Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 április 30 (csütörtök), 3:02

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 105  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 17:59 

Igen én csak azért nem biztosra mondom, hogy megyek, mert azért félek, hogy nem tudok majd érvényesülni. :( Sok történetet hallottam, hogy nem jött össze és hajléktalanok lettek, és én ettől félek. Bár ha munkanélküli leszek, akkor ez itthon is így lenne, mert munkanélküli segélyből albérletet nem lehet fenttartani. Szóval akkor gyakorlatilag mindegy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 17:56 
Betűmániákus

Én is maradok... mármint ugye itt. De ha megyek, akkor én is mindenképp nyugatra vagy északra - bár ez végső. Dánia csodálatos^^ Egyébként én is beszélek angolul. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 17:49 

Igazad van. Én most jelenleg úgy vagyok vele, hogy egyetem után megpróbálok itthon elhelyezkedni, és ha nem megy akkor megpróbálom Angliát. Azért angol mert englisül tudok beszélni :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 17:44 
Betűmániákus

Én nem utálok senkit, csak én miért nyújtsak kezet, ha ő a kisujját sem?^^ Bár tőlünk sokan átmennek, engem nem vonz. Persze megfordult a fejemben, meg volt is egy olyan időszakom, amikor eléggé rá voltam kattanva, de aztán úgy lekopott rólam :roll: A viselkedés az rendhagyó... de talán egyszer majd rájönnek, melyek is az igazi értékeik :) Én megvagyok velük is, nélkülük is:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 17:41 

Hát az tényleg gáz. Milyen már ez de komolyan? Ch. Azért szégyelje magát az ország de nagyon. Most ezen felháborodtam, bár mit csodálkozom, itt semmi nem megy rendesen :roll: Az ország régen a kisebbségeivel nem tudott bánni, most meg a kint élő magyarokkal... :roll: Azért az, hogy egy magyar származásúnak vízum kell....-.-" . Bocsánat ez tényleg felháborító. Én igazából sosem voltam valami büszke, arra hogy magyar vagyok, lehet ciki ezt mondani de akkor is. Utál minket mindenki ezen a földön, talán a lengyelek nem. Mindegy ez van :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 17:37 
Betűmániákus

Előttem MO akkor vizsgázott le, amikor édesanyám, aki odavalósi, a vízumkérelemért állt sorba, a kínai meg az állampolgárságért :? Nem is tájékozódom arra. A szláv "rokonok" meg... hát elég van erre is, szóvaaaal. Bár eddig szentül hittem, hogy külföld, most már látom, hogy ott se sokkal fényesebb a helyzet - esetleg anyagi téren, bááár -, és elég jól megingott ahhoz a hitem, hogy maradásra bírjon^^De időm az van, érik az eszem... most a tanulás az első, a többit mellékesnek tartom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 17:31 

Nem tudom, nekem Szerbiáról mindig az jut eszembe, hogy ők mindig megküzdöttek a saját helyzetükért- vagy megpróbálták. Ilyen öntudatos népnek képzelem őket. Nem tudom miért. Én pl. oda szívesebben mennék mint pl szlovákiába. :) Itt MO-n is ugyanúgy érhetnek atrocitások, hiába nem vagyok kisebbségi, itt inkább azok vannak előtérbe helyezve. De szerintem a világ ugyanolyan nem fair mindenhol. Én angliában voltam, de amúgy ott sem tudom milyen élni. Attól, hogy tíz napot ott voltam. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 17:27 
Betűmániákus

Hát nincs összehasonlítási alapom :-S Nem tudom, máshol milyen, világot még nem láttam... :) Egész életemben itt éltem xD Van némi rivalizálás, elnyomás, követelmények, jó sok ellentét, de ha nem alkalmazkodsz, nem tudsz érvényesülni, és azt hiszem, ez az azonos származású emberekkel is így van^^Ennek az országnak is ugyanúgy megvannak a szépségei, kincsei, előnyei és hátrányai, mint az összes többinek... ha más lenne a mentalitás, és nem vennék semmibe az embereket, hanem megbecsülnék, akkor talán több zöld visszajelzést kapna Európától, mint pirosat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 17:22 

Tényleeg, amúgy milyen Szerbiában lakni? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 17:20 
Betűmániákus

Semmi gond, nem azért írtam... :)
Csak ha már jómagam is szerbiai, lehet következtetni^^
Oh, nekem már hála az égnek nincs törim :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 17:17 

Olyan furi. Ma tanultunk Szerbiáról törin :-D :) JA érteeem^^ bocsi csak ám gondoltam, mi van ha már nem ott tanulja. Bocsi :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 15:46 
Betűmániákus

Újvidék. Szerbia... de azt hittem ez evidens :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 15:36 

Hol tanul? ;;)
Az tényleg szívaatás. Nálunk a fű se nő már vasárnap, az abszolút pihenőnap :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 15:19 
Betűmániákus

Nem tudom, nálunk amúgy is szívatják a népet :roll: Ööö... neki spec vasárnap volt vizsgája matekból, épp akkor amikor az animációját vetítették Pesten és nem tudott ott lenni :( De majd idén- Mármint ha nem raknak be valamit /:) De elég bizarr időpontokra teszik szerencsétleneknek... de már harmadikos, beedződött asszem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 14:09 

Én is programozónak fogok menni :-SS
És tele lesz matekkal, amiről hát nos... izé, rémeket hallottam :roll: egy ismerősöm, vagy már volt, inkább utóbbi..mindegy, ő meg is bukott diszkrét matekból, és vagy négyszáz tételt kellett volna bemagolni rá. :roll: Szóval attól parázok. Meg ő filozófiát mesélt, de ilyeneket nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 10:17 
Betűmániákus

Osztom a véleményt, Tania... A barátom programozó, és volt neki fizika, szociológia... pszichológia is valami aberrált módon (azt mondja egyszer ment be, de hidegen hagyta :roll: ), szóval... van azért értelmetlen része is, de végül is, azért ha már egyetemekről van szó, akkor nem is annyira meglepő :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 9:03 
Billentyűzetgyilkos

Lil Snape Dogg írta:
És ezért lesz jó az egyetem, olyan tantárgyak, amikre szükségem van/szeretem :)

fúúúú, ebben ne légy olyan biztos xD persze, többségével igen, minden tantárgy szükséges, de a szeretem-rész nem olyan egyértelmú sajnos :')

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 02 (vasárnap), 21:29 

Aztán meg jön a túlélőharc az egyetemen. ;) Az tényleg jó hogy érdekel is amit tanulsz és úgy érzed, nyilván helyesen, hogy hasznos is. Nekem van pár tantárgyam, amiről azt gondolom butaság. Anyával meg is beszéltem, hogy azokba nem feccölök sok energiát. :) És ezért lesz jó az egyetem, olyan tantárgyak, amikre szükségem van/szeretem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 02 (vasárnap), 21:27 
Betűmániákus

Hát igen... de kedvem mondjuk még nem tudták elvenni (csak néha), inkább újabban erősödik bennem, hogy jól választottam, mert végre idén értelmes dolgokat tanulok, és kamatoztatom is minden téren :) Érdekes tanárokból szerintem mindenkinek jut néhány, de már nincs sok hátra ebből ;) Legalábbis neked. Aztán meg kiderül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 02 (vasárnap), 21:24 

Nekem is másodnyelv. Azért nyomják annyira, merthogy nyelvi előkészítő :roll:
Juj hát az nagyon nem jó. Annál már csak az a rosszabb, amikor a tanárod egy bolond. Nekem a töritanárom az. Néha (kegyetlen ritkán) normális, meg jófej, aztán meg mint akinek elgurult a gyógyszere megőrül. Ebből ki szív? Hát mi. :roll: Lájk. Emiatt kapok majd karót a tz-mre... :|
Pech. Nem panaszkodom tovább.
Akkor még ügyesebb vagy, hogy sikerült ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 02 (vasárnap), 21:21 
Betűmániákus

Hát igen... meglett a kitűnő, bár eleget szenvedeztem vele :roll: Hiába igyekszel, ha a "tanárod" (mivel nem is pedagógusok, hanem medikusok) nem épp reális, nem tud osztályozni, nem tudja mennyit kérhet vagy kérjen... ezek eléggé meghatározóak, de hát én választottam. :D Matek? Azt nem szeressem, de nekem is szükséges, és furcsamód idén valahogy még megy is... illetve tavaly. Hogy mit hoz ez a félév, az a tananyagtól függ :-S Német? Áááá, én az már nem. Választani kellett, de alap, hogy angol. :) A németet én se szerettem, bár csak 4 évig tanultam, viszont egyre jobban gondolkodom azon, hogy újra el kellene kezdenem azt is, hisz sosem rossz, ha még egy nyelvvel többet tudsz, de hát arra sincs időm, ami fontos, nemhogy mellékes dolgokra... Neked azért kitartást hozzá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 02 (vasárnap), 21:15 

Nagyon ismerős... :roll: Nekem is nagyon sok időm elviszi, néha potyára. Már ott tartok, hogy válogatom melyik tantárgy fontos melyik nem. Pl a némettel úgy vagyok csak meg ne bukjak, viszont matekot meg nagyon hajtom. :) De olvastam, hogy te kitűnő vagy, amihez gratulálok >:D< ez számomra lehetetlen sajnos, hiába tanulnék reggeltől reggelig mindennap :roll: Ott a német, amivel még ha három órát tanulok, akkor is csak egy elégtelenre futja főleg szavakból. :( Ekkor adtam fel....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 02 (vasárnap), 21:13 
Betűmániákus

Hát ööö igen. Most pl kiderült, hogy kórosan zenefüggő vagyok. Eddig föl se tűnt /:) Megszoktam, hogy akkor is zene szól, ha tanulok, meg akkor is ha nem... ha alszok... sokszor úgy marad :roll: hát mostanában sajna nem, de ugye mivel ünnepek is voltak. De türelem, zenét terem :lol:
Öööö, igen. Kicsit alábbhagyott a lelkesedés, de a suli az suli... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 02 (vasárnap), 20:58 

Remélem megoldódik a gond :)
Annyira jó titeket olvasni :) És annyira jó hogy most mintha éledeznétek >:D< Annyira békések vagytok 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 02 (vasárnap), 20:56 
Betűmániákus

Szia Lil! :)
Neked is boldog újévet!
De-de, én is a hangkártyára gyanakszom, de majd elválik, ha jön a pacák :|

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 02 (vasárnap), 20:07 

Sziasztok!

Kicsit bepofátlankodok, Shanon, nem lehet, hogy nincs rajta az audió kártya drivere a gépeden? ;;) :)

Boldog Sikeres új évet Nektek <:-P

*kipof*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 02 (vasárnap), 18:49 
Betűmániákus

Hahó, szia KyKy! :)
Köszönöm szépen a köszöntős mélt, deee... ha van rajta/benne valami hangefekt (bár gondolom biztos^^), akkor csak később tudom meghallgatni, mivel nincs hang a gépemen :( Valami baja, de még nem ért az emberke, aki ért hozzá. Esetleg ha elcsórom a tesóm laptopját ;) de még egyszer kösz!

Tv? Filmek? :-S A-aaa. Most karácsonykor, vagy is mondjuk úgy, hogy az ünnepek alatt alig tévéztem, mivel ezeket mind láttam :? meg kedvem sincs mostanában hozzá. Úgy elszoktam a suli miatt. Max beugró, showder meg amin lehet nevetni :D A tehetségkutatókat szintén nem nagyon figyeltem, csak néha, mivel nem voltam itthon átlagban :-S Bár onnan amúgy se érdekelt, hogy kiesett Fanni. Őt aranyosnak találtam, kis energiabomba^^ A Megasztár meg különösebben nem érdekelt.

Ööö... szilveszter? Ahogy írtam, a barátokkal. Semmi extra. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 02 (vasárnap), 16:40 
Könyvmoly

Sziasztok KASMÍRkák! :)

Nya, ugye, hogy megmondtam, amint beköszönt a téli szünet, a KASMÍRok is ideszállingóznak. :D Helyes! Bár én is tudtam volna jönni többet, de sajnos el voltam havazódva. Karácsony előtt sütöttünk, mint az állat, találkozgattam barátnőkkel, a karácsony elrohant mellettünk, szinte csak a szentestét tudtuk együtt töltetni, itthon, két ünnep között helyettesítettem, én voltam egyedül az egész folyósón, nem volt időm semmire sem, állandóan túlóráztam - mindezt a nagy semmiért -, aztán meg itt volt a szilveszter. Ma is rohanósan vagyok fenn, mert amúgy mennék már olvasni - de erről majd később. Szóval hát na... így telt a decemberem, rohanósan. És attól félek, ettől 2011 sem fog különbözni, idén lejár a szerződésem, vagyis lehet, hogy kidobnak a francba... :( Bár mondjuk maradni sem feltétlenül szeretnék, az emberek néha az idegeimre mennek, annyira ráérnek, ne tudjátok meg, a legnagyobb problémájuk az az, hogy valaki nem 16:00-kor tette ki a lábát az irodából, hanem 15:59-kor... komolyan mondom, nevetséges. Mindegy.

Szilveszter kinek, hogy sikerült? Nekem elég felejthető volt. Két kolléganőmmel mentünk egy szálloda pincéjébe, fejenként 4000-ért, amiben kaptunk elvileg welcome drinket (fél 10 előtt már nem volt, a hely meg 9-kor nyitott), éjfélkor kb. két centi pezsit, meg kaját, ami szörnyű volt. :D Sebaj! Eltáncikoltunk, de többet ide nem megyek. :D

Riika, igen, még suliba is járok, egy vizsgám volt most decemberben, meg majd lesz egy fontos beadandóm február elején. (Magamnak egy remek szülinapi ajándék.) És idén fogok végezni, ha minden jól megy. Izgulok.

Ja, és képzeljétek! Februárban megyek a velencei karneválra! :D Ez az egyedüli jó dolog 2011-ben. Na meg, hogy most már Amerikában is nagykorú leszek... (hál' istennek, mert amúgy minden hétvégén kiruccanok Amerikába. xD)

Figyelem, könyvajánló következik: Aki szereti a posztapokaliptikus történeteket, szeret izgulni, annak hőn ajánlom az Éhezők vidadala és a Kezek és Fogak eredeje című trillógiákat. Lenyűgözők! Mindkettőt imádom, tényleg hatalmas könyvek. Az elsőt talán már ajánlottam - nem vagyok benne biztos -, de annak decemberben jelent meg a 2. kötete, azt kezdtem most el.

A filmek közül, Aila, én csak a Komfortos mennyországot láttam, az elsőre még nem tudtam rávenni magam, de megvan. A K. m. nekem nem tetszett. Elég furcsa film volt, alapvetően unalmas, bár szép megjelenítések voltak benne. Ettől függetlenül nem tetszett. Neked? Amúgy ide jegyezném meg mellékesen, hogy olvastam a Natascha Kampusch elrablásáről szóló könyvet, amit írt, és nektek nem ajánlom, mert nektek nem tetszene, de nem is ez a lényeg, hanem olvasás közben sokszor eszembe jutott a film. :)
Ha már filmek... a Toy Story 3-at láttátok már? :D annyira nagyon jó, sokkal jobbak, mint az elsők! :)

Képzeljétek, vége van a Lisának! :( A sorozatomnak, pont december 23-án fejezték be... :( Megsirattam. Bár most állítólag indul a 7th heaven a story tv-n, már várom! :) Legalább lesz valami pótcselekvésem a Lisa helyett. :D

Na, de abbahagyom a pofázást! :) Mindenkinek örülök, hogy élvezi a tanulást - a vizsgák ellenére -, hogy szereti, amit csinál, és azt ugyan sajnálom, hogy nincs időtök fórumozni, megértem. Nekem van időm, mert azt nem mondhatom, hogy ne lenne napi 10-15 percem, esetleg heti 1-2 alkalmam feljönni, de egyszerűen nem visz rá a lélek. Hazaérek, és szinte élből bedobom a szunyát, esetleg olvasok.

Megasztár/X-faktor győzelmekről vélemény? Nézte valaki? Való Világot nézi valamelyikőtök?

Írás? Hű... hát írogatok. Mondjuk. Sok ötletem van, de alapvetően mind sablonosak. Ennek ellenére mindbe belekezdek, aztán elmúlik a kezdeti lelkesedés, és... na, mindegy. Legalább a femslashemet befejeztem, akit érdekel, annak elküldöm, nem hosszú, és meg vagyok vele elégedve. :) Életem első femslashe! :) Amúgy Aila! :D Ej! Sosem volt ficblogom! Akartam nyitni, de mivel tudtam, hogy a kutya se járna arra, nem nyitottam. :)

Na, most megyek, mert éhen halok, és.. kicsit muszáj még olvasnom! :)

Puszi, lányok! És ne hagyjátok, hogy minden perceteket behálózza a szürke hétköznapok fonala, kicsit lépjetek ki a színes világba! :)

KyKy

" Ha az ember hisz önmagában, nem becsül le másokat."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 31 (péntek), 11:42 
Betűmániákus

Jáááj, ez hiányzott már, ez a terjedelmes, tartalmas, belevaló, kasmíros stílus... 8-> Tessék még több ilyen hozzászólást gyártani, csak semmi szerénykedés ;)

Huhh:) Szóval először is: igen, láttam Maycsi könyvét, és én is úgy meghatódtam, irtóra büszke vagyok :x Én például alapjában véve nem dédelgetek hasonló álmokat, nekem az egész oldal, ittlét egy nagyon fontos hobbi, de ez a lista pl annyira mélyen érintett, hogy nagyon. 8-> A legszebb az egészben, hogy nem ősnyanyák (bocs a kifejezésért), hanem a mi korosztályunk ennyire törekvő és tehetséges. És bár Maycsin kívül nem is nagyon hallottam a kedves szerzőkről, némelyikük könyvét tényleg szívesen megszerezném... Hát majd meglátjuk :)
HP pszichológia? Őszintén szólva annyira begubóztam az utóbbi hónapokban, hogy alig figyeltem a HP témára :-S ( vagyis nem egészen, de mindegy :^O ). Tervbe van véve, hogy elolvasom elejétől a végéig az egész sorozatot, de nincs időm, és ez nagyon aggaszt. :( Visszatérve, ez valami új kiadás, vagy régebbi és csak elsiklottam fölötte? Mert amilyen kapkodós vagyok, megeshet :oops: De majd mindjárt utánakukkolok a guglin, és meglátom. Most kiváncsi lettem, ha elérhető az ár, intézkedem és megrendelem. :D
Továbbá nagyon örülök, Aila, hogy felkeltette az érdeklődésed ez a gyönyörű tudomány :) Istvánnak pl órákig papolhatok, teljesen immunis. Tiszta a kocka a gyerek. 8-| Ha gondolod, ajánlok néhány jó kis könyvecskét, amelyek kicsit közelebb vihetnek a pszichológiához, de látom, megvan a dolgod, szóval... :| De majd trécselünk, csak legyen idő mindenre.
Azt különösen jó volt olvasni, hogy nem volt ballépés a pályaválasztásod. :) Tudtam én, hogy amint mélyebben belekerülsz, megtalálod magad. De innen is sokféle út vezet, szóval mindenképp tanulsz, ha mást nem életből :) Azért én kiváncsi lennék a tantárgyaidra 8-> Biztos izgalmas, bár én teljesen más identitású vagyok. :D

Ööö, igen. Shanci is meg-meginog a lépések közben, deeee... Pl. rettent mód érdekel a filozófia, a pszichológia eleve, bár szerbből egyáltalán nincs olyan szókincsem, amivel a megfelelő módon ki tudnám fejezni magam, és ez aggaszt. Van egy halvány reményfoszlányom ugyan, hogy a közelben nyílna magyar nyelven a hiányszakmákból egyetem ( ebben benne van a gyógyszerészet és a pszichológia is :cry: ->örömkönnyek), szóval reménykedem, hogy közel is lesz, és jól is járok. $pray És csiszolhatom a szerbemet továbbra is.
De érdekel a toxikológia, a drogosokkal való foglalkozás pszichológiai szinten, beleszerettem a genetikába és a biokémiába, és újabban a fogászatot se tartom elvetendőnek :-B Lehetőségek és ötletek tehát vannak, csak... minden oylan bonyolult :-< De ki mondta, hogy egyszerű lesz? :lol: Meg még van egy kis időm.
Ja, nyáron kezdem az autóvizsgát... asszem nálatok kressznek ? Jól írom? hívják... Ez most csak úgy beugrott xDD

Amúgy új szerelmem van: Da Vinci kód :x Két nap alatt kivégeztem, pdf formátumban töltöttem le és imádom. Apukám azt mondta, meg is vesszük majd hamarosan, mert mondtam neki, hogy villogott a szemem :-Ą Továbbá most Oscar Wilde-ot olvasok (Dorian Gray arcképe, hát meglátjuk); kivégeztem még egyszer Alan Rickam életrajzát, mert bizonyos infókat már elfelejtettem; valamint az Édes Anna kötelezőt, amit magyarból pszichológiai szempontból kell elemeznünk, és asszem szeretni fogom :D Ööö... mi történt még? :-? Többit majd a ficblogomban ;)

Nyú Yiiiir? Vagy szilveszter? Én asszem kiégtem... mármint se kedvem, se normális hely... éjfélkor tal a központban a barátokkal, koccintunk oszt csókolom. Aztán egy-két osztálytársammal afterezünk valahol. Bár lehet, hogy azért nem érdekes, mert minden hétvégén mentem valahova? Úgy nagyjából? :-S Óó, és időközben megszerettem a sört... xD

Mmmm... remélem, kielégítőék a válaszok.
Puszi és szuper évet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 30 (csütörtök), 23:56 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Jaj, de jó látni, hogy gyűlnek az emberkék!! :) :) *mindenkit jól megölelget* Úgy látszik, ez a karácsonyi hangulat (vagy inkább az iskolaszünet;) ) megtette a hatását, de örülök!:)

Shanci, nagyon nagyon gratulálok az eredményeidhez, ez aztán nagy szó (főleg mivel tudjuk hogy különösen nehéz suliba jársz - az én kitűnő bizonyítványom senki számára nem volt nagy dolog tekintve a gimim béka feneke alatti színvonalát, szóval én aztán különösen tudom, milyen, ha tényleg olyan közegben bizonyíthatsz, ami érdemes rá! :)
Hát ez a hetente változó továbbtanulási terv ismerős... :roll: :-D Nálam még mindig ez van! :oops: :-D Nálad pontosan mit takar? Mondj néhány irányt!
A pszichológia egyébként mostanában engem is egyre jobban vonz. Nekem sosem volt ilyen órán, így hivatalosan sosem tanultam, de nemrég elolvastam egy könyvet (ami bár önmagában "nemszeretem" kategória a műiessége miatt - ha van ilyen szó ;) ), de mégis nagyon megfogott. Talán butaság a pszichológia egészét ennek tükrében levonni, hogy érdekel-e, de mivel nincs viszonyítási alapom (és mivel - ahhoz képest amit első hallásra várna a könyvtől az ember lánya - egész sok érvekkel alátámasztott és bizonyított dolog van benne, plusz sok valós pszichológiai eljárás (pl. az megdöbbentett, hogy az ember mekkora arányban veti alá magát egy felsőbb irányításnak - a tettetett áramütés kísérletre gondolok, ha mond ez neked valamit). Szóval ez a könyv a Harry Potter pszichológiája volt (igen, tudom, és én se rajongok az olyan HP könyvekért, amiket Rowling még hírből sem ismer és én is csak azért vettem meg, mert 70%-os leárazás volt :-D). De nagyon kellemeset csalódtam benne. Egyrészt nagy élményt adott azzal, hogy - habár nagyon alapszinten és közérthetően, így kezdetlegesen - de megismertetett a pszichológia témájával, másrészt hogy mindezt egy számomra nagyon is ismert és érdekelt tárgyban, a HP világában tette. Az már csak külön öröm volt, hogy bár talán Rowling ezekről az eljárásokról mit sem tudott (bár ki tudja?), jó elképzelni, hogy talán ez is lehetne az alapja, oka, következménye ennek és ennek a tettnek... Szóval ha van egy kis időd (és nemcsak neked, de bármelyikőtöknek), nagyon ajánlom! :) :)
Bocsi ezért a kicsit túlcsorduló kirohanásomért (ahelyett hogy kicsit arról beszélnék, mi újság velem, ilyenekről zagyválok - bár ki tudja, az érdekelne-e titeket), csak úgy megörültem, hogy szóba került a pszichológia és amúgy is ti vagytok a legalkalmasabbak arra (mint HP fanok), hogy ezt az élményt megosszam!:)
Szóval remélem, nem baj!;)

Hát igen, Riikám, igazad lehet és sajnos már egyre inkább kezdek ráébredni (pedig tudod, én voltam és részben még vagyok is az, aki a végtelenségig bizonygatta, hogy mindig gyerek marad), hogy valóban fel kell és hogy fel is növünk. Ez alól, ahogy sok más alól sincs kivétel és beleszólásunk sincs. Szomorú. :-(
Viszont legalább jó nagymama leszek egyszer (ezt nem nagyképűségből mondom, csak örömmel mesélem, hogy egyik nap ezt válaszolta egy kedves ismerősöm, mikor azon keseregtem, hogy talán túl sokat nosztalgiázom néhány szép emléken. Azt mondta, nem baj, legalább jó meséim lesznek és jó nagymama leszek! 8->

S hogy néhány szót mégiscsak írjak magamról is, vagyis a mostanában történő dolgokról: nálunk is eltelt (jó gyorsan, mint mindig) a karácsony és a szülinap, most még holnap szilveszter, házibuliba megyek, ha minden igaz. Utána pedig vizsgaidőszak csapó kettő (decemberben már volt egy, de most januárban még vár rám másik 5). De ennek ellenére nagyon élvezem, hogy itthon lehetek és úgy oszthatom be a napom, ahogy akarom (vagyis no koránkelés, így sokáig fent levés - ilyenkor jön ki belőlem az írói hajlam akár levelekre, ide, blogra, vagy bigyók képében ;-) ).
Egyébként egyre jobban szeretem az egyetemet, már nem vagyok úgy elkeseredve, mint szeptemberben, már kezdem elhinni, hogy talán nem fognak kidobni, bár azért még mindig vannak lemaradásaim. A tárgyak egytől egyig (na jó, kivéve az infót) nagyon érdekesek és úgy érzem, minden ott töltött nap tanulok valamit (nem okvetlenül a tárgyból, de valamit, ami fontos és hasznos számomra) és ezt nagyon élvezem. Imádom továbbá, hogy gyönyörűséges a campus (ugye Riika? ;) ), még így télen is, imádom az előadóak és úgy általában mindent, amit az egyetem jelképez és amiben más a gimihez (az én gimimhez!) képest. Na jó, azért van néhány kivétel (pl. az elveszettség és hogy nincs olyan segítő kéz, mint az ofő...), de ezektől eltekintve nagyon tetszik. Úgy érzem jó döntést hoztam ezzel az iránnyal és ebben igazán önmagam lehetek, sokkal inkább, mint bármilyen gazdasági, matekos irányban. Lehet, hogy nem lesz annyi pénzem, de legalább nem szenvedés a tanulás minden perce.

Csak még egy (na jó, kettő :-P) megjegyzés, aztán megyek, ígérem!:P
Nr. 1. Ti tudtátok, hogy már ennyi meris emberkének jelent meg könyve? Mármint én tegnap néztem és nagyon meglepett! Persze természetesen Maycsikánkra vagyok a legbüszkébb! 8->
Nr. 2. Láttátok a Levelek Júliának és/vagy a Komfortos mennyország c. filmeket? Ha igen, véleményezés! ;-)

Puszillak titeket! :)

Aila

U.i.: Egy utolsó kérdés, lánykák: KyKynek valóban nincs már blogja vagy csak én vagyok olyan ügyetlen, hogy nem találom...? :oops:

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 30 (csütörtök), 16:26 
Betűmániákus

Szépséges napot mindenkineeeeeek!^^
Csak-csak éldegél ez a topic, naaaa ;) Bár őszintén bevallva, én is figyelgettem ám, hátha történik valami, de kb. csak fényévente jeleztek az emberkék, szóval... én sem láttam sok értelmét annak, hogy fölöslegesen törögessem magam :roll: Igen, talán tényleg egyenes irányt vettünk a felnőtt élet felé... :-S De furcsa ezt leírni :| Jövőre meg már 18... legalábbis én. Hát szuper -.-

Akkor egy kis összegzés, ha már senki se képes rá, akkor majd én elkezdem :-P

Suli?? :) Ööö... durva, de egyre jobban szeretem :D Kitűnő lettem, de ezért istenesen megszenvedtem :lol: :lol: De még rá akarok kapcsolni a következő félévben is :) Nem állok meg, nincs is más dolgom.
Továbbtanulás? Ez kábé újabban hetente változik :D Mindig hallok valamit, megtetszik valami más... majd eldől. Mindenesetre a pszichológiát ugyanúgy szeretem, ötösöm is van belőle, és az elmúlt félévben nagyon sok dologról tanultam, szóval nincs kizárva, bár még tényleg nem tudom. A tudomány iránti "szerelmem" azért még lángol ;)

Hogy irkálok-é? Azt meg lehet követni a ficblogomban, asszem azért nyitottam :) Ha ide betérsz öt percre, az csak néhány kattintás;) Én is nézegetem a tiéteket :roll:

Nagyjából ennyi lenne, semmi érdekesebb vagy komolyabb. :-)

Legyen sikeres évetek, hajrá! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 29 (szerda), 14:30 
Szárnybontogató

Sziasztok Lánykák!

Kissé megszeppenve jöttem nagyon boldog ünnepeket kívánni Néktek!! A karácsonyról enyhén lekéstem, de a szilveszter még előttünk van, szóval mindenkinek hatalmas mulatozást, sok röfögő kismalacot az új évre! :(:) ;)

Bevallom, nem először járok erre... :oops: Egyszer-kétszer mikor volt pár szabad percem feljöttem megnézni, mi van veletek, hogy vagytok, de senki nem írogatott, és úgy döntöttem - bizonyosan rosszul - hogy én sem fogok oldalakat hablatyolni a semmiről.
Mindenkit a feje búbjáig ellep a rengeteg kötelezettség, tanulnivaló... attól tartok kezdünk felnőni... :(
Viszont ami a lényeg, hogy mindezek mellett nekem nagyon hiányoztok pici kasmírok, és szeretném megköszönni, hogy eszetekbe jutottam, felköszöntöttetek, minden ilyesmi... :)

Shanci remélem jól megy a tanulás és kitartóan haladsz a céljaid felé! Még mindig a pszichológia a fő elképzelés? KyKy, még mindig tanulsz, ugye? Ha van kedved picit mesélhetnél! :) Kicsi Amphe hajrá a joghoz - képzeld, lehet hogy én is arra jelentkezem majd itt Pesten ;) -, Aila neked pedig a bölcsészek küzdelmes mindennapjaihoz! :-*

Megyek, vár a finom ünnepi ebéd... Ez a sok családi banzáj. 8-| :g
Pusszantás

"Azt szeretném, ha az egész életem
egyetlen őrült ötlet lenne...." (Kundera)

$star KASMÍR leányzó $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 29 (szerda), 9:00 
Betűmániákus

Szia Aila! >:D<
Neked is hasonló jókat kívánok, és persze sikeres b.u.é.k.!!
Viszont el kell, hogy szomorítsalak, mert én csak beugrottam 26-án, semmi több. :roll: Intenzívebb beszélgetések nincsenek, lévén, hogy nincs idő és mindenki el van foglalva.
Részemről minden a régi, talán annyi, hogy most végre szünet van és megpróbálom kiélvezni.

Legyetek jók, KyKy, tényleg kösz az üdvözlést, nagyon szép volt, bár halvány lila gőzöm nincs, hogy jársz-e erre egyáltalán... :-S :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 28 (kedd), 22:43 
Fanficbúvár

Tartózkodási hely: Leslie és Jess Terabithiájának és Sarah Labirintusának a határvidéke
Sziasztok! :oops:

Őszintén szólva fogalmam sincs, mit kéne mondanom, hogy illik vagy egyáltalán szabad-e ilyen hosszú idő után idetolni a képemet, de nem akartam csak azért nem írni ha már van egy kis időm, mert nem tudom, hogy mit is írhatnék. Hisz tudjátok, az hogy nem találom a szavakat, sosem gátolt meg abban, hogy beszéljek! :wink:

Nem magyarázkodom, tudjátok, nem szoktam. Talán kéne, de akkor sem. :roll: Inkább írok néhány sort!:)

Nem olvastam vissza, fogalmam sincs, mik a pillanatnyi körülmények, de nagyon megörültem, hogy december 26.-i dátumot láttam utolsó bejegyzésként, nem valami október, novemberit. Örülök, hogy Ti azért még tartjátok a vitorlákat, ha én már nem is.
Tudom, hülye duma és felesleges is, hogy az egyetem... de talán, esetleg, kiegyezhetnénk abban, ahogy Maya is felnéz néha, én is úgy teszek? Igyekszem majd gyakrabban, mint ő, de napi visszatérőként biztosan nem fog menni. Ha egyáltalán szeretnétek? Tudjátok, nem szoktam megsértődni, elfogadom azt is, ha már nem tartotok közétek tartozónak.

KyKynek egy külön megjegyzés: még egyszer köszönöm a karácsonyi köszöntőt, remélem megkaptad a válaszom, de azért írok itt is, hátha nem. :)
És neked is Shanci!:) :)
Nektek is, mindannyitoknak nagyon boldog karácsonyt és előre is sikeres új évet kívánok! >:D< >:D< <:-P

Meséljetek, hogy megy sorotok? Írogattok? Nehogy azt mondjátok, hogy nem! :wink:

Igazából tényleg nem tudom, mit írhatnék!:)

Puszillak titeket! >:D< :-*

Aila

"Close your eyes, but keep your mind wide open!"

$star KASHMIR Szövetség-tag! $star

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 26 (vasárnap), 11:58 
Betűmániákus

Boldog Karácsonyt Nektek is!!!!
Kicsit megkésve ugyan, de annál nagyobb szeretettel! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 20 (hétfő), 23:14 
Fanfic-faló

Sziasztok!

Hát, úristen... Annyira furcsa látni, hogy ennyire meghalt a topic :( Valami hiányzik, rossz érzés. :x :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 28 (vasárnap), 10:10 
Betűmániákus

Hahó! :)
Hűű... egy csomó édességet 8-> gratulációkat, ékszereket... egy ölelnivalóan édes párnát >:D< meeeg még sok mindent :D most csak ezek jutottak eszembe :-S jah, meg egy szép sálat is.
Ma jönnek a rokonok - bár kissé másnapos vagyok :g -, de nem ártana tanulni se... :oops: Mindegy, megoldom!
majd még benézek :-h

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 26 (péntek), 16:01 
Könyvmoly

Éééés mi szépet kaptál, királylányka? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 24 (szerda), 7:31 
Betűmániákus

amphetamin írta:
Nagyon sok Boldog Születésnapot, Kedves Shanci! :) :x:x:x:x:x:x:x:x

Kicsit megkésve, de: NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM NEKED IS!!! >:D< >:D< >:D<

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 23 (kedd), 14:49 
Fanfic-faló

Nagyon sok Boldog Születésnapot, Kedves Shanci! :) :x:x:x:x:x:x:x:x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 23 (kedd), 8:57 
Betűmániákus

kykyke írta:
BOLDOG SZÜLINAPOT, SHANCÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!

Küldtem neked e-mailt, nézd meg! :) :-*

Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! :D :D :D :D :D :D
Kösziiiii! :x :-* >:D< >:D<

Szerk: Válaszoltaaaam! *boldogboldog*
És itt is kösz... a kép pedig:) Hát irtó édes! :-*
És igen, ma királynő leszek! 8->

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 23 (kedd), 8:35 
Könyvmoly

BOLDOG SZÜLINAPOT, SHANCÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!

Küldtem neked e-mailt, nézd meg! :) :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 17 (szerda), 7:14 
Betűmániákus

Na végre, jelzett valaki! :D :D
Jó reggeeeelt! >:D<

Köszönöm a gratulát és neked is viszont a kecsegtető római jogos zh-hoz! :-* Azóta jegy-téren egy csomó minden történt... már magam sem tudom követni, szóval... haladgatok. :-S

Tegnap vettem a szülinapomra egy fölsőt 8-> Anyámék meg elkezdtek szapulni, hogy depressziós vagyok-e, mivel tiszta fekete/sötét a szekrényem, illetve a tegnapi új szerzeményem is grafit-színű... /:) De nekem nincs semmi bajom... csak egyszerűen szeretem viselni... ez baj? :roll: De van színes ruhám...pl egy narancssárga pulcsi... egy lila meg egy zöld blúz... és kb ennyi. :D A többi barna, fekete, szürke, kék... esetleg némi fehér. :oops: De én jól érzem magam. :)

Veletek mi van? KyKyvel a múltkor váltottam néhány szót msn-en... ő jól van, valami a játékról magyarázott :D És a többi?

Na, mindegy, legyetek jók, nekem ma két tantárgyból kell készülnöm, önkéntesen akarok felelni xD

pusziii

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 16 (kedd), 17:41 
Fanfic-faló

:-*

Gratula az ötöshöz, Shanci, bár már nem annyira aktuális :)
Nekem most épp van egy pihi délutánom, bár hamarosan megint megyek órára :\ fenének van kedve a suliban ülni 8ig :(

Meglehetősen fáradt vagyok, de kikapcsolódásképp Gyilkos elméket nézek ^^

Múlthét pénteken írtam egy római jog zh-t, és állati jól sikerült érzésem szerint :D még nem osztották ki, de nem félek attól,hogy bármit is elrontottam volna :)

Remélem, minden szép és jó Nálatok!

:-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 09 (kedd), 8:21 
Betűmániákus

Sziaa cicc! >:D<
Jaaaj, sajnálom, hogy így alakult - ha jól olvasom, még csak nem is a te hibádból -, de helyes a hozzáállásod, ha el is estél vagy megbotlottál picit, föl tudsz te állni :-* ;) :) Minden jó lesz, meglásd!

Én ötöst kaptam biokémiából :#-) De egyébként az egész hetem szivacs lesz... nem akar esetleg valaki cserélni velem...? :-S Nem? Oké... :D Mert én se mással. Kissé föl lennénk bolydulva.

Tegnap beszéltem Pöttyivel (igen, I. az xD) és megfázott a szentem, de már jobban van :) ma megy haza, mert beidézték, mivel nyilvánosan fogyasztott alkoholt (sört)... és törvényt szegett. Ezek a szerbek hülyék... de már megszoktuk, hogy a magyar gyerekeket szívatják... :roll: De nem féltem, ki tudja ő dumálni magát, ha akarja. ;) Meg nem akar pénzt fizetni, szóval kénytelen lesz.

Na, befogom, megyek... gyógyszer-kémiázok (:| De csak miután kitöltöttem az új tesztet a másik topicban :D

Legyetek jók!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 08 (hétfő), 21:29 
Fanfic-faló

Üdv.

Nem lesz valami vidám a hsz, csak ki kell írnom magamból, mennyire elegem van. Megbuktam magyar alkotmánytöri zh-n!
Köszönhető minden lusta disznónak, aki nem járt be előadásokra.
Rongyosra tanultam a szemem, szinte mondhatni, belapult a hátsóm, annyit magoltam meg tanultam ezt az átkot és ennyi. 1es.
Egy világ dőlt össze bennem, de nem adom fel!

Pápá

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 08 (hétfő), 10:47 
Betűmániákus

Heló!

Gondoltam, bekukkantok már egy pettyet :) Riika, megörültem, hogy itt látlak, de semmi... :-S Be se köszöntél... na, mindegy :-< Én angoloztam, bétáztam egy fejezetet, hamarosan megyek buszra, talán holnap megint jelentkezek, amennyiben lesz új hsz. :) Addig is, legyetek jók! :-*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 05 (péntek), 18:38 
Fanfic-faló

Szerintem ez nem betegség :) Tiszta aranyos ^^

Én valahol 19én olvastam, de lehet nem.

Írtam, hogy abszolút nem olvastam vissza, ezért nehezen vehettem volna észre, hogy nincs a csapat nagyobbik fele ^^ nembaj :)

Én is mindig elfoglaltban vagyok, de csak azért, mert ilyenkor nem csipog sose, mikor bejelentkezik olyan személy, akire nem vagyok kíváncsi xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 05 (péntek), 18:05 
Könyvmoly

19-e?????? :-O Most nem november 24-én lesz? Én még abban a hitben jártam... :-O

hát, Amphe, nem tudom, észre vetted-e, de elég régen jelentkeztek emberek itten, szóval szerintem Aila és Nara nem nagyon járnak ide, hogy nézegessék a - szerintük még - ürességet. :)

Shanci, én is mindig elfoglalt vagyok, ritkán vagyok zöldike. :D

Képzeljétek, gyerek dalokat töltögettem, és azokat hallgatom... beteg vagyok... xD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 november 05 (péntek), 11:31 
Betűmániákus

Jah, kellett már némi lelkifröccs! :D
Dobar dan, amúgy!

Hát igen, nem kevés dolog történt... de majd pótolgatunk ;) egyébként nincs nagy súlyuk, de azért befolyásoltak néhány dolgot :) A sulim az egyre durvább - méghogy a harmadik a legkönnyebb! =(( Igaz, lényegesebben több a lyukasóra, de triplán visszakapjuk ezeket a pillanatokat, de legalább kicsit föllélegezhetünk... :roll:

Örülök, hogy kicsit éldegél a topic, bár én is ügyesen hozzájárultam az átmeneti ürességhez :-( msn... az a helyzet, hogy ott hamarabb elértek engem is :wink: ha akármilyen jel is van kint, igazából csak Vele szoktam dumálni, nem kell megijedni, hogy elfoglalt vagyok vagy valami :) csak vannak agysejtpusztító egyénkék is - néhány osztálytársam... akik miatt ki kell tennem. Meg persze tanulgatok is közben, ilyesmik. :)

Én szerintem akkor nézem meg a filmet, ha lecsillapodik a láz. Akkortájt lesz a szülinapom is, szóval attól kezdve két hétig el leszek foglalva xD barátok meg pereputty... szóval na :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 105  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra