*ukume laposkúszásban belopakodik a Védencek tankja mögött, és egy szép méretes hóbucka mögé bújva lengeti a fehér zászlót, jelezvén, hogy igen, ennyi sok idő után ide merészelte végre tolni a képét, és várja a támadó hadat*
Sziasztok!
Mélységesen szégyellem magamat, hogy egy hetembe került újra rendes időben (és remélhetőleg nem félbeszakítva) idetolni a képem.
De most itt vagyok, remélem még emlékeztek, én vagyok az a szociopata őrült, aki időnként eltűnik, és mikor itt van, sorozatban gyilkol, őrült módon fütyörészik, és folyton "dudorodóra" van tömve az összes zsebe egy nagy halomnyi titokkal.
Na, akkor hát, most sorra veszem mi minden történt itt, míg nem voltam:
matrayzz, Dettinek valóban igaza van ABBAN,

hogy már jó ideje nem tudják kiszedni belőlem, mi lesz Sarával.

És ez mostanra sem változott.

Néma vagyok, mint a hal.

Hamarosan megtudjátok, hogy mi lesz vele. Csak azt tudom mondani elöljáróban nektek, hogy nem minden az, aminek látszik.

Ez is egy olyan kedvenc mondásom a történetre való tekintettel, minthogy "Az igazság odaát van."

Mert tényleg ott van, több szempontból is.
Oh, igen
Detti, nagyon kedves vagy.

De én már tudom, hogy ha borzasztóan dühösek is lesztek rám először egy pár dolog miatt, amit látni véltek majd, akkor is, később rájössz majd te is, meg a többiek is mind, hogy ukume nemhogy Nagy Mester, de néha már-már Istenkirály.

*Igen, ma rámjött az ötperc, önbizalomtréninget tartok

*
Szóval a lényeg, hogy bármi is történjék Sarával, vagy például Harryvel majd, azt tartsátok a szemetek előtt, hogy én vagyok ukume, akinek mindig van egy-két meglepetés a zsebében, és mindig eldugdos néhány olyan aprócska utaláskát, amiből rá lehet jönni, hogy néhány dolog egyáltalán nem ÚGY történt, ahogy hiszitek, és néha hiába LÁTTOK "dolgokat", azok nem feltétlenül vannak VALÓBAN ÚGY.
Shyen, valóban, nem áll szándékomban megcáfolni, vagy megerősíteni a madaras-elméleteiteket, mert akkor lelőném a "poént." Bár... azt hiszem azt elárulhatom, hogy Sara tutira nem lesz madár, nem ugrik ki az ablakon, és nem nőnek szárnyai mágiakitöréstől sem, meg ilyesmik.
Shyen, Detti, ami a Védencek "nem bántását" illeti, tudjátok, mondtam már, eddig se ÉN bántottam őket, ÉN egy ujjal se nyúltam hozzájuk.
Mei, ne bosszankodj, Angelina mostanában igencsak eltűnt a társalgási témáink közül, ezért lehet, hogy megfeledkeztél róla.

De nem kell aggódni, én közben azért vigyáztam rá, ahogy ígértem.
Tényleg, lehet, hogy kj001 egy szupertitkos kémszervezet ügynöke, és beépített emberként került a köreinkbe.
Édes Mei, én a 100 fejezetben is kételkedek, szóval a 120 már kb. esélytelennek tűnik nálam.

De bármi megtörténhet.
Igen, vannak testőreim, és az egyik lehet mégis agyoncsap, ha majd olvassa "azokat a bizonyos dolgokat", amiket most szándékosan nem nevezek meg.

De tudod, a szupertitkos búvóhelyem bármikor készenáll a fogadásunkra.
Szerintem az kicsit összecsapott lenne, ha ezentúl minden fejezet egy hónapot ölelne magába.

Én meg szeretek alapos lenni.
Igazán nem kötözködésből, de a Mennyország szerintem nem lenne "rossz", az inkább JÓ lenne Sarának, nem?
Keb majdani párja már szerepelt, igen.

És az illető saját szereplőm, kb. mint Annelise.

(

)
Húgomnak átadtam az üzenetet, de én még mindig győzködöm. Mert hol így van, hol úgy, ha még sokáig húzódzkodik, lehet megcsapom.
Láttam a Haláli egy fazonnál a kritikád, és válaszolok is, ígérem, remélhetőleg nagyon hamar.

Bár előbb a Miért? kritikáihoz kéne odatolni magamat, mert gyalázatosan régóta várnak már ott a kritikák, hogy válaszoljak rájuk.
Igaz, Ron lesz az, aki kiugrik az ablakon.

De "sajnos" elkapják.
Matrayzz, Mei, a helyzet az, hogy... khm-khm-khm... *ukume feltűnésmentesen oldalazik arrébb, hogy eldugdosson még pár titkot az íróasztala középső fiókjába* az igazság az... hogy... Inala létezése... nem minden "halálfaló" számára ismeretlen tény...
Van, aki tud róla, hogy létezik, és ez a valaki azt is tudja, hogy hol találhatná meg, sőt, azt is, hogy mire képes. Épp csak nem tud odamenni, abból az apropóból, amiért Dumbledore se tudott elsőre egyedül odamenni.
De nyugi, a Keb-Inala-Sirius kapcsolatot egyik halálfalósöpredék sem ismeri.
De igaz, ami igaz, Inala tudja, hogy mikor mit kell tennie. A kérdés csak az, mi a fontosabb a számára, az, hogy megvédjen másokat, vagy az, hogy mentse a saját életét?
kj001, jelzem, ha lövöldözésre adnád a fejed, lehet, hogy nem te lőnél először... kérdezz csak meg bárkit, "kilövésben" jó vagyok.
Draco jövőbeni kedvesét is ismerjük már, igen, és Mei jól mondja, kicsit idősebb lesz, mint Draco. Nem sokkal, csak pár évvel.

De szerintem iszonyat jó páros lesznek.
Dumbledore végül mindent megtud.

*ukume szándékosan nem tért ki arra, mikkel/kikkel kapcsolatban tud meg mindent

*
Shyen érdekes gondolat.

Szerinted jó páros lennének?
Mei, az még semmi, hogy Annelise mardekáros, ha ő lenne Keb párja, egy (két) sokkal "komolyabb dolog" miatt lenne ezen kiakadva Sirius, mivel... *és ukume jótékonyan elhallgat, és vigyorogva nézelődik mindenfelé, miközben vígan fütyörészik*
Matrayzz, Mei, viszont Inala nem csak azokat a helyeket védi, amiket Dumbledore kért, hanem közben védi saját magát is.

Nem tudom emlékeztek-e, mondta, hogy Völgyzugoly belőle nyeri a mágiáját, ő "élteti" a helyet. Ha elmenne ugye az utolsó tünde-leszármazott is onnan, akkor Völgyzugoly és Lothlórien is elvesztenék a "mágikusságukat", és a jelenlegi formájukban megszűnnének létezni. Szóval a lényeg, hogy Inala saját magát is védi, így Völgyzugoly területére csak az juthat be, akit Ő beenged.
A halálfalók tehetnek bármit, oda (és a többi levédett területre) nem jutnak be, míg Inala ereje kitart.
Detti, Mei, de igen, Erinnek is kiszemeltem már valakit.

*és ukume a saját nyelvébe harap, nehogy lelőjön egy jó nagy poént*
Sajnálom, de a Draco-Annelise páros "fel fog bomlani", és mindketten valaki egészen más mellett kötnek majd ki végül.
Mei, azt hiszem, Draco számára Adrastea is a tippjeid közt volt.
Köszi,
Susie, és Detti neked is.

Örülök, hogy tetszenek nektek a kérdőívek.
Detti, semmi gond, ráér az, nekem már az is elég, hogy mondtad, hogy tetszett.
A Miért? újabb fejezete haladgat, bár most nagy karácsonyi ajándékgyártásban vagyok, mert nem csak nektek, de a családomnak is személyesen készítek ajándékot, szóval "nagyüzemben" álltam rá az ajándékkészítésre, de közben Miért?-ezek is.
Már nem kell sok a fejezethez.
Ígérem, hogy nagyon fogok igyekezni vele.