Merengő Fórum

Fanfic fanatikusok gyülekezőhelye
Pontos idő: 2026 augusztus 05 (szerda), 21:57

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 614 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 01 (kedd), 15:06 
Fanficbúvár

Még mielőtt jönne a Mostohák új része...

Eggyel nő a tét
Forrósodik a hangulat, kérem szépen. A fiúk gondolatai egyre helytelenebbek... ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 március 01 (kedd), 7:20 
Könyvmoly

Heteira írta:
Heteira írta:
Na, akkor jelentem, hogy van két és fél oldal, egy kész jelenbeli rész, egy pedig folyamatban. Haladunk. :-)

Kész a jelen, kicsit több, mint 4 oldal. Haladunk. :-)

Hajrá, szuper vagy!

Tudod, mennyire támogatlak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 28 (hétfő), 23:52 
Fanficbúvár

Heteira írta:
Na, akkor jelentem, hogy van két és fél oldal, egy kész jelenbeli rész, egy pedig folyamatban. Haladunk. :-)

Kész a jelen, kicsit több, mint 4 oldal. Haladunk. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 27 (vasárnap), 22:27 
Fanficbúvár

Stiga írta:
Sztem inkább legyen rövid, csak jöjjön :D Már kezdenek elvonási tüneteim lenni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 27 (vasárnap), 15:23 
Zöldfülű

Sztem inkább legyen rövid, csak jöjjön :D Már kezdenek elvonási tüneteim lenni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 26 (szombat), 23:45 
Fanficbúvár

Közvélemény-kutatás: ugye ti is gy gondoljátok, hogy inkább legyen rövid az új Mostohák fejezet, csak készüljön már el...? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 26 (szombat), 16:05 
Fanficbúvár

Itt a hétvége, úgyhogy újra Eggyel nő a tét. ;-) Szép, hoszú fejezet lett, és eleinte olyan, mintha Draco megszívná, de a végére kiderül, hogy ma este bizony Blaise jár rosszul... :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 23 (szerda), 23:25 
Fanficbúvár

Kyraper írta:
Drága Heteria!

Ezúton szeretnék gratulálni Neked a III. Arany Főnix díj jelölésekért.

Köszönöm szépen. Nagyon örültem, mikor láttam őket. :-) És a szavazatokat is köszönöm. :-)

Kyraper írta:
Olvastam az idei terveidet, nem fogsz unatkozni és minket sem hagysz olvasnivaló nélkül, hála Merlinnek :))

Hajjaj, ötletem van sok, csak idő kellene. De hát, hosszú ez az év, nem szabad türelmetlenkednem... :-)

Kyraper írta:
Azért remélem, hogy Altól és Scorptól nem végleges lesz a búcsúd és előveszed azért majd még idén a srácokat :lol: .

Ha akarnék, se tudnék: állandóan eszembe jutnak újabb dolgok róluk. :-)

Köszönöm, örülök, hogy szereted a történeteimet. :-) :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 23 (szerda), 15:05 
Fanfic-faló

Drága Heteria!

Ezúton szeretnék gratulálni Neked a III. Arany Főnix díj jelölésekért. Mivel idén sajnos két kedvenc írónőm nem került fel a listára, így egyszerű dolgom van, Téged is Luna L-t támogattam szavazataimmal ahol csak tudtam :-D, hiszen Ti vagytok a másik két kedvencem . Remélem, sokan tettük még ezt és sok kategóriában idén is díjazottak lesztek $pray !

Olvastam az idei terveidet, nem fogsz unatkozni és minket sem hagysz olvasnivaló nélkül, hála Merlinnek :)) .Azért remélem, hogy Altól és Scorptól nem végleges lesz a búcsúd és előveszed azért majd még idén a srácokat :lol: .

Akárhogy is lesz, olvasni fogom a történeteidet, ezt megigérhetem :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 22 (kedd), 17:06 
Fanficbúvár

Shanon, persze, hogy szabad, imádom, ha reagáltok. ;-)

Igyekszem erőt venni magamon, és a közeljövőben leülni, és fel nem állni addig, amíg legalább a fele el nem készül az új Mostohák fejezetnek. Ha már van vázlatom, most már nincs min nyafognom... ;-)

De most még slash:
Ismét Eggyel nő a tét
Ötödik fejezet, amelyben Draco csokira éhezik, Blaise feje fölött gyülekeznek a viharfelhők és elkezdődik a péntek este.
Jó szórakozást!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 22 (kedd), 16:07 
Betűmániákus

Szia Het! >:D<
Hmm... akkor reagálok, ha szabad - mindegy mi, csak tanulni ne kelljen :oops:

Szóval, kikerülve a slasheket, bár azok is biztos tutik:
- a Mostohákat már nem győzöm várni :-) na, persze, ez az egy oldalacska még mindig jobban hangzik, mint az, hogy én kitöröltem a enyémet, aztán beírtam helyette egy mondatot xD na jó, azóta született hozzá még három. :o a suli az oka mindennek -.-
- nem slash meglepik... hmmm. ezzel ismét fölcsigáztál^^

Figyelem az akciókat, mindent bele! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 22 (kedd), 9:39 
Fanficbúvár

Pici helyzetjelentés, vegyítve a jó és a rossz híreket, slashereknek és nem-slashereknek, új generációt kedvelőknek és a régiekre esküszőknek egyaránt (van itt minden!):
- a Mostohák egy oldalnál toporog
- Blaise és Draco már nagyon szeretne összejönni
- Albus és Scorpius története határozottan folytatódni látszik (ha végeztem azzal, amit éppen írok, utána megint önkéntes száműzetés lesz, és nem nyitom meg a róluk szóló fájlt, különben sosem szabadulok...)
- nem slash meglepetések vannak előkészületben (mindenféle generáció)
- félek, hogy szétszakadok a túl sok ötlet miatt, ami a fejemben egymást kergeti... :lol:
- dolgoznom kellene. :lol:

Ki-ki válogasson kedvére a hírmorzsák között, és remélem, találtok valamit, aminek örülhettek. ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 20 (vasárnap), 11:12 
Fanficbúvár

Ismét Eggyel nő a tét. Blaise estéje egyre rázósabb lesz... ;-)
Tehát Negyedik fejezet, amelyben Blaise büntetést kap, de lehet, hogy végül Draco bűnhődik. Nincs csók, és ennek az is az oka, hogy Astoria megdöbbentő módon nem érdeklődik Blaise iránt. Ahogy Ron sem.

Nagyon szeretjük ám a véleményeket... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 17 (csütörtök), 9:48 
Fanficbúvár

Kyraper írta:
Szia:)!

Köszönöm a friss fejit, hagytam nyomot :-D , de azért itt is elmondom, hogy nagyon tetszett ez a rész is! Fejezetről fejezetre egyre jobb és jobb történet lesz.

Köszönjük, nagyon örülünk, hogy tetszik :-)

Kyraper írta:
a "Hazudni bűn"-nek megírod majd a folytatását? Említetted, hogy esetleg majd Harry szemszögéből is láthatjuk az eseményeket :).

Igen, mindenképpen meg fogom írni a Harry-nézőpontot. De jelen pillanatban nem tudom, hogy mikor... :-)

Kyraper írta:
ui: Nézz nyugodtan hülyének, :

Nem hülyének nézlek, meg vagyok hatva. :-)
Amúgy kezdem azt gondolni, hogy lassan nálam semmit sem jelent az, ha kirakom a "vége" táblát... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 16 (szerda), 20:11 
Fanfic-faló

Szia:)!

Köszönöm a friss fejit, hagytam nyomot :-D , de azért itt is elmondom, hogy nagyon tetszett ez a rész is! Fejezetről fejezetre egyre jobb és jobb történet lesz. Tudom, hogy most több történetet írsz egyszerre-amiért nagyon hálás is vagyok!- és el vagy havazva, de nem tudom megállni, hogy megkérdezzem, hogy a "Hazudni bűn"-nek megírod majd a folytatását? Említetted, hogy esetleg majd Harry szemszögéből is láthatjuk az eseményeket :). Természetesen nem várom el, hogy most nekikezdj - milyen rendes vagyok :)) - egyszerűen csak érdekel, hogy tervezed-e a folytatást majd valamikor?

Köszönöm!
Pusz,
Kyraper

ui: Nézz nyugodtan hülyének, de sokszor előfordult már, hogy amikor a macskám jólakottan nyújtózkodik, akkor bevillant egy mondat:
"A kielégülés után Harry mindig úgy csókol, mint egy jóllakott macska" =)) Ismerős idézet? Ebből is látszik, hogy mennyire imádom ezt a ficedet is, persze, hogy várom a folytatást, annak ellenére, hogy kiraktad a "vége" táblát :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 16 (szerda), 17:58 
Fanficbúvár

Frissült a Luna_L-lel közös történetünk az Eggyel nő a tét. Jó szórakozást hozzá mindenkinek! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 15 (kedd), 22:10 
Fanficbúvár

Kyraper írta:
Szia Heteria!

Elolvastam, körmötrágtam, majdnem nyugtatót vettem be :lol: , könnycseppet hullattam és nyomot is hagytam ;;) . Ismét nagyszerűt és tökéleteset alkottál, köszönöm!!!!

Szia Kyraper!
Köszönöm a véleményt, örülök, hogy túlélted végül a fejezetet maradandóó lelki sérülés nélkül ;-)
És nagyon köszönöm a dicséretet. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 15 (kedd), 19:53 
Fanfic-faló

Szia Heteria!

Elolvastam, körmötrágtam, majdnem nyugtatót vettem be :lol: , könnycseppet hullattam és nyomot is hagytam ;;) . Ismét nagyszerűt és tökéleteset alkottál, köszönöm!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 15 (kedd), 18:00 
Fanficbúvár

És akkor itt a vége:
Túl az Óperencián - Kíváncsiság IV. rész: Valami örök
Jó szórakozást! :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Fanatikus
HozzászólásElküldve: 2011 február 14 (hétfő), 19:19 
Fanficbúvár

Valerin írta:
Huh, sokat írtam, bocsika:)

Üdv itt is. :-)
És nem, egyáltalán nem írtál sokat - de ne spoilerezz többet a QaF-ból. ;-)
Amúgy Justin kinézetben nekem tisztára Scorpius. (És amilyennek kinéz a karakter, még viselkedésében is lehet hasonló...) Enyhe zavar. :-D

Örülök, hogy számodra nem volt kínzó. :-) Hajjaj, érzelmesnek meg a következő fejezet még érzelmesebb... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Fanatikus
HozzászólásElküldve: 2011 február 14 (hétfő), 14:43 
Zöldfülű

Azt hiszem, most már teljes joggal mondthatom saját magamra, hogy fanatikus vagyok, hiszen nem elég, hogy minden fellelhető helyen elolvastam az új részt, most még itt is megjelentem. Persze van erre egy másik kifejezés is, de remélem, nem vagyok az:)
Nekem amúgy egyáltalán nem lett annyira kínzó, csupán érzelmes, ezért olvasom el újra. Örülök, hogy megtaláltad a Qaf-ot (A fiúk a klubból, mi, rajongók már csak így hívjuk:), mert szerintem nagyon jó sorozat, és sokat lehet belőle tanulni.
Igazából nem tudom megfogalmazni én magam sem, hogy miért Brian és Justin jutottak eszembe. Persze Albus is, ahogy Justin, többre vágyik, amit Scorp-Brian nem biztos, hogy meg tud neki adni. Vagy, ahogy Brian mondja, nem nem tudja, az azt jelentené, hogy képtelen, nem akarja! A második évad huszas részében van a Nagy elválás. Amikor Scorp "felkente" a falra Albust, akkor jutott eszembe a sorozat, mert Brian is harcias volt valamelyik részben. Huh, sokat írtam, bocsika:)

Bebizonyítani a szerelmemnek, mennyire szeretem. Hogy bármit megadnék neki,
hogy bármit megtennék, bármivé válnék, hogy boldoggá tegyem. - Brian Kinney (QAF)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 13 (vasárnap), 14:05 
Fanficbúvár

Luna_L írta:
De most kevésbé utállak érte, mint első alkalommal. Nem a szöveg változott, csak én...

Nem lehet, hogy a körülmények változtak? :-) (Tudtad, hogy mire számíts, és tudod, hogy mire számíts a következőben...)
Azért nem bánom, hogy most nem utálsz... :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 13 (vasárnap), 13:01 
Könyvmoly

Heteira írta:
Olyan szép vasárnap van, hogy úgy éreztem, kicsit kínoznom kell titeket. (Kedves vagyok, nem? :lol: )

Túl az Óperencián - Kíváncsiság, harmadik rész.
Valami kínzó
Ütött az igazság órája. Fájni fog.

Újra fájt, újra ütött.
Olvastam, írtam. De most kevésbé utállak érte, mint első alkalommal. Nem a szöveg változott, csak én...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 13 (vasárnap), 12:45 
Fanficbúvár

Olyan szép vasárnap van, hogy úgy éreztem, kicsit kínoznom kell titeket. (Kedves vagyok, nem? :lol: )

Túl az Óperencián - Kíváncsiság, harmadik rész.
Valami kínzó
Ütött az igazság órája. Fájni fog.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 12 (szombat), 23:33 
Fanficbúvár

Írtam egy mondatot a Mostohák új fejezetéből. Impozáns mondat lett, három szó. (Nem is, négy.) Megpróbálok ma lefekvésig még hozzátoldani ezt-azt. :-D

SZERK: Másfél bekezdés lett belőle. Nem ez volt életem leggyorsabban megszülető másfél bekezdése... :lol:
De most kidőltem (tájékoztatásul: negyed 2 van...)

Viszont lett egy hevenyészett, fejezet-lebontású vázlat, ami alapján a Mostohák 40 fejezetes lesz (nyilván plusz-minusz 1-2). Most a 29.-et írom, ugyebár. Reményeim szerint ez így sem túlnyújtott, sem kapkodó nem lesz. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 12 (szombat), 20:24 
Fanficbúvár

rs300x írta:
:-) hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem nézek fel minden nap reménykedve, hogy van-e új mostohák fejezet

:oops:
Tényleg sajnálom. És tényleg próbálom kigondolni, hogy hogyan menjen tovább jól a dolog... :?
És köszönöm a megértést. :-)

Másfelől pedig frissült az Eggyel nő a tét.
Még mindig Blaise/Draco - habár ők még nem tudják... -, és a második fejezet nem magas korhatárú, de a történet elvben majd az lesz...

Igen, nem menő páros, na. De azért, ha nem vagytok nagyon slash-ellenesek nézzetek bele, hátha jó még akkor is, ha nem egy Snarry vagy Drarry. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 18:50 
Zöldfülű

:-) hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem nézek fel minden nap reménykedve, hogy van-e új mostohák fejezet, de persze megértem, hogy sok egyéb más dolgod is van, meg sok történetet is írsz :) szóval csak azt akarom mondani, hogy a mostohák új fejezete jön majd, amikor jönnie kell, ha kicsit még várni kell rá, hát legyen, ennyit megér a dolog. annak meg örülök, hogy más történeteiddel meg haladsz, mert úgy jó dolgozni, a te esetedben írni, ha élvezed a dolgot, nem pedig muszájból. úgyhogy kitartást! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 16:52 
Fanficbúvár

Nem mintha végleg át akarnék nyergelni a slashre - tényleg nem! -, de van egy új történet, amelynek különlegessége, hogy Luna_L-lel együtt írjuk.
És ez nagyon vicces élmény.
Az első fejezete már olvasható, a címe:

Eggyel nő a tét
a páros: Draco/Blaise (tehát slash! - meg sok más is, hetero párosról is szó van, de azért...)
a megfogalmazás E/1
a szereposztás: Draco - Luna_L és Blaise - én (azaz Heteira :-D)
a leírás:A mardekárosok mindig is szerettek nagyban játszani. Blaise és Draco is imád fogadni és imádnak nyerni. Csak éppen ahhoz, hogy az egyik nyerjen, a másiknak mindig veszíteni kell...
Barátságuknak iskolás éveik óta szerves részét képezik az egymással kötött fogadások és a vesztes egyre jobban eldurvuló büntetései: pikáns kalandokat és megalázó perceket köszönhetnek egymás leleményességének. De vajon kiállják-e a végső bátorságpróbát, és bevallják-e végre, hogy titokban csak a másikra vágynak?

a korhatár: jelenleg 18-nak néz ki (ezért nincs most itt link - habár az első fejezet fájdalommentesen olvasható, nincs benne semmi olyan...)

Ez egy közös történet, szóval kétszer annyira várjuk a véleményeket. ;-)

És én a hétvégén hetero vonalon is fel fogok mutatni valamit: igyekszem haladni valamivel, ami nem slash. Komolyan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 13:06 
Fanficbúvár

rs300x írta:
szerintem is belefér simán, hogy hazamennek tavaszi szünetben. vagy hagyd őket roxfortban, ahogy a történet szempontjából jobb. és azért remélem hamar túl jutsz a válságon, én nem érzem elnyújtottnak a történetet. sőt, ez a kedvencem történetem :)

Aha, tudom, írói szabadság meg minden... Akkor meglátjuk. :-)
Köszönöm a megerősítést, örülök, hogy még kifelé nem látszik, hogy gondjaim vannak. :oops: (Ezért is nem akarom tovább írni addig, amíg egyenesbe nem kerülök, hogy ezentúl se látsszon...)

Kis lelkiismeret-furdalásom van, mert nem nagyon fogsz örülni annak, amit éppen csinálok, viszont eddigi pályafutásom legszórakoztatóbb projektje - pedig mennyire hirtelen felindulásból vetettük bele magunkat... -, és most éppen ez köt le... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 11 (péntek), 11:33 
Zöldfülű

szerintem is belefér simán, hogy hazamennek tavaszi szünetben. vagy hagyd őket roxfortban, ahogy a történet szempontjából jobb. és azért remélem hamar túl jutsz a válságon, én nem érzem elnyújtottnak a történetet. sőt, ez a kedvencem történetem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 09 (szerda), 21:51 
Könyvmoly

Heteira írta:
Ez az, tudtam, hogy Hermione valamiért kisebbet kap!
De nem a téli szünetben maradnak ott tanulni? tavasziban is maradnak? mert ha maradnak, akkor akár el is mehetnének, ami nagyon nem mindegy a történet - mármint a Mostohák jelen ideje - szempontjából. Meg a múlt szempontjából sem.

Szerintem ennyi szabadság belefér, hogy hazaküldöd őket, főleg, ha már idősebbek, azokra úgyis mindig külön szabályok vonatkoznak. Néha télen is ott maradnak, de csak akkor, amikor a Weasleyk elutaznak, vagy nem akarják Harryt egyedül hagyni. Karácsonyra azért nem maradnak ott gyakran...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 09 (szerda), 21:49 
Fanficbúvár

Luna_L írta:
Meg a Rita Vitrol cikk után csokinyuszitojásokat is postán küldték el nekik Mollyék, amikor Herm. kisebbet kapott.

Ez az, tudtam, hogy Hermione valamiért kisebbet kap!
De nem a téli szünetben maradnak ott tanulni? tavasziban is maradnak? mert ha maradnak, akkor akár el is mehetnének, ami nagyon nem mindegy a történet - mármint a Mostohák jelen ideje - szempontjából. Meg a múlt szempontjából sem.

(Amúgy, Luna, írtam lelkes mélt. ;-) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 09 (szerda), 21:43 
Könyvmoly

Heteira írta:
Ha jár erre valaki, kérnék egy kis segítséget: rengeteg fanficben van tavaszi szünet, ami alatt folyton hazamegy az ifjúság. Emlékeim szerint a könyvekben csak annyi tavaszi szokott lenni, hogy egyszer Mrs Weasley küld házi készítésű csokitojást Harryéknek. Hazamennek bármikor a téli szünetet leszámítva? Van egyáltalán szünet?
Irtó hálás lennék, ha megosztanátok velem az emlékeiteket. Hogy motiváljalak titeket, elárulom, hogy ez a Mostohák vázlatának legyártásához kell. ;-)

Nekem olyan tavaszi szünet rémlik, aminél ottmaradnak tanulni. Mintha Hermione gyártott volna nekik valami tanulási tervet is, nem? A fanficekben tényleg hazamennek, de a könyvben szerintem nem. Meg a Rita Vitrol cikk után csokinyuszitojásokat is postán küldték el nekik Mollyék, amikor Herm. kisebbet kapott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 09 (szerda), 21:27 
Fanficbúvár

Ha jár erre valaki, kérnék egy kis segítséget: rengeteg fanficben van tavaszi szünet, ami alatt folyton hazamegy az ifjúság. Emlékeim szerint a könyvekben csak annyi tavaszi szokott lenni, hogy egyszer Mrs Weasley küld házi készítésű csokitojást Harryéknek. Hazamennek bármikor a téli szünetet leszámítva? Van egyáltalán szünet?
Irtó hálás lennék, ha megosztanátok velem az emlékeiteket. Hogy motiváljalak titeket, elárulom, hogy ez a Mostohák vázlatának legyártásához kell. ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 08 (kedd), 15:50 
Fanficbúvár

Hát, ha már így alakult, akkor frissítettem a Túl az Óperenciánt. Hátha ennek is örültök. ;-)

Kíváncsiság II. - Valami bűnös
Mondanom sem kell, bűnözünk...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 07 (hétfő), 15:27 
Fanficbúvár

Luna_L írta:
Sajnálom, hogy nem tudlak megihletni, most a Mostohák-rajongók biztosan kardjukba dőlnek, én meg hallgathatom az egyiküket, és azalatt sem lesz időm írni :? (ez megint tisztára úgy hangzott, mintha rólam lenne szó...)

Nem az, hogy nem tudsz megihletni, egyszerűen valami gáz van most a történettel. Befáradt. Én legalábbis úgy érzem. (Az mondjuk jó, ha a húgodnak ez nem tűnt fel...) Nem akarom feleslegesen nyújtani, de nyilvánvaló, hogy befejezni még nem lehet. Most viszont azt érzem, hogy bármi történik, az csak nyújtja a dolgot. Mármint a jelenben. A múlt még elmegy. De a múltkor még azt se tudtam írni. :-/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 07 (hétfő), 15:09 
Könyvmoly

Heteira írta:
Gondolod? Örülnének, ha elolvasnák a második fejezetet? Szívből? :D

Hmm... A második fejezet után MÉG JOBBAN örülnének a harmadiknak, vagy inkább a negyediknek :)

Sajnálom, hogy nem tudlak megihletni, most a Mostohák-rajongók biztosan kardjukba dőlnek, én meg hallgathatom az egyiküket, és azalatt sem lesz időm írni :? (ez megint tisztára úgy hangzott, mintha rólam lenne szó...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 07 (hétfő), 15:05 
Fanficbúvár

Luna_L írta:
Először is, nem szabad így magadba zuhanni. Akkor ki támogat engem?? (igen, abszolút önzetlen aggodalom ez a részemről...)

:lol: Támogatni attól még tudok, hogy a Mostohák készül dugájába dőlni. :? (Vagy úgy már nem hiteles? :D)[/quote]

Luna_L írta:
Akarod, hogy üzleteljünk? Attól kapsz egy kis ihletet? :wink:

Az a gáz, hogy most úgy érzem, hogy még úgy sem menne. (Vagy csak nem akarom megfosztani magam bizonyos történetek élvezetétől... ;-))
Mindegy, pihentetés lépett életbe itt is. Talán a kamaszokkal van baj. Addig elővettem a Védelmet, mert ott Draco és Hermione már kellően felnőtt. (Scorpius meg kellően gyerek...)

Luna_L írta:
És végül, de nem utolsósorban, nyilvánvalóan mindenki örülne annak, ha feltöltenéd Scorp és Al legújabb kalandjait! :-D

Gondolod? Örülnének, ha elolvasnák a második fejezetet? Szívből? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 07 (hétfő), 14:59 
Könyvmoly

Heteira írta:
Ez a vég kezdete?

(Ha valakit érdekel, a Túl az Óperencián új története kész van, csak feltöltésre várnak a fejezetek.)

Először is, nem szabad így magadba zuhanni. Akkor ki támogat engem?? (igen, abszolút önzetlen aggodalom ez a részemről...)

Akarod, hogy üzleteljünk? Attól kapsz egy kis ihletet? :wink:

És végül, de nem utolsósorban, nyilvánvalóan mindenki örülne annak, ha feltöltenéd Scorp és Al legújabb kalandjait! :-D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 07 (hétfő), 14:55 
Fanficbúvár

Emberek, gáz van, nem akar megszületni az új Mostohák fejezet. :oops: :? Megnyitottam tegnap, hogy most már tényleg, erre semmi, de semmi gondolatom nem volt, amit leírhattam volna. Ez a vég kezdete?

(Ha valakit érdekel, a Túl az Óperencián új története kész van, csak feltöltésre várnak a fejezetek.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 02 (szerda), 21:16 
Fanficbúvár

Dettanetta írta:
*Detti besiet*

Szia Heteira! :-h

*Detti kisiet*

Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszett. :-)
Majd meglátjuk, Nate mire képes... ;-) Habár sohasem feledjük, hogy Scorpius a tökéletes pasi. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 02 (szerda), 17:08 
Fanficbúvár

*Detti besiet*

Szia Heteira! :-h

Wíííí :x
Köszönöm! :x

Fantörpikus szülinapi ajándék :x
Tökéletesen nekem való volt :D

Imádtam benne Alt - na jó, mikor nem imádom én? :-P
Szóval, imádtam Albust, és nagyon aranyos volt Scorpiusszal :)

Ez a Nate érdekes srác, bár semmi esélye nincs Scorpiusszal szemben :D

Csak újra és újra ismételem, mennyire jó volt, és köszönöm, hogy olvashattam :)

Jééé, mennyi februári van! ;)

Septimius, köszönöm szépen :)

*Detti kisiet*

Albus Perselus Potter mániás :x :x
Miért? mániás :x :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 02 (szerda), 13:54 
Fanficbúvár

Luna_L írta:
Olyan édes, hogy Hatalom-harcnak hívod, pedig egyszer már elnevezted Hatalom-játéknak...

Hm, ciki... Az ember legalább a saját címeit tudja helyesen, nem...? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 02 (szerda), 13:52 
Könyvmoly

Heteira írta:
Septimius Severus, azért javaslom, hogy kezdd a Hatalom-harccal, mert úgy van értelme. (Gondolom én...) Ez csak egy folytatás hozzá. De Albus abban is kulcsszereplő - természetesen.
Ha belefogsz, akkor jó szórakozást. :-)

Olyan édes, hogy Hatalom-harcnak hívod, pedig egyszer már elnevezted Hatalom-játéknak...

Bár harcolnak egymással, de játszanak is... micsoda dilemma :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 02 (szerda), 13:50 
Fanficbúvár

Luna_L, köszönöm! :-) 19-én.

Septimius Severus, azért javaslom, hogy kezdd a Hatalom-harccal, mert úgy van értelme. (Gondolom én...) Ez csak egy folytatás hozzá. De Albus abban is kulcsszereplő - természetesen.
Ha belefogsz, akkor jó szórakozást. :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 02 (szerda), 13:10 
Sztorihajhász

Az enyém is februárban van!:D Jupiii!:D
Dettanetta, neked boldog szülinapot.
Heteira, neked pontosan mikor van?

Amúgy el fogom olvasni a történetedet.:) Lehet, h már most belekezdtek.:) Csak gondoltam, szólok, h egy elvetemült alak is tervbe vette a történeted elolvasását. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 02 (szerda), 13:10 
Könyvmoly

Heteira írta:
Frissült a Túl az Óperencián. Egy négy fejezetes történet első részével, amelynek a címe Kíváncsiság, a műfaja romantikus-komor, és helyenként fájni fog.

(Egyébként az én születésnapom is februárban van... :-P)

Láttam, örültem, írtam, és mikor? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 február 02 (szerda), 12:34 
Fanficbúvár

Frissült a Túl az Óperencián. Egy négy fejezetes történet első részével, amelynek a címe Kíváncsiság, a műfaja romantikus-komor, és helyenként fájni fog.

Előre is boldog születésnapot kívánok vele Dettanettának. Ez a történet Albusról szól. Vagy róla is, vagy inkább róla, vagy mi... :D Szóval neked való, Detti. Remélem, tetszeni fog. ;-)

És most az Üsttel kell foglalkoznom. Tényleg. :oops:

(Egyébként az én születésnapom is februárban van... :-P)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 31 (hétfő), 19:56 
Fanficbúvár

Luna_L írta:
Ezt komolyan úgy érted, hogy több, mint 24 óra telik majd el két fejezet között? :shock:

Ja, jut eszembe, én úgy is hamarabb olvashatom el :lol:

(és most ezzel én lettem a rajongóid között a közellenség)

:lol: Mindig is sejtettem, hogy elkényeztetlek titeket... ;-) De ne aggódj, a leglelkesebb úgyis te vagy. Úgyhogy megérdemled. (Na nem a közellenség-státuszt...) :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 január 31 (hétfő), 18:15 
Könyvmoly

Heteira írta:
mondjuk, néhány naponta. Még mindig úgy néz ki, hogy 4 fejezetes lesz. :-)

Ezt komolyan úgy érted, hogy több, mint 24 óra telik majd el két fejezet között? :shock:

Ja, jut eszembe, én úgy is hamarabb olvashatom el :lol:

(és most ezzel én lettem a rajongóid között a közellenség)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 614 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra