sarkon fordul, tegye azt. ( mellesleg őszintén: ezt a fene nagy kivonulást sem hiszem ám el.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 20:53 
Billentyűzetgyilkos

Zsuzsee írta:
Csak így arra voltam kíváncsi, hogy ha pl. az egyik ötletelővel volt korábban konfliktusotok, vagy esetleg valakivel nagyon jóban vagytok, az befolyásolja-e a választást. :D

Aki a barátom itt, annak általában egyébként is szoktam ajándékba írogatni, szóval nem csábulok el. :) Igazából ugyanazt tudom leírni, mint a többiek. Lehet valaki a legjobb barátnőm, ha sajnos az ötletével nem tudok mit kezdeni. Néhány ötlet pl. jelenleg is nagyon tetszik azok közül, amiket már beírtatok, de sok esetében pont olyan karakterrel szeretné látni az illető, akit bizonyára csak nagyon bénán tudnék megvalósítani. Szóval azért erre is figyelek, hiszen valaki más közülünk ellenben azzal kiválóan elboldogul. Ezért izgalmas számunkra is ez az egész. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 20:40 
Fanfic-faló

Midnights Prophet írta:
Shyen írta:
Akad kérdésem: ha találtatok (vagy a jövőben találnátok) olyan történetötletet, ami láttán felcsillan a szemetek, de be vagytok táblázva, és tudjátok, hogy más MT tagoknak tetszene és lenne lehetőségük megírni, akkor szóltok nekik? Vagy nincs ilyesfajta ajánlgatás közöttetek?

Mindenki látja az ötleteket, tehát nem kell a többieknek ajánlani.
Szerintem felesleges.

Végülis logikus :D (Fáradt vagyok én már ehhez.) Köszönöm a választ :)

(villányi lászló: időközben)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 20:36 
Könyvmoly

Személyes konfliktus egész biztosan nem játszik szerepet senkinél esm, és hiába kedvelek valakit, ha az ötletével nem tudok mit kezdeni. A lényeg az, hogy minden kiválasztott/kiosztott/elvállalt ötletből a lehető legjobb történet szülessen.
Bár, ha van kedvenc íród, akkor érdemes olyan ötletet küldened, amiről sejted, hogy szívesen megírná.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 20:36 
Szárnybontogató

mellons írta:

És Havva, csak egy másik felvetés a tiéd mellé, amire egyáltalán nem várok választ. Ha valaki sértettségében azért megy el egy olyan közösségből, amit elvileg eddig szeretett, mert nem ért egyet pár emberrel, mert nem tetszik neki egy játék - hangsúlyoznám, hogy játék - átszervezése, holott eddig szeretett írni, szeretett olvasni, ne adj isten voltak itt barátai, akkor azt nem tudom sajnálni. Az Üst nem a világ közepe, a Merengőn pedig több ezren vannak.

Mellons, ugye nem baj, ha válaszolok? Meglehet, hogy tévedek, hiszen csak fogadatlan prókátor vagyok, de Fabyen szerintem nem azért ment el, mert nem értett egyet pár emberrel, hanem mert sértőnek érezte a jogos/jogtalan/akármilyen észrevételére adott válasz agresszív, kiosztó, helyenként merem mondani, hogy primitív stílusát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 20:34 
Fanficbúvár

Shyen írta:
Akad kérdésem: ha találtatok (vagy a jövőben találnátok) olyan történetötletet, ami láttán felcsillan a szemetek, de be vagytok táblázva, és tudjátok, hogy más MT tagoknak tetszene és lenne lehetőségük megírni, akkor szóltok nekik? Vagy nincs ilyesfajta ajánlgatás közöttetek?

Mindenki látja az ötleteket, tehát nem kell a többieknek ajánlani.
Szerintem felesleges.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 20:30 
Könyvmoly

Csak így arra voltam kíváncsi, hogy ha pl. az egyik ötletelővel volt korábban konfliktusotok, vagy esetleg valakivel nagyon jóban vagytok, az befolyásolja-e a választást. :D

Köszi a válaszokat!:)

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 20:28 
Szárnybontogató

Azt hiszem Vanda nevében is állíthatom, csak az ötletet nézzük. Ha beleszeretünk, akko az már nyert ügy :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 20:22 
Fanfic-faló

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 20:12 
Írópalánta

Egyetértek az előttem szólókkal. Nem aszerint választok, hogy ki az, akiben felmerült a történet. Ha az ötlet megmozgat, akkor jó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 20:05 
Írópalánta

Midnights Prophet írta:
Zsuzsee írta:
Ha már az íróknál tartunk, akik MT-tagok, mennyire nézitek azt, vagy számít az, hogy ki a kívánó? Vagy csak az ötleteket veszitek figyelembe?

Nekem is mindegy, kié az ötlet, csak az számít, hogy mennyire fog meg. Szerintem mindenki ezt nézi, de én is csak a magam nevében merek nyilatkozni :)

Csatlakozom ém is. :) Az ötlet számít, és nem az, hogy ki írta. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 20:02 
Fanficbúvár

Zsuzsee írta:

Nekem is mindegy, kié az ötlet, csak az számít, hogy mennyire fog meg. Szerintem mindenki ezt nézi, de én is csak a magam nevében merek nyilatkozni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Tollforgató

Csatlakozom. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
Írópalánta

dorkuci írta:
Zsuzsee írta:

Én ugyan csak a magam nevében beszélhetek, de szerintem az kevésbé számít, hogy kié az ötlet, mi olyan alapokat keresünk, amiket minél színvonalasabban meg tudunk valósítani.

Én szintén csak a magam nevében megerősítem ezt :) A neveket igazából csak akkor nézem meg, amikor feljegyzek magamnak egy-egy kívánságot, ami mély benyomást tett rám.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 19:59 
Zöldfülű

Zsuzsee írta:

Én ugyan csak a magam nevében beszélhetek, de szerintem az kevésbé számít, hogy kié az ötlet, mi olyan alapokat keresünk, amiket minél színvonalasabban meg tudunk valósítani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 19:55 
Könyvmoly

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 19:51 
Billentyűzetgyilkos

Shyen írta:
Sok sikert kívánok az íróknak, és az öteltelőknek javaslom, hogy bátran mondják meg álmaik történetét, elvégre lehet, hogy épp azon akad meg az egyik MT tag szeme :) ;)

Bizony, bizony. :) Én például azok között vagyok, aki ha egy kicsit igyekszik, szívesen megvalósít akár több ötletet is. Tényleg egész lelkesek vagyunk, és örülök, hogy lassan inkább ez kezd itt is eluralkodni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 19:44 
Fanfic-faló

Szívesen. Remélem, mások is megértették, hogy mit akartam kihozni a dologból. :) És én személy szerint épp egy ötleten agyalok, de nem jut eszembe semmi :) Sok sikert kívánok az íróknak, és az öteltelőknek javaslom, hogy bátran mondják meg álmaik történetét, elvégre lehet, hogy épp azon akad meg az egyik MT tag szeme :) ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 19:19 
Billentyűzetgyilkos

Köszönjük az utóbbi hozzászólásokat, Shyen, hogy hosszabban is leírtad a másik oldalt, én is ezt próbáltam megértetni, hogy nem csak őket lehet megsérteni, mert nekik nem tetszik. És Zsuzsee, hogy érzékeltetted a pozitív oldalt, amit eddig sokan nem láttak meg, pedig páran már leírták, hogy nem egy ember jár veled hasonló cipőben.
A merengő 11383 felhasználójából mindössze 2939 az, aki szerző is. A többiek nyilván szívesebben olvasnak, vagy nem tudnak, nem szeretnének írni. Ettől függetlenül miért ne lehetnének ötleteik, és ennek fejében miért ne kaphatnának ajándékba egy történetet? Az a baj, hogy szeretnék, ha három ember miatt minden borulna, nem törődve vele, hogy közben 120-nak ellenben tetszik, ahogy most van.
Ezért is kértem, hogy lépjünk végre tovább, mert csak toporgunk és veszekszünk.
És Havva, csak egy másik felvetés a tiéd mellé, amire egyáltalán nem várok választ. Ha valaki sértettségében azért megy el egy olyan közösségből, amit elvileg eddig szeretett, mert nem ért egyet pár emberrel, mert nem tetszik neki egy játék - hangsúlyoznám, hogy játék - átszervezése, holott eddig szeretett írni, szeretett olvasni, ne adj isten voltak itt barátai, akkor azt nem tudom sajnálni. Az Üst nem a világ közepe, a Merengőn pedig több ezren vannak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 19:16 
Könyvmoly

Luna Aurora írta:
Jan nem vállalta, mert mostanában nem ír már fanficeket, Drach pedig lassan egy éve nem néz a merengő felé, ezért a neve fel sem merült

Ó értem. Észleltem hogy Drach eltűnt, csak nem tudtam hogy milyen mértékben. Sajnálom őket:( Tőlük is szívesen olvastam volna, de sebaj. Más írók művét sem várom kevésbé!:)

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 19:14 
Billentyűzetgyilkos

Zsuzsee írta:
Jan Collie-t és Drachiss-t viszont hiányolom a listából! Velük mi van?:(

Jan nem vállalta, mert mostanában nem ír már fanficeket, Drach pedig lassan egy éve nem néz a merengő felé, ezért a neve fel sem merült

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 19:10 
Könyvmoly

Gondoltam jövök egy kicsit növelni a hepiséget.

Mostanában ritkán járok Merire, csak megakadt a szemem facebookon talán, hogy újult a Kívánság Üst. Nem leszek álszent, én jobban szeretek történetet kapni, mint írni (tavaly is rajzoltam inkább, nem megy a megkötött írás), de persze azért izgatottan vártam, mikor kerül ki az alkotásom, illetve hogy mikor kerül fel amit én kaptam.

Viszont idén ezzel a változtatással jelentősen megkönnyítettétek a dolgomat, amit köszönök! Nem arról van szó, hogy nem szeretek ajándékot írni, csak mindig olyan nyögvenyelős, amikor meg van szabva, miről kell szólnia.
Ellenben az idei koncepció szerint az én dolgom mindössze annyi, hogy megfelelően érdekes alapot szolgáltassak a felkért íróknak, kvázi felkeltsem valamelyikőjük figyelmét, ami - hogy félreértés ne essék - nem kevésbé nehéz dolog, mint magát a kérést megvalósítani!

Plusz, végigszánkóztam a Társulat listáján, és megmondom őszintén, nem egy, nem két név volt, aki magam is nagyon tisztelek és szeretek, és nagyon örülök, hogy részt vesz a játékban! Bízom benne, hogy valamelyikőjük kiválasztja majd az ötletemet.
Jan Collie-t és Drachiss-t viszont hiányolom a listából! Velük mi van?:(

Úgyhogy összességében kedves adminok - Luna, főként, ahogy olvastam a te ötleted volt -, én nagyon szépen köszönöm, örülök ennek az újításnak! :)

"Ay, every inch a king!"

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 19:09 
Tollforgató

Nem értem, mire ez a nagy vita, komolyan. Én személy szerint örülök, hogy olyan íróktól fognak kikerülni írások, akik tényleg tehetségesek, és nem özönlik el a Merit a különféle borzalmak, mert valljuk be, van belőlük bőven. A kiválasztott írók mindegyike bizonyította már az alkalmasságát, és tehetségét. Inkább lássa meg mindenki a dolog jó oldalát: élvezet lesz olvasni a sztorikat, nem pedig úgy döntünk, hogy a harmadik sor elolvasása után inkább bezárjuk a sztorit, és többé elő se vesszük.

SSHG rajongók ide!

Beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra. Drága volt, de hát egyszer élünk...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 18:59 
Fanfic-faló

Komolyan megdöbbent, hogy még mindig itt tartotok, pedig ha már engem is...
Nem szándékozom most kiselőadást tartani, jónéhány adminnéni kifejtette már a véleményét (és jónéhányukkal egyetértek). Az idei Üst nem kiugró azok számára, akik lehetőségnek tekintették arra, hogy a köznép nyelvén forogjanak (pontosabban a Merengőjén). Az idei Üst lehetőség viszont azok számára, akiknek van egy jó ötletük, és szeretnék, ha színvonalasan meg lenne írva, néhol homlokegyenest máshogy, mint ahogy azt ők elképzelték.

Az idei Üst lehetőség arra, hogy megvalósítsanak álmokat. Hogy az írók elpepecseljenek az ötletekkel, dilemmázzanak azon, hogy ez legyen-e, vagy az, hogy sok munkával elkészítsék azokat a történeteket, amiket méltónak találnak arra, hogy a Nagyközönség, és elsősorban a Kívánó elé tárjanak. Hogy hajukat tépkedjék kínjukban, mikor már megint nem jön össze valami, nem klappol a mondat, nem jó a szó, és különben is, nem ezt akarom kihozni az egészből...!
És mondjátok: milyen érzés lehet az, hogy ezek az írók lelkesen nekiállnak, elfogadják a szabályokat, határidőket, egyeztetnek az adminokkal, kívánságot választanak... és azt olvassák, hogy itt mennyire hú-de-rossz-az-egész negatív véleménynyílvánítás folyik? Mert valamilyen szinten ezzel a pocskondiázással és sértődöttséggel őket is bíráljátok.

Csak egy kicsit a másik oldal - az érem pereme. Nem az Adminok, nem az olvasók, a kívánók - Ti, hanem Ők.

Ez az én szemszögem, ha megsértettem valakit, sajnálom, a legkevésbé sem volt mögötte szándék. Nem szeretném, ha ténylegesen mindenkinek elmenne tőle a kedve, úgyhogy szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne háborogjanak, ne replikázzanak, ne sértődjenek meg - mert mindenki kedvét elveszik, és elmúlik a játék - az ÜST! - varázsa. Pedig sokunk tényleg élvezni szeretné. :)
(Még hogy nem tartok kiselőadást. Cehh. :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 18:36 
Szárnybontogató

Szeretném leszögezni, hogy nem vagyok érintett a témában, az írást jobban tisztelem annál, hogy magam próbálkozzam, és soha nem kértem semmit, csak elolvastam az Üst-ben az elég vegyes színvonalú történeteket. Tehát nem tudok, és nem is akarok érdemben hozzászólni a változásokhoz, egy részükkel egyetértek, más részükkel kevésbé. Ami viszont zavar, az a néhány admin, ill. író pökhendi, kioktató, lekezelő stílusa.
Teddyted, Shylet, ezen a fórumon NEM Fabyen volt a bunkó. Sajnálom, hogy odáig jutott, hogy elment a Merengőről. Ti nem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 18:14 
Billentyűzetgyilkos

Nemámka írta:
szerintetek szerkeszthetem egy kicsit a kívánságomat? ^^

ne légyszi, senki se szerkessze csak úgy, inkább nekem írjon privátot, mert nem tudom ellenőrizni, hogy azok még pár nap múlva is ugyanazok-e

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 18:09 
Sztorihajhász

szerintetek szerkeszthetem egy kicsit a kívánságomat? ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 17:48 
Ó-nagy-admin "backstage"

Hú, én is gondban vagyok, a párosításom világos és egyértelmű, de nem tudom, hogyan írjam le, ami a fejemben van... Elég ciki. :'D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 15:45 
Zöldfülű

Tigi írta:
Ami PD, az nem feltétlenül fantasy, tehát a valós világban is játszódhat, természetesen lehet akár "hétköznapi" is. Az elmúlt pár év téveszméje, mióta bejött a Twilight, a vámpírsorozatok és hasonlók, hogy csak ezzel lehet mihez kezdeni, csak ez az izgalmas. Szóval szerintem nyugodtan kívánj, amit csak akarsz :-)

Köszönöm szépen a választ (és persze neked is, Lilyana), akkor megnyugodtam. Pontosabban nem, mert most, hogy tudom, lehet, még inkább izgulok. :o
Szenvedek is egy kicsit, mert hirtelenjében - nagyon tudok lelkesedni - két ötletem is támadt, és nem tudok választani. A mostani már annyira nem is hétköznapi... talán. Hű de nehéz lesz eldönteni. De kár hogy nem kérdezhetem meg, melyiknek örülnétek jobban. :-SS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 15:23 
Ó-nagy-admin "backstage"

Mirabell, Tiginek igaza van. Kérd csak szíved vágyát, ha nem megfelelő, akkor úgyis szólunk. :)
A PD-írók szerintem alig várják a jobbnál jobb PD-ötleteket. :D

Nemámka írta:
ha pedig a kimaradt kívánságokkal is kezdenétek valamit (bocsánat, ezt nem tudom már, ki írta) az már csak hab a tortán :)

Diplomatikusan csak annyit tudnék rá mondani: elég sok minden van a tarsolyunkban még jövő évre. ;) Sőt, talán még erre az évre is akad...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 15:04 
Fanficbúvár

Mirabell írta:
Sziasztok!

...

Azt akartam ezzel mondani khm *még mindig kissé zavarban van* hogy én bizony szívesen kívánnék. Csak mostanában kezdtem a Privet Drive kategóriában is olvasgatni, ugyanis alapból a Harry Pottert szeretem nagyon, de nagyon jó élményeket szereztem a PD-n belül is. Ezért azt hiszem, örülnék egy ilyen történetnek, egyébként is HP-sat már sokan kívántak.
Lehet, hogy kicsit buta lesz a kérdés, de ugye teljesen hétköznapi is lehet az elképzelésem? Úgy értem, a PD bár saját világ, de nem kell hiperszupernek lennie vámpírokkal, miegyebekkel ahhoz, hogy érdekes lehessen a történet, ugye? Mert az én ötletemben ugyan van csavar, és számomra különleges lenne olvasni, régen motoszkál bennem, de ha ez nem felel meg a kategóriának, akkor gondolkodom máson. :oops:
És persze, tudom, hogy nem feltétlen valósul majd meg, hiába készülök rá annyira, de ha már az írók megtesznek majd mindent, hogy a legjobbat adják nekünk, én is úgy szeretném leadni az ötletemet, még ha nem is vagyok fogalmazási zseni, hogy legjobban hozzam össze.
Köszönöm szépen annak, aki kisegít. *körbepislant*

Szia!

Ami PD, az nem feltétlenül fantasy, tehát a valós világban is játszódhat, természetesen lehet akár "hétköznapi" is. Az elmúlt pár év téveszméje, mióta bejött a Twilight, a vámpírsorozatok és hasonlók, hogy csak ezzel lehet mihez kezdeni, csak ez az izgalmas. Szóval szerintem nyugodtan kívánj, amit csak akarsz :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 14:57 
Zöldfülű

Sziasztok!

Először is én megköszönném mellonsnak, mert így már be merek óvakodni annak reményében, hogy továbbléphetünk. Idáig elég megilletődve követtem nyomon a dolgokat, de ma már regisztráltam, hogy hátha, és idejöhet én is a kis pozitívumommal anélkül, hogy veszekedésbe kerülnék.

Számomra ugyanis nagy-nagy ajándék a mostani Üst. :) A tavalyit is láttam már, és tetszett, bár szerintem is nagyon hosszú volt és elnézést, ha megbántok ezzel bárkit, de látszott, hogy sokan csak összecsapták a történetüket, talán mégsem volt rá idejük, pedig én úgy gondolom, hogyha ajándékozok, akkor megpróbálom a lehető legjobbat kihozni magamból. Mivel analfabéta vagyok ahhoz, hogy bármilyen gondolatot is megvalósítsak írásban, ki kellett hagynom. Nem megy nekem, nem is próbáltam elriogatni senkit. Most viszont itt van számomra a lehetőség, hiszen hódolhatok annak, amit a legjobban szeretek, névszerint az olvasásnak, van rá lehetőségem, hogy megkaphassam azt az ötletet, ami az én segítségemmel jön létre, noha én magam képtelen lennék megvalósítani. Ezzel szerintem sokan vannak így.

Elég ideje olvasgatok a merin, hogy sok írónak nagyon örüljek, aki elvállalta, hogy ír nekünk. Csaknem tapsikoltam és a kezemet dörzsöltem, mikor olvastam a neveket a listában. Tényleg nagyszerűen csinálják és én már annyira várom, hogy láthassam, mit alkottak!

Azt akartam ezzel mondani khm *még mindig kissé zavarban van* hogy én bizony szívesen kívánnék. Csak mostanában kezdtem a Privet Drive kategóriában is olvasgatni, ugyanis alapból a Harry Pottert szeretem nagyon, de nagyon jó élményeket szereztem a PD-n belül is. Ezért azt hiszem, örülnék egy ilyen történetnek, egyébként is HP-sat már sokan kívántak.
Lehet, hogy kicsit buta lesz a kérdés, de ugye teljesen hétköznapi is lehet az elképzelésem? Úgy értem, a PD bár saját világ, de nem kell hiperszupernek lennie vámpírokkal, miegyebekkel ahhoz, hogy érdekes lehessen a történet, ugye? Mert az én ötletemben ugyan van csavar, és számomra különleges lenne olvasni, régen motoszkál bennem, de ha ez nem felel meg a kategóriának, akkor gondolkodom máson. :oops:
És persze, tudom, hogy nem feltétlen valósul majd meg, hiába készülök rá annyira, de ha már az írók megtesznek majd mindent, hogy a legjobbat adják nekünk, én is úgy szeretném leadni az ötletemet, még ha nem is vagyok fogalmazási zseni, hogy legjobban hozzam össze.
Köszönöm szépen annak, aki kisegít. *körbepislant*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 14:19 
Fanficbúvár

ez már off, de ebben a témában az utolsó:
Nemámka írta:
és nincs az az ihletbombákkal megáldott írópalánta aki kibontakozhatna, ha nem túl tehetséges, vagy nincs egy perce sem ^^

Látod abból lesz az írói aranyér.

ON: azt továbbra is állítom, hogy ötletelni is kihívásokkal teli, úgyhogy árasszatok el bennünket minden földi jóval, utána meg izgulhattok, hogy megírja-e valaki :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 3684 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra