Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 20:52

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 58  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 0:40 
Betűmániákus

Nah, hát annyira megtetszett az Elfeledve, hogy nem tudtam magam visszafogni.

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell
¤¤¤ A többi történetem a profilomon elérhető!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 23 (vasárnap), 0:37 
Betűmániákus

Castiel, a vizihulla... :)) :)) :))

G Lamaro írta:
Én is darálgatom őket... :) (Küldtem is egy mailt tegnap az Elfeledvével kapcsolatban.)
Eddig a Kódex (mikor is jön a friss? ;) ) és az Elfeledve felkerült a "könyvespolcomra". :D Most jön a Télapuk. :)

Jaja, megkaptam, meg a másikra is reagálni akartam hosszan, csak elragadtak más dolgok. Sőt, lehet, moderálok, és megint nem lesz energiám. :#-)

A Salvadorhoz vagyok kíváncsi, vajon hozzányúlsz-e. ^^

Tudjátok, G Lamaro "nem csípi" azokat a történeteket, amikben vér szerinti apa-fia kapcsolat van. Viszont más sem komálta az ilyesmit, és mégis az SB tetszett nekik a legjobban. Hát kíváncsi vagyok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 22 (szombat), 23:26 
Ó-nagy-admin "backstage"

Én is darálgatom őket... :) (Küldtem is egy mailt tegnap az Elfeledvével kapcsolatban.)
Eddig a Kódex (mikor is jön a friss? ;) ) és az Elfeledve felkerült a "könyvespolcomra". :D Most jön a Télapuk. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 22 (szombat), 22:32 
Betűmániákus

Igen, méghozzá mindent csütörtökön. Igaz, hogy pénteken késtem a suliból, meg úgy néztem ki, mint egy vízihulla, de megérte. :D

Kép
Írásaim, fordításaim: Fülemüle (White Collar fanfic) ¤¤¤ Harry új otthona ¤¤¤ Crelus-trilógia: Alta Mente ¤¤¤ Harry Potter, az azkabani fogoly ¤¤¤ Samuel Blackwell

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 22 (szombat), 22:29 
Betűmániákus

xgigix írta:

jajj a vasárnap olyan messze van még...-.-

Holnap van. XD Aztán hétfőn elküldöm, pár nap múlva visszakapom, aztán olvashattok is, remélem.

Uh, Castiel, ez mind bedarálni. Először daráltad őket? ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 22 (szombat), 22:10 
Betűmániákus

Nem olvastam slasht. :D Az nem az én műfajom.

De a Szérumot, az Álmok földjént, a... öhm... Apámat akarom!, Elfeledve, Könnycseppek és Új világ.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 22 (szombat), 22:05 
Írópalánta

Lilyanjudyth írta:
xgigix írta:
Képzeljétek... ma ültem a buszon... és ewgy autó rendszáma lekötötte a figyelmem... tulképp nem is emlékszem rá, csak arra h SB-vel kezdődött... nagyon gáz... h én rögtön Lily történetére asszociáltam?

Ez jóóó. :)) :)) :))

Eskü ezek után én is azt nézegetem majd, milyen történetek címe jön majd ki. :D

Hát vannak érdekes dolgok... ^^
De jó játék... elűzi az unalmas buszozást....

jajj a vasárnap olyan messze van még...-.-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 22 (szombat), 22:05 
Betűmániákus

Castiel írta:
Csak jöjjön, csak jöjjön. :D

Jah, lezavartam egy csomó történetetedet tegnap, majd valamikor írok róluk vmicskét.

De még lezavarta... XD Gyorsan beadaráltad, mi? Nem kaptál gyomorrontást, ugye? :D A slashektől esetleg, ha olvasnál... :D

Amúgy azért boldog szülinapot! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 22 (szombat), 21:53 
Betűmániákus

Csak jöjjön, csak jöjjön. :D

Jah, lezavartam egy csomó történetetedet tegnap, majd valamikor írok róluk vmicskét.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 22 (szombat), 21:51 
Betűmániákus

xgigix írta:
Képzeljétek... ma ültem a buszon... és ewgy autó rendszáma lekötötte a figyelmem... tulképp nem is emlékszem rá, csak arra h SB-vel kezdődött... nagyon gáz... h én rögtön Lily történetére asszociáltam?

Ez jóóó. :)) :)) :))

Eskü ezek után én is azt nézegetem majd, milyen történetek címe jön majd ki. :D

xgigix írta:
remélem tényleg hamar olvashatjuk, mert vége a félévnek, és a zh-knak... és nincs mit olvasnom... tudom egy fejezet nem sok, de lehet akk ismét nekiülnék az egésznek asszem negyedjére ^^

Nekem is vége a vizsgáknak, már írok elég bőszen, mikor takarítással, mikor szerkesztéssel vegyítve. Az SB fog jönni, ahhoz volt kedvem, már lezavartam jó pár oldalas veszekedés Harry és Perselus között. :)) Amúgy tizenkét oldal van, húsznál lesz kész, örülnék, ha vasárnap este be is fejezhetném. :)

Amúgy elég sok emberkének lesz boldog szülinapos fejezet, nem de? :D Akár előleg, akár utólag is boldog szülinap lesz: ukume, Castiel, GYK (bár kétlem, hogy olvasna XD), még Mei, neked is szülinapod van, nem? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 19 (szerda), 18:08 
Írópalánta

remélem tényleg hamar olvashatjuk, mert vége a félévnek, és a zh-knak... és nincs mit olvasnom... tudom egy fejezet nem sok, de lehet akk ismét nekiülnék az egésznek asszem negyedjére ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 19 (szerda), 1:07 
Betűmániákus

Jaj, később... izé másnap... mármint ma csak később... értitek :)) *már félrebeszél* - majd reagálok mindenkinek. És válaszolok a szép hosszú véleményekre. Ha még több jön, talán SB előbb jön. :)) Ah, verset költök már itt félkómásan.

Mert ugye most csak azért jöttem, hogy közöljem, utolsó vizsgám is megvolt, és az SB nem sokára készen van. Ah, szabadság... meg írás. Már várom. (Persze némezetek mellette sűrűn, de sokkal jobb lesz, hogy nincsenek vizsgák.)

Szóval most megyek aludni, csak beírtam, mi a harci helyzet. :D

Majd talán holnap... mármint ma - teszek is fel részletet, a nagyon türelmetleneknek.

*elballag*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 18 (kedd), 11:33 
Ó-nagy-admin "backstage"

Szia, Lily! :)
Megérkeztem! :D A tizedik kódexnél hagytam egy méretes nyomot magam után. :D
Ma megyek és belekukkantok a következőbe, addig is lesz időd dolgozni a folytatásokon. ;) (Merthogy mostantól jó eséllyel itt fogok lógni a nyakadon... :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 18 (kedd), 7:35 
Fanfic-faló

Ahogy tegnap újraolvastam a kódexet, feltűnt valami. Eddig csak hallomásból ismerjük Gaius gyerekeit. Harry fog majd találkozni velük? És majd a Piton kúriára is elmegy? Olyan jó lenne :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 15 (szombat), 11:03 
Írópalánta

Lilyanjudyth írta:

Hajaj, xgigixnek megvan a magához való esze. :D Muszáj válaszolnom? :))

Kötelezeő XD :lol:
Na jó nem... de kíváncsi vagyok ^w^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 15 (szombat), 1:10 
Ó-nagy-admin "micsoda perverz"

Lilyanjudyth írta:

Pedig más azt mondaná rá inkább, hogy OOC. :D Fura, mert azt hittem, Perselusról idézel. :D

Idézet:
...teljesen AU.

Ráadásul egy másik világban játszódik. Aki azt mondja rá, hogy OOC, nos igaza van, viszont ha nem tetszik neki, olvasson mást.

Miért hitted azt? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 14 (péntek), 23:12 
Betűmániákus

Jól néz ki.

A Coniux annyira nem érdekel, mert van egy olyan érzésem, hogy slash lesz. :D

Szerintem xgigixnek igaza volt, méghozzá aaaa... harmadik pontban. :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 14 (péntek), 22:37 
Betűmániákus

Új fanart a Salvador Benevolushoz!

Egy igen kedves matrica-adó Lilcsyke nevű olvasómnak köszönhetjük a következő szép fanartot, amit pár napja küldött nekem, de csak most írok róla! :D Naaaagyon örültem neki, és naaaagyon köszönöm is! :x

Kép

Itt megnézhetitek nagyobb méretben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 14 (péntek), 22:33 
Betűmániákus

xgigix írta:

lehet, hogy én vagyok lemaradva, de a Coniuxról nekem nem ugrik be semmi... persze várom már, hiszen te írtad, de,... nah... érted...

Tulajdonképpen semmi sem ugorhat be azon kívül, hogy szó volt róla, miszerint felteszem. :D Illetve a fenti szavazás. :D Hétpecsétes titok övezi az egészet.

xgigix írta:
én tűnődtem Siriuson de csak két lehetőség jut eszembe....

Hajaj, xgigixnek megvan a magához való esze. :D Muszáj válaszolnom? :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 14 (péntek), 11:55 
Írópalánta

Lilyanjudyth írta:
Igyekszem azt a két hetet betartani, míg a többit rövidet befejezni mellette, hogy csak két történetre koncentráljak a végén. Bár múltkor bűnöztem, mert a Coniuxból is elég sok meg lett írva. XD

Csak úgy mellékesen mindenkihez szólva, senkinek sem fordul meg most komolyan a fejében, miért is lesz Sirius, amilyen? :))

Uh, nagyon nagy hasra esések lesznek kedves olvasóim... *gonosz kacaj*

lehet, hogy én vagyok lemaradva, de a Coniuxról nekem nem ugrik be semmi... persze várom már, hiszen te írtad, de,... nah... érted...

én tűnődtem Siriuson de csak két lehetőség jut eszembe....
1. Harry megint be vesz vmit és álmodik,
2. Sirusnak bájital balesete volt...^^

esetleg még hogy szorult belé annyi mardekárosság, h megjátsza magát, és így kiszedje Harryből a dolgokat,
vagy megtudja ezt az apadolgot.
hoppá ez már 4 :oops: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 13 (csütörtök), 23:32 
Betűmániákus

Yasmine írta:
Idézet:
– Jól van… akkor én… megyek is órára – mondta bizonytalanul Draco. – Azért mondd meg neki, hogy hiányoltam őt, jó? Rám számíthat.

Ez annyira tetszett. :x

Határozottan kedvelem ezt a Dracót. :)

Pedig más azt mondaná rá inkább, hogy OOC. :D Fura, mert azt hittem, Perselusról idézel. :D

meichan írta:
Meló közben bekukkant.

Szia Lily!

Tegnapi véleményezésemből kimaradt egy apró dolog.

Draco régi énje nem fog sokáig visszajönni, csak ameddig nem gondol bele igazán Harry helyzetébe. :) Uh inkább a Ginnys dolgokat nem vitatnám, ha nem muszáj... mert az még... nah. XD
Perselus dühe egy olyan valakinek köszönhető, akiről még nem volt szó, de most felbukkan egy kicsit, de ettől függetlenül is elég dühös Harryre, elvakítja a Siriusos féltékenység.
Perselusnak majd lesz egy pár keresetlen szava, némely szellemekhez. XD
Frissíteni pedig neked sem tudom megmondani, mikor tudok. Igyekszem azt a két hetet betartani, míg a többit rövidet befejezni mellette, hogy csak két történetre koncentráljak a végén. Bár múltkor bűnöztem, mert a Coniuxból is elég sok meg lett írva. XD

xgigix írta:
Én megértem Harryi... mm Én is kiakadtam volna ha kiberül, h az akit a másik világban annyira szerettem akár az apám is lehetne... Hiszen Harrynek minden vágya az volt, h Sirius szeresse, Piton meg minden alkalmat megragadt, h Harryt ellene fordítsa sztem... h nem mondhatta el neki... oké, h kém meg minden de akk is...
Piton meg úgy viselkedik mint egy óvodás még csak figyelembe se veszi, h Harrynek milyen lehet itt. önző mardekáros...
Draco :x Akig várom. Bár nem tom h Sirius mitől lenne olyan mint régen... hmm.

Piton valljuk be rettentően féltékeny, azért is nagyít fel minden Siriusos dolgot kissé. Sebaj, a végére mindenki rá fog jönni, hogy mekkora idióta volt. Csak épp a "mikor" szó a kérdéses.

Csak úgy mellékesen mindenkihez szólva, senkinek sem fordul meg most komolyan a fejében, miért is lesz Sirius, amilyen? :))

Uh, nagyon nagy hasra esések lesznek kedves olvasóim... *gonosz kacaj*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 13 (csütörtök), 23:20 
Betűmániákus

Daedalus írta:
Szia!! Nekem Roanne,Harry és Piton a kedvenc szereplőm:D és Harry kifog békülni Siriussal?? remélem Perselussal is:D Egy javaslat:Mi lenne ha 1x-re csak egy történetre koncentrálnál,és azt befejezed,és utána jöhetne a többi sorban?:P Amúgy nekem ez a kedvencem:)(burkoltan javasoltam hogy ezt fejezd be elsőnek:)

Harry egyszer majd ki fog békülni Siriusszal, de az még nagyon nem most lesz. ^^ A javaslatod meg kissé hibás. Mert előbb a rövidebbeket szokás befejezni, nem a leghosszabbat. :-P

Castiel írta:
Öhm... mikor jön a következő fejezet az SB-ből? :roll:

Na. :D De hogy írjak egy kicsit a mostani részről... (nem baj, hogy csak ide írok?) Én Harryt és Pitont is meg tudom érteni, bár most Pitont jobban. Amit Harry csinált, az óriási hülyeség volt. Nagyon durva dolgot csinált. Bár azért remélem, hogy minél hamarabb rendeződnek a problémák, és az újonnan kialakult függőség sem fog visszafordíthatatlan károkat okozni. :) Harry és Draco beszélgetése is érdekes lesz, kíváncsian várom már. Na meg azt, hogy Ginny, az ikrek és Sirius hogyan lesznek kedvesek Harryvel. :D

Elvileg két hét múlva... már írom az új fejezetet, csak kisebb problémák közbejöttek (UV holnap XD), meg alapból nem vagyok jól mostanság, minden dupla idő alatt készül el. *sóhajt*
Azért a visszafordíthatatlan következményektől nem kell tartanod, csak némi riadalom lesz. :) Ezt a kedvességes dolgot majd átlátjátok, nem beszélhetek róla. XD

xgigix írta:
Draco :x :x :x
Mit fog kapni Harry ezért az akciójáért ^^ Piton tuti kiakad... Ráadásul még felelőtlen is mert Draco ugyebár nem jó az elme lezárásában igaz? Jajj folytatást méééég!!!!

Egy ideig nem fog kiderülni a dolog, gondolom, ez egyértelmű. :D Addig van elég probléma és esemény, ami lefoglalja szegény Harryt. :) Draco pedig elég ravasz és ügyes tud lenni, hogy titokban tartson ilyesmit. ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 12 (szerda), 13:20 
Írópalánta

Én megértem Harryi... mm Én is kiakadtam volna ha kiberül, h az akit a másik világban annyira szerettem akár az apám is lehetne... Hiszen Harrynek minden vágya az volt, h Sirius szeresse, Piton meg minden alkalmat megragadt, h Harryt ellene fordítsa sztem... h nem mondhatta el neki... oké, h kém meg minden de akk is...
Piton meg úgy viselkedik mint egy óvodás még csak figyelembe se veszi, h Harrynek milyen lehet itt. önző mardekáros...
Draco :x Akig várom. Bár nem tom h Sirius mitől lenne olyan mint régen... hmm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 12 (szerda), 11:51 
Fanficbúvár

Meló közben bekukkant.

Szia Lily!

Tegnapi véleményezésemből kimaradt egy apró dolog.Dracot imádom viszont felmerült bennem,hogy miért jön vissza a régi énje.Hát azt hiszem nem csak az lehet az oka,hogy megtudja kicsoda valójában Harry,szerintem vagy azért mert ilyen szinten megbántotta Perselust vagy mert megtudja,hogy a régi világban Harrynek több köze volt Ginhez ami miatt felébred a szöszke féltékenysége,hiszen neki nagyon is tetszik a lány :)
Perselus dühe bár elég borzasztóan viselkedett Harryvel azt lehagytam,hogy ennek a haragnak és az eltünedezésnek nem lehet-e köze mondjuk Draco elhelyezéséhez,Lucius kis alattomos tettéhez már ami Dracora vetett átkot illeti.Szerintem ezek együttesen teszik ennyire dühössé és az egész mérge szegény Harry-n csapódott le.Ami valljuk be nem volt szép tőle de érthető.Mindig éreztette a fiúval,hogy mennyire szereti,törődik vele és aggódik érte főleg amikor megtudta,hogy valójában azzal a fiával élhet együtt akit amúgy is magához akart venni.Nem is csoda,hogy ilyen lett a viselkedése.Harry tényleg önző módon kicsikarta amit tudni akart aztán itt az eredménye.Persze hozzájárult ehhez egy kedves szellem is aki még véletlenül sem keresné fel a bájitalmestert,hogy közölje vele ő volt az aki tök másként mondta el a dolgot a fiúnak ja és úgy mellesleg a gyerek pocsékul néz ki.Oké nem gyártom tovább az elméleteket :) No hát most már mehetek is vissza melózni.:)

Ja igen egy aprócska kérdés,mi lesz legközelebb amit frissítesz?Csak kiváncsiság.....nem sürgetés.... :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 12 (szerda), 0:05 

Idézet:
– Jól van… akkor én… megyek is órára – mondta bizonytalanul Draco. – Azért mondd meg neki, hogy hiányoltam őt, jó? Rám számíthat.

Ez annyira tetszett. :x

Határozottan kedvelem ezt a Dracót. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 11 (kedd), 22:45 
Írópalánta

Draco :x :x :x
Mit fog kapni Harry ezért az akciójáért ^^ Piton tuti kiakad... Ráadásul még felelőtlen is mert Draco ugyebár nem jó az elme lezárásában igaz? Jajj folytatást méééég!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 11 (kedd), 21:53 
Betűmániákus

Öhm... mikor jön a következő fejezet az SB-ből? :roll:

Na. :D De hogy írjak egy kicsit a mostani részről... (nem baj, hogy csak ide írok?) Én Harryt és Pitont is meg tudom érteni, bár most Pitont jobban. Amit Harry csinált, az óriási hülyeség volt. Nagyon durva dolgot csinált. Bár azért remélem, hogy minél hamarabb rendeződnek a problémák, és az újonnan kialakult függőség sem fog visszafordíthatatlan károkat okozni. :) Harry és Draco beszélgetése is érdekes lesz, kíváncsian várom már. Na meg azt, hogy Ginny, az ikrek és Sirius hogyan lesznek kedvesek Harryvel. :D

Jah, újra kellett olvasnom az előző fejezetet, mert nem emlékszem, hogy miért vesztek össze. :D Hát igen, az én tyúkeszem. :))

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 11 (kedd), 20:02 
Betűmániákus

Később reagálok a hozzászólásokra, most csak berontok ide. XD

[url=http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=21884]Salvador Benevolus

25. fejezet

Lelkiismeret[/url]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 11 (kedd), 19:37 
Szárnybontogató

Szia!! Nekem Roanne,Harry és Piton a kedvenc szereplőm:D és Harry kifog békülni Siriussal?? remélem Perselussal is:D Egy javaslat:Mi lenne ha 1x-re csak egy történetre koncentrálnál,és azt befejezed,és utána jöhetne a többi sorban?:P Amúgy nekem ez a kedvencem:)(burkoltan javasoltam hogy ezt fejezd be elsőnek:) thx.ui:bocsi a fejezetért amit tegnap küldtem,be nem tudtam hogy ez már annak számít:P Most írom újra,teljesen máshogy kezdődik,mint aZ eredeti:Pkezdve,valamikor a jövő héten lessz késsz és beküldöm:P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 11 (kedd), 17:20 
Írópalánta

Nekem mond ^^
Hát ha olyan jó pasi mint Draco... lehet h enyhébb leszek a véleményalkotásban ^^
Jajj.. lesz végre olvasni valóm ^^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 11 (kedd), 16:37 
Betűmániákus

xgigix írta:
Ezek olyan alapok... :D Egyedül Dariusról kaptunk spoilert XD De én akkor se bízok benne XD Olyan gyanús... -.-

Hát nah, attól még leírhatom, nem? :))

Cörnyű vagy. Miért nem bízol? Csak mert épp nem jó pillanatában láttad... :D

Amúgy ma este hozom a fejezetet. Mármint Sb 25. Hah, ha még valakinek mond így bármit néhány hónap után. $ear

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 10 (hétfő), 22:14 
Írópalánta

Ezek olyan alapok... :D Egyedül Dariusról kaptunk spoilert XD De én akkor se bízok benne XD Olyan gyanús... -.-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 10 (hétfő), 21:43 
Betűmániákus

xgigix írta:
Válaszolj hát! vagy netalántán vannak helyes elképzelések? ^w^

Akkor hát... fehérrel. Akit nem érdekel, legalább nem fog a képébe virítani az információ. :D Amúgy keddre mondták a javítást, elvileg nem is leszek ki itt a kétszer egymás után vizsga napoktól, szóval felteszem, rajtam nem fog múlni.

Idézet:
Am annyi ötletem volt, mikor befejeztem az olvasást, - bár így késő este kicsit lassú vagyok - nem nagyon jutnak már eszembe... az sztem tuti, h Piton megkeresi majd, meg kiderül hogy NEM Sirius az apja... különben nem lenne Severitus ^w^... meg sztem ez a Darius nem tiszta... még azt is el tudom képzelni, h Luciushoz viszi Dracot... akit persze meg kell menteni... meg ugyebár ott van Dorea akinem a megjelenése egy hatalmas hisztit fog eredményezni...szal eddig jutottam a filozofálgatásban... és én is kíváncsi vagyok mennyit találtam el belőle (nem célzás) :wink: XD

Nah hát akkor először is leszögezzük, Piton eléggé ordította, hogy Harry bizony az ő fia, szóval ez így is van. Nem hiszem, hogy ezzel nagy meglepetést okoztam, úgy érzem. :D De egyébként a történet akkor is Severitus lenne, mert az örökbefogadott Harry is oda tartozik. :D
Perselus eleinte nem keresi a társaságát, mert ugye eleve el is utazik (hah hát azt nem lövöm le hova, meg miért XD), de aztán visszatér az iskolába, órákra is és a szállásra is. Mondanom sem kell, nem fognak ám rendbe jönni az dolgok közte és Harry között. Dariusról nem kell semmi rosszat feltételezni, abszolúte a Rend oldalán van, csupán egy írtó nagy összezördülése volt Henryvel (amit szintén nem lövök le XD), és ezért haragszik rá nagyon. Dorea csak enyhe sokkokat fog okozni, semmi extra. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 10 (hétfő), 18:48 
Írópalánta

Válaszolj hát! vagy netalántán vannak helyes elképzelések? ^w^

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 09 (vasárnap), 11:50 
Betűmániákus

Yas, örülök, hogy erre látlak! :D *megölel*

A fejezet kész lett, már elküldtem. A bétám viszont hétköznap fog ráérni, szóval hét elején már végre számíthattok rá. Holnap vizsgám lesz, de szerintem megyek, írom az SB következő fejezetét. XD

xgigix írta:
^^ Hát Draco csak azért tűnik furcsának...

Hát igen, ha Dracofanatikus vagy, akkor nagyon láthatod, én sosem voltam az, de szeretném őt szerepeltetni - így nem csoda, hogy a falramászatlak szegény karakterrel. :( Akkor külön sokk, hogy Ginnyvel... XD

Nem tudom, válaszoljak-e a dolgaidra, vagy ne? :D Mert addig nem írom le. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 08 (szombat), 22:43 
Írópalánta

^^ Hát Draco csak azért tűnik furcsának, mert a - kevés szereplés mellett - olyan kis nyápicként jelenik meg a fejemben...lehet h csak azért mert enyhén Dracofanatikus vagyok, meg minden de itt olyan kis szerencsétlen... meg pont Ginny, hát... huh...
Am annyi ötletem volt, mikor befejeztem az olvasást, - bár így késő este kicsit lassú vagyok - nem nagyon jutnak már eszembe... az sztem tuti, h Piton megkeresi majd, meg kiderül hogy NEM Sirius az apja... különben nem lenne Severitus ^w^... meg sztem ez a Darius nem tiszta... még azt is el tudom képzelni, h Luciushoz viszi Dracot... akit persze meg kell menteni... meg ugyebár ott van Dorea akinem a megjelenése egy hatalmas hisztit fog eredményezni...szal eddig jutottam a filozofálgatásban... és én is kíváncsi vagyok mennyit találtam el belőle (nem célzás) :wink: XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 08 (szombat), 21:31 

Castiel írta:
Akkor már hamarosan jön a SB?

Az egyetlen HP történet, aminek nagyon várom a folytatását :D Szóval, Lily, hajrá, írjad a fejezetet, mert olvasni akarom :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 08 (szombat), 20:10 
Betűmániákus

Akkor már hamarosan jön a SB?

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 08 (szombat), 19:20 
Betűmániákus

Nah a szerdai vizsgám négyes lett, a csütörtökit meg bebuktam... XD Teljesen esélytelen volt, de amikor újramegyek, már minden kérdést tudni fogok rá a válasszal együtt. :))

Viszont két napig totál KO voltam (régen fájt már ennyire a fejem - sőt, lehet ezért is toltam el a másik vizsgát, egy kettes összejöhetett volna), semmivel sem haladtam, tiszta szánalmas. Ma viszont újult erővel álltam neki, az SB 25. fejezete jön ugye nem sokára, és egészen a 28-ig teljesen kidolgoztam. Nem akarom még egyszer azt játszani, hogy egy évben csak x fejezet sikerül. Jó lenne, ha két hetente tudnék frissíteni, ezért is dolgoztam 28-ig.

Ha azon a pár vizsgán túl is leszek, akkor már csak a Leo és a Kódex befejezése lesz a cél. Tudjátok, újévi fogadalom, hogy minél kevesebb wipem legyen, és a végén csak Adriana és SB maradjon váltásban. ^^

Idézet:
xgigix írta:

ismételten elolvastam az egész történeted, és rá kellett jönnöm, h mennyire imádom... remélem hamar folytatod, mert olyan régen volt már friss... olyan fura ez a Draco... kicsit szerencsétlennek tűnik nekem :$ remélem mostmár tényleg lesz új rész, mert igaz vannak sejtéseim nagyon érdekel a következő rész...

Jaj ezt muszáj volt idemásolnom. :D Már csak azért is, mert elképedtem, hogy az egészet teljesen elolvastad. ^^ Miért tűnik szerencsétlennek Draco...? Azon kívül, hogy rettenetesen nem szerepeltetem? :( A sejtésekről is mesélhetél, kíváncsi vagyok rá. Pláne, hogy most teljesen kidolgoztam jó hosszan egy időre az egészet. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 0:52 
Fanficbúvár

Szia Lily! :)

Nagyon várom a frisseket és láttam,hogy Castiel is bejelentkezett egy kis szülinapi frissre :D

A jó történeteknél tudod mindig az szokott lenni mikor a vége szócska felkerül,hogy a kedves olvasó egyik szeme sír a másik pedig nevet ;;)

Uh akkor két nagy kalappal a vizsgáidra :) Nekem addig még van kemény négy hét és még mindig semmit sem tudok :) De nem baj mert legalább tudom,hogy addig lesz minimum egy friss, attól pedig olyan szinten fel fogok töltődni,hogy gyakorlatilag berepülök majd a vizsgára :-P :D

Viszont azon fogok agyalni,hogy mit akarsz elhinteni a SB kövi részében illetve ha elhintetted akkor azon,hogy mire akar utalni*na ez aztán értelmes lett* :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 05 (szerda), 0:19 
Betűmániákus

Persze, hogy szép fogadalom, csak rácsapkodok mindig a kezemre, hogy "rossz Lily, nem szabad mást írnod" :D :))

Kedves xgigix (jaj drága a nevemben nincsen d :D ), elég sok történettel, ha sikerül befejeznem azt a párat, amiből ugye csak pár van (Amade, Kódex, Leo), és szinten tartom friss terén a maradék kettőt (SB+Amade). Viszont azokat tényleg akkor fogjátok látni, ha nagyon sok meg van belőle írva, illetve be van fejezve. Mert aztán megint ott tartunk, mint most. :roll:

Idézet:
Amade és a Kódex a kedvencem, így már nagyon várom a folytit, bár hiányozni fognak a friss fejik, de ez van.

Alison, hogy értetted? ^^ Most sajnálod, ha befejeződnek, mert összekapom magamat végre, és csak kettő wip váltogatja egymást? :)

Na, megyek még tanulni... öh, olvasgatni. :D Ugye holnap és azután vizsgám van. De holnap a maradék sb-t be fogom fejezni, amivel elmaradtam. Kész lettem volna, de rájöttem, hogy egy fontos dolgot kihagyok, és azt mindenképpen előre el kell hinteni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 01 (szombat), 19:18 
Írópalánta

Boldog Új évet mindenkinek ^^

Alig várom, h Lilyandjudyth mivel lep meg minket az idén :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 01 (szombat), 16:45 
Írópalánta

Mindenkinek Boldog Új Évet!

LIly szép fogadalmak, remélem betudod majd tartani őket. Én is tettem egyet, miszerint idén több kritikát fogok írni, hiszen megérdemlitek, főleg ha sok friss jön. :-D
Amade és a Kódex a kedvencem, így már nagyon várom a folytit, bár hiányozni fognak a friss fejik, de ez van.

A vizsgákhoz meg sok szerencsét!

"Vannak dolgok, melyeket csak az érez, kinek esze, s vannak dolgok, melyeket csak az ért, kinek szive van."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 01 (szombat), 13:08 
Betűmániákus

Én is beállhatnék a sorba, hogy 17-én is jöjjön valami friss. :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 01 (szombat), 13:06 
Betűmániákus

Pedig nem is durva fogadalmak. :D
Magamnak csináltam és titeket kínozlak vele, hogy egy adott történetben messze van a friss, holott - ha úgy sikerül - hétvégente van friss. :roll:

Mei, 21-ére majd más friss lesz, hiszen az SB ma lesz kész, akkor valahol hétfő-kedd magasságában tán már felkerül. :D

Amúgy szomorúan jöttem rá, hogy két vizsga egymás után már jövő héten lesz. XD Ismerem a tanárokat, ezért tudjuk, mire számíthatunk. :D

Annak pedig örülök, hogy jól van anyud, és nem rémisztgetnek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 01 (szombat), 11:48 
Fanficbúvár

Ihletben gazdag Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Lily!

Hm egész jól állsz a SB-vel ;) Akkor számíthatok majd 21-e környékén frissre?Szép szülinapi ajándék lenne 8->

Uhh nekem is öt vizsgám lesz de,hogy melyik lesz belőle a nehéz azt még nem tudom,mert van olyan vizsga amiből még nem vettünk semmit tehát azt sem tudom,hogy milyen nehéz az anyag :D De halál optimista vagyok,ugyan nem nagyon tudok semmit de az optimizmus megvan :)

No akkor neked is egy nagy kalappal a vizsgákhoz és várom a frisseket :)

Köszönöm Lily,anyum jól van kezelik meg bogyókat kell szednie meg leszázalékolták de legalább már nem riogatnak minket műtétekkel.Azért ez is valami :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 01 (szombat), 11:40 
Betűmániákus

Neked is Boldog Új Évet!

Hát... azért ezek durva fogadalmak. :D Mmint én nem biztos, hogy be tudnám tartani, de csodálom az elhatározásod! Az a baj, hogy azzal a hárommal vagyok lemaradva, amit a leghamarabb be szándékozol fejezni. :D Na, ha végre túl jutottam egy regényen, akkor jöhet majd a hiánypótlás. Aztán ha lesz erőm (nem valószínű), akkor kritikát (vagy vmi firkálmányt) írok.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 01 (szombat), 11:36 
Betűmániákus

Minden erre járó kedves olvasómnak történetekben és folytatásokban gazdag, Boldog Új Évet Kívánok! :)

Kép

Ah, és az év első napján mondjak valami jó hírt: pár oldal és befejezem a Salvador 25. fejezetét. (Szeptember vége óta illene, mi?)

Jah és ha már az újévi fogadalmaknál tartunk, szerintem itt volt az ideje, hogy tegyek végre (még sosem tettem újévi fogadalmat XD): miszerint szépen befejezek mindent az Adrianán és az SB-n kívül (hogy csak azt a kettőt vigyem párhuzamosan, amik hetente csak tudnák váltani egymást), a Leót (két fejezet van hátra), az Amadét (három fejezet van hátra, és Kódexet (három fejezet van hátra).

Hah, és van kemény öt vizsgám, amiből egy nehéz. Remélem, össze fog jönni, hogy mindent szépen minél hamarabb befejezzek, mert ez nem állapot.

*kifakadt Lily továbbáll*

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 30 (csütörtök), 12:50 
Betűmániákus

Fogadalmakkal óvatosan? :))

Pedig nem ártana, akkor kordában tartana valami, hogy ne tartsak ennyi wipet.

SB... Harry meg Luna...? Jesszum. XD

Neeem, Lunával itt soha nem hoznám össze. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 december 29 (szerda), 15:26 
Szárnybontogató

Ööö egy 5let:

Valamelyik regényedben,esetleg az SB-ben nem hoznád össze Harryt Lunával??

kell a változatosságm,ne folyton csak Hermionéval:D:P

thx.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2890 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 58  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra