Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 19:17

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 58  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 29 (szerda), 12:36 
Fanfic-faló

Daedalus ötlete nem semmi. Én is kíváncsi lennék, vajon Piton mit szólna, hogyha két vendége is lenne :)

A további frisseidet pedig nagyon várom :) A fogadalmakkal pedig nyugalom. Vagy összejön, vagy nem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 29 (szerda), 12:21 
Betűmániákus

Sziasztok!

Mei nagyon köszönöm, hogy írtál. Én is jó bőven kifejtem - ha megyek ma válaszolni a véleményekre - a válaszomat. :D

Daedalus, azért az túlzás lenne még Pitonnak is, hogy ketten laknának nála. :))

Ah, amúgy itt van mindjárt az újév, lehet, neki kéne állnom újévi fogadalmakat tenni. Eleve nem tettem fel új történetet sem ugye, mert nem haladtam úgy, ahogy kéne.

Egyébként az SB nem sokára készen lesz, és beleírogattam a következő fejezetekbe is - eléggé össze fognak függni most Harry szenvedése miatt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 26 (vasárnap), 22:26 
Szárnybontogató

Jah és egy mellékszál a 10.kódexből:

Ugye Lavender újra össze fog jönni Ron-nal??

Jah és Hermione leköltözhetne Perseluishozhoz és Harryhez:D

thx

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 25 (szombat), 23:16 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
[url=http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=80370&i=1]Adriana gyűrűje

5. fejezet

Az ifjú bájitalmester[/url]

Kellemes olvasást. :)

Mint ahogy írtam a végén is, nem lettem kész Leo soron következő fejezetével, de ne aggódjatok, ami késik, nem múlik. Illetve a Salvador is készül - már ideje lenne enyhén szólva.

Szia Lily! :)

Élveztem az olvasást és végre hagytam kritit a kódexnél is meg Adriananál is.Salvador is nagyon várom de Leo is elég régen volt szóval őt is várom,de felőlem aztán jöhet akár kódex akár Adriana is :)
Egy cseppet sem vagyok telhetetlen :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 25 (szombat), 19:30 
Betűmániákus

Deadelus kiszámítható vagyok, mi? :)) Már nem sokáig... :)) *gonosz*

[url=http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=80370&i=1]Adriana gyűrűje

5. fejezet

Az ifjú bájitalmester[/url]

Kellemes olvasást. :)

Mint ahogy írtam a végén is, nem lettem kész Leo soron következő fejezetével, de ne aggódjatok, ami késik, nem múlik. Illetve a Salvador is készül - már ideje lenne enyhén szólva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 25 (szombat), 17:32 
Szárnybontogató

Szia!Jól sikerült a fejezet várom az Adriana-gyűrjét!

Ööö és Hermione leköltözhetne Harryhez és Perselushoz szerintem:)

A levél miatt:S,hogy ő is biztonságban legyen:D

Jah és szinte teljesen biztos voltam benne,hogy Ron visszajön:P

thx

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 25 (szombat), 9:57 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth!
Én sem vagyok valami jó író, de te azért nálam jobb vagy fokokkal. A kódex fejit elolvastam, és kommenteltem. is.

"Az oké, ha félsz. A lényeg, hogy ne küzdj ellene."
\The 100\

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 24 (péntek), 20:05 
Betűmániákus

[url=http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=80341&i=1]A tizedik kódex

Az Öröm kódexe

7. fejezet - 2. rész[/url]

Kellemes olvasást. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 24 (péntek), 15:54 
Betűmániákus

Kép

Minden kedves olvasómnak és erre látogatónak Boldog Karácsonyt kívánok! Mint ahogy az elmúlt pár évben szoktam, idén is jön pár ajándék számotokra. :) Igaz, most nagyon kicsúsztam, mert egy sürgős felújítás elrabolta az időmet, de azért valamennyire sikerült. Egyedül a Nevem Leo frissítése nem száz százalékos.

- 24. péntek - A tizedik kódex 7. fejezet 2. rész
- 25. szombat - Adriana gyűrűje - 5. fejezet
- 26. vasárnap - A nevem Leo - 7. fejezet

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 23 (csütörtök), 12:41 
Betűmániákus

Daedalus írta:
Szia! Rég jártam erre!:P

várom a kódexet,de a Salvador Benevolus-t jobban várom!!már nagyon rég nemvolt frissülve...:D

és egy kérdés:lennél a bétám,ha szépen megkérlek??

ezer thx.

Épp azon ügyködöm/ügyködtem ezerrel, hogy mind három nap frissítés kapjatok, uh, asszem, sikerült is. Később írok róla, mikor, mi jön.
Salvador szerintem szilveszterkor lesz... legalábbis szeretném.

Bármilyen szépen is kérsz, hogy bétád legyek, nem fog menni. :) Ugyanis én alapvetően nem bétázom senkinek sem, mivel magam sem vagyok jó író. Még mindig nagyon magyartalanul írok, és a logikátlanságokat sem látom át - így logikusan csapnivaló béta lennék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 18 (szombat), 15:35 
Szárnybontogató

Szia! Rég jártam erre!:P

várom a kódexet,de a Salvador Benevolus-t jobban várom!!már nagyon rég nemvolt frissülve...:D

és egy kérdés:lennél a bétám,ha szépen megkérlek??

ezer thx.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 13 (hétfő), 23:20 
Betűmániákus

Meichan, örülök, hogy azért adsz magadról életjelet, de tudd, hiányoznak ám az elgondolkodtató véleményeid. :)

Crucio, mindig olyan smile-mentes dolgokat írsz, és úgy érzékeli az ember, hogy úristen, ő kikészült tőle. :)) Újat és meglepőt? ^^ Humoros, mert pont Lu írta (remélem csuklasz :))), hogy mennyire kiszámítható vagyok. Sőt, szerintem a jövőben is azt fogjátok látni. Sebaj, remélem, még okozok meglepetéseket. :))

Szia bodler!

Mindig örülök az új jövevényeknek, mint ahogy neked is! :D Nagyon köszönöm, hogy írtál, legalább most már rólad is tudok, hogy itt vagy. ^^
Jaj te, nem várok én olyan színvonalat, egyszerűen csak írd le, amit gondolsz. ^^ A többiek is úgy írnak. :D

Örülök, hogy ennyire lelkes vagy, és remélem, neked sem okozok majd csalódást. ^^ Szerencsére, csak egy vizsgám lesz csütörtökön, de ettől független köszönöm! :D

Nah, azért hogy mondjak is valami igazán izgalmasat, azoknak, akik még erre járnak, ma már befejeztem szegény Kódexet, amit hétvégén szerettem volna frissíteni. Kissé tótágast állt a hétvégém, és nem volt betervezve, hogy egy napom elmegy arra, hogy vásárlás közben lerobban a kocsi, és haza kell jutni nélküle. XD

Mivel adtam már spoilert a fejezetből, mármint a most következő második részből is, itt van egy nagyon kicsi spoilerecske, idézetben kijelölve olvasandó:

Idézet:
Előbb elvesszük a hülye haverod, aztán a kis barátnőd lesz áldozat,
végül pedig kinyírjuk az újdonsült családodat.
Pokollá fogjuk tenni az életedet
.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 06 (hétfő), 21:05 
Zöldfülű

szerbusz Lily,
én eddig még nem írtam neked -legalábbis nem emlékszem rá (= - de most ide tévedtem és láttam mennyire rosszul esik, hogy ennyivel elmarad a kritikák száma a megtekintésekhez képest.. szóóóval vettem a bátorságot, regeltem és "kinyitom a szám" (=
naszóval, ezer bocsánat, hogy eddig nem írtam, pedig aztán minden történeted - ami publikus és elérhető számomra - már olvastam és restelkedve bevallom nem egyszer, nem kétszer, nem háromszor.. =D
például a SB-t szeretem karácsonytájt újra olvasni, valamint a videót amit készítettél hozzá, rendszeresen nézegetem télen (=
[ de kicsit - vagy nagyon - tartottam olyan törzs olvasóktól, akik a kritikákban is olyan színvonalat várnak el, amire sajnos én nem vagyok képes - ezzel kell beérned most d=
valamint, nem hiszem, hogy nagyra értékeltél volna egy-egy olyan kommentet, hogy "nagyon jó lett, így tovább" - márpedig mondom, tőlem csak ennyi telik (= :oops:
lényeg, a lényeg, hogy imádom a történeteidet, újra és újra elámulok azon a fantázián amivel rendelkezel, de ami a fő, h ezen fantáziák papírra vetéséhez is nagy tehetséged van! ]

alig várom az új történetet és - mivel ez a kedvencem - a SB-t, nagyon jó érzés lesz a vizsgaidőszak után belevetni magam néhány új fejezetbe (=

a vizsgákhoz sok sikert kívánok! és ha már ma van ma; boldog mikulást =D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 06 (hétfő), 20:59 
Szárnybontogató

Hajhóóó Csajszi!

Miért hiszed mindig, hogy haragszok rád? Csak sokkolsz a töréneteiddel, ami nagyon jó, mert ha úgy lenne ahogy én gondolnám, vagy szeretném akkor nem olvasnám őket.
Az a jó, ha mindig kitalálsz valami újat és meglepőt, és nem azt amit én várok Köszi a frisseket és kellemes estét, reggel, napot, attól függően hogy mikor olvasod Ja és további ihletet meg rengeteg időt természetesen a frissítések miatt*kicsit gonosz voltam* Szió

Na csak sikerül a megfelelő helyre írnom neked :oops: Eltévedtem a neten :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 06 (hétfő), 18:13 
Fanficbúvár

Olvastam és imádtam de a kritikám egy kicsit csúszik mert munka mellett sokat kell tanulnom is,hogy átrugdossanak a vizsgámon :)

Az pedig ne is jusson eszedbe,hogy nem szeretjük amit csinálsz,mert igen is szeressük :) Én legalábbis imádom :x :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 21:23 
Betűmániákus

A meri megint kicseszett velem, illetve veletek, mert még így is levágott a fejezet végéből legalább öt szakaszt. Meg kellett kicsit kurtítanom, így lemaradtatok pár mondatról, de ez van.

[url=http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=79639&i=1]A tizedik kódex

7. fejezet - 1. rész

Az Öröm kódexe[/url]

Jah, és most jöjjenek a kövek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 20:40 
Írópalánta

Asszem én is aktívan csatlakozok a 'zaklatók' táborához :D ne hidd h azárt, mert kevés a kritika nem szeretünk... szerintem ez az olvasók lustasága.
(és csak úgy megjegyezném halkan, h számomra a kritika megvonása egy sztrájk amivel a kevés friss ellem tüntetek XD)

Jah és újabb megjegyzés Adriana gyűrűje benne van az első 3ban :D

szerk.: mivel úgyis agyrázkódástól szenvedek, folyamatosan jár az agyam (csak h jobban fájjon)
Szal azt jutott eszembe, h mi lenne, ha független storyt is mutatnál nekünk? csak mert találtam egy oldalt, ahol "amatőr" írók írásait adják ki... A te írásaid simán bekerülnének sztem... gondolkoztál már ilyenen? Hm? Én kíváncsi vagyok mit alkotnál :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 18:26 
Írópalánta

Lilyanjudyth írta:
Nah itt vagyok, nem vesztem el. Csak kicsit betemettem magam a tennivalókkal, és pénteken is volt suli. >:P

Nekem 11-én SZOMBATON is lesz suli...

Lilyanjudyth írta:
Tényleg nem tudom, tudjátok, hogy a fanfictionök mellett is van élet.

Ezt úgy veszem mintha nem is olvastam volna...

Lilyanjudyth írta:
Oh és ami a leglényegesebb: utálni fogtok a végén. Azt kívánjátok majd, hogy legszívesebben megfojtanátok egy kanál vízben. No, de ez van. :)) Aki akkor jobban belegondol majd a dologba, rájön, hogy nem minden az, aminek látszik. Kíváncsi vagyok, ki gondolkodik majd és ki fog dühöngeni.
A fejezet két darabban fog felkerülni, a figyelmeztetéseket (gyilkosság, szereplő halála, erotikus tartalom, durva nyelvezet) is így fogom bejelölni, még ha nem mindegyik érvényes x részre.

Most teljesen felcsigáztál, alig várom, hogy elolvassam. Ha ennyire érzékenyen érint a kritika hiány, mondjuk melyik írót nem, majd igyekszem jó hosszút írni. Pedig nem vagyok vmi nagy kritika író.
Egyébként nem valószínú, hogy bármikor is a halálodat kívánnám, mégha gonoszkodsz is a történetben, biztos le fog esni az állam, de ha megfojtanálak egy kanál vízben, kit zaklatnék az új fejikért, és ami még fontosabb mit olvassnék? :-D

Lilyanjudyth írta:
És még egy fontos dolog, a konkrét karácsonyi ajándék már készen van 24-re, aminek a folytatása majd szilveszterkor fog jönni. December 24-e este az új regény premierje lesz.

Felcsillanó szemekkel ülök a gép előtt és egy gondolat jár a fejemben: Új regény *.*

Most látom, hogy kicsit sokat idéztem, remélem nem baj :oops:

"Vannak dolgok, melyeket csak az érez, kinek esze, s vannak dolgok, melyeket csak az ért, kinek szive van."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 13:13 
Betűmániákus

Smaragd írta:
Na bumm, ezt most jól megkaptam. De hát ilyen a gonoszok sorsa :)
Ha már az utálatnál tartunk, most fogunk utálni, vagy a történet végén? Mert nem mindegy.

Nem te veszed el a kedvemet, hanem az, amiről írtál. :D A kevés kritika --->

Idézet:
Remélem nem veszi el a kedved az alkotástól a kevés kritika.

A fejezet végén fogtok utálni.

Szerintem nagyon jól tudjátok, hogy én a történeteim végei sosem szoktak rosszak lenni. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 12:47 
Szárnybontogató

Na bumm, ezt most jól megkaptam. De hát ilyen a gonoszok sorsa :)
Ha már az utálatnál tartunk, most fogunk utálni, vagy a történet végén? Mert nem mindegy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 12:05 
Fanficbúvár

Hát ez egy nagyon furfangos kérdés :D Talán annyira rohannak itt a srácok,hogy csak olvasni van idejük és erejük kritikára már nem fussa :-P
Ejnye no mivel veszi el a kedved?Néztem én itt Smaragd mit írt de nem láttam semmit benne ami elszomorító lehetne $?

Úgy látom,hogy azért elég sokan várjuk az új fejiket :D

Jeee szeretem amikor töprengeni és gondolkodni lehet egy történeten úgy,hogy én már nagyon várom,hogy mi lesz a kövi fejezet részben ;;)

Uh te szegény,karácsony előtt még vannak vizsgáid? :)

Egyet értek,suli >:P Én majd február elején fogok vizsgázni de az is túl közel van :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 05 (vasárnap), 10:34 
Betűmániákus

Nah itt vagyok, nem vesztem el. Csak kicsit betemettem magam a tennivalókkal, és pénteken is volt suli. >:P

Meichan azért, amikor sokkal kevesebb megnyitás volt, akkor több vélemény jött. No erre mit mondasz? :D Mindegy.
Smaragd pedig el szokta venni a kedvemet. Mert olyan érzésem van, hogy valami nagyon nem tetszett nektek, és inkább csöndben leléptek, minthogy közölnétek azt. :)
Ukume, azért örülök, hogy látlak, és bocs a sokkért. :D
Daedalus, tudod hogy úgy sem fogok válaszolni a feltett kérdéseidre a "mikóóó lesz máán friss?"-en kívül. :D

Na válaszolok már arra, ami mindenkit érdekel:

Tegnap egész nap írtam (mikor mit), és este elküldtem a kódexet. Harminc oldal, de ebből első körben 23-at fogtok kapni, amint visszakaptam, fel fogom tenni. Mivel elég gyors bétám van, így lehet, ma este már olvashatjátok, de lehet, csak holnap. Tényleg nem tudom, tudjátok, hogy a fanfictionök mellett is van élet.

Oh és ami a leglényegesebb: utálni fogtok a végén. Azt kívánjátok majd, hogy legszívesebben megfojtanátok egy kanál vízben. No, de ez van. :)) Aki akkor jobban belegondol majd a dologba, rájön, hogy nem minden az, aminek látszik. Kíváncsi vagyok, ki gondolkodik majd és ki fog dühöngeni.
A fejezet két darabban fog felkerülni, a figyelmeztetéseket (gyilkosság, szereplő halála, erotikus tartalom, durva nyelvezet) is így fogom bejelölni, még ha nem mindegyik érvényes x részre.

És még egy fontos dolog, a konkrét karácsonyi ajándék már készen van 24-re, aminek a folytatása majd szilveszterkor fog jönni. December 24-e este az új regény premierje lesz.

A másnapi és harmadnapi frisseket még nem döntöttem el, mert ugye én sem tudom pontosan, hogy haladok. (Két vizsga azért csak terrorizál az ünnepek előtt, azokat is túl kell élnem.) Mivel az új regényt eléggé előre írom ugye, így mellette mással lassabban haladok. Ami poén, mert addig nincs új regény, amíg egy régi nem esik ki. XD Gondolom, tudjátok, melyik lesz ez.

Nah és most megyek és SB-t írok, mert azt Karácsony előtt mindenképpen frissíteni szeretném, és lehet, még aztán még egy fejezet jön Karácsonykor.

Hah, természetesen akkor, ha jönnek a vélemények mindenhová :)) *ez gonosz volt*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 04 (szombat), 16:39 
Fanfic-faló

OMG. én már nagyon várom egy ilyen spoiler után...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 04 (szombat), 12:35 
Szárnybontogató

Mikorlesz fent?

remélem még hétvégén..:D

thx:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 02 (csütörtök), 18:30 
Írópalánta

húha ...
tökre megértem hermione viselkedését... legszívesebben én is megdögönyözném azt a két állatot. :D :x

jajj... szegény xy (aki halott) ötletem sincs ki lehet az...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 30 (kedd), 18:48 
Szárnybontogató

Szia!

nagyon várom már..:P

Hermione nagyon gonosz tud lenni időnként!:P

Tényleg azér késte le,mer eggyütt voltak?

ööö és ki halt meg?(van egy sejtésem h a mellékszereplők közül vki,esetleg Ron?):S(de még mindig jobb mintha harry v hermione esetleg perselus halt volna meg..)

remélem lesznek viták hermione és perselus között!!(két kis gonoszkodó:D)

remélem nem Hermione hal meg!

thx.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 30 (kedd), 0:34 
Betűmániákus

*ukume szégyenkezve kullog be, és olvasás után tágranyílt szemekkel mered maga elé*

Ki halt meg? :shock: :-SS :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 29 (hétfő), 23:57 
Szárnybontogató

Szia,
Hmm, nagyon jó lesz a következő feji, én személy szerint nagyon várom. Remélem nem veszi el a kedved az alkotástól a kevés kritika. Szerintem elég sokan várják az új fejiket, csak nem mondják ami nagy kár. Biztos nem akarnak követelődzőnek tűnni :) Nagyon aranyos volt az oroszlános poén, szegény Darius egy kicsit megsértődött. Szinte látom magam előtt a ledöbben kifejezést a kilógó fogakkal :)
Harry még mindig nem biztos magában ezért én nagy gonoszan beterveznék szegény Perselus számára egy jó kis merényletet, hogy rádöbbenjen végre, hogy mennyit jelent számára. Na persze nem nagyon bántanám csak egy kicsit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 29 (hétfő), 23:26 
Fanficbúvár

Uhh Lilykém drága,azt hiszem azért olyan nagy az eltérés a megnyitás és a kritikák között mert én elég nagy gyakorisággal szoktam ám őket megnyitni és újra olvasni :) Viszont ez nem jelenti azt,hogy van aki olvassa de nem ír kritikát.Ha szeretnéd akkor én mindig írok neked valami szépet amikor valamelyik történeted újra olvasom :) ;;)

Oh és a spoiler isteni volt :) Most én is megkérdem,hogy mikor lesz belőle friss?Egy ilyen spoiler után már nagyon szeretném ám olvasni :) ;;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 29 (hétfő), 22:44 
Betűmániákus

Kb. még kétszer vissza akartam fordulni - miután körbenéztem, hány véleményre válaszolnék -, de mondom, csak beteszek némi spoilert. Tudom, hogy nem vagyok egy frissítési gépezet, de amikor 500-1200x van megnyitva a fejezet, és jön rá tíz-tizenöt kritika, azért eléggé elszomorodom. :(

De Lilyke gonosz. A kódexben úgy meg fogjátok kapni, hogy szerintem senki sem fogja szó nélkül hagyni. :))

(Tévedés ne essék, nem azért csináltam, amit. Alapvetően benne volt a cselekményben, nem bosszúból tettem bele. XD)

Alant olvashattok néhány kiragadott dolgot a "vagy kétfelé, vagy háromfelé darabolt" fejezetből. Illetve inkább a hosszú fejezet első feléből vannak. A részletek időrendi sorrendben jönnek egymás után, csak éppen nem függnek össze.

Vigyázat, ha nem akarod tudni, mi fog történni a Tizedik kódex 7. fejezetében, akkor ne olvass tovább.

oO{~T ~}Oo

- Óh hát hogyne! Ki ne ismerné A Mardekár keleti folyosójának legendáját? Piton professzor nyilvánvalóan akkor még nem volt olyan tapasztalt bájitalmester – fecsegett Hermione, miközben a háta mögé nézett. – Oh.

Harry csodálkozva fordult meg, csak hogy szemben találja magát Dariusszal, amint vicsorog és próbál minél félelmetesebb pofát vágni. Meglepetésére Hermione lelkesen odament hozzá, mint aki abszolúte nem tart attól, hogy az illető ekkora fogakkal megharapná.

- Ugye mindezek ellenére megsimogathatlak? – kérdezte kedvesen Hermione, mire Darius teljesen elképedt. Tátott szájából kilógott fogakkal még nevetségesebbnek tűnt, Ron és Harry is felnevettek.

- Nem – mondta kissé sértetten Darius. Szemmel láthatólag az volt a célja, hogy megijessze az újdonsült látogatót, és ez nem jött össze.

- Darius… Hermione tudja, hogy Piton nem tartana olyan háziállatokat, akik félelmetesek – mondta neki, miután abba bírta hagyni a nevetést. – Nem tudod mivel megijeszteni.

- Akkor, ha megbocsátotok… - vicsorogta felemelt fejjel és távozott a nappaliból.

- Szegénykém nem nagyon bírja, hogy nem félemlítheti meg az érkező vendégeket – mondta jókedvűen Sergius. – Bár igazán leszokhatna már erről a viselkedéséről. Igazán örültem, kisasszony. Megyek, lepihenek, hiszen most ön itt van, hogy vigyázzon Harryre.

oO{~T ~}Oo

- Jó estét, Piton professzor – köszöntötte a férfit, aki biccentett neki.

- Magának is, Miss Granger. McGalagony professzor kereste önt, mert nem volt jelen a prefektusi gyűlésen.

Hermione hirtelen felült, miközben Harry is így tett.

- Ó te jó ég… elfelejtettem – motyogta, aztán felnézett a még mindig átható tekintetű Pitonra. – McGalagony professzor nagyon dühös volt?

- Azt nem mondanám.

- Akkor még vacsora előtt beszaladok hozzá és elnézést kérek.

- Bölcs gondolat.

- Hivatkozhatok arra, hogy itt voltam, Harryvel? – kérdezte komolyan, és a kérdés komolyan meglepte Pitont.

A bájitalmester hátralépett és összefonta karjait a mellkasa előtt.

- Természetesen, ha bármi kifogásom lenne az ellen, hogy a fiammal egy kanapén találom a nappalimban, illetve, hogy maguk együtt vannak, már szóltam volna – mondta gúnyosan, aztán az ebédlőasztalhoz lépett, lezártnak tekintve a beszélgetést.

oO{~T ~}Oo

Sergius ezúttal elvicsorodott, és igen félelmetesnek tűnt.

- Napokkal ezelőtt megbeszéltétek, hogy mindketten kedvelitek egymást, erre most ezzel jössz?!

- Akkor még azt hittem, ez nem lesz rosszabb… - sóhajtotta Harry fáradtan. – Előbb-utóbb meg fogja unni, hogy ennyire betegeskedő gyerekkel foglalkozzon.

- Látszik, hogy még sosem volt közeli hozzátartozód! – vicsorgott Sergius, aztán felkelt és az ajtó felé ment. Még mielőtt kiment, szigorúan hátranézett, hangja pedig kegyetlenül csengett: - Megyek, szólok neki.

Sergius aztán eltűnt az ajtó mögött, ami oroszlánnagyságúra nyitva maradt. Ha bezárkózna és azt mondaná nincs semmi baj, Piton úgyis hatástalanítaná a bűbájait és kiszedné innét.

Harry beletörődötten hajtotta vissza a fejét a törölközőre, miközben arra koncentrált, hogy ne kezdjen el öklendezni.

- Szemét… fekete bundás – morogta egy idő után.

oO{~T ~}Oo

Harry remegő lábakkal botladozott ki a kandallóból és lerázta Piton kezét. A kanapéhoz ment és ott megállt előtte, miközben mély levegőt vett, hogy próbáljon meg úrrá lenni a kitörő bánat ellen. Tudta, hogy Pitont nem fogja tudni lerázni. A férfi a háta mögé ment, kezét a vállára helyezte, mire Harry összerezzent.

- Talán most jót tenne, ha meginnál egy adag Nyugtató főzetet és lepihennél – mondta halkan.

- Nincs szükségem nyugtatóra! – vágta rá Harry, mert tudta, hogy arra a fájdalomra ami most érez, nincs bájital. Sergius épp ekkor lépett be a küszöbön.

- De szükséged van rá! – keményedett meg Piton hangja, ami nem sok jót sejtetett. Az a hangnem volt, ami azt jelezte: kezd kijönni a béketűrésből. – Ha így beszélsz a bátyámmal, akkor pláne! Hogy voltál képes ilyen hangnemet megütni Gaiusszal szemben?! Az idegeid láthatóan kezdik felmondani a szolgálatot!

- Mi történt? – kérdezte rémülten Sergius, miközben leült a küszöb elé.

Harry mély levegőt vett és kifújta, de nem tudta visszaszorítani a dühöt, amit érzett.

- Mondtam, hogy nem akarok róla beszélni, de ő erősködött! És hányszor mondjam el, hogy végre felfogja?! Nincs. Szükségem. Bájitalra! Nincs rá szüksége egy olyan embernek, aki ilyet tett! – kiáltotta Harry, miközben megpördült, hogy Pitonra szemébe mondja.

- Ki halt meg? – érdeklődött halkan Sergius.

- Sergius, menj most ki légy szíves! – szólt rá Piton, miközben közelebb jött Harryhez, és mély, nyugtató hangon beszélni kezdett hozzá.

oO{~T ~}Oo

- Nem érdemlek meg ilyet – suttogta.

A bájitalmester kicsit előrébb dőlt, kezét lejjebb helyezte a fiú arcán, és hüvelykujjával letörölte arcáról a könnycseppet.

- Azért mondasz ilyet, mert eddig nem voltak olyan hozzátartozóid, akik valamennyire törődtek volna veled – mondta csendesen. – Hirtelen lett egy apád, akihez azt hiszed, nincsen jogod. De nincsen így! Szükséged van egy apára, és bármi történik… érted? Bármi! Én akkor is melletted maradok.

Harry félrenézett, mert egyszerűen nem tudta elviselni, hogy valaki ennyire törődjön vele.

- Ha majd megnézi azt a levelet – nézett a földön heverő varázslattal körbevett pergamennel -, máshogy fogja gondolni.

A Bájitalok Mestere eddig nem vette el a kezét, így visszafordította felé az arcát.

- Értsd meg Harry – mondta kicsit türelmetlenebbül – bármi történik, meg fogjuk oldani! Kérlek, nyugodj meg, és ne gondolj minden rosszra engem illetően. – Elhúzta a kezét és megigazította a takarót a fiú nyaka körül. – Kiborultál, és ez nem csoda a körülményeket tekintve. Sok megpróbáltatáson estél át, szeretném, ha pihennél, hogy pár nap múlva jobban legyél, mert akkor erősnek kell lenned.

Harry tudta, hogy a temetésre céloz, csak nem akarta kimondani.

oO{~T ~}Oo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 29 (hétfő), 15:47 
Fanfic-faló

Lily, nem baj :D Azért rajongva várjuk a spoilert, ha majd hozod.
Hogy csinálod, hogy a beadandók mellett még erre is van időd? Nekem nem megy :( :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 29 (hétfő), 12:30 
Betűmániákus

Deadelus el vagy tájolva. XD

Ha azt írom, hogy én kész leszek, azt nem jelenti azt, hogy abban a szent percben fel is töltöm. Előtte megnézik, ami pár napos átfutási idő tekintettel arra, hogy a bétáim is emberből vannak, illetve suliba járnak.

Tegnap írtam még hozzá a vonaton, de még nem gépeltem be, mert azért nekem is vannak beadandóim és előadásaim. De nem sokára elhajítom mindent, és remélem, ma már tényleg befejezem a fejezetet.

Spoilert pedig addig szoktam adni, amikor már kész/majdnem készen van, és vártok a bétai átnézésre. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 28 (vasárnap), 18:15 
Szárnybontogató

Szia!

A "Ma" szó ugye még 10előttre értendő??

Jó lenne még alvás előtt elolvasni,ugyanis max.fél 11-ig maradok fent,mer holnap suli van:S

Remélem lessz egy kis veszekedés harry/hermione és perselus között:D:P

thx.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 28 (vasárnap), 14:30 
Írópalánta

Hali. Hát én is szívesen megnézném veletek... már régóta gondolkodtam rajta, h elnézek egy merengő talira is :D Csak sajna az ország másik végéből kicsit nehéz... De azért jó filmezést.

A spoiler az irodalom legnagyobb bűne, de jöhet :D
meg a salvator is. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 27 (szombat), 19:07 
Betűmániákus

Bírom, amikor mást kérdezek, mint hogy legyen spoiler vagy egyéb, akkor max csak egy ember válaszol. XD

Köszi Daedalus, hogy válaszoltál. ^^ Hát így jártunk. Eggyel kevesebben leszünk így, hát ez van. :(

Egyébként nem vagyok kész... még jó pár oldal kéne. Elvileg kész akarok lenni ma, mert holnap alapból nem vagyok szinte egész nap a tali miatt. Bár, ha viszek füzetet - mert a laptopomat szerintem nem cipelem -, akkor biztos tudok még írni. Elvégre kétszer két órát utazok, brr.

Max spoilert tudok majd adni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 27 (szombat), 14:13 
Szárnybontogató

Szia Lily!

Én mennék de többe kerülne az útiköltség,mint maga a jegy:S úgyhogy inkább letöltöm a Deathlordról:P

Ööö kódex várható még ma?Feldobná a napomat:) (tudom,tudom,tipikusan pasi vagyok..:P)

De azér Perselus lehetne egy kicsit 'dühös' rájuk,elvégre még nemistud róluk h járnak,nem?És egy jó apának szemrevételeznie kellene előtte h ki lessz a Piton család legújabb tagja:D:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 27 (szombat), 12:00 
Betűmániákus

Háh, akkor azért vagy ennyire laza, mert nem tudod, hol ért véget, és mennyire izgat a folytatás. :D No azért függővég nem volt.

Egyébként muszáj egy kicsit OFF-olnom, mert máshová nem tudom írni: haláleset miatt egyik talira jövő emberke visszamondta a HP7 filmnézést, így van egy potyajegyem. Vasárnap 12:00 arénai vetítésre mennénk, tíztől van a tali. Esetleg valaki...?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 27 (szombat), 11:51 
Betűmániákus

Jöhet a kódex is. :D Csak abból fel kell majd zárkóznom. Persze nem ma, ma szalagavató. :D

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 27 (szombat), 11:49 
Betűmániákus

Ah, akkor ne is frisseljem a kódexet?

Nem is másolok spoilert sem... *gonosz*

(Hát sorry, de sokakat a Kódex is érdekel, és az fog előbb frisselni, mert ki kell rajta élni az indulataimat :)) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 27 (szombat), 11:40 
Betűmániákus

Én viszont célozgatnék. :D

Salvadort akar a nép! :))

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 27 (szombat), 11:32 
Írópalánta

Olyan rég olvastam már Salvadort.... :D
(de nem célzás XD)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 27 (szombat), 1:09 
Betűmániákus

Elvileg már rendbe jött a szemem, csak volt most kétnapos terepgyakorlatom, amivel elszenvedtem. Magyarul megjöttem, kezdeni akartam magammal valamit, de csak bekómáztam.

Valahogy sejtettem, hogy a karácsonyi terveim tetszeni fognak, és nem hagy hidegen titeket. :D Csak remélni tudom, hogy nem jön közbe semmi sem.

Daedalus, annyira látszik rajtad, hogy pasi vagy. :))

Nem, nem lesznek következmények. XD És neeem, nem lesz dühös rájuk. Már ha az előző okból kifolyólag gondoltad, pláne nem.

Piton szeretné, hogy Harry boldog legyen, aki azért nem olyan meggondolatlan, mint ahogy te elképzeled, kérem szépen. :D

No nem tudom, spoilert hogy másoljak, mert nem sokra haladtam. Szerintem holnap kitalálom... mármint ma, csak később. XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 25 (csütörtök), 17:51 
Szárnybontogató

Lilyanjudyth írta:
Daedalus akkor boldog születésnapot! :D

Jellemzően pasi, hát nanáhogy kódex kell, mi? :))

Jó lenne, ha kész lennék péntekig, akkor szombaton át tudnák nézni nektek. :)

Szóóóval, nem ígérgetek, mert ez a szemgyulladás keresztülhúzott mindent, és megint kiestem a hétvégei friss-tervből. A kódex biztos, hogy darabolva lesz, mert ismét nagyon sok minden történik a szextől kezdve a halálozásig, hogy ihaj. XD

Ööö ugye nem a főhősök közül fog meghalni vki??

És a sexnek lesznek következményei?(tudod h mire gondolok..:P)

Remélem Perselus dühös lessz rájuk...:D Remélem szombat este v vasárnap reggel jön,mer akkor jóó hétvégém lessz:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 25 (csütörtök), 8:25 
Írópalánta

Jobbulást Lily, remélem hamar meggyógyul a szemed. Nem erőltesd csak miattunk. :-D

Kíváncsian várom, hogy az amadéban mitől fogunk "pofára esni", érdekesen hangzik.

A kódexel nem baj ha kicsit késel, egy kis spoilerért bármit elnézünk, legalább úlraolvasom addig az egészet, ööö már nem tudom hanyadjára, de mindig élvezem. :-D

A karácsonyi terveid már most nagyszerűen hangzanak, mindegy mit frissítesz négy új fejezet négy nap alatt csodásan hangzik. :D

"Vannak dolgok, melyeket csak az érez, kinek esze, s vannak dolgok, melyeket csak az ért, kinek szive van."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 19:33 
Betűmániákus

Daedalus akkor boldog születésnapot! :D

Jellemzően pasi, hát nanáhogy kódex kell, mi? :))

Nem tudom még, mit adjak belőle, mert most kezd kikerekedni az egész. Tegnapra már aránylag rendbejött a szemem, így neki álltam folytatni a fejezetet, csak még kicsit szanaszét van. Tizenhat oldal van jelenleg, de ebből kb. hét az, ami az első felkerülendőben lenne... még elég képlékeny... de amint úgy érzem, hogy kész, teszek fel ide belőle egy kis darabot.

Csak hát ugye a következő napjaim kissé zsúfoltak, vagy milyenek is lesznek... csütörtök-péntek terepen vagyok, szombaton szabad, de vasárnap én is megyek HP7-et nézni, az oldalam talijának lerendezésével egyetemben.

Jó lenne, ha kész lennék péntekig, akkor szombaton át tudnák nézni nektek. :)

Szóóóval, nem ígérgetek, mert ez a szemgyulladás keresztülhúzott mindent, és megint kiestem a hétvégei friss-tervből. A kódex biztos, hogy darabolva lesz, mert ismét nagyon sok minden történik a szextől kezdve a halálozásig, hogy ihaj. XD

Aztán Salvarozom, majd elgondolkodok arról, hogyan is legyen a Karácsony. :D Tudjátok, mind a három ill. négy nap este friss szokott lenni, és új történet is érkezni szokott. Persze ezt még jól átrágom, mert a WIP-ek számát szeretném csökkenteni, hm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 23 (kedd), 18:38 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
...

Jajj, szegénykém jobbulást kívánok! Nekem is volt már ilyen, borzalmas volt, remélem hamar meggyógyulsz! ;)

Kódex :x :x Azért örülök, hogy betegen is foglalkoztál vele :) :) :D Spoiler minden mennyiségben jöhet ^^

Albus Perselus Potter mániás :x :x
Miért? mániás :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 22 (hétfő), 20:02 
Szárnybontogató

Szia!Gyógyulj meg,és jobbulást kívánok!

Amikor megláttam a szérumot,aszthittem h folytatod magyarul:S

Pedig a kedvenc történetem,érdekes lenne,ha folytatódna:P

Jó lenne megtudni,h az epilógus után hogyan alakulnak a családi kapcsolatok.:D

Várom a tizedik kódexet!:P(amúgy ma vok 19:D,remélem kapok egy kis ajándékot tőled:P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 22 (hétfő), 14:07 
Fanfic-faló

Jobbulást és nyugalmat. Mi megvárunk. De most komolyan. Addig maximum újraolvassuk a történeteket, és felfedezzük az újdonságokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 22 (hétfő), 0:00 
Betűmániákus

Jaj, sziasztok.

Látom, mindenki lelkébe beletapostam, hogy azt írtam szegény történetről: miszerint pocsék. Hát na, én akkor is úgy gondolom. Önbizalom ide vagy oda, szegény történet a közelébe sem ér a mostani hosszabb, jobban kifejtettekhez. :roll:

A következő fejezetben azért nem gyengén "pofára fogtok esni", de nem tudom, mikor lesz, mivel más történeteket is frissítek még előtte.

És nem, nem fogok olyan kérdésekre válaszolni, ki Adam... stb. :))

Azért most jövök csak életjelet adni magamról, mert kissé összejöttek a dolgok. (Mikor nem???) A front is kikészített, aztán olyasmi történt meg velem, ami valahogy eddig mindig elkerült: a bal szemem totálisan begyulladt, szóval sajnálom, de nem sokra haladtam itt könnyező szemmel. A kódexszel foglalkoztam amúgy, már igen sok oldal megvan belőle, de nem jutottam a végére. Borogatom itt ezerrel, remélem, nem lesz belőle semmi komoly.

Frisselni azért mondjuk frisseltem, de titeket szerintem annyira már nem izgat a Serum legújabb fejezete.

Holnap összeszedem magam valamennyire, bár egy kis spoilernek is örültök, ha már nincs friss, igaz...?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 19 (péntek), 14:56 
Fanficbúvár

Lilyanjudyth írta:
Egy pocsék történet még pocsékabb új fejezete felkerült:

[url=http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=55279]Harry Potter és Amade medálja
7. fejezet
Jelek[/url]

Csatlakozom a többiekhez: Ne mondj ilyet! Nekem is nagyon tetszett :) :) Nagyon örültem, hogy végre folytattad :) :x

És büszkén jelentem be, hogy megszerettem Perselust - persze csakis a te Perselusodat, mert ő kedves Harryvel :) :x :x

Mi lesz a következő, ami frissül? Salvador? :)

Albus Perselus Potter mániás :x :x
Miért? mániás :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 58  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra